Sukkerforum

Hva gjør en da?

Atletiske er dere ikke når dere er rimelig lubne.
Da håper jeg vi har fått greiet opp i den saken :)

Dette her er helt utrolig.. Dere klager over damer som ikke svare osv.. Dette er nettet,her bestemmer man selv om man vil svare eller ikke... Jeg trodde at hvis man ikke svarte en mann så tok dem hintet,men neeeida... Dere mannfolk må da se den der...hvis dama ikke svarer så er hun ikke interessert.. Og da hjelper det lite at dere sender mange brev vettu...da ender det opp med at dere får et surt svar og dere blir blokkert..
Ta det som en mann...skjønn hintet og gå videre!! Det er jo sååå mange å ta av her..ikke heng dere opp i den ene som ikke svarer..

Stadig er det noen jeg blir overfladisk betatt av, det kan være mannen i fotobutikken som jeg snakker med over en tid, han som eier kiosken på hjørnet, eller mannen på rimibutikken. Men aldri tør jeg å gjøre noe med det.
Heller motsatt... jeg blir så satt ut at jeg heller velger en annen fotobutikk fordi det er så flaut å rødme og stotre hver gang jeg går dit.

Tenk så farlig å utsette seg selv for en flau situasjon... som om jeg egentlig har noe å tape. Men risikoen for å tape ansikt er vist kjempefarlig for meg...

På tide å mimre og tøyse litt... Husker du hva du hadde på russekortet ditt?

På mitt kort stod det: "Jo lenger du tenker dypere desto mer forstår du mindre!" (Og det er jeg jo fortsatt nokså enig i! :-)

Eg er ei jente/ dame på 35 år, som sitter her og verker i hele kroppen etter ein ubehagelig hendelse som skjedde går. Eg var da hos bror min og samboeren hans. Me satt og koste oss med litt vin og stemningen var fin. Så ringte lillesøstera til samboeren og ville stikke innom med ein type. Ho er 15 år, og bror min mikset en drink til ho og typen. Eg spurde bror min forsiktig om hu ikke var litt vel ung til å drikke alkohol, men fekk beskjed om at ho snart var 16, og at hu hadde drukket fleire ganger før....
Dei gjikk etter ei stund, og bror min ga meg da ein klar beskjed om at eg ikke hadde noe med det. Det blei ein diskusjon ut av det, og han blei etterhvert meget hissig. Før eg visste ordet av det slo han meg, dengte meg i veggen etter håret, og sparket med mens eg låg nede. Han kalte meg ei hore, ei dårlig mor, og meinte eg var generelt misslykket!! (veit innerst inne at dette ikke stemmer, men føler alikevel at i dag er selvtillitten heilt på bånn) Siden det låg to unger å sov, var eg rolig for å unngå å vekke dei,
men datter mi på 11 våknet alikevel. Hun er ikke vant med vold, og blei naturligvis redd. Eg fortalte hu at eg ville ta ein taxi heim, og bror min insisterte på at hu skulle være der til dagen etter. På vei ut for å for å ta taxien, presterer han i tillegg å true meg på livet....

Det har vært vold i min familie i alle år. Først far min, og etterhvert den eine bror min. Det har skjedd alvorlige hendelser fleire ganger, som er såpass 'stygge' at eg ikke våger å snakke høyt om dei. Men ingenting har noen gang blitt anmeldt.
Far min har i fleire tilfeller gått fysisk til angrep på meg - også i voksen alder. Første gang han slo meg var eg ca 12 år, og eg husker han hadde så dårlig samvittighet etterpå at han satt og gråt med hendene for ansiktet, og sverget på at det aldri skulle skje igjenn... Men det gjorde det, og unnskyldningen etterpå dabbet etterhvert helt av. Sånn er det med bror min også. Hadde håpet på ein telefon der han i det minste kunne beklaget seg. Da hadde eg nok ikke hatt samvittighet til å anmelde det, men at det bare skal 'skli forbi' som det alltid har gjordt - det godtar eg ikke lengre! Tenker også at om far vår ser at eg er tøff nok til å gå til politiet, så vil han kansje tenke seg to ganger om neste gang han løfter handa! Er det noen som har noen råd, eller kommentarer, så setter eg stor pris på det.....

Hei og hopp!

Jeg har to nieser, på 3,5 og 5,5 år (halve år er viktig!). Jeg ser de ikke så veldig ofte og lurer på hva en onkel kan kjøpe i julegave for å være verdens beste onkel (vel, jeg er den eneste onkelen dems, menmen..)

Helst bør gavene lage lyd..

Prinsesseting er visst også bra..

Hvis de i tillegg lærer noe så er det jo enda bedre :-)

Hvis det i tillegg kan kjøpes fra nettet så er det enda bedre!

Fire ønsker på en gang? Er det mulig? Sleng inn linker til fine ting!

http://www.youtube.com/watch?v=GTH5gZPIuIk

En fin fyr :-)

Takk for at du stakk innom min profil
Takk for at du lo godt av mine morsomheter og fortalte meg om det
Takk for at du skrev at du syns jeg var veldig kjekk, en mann LIKER faktisk veldig godt å høre slikt av og til
Takk for at du håpet jeg hadde lyst å bli kjent, fordi jeg fremsto som en likandes kar og en du hadde lyst å åpne hjertet ditt for
Rett og slett tusen hjertlig takk for at du tok deg bryderiet med å lyse opp min hverdag med å gi meg komplimanger som jeg knapt fortjener på en godværs dag!

Og beklager, jeg beklager oppriktig at jeg på noen områder er så til de grader overfladisk at jeg ikke klarer å se forbi fartsdumper men heller oppfatter de som vollgraver... Og av den grunn sender deg et kort og høflig avslag som kanskje på ingen måte står i forhold til det spranget du følte du tok da du som jente tok kontakt med hjertedøra på gløtt.

Ser at det er avdekket tendenser til prostitusjon i et annet forum for kontaktsøkende. Bra eller dårlig reklame for det aktuelle forumet?

Hvor lenge skal jeg gå rundt og undre meg?

Sally

Sjekk denne: http://www.politicalcompass.org/index

Om noen skriver et positivt innlegg så har man to valg: Enten så kan man være positiv tilbake, smile og la seg rive med, eller så kan man bli provosert og sint. Det siste skjer typisk hvis opplever andre som mer positive enn en selv, og det føles som et tap i den reelle konkurransesituasjon Sukker (og forumet) representerer.
Arne Næss kalte dette fenomenet "negative følelser", og advarte mot det i boken Fornuft og følelser.

For at dette forumet skal gi et løft i stedet for å skape surt miljø i lesernes mager, så oppfordrer vi alle til å kjenne etter hvorvidt negative følelser er trigget. I så fall, unnlat å skrive. Forumet er ingen kamparena, men skal være som en god massasje. Deilig og energigivende. Neste gang det napper i de negative følelsene, så husk å velge riktig side i stedet for å buse ut med at "livet er faen ikke bare kult!"
For selvfølgelig vet jo alle at livet ikke bare er kult, det gjelder bare å ikke lage noe nummer ut av det!

Har akkurat begynt å bruke sukker og er ikke helt kjent med hvordan matchinglistene fungerer. Er det en mulighet for å skjule sin egen profil for spesifikke brukere? Mao, at min profil ikke vil dukke opp på deres topplister til tross for topp match?

Det er den lørdagen du ikke spiser en rask frokost og tar bilen til kjøpesenteret.
Det er den dagen du ikke står i kø for å komme deg inn på parkeringshuset, og noen timer seinere står i kø til prøverommet på Hennes & Mauritz, og enda noen timer seinere kjøper nok en kjøkkenting du ikke trenger. Det er den dagen du slipper å bli forbanna på dårlige lukeparkerere, og slipper å være svett og sur på shopping. Annerledeslørdagen er lørdag 29. november. Du lar shopping være shopping, fordi du rett og slett har nok. (Det er kanskje trangt i skapene hos deg også, som hos de fleste andre nordmenn). Nordmenn forbruker nå 67 prosent mer enn i 1990.

Annerledeslørdagen kan brukes til alle de tingene som ikke kan kjøpes. For eksempel til en frokost uten raske stemmer. En løpetur. Du kan lese en god bok, høre på radio, gå en tur, eller ringe til en du liker. Alt det rekker du hvis du står over shoppingen på verdens kjøpefrie dag. Vi har en viktig grunn til oppfordringen: Dersom alle i verden skulle forbruke like mye som oss nordmenn, hadde vi trengt over tre jordkloder. Derfor må vi dempe forbruket vårt - til fordel for miljøet og for folk i fattige land. Vi håper at du vil være med å markere kjøpefri dag 29. november. Livet har så mye å by på, og det beste i livet kan ikke kjøpes. Vi trenger alle å reflektere over hva forbrukssamfunnet gjør med oss og verden. Hvorfor ikke begynne med å motstå kjøpepresset i 24 timer?

Skamløst stjålet herfra:
http://www.framtiden.no/200810012382/meninger/forbruk/kjopefri-dag.html

Til sammenlikning:
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/11/28/555960.html

Hva er en bra profil?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym undrende

Hei,

Har kun rukket å være på sukker en kort stund, men har nær sagt selvfølgelig rukket å scanne gjennom noen hundre profiler. Det slår meg at det i praksis er to ting som avgjør om profilen vekker min interesse. Bilder og første introteksten. Har du et bra bilde og en intro med litt snert i, så er jeg interessert uanvhengig av om vi har en 70 score!

Spesielt på introen er det mange ulike fremgangsmåter. Noen fyller ikke ut i det hele tatt. Andre skriver norskstil. Noen skriver upersonlig/spøker. Mens andre utleverer seg selv.

Hva synes dere - hva er det som gjør en profil spennende? Og hvordan ser en bra introtekst ut?

Gikk inn for å se på nye profilbilder, og oppdaget at en i min liste hadde lagt inn et nytt. Det er bare det at det bildet ser ut til å være tatt rimelig mange år før det forrige ihvertfall. Hva er vitsen ? Får vel et forklaringsproblem hvis han kommer så langt som til en date.....Hva mener andre her om dette ? Syns sånn er så lite seriøst, fysj !

La merke til en mengde nye kvinnelige brukere i starten av 30 årene, spredt over det ganske land og opprettet i ganske kjapp rekkefølge.
Alle var superbrukere og påfallende mange hadde brukernavn som sluttet på ....aya.
Hmmmmm....

Kryr det av selvgode mannfolk her? Eller er dem bare "tøffe" bak pc- skjermen??

Noen som ser på Senkveld med Thomas og Harald? Det er virkelig et kvalitetsprogram:D

Hva mener dere, er det ok?
Isåfall, hvor mye er tillatt..?

Hva skjer nyttårsaftenen da?!
Ingen sukkerfest?!
Jeg er fortsatt single and looking.......og skjønner at det ikke er Sukker sin skyld ;)
Jeg må planlegge litt.....og vil gjerne ha noe å se frem til...hjelp meg!

Har akkurat vært i India og hatt noen interessante samtaler med noen Indere om dette med ekteskap og forhold.

De syntes først og fremst at det var helt utrolig at jeg hadde forlatt kone og barn. Dette ville vært utenkelig for de fleste Indere. Når jeg fortalte at min ex har giftet seg på nytt og fått flere barn og jeg traff flere kvinner på leting etter kjærlighet, var forskrekkelsen enda større. Når jeg fortalte at dette var svært vanlig i norsk kultur… ja dere forstår sikkert… de var IKKE imponert over nordmenn på det feltet. (I deres kultur ville en fraskilt kvinne miste all status og ingen mann vil ha noe med henne gjøre.)

Dette ledet samtalen inn på at i India (Den ”kasten” jeg snakket med) er det foreldrene som bestemmer hvem man skal gifte seg med. Ord som kjærlighet og lidenskap er helt fremmed. Det som betyr noe er trygge rammer, økonomisk bra og god familie. Skilsmisse var ikke noe de tenkte på, det var rett og slett ikke noe alternativ.
Det som slo meg var at de virker egentlig svært fornøyd med denne ”ordningen” – jeg snakket med både kvinner og menn om de var fornøyd med livet og partneren de var gift med. (Jaja, jeg vet at det er 1 milliard mennesker i India og at de 4 menneskene jeg snakket om dette ikke er et representativt utvalg)

Hva tror dere. Skal vi la foreldrene våre finne våre partnere?
Ville du ha tiltro til at dine foreldre fant en bra partner for deg?
Kan vi egentlig si at vårt ”system” er bedre en deres?

Det er veldig mange jenter som har profiler som bare inneholder bilder. Noen jenter har også i tillegg fylt ut info om drømmekjæresten. Mitt førsteinntrykk av en slik annonse er en lat, lite reflektert og egoistisk person.

Det jeg lurer på er om slike profiler faktisk får henvendelser? Det aner meg at dette er tilfellet ettersom det er så mange som gjør det. I tillegg lurer jeg på om de jentene som har slike profiler faktisk forventer at de skal bli kontaktet av noen oppegående personer, eller om det kanskje er en bevisst strategi for å unngå dette (med andre ord så er de ikke interessert i noe seriøst).

Håper noen jenter med en slik profil har lyst til å svare på dette, da jeg er genuint nysgjerrig på det.

Jeg har en grunnleggende ting i min verden som jeg lurer veldig på...

Jeg er en hyggelig jente, som prater med mennekser jeg møter, og viser opprikitg interesse til den jeg er på feks date med.

Mange gutter (som jeg har datet, og dette er min erfaring), har sagt til meg i ettertid(eller da) at jeg virker så interessert i dem, som om jeg umiddelbart er klar for et forhold.

Jeg snakker ikk eom ting som kan relateres til at jeg vil ha et forhold, jeg gir ikk eutrykk for at jeg beundrer dette mennesket mer enn normalt, jeg er bare åpen og hyggelig.

Hva er det som gjør at en gutt kan tro at jeg vil bli sammen med han på date 2, når jeg knapt kjenner han? Fordi jeg ser han i øynene når vi prater? Fordi jeg stiller spørsmål? Eller hva kan det være?

Jeg blir ganske overrasket over selvtillitten til noen mannlige individer, når de presterer å si (eller tro) noe sånt. Vi jenter kan faktisk vise interesse til menn, uten at vi er giftesyke:) Og, jeg vil gjerne bli KJENT med en person før vi blir "sammen" eller tar det noe lengre.

Noen som har noen erfaringer, syn på dette?

Jammen tror jeg ikke jeg er utgått på dato. Kan ikke finne datostemplet, har vel slitt det bort.
Noen andre som føler det slik her på denne plassen?

Jeg kjøpte i dag en pakke smultringer (fra Bjørken), i håp om å få skikkelig julestemining. Jeg kjøpte meg en flaske julebrus, satte på "Elf", og gledet meg stort. MEn, skuffelsen var enorm da jeg smakte på smultringen,som smakte død og fordervelse.

Burde det være lov å selge julekaker som smaker til de grader så vondt til søte piker???

Tror dere at dere virkelig finner den rette her inne,at dette liksom er det rette forumet??

Jeg har følelsen av at noen virkelig prøver og jobber fælt her inne for å finne den rette...

Og så har du de som bare er ute etter å få seg noe...

Og så har man de som er ute etter venner...

Og så har man de som ikke vet hva de gjør her,men prøvde det fordi en kamerat sa det var kult...

Så har man de som dater som et uvær og blir forvirret...

Og så har men de som er mindre oppegående...

Og man har de som er ekstreme oppegående...

Det er mye forskjellig her inne... Og hvor enkelt er det å finne noen som klaffer deg selv? Og har tilgangen på så mange mennesker en negativ virkning på oss...sånn som at " mye vil ha mer"..?

Jeg bare spør...

nå har en dame mistet verktøykassen sin igjen...

Har du noengang opplevd å føle deg forelsket i (ikke bare tiltrukket av) et annet mennekse i løpet av en time eller to?
Eller er det umulig dersom du ikke kjenner vedkommende bedre enn som så?

Husker en tråd om ei som gikk etter feil type menn .... dette kan kanskje hjelpe:

1. Han sjekker deg opp på en uvanlig, men likevel planlagt måte. Du får inntrykk av at han har lest boken "The Game".

2. Han har faste rutiner for hvor mange dager det tar før han tar kontakt første gangen og hvor mange timer han bruker på å svare en sms.

3. Han er utro. Kanskje holder han på med deg samtidig som han har kjæreste?

4. Han har ikke hatt et eneste langt og seriøst forhold før. Derimot har han hatt mange korte.

5. Han har to mobiler. Den ene kaller han "Buisness", den andre lyder navnet "Pleasure".

6. Han har et flakkende blikk, selv når det kun er dere to. Du får følelsen av at han ser seg ut andre jenter.

7. Han tar alltid nummeret ditt, fremfor å gi bort nummeret sitt.

8. Han er ekstremt romantisk og skjemmer deg bort med blomster og konfekt.

9. Han er en "forfører" og gjør at for at du skal bli imponert.

10. Utseende er viktig for han. Du ser han sjelden med rufsete hår, ustrigla stil eller synlige urenheter i ansiktet.

Og for de du finner på nett : Hvis han vil ha deg fort på msn eller du får tlf nr i første meld bør det ringe en bjelle.

Er det noen som tror på kjærligheten her inne???
eller er vi en gjeng med pessemister??
Kan jo virke sånn av å til utifra mange innlegg...;)

Hei
Finnes det noen måte for å øke livskvaliteten, selvfølelsen og ha en positiv energi folk legger merke det?
Hva gjør du for å ha det så bra som du har det?
Hva skal til for at du skal ha det bra med deg selv og andre blir blir i godt humør når du er til stede?

blæ

Siste svar to. 27 nov. 2008 00:28 (1 svar)
(kvinne 63 år fra Nord-Trøndelag) Privat melding

Sorry mi, men helt fersk....hvordan svarer jeg på en flørt?...Gidder ikke å se på alle sidene her inne

"Det sies at våren er tiden for forelskelser, hva er galt med resten av året?" Sitat Mae West.
Hva får blodet til å renne hett i dine årer på denne tiden av året?

Vi lever i en tid hvis fremste honnørord er ”mangfold” og ”toleranse”, noe som tydelig kommer til uttrykk i Sukkers profilsystem. Vi blir som kjent utrolig mye mer tolerante og vidsynte av å finne en partner som er klin lik oss selv i ethvert henseende.

Det er derfor det er derfor det er så mange UTROLIG viktige seleksjons- og eksklusjonskriterier i profilen. Dialekt, for eksempel. Høytone, palatalisering og skarring kan som vi alle vet gjøre ende på selv det mest bunnsolide parforhold. Og vi vil da ikke gå på date med noen som itte kænn prate som fælk?

Eller musikksmak. Den må jo være lik! Forhold mellom Elvis-fans og for eksempel operaelskere pleier jo å ende opp på Heartbreak Hotel.

For ikke å snakke om kropp. Hva hjelper det at man trener og spiser sunt i blant, når et par kilo for mye kan være tungen på kjærlighetens vektskål? Nei, ut med pingler og fleskeberg!

Slik er det også med alt det andre viktige som er bygget inn i profilen: Årslønn, fødselsdag, andre og tredje språk, høyde, høyde- og aldersintervaller som godtas, posisjon på kart…

Blodtype og skonummer kommer snart.

Men hvorfor stoppe der. Hvorfor ikke ta med øyenfarger som kan godtas, akseptable talefeil, yndlingsmat….. Før vi vet ordet av det, har vi utryddet alt som heter romantikk.

Leve mangfoldet. Bare det holder seg unna matchlistene.

Hva har du opplevet av fine ting i det siste? Noe spennende?

Vi er klare for ny og stor(!) Sukkerfest 10 januar. Vi har nå god plass med tre avdelinger og to dansegulv. Supert både for dem over og under en eller annen alder ;)
Januarfestene har alltid vært de største om med den økningen av medlemsmasse som vi har hatt så regner vi med at det kan bli 600 gjester på Circus som stedet heter!
Kan være lurt å sikre seg billett allerede nå mens de er på billigsalg :)

lure på en ting her inne... jeg har da ikke match med noen når det gjelder sexlyst å porno . si meg er det bare mannfolk uten sexlyst her inne eller?ingen som like sengekos her, eller er det bare noe dere skriver for at det skal se bra ut på "cv" en. trudde menn var kjent for å tenke på sex hvert 2. sekund jo;)

jente 25

Vi har diskutert side opp og side ned om hva vi foretrekker .. hva vi ser etter ... og hva vi syns er sexy ....
Men hva liker vi i k k e ?
Hva kan hun/han si ,gjøre eller se ut for å gi deg en forfredelig turnoff ?

Har jo hørt historier om hva noen menn kan få seg til å si i sengen ..... hehehe ..
- "fy f..., venninnen /søstra/moren din er flott !"
- " Har ikke dusjet i dag , men håper det går greit ?"
- " Hu siste jeg hadde gjorde det på den andre måten "

Har dere menn noen historier som kan få et smil på munnen min denne søndags kveld?

er jo som dere sikkert har fått med dere
kø av folk som ønsker å kalle seg hmmm
gamle hmmm resignerer
heretter er jeg mmmhmmm

skikkelig originalt æssæ

og om DU hermer nå
så kommer jeg å spøker for deg
(eller gir deg en klem)

nå i tidsklemmas høysesong lurer jeg på;

-har noen noe tips om hvor jeg kan få kjøpt mer tid?
-og hvor mye koster det pr. meter?
-kreves det evt. miljøkvoter for å benytte nykjøpt fersk tid?

Trådstarter har et seriøst ønske om at denne tråden bør domineres av korte svar og annet slarv

Hadde det vært noe å ha her inne på Sukker ? Måtte jo ha vært frivillig som bilder og album er.

Jeg lurer litt på hva man skal anse som bra matchtall? Er det over 70, over 80, over 90 eller høyere. Vet jo at noen ikke bryr seg om tallene i det hele tatt, men er interessert i å høre hva andre mener.

Hatt en FANTASTISK mandag, nesten på vanlig måte! Skal ikke så mye til...så blir dagen KNALL!

*Fått reparert eksosanlegg på bilen
(Nå kjører jeg ikke rundt og bråker og skrangler mer...Halleluja!)

Noen som har hatt en BRA MANDAG her? :o)))

*Amo - en smule lei sutring, vil heller ha det moro!*

Bakvendtland?

Siste svar ma. 24 nov. 2008 21:40 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt

Flere som har oppdaget at Sukker har snudd albumet i profilen?
Fikk plutselig se det.
Undertekstene har nå null sammenheng, -med mindre du er dyktig på å plukke opp retrospekte tråder...

Jeg har lagt litt tanke bak albumutvalget slik det fremsto. Når jeg nå tittet innom eget album ble jeg flau over rotet Sukker har laget.

Burde vi ikke varsles om slike endringer? Albumet er jo for mange en viktig del av egenpresentasjonen.
Er det gitt beskjeder jeg har misset?
Må jeg nå slette og laste opp hele albumet på nytt?
Eller kan det snus tilbake til sammenheng på annen måte?

Og hvor lenge har vi vært i bakvendtland? Og hvor mange har rukket å se albumet slik jeg ikke ønsker at det skal fremstå?

Den finansielle situasjonen er for tiden så ille at kvinner nå gifter seg av kjærlighet...

Disse trådene dukker opp med svært jevne mellomrom. De pleier å forløpe seg omtrent som følger:

Hei og hopp.
Dette er nok et kjedelig innlegg, og jeg har ikke lest eller skrevet noen tidligere innlegg i disse "sakene".Fant det akkurat.
Så det jeg lurte på var om det er noen våken der ute som vil snakke?:-)
Mann kvinne kjukk bred blå eller grønn :-)

Det har INGENTING med hva slags utdannelse du har, hvor du bor, hva du skriver osv... ALT her inne går KUN PÅ BILDENE & hvordan du ser ut. Prøv å få det inn i hue da... Svarer ikke damene deg selv om du har over 90 i match så hva tror du er grunnen ?????????????? Hallo................