Sukkerforum

Hei til alle dere som var på Mona Lisa i går...utrolig hyggelig å møte så mange oppegående flotte mennesker ,og jeg fikk mange nye venner... Det var første gang for meg å være med på en sukkerfest og det blir definetivt ikke den siste:-) Jeg hadde en flott dialog ikke bare på mine match, men også på tvers av alder og kjønn. Det var så fint å se alle "in live" av de profiler en ser her på nettet.. Dette var en kveld da det ble mye latter og morro:-))

P.s Biola1 fint om du tar kontakt med oss.-)tror det var det du nikkenavnet ditt var

"Res contr`Amor non es guirens, lai on sos poders s`autra"
(Raimon de Miravalh)

-Det finnes ingen beskyttelse mot kjærligheten så snart den velger å utøve sin makt.

Er dette sant?

Trenger vi beskyttelse?
Vil vi evt ha den?
:o)

Nå har svargarantilisten kjørt en stund og vi er litt nysjerrige på om den fungerer etter hensikten. Hva mener dere som bruker den? Har ting blitt bedre?

steinkjær festival!!!!!!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym rutta

Var på steinkjær festivalen å hørte på deep poeple, noen andre som var der? Trøndere er et herlig folkeslag,kosa meg masse, så gjestfrie, drar også neste år garantert::::::)))))

Jeg grubler litt for tiden... tenk om jeg er av dem som ikke finner meg en ny livspartner igjen fordi han er alt for vanskelig å finne... hva skal jeg gjøre da? Skal jeg liksom fortsette å bo her jeg bor og fylle dagene mine med de samme meningsfylte tingene som jeg har gjort fram til nå?
Jeg er ikke en veldig A4-person og har vært innom en del forskjellig i løpet av livet så langt, jeg har prøvd ut mye og til slutt fått en mer markant opplevelse av hvem jeg er som person og hvilke egenskaper jeg innehar, så utforskertrangen til å finne ut mer om meg selv, har vel sloknet litt. Samtidig som livet mitt fram til nå har vært litt sånn å prøve seg litt på nye ting hele tiden.

Jeg har ikke barn, bare en katt som har begynt å dra på årene, så jeg er egentlig fristilt til å sette igang med nye eventyr igjen. Bare at om nye eventyr virkelig skal føles som nye eventyr, så må jeg forandre noe radikalt i livet mitt. Det eneste jeg har klart å samle av gods og gull så langt, er en nesten nedbetalt leilighet. Tør jeg å satse en slik deilig økonomisk trygghet for å gjøre noen radikale forandringer på livet mitt? Flytte ut på landet og starte som økologisk grisebonde??? :-D

Har følt litt på 40-års krisa et par år allerede, hva skjer egentlig videre nå da?

...noen som vet? ;-)

Hehe...så et innslag om merkelige, rare OL-grener...og annen morsom historikk. I disse OL-tider...hva er vel mer naturlig enn å la kreativiteten få utfolde seg, og komme opp med forslag til nye OL-grener? ;ø))

Jeg falt spesielt for den med "Puddelklipping", da...som en vinner på 30-tallet.

Har ikke kommet på noen spesialgrener enda, men regner med det dukker opp utover kvelden (når det tømmes i glasset...*ler*)

Noen som har ideer?? Her må vi vel greie å komme frem til ei lang liste, som kan sendes til IOC etterhvert?

Og noen som har bidrag fra historiens mest morsomme...merkelige...?

;ø))

Det var noe som jeg akkurat for øyblikket fikk for meg. Hva synes jenter er usexy med men, sånn på sparket der å da?

Det er nok endel som ikke har meldt seg på vinsmaking og middag, som skal på festen ikveld. :-)) Dersom dere ønsker å ta en pils eller et glass med noe annet i på forhånd, er det bare å slenge inn en melding her...eller til meg. Evt til Kit....:-)
Vi er noen som tenkte å treffes på et utested i sentrum, og gå oppover i god tid før dørene åpner.

Storgleder oss til festen...håper på høy stemning og masse godt humør!!!
:o)))

TIL S

Jeg så svaret ditt i tråden "dekadanse" (tror jeg den heter...)

Jeg er ganske ny her på Sukker, så jeg ber så meget om unnskyldning dersom dette har vært tatt opp tidligere.
Anyway, svaret ditt gjorde meg nysgjerrig.

"Selv om jeg synes Sukker er klart best, og av og til har et særdeles underholdene forum, skal jeg ikke nekte for at jeg har blitt passe forstyrret i den delen av tankegangen som angår det andre kjønn etter bruk av nettdatetjenester en liten stund."

Har du lyst til å fortelle meg litt mer om "den forstyrrelsen i den delen av tankegangen osv"?

Alle andre som har noe å si om dette temaet er selvfølgelig mer enn velkomne med innspill.
:-)

Jeg rydda opp i min fulle mailboks og sletta meldingen fra sukker der det stod når vinsmakinga begynner i dag. Kan noen hjelpe meg? Når begynner det? Og hva het stedet?

På forhånd takk!

Heisann alle menn på 48+!

Håper dere har meldt dere på til vinaften i morgen...Vi er noen jenter som håper å se dere "in live", så for dere som bare sitter her foran pc`n ....meld dere på for vi er jo der:-) Sunne,friske og spreke jenter venter på dere i spenning.. og gleder oss masse!!
Luna

Da vil hun krype inn under hjernebarken din og overta all smaken din, be deg skifte alle gardiner og kjøpe nye møbler med penere farger. Så må ddu endre deg i mer romantisk retning, ellers blir det ingen sex! Lykke til! :-) hilsen Mann m erfaring

Det har i det siste blitt litt for kort og lite interessant chattelignende prat på en del av trådene. Dette ødelegger ved at det tar skrivelysten fra dem som faktisk har noe interessant å komme med.
Dilemmaet er som følger:
Trådinnleggerne ønsker at mange leser det de skriver. Problemet er bare at antallet som leser er avhengig av kvaliteten på det som står og følgelig mister både de seriøse og de mindre seriøse sitt publikum.
To-tre ganger i året må aktivt gå inn og stramme litt opp på forumianerne og nå er det på tide å gjøre det igjen. Det gjelder definitivt ikke alle, men kun de som føler seg truffet.

Det var alt. Vi håper på interessante og morsomme tema vil dominere forumet heretter :)

I bråket her inne den siste tiden, er det noen som ikke føler seg velkomne lengre.

Jeg vil med dette oppfordre amourine til å komme tilbake med sine saklige og usaklige innlegg som av og til følger tråden og av og til ikke :)

Vi vil ha deg her!

Kan noen som har vært på disse festene fortelle om det er mange rundt 30 der? Gleder meg, men er litt spent på samme tid.

Hei,

jeg har nettopp fått med jobb ved siden av studiene som vikar på en ungdomskole. Og jeg husker med meg selv at det ikke alltid var like lett for lærerne å ha håndtere alle de små rakkerne. Er det noen som har noen bra tips til meg for hva jeg kan gjøre for at dette kan bli en bra opplevelse både for meg og alle elevene?

Jeg har undervisningserfaring ifra Universitet i Bergen, så jeg kan litt på den biten, og vet at jeg må være kort og konsis i beskjeder, konsekvent i behandlingen av elevene. Og diverse andre triks har jeg snappet opp. er det flere her som har erfaring og litt tips de vil dele med meg? :)

Virker veldig fristende å dra til Rauland i høst og gjerne med Sukkerfolk. Men, om det bare er helt unge folk som drar har jeg jo ikke særlig lyst...Selv er jeg 48....er det flere på min alder som pleier å dra på slike arrangementer?
Er så deilig når det er mulig å kombinere uteliv ute med "uteliv" inne og deilig svømmebasseng og badstu...Riktig ferie for folk som har levd litt

I tråden "Kvalitet på forum", har Sukker.no prøvd å komme med et korrektiv til oss brukere. I den tråden fokuseres det fra deres side på at noen tråder blir ødelagt av diverse gjengangere, de som til stadighet ødelegger seriøse tråder og som både kan ødelegge skrivelysten for de som ikke er "inne" og som ( selvsagt ) også medfører at seriøse temaer kan miste fokus.

Jeg har et noe ambivalent forhold til Sukkers innspill, jeg er mao ikke sikker på hvorvidt jeg er enig i deres inngripen. Det som likevel har slått meg er at det finnes en genialt enkel løsning på problemet:

Den som starter en tråd bør få admin-rettigheter innenfor "sin egen tråd". På den måten kan den som starter en tråd om noe som for den personen oppleves som viktig, gå inn og FJERNE usakligheter.

Problem solved :-)

Helt seriøst : Jeg lurer på om den "store forelskelsen" finnes for de over en viss alder ...
Tror nok den finnes , men blir den mer og mer skjelden ettersom årene går ....?
Jeg mener den følelsen du finn når du var 16... når du var 19..... når du var 23.... ??
Blir den følelsen andeleses med årene ?? Blir man forelsket på en annen måte ..?? starter man mer som venner og så blir det kjærlighet ?? ikke de "fnisete" greiene som får blodet til å bruse ....

Og vi som leter etter denne følelsen ... er det som å lete etter nålen i høystakken?

ROMPER!

Før måtte man lete etter rompa i trusa - nå må man lete etter trusa i rompa!

Var alt bedre før?

Fant denne saken nå: http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/08/09/543123.html . Viser at folk er kreative med hvor de letter på trykket, tilfredstiller sine behov.

Hvor er det villeste stedet du har hatt deg :-)))))

Spørsmål til ettertanke

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Ironisk

Tilværelsen er full av små og store spørsmål. Ragnar Hovland peker på et sentralt et i romanen Sveve over vatna:

"- (...) Har du tenkt på muligheiten av at pikken til far din aldri hadde rota seg inn i fitta til mor di, kva slags konsekvensar det ville hatt for deg?
- Ja, sa eg. Eg hadde tenkt på det. Men stort sett hadde eg vore glad for at far min hadde vore såpass kåt (eller var han berre pliktoppfyllande?) den gongen.
- Slikt er artig å tenkje på, sa Jean-Jacques. - Du kan sjå det på heile verdshistoria. Viss ikkje dei og dei hadde pult då og då så ville ikkje det og det vore skjedd. Sexen bestemmer heile historia. Marx snakkar om kampen mellom klassane, medan det i røynda er snakk om sex heile vegen (...)."

Drømmemannen søkes for langt trygt forhold:

Han har merkeklær, sleik, (eller såkalt svenske-hår), drikker drinker og gliser bredt.

Han ser ut som svigermors drøm, oppfører seg som svigermors drøm, og er det sikkert også.

Han bor på vestkanten og er opptatt av siste nytt innen klær, biler og annet stasj.

Han er en gentleman, og kommer ilende for å drepe edderkopper og annet småkryp uten å synes jeg er pysete.

Jenter, hvilke punkter har jeg glemt???

Jeg legger merke til at jeg har mye lavere terskel for bruk og kast mentaliteten på personer fra nettet enn de jeg blir kjent med fra "relle" situasjoner.
Ikke akkuratt de personlighetstrekkene jeg er mest glad for. Men hvor alene er jeg egentlig om å ha de?

hmmmmmmmm...hmmmmmmmmmmm...tja...eller kanskje ikke...hmmmmmmmmmmmmmmmm...joda, eller nei...jepp...hmmmmmmmm kanskje det........kanskje det ja....nei, søern....det går ikke...hmmmmmmmmmmmmmmmm....tja...uff..nei....hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....

Ser noen har trang for å bytte profilbildet gang etter gang. Men likevel så ender de opp med samme. Er dette taktisk for å komme på lista til Nye Profilbilder flere ganger i uken tro.

wunderbaum

Siste svar on. 20 aug. 2008 17:18 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym c. jones

Hvorfor er det bare i bilen man kan ha wunderbaum?? Siden jeg bor innenfor ring 3 i Oslo, har jeg selvsagt ikke bil. Her går kollektivtrafikken helt av seg selv. Dette medfører jo imidlertid at jeg ikke får gleden av å snuse på wunderbaum, og jeg har derfor tatt konsekvensene av at jeg lever i "sentrum". Wunderbaum er derfor kjøpt inn og henger nå oppe i de forskjellige rom jeg er eier av. Her finnes fersken, jordbær, dølahest, bytryne, amazon og selvsagt furu...

som ny og uerfaren med dette så trykker jeg rundt å titter på bilder og notater , og så finner jeg plutselig ut at disse personene jeg har trykka intresant på har fått et hjerte ...
jælpe - tulle seg bort seg som en siklende skjæfer første kvelden da ... !!

oi så flaut ...

Hei,
er det mulig å lagre et avansert søk??

Jeg og en veninne skal på Mona Lisa og delta på en Sukkerfest for første gang.
Målet for oss å bli kjent med andre single mennesker .
Vi synes vinsmaking er en orginal og passe edruelig måte å gjøre det på.
Vi er lei av å drikke den samme vinen og trenger impulser...

Når vi har lest profilene til menn er det påfallende hvor mange som liker å ta et glass vin hjemme (Foran Pcen ?) Kom dere ut av "Cyberspace" og hold oss damer med selskap.

Amazone 1 og 2

Hver gang jeg kjenner jeg må telle til ti...skal jeg signere her. Sier ikke hvorfor, sier ikke hvem...sier ikke noe som helst.

For av og til...holder det å kunne telle...til ti.

1...2...3...4...5...6...7...8...9...10...

;ø)))))))
*det hjelper!!!*

For kvinner og menn som heller danser kostevalsen enn å vaske golvet...
Og som kan bånnske en halvliter med ei bøtte på hodet.

:o)))))

Hva må man kunne på singelfest ?

Ni klinetips:

1.Puss både tenner og tunge, og bruk tanntråd. Ha alltid tyggegummi eller mints for hånden. Dårlig ånde er døden for ethvert kyss.
2.Fukt leppene, bruk leppepomade. Det gjelder for gutta også. Tørre, sprukne lepper frister ikke til nærkontakt.
3.Ta det rolig med lipglossen. Tre lag med ildrød leppestift gjør deg omtrent like kyssbar som en sjimpanse med betent tannkjøtt.
4.Hold igjen tunga. La partnerens drøvel være i fred.
5.Hold tungen din myk og flat, den skal ikke brukes som spiss.
6.Ta på partnerens ansikt, nakke og hode. Lek med partneres hår.
7.Kyss overalt fra skuldrene og oppover: Nakken, pannen, lukkede øyne, bak ørene, øreflippene.
8.La aldri tungen din gå på oppdagelsesreise i partnerens jeksler eller gummer. Et kyss skal være romantisk, ikke minne om tannlegen.
9.Pass på spyttproduksjonen. Sikkel er aldri, aldri deilig.

Kilde: Em & Lo Sex – How to do everything

Lykke til ;o)

Har en kvinnelig bekjent som viste meg noen av profilene til gutta her inne hvorpå de viste frem båter og biler osv !! Tenner dere jenter på det ??? I så fall så er jeg på feil sted ???

Jeg har merket meg at det er så få menn i forhold til ellers i landet fra Vestlandet som ikke har bilder.. Tror nok vi er litt trauste og trege her vest :) Hva sier dere menn fra vest........

Er det noen som vil bekjenne seg medlemsskap i denne klubben?

Har alltid avfeid Peter Pan som tull og tøys, men i helgen var det endelig Premier League igjen og jeg tror jeg ikke ville byttet bort en serieåpning som innebærer Arsenal mot West Brom., Hull mot hvemdetnåvar på Canal Plus, øl med gutta og en påfølgende bytur med noe som helst.

Meld dere her, alle Peter Pan.

PS. Fordi anonymitet er et must for Peter Pans som lefler med voksendommen så er det umulig å sende meldinger til andre Peter Pan-sympatisører.

PS Igjen: Eller er dette et desperat forsøk på å takle at superbruker-statusen forsvinner om under en uke? Kanskje.

Jeg tenner IKKE på menn som kommer med sexfantasier i meldinger til meg,
kansje jeg er rar........kansje andre damer liker den slags komunikasjon???

Men jeg sliter med å se seriøsiteten i deres tilnærmelser når de forlanger sexprat med en gang, eller tidlig i bli kjent prosessen. Jeg er ikke interesert i å vite hva de fantaserer om i detalj!!!!!!!!! Dessuten..........kunne aldri tenke meg å bli bedre kjent med en slik heller, eller gå på date med en slik, når jeg vet ting jeg ikke vil vite.

Disse mennene er vel egentlig ikke ute etter å bli kjent med meg, sjøl om de skriver i profilen at de søker etter langvarig forhold.
Jeg syns det er uhøfflig, og frekt...........
Hva mener dere andre damer om dette?
Og opplever dere mye av det her, for min del er det annen hver mann som kontakter meg!!!!!!!!
Og nei jeg har ikke noe særlig sexy bilde i profilen, bare et vanlig portrett ..........(ikke med trutmunn en gang ;)

Hva i alle dager er det med disse gnukkedanserne som på død og liv skal gni underlivet sitt opp i rompa mi på dansegulvet?
Jeg er så lei av det! Jeg kan gjerne danse med en fyr om han ikke kommer med den j**** gnukkinga.
Er det bare meg som syns disse gnukkerne er frastøtende og frekke?
Og hvis du selv er en gnukker,slutt med det!!

Altså jeg kan forstå det er snålt med unge jenter med frisk og fin hud som legger ut profilbilder eller abumsbilder av seg selv med trutemunn presset mot kammera. Men når voksne jenter ikke klarer å være normale på et bilde og må gjøre seg til med en nærmest rynkete trutemunn så blir jeg litt oppgitt.

litt seriøst ment

Når man henvender seg til en eller flere damer så bør normal høflighet tilsi et svar. Dette er et minimum. Men kanskje typisk norsk fenomen. Derfor virker de fleste sukkerdamer overfladiske,, som faktisk øker med et flott utseende. Jeg har selv god erfaring fra utenlandske opplegg , som vet å sette pris på en henvendelse og besvare denne.. Videre stemmer det stort sett ikke når opplegget tilsier at damene er online for en chat. Man får ikke kontakt osv... Dette bør jo redaksjonen ta tak i slik at sidene er realistiske. Hvis ikke , vil trolig sukkers interesse bli av kort karakter....

Kåt?

Siste svar ma. 18 aug. 2008 19:08 (66 svar)
Skjult ID med pseudonym agusta72

HA!

Hva er det?

Kjipper meg i seng, flirer på veien, mer enn brisen, ler videre. Fett ord egentlig, for dem som tør!

...nam

http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA

Er det flere med meg som er lei av å lese om fjellgeiter, badenymfer, ski-idioter og den berømte kjemien? Hvis man leser 100 profiler så er jo 99 av de mer eller mindre like, dvs mat & vin, reiser, venner & familie osv. En sjelden gang snubler man over en profil som er annerledes – jippi – det være seg tekst eller bilder som fanger interessen, men i alle fall noe som skiller seg ut.

Sorte hjerter

Siste svar ma. 18 aug. 2008 01:08 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi

Når man setter sort hjerte på noen, kan personen se det ?

Etter mye snakk om gnukkemenn og "gamle" damer med trutmunn; Hva med tilbud om å bli kvart-på-stengetid-dame? Selv om mannen er tiltrekkende og kjekk sier jeg nei til nachspiel for to, tenker at om han virkelig vil bli kjent med meg ville han spurt om mobilnummeret mitt istedenfor. Har jeg rett?

Jeg skal på date og trenger noen tips på koselige cafeer med sofa og dempet belysning der man kan trekke seg tilbake til et hjørne og være relativt uforstyrret, sånt sted man går videre til etter en rolig middagsdate.

Dere erfarne sukker-datere, hvor i Oslo sentrum kan man dra dersom man har de preferansene jeg nettopp listet opp? :) Har inntrykk av at de fleste steder ender opp som bråkete øl-buler etter middagstid.

Svar til de siste to innleggene: Fyfela, så moralistiske og kresne noen folk er! Man trenger da ikke være en 20 åring for å gi et kyss på et bilde og la folk danse som de vil så lenge de ikke utvæksler kjønnsvæsker på dansegulvet...for i det tilfellet er det jo godt for langt! Hehe. Påenget er at vi i dette norske samfunnet må lære å være mer tolerante, ikke fordømme med en gang. Det er ikke uten grunn at FrP selier opp som det støreste partiet! Ha en fordomsfri dag og la senior truttemunn kyssere og gnukkedansere også få livets rett! :-)

hvordan kan jeg delta på forum uten å vise bildet av meg...

Her om dagen sendte jeg en melding til en kar som jeg så hadde meldt seg inn på svargaranti listen.
Etter min mening en hyggelig melding med litt komplimenter og noen enkle spørsmål.

Svaret uteble imidlertid, og nå ser jeg at han har markert meg som Ikke interessant siden i går.
Greit nok det, jeg renger ikke med at alle skal like meg, men er bare litt forundret over at han ikke sendte meg noen ord tilbake før han satte sort hjerte. Er ikke det litt av poenget med den listen da, eller har jeg misforstått helt?
Et sort hjerte regnes kanskje som et svar, også på den listen?