Sukkerforum

Trodde dette diskusjonsforumet kanskje kunne hjelpe oss å få opp øynene for andre som vi kanskje ikke har "sett" før?
Skjønner at det ikke er sånn det ment å skulle fungere...man lærer etterhvert...ikke så dreven som de fleste andre her inne skjønner jeg... :-)))

Bare to dager igjen, og vi er inne i 2009. Nytt år, og kanskje mye spennende som kommer til å skje..
Men er det noen av sukkerfolket som har noen nyttårsforsett? Eller er dette gått litt av mote?
Selv så har jeg bestemt meg for å fortsette akkurat som før, kanskje bare trene litt mer..

Jeg er ganske ny her, men ut i fra jeg har lest virker det som om vi menn må ha alt?
Stor penis, ikke nok med det man må ha en bra utholdenhet. Høy, mørk, noe morsomt å si, helst ha kropp som Brad Pitt. Må være den som tar intiativet for å få dame.
Velge ord med omhue. Skirve lange tekster, for å få respons?
Skulle jeg ønske jeg var dame på dette området? Tja, hva tror du?

En dame= kan velge hvem hun vil ha, trenger ikke å ha en junior som må opp (kan jo bare spre beina:P), så slipper jo viagra, hvis det er noen som sliter med det. Kan sitte og vente til noen tar kontakt med henne. Har lov til¨å være kresen.
Er jeg helt på bær tur nå el?

Jeg innser at de fleste her inne er ute etter å finne den store kjærligheten. Det er egentlig jeg også.

Men mens vi venter på denne er det jo syng og skam og ikke ha det litt morsomt på veien. Vi kan vel alle få med oss noen på byen, men det blir som regel både kleint og i beste fall passe bra. Men med så mange single her inne burde det være plenty av muligheter for å finne seg en sengevenn. Hvor mange her inne kunne egentlig tenkt seg en fast og ukomlisert avtale?

Bare lurte på, når dere har lesten en melding, hvorfor venter dere med å svare, når man har skrevet flere enn 2 meldinger da så klart? Er det for å vise at dere har andre ting å gjøre? Bare lurer. For plutselig svarer dere, å så veit jeg liksom ikke helt hvor jeg er i løypa, for noen ganger får jeg et veldig posetivt svar, men synes det er en litt rar fremgangsmåte da. Så veit liksom ikke om den som sender er interissert eller ikke. Går da ann å være litt mere direkte? hehe

...Oslo er ihvertfall overrepresentert i forholt til folketallet i resten av landet. Bor det ikke kjekke gutter i Oslo eller??

Hilsen en fra vestlandet som lurer ;)

Hei.

Når jeg går gjennom bilder av jentene her inne er det ganske mange som stikker seg ut med tanke på alder og utseende.
Jeg har sett en del hunkjønn her inne som ser ut som at de er alt fra 5-20 år eldre enn bildene viser.
Er dette tilfelle. Lyger dere på alderen, eller bare ser dere mye eldre ut enn det dere er?

Jeg er vel en av de få som er heldig og har fri på denne iskalde Mandagen.

Noen logger seg vel på Sukker fra jobb PC`n snart :)

Håper ihvertfall alle får en bra start på uken.

Jeg startet ihvertfall dagen med å betale over halve lønna mi i regninger :))

Takk lov jeg jobber i en butikk hvor jeg får gratis brød og melk :)

Dokker må ha ein knakanes god dag!!

Er passe lei av alle naturbildene enkelte velger å eksponere ifm sin profil! Vøringsfossen her og fjellene i Nepal der.... Naturbilder uten hovedpersonen er da overhodet ikke interessant i dette fora?

Er det bare hos meg det har blitt utrolig stiiiiiiile ?

Dans

Siste svar ma. 5 jan. 2009 04:09 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Rufsa

Siden dette er et tema som kom opp i en annen tråd, syntes jeg det er på sin plass at det får en egen tråd :)

@ Charmy

SIden du har danset så lenge som du har gjort, er det klart at du tar ting lettere enn de som ikke har gjort det. Selv er jeg lett lært innen dans, og mestrer det meste, selv om jeg begynte å danse relativt sent :) Er også enig i det du sier om at det også ligger i gener. Nordmenn beveger seg ofte som noen tømmerstokker i motsetning til de fra sydligere strøk. Å vrikke på rompa er noe man oftere blir mobbet for enn beundret for her til lands, og det igjen gjør til at vi prøver hardt å ikke vise at vi har et ledd mellom knea og nakken :) Men om du skulle tatt en vanlig mann/dame fra gata (med rytmesans), så ville du ha brukt lang tid på å lære dem trinnene til MJ teknisk og utførelses messig riktig.

Blind Date

Siste svar ma. 5 jan. 2009 00:31 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Gutt33

Synes det burde være en mulighet for å kunne søke på evt blind date. Hadde vært morro og testa det ut.
Så hvis du er jente rundt 30 på østlandet og synes dette er noe så hiv deg på:-)

hei. har aldri vært på sukker fest før, er det noen i 20 årene som er der?? eller er det den eldre garde som gjelder;)

Er det mulig å få vite hvem som er på matchkortene før festen?

I disse miljøtider hvor alt skal resirkuleres. Er det ok å bruke på nytt de kallenavnene man hadde på tidligere kjærester når man får ny kjæreste?

Jeg kalte min forrige for snuppa og bølla, med litt søtere ting innimellom.. :)

Jeg sliter med en del tanker og føler meg ureal.. Jeg driver på med ei dame som er forelsket i meg, samtidig som jeg er på flørten med ei anna dame! Jeg har også knust et hjerte i året som gikk og dette året ser jeg for meg flere knuste hjerter! Jeg er nok ikke lenger monogam av meg. Føler meg kjip, men vet også med meg selv at dette er vanlig atferd både blant kvinner og menn! Det er synd at vi ikke finner hverandre og klarer å ende opp med en person. Snøballen begynte å rulle etter at jeg selv mistet dama jeg engang elsket og ble utsatt for masse løgner! En fordervet sjel kaster seg så ut i dette tøvete livet. Det gir meg en del fysisk deilig sex. Men innvendig råtner jeg opp etterhvert som jeg sårer de som forelsker seg i meg.....

Er det flere som har det slik?

Noen som har erfaring med rasen Eurasier?

Dette har slått meg flere ganger:

Hvorfor dukker det opp mange potensielle profiler som bor (veldig) langt unna? Sukker har presentert og presenterer drøssevis av høytrangerte profiler (93 og opp) fra alle mulige steder, eks Hordaland, Vest Agder, Trondheim, Troms og Finnmark for å nevne noen. Jeg bor til orientering rett utenfor Oslo og ønsker ikke å flytte over avstander. Paradokset er jo komplett når så og si ingen av damene heller ønsker å flytte på seg!

Mener Sukker virkelig at disse damene er aktuelle for meg?

Andre som opplever dette også?

Hei
Det er nok flere som opplever at dem finner "drømme partnere" som ikke bor hvor en selv bor, her inne på sukker. Er det noen gylden regel en bør se etter, slikt som. Dersom vedkommende ikke nevner ditt fylke, har status vil ikke flytte. Er det en blindvei uansett hvor seriøst det virker som?

Og hvordan blir et avstandsforhold. Kom med det positive. Har tenkt meg ut alt om det negative ;) Det koster jo f. eks å ta fly, båt, tog og lange bil turer. Tar vi oss råd til det? Er det slikt at en spleiser på reisene (dersom det blir slutt så var det ikke den ene som satt med alle utgiftene)? Hvor ofte møtes en normalt (si at en må ha en overnatting)?

Er det mange her som drar uten å kjenne noen? Føler at alle skal ha med ei vennine eller en venn. Er jo litt håpløst, hvis man kommer der, og bare dasser rundt, da gir du liksom bra førsteinntrykk til resten av forsamlingen. Noen som skjønner hva jeg mener? noen som har erfaring? er jo ikke ute etter å bli full.

Tips!

Siste svar sø. 4 jan. 2009 11:37 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym bare lurer

Hei!
jeg er ganke ny her, og lurer litt..
jeg leser at jenter får så masse henvendelser, men jeg får det ikke selv om jeg er jente!

Jeg vet at jeg har utseende med meg, så kan ikke være det..noen som opplever det samme, eventuelt har noen tips??

Hvor lenge skriver dere meldinger med personer før dere møtes?

OK! Nå har det vært en del tråder her om både de som har vært utsatt for playere og de som faktisk ER playere... Hvordan spotter man man de egentlig? Og hva i all verden gjør man for å unngå de - ?

Gå mer i høyhæla sko og vrikk på rumpa.....dere får den rette nydlige kvinnlige fasongen med heva skohæler.........er den noen som ikke er enig...så skrik ut

Deeeilig!

Siste svar sø. 4 jan. 2009 04:14 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym .Bra..

Fantastisk kveld med jentene

Nå avsluttes den med en skive m nøkkelost, en boks cola light og "dæns bænd svisj" og "jag trodde englane fants"

Så lite kritisk man blir i fylla...:P

Påmeldingene strømmer på til 10 januar!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Det renner på med påmeldinger! 25 bare i dag og vi kan bekrefte det vi regnet med, dette blir den største festen hittil. Kurven peker rett mot 600 :)

Nå er det nok av tråder her inne om historiske opplevelser. Nå er det et helt nytt år og tid for å tenke fremover, og hva året kan by på...

Jeg har valgt at profilen min ikke skal være synlig for match under 70.

For en liten uke siden fikk jeg melding fra en anonym profil med match lavere enn 70.
Innholdet i meldingen var et kompliment til min profil (som ikke skulle ha vært synlig).
Forøvrig skrev også innehaveren av denne mannlige profilen at den var falskt opprettet av henne som ønsket å "titte på konkurransen", men det skulle vel være uten betydning for hvorvidt jeg var synlig for henne?

For noen dager siden fant jeg på søk en flott mann med match lavere enn 70.
Jeg åpnet synligheten på profilen min og sendte han en melding. Han tittet innom og svarte. Deretter stengte jeg igjen for match under 70. Vi skriver fortsatt, han synes i besøkslisten min og han har ikke blitt sperret av standardbeskjeden "Profilen du ønsker å se har match under 70..."

Noen som kan oppklare mysteriet?

Noen som har prøvd det her?
Hørt at det er mange bivirkninger?

Og jeg som trodde jeg hadde møtt drømmemannen! Og så dumper han meg, på den skikkelig kjipe måten (uten ord eller forklaring)

hvor høyt og hvor langt har du hatt sex?

Nå har jeg tenkt å skrive en hyggelig melding til den neste som er innom min profil....noen her som gjør det samme?

Hei gutter i voksen alder (40+) Hvordan tenker dere om ei nyskilt dame som vil ha en mannlig venn. Dra på kino, spise, kanskje også noe ekstra hvis begge er klar for det. Men som holder tiden med barna adskilt. Er det håp for sånne?

Er det noen som har fått 100% match

Ok, så jeg sitter og titter gjennom noen profiler i dag og, ser ei ganske søt ei og klikker meg innom. Profilen er vel ikke helt det jeg er ute etter (selvsagt sykt kresen som de fleste her ;-) ), men et av bildene i albumet hennes har med ei venninne...

Hvor frekt hadde det vært å sende en melding til sukker-dama og spørre om venninna er single? ;-p

(forventer meg selvsagt kun tunge, veloverveide svar her)

Når skal man bruke chatten.får min egen del synest jeg det er mye lettere å bli kjent med folk,ved å chatte kontra sende mail,men erfarer at det er svært få som svarer når du prøver å få igang en chatt med noen

Få silkemyke føtter med bakepulver i et fotbad....
Bakepulver har vel de fleste......:)

Jeg lurer på en ting. Det virker som at terskelen for å ta kontakt er ganske høy her inne. Jeg mener, jeg er en som godt kan begynne å snakke med fremmede folk på bussen, kafeen, puben eller hvor det skal være, og praten pleier å gå lett og uanfektet. Men her virker det nærmest som a man må ha ringen klar når man skriver en epost eller flørt, og at den som mottar eposten må være klar til å ta i mot ringen for å svare.. Jeg synes det er stas å treffe nye mennesker, og vil gjerne snakke med folk. Og er det en gnist der, er det fint, noen ganger tar det litt tid før gnisten kommer også. Men man må jo kommunisere, eller hva?

Godt nytt år! :))

Jeg ser at stort sett alle sukker fester etc arrangeres i tigerstaden (OSLO og omegn) Siden sukker svært sjelden gidder å bruke tid eller energi på oss her på vestlandet så kan vi kanskje lage et arrangement selv. Jeg går gjerne med på å arrangere en stor singelfest for om interessen er stor blandt oss flotte vestlendinger som tåler både vann og vind så kunne vi fått til en kjempefest:) Kan også ta med singelgruppen min fra facebook som begynner å bli en del om dette skulle være ønskelig.

Jeg tenkte en fest for de mellom 30 og 45 evt 50 år, er det noen som kunne være interessert i noe slikt i såfall skrik ut så skal mor se hva hun kan gjøre for å tilfredstille single fest stemte vestlendinger:)

Har vært her ca 2 mnd nå......og hatt greit med besøk og brev på min profil.
Har jo ikke peiling på hva som er ett "normalt" anntall....men ltt over 3000 har vært innom så langt.

Det jeg lurer på,eller vil frem til,er at det i det siste har blitt mye mindre besøk,og brev.
Lurer rett og slett på om "alle" mine matcer har vært innom??Jeg er liksom "brukt opp"??
Og er jeg blitt så kresen at jeg ikke finner noe interessant blandt 3000 menn da???Eller er det menna her inne som er litt tafatte......?Forventes det at jeg skal bli bergtatt av linjer som "du er deilig" eller "fine bilder"?

Og for ordens skyld....er selvfølgelig bra menn her også......noen som har vekket interesse.......men store avstander.

Har merket ganske mange med sånne hjerter for å vise min interesse overfor profilen,men har ikke fått et eneste selv.er det etter man har vert i kontakt med en profil lenge man skal bruke det eller hvordan funker det.ps er en gutt som alltid har hatt bra drag på damer og føler på ingen måte jeg har plukket ut "de flotteste"vist man kan vurdere det utifra et bilde.

er det mange som opplever at dates på sukker fører kun til one night stands

Er det noen som har tips om hvordan man skal få på mansjettknapper når man ikke er utstyrt med tre hender? Trøste og bære!

Dessuten: Enkel eller dobbel windsor? Jeg kjører dobbel, den er enklere å få symmetrisk :)

Eh.

Hvor mange sexpartnere er mange? Ev. for mange??

Hei
Da jeg fikk det for meg for lenge siden at jeg skulle ta vare på de flaskene jeg drakk. Også gjøre noe med dem. Men nå har det hopet seg opp i noen esker. Kommer ikke på noen ideer. Det snakkes om vodka flasker, vin flasker osv. Uten innhold. Har vel nå over 50 forskjellige typer. Mottar med glede tips om hvordan jeg kan gjøre noe stilig med dem. Behøver ikke bruke alle. Jeg er tom for ideer selv. Har du?

Opptar den forrige du var forelsket i tankene dine inntil du treffer en annen du blir forelsket i? Og er dette likt for kvinner og menn?

mens jeg sitter på jobben og venter på varene som aldri kommer :))

Jeg liker Sukker må jeg si. Mest sosiale og innholdsrike nettdating siden jeg har sett så langt. Ordentlig inspirerende å være her.

Virker som en koselig liten familie som holder til her og. Ludo er vel Onkel til alle, eller?

Håper å bli kjent med mange her, og håper hun som kontaktet meg sier hei igjen snart ;)

Ok, nok misbruk av jobb PC`n.

Vi snakkes folkens.

Hilsen MJ :)

Leser en masse om att viss du ikke for respons her er det bare å sikte lavere, etter jeg ble superbruker og fikk tilgang til alle som har album,oppdaget jeg at det å sikte lavere er å sikte etter noen som ikke har lagt ut profilbildet der de var mest heldig!!!!!!Ser også en masse jenter som ser kunstig vakkre ut på profilbildet men sannheten er en annen i albumet,ser det vamskelig å sikte etter en profil eller bildet om hvor attraktiv kvinnen egentlig er !!!!!!1

Jeg fikk så lyst til å si takk for året 2008, og takk for at det kommer et nytt år med 365 nye dager, og et hav av nye muligheter!

Det kan bli et år for glede, latter, nytenkning, refleksjon, vekst, utvikling, skjønnhet, godhet, kjærlighet, varme, empati, aksept, undring, nærvær, utadvendthet, nye bekjentskaper, spennende opplevelser, positivitet, optimisme, snuprosesser, nye valg, vennskap, åpenhet for livet

Det kan også bli et år med pessimisme, sorg, ensomhet, destruktivitet, vonde tanker, stagnasjon, tap, kritikk, skepsis, dårlig selvbilde, selvopptatthet, navlebeskuelse, selvmedlidenhet, lukkethet, fortvilelse, gråt, tårer

Jeg tror nok at alle vil oppleve litt av alt dette, men kanskje handler det litt om hva vi velger å fokusere på! Hva vi ønsker å bygge inn i livene våre? Jeg tror mer og mer på det bevisste valget, og at livet ofte blir et resultat av hvordan vi selv velger det.

Da handler det ikke om alt det vi går gjennom i løpet av en dag, for det kan være litt av hvert av alt dette og mer- men det handler vel om hva vi selv velger å bære med oss videre av dette, og hva vi ønsker å løfte opp og sette ord på og bringe videre til andre mennesker. Det handler vel også om hva vi velger å tenke om oss selv...

Selv har jeg hatt et år hvor jeg nok må innrømme å ha være innom alle disse tingene jeg har nevnt, og mere til... Men jeg ønsker virkelig å bringe meg selv videre til et høyere nivå i 2009

Tusen takk for at hver enkelt av dere finnes her inne, og er med og lage dette nettstedet til det det er!!
Jeg stryker hver og en av dere forsiktig på kinnet, smiler og

Ønsker dere:
GODT NYTTÅR!
Må all mulig lykke og glede ramme dere i det nye året
KLEM

Spent!

Siste svar fr. 2 jan. 2009 00:48 (68 svar)
Skjult ID med pseudonym spent!

Jeg vil bare si at jeg akkurat har kommet hit som superbruker og er veldig spent..
Håper virkelig verdens beste og mest kosete kjæreste finnes her for meg!

Lykke til alle sammen i 2009 inkludert meg selv!