Sukkerforum

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=555112

Politiet ønsker en løsning med å sette ut alarmer på sentrale steder i Oslo sentrum, slik at folk lettere kan varsle politiet hvis de ser noen som utøver vold eller man selv føler seg utsatt. Videokameraer skal da rettes mot området volden utøves og politiet skal aggere raskere og ved å få handlingene på film vil gjøre det lettere å ta voldsmisbrukerne.

Er dette veien å gå?

jeg er syk, forkjølet.... noen råd?

Jeg ser at mange mammaer har bilder av sine barn her på sukker (-gjelder kanskje også pappaer?) . Er det nødvendig??

Barna har sannsynligvis ikke bedt om denne profileringen og det gjør deg heller ikke mer attraktiv. Det er helt fint at du har barn, men det er DU jeg har lyst å se og bli kjent med.

Beskytt barna, og forøvrig; ikke koble dem inn før du har gått inn i et seriøst forhold!

Trenger trøst!
Jeg har vært inne å Sukker nå i et par månder. Har brukt tiden godt, men liksom ikke funnet en jente jeg virkelig har trua på.... og det har føltes litt rart å sende meldinger til profiler som "bare er helt ok" og ikke toppers;-)

Så, i forrige uke skjedde det noe helt utrolig; Jeg fant en profil jeg umiddelbart kikka skikkelig på! Jenta var pen og hadde humor...og vi hadde 94 i match! Jeg skrev til henne med en gang og markerte henne som interessant....endelig skrev jeg mail med ektefølt glede og innlevelse! Jeg hadde fått tilbake troen på at sukker funker!

Noen timer senere fikk jeg svar! Hun var veldig interessert (markerte meg med hjerte!) og det var tydelig at hun hadde oppfattet humoren i min mail. Vi var liksom på nett med en gang;-) Jeg ble veldig glad! Utrolig glad og spent! Nå begynner det, tenkte jeg! Alle disse timene med profilsøk skal endelig betale seg! Så, jeg sendte en ny mail med tilsvarende innhold som den første...

... og dermed ble det helt stille!!!??

Nå har det snart gått en uke uten svar og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre? Kan noen trøste eller komme med noen gode råd? Skal jeg sende henne en ny mail der jeg spør hvor hun ble av eller skal jeg play it cool og vente....?

Hilsen "frustrert som fy!"

Tom for pickup lines?

http://atvs.vg.no/player/?id=19744

Er det såååå vanskelig å finne noen her egentlig ??? er ikke alle ute etter å finne en eller annen ?
Synes det er håpløst når halvparten av gutta her ikke er over x'en!! kanskje greit å finne ut det før du innleder en annen dame i livet ?!? Så nå er det snart jul og da er det lov å ønske seg hva som helst!!! Jeg ønsker meg èn over 180 høy og som er klar for og ha det moro. trenger også å være kosesyk!!! men HELT ferdig med tidligere damer!!! hehe ... over og ut!

Pen eller vakker?

Hva er best folkens?

Jeg mener hvertfall: Litt mindre pen og heller en vakker personlighet. Dette er jenter som tenner meg fordi dem har en evne til å ikke spille på utseendet sitt men personligheten. Det fenger meg og gir oppmerksomhet.
Pene jenter, såkalte BABES har jeg hatt kontakt med andre steder. Dette er jenter som jeg mister interessen fort ofor og ofte gir dem svært lite av seg selv i et forhold.
Når en pen jente ikke har noe å gi så er det nesten bedre å slippe ha kontakt med dem. Dette er min mening!

kyss...

Siste svar fr. 5 des. 2008 13:54 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym zacha

Slik mennesker er forskjellige på andre måter , så kysser også alle forskjellige.

hva slag kyss gir du ??? hva kan det si om deg som person?

HUSK: kysse og klemme gi nærhet, intimitet og lidenskap i forhold.- er du enig?

I fjor bestemte jeg meg for å ta tak i livet mitt og gjøre noe bare for min egen skyld.

Jeg kjøpte større leilighet..Med 2 ungdommer i huset,.....Trengte jeg det...
Begynte å trene på Elexia for alvor........Jeg trengte virkelig det...
Fikk meg ny jobb.Gud så gøy!.......Dette trengte jeg virkelig.
Nå skal jeg vidreutdanne meg mer også.....Puh,trenger jeg det?

Meldte meg inn på Sukker.no.....Trengte jeg det?
Jaaaa....med så lite tid tilovers er dette en fantastisk mulighet...

Hva har du gjordt det siste året ,som er bare for din egen skyld?

Er det greit å spise sau selv en ikke er en ulv?

Når en ser de samme menneskene her inne over laaaaang tid, bør det ikke bety at folk har urealistiske forventninger i forhold til en partner?

Jeg trenger litt hjelp her.

Noen som vet om Elixia opererer med angrefrist etter inngått avtale?
Jeg har ikke betalt noe ennå, bare skrevet under.

Anyone?

Hjerter

Siste svar to. 4 des. 2008 19:30 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym hjerte

Hva er poenget med å markere en person med et hjerte, når man så i neste steg ignorerer hjerte og melding tilbake?

Hørte at flere og flere velger pinnekjøtt på julaften, og hvis dette stemmer må jeg få rompa i gir kjøpe et par kilo før det blir tomt:)

Så dette er vel en liten meningsmåling for å se hvor fort det blir tomt.
Hva spiser dere på julaften?

Noen som kan fortelle meg hvorfor jeg ikke klarer å holde liv i basilikumen?
Noen ganger har`n forlatt de levende allerede før matposene er stablet inn fra bilen. Andre ganger kan det gå nesten en uke før siste bladet er garantert råttent.
Har forsøkt alle varianter av tilvenning til lys og temperatur, alt fra sjokkbehandling (tåler`n ikke dette er det dårlig kvalitet) til det mest skånsomme gradvise. Alle varianter av lyssetting er prøvd. Alle varianter av vanning og tørkeperioder er prøvd. Omplanting er prøvd.
Gressløken, timianen og oreganoen lever. Riktignok i litt vissen og høstmatt utgave, men det er liv. Men basilikummen er kl 07.38 idag nok en gang erklært stein dau.

Tips og råd?

Det jeg ønsker meg til jul er min drømmekvinne.

Hun skal:
Ha langt mørkt hår
Være pen, men ikke søt
Ha en formfull kropp med passe store flotte faste bryster
Ha en fast og fin, rund og litt større en normal rumpe.
Ha en whiskystemme
Være egenrådig og vanskelig å ha med å gjøre,
men kan samtidig være redd og ha behov for to sterke armer som kan holde henne.

Hvis mulig, så ønsker jeg henne pakket inn i en snerten nissekjole.

På forhånd takk

Ps. jeg har forsøkt å være snill i år og det er tanken som teller ikke sant?

Her kommer en liste over hva jeg har lært av min tid på sukker:

1. Ikke ha for høye forventninger
2. Send masse meldinger og vær aktiv, men ikke forvent mange svar
3. Svar på meldinger du får, selv om det er avslag du gir. Det sparer alle for venting og usikkerhet
4. Bruk hjerter som de er ment som, dvs å gi komplimenter og signalisere at du ønsker kontakt- ikke som bokmerker
5. Følg opp hjerter du sender med en melding
6. Følg opp hjerter du mottar med en melding, dersom du er interessert, ikke sett kun et hjerte tilbake, og spill kostbar
7. Spar tid ved å markere uinteressante med sort hjerte, det kan føles kjipt å gi dem, men du er ikke her for å ta hensyn til andre en deg selv. Dessuten, å gi sorte hjerter til en du ikke kjenner bør ikke gi mottaker nevneverdig knekk i selvbildet.
8. Svar positivt i meldinger, men vær deg selv
9. Når kontakt er opprettet ikke mail, sms, chat for mye, Det tapper forholdet før det kommer i gang, dessuten - hva skal dere snakke om på daten ?
10. Date så fort du kjenner det er "forsvarlig"
11. Bruk diskusjonsforumet mens du venter på den rette!

Det var vel alt!??

Takk for seg;-)

snufs.. hva har skjedd med den laaange fine listen med post jeg hadde i inn- og utboksen min? .. nå må jeg jo bla i masse sider jo.. sukk..

vil ha lang liste jeg :-(

Trenger nye idèer til musikk å sovne til...
Favoritten akkurat nå er Fabel med Mann i måne (Voggesong for nesten voksne menn)
Hva hører dere på for å sove godt?

Vi nærner oss allerede 100 påmeldte til festen den 10. januar. Dette er rekord i forhold til hvor lenge det er til. Tross det triste at tre takker for seg så er det flere folk enn noen gang både på Sukker og få festene! :)
Det ser altså ut til at de aller, aller fleste akter å ikke gå tomhendte herfra, hvilket er fornuftig.

Hva gjør en da?

Atletiske er dere ikke når dere er rimelig lubne.
Da håper jeg vi har fått greiet opp i den saken :)

Dette her er helt utrolig.. Dere klager over damer som ikke svare osv.. Dette er nettet,her bestemmer man selv om man vil svare eller ikke... Jeg trodde at hvis man ikke svarte en mann så tok dem hintet,men neeeida... Dere mannfolk må da se den der...hvis dama ikke svarer så er hun ikke interessert.. Og da hjelper det lite at dere sender mange brev vettu...da ender det opp med at dere får et surt svar og dere blir blokkert..
Ta det som en mann...skjønn hintet og gå videre!! Det er jo sååå mange å ta av her..ikke heng dere opp i den ene som ikke svarer..

Stadig er det noen jeg blir overfladisk betatt av, det kan være mannen i fotobutikken som jeg snakker med over en tid, han som eier kiosken på hjørnet, eller mannen på rimibutikken. Men aldri tør jeg å gjøre noe med det.
Heller motsatt... jeg blir så satt ut at jeg heller velger en annen fotobutikk fordi det er så flaut å rødme og stotre hver gang jeg går dit.

Tenk så farlig å utsette seg selv for en flau situasjon... som om jeg egentlig har noe å tape. Men risikoen for å tape ansikt er vist kjempefarlig for meg...

På tide å mimre og tøyse litt... Husker du hva du hadde på russekortet ditt?

På mitt kort stod det: "Jo lenger du tenker dypere desto mer forstår du mindre!" (Og det er jeg jo fortsatt nokså enig i! :-)

Eg er ei jente/ dame på 35 år, som sitter her og verker i hele kroppen etter ein ubehagelig hendelse som skjedde går. Eg var da hos bror min og samboeren hans. Me satt og koste oss med litt vin og stemningen var fin. Så ringte lillesøstera til samboeren og ville stikke innom med ein type. Ho er 15 år, og bror min mikset en drink til ho og typen. Eg spurde bror min forsiktig om hu ikke var litt vel ung til å drikke alkohol, men fekk beskjed om at ho snart var 16, og at hu hadde drukket fleire ganger før....
Dei gjikk etter ei stund, og bror min ga meg da ein klar beskjed om at eg ikke hadde noe med det. Det blei ein diskusjon ut av det, og han blei etterhvert meget hissig. Før eg visste ordet av det slo han meg, dengte meg i veggen etter håret, og sparket med mens eg låg nede. Han kalte meg ei hore, ei dårlig mor, og meinte eg var generelt misslykket!! (veit innerst inne at dette ikke stemmer, men føler alikevel at i dag er selvtillitten heilt på bånn) Siden det låg to unger å sov, var eg rolig for å unngå å vekke dei,
men datter mi på 11 våknet alikevel. Hun er ikke vant med vold, og blei naturligvis redd. Eg fortalte hu at eg ville ta ein taxi heim, og bror min insisterte på at hu skulle være der til dagen etter. På vei ut for å for å ta taxien, presterer han i tillegg å true meg på livet....

Det har vært vold i min familie i alle år. Først far min, og etterhvert den eine bror min. Det har skjedd alvorlige hendelser fleire ganger, som er såpass 'stygge' at eg ikke våger å snakke høyt om dei. Men ingenting har noen gang blitt anmeldt.
Far min har i fleire tilfeller gått fysisk til angrep på meg - også i voksen alder. Første gang han slo meg var eg ca 12 år, og eg husker han hadde så dårlig samvittighet etterpå at han satt og gråt med hendene for ansiktet, og sverget på at det aldri skulle skje igjenn... Men det gjorde det, og unnskyldningen etterpå dabbet etterhvert helt av. Sånn er det med bror min også. Hadde håpet på ein telefon der han i det minste kunne beklaget seg. Da hadde eg nok ikke hatt samvittighet til å anmelde det, men at det bare skal 'skli forbi' som det alltid har gjordt - det godtar eg ikke lengre! Tenker også at om far vår ser at eg er tøff nok til å gå til politiet, så vil han kansje tenke seg to ganger om neste gang han løfter handa! Er det noen som har noen råd, eller kommentarer, så setter eg stor pris på det.....

Hei og hopp!

Jeg har to nieser, på 3,5 og 5,5 år (halve år er viktig!). Jeg ser de ikke så veldig ofte og lurer på hva en onkel kan kjøpe i julegave for å være verdens beste onkel (vel, jeg er den eneste onkelen dems, menmen..)

Helst bør gavene lage lyd..

Prinsesseting er visst også bra..

Hvis de i tillegg lærer noe så er det jo enda bedre :-)

Hvis det i tillegg kan kjøpes fra nettet så er det enda bedre!

Fire ønsker på en gang? Er det mulig? Sleng inn linker til fine ting!

http://www.youtube.com/watch?v=GTH5gZPIuIk

En fin fyr :-)

Takk for at du stakk innom min profil
Takk for at du lo godt av mine morsomheter og fortalte meg om det
Takk for at du skrev at du syns jeg var veldig kjekk, en mann LIKER faktisk veldig godt å høre slikt av og til
Takk for at du håpet jeg hadde lyst å bli kjent, fordi jeg fremsto som en likandes kar og en du hadde lyst å åpne hjertet ditt for
Rett og slett tusen hjertlig takk for at du tok deg bryderiet med å lyse opp min hverdag med å gi meg komplimanger som jeg knapt fortjener på en godværs dag!

Og beklager, jeg beklager oppriktig at jeg på noen områder er så til de grader overfladisk at jeg ikke klarer å se forbi fartsdumper men heller oppfatter de som vollgraver... Og av den grunn sender deg et kort og høflig avslag som kanskje på ingen måte står i forhold til det spranget du følte du tok da du som jente tok kontakt med hjertedøra på gløtt.

Ser at det er avdekket tendenser til prostitusjon i et annet forum for kontaktsøkende. Bra eller dårlig reklame for det aktuelle forumet?

Hvor lenge skal jeg gå rundt og undre meg?

Sally

Sjekk denne: http://www.politicalcompass.org/index

Om noen skriver et positivt innlegg så har man to valg: Enten så kan man være positiv tilbake, smile og la seg rive med, eller så kan man bli provosert og sint. Det siste skjer typisk hvis opplever andre som mer positive enn en selv, og det føles som et tap i den reelle konkurransesituasjon Sukker (og forumet) representerer.
Arne Næss kalte dette fenomenet "negative følelser", og advarte mot det i boken Fornuft og følelser.

For at dette forumet skal gi et løft i stedet for å skape surt miljø i lesernes mager, så oppfordrer vi alle til å kjenne etter hvorvidt negative følelser er trigget. I så fall, unnlat å skrive. Forumet er ingen kamparena, men skal være som en god massasje. Deilig og energigivende. Neste gang det napper i de negative følelsene, så husk å velge riktig side i stedet for å buse ut med at "livet er faen ikke bare kult!"
For selvfølgelig vet jo alle at livet ikke bare er kult, det gjelder bare å ikke lage noe nummer ut av det!

Har akkurat begynt å bruke sukker og er ikke helt kjent med hvordan matchinglistene fungerer. Er det en mulighet for å skjule sin egen profil for spesifikke brukere? Mao, at min profil ikke vil dukke opp på deres topplister til tross for topp match?

Det er den lørdagen du ikke spiser en rask frokost og tar bilen til kjøpesenteret.
Det er den dagen du ikke står i kø for å komme deg inn på parkeringshuset, og noen timer seinere står i kø til prøverommet på Hennes & Mauritz, og enda noen timer seinere kjøper nok en kjøkkenting du ikke trenger. Det er den dagen du slipper å bli forbanna på dårlige lukeparkerere, og slipper å være svett og sur på shopping. Annerledeslørdagen er lørdag 29. november. Du lar shopping være shopping, fordi du rett og slett har nok. (Det er kanskje trangt i skapene hos deg også, som hos de fleste andre nordmenn). Nordmenn forbruker nå 67 prosent mer enn i 1990.

Annerledeslørdagen kan brukes til alle de tingene som ikke kan kjøpes. For eksempel til en frokost uten raske stemmer. En løpetur. Du kan lese en god bok, høre på radio, gå en tur, eller ringe til en du liker. Alt det rekker du hvis du står over shoppingen på verdens kjøpefrie dag. Vi har en viktig grunn til oppfordringen: Dersom alle i verden skulle forbruke like mye som oss nordmenn, hadde vi trengt over tre jordkloder. Derfor må vi dempe forbruket vårt - til fordel for miljøet og for folk i fattige land. Vi håper at du vil være med å markere kjøpefri dag 29. november. Livet har så mye å by på, og det beste i livet kan ikke kjøpes. Vi trenger alle å reflektere over hva forbrukssamfunnet gjør med oss og verden. Hvorfor ikke begynne med å motstå kjøpepresset i 24 timer?

Skamløst stjålet herfra:
http://www.framtiden.no/200810012382/meninger/forbruk/kjopefri-dag.html

Til sammenlikning:
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/11/28/555960.html

Hva er en bra profil?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym undrende

Hei,

Har kun rukket å være på sukker en kort stund, men har nær sagt selvfølgelig rukket å scanne gjennom noen hundre profiler. Det slår meg at det i praksis er to ting som avgjør om profilen vekker min interesse. Bilder og første introteksten. Har du et bra bilde og en intro med litt snert i, så er jeg interessert uanvhengig av om vi har en 70 score!

Spesielt på introen er det mange ulike fremgangsmåter. Noen fyller ikke ut i det hele tatt. Andre skriver norskstil. Noen skriver upersonlig/spøker. Mens andre utleverer seg selv.

Hva synes dere - hva er det som gjør en profil spennende? Og hvordan ser en bra introtekst ut?

Gikk inn for å se på nye profilbilder, og oppdaget at en i min liste hadde lagt inn et nytt. Det er bare det at det bildet ser ut til å være tatt rimelig mange år før det forrige ihvertfall. Hva er vitsen ? Får vel et forklaringsproblem hvis han kommer så langt som til en date.....Hva mener andre her om dette ? Syns sånn er så lite seriøst, fysj !

La merke til en mengde nye kvinnelige brukere i starten av 30 årene, spredt over det ganske land og opprettet i ganske kjapp rekkefølge.
Alle var superbrukere og påfallende mange hadde brukernavn som sluttet på ....aya.
Hmmmmm....

Kryr det av selvgode mannfolk her? Eller er dem bare "tøffe" bak pc- skjermen??

Noen som ser på Senkveld med Thomas og Harald? Det er virkelig et kvalitetsprogram:D

Hva mener dere, er det ok?
Isåfall, hvor mye er tillatt..?

Hva skjer nyttårsaftenen da?!
Ingen sukkerfest?!
Jeg er fortsatt single and looking.......og skjønner at det ikke er Sukker sin skyld ;)
Jeg må planlegge litt.....og vil gjerne ha noe å se frem til...hjelp meg!

Har akkurat vært i India og hatt noen interessante samtaler med noen Indere om dette med ekteskap og forhold.

De syntes først og fremst at det var helt utrolig at jeg hadde forlatt kone og barn. Dette ville vært utenkelig for de fleste Indere. Når jeg fortalte at min ex har giftet seg på nytt og fått flere barn og jeg traff flere kvinner på leting etter kjærlighet, var forskrekkelsen enda større. Når jeg fortalte at dette var svært vanlig i norsk kultur… ja dere forstår sikkert… de var IKKE imponert over nordmenn på det feltet. (I deres kultur ville en fraskilt kvinne miste all status og ingen mann vil ha noe med henne gjøre.)

Dette ledet samtalen inn på at i India (Den ”kasten” jeg snakket med) er det foreldrene som bestemmer hvem man skal gifte seg med. Ord som kjærlighet og lidenskap er helt fremmed. Det som betyr noe er trygge rammer, økonomisk bra og god familie. Skilsmisse var ikke noe de tenkte på, det var rett og slett ikke noe alternativ.
Det som slo meg var at de virker egentlig svært fornøyd med denne ”ordningen” – jeg snakket med både kvinner og menn om de var fornøyd med livet og partneren de var gift med. (Jaja, jeg vet at det er 1 milliard mennesker i India og at de 4 menneskene jeg snakket om dette ikke er et representativt utvalg)

Hva tror dere. Skal vi la foreldrene våre finne våre partnere?
Ville du ha tiltro til at dine foreldre fant en bra partner for deg?
Kan vi egentlig si at vårt ”system” er bedre en deres?

Det er veldig mange jenter som har profiler som bare inneholder bilder. Noen jenter har også i tillegg fylt ut info om drømmekjæresten. Mitt førsteinntrykk av en slik annonse er en lat, lite reflektert og egoistisk person.

Det jeg lurer på er om slike profiler faktisk får henvendelser? Det aner meg at dette er tilfellet ettersom det er så mange som gjør det. I tillegg lurer jeg på om de jentene som har slike profiler faktisk forventer at de skal bli kontaktet av noen oppegående personer, eller om det kanskje er en bevisst strategi for å unngå dette (med andre ord så er de ikke interessert i noe seriøst).

Håper noen jenter med en slik profil har lyst til å svare på dette, da jeg er genuint nysgjerrig på det.

Jeg har en grunnleggende ting i min verden som jeg lurer veldig på...

Jeg er en hyggelig jente, som prater med mennekser jeg møter, og viser opprikitg interesse til den jeg er på feks date med.

Mange gutter (som jeg har datet, og dette er min erfaring), har sagt til meg i ettertid(eller da) at jeg virker så interessert i dem, som om jeg umiddelbart er klar for et forhold.

Jeg snakker ikk eom ting som kan relateres til at jeg vil ha et forhold, jeg gir ikk eutrykk for at jeg beundrer dette mennesket mer enn normalt, jeg er bare åpen og hyggelig.

Hva er det som gjør at en gutt kan tro at jeg vil bli sammen med han på date 2, når jeg knapt kjenner han? Fordi jeg ser han i øynene når vi prater? Fordi jeg stiller spørsmål? Eller hva kan det være?

Jeg blir ganske overrasket over selvtillitten til noen mannlige individer, når de presterer å si (eller tro) noe sånt. Vi jenter kan faktisk vise interesse til menn, uten at vi er giftesyke:) Og, jeg vil gjerne bli KJENT med en person før vi blir "sammen" eller tar det noe lengre.

Noen som har noen erfaringer, syn på dette?

Jammen tror jeg ikke jeg er utgått på dato. Kan ikke finne datostemplet, har vel slitt det bort.
Noen andre som føler det slik her på denne plassen?

Jeg kjøpte i dag en pakke smultringer (fra Bjørken), i håp om å få skikkelig julestemining. Jeg kjøpte meg en flaske julebrus, satte på "Elf", og gledet meg stort. MEn, skuffelsen var enorm da jeg smakte på smultringen,som smakte død og fordervelse.

Burde det være lov å selge julekaker som smaker til de grader så vondt til søte piker???

Tror dere at dere virkelig finner den rette her inne,at dette liksom er det rette forumet??

Jeg har følelsen av at noen virkelig prøver og jobber fælt her inne for å finne den rette...

Og så har du de som bare er ute etter å få seg noe...

Og så har man de som er ute etter venner...

Og så har man de som ikke vet hva de gjør her,men prøvde det fordi en kamerat sa det var kult...

Så har man de som dater som et uvær og blir forvirret...

Og så har men de som er mindre oppegående...

Og man har de som er ekstreme oppegående...

Det er mye forskjellig her inne... Og hvor enkelt er det å finne noen som klaffer deg selv? Og har tilgangen på så mange mennesker en negativ virkning på oss...sånn som at " mye vil ha mer"..?

Jeg bare spør...

nå har en dame mistet verktøykassen sin igjen...

Har du noengang opplevd å føle deg forelsket i (ikke bare tiltrukket av) et annet mennekse i løpet av en time eller to?
Eller er det umulig dersom du ikke kjenner vedkommende bedre enn som så?