Sukkerforum

Hi folks

Sukker er en side med et stort innslag av flotte mennesker og personligheter. Hva det har å gjøre med vet jeg ikke, men etter og ha kikket på flere andre sider de siste 3-4 årene, kan det se ut som om de "kjekkeste" samles her. Med de flotteste mener jeg en kombinasjon at personlighet og bilder, slik man fremstår i profilen, noe annet vites ikke. Hvordan det nå er eller ikke er så har jeg likevel funnet ut at sukker konseptet er spesielt og exkluderende, Ikke forenelig med mitt menneskesyn, dette kan utdypes om ønskelig. Jeg har nå gjennom 6-8 mnd på sukker sette personer komme å gå, og nå er det tid for meg å komme videre til noe annet , som lokker på meg også åndelig og mentalt :)

Jeg kommer nok til å stikke innom av og til, men siden mitt supermedlemsskap snart går ut, ønsker dere alle lykke til videre...

hilsen
asbjørn / perfekt

Jeg var på annengangs date i går. Det gikk veldig bra. Noen fler som har noe hyggelig å rapportere?

Av og til er det menn på sukker som klager att de får aldri svar på mail og kan ikke møt damer her.
Jeg trodde att årsaken var att de sender dum eller kort mailer, kanskje att profilen trenger litt arbeid.
Jeg tok feil.
Steve Hoca i america har fant ut att alle kvinner faktisk jobber sammen og gjør det med vilje!

Ja, de har en conspiracy!

Han har også fant ut (på en eller annen måte) att CIA, feminister og illuminati jobber sammen for å gjør menn ensom.

Den startet i 1988, den heter pussy renaissance og Steve skal stoppe den!
Se opp kvinner, menn kjemper tilbake mot deres ond plan!

http://www.youtube.com/watch?v=gpyfeIgMngI&feature=related

Jeg tenkte at det kanskje kunne være en ide å rydde litt i listen over de jeg matcher med, for å gjøre det litt enklere for meg å lete etter noen jeg ønsker kontakt med. Da kan jeg jo sette sort hjerte på de jeg ikke ser på som aktuelle. Men det jeg lurer på, er om det er noen som helst mulighet for brukere å finne ut om noen har satt sort hjerte på dem? Om jeg for eksempel skriver innlegg i forumet her med profilnicket mitt så kan jo alle klikke seg inn på det. Dersom en jeg har satt svart hjerte på, klikker inn på profilen min, vil han da se at jeg har merket han sort?
Tidligere har jeg stort sett satt sort hjerte mest på mennesker jeg ikke har ønsket videre kontakt med og ikke for å sortere ut. Må innrømme at jeg selv ville stusse om jeg klikket meg inn på en bruker på forumet som jeg aldri har hatt kontakt med før, eller sett profilen hans før, og oppdager at vedkommende har satt sort hjerte på meg.
Slik jeg har forstått det så kommer profilen opp som ikke synlig dersom noen har satt et solrt hjerte på deg? men er det den samme siden som kommer opp når du prøver å klikke deg inn på en profil som er deaktivert eller har en match med deg på under 70? For på den siden står det også info om hvorvidt vedkommende har vurdert profilen din eller ikke. Jeg har jo ikke lyst til å virke som en sær bitch bare fordi jeg vil rydde i matchlisten min ;-)
Noen innspill?

I dag blir min 4 åring 5 år :D
Så store de blir, tiden flyr :)

Dette kommer kanskje an på øynene som ser - hva mener du?

Scenario: Jeg lurer på om x er online eller om x er på chatten. Hvordan finner jeg ut det? Jeg må lete gjennom alle som er online (eller på chatten) etter x. Bruker jeg søk-funksjonen finner jeg kun profilen, men ikke om personen er på (eller på chat).

Forslag til løsning: Opprett en liste med personer som er interessante (ikke nøvendigvis gi hjerte, men kun som oversikt til deg selv), med ikoner om online-status og en direkte link til chat dersom tilgjengelig.

Enkelt og greit! Ville spart mye frustrasjon :)

Vintersporten vil aldri mer bli det samme :(
Med slike tvortrett som han føler man nesten som at man kjenner dem..
Dette var virkelig leit..... Feller en liten tåre her nå..

Som overskriften indikerer, denne tråden har intet formål!

Men jeg skal banne på at noen klarer å vri noe koselig ut av den likevel. ;-)


Det norske folk har begynt å orientere seg mot nye mål. Den store meningsmålingen, Norsk Monitor, som har kartlagt våre holdninger i 20 år, viser at hovedtrenden har snudd. Vi blir nå mindre materialistiske og dermed øker også livsgleden for første gang på lenge. Vi har oppnådd høy levestandard - nå søker vi etter nye mål. I et demokrati som vårt er det vi selv som må be om en ny dagsorden, som må gi nye bestillinger til politikerne.

Internett har gitt oss en enestående mulighet til selv å delta aktivt i utformingen av fremtiden. Derfor har en gruppe enkeltpersoner tatt initiativ til nettstedet 100-årsmålene og en landsomfattende dugnad frem til starten av stortingsvalgkampen i 2009. En serie av de store organisasjonene oppfordrer sine medlemmer til å delta, Miljøbevegelsen, Kirken og mange andre. Du kan gå inn på www.hundrearsmalene.no eller si din mening her:

Hva mener DU politikerne bør vektlegge i årene som kommer?

There coms a time in your life when you realize who matters, who never
did, who won`t anymore, and who always will. So don`t worry about
people from your past, there`s a reason why they didn`t make it to
your future.

Jeg fikk høre sist jeg var ute av en som var utrolig full: "Har du ett kart, jeg har gått meg bort i øynene dine" :p hahaha

jeg er så glad i dag fordi jeg fikk møte den sukkermannen som får det til å krible i hele kroppen... :)))

hvorfor er du glad i dag?

Har det hendt at du lar lysten gå føre fornuften ?
Du bare VET at det er feil, men du gjør det alikevel.
Kjøpt noe du ikke har råd til eller trengt, tatt den siste pizzabiten selv om du vet at du blir overmett, rota med en gift eller opptatt person..osv..

Hvorfor gjør vi slik noen ganger ? Bare lar lysten ta helt overhånd.
Eller er det kanskje sunt og bare la fornuften seile i egen sjø noen ganger og bare gjøre som lysten sier ?

Hva slags mat skal man lage som er enkel og god om man er alene? Hva unner dere dere?

...håper alle har hatt en flott dag, skålt med bobler, spist god mat og ikke fryst :) !!

- Smile every day !!

Young at Heart - http://youtube.com/watch?v=wCsJzFK7_as

Tekster..

Siste svar sø. 18 mai 2008 15:43 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Changed

Høre på teksten til en sang - da mener virkelig høre etter, det er noe alle burde gjøre - hva er din favoritt tekst ?

Jeg er kjempe uerfarien ifht dating. Er skilt og har bodd med samme person i 20 år og date var ikke engang et ord da. Jeg har truffet to personer her inne som jeg har lyst å treffe begge. Er dette umoralskt egentlig. Hva gjør folk flest i ifht dette??

I hvert fall i Oslo, der jeg bor, er det Sukkerfester på jevnlig basis, og jeg har vurdert å komme på flere. Men det har ikke blitt noe av ennå. Grunnen er vel ganske enkel - jeg frykter det kommer til å bli gørr kjedelig.

Når jeg har lest utklippene blant annet her på siden, får jeg inntrykk av at det er vennegjenger som kommer. Jeg kjenner ingen andre som er på Sukker, tror jeg, og om jeg gjør det, er det definitivt ikke folk som vil eller bør være med på noe slikt. Jeg er heller ikke den som lettest tar kontakt med ukjente, har aldri vært noen stor "på-byen-sjekker". Så jeg skulle gjerne likt å vite litt mer:

1) Stemmer inntrykket av at mange, eller kanskje de fleste, kjenner hverandre der fra før av?

2) Er opplegget slik at også "sånne som meg", dvs. folk som ikke føler seg veldig tilpass i en typisk sjekkegreie på byen, kan få noe ut av det (utover en høy promille)?

atte.. har du tips om musikk til neste sukkerfest?
her er mitt forslag, hehe..

It's a grand night for singing
http://www.youtube.com/watch?v=vC1Dj5AeQj4

17. MAI

Siste svar sø. 18 mai 2008 00:52 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Ole 65

Ønsker alle jenter / damer, gutter / menn og sukker.no, en fin 17 Mai.

Håper dere ikke har snøvær som her. :o))

Hei! Jeg har begrenset mitt søk til Vestfold, siden jeg bor i Sandefjord. Er dette lite lurt? Det kan jo hende at kjærligheten lurer andre steder i landet... Men, hvordan ordner man seg da... Er ikke det stress da folkens? Noen meninger?

Jeg prøver å være av den typen som er enkel å forholde seg til. Dvs ikke komplisert, krevende eller bitchi, og bør ikke forveksles med dum eller naiv. Jeg kan være beregnende og bruke mye kvinnelist hvis jeg vil, men jeg vil ikke.
Blir det for kjedelig for gutta?

Pat Metheny skrev sin "March" i inspirasjon etter en 17.mai tilbrakt i en av norges byer.

Er alle våre mer eller mindre dyktige skolekorps med hylende klarinetter og dårlig stemte tverrfløyter en sjarmerende glede for oss?
Eller er det liksom helt greit at 17.mai kun eksistrerer en gang i året? :-)

Noen som kan hjelpe meg litt her? Jeg har et nikon kamera D50 , der jeg kan velge styrken på kvaliteten på mine bilder. Den beste kvaliteten er NEF . Jeg har tatt en haug med bilder ved og bruke nef men får et problem når jeg skal fremkalle bilder. Alle NEF bildene blir omtrent 2,5 cm lange og 1,5 cm brede?? Ved og bruke det det programmet som følger med kameraet så klarer jeg ikke og finne ut hvordan jeg skal få bildet tilbake i normal størrelse.

Noen kyndige hjelpere, som kan forklare dette på en enkel måte?

Venninna mi mistet flere timers arbeid av bacheloroppgava si i kveld, fordi pc plutselig oppdaterte seg.
Vet noen om pc lagrer dokumenter ved oppdatering av PC. Hos meg kommer det som gjenopprette dokument, Dette skjedde ikke hos min venninne og hun mistet flere timers arbeid. Kan dokumentet likevel være på pc? Det er word 2007 hun bruker.

Jeg har vært superbruker på Sukker nå i omtrent to måneder, og tatt kontakt med en rekke kvinner, men kun fått to svar, hvorav den ene var en høflig avvisning (som er bedre enn ikke noe svar). Jeg tenkte at det var profilen min, og fikk "konsulenthjelp" av søsteren min (som selv har funnet sin kjæreste på tilsvarende tjeneste), men hun så ikke noe å utsette, kanskje bortsett fra at den var litt lang. Og det er flere som ikke en gang har tatt seg bryet med å se på profilen. Så spørsmålet mitt er egentlig todelt:

1) Til jentene: Hvordan er egentlig den "ideelle" første henvendelsen?

2) Til gutta: Er det bare jeg som opplever det slik?

Jeg gidder ikke bruke mye mer tid på Sukker slik det er nå...

Grilling

Etter 4 måneder med vinter og kulde er det endelig vår og grillsesongen nærmer seg.

Det er derfor viktig med en repetisjon av prosesser og rutiner rundt den eneste matlagingen en ekte MANN befatter seg med, ikke minst med tanke på hvilke risikoer de utsetter seg for (tennvæske, åpen ild etc.)

Når en mann tilbyr seg å grille skjer følgende:

Viktige forberedelser:


1. MANNEN TENNER/STARTER GRILLEN

Rutine:
2. Kvinnen handler inn all mat
3. Kvinnen lager potetsalat, grønn salat, en eller to sauser og forbereder dessert
4. Kvinnen marinerer kjøttet og legger det på et fat sammen med det nødvendige grillverktøyet og eventuelle krydder. Deretter bærer hun det ut til mannen som sitter ved grillen med en iskald pils i hånden

Her kommer mer viktig:


5. MANNEN PLASSERER KJØTTET PÅ GRILLEN

Flere rutiner:
6. Kvinnen leter frem tallerkener, glass, bestikk, servietter, spisebrikker og så videre
7. Kvinnen går ut til mannen og gir beskjed om at kjøttet brenner. Han takker henne og spør om hun kan gå inn å hente en øl mens han forsøker å redde kjøttet.

Viktig igjen:


8. MANNEN TAR BORT KJØTTET FRA GRILLEN OG GIR DET TIL KVINNEN

Enda flere rutiner:
9. Kvinnen bærer ut og dekker på med spisebrikker, tallerkener, glass, bestikk, servietter, salater, brød, poteter, sauser på bordet hun har lagt en ren duk på.
10. Etter maten tar hun alt av igjen og vasker opp.

Og det viktigste av alt:


11. ALLE TAKKER MANNEN FOR DEN UTSØKTE MATEN OG BERØMMER HAN HANS FERDIGHETER
12. Mannen spør så kvinnen om hun har nytt fridagen uten middagslaging. Når han ser reaksjonen hennes, kommer han fram til at (det han har visst lenge) at det er umulig å gjøre en kvinne fornøyd…

God sommer alle kvinner;=)

Er relativt åpen av meg, så tilbakemeldingene på at jeg søker "lykken" på nettet spenner fra hmmm, spennende til hva! dette er vel litt desp??

Men hva skal man gjøre da om kontakten med det andre kjønn blir begrenset av at man er fra et lite sted uten spesielt stort og interessert utvalg... Jeg må si at det er litt spennende i hverdagen dette her. Etter et langt forhold uten de store sprell så er det greit å være på markedet igjen, men jeg er nok rimelig sikker på at det ikke er for lang tid... En ørkesløs tilværelse som singel er nok ikke for meg, så her er det bare å undersøke mulighetene som finnes. Har blitt mer og mer sikker på utsagnet om at det ikke bare finnes 1 rett hvor hver person, det er maaange...

Lykke til.

På en måte så takler jeg nok det å sende meldinger til flere forskjellige personer på en gang, og også eventuelt å ta en første date i ca samme tidsrom. (Vil nok allikevel raskt konsentrere meg om bare en, men med de innledende meldingene så vil jeg tro det er mulig å spille på flere strenger samtidig, spesielt hvis de dukker opp samtidig.)

Men så er problemet: Jeg vet at de er venninner, og det gjør det ekstra rart.

Jeg tror nok jeg må sortere ut dette selv, men er det noen som har kommentarer så er de velkommen.

Gjør livet til et hus,
så hjertet ditt kan bo der

Husk å lag en dør
så du kan åpne for dine venner

Anlegg en hage
hvor du kan så alle minner

Ikke glem vinduer
med rom fulle av lys og glede

Bygg det med kjærlighet
så det kan vare i all evighet

-Arve Gundersen 2008-

Har ikke opplevde det her, men har vært medlem av et annet internasjonalt nettsamfunnt. Unge jenter helt ned til 20 år skrev alvorlige mails til meg om ømhet og kjærlighet, at jeg var en "handsome man" og at de var veldig interessert i proffilen og at jeg i deres øyne så bra ut. Jeg svarte tilbake at jeg var smigret, men at jeg nok heller syntes at de burde finne seg en "ung handsome" mann å stifte familie med.. Jeg fikk jo lett en feeling av at mye av dette heller gjelder å komme seg ut av en situasjon de befinner seg i, fattigdom o.l, men her skal man være forsiktig. Dette fordi det i andre verdensdeler er attraktivt å få en partner som er eldre, de har større anseelse enn yngre, merkelige greier, og vi sier med en gang at det er drømmen om penger og et økonomisk bedre liv som er deres drivkraft.

Mon tro om det er usikkerhet på seg selv som gjør at skandinaviske menn drar til f.eks Asia og finner seg ei dame å gifte seg med. Har jo sett en del program på tv om fenomenet, men er det slik at vi norske menn egentlig er på jakt etter noe enkelt opplegg og gifter oss i hytte og pine, bare fordi damene er 25 år yngre enn oss, og ikke så kommunikative som norske...jeg bare spør...hæ ?

Til Gorgon

Siste svar on. 14 mai 2008 22:07 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym redhotguy

Nei, du er ikke alene, det er trist og sørgelig at mange jenter tar seg så høytidelig. Av og til lurer jeg på om noen av dem er så tjukke i hodet at de ikke skjønner at det å svare tilbake betyr ikke at de er forelska i en gutt.

dere menn er rare, dere ønsker dere kvinner som er trygge på seg selv og sin kropp, men vises det for mye kropp så er også det feil, det er helt greit at dere legger ut bilder av dere i bade bukse og bar over kropp, men kommer det et bilde av jenter i bilini så syntes dere at det tar karka, hvad er forskjellen ?

For en tid siden så inviterte jeg en jente/venninne på Tur med kiel fergen.
Betalte for henneselvsagt.

PÅ avreise dagen møtte hun ikke opp. Jeg fikk ikke kontakt med henne.
Jeg reiste alene og fikk ikke tak i henne før jeg kom hjem.

Hun sa bare at hun ikke ville, men tilbød seg og betale tilbake for turen.

Jeg var litt irritert og takket ja.
Var det uhøffelig?

Hei!
Er helt ny bruker så jeg veit ikke hvordan jeg går frem, med å komme i kontakt.
Håper dere kan hjelpe meg?

Hei,

Er det mulig å se om man har blitt blokkert ute av en man har meldt med? Han nå hverken leser meldingene eller svarer.
Kan han velge å ikke SE meldingene jeg sender? Eller ser ham dem og bare ignorerer dem...? Når ser jeg i hvertfall at de ikke er lest.
Kan være fint å vite om jeg kaster bort tiden min....;-)

Hei hei alle sammen...
Hva ser dere etter gutter????

I så fall ville det vært greit å ha kjenskap til dem.

På 80 tallet gikk det en del serier. Jeg er veldig glad i den amerikanske historien og det gikk flere serier den gangen.
Jeg husker How the west was won (Familien Macahan), og jeg fikk nylig tak i Centennial som jeg nyter akkuarat nå som tar for seg hele historien på vesten.

Men det var også en serie til som jeg ikke kommer på hva heter. Jeg tror den handlet om 2 familier. Og det var et mord. Liket ble gjemt i en grotte som senere i nåtid ble funnet. Noen som husker den ? Eller andre serier rundt det samme temaet ? Roots vet jeg om. Og den nye Into the west som forøverig er utrolig bra og ikke ulik Centennial.

Anyone ?

Hvordan fungerer egentilg dateing ? Hva gjør man på første date ? hva gjør man på andre date ? og hva skjer på tredje date ?

Hvordan viser du frem din beste side uten at man gjør for mye ? og er et kyss på tredje date drøyt hvis du virkelig føler at du faller for persjonen ? Blir du godt nok kjent med en persjon etter noen dater til å si at dette ikke fungerer ? kanskje i noen tilfeller...men har ikke folk litt mer i seg enn samtale til tre dates ? Jeg tenker på mennesker er som en bøtte med baller der vær ball er en interesse eller erfaring osv - når man får en god match eller har snakket sammen løpet av noen dater har man bare skrapt overflaten eller bare funnet et par baller.. så hvis man liker persjonen men er i tvil burde man ikke da få tvilen til gode ? man har tross alt mye å fortelle og my å by på av seg selv - ofte er man kanskje litt spent på date og kanskje bli oppfattet annerledes enn det man egentlig er ?

...og noe som tilstadighet overrasker meg - kanskje jeg er naiv eller tar ting for gitt, men det er hvor vanskelig de helt enkle tingene er - hvordan få et barn til å spise grønsaker, klare seg selv på på do :) fortelle en jente at du liker henne - eller bare rett og slett kysse henne og fortelle hva du føler for henne, mens ting som å lære å gå, lese og skrive nesten kommer naturlig. Noen andre som har tenkt over dette ? jeg synes det er helt sprøtt at de helt elementære tingene kan være så vanskelig -

forøvrig en litt rar sammenligning ift baller - hehe, kanskje som en pose tvist hadde vært bedre :)) Forøvrig har jeg ikke noe problemer med noen av disse tingene, bare så det er sagt - jeg ser på meg selv som en gjenomsnittlig persjon og dateer jenter, og prøver å formidle meg på en best mulig måte, men dette er ting som jeg reflekter litt over og vill gjerne høre andres synspunker på :)

Bergen neste!

Siste svar ti. 13 mai 2008 15:43 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Det er veldig hyggelig å se at bergen endelig har kommet i gang og er klare for en skikkelig singlefest. Vår DJ Steve Daniels er veldig glad i å spille for våre gjester i Oslo og gleder seg til å spille i Bergen. Det er bare å fortelle alle single venner om festen, men husk at man må være registert med sms for å få plass. Hvis alle nå plutselig tok med seg flere venner ville det blitt fullt og dermed vil jo ikke reservasjonen være mye verd.. Også for å få riktig antall bartendere og crew er det viktig at alle er registret. Vi vil uansett passe på å lage en hyggelig avdeling som verken er for trang eller åpen. Det er på tide at Bergen skal få regelmassige singelfester med fulle hus!

Hos oss her i Oslo vil Kokkamok bli den store festen før sommeren, med servering av deilige reker ute på terrassen før selve festen starter. For dem som liker litt oppvarming og avslappet hyggelig prat før festen begynner er dette en flott mulighet :)

Sukker - der det skjer! :)

Matchtreet..

Siste svar ma. 12 mai 2008 23:45 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Smily:o)

Dette er vel en av de tingene jeg sjekker inne på en profil som har fått min oppmerksomhet.
Har vel egentlig ikke latt et veldig fargerikt tre vært noen hindreing for å ta kontakt.. eller ikke trodd at et helt grønt tre betyr perfekt match... Sjekker noen få blader som er mest viktig for meg.

Men i det siste har jeg begynt å undre meg .. om du er ulik på et blad vet man jo ikke hva det betyr...
Om man har svart midt på selv og det dukker opp et gult blad vet man jo ikke om det betyr mer eller minde viktig for den man matcher seg med. Det har vel stort sett ikke så mye å si , men.....

Eks: sjalusi... er man midt på selv .. vil man ikke ha en som er veldig sjalu , men derimot en som ikke er det i det hel tatt kan jo være intressang... :o)

Ja, så var det dags for evaluering som seg hør og bør, joda jeg traff en del kjente, og hva synes du om festen ????

Jeg har merket meg at miljø-forbruk som jeg har oppgitt kommer som stor krasj hos de fleste andre brukere. For mitt vedkommende betyr ikke nødvendigvis at når man har et bevisst forhold til miljø at man nødvendigvis må forsake en hel rekke med ting. For meg handler det om å gjøre de samme tingene som vi liker å gjøre i dag smartere, og på en måte som belaster miljøet mindre!

Faktisk så kjører jeg en helt brukbar bil -selv om den ligger helt på bunnivå når det gjelder forbrukog CO2 utlipp, og kjører MC med relativ god samvittighet. Bruker lite kollektiv trafikk -menskulle ønske tilbudet var godt nok til at mankunne nyttigjøre det fra der jeg bor.

Etter jeg flyttet inn i en bolig med byggeår 1922 har jeg redusert fyringskostnadene med ca 75-80% uten å fryse, og om sommeren bruker jeg moderate doser med air condition for å unngå altfor mye støv og pollen inne. Og jeg liker å ha det svalt inne.

Jeg syns suv biler er en uting, heli skiing ikke akkurat er å være i pakt med naturen, og det er noen andre tingj eg stusser litt over, ikke minst miljøforkjempere som drar med fly verdenrundt fra den ene "viktige" konferansen til den andre.

Men hva mener dere, er "miljøvevisst forbruk" det samme som kjipt og noe som tilhører særinger, er miljø bevissthet noe du legger merke til hos en potensiell partner?

Samtidig som gjennomsnittsalderen for førstegangsfødende øker i landet her, er det flere og flere som velger å ikke få barn. Disse menneskene ser ikke på barn som en nøvendighet for å leve et fullverdig liv. Mange velger andre ting i livet enn foreldreskap og jeg ser at stemplet som egoist kommer i samme veiv. Hvorfor det? Jeg ser virkelig ikke koblingen. Er det missunnelse for at noen lever et friere liv, enn de som velger å få barn? Er det anger på at man fikk barn, fordi det ikke var så rosenrødt likevel? Jeg forstår ikke det helt.

God kveld!

Jeg ønsker å registrere mobilen slik at jeg mottar sms når jeg mottar melding/mail fra en bestemt person
her på sukker. Noen som vet om hva jeg skal gjøre og hva det koster???

\sms\

Hei!

Jeg har en del melding i inn- og utboks som jeg ønsker å ta vare på.
Jeg klikket på lagre-valget i oppsettet (ved siden av subject), og da forsvant meldingen.
Noen som kan fortelle meg hvor de blir av...?

M

og leter uten å finne helt den rette, uten å oppleve gammaglimtet av kjærlighet ved første øyekast, denne må dere bare se: http://www.youtube.com/watch?v=VqwgeZooUmQ

Sitter her inne og titter på profiler og ser at ca 70% av den kvinnelige "søker" er fra oslo...
Er det så sinnsykt vanskelig og få tak i ett "mannebein" der inne???
Og nesten ingen av kvinnenen som bor i tigerstaden vil flytte på seg...
Og førerkort nei vi har jo trikk og bane,,,,
Hvor skal dere finne den rette da hvis en "partner" ikke bor nærmere en neste trikkeplass????
Noen som kan fortelle meg det!!!!