Sukkerforum

Jeg lurer meg på en ting: hvorfor tror menn som ligger over og til dels langt over min øvre grense for ønske om mann,at jeg har noe ønske om å bli kjent med de.

Dette er tross alt et sjekke-forum,eller har jeg misforstått helt?

Noen som har et godt svar på det?

Glemmer de hvor hvor mange år de har på baken,eller?

Det er tross alt en grunn til at jeg har satt den aldersgruppen jeg har valgt.

Blir litt satt ut av sånt jeg.

Jeg har akurat vært ute, og kunne ikke la være å se
hvordan månelyset ga snøen og trærne en nesten
mystisk og stemningsfylt følelse.

Så nå må jeg svare på alle innkommende. Greit nok for meg:)

Tør dere det jenter? :)

hei,dette rettes spesielt til damer-jenter.jeg sjønner ikke hvorfor dere er så redde for å snakke i telefon,man blir da bedre kjent med den man vil bli kjent med,når man hører stemmen til den andre part,og slipper å vente i lange tider på svar på de spørsmålene man stiller.synes denne måten for komunikasjon er både kald og upersonlig.mvh,svenor.

Etter å ha lest litt her i dette forumet en stund, så bare bare tenkte jeg..Er det mulig å hatt en forum uten å generalisere. For det er jo hele tiden: Hvorfor kan ikke gutter ditt eller datt..... eller hvorfor svare jenter ikke and so on... Men det er kanskje ikke mulig å få en diskusjon uten å gjøre det? Folk må kanskje føle seg truffet på en eller annen måte for å gidde å svare. For blir enn ikke truffet, så er det kanskje heller ikke noe poeng å svare? Bare lurer og filosoferer litt jeg her da.. Kan hende jeg er helt på jordet... Give it to me :)

Noen kan ikke være sammen med en røyker, og jeg kunne ikke vært sammen med en mann som heter Gunnar , Johnny. Roy,Odd, Raymond,o.l

Jeg har hatt ett par date som har vært kjempespennende og alt har ligget til rette for videre bekjentskap/hygge...MEN så har vi kysset og så har vi hatt helt forskjellig måte/tempo å tungekysse på OG da forsvinner litt av min begeistring, ikke bare litt heller....Har prøvd å tenkt at dette går seg sikkert til og vi må samkjøres litt, men det er jo litt vanskelig da...si til mannen..Øøhhh, kan du ta det litt roligere eller si ....øøhhmm, tungen din er som en stor klump, kan du leke litt med tungen min ...??

Har du opplevd noe av det samme og hva tenker du når/hvis du har opplevd det samme....? Går du inn for samøvelse eller??
Vi sier jo at øvelse gjør mester, men...

Sannelig ikke enkelt detta, endelig har man kommet langt i sin datingprossess og så plutselig er man der man startet igjen...bare pga ett kyss...

Turnoff?

Siste svar sø. 8 feb. 2009 19:40 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym usikker

Saken er denne:

Foreldrene mine sitter med et hus med en egen separat leilighet som står tom (ca 80 kvm).

Jeg vurderer å selge leiligheten, flytte inn ved siden av mine foreldre og heller kjøpe meg et lite eget sted litt utafor byen hvor jeg kan tilbringe helger og annen fritid på.

Spørsmålet er da: Ville dere sett det som noe rart om jeg gjorde dette og hadde fast bosted hos mine foreldre i den tilliggende boligen? Er såvidt passert 40....

Har sett at Sukker får så mye god omtale som "kontaktsted". Men jeg kan ikke se at dette er det hakk bedre enn alle de andre stedene som finnes på nettet.
Hva mener andre er det beste "datesiden"?

Leste artikkelen om forelskelse i datingmagasinet her inne.

Står der at det er veldig mange forhold som begynner uten forelskelse. Lurer på hvordan dere på sukker stiller dere til dette. Kan dere bli sammen med noen og planlegge fremtiden med de uten at det er mye forelskelse inne i bildet? Å bruke fornuft i steden for følelser når dere finner dere en partner?

Er det kanskje grunnen til at vi er så mange her inne, og at det er så mange single i norge, at vi har alt for store forventninger til det å bli forelsket? Selv om vi har passert tenårene og begynnelsen av 20 årene og det største forelskelsesrushet har gått over?

Lurer på om dere vil "ta til takke" med en person som dere synes er bra men ikke er veldig forelsket i, eller om dere heller vil lete til dere eventuelt finner den store forelskelsen/kjærligheten.

Selv leter jeg vel etter hun som gir meg den spesiele følelsen. Men hun er ikke så lett å finne, selv om livet byr på veldig mange muligheter for å treffe søte jenter.

Derfor sitter jeg nå her da, på sukker, på en lørdagskveld...

Men jeg orker ikke klagetrådene og ingen andre ser ut til å ha noe særlig å si...

Hjelp meg litt her da folkens :-D

Til info, siden det kom spørsmål om dette i tråden "Diktanbefalinger:"

Litteraturhuset arrangerer noe som heter Åpen Mikrofon en gang i halvåret. Skribenter og poeter kan lese opp korte tekster de selv har skrevet, og man melder seg på ved ¨å sende mail til post@litteraturhuset.no. Neste arrangement er alt onsdag i neste uke, og det er alt for sent å medle seg på til dette nå. De har for øvrig en grense på 12-13 opplesere hver kveld, og har ofte måttet avvise folk p.g.a. for stor pågang. Prinsippet er at den som kommer først til mølla får først malt, og de driver ingen siling ut fra kvalitet (ingen behøver å legge frem tekster for godkjenning på forhånd.)

Arrangementet er åpent for publikum. Det er bare å møte opp, men rommene på Litteraturhuset er ikke all verdens store, så det kan vel bli plassproblemer.

Jeg har for øvrig vært med to ganger, og har nå fått beskjed om at de vil prioritere "ferskinger."

:)

Er du gutt/jente, hvor gammel er du og hvordan bruker du forumet? Leser du kun, eller svarer du innimellom eller hver dag?

Selv er jeg gutt, 26 år og leser mye på forumet. Jeg skriver også innimellom, og poster noen få ganger:)

Neste?

Jeg og en venninne har tenkt oss ut på løkka i kveld (lørdag), og ender stort sett alltid opp på de samme stedene. Så forslag til nye steder som bør prøves tas imot med takk!! Et sted med masse hyggelige folk rundt 30, der det er lett å ta og få kontakt hadde vært fint :)

1, 1 måned røykfri og uten røyksug, tross at jeg nyter alkohol :-))))) Litt stolt av meg selv.
Flere som har sluttet og ikke føler røyktrang?

Hvorfor er det nesten ingen som bruker blinkelys når de kjører bil her i oslo? skjer dette kun her i hovedstaden eller?

Hvis jeg var en mann, ville jeg ta meg i skrittet like ofte tro !

her fortsetter vi i anonymitetens tegn-- trist at så mage ikke tørr å vedgå sine innlegg her.

Er det en hyggelig mann som tørr å invitere meg til en prat på chatten. Og helst en voksen mann da.
Kom igjen!

Hei, har en dame på skolen, som jeg like veldig godt. VI har et fag sammen. Virker som hun er gjør det samme, ut i fra min oppfatning da. F.eks, sitter vi å samarbeieder og beina treffer hverandre er det ingen av oss som flytter det vekk i løpet av 10-15 sek, kanskje, hehe. Vi snakker jo ofte med hverandre, hver gang vi treffes, men det er jo vanlig da med alle andre og, men jeg blir litt usikker hva som er lurt å sjøre, er det bare å go for it, å drite i konsekvensene. Er jo ikke så lett å få aleine tid, med alle andre rundt i klasserommet. Jeg hører vel ut som en 15 åring men, heh, faller egentlig ikke så lett for jenter, men hun gjør et godt inntrykk på meg, og har vel egentlig ikke hatt så mye erfaring med det greiene der fra skolen, har jo godt yrkesfaglig:P, mange jenter der må jeg si:P hehe.
Har jo bare erfaring fra byen og fester:P
Vi skal jo ha klassefest snart, så blir kanskje lettere spørre henne om hun vil treffes en gang.. eller?
Noen gode råd og tips, hakke lyst til å ødelegge det jeg allerede har. Man tenker vel mere konsekvenser jo eldre man blir? Spessielt når man føler en liten forelskelse:), hehe.

Jeg tar meg en drink!

???

Siste svar lø. 7 feb. 2009 11:40 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Vita

jaja...

Traff ei jente paa byen i helga. Maa innroemme at jeg kjente henne igjen fra dette mediet. Etter litt "manne-meg-opp" saa gikk jeg bort til henne og sa hei. Hun svarte med et hyggelig hei, og fulgte opp med mer konversasjon.. saa etter en liten stund var vi over paa og diskutere "verdensproblematikk"... fort gjort.. hehe.. ..
Hvor betatt vi var av hverandre.. og om hun har lest min profil her inne aner jeg ikke............ men her inne var hun veldig avvisende, paa byen var hun kjempehyggelig og imoetekommende.

Grunnen til at jeg skriver dette er at hun har valgt aa ikke svare meg her inne....... men ute paa byen traff vi tonen....... ikke noe rett-hjem-tone.. men vi har mye kontakt og har moett hverandre flere ganger etter dette......

Moralen er............ sukker er vel ikke helt forankret i virkeligheten.. tross alt........ ???????????

M

Etter at jeg ble medlem på sukker har jeg opplevd mange ganger å møte nye mennesker som gir meg følelsen av å ha møtt dem tidligere... har en sterk mistanke at de er sukkermedlemmer alle sammen men jeg klarer aldri å spørre dette på en pen måte... har noen av dere opplevd dette?

F.eks: En samtale med en jente jeg har nettopp truffet på en fest kan gå sånn her:

Hun: Hei! Hyggelig å møte deg, men har vi møtt hverandre før?
Jeg: Joo, du virker kjent... jobber du på ...?
Hun: Nei.
Jeg: Ok trener du på ...?
Hun: Nei.
Jeg: Gikk du videregående på ...?
Hun: Nei.
Jeg: Er du medlem på su.... Nei glem det. Jeg har nok bare et veldig alminnelig fjes.

Hmm, er det bare meg eller er det sånn at når man ser en som er intressant, så er hun alltid 2 eller 3 år eldre enn meg, og de søker jo selvfølgelig noen som ikke er yngre enn seg selv, off det begynner jeg å bli litt opgitt over. Skylder ikke på noen, er bare opgitt over meg selv.
Er jeg for voksen for alderen min kanskje? Eller skriver jentene som er yngre, rett og slett en dårlig profil? Synes ikke alltid det men, men er et mysterium for meg.
Kan jo si at jeg er 23 år, men prøver jo å ta dette her serriøst, men folk er jo ganske kresne, så er jo ikke så lett å forandre noe på en jente når hun først har bestemt seg, på kun 1 melding. F.eks søker mann fra 26 og oppover, så er det jo ikke så lett å få henne til å forandre den meningen, når man kun er 23, hehe, blir 24 snart da, men tror ikke det har så mye å si:P
Noen som opplever det samme?

Jeg har, etter lang tids fravær, begynt så smått å frekventere Oslo by igjen. Undres imidlertid over hvor hyggelige menn i midten av 30-årene pleier å gå ut. Har vært innom endel utesteder, og enten synes jeg klientellet er +/- 20, eller så er folk gamle nok til å være foreldrene mine. Noen som har gode tips? Og for de som måtte lure, jeg er ikke platinablond 20-åring med overforbruk av brunkrem, så utesteder med overvekt av men som søker slike er kanskje ikke så aktuelt ;-)

1,0,2,3,3,8,4,60,5,51,6,62,7,93,8,?,?

Fredag!

Siste svar lø. 7 feb. 2009 02:26 (271 svar)
Skjult ID med pseudonym Avslappa

Takk F..... Gud!

Ingen planer, kun avslapping! Deiiiiiiiilig.

Slutter på jobben om 9 minutter og 30 sekunder.... :-D

Er ikke også DU glad for at det er fredag?

Først ser jeg på bildene og tenker , så flotte bilder ! Og så ser jeg at de ikke har barn,så er ikke bildene så flotte lenger !

Skaff meg en småbarnsmor som IKKE vil ha flere barn og jeg er din;-) PS. Har barn selv..... men vil IKKE ha flere.

Er det for mye forlangt?

I såfall hvorfor vil så og si samtlige småbarnsmødre ha flere barn? Damer: gjelder dette for småbarnsfedre også? (spør siden jeg ikke ser dette) Eller er det noe galt med meg?

eller kjenner du noen som har gjort det?
vurderer å kvitte meg med linsene,og virker som det er stor forskjell på pris,her i bergen skal de på et sted ha 39000 etter rabatt på 5000..

Får god match med mange yngre menn, betyr det da at jeg har et ungdommelig vesen !

Sitter ni verkligen och tittar på vilken færg bladen har??
Har det något som helst verdi?
Jag menar på vår/sommar så er det grønne blad...høsten så ær det gult,røtt o brunt
Tænkvært

Jeg er en jente som ønsker å gå en god del kilo ned i vekt. I alle fall 10-15. Jeg sliter med forbrenningen min selv om jeg prøver å trene. Noen som har gode tips og erfaringer uten pulverkurer og andre unaturlige metoder?

Takknemlig for seriøse svar.

Har lagt merke til at bladet på matchtreet som det står Porno på nesten utelukkende er gult eller sågar rødt hos de profilene jeg er innom. Vil anta at det er bladet som refererer til spørsmålet om "bruk av ekstern pornografi til opphissing når man er i et forhold" (husker ikke eksakt ordlyden).
Har selv svart 2 tror jeg, altså ganske nær utelukket. Betyr dette at de fleste her inne har huket av på "helt utelukket" og "absolutt krav", og at jeg da vil fremstå som pornofiksert? Eller er det jeg som er veldig prippen, og følgelig slik at de fleste har svart langt høyere på skalaen...?

Lurer veldig på hva som er greia her, synes det er rart at jeg avviker så veldig på dette punktet. Er forøvrig gutt.

Bergen

Siste svar fr. 6 feb. 2009 00:56 (251 svar)
Skjult ID med pseudonym dansekoa

noe action i Bergen neste helg?

Vi omgir oss daglig med ord og uttrykk vi knapt skjønner betydningen av, mens andre bare er grusomt irriterende og fullstendig oppbrukt.

Jeg spurte en fyr i et større selskap hva han egentlig holdt på med- "Key account manager" var det intelligente svaret...blææææ!

Ellers har jeg heller ikke for mye til overs for "prosjekt", "prosess", "coach" eller "konsulent"

Flere ...???

Hva forventer dere av jenta/gutten?

Med det så mener jeg: skal man pynte seg? Hvor går i så fall grensen? Sminke mye eller diskret?

Hvor mye info vil du egentlig ha? Hvor går grensen for de private ting som en helst skal holde for seg selv?

Hva er ok å spørre om og hva er ikke greit å spørre om? Vil gjerne ha svar fra begge kjønn=)

Nå synes jeg det blir for mange som reklamere for elixia, sats ol. her inne....hvorfor må så mange påpeke at de trener?

Når en person er inne på min profil gang på gang....så regner jeg med at vedkommende er inntressert. Sender en mail og venter på svar men neida. Vedkommende er ikke superbruker...er det grunnen????? Eller ????

Hvis du måtte velge de 5 viktigste egenskapene som helst skal være helt grønne. Oppgi kjønn...,
og hvilken ende av skalaen du ligger....

1. Dømmende
2. Konflikter
3. Erfaringssøkende
4. Sexlek
5. Frigjort

Jeg er kvinne, er lite dømmende og konfliktsøkende, stiller meg positiv til de andre kvalitetene ;-)
Men i følge både nrk og bbc testene så har jeg mannlig hjerne ;-)

Leser du ukeblader?

Hvorfor / hvorfor ikke?

Hvordan er det med "slekta" i dag? Noen som vil komme ut å leke?

av jenter som ikke virker som de er ekte. Altså at det er noen andre enn det du ser på bildet.

Her er ett eksempel. "Hei, Du er akkurat den jeg leter etter. Skriv mer om deg selv, jeg vil lære mer om deg." Og så kommer det en web adresse, som myspace, yahoo osv.

Dette er jo bare lokkemat, men til noe helt annet enn det gir seg ut for å være. Hackere? Svindlere?

Noen gir deg Facebook adressen og ber deg legge de til. Og så når du har lagt til personen på facebook, tar de kontakt etter å ha godkjent deg? Nei! Samme med MSN. Bare tull alt sammen.

Virker som det er en del bullshit profiler på Sukker med folk ute etter helt andre ting enn å få kontakt med mennesker.

Går det ann å melde disse inn til Sukker for å få de fjernet? Noen andre som har opplevd samme?

gi alle sammen her inne en riktig GOD KLEM!

Det er slik at jeg ikke ønsker meg barn, og jeg reagerer på den forskjellige rare kombinasjoner av ønsker det vitnes om på machtrærne....

Menn som vil ha barn og ha de nå, men ikke ønsker et langvarig forhold. (Slik jeg tolker det med omtrent svart-røde blader, iforhold til mine ønsker.) Da leter han vel egentlig bare etter en flørt....?

De som ikke ønsker barn, men som vil ha de nå, og flere av dem vil ha langvarig forhold.Betyr kanskje at de egentlig ikke ønsker barn, men hvis han må så vil han ha de så fort som mulig?

jeg hører folk stadig vekk prater om ting somde syns er så fordømt "harry"....... Men hva er det som egentlig menes med det og hvorfor heter det egentlig harry?

Etter stort påtrykk fra enkelte andre fjasere og tafsere her inne, er det på tide med litt tirsdagsfjas :-)

Som om det var for første gang

Behovet for skjønnhet kan være nesten like viktig som trangen til kjærlighet. Ofte innser du ikke at det er dette du hungrer etter. Sansene er sløvet. Du klarer ikke sjelne mellom en kunstig blomst fra en ekte. Du kjenner ikke smaken av et eple. Du hører ikke forskjellen på lyd og stillhet.

Når var du sist i villhagen og lot deg overraske? Når vasket du deg i morgentårer? Når lot du din røde sol av glede stå opp?

For mange tusen år siden sa guden Shiva til gudinnen Parvati:

-Se en person eller en gjenstand som om det var for første gang.

Som om det var for første gang er nøkkelen til å vekke dine sovende sanser og Være mer tilstede i din hverdag.

-Ranghild N. Grødal

Er litt interessert i om dere jenter ønsker lange eller korte meldinger som første melding. Nå regner jeg så klart med at det vil komme svar som "kommer an på innholdet", men hvis man ser litt bort i fra dette, hva havner du på da?

De av dere, jenter og gutter, som forventer lange meldinger, ser dere noen sammenheng mellom at jo sjeldnere man svarer på meldinger som andre sender, jo større mulighet blir det for at meldinger og dens innhold blir kortere og/eller dårligere med tiden?

Selv har jeg en noe lav respons på meldinger, og merker at jeg ikke lenger orker å legge så utrolig mye krefter i meldinger jeg sender lenger. Er det bare meg eller andre som føler noe av det samme?

.... hvorfor i alle dager skriver du da langvarig forhold ???

Jeg skjønner meg ikke på folk som ikke kan være ærlige - hva i alle dager er vitsen ? Det vil jo komme for en dag uansett.
Takke meg til Smaltalk i en annen tråd - ærlighet vare lengst uansett fora... !!