Sukkerforum

Det er for tiden mye debatt om hjertenes funksjon og effekt, manglende svar på meldinger med mer.
Jeg kommer herved med et forslag til et nytt system, eller ny liste tilsvarende svargarantilisten.

*VIP-listen*
Alle du finner på VIP-listen har vært innom din profil og gitt den en vurdering.
Det kan gjerne være tilsvarende dagens sorte, gule og røde hjerter, men uten at dette er synlig for den som er gitt hjertet inntil vedkommende har vurdert din profil også og eventuelt gitt et gult eller rødt hjerte. Ett av problemene med hjertene idag er at folk nok ikke tør å sette hjerter av frykt for at dette for eksempel kanskje kan virke litt "optimistisk"? Mange har nok tanker om at nei, han eller hun er nok langt utenfor min rekkevidde og da blir det flaut å ha gitt vedkommende et hjerte. Kan man gi hjerter uten at den andre ser det før vedkommende eventuelt selv har gitt deg et hjerte blir jo saken en helt annen! Da kan man tillate seg å "sortere" profiler så mye man vil uten å måtte vurdere sannsynligheten for positiv respons først..
Dette medfører at i denne listen er alle mer eller mindre aktuelle for deg. De som ikke har vurdert deg, eller har gitt deg sort hjerte dukker da aldri opp på listen.
Ved å "tvinge" folk til å vurdere profiler reduseres "utvalget", og de profilene som er tilbake på "VIP-listen" eller "hjertelisten" har et visst potensiale. Og kanskje kombinert med svargarantilisten vil det da være mindre avskrekkende å vurdere å sende noen en melding også. Selvsagt vet vi alle at skal det opprettes kontakt må vi sende en melding, men mange tør nok ofte ikke å sende den første meldingen da de er redde for avslag. Jeg ser for meg større suksessrate med et slikt system hvor de som aldri ville vært aktuelle uansett er luket ut..

Hva tror dere?

Hei!
Er det riktig at når menn har passert en viss alder så er de ikke interessert å finne en kjæreste m/barn.
Eller tar jeg grundig feil. Selv har jeg fått følelsen av at de ikke er interessert i jenter/damer som har barn.
Jeg bare undres.
Er det noen som har opplevd tilsvarende der ute?
Mvh
En jente på jakt etter kjærligheten

Har du sjekket om han er på listen som heter "svargaranti"? ;-) Min erfaring er at de som ikke stiller sp.mål tilbake ikke er interessert i lengden. Men nå tenker ikke gutter like mye over det der som vi jenter gjør... tror jeg da.

letter etter:

mann over 34, med sma barn...

ideal 100% ansvar.

I alt skriveriet om jobb og karriere...er det ingen som kunne tenke seg å hoppe av sine karrierer for å nyte livet med familien?
Jeg drømmer om en sånn tilværelse. Er anonym her siden jeg har en stilling med mye ansvar, høy lønn og mange utfordringer.
Grunnen til at jeg vil hoppe av er fordi jeg kjenner en verdikonflikt mtp pengefokuset. Jeg vil ha ro og fred, brygge og båt.
Et lite hus ved sjøen!

Noen som vil bli med meg?

Hilsen jente 30 som vil utforske livet!! :-)

Har du også lurt på hvorfor du har tatt så mange mystiske valg av menn iløpet av livet? :):) her er endelig svaret :)

Hei.. Lurer på hvordan dere bruker tiden deres når dere er logget inne på sukker..

Er selv superbruker og jeg har satt gule hjerter på dem få som jeg finner interessante. Så tiden min går mest på å titte på profiler og se på hvem som tar en titt på meg. Har fortsatt ikke skrevet noe mailer da jeg går og venter på å motta hjerter tilbake eller et hint på hvem som finner meg interessant (eks. hvem som har vært inne ofte og titte på meg). Men det har ikke blitt mye kontakt..

Dere gutter og jenter som ofte er logget på. Bruker dere tiden slik som meg, eller betyr det at dere er i dialog med noen?

Neon ganger er jeg på chatten for å se om noen vil chatte. Men det ender med at jeg kun er der og ikke chatter. Så da lurer jeg også på om dere som er på chatten er der som meg i håp på kontakt. Eller er dere der i aktiv dialog med andre??

Andre måter dere bruker tiden deres på??

Jeg har alltid vært en attraktiv kvinne og mener jeg er det fremdeles. Menn på egen alder og menn flere 10år yngre enn meg, synes jeg er attraktiv og spennende. Jeg ser bra ut, er inteligent, har en form for suksess og har venner og interesser, men vil gjerne ha kjærlighet fra en mann og en livspartner i tillegg.
Her inne på sukker får jeg ingen respons med mindre jeg selv er aktiv. Ingen har tatt kontakt med meg før jeg selv gjør det. Noen få dater har det blitt, men jeg hadde forventet flere. Når jeg tar kontakt får jeg ofte tilbakeholdne svar eller ingen svar. Jeg vet ikke helt om det bare er sjenerte, redde og sårete menn der ute, eller om dere er for kravstore og ute av sync. Kanskje er det slik at jeg bare er av interesse for menn som er minst 10 år eldre enn meg? Eller kanskje en dame på 50 rett og slett høres like trist ut som jeg selv synes tallet 50 høres ut..... nei gud forby, jeg tror mer på at 50 er de nye 40 og slikt... Ja, ja kanskje verden på nettet er slik da, like firkanta og konformt som mye annet i denne verden... Jeg synes det er stusselig hvis det er slik at jeg må lyve på alderen for i det hele tatt å komme på banen. Det kan da ellers ikke forklares at nettdating og virkelighet gir så ulike utslag? Ta dere sammen der ute dere søte, attraktive, oppegående menn med behov for kjærlighet og vennskap - der finnes en rekke damer der ute som er kule, lekkre, attraktive og søte men som ønsker å bli kurtisert. Må du prøve deg gjennom noen møter som ikke er etter forventningene, so what? Har du noenlunde god skår burde det uansett være hyggelig å treffe nye mennesker. Kanhende vi til og med har noe å lære av hverandre. Eller er det noen som vet om bedre nettdatingstjenester for kule, søte og intelligente mennesker på rundt 50 som ønsker å finne kjærigheten?
PS Jeg er også ungdommelig og har sjans på 10 år yngre menn i "real life". Det betyr ikke at jeg nødvendigvis søker menn som i alder er yngre, jeg vil ha noen på mitt nivå intelektuelt, sexuelt og sosialt, med noenlunde sammenfallende interesser. Synes også det er greit med felles referansebakgrunn. Sånn er det kanskje med flere.
: )

Hva pleier aldersfordelingen å være på sukkerfestene? Dette står kanskje en plass, men finner ikke noe om det. Er selv 23 og håper på mange under 30;)

Tidligere har jeg vært litt ovenfranedlatende ang. det ikke altfor imponerende intelligens- eller refleksjonsnivået hos en del av damene her. (De som er på ”min side av gjerdet” kan jeg ikke se, og dermed heller ikke mene noe om.)

Nå slår dette i og for seg tilbake på meg. Jeg har nettopp prøvd å gjennomgå listen over dem jeg har satt som ikke interessante. Jeg ga opp å telle da jeg var kommet til ca. 580. Hvor smart er man egentlig når man betaler flere hundre kroner hovedsakelig for å kunne sortere ut de mest håpløse tilfellene?

Men det er en annen ting også. Når jeg har eliminert noen har det vært på grunn av:

1)
Legitime forskjeller mht. livsmål og verdier. De fleste damer har jo f. eks. et sterkt ønske om å få barn – et ønske jeg ikke deler. Dette må man bare ta til etterretning, og gå videre.

2)
Motbydelige holdninger. Når damer vræler om (mannens) høyde og å ”ta vare på kroppen sin” skrur jeg av umiddelbart. Da skjønner jeg at det er en overflatisk, utseendefiksert, forvokst liten fjortis-jentunge jeg har med å gjøre. Andre eksklusjonskriterier er generell overflatiskhet (”glimt i øyet”) eller gnål om at mannen skal leve opp til tradisjonelle kjønnsroller, mens de kravstore damene aldri ville akseptert å ta på seg den tradisjonelle kvinnerollen, med husarbeid opp og i mente etc. Det er visst mange poser og sekker som skal fylles opp før disse bortskjemte små ”prinsessene” er fornøyde.

(I tillegg har jeg eliminert et par som sendte meldinger for å trakassere meg.)

Men nå legger jeg merke til noe rart. De jeg har luket ut er gjennomgående de peneste damene. Er det slik at vakre kvinner generelt føler at de kan være så ufordragelige de vil, fordi mennene uansett står i kø for å sjekke dem opp?

Merkelig, for i den virkelige verden synes jeg det er motsatt…

Er jeg bare ufatelig stygg eller har jeg totalt misforstått?

Lørdag og byen venter... Hvor drar folket??

Selv skal jeg ha et lite vors hjemme, og deretter blir det sannsynligvis grunerløkka..:)

Siden så mange er tørste her i dag så kan vi like godt lage en drikketråd. Her er det fjas og KUN fjas som teller! Om noen har en bankers oppskrift på Mojito sier jeg ikke nei takk til det heller. Eller mottas fylleråd og fylletips med takk :o)

Nå står kjelen på komfyren og putrer - fårikålsesongen er endelig i gang igjen, kan ikke vente på å få satt tenna i nydelig varmt sauekjøtt! Fårikål må være det beste med høsten!

under

Siste svar lø. 20 sep. 2008 20:09 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym tiril

lure bære på om d e mange som faktisk har "møtt lykken" her inne? syns d verke som ei veldi stille sia....i tellegg ser d ut tell å være nestn kun menn fra oslo her, ikkje at d e noka galt i d altså, men kor e alle fra andre landsdela?

batactqav910a .................... Hva hadde bonden skrevet på lappen ??

ny iq test

Siste svar lø. 20 sep. 2008 08:48 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym fra mammam

10L = 1/2L Sett en strek og du får dette til å stemme

dersom jeg kan så kommer jeg ikke dersom jeg ikke kan så kommer jeg . Sett inn komma og finn yrket til denne personen .

iq - test

Siste svar lø. 20 sep. 2008 02:30 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym fra mammam

Alle vet at to + to er fire....

Men hvordan kan det ha seg at to fra to også er fire???

Hei, siden jeg ble singel har jeg lagt merke til at terskelen for å ta seg et glass vin midt i uka er lavere. Bare et glass eller to da, ikke noe mere liksom.

Er det bare meg eller er det sånn for dere også?

Har alderen noen betydning? Vipper straks 36 år.

Hva med helgene ?

Skål;-)

Stratos

Siste svar fr. 19 sep. 2008 22:18 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym -tenke-ten

Jeg vurderer å gå på min første sukkerfest (hjelp) på Stratos 4 okt.
Men så lurer jeg litt,prisen er kun inngang. Og selvfølgelig disse matchkortene.
Det er ikke noe mer jeg har klart å overse/ikke har klart å lese meg til?
Og er det noen som har peiling på øl/drink pris? Type standard Stratos-pris.
Hmmm...

Kjenner jeg er litt tørst i kveld, men folk er jo så kjipe!

En fantastisk jente dukket opp på Sukker...
Uventet, overraskende..skremmende.. hva skal man egentlig føle..?
Jada, vet det er veldig tidlig for å føle noe som helst.... men klarer nesten ikke la være å tenke på henne...

Ser mange problemer som kan oppstå, men hvem vet..kanskje den berømte kjemien er der... kanskje vi passer utrolig bra sammen.. på tross av at hun synes å stille i en helt annen klasse enn meg... rett og slett en drømmedame :)

Gleder meg til neste gang jeg hører det pipe i tlf om at en melding venter på Sukker...

Ha en fortreffelig kveld folkens..
Kanskje jeg oppdaterer dere om hva som skjer.. ;)

Har akkurat lest tråden om at folk har hatt over tjue tusen innom på profilen sin, og ikke minst blei jeg overraska over ei som hadde 6000 treff på fire dager. Jeg anser meg for å være ei søt jente og synes profilbildet mitt er fint. Likevel er jeg ikke i nærheten av slike svimlende antall besøkende. Men så slår det meg: Av de femti mennene med høyest match med meg, er det kun fem som ikke er fra Oslo. Jeg er fra Hordaland. Er det rett og slett bare en vanvittig høy prosentandel folk fra Oslo her? Og- ser folk utelukkende etter folk fra sitt eget fylke?

39 år gammel kvinne uten barn, vedlig grønt blad på "vil ha barn" Knallrødt på sex. Jeg har ikke sagt jeg ikke vil ha sex...
Merkelig.... Kanskje ikke så rart at hun ikke har barn? ;o)

Ha en fortreffelig helg..

Min mor felte en liten tåre her en dag, og sa at hun aldri egentlig hadde fått en "jente".

Hun ønsket seg en prinsesse hun kle i rosa ballkjoler og lakke neglene til. Istedet fikk hun meg; som heller ville bygge hytter og klatre i trær, ri rundt i full fart og alltid kom møkkete hjem. Gre håret gjorde jeg heller aldri, og ta av nattkjolen før jeg kledde på meg om morgenen var det sjeldent tid til.

Jeg rev i stykker alle tørkestativene hennes, malte de og bygde kaninhinder.

Jeg "salte" opp sykelen og red villig til skolen.

Jeg sloss med alle søskenbarn og dirigerte filmsett som ble nøye organisert, med en smule terror og tvang. (jada, det finnes tape av disse...)

Prøvde hun å pynte meg, gikk det to sek før alt var ødelagt eller møkkete. Dessuten ville jeg bare ha på meg klær som var nøye utvalgt av meg selv, og det man kan kalle direkte stygge. Ikke rart det kom en og annen kommentar fra skolekamerater, som jeg aldri lot meg affisere av. Jeg drev med mitt:)

Jeg var rett og slett prinsessen som ikke ville være prinsesse:)

Den tid den sorg, jeg har nå fått gode manerer, liker å pynte meg i ny og ne, og dusjer og grer håret regelmessig.

Men jeg har jo fortsatt mine "mannlige" interesser, krigerspill på pc, crosser, øl og fikse ting. Er det egentlig så nedtur som så mange skal ha det til?:)

Er det noen her inne som også sitter med en bismak i munnen om at det er en viss mannlig bruker her inne som prøver seg på alle damene??? som dater absolutt alt og alle?? Bare lurer.......

Trøndersk! Digger jenter med denne dialekten!

Hva er din?

PS er østlending selv...

Hva mener dere? Er dette riktig?

Er det flere jenter der ute som er lei av å ta initiativ?!?

Tror jeg vet hvorfor jeg er lei: Menn som får tilnærminger fra noen de egentlig ikke er interessert i (dvs meg) er j... dårlige på å si ifra, enten tidlig nok, eller i det hele tatt! Finnes ikke noe mer irriterende enn fade'ere!!! Hva tror dere? At jeg har blitt hodestups forelsket på nett og at det vil være verdens undergang å høflig geleidet videre? Hmmff... Det verste er å bruke energi på en fyr som ikke klarer å sende riktige signaler - og da forusetter jeg at han ikke er usikker på om han er interessert. Hallooooo! Det er ikke bare menn som trenger klartekst!

Jeg tror det er pur feighet kamuflert av frykt for å såre...

Eller?

(Jada, dette gjelder sikkert andre veien også, men det er nå én gang slik at det er mer sosialt akseptert at menn "prøver seg" - og får ja eller nei som svar. Fallhøyden er derfor litt større for jenter)

Hvor viktig er utseendet til fremtidig partner? Er det sånn at dere ikke svarer mail dersom utseendet ikke svarer til forventningene?

Jeg synes det er veldig viktig, selv om jeg på den måten antagelig velger vekk flere som sikkert hadde passet godt!

Ikke lett dette...

Enden er nær, men det er slett ikke noe dommedagsprofeti. Til uka er jeg ferdig som superbruker, og har ingen planer om å finne fram Visa-kortet på nytt. For det trenger jeg ikke. Jeg har truffet ei sukkerjente som jeg har det helt topp med. De siste ukene har jeg logget meg inn på grunn av diskusjonsforumet. Så mye god underholdning. Så mye klokskap. Så mye sprøyt. Så mange småkranglete, og så mange morsomme mennesker. Etter å ha lusket rundt i gangene på Sukker i et drøyt halvår blir det litt rart også. Jeg kommer til å savne forumet, spesielt de kveldene alle har tatt seg et glass vin eller fem. Da fyker replikkene kjapt. Men enden er altså nær. Jeg rusler ut herfra med kjæreste. I tillegg har jeg fått meg en god, gammeldags brevvenn via Sukker. Så jeg rusler fornøyd ut døra. Ingen vet hva framtida bringer, men magefølelsen sier at jeg ikke kommer tilbake. Takk for følget, god tur videre til dere andre :-) "I'll be back" sa Arnold. Jeg lar ham beholde den replikken.

Hei!
Jeg skulle ønske det ikke var mulig å legge inn så veldig lange førsteinnlegg når man starter en ny tråd. Dette fordi de andre trådene rett og slett drukner og forsvinner. Når det er flere veldig lange førsteinnlegg samtidig, man må scrolle seg langt ned på siden for å finne igjen de andre trådene. Dette tror jeg fører til mindre aktivitet på forumet.

Hvis noen ønsker å starte en tråd som innebærer mye tekst, som å fortelle en veldig lang historie, få innspill på en komplisert problemstilling, eller legge ut en sangtekst eller mange matematiske gåter o.l., tenker jeg at historien / problemstillingen / en smakebit presenteres kort på førstesiden, men at det som er veldig langt, eller som må utdypes nærmere, legges ut som et innlegg i selve tråden. Dette vil nok skje automatisk, hvis spalteplassen begrenses noe på forsiden...

Hva tenker andre om dette?

En gjenganger på svært mange matchtre er et rødt til illrødt "løv" på det feltet som betegnes som ...."pornografi" ....
Her tror jeg det er en viss forskjell på kjønnene, menn er normalt mer avslappet og aksepterende til pornografi, mens kvinner typisk er motstandere ... i hvert fall offentlig.
Hva betyr forskjellige holdninger til pornografi for match-prosenten, og hvor reell er egentlig forskjellen i synet på dette området.
Er det slik at kvinner er "programforpliktet" til å ta avstand fra pornografi, mens menn gjerne innrømmer at de synes det er ok?
Hvor betydningsfull er dette temaet i en matchningsprosess (og for matchtallet), om i det hele tatt?
Mitt inntrykk er at pornografi etterhvert er mer akseptert generelt, men det virker som om mange legger mye vekt på å distansere seg fra det?

'zup?

Siste svar on. 17 sep. 2008 20:45 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Mimbo

Jeg sitter her og leser på disse trådene og får et inntrykk av at mange jenter/kvinner/damer synes vi gutter/menn/karer er relativt enkle sjeler med ikke så mye på gang oppe i topplokket.

Leser ting som at det er mer sosialt akseptabelt at en gutt får avslag fra en jente. Gutter er enklere å jobbe sammen med. Gutter skal være barske, sterke og tøffe men ingenting om iq, osv...

Jeg merker jeg føler meg krenket og fordummet. Jeg er også sterkt uenig i alle påstandene. "Menn er enklere å jobbe med..." Hadde jeg jobbet sammen med den personen som skrev det skulle jeg nesten ha tydd til usamarbeidsvilje og sabotasje på pur prinsipp! La oss bare gre alle over med en kam med en gang vel....

Den Kvinnelige Psyke

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Psykologen

Tenkte man kunne bruke dette forumet til en liten undersøkelse ;)

Har lenge gått og lurt på hva dere fantastiske vesener går rundt og tenker på om dagen og i hverdagslige situasjoner. Hvordan planlegger du dagen? Planlegger du dagen? Hvordan tenker du generellt? Har litt lyst å fordype meg i deres vakre hoder merker jeg ;)

Her sitter jeg på et nettsted som er ment for å bli bedre kjent med andre. Likevel så synes jeg at alle er så lukket. Ingen som tør å svare på et uskyldig melding eller som har lyst til å chatte. Jeg er ikke den som har mest erfaring med flørting og kjærlighetsforhold. Men likevel så er jeg et åpent menneske som prater åpent med alle om det meste, og som prøver å få kontakt med noen. Men når ingen tørr å handle, hvordan skal man da få kontakt med noen og bli bedre kjent med andre? Alle virker så redde for å si noe som enkelt som: Hei..(Nei, jeg bitter ikke). Er dem fleste som er her inne kun for moroskyld og har egentlig ingen hensikt i å komme i kontakt med andre? Hva er galt? Og når man får kontakt med noen så skjer alt i et språk som er umulig å forstå selv for et erfaren psykolog. Jeg kjenner ikke til disse spillreglene hvor alt skal skje i kodet kommunikasjon. Der man må gjette til seg hva andre vil, forventer og føller. Hvorfor kan vi bare ikke fortelle hverandre hva vi mener og føller uten å måtte skjule det i et dypt budskap.

Og vi dømmer og gir opp for fort. Er det noe jeg har lært av livet er at det tar gjerne mange år å bli ordentlig kjent med noen. Og likevel etter så langt tid så kommer det overraskelser. Og her står vi alle sammen som veit egentlig bedre. Men vi dømmer andre ut ifra en enkel melding og profil. Hva med alt som ikke står i profilen…
Det tar gjerne litt tid å bryte isen og komme i gang. Noen ganger kommer vi bare ikke på noe å si. Andre ganger er vi bare nervøse og endrer oss ubevist til en vi ikke er. Tror at alle oss forventer for mye av dem som sitter i motsattside av linjen. Hvorfor gir vi andre brukere opp så fort? Hva er vi så redde for? Meningen er jo å bli kjent med andre. Har vi glemt det allerede.

Walter

Når man blir plinga på, kan man da ikke se hvem som kontakter deg før du evt. godkjenner ?

Jeg er som regel ikke noe flink til å vite hva jeg skal skrive i brev til ei jeg syns er interessant. Og som oftest så lar jeg det være for jeg er redd for at jeg driter meg skikkelig ut med å bare skrive sannheten og å være ærlig. Jeg syns det står inne her på nesten alle profilene at de ønsker en ærlig gutt/mann, og da skriver jeg ærlig om meg selv. Det å være ærlig, og hvis man er ærlig om problemer man har, viser jo da at man faktisk er klar over problemene, og mest sannsynlig får hjelp fra andre steder å takle disse.
Samme som jeg vet at mange jenter ikke er interessert i å få slibrige mailer fra menn. Da kan jeg si at jeg har vel aldri sendt en eneste slibrig melding som jeg vet om iallefall. Men ærligheten min blir ikke satt pris på, så fortell meg en eller annen, hvorfor funker det å være ærlig eller hvorfor funker det ikke?
Jeg vil iallefall ikke inn i et forhold som starter med en løgn fra første stund, selv om kanskje andre vil det..... :(

I undersøkelser som gjøres ang nettdating-profiler, så sies det at mange ikke er helt ærlige i profilen sin.

Jeg har hørt om flere skuffende dater. Noen menn lyver ang høyden; de skriver de er høyere enn de virkelig er, noen kvinner lyver ang kroppsfasong/vekt, noen lyver t.o.m. på alderen.

Hva med deg?

Har du dratt en aldri så liten hvit en?
Har du løyet litt?
Eller er hele profilen full av løgner og usannheter?

...noen som melder seg frivillig til ett sykelig forhold der felles mål er å ta vare på meg?
Akkurat nå hadde det vært fantastisk med en som viste meg omtanke og forståelse. En som hadde laga middag og ikke blitt skuffa selv om jeg bare fikk i meg en liten bit. En som leier film...film som JEG liker. En som bytter på senga siden jeg har svettet hele natten OG vasker det. En som reagerer på mine \"ufrivillige\" stønn etterfølgende av \" åååå...er sååå dåårlig\" med å komme tassende med varm te eller gi meg massasje.

Ææææææ....vil ha kooooooos! NÅ!!

Besøkende

Siste svar ti. 16 sep. 2008 21:59 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann 83

Nå har jeg vært medlem i noen dager og skuffet over det få antallet som har vært inne i profilen min. Hva må jeg gjøre for å tiltrekke til meg folk? Har skrevet om meg og lagt ut bilder. Likevel er det kun dem få som jeg har tittet på profilen først som har tittet på meg. For inntrykket at det er hundrevis av menn har og kun får jenter. Hvordan fungerer ting her?? Har vært på chatten og kun fått chattet med en jente som forsvant like fort som jeg fikk sagt hei.. Har skrevet enkle mail til noe få som f. eks:. Hei der.. Fant deg interessant. Lyst på en chatt..
Ingen som svarer likevel…Huff da…

Håper ikke dette på noen måte oppfattes som skryt.

Jeg er over middels god til å synge. Er klar over det, synes ikke selv at jeg er fantastisk, og har dermed ingen behov for å stå på en scene, satse på sangen osv.

Likevel er jeg særdeles glad i allsang, gitar og sang, eller karaoke for den saks skyld. "Problemet" oppstår i det folk begynner å komme med særdeles overdrevne komplimenter, á la "Har du gitt ut CD?", "Du bør gi ut CD", "Er du klar over hvor bra du synger?", "Du fikk meg på gråten" osv.

Hva i all verden kan man svare på slikt? Hele situasjonen blir usannsynlig klein, jeg blir pinlig berørt og avfeier det med at "det er ikke SÅ bra", "det er nok av folk som er bedre", "du er sikkert vel så bra" eller noen dårlige vitser som dukker opp i hodet mitt. Så oppstår det bare en pinlig stemning...

Jeg elsker å synge, så jeg har ingen planer om å sitte stille som en østers. Hvordan kan jeg takle slike komplimenter uten å fremstå hoven, eller i det minste ikke skape en pinlig situasjon? Er jo interessert i å komme i kontakt med folk, men er _veldig_ dårlig på å starte en samtale som oppstår som følge av umåtelig ros...

Er til tider et seriøst problem...

Arrrgh! Jeg vil ha meg en søt liten rødtopp med like mange fregner som stjerner på nattehimmelen. Hvor er søk på hårfarge blitt av??? :P

Hvis du er hunkjønn og la oss si ca. 35-45 år og skriver i profilen noe slikt som: "Ja, jeg kaller meg fortsatt jente" eller "Jeg klarer ikke helt å kalle meg kvinne ennå", og du lenger ned i profilen skriver at "Jeg ønsker meg en MANN" (denne uthevingen, som er temmelig utbredt, er for øvrig veldig irriterende, så ikke bruk den), hva er det du innbiller deg da?

Tror du at vi som har gått noen runder med oss selv og har kommet over guttestadiet synes det er attraktivt at du enten ikke vil innse at du har blitt voksen eller at du faktisk ikke har blitt det ennå?

Jeg snakker bare for meg selv nå, men jeg synes i hvert fall at refleksjon, modenhet og selvinnsikt er fine karaktertrekk som kler en voksen kvinne svært godt. At du i tillegg er og føler deg ungdommelig er også positivt, men du blir ikke ung av den grunn. Ungdom er tiltrekkende fordi de er ungdom, og voksne fordi de er voksne. De som faker den ene eller den andre retningen faller gjennom.

Er det noen som kjenner seg igjen her?

Er bare kortvarig medlem her inne.. Så dersom noen etter den 20.. vil ta kontakt med meg er det bare å legge til min mail=)
så ordner det seg da. hehe=)

Hvis noen setter et hjerte på meg, betyr det at det er JEG som skal ta kontakt? Eeeeeller gjør de det etterhvert..? Hva i all verden er vits med å sette hjerte på folk hvis de i det hele tatt ikke vil "snakke"??

Jeg er forvirra.

For ett liv. Samme dag ut og dag inn. Stå opp om moringen (alene), få trøkt i seg noe frokost. Reise ut på jobb og løse problemer. Så blir endelig klokka fire, da er det på tide og reise hjem. Prøve å finne noe til middag til seg og ungen, eventuelt reise i butikken og handle. Få lagd den hærsens middagen og fortært den. Så var det og rydde på kjøkkenet. Ungen reiser til venner eller trening, blir stille i huset igjen. Hmmmm skal finne på i dag da. Vaske noen klær, sitte på nettet....ja,ja tiden snegler seg avgårde.
Er vel bare å vente til kvelden, sitte alene og se en film eller noe.....til man går og steller seg for så å legge seg alene....

Ser frem til helgen kanskje? Tja, blir jo og sitte alene det, eller ut på den fordømte byen med håp om og finne ei søt og god jente. Hva er vitsen, ender jo alikevell alene i taxikøen på vei hjem til ei tom seng......

For ett herlig liv dere................

Observasjon

Siste svar ma. 15 sep. 2008 23:31 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Intrikat

Som alle vet vil damer vil ha helst ha menn de ikke får. Er hun i utgangspunktet ganske interessert, blir hun mindre og mindre interessert jo mer interessert den stakkars mannen blir. Problemet blir dermed for mannen å bli så interessant at han kan slutte å vise interesse, og gjennom dette få henne mer og mer interessert.

Hva er det som gjør at en profil fenger nettopp deg?
At du stopper opp og ser på bildene og/eller leser teksten (- om det finnes tekst).
Og hva skal til for at du får lyst til å sende en melding?
Istedenfor å bare klikke raskt videre.

Og hva slags bilder gjør deg interessert?
Er det:
- Skoparene
- Katten(e) fra sytten forskjellige vinkler
- Hunden (accessoiret, må vite!) i atten forskjellige vinkler, gjerne veldig utbrente bilder tatt med blitz.
- På fylla i syden med ikke mye annet enn undertøy på
- Strutt, strutt med pushupen og truuuutmunn! "Ja, nå er jeg seksi!"
- Blomster i hagen
- Fire venninner på fylla (se to over)
- På fjelltur i SPORTY utstyr
- Kjøkkenbordet
- Stranda/dammen i Thailand, Kos eller Alanya. "Denne var helt bortgjemt for turistene og bare jeg var så heldig å få bli med kjekkasen i hotellbaren dit!"... Right ;)
(sitert fra en annen tråd her)

Jeg er nysgjerrig på om det som fenger dere er det samme som fenger meg når jeg leser menns profiler.