Sukkerforum

Bare si fra at politiet formulerer seg såpass at det er "kaos" i sentrum nå, ved stortinget, så ta veier utenom og vær forsiktige når dere kommer!
Har på politiradioen her..

Så på nyhetene hvor de viste bilder fra demonstrasjoner i London og Paris.

Må bare si at det vi opplever her er "peanuts" i forhold til det som skjer i de store byene i Europa.

Jeg vet at dere er langt mere ivrige på å kontakte oss jenter enn omvendt, så dere skal ha for det. Men når dere klager på dårlig respons, så vær klar over at dere må skille dere ut og vekke en interesse for å få ordentlig respons. Jeg får mye meldinger av typen "Hei, vil du bli kjent med meg?", "Hva har du gjort i helgen?", "Du var søt.. har du det bra?" osv... En slik melding vil bare være en av mange like meldinger som på ingen måte skiller seg ut. De jeg svarer er de som skriver noe mer, de som gir meg en grunn til at jeg skal ville bli kjent med dem. Det er selvfølgelig ingen garanti for å få svar, da det også vil avhenge av profilen.

Noe annet som ofte blir ignorert er standardtekster som antagelig sendes til en lang rekke jenter.

For øvrig er bilder tatt av seg selv i speilet på badet noe av det mest harrye jeg ser. Hehe...

Jeg vil bare hjelpe dere gutter til å få mer napp, og lette litt på frustrasjonen:) Lykke til!!

Tenk at det kommer opp mot 750 Sukkerbiter i morgen.....
Dette _må_ bli gøy :)))

Jeg lurer sterkt på om det er arrangert sukkerfester i andre byer enn Oslo?

Om det ikke er, så foreslår jeg at andre brukere av sukker får litt drahjelp til å få arrangert fester i henholdsvis Tromsø, Trondheim, og Bergen. Er da vel ikke bare Circus som teller.La nå østlandet møte nord og vest om de gidder..

Hva er poengen med å sette hjerte på en profil, og så gi f.. i å svare når man sender en melding tilbake?
Har opplevd dette flere ganger og er sikkert ikke den eneste, kanskje noen av de "skyldige" kan gi meg et fornuftig svar?

600 gjester er allerede passert og vi lurer på om vi snart må stenge påmelding på nettet slik at vi kan vurdere lokalet fortløpende og heller slippe inn i døren. Lokalet skal visstnok fungere opp til 750, men det kan være greit å føle litt på det. Hvis du ikke har fått meldt deg på så kan du derfor risikere å ikke få plass.

Æ bære undres, ..........av nyskjerrighet altså.

tenk så kos det hadde vært å våkne opp i helgen med en kjæreste!
en å være forelsket i og had det morsomt sammen med, ligge lenge i sengen og kose og snakke...lage go mat sammen med, og gått tur med kanskje? gjort det som falt seg inn..

skjønner ikke hvorfor det skal være så veldig vanskelig???
( små frustrert kvinne...30.)

Eik

Siste svar lø. 10 jan. 2009 11:50 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Waveman

Noen som har vært på restaurant Eik i Oslo? Er det en egnet plass for en middagsdate?

Et lite spørsmål til dere som er litt kjent i Oslo og kanskje vet litt om hva som skal foregå der. Har en sønn på 17 år som har fikset seg konsert billett i Oslo for en stund siden. Konserten er i en sidegate til Karl Johan ikke så langt fra Scotchman og en kirke. Skal være i morgen fra kl 16 til 22. Han og noen kamerater skal ta toget inn og hjem igjen på kvelden. Blir litt skeptisk når jeg leser om planlagte demonstrasjoner i Oslo i morgen. Men er usikker på om dette vil merkes så langt ned i Karl Johans gate. Hva tror dere, er det greit å la ham dra inn eller bør han bli hjemme. De er flere kamerater som skal dra sammen. Stoler på de at de er rolig selv, men er veldig usikker her. Noen råd?
(Jeg blir veldig upopulær hvis jeg nekter ham, men det er jo noe av ansvaret ved å være forelder da)

ut i kveld??

Siste svar fr. 9 jan. 2009 18:00 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym tønsberg

hei..bare lurer..single , kjekke menn som har tenkt seg ut i Tønsberg i kveld???

Jeg logga meg på i dag og fant til min forundrelse at under nye brukere så var det kommet en mann (vel, med bilde av en mann ihvertfall) som hadde hele 86 i match! Dette er en rimelig høy match for meg. Jeg trodde ikke jeg svingte den veien, men skal jeg sende han en melding mon tro? Kanskje det er skjebnen hehe.

(Tror han bare har krysset av for feil kjønn. Men var jo litt morsomt)

Hvordan er det sånn at noen kan ha flere enn 5 ting på interesser, jeg får det ikke til.
Er det jeg som er dum eller?

Hva er det med gutter/menn som "vil bli holdt litt i ørene" ???....(ja, det er en formulering som jeg leser i flere profiler...)
Kan de ikke ikke holde dere selv i ørene? Er de egentlig ikke blitt voksne?.....har ikke selvkontroll?
Har "voksne kvinner" lyst til å ha en mann som (slik jeg tolker det) ikke klarer å begrense seg selv?
Synes ikke å holde noen i "ørene" er noe som hverken den ene eller andre parten skulle måtte gjøre i et parforhold.

Det er grisekaldt ute, jula er over og finanskrisa slår vilt rundt seg. Tenkte det var tid for å starte en "takknemlighetsliste" for å minne oss selv på hvor bra vi har det. En tråd med bare ting vi er glade for og som kan preges av både tøys og tull og alvor. Kan kanskje bli en fin tråd å muntre seg opp på ved behov?

Starter med å uttrykke min enorme takknemlighet til han som fant på startkabler, det har reddet dagen min flere ganger siste uka:)!

Max manus

Siste svar fr. 9 jan. 2009 14:07 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym seint ute

Jeg vil på Kino og se Max manus!!!
Ja ja ja....er litt seint ute-ALLE har jo sett den jo!!
Hvor "stusselig" er det å dra på Kino aleine egentlig....?Ikke det som frister iallefall!

Kvinnfolk er rare vesener, de skrøner og forteller sine eventyr. Men får de noen sinne sin magiske slutt, ikke slik ting er om dagen iallefall. Jeg er faktisk hva kvinner vil ha ( det de tror de vil ha, men ikke mener, bare sier til alle de kjenner, men som ikke er sant, men det er faktisk "sant " ):

Er født slik, ligger i mine gener tror jeg. Er en snill mann, arbeidsmenneske, handyman, tjener godt, familie mann, vil kun være med en person ( helst) resten av mitt liv, følelse menneske ( med det mener jeg kosete etc), gla i barn, ærlig, seriøs, leken, sosial, eventyrlysten og bla bla.

Kvinnfolk sier de kun møter drittsekker til oss Men, at de aldri kunne møtt en allright type for en gangs skyld. Jeg er sikkert ikke den eneste som har fått høre av ei veninne eller damer en har møtt på fest eller etc. Om dette irriterende problemet, som tydelighvis er en Curse for dem.

Men av egen erfaring så blir faktisk jenter skremt av ordentlige mannfolk, de som er ekte. En som er ærlig inntressert, vil møte deg igjen.

Har heldighvis møtt en herlig person, som ikke er redd for disse tingene.

Så til alle dere "Vesener" der ute. Gjør hva dere vil, plukk ut hvem dere vil. Men slutt med klaging og syting til mennesker rundt dere at dere aldri treffer en ordentlig mann. Når dere mest sannsynlig allerede har gjort det og kastet han vekk.

Ha en fin helg.

Hilsen Alexander. J.

Åssen kaffe drikker dere når dere er på kaffebar og hvor mener dere de har best kaffe? hehe...

Lite respons

Siste svar fr. 9 jan. 2009 00:23 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym vanskelig

Er det vanlig å få respons av sånn ca 5 % av tilskrevne damer? Heldigvis, snart går medlemsskapet ut...

Vel nå har jeg vært nesten 2 år på sukker og fortsatt leter jeg etter den "enda ene".

Det startet veldig lovende allerede etter den 3. daten, møtten jeg noen som virket lovende, men skinnet bedro..

Etter ca. 25 dater i løpet av 2 år, de fleste har blitt med det ene møtet, noen få 2-3 møter og 1 forhold som varte 3 mnd (jeg trakk meg tilslutt..) Jeg har ikke vært ute etter noen one night stand og den eneste jeg har hatt sex med av de jeg har møtt på sukker, var jenta jeg var sammen en stund.

1) det første som slår meg er at menn på sukker må senke kravene sine, fordi damene her inne stort sett ikke tar initiativ. Damene får titalls svar om dagen og kan således velge og vrake...og gjerne sikter høyere enn det normalt kan. Jeg har personlig merket dette på sukkerfester, der man er mer populær enn gjennom den skriftlige utgaven...kanskje er det litt pussig?

2) hvorfor er det ikke mulig å gi et høflig svar når noen seriøst kontakter deg? Jeg skjønner det ikke er lett å svare 100 om dagen, men da får du heller skrive noe om det i profilen så folk forstår? eller i det minste sende et standard svar tilbake?

3) hvorfor unnskylder så mange seg og sier at de ikke har vært på nettet den siste tiden, når det står at de er online eller vært inne siste uken? Burde det ikke være bedre å finne på en bedre unnskylding for å ikke svare, når du først svarer?

Jeg er ikke bitter om det skulle høres sånn ut, men veldig overrasket over at vanlig folkeskikk ikke eksisterer på denne siden eller er mangelvare, men det er vel kanskje den retningen samfunnet beveger seg?

Jeg gir ikke opp, det må da finnes noen der ute for meg også!!! og sukkerfesten er neste mulighet! Vel møtt seriøse jenter den 08.01.2009.

godt nytt år til alle...

Herregud..

Jeg får så lett turn-off på gutter..
Kan skrive mye og lenge med menn.. Men med en gang jeg synes det er masete trekker jeg meg unna.

Møter jeg dem en gang og det ikke smeller- har jeg ikke lyst til å treffe de mer.
Spør de om dumme ting..mister jeg lysten til å bli kjent..

Er det bare jeg som må gi folk en sjans eller to... Eller er det noen som kan ro denne sære båten sammen med meg??

Nærmer seg helga og fest, så nå trenger jeg tips til vorse-låter. Står helt i stampe her når det gjelder låter akkurat nå :S

Noen som har forslag?`:)

Jeg kommer selv fra den aller nordligste delen av landet, men jobb og karrieremuligheter har dratt meg sørover.
Jeg ser i veldig mange profiler at jentene ramser opp 15-16 av landets fylker, men ikke de 3 (4) nordligste.
Dette er både hos jenter som sier de er villig og hos de som ikke sier seg villig til å flytte over avstander.

Jeg kan forstå at det gjøres på jenter som søker feks kun innen en viss avstand fra sitt hjemfylke, men skjønner ikke helt hvorfor.

Er dette en enkel og grei geografisk inndeling pga avstander, eller skyldes det "etniske" fordommer? Er jeg sjangseløs hos akkurat deg fordi jeg er nordfra? Hvilke holdninger er det mot oss der ute i det ganske land? (som i sukker sammenheng jo stort sett er det sentrale østlandsområdet)

P.S. Jeg er selv registrert i Oslo, men har nordlending på dialekten.

Noen som skal på Sukkerfesten 10. januar?

Jeg er en mann på 40 år. Noen damer finner meg attraktiv, andre ikke. Helt naturlig så langt. Så kommer det rare. Tror jeg da. Når jeg kikker gjennom dameutvalget her på sukker så kommer jeg frem til at blant de i tyveårene er kanskje en tredjedel pene, hvor av en god del er klyp-meg-i-armen-så-jeg-våkner deilige. Så kikker jeg på de som er i trettiårene og kommer frem til at antallet pene har sunket til en av ti. går jeg over til førti + er det nesten ingen som duger for hormonene mine. Før dere nå kvesser klørne, ringer til sukker for å spore meg opp, hiver dere fnysende på mobilen for å sladre til venninner og skriver i avisene om mannsgriser og umodne menn ber jeg dere lese litt videre. Altså.. jeg kan ikke fordra å være på denne måten. Det fører til at jeg nesten ALDRI kommer i kontakt med noen som også tenner på meg siden attraktive damer i tjueårene eller begynnelsen av tredveårene kan plukke laaaangt høyere på treet enn der jeg befinner meg, og normale damer på min egen alder ikke en gang blir vurdert her i gården. Så "smaken" min har ikke endret seg noe som helst de siste 15 årene. Så det ender opp med tre-fire nye "nødløsningsdamer" per år som jeg har sex med, mest bare for å lette på trykket, men ikke kan tenke meg å følge opp videre for noe mer seriøst.

Er dette vanlig eller lider jeg av en sykdom? Flere som "sliter" med dette?

http://www.vg.no/nyheter/utrolige-historier/artikkel.php?artid=545822

Tror dere på second chanses, og at folk kan forandre seg?
Rent hypotetisk: tenk deg at du har truffet en du kan tenke deg å dele livet med, og så forteller han/hun om feilgrep de har gjort i livet som har fått store konsekvenser... hva skal til for at du bryter med vedkommende? Hva kan du leve med?

TS ønsker at denne tråden skal inneholde like deler alvor, digresjoner og rare innfall, og mest av alt respekt for hverandre:-)

Jeg er riktignok i det positive hjørnet i dag, og opptatt av å finne glede og takknemlighet, men skal jeg le eller grine over verdens galskap? Hører på radioen at pornoindustrien i USA ber om krisepakke for å hjelpe folks sexlyst under finanskrisa... Tuller de?! Har sånn generelt ikke noe anstrengt forhold til porno, men krisepakke.... Noen som kan hjelpe meg å forstå:)?

Hvorfor dabber alltid interessen av så fort man foreslår et annet fora (MSN, mobil, etc) enn sukker? Hva er det egentlig som går galt?
Føler de aller aller fleste man kommer i prat med her har en slags holdbarhetsdato som man må FORTE seg å bli interessant nok innen, før man bli ditcha.. mææn så irriterende

ledig plass

Siste svar to. 8 jan. 2009 16:08 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym cbastian

Dette er jo helt krise. Jeg aner ikke hvor mye ledig plass jeg har i innboksen min.
Kan de flotte damene på sukker sende meg meldinger slik at jeg får sjekket hvor mye plass jeg har igjen ? :)

Er folk slitne etter nyttårs aften eller er det mange som har tenkt seg på sukker festen 10 jan??

Etter å ha flagget "nei" til mamma'er en god stund, snudde jeg på flisa nå for litt siden.
Og gud hjelpe meg så mange flotte mamma'er det finnes her på Sukker !!!
Måtte bare si det....;-)))))

Jeg lurer på en liten ting..
Hvis noen av mine tidligere dater også kommer på festen lørdag, kan jeg da risikere at de smiler mot meg fra fotokortet som jeg får?
Det synes jeg i såfall er å kaste bort plass på kortet mitt. Vi har jo allerede kommet til at vi ikke passer helt bra sammen og ønsket lykke til videre i jakten.

Er det noen måte å unngå dette på?

Jeg har truffet en dame på nettet som jeg synes er veldig intressant, og hun syns det samme. Tror vi har en veldig bra kjemi, men problemet er jo at det er sukkerfest på lørdag, som jeg har tenkt å dra på. Hun skal ikke:\
Men liker jo godt denne jenta, og hvis jeg kanskje treffer en på sukker som ikke varer, vil jeg angre på at jeg ikke prøvde meg mer med hun her. Og det samme er motsatt, hvis jeg prøver meg her, og ikke det varer, vil jeg angre at jeg ikke prøvde å få meg en på sukkerfesten.
Noen som skjønner dilemma her?
hehe
Noen råd, noen som har erfaring hva som er best?

http://content2.totallycrap.com/audio/dumped/

Jeg var på date med en sukker herremann for snart to mnd siden. Syns selv at daten gikk fint, praten satt løst og vi hadde flere ting til felles. På den annen side så ble det kanskje litt vel mye seriøs info på kort tid. Noe som ikke gav meg mulighet til å vise min flotte humor;-) Hadde bare to timer til rådighet. Spurte om han ville treffe meg igjen og det ville han.

Men etter litt meldinger fram og tilbake stoppet det plutselig en dag. Han hadde ikke tid ene uken og så ble det liksom ikke noe mer. OK, så jeg ble "dumpet", helt greit det:) Skulle bare ønske at han sa det rett ut istedenfor å bare svinne hen....Mitt problem er bare det at jeg ikke klarer å slutte å tenke på ham... Hva gjør man da?? Noen visdomsord å komme med?

Hallo gutter/menn!
Eg har sett igjennom ein god del profiler mens eg har vore her på sukker, og det er ein ting eg har lurt på gang på gang..
Er de klar over kor enormt mange det er som har bilde av seg sjølv sittende i førersetet på bilen.....? Med sikkerhetsbeltet på (heldigvis..hehe..), og dei fleste med solbriller på også.. :-D

Er dette ei "mannegreie"? Eller er det mange av oss damer også som har bilder innenfra bilen?
Eg trur ikkje eg tar for hardt i hvis eg sier at meir enn kvar tredje profil har eit slik bilde. Ihvertfall blant dei eg har vore inne på, med alder rundt 30-45.

Jeg er en kvinne som er veldig opptatt å holde kroppen hårløs fra øyenbryna og ned til tærne. Synes det er mer hygienisk og kroppen blir dessuten mye glattere, finere og mer behagelig for den mannen som evt skal ha nærkontakt med meg.
Dessuten tror jeg dere alle er enig i at en kvinne som har langt hår under armene, har masse hår rundt bikinilinja, har bart og hårete legger er avstøtende.
Men jeg har også en formening om menn og hår.
Om jeg skulle hoppe til køys med en kar og legge meg inn i armkroken til noe som kjennes ut som en ape eller som en diger bunt med stålull så får jeg totalt turn off, da klarer jeg hverken å ligge i den armkroken mer eller å stryke på denne karen mer. Dette dreier seg spesielt om ryggen og kjønnshårene men det er ingenting i veien for at en mann vokser seg på brystet også slik at evt muskler blir mer synlig. Og om et bryst ikke er trent og til og med kanskje er litt kvapsete så ser det alikevel unektelig mye bedre ut uten enn med hår.
Hvorfor er det slik at det forventes fra oss damer at vi skal barbere oss på alle tenkelige og utenkelige steder (noe de fleste av oss kvinner faktisk selv også foretrekker), mens når vi spør en mann om han kan ta bort litt av det 20 cm lange håret i skrittet, stusse det han har under armene en smule, fjerne håret på ryggen og om mulig gjerne det han har på brystet så blir det totalt hysteri??
Vi har kommet til år 2008 og kommer snart inn i år 2009 og fremdeles så ser en del menn ut som missing links ( det manglende mellomleddet mellom apen og menneske for de som ikke visste det).
I dagens samfunn så kan man forandre på alt man vil og mange kvinner legger seg under kniven for å feks forstørre brystene, mange ganger da etter mannens ønske... Men for en mann og legge seg under en liten laser og fjerne litt hårvekst på rygg og på bryst er visst nesten umulig... jeg ønsker å høre andre folks meninger om dette og håper å få noen svar.

Hva er det med dere karer nå til dags ?
Etter å ha tittet på profiler oppdager jeg at veldig mange liker å koooooose seg, nyyyyyte livet !
Det lages mat med rare navn over en lav sko, og nyyyyyyytes god vin.
Alt dette er jo forsåvidt greit ,men det er da så mye av det ! Hvor ble det av å kunne stå i det når ting ikke er så greit ?
Utholdenhet på livets kronglete vei ?
Eller er det noen som ikke nevnes i profilen ? Er det en kvalitet som har gått ut på dato ?
Jeg ønsker meg ikke en mann som skal kooooose seg de neste 40åra...... Det er jo aldeles urealistisk og heller ikke ønskelig, eller er det ?

Det var kveldens lille frustrasjons utblåsing.

Hei!

Jeg tror vi til enhver tid har forestillinger om hvordan vår livssituasjon burde være for oss, med tanke på jobb, bo, kjærlighet og f.eks. sosialiseringstid. Forestillingen kan gjerne avhenge av livsfase. I det vi innser at et mønster er usunt eller ikke er rett for oss, endrer vi trolig de forestillingene og innrømmer at 'vi har tatt feil'. Vi har blitt 'klokere'.

På samme måten tror jeg at alle vi, akkurat her og nå, har bestemte forestillinger om hvordan vår kjæreste burde være. Og vi har til enhver tid 'rett' :-) Jeg stiller meg selv spørsmålene: hvor kommer våre forestillinger om en riktig kjæreste for oss i fra? Og hvor stor grad av realisme er det bak disse forestillingene?

Er god selvinnsikt vårt eneste egentlige verktøy for å finne en god kjæreste, for oss?

Støl

Siste svar ti. 6 jan. 2009 23:36 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Marte

Jeg har et spørsmål her til de som kan en del om trening, og utifra profilene er det mange:)
Har akkurat begynt å trene igjen og er superstøl. Blir vel enda værre i morgen. Er det da noe poeng å trene i morgen, eller bør jeg vente til torsdag?

Syns Fleetwood Mac sier det godt jeg:

Oh, tell me who wrote the book of love
Was it somebody from above
Surely he must know all the rules
Knowledge not meant for mortal fools

Etter et år på sukker og liknende sider så skjønner i hvertfall ikke jeg noe - virker som hankjønn og hunkjønn ikke har en dritt til felles bortsett fra at alle bare sitter på gjerdet og håper den rette skal dukke opp i innboksen en vakker dag. Og fyrer man avgårde en melding så virker det som den havner i det store intet, ikke så mye som et ekko en gang. Skal ikke kaste stein i glasshus har jeg hørt, er i grunn ikke så mye bedre enn alle andre jeg heller - venter også på den rette. Virker som terskelen for å ta kontakt og eventuelt svare er skyhøy, og tar man først kontakt så skal det helst være en hel avhandlig om en intetsigende profil man akkurat har besøkt - er gjerne bare et flott bilde som trigger interessen. Hva er det som er så galt med en kort liten melding for å vise at man fattet interesse for vedommende? Kan heller komme tilbake med en mer innholdsrik historie når vedkommende har tilkjennegitt sin gjensidige interesse, og skulle interessen ikke være der kan man enkelt og greit lime inn et høflig avslag - ett trykk er alt som skal til.

Så har du lest boka og vet oppskriften så er jeg - og sikkert mange andre - takknemlige for et hint eller ti :)

jupp, jeg er sukkerholiker...

Hvem vil bli kjæresten min?

Er det noen som har tips til hvordan jeg kan komme meg igjen etter å ha blitt dumpa etter å ha vært på date? Er ikke akkurat knust, men har en kjip følelse inni meg. Vil gjerne "riste" den av meg.

Kult program!!
5 menn fra forskjellige deler av verden skal kurtisere ei svensk jente i London...
Spennenede.

Åssen er det med sukkeravhengigheten til folk? Tar meg sjøl for altfor ofte å være på sukker bare for å se hva som skjer....

Blir en smule skeptisk jeg når noen som er online HELE F... TIDEN kontakter meg. Tenker det er playere. Og - hvis jeg har fått tett og flørtete kontakt med noen - og jeg underveis oppdager at de er online HELE F... TIDEN så blir jeg turned off. Tror dessverre ikke de alltid venter på mail fra meg...

Er det jeg som har misforstått noe, eller er det berettiget å være kritisk?
Eller noen som er mye online, selv om de har tett kontakt med noen på sukker, som kan forklare hvorfor?

Når en person gir deg rødt hjerte,men ikke har bilde eller sender brev....-Hva forventer de da egentlig????Grrrrr