Sukkerforum

Etter å ha lest gjennom en av trådene under her, sitter jeg igjen med dette spørsmålet:

Er det n o e n her, bortsett fra lille ubetydelige meg altså, som liker klassisk musikk?

Jeg ser det dukker opp i en og annen profil, men er dte noen som faktisk hører på det?

Jeg skal på date. Det er den første. Jeg gruer meg litt. Er det noen som har noen gode tips / råd? Er det forskjell på å date en fra et slikt nettsted i forhold til å treffe en på byen?

Hei
En hører stadig at etter en blir 25 går alt bare nedover.
Fysisk sett blir mannens slappere å slappere.
Tyngdekraften slår til.
Det sies også at etter man gifter seg går det bare nedover (liten opptur, er barnene som kommer).

Hvorfor er det slikt?
Gjør vi noe for å bekjempe det?
Er vi beviste på det?
Hva om den ene ikke reagerer (er sammen så er en sammen, da kan en slappe av, ikke vits å være gjøre noe ekstra for partneren utenom å huske spesielle dager).?

Til alle dere som er oppgitt over lite svar på meldinger og responsen fra motatte kjønn :

Jeg har fått meldinger i de siste dagene om at 3 koselige menn har nå funnet seg flotte damer .... PÅ SUKKER !!
De er lykkelig forelsket og ikke lengre å finne her inne ... :oD

Det begynner nå å bli mange av mine bekjente som har funnet noen her inne .
Så det faktisk mulig .... å finne kjærligheten på sukker ...

Så vær positive , aktive og ta en sjangs !!! Man vet aldri hvem man finner rundt neste "hjørne"...

Ha en flott fredag !!!
;oP

Jeg hører til den utdøende rasen røykere, og har ingen planer om å konvertere med det første, av frykt for å havne blandt de fete.
Var der for et par år tilbake, da jeg lot røyken få en pause i halvannet år.

Jeg valgte å innføre røyken igjen, og kunne etterhvert vinke farvel til de fete. Tenkte som så, at vi skal alle dø av noe, og jeg vil heller dø med røyken som trofast følgesvenn, enn i et forgjeves forsøk på å knytte skolissene.

Siden matchlisten min er like lang som for de fleste andre her inne, har jeg nå kategorisk begynt å sette svart hjerte på dem som ikke røyker, siden jeg regner med at de er av det slaget som ikke liker å kysse et askebeger.

For øyeblikket nyter jeg min uvane innomhus, men jeg har ingen problemer med å gå ut for å røyke, bare så det er sagt. Hensynet til andre står høyt i kurs, siden jeg vet vet at det er mange som er veldig plaget med røyken.

Så til den store frågan; Hva med dere som ikke har den sammen uvanen som meg? Er røykerne helt uaktuelt for dere, eller kan de komme med i betraktningen dersom mye av det andre stemmer med det dere leter etter?

Jeg og Mr.X er ikke uvenner:o)

Jeg har problemer med potensen når jeg er sammen med jenter. Men når jeg er alene virker den alltid uten å bli slapp midt under akten. Dette er et problem for meg, og gjør at damene forsvinner etter ca en mnd da orker de ikke mer. De blir jo fursterte når jeg ikke klarer å få den opp igjen. Jeg er bare 40 år, så jeg tror dette er psykisk. Hvordan er det med dere andre? Virker den alltid som det skal? Dette begynner å gå veldig innpå meg blir deppa og har liten lyst til å ha sex fordi jeg vet at det blir mislykket. Den virket fint før med min x-kone som jeg ble skilt fra for 6 år siden.

Jeg ser at mange jenter her inne skriver at "drømmemannen" må være helt ferdig med tidligere forhold. Men hva legger dere egentlig i det?

Betyr det at man ikke skal ha noen kontakt med x-en i det hele tatt? Må man være uvenner med x-en?
Hva med oss som har kommet ut av et brudd med et sterkt vennskap? nå snakker jeg ikke om å omgåes med x-en til daglig fordi vi er så gode venner, men rett og slett at kjæreste tingen ikke fungerte lengre, men vi er gode venner som kan prate sammen om alt, og glede oss over den fantastiske nye kjæresten som x-en har fått. Er vi ferdige med forholdet i deres øyne?

Jeg lurer litt på dette her, for jeg har fått mange delte reaksjoner her inne.

hmm.. lurer på hvor det har blitt av kjæresten min jeg..

..sikker på at jeg hadde ei i går...

sukk..

Det slo meg plutselig:

Det er på tide å forlate forumet for min del.
Derfor takker jeg dere for flotte tråder, hyggelige ord, spennende samtaler, varme tanker, tankevekkende synspunkter og ikke minst mye moro! Flott å "møte" dere - og godt å kjenne at forumet har gjort en forskjell for meg. Dere har beriket meg, folkens! Tusen, tusen takk!

Inderlig lykke til videre alle sammen! :-)

*smask*

Har hengt opp mistelteinen, men den virker søren ikke .................
Har nå stått under mistelteinen i tre dager uten å inkassere et eneste kyss, ny misteltein søkes ... jeg vil ha en som virker.
Eller er det slik at den kun virker i jula ? Noen der ute som kan komme med gode tips, eller som har erfart et det nytter.

Please, hjelp meg så jeg kan slutte å stå her, må jo på jobb før jul------------------------

tid

Siste svar ma. 15 des. 2008 16:02 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym she

Tenk om jeg brukte like mye tid på trening, som jeg gjør på sukker! Wow, for en kropp jeg ville hatt!

Hvis du tilfeldighvis skulle bli forelsket i en som røykte dagllig....og du ikke.
Ville du da la føleser være føleser og kutte ham/henne ut?

Jeg har veldig lyst til å delta på en sukkerfest, men lurer egentlig på om jeg kanskje er litt for ung til å få noe utbytte av det. Jeg er snart 21, og liker generelt best menn som er en del eldre enn meg. Når det står skrevet om festene, så står det at de passer best for de på 25+.. Er det noen som har vært på festene, som vet litt om hvem de passer best for?

Ikke let etter deg selv
Dere trenger ikke å være 100% like for at et forhold skal fungere. Selv om du foretrekker "Terminator" og hun elsker "Dirty Dancing", så gjør ikke det noe. Ikke tenk at dere er totalt forskjellige og ikke passer sammen fordi dere har ulike Topp 10-lister, men fokuser heller på at dere begge liker å gå på kino og se på DVD-er. Par trenger ikke være enige om alt og elske de samme tingene. Om han liker golf og du sykling: det viktige er at dere begge har hobbier!

Hva kan du forandre på?
Den største feilen mange gjør er å lete etter den perfekte partneren. For å gjøre letingen din lettere: den perfekte partneren finnes ikke! Istedenfor å være opptatt av hvordan andre er, se på deg selv. Er DU perfekt? Ikke det? Vel, ta deg sammen og bli en mer attraktiv drømmepartner på markedet. Tenk på hva du kan gjøre for å øke din verdi på singelmarkedet? Kan du oppdatere garderoben din, kaste slitt undertøy og hullete sokker, drikke mindre på fest, freshe opp leiligheten, slutte med stygge uvaner, trene mer, lære å lage god mat eller bli et snillere medmenneske?

Ikke vær desperat
Legger du deg ut på billigsalg, så er du ikke like attraktiv som om du legger deg litt opp på en mer eksklusiv hylle i sjekkebutikken. Gutter får ofte hetta av jenter som ringer og maser hele tiden og blir ofte skremt ved tanken på bryllup og baby på første date. Jenter på sin side misliker gutter som sjekker opp alt og alle de kommer over på byen. Hold litt igjen, gjør deg litt kostbar og vær litt kresen. Da skremmer du ikke bort de som er verdt å satse på.

Gi slipp på håpløse romantiske fantasier
Mange Hollywood-filmer handler om en supersexy dame som faller for den nerdete gutten. Mens de dater så faller alle bitene på plass i livet og de lever lykkelig sammen alle sine dager. Vel, det er en grunn til at folk drømmer seg bort når de ser på slike filmer, det er fordi de ikke har noen rot i virkeligheten! Gi opp alle håpløse og romantiske forestillinger du har dagdrømt deg bort i. Folk har sine feil og du kommer aldri til å ende opp med en supermodell eller en astronaut.

Kom deg ut!
Ingen har blitt sammen med noen ved å sitte hjemme og surmule. Kom deg opp av sofaen og møte potensielle partnere. Prøv nettdating eller meld deg på et kurs for å møte nye mennesker. Bli med venner på fest og hold øynene åpne når du spiser i kantina på jobben. Du kan møte en ny kjæreste på mange ulike steder, det gjelder bare å være våken og åpen for det!

Hvis du mottar uoppfordrede slibrige meldinger (type Hei, vil du ha sex med meg") fra en bruker så vil vi i Sukker gjerne ha beskjed om det på support@sukker.no

Dette er en datingside der formålet er at man skal finne seg en partner for livet. Hvis to som finner tonen utvikler språket til litt grov karakter så får det være deres sak. Det som derimot ikke aksepteres er at brukere overrasker med grovt snakk når de sender meldinger. Så til mennene (eller damene) slutt med dette ellers kan fartstiden på Sukker bli kort.

Det kribler i armene til en gammel målvakt. Dette er moro :-)

Kun Spania som gjenstår...

Noen som har gode julegavetips til de som sier de har alt og sier de ikke trenger noe?

TIPS FOR ET LYKKELIG SAMLIV.

Dette er utdrag fra en heimkunnskapsbok fra tidlig på 50-tallet. Denne lærdommen, som er rettet til kvinnen er artig å lese og gode tips til kvinnen for å få et lykkelig samliv.

Få arbeidet unnagjort
Planlegg oppgavene dine nøye, og hold øye med klokken. Bli ferdig en time før han ventes hjem. Mannen føler ikke at varmen strømmer mot han når hører deg bryte ut ” Er du hjemme allerede?”

Ha middagen klar
Planlegg et deilig måltid allerede kvelden før. Da viser du at du bryr deg om han og hans behov. De fleste menn er sultne når de kommer hjem og en god middag er en del av den nødvendige velkomsten.

Forbered deg selv
Bruk et kvarter til hvile slik at du er opplagt når han kommer hjem. Da blir du også glad for å se ham, i stedet for at du er for sliten til å bry deg. Glem alle bekymringer du måtte ha og vær evig takknemlig for at du har mannen som snart kommer inn døren. Mens du hviler kan du tenke på avtaler og ting du kan gjøre for å gi han åndelig oppløftning. Når du står opp, ta hånd om utseende ditt. Fiks på sminken, sett et bånd i håret og se frisk og opplagt ut. Han har nettopp vært sammen med mange frustrerte og arbeidstrette mennesker. Vær litt mer festlig og interessant enn vanlig. Han kan trenge en oppkvikker etter den lange arbeidsdagen.

Rydd vekk rotet
Ta en siste tur gjennom huset før han kommer hjem, samle opp skolebøker, leker, papir osv. i en bøtte eller søppelkurv og legg dem i soverommet for senere sortering. Så går du over bordene med en støvklut. Mannen i ditt liv må føle at han har kommet til et sted med ro og orden, og det vil få deg til også føle deg mer avslappet. Å ha orden i huset er nok en måte å vise ham at du virkelig bryr deg om hans hjemkomst.

Forbered barna
Bruk noen minutter på å vaske barnas hender og fjes (dersom de er små), kam håret deres og skift klærne dersom de er skitne. Barna er hans små skatter, og de bør se slik ut.

Minimer all lyd
Legg spesielt merke til dersom mannen din må kjøre i rushtrafikken. Når han kommer hjem eliminer all lyd fra vaskemaskinen (selvsagt dersom denne står på). Oppfordre barna til å være stille når han kommer. La dem bråke litt på forhånd, slik at de får det ut av systemet sitt.

Vær glad for å se ham
Motta ham med et varmt smil og vær lykkelig. Si at det er bra å ha ham hjemme. Dette kan tilføre ytterligere verdi til dagens hans. Han trenger all romantikken han kan få fra deg.

Fortsetter under.....

Faker du ofte orgasme for å bli ferdig med hele greia ?

Så og si alle damer jeg har pratet med her inne synes bar overkropp bilder på profilbildet er pyton (nei har ikke selv :-) Synes det er rart siden de fleste ikke sier nei takk til en trent kropp...

Også er det interessant at damer som skyver puppene opp i kameralinsa slipper unna med det uten noen kritikk!!!???

Ja der smalt det gitt,og matchen var perfekt,tusen takk til Morten på Sukker.no. Vi har chattet og kan ikke vente med å treffes over nyttår. Stå på folkens,plutselig smeller det til.

Registrerer at fler og fler legger ut bilde med diversse nisse effekter.
Veldig søtt. Synes egentlig alle damene burde legge ut bilde av seg selv i nissedrakt.
Noen andre synspunkter på dette?

For et par uker siden måtte jeg av medisinske årsaker sette inn tannproteser. Hel oppe, og jeksler med bøyle bak fortennene nede.

Jeg er veldig åpen omkring dette blant familie, venner og kjente, ja sågar mot enkelte ukjente også. Kan fleipe og holde leven om det, og det har vært mye latter i løpet av de to siste ukene.
Jeg er kjempefornøyd med mitt nye smil, og er glad for å slippe mer smerte i forbindelse med tyggeredskapen, men..... for det er et lite men her.

Hva om jeg treffer en potensiell kjæreste? Hvordan vil vedkommende reagere på at jeg har proteser? (Bare for ordens skyld; jeg tar dem ikke ut om natten, he he)
Nå skal jeg bort et par dager i forbindelse med julebord og skal kose meg etter 2 uker med suppe, is, eggerøre og karameller. Sistnevnte funket dårlig, for de satt dønn fast i min nye plastikk-gane. Fordelen var at de varte lenge. *ler*

Mens jeg er på en forhåpentligvis flott og minnerik tur med mine kolleger, håper jeg dere vil fortelle meg litt om hva dere kanskje ville tenke og føle dersom dere møtte og falt for en person med dette "handikappet". Ville det ha veldig stor betydning?

Dere pleier å være flinke til å gi kloke svar her inne, og jeg tåler å høre både positive og negative argumenter ;-)

Så kom igjen folkens, gi meg noe å lese på når jeg kommer hjem igjen, så kanskje jeg viser dere min nye, flotte perlerad.

Bare så det er sagt.... Jeg tåler endel fleiping, men setter stor pris på noe seriøsitet innimellom.

Håper alle sukkerungene koser seg i adventstiden.... Ha en god helg alle sammen ;-)

Det er mye prat om at bilde har mye å si for responsen på profilen.

Da har jeg et spørsmål. Jeg er en pen dame, og har et fint bilde på profilen min. Det er veldig mange innom profilen, ekstremt mange som legger igjen hjerter, og noen få som sender meldinger. De fleste som skriver, kommenterer utseendet mitt.

Er det slik at man blir skremt av et for pent bilde? At det blir for uoppnåelig for mange?

Jeg bare lurer. Vet av erfaring at jeg ikke er ute etter en Ken-dukke av en mann og derfor skyr dem - av dårlig erfaring.
Men da legger jeg ikke igjen hjerter og er innom profilen deres tre ganger om dagen, heller!

svar til du som ikke får svar....

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Match

Du trenger ikke skrive noe på profilen din da. Match-nr har ingenting å si uansett.. Får du ikke svar så skyldes det bare 1 ting : Begynner på "B", å slutter på "ILDENE" ..... hehe
Sånn er det bare. Smil & vær glad......
God Helg.

Jeg er så lei. Jeg er så lei, hva er det vi driver med? Hva er det vi er opptatt av? Hva er det vi lengter etter? Hva er det som beveger oss?

Utfra profilene på sukker å dømme, er de fleste opptatt av å NYTE livet. Fint nok. Nyte. Å være livsnyter, står visst høyt i kurs. Men hvor kjedelig blir ikke det i lengden? Hva med å lære, søke, kjempe, elske, sprenge? Er det ingenting som er viktig lenger?

Vi er så dekadente og stinne og samtidig så triste og ulykkelige - og samtidig skjønner vi ikke hvorfor. Da prøver vi å plassere grunnen til den ubehagelige følelsen utenfor oss selv - og så skylder vi på naboen eller tidsklemma eller bensinprisene eller ett eller annet. Vi blir aggressive. Sånn er vi blitt, synes jeg, vi er livsnytere - eller aggressive.

Hva er det vi driver med? Er vi ikke opptatt av noe annet et champagne og boblebad og trening og faste rumper og reiser her og der og "kan også slappe av på sofaen av og til"?

Er det bare jeg som er lei, og litt ensom, og som lengter etter at noe skal stå på spill!?!?!?!

Hilsen Ripset,
står klar til å få bank.

Sitter igjen med en merkelig tom følelse og ide om at jeg kansje burde bruke tiden på noe mer fornuftig
enn å prøve å finne den rette på sukker , tror det her er et usedvanlig dårlig sjekke sted . Nesten 2000 personer
innom siden min. Vært på 15 dates siden april ifjor , det beste utfallet her
har vært å maile med en del hyggelige mennesker ,men jeg tviler veldig på at det her er et bra sted å møte den rette.
Her er det mange for mange usikre jenter ,og jeg savner litt høffelighet ,den beste daten var en spennende og intelligent jente ,kone emne :)
håper du leser dette , etter 4 måneders korrespondering hvor hun appåtil ville reise tre timer med fly og bo sammen med meg
en uke ved adriaterhavet ,spanderte jeg vin til 500 kr og hun uttrykte at hun ville se meg videre likte meg så utrolig godt, så plutselig hører jeg aldri fra henne mer ,siste ord : noe rart har hendt .. Ingen forklaring.
Den nest beste var en annen pen jente jeg datet en varm dag i juni og hun så .,Å du er den beste daten jeg har hatt lå oss
satse på det her , jeg mailer henne og sender sms .. En uke senere får jeg svar . Poenget mitt er bare : Bruk samme regler
om du treffer en på nettet som ellers i livet og andre kanaler , vær litt ærlig og åpen, tenk med begge antenner .

Tenker å dra på Sukkerfesten over nyttår. Ser at det begynner veldig tidlig, men det er jo egentlig litt greit :-)
Pleier det å være fullt og er det moro?

Tro om det ikke er ren svartekunst vi bruker når det kommer en melding i innboksen. Svarte bokstaver på hvit bakgrunn med ord som gir håp og drømmer om noe mer :)

Jeg ønsker meg en kjæreste til jul !

Har tittet litt rundt på dere jenter/damer som er her inne på Sukker og jeg får følelsen av at vi gutta kansje har ett lite foto problem.
Alle er jo klar over at ett bilde sier 1000 ord, og med noen av de bildene jeg har sett dere jenter har lagt ut av dere selv så må jeg bare si at sukker er jo full av fotomodeller og jenter som i mine øyne er av det kaliber jeg ikke engang hadde turt å prøve meg på pga de er så utrolig pene.

Personlig har jeg ganske god selvtillit og er ganske fornøyd med måten jeg ser ut på, men så for det kommer til å ta kontakt med det motsatte kjønn så streiker jeg totalt.

Dette er ikke en oppfordring til at dere skal legge ut "dårlige" bilder av dere selv, men ett komplimang, jeg har ikke noe imot av å see så utolig pene jenter, for all del.. men jeg tør bare ikke gjøre noe..

Jeg har fått med meg at en del av de ivrigste bidragsyterne her på forumet møtes i ny og ne, eller har i hvert fall gjort det. Er det noen av dere som kan bekrefte det ?
Jeg har ikke selv vært med veldig lenge, men har blitt litt hekta. Dette er er drita morsomt. Tenkte derfor at man kunne invitere til en uformell treff på en cafe/pub en eller annen dag før jul.
Hvordan høres det ut ?

jPK skrev det jeg tenkte. Masse jenter her inne som søker mann som er snill, god, godt trent, kosete, varm., sporty etc.

Jeg har snakket med en del som vil ha en som er aktiv og rører på seg mye, som er : godt trent.

Jeg selv er ganske greit trena, litt ekstra på kroppen ennå. Men de jeg har snakka med som har villet møte meg sier at de selv er meget opptatt av kropp og helse. Og ofte står i profilen trener jevlig på sats...

De jeg har mætt har skuffa meg som faen, lagt ut gamle bilder, fotoshop, redigert ditt og datt. Og er det noe jeg ikke liker så er det folk som ikke klarer ¨å være ærlige. Man burde i minste klare det bak pc.

Når jeg har møtt dem har jeg blitt skuffa, forbannet faktisk en gang, og ene gikk jeg faktisk fra når jeg så henne i døra.

Ja høres sikkert klysete ut, men kom igjen a. Vist man er dum nok til å vise et bilde som ikke er av deg selv, lurer du ingen andre en deg selv. Jeg tar for f.en ikke bilde av brad britt og limer, redigerer hode mitt oppå. Og når du møter meg så veier jeg 200 kg og ser ut som et lik.

Veit mange bare er her inne og kødder. Og det skal de få gjøre med et smil. Men når du går så langt som å møte noen så går du selv på tryne med fake ( ikke slik du ser ut i virkeligheten ) bilde.

Hilsen Alex.

Kan noen gi meg litt insiprasjon til eksamenslesingen? :(

Jeg greier ikke logge meg av facebook og sukker, selv om bøkene med masse kjipe notater ligger strødd rundt meg!

Okay, eg sutrer visst...............siere noen, men er det ikkje utseende det går på så må man vel late aom man er frøken perfekt og har 100 interesser og er super jenta?Nja:) Eg er nå berre meg og det får holde, og for noen holder det kanskje:)
Så dei som seier eg sutrer og skal bry seg..................keep away please:)
Lykke til alle sammen, og stå på krava!
Sunnmørsjenta

Hmm, jeg lurer litt på disse matchtallene. Jeg får opp ganske mange med match over 90, og vi titter regelmessig innom hverandres sider. Det er veldig koselig, men det blir liksom ikke noe mer ut av det.
De med match under 90 derimot er veldig flinke til å sende mail, spesielt med de med match rundt 70 og under..

Det jeg lurer på er; er alle like sjenert som meg, og er det i såfall en av de faktorene i matchen som vektlegges mest?

Imens sitter jeg her til evig tid? og bare ser på den fantastiske utstillingen:)

PS! har prøvd å sende noen meldinger selv, men siden jeg er sjenert, så blir det typisk kjedelige trygge meldinger som genererer kjedelige trygge svar, og så stopper alt opp..

Bad boy

Siste svar on. 10 des. 2008 22:39 (193 svar)
Skjult ID med pseudonym MrHyde

Kan noen forklare meg den Bad boy greia?

Jeg har vært i flere situasjoner hvor jeg oppførte meg som den som den perfekte gentleman bare for å få høre at jeg var for "snill" og at jeg ikke var noe utfordring.
Men jeg har også vært i situasjoner hvor jeg bestemte meg for å være Bad boy. Tok veldig lite kontakt, sendte ikke melding "dagen derpå" og brukte lang tid for å svare på meldinger. Totalt motsatt effekt! Det funket jo!

Er det virkelig slik at damene sier de vil ha en snill og omtenksom mann, men egentlig ønsker en Bad boy?
"De slemme guttene får alltid jentenes sympati" (DeLillos)

Misforstå meg riktig, jeg dømmer ingen og det er forsåvidt Ikke det er noe galt i det. Men er det bare jeg som har opplevd dette? Er det meg det er noe galt med?:)

Man går av og til å fantaserer litt om å høre noe fra det annet kjønn. Hva er det beste du kunne tenke deg å høre?

Det har vært utrolig spennende, morsomt og rart...og ikke minst givende, berikende, interessant og lærerikt å følge forumet i denne tiden. Har hatt fantastisk mange crazy debatter, snodige innlegg og sjarmerende tråder jeg har deltatt med mer og mindre iver i underveis.

Ønsker alle LYKKE LYKKE til videre!!! Keep it up!
Til alle sukkerforumianere...om jeg har snakket med dere selv, kjenner dere, våset eller debattert med dere, bare lest innleggene...eller dere leser uten å skrive. Til alle...ønsker jeg lykke til videre på ferden! Jakten på kjærligheten...:-))

Fy fader som jeg har kost meg her mange ganger!!!

Og nå er min superbruker ute...imorra. Jeg tar meg en pause...

Have fun, enjoy life!

Gode Amoklemmer
:o))

Jeg bruker en del tid på å finne menn jeg virkelig vil skrive til på Sukker. Flere ganger har jeg opplevd å få et begeistret svar fra disse mennene. De skryter av både profilen og bildet mitt, og mener til og med at vi passer sammen. Etter min neste melding, blir det bom stille. Jeg ser at mange menn her på forumet etterlyser at kvinner "i det minste kan gi et svar". Selv blir jeg veldig skuffet når jeg får ETT svar. Null svar ser jeg på som et ærlig uttrykk for manglende interesse. Det kunne heller ikke falle meg inn å skrive et begeistret svar til noen jeg ikke ville ha videre kontakt med. Hvis man bare har tenkt å skrive en gang, må det i så fall være en melding som uttrykker nettopp det: takk for meldingen din, men jeg ønsker ikke videre kontakt. Eller noe i den dur. Det er jo høflig og helt i orden å skrive. Men det er det visst ingen som tør.

"Er det slik at man blir skremt av et for pent bilde? At det blir for uoppnåelig for mange?"
Svaret er ja - når det er sagt er det er ordtak som sier; "Utenpå blank, inni krank" hvilket ofte stemmer. Selv har jeg eksempler på damer et tilsynelatende vakkert ytre, men så fort de åpner munnen faller kursen drastisk og det ytre var ikke lenger så vakkert som først antatt. Jeg anter det er her uttrykket "Skjønnhet kommer innenifra" - noe ikke bare mindre pene mennesker sier.
C'est la vie!

Noen som har peiling på hundeadferd her inne?

På den siste skituren min traff jeg på en hund som tydligvis hadde luntet litt fortere enn det eieren kunne stå på ski, og det så ut til at den midlertidig hadde kommet bort fra eieren så den tok følge med meg et stykke i steden for.
Dyregæærn som jeg alltid er, hilste jeg på hunden, og den svarte med å logre så hele bakenden svaia... og... gjett hva... han viste tenner?? Det skjedde hver gang jeg hilste på den og tok kontakt: vilter logring og vise tenner. Jeg ble såpass forfjamset at jeg lot være å klappe den.

Så lurer jeg på, var dette en veldig forvirret hund, eller en veldig klok hund som har fortstått at alle mennesker viser jo tenner når de hilser på (altså smiler) så hunden har ganske enkelt adoptert uttrykket?

Siden det er ganske så mange hundeeiere her inne, så lurte jeg på om det er noen som har en teori å komme med?

Hvis du ut fra en profil fikk greie på at en person ikke drikker alkohol, ville det vært en grunn for deg å ikke kontakte vedkommende?

Er det noe negativt ved å ikke drikke alkohol som dere (ikke andre) synes? Drar man automatisk andre slutninger?

Valget sto mellom en som ikke drakk, og en som drakk, hvem hadde du valgt?

Suksess på sukker kan sammenlignes med salg av et hvilket som helst annet produkt. Det handler om å lede ønsket kjøper gjennom en mental prosess for å gjøre en beslutning om hvorvidt det tilbudte produktet virker å være verdt kostnaden ved det. På engelsk, en "marketing funnel". I dette tilfellet er det deg som skal lede kjøper gjennom denne prosessen, som på Sukker består av noe sånt som 7 trinn:
1. Sikre oppmerksomhet/kjennskap til profil
2. Etablere interesse (besøke profil)
3. Etablere dialog (sende beskjed og motta svar)
4. Sikre gjentagende dialog (flere beskjeder sendes begge veier)
5. Vurdere om man er interessert i å møte vedkommend (denne prosessen kan starter på et tidspunkt mellom steg 2-4)
6. Avtale date
7. Faktisk gjennomføre date

Dette i seg selv er ikke særlig interessant, men mer spennende å skjønne er det hvor flink man er på de ulike stegene. Etter en uke på Sukker med testing gjør jeg meg følgende refleksjoner om egne resultater:

1. Her er det lite man kan gjøre uten
2. Vanskelig å bedømme hvor stor oppmerksomheten har vært da jeg ikke har noe referanseramme. Har hatt ca 100 besøkende og noen par som har tatt kontakt med meg.
3. Har sendt melding til en god del, og 80-90% svart tilbake innen første dagen. Taktikken her er selvfølgelig å skrive noe litt morsomt, holder meg langt unna den klassiske "synes du virker som en søt og interessant jente"-fellen. Føler meg ganske sikker på at dette også er det eneste riktige.
4./5. Her starter problemene. For det første er det ekstremt få av jentene her inne som skriver morsomme svar tilbake, og spør relativt kjedelige spørsmål som "hvor kommer du fra?" eller "hva driver du med?". Eventuelt har man bare fått et svar uten invitasjon/spørsmål tilbake (men da tar jeg jo hintet). Har prøvd å fortsette en frekk/morsom dialog med noen, og skrevet seriøse svar med andre, uten helt å komme frem til den vinnende taktikken.

Er det flere som kjenner seg igjen i "funnelen"? Og hvilken dialog er det som fungerer best for dere i fase 4? Må man virkelig begynne å greie ut om seg selv? Og hvor mange meldinger frem/tilbake før man avtaler date? Andre som har erfaringer fra hva som funker/ikke funker på de ulike stadiene?

jeg har problemer for å finne den rette gaver til min spesiell venn.

han har 44 år..,er glad å gå på tur i skøgen,liker å lese og har bestemt at han skal bli en ungkar "forever" hehe...

Er det noen her som har noen forslag?

Er det bare hos meg eller er det flere som opplever at det er mer stille her inne på Sukker nå i desember? (Tenker ikke på forumet). Opplever selv langt færre besøk på profilen, færre brev, færre flørt....

Savner brev....

nå begynner det å bli kaldt

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym august

ønsker meg ei goood og varm dame jeg
så jeg slipper å kjøpe mer ved denna vintern

har jo ikke råd til å bruke opp penga på ved
nå i disse finanstider

Hei ,jeg er ganske ny her inne, og jeg lurte på om det er noen uskrevet regler om hvordan en kommer i kontakt med det motsatte kjønn på sukker.
Er det noen oppskrift for hvordan du kommer i kontakt med en jente her inne?
Er det vanlig at jenter tar kontakt og leverer ut hjerter, eller er det guttene som må gjøre dette i de fleste tilfellene?
Hvis en jente har vært inne på profilen min, kan jeg da forvente at hun sender et hjerte eller skriver en melding hvis hun er interessert, eller må jeg ta det som en selvfølge at hun er interessert og sende henne en melding eller hjerte hvis hun har vært inne på profilen min?
Hva hvis hun har vært inne flere ganger?
Hva er beste framgangsmåten, først hjerte(for å se om hun er interessert) og deretter melding, eller gå rett på en melding med engang?

Hovedspørsmålet er vel om det er en form for likestilling når det gjelder initiativ her inne?

(Mine kommentarer i parentes)

”Forskere har oppdaget at menn med en vanlig genetisk ”mangel” (mangel? – dette representerer en normal genetisk variasjon..) er langt mer skeptiske til ekteskap, selv om de har barn med sine partnere.

Vitenskapsmenn hevder at genet – som er linket til .. hormonet vasopressin, kan forklare casanova-tendensene.. (Tidligere har)dyreforsøk har vist at vasopressin påvirker muldvarpers evne til å være monogame.

Svenske forskere undersøkte arvestoffene til 500 tvillingpar, som alle var i langvarige forhold, og hadde barn. Enkelte var samboere - andre var gift. Mennene og kvinnene fikk en haug spørsmål om sine forhold, og svarene ble sammenlignet med deres genetiske profil.

Forskerne oppdaget at effekten av ”rundbrennergenet” bare gjaldt menn med to kopier av den skurkaktige ”334”-formen av AVPR1A genet.

Vasopressin blir produsert i hypotalamus .. (Hormonet) blir lagret i hypofysen .. (men også i andre deler av hjernen.. : “In recent years there has been particular interest in the role of vasopressin in social behavior. It is thought that vasopressin, released into the brain during sexual activity, initiates and sustains patterns of activity that support the pair-bond between the sexual partners; in particular, vasopressin seems to induce the male to become aggressive towards other males”)

Alle disse mennene (med to like kopier - "homozygote") innrømmet at de hadde vansker med langsiktige forpliktelser. De var også i langt mindre grad gift, til tross for langvarige forhold med både ett og to barn involvert.

Som trøst til kvinner som er bekymret for om kjæresten bærer på ”rundbrennergenet”, ... dette genet er bare en liten del av kjærlighetsprosessen – det er mange forskjellige ingredienser i et lykkelig forhold. Sex for eksempel, og her er de evige ungkarene (ofte) noen racere

(Konklusjon fra studien: "The relatively small effect size of the AVPR1A polymorphism on traits tentatively reflecting pair-bonding in males observed in this study clearly does not mean that this polymorphism may serve as a predictor of human pair-bonding behavior on the individual level. However, by demonstrating a modest but significant influence of this gene on the studied behavior on the group level, we have provided support for the assumption that previous studies on the influence of the gene coding for V1aR on pair-bonding in voles <8muldvarper) are probably of relevance also for humans.")