Sukkerforum

Hva gjør jeg?

Her om dagen oppdaget jeg en kollega her inne! Vi kjenner hverandre ikke så godt men det har faktisk begynt å føles litt flaut å møtes i kantina. Jeg vet ikke om hun har sett meg her inne, men jeg vil tro det da vi har match på 92...!

Er nysgjerrig men kan liksom ikke klikke meg inn på hennes profil i frykt for å avsløre meg selv!! Heller ikke noe alternativ å gå bort til henne i kantina og si at kjenner henne fra sukker ?!

Synes dette er ekstra følsomt da vi omgås opptil flere ganger daglig og sjansen for blikkontakt er høy!

Har pendlet ut og inn fra sukker det siste året og for hver gang jeg kommer på igjen så merker jeg at jeg har blitt mer og mer kresen?

Har jeg ikke først oppdaget en fin jente så finner jeg noe "galt" med henne sammenlignet med en litt mer inreressant. Så finner jeg enda noen "feil" med denne sammenliknet med neste osv.....

Slitsomt! Sier til meg selv at nå får det være nok, men klarer ikke å komme ut av loopen.

Enden på visa = ingen "gode nok" på sukker =intet håp på sukker = tilbake til virkelighetens verden med tradisjonell sjekking?

Noen andre som har det sånn??

De fleste SKRIVER en er utadvent og SOSIAL.
LIKER å møte å bli kjent med nye folk.

Nå er det andre gang jeg blir kontaktet av noen som bare forsvinner i det øyeblikket jeg sier, joda jeg har barn...... Det er bilde av barna mine i profilen min. Det står ettertrykkelig "har barn" svart på hvitt..Når de attpå til gir deg røde hjerter, tror man jo at de faktisk har lest profilen før de setter på de hjertene, det ville iallefall jeg gjort. Vel disse 2 jeg snakker om som jeg tror har forsvunnet oppførete seg på en skikkelig dårlig måte. De kontakter meg, så bryter de samtalen mitt i der jeg er i ferd med å snakke om barna mine, og kommer ikke tilbake. Viss de vil avslutte samtalen er det høfflig å unnskylde seg for deretter å avslutte samtalen. Blir samtlen brutt, kan man skrive en melding etterpå og si at det var leit........Det har med ryggrad å gjøre. Jeg vil ikke ha menn som oppfører seg slik, men lurer på hvorfor det finnes menn som sier de har høy utdannelse som kan oppføre seg slik.
Finnes det ingen høfflige menn igjen??? Er det en udødd rase????

Prolaps...

Siste svar on. 10 sep. 2008 22:19 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Smertulf

Vell, etter lengre tid med skikkelig hodepine og nakkesmerter (over et år), fikk jeg idag svar på MR, cervikalt prolaps...
Gått til manuell terapuat i 3 måneder allerede, med diagnose dårlig musklatur i nakke og ømme muskler. Ikke blitt noe særlig bedre... Jeg har ikke hatt noen typiske prolaps symptomer, som utstårling i arm og sånt, bare vondt i hele området og hodet. Derfor var dette gansket uventet egntlig...

Hodepine hver eneste dag, og smerter i nakken hele tiden. Ridd aktivt i mange år, nå får jeg ikke lov å sette meg på en hest.

Får jobbe 20% for syns skyld, og glad for det. Legen sier dette ikke er farlig, så lenge jeg orker å ha det sånn. Noe jeg ikke gjør.

Noen som har erfaring med dette?!''

Skal til nevorkirurg for å vurdere videre, men det tar tid...

Er litt redd og lei det skal være sånn her resten av livet, orker jop ingen ting, hovedsaklig på grunn av hodepine...

Stadig leser jeg:

Mann 50 søker kvinne 30-40.
Mann 45 søker kvinne 20-35.
Mann 30 søker kvinne 40-50.

Så slår det meg:
Hva med livserfaring og ulikt ståsted i livet?
Hva med ønske om familie?
Hva med den gode samtalen og deling av tanker og følelser?
Hva med hun som statistisk sett kanskje vil bli enke relativt tidlig?

Jeg lurer rett og slett på hvordan dere menn (og kvinner) tenker, jeg. Er alder virkelig bare et tall? :-)

Virker på meg som om gutta her inne er så desperate etter å få mye respons og mange svar fra damene.
Jeg for min del trenger bare ett svar jeg, hvis det er DET svaret!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Etter benkeforslag i en tråd mettet med misantropi og pessimisme ble det besluttet å starte en ny tråd, hvis formål (og begrensning) er

- Å gi utelukkende positive tilbakemeldinger om andre medlemmer, dog anonymisert -

Følgelig skal det ikke være anledning til å komme med negative betraktninger, til tross for at de fleste nok har opplevd det diametralt motsatte av hva som kommer frem her. Så kan man kanskje reagere på negative innspill med å ignorere disse fullstendig. Om dette fortoner seg som helt meningsløst, så er det helt fint. Formålsparagrafen må vel tolkes til å skulle avskjære muligheter for innlegg som ”bra tiltak”, ”herregud så teit” og tanker om alt annet som også er positivt her i livet, det må jo være en hel del det også.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Dette er bare en chattetråd fordi jeg trenger noen å sitte på taket og prate skit med i kveld. Denne tråden slettes nok i morgen! :-)

Noensom har startet på sesongen enda....?
Har du i så fall noe godt å anbefale som drikke til, tenker da primært på hvit eller rød vin...
Kanskje du har en liten godbit og dele med oss andre...:)

Hvor mange var det som var på Mamma mia- singalong i Trondheim? Jeg var sammen med ei venninne, men synes det var dårlig oppmøte? Og de som var på puben var jo opptatt med å prate flere og flere sammen?

Jeg er en snill trivelig gutt med mange gode egenskaper.
Jeg oppfyller de fleste av kravene i profilene til jenter, med unntak av å være høy og mørk.
Jeg har god jobb og god inntekt, er flink med barn og har ingen skjelletter i skapet.
Jeg er en catch i følge mine venninner og venner kjærester.

Hvordan skal jeg få dette frem i profilen uten å være skrytete?
Hvordan får jeg dere jenter til å fatte interesse og møte meg, slik at jeg får vist frem hvem jeg egentlig er, og ikke bare en samling med ord og noen overfladiske bilder av meg på en og annen fjelltopp?

Hjerter?

Siste svar ti. 9 sep. 2008 20:52 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Single

Hvor står det beskrevet om farger og slikt på hjerter? Jeg finner det ikke? Gule hjerter? Svart? Jeg skjønner ingenting jeg.

Jeg skrev et lite notat på oppslagstavlen om at jeg synes dere mannfolk er veldig trege til å sette hjerter og evt sende meldinger.

Jeg har selv satt både gule og røde hjerter på flere, men får jo ikke noen "tilbakemelding" i form av et hjerte. Er det ikke det som er meningen med disse hjertene? Det er jo hjerte for "ikke interessert" også, og såpass tåler vi kvinner å få beskjed om. Det er faktisk bedre å vite hva dere synes enn å ikke vite.....

Det ender jo da med at jeg ikke tør å starte en chat eller sende en melding til vedkommende fordi jeg ikke vet om han er noe interessert i det hele tatt, om han gidder å chatte eller ikke. Og da sitter jeg her og kikker bare og er igrunn like langt, og får ikke konktakt med noen.......og det er JO IKKE DET SOM ER MENINGEN, VEL??

Hvorfor kan det ikke være sånn at får man et hjerte så setter man et hjerte tilbake, uansett??

Hva mener dere?? Anyone??

Viva la Vida

Siste svar ma. 8 sep. 2008 23:21 (64 svar)
Skjult ID med pseudonym timmi_81

Den nye cd'n til Coldplay er bare super, spesielt 'Viva la Vida', den får meg i så godt humør:-) Den anbefales på den sterkeste. Bare prøv du bli hekta;-) Noen andre som har en glad og super sang som de koser seg med om dagen?

Et sted hvor man rett og slett bare kan prate om slikt og ingenting.

Hvis noen har løst og tørr er det jo berre å hive seg utpå dypet, el hoppe i det med begge beina. Hva enn man foretrekker.

Som noen? andre damer ønsker jeg meg en handyman, men hvordan iallverden slår man kloa i en og beholder'n? Hva er det som skal til for å fange interessen til en sånn?

skal starte frisørsalong men sliter med å finne riktig navn....
men har funnet 2 navn....kom gjerne med forslag:)
lokalet er min bestefars gamle "snekkerbu" og kom da fram til frisørbua...?
så har vi navnet Rapunzel.....

Hva passer best?
¤ frisørbua
¤ Rapunzel

=)

Den vanligste av alle Sukker-klisjeer er den om ”uhøytidelighet” eller ”selvironi.” Ingen vil visst være ”selvhøytidelig”, og partner skal i hvert fall ikke være det.

Hvorfor er dette så viktig? Hvorfor er ”selvhøytidelighet” blitt en slags sosial AIDS?

Folk er ”selvhøytidelige” hovedsakelig av to grunner:

1):
Fordi de er blitt krenket. Mennesker som opplever ringeakt, mobbing etc. over lang tid blir opptatt av å verne sine egne grenser. I stedet for å møte dem med krav om ”å ikke ta seg selv høytidelig,” burde man – vi, jeg, dere – være empatisk nok til å sette seg inn i hvordan de ”selvhøytidelige” faktisk har det. Holdninger av typen ”jeg svever rundt i min egen lille lykkeboble og gir blaffen i alle som ikke er like heldige som meg selv” er faktisk ren menneskeforakt, og ikke det minste attraktivt.

2):
Fordi de er eksepsjonelt begavet og vil noe med livet sitt, og ikke legger skjul på det. Gnålet om selvhøytidelighet blir dermed en variant av en viss beryktet lov: ”Du skal ikke tro at du er noe...” Vi kjenner resten av regla. Den er, i lett omskrevet form, gjennomgangstemaet i svært mange av Sukker-profilene.

Sukker-menneskene dyrker altså sin egen middelmådighet og overflatiskhet, og gir blaffen i alle som maler med rikere og mørkere farger på den mentale paletten. Denne holdningen er ikke bare frastøtende, den er grøssende kjedelig. Hvis det er så viktig med humor og ironi, hvorfor leser jeg ikke EN virkelig vittig og velskrevet profil? I stedet virker det som om det er en slags spammerobot som gjentar det samme skvalet ordrett fra gang til gang: ”God porsjon selvironi” og blablablaaa. En form for språklig muzak, med et refleksjonsnivå som knapt ville gått an i en Sputnik-låt.

Mitt spørsmål er: Er det ”danskebåtsegmentet”, de mest ufølsomme, fantasiløse og ressursfattige blant oss, som her har kastet seg over tastaturet? Eller er ALLE, på og utenfor Sukker, like totalt overflatiske?

Fornuften er en ensom ting – sa Fredrik Stabel.

Men hvor ensom?

Jeg har så lyst å ta meg en ferie nå utpå høsten, og har egentlig ingen jeg kjenner som bare kan dra sånn plutselig avgårde 2 3 uker. Så jeg vurderer å reise alene. MEN, jeg er livredd for å reise alene, tenk om det blir skikkleig asosialt, at jeg ikek trefefr noen hyggelige mennesker osv. Jeg har alltid reist masse med venner, og føler meg tryggere på alle måter da.

Men så er det det at jeg har lyst å utfordre meg selv litt, ved å faktisk gjøre noe jeg er redd for. tenker på Mexico/thailand noe sånt. Og der er det jo relativt sosialt... Men, jeg vet liksom bare ikke om jeg tør...

Noen som har noen erfaringer med dette?!

Heisann GUTTER!
Lurer på hva slags undertøy dere foretrekker på jenter?
Selv har jeg kommet over g-string fasen, og går for Bjørn Borg minishorts (hotpants) fordi disse er utroooolig behagelige og stilige. Truse som i bestemorstruse kommer jeg derimot aldri til å bruke:P

Jeg føler liksom det at bjørn borg boxere ikke er sexy eller forførende osv, men jeg gidder ikke gå i g-streng fordi disse gnager og er ekle. Bruker kun gstreng i spesielle tilfeller :P

Hva mener dere gutter? :) Nyskjerrig!

Denne siden er jokoslig og fin, og jeg har vert medlem her en stund. Men synes det er dumt at det ikke eksisterer en mulighet til å bli kjent med de andre single jentene også. Noen andre som synes det?

Leste en kronikk i Dagbladet der forfatteren, en kvinne i slutten av 30-årene, fortalte bakgrunnen for at hun valgte å få barn på egenhånd. Bl.a. skrev hun:

"Jeg har alltid håpet, men aldri trodd på, at jeg ville treffe en mann. Derfor skaffer jeg meg nå barn på egenhånd. Jeg har vært i utallige diskusjoner om livssituasjon. De fleste av mine venninner sier alltid «jo, men du treffer selvsagt noen»! Mens jeg standhaftig parerer med at jeg håper jo det, men det gjenstår å se. Jeg tviler sterkt på om jeg faktisk treffer noen jeg tror jeg kan klare å leve med resten av livet. Og ikke minst - noen som kan holde ut med meg. Det finnes en singelstatistikk, og det kan jo godt hende at jeg er en av dem som er skjebnebestemt til å opprettholde statistikken? Jeg ser ofte det hvite i øynene på venninnene mine når jeg lanserer denne teorien. De har ikke tenkt over denne sjokkerende muligheten. "
(Hele kronikken finnes på http://www.dagbladet.no/kultur/2008/08/30/545245.html)

Selv mener jeg ikke lykken er betinget av barn, men jeg tror det kan være starten på en demografisk endring; flere single, ressurssterke alenemødre med donorbarn, flere menn uten barn, og en haug med mennesker som forbli single gjennom livet.

Er det noen her som tenker det samme?
Synes det er så mange (ikke bare på nettet) som virker så sikre på at en dag står Han/Hun der bare, i all sin perfeksjon.
Men det kan jo være man da venter på tidenes blåmandag når man en dag våkner gammel og grå og skjønner at veldig mye av det man ville dele med en kjær er forbi?

Og hva er best hvis man ønsker familie/barn; å settle for en partner less than perfect, eller vurdere denne muligheten (for oss som har en livmor)?

Det har vært oppslag på nettet og snakk om det på radioen i det siste:

Folk er utro på nett!!

Det sies at folk ser det som en lettvin måte å være utro. Det er mange som lager profiler på diverse sider selv om de er i et forhold.. de råder folk til å være åpen om å flørte på nett til partner ..
Altså: Hvis du driver med noe du ikke kan fortelle partner om , er det utroskap.

Hmmm . Er det utroskap??
Å flørte på nett ...? eller er det det samme som å flørte med en på byen ?... greit å se , men ikke røre .... vel det er jo ingen som rører noe hvis det er på nett.
Jeg har vært innom den nettsiden som det står om på nett og var overrasket over mengden menn og damer som var i et forhold og var ute etter noe mer.

Hvor går grensen på hva man kan akseptere i et forhold av flørt ??

Jeg var på Cafe Opera omkring 19:20. Jeg gikk opp i annen etasje som det stod, men om det var noen andre fra Sukker der var det umulig å vite. Det var ingen uvanlig stor samling folk ved noen av bordene. Jeg prøvde meg frampå med å spørre ved et par bord om det kanskje var her det var folk fra Sukker? "Hæ?" "Sukker dott enn-o." Etter to forsøk orket jeg ikke å bli stående som en idiot lengre. Jeg spurte i kassen om de visste noe. De satte på Abba, men det brakte heller ikke fram noen, så jeg kjøpte bare en pannekake og ventet på å se noen klare tegn på hvor resten av gjengen var. Til slutt ventet jeg på å se om det var noen som reiste seg for å gå klokken 20:30. Ikke? Neivel. Jeg gikk i alle fall til kinoen selv.

Jeg hadde fått meg billett til bakerste rad på KP2 klokken 21:15. Ingen tegn til den varslede allsangen der heller. Jeg så i alle fall ikke noe poeng i å fortsette tilbake til Cafe Opera etterpå.

Jeg vet ikke om folk regnet med at alle kjente hverandre allerede. Jeg trodde at noe av poenget nettopp var å bli kjent.

Du er visst en Mr Enten Eller du , Mr X. Går det ikke an å være selvhøytidlig samtidig som man er selvironisk ? Ekskluderer det ene det andre? Noe jeg personlig synes er det verste som finnes, er mennesker som generaliserer eller ser ned på andre mennesker som prioriterer annerledes eller lever et annet liv enn det man gjør selv.

Hva er "danskebåtsegmentet" ? Jeg tror jeg forstår hvilken type mennesker du sikter til. Er ikke det hyggelig da, at noen mennesker hygger seg og danser og synes det gjør livet verdt å leve? Jeg prøver også å krydre min tilværelse med ting jeg setter pris på, som å lese bøker, gå i teater eller se en film. Det er aktiviteter jeg setter pris på, men jeg synes ikke dermed at det er noe mer verdifullt enn mye andre mennesker gjør for å koble av.

Alle typer mennesker er viktige for å få til et mangfold av impulser og meninger. Vi trenger ikke bare en åndselite av intelektuell overklasse som skal sette en mal for hva som er viktig for å gi livet mening. Toleranse og inkludering er viktige stikkord å ha i bakhodet mens vi går gjennom livet, og prøver å gjøre livet godt både for oss selv og andre.

Jeg skal prøve å gi deg et råd Mr X. Bare vær selvhøytidlig, men bitterhet og forakt for andre gjør ikke deg lykkelig. En venn av meg sa en gang: " Jeg prøver å være slik at andre skal ha det godt i mitt selskap" Ta med deg den videre.

Etter min oppfatning er majoriteten av menn mellom 35 og 42 år her inne barnløse, og ønsker helst å finne en kvinne som ikke har barn fra før. Er dette realistisk? Er de fleste kvinnene her inne i samme aldersgruppe også barnløse? Eller er det som jeg tror ganske mange av oss som har barn fra tidligere forhold? Begynner å tenke at jeg har for mye "bagasje" til å prøve lykken her inne.

Hva er det gutta tenker egentlig?

Sånn jenter!! Nå er vi i gang!!
Starter denne tråden slik at vi kan holde kontakten alle sammen. Innboksen min har iallefall fått sjokk de siste dagene..leeeeeer....kjempemoro!!!! Ingen skal klage på at jenter ikke tar initiativ her inne ihvertfall!!

Jeg gleder meg til å bli kjent med alle!!!...Å få nye venner og samtidig se om jeg kanskje kjenner/vet om noen som passer til noen...
Ønsker dere å være anonyme her i forumet så er ikke det noe pes, men greit om vi andre vet hvilket alias du bruker når du er undercover.

Så kjøøøøøøør på:o)

Noen som har tenkt seg på sukkerfesten forresten? Kanskje vi skulle tatt premieren da?

Slenger ut noe som kansje er en liten brannfakkel.

Jeg hadde en samtale med en god kompis på telefonen nylig og sitter med masse rare følelser innabords.
Han er like gammel som meg og har vært sammen med forloveden i 7-8 år. De planlegger bryllup til vinteren.
De klarer ikke å få barn og er nå på tur å bli gitt opp av legene.
Dette er 2 fantastiske personer som virkelig fortjener barn. HVis jeg hadde kunnet gjort noe for å hjelpe dem så hadde jeg gjort det.
Jeg har selv vært borti 2 aborter i med tidligere kjærster.
Dette får meg til å tenke. Kan man virkelig tillate seg å abortere et barn bare fordi det ikke passer med livssituasjonen der og da?
Jeg er så absolutt ikke abortmotstander men føler at man kansje bør tenke seg bedre om før man gjør slikt.
Andre sliter og her har jeg valgt bort noe flott til fordel for studier og karriere.....

Noen tanker

hva gjøre jente på 15 og 17 år på sukker.no?

I kveld er det jo Mammamia-kveld i alle andre storbyer. Men hva skjer i Oslo? Noen som har lyst ut men mangler følge?

Hmm en mann dukket opp ?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Si det?

I mine matcher ??! Har han haket av seg selv som dame eller ser damen ut som en mann? Ikke godt å si ;o)) Jeg vil bare ha en dame jeg.... Fortrinnsvis en som ikke kan forveksles med en mann, med god margin ;o)

Hei!
Vi har nettopp fått høre fra noen på Sukker at det ikke var satt opp noen Sukkerforestilling da de kom for å kjøpe billetter til kinoen i Bergen!
Dette har sin naturlige årsak ettersom man kjøper billetter på vanlig måte som alle andre. Forskjellen er at vi kjøper dem først og fyller opp bakfra! Altså, hvis folk fra Sukker ikke fyller opp hele salen så vil det også være andre som sitter foran.
Kinosjefene i Bergen, Stavanger og Trondheim har nå innformert sine selgere om hvilke kinoer som folk fra Sukker skal samles på.
For ordens skyld kan det være lurt å huske disse forestillingen selv hvis noen selgere roter:

Mamma Mia singelparty i Bergen:
Lørdag 6. september skal vi ha Mamma Mia sing-along-kino på Konsert Paleet med fest på Cafe Opera i Bergen.
Vi møtes først til vorspiel i annen etasje på Kafeen kl. 19, før vi går bort til Konsert Paleet og ser på Mamma Mia ca. kl 20.30. Vi fortsetter deretter på Cafe Opera.

Festen er gratis, men billetter til forestillingen som begynner 21.15 (sal KP2) må bestilles av hver enkelt person før på normal måte fra og med onsdagen når billettene legges ut. Det er begrenset med plasser på kinoen så vær tidlig ute.

Mamma Mia singelpub i Trondheim:
Lørdag 6. september skal vi ha Mamma Mia sing-along-kino på Trondheim kino med samling i Kjelleren på Olavs Pub før og etter forestillingen. For de som ikke vet hvor Olavs pub ligger så er det på, Cicignons plass.
Vi starter med vorspielet kl. 19.30, før vi går bort til Trondheim kino og ser på Mamma Mia som begynner 21.00 (sal 6). Når filmen er ferdig fortsetter vi på Olavs Pub.

Festen er gratis, men billetter til forestillingen må bestilles av hver enkelt person før på normal måte fra og med onsdagen når billettene legges ut. Det er begrenset med plasser på kinoen så vær tidlig ute.

Mamma Mia singelpub i Stavanger:
Lørdag 6. september skal vi ha Mamma Mia sing-along-kino på Stavanger kino med samling på Newsman før forestillingen og Arkivet nattbar etterpå..
Vi starter med vorspielet kl. 19.30 på Newman der man får god pris på øl hvis man sier man er fra Sukker. kl 21.00 må vi ha kommet oss inn på Stavanger kino for å se Mamma Mia. Når filmen er ferdig samles vi på Arkivet nattbar.

Festen er gratis, men billetter til forestillingen må bestilles av hver enkelt person før på normal måte fra og med torsdagen når billettene legges ut (forestilling kl 21.00 Sal 2 Luksussalen). Det er begrenset med plasser på kinoen så vær tidlig ute.

Hvor mye penger det vanlig å gi per hode til konfirmasjon? Hva gir besteforeldre? Hva gir tanter og onkler? Moren min ville gi 10.000 til sitt barnebarn. Jeg synes det høres veldig mye ut.... Eller er det vanlig? Og hva med tanter? Hvor legger dere lista?

Hvorfor er det slik at når du sier til meg: "Jeg er lei av jobben min", så er det egentlig feil å svare: "Vel, vi må alle jobbe" eller "Bytt jobb, da vel"...?

Hvoror er det riktig å svare: "Uff da, har du kjipe kolleger?" eller "Ja, jeg har det slik mange ganger selv også..."?

Hei, lurer på om det er noen menn som bor i Trøndelag og som kan fransk? Det hadde vært fint å bli kjent med deg. :-) Je continue en francais. Fais moi signe si tu es un homme qui parle francais, et je serai tres contente.
A bientot!

une francaise qui vit a Trondheim

Hva er det med damer når menn dominerer syter å klager dem at dem er undertrykket...
Hva er det med damer når damer dominerer da bryr dem seg fint lite om menn? Prøver dem å hevde/heve seg på de områdene? Gir det et slags vellbehag?
Hvor er folkene som jobber for at mennenes likestillingskraft?

Hva er det med situasjoner i forhold (sammen, samboer, gift, annet), si det skal kjøpes en ting, damen har bestemt seg, spør mannen, mannen sier sitt også avslutter damen med å si, samme hva du sier så gjør vi som jeg har bestemt?

Hva er det med damer når det er fine/lett kledde/nakne/sexy jenter tilstede i form av tv eller irl, de skal liksom skygge unna slikt at menn ikke får se, eller bemerke at dem ikke liker det eller det beste av alt når dem skal holde foran øynene?

Hva er det med damer når dem ser fine, lett kledde, nakne sexy menn tilstede i form av tv eller irl, da skal det liksom helt greit at dem titter og tenker dem dem måtte ønske? Dem blir sure å irriterte viss menn forstyrrer dem, selv minimalt enn som oppforbi?

Hva er det med damer som klager på menn som må jobbe overtid og slikt? Når det er dem som bruker de meste pengene en tjener?

Hva er det med damer som klager over at dem er for lite med mannen sin? Når dem selv mener og forlanger at dem skal ha jente kvelder, jente turer, foreninger, jente tv kvelder?

Jenter kom med slike gutte ting, få det på banen, slikt lager diskusjoner, meningsutveklslinger, oppfattelser, oppklaringer..etc

Hva er det med damer og rumpene deres?
De tar på rumpene ganske ofte, holder på på den når dem prater og står i ro? Går å tar seg på rumpen?

Hva er det med damer og puppene?
De går å ser ned på puppene ganske ofte, gående og stående, ja alle situasjoner?

Er dere i det hele tatt innom profiler som ikke har profil bildet? For meg så er det uinterresant. Jeg klikker aldri på dem selv om de står 99% sjanse mellom oss liksom. Fordi jeg synes det blir alt for anonym, man må jo ha et bilde, trenger ikke være så perfekt, men et bilde av seg selv. Hva synes dere?

Tomme profiler

Siste svar to. 4 sep. 2008 20:27 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym sweetchili

Profilene uten tekst eller bilde, og minimalt med opplysninger ellers, hva er de? Bare kikkere, folk som er trege til å legge ut info, eller folk som vil se profilen din uten å bli sett selv? Synes det er mest ålreit at folk viser fjeset sitt når de har vært innom.

Får du mange besøk fra anonyme?

Hygiene

Siste svar to. 4 sep. 2008 18:59 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym åge

Hei
Sleng deg på, du har noe å komme med

Noen som skal på singelparty i Bergen 6. september? Endelig skjer det noe på denne kanten av landet også :)

Synes det er ganske utrolig at mange her inne kjører med 2 forskjellige profiler.
Dette er i min bok ikke særlig ærlig dersom man er ute etter å treffe noen.
Det er jo gjerne også de som ønsker langvarige forhold hvor jeg har oppdaget dette.
Hadde nok vært bedre "og sagt det som det er" da og søkt etter kortere forhold (for det er jo det det vil bli...)
Da jeg er av arten hankjønn - er det kun kvinner jeg har sett dette hos.....
Litt skuffet!

Fikk en som lød: "HEI! jeg kan være drømmekjæresten din om vi bytter på å vaske doen, knusekos fra Kristiansand"

Jeg skrev: "Au!! *knus* Jeg kan bli med på bytting av dovask om du ikke klager på dosete ;)"

En annen en: "Hoppende komode søker slitent kaffebord!"

Jeg skrev: "Stressless i skinn selges billig;)"

andre?

er det flere enn meg som syns det er litt flaut å "møte" på kjentfolk inne på sukker?
jeg la merke til at 2 kollegaer av meg har vært inne på profilen min og kikket, og syns egentlig at det var litt flaut. syns nesten at det var litt frekt av de å lese det jeg hadde skrevet om meg selv når de visste hvem jeg var...

er det bare meg som føler det slik? setter pris på tilbakemeldinger :)

Trokke "Matchtallet" er helt i vater her på sukker. Hadde en "match" med ei på 97% en dag her, men da jeg bladde opp "matchtreet" var jo alle bladene svarte. Skjønte ikke stort av det. Men nå er matchen plutselig ned på "<70" og jeg kan ikke se profilen lengre:S Men vi skriver fortsatt sammen forde! Hadde heldigvis skrevet noen poster så hadde lagret nicket via inn/utboks. Og vi syns det er litt rart at vi ikke er over >70. Litt irritabelt når sånt skjer, hvertfall om jeg ikke kunne skrevet med personen! men takk for det.

Er løsningen egentlig bare dum? Er jo mange personer man tydeligvis ikke får se her på sukker, men at det skal rette deg lettere mot noen som passer deg, tror jeg ikke helt fungerer.

jeg lurer på en ting her hvorfor får jeg bare brev fra engelske jenter/damer når det står det på siden min att jeg ikke er intrisert i og få fra engelseke jenter/damer her. er dette for noe tull dette her da ? er alle jentene /damene her inne engelske eller? da gidder jeg ikke være her inne lenger vist det ikke finnes noen norske jenter/damer her inne som tør og ta kontakt med meg.nå på ca.1 måned har jeg fått 5 brev fra 5 engelske jenter/damer.

hilsen:TOR69

Hei,
det blir sikkert veldig bra, treffe nye mennesker og kanskje dukker det opp noen kjekke gutter også?? Kom igjen,meld dere på.

Har dere noen gode råd for hvordan komme seg unna en date som ikke stod til forventningene?

(Dette er kanskje en gjenganger der hverken bilde eller oppførsel var som forventet, personen var nok endel kilo tyngre enn på bilder - kroppslig fremtoning veldig forskjellig ut fra mine forventninger og jeg likte han egentlig heller ikke...)

Hvordan komme seg unna viss man har avtalt å ta enn kopp kaffe, drikke vin eller i verste fall har avtalt noe som tar lengre tid?