Sukkerforum

Er det noen som har tips til hvordan jeg kan komme meg igjen etter å ha blitt dumpa etter å ha vært på date? Er ikke akkurat knust, men har en kjip følelse inni meg. Vil gjerne "riste" den av meg.

Kult program!!
5 menn fra forskjellige deler av verden skal kurtisere ei svensk jente i London...
Spennenede.

Åssen er det med sukkeravhengigheten til folk? Tar meg sjøl for altfor ofte å være på sukker bare for å se hva som skjer....

Blir en smule skeptisk jeg når noen som er online HELE F... TIDEN kontakter meg. Tenker det er playere. Og - hvis jeg har fått tett og flørtete kontakt med noen - og jeg underveis oppdager at de er online HELE F... TIDEN så blir jeg turned off. Tror dessverre ikke de alltid venter på mail fra meg...

Er det jeg som har misforstått noe, eller er det berettiget å være kritisk?
Eller noen som er mye online, selv om de har tett kontakt med noen på sukker, som kan forklare hvorfor?

Når en person gir deg rødt hjerte,men ikke har bilde eller sender brev....-Hva forventer de da egentlig????Grrrrr

Alpintreff!

Ingen svar
(kvinne 56 år fra Østfold) Privat melding

Hei :)
Vi møtes nå førstkommende onsdag 7. januar kl 18.00 for første treff. Det blir Tryvann anlegget.
Kontakt meg i postkassen for nærmere forklaring om møtested. Kan du ikke denne gangen så gi beskjed om det også. Det kommer flere muligheter :))

Noen som har lyst til å treffes for å stå alpint i Oslo området? Har snakket med det medlem her på Sukker som er tidligere lanslagstrener i Freestyle. Han blir med... Hva med deg, har du lyst til å være med?

Akkurat vært hos tannlegen, det ble rett under 1000-lappen takk. "Og forresten så må du nok ha en rotkanalfylling til ca 5000".
Godt nytt år ja...

Skulle tydeligvis blitt tannlge... På den andre siden, dårlig ånde dagen lang og råtne tenner rett under nesa di hele tiden... Grøss.

Mann midtveis i 30årene som verdsetter modne damer og her er grunnen..

Ei moden dame har levd livet og vet at ikke alt bare er lek. Mange modne damer har forståelse for at verden ikke bare er en dans på de røde rosene og skjønner at vi mennesker har ups and downs her i livet. Derfor er det lettere å etablere kontakt med litt eldre kvinner.

Jeg registrerer her inne på sukker at nesten alle "yngre damer", la oss si fra 29 til 35 søker etter en mann som er morsom og latteren sitter løst, selvsikker og trygg på seg selv.

Jeg kan le, jeg er til tider trygg på meg selv og alt det der, men utifra profilteksten tolker jeg det slik at de fleste av de yngre kvinnene vil ha en komiker som kommer leende inn gjennom dørene og at de muntre fortellinger sitter løst. Jovisst kan jeg også le, men hverdagen min preges av de dårlige nyheter fra hele verden og akkurat nå påvirkes jeg av palestinakonflikten osv... Jeg er heller ikke særlig tilfreds med at jeg midtveis i trettiårene enda ikke har funnet meg til rette med familie. Så hvordan skal jeg greie å være munter hele tiden da?

Grunnen til at jeg tar opp dette er at jeg registrerer at damer med flere år på baken godtar at man er seriøs og til tider alvorlig sålenge man er snill og rettferdig og alt det der..

Er det en så dårlig egenskap å være preget av stundens alvor, når verden holder på å gå i oppløsning av krig og folk rundt om stort sett meler for sin egen kake?

Hadde vært interessant å fått tilbakemeldinger på dette!

Ellers ønsker jeg alle Godt Nytt År med håp om en fredeligere verden...

Hvor viktig er kvinnens orgasme for deg?
Jeg fikk aldri orgamse med min første kjæreste. Ble opphisset, men nådde aldri klimaks. Vi hadde det ålreit, men han hadde en tendens til å bare gjøre det samme med eksen, og når det ikke virket prøvde han det samme hardere og fortere.
Da det ble slutt etter noen år, slengte han i meg at jeg var så kald. Og noe om at jeg i det minste kunne "latt som".
Hadde så en mer tålmodig kjæreste som mente vi ville få det til emd tiden, men dette røk av andre grunner (flytting).
I det neste forholdet - et dateforhold som aldri ble noe ordentlig ut av, og der jeg tror dette var en vesentlig årsak - at han aldri fikk følelsen av å være konge fordi jeg aldri nådde klimaks. (Han slet opplagt med selvtilliten - som et banalt eksempel; serverte jeg egg, spurte han om jeg ikke var fornøyd med presasjonene da egg liksom hadde rykte på seg for å være bra for potensen)

Det medførte at jeg føler et sterkt press for å få orgasme, for at fyren ikke skal bli såret, men da slapper man jo ikke av i det hele tatt. Og når man ikke klarer å slappe av, blir det enda vanskeligere. Og over tid blir fyren sur og får komplekser.
Det får meg til å lure hvorfor menn vil at kvinner skal ha orgasme; for at hun skal ha det godt eller for at de skal føle seg som konger?

Så siden har jeg faket med alle menn.

er det noen som kunne tenke seg nachspiel lørdag, alla cat for eksempel....

Er det dress eller byklær. Kanksje jeg skal kjøre jogge bukse. Da blir jeg lagt merke til, i tillegg til at jeg blir unik:)
Hmm kanskje smoking:P

Hva slags alder blir det mest av på Circus egentlig? Er det noen 20 åringer der og sånn?

Må man "kysse " mange sukkerfrosker for å finne prinsen?

Trodde dette diskusjonsforumet kanskje kunne hjelpe oss å få opp øynene for andre som vi kanskje ikke har "sett" før?
Skjønner at det ikke er sånn det ment å skulle fungere...man lærer etterhvert...ikke så dreven som de fleste andre her inne skjønner jeg... :-)))

Bare to dager igjen, og vi er inne i 2009. Nytt år, og kanskje mye spennende som kommer til å skje..
Men er det noen av sukkerfolket som har noen nyttårsforsett? Eller er dette gått litt av mote?
Selv så har jeg bestemt meg for å fortsette akkurat som før, kanskje bare trene litt mer..

Jeg er ganske ny her, men ut i fra jeg har lest virker det som om vi menn må ha alt?
Stor penis, ikke nok med det man må ha en bra utholdenhet. Høy, mørk, noe morsomt å si, helst ha kropp som Brad Pitt. Må være den som tar intiativet for å få dame.
Velge ord med omhue. Skirve lange tekster, for å få respons?
Skulle jeg ønske jeg var dame på dette området? Tja, hva tror du?

En dame= kan velge hvem hun vil ha, trenger ikke å ha en junior som må opp (kan jo bare spre beina:P), så slipper jo viagra, hvis det er noen som sliter med det. Kan sitte og vente til noen tar kontakt med henne. Har lov til¨å være kresen.
Er jeg helt på bær tur nå el?

Jeg innser at de fleste her inne er ute etter å finne den store kjærligheten. Det er egentlig jeg også.

Men mens vi venter på denne er det jo syng og skam og ikke ha det litt morsomt på veien. Vi kan vel alle få med oss noen på byen, men det blir som regel både kleint og i beste fall passe bra. Men med så mange single her inne burde det være plenty av muligheter for å finne seg en sengevenn. Hvor mange her inne kunne egentlig tenkt seg en fast og ukomlisert avtale?

Bare lurte på, når dere har lesten en melding, hvorfor venter dere med å svare, når man har skrevet flere enn 2 meldinger da så klart? Er det for å vise at dere har andre ting å gjøre? Bare lurer. For plutselig svarer dere, å så veit jeg liksom ikke helt hvor jeg er i løypa, for noen ganger får jeg et veldig posetivt svar, men synes det er en litt rar fremgangsmåte da. Så veit liksom ikke om den som sender er interissert eller ikke. Går da ann å være litt mere direkte? hehe

...Oslo er ihvertfall overrepresentert i forholt til folketallet i resten av landet. Bor det ikke kjekke gutter i Oslo eller??

Hilsen en fra vestlandet som lurer ;)

Hei.

Når jeg går gjennom bilder av jentene her inne er det ganske mange som stikker seg ut med tanke på alder og utseende.
Jeg har sett en del hunkjønn her inne som ser ut som at de er alt fra 5-20 år eldre enn bildene viser.
Er dette tilfelle. Lyger dere på alderen, eller bare ser dere mye eldre ut enn det dere er?

Jeg er vel en av de få som er heldig og har fri på denne iskalde Mandagen.

Noen logger seg vel på Sukker fra jobb PC`n snart :)

Håper ihvertfall alle får en bra start på uken.

Jeg startet ihvertfall dagen med å betale over halve lønna mi i regninger :))

Takk lov jeg jobber i en butikk hvor jeg får gratis brød og melk :)

Dokker må ha ein knakanes god dag!!

Er passe lei av alle naturbildene enkelte velger å eksponere ifm sin profil! Vøringsfossen her og fjellene i Nepal der.... Naturbilder uten hovedpersonen er da overhodet ikke interessant i dette fora?

Er det bare hos meg det har blitt utrolig stiiiiiiile ?

Dans

Siste svar ma. 5 jan. 2009 04:09 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Rufsa

Siden dette er et tema som kom opp i en annen tråd, syntes jeg det er på sin plass at det får en egen tråd :)

@ Charmy

SIden du har danset så lenge som du har gjort, er det klart at du tar ting lettere enn de som ikke har gjort det. Selv er jeg lett lært innen dans, og mestrer det meste, selv om jeg begynte å danse relativt sent :) Er også enig i det du sier om at det også ligger i gener. Nordmenn beveger seg ofte som noen tømmerstokker i motsetning til de fra sydligere strøk. Å vrikke på rompa er noe man oftere blir mobbet for enn beundret for her til lands, og det igjen gjør til at vi prøver hardt å ikke vise at vi har et ledd mellom knea og nakken :) Men om du skulle tatt en vanlig mann/dame fra gata (med rytmesans), så ville du ha brukt lang tid på å lære dem trinnene til MJ teknisk og utførelses messig riktig.

Blind Date

Siste svar ma. 5 jan. 2009 00:31 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Gutt33

Synes det burde være en mulighet for å kunne søke på evt blind date. Hadde vært morro og testa det ut.
Så hvis du er jente rundt 30 på østlandet og synes dette er noe så hiv deg på:-)

hei. har aldri vært på sukker fest før, er det noen i 20 årene som er der?? eller er det den eldre garde som gjelder;)

Er det mulig å få vite hvem som er på matchkortene før festen?

I disse miljøtider hvor alt skal resirkuleres. Er det ok å bruke på nytt de kallenavnene man hadde på tidligere kjærester når man får ny kjæreste?

Jeg kalte min forrige for snuppa og bølla, med litt søtere ting innimellom.. :)

Jeg sliter med en del tanker og føler meg ureal.. Jeg driver på med ei dame som er forelsket i meg, samtidig som jeg er på flørten med ei anna dame! Jeg har også knust et hjerte i året som gikk og dette året ser jeg for meg flere knuste hjerter! Jeg er nok ikke lenger monogam av meg. Føler meg kjip, men vet også med meg selv at dette er vanlig atferd både blant kvinner og menn! Det er synd at vi ikke finner hverandre og klarer å ende opp med en person. Snøballen begynte å rulle etter at jeg selv mistet dama jeg engang elsket og ble utsatt for masse løgner! En fordervet sjel kaster seg så ut i dette tøvete livet. Det gir meg en del fysisk deilig sex. Men innvendig råtner jeg opp etterhvert som jeg sårer de som forelsker seg i meg.....

Er det flere som har det slik?

Noen som har erfaring med rasen Eurasier?

Dette har slått meg flere ganger:

Hvorfor dukker det opp mange potensielle profiler som bor (veldig) langt unna? Sukker har presentert og presenterer drøssevis av høytrangerte profiler (93 og opp) fra alle mulige steder, eks Hordaland, Vest Agder, Trondheim, Troms og Finnmark for å nevne noen. Jeg bor til orientering rett utenfor Oslo og ønsker ikke å flytte over avstander. Paradokset er jo komplett når så og si ingen av damene heller ønsker å flytte på seg!

Mener Sukker virkelig at disse damene er aktuelle for meg?

Andre som opplever dette også?

Hei
Det er nok flere som opplever at dem finner "drømme partnere" som ikke bor hvor en selv bor, her inne på sukker. Er det noen gylden regel en bør se etter, slikt som. Dersom vedkommende ikke nevner ditt fylke, har status vil ikke flytte. Er det en blindvei uansett hvor seriøst det virker som?

Og hvordan blir et avstandsforhold. Kom med det positive. Har tenkt meg ut alt om det negative ;) Det koster jo f. eks å ta fly, båt, tog og lange bil turer. Tar vi oss råd til det? Er det slikt at en spleiser på reisene (dersom det blir slutt så var det ikke den ene som satt med alle utgiftene)? Hvor ofte møtes en normalt (si at en må ha en overnatting)?

Er det mange her som drar uten å kjenne noen? Føler at alle skal ha med ei vennine eller en venn. Er jo litt håpløst, hvis man kommer der, og bare dasser rundt, da gir du liksom bra førsteinntrykk til resten av forsamlingen. Noen som skjønner hva jeg mener? noen som har erfaring? er jo ikke ute etter å bli full.

Tips!

Siste svar sø. 4 jan. 2009 11:37 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym bare lurer

Hei!
jeg er ganke ny her, og lurer litt..
jeg leser at jenter får så masse henvendelser, men jeg får det ikke selv om jeg er jente!

Jeg vet at jeg har utseende med meg, så kan ikke være det..noen som opplever det samme, eventuelt har noen tips??

Hvor lenge skriver dere meldinger med personer før dere møtes?

OK! Nå har det vært en del tråder her om både de som har vært utsatt for playere og de som faktisk ER playere... Hvordan spotter man man de egentlig? Og hva i all verden gjør man for å unngå de - ?

Gå mer i høyhæla sko og vrikk på rumpa.....dere får den rette nydlige kvinnlige fasongen med heva skohæler.........er den noen som ikke er enig...så skrik ut

Deeeilig!

Siste svar sø. 4 jan. 2009 04:14 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym .Bra..

Fantastisk kveld med jentene

Nå avsluttes den med en skive m nøkkelost, en boks cola light og "dæns bænd svisj" og "jag trodde englane fants"

Så lite kritisk man blir i fylla...:P

Påmeldingene strømmer på til 10 januar!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Det renner på med påmeldinger! 25 bare i dag og vi kan bekrefte det vi regnet med, dette blir den største festen hittil. Kurven peker rett mot 600 :)

Nå er det nok av tråder her inne om historiske opplevelser. Nå er det et helt nytt år og tid for å tenke fremover, og hva året kan by på...

Jeg har valgt at profilen min ikke skal være synlig for match under 70.

For en liten uke siden fikk jeg melding fra en anonym profil med match lavere enn 70.
Innholdet i meldingen var et kompliment til min profil (som ikke skulle ha vært synlig).
Forøvrig skrev også innehaveren av denne mannlige profilen at den var falskt opprettet av henne som ønsket å "titte på konkurransen", men det skulle vel være uten betydning for hvorvidt jeg var synlig for henne?

For noen dager siden fant jeg på søk en flott mann med match lavere enn 70.
Jeg åpnet synligheten på profilen min og sendte han en melding. Han tittet innom og svarte. Deretter stengte jeg igjen for match under 70. Vi skriver fortsatt, han synes i besøkslisten min og han har ikke blitt sperret av standardbeskjeden "Profilen du ønsker å se har match under 70..."

Noen som kan oppklare mysteriet?

Noen som har prøvd det her?
Hørt at det er mange bivirkninger?

Og jeg som trodde jeg hadde møtt drømmemannen! Og så dumper han meg, på den skikkelig kjipe måten (uten ord eller forklaring)

hvor høyt og hvor langt har du hatt sex?

Nå har jeg tenkt å skrive en hyggelig melding til den neste som er innom min profil....noen her som gjør det samme?

Hei gutter i voksen alder (40+) Hvordan tenker dere om ei nyskilt dame som vil ha en mannlig venn. Dra på kino, spise, kanskje også noe ekstra hvis begge er klar for det. Men som holder tiden med barna adskilt. Er det håp for sånne?

Er det noen som har fått 100% match

Ok, så jeg sitter og titter gjennom noen profiler i dag og, ser ei ganske søt ei og klikker meg innom. Profilen er vel ikke helt det jeg er ute etter (selvsagt sykt kresen som de fleste her ;-) ), men et av bildene i albumet hennes har med ei venninne...

Hvor frekt hadde det vært å sende en melding til sukker-dama og spørre om venninna er single? ;-p

(forventer meg selvsagt kun tunge, veloverveide svar her)

Når skal man bruke chatten.får min egen del synest jeg det er mye lettere å bli kjent med folk,ved å chatte kontra sende mail,men erfarer at det er svært få som svarer når du prøver å få igang en chatt med noen