Sukkerforum

Blir man noen gang for gammel for å leke?

Er det barnslig å lage snømann, stå på miniski, ha snøballkrig eller sumobrytering midt på natta?
Er det barnslig å stoppe ved bomringen, gå ut av bilen for å veksle en 20 kroning i kronestykker, for så å veksle de samme kronestykkene tilbake til en 20 kroning for å betale bomringen med?
Er det barnslig å stoppe ved de nye bomringene uten betjening, for å ikke skjønne en dritt, å prøve å kaste penger gjennom kamera?
Er det barnslig å synes at pingviner er noen kule fisker?
Er det barnslig å gå på krykker på byen, fordi du er en dverg uten?
Er det barnslig å grille grillpølser på 1.gangsgrill inne, fordi du synes det er for lenge til sommeren?
Er det barnslig å leie en bok på biblioteket, for så å prøve å selge den videre til en turist fra japan?
Er det barnslig å bestille en bigmac på Burgerking?

Hvor har all lekingen blitt av.. Ingen blir vel gamle av å leke, vi blir gamle fordi vi slutter å leke.

Mitt spørsmål: Er du for eller i mot mer leking i hverdagen?

Er du for? – forslag til kule leker?
Er du i mot? Kom gjerne med en god grunn.

Mann 33.

Vær ironisk.. (da får du ihvertfall et nummer) :))

Hei
Har helt siden tenårene hatt kviser/akner. I fjes, men største parten på rygg og skuldre. Har lagt opp kostholdet. Tatt sol. Drikker mye vann. Prøvd kremer. Fortsatt er dem der.

Jeg er interessert i å vite hva du som er singel og bor alene lager til middag i løpet av en uke. Er det fast food, frossen mat eller skikkelig hjemmelaget mat?

Selv liker jeg å lage mat, men innrømme med glede at det ikke er like spennende å lage middag til seg selv. Det hender det blir pizza, pølse-mat og noe annet frossen mat, mest pga for å bli fort ferdig (dårlig tid, sent hjem pga jobb eller sliten). Men når det er sagt så lager jeg også mat som gjerne tar litt lenger tid som poteter og kjøtt, lasagne/moussaka og kyllingfileet retter.

Hva med deg?

Hvor mange gule og/eller røde hjerter har du satt på andre, og hvor mange har du fått fra andre? Blir du glad for dem?

Har vært her ganske kort tid, hatt over 1200 besøk og post. Fått 30 hjerter og gitt noen.. Har mailet frem og tilbake med noen få. Det er ingen jeg har lyst å treffe.. er det meg det er noe galt med eller? Synes det er merklig bli kjent først, treffes etterpå.. Mister jo noen ganger interessen før man ser personen live(kanskje mye mer sjarmernde irl?) Og så henger jeg meg opp i en som det ikke ser ut til å komme noen vei med. Synes dette er vansklig? Kommentarer, hjelp å få her?

Frekt??

Siste svar to. 5 mars 2009 22:32 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Thomas

Jeg ble stående i heisen sammen med en passe ok dame, sexy kledd med et frekt utseende i dag!
Tenkte lenge at jeg skulle spørre henne om hun ville kysse med med meg! he he!! sykt??

Hvordan ville du som dame/mann reagert om du fikk en sånn forespørsel i en heis fra en ukjent??

Gå inn her og lytt. Hører du lyden har du hørsel som en 25-åring (eller yngre.) Jeg hørte den faktisk. Helt j**lig lyd.
http://trainhorns.net/sound/

Jeg ser at mange bruker skjult ID når de skriver innlegg her på Sukker.....jeg trodde at vi var her for å vise "ansikt". Hva er poenget med å være på sjekker'n uten ansikt :o) ?
Jeg bare lurer, finnes sikkert noen gode svar :o).

Jeg er ganske ny på dette, eller nesten helt ny faktisk. Jeg bare sitller meg undrende til når jeg går gjennom noen sider her, og får lyst til å skrive en liten linje til en person jeg synes ser hyggelig ut. Min erfaring så langt er at veldig få engang gidder å svare med en liten melding tilbake. Hva er grunnen til dette? Jeg synes jeg fortjener det. Man gjør vel ikke sånn i dagliglivet hvis en person henvender seg til en?

Som sagt, jeg er undrende og lurer på hvorfor det er slik? Bør kanskje si at jeg er gutt og skriver til jenter. Ps, jeg svarer alltid når noen henvender seg itl meg...

Hei!
Hvis man får en mail og har god match men synes ikke personen faller i egen smak skal man da si det eller la være å svare?

Hvorfor valgte du akkurat det nicket?
Sier det noe om deg.... eller er det tilfeldig valgt?
Jeg selv har valgt stjerne62..da jeg selv er veldig glad i natthimmelen. Tanken på varme sommerkvelder og krystall klare vinternetter..Litt romantisk,men det gjør meg på en måte glad.
62 er året jeg er født..og er altså 46 år.(har fått høre at folk tror jeg er 62 år) Så jeg tror nok jeg heretter bare skal bruke Stjerne.
Hva med deg??? Noen tanker rundt det? Eller bare ble det slik?

Er det noen som har full score?
Hvor store matchtall har dere?
c",)

Da er det snart til for denne på film. Såg den fekk bra kritikk.. Er igrunn veldig skeptisk, men må kanskje gi den en mulighet. Bøkene er jo utrolig bra. Lisbet Salander skal være veldig bra har jeg lest.. Begge dei neste går rett på DVD uansett da.. Noen som skal se filmen?

Sitter med en erfaring jeg gjerne vil dele med sukkerfolket .
Det å sende meldinger i lang tid før man møtes er stort sett en dårlig ide ..
Man blir "betatt" av en personlighet som ikke er "sann" .. man vet veldig lite om en person før man treffes.Uansett hva de sier vet man aldri hva som er sant eller at denne personen missforsår hva du har ment osv..osv...
Har nå brent meg noen ganger på dette ... Man kan ikke unngå å lage et bilde av personen man snakker med .. har prøvd.
Men dette bilde er et glansbilde av det man ønsker seg og stemmer aldri med virkeligheten.

Så litt meld frem og tilbake , så bestemme seg om dette er en du vil møte eller ikke og så avtal noe.....
Bare et tips.. hehehe

Er det andre som har noen erfaringer fra dette med nett-dating kom gjerne med det ... vet det er mange som vil sette pris på det .

Hvordan er du mot en kvinne du er forelsket i? Dere har kanskje vært på noen dater. Funnet ut at dere liker hverandre. Klint. Kanskje hatt sex. Du kjenner håp om noe mer.

Hvilke ting sier og gjør du som mann om du tror du virkelig er forelsket?

Ikke de tingene du skulle ønske du gjorde, men hvilke ting er det du virkelig gjør? Når du ringer? Når du sender mail? Når du sender sms? Når du treffer henne neste gang? Hvor ofte tar du kontakt? Hvor ofte forventer du at hun skal ta kontakt? Fint om du setter ca alder i innlegget for å se om hvordan menn uttrykker sin forelskelse er aldersbetinget.

Hilsen nysgjerrige Emma

Vi mennesker er ulike i hvordan vi forholder oss til våre egne behov.

Noen søker naturopplevelser, noen går på yoga, noen svetter bort bekymringer på spinning, noen søker stillheten, noen fordyper seg i en bok, noen ber, noen snakker med moren sin, noen prøver å skyve bort, noen snakker med venner mens noen ikke stoler på noen. Enkelte søker indre og ytre balanse mens andre ser rart på de som snakker om harmoni i kropp og sjel.

Jeg er som folk flest.
Noen dager vil jeg bare våse, andre dager knulle og le og atter andre dager snakke ekte. I dag har jeg lyst på noe for indre meg....

Kanskje noen føler for berike meg og eventuelt andre lesere med god musikk, fine tanker eller andre gode ting til felles glede?

Nå jeg åpnet e-posten min idag (altså min private e-post og ikke mail-boksen her på sukker) var det to e-poster fra sukker-brukere (begge engelsk-språklige).

Er det mulig å sende e-post direkte til min e-postadresse utenom sukker-systemet? Åssen funker det egentlig? Hvordan har de fått tak i min e-postadresse?

Samarbeid?

Siste svar ti. 3 mars 2009 16:13 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Libido

Mulig dette kan høres en smule paranoisk ut, men jeg har observert at når jeg avogtil får en besøkende, kommer det ofte et par andre besøkende til på rappen som er fra samme sted, og/eller tilogmed har samme gruppebilde. (Man får f.eks. ikke 4 20 åringer fra Finnmark på besøk, iløpet av 2 min, helt tilfeldig) Det kan avogtil føles litt rart hvis jeg sender en melding, eller mottar en, og alle vennene som er på sukker skal inn og sjekke profilen min, noe som kan oppfattes som at meldingene går på rundgang. Samme hvis jeg har pratet med en person en stund, og vennene sjekker profilen min like ofte som dem selv.

Jeg lurer derfor på hvordan dere bruker sukker? Er det slik at noen profiler og meldinger må godkjennes av en kompis/venninne og det er en del deling av erfaringer om enkelte brukere? Jeg kan til en viss grad skjønne det hvis venner ikke vil ende opp med å prate med og date samme person. Vil et avslag hos en enkelt person bety avslag hos alle de andre i "gjengen"?

Jeg har ved flere anledninger fått positiv tilbakemeldinger på post som jeg har sendt til andre, men selv om jeg får positiv tilbakemelding så ser jeg at de ikke har vært inne å sjekket profilen min?
Altså, er det så farlig å sjekke ut en profil når man i tillegg har svart på posten? Hvis noen har brukt tid på å lage en bra profil, så er det jo nesten litt trist hvis man skal bli dømt etter ett bilde og ikke inholdet.. :p

Er det noen tanker rundt det her, gi meg en liten forklaring a! ;)

Om dere har kommet så langt at dere skal møtes hjemme hos deg; hva serverer du? Grandis og Tuborg? Ingenting?

Selv om vinteren fortsatt ligger som et iskaldt teppe over landet, er det noen gode tegn å spore.
Dagen har blitt nesten 4 timer lengre allerede.
Solen varmer, om ikke mye, så litt. Prøv å kjenn etter.
Hva er det du gleder deg til med våren og sommeren som er i anmarsj....

Festen den 28. Mars runder straks 200 en måned før (!) så dette blir uten tvil den største festen så langt. Nå også med god plass :)
Prisene øker fra mandag..

Jeg skriver velger å være utro, fordi vi har alle et valg når vi gjør det.
Hvorfor tar vi dette valget?
Betyr det noe for oss?
Ønsker vi innerst inne å bli oppdaget, slik at det blir lettere å si goodbye,,,,,eller er vi så sikre på den vi "svikter" at vi bare ønsker å styrke vårt ego?
Ville du som har vært utro med tidligere kjærester vært åpen om dine sidesprang ovenfor en eventuell ny kjæreste?

Pua...

Siste svar sø. 1 mars 2009 21:05 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym perdita

...hva brukes det mest til,...seriøs personlig utvikling, eller mer for "picking up" flest mulig?
Vet ikke mye om fenomenet, så skulle gjerne hørt hva gutta selv mener. :-)

Jeg skal kjøre nedover i Europa i juni, og vurderer å ta med sykkelen på taket. Er det noen som har erfaring med hvor mye dette går ut over bensinforbruket?

Hva er greia med alle mannfolka som ikke har bilde i profilen men som gjerne kan sende bilde pr mail, eventuelt msn? Hvorfor ikke bare ha bilde i profilen sin? Det er jo mye enklere. Bør jeg styre unna disse mennene? Aner "ugler i mosen". Har frem til nå valgt å ikke ha videre kontakt med disse profilene. Noen som har erfaring med denne måten å gjøre det på?

Noen av dere husker kanskje at jeg hadde en tråd ang. en jente jeg møtte på byen? (http://www.sukker.no/dating-forum/121458-Hva+n%E5.....html)

Vel, nå tenkte jeg at jeg skulle gi dere en oppdatering.
....

Vi bestemte oss for å gå på en date. Det ble kino.
Etter flere utsettelser fra hennes side kom endelig dagen.
Så jeg tok på meg min beste sjarm og reiste inn til byen.
Jeg ventet... og ventet... og ventet...

Faen... hun kommer ikke???
Sendte noen meldinger, ikke noe svar.
Jaja, vist hun vil sitte der hjemme og le av meg skal hun få gjøre det tenkte jeg og reiste hjem.
Da jeg kom hjem fikk jeg noen meldinger om at hun hadde forsovet seg og var fryktelig lei seg osv osv..

..greit, jeg velger å tro på henne.
Vi avtalte en ny dag..
Da denne dagen kom, fikk jeg en melding om jeg ikke heller ville være med å se fottball?
Joda, det kunne jeg vel gå med på.
..men det var vist ilag med noen venner... inkludert broren hennes...
..Ikke helt som jeg hadde planlagt... ..jeg blir litt satt ut av slike situasjoner...
ble ikke så mye mer en at jeg kunne gått på pubben for å se fottball alene..

Da jeg kom hjem sendte jeg henne en melding om at jeg gjerne ville møte henne igjen en gang. bare oss to liksom.
Fikk til svar at det var så lite fritid, og så mye jobbing....

og det var det...

vi har ikke sms'et eller noe siden den gang.

...men, nå er jeg klar for nye eventyr.. :)

Er det noen som har gjort noen tabber på en date, som de skulle ønske ikke hadde skjedd:P? hehe

Etter en heller fjasefri uke, og hører abstinensene begynner å bli uholdbare, er det på tide å slå ut håret og ta en skål :-)

Hmmm, lurer egentlig på hva det er med disse klemmene som deles ut i øst og vest. Nå høres jeg sikkert sånn passe sær ut, men jeg synes det er veldig feil å avslutte et brev til en du skriver til for første gang (eller egentlig alle de første brevene) med "klem". Man går da vel ikke rundt og klemmer fremmede mennesker hverken på byen eller i butikken.....

For orden skyld tar jeg med at jeg er veldig så kosete og fysisk i et forhold og gir gjerne venninner en god klem :)

Skulle leie meg film i dag, men kunne ikke finne noe jeg ville se. Ingen ting virket inspirerende. For å unngå samme situasjon senere; kan du anbefale en film du likte godt, en som traff deg på et eller annet vis, en du tror få andre har sett? Kanskje greit å legge ved en imdb referanse.

Jeg kan begynne: Best in show
http://www.imdb.com/title/tt0218839/

Dette opplever både jeg selv og kammerater/kolegaer.
Men vi er for tøffler til å spørre jentene hva dem forventer.

Det er så lett å tro at mange tilsynelatende velfungerende famileir har alt man skulle ønske seg. Men jeg har noen ganger fått "tilståelser" i fortrolighet fra gifte veninner, eller fra nyskilte, om endel problemer som de har holdt skjult i årevis. Feks labert sexliv, tiltaksløse partnere, kjedsomhet, uenighet og irritasjon over økonomiske prioriteringer, forferdelig svigers og unnfallenhet fra partner etc. Jeg lurer derfor noen ganger på om single har urealitiske forventninger i lengden, og feilaktig tror at de varige forholdene er mye bedre enn det man selv har hatt. Jeg vet at man ikke kan dele folk inn i par/single, men noen trekk vil være mer fremtredene hos de lengtidsetablerte versus hard core single.

Og det da enten er slik at

1) forholdene vi ser som varer er svært gode og har få svakheter

eller

2) forholdene er langt fra perfekte og kanskje med flere "feil" enn mange av dem som ryker men at
a) de som velger å bli/forbli single er mindre tolerante og ville ikke tatt til takke med det, mens folk i langvarige forhold er rausere og rudnere i kantene
b) elerl de som er single er modigere, da mange par dekker over problemer, holder tett pga fasaden og skrekken for å være alene, manglende evne til å gripe tak i situasjonen eller resignasjon.

Noen som har tanker om det?

Hvilken rolle mener du dagens menn skal ha i samfunnet?
Dette være seg i famileforhold med barneoppdragelse og husarbeid o.l. - til andre områder som f.eks på sjekkearenaen.

Hvordan føre oss ovenfor dere kvinner?

Har likestillingen gått for langt, eller har man bare feildefinert den?

Før var rollene mellom mann og kvinne mer faste. Det er ikke sånn lenger, og det er ikke så lett å vite hva slags rolle det forventes av mannen egentlig :-)

Hei

Ønsker ikke størrelse, klaging og fremhevelse av egne attributter i denne tråden. Det er ikke det som er poenget.

Jenter kan kle seg i tettsittende klær, push up og vise hud for å se attraktive å sexy ut.
Dem kan fortelle om sin kropp og hva de gjør med den for å pirre/erte mannen (spesielt bryst og munn).

Synes ikke det blir så hetrofilt om mannen skal gjøre det samme.
Hva kan mannen spille på?
Som oftest blir underlivet mannens området, men om en ser bort ifra dette, hva..?

ønske alle sukkerfolk en riktig god helg og dele ut en stooor og god KLEM :)

Et rent hypotetisk spørsmål – iaf for meg: Hva om du kjenner igjen noen du har sett på sukker ute i verden... Ville du sagt noe? Og hva om noen hadde sagt noe sånt til deg?

:-)

I morgen er jeg ikke lenger superbruker, og siden jeg en ganske så god stund allerede har hatt pause på profilen min, så er jeg nå på vei til å forlate nettdatingverdenen, i hvertfall for en god stund framover.

Å taste her på forumet er faktisk ganske gøy, og det viste seg etterhvert å bli et ganske så vanedannende tidsfordriv, så kanskje det er en smart ting for meg å lage en avskjedstråd her, slik at det ikke blir så lett å kjøpe en ny superperiode bare for å ha mulighet til å fortsette å taste på sukkerforumet... for det vil jo bli litt dumt ;-)

Så fra i morgen av er det ingen som får verken dumme, oppløftende, idiotiske, fordomsfulle, provoserende eller andre mer eller mindre gjennomtenkte eller ikke sælig gjennomtenkte, og ellers motiverte/umotiverte innlegg fra meg :-)

Anonyme profiler

Siste svar fr. 27 feb. 2009 23:14 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Skrivekløe

Har ikke vært med på Sukker så lenge,men det har da blitt en del henvendelser.. Noen av de som har tatt kontakt har ikke bilde,og ikke skriver de noe særlig om seg selv heller.. Kanskje bare at de ønsker å treffe en grei jente..Til dere det gjelder: hvorfor skriver dere ikke en mere utfyllende profil? Det er jo komplett umulig å få noe som helst inntrykk av hvordan dere er..
Får mest lyst til å ikke svare,men som det høflige mennesket jeg er,sender jeg et svar,og det som regel ikke en invitasjon til mere kontakt.
Skrivekløe

Kanskje et tips for damer som kommer til date'en før mennene og som er litt skeptiske/ikke føler kjemien....LMAO
http://www.youtube.com/watch?v=McI39EsiMZY&feature=related

Ved nærmere ettertanke så er jo dette ganske tragisk for oss menn da.....

Har noen 1 Prodigy billett å selge!!!

Jeg er en kvinne på 45 år som bor i en liten bygd på vestlandet. Her er utvalget av single menn begrenset, derfor er jeg her på sukker.no for å finne en venn/kjæreste/livsledsager.

Det jeg opplever som er litt vanskelig er at jeg får både hygelige brev og hjerter og flørtemeldinge fra menn som bor langt unna, men nesten ingen fra Bergen eller Sogn eller Møre :-(

Når jeg sender ut meldinger til menn på vestlandet opplever jeg å få korte svar. Og korte svar uten påfølgende invitasjon til videre kontakt tolker jeg som en høflig avvisning. (For eks. hvis jeg spør om noen har det bra, og vedkommende svarer : "Jeg har det bare bra, takk" ....uten å stille spørsmålet tilbake.... Da er det en avvisning, er det ikke?

Nå har jeg vært på en del dater. Men hver gang så har jeg ikke lyst til å gå videre med dem. Og den siste jeg har nå, (holder på fortsatt) men må nok si nei der og. Det er faktisk en jeg har lyst til å bli sammen med, men hvor jeg ikke klarer å få fram følelsen i meg for henne. Det er faktisk første gang jeg har skjønt hva ungkaren mente når han sa at han ikke kunne gifte seg med noen av dem, hvis noen fulgte med på den sesongen. Han sa vel mere enn han burde (er ikke poenget), men det er det å ville noe, men ikke kunne føle det, rar følelse det der, har aldri hatt den før. Har man fri vilje liksom?:P hehe
Mange andre som har opplevd det samme? Har liksom aalltid vært enten eller for meg.
Er det mange som blir sammen med en uten å føle noe, fordi man føler en viss kjemi når man henger sammen?
Og er det mest vanlig at det er jenter som gir avslag eller menn, på dater. Jeg har erfart at det virker som jenter har lyst på forhold uansett. Veit ikke helt, men er alltid jeg som har sagt nei, og alle jeg har vært med har alltid hatt lyst til å gå videre. Noen som erfarer det samme. Er jeg for kresen?
Så hvem er egentlig mest kresne av gutter og jenter, når det gjelder å skulle gå vidsere etter et par dater?

Derfor lurer jeg på:

Hva kan du bidra positivt med i et forhold, og hva gjør deg til en fantastisk kjæreste for drømmepartneren din? :)

Solarium

Blålig ligger jeg flatt
Litt ensom, litt forlatt
Og du i nabo båsen min
urørlig, myk og fin
Knirkende plast roper; varm!
Og hyller deg inn med viftens larm
Tuklende langstrakt og seiglivet yr
Igjen spreller jeg over styr
Og jeg flyter, svever og skyter gevær
når du forteller at du ligger der

Jeg spør om dette fordi jeg opplever at menn innerst inne ønsker å være den aktive part som tar initiativ. Jeg opplever at når det er jeg som tar kontakt så virker det som om menn føler seg ubekvem med det. Eg vi likestilte eller er det fortsatt slik at kvinnen skal sitte dydig å vente på at mannen skal ta kontakt? Jeg er en kvinne på 45 år som har forsøkt å forholde meg til at kvinner i vår moderne tid skal kunne ta initiativ og vise interesse for menn uten å skamme oss over det.

Tar jeg feil når jeg kaster frem en teori om at vi innerst inne er ur-kvinner og ur-menn?

Jeg lurer på om flere har det som meg? Når jeg er skikkelig forelsket, sånn type skjelven, da blir jeg keitete, sjenert og litt 16 år. Snakker her om den første gangen det blir aktuelt med intimitet. Jeg fikser ikke full pakke i sengehalmen da, men er mest opptatt av personen jeg har foran/ved siden av meg(stryk det som ikke passer), snuse inn lukta av han, kline ømt og prøvende, håpe at han kan rolig prate ned hjerterytmen min ( som i gitte situasjon er faretruende høy). Må bli trygg i situasjonen først tror jeg. Er jeg sær mon tro? Er det igjen kjønnsforskjeller? Bør kanskje opplyse om at jeg er en voksen kvinne på 41 år (sånn ellers, hehe)

... jeg ble litt forvirret når jeg nå for første gang fikk en melding i innboksen min som helst burde vært et svar på et foruminnlegg jeg hadde, og slettes ikke hadde noe å gjøre i min private innboks å gjøre.

Det skjedde fordi jeg i en tråd glemte å krysse av for å være anonym, og dermed var det fritt frem for alle/noen å fortsette forumdebatten i min profilinnboks... ( som jeg så langt har oppfattet som ganske så personlig)

Er dette noe dere som ikke er anonyme opplever ofte?
Han var ikke superbruker så han kunne ikke bruke forumet, men hadde veldig behov for å komme med en kommentar til et av mine foruminnlegg, så dermed sendte han meg en melding på profilen min.
For meg var det vel det minst sexy jeg har opplevd her inne.

Dersom dette er noe dere ikke-anonyme stadig må forholde dere til, så tar jeg hatten av for dere, altså!