Sukkerforum

Hvordan har det seg at de jentene som jeg har "gjensidige" hjerter på ikke svarer?

Er dette en kode jeg ikke forstår?

Hjelp!

Er det flere som liker å se på Science-Fiction serier, dokumentarer om overnaturlige ting og jordens/verdensrommets mysterier?

-jeg kan ta rennafart, og danse igjennom en haug med fargerikt løv i parken...og spre det rundt meg i alle retninger...:o)))

Jeg datet en dame, flott dame la det være sagt. Det var god kjemi(følte jeg) Hyggelig prat, god latter. Jeg fikk inntrykk av at det oppsto en gjensidig kontakt. Det ble både middag vin og sene kvelden. Og tidlig morgen også for den del.
Men jeg sitter tilbake med en litt ekkel smak i munnen. Jeg følte meg litt lurt. Dagen etter var det ingen interesse, nesten så en fikk et spark bak.

Er det greit å late som på en date, er mitt spørsmål. Bør en ikke si ifra at dette ikke er match? Ikke utnytte situasjonen for så å avvise etterpå. Bare undres litt hva dere andre mener?

Eller gidder dere ikke sånt? ;-)

Her blir det Halloween-fest ihvertfall:D

fest

Siste svar ma. 13 okt. 2008 22:39 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym høst

Hei til dere som har vært på tidligere fotomatchfester. Da jeg har passert de 50 er jeg litt nysgjerrig på hva snittalderen er.....Er der noe håp om å treffe folk der på min alder? Har nemlig hørt at det er mest folk i tretiiårsalderen....

-ikke skjønner jeg hjertekoden, ikke forstår jeg hva jenter tenker og klarer kun å hooke opp med damer som ligger i ytterkant av blinken....

Og.... formumet er (omtrent) det eneste som fortsatt holder meg på sukker?!

Er jeg en taper eller realist?

Give it to me!

Innlegg om Matchtreet:
IHei alle sammens:-) Jeg er ny her, men når man får meldinger på innboks av gutter at matchen på treet er dårlig, så kan man se bort fra de meldingene de sender??????Hallo?Hva sier det?? Har jeg satt alt for mange krav etc? Skjønner ikke helt dette her, men som sagt er ny her og burde vell sette meg mere inn i dette. Og når jeg skal gå inn og se profilen på de som sender meg beskjed, har jeg ikke adgang, pga matchen er under 70? Noen som kan forklare?

--------------------------------------------------------------------------------

kit1336.9 (mann 41 år fra Oslo) 00:22-13/10 msg
Dette er vel strengt tatt ikke matchtreet sin feil, men hvordan du håndterer det. Treet er ikke hellig, men det er vel det som skille sukker fra de andre datingtjenestene. Siden du tydeligvis tenker litt på det, skriv en kjapp takk, men neitakk - vi er nok for forskjellige. Du kan ikke stille for mange krav, meningen er jo å finne noen? men du kan overveie bruken av absolutte krav. De får vekk mange potensielle, og alle mener ikke det samme når de bruker skalaen. Hvis du unngår absolutte krav, så vil bladet "bare" bli rødt, men dere er fortsatt synlige.

Jeg har sendt melding til ei som hadde en match under 70. Hun hadde det morsomste profilbildet jeg har sett her inne. Hun har etterpå tatt vekk noen absolutte krav, og siste jeg sjekket var matchen lav 80

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym Lilleulv) 00:28-13/10 msg
Personen som har sendt deg melding har sperret for innsyn for de med match under 70, mens du nok ikke har gjort det. Du kan gå inn på kallenavn, finne personen der, og komme deg inn på profilen til den som ha sendt deg meldingen den veien. Om du velger å se bort fra de meldingene eller ikke, får jo bli din sak å vurdere... :-)

--------------------------------------------------------------------------------

red69 (kvinne 38 år fra Oslo) 00:30-13/10 msg
Hei og takk for rådene:-) Velger nå å ikke være anonym. Og skal gå over persolighets-testen en gang til, og sette mere viktig, enn Absolut Viktig, fikk også det rådet fra en her nå som mente matchen mellom oss var skikkelig dårlig:-) Men han sa hei iallefall og ga meg noen råd:-) Uansett ikke lett å være ny på nett-date altså:-)

Så herlig at det er plass til alle dem med bilder fra badet, som røyker, som har noen kilo for mye og alle de andre også :))
Synes at vi er heldige som har muligheten til å treffe så mye flotte mennesker.
Enig?

Hei,

Etter å ha tenkt igjennom de datene jeg har hatt opp igjennom har jeg kommet fram til følgende konklusjon:

De gangene jeg har datet på kafeer, gjerne på en hvilken som helst ukedag eller held blir det gjerne ikke mer enne litt mails, sms, ol før det ebber ut.

Når jeg har møtt jenta over en pils, en fredag/lørdag så har det ofte matchet bedre!

Min antakelse er at man kommer i gang med forholdet på en raskere måte. Alkoholen fjerner litt av "barrierene" for begge. Kommentarene sitter ettervert løsere og man blir mer på bølgelengde. Ikke minst mye letter å å "tilfeldig" komme"borti" hverandres lepper;-)

Men, jeg er jo her fortsatt så effenken av begger er vel ganske lik?;- )

Hva er sukkerianerenes erfaringer her? Hvordan legger dere opp datinga? Shoot!

er æsj.

Man sender vel ikke meldinger til damer som er så lite originale vet jeg

Så damer... få ett skikkelig bilde.

:)

Noen av de meldingene jeg mottar er fra hyggelige folk, og det kan være greit å snakke litt med dem, selv om det ikke kommer noe mer ut av det. Men det kommer mye tull også, meldinger med høy spam-faktor - hvor mange har f. eks. fått denne: "Hei, send en melding hvis du vil bli kjent med meg?" - og rene skjenneprekener.

Men også utskjelling kan være morsomt. En dame brukte sine 3000 tegn på å skrive "idiot" 500 ganger (med mellomrom.) jeg svarte at meldingen hennes ville ha vært en smule mer interessant hvis hun ikke hadde brukt all plassen på å undertegne.

Er det flere som har opplevd artige ting i innboksen?

I en diskusjon med en jente her inne hvor vi diskuterte litt generelt denne nettdatingen, kom jeg til å nevne denne frasen vi så ofte møter eller gir når man ikke helt matcher: "Du er ikke helt min type."
Jeg syns faktisk dette er et helt greit utsagn jeg, men jeg forstår også at mange tenker at dette betyr det samme som at man ikke er pen nok for vedkommende. Føler dere at dette er det samme som å si at man ikke er pen eller kjekk nok?

Jeg må vel innrømme at jeg tenker nok også det om meg selv, om jeg får den beskjeden (selvsikker som jeg er :-P ), men jeg tenker jo ofte nettopp dette om mange jenter her inne, og da ofte uten at dette har noe med hvor pen vedkommende faktisk er. Ofte tenker jeg at "nei, hun virker kanskje litt for voksen for meg", eller "litt for pen for meg" (ja faktisk.. :-/ Snodig tanke!), eller litt for "striglet" for meg eller andre rare tanker. Enda oftere er det mer udefinerbart enn som så. Vanskelig å forklare hva jeg mener, men det er f.eks. ikke sikkert at den modellpene (dårlig ord..), supervakre jenta, bringer frem de samme følelsene hos meg som den "alminnelige" jenta med det uforklarlige glimtet i øynene. Jeg tror dere skjønner hva jeg mener, og poenget mitt er vel som følger: Ikke la dere bryte ned av å få høre dette, eller avslag generelt her inne. Det betyr ikke at du ikke er "pen" (hva nå definisjonen på det er), og for det rette mennesket der ute er du nydelig! :-)

http://www.youtube.com/watch?v=OUQribYHUSg

Mange single liker ikke å lage mat alene, og en del har aldri lært seg kunsten. Her kan de som allerede har matglede og -kunnskap øse ut av sitt forråd til glede og inspirasjon for resten. Grunnoppskrifter, menyer, tips om innkjøp og bruk av råvarer m.m.

Er det lettere for damer å si disse ordene? For meg er det særdeles vanskelig og jeg har hittil ikke kunne sagt det til noen jeg har vært sammen med.. Litt leit egentlig

Hva gjør at du IKKE svarer på meldinger? Og hva skal til at du gjør det? :)

Hei, kom med dine dikt, og la folk se dem ;)

Hadde vært spennende å høre hva slags erfaringer folk her inne har med dette. Da jeg var yngre hørte jeg stadig at kvinner bare blir kåtere etter hvert som de blir eldre, i hvert fall opp til overgangsalderen. Mener også det finnes undersøkelser som tyder på at man eksperimenterer mer etter hvert.

Det er jo nesten ingen som er mer pripne og har flere tabuer og klare "Aldri i livet!" enn tenåringer. I tjuerårene blir man litt mer avslappet, men det er fremdeles slik at det hovedsaklig går på standardvariasjonene, viktig å holde seg til det som er "normalt". Når man nærmer seg 30 blir det kanskje mer ordentlig eksperimentering, man kan tillate seg å leke mer, se på sex som noe kreativt, våge å utforske forbudte følelser.

Men så traff jeg en jente for noen år siden, nettopp idet vi begge hadde rundet 30, og hun viste seg å ha gjort det meste i 20-årene. Dette ble faktisk ødeleggende for forholdet for hun hadde på en måte mistet evnen til å glede seg over eksperimentering, hennes uutalte holdning var "been there, done that". For henne var sex blitt kjedelig, hun hadde rast fra seg, og det hun nå ønsket var bare tryggheten og stabiliteten i et forhold. Sexen ble nærmest betalingen for å ha et forhold, hun hadde åpenbart ikke så mye glede av dette lenger. Det ble i lengden utilfredstillende for meg siden jeg ser på spennende sex som en avgjørende del av et forhold.

Hei

Hvordan synes du fordelingen av økonomien i ditt forhold skal bli? Hvordan har det vært?
Hvem betaler for dopapiret?
Hvem betaler for syden turen?
Hvordan gjør du med eiendeler du har som du fortsatt vil ha?
Hvordan gjør du når du er sta og kjæresten din er like sta?
Har du felles konto?

Fortell :-)
La vi lage en diskusjon om dette.
Mannen skal forsørge.
Mannen skal spandere.
Kvinnen bør få penger til klær og sminke fordi det er jo for mannens del at hun bruker det og kjøper flere utfordrende klær.
Kvinnen skal spanderes på og etter alle normale nye og gamle normer er det riktig, ellers blir hun vennine/elskerinne.

Sukkers gunder, og to evt 3 (?) som har funnet seg kjæreste på Sukker kommer på NRK2 sitt program "I kveld" kl. 22.20.
Nå i kveld.

Hvor mange ganger har vi ikke vært innom tema..? Hva er det med disse profilene, uten bilde, og uten tekst..
For egen del så sperrer jeg de.. deres tap.. kunne jo ha blitt kjent m ei hyggelig tjei:)

Er det virkelig så mange her inne som bare er her av nysjgjerrighet og på titter'n?

Vi bygger store deler av livet på håpet om morgendagen, samtidig som den bringer oss nærmere døden.

Verden er ikke fornuftig, men allikevel bruker vi mye av vår tid og tankekraft på å forstå den.

Må en realistisk oppfatning av livets meningsløshet nødvendigvis føre til selvmord?

Kan vi finne lykke når håp åpenbart er en illusjon?

NB: Dette er ment å være en eksistensfilosofisk tråd. Vennligst ikke rot den til med religiøse vinklinger som ofte genererer defensiv og aggressiv oppførsel uten å tilføre noe. For den som ønsker å lese seg opp på emnet kan jeg anbefale Myten om Sisyfos av Albert Camus.

Man hører om skilte og mishandla damer og menn i media, og rundt om ellers. Hvor er alle disse slemme menneskene hen.....?
Blir det litt skummelt å treffe skilte menn og damer?

Det er alltid tre blader som er knallrødt hos meg og mine beste matcher...
Leseglede, kafeliv...og røyk.Dent siste forstår jeg godt. Det jeg SKAL slutte med..en gang i fremtiden.
Men er det ingen som krøller seg sammen i sofaen og leser en bok.... eller tar med seg avisen på kafê lengre?
Er jeg blitt " gammeldags"? Har vi ikke tid til slikt nå om dagen?

Jeg lagde middag isted jeg, må jo bare ha varm mat én gang om dagen... Stekte koteletter med ris, grønnsaker, stekt champignon og bearnaisesaus... Nam Nam ;)
Men fytti så kjedelig å spise alene da.... :(
Og kjedelig å lage maten alene.... :(
Flere som syns det er kjedelig???

Er det andre som stusser på at foreldre bruker 20.000,- på barnas bursdagsselskap!
Tror ikke det er sant jeg, hvilken planet lever de på !

Kommer snart til en datingside nær deg... ;)

http://www.cs.tau.ac.il/~tommer/beautification2008/

men det er vel sikkert andre måter å pynte på også.

Lurer på om jeg skal skrive en bok.... Den kommer til å hete " Trøtt som faen" men er vel for trøtt til det:)))) jeeeesp.......

Regnet siiiler ned, og ser ut som det blir slik hele helgen.
..og jeg som hadde store planer om å dra på laaaaange fotturer i fjellet.
filler'n også, jeg må nok bli inne, kose soffaen, drikke kakao og surfe litt rundt på sukker..

Andre som sliter med det samme? :D

(humm.. hvor ble det av kosebiblioteket forresten?)

Sjekk ut: http://www.youtube.com/watch?v=CgQsPvhzW2E
Der ser dere Palle frå Klypa, og finner flere videoer med Kjell- Kjellen- Bigset.
Han er kul ;)

spiller gitar

Ingen svar
(mann 58 år fra Oslo) Privat melding

Er det en gitarspillende jente med en latent liten komponist i seg vil jeg gjerne ha kontakt med deg..

Sjekk denne: http://www.news.com.au/dailytelegraph/story/0,22049,22535838-5012895,00.html

Hvilken vei snurrer dama?

Er du den man finner i loungen, ved baren, på dansegulvet, på puben? Hvor? :)

Fortsett og skriv
:-)

Forumet oversvømmes av stadig nye tråder som handler om det samme: Verden er urettferdig, og spesielt mot meg. Frykt ikke lenger: Her er tråden som ordner opp en gang for alle! Legg dine klager her og lev lykkelig! (og slutt å plage andre med den evinnelige sutringen).

Hyperaktuelle temaer er:
- Ingen svarer på meldingene eller hjertene mine.
- Ingen gir meg meldinger eller hjerter.
- De jeg skriver med slutter å skrive etter en stund.
- Jeg har for lite utdanning, for lav inntekt eller er for stygg.
- Norske kvinner/menn er for dårlige elskere.
- De jeg liker liker ikke meg.
- Jeg vil ha kjæreste, men har ingen.

Og så videre i det uendelige... kom igjen, få det ut, get a life, slutt for h...... å skylde på andre hele tiden.

Jeg er i den heldige situasjonen at jeg har fått meg kjæreste (og før noen spør: jeg har ikke profil på sukker lenger, men har igjen en måned som superbruker). Nå viser det seg at han har store problemer med fortida mi! Han kan f.eks se for seg at jeg har sex med en eks-kjæreste, og hvis vi er på et sted hvor han mistenker at jeg har vært med en annen mann, tenker han bare på dét. Dette kan jo ikke være normalt! Dette har aldri vært noe tema/problem med andre jeg har datet. Noen som har vært borti noe liknende? Er det noe jeg kan si/gjøre? (bortsett fra å finne meg en annen kjæreste med færre problemer)

Hvor lang tid bruker folk rundt omkring på å svare på sukker mail?

-jeg hadde nok brukt et par dager for å tenke, eller med en gang... om noen hadde sent meg noe mail ennå da!

Hvor mange mail får en oppegående, interessant, markant søt og tiltalende dame på rundt 30 år om dagen?

-noen i målgruppen som kan svare for seg selv, om ikke alle?

Og om noen leser dette som har fått mail fra meg; -hva er det du driver med, svar da! lol

er sansynlighvis fordi vi har vokst opp med Donald Duck. Det hender at Donald og Dolly er kjærster, men det går som regel galt. Så roter hun jo litt med Fetter Anton innimellom også, så der er det ingen faste holdepunkter til noe fast forhold. Ole, Dole og Doffen har heller ingen kjærster, er ikke interessert engang. B-gjengen har vel aldri rota med noen damer...ever.... Så er det bestemor Duck da, hun er også singel, har jo Guffen da, men han er jo bare en singel gårdsgutt. Det nermeste jeg kommer er vel Micke og Mini, de er vel kanskje sammen, men har ett særboforhold i beste fall... Langbein, nope!!

Ikke rart samfunnet har blitt som det er ,med denne lektyren som vi alle har vokst opp med.....

Prøvde akkurat den nye Zalo Ultra som skal fjerne fett og bakterier...
FORBANNA TULL!!
Står her i dusjen - like feit og forkjøla!!

Hvordan var festen? Opplys oss som ikke hadde muligheten til å være der!

Merkelig påfallende mange elegante damer i min målgruppe...

De bor på "satans-haugen" nei santhans-haugen og umiddelbar nærhet var det kanskje..

på et rom og kjøkken( kanskje 2), er passer 30 så det holder, ønsker seg barn men vil ikke flytte..

Har veldig lyst å finne formelen som stryrer unna gruppen som ikke er åpen for revurdere gamle vaner..

Eller må man bare infinne seg med flertallet og deres ufravikelige syn på tingenes tilstand..

eller hørte dette til inn under klagetråden dette muligens..vrriinsk..

Er det mulig at en mann på 50 år har hatt sex med 2 kvinner i sitt liv ? Merkelig syntes nå jeg !

Sukker festen..

Siste svar ti. 7 okt. 2008 12:31 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Nyskjerrig

Bare lurer på hvordan det var fordelt sånn alders messig igår. Var der ikke selv, men var på sukker festen i 3. etasje på Scotsman. Da synes jeg det var veldig mange mellom 30-40.
Var det en del mellom 20-30 igår??

Takk for svarene..

Kino

Siste svar ti. 7 okt. 2008 06:34 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym kjekken

Noen som kunne tenke seg og bli med på kino ikveld??

Nettforum.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Organ

Denne er fin: http://www.penny-arcade.com/docs/internetdickwad.jpg

Heldigvis er det ikke så ofte Sukker`s forum får meg til å tenke på dette, men det skjer av og til ;-)

Er det damene som kommer over eksen førs?Eller mennene?
Hvis man ikke har kommet over eksen.Hva gjør man da på sukker?

I disse bonderomantikk tider.......... Er det noen med gård her, som ønsker seg ei gårdskjerring/mann? :-)

Kunne du tenke deg å date noen som ikke er norsk / eller annerledes hudfarge-etnisk bakgrunn / eller annerledes religion / eller snakker ikke norsk? Er det viktig for deg at "den helt spesielle" har norsk morsmål?