Sukkerforum

Noen som har det, og funker det for begge parter? Må jo være leit om den ene blir forelsket da..

Er det bare meg ? eller er det flere som har bedre drag på damene IRL ?? ikke lett dette , bare damer som er eldre enn meg som sender meg en mail i ny og ne , kanskje det er blitt mote med yngre menn ?? ka du tru ??

Hvorfor er det sånn at man enten får oppmerksomhet fra "alle" eller så er det helt dødt fra alle kanter?
For meg gjelder dette både her og i virkeligheten. Treffer jeg en kjekk gutt, kan du banne på at det dukker opp en til...
Og når jeg har lyst på oppmerksomhet har alle tydeligvis mye annet å gjøre... hmm

Flere som kjenner seg igjen? :)

Hva prioriterer dere, ser først på bildene eller leser teksten i profilen ?

Selv ser jeg først på matchtre som oftest.

Det er helt usansynlig mange av dere jenter her inne som skal ha en drømmepartner som tar dere med storm...
Hva legger dere egentlig i det? Akkurat det er jo en ting som ikke er så enkelt å få til over nettet!:-o)

Sorry, måtte bare få det ut! :-o)

Hei. Lurer på om dere har opplevd å bli 100% betatt ved første blikk. Eller første kontakt. Her inne i sukkerland eller ute i den virkelige verden. Er det noe som kan beskrives i detalj, hvordan det føltes og hva som gjorde at dere falt pladask? Synes det er så hyggelig å høre folk fortelle slikt :)

Helt sjef !

Siste svar sø. 18 jan. 2009 17:44 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym guttapåbyn

Når vi er i det erotiske hjørnet, hvem er sjef ?
Mannen eller dama ?

Jeg lurer på en ting. Jeg har skrevet at jeg søker jenter mellom 24 og 34. Hvordan kan det ha seg at blomsten for alder under matchtreet henger med hode når jeg kikker på matchen med en på 32 år mens den ikke gjør det på matchen med en på 20 år.

Noen som vet?

Sukker må gjerne komme med en forklaring.

Liker rock,metal (alla dragonforce), pop, trance, electronic, chillout, egentlig det meste utenom country, jazz og klassisk
Noen bra blimusikk hvis noen har lagd det og, hehe
Klarte¨å miste mesteparten av musikken min:\ og har glemt mange navn.
Så hvis noen har lyst til å hjelpe meg til å komme på noen, så er det veldig snilt. Bare nevn det dere kommer på:)

Etter en viss tid her inne ønsker jeg å publisere en sosial etiquette basert på lite dokumenterte men signifikante forskningsresultater.
Sukker: Rolig kontaktsform mot det andre kjønn! Ikke bare for folk som savner en date til skoleballet. Fare for galopperende kresenhet.

Noen observasjoner.
:-) Smiley Face. Mor av alle emosjoner, og den eldste, mest slitsomme, kjedeligste og ikke minst den desidert mest brukte. Bruks sarkastisk eller bare for å fortelle at du er OK.

;-) Blunk. Jaha, den sniken. Selv om denne ser veldig lik Smily Face, er den full av mening og undertoner. Denne bør helst ikke brukes til kamerater/venninner.. Om du da ikke liker dem veldig godt!

:-P Strekker ut tunge. Nei, dette er ikke ment seksuelt. Noen er rett og slett dust/teit - kan også brukes til "lugging", slik som lugging ble brukt på barneskolen. Fare for slutt i storefri.

:-D Latter greie: Brukes den til å ta vekk litt fokus fra all LOL bruk.

:-$ Ingen vet egentlig hva dette betyr. Sikkert en soss som tror han/hun er kul. Mitt råd, forlat fyren/dama, raskest mulig.

:-( Lei seg. Brukes for å forklare at ting ikke går som det skal, du er lei deg, eller at du rett og slett ikke treffer rett på tastene

:`( Gråter. Jenter, lite sympati for de som gråter via tastaturet. Skriv heller bok.

Se opp for disse.
ILYBYFIWH = I Like You But Your Friend Is Way Hotter.
YLBOM = You Looked Better On MySPace
PPTS= Please Pass The Sour Cream

Om du lurer på om han/henne er interessert kan du f.eks se etter følgende.

Han er ikke interessert om.
* Han ber deg om å dra på date med Hans Roger.
* Du sender et bilde av deg selv, han sender deg bilde av en fjellgeit.
* Om du prøver han på chatten, setter han deg på høytaler og går selv på byn.

Hun er ikke interessert om
* Hun svarerer kun om sender henne en melding fra profilen til en kamerat, aldri ellers.
* Hun er aldri innom din profil- selv ikke om du er ofte innom hennes
* Hun melder deg til politiet

Mulig jeg tar helt feil – rettelser tas i mot med takk.

Natta- dette var grei sovemedisin for en trøtt fyr.

Asus

Min erfaring er at de datene jeg har hatt hvor matchtalet er fra 93 til 97 er kjemien til å ta og føle på, og det har vært noen eventyrlige opplevelser.... Så nå er jeg hekta på matchtall da, har vært på date ned til 85, bomtur, er det forventningen om at det skal være bra som er med og drar lasset?

Gratulerer med dagen :-)

Egentlig ikke for at trådene her kun skal være klaging og syting, men bare _må_ spørre den samlede visdommen i forumet:

Hva er det med reise"kravet" til utrolig mange av de damene jeg "matcher" på?

Ikke misforstå, liker selv å ta en tur ut av landet, storby eller ei, men har ikke helt den fetischen endel damer ser ut til å ha.
Er villig til å vedde på at 1 av 2 profiler jeg leser snakker om hvor glade de er i å reise (og konsekvensen er selvsagt at "jeg" også må være det).
Selv har jeg kun 5 uker ferie pr år og rett og slett ikke ork til å skulle tilbringe hver bidige dag av disse traskende rundt i en eller annet storbyjungel eller historisk minnesmerke. Kunne godt tenke meg å sløve bort noen av dagene i parken eller på stranda.

Vennlig hilsen,
(tydeligvis) reisefobisk mann.

hva e vitsen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym will

er du der solheimskog

skjønner ikke match

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym will

skjønner ikke helt med match du får bra score men så er det noen som søker alder opptil 44 år og jeg søker fra 45 til 50 da ser jeg ingen match jeg? allikevel får jeg det som en stor score, hvorfor

Og det står småbarn og skriker i megafonen..

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=546260

Hei
Hvor viktig synes dere første melding er?
Dersom en sender en melding og mottakeren leser den, uten å svare og besøke deg. Da var det en dårlig melding?

Hvordan vite hva en skal skal skrive for å få responsen fra nettopp den en ønsker kontakt med?
Når det flere hundre menn/kvinner som sender melding til samme dame/mann. Vil mange mange av de meldingene være like. Og det som fungerer på ei/en jente/gutt fungerer ikke på ei annen.

Jeg sjønner rett og slett ikke hva som skal til. Det hadde vært spennende å sett hvilke meldinger dere får. Og hvilke av dem dere ignorerer og hvem om dem dere svarer.

mer frustrasjon....

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym easy2love

Har begynnt å sortere.....altså omsider kommet meg i gang med å dele ut hjerter.
Met sorte da....for å på en måte lage matchlisten litt mer spennende.Men selvfølgelig andre farger også......
Iallefall,det som irriterer meg er-hvorfor får jeg så bra match med noen som "ikke vil flytte over avstander" når jeg har krysset av for det samme???Burde ikke det automatisk blitt no match liksom??Ike veldig moro når 90 % av de som får et sort hjerte får det av den grund.....og da er jo på en måte hele lista feil da-vi er jo ingen bra match med en sånnen deal breaker som gjør det umulig!Finnes det måter.en eller annen plass jeg kan forandre innstillingene eller noe,sånn at de ikke kommer opp som mine matcher???

Jeg er innom noen profiler som har en lang liste over interesser, jeg kan bare ha fem, hvorfor er det da noen som har en liste på ti? Detter er irriterende, siden jeg faktisk har litt fler interesser som tar tid, og ønsker å se om kansje noen damer prioritere flere ting enn, shopping, trening, uteliv, venner, ekstremsport, etc, og kansje får plass til litt annet. damer er jo så forbanna enkle, selv om de tror det er vi som er det, det er jo faktisk fort gjort for mange å kutte ut ting siden man bare har fem alternativer. Halloooooooooooo.
Vil også slenge inn her at, alternativene er håpløse på mange områder, så ting som ikke nødvendigvis sier noe om en person er slått sammen, det er faktisk litt merkelig, Ekstremsport/klatring er en av de, man kan faktisk hoppe fra et fjell og ut i gjendevatn og kalle det ekstremsport, men å i det heletatt å måtte slenge på klatring er idiotisk, la det være separat for guds skyld.
Det er også nok ekstremsport å være her inne:P

Hiver ut en tråd jeg håper vil få frem noen smil i løpet av dagen!

Noen som husker Soho-sjokoladen? Eller Toblerone med mørk sjokolade?(Mulig den finnes ennå, har ikke vært innom ei sjokoladehylle på årevis.)
Om jeg finner bare en her som ikke hatet krystall-Pepsi blir jeg glad!

Hva slags digg er det du savner?

Hvor er dere jenter som kan tenke dere å flytte nordover - gjerne til Finnmark? Her er masse flotte jenter med "mine interesser" (friluftsliv), men flestparten bor i Oslogryta og vil ikke flytte over lange avstander. Dere aner ikke hva dere går glipp av mht. friluftsliv.

Selv bor jeg i Alta - 1 time og 50 minutter fra Gardermoen. Det er lett å reise mellom Alta og Oslo - gjør det masse ganger i året i jobbsammenheng.

Finnmark er en friluftsperle enten det gjelder skigåing, jakt, fiske, bærplukking, scooterkjøring eller hva det nå måtte være. Tror vi konkurrerer med det meste her i landet. Og det er ikke storm og uvær i hele Finnmark om vinteren. Dessuten er vi sjelden 1.65 og samisktalende (ikke noe galt om samene, har respekt for dem). Har dere vært på skitur i fjellet i slutten av mai i midnattsol? Det er en god del "søringer" i Alta. Mange av dem er større Finnmarkspatrioter enn de innfødte. Det er en grunn til det....

Så nå er jeg klar for en forklaring kjære jenter :-)

Hva pleier dere å gjøre på første date? Kino og middag er kanskje litt heavy? eller?
Eller kanskje ut på cafè?

Pleier begge parter å bli enig om hva man skal gjøre? Er det turnoff og spørre å treffe hverandre, og spørre etterpå hvor man vil dra?

Er det noen her inne som er gamle nok til at dere har barn som har flyttet ut? Min datter flyttet ut i fjor sommer, fikk seg en jobb, men måtte flytte da hun ikke klarte utgiftene der hun bodde. Flyttet inn i kollektiv, har siden i oktober i fjor ikke vært i jobb, så jeg har vært nødt til å betale husleie og mat for henne siden da. Alternativet er at hun flytter hjem igjen, og det vil hverken hun eller jeg.
Hun søker jobber hele tiden, men de fleste bryr seg ikke en gang med å svare. Hun gikk rett fra videregående og ut i jobb, så hun har ingen utdannelse sånn sett. Som arbeidsmarkedet er nå, er det ikke stort håp om å finne noen jobb med det første heller.

Jeg har aldri vært arbeidsledig, så jeg vet ikke hvilke rettigheter man har, trygder, sosiale stønader etc.

Dette begynner å tære på min økonomi også...sukk...får kjeft av venninner for at jeg er for snill, men vil ikke at hun skal måtte flytte hjem igjen eller sulte heller! Hva ville dere gjort?

Hvorfor har mange pene damer med seg en venninne på by'n som er minst ti divisjoner under henne selv ?
Er det barnevakten ?
Er det rådgiveren ?
Eller er det ren kynisme ? For å skinne mer selv i venninnens mindre funklende nærvær ?

Det har vært uendelig mange tråder her fra folk som ikke får svar på henvendelsene sine. Noen synes det er greit slik, andre mener man i det minste bør få et høflig avslag. Selv har jeg som "prinsipp" at jeg svarer alle. De (få, må jeg innrømme...) gangene jeg skriver selv, får jeg svar fra mennene.
Men i dag opplevde jeg en ny vri, som jeg bare må flire litt av.... ;-). Så en profil som ikke var aktuell for meg. Men jeg syntes den var så morsomt skrevet + at det var noe spesielt med ett av bildene, en felles referanse. Så jeg sendte en melding om dette (hvor jeg understreket at vi nok var litt langt unna hverandre i alder etc - Han var riktignok flere år eldre enn min siste kjæreste, uten at jeg nevnte det). Var rett og slett noe jeg skrev for å være hyggelig. Og hva gjør han straks han har lest meldingen: Markerer meg som uinteressant... jaja... ;-) - De kommer i alle utgaver!!
Er det forresten vanlig at folk mottar meldinger fra folk som kun vil være hyggelige og ikke egentlig er ute etter noe mer? Noen som har sendt/mottatt slike meldinger? Hvordan blir det tatt imot?

Hei,er jeg her sist måned,og fikk ikke noen serøs melldig,stakar det sted,penger kastet ut, ingen nyte, ingen bra treff.Aldrig mer hit.

Det er litt rart hvor raske folk er til å avvise folk her inne!

frustrert!

Siste svar fr. 16 jan. 2009 01:59 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym easy2love

Føler at "alle" de mennene jeg liker,får kontakt med eller ønsker kontakt med-bor PÅ ANDRE SIDEN AV PLANETEN!!he he
Ikke sååå ille da....men avstander er vanskelig-og ikke noe jeg har tro på.......
I tillegg har de ofte barn,noe jeg synes er positivt-men da kan de jo ikke flytte-og det kan ikke jeg heller!!
Så hva er vitsen??Noen hevder at de flytter "for den rette".....men hvem vil ha en mann som flytter fra barna sine??Eller....??
I tillegg gjør det jo dating ganske mye mer komplisert da......kjøre 150 km for en kaffi??Det får ingen gjøre for meg iallefall!!
Vrient......

Siden så mange snakker om antall gamle forhold, størrelser og andre intime ting, så regner jeg med at vi er mange som lider av vintersyka og lengter etter nærhet av både det ene og det andre slaget. Da lurer jeg seriøst på....hvor vanlig er det med one night stands, hvor ofte, hvor tilfeldig og ikke minst....er dere flinke til å bruke beskyttelse?

Seriøst...jeg vil bare se hvor vanlig/uvanlig jeg er her;-)

Beklager at sexpraten tar overhånd folkens.. Men det var litt morro hehe...
Hva hvor med hvem og hvordan hadde dere deres beste sexopplevelse?

Jeg har flere da=P litt vanskelig å velge... men ok...

I bil, kjørende, med sjåføren! Heftige greier

Nå er det et nytt forsøk i midtøsten på å starte 3. verdenskrig...vil de lykkes denne gang ? Hva tror du?

Hvordan stiller jenter seg til at han de treffer har hatt mange sexpartnere tidligere, og hva mener dere er for mange?

Hingsty søker "forumkongen" i unåde..
Siden det er så fryktelig stille her , blir hingsty litt full av testosteron ikveld..

Om en single gutteaktig mann er ute på byen eller på kafe for den saks skyld,
og går diskre bort til en spennede single eller "opptatt" vakker.. merk over gjennomsnittet.. kvinnelig skapning.

oppnår kontakt med avtale å møtes i en avslappet setting, eller sogar nyter lit intimitet innen 2 timer senere.

Er den prestasjonen likeverdig, mindre eller mer krevende enn en kvinne som skulle prestere det samme..

Eller ble det muligens litt fyfy..jekke seg ned her nå hingsty eller..

Da har vi som møtte i bakken kommet oss hjem igjen. Vi var ikke så magne, heller få, men fler har gitt bekjed at due kommer sterkere tilbake neste gang :) Vi møttenederst i Wyller løypa, det var ikke noe sjakktrekk siden den ikke åpner før på torsdag :P
Men vi kjørte opp til Tryvann og stod derfra. Undertegnede har gått gjennom en bratt læringskurve om ikke annet, og det er helt klart plass til fler som ikke på død og liv må ned den bratteste og sorteste løypa :)
Hyggelig var det også :)) Neste onsdag fortsetter vi... Være med?

Vet at dette ikke er verdens mest seriøse tråd, men jeg kan ikke dy meg!
Hadde en innom profilen min som kalte seg noe som mer en hentydet at han var dum/useriøs!
Er det meg, eller virker noen nick helt MOT sin hensikt??
Må innrømme at jeg mister fullstendig lysten på å gå inn på slike profiler..
Hvor mye vektlegger dere nickene når dere tar kontakt eller blir kontaktet? Eller tenker dere ikke på det i det hele tatt?

Synes også det er litt spesielt med nick som referer til str. på penis.....

I nesten alle profilene jeg leser , står det som et krav at man må være ferdig med å dra på byen hver helg.
Men min erfaring at det er bare når man er i forhold at det ikke er like interessant å gå på byen til stadighet.

Vi andre går jo på byen hele tiden med et stadig brennende håp om å treffe drømmepartneren der...

Spørsmålet er altså om de som har skrevet dette i profilene sine egentlig er single, eller har de helt urealistiske forventinger til hva slags "uskyldig" liv den partneren de skal treffe egentlig lever?

Er det noen her som har noen ekstra "spesielle" krav til en partner, eller som har erfaringer med slike krav fra folk man har vært borti (eller bortpå)?

Selv kom jeg en gang i snakk med ei jente (ikke her inne) som hadde et absolutt krav om at mannen i hennes liv aldri brukte t-skjorter med trykk (type logoer, bandskjorter osv.), fordi det viste en uutviklet og barnslig klesstil. Helst skulle han alltid gå i blåskjorte og dressbukse, eller til nød en ensfarget, enkel t-skjorte, men sistnevnte isåfall kun hjemme og ikke i offentlighet fordi det potensielt kunne ødelegge imaget og selvrespekten hennes.

Det ble ikke full klaff, for å si det sånn.. :)

Hei, vet noen om det går an å sortere vekk alle de jeg ikke syns er interessante, uten at de vet det? Må bla over de samme profilene om og om igjen, tar lang tid.

Hallo :)))
Vi møtes igjen i bakken i morgen. Oppmøte på Tryvann alpinsenter på parkeringsplassen kl 18.00. Vi har sjekket, alle bakkene er oppe, også de to svarte. Takker for alle positive tilbakemeldinger om dette tiltaket på siste fest, og ja, det er bare å møte opp :)

Flere har sagt at det passer dårlig på onsdager grunnet barn, og dette tar vi selvsagt hensyn til. Fra og med neste uke blir det derfor tirsdager i steden.

Noen har foreslått en lørdag i Korketrekkeren også. Høres ut som et godt forslag, men da må vi vente på litt mer snø.

Vi deler negative ting i Turn off-tråden, men har noen av dere noen bra dater å fortelle om? :-) Enten fra Sukker eller ute fra det virkelige liv - det er det samme. Fortell om den romantiske, den morsomme, den spennende eller den rett og slett gode daten! Jeg begynner med den gode :-)

Jeg ble satt opp på en blind date av en bekjent - hun hadde en kamerat som hun mente ville være perfekt for meg. Jeg var mer enn lovlig skeptisk, men gikk med på det fordi jeg kjenner smaken hennes og visste at hun ikke ville sende meg på date med en raring...:-) Dagen før daten var jeg i bursdag og fikk i meg mer enn strengt tatt nødvendig, noe som resulterte i en ganske lei fyllesyke. Jeg var på nippet til å avlyse hele daten, men da jeg ringte var han så ålreit i telefonen at jeg nøyde meg med å utsette daten en time, så jeg kom meg litt. Vi møttes på cafè og i underkant av en time senere hadde jeg ikke bare glemt fyllesyken, men også hvor vi var og hva jeg het, he he :-) Kjærlighet ved første blikk er deilig! Vi reiste hjem til meg og snakket til det ble lyst og vi måtte på jobb igjen - 6 mnd etter flyttet vi sammen. Evig kjærlighet ble det ikke, men det varte i 3 år og følelsen husker jeg enda :-)

Ps! Han luktet veldig godt :-)

Nå er det din tur :-)

Hva tenker dere på når dere ser for dere det perfekte kyss? Tenker da ikke bare på hvordan munnene og tungene leker med hverandre, men også stemningen rundt. Hva man gjør med hendene, hvordan sansene opplever den andre osv.

Da slipper vi bomben
Lørdag 27.Juni, rett etter Sankt Hans holder Sukker tidenes største singelfest og konsert for single i Den Norske Opera med 1500 gjester. Nordens beste orkesterband, Bo Kaspers Orkester, gleder seg til å holde en fantastisk konsert for oss før sommernatten i foajeen og uteterassen på Operaen. En i bandet er også singlel og sier han gleder seg :)

Før hovedkonserten vil konsertpianist Marina Galiakhmetova og Eli Kristin Hanssveen (tidligere Hagen) åpne kvelden med musikalske perler. Marina fikk toppkarakterer ved det prestisjetunge Statskonservatoriet i Sankt Petersburg og beste karakterer på 25 år på Musikkhøyskolen i Oslo. Både som solist og kammermusiker har hun vunnet flere førstepriser ved en rekke musikkonkurranser. Eli Kristin Hanssveen, som omtales som Norges beste sangerinne, har jobbet med Marina i flere år og er fast ansatt på Operaen.

Vi gleder oss veldig til dette arrangementet :)
Billetter til evenementet vil legges ut for salg om ikke så lenge.

Morten Gulliksen for Sukker.no

var på fest på lørdag
der traff jeg over 350 single damer
og betalte bare 300kr for hele greia (dyreste billetten)
er jo utrolig billig da
ikke engang RIMI slår den kiloprisen

sukkerfester kan anbefales !

Hva er det med menn og fotball?

For snill?

Siste svar ti. 13 jan. 2009 12:01 (78 svar)
Skjult ID med pseudonym dumsnill

Hva er det med damer å ønske seg en som alltid er snill og god.. men når man faktisk alltid prøver å være snill å god så blir man avvist med forklaringen " du er for snill! " ?
Nå er jeg totalt forvirra her.. 2 ganger har det skjedd nå hvorpå jeg har møtt damer jeg har komt veldig godt overens med og alt virker som om det klaffer, før jeg får beskjeden " Du er for snill " og derfor ikke en for meg..
Kan noen damer forklare dette ?

Mange er danseglade og single.Den 24.01.09 er det dans med Ole Ivars på Rika Parken i Ålesund.Endelig noe å glede seg til her i Ålesund også.Vi kan jo ta det som en "sukkerfest":::!
Ta sjangsen da vel,så har vi det gøy.!!!!!

Hvor er du - jenta mi? Finnes det ingen som vil ha meg her inne? Har inntrykk av at man må være modell for å få napp her inne, og at jentene kan velge å vrake. Modell er jeg ikke. Det finnes flottere mannfolk enn meg. Men dere vet ikke hva dere går glipp av:-). Men for å være litt seriøs. Det jeg nevner synes å gå litt igjen her på forumet, men jeg har enda ikke vært her mer enn en uke.
Håper at dere jenter leser profilene og ikke bare ser på bilder........

Noen har bilde av alt mulig annet enn seg selv her inne. Ting de selv synes er minneverdige. Kan ikke si at en dames bilder av Colosseum, barna hennes eller solnedgang over Dovre gjør at jeg interesserer meg spesielt mer eller mindre for henne. Hvorfor har de det et sted hvor de skal få andre til å fatte interesse?