Sukkerforum

Hei,er jeg her sist måned,og fikk ikke noen serøs melldig,stakar det sted,penger kastet ut, ingen nyte, ingen bra treff.Aldrig mer hit.

Det er litt rart hvor raske folk er til å avvise folk her inne!

frustrert!

Siste svar fr. 16 jan. 2009 01:59 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym easy2love

Føler at "alle" de mennene jeg liker,får kontakt med eller ønsker kontakt med-bor PÅ ANDRE SIDEN AV PLANETEN!!he he
Ikke sååå ille da....men avstander er vanskelig-og ikke noe jeg har tro på.......
I tillegg har de ofte barn,noe jeg synes er positivt-men da kan de jo ikke flytte-og det kan ikke jeg heller!!
Så hva er vitsen??Noen hevder at de flytter "for den rette".....men hvem vil ha en mann som flytter fra barna sine??Eller....??
I tillegg gjør det jo dating ganske mye mer komplisert da......kjøre 150 km for en kaffi??Det får ingen gjøre for meg iallefall!!
Vrient......

Siden så mange snakker om antall gamle forhold, størrelser og andre intime ting, så regner jeg med at vi er mange som lider av vintersyka og lengter etter nærhet av både det ene og det andre slaget. Da lurer jeg seriøst på....hvor vanlig er det med one night stands, hvor ofte, hvor tilfeldig og ikke minst....er dere flinke til å bruke beskyttelse?

Seriøst...jeg vil bare se hvor vanlig/uvanlig jeg er her;-)

Beklager at sexpraten tar overhånd folkens.. Men det var litt morro hehe...
Hva hvor med hvem og hvordan hadde dere deres beste sexopplevelse?

Jeg har flere da=P litt vanskelig å velge... men ok...

I bil, kjørende, med sjåføren! Heftige greier

Nå er det et nytt forsøk i midtøsten på å starte 3. verdenskrig...vil de lykkes denne gang ? Hva tror du?

Hvordan stiller jenter seg til at han de treffer har hatt mange sexpartnere tidligere, og hva mener dere er for mange?

Hingsty søker "forumkongen" i unåde..
Siden det er så fryktelig stille her , blir hingsty litt full av testosteron ikveld..

Om en single gutteaktig mann er ute på byen eller på kafe for den saks skyld,
og går diskre bort til en spennede single eller "opptatt" vakker.. merk over gjennomsnittet.. kvinnelig skapning.

oppnår kontakt med avtale å møtes i en avslappet setting, eller sogar nyter lit intimitet innen 2 timer senere.

Er den prestasjonen likeverdig, mindre eller mer krevende enn en kvinne som skulle prestere det samme..

Eller ble det muligens litt fyfy..jekke seg ned her nå hingsty eller..

Da har vi som møtte i bakken kommet oss hjem igjen. Vi var ikke så magne, heller få, men fler har gitt bekjed at due kommer sterkere tilbake neste gang :) Vi møttenederst i Wyller løypa, det var ikke noe sjakktrekk siden den ikke åpner før på torsdag :P
Men vi kjørte opp til Tryvann og stod derfra. Undertegnede har gått gjennom en bratt læringskurve om ikke annet, og det er helt klart plass til fler som ikke på død og liv må ned den bratteste og sorteste løypa :)
Hyggelig var det også :)) Neste onsdag fortsetter vi... Være med?

Vet at dette ikke er verdens mest seriøse tråd, men jeg kan ikke dy meg!
Hadde en innom profilen min som kalte seg noe som mer en hentydet at han var dum/useriøs!
Er det meg, eller virker noen nick helt MOT sin hensikt??
Må innrømme at jeg mister fullstendig lysten på å gå inn på slike profiler..
Hvor mye vektlegger dere nickene når dere tar kontakt eller blir kontaktet? Eller tenker dere ikke på det i det hele tatt?

Synes også det er litt spesielt med nick som referer til str. på penis.....

I nesten alle profilene jeg leser , står det som et krav at man må være ferdig med å dra på byen hver helg.
Men min erfaring at det er bare når man er i forhold at det ikke er like interessant å gå på byen til stadighet.

Vi andre går jo på byen hele tiden med et stadig brennende håp om å treffe drømmepartneren der...

Spørsmålet er altså om de som har skrevet dette i profilene sine egentlig er single, eller har de helt urealistiske forventinger til hva slags "uskyldig" liv den partneren de skal treffe egentlig lever?

Er det noen her som har noen ekstra "spesielle" krav til en partner, eller som har erfaringer med slike krav fra folk man har vært borti (eller bortpå)?

Selv kom jeg en gang i snakk med ei jente (ikke her inne) som hadde et absolutt krav om at mannen i hennes liv aldri brukte t-skjorter med trykk (type logoer, bandskjorter osv.), fordi det viste en uutviklet og barnslig klesstil. Helst skulle han alltid gå i blåskjorte og dressbukse, eller til nød en ensfarget, enkel t-skjorte, men sistnevnte isåfall kun hjemme og ikke i offentlighet fordi det potensielt kunne ødelegge imaget og selvrespekten hennes.

Det ble ikke full klaff, for å si det sånn.. :)

Hei, vet noen om det går an å sortere vekk alle de jeg ikke syns er interessante, uten at de vet det? Må bla over de samme profilene om og om igjen, tar lang tid.

Hallo :)))
Vi møtes igjen i bakken i morgen. Oppmøte på Tryvann alpinsenter på parkeringsplassen kl 18.00. Vi har sjekket, alle bakkene er oppe, også de to svarte. Takker for alle positive tilbakemeldinger om dette tiltaket på siste fest, og ja, det er bare å møte opp :)

Flere har sagt at det passer dårlig på onsdager grunnet barn, og dette tar vi selvsagt hensyn til. Fra og med neste uke blir det derfor tirsdager i steden.

Noen har foreslått en lørdag i Korketrekkeren også. Høres ut som et godt forslag, men da må vi vente på litt mer snø.

Vi deler negative ting i Turn off-tråden, men har noen av dere noen bra dater å fortelle om? :-) Enten fra Sukker eller ute fra det virkelige liv - det er det samme. Fortell om den romantiske, den morsomme, den spennende eller den rett og slett gode daten! Jeg begynner med den gode :-)

Jeg ble satt opp på en blind date av en bekjent - hun hadde en kamerat som hun mente ville være perfekt for meg. Jeg var mer enn lovlig skeptisk, men gikk med på det fordi jeg kjenner smaken hennes og visste at hun ikke ville sende meg på date med en raring...:-) Dagen før daten var jeg i bursdag og fikk i meg mer enn strengt tatt nødvendig, noe som resulterte i en ganske lei fyllesyke. Jeg var på nippet til å avlyse hele daten, men da jeg ringte var han så ålreit i telefonen at jeg nøyde meg med å utsette daten en time, så jeg kom meg litt. Vi møttes på cafè og i underkant av en time senere hadde jeg ikke bare glemt fyllesyken, men også hvor vi var og hva jeg het, he he :-) Kjærlighet ved første blikk er deilig! Vi reiste hjem til meg og snakket til det ble lyst og vi måtte på jobb igjen - 6 mnd etter flyttet vi sammen. Evig kjærlighet ble det ikke, men det varte i 3 år og følelsen husker jeg enda :-)

Ps! Han luktet veldig godt :-)

Nå er det din tur :-)

Hva tenker dere på når dere ser for dere det perfekte kyss? Tenker da ikke bare på hvordan munnene og tungene leker med hverandre, men også stemningen rundt. Hva man gjør med hendene, hvordan sansene opplever den andre osv.

Da slipper vi bomben
Lørdag 27.Juni, rett etter Sankt Hans holder Sukker tidenes største singelfest og konsert for single i Den Norske Opera med 1500 gjester. Nordens beste orkesterband, Bo Kaspers Orkester, gleder seg til å holde en fantastisk konsert for oss før sommernatten i foajeen og uteterassen på Operaen. En i bandet er også singlel og sier han gleder seg :)

Før hovedkonserten vil konsertpianist Marina Galiakhmetova og Eli Kristin Hanssveen (tidligere Hagen) åpne kvelden med musikalske perler. Marina fikk toppkarakterer ved det prestisjetunge Statskonservatoriet i Sankt Petersburg og beste karakterer på 25 år på Musikkhøyskolen i Oslo. Både som solist og kammermusiker har hun vunnet flere førstepriser ved en rekke musikkonkurranser. Eli Kristin Hanssveen, som omtales som Norges beste sangerinne, har jobbet med Marina i flere år og er fast ansatt på Operaen.

Vi gleder oss veldig til dette arrangementet :)
Billetter til evenementet vil legges ut for salg om ikke så lenge.

Morten Gulliksen for Sukker.no

var på fest på lørdag
der traff jeg over 350 single damer
og betalte bare 300kr for hele greia (dyreste billetten)
er jo utrolig billig da
ikke engang RIMI slår den kiloprisen

sukkerfester kan anbefales !

Hva er det med menn og fotball?

For snill?

Siste svar ti. 13 jan. 2009 12:01 (78 svar)
Skjult ID med pseudonym dumsnill

Hva er det med damer å ønske seg en som alltid er snill og god.. men når man faktisk alltid prøver å være snill å god så blir man avvist med forklaringen " du er for snill! " ?
Nå er jeg totalt forvirra her.. 2 ganger har det skjedd nå hvorpå jeg har møtt damer jeg har komt veldig godt overens med og alt virker som om det klaffer, før jeg får beskjeden " Du er for snill " og derfor ikke en for meg..
Kan noen damer forklare dette ?

Mange er danseglade og single.Den 24.01.09 er det dans med Ole Ivars på Rika Parken i Ålesund.Endelig noe å glede seg til her i Ålesund også.Vi kan jo ta det som en "sukkerfest":::!
Ta sjangsen da vel,så har vi det gøy.!!!!!

Hvor er du - jenta mi? Finnes det ingen som vil ha meg her inne? Har inntrykk av at man må være modell for å få napp her inne, og at jentene kan velge å vrake. Modell er jeg ikke. Det finnes flottere mannfolk enn meg. Men dere vet ikke hva dere går glipp av:-). Men for å være litt seriøs. Det jeg nevner synes å gå litt igjen her på forumet, men jeg har enda ikke vært her mer enn en uke.
Håper at dere jenter leser profilene og ikke bare ser på bilder........

Noen har bilde av alt mulig annet enn seg selv her inne. Ting de selv synes er minneverdige. Kan ikke si at en dames bilder av Colosseum, barna hennes eller solnedgang over Dovre gjør at jeg interesserer meg spesielt mer eller mindre for henne. Hvorfor har de det et sted hvor de skal få andre til å fatte interesse?

Kom hit så skal dere få en klem og en Japp, så blir dere glad :)

Japp til alle som ikke får napp!

Weeeeeeeeeeee!

Dette har sikkert vært diskutert før her, så vi trenger sikkert en update for nye sjåare.

Hva sier damene til menn/gutter som har bar overkropp på profilbildet? Går det an? Kun i albumet? Aldri?? Det er jo en del damer som har eskponert en del hud i bikinie tc rundt her..og det er jo helt greit for meg i hvertfall.

Som alltid så kommer det en skyllebøtte leenge før festen er over fra festdeltakere som ikke hadde dagen. Dette har stor sett skjedd de 33 siste festene vi har holdt. For at denne edder og gallen ikke skal være få et så toneangivende forsprang venter vi til i morgen på tråden der de som hadde det bra kommer på banen. De fleste vet jo at man ikke må gå fra en fest kl 21.15..
En liten kavalkade av innleggene som ble postet følger her:

1) Dro kvart over 9, kom der kvart på ni. Er kanskje det mest dårligste jeg har vært på noen sinne
2) Var det noen som var yngre?, k kanskje 20 stykker som var 30! (Faktum det var 130 som var 30 eller yngre)
3) Jeg er skuffet over den store andel av menn i forhold til kvinner..... ( Faktum er at det var 50,042% menn og 49,58 damer)
4) ..den mer og mer kommerse sukkerkassa for å komme inn! Skjerpings! (Vi har hatt samme fest priser i hele 3,5 år..)
5) Jeg er skuffet over det altfor store antall deltagere....

Vi sier ikke at det gikk knirkefritt i dag, for det gjorde det ikke. Dette var første gang i dette lokalet og med 4 steder(etasjer) som spilte hver sin musikk og mange steder så trenger vi å kjøre oss inn litt. Det som er litt dumt er at de som synes det blir for mange og for trangt, fortsatt oppholder seg på de tetteste stedene for å gå til et roligere sted der det er færre folk. Men da blir jo det galt at der er færre der.
Vi har hele tiden reklamert med at dette blir en stor fest. Vi kan ikke gjøre annet enn å ta lærdom av det som kan forbedres og forsøke å implementere detaljene neste gang. Vi vet likevel at det var hundrevis som storkoste seg og hvis vi skal ha en stor fest der igjen skal vi skal jobbe mer med planleggingen av musikken. Vi er enig i at det ble for ensartet musikk etasjene sammenlagt og dette må gjøres noe med! God natt :)

Jeg synes opplegget var godt, bortsett fra én ting: Det var alt for fullt! Barkø, dokø, helt umulig å komme i kontakt med de du fikk bilde av - uten at jeg for min del tror jeg ville søkt så iherdig. jeg var for trett på dette tidspunktet, og det kan ikke sukker-arrangørene klandres for. Jeg fikk i hvert fall kommet meg ut, og fikk snakket men mange hyggelige mennesker. Men for meg ble dette først og siste sukkerfest - jeg orker ikke å gå ut når det er så trangt som det var på Circus.

En finner sjelden kjærligheten i de store gester.
Den åpenbares for det meste i et stille ord eller et ømt smil..
Dagen begynte med en dyster tvil, den er vanskelig å bli kvitt.
Men alle mine bekymringer forsvant som dugg for solen da noen smilte til meg.

Latter er livets universale, gledesfylte, eviggrønne plante.
-Abraham Lincon

Er det flere som har møtt på x-kjærester her inne? Jeg har gjort det. Litt sånn merkelig å lese profilen....og få kjempelyst til å sette et hjerte. Men det er ikke lurt...med mindre det er svart, kanskje?

Jeg kikket litt for gøy innom de fleste av jentene jeg hadde på matchkortet (fra sukkefesten) her i stad. Ble litt overrasket over hvor mange som hverken hadde bilde,tekst,album,kart eller var superbrukere......

Er det sånn at en del oppretter profiler bare for å dra på sukkerfest?

Hingsty støtter at dette som største treff var det mesk hektiske han har vært på så lang.

Vi bør jo ha i bakhodet at sukker stadig ekspanderer og følgelig vil jo etterspørsel etter slike treff øke.

På sikt er det muligens fornuftig å øke frekvensen noe på antall fester og ha noe mindre arrangement.

Det positive for egen del var å treffe nye spennede sjeler og ansikter, som jo er hele intenskjonen for min del.

Jeg sendte noen uskuldige meldinger til 3-4 av de idag og to av disse er jo ganske så behagelige bud-bringere ikveld.

En stor positiv side er å treffe personer i live for å kunne holde kontakt med de i etterkant.

Hingsty går fornøyd på stallen i kveld og gir honnør til sukker som møtested. Vrrrinsk.

Jeg har fått en ny hobby (veldig pinlig dette her...men....), og det er WOW (altså world of warcraft).

Alle vennenne mine regarer med harme og sinne over min nye hobby, og sier det er ufint, upassende og usosialt.

Jeg derimot, har fått masse nye beundrere i en alder av 9 - 13 år fra dette kontinentet, som synes jeg er fantastisk kul. At jeg er en jente på 26 (snart 27) våger jeg faktisk ikek å si i frykt av å bli utvist fra mitt nye felleskap.

Jeg kriger som en helt, følger med når likene dropper, og beskytter mine frender når de spawner. Jeg tjener gull, og selger mine funn til høystbydende på aksjonshuset i Stormwind city. Jeg flyr på drgar/øgler, har min egne sabeltann tiger jeg saler opp å rir på.

Har også en sjelevenn, "Elinslove" som står tappert evd min side i krigen.

Og vet dere hva? Jeg synes dette er fantastisk gøy:) Kan nesten ikke vente med å logge på igjen og sjekke om noen har gått på mine røvertriks på auksjonshuset,...

Har jeg virkelig et problem som det hevdes?

ja....hva har jeg NÅ gjort???
Sitter faktisk her og venter på en sukkerbit.....midt på natta....og planen er ....sex!!
ha ha ha.......En fast "ikke-kjæreste-sex-partner" kanskje....visst det går bra!
Galskap....I know.........men nå er jeg lei av å være UTEN!!!
10 min tenker jeg....så er han her......gale mennesker:)))

Er det noen som har gode forslag til dåpsgave, som er uten om det vanlige. Litt orginalt og som kan ha verdi enten man er liten eller stor. Og som ikke er knyttet opp til om man er gutt eller jente. Typiske gaver er utelukket for min del.
Noen eks fra mitt eget hode kan være medlemskap i OBOS, DNT (barnas turlag) , Aksjer, fond.

Forslag....?

Hvorfor er det så mange som ikke legger inn profilbilde av seg selv, eller bilder i album forøvrig? Jeg mener at alle skulle måtte legge inn bilder. Er dere redde for å bli gjenkjente av kjenninger, eller bare er dere inne å sniker på hvem som er på sukker?
Syns det er dritfeigt jeg, sukker burde ha pålagt alle å legge bilder inn. Noen skriver heller ikke noe i hurtigrelasjonstekstene.

Hvorfor er dere her inne? Tror ikke dere kan få mye napp! Syns ikke en unnskyldning om at bilder kommer senere funker heller, for da kan dere bare vente med å lage profil til dere har noen bilder å dele.
Om det har vært noen å tittet på min profil som ikke har bilde elle tekster, blir de av meg merket som ikke interessante umiddelbart.

Er spent på å høre hva andre på sukker mener om dette.

Jeg lurer litt på hva dette med fargene på bladene betyr rent konkret. Greit nok, jeg forstår at grønt er bedre enn gult, som igjen er bedre enn rødt, men hvor mye skiller en nyanse.

Det er nemlig det at jeg har kommet i kontakt med ei dame som virker meget interessant, men som har et gult, tilgrensende til rødt, blad på et punkt som er temmelig viktig for meg. Hvis det betyr at hun har svart 2 eller kanskje 3 alternativer unna meg, er det greit nok, det kan gjerne dreie seg om ulike oppfatninger av spørsmålet (noen av spørsmålene er uklare), men er det særlig mye mer, er hun nok rimelig uaktuell.

Derfor, kjære Sukker, ville det vært greit med en oversikt over om lag hvor stor avstand de ulike fargenyansene indikerer.

Jeg har vært på 4-5 sukkerfester og det mest vellykkede har vært de med minst folk på og grunnen er ganske enkel at du ikke får noen oversikt når det for det første er et lokale over 4 plan og for det andre så fullt at du knapt seg hodene på folk og slett ikke navnelappen (som gjerne faller av alt for tidlig uansett)..

Det er heller ikke noe gøy å danse, når det er så varmt i lokalet at du svetter før du i det hele tatt tenker på å danse...

Jo, det hørtes spennende ut med 700 personer på et sted, men realiteten er en helt annet, alle drukner i alle....

Hva mener dere andre som var der?

Skal "alle" på sukkerfest i kveld, eller er det flere som meg som må være hjemme med barna eller er "litt for mye på datern" med en til å ville være med på sukkerfest? Håper det! Ellers blir det en veeeeldig kjedelig kveld for meg som var klar for litt action på diskusjonsforumet...
Trenger "hjemme-alene-trøst!!"

Kan jeg vær så snill å høre noen tips fra noen der ute som har greie på klær, hudkrem og smykker? Tro det eller ei ! Jeg er faktisk en fyr som er veldig interessert i det!

Nei... jeg er ikke gay ... spar meg for useriøse kommentarer er dere snill.

Hvis noen der ute har greie på hvordan man bruker, for eks hudkrem, får fram farge i huden osv. Vær så snill å svar!
Fra andre steder på internett finner jeg bare sider som egentlig ønsker å selge sine produkter, og ikke nøytrale.

Også lurer jeg på hva dere jenter syntes er det dere anser som mest attraktivt av klær???
Og hva anser dere som kule \"stash\" og ha på seg?

Bare si fra at politiet formulerer seg såpass at det er "kaos" i sentrum nå, ved stortinget, så ta veier utenom og vær forsiktige når dere kommer!
Har på politiradioen her..

Så på nyhetene hvor de viste bilder fra demonstrasjoner i London og Paris.

Må bare si at det vi opplever her er "peanuts" i forhold til det som skjer i de store byene i Europa.

Jeg vet at dere er langt mere ivrige på å kontakte oss jenter enn omvendt, så dere skal ha for det. Men når dere klager på dårlig respons, så vær klar over at dere må skille dere ut og vekke en interesse for å få ordentlig respons. Jeg får mye meldinger av typen "Hei, vil du bli kjent med meg?", "Hva har du gjort i helgen?", "Du var søt.. har du det bra?" osv... En slik melding vil bare være en av mange like meldinger som på ingen måte skiller seg ut. De jeg svarer er de som skriver noe mer, de som gir meg en grunn til at jeg skal ville bli kjent med dem. Det er selvfølgelig ingen garanti for å få svar, da det også vil avhenge av profilen.

Noe annet som ofte blir ignorert er standardtekster som antagelig sendes til en lang rekke jenter.

For øvrig er bilder tatt av seg selv i speilet på badet noe av det mest harrye jeg ser. Hehe...

Jeg vil bare hjelpe dere gutter til å få mer napp, og lette litt på frustrasjonen:) Lykke til!!

Tenk at det kommer opp mot 750 Sukkerbiter i morgen.....
Dette _må_ bli gøy :)))

Jeg lurer sterkt på om det er arrangert sukkerfester i andre byer enn Oslo?

Om det ikke er, så foreslår jeg at andre brukere av sukker får litt drahjelp til å få arrangert fester i henholdsvis Tromsø, Trondheim, og Bergen. Er da vel ikke bare Circus som teller.La nå østlandet møte nord og vest om de gidder..

Hva er poengen med å sette hjerte på en profil, og så gi f.. i å svare når man sender en melding tilbake?
Har opplevd dette flere ganger og er sikkert ikke den eneste, kanskje noen av de "skyldige" kan gi meg et fornuftig svar?

600 gjester er allerede passert og vi lurer på om vi snart må stenge påmelding på nettet slik at vi kan vurdere lokalet fortløpende og heller slippe inn i døren. Lokalet skal visstnok fungere opp til 750, men det kan være greit å føle litt på det. Hvis du ikke har fått meldt deg på så kan du derfor risikere å ikke få plass.

Æ bære undres, ..........av nyskjerrighet altså.

tenk så kos det hadde vært å våkne opp i helgen med en kjæreste!
en å være forelsket i og had det morsomt sammen med, ligge lenge i sengen og kose og snakke...lage go mat sammen med, og gått tur med kanskje? gjort det som falt seg inn..

skjønner ikke hvorfor det skal være så veldig vanskelig???
( små frustrert kvinne...30.)

Eik

Siste svar lø. 10 jan. 2009 11:50 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Waveman

Noen som har vært på restaurant Eik i Oslo? Er det en egnet plass for en middagsdate?

Et lite spørsmål til dere som er litt kjent i Oslo og kanskje vet litt om hva som skal foregå der. Har en sønn på 17 år som har fikset seg konsert billett i Oslo for en stund siden. Konserten er i en sidegate til Karl Johan ikke så langt fra Scotchman og en kirke. Skal være i morgen fra kl 16 til 22. Han og noen kamerater skal ta toget inn og hjem igjen på kvelden. Blir litt skeptisk når jeg leser om planlagte demonstrasjoner i Oslo i morgen. Men er usikker på om dette vil merkes så langt ned i Karl Johans gate. Hva tror dere, er det greit å la ham dra inn eller bør han bli hjemme. De er flere kamerater som skal dra sammen. Stoler på de at de er rolig selv, men er veldig usikker her. Noen råd?
(Jeg blir veldig upopulær hvis jeg nekter ham, men det er jo noe av ansvaret ved å være forelder da)