Sukkerforum

jeg hører folk stadig vekk prater om ting somde syns er så fordømt "harry"....... Men hva er det som egentlig menes med det og hvorfor heter det egentlig harry?

Etter stort påtrykk fra enkelte andre fjasere og tafsere her inne, er det på tide med litt tirsdagsfjas :-)

Som om det var for første gang

Behovet for skjønnhet kan være nesten like viktig som trangen til kjærlighet. Ofte innser du ikke at det er dette du hungrer etter. Sansene er sløvet. Du klarer ikke sjelne mellom en kunstig blomst fra en ekte. Du kjenner ikke smaken av et eple. Du hører ikke forskjellen på lyd og stillhet.

Når var du sist i villhagen og lot deg overraske? Når vasket du deg i morgentårer? Når lot du din røde sol av glede stå opp?

For mange tusen år siden sa guden Shiva til gudinnen Parvati:

-Se en person eller en gjenstand som om det var for første gang.

Som om det var for første gang er nøkkelen til å vekke dine sovende sanser og Være mer tilstede i din hverdag.

-Ranghild N. Grødal

Er litt interessert i om dere jenter ønsker lange eller korte meldinger som første melding. Nå regner jeg så klart med at det vil komme svar som "kommer an på innholdet", men hvis man ser litt bort i fra dette, hva havner du på da?

De av dere, jenter og gutter, som forventer lange meldinger, ser dere noen sammenheng mellom at jo sjeldnere man svarer på meldinger som andre sender, jo større mulighet blir det for at meldinger og dens innhold blir kortere og/eller dårligere med tiden?

Selv har jeg en noe lav respons på meldinger, og merker at jeg ikke lenger orker å legge så utrolig mye krefter i meldinger jeg sender lenger. Er det bare meg eller andre som føler noe av det samme?

.... hvorfor i alle dager skriver du da langvarig forhold ???

Jeg skjønner meg ikke på folk som ikke kan være ærlige - hva i alle dager er vitsen ? Det vil jo komme for en dag uansett.
Takke meg til Smaltalk i en annen tråd - ærlighet vare lengst uansett fora... !!

Jeg er så lei av å være røyker! Lei av å være fanget i dårlige vaner og dårlig samvittighet. Har slitt med denne røyken i alle år men kjenner for første gang et gryende ønske om å slutte for min egen del. Tenker selvsagt på hva det gjør med helsa mi rent fysisk men skammen over å være røyker i våre dager er vel så ille.

Jeg lurer på om det finnes noen ex-røykere her inne som har noen gode råd? Ønsker meg råd fra andre som har vært "håpløse" røykere men som har klart og slutte allikevel. Tror jo det har mest med innstilling å gjøre men har en følelse av at innstillingen er på vei og at jeg bare må få tro på at jeg kan klare det.

bilder

Siste svar ti. 3 feb. 2009 15:50 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym kula

hvem i all verden er interessert i bilder fra naturen,alle vet åssen den ser ut. Sjekker album etter bilder av DEG.Naturen og syden har jeg nok bilder av.......

Bare så du ikke skal gå glipp av den :)

vær snill, grei, høflig og behandle jenter pent var alltid det jeg fikk høre fra min mor når jeg var yngre.......

Og jeg hørte alltid på min mor jeg, var alltid hyggelig og snill mot dem.... Jeg var til og med på date med flere jenter, men nesten ingen av dem tok telefonen når jeg ringte dem dagen etterpå..... De få som tok telefonen hørtes ut for meg som de fant opp en unnskyldning for at de ikke ville prate med meg og jeg fikk høre at de skulle ringe meg så fort de fikk de tid. Men etter det var det dørgende stille, ingen jenter ringte aldri mer til meg, de svarte ikke på meldingene jeg sendte dem engang.....

Jeg forsto aldri hvordan mange snille og hyggelige og mage pene jenter foretrakk uhøflige, manipulerende såkalte Bad boys som gjorde ting mamma aldri ville godtatt................. De kunne faktisk ikke motstå dem.....

Men så slo det meg, mange snille menn er egentlig ikke så veldig snille. De er følelsesmessige prostituerte, de bryr seg om hva alle andre mener om dem sånn at de selv kan føle seg bra....

Snille menn er faktisk noe av det mest egoistiske som finnes, og jeg vet det for jeg har vært en av de snille mennene og jeg vet at det føles godt når noen liker deg.... Når noen ikke sier noe stygt om deg eller har noe vondt å si om deg.. Selfølgelig skal man være snill mot jenter, men ikke vær tøffel!!! Vær snill med stil.....

Hvis man skal ha suksess men damer, så må man gjøre det man har lyst til, uansett hva alle andre mener om det... Sånn får man respekt og et mye bedre liv....

Først vil jeg bare kort si: Ja, jeg veit! Det finnes alle mulige typer mennesker her og å irritere seg over at noen er annerledes enn en selv er rimelig fåfengt.

Men jeg må bare få lufte litt tanker her. Hvordan kan en dame i 30 årene ha som eneste kriterie på drømmemannen at han liker å trene. "han må like å holde seg i form og trene regelmessig"
De har jeg sluttet å skrive til...Selv om jeg trener regelmessig selv.
Kan man virkelig ha 5 års utdannelse og ikke ha noen interesser? Eneste man ønsker hos partner er at han har en 6 pack? Eller har de knekt en kode som viser at veltrente menn, som liker å stå der og dytte på skrotjern, har best verdier?

For her er mine tanker. Jeg er i OK form nå. Men livet byr på mye rart. Slit på jobben, sykdom, ja i det heletatt livets realiteter kan få en til å legge litt på seg. Men verdier forblir.

Dette stiller jeg til gutta; er det fortsatt slik at dere ikke takker nei om tilbudet om sex kommer på første daten, men at dere egentlig skulle ønske at det gikk noe mer tid om dere liker henne litt ekstra? Jeg synes dette er litt kinkig - for når man ikke er i et fast forhold så kjenner man så absolutt at behovet bygger seg opp, og etter kyssing pluss så er det jammen ikke lett å la være om man er veldig tiltrukket av vedkommende. For å stille spørsmålet den andre veien? Hva er negativt med å ha sex tidlig i bekjentskapet slik dere ser det? Jenter må gjerne svare - men det er gutta som sitter med "fasiten". Er det en ok tanke at ønskedaten ender der - eller er det mest ok å la spenningen og fantasien om den andre få murre litt?

.... personer...... !!

Når noen ikke vet om de ønsker å bruke "tid og energi" på å bli kjent med en person som har skrevet ganske utførlig om seg selv - men som ikke har "40" bilder av seg selv å sende....... - ja da, vet du, da e det ikke lett å bli kjent med noen.

Jeg har opp levd å være i forhold av denne typen hvor jeg kan elske og hate den jeg er sammen med i løpet av en og samme time....
Er det tempramentet mitt det er noe feil med da? Har jeg da valgt feil person?
Hvor langvarige har dine forhold av denne typen vært?

For å snu litt på flisa, og heller fokusere på hva har jeg bidratt med idag.
Har du sendt mail. eller tatt kontakt på chatten??

Jeg gir meg over…… - jeg er nok ikke den vakreste kvinnen på denne planeten, men har et svært godt forhold til den som titter på meg i speilet hver dag. Jeg er hverken tykk eller tynn - ei heller spesielt høy eller lav - er vel alt i alt et greit gjennomsnitt av den delen av befolkningen som kommer fra Venus. Jeg er derfor ikke sikker på hvorfor min tilstedeværelse på dette fora har hatt så lite respons…. ;o)

Kan det være fordi jeg er ærlig, ærlig om hvem jeg er og hva jeg ser etter ?? Eller mitt ytre så til de grader “out of date” at ingen har lyst å bli kjent med det som er på innsiden ?? For de kjenner meg jo ikke - alle disse 1000′er guttaboys - som er på leit her på sukker.

Jeg er klar over at de - den dagen de evt. møter meg - enten får bakoversveis, blir skremt vettet av - eller rett og slett liker det de ser/hører. Når man er så lite A4 som meg må man regne med sån’t - men det synes da ikke på en profil ….. - eller gjør det - kanskje det lyser ut av potrettet - her er en kvinne som vet hva hun vil - og som etter å ha vært aleneførsørger i mange år - også kan det hun vil….. - det hun ikke kan - kan hun lære seg.

Kan hende det faktum at man er selvgående er nok til skremme “marsboerne” unna. Men ordspråket “Nød lærer naken kvinne å spinne” - kan da ikke være skremmende ?? Og må man, så må man…… ;o)

Men det er kanskje feminiteten som mangler hos meg. Selv kjenner jeg meg ganske kvinnelig - selv om jeg trives best i jeans og fleese på vinterstid. Jeg innehar de former som liksom skal skille mann fra kvinne. Jeg kan kunsten å ”deiliggjøre” meg med alskens make-up og herlige dufter. Men jeg er ikke spesielt opptatt av “å ta meg ut” - når jeg ikke har noen “å ta meg ut” for. Må man iføre seg full krigsmaling og sine beste klær for å være attraktiv kan jeg nok bare glemme hele greia…… ;o)

Jeg er den jeg er - og mener selv jeg er ganske OK.

Jeg skrev nettopp et langt innlegg til tråden som ble borte.
Om du vil kan du sende meg en melding... :-)

Jeg dater av og på en alenemor ..
Og ser fordelen i at de som er mødre har en annen kvalitets tid enn andre ..
Når de setter av tid til deg ,er den spesiell ... ;)

Men nå lurer jeg på er det andre fordeler med å date en alenemor ??????

Vennlige ord kan være korte og lette å si,
men ekkoet av dem er uendelige.

Mor Teresa

Hei gutter. Kan jeg spørre hvor mange som har sett profilen din? Du ser det på Matchlister -> besøkende og topplister -> siste besøkende. Litt artig å høre hva slags respons gutta får her etter en måneds tid!

trenger inspirasjon til treningsmusikk! tenk deg litt om og rams opp de 3 kuleste låtene som gir deg et ekstra kick! :)

1.?
2.?
3.?

Tråden for oss som vil tyte ut om det som måtte passe oss, tafse litt, skåle litt, og ellers alt som kan få humøret opp.
Skål!

Her er den perfekte mannsprofil – til fri avbenyttelse.

”Jeg er mandig, sterk og målbevisst, men ville aldri finne på være uenig med deg. Jeg har verdens best betalte og krevende jobb og er ekstremt karrierefiksert, men setter selvsagt familien foran alt.

I det Herrens likestilte år 2009 har jeg skjønt at man må dele likt på oppgavene i familien. Min jobb er selvsagt å tjene pengene, mens din er å bruke dem opp. Etter en oppkvikkende 12-timersdag i sjefsstolen gleder jeg meg til å komme hjem og ta fatt på bleieskift og to-tre kubikkmeter oppvask. Samtidig har jeg full forståelse for at du vil gå på byen med venninnene dine for å slappe av etter DIN slitsomme dag under hårtørkeren.

Jeg er morsom og alvorlig, elsker utelivet men kan ikke komme fort nok hjem til sofaen og DEG. Et blikk eller en kommentar fra deg er nok til å forvandle meg fra ølhund til avholdsmann (eller omvendt.) Jeg lever, ånder og brenner for dine interesser, hva nå de måtte være. Jeg synes bare det er fint at du ikke vet hva som er foran og bak på en fotball, så jeg kan diskutere radikal kvinnelitteratur med deg i stedet. Diskusjoner er i det hele tatt fint, siden jeg slipper å gjøre noe annet enn å høre på deg diskutere.

Chippendales er kunst. Strippeklubber er kvinnefiendtlige. Tanya Hansen har jeg aldri hørt om.

Likestilling betyr som kjent at kvinner ikke behøver å ta noe initiativ overfor menn. ”The Rules” er en bok som skaper harmoni og forståelse mellom kjønnene. Jeg er synsk, og skjønner at du sitter og venter på en melding fra meg, selv om du nekter å se på profilen min og overser de gule og røde hjertene mine. Det er bare søtt når du svartelister meg og gir meg sjansen til å vise hvor betatt jeg er av deg ved å opprette en ny profil – bare for din skyld!

Når jeg ikke kaller meg ”herr Dørmatte”, er det bare fordi det er for langt.

P.S. Fint om du kommer fra Afrika. Jeg liker å hjelpe verdens fattige der de er, selv om jeg ikke får ett eneste ord til takk for pengene jeg sender.”

På hvilken side av knekkebrødet smører du smørret ?

Syns det er vanskelig å bare klikke på en profil for en chat....
Noen gode råd?

Jeg er en jente. Har lest at gutter klager at de ikke får respons. Jeg har også prøvd å ta kontakt med gutter selv, med ganske dårlig resultatet (ca kun 20% svarte meg)...Kanskje det er en liten trøst til gutter...

Jeg er 183cm og med støvletter/sko med heler er jeg fort 190-192. Det jeg lurer på er hva dere menn tenker og føler rundt det at hun er høyere enn deg? Er du 1.80 - som er gjennomsnittshøyden for menn i Norge - er du altså 10 cm lavere enn meg store deler av tiden...

Hvis ikke du er sikker på at den du snakker med vil se den--- keep it in ur pants.
Fikk meg en god latter da jeg begynte å snakke med en tilsynelatende hyggelig fyr på msn her om dagen. Ble snakk om å utveksle bilder. Og, vips, der var det bilde av en erigert penis. Sjarmskole, asap!

Hm lurer litt jeg. har vert medlem her en stund jeg,og de siste 2 ukene har ingen villet ta kontakt med meg,og jeg har heller ikke fått kontakt med med dere jenter. altsa jeg sitter å surfer her inne ,men ikke noen å prate med.Er det pc min det er noe galt med? skjønner ikke helt er ihvertfall ganske kjedelig.Har noen av dere gutta det slik? å faktisk ikke få svar fra noen?
Tviler ihvertfall på at jeg har veldig mye lyst til å være medlem her mye lenger tror jeg da sitter jeg heller på ebay eller noe sånt.
Ok have a good one!

Det må da være noen voksne menn her som også liker damer som har noen ekstra kilo? Eller er dere bare ute tter supermodeller?

Min båt er fylt med

Jeg har sett at det bare blir mer og mer av det. At damene for min del da, mangler profilbilde men har galleri.
Først var det kun noen få men nå ser jeg at det er svært mange. Så det smitter tydligvis.

Jeg tenker vel først at det er litt for å fange oppmerksomhet og lokke folk 'inn' ?
I så fall virker det. Det pirrer i alle fall min nysjerrighet, både til å lese profilen og jeg lurer fælt på hvem dette kan være.
Vi menn er jo forsåvidt ganske enkle hehe

Hva mener dere som gjør dette, eller andres meninger?

Jeg har noen måneder fartstid på Sukker og har i den perioden møtt 5 stk. Jeg har min forestilling om Han og møter kun de som er virkelig interessante. MEN! - Det jeg synes er synd - og delvis provoserende - er dere som beskriver dere som atletiske når dere med første øyekast faller i kategorien ett par kilo for mye. Jeg er med på at det er en subjektiv oppfatning - men den grenser mer mellom atletisk og gjennomsnittlig - eller gjennomsnittlig og ett par kilo for mye. Mage - eller pondus tilhører ikke atletiskkategorien slik vi kjenner den best. En profil er en markedsføring av deg selv - og vi vet vel alle hvor skuffende det er å haste i vei et sted for å kjøpe noe som så sååå ok ut i annonsen også viser det seg at det var litt annerledes i håp om å få solgt unna litt alikevel.. Mye av gamet her er fysisk tiltrekning om vi vil eller ei. Ute i den vide verden får vi et inntrykk gjennom vesenet du ser og observerer litt før du eventuelt tar kontakt. Men slik er det ikke her. En dame bruker i gj.snitt 7 sekunder (7!!) på å gjøre seg opp en mening om han er i nei, kanskje eller ja-kategorien. Jeg tror man kommer bedre ut om man beskriver seg med de to ekstra kiloene om så er - og velger man da likevel å møtes (som man jo sikkert gjør) så har man et bedre utg.pkt enn om man blir "skuffet" over vedkommendes bedømningsevne før man rekker å snakke sammen. Førsteinntrykket ruler! Dette er mer et tips enn direkte kritikk - men det er som sagt litt provoserende... Jeg vet at jeg ikke klarer å tiltrekkes av en med kiloer for mye her og der og da kan jeg unngå å bruke av min og hans tid... Det er ikke meningen å virke shallow her - og er klar over at andre ting er viktigere - men man skal i første omgang få ting til å stemme.

Hei venner
Er det noen som vil følge meg på denne tråden??
Jeg kjenner meg bare så lykkelig akkurat nå!!
Jeg er kommet i mål med mine planer denne uken!!

Må innrømme at jeg gleder meg til Valentnefesten på STRATOS også jeg.
Det er så innmari gøy å bli kjent med dere!!
KLem

hvorfor skriver folk her under skjult ID?

Kan en ikke stå for det en skriver hvorfor skrive i det hele tatt?

I annonsen står det at man får 6 ganger så mange treff og brev hvis man tegner et super medlemskap. Men får man da pengene tilbake om det ikke skjer? Er det reklamasjonsrett ? hehe.. vel, det skal bli spennende, nå gleder jeg meg virklig til 'alle' de som skal ta kontakt med meg :P

Hei
Det er nok mange faktorer som avgjør hvordan en ser ut. Noen er heldige andre ikke. Noen har det andre ikke. Det er urettferdig. Opplever mange ganger at fine/søte/sexye får meg til rynke på nesen og kjenner dragningen til å gå videre. Og det motsatte skjer andre ganger at en får en positiv opplevelse. Det er mye som gjør at en er og blir den en er.

Hva synes du er bra og hva liker du?
Selv synes jeg smilet og øynene sier utrolig mye.

Tror Jezzy har en stjerne status på si ;p http://www.youtube.com/watch?v=Y10PKlmwxqg&feature=related

Nick

Siste svar lø. 31 jan. 2009 02:45 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym nickløs

Fant ut at jeg ikke vil vise hvem "jeg er" her på forumet, og vurdert noen nick, for å ha et fast kallenavn her inne. Men uansett hva som kommer inn i hodet mitt, kan det misforstås, så at det var en lilleulv her, så da tenkte jeg på Mini, men mini er jo liten, og det er ikke jeg. Da tenkte jeg på Mini mus, men det ble jo enda verre...... Dolly står for "dum og deilig", og bestemor Duck blir jo litt i overkant gammel for å representere meg. Hmmm...Magicia fra Tryll er ond, og Hetti er jo bare barnet.

Eller hva med navnet på en blomst? Rosa...nei da blir jeg lesbisk, orkideé...for teatralsk! Smørblomst...nei...tenker på en feit smørbukk.....stemorsblomst...nope, løvemunn...(skremmer vel livet av en mann..),

Hva med diagnoser, de ender ofte på a! Candida, gardenerella, gonorea, klamydia, kondyloma, ADHDA, herpesina, paranoia....eller Rosea, hmmm rosea høres jo nydelig ut, men ikke for dem som vet hvordan det ser ut......

Mat da... sjokolade...jess...men da kan man ikke se om jeg er mann eller kvinne, og det irriterer meg at noen har "kjønnsløse" nick, sandwich....NOT!!! Hot dog...høres ut som en mann.... bolle....nei, det kan være dansker her inne, bolla...nei, da blir jeg feit...brød...I don't think so... smultring..., speilegg, fattigmann, pepperkakekone, ulka, breiflabb, Skjønner dere eller!!!!!!! Det blir jo heeelt umulig dette her!!!!!! Man kan jo ikke kalle seg biff eller torsk heller, for søren! Og hvertfall ikke reka! Ikke kylling heller.

Nei det må bli ost....brie eller philadelphia :-) Nei, Brie er kjønnsløst, tror det må bli philadelphia.....så nydelig! Men det er så tungvint å skrive....sukk og sukk.......... tror jeg må forbli navnløs jeg..

Nickløs....nickers.....sukk og sukk

Hadde det ikke vært en ide om vi fikk en id markering på om det var mann eller dame som skrev her på forumet
Markert med eneventuelt farge eller et tegn...har dere i Sukker tenkt på / vurdert dette?

Hva synes dere andre her om det ?

Hei alle sammen!

Jeg har hatt influensa så lenge nå og jeg kjeder meg så innmari!

Derfor hadde jeg blitt superdupermegaglad om noen har lyst til å tulle, fjase, mene høyt og begeistret eller alvorlig og tankefullt, berike, glede og dele seg litt med meg og alle andre i tråden for en kveld!

ALT er lov å snakke om :-)

Uff så lei jeg er av all sutringen og klagingen her på Forumet.....
Vær så snill og legg frustrasjonen vekk, og bidra heller med litt humør og glede.
Please ?
Denne tråden får KUN brukes av fornøyde og blide personer.
Vær med å spre latter og positive vibber !!!

Mitt bidrag ?
Jeg har nettopp vært på natta-besøk hos guddatteren min på halvannet år.
Hun er til å spise opp !!!! Jeg vil også ha en sånn...

Hallo.. dette er et diskusjonsforum.. om du er lei av sutring og klaging så les Se og Hør...

Jeg ble veldig fascinert av en jent her inne. hun hadde merket min profil som interessant og jeg ble medlem igjen for å skrive til henne. Fikk utrolig hyggelig svar. Svarte tilbake så ble det stilt. Ser at hun er online nå... da lurer jeg virkelig på hvorfor folk ikke svarer. si gjerne at de ikke er interessert lenger, men det blir for dumt å vise stor interesse og så plutselig helt Stille...

Hva SYNES DERE?

Har aldri sett henne live før, så den konserten må jeg nok få med meg.

NB! Michael Jackson legger ut på turne i 2009 også.

Not bad, not bad indeed.

"Because I`m Bad, I`m bad, you know it, come on"

Musikk!

Siste svar fr. 30 jan. 2009 18:23 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym BabyGirl

Har fått elsk for strandmusikk (cafe del mar osv.. )! Noen som har noe peiling på sånn musikk? Som kan definere de forskjellige sjangerne som Chillout, Ambient, Lounge, Downtempo? Forslag til låter artister jeg kan sjekke ut?=)

Har vært på nettet i ett års tid, og har opplevd dette gang på gang. At situasjonen lan endre seg raskt, at den du trodde var den han utgav seg for, ikke var det, at den du trodde ville få bena dine til å skjelve overhodet ikke gjorde det eller at kontakten man har her inne får en til å endre sinnsstemning uhyre fort.....
Igår ble jeg, av en jeg har hatt kontakt med over tid, dumpet med et sort hjerte, idag fikk jeg en god følelse på første date med en annen....

...og der var innboksen full gitt :-)

her kommer ikke nok et sutreinnlegg, og jeg sier ikke dette for å være bitter..... men nå er det helt slutt for meg på dette stedet!!

jeg syns generelt at mange jenter er noen bortskjemte drittunger, men jeg har egentlig skjønt at jeg bare må innfinne meg med det):

Sånn på sikt, er det bare jeg som er drittlei forsidebildet på sukker.no nå?
Med hu litt halvtriste dama og han "veldig overraska" duden med midtskillen?

En kjapp liten fornyelse hadde jeg satt pris på i alle fall :)

Vi i Sukker har slettet en tråd som gikk på å skaffe stemmer til et Sukkermedlem som ville vinne en turopplegg. Turen var et rent reklameopplegg fra en teleoperatør som hadde funnet ut at dette var en smart måte å skaffe gratisreklame i mange medier. For å vinne turen skulle man sanke stemmer og det kan kun gjøres ved å fortelle om turopplegget til teleoperatøren til venner, og i sosiale medier. Ettersom det er mange som melder seg på slikt vil reklameomfanget bli stort og dermed i henhold til opprinnelig tanke til arrangøren. Ettersom dette er en trend som kommer mer og mer må vi, dessverre, være konsekvente på hvordan vi håndterer denne type saker. Dette er ikke ett innlegg som har noe på et forum å gjøre, og det vil lett øke i omfang hvis vi tillot denslags markedsføring. Håper at damen som postet her ikke blir for lei seg :)