Sukkerforum

Mange er danseglade og single.Den 24.01.09 er det dans med Ole Ivars på Rika Parken i Ålesund.Endelig noe å glede seg til her i Ålesund også.Vi kan jo ta det som en "sukkerfest":::!
Ta sjangsen da vel,så har vi det gøy.!!!!!

Hvor er du - jenta mi? Finnes det ingen som vil ha meg her inne? Har inntrykk av at man må være modell for å få napp her inne, og at jentene kan velge å vrake. Modell er jeg ikke. Det finnes flottere mannfolk enn meg. Men dere vet ikke hva dere går glipp av:-). Men for å være litt seriøs. Det jeg nevner synes å gå litt igjen her på forumet, men jeg har enda ikke vært her mer enn en uke.
Håper at dere jenter leser profilene og ikke bare ser på bilder........

Noen har bilde av alt mulig annet enn seg selv her inne. Ting de selv synes er minneverdige. Kan ikke si at en dames bilder av Colosseum, barna hennes eller solnedgang over Dovre gjør at jeg interesserer meg spesielt mer eller mindre for henne. Hvorfor har de det et sted hvor de skal få andre til å fatte interesse?

Kom hit så skal dere få en klem og en Japp, så blir dere glad :)

Japp til alle som ikke får napp!

Weeeeeeeeeeee!

Dette har sikkert vært diskutert før her, så vi trenger sikkert en update for nye sjåare.

Hva sier damene til menn/gutter som har bar overkropp på profilbildet? Går det an? Kun i albumet? Aldri?? Det er jo en del damer som har eskponert en del hud i bikinie tc rundt her..og det er jo helt greit for meg i hvertfall.

Som alltid så kommer det en skyllebøtte leenge før festen er over fra festdeltakere som ikke hadde dagen. Dette har stor sett skjedd de 33 siste festene vi har holdt. For at denne edder og gallen ikke skal være få et så toneangivende forsprang venter vi til i morgen på tråden der de som hadde det bra kommer på banen. De fleste vet jo at man ikke må gå fra en fest kl 21.15..
En liten kavalkade av innleggene som ble postet følger her:

1) Dro kvart over 9, kom der kvart på ni. Er kanskje det mest dårligste jeg har vært på noen sinne
2) Var det noen som var yngre?, k kanskje 20 stykker som var 30! (Faktum det var 130 som var 30 eller yngre)
3) Jeg er skuffet over den store andel av menn i forhold til kvinner..... ( Faktum er at det var 50,042% menn og 49,58 damer)
4) ..den mer og mer kommerse sukkerkassa for å komme inn! Skjerpings! (Vi har hatt samme fest priser i hele 3,5 år..)
5) Jeg er skuffet over det altfor store antall deltagere....

Vi sier ikke at det gikk knirkefritt i dag, for det gjorde det ikke. Dette var første gang i dette lokalet og med 4 steder(etasjer) som spilte hver sin musikk og mange steder så trenger vi å kjøre oss inn litt. Det som er litt dumt er at de som synes det blir for mange og for trangt, fortsatt oppholder seg på de tetteste stedene for å gå til et roligere sted der det er færre folk. Men da blir jo det galt at der er færre der.
Vi har hele tiden reklamert med at dette blir en stor fest. Vi kan ikke gjøre annet enn å ta lærdom av det som kan forbedres og forsøke å implementere detaljene neste gang. Vi vet likevel at det var hundrevis som storkoste seg og hvis vi skal ha en stor fest der igjen skal vi skal jobbe mer med planleggingen av musikken. Vi er enig i at det ble for ensartet musikk etasjene sammenlagt og dette må gjøres noe med! God natt :)

Jeg synes opplegget var godt, bortsett fra én ting: Det var alt for fullt! Barkø, dokø, helt umulig å komme i kontakt med de du fikk bilde av - uten at jeg for min del tror jeg ville søkt så iherdig. jeg var for trett på dette tidspunktet, og det kan ikke sukker-arrangørene klandres for. Jeg fikk i hvert fall kommet meg ut, og fikk snakket men mange hyggelige mennesker. Men for meg ble dette først og siste sukkerfest - jeg orker ikke å gå ut når det er så trangt som det var på Circus.

En finner sjelden kjærligheten i de store gester.
Den åpenbares for det meste i et stille ord eller et ømt smil..
Dagen begynte med en dyster tvil, den er vanskelig å bli kvitt.
Men alle mine bekymringer forsvant som dugg for solen da noen smilte til meg.

Latter er livets universale, gledesfylte, eviggrønne plante.
-Abraham Lincon

Er det flere som har møtt på x-kjærester her inne? Jeg har gjort det. Litt sånn merkelig å lese profilen....og få kjempelyst til å sette et hjerte. Men det er ikke lurt...med mindre det er svart, kanskje?

Jeg kikket litt for gøy innom de fleste av jentene jeg hadde på matchkortet (fra sukkefesten) her i stad. Ble litt overrasket over hvor mange som hverken hadde bilde,tekst,album,kart eller var superbrukere......

Er det sånn at en del oppretter profiler bare for å dra på sukkerfest?

Hingsty støtter at dette som største treff var det mesk hektiske han har vært på så lang.

Vi bør jo ha i bakhodet at sukker stadig ekspanderer og følgelig vil jo etterspørsel etter slike treff øke.

På sikt er det muligens fornuftig å øke frekvensen noe på antall fester og ha noe mindre arrangement.

Det positive for egen del var å treffe nye spennede sjeler og ansikter, som jo er hele intenskjonen for min del.

Jeg sendte noen uskuldige meldinger til 3-4 av de idag og to av disse er jo ganske så behagelige bud-bringere ikveld.

En stor positiv side er å treffe personer i live for å kunne holde kontakt med de i etterkant.

Hingsty går fornøyd på stallen i kveld og gir honnør til sukker som møtested. Vrrrinsk.

Jeg har fått en ny hobby (veldig pinlig dette her...men....), og det er WOW (altså world of warcraft).

Alle vennenne mine regarer med harme og sinne over min nye hobby, og sier det er ufint, upassende og usosialt.

Jeg derimot, har fått masse nye beundrere i en alder av 9 - 13 år fra dette kontinentet, som synes jeg er fantastisk kul. At jeg er en jente på 26 (snart 27) våger jeg faktisk ikek å si i frykt av å bli utvist fra mitt nye felleskap.

Jeg kriger som en helt, følger med når likene dropper, og beskytter mine frender når de spawner. Jeg tjener gull, og selger mine funn til høystbydende på aksjonshuset i Stormwind city. Jeg flyr på drgar/øgler, har min egne sabeltann tiger jeg saler opp å rir på.

Har også en sjelevenn, "Elinslove" som står tappert evd min side i krigen.

Og vet dere hva? Jeg synes dette er fantastisk gøy:) Kan nesten ikke vente med å logge på igjen og sjekke om noen har gått på mine røvertriks på auksjonshuset,...

Har jeg virkelig et problem som det hevdes?

ja....hva har jeg NÅ gjort???
Sitter faktisk her og venter på en sukkerbit.....midt på natta....og planen er ....sex!!
ha ha ha.......En fast "ikke-kjæreste-sex-partner" kanskje....visst det går bra!
Galskap....I know.........men nå er jeg lei av å være UTEN!!!
10 min tenker jeg....så er han her......gale mennesker:)))

Er det noen som har gode forslag til dåpsgave, som er uten om det vanlige. Litt orginalt og som kan ha verdi enten man er liten eller stor. Og som ikke er knyttet opp til om man er gutt eller jente. Typiske gaver er utelukket for min del.
Noen eks fra mitt eget hode kan være medlemskap i OBOS, DNT (barnas turlag) , Aksjer, fond.

Forslag....?

Hvorfor er det så mange som ikke legger inn profilbilde av seg selv, eller bilder i album forøvrig? Jeg mener at alle skulle måtte legge inn bilder. Er dere redde for å bli gjenkjente av kjenninger, eller bare er dere inne å sniker på hvem som er på sukker?
Syns det er dritfeigt jeg, sukker burde ha pålagt alle å legge bilder inn. Noen skriver heller ikke noe i hurtigrelasjonstekstene.

Hvorfor er dere her inne? Tror ikke dere kan få mye napp! Syns ikke en unnskyldning om at bilder kommer senere funker heller, for da kan dere bare vente med å lage profil til dere har noen bilder å dele.
Om det har vært noen å tittet på min profil som ikke har bilde elle tekster, blir de av meg merket som ikke interessante umiddelbart.

Er spent på å høre hva andre på sukker mener om dette.

Jeg lurer litt på hva dette med fargene på bladene betyr rent konkret. Greit nok, jeg forstår at grønt er bedre enn gult, som igjen er bedre enn rødt, men hvor mye skiller en nyanse.

Det er nemlig det at jeg har kommet i kontakt med ei dame som virker meget interessant, men som har et gult, tilgrensende til rødt, blad på et punkt som er temmelig viktig for meg. Hvis det betyr at hun har svart 2 eller kanskje 3 alternativer unna meg, er det greit nok, det kan gjerne dreie seg om ulike oppfatninger av spørsmålet (noen av spørsmålene er uklare), men er det særlig mye mer, er hun nok rimelig uaktuell.

Derfor, kjære Sukker, ville det vært greit med en oversikt over om lag hvor stor avstand de ulike fargenyansene indikerer.

Jeg har vært på 4-5 sukkerfester og det mest vellykkede har vært de med minst folk på og grunnen er ganske enkel at du ikke får noen oversikt når det for det første er et lokale over 4 plan og for det andre så fullt at du knapt seg hodene på folk og slett ikke navnelappen (som gjerne faller av alt for tidlig uansett)..

Det er heller ikke noe gøy å danse, når det er så varmt i lokalet at du svetter før du i det hele tatt tenker på å danse...

Jo, det hørtes spennende ut med 700 personer på et sted, men realiteten er en helt annet, alle drukner i alle....

Hva mener dere andre som var der?

Skal "alle" på sukkerfest i kveld, eller er det flere som meg som må være hjemme med barna eller er "litt for mye på datern" med en til å ville være med på sukkerfest? Håper det! Ellers blir det en veeeeldig kjedelig kveld for meg som var klar for litt action på diskusjonsforumet...
Trenger "hjemme-alene-trøst!!"

Kan jeg vær så snill å høre noen tips fra noen der ute som har greie på klær, hudkrem og smykker? Tro det eller ei ! Jeg er faktisk en fyr som er veldig interessert i det!

Nei... jeg er ikke gay ... spar meg for useriøse kommentarer er dere snill.

Hvis noen der ute har greie på hvordan man bruker, for eks hudkrem, får fram farge i huden osv. Vær så snill å svar!
Fra andre steder på internett finner jeg bare sider som egentlig ønsker å selge sine produkter, og ikke nøytrale.

Også lurer jeg på hva dere jenter syntes er det dere anser som mest attraktivt av klær???
Og hva anser dere som kule \"stash\" og ha på seg?

Bare si fra at politiet formulerer seg såpass at det er "kaos" i sentrum nå, ved stortinget, så ta veier utenom og vær forsiktige når dere kommer!
Har på politiradioen her..

Så på nyhetene hvor de viste bilder fra demonstrasjoner i London og Paris.

Må bare si at det vi opplever her er "peanuts" i forhold til det som skjer i de store byene i Europa.

Jeg vet at dere er langt mere ivrige på å kontakte oss jenter enn omvendt, så dere skal ha for det. Men når dere klager på dårlig respons, så vær klar over at dere må skille dere ut og vekke en interesse for å få ordentlig respons. Jeg får mye meldinger av typen "Hei, vil du bli kjent med meg?", "Hva har du gjort i helgen?", "Du var søt.. har du det bra?" osv... En slik melding vil bare være en av mange like meldinger som på ingen måte skiller seg ut. De jeg svarer er de som skriver noe mer, de som gir meg en grunn til at jeg skal ville bli kjent med dem. Det er selvfølgelig ingen garanti for å få svar, da det også vil avhenge av profilen.

Noe annet som ofte blir ignorert er standardtekster som antagelig sendes til en lang rekke jenter.

For øvrig er bilder tatt av seg selv i speilet på badet noe av det mest harrye jeg ser. Hehe...

Jeg vil bare hjelpe dere gutter til å få mer napp, og lette litt på frustrasjonen:) Lykke til!!

Tenk at det kommer opp mot 750 Sukkerbiter i morgen.....
Dette _må_ bli gøy :)))

Jeg lurer sterkt på om det er arrangert sukkerfester i andre byer enn Oslo?

Om det ikke er, så foreslår jeg at andre brukere av sukker får litt drahjelp til å få arrangert fester i henholdsvis Tromsø, Trondheim, og Bergen. Er da vel ikke bare Circus som teller.La nå østlandet møte nord og vest om de gidder..

Hva er poengen med å sette hjerte på en profil, og så gi f.. i å svare når man sender en melding tilbake?
Har opplevd dette flere ganger og er sikkert ikke den eneste, kanskje noen av de "skyldige" kan gi meg et fornuftig svar?

600 gjester er allerede passert og vi lurer på om vi snart må stenge påmelding på nettet slik at vi kan vurdere lokalet fortløpende og heller slippe inn i døren. Lokalet skal visstnok fungere opp til 750, men det kan være greit å føle litt på det. Hvis du ikke har fått meldt deg på så kan du derfor risikere å ikke få plass.

Æ bære undres, ..........av nyskjerrighet altså.

tenk så kos det hadde vært å våkne opp i helgen med en kjæreste!
en å være forelsket i og had det morsomt sammen med, ligge lenge i sengen og kose og snakke...lage go mat sammen med, og gått tur med kanskje? gjort det som falt seg inn..

skjønner ikke hvorfor det skal være så veldig vanskelig???
( små frustrert kvinne...30.)

Eik

Siste svar lø. 10 jan. 2009 11:50 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Waveman

Noen som har vært på restaurant Eik i Oslo? Er det en egnet plass for en middagsdate?

Et lite spørsmål til dere som er litt kjent i Oslo og kanskje vet litt om hva som skal foregå der. Har en sønn på 17 år som har fikset seg konsert billett i Oslo for en stund siden. Konserten er i en sidegate til Karl Johan ikke så langt fra Scotchman og en kirke. Skal være i morgen fra kl 16 til 22. Han og noen kamerater skal ta toget inn og hjem igjen på kvelden. Blir litt skeptisk når jeg leser om planlagte demonstrasjoner i Oslo i morgen. Men er usikker på om dette vil merkes så langt ned i Karl Johans gate. Hva tror dere, er det greit å la ham dra inn eller bør han bli hjemme. De er flere kamerater som skal dra sammen. Stoler på de at de er rolig selv, men er veldig usikker her. Noen råd?
(Jeg blir veldig upopulær hvis jeg nekter ham, men det er jo noe av ansvaret ved å være forelder da)

Karl Johan

Ingen svar
(kvinne 46 år fra Vestfold) Privat melding

Tror ikke du skal bekymre deg...opptøyene er ferdige for leeeeenge siden!!!!! Dette går nok veldig bra!

ut i kveld??

Siste svar fr. 9 jan. 2009 18:00 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym tønsberg

hei..bare lurer..single , kjekke menn som har tenkt seg ut i Tønsberg i kveld???

Jeg logga meg på i dag og fant til min forundrelse at under nye brukere så var det kommet en mann (vel, med bilde av en mann ihvertfall) som hadde hele 86 i match! Dette er en rimelig høy match for meg. Jeg trodde ikke jeg svingte den veien, men skal jeg sende han en melding mon tro? Kanskje det er skjebnen hehe.

(Tror han bare har krysset av for feil kjønn. Men var jo litt morsomt)

Hvordan er det sånn at noen kan ha flere enn 5 ting på interesser, jeg får det ikke til.
Er det jeg som er dum eller?

Hva er det med gutter/menn som "vil bli holdt litt i ørene" ???....(ja, det er en formulering som jeg leser i flere profiler...)
Kan de ikke ikke holde dere selv i ørene? Er de egentlig ikke blitt voksne?.....har ikke selvkontroll?
Har "voksne kvinner" lyst til å ha en mann som (slik jeg tolker det) ikke klarer å begrense seg selv?
Synes ikke å holde noen i "ørene" er noe som hverken den ene eller andre parten skulle måtte gjøre i et parforhold.

Det er grisekaldt ute, jula er over og finanskrisa slår vilt rundt seg. Tenkte det var tid for å starte en "takknemlighetsliste" for å minne oss selv på hvor bra vi har det. En tråd med bare ting vi er glade for og som kan preges av både tøys og tull og alvor. Kan kanskje bli en fin tråd å muntre seg opp på ved behov?

Starter med å uttrykke min enorme takknemlighet til han som fant på startkabler, det har reddet dagen min flere ganger siste uka:)!

Max manus

Siste svar fr. 9 jan. 2009 14:07 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym seint ute

Jeg vil på Kino og se Max manus!!!
Ja ja ja....er litt seint ute-ALLE har jo sett den jo!!
Hvor "stusselig" er det å dra på Kino aleine egentlig....?Ikke det som frister iallefall!

Kvinnfolk er rare vesener, de skrøner og forteller sine eventyr. Men får de noen sinne sin magiske slutt, ikke slik ting er om dagen iallefall. Jeg er faktisk hva kvinner vil ha ( det de tror de vil ha, men ikke mener, bare sier til alle de kjenner, men som ikke er sant, men det er faktisk "sant " ):

Er født slik, ligger i mine gener tror jeg. Er en snill mann, arbeidsmenneske, handyman, tjener godt, familie mann, vil kun være med en person ( helst) resten av mitt liv, følelse menneske ( med det mener jeg kosete etc), gla i barn, ærlig, seriøs, leken, sosial, eventyrlysten og bla bla.

Kvinnfolk sier de kun møter drittsekker til oss Men, at de aldri kunne møtt en allright type for en gangs skyld. Jeg er sikkert ikke den eneste som har fått høre av ei veninne eller damer en har møtt på fest eller etc. Om dette irriterende problemet, som tydelighvis er en Curse for dem.

Men av egen erfaring så blir faktisk jenter skremt av ordentlige mannfolk, de som er ekte. En som er ærlig inntressert, vil møte deg igjen.

Har heldighvis møtt en herlig person, som ikke er redd for disse tingene.

Så til alle dere "Vesener" der ute. Gjør hva dere vil, plukk ut hvem dere vil. Men slutt med klaging og syting til mennesker rundt dere at dere aldri treffer en ordentlig mann. Når dere mest sannsynlig allerede har gjort det og kastet han vekk.

Ha en fin helg.

Hilsen Alexander. J.

Åssen kaffe drikker dere når dere er på kaffebar og hvor mener dere de har best kaffe? hehe...

Lite respons

Siste svar fr. 9 jan. 2009 00:23 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym vanskelig

Er det vanlig å få respons av sånn ca 5 % av tilskrevne damer? Heldigvis, snart går medlemsskapet ut...

Vel nå har jeg vært nesten 2 år på sukker og fortsatt leter jeg etter den "enda ene".

Det startet veldig lovende allerede etter den 3. daten, møtten jeg noen som virket lovende, men skinnet bedro..

Etter ca. 25 dater i løpet av 2 år, de fleste har blitt med det ene møtet, noen få 2-3 møter og 1 forhold som varte 3 mnd (jeg trakk meg tilslutt..) Jeg har ikke vært ute etter noen one night stand og den eneste jeg har hatt sex med av de jeg har møtt på sukker, var jenta jeg var sammen en stund.

1) det første som slår meg er at menn på sukker må senke kravene sine, fordi damene her inne stort sett ikke tar initiativ. Damene får titalls svar om dagen og kan således velge og vrake...og gjerne sikter høyere enn det normalt kan. Jeg har personlig merket dette på sukkerfester, der man er mer populær enn gjennom den skriftlige utgaven...kanskje er det litt pussig?

2) hvorfor er det ikke mulig å gi et høflig svar når noen seriøst kontakter deg? Jeg skjønner det ikke er lett å svare 100 om dagen, men da får du heller skrive noe om det i profilen så folk forstår? eller i det minste sende et standard svar tilbake?

3) hvorfor unnskylder så mange seg og sier at de ikke har vært på nettet den siste tiden, når det står at de er online eller vært inne siste uken? Burde det ikke være bedre å finne på en bedre unnskylding for å ikke svare, når du først svarer?

Jeg er ikke bitter om det skulle høres sånn ut, men veldig overrasket over at vanlig folkeskikk ikke eksisterer på denne siden eller er mangelvare, men det er vel kanskje den retningen samfunnet beveger seg?

Jeg gir ikke opp, det må da finnes noen der ute for meg også!!! og sukkerfesten er neste mulighet! Vel møtt seriøse jenter den 08.01.2009.

godt nytt år til alle...

Herregud..

Jeg får så lett turn-off på gutter..
Kan skrive mye og lenge med menn.. Men med en gang jeg synes det er masete trekker jeg meg unna.

Møter jeg dem en gang og det ikke smeller- har jeg ikke lyst til å treffe de mer.
Spør de om dumme ting..mister jeg lysten til å bli kjent..

Er det bare jeg som må gi folk en sjans eller to... Eller er det noen som kan ro denne sære båten sammen med meg??

Nærmer seg helga og fest, så nå trenger jeg tips til vorse-låter. Står helt i stampe her når det gjelder låter akkurat nå :S

Noen som har forslag?`:)

Jeg kommer selv fra den aller nordligste delen av landet, men jobb og karrieremuligheter har dratt meg sørover.
Jeg ser i veldig mange profiler at jentene ramser opp 15-16 av landets fylker, men ikke de 3 (4) nordligste.
Dette er både hos jenter som sier de er villig og hos de som ikke sier seg villig til å flytte over avstander.

Jeg kan forstå at det gjøres på jenter som søker feks kun innen en viss avstand fra sitt hjemfylke, men skjønner ikke helt hvorfor.

Er dette en enkel og grei geografisk inndeling pga avstander, eller skyldes det "etniske" fordommer? Er jeg sjangseløs hos akkurat deg fordi jeg er nordfra? Hvilke holdninger er det mot oss der ute i det ganske land? (som i sukker sammenheng jo stort sett er det sentrale østlandsområdet)

P.S. Jeg er selv registrert i Oslo, men har nordlending på dialekten.

Noen som skal på Sukkerfesten 10. januar?

Jeg er en mann på 40 år. Noen damer finner meg attraktiv, andre ikke. Helt naturlig så langt. Så kommer det rare. Tror jeg da. Når jeg kikker gjennom dameutvalget her på sukker så kommer jeg frem til at blant de i tyveårene er kanskje en tredjedel pene, hvor av en god del er klyp-meg-i-armen-så-jeg-våkner deilige. Så kikker jeg på de som er i trettiårene og kommer frem til at antallet pene har sunket til en av ti. går jeg over til førti + er det nesten ingen som duger for hormonene mine. Før dere nå kvesser klørne, ringer til sukker for å spore meg opp, hiver dere fnysende på mobilen for å sladre til venninner og skriver i avisene om mannsgriser og umodne menn ber jeg dere lese litt videre. Altså.. jeg kan ikke fordra å være på denne måten. Det fører til at jeg nesten ALDRI kommer i kontakt med noen som også tenner på meg siden attraktive damer i tjueårene eller begynnelsen av tredveårene kan plukke laaaangt høyere på treet enn der jeg befinner meg, og normale damer på min egen alder ikke en gang blir vurdert her i gården. Så "smaken" min har ikke endret seg noe som helst de siste 15 årene. Så det ender opp med tre-fire nye "nødløsningsdamer" per år som jeg har sex med, mest bare for å lette på trykket, men ikke kan tenke meg å følge opp videre for noe mer seriøst.

Er dette vanlig eller lider jeg av en sykdom? Flere som "sliter" med dette?

http://www.vg.no/nyheter/utrolige-historier/artikkel.php?artid=545822

Tror dere på second chanses, og at folk kan forandre seg?
Rent hypotetisk: tenk deg at du har truffet en du kan tenke deg å dele livet med, og så forteller han/hun om feilgrep de har gjort i livet som har fått store konsekvenser... hva skal til for at du bryter med vedkommende? Hva kan du leve med?

TS ønsker at denne tråden skal inneholde like deler alvor, digresjoner og rare innfall, og mest av alt respekt for hverandre:-)

Jeg er riktignok i det positive hjørnet i dag, og opptatt av å finne glede og takknemlighet, men skal jeg le eller grine over verdens galskap? Hører på radioen at pornoindustrien i USA ber om krisepakke for å hjelpe folks sexlyst under finanskrisa... Tuller de?! Har sånn generelt ikke noe anstrengt forhold til porno, men krisepakke.... Noen som kan hjelpe meg å forstå:)?

Hvorfor dabber alltid interessen av så fort man foreslår et annet fora (MSN, mobil, etc) enn sukker? Hva er det egentlig som går galt?
Føler de aller aller fleste man kommer i prat med her har en slags holdbarhetsdato som man må FORTE seg å bli interessant nok innen, før man bli ditcha.. mææn så irriterende