Sukkerforum

Noen ganger titter jeg på listen over nye brukere, men ser til min forbauselse at det ofte er folk som har vært her lenger enn meg som dukker opp der. Blir vi resirkulert og presentert som nye brukere etter en stund, eller regnes vi som nye brukere det første året?

for første gang blokkert en en bruker som ikke er medlem her.
Han mente jeg var misstenksom og mere til som ikke kunne legge han til på fb.
Jeg har både en jobb og noen opplevelser som viser at det er greit å ta det skritt for skritt, ååå nei du, jeg er nok ei pingle

Jeg er snart den eneste single i vennegjengen og føler ofte at jeg er litt alene på fest fordi parene ikke sosialiserer så mye med andre eller så går de bort til et annet par og snakker om typiske "par ting". Jeg skal ha en sommerfest og i anledning denne vurderer jeg å dekke bordet med bordkort slik at jeg splitter alle parene (er noen single også), pluss at jeg vil ha en sånn bordlek hvor alle har en hemmelig oppgave som ligger under fatet. Tenker ca 20 gjester.

Hva sier dere? Innenfor? Får jeg en mer sosial fest eller kommer jeg bare til å få sure par og ukomfortable single?

Hei! Er det noen som kunne tenke seg å dra på øyhopping i Hellas i sommer.

Hva synes egentlig dere gutta om at jenter gir dere komplimenter?

Jeg er vant til en kultur hvor man både gir og får rikelig med komplimenter, men siden norske menn er veldig forsiktige med å gi så blir jeg også forsiktig med å gi.

Hva synes dere om at en jente sier dere har pene øyne, sjarmerende smil etc.? Er det kleint eller blir dere bare brydd?

Våkna til en temmelig kjip melding i dag. Hvis du er der ute og leser dette, Anti-Pjatt: Føler du deg bedre nå? Det der var en skikkelig shitty ting å gjøre. Du har all rett til å være uenig, tilogmed bli forbanna, men det voksne er å argumentere saklig og uten personangrep. Og å dra ungene mine inn i det - faen meg uakseptabelt.
Det sitter et menneske bak pc'en her.

Her er regla i sin helhet:

12 timer Anti-pjatt(ubesvart)
Jaha, du. Først kommer det en tråd der en perosn beklager seg over syting om ekser, og da svarer du følgende:

”Helt enig med deg! Bitterhet og syting er særdeles utiltrekkende. Det er dessuten et digert, vaiende rødt flagg. Folk som føler livet er i mot dem eller skylder dem noe styrer jeg unna, kommer aldri noe positivt ut av det.

Smile, and the world smiles back. Laugh hysterically, for no reason, and they'll leave you alone”.

Ja vel. SÅ kommer det en tråd der en dame faktisk beklager seg over eksens oppførsel, og da ville man jo vente seg at du ville svare noenlunde det samme som ovenfor? Nei da, i stedet svarer du dette:

”Hahaa kødder du? Smekk ham i bakhuet! Eller kom med lovprisninger av andre menns attributter.
Spøk til side: Slik oppførsel er uakseptabel. Man blir ikke blind fordi om man er i et forhold, men alle med et snev av empati og respekt (og mer enn to hjerneceller) lar være å stirre åpenlyst. Eksen din var et regelrett rasshøl, og ikke spesielt smart heller. Godt du kvittet deg med ham :)”

Snakk om å motsi seg selv! Et hjelpeløst, innbilsk lite kvinnfolkfjols uten et snev av selvinnsikt er hva du er. Gud, så forbannet lei jeg er av å måtte forholde meg til sånne som deg, som ustanselig sklir i sine egne argumentative bananskall, langer ut mot speilet i sin monumentale innsiktsløshet, og for øvrig ikke når meg halvveis opp på ankelfestet intellektuelt. Heldigvis for deg, og dessverre for meg, har jeg valgt å ikke være betalende medlem her, ellers skulle jeg ha revet de lattervekkende ”meningene” dine fra hverandre på forumet som det skrikerunge-sludderet de er. Godt jeg nå kvitter meg med deg !

Og til slutt – hvis døtrene dine er i nærheten av å kunne kalles briljante, er de GARANTERT ikke dine.

Kom over ett nytt rykte😁

Har sett meg litt rundt her inne nå og må innrømme at jeg er litt overrasket. Det er mange kjekke mannfolk her, i alle aldersgrupper, og det hadde jeg helt ærlig ikke trodd. I mitt hode, er alle de kjekke, snille og skikkelige karan tatt av tilsvarende damer og jeg skulle finne "left-overs" her inne,- men slik er det ikke! Mange fine karer her, ordentlige mannfolk virker det som, og jeg blir litt stressa for de er langt over min league ! :)

Da var det slutt for meg som betalende medlem.Jeg ønsker dere alle masse lykke til i den magisk Sukker world og jeg håper at alle klarer å være litt mykere i kantene, fordi jeg tror at det er det som er den største problem her inne.Ellers forstår jeg ikke hvordan det kan være at så mange utrolig flotte kvinner og menn er alene og skriver og skriver om dating og flirt, men er til slutt alene .Det med at det er koselig å være med i denne forum er en mentalt unnskyldning , vi kunne ha gjort hundre andre ting irl for å snakke med folk og for å bli kjent med noen :-) men jeg forstår at det er en safe zone å beholde seg i.
Dere må ha en god sommer og godt liv..

Hvis man vil svare folk kjapt nok i en "travel hverdag" er det ikke alltid like lett.

Si du prater ofte med 3 stykker, å 4 nye sier hei hver dag så blir jo kvantum ganske stort etterhvert.

Å siden jeg nå er mann, så antar jeg at jenter får mye større press en gutter å dermed ikke rekker rundt til alle.

Så gi de litt "slækk", enter så er du faktisk uinteressant eller så blir du bare en i mengden

Når dere har blitt enige om å treffes med noen fra Sukker, utveksler dere telefonnummer? Så langt har jeg alltid foreslått det, men det gjør meg faktisk litt nervøs fra tid til annen, og jeg tenker den nervøsiteten kan være enda værre for kvinner?

Lurer rett og slett på om noen her skal dit🙊

Hvor i "prosessen" er du nå?

Hvor mange skriver du med, hvor mange møter du for tiden og hvor mange vil du si du har noe på gang med?

-Jeg lurer rett og slett på hva som er vanlig.

Kjøpte meg nylig en selfiestang. Men fant ut at den var litt i korteste laget. Så kjøpte en ny som var lenger - hele 1 m i fullt strekk. Noen som har lenger? Eller blir det neste dronevarianten? Så nylig noen som vasket vinduer på en flyplass. De brukte en nal som må minst ha vært 5 meter. Tenk å hatt en slik selfiestang? Det gir perspektiver på livet, dere.

Trøtt dag

Ingen svar
(kvinne 52 år fra Vest-Agder) Privat melding

Dagen derpå trøtt i dag... Hva er beste sløvemodus for deg? Sofa og tv? Ut på rusletur? Iskremboksen? Forum :D
Tror jeg sovner på øyeblikket, så jeg blir ikke nødvendigvis noen veldig aktiv deltaker i denne tråden...

Mange kvinner liker fotmassasje. Hvor mange er det som også liker det som en del av sex? På nettet florerer det av slike pornofilmer. Er det kun et resultat av menns fantasier?

Jeg lurer på hva bilde- og tekstløse personer her inne forventer når de sender en førstemelding, og de selv ikke engang bemerker at de mangler "alt" på siden sin.

Skal arrangere utdrikningslag i Bergen førstkommende lørdag og en del av planen er at brudgommen skal være aktmodell og bli tegnet av de resterende deltakerne, og etter hvert i seansen ønsker vi å supplere med en ekstra aktmodell uten at han vet om det på forhånd. Men å få tak i denne aktmodellen har vist seg å være meget vanskelig. Noen som har noen tips?

Jeg er stor fan av mennesker som ikke er A4, men her inne har jeg stort sett vært i kontakt med mennesker som er langt utenfor det jeg søker. Uten å gå i dybden og lage en sutretråd; jeg tviler på at jeg fornyer medlemskapet som superbruker :D

Forleden dag observerte jeg en særdeles tiltrekkende mann i butikken. Jeg angrer litt på at jeg ikke tok kontakt. Det koster jo ikke mye, alt å vinne intet å tape. Men jeg er _veldig_ dårlig på smalltalk med fremmede i butikken. Jeg kunne sikkert sagt "så fine sko du har" (det hender faktisk jeg sier det til kvinner, uten t jeg vil noe mer enn å gi kompliment for skoene), men han hadde ikke fine sko. Min erfaring er at veldig dårlig (ja, veldig generaliserende her) på å ta hint.

Er det innafor å bare si: - hei, du er veldig kjekk/pen (eller sexy, for det var det denne var)? Hey handsome, liksom? :D Vi nordmenn er ikke vant til å bli snakket til av fremmede i heletatt, og har en relativt stor intimsone. Når man møter noen i dagligvarebutikken eller på toget, skal man spørre om de har en good smoothieoppskrift, eller what?

- Jeg skal ha deg! sa jeg til han jeg var i forhold med sist. Det funka den gangen :D Men det var på firmafest, ikke på nærbutikken.

Sikkert flere som har skrevet om dette, men er litt frustrert etter kort tid her inne. Har hatt ett par treff, og tonen har vært fin, mye latter og praten har gått løst og ledig. Var enige om at vi måtte treffes igjen. Så kom den store "tystnaden". Hva med å sende en melding å si at du ikke følte kjemi, men ønsker deg lykke til videre ????????? Hadde det vært unge karer så kan jeg faktisk skjønne det, for de har ikke samme oppdragelse som vi som har levet en stund. Men karer på min alder. HALLO !!!!!!!!
Ta dere sammen, ikke vær så feige.
Ja der forsvant det sikkert flere friere. he he

Gullkorn eller lavmål? Jeg personlig synes my sin er best.
Kom gjerne med flere.

Villrosa:
To sopp ruslet rundt i skogen....da de kommer over en gravemaskin. Den ene soppen klatrer opp i førerhuset, og den andre opp i grabben.
Sistnevnte kikker opp i førerhuset til kameraten og sier: "hei sopp :-)

Nessia:
Hørt på fest: Hvorfor ble det så mørkt? Pæra gikk..

Paper_Gods:
Pappa: – Kan du si navnet på et dyr?
Stine: – Kaffe.
Pappa: – Kaffe er ikke et dyr.
Ole: Men mamma sa at kaffen har blitt dyr.

tresnitt:
Per: Hvordan går trillebårsalget?
Pål: Dårlig. Alt fraktes via nettet.
Espen Askeladd: Er dere helt korka i n(oe)ttet?

Creeper:
To pakistanske kollegaer på A-hus:
- Hvor jobber do?
- Jeg jobber på poleklinikk
- Do er heldig. Jeg jobber på ronken

my:
Lis: Jeg vil ha loff til frokost
Lus: Det er ikke morgen nå
Lis: Det brød vel jeg meg ikke noe om

Jeg lurer på.... Iallefall ville jeg selv satt stor pris på om det kunne blitt satt en anførsel ved de (og det er MANGE ) som konsekvent lar vær å svare på hyggelige invittasjoner de får.
Dette er en stor skuffelse blandt mange, iallefall menn, som jeg kan snakke for, at en legger sin flid i å be om å få kontakt med ei søt jente her..... venter i en, to og tre måneder, men intet svar.....!,,,
Det er stygt gjort og mange drømmer blir knust.

Ja - det er bare å gå videre til neste.... Men for mange av oss her inne, så har allerede selvtilliten blitt punktert lappet, punktert igjen - og dette er nok en følelse av verdiløshet.....hjertesukk fra en som begynner å bli ensom nå og det gjelder nok også endel gode jenter/ damer der ute......

Klem til alle!

Hva legger dere i det? Er 50 de nye 40 som i sin tid var de nye 30? Eller er livet "slutt" ved 60 sånn at nå er det bare høst og solnedgang og "siste gang" av alt som er å forvente fremover?
Personlig trives jeg fantastisk godt i livet mitt her og nå og klarer ikke se problemet med å "runde 50", men har merket meg hvor mange som har gratulert meg med "de 29" som om det var det jeg forventet. Andre som har tanker om temaet?

Normal høflighet ville være å svare hvis noen spør deg om noe. Der er det en del som sliter litt....

Jeg lurer........ Er det noen som finner noen her?? Mange besøk men dårlig med meldinger😩

Fikk et spørsmål når jeg logget meg på Sukker nå om man bør slutte å vise alderen på folk etter 30/40/50 eller alltid vise alder. Regner med alle fikk dette spørsmålet? Jeg tenkte ikke voldsomt over det, men huket av for at alder alltid skal vises. Hva svarte dere, og hvorfor?

Narsissist

Siste svar on. 15 juni 2016 17:41 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym skriveline

Tror jeg har vært involvert med det man kaller narsissist. Og da mener jeg en vaskeekte en. Han fikk meg til å tvile på meg selv på en så vanvittig måte. Han snudde min verden opp-ned, og jeg pushet mine egne grenser lenger og lenger. Er ikke akkurat pur ung, har aldri opplevd noe lignende, og trodde aldri jeg kunne komme i en slik situasjon. Noen som har vært borti noe lignende?

jeg vil.... Altså er jeg.... Mann.... Eller?

Men, jeg søker det seriøse.... Altså er jeg splittet.... Eller?

Og jeg klikker på de som er penest.... Selv om jeg søker dem som er ... Renest...
Hurra for meg, snart får jeg til takt og rim...

Jeg har vært i en rekke forhold .I det siste som tok slutt for en stund siden,så var det et irritasjonsmoment for meg at typen alltid stirret hensynsløst på/etter andre kvinner når vi var ute for en hyggelig aften.Jeg klarte ikke å ta det opp med ham,men valgte å forsøke å overse det hele.Han fikk med seg alle detaljer vil jeg tro idet han lot blikket gå fra topp til tå og lot blikket henge ved helt til kvinnen eventuelt var ute av syne.Jeg antar at dette var noe han ikke hadde ønsket å snakke om hvis jeg hadde tatt det opp ved en senere anledning,jeg forble derfor taus om temaet.Han hadde et hissig temperament og jeg antar at han ville skyve hele skylden over på meg ved at det var jeg som var for nærtagen.
De andre mennene som jeg har vært i et forhold med har ikke hatt en sånn tendens,annet enn jeg kan si at det har vært normalt.
Hva tenker dere om en partner som tilsynelatende gjør dette uten å moderere "stirre tendensen".Jeg klarte ikke la være å bli irritert over manglende hensynstagenhet samtidig som jeg også undret på hva som foregikk i hodet hans når han satt der og var fraværende og fokusert på noe helt annet.Jeg vet at jeg ville aldri gjort det overfor partneren.

Hva med å bare bli kjent ' ikke falig ☺️☀️

Jeg liker ikke rabarbra. Min datter liker ikke rabarbra. Men jeg føler at jeg bør gjøre noe med den, så jeg i det minste kunne gi den bort.

Har noen en god oppskrift på rabarbramarmelade som er så velsmakende at selv de som ikke liker rabarbra synes det er godt? Noe med en kg sukker til en stilk rabarbra f.eks 😬? Jeg har vurdert å blande det med roseblader eller rosenvann for å mildne det, evt epler eller jordbær. Jeg hadde en oppskrift en gang på solbær og ripssyltetøy som var grisegodt, for det var så mye vann og sukker i at smaken ble ganske mild. Tror det var en liter solbær eller rips til en liter vann til 2 kg sukker.

Noen tips eller gode ideer?

Vet ikke om damene her inne får så mye meldinger, ,at det å.sende et høflig svar er for mye forlangt😈
Bare undres? ??

Hva synes dere å foretrekke, dere som mottar interesse fra andre?

Foretrekker dere at det sendes en melding først, eller at nysgjerrighet vises ved det gule hjertet?

Jeg ser de fleste damer har et noe fargerikt blad der. Betyr det at dere ramler rett i Diplom-is-bøtta og på med sex og singelliv ikledd pledd og pusetøfler og hulkende ringer venninna om noen har sagt noe slemt? Eller er det bare jeg som er rar som bare himler litt med de lyseblå og tenker mitt om avsenderen slenger med leppa?

https://media2.giphy.com/media/96bkvQIRxqCAg/giphy.gif

Når dette kommer opp som match, da sitter frieriet løst! :D

Har skrevet en ny profiltekst.
Setter pris på tilbakemeldinger, positive som negative. sett i gang :)

Hei sukker-folk ☺️

Opplever nå og da at en bruker har vært og besøkt profilen min, og deretter blokkerer meg uten at man engang har skrevet en melding til vedkommende . Hvorfor? Jeg bare lurer. Hadde forstått det dersom man var ufin eller frekk, eller har møttes, men ikke vil ha noe med den andre å gjøre lenger...

Vært enklere

Siste svar sø. 12 juni 2016 09:04 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann28Oslo

Hei :)

Syns det hadde vært greit om jentene kunne skrevet i profilen om dem liker blonde eller mørske gutter lisom. Man blir å sende til en del uten å få svar tilbake. Ganske irriterende med damer iblant :(

En annen observasjon etter noen dager på Sukker er at veldig mange kvinner er på toppen av et fjell på bildene sine. Da kan vi jo utlyse en konkurranse om hvilken profil som har bilde på toppen av det høyeste fjellet.

Er menn på toppen av fjell i sine bilder også?

Da har jeg jo også skjønt at å ikke være en sønn av villmarken kanskje heller ikke er noe sjakktrekk for å lykkes :-).

En interessant observasjon etter å ha sett gjennom en del av Sukker sine profiler er at veldig mange av dagens kvinner i 50 årene ikke lenger er interessert i menn som er eldre enn seg.

Kanskje det sier noe om hvordan vi ser på de ulike 10-års periodene etter fylte 30? Å passere 30 er noenlunde greit, å passere 40 føles litt på grensen av det akseptable, 50 er litt traumatisk og 60 er nesten pensjonsalder. Det er ikke like lett å se seg selv i denne settingen - 40 var jo bare for en kort tid siden :-)

Jeg hadde en nabodame på 93 som jeg for en tid tilbake fulgte ned på eldresenteret der jeg bor - tenkte det ville være godt for henne å møte litt flere folk på hennes alder (vel, de fleste var nok yngre). Der hadde de for eksempel seniordans på mandager, balansetrening på tirsdager, afasigruppe på onsdager, rådgivning for testamente etc. Jeg printet ut denne oversikten til henne, men når jeg så at aldersgrensen var 60 år gikk jeg rundt i en slags i koma i flere dager. Jeg måtte komme meg rett tilbake på Fitness Express og finne de tyngste vektene de hadde der - for en sjokkopplevelse.

På den annen side, kanskje kvinner bare har begynt å tenke at dette har menn holdt på med fra tidenes morgen - nå er det vår tur.

Thumbs up - vi får som fortjent :-)

- Jeg ønsker meg at det skulle være mulig å søke på person på forumet og få opp innlegg de har skrevet og tråder de har startet

- Jeg ønsker meg at det fantes et alternativ til blokkering for de man finner uinteressante, slik at man slipper å såre folk

- Jeg ønsker meg muligheten til å sette inn bilder i meldingene og i trådene her på forumet

- Jeg ønsker meg at det skulle la seg gjøre å blokkere folk uten å gå inn på profilene deres.

Og sikkert en god del til, men det er det jeg kommer på i farten. Er det flere som ønsker noen av disse funksjonene, eller eventuelle andre?

Utseende.!

Siste svar lø. 11 juni 2016 20:08 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann28Oslo

Hei.

Jeg blir bare mer og mer deprimert over at jenter tenker vist bare utseende. Er vist ikke så viktig med personlighet eller interesser :(. Men sukker skal jo være så bra lisom. Men har ikke funnet en spesiell person å komme i kontakt med lisom. Hva er det som gjør at jenter ikke svarer tru?

Jeg synes det kan være litt morsomt å tyde drømmer noen ganger. I natt drømte jeg at jeg hoppet i fallskjerm!! Dette er så langt utenfor min komfortsone jeg kan komme, - det var en så utrolig virkelig drøm. Hva i all verden betyr det? Har jeg selvtillit på topp om dagen? Er jeg virkelig megaklar klar for nye eventyr? Eller er det bare 40-års krisa som slår inn....?

Hvorfor sitter vi inne og bak tastaturet når sommernettene bare venter på oss? Jeg vil på date!

Hva vill si å ha EXPO?

Hei.jeg kjenner ei dame hun er gift og har 3 barn og er utro. jeg har lyst til å sei til mannen hennes hun er utro. hvordan jeg kan sei dette til mannen hennes? .

Noen som gleder seg til musikksommeren? Jeg har foreløpig bare kjøpt billetter til Bergenfest. Noen andre som skal kose seg på festival eller konserter i sommer?

Jeg inviterte med en mann på date på stranden for et par dager siden. Og siden han hadde spandert lunch på meg på første date, tok jeg med meg en picnic-kurv til stranden.

Nybakt brød, hjemmelaget aioli og kjøttkaker, salat med fire forskjellige salattyper, kirsebærtomater, fetaost og avokado. Pastasalat med kylling og pesto, samt chorizo og manchegoost i skiver på en liten skål, cashewnøtter og druer. Iste til å drikke (vi kjørte jo).

Har dere noen favoritter til picnic'en, ting man ikke behøver å varme opp, og som smaker godt og ser lekkert ut?

Jeg hadde planlagt melon og skinke, fersk ananas i biter, og tomat og mozzarella-salat også, men tiden strakk simpelthen ikke til.

Noen gode tips eller oppskrifter?

Jeg tar også i mot tips om gode steder. Jeg er ikke mer kreativ enn at stranden eller Vigelandsparken er det eneste jeg kommer på. 😊

Jeg tenkte aldri at det skulle blir et problem i forhold til å få seg kjæreste da jeg bestemte meg for at gården jeg eier med to søstre ikke skulle få lov til å gå til grunne....men er jo singel og ønsker vi kunne være to om det. Hvordan kombinere bruk av fritid og innsats på gården med å ha en kjæreste?

Jeg ønsker å advare dere her inne om forsøk på svindel. Det er personer som utgir seg for å være amerikanske soldater og tjenestegjør i bl.a i Afghanistan. De vil gjerne kommunisere via privat epost og har gjerne en privat epost adresse. Anbefaler at de som evt. "snakker" med noen som utgir seg for å være amerikansk soldat ber om å få den militære epostadressen. ALLE soldater har dette og den slutter på .mil.
Epostadresser som slutter på @usa.com er private adresser som alle kan opprette.