Sukkerforum

Bestemor foreslo at jeg skulle svare på en annonse i et ukeblad der jenter ville treffe menn via sms. Kun 49 kr pr melding.

Mor forelso at jeg burde begynne i sangkor (Har bare sangstemme etter 5-6 øl)

Noen andre som noenlunde uoppfordret har fått gode råd angående sin singeltilværelse i jula?

Jeg faller innenfor den kategorien av mange heldige som har god selvtillit(hurra for oss)

Men jeg faller og desverre innenfor kategorien av oss gutter/men som fungerer litt som roboter når det gjelder personligheter fra det motsatte kjønn.

Stort sett så fortoner det seg litt som dette..

"syntax error--^^--"
"does not compute--^^--"
"system shutting down"

Total streik og total vranglås fra den så ellers gode selvtilliten.

Hva i alle dager gjør man med sånt?

Jeg ser en del søte jenter/damer her inne som jeg mere enn gjerne ville tatt kontakt med, men som sagt.."syntax error".
Stort sett så har jeg sett at det blir sagt "du må bare go for it.. hopp i det"

Sorry, men det er ikke slik det funker alltid.
i mitt tilfelle handler det mere om at, JA jeg vet jeg har god selvtillit, så det er ikke der feilen ligger.. men god selvtillit kan ta en smell når man etter 30 år(i mitt tilfelle) har gjort det som blir annbefalt...Go for it.. og man gjør det og det ender med total fiasko.

Har nå kommet til det stedet hvor jeg har veldig lyst til å gi opp noen form for søken, ønske eller drøm om å finne "den ene"

Hvordan fortoner dette seg hos dere andre som har selvtilliten i orden men som ender opp med "system shutting down"?

Om du skulle være så heldig at du fant "drømme partneren", men det viser seg at han/hun er alergisk mot dine dyr....hvem får da bli? Din kjære trofaste venn, som du har valgt å ta ansvar for?...eller den nye kjæresten?

begynner å bli lei av alle de som bare er ute etter en ting her!
bare prate sex, og ute etter one night stands!!!

Fikk med meg en slåsskamp ute i helgen ( så på , var ikke med )
To menn (ca i tidlig 30 årene) i hanekamp over et kvinnemenneske .... Hun sto bare å så på ,og gjorde ikke noe forsøk på å hindre det som skjedde. I tillegg forsvant hun med "vinneren" etterpå.
Er det sånn som i naturen at kvinner tenner på en real hanekamp? Trodde dette bare var urinstinkt og at vi mennesker hadde utviklet oss siden oldtiden.

http://www.youtube.com/watch?v=yfAFP7oTL3M

Peace out folkens!!

Jeg mener, bestemt, at Snåsamannen er en bløff. Det ville koste den mannen uendelig lite å få bekreftet vitenskapelig at han har "overnaturlige" evner til å helbrede. Det eneste han trenger å gjøre er å tippe 4 vilkårlige kort fra en kortstokk med et vitenskapelig panel som kontrollerer forholdene. Altså slik som Cato "gjorde" med kun ett kort dog uten briller.. ;). Hvis sannsynligheten er mindre enn 3 av en million så regnes det som vitenskapelig bevist. Det å tippe fire kort riktig etter hverandre skjer tilfeldig kun 1,4 ganger per 10 millioner.

Hvorfor skulle ikke Snåsamannen få bekreftet dette vitenskapelig? I såfall kunne han jo helbrede masse mennesker fra langt viktigere ting enn knær som knirker. Han kunne reddet masse mennesker fra å dø!

Hvorfor vil han vitenskapen så vondt forresten? Takket være vitenskapelighet så har vi alt fra pc'er, telefoner, kjøleskap, elektrisitet, transportmidler, ja nær alt sammen. Hvorfor står vi ikke vitenskapeligheten i takknemlighetsgjeld? Hvorfor finner healerne alltid frem dette ene argumentet om at hvis de skal bli kontrollert så går det ikke? Det må da være en av de ca 1 mill helbrederne gjennom tidenen som ikke får prestasjonsangst? Finnes det ikke en eneste en promikuøs healer?

Ja, jeg vet at dette er placebo og maredsføring satt i system. Og det fungerer faktisk på mange pasienter ettersom svært mange sykdommer og smerter jo er muskulært og psykosimatisk betinget. Det er ikke humbug. Grunnen til at Snåsamannen ikke vil avsløre at han ikke har overnaturlige evner er jo nettopp det faktum at han da mister muligheten til å helbrede dem som egentlig helbreder seg selv ved å tro på ham.

Ok, det er greit. Når jeg ser i bladet Kapital at Snåsamannen og forfatteren selger bøker for 5 mill og har Snåsamannen tippet på forhånd at han sikkert ville selge 100.000 bøker, ja da forstår vi også at de ikke vil gjøre noe så enkelt som å tippe fire kort.

Jeg er opptatt av at man ikke tror at disse gutta har satt vitenskapen en eneste millimeter tilbake. For der går grensen av hva jeg kan godta av frekkhet. Eller den får man dra lenger ut på landet med..

Noen spørsmål til det å ta kontakt.

1. Hvor mange går inn på album dersom profilbildet ikke øyeblikkelig gir inntrykk av søt/pen/kjekk ?
2. Hvor viktig er det at personen er søt/pen/kjekk for at dere skal ta kontakt
3. Unngår du kontakt dersom personen er FOR pen/søt/kjekk?
4. Svarer dere ikke dersom dere ikke er interessert i det hele tatt
5. Hvor viktig er høydeforskjellen? Må alle gutter være over 180...må alle jenter være under 165 ?
6. Hvorfor må kravet til å ta kontakt ABSOLUTT resultere i en kjæreste....tenk på hvor mange evnt gode snakkekamerater dere går glipp av, tenker noen på dette her inne?
7. Si at matchpoeng er over 95, hva skal til for at du ikke tar kontakt selv?
8. Hvor lenge må du sitte her inne uten å få brev før du evnt går ut og sender brev selv?

Du kan velge å svare på alle, eller de du måtte ønske, bare husk å sett et tall foran svaret ditt.

Gaaale menn

Siste svar ti. 30 des. 2008 18:59 (194 svar)
Skjult ID med pseudonym lilletrill

...og litt smågale kvinnfolk?

Vært på byen nå.
En rimelig ung mann, tippet i førsten av 20 åra. Pen. Brune øyne. Krøller. Hadde blikket for noen dager siden. Fortsatte nå. Flørtet hele kvelden. På slutten var det litt tvinning av fingre i forbifarten.

Det nærmet seg slutt og han påstod at han holdt på å bli "lurt", hadde aldri møtt noen som meg.
Selvsagt ble jeg smigret.
Men var ærlig. Ikke bli med meg, det kommer ikke til å bli noe. Jeg har aldri sex første natt...
Spilte ingen rolle for han. Bare han var med meg...

Etter eks antallforsøk. Mye lek og moro i senga gir han liksom "opp". Ikke vær overrasket sier jeg. Jeg sa ifra. La oss kalle en spade for en spade.

Ja, jeg vet hva du sa...
Han hadde tydeligvis ikke opplevd avvisning på kroppen.

Selvsagt hadde jeg lyst selv. Og jeg vet jeg kunne bare lekt med. Men nei. OG jeg sa IFRA..

Gjorde jeg noe feil da?
Er det min skyld at han dro fra leiligheten rimelig dritt sur. Med et stort, såret ego...???

Nå trenger vi litt entusiasme og pågangsmot her kjenner jeg.....

Hva skal det være, Barbert nede eller ikke? Gjelder både kvinner og menn?????
Hva mener dere?

Hva teller mest.

Utseende eller personligheten til vedkommede?

Når man leser forumet her så får man inntrykk over at folk skal skjule seg hele tiden.

Leser tråder som "Hvordan treffe den rette" og "Hvorfor sender ingen meg melding" og så er det fra en som er anonym.... ja det vil nok hjelpe å poste anonymt om det! Generelt sett så er alle poster her anonyme...jeg trodde dere ville treffe folk jeg og ikke skjule dere bak enda et alias på internett?

Skru av pseudonum og la heller de som leter se deg mer, større sjanse for å treffe den rette :-)

Legger merke til at det er enkelte her som aktiverer og deaktiverer profilen sin i et rasende tempo.
"Heisan, der var du tilbake,nei nå forsvant du, jammen der er du igjen,hvor ble du av, come-back girl"...................

Forklaring;Tror at hver date er innertier og superoptimist,men neida. On-off, on-off,on-off med ex'n el bare ambivalens, "dette er ikke noe for meg,jo kanskje,nei ikke faen, njaaaa"?

Artig obeservasjon. Lurer på hva rekorden på antall aktivering,deaktivering over et kort tidsrom er?

JA USERIØS TRÅD!

Da kan du kanskje hjelpe meg:-)
Hvordan får man med en dame på date her inne?
Har noen erfaring/tips til hvordan man går frem for ikke å skremme folk bort eller være for pushy?
Hilsen en som trenger det:-)

Hei, har vært her inne en stund. Fourmet har vært en viktig grunn til at jeg fortsatt holder en knapp på dette systemet og ikke har gått over til andre.

Har dog lagt merke til en tendens den siste tiden: Forumet går i flokk og "hakker" gjerne på samme person. Mønsteret er typisk at noen få melder seg på og påstår at vedkommende er "way off" med sine meninger. Og hva skjer så? Jo de neste x antall innlegg fordømmer personens meninger i kor!

Tror ikke jeg er alene om å merke dette. Jeg mener forumet skal være et sted der man kan melde det meste, innenfor rimeligheten grenser selvfølgelig.

Oppfordringen min blir da å være mer åpne overfor andres innlegg selv om du ikke er 100% enig, være konstruktive i tilbakemeldingene og heller oppmuntre enn fordømme.

Takk.

men dere tar litt av noen av dere, på¨beskrivelsen av drømmepartneren deres. Dette er ment litt som spøk, så ikke gå amok.

Her er en typisk kvinneprofil med beskrivelse av drømmepartner:

Ja det finnes vel ikke en drømmepartner, og jeg ser han vel egentlig ikke for meg, men.... han må ihvertfall være litt kjekk, oppegående, ha selvtillit, ikke ta seg selv høytidelig, ha mål i livet, være ferdig med one night stands og klar for noe mer seriøst. Han må kunne få meg til å le, og ha et glimt i øyet. Smilet er viktig. Han kan gjerne være romantisk, ønske å rose meg med vakre ord..........and on and on and on and on.

Jeg blir svett jeg :) Kan dere ikke bare skrive "trofast og snill og god". Klarer de fleste gutta her de tre tingene der, så har dere bøtter og spann med menn å velge i :) Jeg vet ihvertfall hva drømmedama til så og si alle gutta er. "Fin og oppegående". Men det var ikke det smarteste hodet som tok den avgjørelsen. Å neida ;)

NB! Sier ikke at noen er kravstore. Alt som står i profilene er forståelig og egentlig en selvfølge. Men fint at dere sier ifra da. Noen "dudes" må ha en påminnelse en gang iblant (smisk smisk)

Husk å kjøp kyllingfilet imorgen!

Har akkurat googlet nicket mitt, og fikk frem hundrevis av de damene som er her inne. De var i alle aldre og fasonger, og jeg måtte spørre meg selv; Hva i all verden har alle disse her inne å gjøre?

De burde jo ikke ha problemer med å finne seg en kjæreste IRL.

Lever vi så mye av livet foran skjermene våre at vi ikke har tid til å gå ut og lete?

Men dette er jo helt håpløst av dere, tenk å sitte å diskutere og klage på andre brukere at man ikke får svar. Hvem gidder å bruke tid på å svare når man ser at man aldri kommer til å møte denne personen. hva er vitsen? så til alle dere som ikke får svar, et ikkesvar vel igrunn et svar i seg selv.

prøv å gjør noe med det dere KAN gjøre noe med, smil bredere :) hehe

Dette er en useriøs tråd for latter ,idioti og annet "humbug" på en søndag ... Og vil bli slettet i morgen . ;o))

Jeg hadde det kjempe morsomt på byen i går. Jeg var ute med endl av de som befinner seg under nickene her inne og andre sukker -bekjente.
Midt i blandt gjengen var også Felix( for dere som har vært her så lenge at dere husker han ) og hans dame som han da har blitt kjent med igjenom sukker . De blir nå samboere .

Tror vi alle hadde en fin kveld etter det jeg fikk med meg og det frister for en gjentagelse:o)))

Hadde to jenter jeg kom godt overens med her inne. Hun ene har jeg aldri sett på som en potensiell partner. Rålekker, way over my league, som det heter, men veldig hyggelig å preike med. Har hatt flere fine samtaler her inne. Plutselig en dag var profilen deaktivert. Aner jo ikke om hun har svartelistet meg eller rett og slett logget av for godt, men håper da inderlig på sistnevnte...

Den andre var mer en jeg kunne fått (eller allerede har fått?) følelser for. Hun har fjernet profilbildet sitt, og har ikke vært innpå på en god stund, tror jeg (har nesten ikke vært pålogget selv heller i julen).

Så her sitter jeg, ensom og forlatt for meg selv på en søndagskveld ;) Hehe, tar det ikke så veldig tungt, men det var da kjipt at de to eneste jeg føler jeg har hatt en form for interessant kontakt med plutselig forlater meg - begge to!

Nei, jeg får vel logge meg av selv også, og se til å treffe nye folk =)

Godt nyttår, folkens!

Jeg sitter og leser mange profiler og får inntrykk av damer er dverger her inne. De fleste er ifra 157 cm til 169 cm. Selv liker jeg ganske små jenter i høyde 160 til 169 cm.
Med unntak får jeg opp profiler der jenter er over 170 til 178 cm

Hva er deres favoritthøyde på en partner?

Om man er veldig, veldig snill..

Gjør det noe om man er litt tjukk da?

Match

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Lemen

Kjørte en match, og fikk bl.a. følgende som svar:

"Samfunnsinteressert kan definitivt bli problematisk for dere. [...] XXX er ikke så opptatt av at du er macther på røyk, samfunnsinteressert og leseglad."

Så hva stemmer, matcher denne kvinnen, for anledningen anonymisert, eller gjør hun det ikke?

Jeg sitter igjen (så langt) med en forstua tå, og skjønner ennå ikke helt hvordan det kan være mulig...

Andre? ;)

Hva legger du i det når noen/du har valgt at de/du søker en flørt som kan utvikle seg ?

Og hva med deg/de som bare søker Mann/Kvinne (mellom så og så alder) ?

(Meget mulig det finnes en tråd om dette fra før.....men den må jeg ha oversett.....)

Noen som har kommet over falske profiler her? Har vært her en god stund, bare hatt positive erfaringer, men undrer meg over en spesiell profil... Kunne vært okey å lese hva andre har opplevd i forhold til dette, slik at ikke flere får falske forhåpninger.

Vet det er gammelt nytt. Men nå smeller det bra der borte. Personlig synes jeg alt som finnes øst for Italia er scum, men jeg blir lei meg av å se bilder av barn løpe fra raketter. Mente ikke å ødelegge stemningen, men synes allikevel vi alle bør ta noen sekunder og tenke på hvor bra vi har det her.

Ikke sant?

Chat?

Siste svar ma. 29 des. 2008 13:46 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Mr. Anonym

Hvordan reagerer jenter på henvendelser på chatten fra gutter de ikke har utvekslet mail fra før? Er dette dårlig ettiquette på sukker? Syns det er mye mer naturlig å komme i kontakt på denne måten enn å prøve å skrive en utfyllende mail som jeg aldri er 100% fornøyd med.

Min erfaring er at det er mange fler som takker nei til det, enn å svare på første mail. Men byttet bildet for noen dager siden og de fleste takker ja til en chat for tiden, selv om de fort logger seg av da de forstår at jeg snakker med de pga research og rene vitenskapelige årsaker.

Hei.
Da jeg var på byen i helgen møtte jeg en svært sjarmerende og søt jente.
Eller var det hun som møtte meg? Litt usikker på om det i heletatt er en forskjell.

Men, kvelden gikk og vi hadde en lang samtale gjennom hele kvelden. Faktisk helt uten slike pinlige stille stunder.
Det har jeg med hånden på hjerte aldrig før opplevd.
Jeg følte.. jeg vet ikke egentlig. Det var bare riktig. Det var slik det skulle være liksom.
Hun prøvde å spandere drikke på meg, men som den gentel mannen jeg er, så kom jeg henne i forkjøpet. ..(vi snakker om et sekund eller to i forkjøpet..) Ikke at det er så viktig, men jeg tolker det som at hun hadde en eller annen form for interesse i meg.

Utestedet stenkte, og vi ble adskilt og kastet ut. Traff henne igjen på utsiden. Vet ikke om hun ventet på meg eller noen venner, men hun var der.
Vi hang sammen i sentrum i en god stund. Mulig det var en time, eller kanskje 4. Aner ikke egentlig. Men tiden fløy.

Da vi skulle ta taxi hjem, så delte vi en taxi siden hun skulle et lite stykke samme vei som meg.
Før hun gikk ut av taxien spurte jeg egentlig bare på kødd når jeg skulle komme på middag.
Det endte opp med neste søndag.

Så til problemet mitt...

Vi utvekslet aldrig noen telefon nummer. I etter tid angrer jeg sykt på det, men tanken slo meg liksom ikke der og da.
Uheldig vis, så har ikke jeg mulighet til å stille opp på søndag.
Jeg vet heller ikke om hun tolket middags spørsmålet mitt som en spøk, eller om hun tok det alvorlig.

Hva skal jeg gjøre?
Ta det som en mann og innse at slaget er tappt?
Overaske henne med besøk en kveld? (Jeg vet jo hvor hun bor.)
Eller skal jeg bare håpe på at jeg treffer henne igjen på byen en gang?

Klarer ikke helt slutt å tenke på henne...

Noen meninger og tips til en stakkars fyr?

Hvor har det blitt av Morpheon og Rika???

Sitter og skriver på profiltekst her nå, og synes det er vanskelig å finne den rette balansen mellom ærlighet og å pynte på sannheten en smule. Tror kanskje jeg har gjort meg bedre enn jeg er.

Hva synes dere, den brutale sannheten med en gang eller pynte på først og så får det heller komme fram i samtaler/flørting?

(Dette var på ingen måte et forsøk på å skaffe trafikk til profilen min, ooooooh no. Ikke denne gutten, nei!)

Det er ganske åpenbart at damer på nett har et urealistisk forhold til sin egen markedsverdi. Dette følger av at de får mye mer oppmerksomhet enn gutter får her, og dermed innbiller de seg at de troner høyere i hierarkiet enn hva de faktisk gjør. Dette medfører igjen at det blir få relativt få par ut av nettdating. I det virkelig liv er balansen mellom tilbud og etterspørsel for begge kjønn mer realistisk og balansert, mens når den ene parten på nett (les kvinnen) kontinuerlig overvurderer sin egen attraktivitet og dermed også hvor høyt hun kan sikte, så er balansen forstyrret og dermed blir det få matcher. Et resultat av dette er at det store flertallet av tilsynelatende realtivt bra damer jeg ser her, fortsatt er single etter lang tids medlemskap. De sikter høyere enn sitt eget nivå.

Flere enn meg som kunne tenke seg regions-fester? Ikke alle kan dra til Oslo på sukkerfest! Noen idéer?

Vi er noen som tenker oss å dra på festen på Circus. Noen som har tips om hva man gjør for å få mest ut av kvelden?

til alle de som klager på manglende svar...... og at man skal takke for mail uansett-.......
Etter man har lest mld og ikke svarer på feks 2 dager,så går det et standard svar til avsender
der det står:
"takk for mail!"
he he he,så enkelt kan det gjøres å få slutt på sutrete folk her inne!!!!

Noen forslag til flere vers, og ikke minst melodi som kan passe? ;-)

Netikettesangen.

Melodi: Ukjent

En avtale gjort på nettet er ikke en avtale i vanlig forstand. Den kan du trygt bryte uten noen konsekvenser for deg selv.

En avtale gjort på nettet er ikke en avtale i vanlig forstand. Den kan du trygt bryte uten noen konsekvenser for deg selv.

Refreng:
./. Så lenge det ikke får konsekvenser for deg selv kan du gjøre mot andre det du selv vil, på nettet. ./.

Feilaktig informasjon gitt på nettet om deg selv er ikke galt, med mindre det får konsekvenser for deg selv.

Feilaktig informasjon gitt på nettet om deg selv er ikke galt, med mindre det får konsekvenser for deg selv.

Refreng:
./. Så lenge det ikke får konsekvenser for deg selv kan du gjøre mot andre det du selv vil, på nettet. ./.

Å svare høflig på mail du får trenger du ikke besvare, på nettet.

Å svare høflig på mail du får trenger du ikke besvare, på nettet.

Refreng:
./. Så lenge det ikke får konsekvenser for deg selv kan du gjøre mot andre det du selv vil, på nettet. ./.

I anonymitetens komfort på nettet kan du gjøre hva du vil, ikke bry seg om andre, ja bare deg selv.

I anonymitetens komfort på nettet kan du gjøre hva du vil, ikke bry seg om andre, ja bare deg selv.

Refreng:
./. Så lenge det ikke får konsekvenser for deg selv kan du gjøre mot andre det du selv vil, på nettet. ./.

;-)

Hei,

Synes alle her inne maser om hvor vanskelig det er å finne en partner. Blant annet neves det at "alle de andre" er så trege med å svare på mail. Man skal ikke tenke langt for å skjønne at "alle de andre", på ett eller annet tidspunkt omfatter også "deg" og "meg".

Da blir spørsmålet mitt om "vi" ikke får som fortjent? Heter det ikke at som man sår så høster man?

Min oppfordring til "alle" blir dermed å svare på alle mail du får! Dersom "alle" gjør det vil "alle" også oppleve at de får svar!

Og å få svar er jo gøy, ikke sant?!

Oj, oj, oj!

En hunk jeg har snakket litt med her inne har spurt om vi kan møtes på byen i kveld! Spennende.
Ønsk meg lykke til!

Og shit... Hva bør "åpningsreplikken" være???

Uff..Det som skulle bli en helt vanlig jente på en helt vanlig bytur ble plutselig en nervebunt av ei stressa høna forfjamset med en liten flaske vin innabords..

Heisann,

Ved flere anledninger har jeg møtt jenter som har fascinert meg stort. Når jeg omsider har fått kontakt og praten er i gang merker jeg etterhvert som tiden går, til min overraskelse at "lysten" min faller proporsjonalt med hennes interesse? Det er jo ikke noe kult for noen. Ofte merker jeg at dama da gir mer for å redde det. Proporsjonalt øker da min lyst til å komme ut av det hele. Noen andre som kjenner seg igjen her? Sikkert det samme for dere jenter også??

Trener jeg hjelp?

Fyll ut!

1.
2.
3.

Kanskje lltt for kresen eller bare rett og slett dum?

skjønner ikke det jeg, blir ordentlig frustrert snart:)

Gidder ikke en jente lese eller svare meg, så skal jeg da for søren ikke sende fler mails! Hva er dette tullet om at man må sende flere for at hun skal ta hintet. Hvis man er så brø at EN melding ikke er nok til å skjønne at noen prøver å bli kjent me deg, then you are a waste of my time.

noen som fikk det de ønsket seg til jul?

Jeg tok kontakt med en mann på chatten, han var sen med å svare (sjekket sikkert profilen min )vi skrev 2setninger til hverandre, så kom det ! Jeg har en magefølelse om at vi ikke passer sammen! Herregud , er det mulig !

Er relativt ny her på sukker og havnet nå i en situasjon som jeg lurer på om er min "feil":

20/12 var det en kar som tok kontake på mld og var så overøsende med komplimenter at det bare ble useriøst, men da han lurte på om jeg var ekte ble jeg nysgjerrig. Har jo lest her om falske profiler og sånn, så måtte forhøre meg om det var slikt han mente, for min profil er ekte og jeg er seriøs. Ble til at vi chattet en times tid, men det ble litt sex fikser t og overfladisk for min del...

21/12: fikk jeg mld igjen, men svarte ikke (da jeg hadde vært ute dagen før og ikke var i særlig form....)

22/12: svarte jeg på mld og forklarte gårsdagen. Han spurte om vi skulle møtes og når det passet for meg, ble litt skremt.....

23/12: var jeg ikke inne på sukker

24/12: svarte jeg på mld at jeg ikke følte meg klar for å møte han på dette tidspunktet, synes han gikk litt fort fram (og må si at sex pratet var litt turn off, ser liksom hvordan det ligger an og vil være litt mer seriøs. er jo derfor jeg er her....) Var kun hyggelig i mld altså :) Han svarte at jeg fikk sende mld når jeg ville møtes

25/12: fikk mld med masse ??????????????? - synes ikke dette var noe å svare på....
Fikk nå en der han sier at "han angrer mye på at han har brukt litt tid på meg" og så har han blokkert meg så jeg får ikke svart han!!!!!!!!

Er en smule irritert og frustrert! Det må da være lov å takke nei til en date dersom man føler at det er helt feil??? Jeg har ingen problem med å forklare hvorfor, men det får jeg jo nå ikke lov til.... skriver vel her for å lette på frustrasjonen og for å høre om dere synes jeg gjorde feil.. er det liksom "regler" man skal følge her på sukker??? kontakt pr mld, så chatte og så møtes?? så raskt som mulig??

Etter endelig å ha kommet hjem fra utlandet etter 7 år meldte jeg meg inn på sukker i jakten på ei flott dame. Etter mye fram og tilbake på mail med ei som virka fin var endelig turen kommet for en date. Det var i går kveld.

Vi drakk litt vin, stemingen var god og etterhvert ble vi litt småfulle. Så spurte hun plutselig om vi skulle ta oss en liten "sjampis" på do?!

Siden jeg ikke liker å drikke "sjampis" på andre dager en nyttårsaften og ihvertfall ikke på do så sa jeg nei. Hun ble dritsur og gikk rett etter!

Hva skjedde??

No mail today !

svar til "Var jeg frekk?"

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym anonym

Jeg har opplevd noe lignende... og er veldig nysgjerrig på hvem som tok kontakt med deg. Vedkommende mann for min del har dekativert profilen, slik at behager ham, til og fra, så det hele virker veldig uforutsigbart og merkelig. Synd det finnes slike profiler, som får en til å miste tilliten til alle dem som er seriøse der ute....