Sukkerforum

Hallo! For en vidunderlig vakker iskald dag da! (Vestfold)

Er ganske ny i gamet, og klar for å se om det kan vente en eller annen drømmeprins på meg der ute.. Har vært lenge alene, prioritert ungene og hverdagslivets utfordringer.
Jeg lurer på følgende; Hvordan stiller dere menn dere til det faktum at det sitter unger i ryggsekken til damene? Er det noen som har erfaringer i å innlede nye forhold hvor det finnes opptil flere barn involvert.. Ønsker at dere svarer ærlig.

Veldig mange damer her inne har i sin kravspesifikasjon til mannen at han må trives med jobben sin.
Hvorfor?

Etter litt rettledning her, så prøver jeg igjen.

Vi er en gjeng som har planer om å møtes til vorspill/middag før Valentine festen på lørdag.

Her er følgende info:

Sted: Jamas i Torggata 8
Tid: ca 1700
Type restaurant: Gresk

Dette er en restaurant med god mat til en grei pris.

Alle er hjertelig velkommen, men gi meg en tilbakemelding på hvem som blir med. Veldig praktisk med tanke på bordreservasjon.

Da sees vi.

Endelig fant jeg en skikkelig MANN her inne....hvor også alt det praktiske passet.
Første date gikk bra.........men så blir det ikke flere......
Buuhuu......maks you wanna give up!

Bare lurer til deRe gutter. Hva er poenget med å kreve at jenta skal svare, hvis hun ikke er intrissert i førsteomgang? Da synes jeg helle det er bedre å ikke får svar. For det første, slipper du å skape en falsk følelse av at dama liker deg og for det andre slipper du å bruke unødvendig tid på noe som ikke fungerer alikavel.
SÅ SPØRSMÅLET MITT ER, HVILKEN FORDELER SER DERE MED AT JENTA SVARER?

En amerikansk undersøkelse sier at det er sant! Hva med norske menn, stemmer dette for dere?

Dette er et spørsmål til sukker.no. Og i tillegg lurer jeg på hvorfor man må komme så tidlig som mellom kl.19 og kl.20:30?
Kan vi ha en sukkerfest i Trondheim i mars/april? :-)
Det var 3 spørsmål i ett!

Jeg har for tiden ingen single venninner, og da er det vanskelig å komme seg ut av og til! Send meg en mail hvis du føler deg kallet!

Jeg reiser til Oslo neste helg. Har litt lyst til å delta på Stratos festen men er ikke interessert hvis det er kun østlendinger der. Så spørsmålet er: Skal noen menn fra Trondheim delta? Eller evt menn fra andre fylker villige til å flytte på seg? Glemte å si noe om aldresgruppen: 35-45 år

I dag måtte jeg kjøpe håndkle til en fremmed kvinne fordi jeg ved en feiltagelse tok feil håndkle når jeg var i svømmehallen.
Fant aldri igjen mitt eget...

:-D

Andre rariteter?

Jeg har også profil på Møteplassen, men siden jeg hadde hørt så mye skryt av dette stedet, tenkte jeg at nå skal jeg prøve her. men nøyaktig det samme skjer her. En sender brev og har en relativt grei kommunikasjon- brått blir alt stille .Ikke et pip.. ikke et ord om hvorfor sånn øredøvende taushet.

For meg virker det som folk som er på sånne steder har total mangel på folkeskikk!!!

Har observert at mange har liggende og stående bilder i skjønn forening på albumet. Hva er greia med det??? Et forsøk på å få stillesittende sukkermedlemmer til å røre litt på seg? En slags sukkertrim for eldre i alle aldre... eller har de rett og slett ikke funnet "roterbildetknappen" ennå? :-)

Er det overvekt av profilbilder her hvor man har klippet vekk eksen?? Som jente ser jeg jo bare gutta..... og det er mange av de som ikke har klart å beskjære bildet nok til at man ser sminkede øyne, øredobber og lange hårlokker- eller armer rundt halsen....

Hva sier dere- er dette noe legger merke til?? Hvis ja, er det helt ok??

Synest det virker som at guttene søker etter jenter som er yngre enn seg mens jenter gjerne søker etter både yngre og eldre. Jeg er selv ei jente på 32 år og har satt opp fra 27-44. På de 32 år gamle guttene står det som regel at de søker etter jenter fra 22-32. Er gutter så redde for å date jenter et par år eldre? Eller gjelder det bare jenter som akkurat har tippet 30 og er single og uten barn? De er kanskje redde for mas om å få barn og etablere seg? Jeg har vært her knapt en uke og har prøvd å være litt aktiv med å ta kontakt, for de som har tatt kontakt med meg har som regel vært for gamle, nærmere 50. De guttene jeg har tatt kontakt med har vært på min alder, men jeg får omtrent ingen respons. Er det alderen? Eller er vanlig med overlegne folk her inne? Er selv fornøyd med profilen min, er ei normalt søt jente. Noen tips?

Informasjon fra Sukker

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi måtte dessverre inn å slette ett innlegg igjen. Denne gang var det en "middelaldrende" dame og ikke en mann som var skuffet OVER Sukker.
Saken er den at det til en hver tid vil alltid minst 10% som er veldig skuffet PÅ Sukker. Slik er det hver gang håpet brister og det ligger dessverre i datingens natur.
Det å være skuffet over Sukker er noe annet og her skjer det ofte en sammenblanding. Vi slipper igjennom en del frustrasjon, men da må det komme frem at det ikke er budbringeren av kontakten (Sukker) som er skyld i at det ikke oppnåes kontakt. Det blir feil hvis vi skulle tilllate de 10% (utgjør 5000 aktive) å uttrykke slike misforståelser dette på forumet når de ønsker å få blåst ut litt frustrasjon. Det ville ikke gjort det noe særlig hyggelig her på forumet. Mange tror jo på det de leser så vi må holde litt orden på hva som skrives om Sukker.
Vi forstår også at det er fort gjort og uskyldig å klage på et system som Sukker men vi må ikke glemme Sheakespeares begrep "don't shoot the messenger".

Hadde det ikke vært morro hvis vi fikk istand salsakurs BARE med Sukkermedlemmer?

Har en følelse at ideen ikke er stor og kommersiell nok til at Sukker sentralt vil gjøre noe med den (Morten@sukker - Kommentar?)

I Bergen kjenner jeg en cubanske freelance salsainstruktør som garantert hadde stilt opp. Passende lokale er heller ikke problem. Så jeg kan godt ta på meg jobben med å organisere dette i Bergen.

Kan vi bruke denne tråden til å sjekke responsen på ideen?

Hvis ideen faller i smak, kanskje noen andre kan ta tak i dette i Oslo også?

Hei..Er veldig glad i film og tenkte jeg skulle starte en liten tråd, uten krangling om hva film som er bedre enn den andre, men heller anbefalingar og hvorfor evt hvorfor ikke enn burde se den...
Selv kan jeg starte me to. Den første er Den fantastiske historien om Benjamin Button. For en herlig film. Jeg bare gav blaffen i om alt stemte sånn koregrafisk, men lot meg henge med på eventyret og storkoste meg. Veldig bra manus og story telling. Litt på samme måte som Frihetens regn..om noen har sett den :) Anbefales iallefall..Selv om den er litt lang.
Den andre er The Wrestler...som og jeg koste meg gjennom..Nå er jeg stor fan av Darren Aronofsky og var en grunn til at jeg bare måte se denne. Mickey Rourke er veldig bra i denne og er enig i at han fortjener oscar nominasjon for denne rollen. den forteller om fame og ensomhet. Den blir veldig virkelig i måten å fortelle på, noe som gjør den troverdig og bra

Jeg bare lurer, jeg vet jo at de fleste jenter her inne, og gutter så klart letter etter den perfekte hehehe drømmepartner, selv om matchtall er høye, må jo kjemi stemme og så klart, utseende messig stemme. til en vis grad, man får jo ikke den rette, forståelsen. Hvis noen skriver til meg får de et var:)). Hvorfor er det så vansklig for dere jenter å gi et svar?. Har dere vært her inne for lenge, så dere har sluttet å bry dere?
Man får sikkert mye rart fra både gutter og jenter her, men....

Eller er det bare at jeg er ny heheheh, og ikke helt forstått spillereglene.......

I autoteksten sto det: Forskjeller i god økonomi kan skape problemer for dere.
Betyr det at vedkommende har krysset av det er VIKTIG at den de søker matcher på dette punktet? I vedkommendes profil sto det "høy inntekt",mens jeg har middels inntekt..

Hva er det med menn og bart om dagen??
Var på Park Teateret for et par helger siden - og stedet var fylt med menn med bart!!?!

Frekke gutter

Siste svar ma. 9 feb. 2009 20:54 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi

Her kommer jeg glad og fornøyd hjem fra helgetur. I innboksen venter to meldinger hvorav den ene er hyggelig, mens den andre kunne ha ødelagt dagen for mange. Heldigvis hever jeg meg over et slikt lavmål, men må jo innrømme at jeg lurer på hva som får en gutt til å skrive dette til en jente:

"Du ser så jævlig ut at meg får du i hvert fall ikke sjekke opp !"

Toppen av frekkhet er jo at vedkommende ikke har bilde i sin egen profil.

Jeg lurer meg på en ting: hvorfor tror menn som ligger over og til dels langt over min øvre grense for ønske om mann,at jeg har noe ønske om å bli kjent med de.

Dette er tross alt et sjekke-forum,eller har jeg misforstått helt?

Noen som har et godt svar på det?

Glemmer de hvor hvor mange år de har på baken,eller?

Det er tross alt en grunn til at jeg har satt den aldersgruppen jeg har valgt.

Blir litt satt ut av sånt jeg.

Jeg har akurat vært ute, og kunne ikke la være å se
hvordan månelyset ga snøen og trærne en nesten
mystisk og stemningsfylt følelse.

Så nå må jeg svare på alle innkommende. Greit nok for meg:)

Tør dere det jenter? :)

hei,dette rettes spesielt til damer-jenter.jeg sjønner ikke hvorfor dere er så redde for å snakke i telefon,man blir da bedre kjent med den man vil bli kjent med,når man hører stemmen til den andre part,og slipper å vente i lange tider på svar på de spørsmålene man stiller.synes denne måten for komunikasjon er både kald og upersonlig.mvh,svenor.

Etter å ha lest litt her i dette forumet en stund, så bare bare tenkte jeg..Er det mulig å hatt en forum uten å generalisere. For det er jo hele tiden: Hvorfor kan ikke gutter ditt eller datt..... eller hvorfor svare jenter ikke and so on... Men det er kanskje ikke mulig å få en diskusjon uten å gjøre det? Folk må kanskje føle seg truffet på en eller annen måte for å gidde å svare. For blir enn ikke truffet, så er det kanskje heller ikke noe poeng å svare? Bare lurer og filosoferer litt jeg her da.. Kan hende jeg er helt på jordet... Give it to me :)

Noen kan ikke være sammen med en røyker, og jeg kunne ikke vært sammen med en mann som heter Gunnar , Johnny. Roy,Odd, Raymond,o.l

Jeg har hatt ett par date som har vært kjempespennende og alt har ligget til rette for videre bekjentskap/hygge...MEN så har vi kysset og så har vi hatt helt forskjellig måte/tempo å tungekysse på OG da forsvinner litt av min begeistring, ikke bare litt heller....Har prøvd å tenkt at dette går seg sikkert til og vi må samkjøres litt, men det er jo litt vanskelig da...si til mannen..Øøhhh, kan du ta det litt roligere eller si ....øøhhmm, tungen din er som en stor klump, kan du leke litt med tungen min ...??

Har du opplevd noe av det samme og hva tenker du når/hvis du har opplevd det samme....? Går du inn for samøvelse eller??
Vi sier jo at øvelse gjør mester, men...

Sannelig ikke enkelt detta, endelig har man kommet langt i sin datingprossess og så plutselig er man der man startet igjen...bare pga ett kyss...

Turnoff?

Siste svar sø. 8 feb. 2009 19:40 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym usikker

Saken er denne:

Foreldrene mine sitter med et hus med en egen separat leilighet som står tom (ca 80 kvm).

Jeg vurderer å selge leiligheten, flytte inn ved siden av mine foreldre og heller kjøpe meg et lite eget sted litt utafor byen hvor jeg kan tilbringe helger og annen fritid på.

Spørsmålet er da: Ville dere sett det som noe rart om jeg gjorde dette og hadde fast bosted hos mine foreldre i den tilliggende boligen? Er såvidt passert 40....

Har sett at Sukker får så mye god omtale som "kontaktsted". Men jeg kan ikke se at dette er det hakk bedre enn alle de andre stedene som finnes på nettet.
Hva mener andre er det beste "datesiden"?

Leste artikkelen om forelskelse i datingmagasinet her inne.

Står der at det er veldig mange forhold som begynner uten forelskelse. Lurer på hvordan dere på sukker stiller dere til dette. Kan dere bli sammen med noen og planlegge fremtiden med de uten at det er mye forelskelse inne i bildet? Å bruke fornuft i steden for følelser når dere finner dere en partner?

Er det kanskje grunnen til at vi er så mange her inne, og at det er så mange single i norge, at vi har alt for store forventninger til det å bli forelsket? Selv om vi har passert tenårene og begynnelsen av 20 årene og det største forelskelsesrushet har gått over?

Lurer på om dere vil "ta til takke" med en person som dere synes er bra men ikke er veldig forelsket i, eller om dere heller vil lete til dere eventuelt finner den store forelskelsen/kjærligheten.

Selv leter jeg vel etter hun som gir meg den spesiele følelsen. Men hun er ikke så lett å finne, selv om livet byr på veldig mange muligheter for å treffe søte jenter.

Derfor sitter jeg nå her da, på sukker, på en lørdagskveld...

Men jeg orker ikke klagetrådene og ingen andre ser ut til å ha noe særlig å si...

Hjelp meg litt her da folkens :-D

Til info, siden det kom spørsmål om dette i tråden "Diktanbefalinger:"

Litteraturhuset arrangerer noe som heter Åpen Mikrofon en gang i halvåret. Skribenter og poeter kan lese opp korte tekster de selv har skrevet, og man melder seg på ved ¨å sende mail til post@litteraturhuset.no. Neste arrangement er alt onsdag i neste uke, og det er alt for sent å medle seg på til dette nå. De har for øvrig en grense på 12-13 opplesere hver kveld, og har ofte måttet avvise folk p.g.a. for stor pågang. Prinsippet er at den som kommer først til mølla får først malt, og de driver ingen siling ut fra kvalitet (ingen behøver å legge frem tekster for godkjenning på forhånd.)

Arrangementet er åpent for publikum. Det er bare å møte opp, men rommene på Litteraturhuset er ikke all verdens store, så det kan vel bli plassproblemer.

Jeg har for øvrig vært med to ganger, og har nå fått beskjed om at de vil prioritere "ferskinger."

:)

Er du gutt/jente, hvor gammel er du og hvordan bruker du forumet? Leser du kun, eller svarer du innimellom eller hver dag?

Selv er jeg gutt, 26 år og leser mye på forumet. Jeg skriver også innimellom, og poster noen få ganger:)

Neste?

Jeg og en venninne har tenkt oss ut på løkka i kveld (lørdag), og ender stort sett alltid opp på de samme stedene. Så forslag til nye steder som bør prøves tas imot med takk!! Et sted med masse hyggelige folk rundt 30, der det er lett å ta og få kontakt hadde vært fint :)

1, 1 måned røykfri og uten røyksug, tross at jeg nyter alkohol :-))))) Litt stolt av meg selv.
Flere som har sluttet og ikke føler røyktrang?

Hvorfor er det nesten ingen som bruker blinkelys når de kjører bil her i oslo? skjer dette kun her i hovedstaden eller?

Hvis jeg var en mann, ville jeg ta meg i skrittet like ofte tro !

her fortsetter vi i anonymitetens tegn-- trist at så mage ikke tørr å vedgå sine innlegg her.

Er det en hyggelig mann som tørr å invitere meg til en prat på chatten. Og helst en voksen mann da.
Kom igjen!

Hei, har en dame på skolen, som jeg like veldig godt. VI har et fag sammen. Virker som hun er gjør det samme, ut i fra min oppfatning da. F.eks, sitter vi å samarbeieder og beina treffer hverandre er det ingen av oss som flytter det vekk i løpet av 10-15 sek, kanskje, hehe. Vi snakker jo ofte med hverandre, hver gang vi treffes, men det er jo vanlig da med alle andre og, men jeg blir litt usikker hva som er lurt å sjøre, er det bare å go for it, å drite i konsekvensene. Er jo ikke så lett å få aleine tid, med alle andre rundt i klasserommet. Jeg hører vel ut som en 15 åring men, heh, faller egentlig ikke så lett for jenter, men hun gjør et godt inntrykk på meg, og har vel egentlig ikke hatt så mye erfaring med det greiene der fra skolen, har jo godt yrkesfaglig:P, mange jenter der må jeg si:P hehe.
Har jo bare erfaring fra byen og fester:P
Vi skal jo ha klassefest snart, så blir kanskje lettere spørre henne om hun vil treffes en gang.. eller?
Noen gode råd og tips, hakke lyst til å ødelegge det jeg allerede har. Man tenker vel mere konsekvenser jo eldre man blir? Spessielt når man føler en liten forelskelse:), hehe.

Jeg tar meg en drink!

???

Siste svar lø. 7 feb. 2009 11:40 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Vita

jaja...

Traff ei jente paa byen i helga. Maa innroemme at jeg kjente henne igjen fra dette mediet. Etter litt "manne-meg-opp" saa gikk jeg bort til henne og sa hei. Hun svarte med et hyggelig hei, og fulgte opp med mer konversasjon.. saa etter en liten stund var vi over paa og diskutere "verdensproblematikk"... fort gjort.. hehe.. ..
Hvor betatt vi var av hverandre.. og om hun har lest min profil her inne aner jeg ikke............ men her inne var hun veldig avvisende, paa byen var hun kjempehyggelig og imoetekommende.

Grunnen til at jeg skriver dette er at hun har valgt aa ikke svare meg her inne....... men ute paa byen traff vi tonen....... ikke noe rett-hjem-tone.. men vi har mye kontakt og har moett hverandre flere ganger etter dette......

Moralen er............ sukker er vel ikke helt forankret i virkeligheten.. tross alt........ ???????????

M

Etter at jeg ble medlem på sukker har jeg opplevd mange ganger å møte nye mennesker som gir meg følelsen av å ha møtt dem tidligere... har en sterk mistanke at de er sukkermedlemmer alle sammen men jeg klarer aldri å spørre dette på en pen måte... har noen av dere opplevd dette?

F.eks: En samtale med en jente jeg har nettopp truffet på en fest kan gå sånn her:

Hun: Hei! Hyggelig å møte deg, men har vi møtt hverandre før?
Jeg: Joo, du virker kjent... jobber du på ...?
Hun: Nei.
Jeg: Ok trener du på ...?
Hun: Nei.
Jeg: Gikk du videregående på ...?
Hun: Nei.
Jeg: Er du medlem på su.... Nei glem det. Jeg har nok bare et veldig alminnelig fjes.

Hmm, er det bare meg eller er det sånn at når man ser en som er intressant, så er hun alltid 2 eller 3 år eldre enn meg, og de søker jo selvfølgelig noen som ikke er yngre enn seg selv, off det begynner jeg å bli litt opgitt over. Skylder ikke på noen, er bare opgitt over meg selv.
Er jeg for voksen for alderen min kanskje? Eller skriver jentene som er yngre, rett og slett en dårlig profil? Synes ikke alltid det men, men er et mysterium for meg.
Kan jo si at jeg er 23 år, men prøver jo å ta dette her serriøst, men folk er jo ganske kresne, så er jo ikke så lett å forandre noe på en jente når hun først har bestemt seg, på kun 1 melding. F.eks søker mann fra 26 og oppover, så er det jo ikke så lett å få henne til å forandre den meningen, når man kun er 23, hehe, blir 24 snart da, men tror ikke det har så mye å si:P
Noen som opplever det samme?

Jeg har, etter lang tids fravær, begynt så smått å frekventere Oslo by igjen. Undres imidlertid over hvor hyggelige menn i midten av 30-årene pleier å gå ut. Har vært innom endel utesteder, og enten synes jeg klientellet er +/- 20, eller så er folk gamle nok til å være foreldrene mine. Noen som har gode tips? Og for de som måtte lure, jeg er ikke platinablond 20-åring med overforbruk av brunkrem, så utesteder med overvekt av men som søker slike er kanskje ikke så aktuelt ;-)

1,0,2,3,3,8,4,60,5,51,6,62,7,93,8,?,?

Fredag!

Siste svar lø. 7 feb. 2009 02:26 (271 svar)
Skjult ID med pseudonym Avslappa

Takk F..... Gud!

Ingen planer, kun avslapping! Deiiiiiiiilig.

Slutter på jobben om 9 minutter og 30 sekunder.... :-D

Er ikke også DU glad for at det er fredag?

Først ser jeg på bildene og tenker , så flotte bilder ! Og så ser jeg at de ikke har barn,så er ikke bildene så flotte lenger !

Skaff meg en småbarnsmor som IKKE vil ha flere barn og jeg er din;-) PS. Har barn selv..... men vil IKKE ha flere.

Er det for mye forlangt?

I såfall hvorfor vil så og si samtlige småbarnsmødre ha flere barn? Damer: gjelder dette for småbarnsfedre også? (spør siden jeg ikke ser dette) Eller er det noe galt med meg?