Sukkerforum

Jeg sendte en mail til en jente her på sukker. Etter lang tid kom et svar:
Her er de viktigste utdragene..
Bla bla…

”Bilder ja. Joda, har bilder av kropp også i ymse utgaver ;-)..Skulle gjerne sendt deg noen mms med bilder, men per nå så er kontantkortet tomt og det er snart minus på bankkontoen. Du vet, studentøkonomin er ikke å skryte av, har mer enn nok med å skaffe penger til mat og husleie. Ikke har jeg kabel/bluetooth til å overføre bilder heller.”

Bla bla

”Vi må gjerne gå over på mobilen også, men problemet mitt var dette med tomt kontantkort. Er det da veldig frekt av meg å spørre om du vil spandere et kontantkort på meg, en bitteliten gave, sånn at jeg får ladet opp mobilen min og sendt deg noen bilder jeg har på mobilen?

Jeg tror ikke bildene av meg vil skuffe deg, viss du da ikke er enormt kresen og krever utseende helt på topp-topp modellnivå. Men de er litt frekke da, men det tåler du nok.
Flott at du vil spandere et kontantkort på meg, slikt står det respekt av, ikke mange som ville gjort det i våre dager. Du vet, jo mere penger Ola Nordmann har, jo mindre vil ha gi bort. Så jeg setter pris på din generøse omtanke overfor en fattig studine som meg :-)”

Bla bla

”Jeg lader opp med payex kontantkort, det er å få kjøpt på 7-eleven eller Narvesen og koster 200 kroner. Finnes dyrere også da, men du skal da ikke ha så mye utgifter på lille meg, syns jeg da. Kjøp et til meg og send meg ladekoden som står på kortet hit til meg på mailen, så kan jeg få ladet opp mobilen min og sendt deg noen bilder. Så kan vi jo få til et treff hvis du liker det du ser?”

Jeg avslo.. og da ble det slutt på kommunikasjonen..
Noen som har opplevd dette?
Er det en ny slags Nigeriasvindel??

at folk klarer å bli indignert over hva andre liker. Nå er det 2 tråder mot fotball EM. Synes det er litt morsomt, og lurer litt på hvorfor noen er så travelt opptatt med hva andre bedriver tiden med, når det ikke har noen direkte konsekvens for de selv....

Kort innledning: Har prøvd alle "vanlige" arenaer for dating/sjekking opp gjennom årene med både godt og dårlig hell.
Hørte om Sukker og laget meg en gratisprofil. Kikka litt rundt og likte layouten på siden, og profilene virket gjennomarbeidet og seriøse. Besvarte relasjonsprofil spørsmålene og fikk opp flere flotte jenter i "passende alder":) som matchet meg veldig bra! Jeg fikk en ubeskrivelig god følelse inni meg! Det var så mange jeg følte jeg hadde mye til felles med! Det var jo helt fantastisk! Endelig skulle man slippe å lete i blinde! Jeg forta meg å finne fram Visa'n og ble superbruker i 3 måneder.

Starta med å sende meldinger til de som hadde matchtall fra 96 til 94. Plukka ut 7 stykker. Jenter i slutten av 30 åra. Venta på svar... venta på svar.... Ingenting! Så de var online både en og to ganger de neste to dagene, men de hadde ikke besøkt profilen min en gang! Merkelig! Plukka meg ut noen til med matchtall 93 og 92. Tok vel noen flere denne gangen. Rundt 10-12. Ingen svar, og ingen som hadde vært inne å sett på profilen en gang!

Etter et par dager til sendte jeg meldinger itl flere 92. Da, ENDELIG! Var det EN som svarte! Hun hadde sett profilen min, vi hadde 92 i matchtall, men hun trodde ikke vi passet sammen. Greit nok, men hun SVARTE! Wow! Ikke dårlig bare det!
Men det er noe feil når man blir GLAD for et avslag!

Så hva skjer egentlig? Er det så mange menn som sender meldinger at de umulig kan besvare alle og bare gir opp?
Ser jeg ut som en seriemorder eller noe annet skummelt på bildet jeg har i profilen? (som, om jeg er heldig, vises her ved dette innlegget)
Er det noen andre som har opplevd lignende?

Uansett vil jeg ønske alle som leser dette innlegget lykke til med å finne den rette, og riktig god sommer!:)

Spørsmål

Siste svar sø. 29 juni 2008 20:31 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Tweety83

Kan ikke de som ikke er superbrukere sende meldinger?

Jeg er en av de som gir svargaranti, det har jeg null problemer med..

Men jeg ser at ved å gå inn på profiler med svargaranti ser man fort at det kan ikke være mange som er med på dette..
Jeg finner kun to personer der inne som er attraktive ved første øyekast..
Det er kun 5 personer der med match 90 eller høyere..
Til sammenlikning er det ca 700 jenter/damer med match 90 ellere høyere om jeg inkluderer alle i området jeg har valgt som aktuelt :)

Min teori er at de som har vært mindre heldige med utseendet i større grad garanterer svar enn de som har vært middels heldig eller veldig heldig med utseendet..

Hva tror dere?

Takk!

Ingen svar
(mann 50 år fra Vestfold) Privat melding

Takk for overveldende respons! Satte jeg stor pris på! Skal ta md meg noen av tipsa!

Er ikke det egentlig en helt meningsløs oppgave å beskrive?

En ting jeg legger merke til på matchtreet mitt med andre er at jeg ofte har et rødt blad når det gjelder ønske om å få barn. Åkei, det er sikkert greit det, at en jente ikke ønsker unger, så fint at det i alle fall er markert på treet, så veit jeg at jeg ikke gidder å prate med dem.

Men så ser jeg at vi ofte matcher perfekt når det kommer til når vi ønsker barn. Grønt blad:)) Slik jeg forstod spørsmålene, svarte jeg ja på at jeg ønsket barn, og at jeg ønsket barn om 8 år eller noe.

Men, som jeg kanskje skjønner, skal man visstnok svare nei på at man ønsker barn, men at man allikevel ønsker det om * år.

Hva mener fiffen om dette? Er hoy helt på jordet? =))

som var ungdom på 80 tallet

Jeg meldte meg inn her for ganske lenge siden, men fikk aldri noe respons så jeg glemte hele greia... Plutselig dumpet det inn noen gratisdager som superbruker, så da kan jeg jo prøve snakke med folk i forumet i steden, he,he. Er det lite kontakt mellom profilene, eller er det bare meg som ikke har draget her? ;))

Hei, er det noen steder det står hvordan dette fungerer? Kan ikke finne det på noen av fanene til sukker, noen tips?
Det jeg lurer på er om jeg alltid må svare alle som skriver til meg inne 1 uke, eller holder det å svare kun første gang?
Jeg vil gjerne være hyggelig og svare, sånn i utgangspunktet, men ferien nærmer seg også, noen som har gode svar?

Har notert meg det at av mine 500 damer på topp matching, så er det 65 som er superbrukere, altså snaue 1 av 10 er supre. Jeg aner at det er en vesentlig annen ratio av mannlige superbrukere. Hva tror dere dette betyr?

Jeg må si jeg reagerer litt på at det er en del fyllebilder her også, som så mange andre steder..

Fyll er greit nok det, men å publisere fyllebildene mine på nettet kunne jeg aldri finne på å gjøre!

Hva er egentlig greia med det?
Greit nok, det er langt færre her enn på en del andre nettsamfunn, men noen er det allikevel.. Og de profilene styrer jeg faktisk glatt unna, selv om det helt sikkert hadde vært mulig å få slike bilder av meg og..

For å gjøre noe med det evindelige problemet med at svar uteblir, så skal vi gjøre et eksperiment. Det er planlagt lenge, men først om litt er det klar til å testes.
Det er en svargarantiliste. Siden vi vet at brukerne våre deler seg i to m.h.p. hvorvidt de svarer på alle meldinger eller ikke så vil vi ha en egen liste for dem som alltid svarer. Hvis man ikke svarer innen en uke så mister man tilgang til listen for en periode.

Så gjenstår det å se om det kun blir noen få overbelastede kvinner med høy moral og god oppdragelse som forsøker å holde seg på listen eller om det faktisk kan fungere.
Dette er et såkalt ustabilt system som krever at mennene ikke praktisk talt "bomber" damene bort fra listene. Hvis det krasjer så må vi innføre begrensning på hvor mange meldinger som kan sendes fra hver mann.
Kun de som er på listen (ved aktivt å krysse seg på) vil kunne få tilgang til listen. Man må trolig også være superbruker for å få glede av denne nye funksjonen. Det vil snart bli avgjort, og det er ikke så lenge til jomfruturen :)

fredag pils på andys??

Har tittet imellom alle med match på meg på over 70 i noen uker nå..
Og lurer på en ting..
Finnes det overhodet noen jenter/damer med snev av bilinntresse eller er det en utdøende rase...?
Finnes nok av de som sykler går på ski er i naturen og har mangen flotte sunne intresser...!
anyone???

Far og sønn er ute og kjører bil, de kræsjer, og faren dør momentant. Sønnen blir fraktet til legevakten i full fart, og legen kommer lpende og utbryter " Min sønn!!!".

Hva skjer..?

Hvor godt mener dere match-systemet treffer?

Skiller det klinten fra hveten, eller får man kreti og pleti med på kjøpet? Men dersom matchen er lav - risikerer man ikke da å helle ut både barnet og badevannet?

Min erfaring er at systemet fungerer sånn noenlunde, men jeg er sannelig ikke sikker.

Feber

Siste svar on. 25 juni 2008 22:30 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym hansomspør

Er det bare jeg som har EM-feber her inne?

Hei, hva mener dere gutter når dere sier Jeg elsker deg til en jente?
Det bør ha ha betydning og ikke bare noe tilfeldig man sier, som hvilket som helst annet ord man slenger ut seg..

Avslag :(

Siste svar on. 25 juni 2008 15:49 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Tøff Dame

Mens noen synes det er greit å få avslag, synes andre det er bedre å slippe å få avslag.
Hva foretrekker du og hva slags avslags budskap / begrunnelser er "akseptabelt" å motta?

Hvor er du?

Siste svar on. 25 juni 2008 14:23 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Søkende

Jeg sitter på kjøkkenet, og tenker, underlige tanker… Jeg tenker på den gangen jeg traff deg, eller rettere sagt, den gangen våre øyne møttes, det bittelille sekundet… Men jeg klarer ikke helt å finne ut hvor det var… Var det i skranken, var det i butikken, satt jeg på bussen, ruslet jeg tur i skogen, muligens var det på en kafé... eller kanskje var det her inne på Sukker..;-) ? Det eneste jeg husker, er den underlige, vidunderlige følelsen, øyeblikket skapte… Men som den beskjedne damen jeg er, ingen som kjenner meg vil noen gang bekrefte akkurat det, lot jeg øyeblikket vandre av sted…

Jeg er sikker på at du finnes et sted, jeg vet bare ikke helt hvor, eller hvordan du ser ut… Når sant skal sies, så leter jeg ikke så veldig intenst, men jeg lar blikket mitt vandre, for plutselig en dag, streifer blikket mitt, ditt… Så om dine øyne, en dag skulle få øye på mine blå, og du ser øyne som forteller, mer enn de skjuler, så hold det blikket en stund.., for husk, jeg er forsiktig av natur, selv om ingen vil tro meg.. :-)

Hvis jeg sitter naken (uten noe som helst)i minst 4 timer, hva vil min kroppstemperatur da være? Tatt i betrakning at det er ca 13 grader ut, sør østlig bris (5/m per sek). Det kan medregnes at jeg sitter på vått gress, mest timogtei, med en høyde på ca 6 cm. Vil jeg kunne fryse veldig?

Jeg snakket med en kamerat fra jobben en sen festkveld. Han sa at han har hatt en profil på Møteplassen en stund og sendt, jeg husker ikke helt, men sikkert hundre + beskjeder. Han har ikke fått ètt eneste svar. Han er en hyggelig kar og har ikke sent noen sleipe beskjeder iflg. ham. Har det mye å si at han bare bor i norge midlertidig? Han skriver engelsk og bor laaangt vekke.

Har hørt så mye bra fra de som har kommet seg til hektene, at jeg vurderer å legge en uke av ferien der.
Men hvordan kommer man seg egentlig dit........??

Hvor henvender man seg hvis man har fått skjegget i postkassa og ikke vet hvem som er avsender........??

tittere?

Siste svar ti. 24 juni 2008 17:27 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym girlie

Hei Gutter

Hvorfor er det så mange av dere med "tomme" profiler? Gidder dere ikke skrive noe om dere selv, er dere for sjenerte til å legge ut bilder, for blakke til å være superbrukere, eller er dere egentlig ikke interesserte i å bli kjent med noen og vil bare titte?

Et lite spark til de ansikts- og innholdsløse

jeg har aldri vært på denne siden her førm ny bruker nå idag.
Hvordan funker ting her?
synd det ikke er en chat slik at man kan kommunisere med flere på en og samme gang, eller er det dét?

Reiser til Italia hver sommer. Lurer på om det finnes noen likesinnede, eller om det bare jeg som er spesiell :-))

Menn sier aldri til en kvinne at de ikke liker henne - de mener det er bedre å la henne finne det ut selv? Feigt?

Mange skriver i profilene sine om at en fyr kan se veldig bra ut, men dersom han ikke har noe å komme med er det uaktuelt.

Forsåvidt greit sagt. Viser at man ikke er så opptatt av utseende... eller gjør det egentlig det? Det er da ingen som skriver:" fyren kan godt være litt uheldig med utseendet sitt, men jeg tar han gjerne hvis han har mye mellom øra!"

Hei lurte på om det finnes noen nederlanske jenter her. Er selv nederlender og synes at det er kansje artig å møte noen som har også har flyttet til norge som singel.

Noen ganger har jeg vært på date med menn som både direkte eller mer indirekte har formidlet at de har god økonomi - som om det skulle få meg mer interessert i dem. Det har alltid virket mot sin hensikt og vært drekte avtennende. Noen tenner kanskje på lommeboken?

Mine minner er stort bål ved vannet, sol og lang natt.
Hva er dine planer for kvelden?

De Skuffede

Der er noen hjemsøgte mennesker - hvem
kun skuffelser synes at møde.
Ak, ofte er hemmeligheden ved dem,
at de rækker en kvartlitersflaske frem,
når de ber om en hel liter fløde.

Piet Hein

Hei, vi lurer på om dere er fornøyd med hvordan Sukkers menylinjer med topplinje og dropdown (og dermed bruken av det) er i forhold til de andre norske "tunge" datingtjenestene som har flere linjer flere steder. Det vi ser er at vi vokser mye lettere og fortere enn våre konkurrenter, men det er vanskelig å forstå akkurat hva som er årsaken.

Synes dere at vi har det beste/mest velfungerende menysystemet? Og det mest estetiske ? Dere trenger ikke nevne andre tjenester, men kun skrive ja nei. Hvis dere ønsker å skrive mer utfyllende så kan det gjøres til support@sukker.no.
Vi jobber for at Sukker skal bli enda bedre så tusen takk hvis dere svarer.
Ja, ja, nei - betyr f.eks. at det er ja til de to første spørsmålene og nei på det siste.

For tiden synes jeg mc-gutta er veldig kule, er det noen sånne her på Sukker? Gi meg et hint så besøker jeg og sikkert noen medsøstre med samme preferanser siden din ;)

Hei!

Ingen svar
(mann 48 år fra Oppland) Privat melding

Er det noen her?

Er det bare meg som mener at det er dårlig sjanger utvalg? Må si jeg savnet noen, som ska og reggea. Og 3 valg holdt egentlig ikke helt, Hører på mye mere variert musikk enn 3 sjangere, men det er kanskje bare meg? Eller det flere som meg der ute?

Jeg har funnet ut at jeg ønsker å treffe ei jente som ikke bor altfor langt unna. Hvor man setter grensen er jo en annen ting....

Er jo klar over at hvis man treffer ei jente i virkeligheten og føler at hun vil jeg bli bedre kjent med, så blir fort dette med avstand mer underordnet.

Men her inne kan man jo velge og vrake fra øverste hylle og sette opp alle sine ønsker. Det er vel kanskje derfor at man ikke har funnet noen ennå også.

Man handler vel utfra tidligere erfaringer og opplevelser. Sett at man treffer et menneske fra en annen kant av landet. Man treffes bare i helger og ferier.

Da planlegger man aktiviteter , gleder seg , snakker i telefonen og alt ligger til rette for et fint møte.

Etter en tid flytter man sammen. Man har kanskje aldri sett hverandre i den "gra" hverdagen. Vet man hvordan den andre er den dagen restskatten kommer eller vaskemaskinen ryker.

Jeg føler at det er en fordel å kunne stikke innom på en vanlig ettermiddag og se hverandre i det vanlige liv.

Derfor har jeg ikke tatt kontakt med eller svart positivt på meldinger som kommer langt borte ifra, men kanskje man må revurdere dette for å treffe noen.

Er det noen her som har noen tanker om dette?

en regner skjult ID som en personlig venn.

Ja, jeg er en copycat :)

Lurer litt på spørsmålet: "Antall år utdannelse inkl. vidregånde".
Har man 9 årig skole + 3 år på videregående blir det 12 år. Skalen går bare til 10. Hva er korrekt svar?

Ref. innlegget fra "lei meg": Hva skal vi passe oss for, for å prøve å unngå å bli "lurt" og såret?

Hvordan skal man komme over en fyr man trodde på, stolte på, som viste seg å være en annen. jeg er så utrolig skuffet og såret,men har holdt meg unna, ikke sendt noen mld eller tatt kontakt på andre måter. kan bare ikke forstå hvorfor noen er slike drittsekker og leker med andres følelser.

synes det blir vanskelig å stole på noen etter dette. det er tøft nok å tørre å satse på noen, nesten enklere å la være, samtidig som jeg vet at man blir ikke lykkelig av å ikke prøve heller.

vil bare ha en snill og ordentlig og god gutt, hvorfor er det så vanskelig å finne.

Tror noen i produksjonen av vin og korking av vinflasker liker tanken på de som plutselig oppdager at vinopptrekkeren er helt og fullstendig borte.
Oppdaget at vinopptrekkeren min fortsatt ligger på hytta jeg sist var på. Tar dermed fram min turkniv for å "vri" bort mye av korken fram til den blir så liten at den plopper ned i vinflaska. Selv sitter jeg og tenker at vinspruten jeg fikk i ansiktet og ellers i ting og tang rundt meg kanskje kan brukes som parfyme? Og siden korken var av den nye sorten som er plast, så lurer jeg fælt på hva plastkorkrester i vinen gjør med magen min.

Finnes det elegante måter å åpne en vin på uten vinopptrekker??
.-D

... ønsker ellers alle en flott fredagskveld...

Hvorfor finnes det ikke et valg som gir mulighet til å se de som matcher under 70? Det er sikkert mange som "ikke gidder" å fylle inn seriøst på alle spørsmålene, og man burde jo kunne ha mulighet til å se de også?

Savner også muligheten til å utelukke de som ikke har bilde i profilen sin? Personlig mener jeg personer som ikke vil vise hvem de er ikke er interesse... Tolker det som at de er useriøse jeg..

Tror det er flere enn meg som savner disse muligheten? Er det noen innstillinger jeg har oversett?

Hei, min søster har bryllup på lørdag og jeg er toastmaster. Har noen noen morsomme ideer / historier / beskjeder til brudeparet? Jeg kommer til å lese opp de beste! :)
Hun er 40 år og de har vært sammen i minst 20 år med noe opp og ned, som seg hør og bør, før det stabiliserte seg.

I kveld blir det fest og gøy og bra musikk....mange som skal???