Sukkerforum

Noen som har begynt å bake?? Bare 5 måneder til jul jo..Tjooohoooo 😊👍

Sex og dating

Siste svar ti. 26 juli 2016 17:38 (149 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Det er så mange som skriver de kun er ute etter sex og spenning. Både her, match.com og tinder. Jeg har vært singel såpass lenge nå, så jeg vet at jeg ønsker dating og noe som er litt mer varig. Mange bruker kanskje sex som en port til noe som kan bli litt mer varig? Da jeg svarer at jo, jeg ser nok etter noe som kanskje kan bli litt mer varig på sikt etter litt dating osv, så får jeg ofte til svar at ja, men man vet jo aldri osv...Hva gjør dere andre? Folk som er så åpne om sex og spenning osv, treffer dere noen gang noen av , og tenker at tja, kanskje han snur etterhvert? Eller holder dere dere langt unna? Er jeg helt gått ut på dato før jeg har fylt 40 år? :O

To begreper som ofte går hånd i hånd, men like ofte ender katastrofalt.....både for den ene og den andre.
Hva er det som skjer med oss når vi blir forelsket? Vi ender ofte opp som fjollete fjortiser, sier og gjør ting vi ellers ikke ville sagt eller gjort! Dummer oss ut gjør vi også....uansett alder!
Å være forelsket kan også for noen være det samme som å være betatt...følelsene er et kaos uten sidestykke uansett.
Å hva skal til for å bli betatt/forelsket?
Å når går disse kaotiske følelsene over til "ekte" kjærlighet?

Jeg blir ofte betatt. Jeg kan bli betatt av en serie bilder, men ikke forelsket. Jeg kan bli betatt av lange morsomme meldinger, men ikke forelsket. Forelskelsen kommer først når vi møtes fysisk, hvis den kommer.
IRL kan jeg bli betatt av flørtete blikk, smigrende oppmerksomhet og humoristiske kommentarer.
Ekte kjærlighet har jeg bare opplevd en gang. Første gang jeg sa "Jeg elsker deg" kjente jeg noe jeg aldri hadde kjent før....den samme følelsen kjente jeg igjen da jeg så barna mine for første gang.
Å den følelsen, følelsen av ekte kjærlighet, er i grunnen det største savnet jeg har for øyeblikket❤️

En annen tråd her inne handler om kjekke gutter / eldre jenter.
Det får meg til å undres; hva er sosialt akseptabel aldersforskjell mellom kjønnene når kvinnen er den eldste?

Har en følelse av at vi aksepterer mye lettere at mannen er 10 - 15 år eldre enn kvinnen enn motsatt......

På Sukkerfesten ble det full treff med en dame. Håper mange andre gjorde det samme, men da vi var vel hjemme (hos henne, sammen) og i ferd med å fulbyrde:-) så stilte hun et spørsmål jeg ble overrasket over:

"Påvirker det mine muligheter som partner at jeg går til sengs med deg første kvelden?"

Hva svarer man, og hvilke holdninger har folk? Noen som vil komme med egne holdninger, eller erfaringer med andres? Betyr det noe at den andre er med hele veien første dagen, for muligheten for varig forhold?

syntest att folk kan gidde og svare på henvendelser her , er jo også di her som en aldri har tasta med en gang som blokerer en , hallo er det normalt , er det noen en ikke liker og som plager en så er det ok , men blir feil når en blir blokert uten att en har gjort noen ting,. va sikker på att detta var litt seriøst jeg , så det prøver jeg også og være og høffelig ,

merker fra bilder at mange damer liker å fiske eller gå på ski :)

Nå MÅ jeg slutte å Google han jeg skal på date med! Blir mer og mer overbevist om at han egentlig er en seriemorder 😱😔😦

Noen andre som havner i Google/Facebook-fellen?

Har jobbet i snart 30 år, har en god årsinntekt på mellom 6 og 7 hundretusen.
Så kommer beskjeden om at man er blitt overflødig grunnet sentralisering. Hmmmm..... 50 og arbeidsledig??? Noen som har erfaring med det? Har søkt jobb i snart ett år og vært på tre intervjuer. Mister jobben om 4 måneder. Har en sønn å forsørge. Gruer meg med tanke på hvordan dette skal gå. Da hadde det i grunnet vært tryggere å være to. Men er vel ikke så kjekt å slå seg sammen med en som nettopp har mistet jobben. Noen tanker dere har rundt det?

Driver litt opprydding i meldingstrådene mine, og ser at 5(!) av de jeg har skrevet m er utestengt av sukker 😂😂😂 ...leste igjennom trådene for å se om det var noe i dem som var spesielt ille, men nei.. Vel, en hadde såpass underholdningsverdi at jeg lot et og annet passere, men hva skal til for at dere velger å rapportere en bruker så de blir utestengt? Trusler, for det skjønner jeg godt(!) eller for mye sex-mas? Er det ikke bare å blokkere de man ikke vil ha m å gjøre da?

hei til alle

Du sitter her en Fredagskveld og begynner å ser på Looks.... synes jeg sveiper til venstre på de samme trynene hele tiden... kan det stemme?

Dere er på restaurant- eller kafé-date og regningen kommer:

-Om ikke hun tilbyr seg å betale sin del av regningen eller halve er hun en gold digger.

-Om han ikke sier nei til at hun tar en del av regningen er det fordi han ikke er interessert lengre og derfor vil spare penger.

-Om han ikke tilbyr å betale hele regningen før hun sier at hun kan ta din del er han gniten eller ikke interessert.

Diskutert dette på jente-vors i nesten 10 år nå uten at man enes. Jeg liker best at man deler regningen eller at en tar regningen hvis aktiviteten man skal gjøre koster noe og så tar den andre maten. Skal liksom det bety at han ikke liker meg!

Hva mener dere? Myter eller fakta?

Ser at det er flere tråder her i samme kategori, men jeg bare lurer på hvor folkeskikken er blitt av !
Skrev med en veldig hyggelig fyr her inne,han tok stort sett kontakt, men jeg ga flere ganger uttrykk for at jeg syns dette var hyggelig og spennende, noe han også gjorde 😊
Men plutselig midt i en samtale så sletter han profilen!
Først så tenker jeg at dette må være en feil, men skjønner jo nå at det var det ikke 😊
Hva med å si ifra, ikke la mange ting henge i løse luften 😔
Er jeg i dialog med noen her inne som jeg ikke føler er intressante for meg så sier jeg ifra, og ønsker de lykke til videre!
Det er ikke alltid like gøy å gjøre det, men det handler om respekt for andre mennesker!
Er dere enig eller uenig?

Jeg synes det er så mange underlige uttrykk på enkelte profilbilder her på Sukker.

Man blir litt klokere av å se flere bilder i albumet og av å lese teksten, men profilbildet er jo det som danner førsteinntrykket.

Hva ønsker du å "si" med ditt profilbilde?

Akkurat blitt singel og egentlig bare interessert i å møte noen i samme situasjon for felles hygge.

hmm, jeg har ved noen anledninger opplevd at noen brukere har blokkert meg etter å ha sett profilen min. Jeg har aldri sett eller snakket, (og i mange tilfeller) ei heller aldri besøkt profilen til vedkommende. Hva er det som skjer? Noen opplevd det samme? Det virker helt absurd!

Noen som skal? På fredag feks? 🤘🏼😎😊

Jeg vil bare rette oppmerksomheten på en type svar som jeg ofte har fått fra kvinner her inne på Sukker som jeg har sendte førstemelding til.

"Beklager men jeg tror ikke vi passer sammen, lykke til videre"

Ok, dette høres vel i utgangspunktet ut som et høflig avslag, men etter en del av disse blir man temmelig lei og frustrert. Poenget mitt er at denne typen svar mener jeg her helt unødvendig. Det kan virkelig være sårende å bli avvist slik. Jeg vil oppfordre jentene her inne til å la være å svare hvis dere ikke er interessert i kontakt med den som skriver til dere. Det er mye bedre enn den frasen som så mange lirer av seg.

Det er alltid gøy å få hjerter, men må innrømme at jeg ikke helt klarer å engasjere meg når hjertene er fra en profil uten tekst. Ja, noen av de som sender hjertet har faktisk bilde, men iom at jeg ikke bare ser på utseende, men legger STOR vekt på kommunikasjon så ser jeg på en profiltekst som noe som er et essensielt grunnlag for å kommunisere.

Jeg syns ikke det er spesielt troverdig når jeg får hjerter av ikke betalende medlemmer - de kan nemlig ikke lese mun profiltekst. Lurer på om de ikke betalende medlemmene virkelig er klar for et kjæresteforhild? Viss de ikke er betalende medlemmer pga økonomiske problem så er de jo heller IKKE aktuelle for meg. Hva tenker dere?

Jeg leser tråder der folk mener at det h'n er overlegen, kresen, avviser på en dårlig måte med å ikke svare, eller si 'beklager, men tror ikke vi passer sammen'. Jeg tenker: ta svaret for det det er, og gå videre! Det er en datingside, og blir du avvist så blir du avvist, ferdig med det.

Har selv opplevd at jenter her inne er overfladiske og ser for mye på match prosenten, men ok da er det hennes valg, ikke vits å lage en klagetråd, bytt heller datingside om du ikke er fornøyd.

Ser at det en gang i bland dukker opp i diverse tråder at folk blokkerer fordi de stemmer på "feil" parti, eller har en hobby som er rar eller andre "banale" ting.

Er det slik?
Blokkerer de fleste her inne fordi h*n stemmer på feil parti? eller har andre ulikheter fra seg selv?, MÅ en eventuelt partner være et speilbilde av deg?(eller tilnærmet)

Selv så ofrer ikke jeg det mange tanker, tvert i mot så tenker jeg at en politisk motstander kan være spennende å diskutere med.
Jeg er litt redd for at en person skal bli så lik meg at det rett og slett blir litt kjedelig?

Argumentet om at en som er politisk motstander av deg har et dårlig menneskesyn er vel ikke et gyldig kort i Norge?(når det til tross er små forskjeller de politiske partiene seg imellom) Kjenner mange som arbeider i politikken og mange av de er mine politiske meningsmotstandere, men de er jo supre mennesker.

Faktisk en av de jeg har mest respekt for i politikken er Carl I Hagen, vi er såkalte meningsmotstandere, men for en taler han er!

Hva mener du? hva er en dealbreaker for ditt vedkommende?

I dag morges våknet jeg til en beskjed fra en som absolutt ikke hadde tenkt å sjekke meg opp (geografi, alder) men som skrev noen veldig hyggelige ord basert på det jeg skriver her på forumet og på profilen min. Det ga meg en strålende start på dagen. 😍

Hvilket ga meg ide til følgende to oppfordringer:

1. Alle dere som sitter på gjerdet, kast dere ut i det og bli med i diskusjonene! Det er alltid hyggelig å få med nye stemmer.

2. Send en hyggelig melding til noen som skriver her, si noe positivt om det de skriver, og hvis dere virkelig vil gjøre folk glade - særlig gutta - så sender dere et hjerte, eller en flørtemelding. Tror det er litt stille for mange nå på sommeren, og enten det bare er en hyggelig 'jeg liker det du skriver, ha en god dag' eller 'du er dødskjekk, bli med meg på date, da vel' så blir det helt sikkert satt pris på.

(Dette var da ikke en oppfordring om å skrive melding til meg, jeg har allerede fått en koselig melding). Det eneste er hvis dere har lyst til å si noe hyggelig til et av pseudonymene, og ikke har skriveadgang, så dere kan poste det i tråden her, da kan dere sende det til meg så skal jeg poste det her etterpå.

Gi folk her en klapp på skulderen for all moroa dere har av all kranglingen og den godmodige ertingen vår. 😜

I dag ble jeg og min datter stoppet av en mann som steg ut av en bil og begynte å spørre oss om Pokemon Go. I et øyeblikk av paranoia lurte jeg på om det ikke var tilfeldig, for jeg kjente igjen ansiktet fra Sukker, men jeg skjønte fort at det var det. Det er selvfølgelig tenkelig at han kjente igjen meg også, og derfor bestemte seg for å snakke til oss, men mest sannsynlig var det helt tilfeldig. Jeg spurte om han bodde i nærheten, og han hadde lokal tilknytning og hadde bodd i flere steder i strøket.

En annen gang satte jeg meg på toget, og oppdaget at den jeg satt ved siden av var en jeg kjente fra Sukker og hadde hatt timelange samtaler med, uten datinghensikter, men aldri hadde møtt. Men vi skjønte begge øyeblikkelig hvem den andre var, og ga hverandre en god klem.

Har dere andre tilfeldig møtt på folk som dere har sett på Sukker men ikke datet?

Noen som har vært på kurs eller har lest bøker om dette? Hvilke erfaringer har dere?

Siden jeg skal være en hel måned i Moskva, bestemte jeg meg for å sjekke ut de lokale forholdene ved å melde meg på en russisk versjon av sukker. En del av spørsmålene var ganske like de vi har her, men det som mest skilte seg ut var at det var absolutt ingen spørsmål som gikk på fysisk samliv, men et par som gikk på om man var en god mor og husmor. Og man skulle svare på hvor mye partnere kunne drikke.

Jeg er for så vidt takknemlig for å slippe å legge ut om det første, men var litt i kattepine på de to neste. Er jeg en god mor? Ja, jeg synes da det. Er jeg den perfekte mor? Neppe. Selv barna mine synes ikke jeg er streng nok. Er jeg en god husmor? Tja, etter norsk standard er det ikke så verst, god og rimelig sunn mat kommer på bordet regelmessig, klær vaskes og brettes, og hjemmet holdes rimelig rent og ryddig, men stryking, og søm er ikke-aktiviteter hos meg. Og etter russisk standard, hvor en manns uteplikter er bortimot altomfattende (betale, bære, beskytte, reise seg opp på bussen, hente mat og helle opp drikke på restaurant) og hans hjemmeplikter består av å ta på tøflene selv, ville jeg jo falle totalt igjennom.

Og når det gjelder alkohol skrev jeg at jeg drakk noen ganger i måneden, og at det var viktig for meg at han ikke drakk oftere. Jeg ville normalt ikke tenke på å skulle mene noe som helst om hvor mye en partner drakk, med mindre han hadde alvorlige rusproblemer, men siden alkohol er et stort problem der borte, så fant jeg ut at det var best å være litt restriktiv på det området.

Men det som slo meg mest var hvor inni granskauen håpløse bilder det var på de gutta som ble presentert. Mye barter og bling og muskler og dårlig fokus, Våre badersomsselfier ville vært en opptur. Nå hadde jeg satt så strenge kriterier på hvem jeg ville treffe, at maskinen fant bare 8 kandidater til meg blant Moskvas 8 millioner innbyggere, og de kunne skremt den modigste.

Jeg vet ikke om det er fordi nettdating er så lite vanlig der borte at det bare er de håpløse tilfellene som kommer dit, eller at kombinasjonen mannsunderskudd på 10 millioner, og smellvakre russiske kvinner gjør at markedet er støvsuget for interessante menn.

Men til de som mener at det er for få interessante menn på sukker, så kan jeg love dere at 90% av våre menn ser ut som Brad Pitt sammenlignet med hva jeg så der, og tekstene deres er hundre ganger bedre både på stil og innhold.

Litt nysgjerrig på hvor lenge folk går fra de evt har hatt en date som ikke ledet frem, til det dukker opp et nytt prosjekt / potensiell date.

Har litt tid og bruke. Tenkte det kunne være flott med en tur til litt varmere strøk, men jammen er ikke det lett når man er singel. Hva gjør man (kvinne)😂?

Hva synes dere om dette? Har barn ,synes avstand er vanskelig. Føle det er egoistisk å ikkje tenke på at det er et problem..men bruker det også som en unnskyldning. Eller skal en tenke på at kjærligheten er viktigste av alt?

Trist å høre at Russland kanskje blir kastet ut av OL i Brasil. Men greit at dem tar juksemakere som har gjort dette planlagt og med vilje

Skjønner ikkej helt! koffår e folk her på sukker om dæm ikkje vil dra på date eller ikkje vil tåle noe komplimenter ! ? Ka e heile vitsen? E d bare mæ eller fleir som føle med mæ?

Jeg har lest her inne at noen synes at blokkeringer blir brukt litt vel flittig. Det er mulig at jeg har gått glipp av "the love of my life", men er det ikke en grei måte å rydde på? Hvis f.eks vedkommende er sosialistisk (veldig), har små barn og bor i Bergen og jeg er borgerlig, har voksne barn og bor i Oslo, er det ikke greit å bare fjerne dem fra lista selv om de kanskje er flotte menn? Hvorfor importere problemer i livet, liksom? Blokkering for meg betyr ikke at de ikke duger, men at "det må da finnes enklere veier" å finne noen på... Hva tenker dere?

Aleneferie

Siste svar on. 20 juli 2016 00:01 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Det er faktisk nydelig å være på sydenferie alene, men hvem skal smøre meg på ryggen, lizzom?

Jeg lurer litt på hvorfor nesten alle her inne insisterer på å spørre om hvor lenge man har vært single og hvorfor forrige forhold ble slutt?

Derfor blir jeg litt nysgjerrig på hva slags pekepinn ser man etter her egentlig?
Er man mer eller mindre attraktiv om man ble dumpet, eller om man sto for dumpingen selv?
Er det pluss eller minus å ha vært single lenge?

Jeg synes på en måte at det er litt rart å lese om det som blir "problematisk" for "oss".. Hvordan kan det feks være et problem at jeg er mer eller mindre leseglad? Har det noe m hvor mye jeg leser, eller hva jeg leser..? Feks.. ? ( agurk-tid, absolutt 😂😜😁)

Denne mannen imponerer meg masse og skulle gjerne hatt masse av hans egenskaper ;)

Selv om nettdating har blitt allemannseie, er det fortsatt noen som søker kjærligheten på andre måter.
I dag var jeg ute og gikk tur med en venninne. Og der oppdaget vi at det hang laminerte lapper på flere av lyktestolpene bortetter veien.

Det var rett og slett en kontaktannonse, fra en mann ønsket å komme i kontakt med en dame som ville bli med ham på cruise på sensommeren. Alt betalt, ingen utgifter.

Til min overraskelse hadde han oppgitt telefonnummeret sitt nederst i annonsen.

Noen som føler seg kallet?

Burde vi droppe nettprofilen og heller begynne å henge opp lapp på nærbutikken, med sånne "riv av"-frynser med tlf nr på?

Hei
Er det noen som kan tenke seg og skrive litt og se hva framtida bringer?

En venn av meg synes det er smått urettferdig at han scorer lavt på sexlyst. Han har en krevende jobb som ofte blir med ham hjem. Det er ingenting galt med libidoen hans, den er snarere sterkere enn normal, men så er det det at det bare er frekvensen som teller. Hvorfor er det slik at "sexlyst" skal være sterkere om man ønsker misjonær 7 dager i uken, enn om man vil ha Tantrisk, forbudt og Kama Sutra to ganger i uken?

Som er verre enn smuler i senga.

Og det er smuler i senga når man er solbrent!

(I tilfelle dere lurte.)

Hvor avgjørende er det om en profil har leilighet her på sukker?..

Er det en medvirkende grunn til blokkering fra din side, hvis noen ikke har?..

Eller hvis man har valgt "feil" eller "riktig" kjøkken, baderom, stue eller soverom og tekst, har det noe å si for deg?..

Du, jeg har vært singel i over 8 år, og tenkte å søke kjærligheten her,

men, jeg hadde knapt vært pålogget for første gang i 20 min før jeg fikk slibrige tilbud,

jeg har uflaks i kjærlighet, er 55 år, så dette var sjikkli bånn i bøtta,

det var som å få det gnidd inn, flertallet av mannfolk som liksom er ledig på torget er med rene ord for penga bare "ræva",

jeg er så skuffet og lei meg at jeg holder på til å dauve, og jeg har har allerede forpliktet meg til å betale for å nærmest bli fornærmet av pulesjuke mannfolk i måned ??

takk då, for ingenting,

hvorfor blande folk sammen, de som bare er interessert i en "flørt" og de som har et genuint ønske om å finne en livspartner?

Jeg kikker på profiler, det er veldig ulikt hva den enkelte skriver både om seg selv og den han eller hun søker.
Noen har en smørbrødliste på alt som må være der.

En profil jeg kikket på hadde et absolutt krav til BMI den måtte ikke være over 24, han kritiserte at mange av dem som beskrev seg som middels var overvektige.
I neste avsnitt ville han ikke ha noen som var overfladiske, dessuten skulle personen skrive en utfyllende mail til ham.
Hmm er det ikke overfladisk om en person med Bmi på 26 blir silt bort til tross for andre gode egenskaper?
Jeg ble litt tankefull, selv har jeg et klart ønske om en mann som er høyere enn meg, men jeg vil da ikke utelukke en som hadde alle gode kvaliteter bortsett i fra noen cm for lite.
Hva tenker dere om dette?

Før i tiden så hva folk sammen til døden skilte dem. Nå bytter folk ut partner like fort som dem bytter under bukse...
Hva feiler den nye generasjon?
Hva gjør folk galt?

Jeg før min del liker ikke å være singel. Trives best i forhold. Men er ikke så mye jeg kan gjøre når exen ikke ville være med meg. Og gikk bak ryggen min..

Men jeg har når vært singel i snart 1 år. Og har 2 hærlige sønner. Men savner virkelig ei og dele alt med og være med ut livet :)
Jeg er ikke ute etter one night stand. D e bare tull. Æ vil ha kjærlighet heller :)

Selv er jeg på ferie i Nice for øyeblikket, så om noen andre skulle befinne seg her og ønsker noen å ta en tur ut med, så er det bare å ta kontakt :)

Om noen andre ønsker å slenge seg på for å møte fremmede i det ukjente utland, så oppfordrer jeg for all del til det.

Noen her inne som skal på konsert med freddy Kalas i Kr.sand i kveld 😃😃😃

Hei.

Vært aktiv medlem i noen måneder og syns selv jeg har en grei profil.

Jeg er innom daglig på profiler og legger inn hjerter på en del. Om jeg ikke får respons på hjerter så sender jeg en melding som nevner noe om interessene deres. F. Eks:

"Hei hei :) Likte profilen din godt og ser du liker å gå turer. Går selv en del. Tenkte det var dumt å ikke si hei." Eller noe sånt.

Sender vel 5 sånne om dagen og på flere måneder har jeg ennå ikke fått ett eneste svar.

Eller var ei som sa i første meldig at vi ikke passer sammen.

Noen tips?

Date!

Siste svar sø. 17 juli 2016 01:34 (58 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Jeg har vært på en veldig koselig date! Ville bare si det.

Finnes det noen her som er interessert i en kort flørt eller er de fleste her inne ute etter et forhold? Jeg kunne tenke meg å være litt eventyrlysten med den rette personen. Ingen krav til sivilstatus, kun at du vil ha det gøy og være litt spontan. Mld meg om det finnes noen likesinnede.

Er det noen her som vil være med på en fjelltur ???
Jeg er 2-3 uker alene nå som min datter er på ferie, og det er mange andre også.

Tenker ikke som date da :-)

En god turvenn har flyttet til Oslo, så da hadde det vært kjekt med noen nye venner...

Tar en sjanse her, er nå verdt et forsøk :-)