Sukkerforum

Snakket med noen Danske venner av meg, de har kommet frem til at, vi du treffer noen på nette som du liker, må det ikke gå lang tid før man møtes. Ellers går det i vasken.
Hva mener du?

Har vært inne på disse sidene i en periode på snart 3 uker,men stiller meg nå sterkt tvilene til seriøsiteten til mange av det motsatte kjønn.
Har sendt mail til flere,men de har ikke engang giddet å svare.
Burde ikke være vansklig og komme med en tilbakemelding uansett svar.
Er de så useriøse her inne hvor de selv prøver og fremmheve seg så godt de kan,kan man kansje bare være glad man slipper å ha noe med dem i det virkelige liv.
Nei gutter,kast ikke bort tiden på mange av disse kreaturene,de er ikke verdt det.
Mye lettere og treffe seriøse damer i det virkelige liv en og kaste bort tid her inne.
Min siste mail er sendt og tiden skal nå brukes på mere seriøse ting en dette!
Lykke til til den som gidder!

Hvor mange personligheter har du her på forum?

Selv har jeg 5 :)

som når jeg stirrer inn i øynene til min venns labrador- slik ser vel mine øyner ut nå :-) halen henger litt ned nå, hun sviktet meg. Nei ikke min venns Labrador men hun med den nesten perfekte profilen, hun som satte ett rødt hjerte på meg(svarte med ett tilbake) hun som fikk meg til å bli superbruker så jeg kunne nå henne. Hun jeg fortalte alt dette- hun er borte, profilen er slettet! Var hun gift og mannen oppdaget henne mens hun skreiv det mest fantastiske /hengivne svar til meg, svaret hun pusset og rettet på i ukesvis. Tok ahn henne, drap henne i sjalusiens villskap, parterte henne og gravde henne ned på ekebergsletten.. Jeg sitter med et glass rødvin må tømme det først så ringer jeg politiet - De å bare sjekke, hun var jo så vakker, nydelige konturer av ansiktet , håret og den beige boblevesten hun hadde på seg. .. eller gadd hun ikke svare, at hun synes at meldingen min var komplett dustete, så full av dusterier at hun slettet profilen, ? eller at det var slik at hun hadde en mann og han tok henne..

det er så enkelt jkjære deg, du som får eller gir en hjerte, ta den bort om det var feil- send en melding- en standarfrase som sier beklager, men jeg går nok i en annen retning- eller noe slikt - vi er her fordi vi søker noen som skal gi oss detderre du vet- det vi ønsker oss, det vi mener selv vi mangler - det kan jo være den du drømmer om som du sårer- ha en aldeles fantastisk kveld/natt

han du veit som aldri...

Jeg blir alltid superklar for kos dagen etter stort alkoholinntak. Hører at mange har det på samme måte. Jeg lurer sånn på hvorfor? Har du en teori?

Her den siste tiden fått noen mailer direkte til min e-mail adresse fra rusisk jenter som påstår at de har vært inne på sukker å kikket??

Har noen erfaring fra hva dette er??
Nei har ikke svart på dette fordi det virker noe muffens.
Mailene er hyggelig å lese og mange flott bilder men føler det er bare for å være hyggelig i starten også kommer det spørsmål om penger snart?

Vett dere noe???

Mange takk.

hvis du ikke får svar på mail eller hjerter, må en bare gå videre!!
det er ingen vits i å spekulere på hvorfor!!!
hey.. dems tap, ikke sant!!!;)

Nå er det så mange filmer jeg ikke har sett, så jeg ønsker meg både anbefalinger og advarsler over aktuelle kinofilmer i denne tråden..

Har du vært på kino i det siste? Var det verdt pengene? Terningkast?

Jeg så Benjamin Button i går. Handler om en baby som blir født gammel og går baklengs gjennom livet. En original idé, noen gode karakterer og stemningsbilder, men utover det fikk jeg ikke så veldig mye ut av filmen. Tre timer ble lenge... Brad Pit er heller ikke den mest interessante skuespilleren jeg vet om, og selv om sminkøren hadde gjort en god jobb, var ikke innholdet nok til at denne filmen innfridde helt. Jeg skal ikke leie den på video for å si det sånn.. :) Terningkast: 3.

Rørt

Siste svar ma. 16 mars 2009 17:40 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Sara

For en utrolig fin film Patch Adams er. Sitter her rørt ennå...

Er dette forklaringen?

http://www.dn.no/borspause/article1631509.ece?WT.mc_id=dn_rss

Mitt nr er 4144 1604 Konrad og det er i dag!!!! Hvis du interesert ring nu;)) Fotografen kommer i morgen og det må blive idag!!

Peace

KW

Jeg får i blant et gult eller rødt hjerte. Utover å gå inn på profilen til vedkommende, foretar jeg meg ingenting, så lenge det ikke følges av en melding. Det rare er at når jeg en sjelden gang setter gult hjerte selv, så blir jeg nesten litt skuffet over at han ikke kommenterer det, eller takker for det på en eller annen måte. Jeg ser at det er helt ulogisk. Hvorfor skulle jeg forvente en annen reaksjon enn det jeg selv gir? Jeg har ikke noe svar, bare registrerer at det er slik....

Barn

Siste svar ma. 16 mars 2009 12:07 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym jente 30

Hei. Er det mange menn som sier at det er greit å date noen med barn, men egentlig ikke mener det? Altså at man setter at det er greit, men velger heller en uten?

Da er det i boks- Det BLIR Kubansk salsakurs for Sukkermedlemmer med på følgende sosialt den 14. og 15. mars i Bergen!

Til å lære oss har vi fått Raul Araya som er profesjonell salsainstruktør.

Kubansk salsa er en morsom, sensuell og rytmisk pardans som er veldig populær i store deler av verden og i Norge. Ved å lære å danse salsa kan man besøke populære salsasteder over hele verden og alltid komme i kontakt med andre. I Bergen er det salsaklubben på USF og i Oslo finns en rekke utesteder hvor man kan danse Salsa.

Kurset avholdes helgen 14. og 15. mars på Hotell Terminus som ligger sentralt i Bergen sentrum. (Rett ved siden av togstasjonen). Vi begynner Lørdag kl 14 og holder på til kl 17. Deretter avtaler vi å samles på en av byens Tapasrestauranter hvor vi skåler over hvor flinke vi har vært. Hvorvidt turen går ut på byen videre tar vi sparket.

Pris kurs 600,-
(Middag er ikke inkludert)
Kun 40 plasser tilgjenglig, så vær rask. Det skal være omtrent like mange kvinner og menn.

Ønsker man overnatting på Hotell Terminus koster det 950,- for enkeltrom.

For påmelding - gå til "Arrangementer" her på Sukker og under "Påmelding" kan du melde deg på.

Finnes det ikke en eneste jente på sukker som tør utfordre meg litt og vise hun er SEXY,, Intelligent og Kjærlig???

Kw

Ser ikke ut som det er så mye snakk om sukkerfesten. Tenkte jeg skulle dra på den, min første sukkerfest også.

Lurer på om det er no mange folk på min alder som har tenkt seg dit? Sånn under 30 lissom....

Hvordan er han?

Det blir vel mes fantasi og drøm men kjekt å vite hva dere verdsetter hos en partner :)

Jeg er på nippet til å bestemme meg for å prøve mine sjanser for å bli gravid med kunstig befruktning. Jeg lurer på om noen vet om hvor jeg kan finne informasjon om priser for dette. Jeg fant ut priser for inseminasjon, men jeg ønsker å sette inn befruktet egg siden det gir større sjanse for å få barn.

Dette innlegget er kanskje noe uvanlig på et datingforum hehe, men kanskje noen her vet.

I tilfelle noen skulle bli provosert av dette innlegget så kan jeg fortelle at jeg helst ville hatt en pappa til barnet, men jeg finner ingen. Jeg har hatt alt for god tålmodighet med å finne en mann, klokken tikker å jeg ønsker å prøve mine sjanser før klokken stopper.

Jeg lurer på om menn ser at noen av de kvinnlige profilbildene her inne ,egentlige er menn ?

Hva skal til for at nettopp DU tar _initiativet_ og setter i gang og småflørte litt med en person her inne på sukker?

Ingen mail/flørter, ingen heftige diskusjoner her på Forumet......

Hvor er alle sammen, ute på dilla eller på Date?? Kjeder meg og har lyst å snakke med noen :) Noen som vil skrive litt med meg?

Hei!
Dame på 37 år.
Jeg har noen ganger lurt på hvorfor menn ikke stiller spørsmål når de skriver en mail til meg eller svarer på en mail jeg har sendt. Dette er gutter som virker interesert, men i mailen er det ikke et eneste spørsmål. Dette virker litt turn of for meg. Men er det bare jeg som legger for mye vekt på å få spørsmål tilbake? Jeg svarer som regel igjen, men slutter hvis mannen ikke tar initiativ til å ville bli kjent i form av å stille et spørsmål tilbake. Bare lurer litt jeg:)

Har du noen gang vært i en omfavnelse med en mann , kjent styrken hans, lukten, hårene mot håndflaten, musklene under silkemyk hud, luktet tilhørighet som brer seg til fingertupene og magen, og ikke i et sekund ønsket deg noe annet i livet enn å være akkurat hos han? Har du noen gang latt en mann ta på deg, sett han inn i øynene og sett at du ikke kan bli elsket noe høyere? Jeg elsket en mann så høyt en gang....men det er lenge siden nå, og jeg var faktisk nødt til å gå. Mest av alt savner jeg hans tilstedeværelse, ingen annen mann har noen gang fått meg til å oppleve et så intens glede ved bare å være til. Det dreier seg ikke om utseende, penger, interesser eller yrke. Det dreier seg om hvordan to åpne sjeler møter hverandre.

Håper jeg en dag åpner meg opp igjen, og at jeg vil møte en mann som tør det samme. Per i dag ser det ikke ut til at jeg ikke klarer det, men jeg jobber med saken.....

Gå på Date?

Siste svar lø. 14 mars 2009 21:32 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Lystpådate

Hva skal en jente ipå snart 30 år gjøre for å få seg en date?

Kan overhode ikke sjekke og nettsjekking er tydeligvis ikke min greie det heller.
Leser til stadighet at dere titt og ofte går ut på date med sukkerbrukere, hvordan gjør dere det? bare spør dere vedkommende rett ut?

Hvordan starter dere mailen med personen dere har lyst å ha med på date, og fortsetter frem til dere har bestemt tid, sted og date??

det brått har blitt trendy og ikke ha profilbilde, men album? Så irriterende og slitsomt..
Skulle vært en funksjon på "jeg søker" hvor man kan huke vekk å se de uten profilbilde.. hmmmffrr..

Me? ca null...snufs :-(
Skriv om du er på dater'n, i forhold, eller har ONS, og om du er mann eller kvinne.
hilsen nyskjerrig kvinne

ps.. ikke tell med den sexen du har med deg selv

en sjanse????

Siste svar lø. 14 mars 2009 15:42 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym barelillen

Det lyste gult i innboksen min,og da jeg åpnet hadde jeg fått mail fra en ganske så interessant person.....

Vi var fra omtrent samme sted ,omtrent jevngamle,så jeg ble litt nysgjerrig...Jeg leste profilen hans,fikk meg en god latter eller to og syns han skrev veldig bra,med en stor porsjon humor og ikke minst selvironi.
Jeg ble selvfølgelig enda mer nysgjerrig på hvem han var. Han hadde bilder,men så ikke kjent ut for meg.
Selvfølgelig svarte jeg på mailen hans.

Nå er saken den: han ble veldig overrasket over å få svar tilbake, FORDI i profilen hans står det: Skadet meg i en stupulykke i 2002,så med andre ord "hunk on wheels", han er med andre ord vant til å ikke bli gitt en sjanse,fordi han sitter i rullestol.

Så spørsmålet mitt er nå, er det noen her som gir personer med handikap en "fair" sjanse,på lik linje med oss såkalt "normale"??????

Jeg kan med hånda på hjertet si at jeg har ikke møtt mange mennesker i mitt liv, med en så positiv innstilling til livet og som "tenner" meg så mye på det mentale plan som han.

Spørsmål og svar om kropp og helse:

SPØRSMÅL: Kan sit-ups forhindre at jeg blir litt bløt og lubben rundt midjen?
SVAR: Definitivt ikke! Når du trener en muskel, blir den større.
Derfor bør du ikke gjøre sit-ups med mindre du vil ha stor mage.

SPØRSMÅL: Er svømming bra for figuren?
SVAR: Tja, se på hvaler...

SPØRSMÅL: Jeg har hørt at trim er bra for hjerte- og kar-systemet og dermed kan forlenge livet.. Stemmer det?
SVAR: Hjertet ditt er programmert til å slå et visst antall slag i løpet av livet.
Ikke kast dem bort på trim!Vil du leve lenge? Ta deg en lur i stedet!

SPØRSMÅL: Burde jeg kutte ned på inntaket av kjøtt og spise mer frukt og grønnsaker?
SVAR: Her må du prøve å tenke logisk.
Hva spiser ei ku? Høy. Og hva er det? Grøntfôr.
En biff er altså egentlig ikke noe annet enn en mer effektiv måte å spise grønnsaker på.. .
Og spiser du i tillegg kylling, får du også i deg mais!
En svinekotelett eller en stor biff tilfører kroppen 100 % av anbefalt daglig inntak av grønnsaker.

SPØRSMÅL: Burde jeg kutte ned på inntaket av alkohol ?
SVAR: Nei, ikke i det hele tatt. Vin er laget av frukt.
Brennevin er destillert vin. Det betyr at de tar vannet ut av frukten, så du får enda mer av det gode, sunne innholdet. Øl lages av korn. Skål!

SPØRSMÅL: Er sjokolade usunt?
SVAR: Er'ru gæern?
Kakaobønner = grønnsaker, ikke sant?
Det er den beste 'feel-good'-maten det går an å få.

SPØRSMÅL: Er det viktig å være i god form?
SVAR: 'Rund' er en form så god som noen.

Konklusjon:
Jeg håper dette oppklarte alle misforståelser du måtte ha hatt om mat, kropp og helse.
Husk dette: Livet skal ikke være en reise der målet er å komme trygt fram til graven med en attraktiv og kjernesunn kropp.
Nei, da er det bedre å seile ned i kista med et glass vin i den ene hånda og en sjokolade i den andre, med en kropp som er skikkelig velbrukt, mens du roper:
'Dæven, så moro jeg har hatt det!'

GOD HELG ALLE SAMMEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Er det bedre å skrive mail til folk, enn å merke de med gult/rødt hjerte? Hva får man best respons på?

Tallenes tale er klar:
Det går mot historiens største Sukkerfest i Posthallen den 28. mars!
Det er vel ikke nødvendig å minne om at dette vil bli et Mekka for single :)
Stedet har rimelig drikke hele kvelden så det er ingen grunn til å ikke komme tidlig. Vi er forøvrig avhengig at folk kommer tidlig for å få alle inn i tide.. Vi vil komme med mer informasjon snart på e-post.

Den andre gode nyhet er at dansekurset i Bergen blir bra og vi holder på å tune antall deltakere slik at det skal gå opp akkurat kjønnsmessig. Vi er sikre på at det blir en veldig koselig helg for deltakerene :)

..som enkelte etterspør her, kommer nå. Opprette din (hoved)profil, deretter en 3-4 (bi)profiler med motsatt kjønn, fantasirik og fristende tekst og aldeles deilige bilder. Hva kommer så?

La det gå 3-4 dager, til du har skrivelysten inne. Begynn så å sende brev til denne herlige personen du selv er, fra en eller flere av biprofilene. Krydre gjerne teksten med superlativer, men gå ikke helt av skaftet. Senere på kvelden logger du inn som deg selv, og nyter fruktene av det harde arbeidet....ahhhh, så deilig å være ettertraktet!

Men du trenger ikke stoppe der...la kompiser og venninner og ekser låne brukernavn og passord til biprofiler og sende deg stadige små perler av beundring(??) og artige dateforslag. Om du er sånn passe glemsom, vil du på ett eller annet tidspunkt glemme hva som er virkelighet og hva som er ljug.

Lag din egen lille virtuelle virkelighet, helt fritt boltre deg i sukkerskålen! Men kom ikke til meg og klag på at datene ikke dukker opp ;-)

Noen her som skal se The King Of Pop live i London til sommeren? Ordna akkurat billett til konserten 26 Juli. Tok tre timer før jeg fikk tak i billett. Flere hundretusen mennesker fra over 200 land prøvde imorges å få kjøpt billetter på førsalget. Tidens største pågang for konserter sier de. Fredag starter hovedsalget og da blir det garanert utsolgt. MJ har lagt til en dato til som gjør at han nå skal opptre minst 11 konserter. Det ryktes også at han skal tilbake til O2 Arena Januar og Februar 2010 for å holde flere konserter. New York, Mumbai og Paris nevnes også som mulige steder han kommer til å holde konserter som i London.

Ingen artister eller band har vekket så stor interesse for en konsertturne som Jackson har klart nå.

Han gjennomgikk 50 fysiske tester i over 4 timer og besto med glans før han signerte for AEG Live.

Showet har det største produksjonsbudsjettet noensinne og det kommer til å vare i to timer.

Jeg så Jackson i 1997 på Valle Hovin, så dette ser jeg frem til!!!!

Jeg må si at jeg har lært en del ved å lese mange innlegger her i Forum.
En av dem er å svare høflig tilbake uansett. I dag fikk jeg en mail fra en som takket meg for å svare nei pent tilbake, han sa at det ikke alle gidder å svare. Jeg har lært det etter å ha lest mange klage.mail her.
Det er mange interessant tema som ble diskutert i Forum, og som har fått meg til å tenke over ting som jeg ikke er så bevisst før selv , også få vite hvordan andre tenker, reagerer, takler eller handler i forskjellige situasjoner.

Merker meg at det er veldig mye negativitet her inne på Sukkers diskusjonsforum, og lurer på årsaken.
Man svarer surt og kommer med sure oppgulp, høflighet er for noen totalt fraværende, og det er i det hele tatt en merkelig stemning. Er dette plassen å være grinebiter, for å kunne klage på at man ikke finner seg en partner?
For da har jeg misforstått hele konseptet, desverre. Både med Sukker og med det å finne seg en partner.
Vil samtidig berømme de som faktisk har evnen til å svare andre på en ordentlig måte, fortsett slik.

Nå har vi en tråd som omhandler Turn Off. Vil gjerne vite hva den almenne mann og kvinne på Sukker finner litt ekstra attråverdig, jeg :)

Jeg har både rare og vettuge ting jeg finner ekstra positivt :)

-At han lukter godt.
-At han har humor og en god latter (stemme er også "viktig") Dyp og mandig ;)
-Selvinnsikt.
-Lystig og positiv.
-Bestemt, men ikke sær.
-Kul mc og dress (plastic is fantastic)
-Søt stuss.
-Sterke armer.
-Trygg på sin egen mandighet, og kan derfor både leke og vise sine sårbare sider.
-Høflig og gentle.

and on and on and on...

Den største turn on er vel uansett at han behandler meg som en kvinne, ikke som en kompis :))

Såh, da er det din tur :)

Hvilken kvalitet er egentlig det? Når har man det?
Ser at annenhver dame på forumet her er ute etter den kvaliteten, men er slett ikke sikker på hva folk legger i det.
På en helt vanlig dag kan man jo spasere rundt og gå forbi et X antall mennesker på gata, og joda, jeg har av og til gått imot jenter som har sett litt ekstra lenge i min retning og man oppnår en viss kontakt. (Det er vel i slike tilfeller man burde gå rett bort til vedkommende og si at man likte opplevelsen og proklamere at man faktisk er singel?) *sukk* - Jeg blir nok aldri noen pickup artist.
Jeg mener og tror at et glimt i øyet er den ikke-målbare følelsen man får når man ser kjæresten sin komme gjennom lokalene og man oppnår blikkontakt der blikket sier at "Jeg er glad for at vi er sammen" og man blir glad og yr og stolt og generelt happy.
Det som blir paradoksalt for meg er at det første kvinner vil ha er det som kommer etter at man egentlig er blitt et kjærestepar.
Jeg har i hvert fall aldri i singeltilstand opplevd "glimt i blikket" i den forstand jeg tror etterlyses av så mange her.
Er det noen som har våknet etter en natt alene og sett seg i speilet og tenkt at "Jaggu har jeg ikke glimt i øyet i dag"?
Alle innspill er velkomne!

Salsakurs

Siste svar to. 12 mars 2009 07:07 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym g25BGO

¨Er det noen her som går på dette i regi av sukker?
Kan en singel gutt på 25 gå dit alene, eller er det folk som kjenner hverandre og grupperinger som bruker å gå?
Er det unge folk der, eller kun eldre som det virker som om det er på andre samlinger i disse trådene ?

Er trådløs det samme som uten en tråd?

Hva blir da trådløs sone?

Skjønner ikke helt vitsen med å være her inne hvis gutta ikke tør å møte en!!!!!!

Hjeeelp... Jeg trenger ideer og tips til gøyal trening!
Nei, ikke i trenings saler eller helsestudio. Ikke squash eller bandy..

Er det noen som virkelig er kreative som har noe orginalt og gøyalt man kan trene hver dag som man i grunn blir litt sliten av?
Som i å klatre fjellskrenten i steden for å gå stien ved siden av. Et slags mini triathlon.. Noe man kan gjøre alene, eller med andre. Gjerne noe som ikke trenger masse plass, som ikke koster noe. Noe man kan variere med i løpet av uken.

Så, bring it on, hvor kreative er dere?

Har begynt å kjede meg litt her inne. Har jeg mistet gnisten? Er det noen som har noen tips til hvordan jeg kan sprite opp interessen min? alt mottas med takk!

UNDRENDE mann...

Eg er så lei av å vere singel i Oslo! Eg er dritlei av å bu i eitt "bøttekott", lei av å gå ut på byen for å sjekke kjøttmarkedet, lei av overfladiske rundbreinnara som aldri blir fornøgd- eg vil skape meg ein heim og familie med ein snill "godkar".

Er det likar å bu på "bygda" lell? Har mulighet for å få jobb i Molde, er det verdt å flytte dit? Gi slepp på "alt" i Oslo?
Men, finst det nokon single, barnløse og kjekke karer igjen i Molde på ca 30 + år- he he:)

Er så lei at det kommer opp en god del yngre menn på machlista , er godt over 40 år og interesserer meg ikke for unge gutter på 16-30 år. Har skrevet ønsket aldersgruppe i profilen min. Kan Sukker gjøre noe med dette?

Har et lite dilemma her. Har etter hvert mailet fram og tilbake med flere veldig trivelige jenter. Stort sett bare pratet om løst og fast, og har funnet tonen med opptil flere. Så lenge det kun har vært snakk om litt meldinger har ikke dette vært noe problem. Men nå er det altså kommet dit at jeg gjerne vil møte med disse jentene (og de med meg), og da føles det litt som om jeg beveger meg inn i en gråsone.

Er det helt uproblematisk og bare en del av gamet om jeg dater fire forskjellige jenter i løpet av et par uker? Eller er det rett og slett ikke helt bra.

Takker for seriøse innspill

Jeg blir skremt over hvor utbredt utroskapen er i vår kultur, og hvor lav terskelen er for å systematisk bedra sine partnere. Mine erfaringer rundt dette, gjør at det skal veldig mye til for at jeg noensinne vil kunne stole på en kvinne igjen.

Jeg ble nylig singel etter nesten 9 år i fast forhold og med to små barn som nå opplever store omveltninger i livet sitt. Flere av mine tidligere forhold har vært til kvinner som jeg visste ikke var til stole på. De var i tillegg ganske åpne om at de likte "variasjon" så jeg la da heller aldri særlig følelser i disse kortvarige flørtene.

Så traff jeg ei som var annerledes. Hun var søt og snill, litt sjenert, men hadde alle de rette verdiene, trodde jeg. Nå, flere år senere, er idyllen brutt og jeg måtte gjøre det slutt med ei som over lang tid har pleiet kontakt med ekser og menn som hun har møtt på byen, bak min rygg. Ironien i det hele, er at hun på tidlig tidspunkt uttrykte sin bekymring for at *jeg* skulle være utro mot henne, så jeg tok hensyn og kuttet ut det meste av byturer med kamerater og arrangement med jobben hvor alkohol var i bildet. Hennes unnskyldning var at hun søkte spenning i hverdagen. Et stabilt familieliv, med god økonomi, ingen åpenbare konflikter, og to nydelige barn var visst ikke nok.

Nå har jeg vært singel i snart et halvt år. I løpet av denne korte tiden, med byturer ca annenhver helg, har 5 av de jeg har kommet i kontakt med vært gifte med barn. Dette er kvinner i midten av 30-årene som reiser på byen med venninneflokken, tar av seg gifteringene, og opptrer som single. Når dette faktum har kommet frem i lyset, har jeg kuttet kontakten tvert. Ikke fordi jeg mener jeg har spesielt høyere moral enn andre, men fordi jeg vet av erfaring hvor vondt det er å være den uvitende part på andre siden. Det er direkte hjerteskjærende å se på facebook-profilene deres, hvor de fremstår som lykkelige med bilder av mann og barn.

Min beste venn, som selv er singel, har over flere år hatt et forhold med ei jente på jobben. Når hun begynte å jobbe der, hadde hun en kjæreste, men min venn var på det tidspunktet ikke klar for noe fast forhold. Hun giftet seg etterhvert med kjæresten, og de har nå to barn sammen. Det ektemannen ikke vet, er at min venn og hans kone, avslutter alle sosiale arrangement i forbindelse med jobben (julebord mm.), på et hotellrom nede i sentrum.

Dette er bare noen eksempler fra mitt liv, men jeg har dessverre langt fler. Er det håp for livslang kjærlighet i vår kultur

...på en god dag:-)

Velg fra øverste hylle og kjør debatt!

hva skjer? Det er vinter, klokka er ett på natta og fuglene kvitrer ute! Er det jeg eller dem som er gal?

Er livet en transformasjon?

Noen som skal noe spennende fremover?
Selv skal jeg sånn ca... ingenting :P

Ønsker å gratulere alle Sukkerdamene med dagen i dag:) 8.mars, den internasjonale kvinnedagen:)
Selv om jeg er litt for ung til å ha opplevd å stå på barikadene i 60 og 70 åra så er jeg opptatt av bl.a. lik lønn for likt arbeid m.m.

Stå på damer,- dagen i dag er vår:))