Sukkerforum

nå begynner det å bli kaldt

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym august

ønsker meg ei goood og varm dame jeg
så jeg slipper å kjøpe mer ved denna vintern

har jo ikke råd til å bruke opp penga på ved
nå i disse finanstider

Hei ,jeg er ganske ny her inne, og jeg lurte på om det er noen uskrevet regler om hvordan en kommer i kontakt med det motsatte kjønn på sukker.
Er det noen oppskrift for hvordan du kommer i kontakt med en jente her inne?
Er det vanlig at jenter tar kontakt og leverer ut hjerter, eller er det guttene som må gjøre dette i de fleste tilfellene?
Hvis en jente har vært inne på profilen min, kan jeg da forvente at hun sender et hjerte eller skriver en melding hvis hun er interessert, eller må jeg ta det som en selvfølge at hun er interessert og sende henne en melding eller hjerte hvis hun har vært inne på profilen min?
Hva hvis hun har vært inne flere ganger?
Hva er beste framgangsmåten, først hjerte(for å se om hun er interessert) og deretter melding, eller gå rett på en melding med engang?

Hovedspørsmålet er vel om det er en form for likestilling når det gjelder initiativ her inne?

(Mine kommentarer i parentes)

”Forskere har oppdaget at menn med en vanlig genetisk ”mangel” (mangel? – dette representerer en normal genetisk variasjon..) er langt mer skeptiske til ekteskap, selv om de har barn med sine partnere.

Vitenskapsmenn hevder at genet – som er linket til .. hormonet vasopressin, kan forklare casanova-tendensene.. (Tidligere har)dyreforsøk har vist at vasopressin påvirker muldvarpers evne til å være monogame.

Svenske forskere undersøkte arvestoffene til 500 tvillingpar, som alle var i langvarige forhold, og hadde barn. Enkelte var samboere - andre var gift. Mennene og kvinnene fikk en haug spørsmål om sine forhold, og svarene ble sammenlignet med deres genetiske profil.

Forskerne oppdaget at effekten av ”rundbrennergenet” bare gjaldt menn med to kopier av den skurkaktige ”334”-formen av AVPR1A genet.

Vasopressin blir produsert i hypotalamus .. (Hormonet) blir lagret i hypofysen .. (men også i andre deler av hjernen.. : “In recent years there has been particular interest in the role of vasopressin in social behavior. It is thought that vasopressin, released into the brain during sexual activity, initiates and sustains patterns of activity that support the pair-bond between the sexual partners; in particular, vasopressin seems to induce the male to become aggressive towards other males”)

Alle disse mennene (med to like kopier - "homozygote") innrømmet at de hadde vansker med langsiktige forpliktelser. De var også i langt mindre grad gift, til tross for langvarige forhold med både ett og to barn involvert.

Som trøst til kvinner som er bekymret for om kjæresten bærer på ”rundbrennergenet”, ... dette genet er bare en liten del av kjærlighetsprosessen – det er mange forskjellige ingredienser i et lykkelig forhold. Sex for eksempel, og her er de evige ungkarene (ofte) noen racere

(Konklusjon fra studien: "The relatively small effect size of the AVPR1A polymorphism on traits tentatively reflecting pair-bonding in males observed in this study clearly does not mean that this polymorphism may serve as a predictor of human pair-bonding behavior on the individual level. However, by demonstrating a modest but significant influence of this gene on the studied behavior on the group level, we have provided support for the assumption that previous studies on the influence of the gene coding for V1aR on pair-bonding in voles <8muldvarper) are probably of relevance also for humans.")

90 prosent i skatt

En liten gutt ønsket seg virkelig 1000 kroner, og ba til Gud i ukevis, uten at noe skjedde. Til slutt valgte han å skrive et brev til Gud for å be om 1000 kroner.

Postvesenet mottok brevet, som var adressert til "Gud, Oslo", og besluttet å videresende det til statsminister Jens Stoltenberg. Statsministeren moret seg virkelig over brevet, og videresendte det til Kristin Halvorsen med beskjed om å sende gutten penger.

Kristin Halvorsen synes 1000 kroner var i meste laget for en liten gutt, så hun sendte 100 kroner.

Den lille gutten jublet da han fikk pengene, og han satte seg ned og skrev et takkebrev til Gud: "Kjære Gud, tusen takk for pengene du sendte meg. Jeg har forresten merket meg at du sendte det via regjeringen, og de drittsekkene trakk 90 prosent i skatt!"

Noen forslag?

Hvor mange ganger skal dette sies her : DET ER KUN BILDENE SOM BETYR NOE HER INNE. Det hjelper ikke å klage over hvorfor ingen svarer deg da.... Om du har 99 eller 72 i match har INGEN betydning...... Ser en ut som ett juletre så får man ingen svar.. hehe Enkelt & greit...

men jeg synes den er verdt å få med seg alikevell!:-o)

http://bewareofthedoghouse.com/videoPage.aspx

Hei!

Min første tråd her og jeg er en fersking på sukker! Jeg er veldig nysgjerrig på hva dere jenter har å si om slik oppførsel som jeg kom utfor i dag, og håper på innspill om hvordan jeg tolker det i forhold til hvordan jeg BURDE tolke det. Prøver å finne ut hvordan jeg skal forholde meg til situasjoner her ettersom det hele foregår på internett. TAKK!

Jeg tok kontakt med ei jente og kom inn i en skikkelig god samtale og hun synes tydligvis at jeg var morsom. Jeg fikk tanker om å be hu med ut. Det var dag 1.
Dag 2 LESTE hun den siste meldingen jeg hadde sent dagen før og var pålogget i timesvis uten å svare. Jeg sente en melding der jeg sa med munter tone at den siste spøken min tydligvis ikke var så morsom alikevel. Etter en times tid svarte hun og sa hun var så opptatt med å svare på andres meldinger, at de svarte så fort og hun da også svarte med en gang. Videre sa hun at hun var overasket over så mye positiv feedback på sukker og hun sa at det ikke var meningen å gi meg inntrykk av at hun hadde gitt meg opp. (Det var dumt å bry seg i det hele tatt, jeg vet, men hva har man å tape tenker jeg).
Jeg sente nok et svar der jeg latet som at jeg ikke synes det var kjipt å bli lest og lagt til siden i køen av meldinger hun tydligvis måtte ha fått, og svarte med munter tone på et spørsmål hun også hadde med i den siste meldingen.

Jeg regner med grunnen til at muligheten for å se om de andre har lest meldingen din er så du skal kunne "ta et hint" lettere.

Men i dette tilfellet er jeg usikker. Allikevel synes jeg det er totalt idiotisk å ikke bare kunne sette folk på uinteressant når det faktisk er slik det er. Kan ærlig talt si at jeg ble brått skuffet og såret av henne når hun sa det hun sa. Er det bare jeg eller er dette totalt på jordet? Kanskje bare "totalt på internett"?

- Skal jeg reagere på at hun igjen gjør det samme og ikke svarer selvom min mail igjen er lest og hun er pålogget i timesvis?
- Sette hu på "svartlista", og håpe at hun forstår at JEG synes det er dust.
- Gi faen og "stay positive" vente i dagesvis på svar og håpe hun til slutt innser jeg faktisk er verdt litt oppmerksomhet?
- Samme mynt: Ikke svare henne om hun sender meg svar igjen, bare lese den.

Vi har alle vært på den typiske kaffe/tea- daten ...
Har du problemer med å finne på noe annet ? Eller er det noen som har gode forslag på en litt andeledes date ?

Noen eksempler :
Tur langs Akers elva
Gå på teknisk museum
Norsk folkemuseum på Bygdøy
spille bowling
dra på fotball kamp
konsert
stand up
ta båten over til nesodtangen for å se oslo fra et annet perspektiv
Gå tur i skogen
Bingo

Disse passer best på andre årstider :
Sykle til sjøen
plukke sopp
gå på epleslang
Fisketur til et skogs vann

Hei, nå har jeg vært medlem en stund (vi prater nesten ett år), så hvorfor ser jeg knapt nye fjes her inne, har snart ingen å kikke på!!Ja ikke at jeg har vært innom alle, men kun de som er interessante for meg og med matchtall fra 90-95. Bør jeg gå ned på kravene til drømmemannen min her inne??

Tips til bra filmer, gjerne grøssere/thrillere/komedier, tas imot med takk.

Forstår du hvordan du skal fylle ut skjemet?
Hvor ofte endrer du og kjører ny match?

Er mange fremmedord ute og går i ulike media på nettet og i f.eks. diskusjonsspalter. Her er en liste på noen og en alternativ forklaring på disse...

Intolerant = innmari tolerant
Permanent = vedvarende hårfasong m/lim
Permanentspoler = permanent vha. høy spenning
Hjemmepermanent = hjemmekjær
Navlebeskuende = mennesker med fetisj for navler
Treningsnarkoman = uerfaren narkoman m/ambisjoner
Bildebank = noen som får bank pga. sitt bilde
Ironi = det å stryke
Selvironi = det å stryke ens egne klær mens man har dem på seg
Hårsår = sår eller skader på det enkelte hårstrå
Misunnelse = det at man feilaktig unner noen noe
Kjærlighet = Fra dansk: glad i likhet

;-)

Forslag til flere?

JEG FIKK FRI FRA JOBB I DAG !!!
Jeg ska vaske huset og begynne med kakebaking.... Hvilke sorter av julekaker bruker du ???
Hva er din favoritt ... ??

Har en deilig serinakake oppskrift :
150g margarin
125g sukker
1 pisket egg
1ts vaniljesukker
1/4 ts hornsalt
ca 3-4 dl hvetemel .... til deigen er fin

Må ligge minst 4 timer i kjøleskap( helst et døgn)
Lag runde kuler og klem de ned med en gaffel ...
Pensle med egg og strø over kokos
stekes i 10 min på 180-200 grader
lykke til :o)

Flere oppskrifter på julekaker mottas med en stor takk .... !!

Sitter her med et spørsmål etter 2 dater på kort tid...
En kan jeg snakke med, vi har samme interesser og er avslappa sammen. Men den fysiske tiltrekningen er nærmest ikke-eksisterende...
Den andre er motsatt... fysisk tiltrekning så det holder fra begge parter, er trygge og lekne med en gang... men har ikke så mange felles interesser og må jobbe litt for å unngå pinlige pauser i konversasjonen...

Så det jeg spør meg selv om er om jeg bør satse på alternativ 1, og håpe på at det fysiske kommer etterhvert? Eller gå for alternativ 2, og satse på at vi snakker lettere sammen etterhvert?

Er nemlig ikke naiv nok til å tro at om jeg bare leter videre vil jeg finne en der kjemien er perfekt fra første date:-)

Derfor søker jeg innspill fra dere, kanskje deres erfaringer kan gjøre valget lettere for meg?

Noen forslag til flere vers på julebordssangen?

I disse førjulstider er det jo julebord over alt, og gir gud og hvermann en legitim grunn til å drikke seg bort med mer eller mindre gode kolleger. Har du forslag til flere vers i denne uhøytidelige julebordssangen i denne førjulstid?

Julebordssangen

Melodi: Glade jul

Julebooord, julebooord
kolleger raver i år som i fjor
Hit de kommer for nok en rølp
Fra firmaets avdelinger hver eeen tølp

Lønna i baren de speeenner
Penga i lomma de brenner

Julebooord, julebooord
Flekkete dress, tiss på lissesko
Røyke og hoste litt lungeblo'
Promille på det dødelige, da er'u go'

Lønna i baren vi speeenner
Penga i lomma de brenner

Julebooord, julebooord
Fylleskrål og jævlig lyd
Blanke never i sjefs mellombord
Sekretæren bakfra over kaffebord

./.Evig er dagen derpåååå ./.

;-)

HALLO.....................

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Match

Hvor mange ganger skal dette sies her : DET ER KUN BILDENE SOM BETYR NOE HER INNE. Det hjelper ikke å klage over hvorfor ingen svarer deg da.... Om du har 99 eller 72 i match har INGEN betydning...... Ser en ut som ett juletre så får mann ingen svar. hehe Enkelt & greit...

Google Chrom krasjer ca 8 av 10 ganger, når jeg forsøker å delta i diskusjoner eller skrive til noen Sukkervenner.
Virus? HJELP!!

avstand...

Siste svar lø. 6 des. 2008 17:11 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym mafalda

jeg tror at jeg har truffet en potensiel kjærester!
han er romantisk og jeg er realist.- problemet er avstand.
jeg kan ikke se han når jeg vil . Er kjempe frusterende å ikke kunne få en klem når man vil.-
hvordan kan få det til å funke? eller må ikke kontakte han lenge?

Fant denne på nettet , og husker det gikk en diskusjon om hva menn foretrekker ... hehehehe
Her er fakta ;oP :

Ønsker du mer moro i livet, ser det ut til at å farge håret blondt vil gjøre susen... Forskere ved Nottingham Trent University har nemlig funnet en forbindelse mellom seksuell aktivitet og hårfarge. Studien viser at kvinner som farger håret blondt er mer seksuelt aktive enn sine musegrå medsøstre. Forsker Dr. Mark Sergeant og hans kollegaer hevder at blonde kvinner har mer selvtillit og at de derfor tar oftere initiativet til sex.
Hårfarging er svært vanlig, og gjør håret mer glansfullt og spennende, i tillegg til å kunne endre folks utseendet totalt. I vrimmelen av fargevalg, er det imidlertid de lyse variantene som slår best ut på skalaen over selvtillit og tiltrekningskraft på det andre kjønn, viser undersøkelsen.
Etter å ha studert 205 kvinner i alderen 25 til 66 år, fant man ut at over halvparten av kvinnene i studien, farget håret sitt for å bli lagt merke til av fremmede, venner og kollegaer.
Kvinner som farget håret blondt oppga i større grad enn de som ikke farget håret at de ikke hadde problemer med å ta opp krav om lønnsforhøyelse på jobb, fremsette klager, eller be noen ut på stevnemøte. Både selvtillit og humør var bedre, i tillegg til at de følte seg mer attraktive og seksuelt tiltrekkende. Mye av grunnen til den økte selvtilliten blant de eldre kvinnene, var at de følte seg yngre etter å ha dekket sine grå hår.

Bare en positiv opplevelse som kan deles med alle

Hingsty gikk fra arbeid i ettermiddag og ute på parkeringsplassen
møtte han en "sukker-venn", som tviste seg å arbeide i bygget bortenfor og bruker samme
parkering. Som sukker-folket flest pratet vi selvfølgelig hyggelig avslappet
og positivt, som kotyme på sukker, selv om iallefall jeg har hatt enkelte ytringer her inne.

Hingsty har også møtt andre medlemmer og i andre tilfeldige sammenheng og som også har pratet om alt og ingenting.

Bare litt synd at det ikke var en matchende kvinne som dukket opp av intet med samme avslappede småsnakk,
men kanskje hun dukker opp i neste sving.

Ønsker alle en fin forjul

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=555112

Politiet ønsker en løsning med å sette ut alarmer på sentrale steder i Oslo sentrum, slik at folk lettere kan varsle politiet hvis de ser noen som utøver vold eller man selv føler seg utsatt. Videokameraer skal da rettes mot området volden utøves og politiet skal aggere raskere og ved å få handlingene på film vil gjøre det lettere å ta voldsmisbrukerne.

Er dette veien å gå?

jeg er syk, forkjølet.... noen råd?

Jeg ser at mange mammaer har bilder av sine barn her på sukker (-gjelder kanskje også pappaer?) . Er det nødvendig??

Barna har sannsynligvis ikke bedt om denne profileringen og det gjør deg heller ikke mer attraktiv. Det er helt fint at du har barn, men det er DU jeg har lyst å se og bli kjent med.

Beskytt barna, og forøvrig; ikke koble dem inn før du har gått inn i et seriøst forhold!

Trenger trøst!
Jeg har vært inne å Sukker nå i et par månder. Har brukt tiden godt, men liksom ikke funnet en jente jeg virkelig har trua på.... og det har føltes litt rart å sende meldinger til profiler som "bare er helt ok" og ikke toppers;-)

Så, i forrige uke skjedde det noe helt utrolig; Jeg fant en profil jeg umiddelbart kikka skikkelig på! Jenta var pen og hadde humor...og vi hadde 94 i match! Jeg skrev til henne med en gang og markerte henne som interessant....endelig skrev jeg mail med ektefølt glede og innlevelse! Jeg hadde fått tilbake troen på at sukker funker!

Noen timer senere fikk jeg svar! Hun var veldig interessert (markerte meg med hjerte!) og det var tydelig at hun hadde oppfattet humoren i min mail. Vi var liksom på nett med en gang;-) Jeg ble veldig glad! Utrolig glad og spent! Nå begynner det, tenkte jeg! Alle disse timene med profilsøk skal endelig betale seg! Så, jeg sendte en ny mail med tilsvarende innhold som den første...

... og dermed ble det helt stille!!!??

Nå har det snart gått en uke uten svar og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Kan noen trøste eller komme med noen gode råd? Skal jeg sende henne en ny mail der jeg spør hvor hun ble av eller skal jeg play it cool og vente....?

Hilsen "frustrert som fy!"

Tom for pickup lines?

http://atvs.vg.no/player/?id=19744

Er det såååå vanskelig å finne noen her egentlig ??? er ikke alle ute etter å finne en eller annen ?
Synes det er håpløst når halvparten av gutta her ikke er over x'en!! kanskje greit å finne ut det før du innleder en annen dame i livet ?!? Så nå er det snart jul og da er det lov å ønske seg hva som helst!!! Jeg ønsker meg èn over 180 høy og som er klar for og ha det moro. trenger også å være kosesyk!!! men HELT ferdig med tidligere damer!!! hehe ... over og ut!

Pen eller vakker?

Hva er best folkens?

Jeg mener hvertfall: Litt mindre pen og heller en vakker personlighet. Dette er jenter som tenner meg fordi dem har en evne til å ikke spille på utseendet sitt men personligheten. Det fenger meg og gir oppmerksomhet.
Pene jenter, såkalte BABES har jeg hatt kontakt med andre steder. Dette er jenter som jeg mister interessen fort ofor og ofte gir dem svært lite av seg selv i et forhold.
Når en pen jente ikke har noe å gi så er det nesten bedre å slippe ha kontakt med dem. Dette er min mening!

kyss...

Siste svar fr. 5 des. 2008 13:54 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym zacha

Slik mennesker er forskjellige på andre måter , så kysser også alle forskjellige.

hva slag kyss gir du ??? hva kan det si om deg som person?

HUSK: kysse og klemme gi nærhet, intimitet og lidenskap i forhold.- er du enig?

I fjor bestemte jeg meg for å ta tak i livet mitt og gjøre noe bare for min egen skyld.

Jeg kjøpte større leilighet..Med 2 ungdommer i huset,.....Trengte jeg det...
Begynte å trene på Elexia for alvor........Jeg trengte virkelig det...
Fikk meg ny jobb.Gud så gøy!.......Dette trengte jeg virkelig.
Nå skal jeg vidreutdanne meg mer også.....Puh,trenger jeg det?

Meldte meg inn på Sukker.no.....Trengte jeg det?
Jaaaa....med så lite tid tilovers er dette en fantastisk mulighet...

Hva har du gjordt det siste året ,som er bare for din egen skyld?

Er det greit å spise sau selv en ikke er en ulv?

Når en ser de samme menneskene her inne over laaaaang tid, bør det ikke bety at folk har urealistiske forventninger i forhold til en partner?

Jeg trenger litt hjelp her.

Noen som vet om Elixia opererer med angrefrist etter inngått avtale?
Jeg har ikke betalt noe ennå, bare skrevet under.

Anyone?

Hjerter

Siste svar to. 4 des. 2008 19:30 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym hjerte

Hva er poenget med å markere en person med et hjerte, når man så i neste steg ignorerer hjerte og melding tilbake?

Hørte at flere og flere velger pinnekjøtt på julaften, og hvis dette stemmer må jeg få rompa i gir kjøpe et par kilo før det blir tomt:)

Så dette er vel en liten meningsmåling for å se hvor fort det blir tomt.
Hva spiser dere på julaften?

Noen som kan fortelle meg hvorfor jeg ikke klarer å holde liv i basilikumen?
Noen ganger har`n forlatt de levende allerede før matposene er stablet inn fra bilen. Andre ganger kan det gå nesten en uke før siste bladet er garantert råttent.
Har forsøkt alle varianter av tilvenning til lys og temperatur, alt fra sjokkbehandling (tåler`n ikke dette er det dårlig kvalitet) til det mest skånsomme gradvise. Alle varianter av lyssetting er prøvd. Alle varianter av vanning og tørkeperioder er prøvd. Omplanting er prøvd.
Gressløken, timianen og oreganoen lever. Riktignok i litt vissen og høstmatt utgave, men det er liv. Men basilikummen er kl 07.38 idag nok en gang erklært stein dau.

Tips og råd?

Det jeg ønsker meg til jul er min drømmekvinne.

Hun skal:
Ha langt mørkt hår
Være pen, men ikke søt
Ha en formfull kropp med passe store flotte faste bryster
Ha en fast og fin, rund og litt større en normal rumpe.
Ha en whiskystemme
Være egenrådig og vanskelig å ha med å gjøre,
men kan samtidig være redd og ha behov for to sterke armer som kan holde henne.

Hvis mulig, så ønsker jeg henne pakket inn i en snerten nissekjole.

På forhånd takk

Ps. jeg har forsøkt å være snill i år og det er tanken som teller ikke sant?

Her kommer en liste over hva jeg har lært av min tid på sukker:

1. Ikke ha for høye forventninger
2. Send masse meldinger og vær aktiv, men ikke forvent mange svar
3. Svar på meldinger du får, selv om det er avslag du gir. Det sparer alle for venting og usikkerhet
4. Bruk hjerter som de er ment som, dvs å gi komplimenter og signalisere at du ønsker kontakt- ikke som bokmerker
5. Følg opp hjerter du sender med en melding
6. Følg opp hjerter du mottar med en melding, dersom du er interessert, ikke sett kun et hjerte tilbake, og spill kostbar
7. Spar tid ved å markere uinteressante med sort hjerte, det kan føles kjipt å gi dem, men du er ikke her for å ta hensyn til andre en deg selv. Dessuten, å gi sorte hjerter til en du ikke kjenner bør ikke gi mottaker nevneverdig knekk i selvbildet.
8. Svar positivt i meldinger, men vær deg selv
9. Når kontakt er opprettet ikke mail, sms, chat for mye, Det tapper forholdet før det kommer i gang, dessuten - hva skal dere snakke om på daten ?
10. Date så fort du kjenner det er "forsvarlig"
11. Bruk diskusjonsforumet mens du venter på den rette!

Det var vel alt!??

Takk for seg;-)

snufs.. hva har skjedd med den laaange fine listen med post jeg hadde i inn- og utboksen min? .. nå må jeg jo bla i masse sider jo.. sukk..

vil ha lang liste jeg :-(

Trenger nye idèer til musikk å sovne til...
Favoritten akkurat nå er Fabel med Mann i måne (Voggesong for nesten voksne menn)
Hva hører dere på for å sove godt?

Vi nærner oss allerede 100 påmeldte til festen den 10. januar. Dette er rekord i forhold til hvor lenge det er til. Tross det triste at tre takker for seg så er det flere folk enn noen gang både på Sukker og få festene! :)
Det ser altså ut til at de aller, aller fleste akter å ikke gå tomhendte herfra, hvilket er fornuftig.

Hva gjør en da?

Atletiske er dere ikke når dere er rimelig lubne.
Da håper jeg vi har fått greiet opp i den saken :)

Dette her er helt utrolig.. Dere klager over damer som ikke svare osv.. Dette er nettet,her bestemmer man selv om man vil svare eller ikke... Jeg trodde at hvis man ikke svarte en mann så tok dem hintet,men neeeida... Dere mannfolk må da se den der...hvis dama ikke svarer så er hun ikke interessert.. Og da hjelper det lite at dere sender mange brev vettu...da ender det opp med at dere får et surt svar og dere blir blokkert..
Ta det som en mann...skjønn hintet og gå videre!! Det er jo sååå mange å ta av her..ikke heng dere opp i den ene som ikke svarer..

Stadig er det noen jeg blir overfladisk betatt av, det kan være mannen i fotobutikken som jeg snakker med over en tid, han som eier kiosken på hjørnet, eller mannen på rimibutikken. Men aldri tør jeg å gjøre noe med det.
Heller motsatt... jeg blir så satt ut at jeg heller velger en annen fotobutikk fordi det er så flaut å rødme og stotre hver gang jeg går dit.

Tenk så farlig å utsette seg selv for en flau situasjon... som om jeg egentlig har noe å tape. Men risikoen for å tape ansikt er vist kjempefarlig for meg...

På tide å mimre og tøyse litt... Husker du hva du hadde på russekortet ditt?

På mitt kort stod det: "Jo lenger du tenker dypere desto mer forstår du mindre!" (Og det er jeg jo fortsatt nokså enig i! :-)

Eg er ei jente/ dame på 35 år, som sitter her og verker i hele kroppen etter ein ubehagelig hendelse som skjedde går. Eg var da hos bror min og samboeren hans. Me satt og koste oss med litt vin og stemningen var fin. Så ringte lillesøstera til samboeren og ville stikke innom med ein type. Ho er 15 år, og bror min mikset en drink til ho og typen. Eg spurde bror min forsiktig om hu ikke var litt vel ung til å drikke alkohol, men fekk beskjed om at ho snart var 16, og at hu hadde drukket fleire ganger før....
Dei gjikk etter ei stund, og bror min ga meg da ein klar beskjed om at eg ikke hadde noe med det. Det blei ein diskusjon ut av det, og han blei etterhvert meget hissig. Før eg visste ordet av det slo han meg, dengte meg i veggen etter håret, og sparket med mens eg låg nede. Han kalte meg ei hore, ei dårlig mor, og meinte eg var generelt misslykket!! (veit innerst inne at dette ikke stemmer, men føler alikevel at i dag er selvtillitten heilt på bånn) Siden det låg to unger å sov, var eg rolig for å unngå å vekke dei,
men datter mi på 11 våknet alikevel. Hun er ikke vant med vold, og blei naturligvis redd. Eg fortalte hu at eg ville ta ein taxi heim, og bror min insisterte på at hu skulle være der til dagen etter. På vei ut for å for å ta taxien, presterer han i tillegg å true meg på livet....

Det har vært vold i min familie i alle år. Først far min, og etterhvert den eine bror min. Det har skjedd alvorlige hendelser fleire ganger, som er såpass 'stygge' at eg ikke våger å snakke høyt om dei. Men ingenting har noen gang blitt anmeldt.
Far min har i fleire tilfeller gått fysisk til angrep på meg - også i voksen alder. Første gang han slo meg var eg ca 12 år, og eg husker han hadde så dårlig samvittighet etterpå at han satt og gråt med hendene for ansiktet, og sverget på at det aldri skulle skje igjenn... Men det gjorde det, og unnskyldningen etterpå dabbet etterhvert helt av. Sånn er det med bror min også. Hadde håpet på ein telefon der han i det minste kunne beklaget seg. Da hadde eg nok ikke hatt samvittighet til å anmelde det, men at det bare skal 'skli forbi' som det alltid har gjordt - det godtar eg ikke lengre! Tenker også at om far vår ser at eg er tøff nok til å gå til politiet, så vil han kansje tenke seg to ganger om neste gang han løfter handa! Er det noen som har noen råd, eller kommentarer, så setter eg stor pris på det.....

Hei og hopp!

Jeg har to nieser, på 3,5 og 5,5 år (halve år er viktig!). Jeg ser de ikke så veldig ofte og lurer på hva en onkel kan kjøpe i julegave for å være verdens beste onkel (vel, jeg er den eneste onkelen dems, menmen..)

Helst bør gavene lage lyd..

Prinsesseting er visst også bra..

Hvis de i tillegg lærer noe så er det jo enda bedre :-)

Hvis det i tillegg kan kjøpes fra nettet så er det enda bedre!

Fire ønsker på en gang? Er det mulig? Sleng inn linker til fine ting!

http://www.youtube.com/watch?v=GTH5gZPIuIk

En fin fyr :-)

Takk for at du stakk innom min profil
Takk for at du lo godt av mine morsomheter og fortalte meg om det
Takk for at du skrev at du syns jeg var veldig kjekk, en mann LIKER faktisk veldig godt å høre slikt av og til
Takk for at du håpet jeg hadde lyst å bli kjent, fordi jeg fremsto som en likandes kar og en du hadde lyst å åpne hjertet ditt for
Rett og slett tusen hjertlig takk for at du tok deg bryderiet med å lyse opp min hverdag med å gi meg komplimanger som jeg knapt fortjener på en godværs dag!

Og beklager, jeg beklager oppriktig at jeg på noen områder er så til de grader overfladisk at jeg ikke klarer å se forbi fartsdumper men heller oppfatter de som vollgraver... Og av den grunn sender deg et kort og høflig avslag som kanskje på ingen måte står i forhold til det spranget du følte du tok da du som jente tok kontakt med hjertedøra på gløtt.