Sukkerforum

Jeg har den glede i hverdagen å få hilse på ulike mennesker hver dag. Å glede meg over hver enkelt som kommer med sine innspill av tanker og følelser av alt mulig rart.

Min ambisjon her i livet er å bli noen av de beste coacher som kan tenkes i dette landet *blush*. For jeg ønsker virkelig å bringe det beste fram i hver enkelt sjel så samt dem gjør seg villig til det. Psykologi lære, social dynamikk, diplomati, trenings-psykologi... you name it.

Så ikke missforstå når jeg nå spørr dere følgende spørsmål. Det er sikkert også en del menn der ute som kan ha godt av litt innsikt i hvordan dere tenker, handler og dømmer profiler ute på nett.

------------------------------------------
1)
Det er viden kjent at vi mennesker liker spenning i livet. Men kan noen her formidle hvor kjedelig det er med samme type email i innboksen hver dag?

2)
For dere får vel mange å velge mellom?

3)
Gidder dere å svare på alle i det hele tatt?

4)
Hva like dere best av:
åpenhet hilsen - eks: hei! jeg heter X og bor i X og jobber som X og liker XxX ting
flørt hilsen - eks: du har så kjønne øyne,... hva med du og jeg i ....
spontan hilsen - eks: du kjede du har der, det er vel fransk modell?

For all del kom med innspill av hva DU som kvinne kunne tenke deg av hilsener. Så vi menn får en litt mer aha opplevelse. Og ikke kommer med de samme tinga gang på gang ;)

Takk for deres oppmerksomhet og ikke slit ut fingrene!

Det slår aldri feil.

Hver gang jeg setter gult hjerte på ei dame, ser hun aldri på profilen min, viser ikke noe tegn på å ha registrert min eksistens det hele. Når andre damer (dem jeg ikke har markert) ser at jeg har vært inne på profilen deres, går de fleste av dem tilbake for å sjekke meg ut. Jeg har også fått meldinger fra damer som har kommet over profilen min helt tilfeldig.

Men altså ingenting fra dem jeg har markert som interessante. Det ser ut som om det gule hjertet i praksis betyr det samme som det svarte - at jeg umuliggjør all kontakt med dem.

Noen andre som har erfainger med dette?

Jeg lurer på hva folk med mange søsken pleier å gjøre med gaver til jul. Jeg er eldst av en søskenflokk på 13 hvorav 10 er halvsøsken. Foreldre på to kanter og ei søster som har to barn. Barna skal selvsagt ha gaver. Det er barnas jul.
Men hva med alle søskena? De er fra 14 år og opp til 37 år. Hva pleier folk å gjøre? Gir dere gaver til alle eller dropper dere gavekjøret og konsentrerer dere om barna?

Hilsen en som kvier seg for julerushet hver jul og aldri lærer å begynne julestria på høsten for å få det gjort i passende prosjoner..

Jeg meldte meg inn her,fordi jeg etter lang tid og mye farting,endelig slo meg ned et sted,la inn bredbånd og ordneet en lap top.Ville prøve et seriøst forum for en mulighet for at noen kan få en livsledsager på denne måten.Samme tullet,,gratis påmeldin,,
MEN da får du ikke lest og sett etter noe særlig,må være SUPERBR:JAVELDAMASA. Betalte og fikk flere matcher på over 90.O:K:Bra start,tenkte jeg, og kjørte på en haug med kontakter og såkalt flørt. Mange.ETT svar. Leser senere på chatter om frustrerte damer som lurer på hvor mannfolka er!!Jeg var hwnsynsløs ærlig i profil.Lei av svada skriv son i beste fall er 50% ærlige og resten ønsketenking om sin egen fortreffelighet.Trenger vel ikke være her inne da,tenker jeg.Veldig viktige jobber,en selvinnsikt,som hvis det er sant må vasse i friere på jobb,trening,kafeerm.m.Men nei! Her er det noe som ikke stemmer.Livet er ikke en romantisk film ala pretty woman. Eller har man bomma litt på profilen.Prøv og være ærlige ,er rådene man får her når man setter opp sin egen profil,og får en haug med treff på matchtall, UTEN respons. Her er det noe galt. Enten er man så fornøyd med egen profil,at man ikke gidder legge inn svar på noe, men forventer et ras av svar så man kan velge og vrake.MEN DETSKJERI IKKE!!! Hva med lit ærlighet, litt egeninnsats?Justere profilen opp mot det å være dønn sanndru, og heller ta sjansen på ett eller to oppriktig interssenter? Må vel være bedre det.Eller er dette med matchtall noe surr.!?Jeg fant over 100 med glimrende match,eller enda fler,men gadd ikke trykke meg lengre ned på lista. Nei Takk. Jeg ordner dette selv, uten matchtall og prosentvise mulige livspartnere. Går ut og tar det dummeste jeg vet av unnskyldninger.INGEN EGNE FEIL, MEN KJEMIEN STEMMER. Tenker vi sier at profilen var 40%sant og 60% ønsketenkning ang,egen fortreffelighet.Hadetpåbadet.

Megafesten på circus er i rute!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi har aldri hatt så stor påmeldingsrate så tidlig som til storfesten 10 januar og vi kunne hatt en bra fest bare med de som er påmeldt nå! Vi minner vi om at prisen går opp i morgen.

Regner med at folk er godt i gang med julehandelen. Vi har ikke kommet helt i gang enda her i Sukker, men det tar seg vel opp nå i helgen. Vi kommer med vår offisielle julehilsen over helgen regner vi med :)

chat

Siste svar to. 18 des. 2008 17:44 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym oslo-øst

det er en ting som irriterer meg her, og det er mulig jeg blir kalt grinebitter nå, men når man starter chatt med noen, og skriver et par meldinger, så synes jeg det er både irriterende og uhøfflig å bare logge seg av chatten mitt uten å si noen ting. jeg skjønner at det skyldes at de ikke liker profilen, men alikevel. hvis noen kommer bort til meg på byen og sier hei til meg, og jeg starter en samtale, så ville jeg aldri funnet på å bare snu ryggen til å gått midt i en setning.

Hvordan behandler dere matchlistene deres ?
Jeg er fæl !
Med mange tusen bilder og profiler som strømmer inn, blir det fullstendig overload i toppetasjen. Derfor rydder (les;massakrerer) jeg nådeløst så og si hver eneste gang jeg er inne.
Hvorfor skal jeg sitte å bla gjennom helt uinteressante profiler i hundretall hver gang jeg er på nett...
De uten bilder går først, no pardon !
Så går de som er for langt unna alderen jeg søker etter - bort med dem.
Deretter fyker de som har bilder jeg ikke tenner på ....svosj !!
Og SÅ luker jeg ut de profilene jeg ikke liker innholdet i. Sort hjerte og vekk med dem.
Og dermed sitter jeg igjen med de jeg synes er spennende.
Er ikke det ganske smart da ?????

Hva gjør dere ?

GOD JUL OG GODT NYTTÅR!!!
Håper dere alle finner kjærligheten i 2009 ;-)

Etter å ha lest gjennom en av trådene under her, sitter jeg igjen med dette spørsmålet:

Er det n o e n her, bortsett fra lille ubetydelige meg altså, som liker klassisk musikk?

Jeg ser det dukker opp i en og annen profil, men er dte noen som faktisk hører på det?

Jeg skal på date. Det er den første. Jeg gruer meg litt. Er det noen som har noen gode tips / råd? Er det forskjell på å date en fra et slikt nettsted i forhold til å treffe en på byen?

Hei
En hører stadig at etter en blir 25 går alt bare nedover.
Fysisk sett blir mannens slappere å slappere.
Tyngdekraften slår til.
Det sies også at etter man gifter seg går det bare nedover (liten opptur, er barnene som kommer).

Hvorfor er det slikt?
Gjør vi noe for å bekjempe det?
Er vi beviste på det?
Hva om den ene ikke reagerer (er sammen så er en sammen, da kan en slappe av, ikke vits å være gjøre noe ekstra for partneren utenom å huske spesielle dager).?

Til alle dere som er oppgitt over lite svar på meldinger og responsen fra motatte kjønn :

Jeg har fått meldinger i de siste dagene om at 3 koselige menn har nå funnet seg flotte damer .... PÅ SUKKER !!
De er lykkelig forelsket og ikke lengre å finne her inne ... :oD

Det begynner nå å bli mange av mine bekjente som har funnet noen her inne .
Så det faktisk mulig .... å finne kjærligheten på sukker ...

Så vær positive , aktive og ta en sjangs !!! Man vet aldri hvem man finner rundt neste "hjørne"...

Ha en flott fredag !!!
;oP

Jeg hører til den utdøende rasen røykere, og har ingen planer om å konvertere med det første, av frykt for å havne blandt de fete.
Var der for et par år tilbake, da jeg lot røyken få en pause i halvannet år.

Jeg valgte å innføre røyken igjen, og kunne etterhvert vinke farvel til de fete. Tenkte som så, at vi skal alle dø av noe, og jeg vil heller dø med røyken som trofast følgesvenn, enn i et forgjeves forsøk på å knytte skolissene.

Siden matchlisten min er like lang som for de fleste andre her inne, har jeg nå kategorisk begynt å sette svart hjerte på dem som ikke røyker, siden jeg regner med at de er av det slaget som ikke liker å kysse et askebeger.

For øyeblikket nyter jeg min uvane innomhus, men jeg har ingen problemer med å gå ut for å røyke, bare så det er sagt. Hensynet til andre står høyt i kurs, siden jeg vet vet at det er mange som er veldig plaget med røyken.

Så til den store frågan; Hva med dere som ikke har den sammen uvanen som meg? Er røykerne helt uaktuelt for dere, eller kan de komme med i betraktningen dersom mye av det andre stemmer med det dere leter etter?

Jeg og Mr.X er ikke uvenner:o)

Jeg har problemer med potensen når jeg er sammen med jenter. Men når jeg er alene virker den alltid uten å bli slapp midt under akten. Dette er et problem for meg, og gjør at damene forsvinner etter ca en mnd da orker de ikke mer. De blir jo fursterte når jeg ikke klarer å få den opp igjen. Jeg er bare 40 år, så jeg tror dette er psykisk. Hvordan er det med dere andre? Virker den alltid som det skal? Dette begynner å gå veldig innpå meg blir deppa og har liten lyst til å ha sex fordi jeg vet at det blir mislykket. Den virket fint før med min x-kone som jeg ble skilt fra for 6 år siden.

Jeg ser at mange jenter her inne skriver at "drømmemannen" må være helt ferdig med tidligere forhold. Men hva legger dere egentlig i det?

Betyr det at man ikke skal ha noen kontakt med x-en i det hele tatt? Må man være uvenner med x-en?
Hva med oss som har kommet ut av et brudd med et sterkt vennskap? nå snakker jeg ikke om å omgåes med x-en til daglig fordi vi er så gode venner, men rett og slett at kjæreste tingen ikke fungerte lengre, men vi er gode venner som kan prate sammen om alt, og glede oss over den fantastiske nye kjæresten som x-en har fått. Er vi ferdige med forholdet i deres øyne?

Jeg lurer litt på dette her, for jeg har fått mange delte reaksjoner her inne.

hmm.. lurer på hvor det har blitt av kjæresten min jeg..

..sikker på at jeg hadde ei i går...

sukk..

Det slo meg plutselig:

Det er på tide å forlate forumet for min del.
Derfor takker jeg dere for flotte tråder, hyggelige ord, spennende samtaler, varme tanker, tankevekkende synspunkter og ikke minst mye moro! Flott å "møte" dere - og godt å kjenne at forumet har gjort en forskjell for meg. Dere har beriket meg, folkens! Tusen, tusen takk!

Inderlig lykke til videre alle sammen! :-)

*smask*

Har hengt opp mistelteinen, men den virker søren ikke .................
Har nå stått under mistelteinen i tre dager uten å inkassere et eneste kyss, ny misteltein søkes ... jeg vil ha en som virker.
Eller er det slik at den kun virker i jula ? Noen der ute som kan komme med gode tips, eller som har erfart et det nytter.

Please, hjelp meg så jeg kan slutte å stå her, må jo på jobb før jul------------------------

tid

Siste svar ma. 15 des. 2008 16:02 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym she

Tenk om jeg brukte like mye tid på trening, som jeg gjør på sukker! Wow, for en kropp jeg ville hatt!

Hvis du tilfeldighvis skulle bli forelsket i en som røykte dagllig....og du ikke.
Ville du da la føleser være føleser og kutte ham/henne ut?

Jeg har veldig lyst til å delta på en sukkerfest, men lurer egentlig på om jeg kanskje er litt for ung til å få noe utbytte av det. Jeg er snart 21, og liker generelt best menn som er en del eldre enn meg. Når det står skrevet om festene, så står det at de passer best for de på 25+.. Er det noen som har vært på festene, som vet litt om hvem de passer best for?

Ikke let etter deg selv
Dere trenger ikke å være 100% like for at et forhold skal fungere. Selv om du foretrekker "Terminator" og hun elsker "Dirty Dancing", så gjør ikke det noe. Ikke tenk at dere er totalt forskjellige og ikke passer sammen fordi dere har ulike Topp 10-lister, men fokuser heller på at dere begge liker å gå på kino og se på DVD-er. Par trenger ikke være enige om alt og elske de samme tingene. Om han liker golf og du sykling: det viktige er at dere begge har hobbier!

Hva kan du forandre på?
Den største feilen mange gjør er å lete etter den perfekte partneren. For å gjøre letingen din lettere: den perfekte partneren finnes ikke! Istedenfor å være opptatt av hvordan andre er, se på deg selv. Er DU perfekt? Ikke det? Vel, ta deg sammen og bli en mer attraktiv drømmepartner på markedet. Tenk på hva du kan gjøre for å øke din verdi på singelmarkedet? Kan du oppdatere garderoben din, kaste slitt undertøy og hullete sokker, drikke mindre på fest, freshe opp leiligheten, slutte med stygge uvaner, trene mer, lære å lage god mat eller bli et snillere medmenneske?

Ikke vær desperat
Legger du deg ut på billigsalg, så er du ikke like attraktiv som om du legger deg litt opp på en mer eksklusiv hylle i sjekkebutikken. Gutter får ofte hetta av jenter som ringer og maser hele tiden og blir ofte skremt ved tanken på bryllup og baby på første date. Jenter på sin side misliker gutter som sjekker opp alt og alle de kommer over på byen. Hold litt igjen, gjør deg litt kostbar og vær litt kresen. Da skremmer du ikke bort de som er verdt å satse på.

Gi slipp på håpløse romantiske fantasier
Mange Hollywood-filmer handler om en supersexy dame som faller for den nerdete gutten. Mens de dater så faller alle bitene på plass i livet og de lever lykkelig sammen alle sine dager. Vel, det er en grunn til at folk drømmer seg bort når de ser på slike filmer, det er fordi de ikke har noen rot i virkeligheten! Gi opp alle håpløse og romantiske forestillinger du har dagdrømt deg bort i. Folk har sine feil og du kommer aldri til å ende opp med en supermodell eller en astronaut.

Kom deg ut!
Ingen har blitt sammen med noen ved å sitte hjemme og surmule. Kom deg opp av sofaen og møte potensielle partnere. Prøv nettdating eller meld deg på et kurs for å møte nye mennesker. Bli med venner på fest og hold øynene åpne når du spiser i kantina på jobben. Du kan møte en ny kjæreste på mange ulike steder, det gjelder bare å være våken og åpen for det!

Hvis du mottar uoppfordrede slibrige meldinger (type Hei, vil du ha sex med meg") fra en bruker så vil vi i Sukker gjerne ha beskjed om det på support@sukker.no

Dette er en datingside der formålet er at man skal finne seg en partner for livet. Hvis to som finner tonen utvikler språket til litt grov karakter så får det være deres sak. Det som derimot ikke aksepteres er at brukere overrasker med grovt snakk når de sender meldinger. Så til mennene (eller damene) slutt med dette ellers kan fartstiden på Sukker bli kort.

Det kribler i armene til en gammel målvakt. Dette er moro :-)

Kun Spania som gjenstår...

Noen som har gode julegavetips til de som sier de har alt og sier de ikke trenger noe?

TIPS FOR ET LYKKELIG SAMLIV.

Dette er utdrag fra en heimkunnskapsbok fra tidlig på 50-tallet. Denne lærdommen, som er rettet til kvinnen er artig å lese og gode tips til kvinnen for å få et lykkelig samliv.

Få arbeidet unnagjort
Planlegg oppgavene dine nøye, og hold øye med klokken. Bli ferdig en time før han ventes hjem. Mannen føler ikke at varmen strømmer mot han når hører deg bryte ut ” Er du hjemme allerede?”

Ha middagen klar
Planlegg et deilig måltid allerede kvelden før. Da viser du at du bryr deg om han og hans behov. De fleste menn er sultne når de kommer hjem og en god middag er en del av den nødvendige velkomsten.

Forbered deg selv
Bruk et kvarter til hvile slik at du er opplagt når han kommer hjem. Da blir du også glad for å se ham, i stedet for at du er for sliten til å bry deg. Glem alle bekymringer du måtte ha og vær evig takknemlig for at du har mannen som snart kommer inn døren. Mens du hviler kan du tenke på avtaler og ting du kan gjøre for å gi han åndelig oppløftning. Når du står opp, ta hånd om utseende ditt. Fiks på sminken, sett et bånd i håret og se frisk og opplagt ut. Han har nettopp vært sammen med mange frustrerte og arbeidstrette mennesker. Vær litt mer festlig og interessant enn vanlig. Han kan trenge en oppkvikker etter den lange arbeidsdagen.

Rydd vekk rotet
Ta en siste tur gjennom huset før han kommer hjem, samle opp skolebøker, leker, papir osv. i en bøtte eller søppelkurv og legg dem i soverommet for senere sortering. Så går du over bordene med en støvklut. Mannen i ditt liv må føle at han har kommet til et sted med ro og orden, og det vil få deg til også føle deg mer avslappet. Å ha orden i huset er nok en måte å vise ham at du virkelig bryr deg om hans hjemkomst.

Forbered barna
Bruk noen minutter på å vaske barnas hender og fjes (dersom de er små), kam håret deres og skift klærne dersom de er skitne. Barna er hans små skatter, og de bør se slik ut.

Minimer all lyd
Legg spesielt merke til dersom mannen din må kjøre i rushtrafikken. Når han kommer hjem eliminer all lyd fra vaskemaskinen (selvsagt dersom denne står på). Oppfordre barna til å være stille når han kommer. La dem bråke litt på forhånd, slik at de får det ut av systemet sitt.

Vær glad for å se ham
Motta ham med et varmt smil og vær lykkelig. Si at det er bra å ha ham hjemme. Dette kan tilføre ytterligere verdi til dagens hans. Han trenger all romantikken han kan få fra deg.

Fortsetter under.....

Faker du ofte orgasme for å bli ferdig med hele greia ?

Så og si alle damer jeg har pratet med her inne synes bar overkropp bilder på profilbildet er pyton (nei har ikke selv :-) Synes det er rart siden de fleste ikke sier nei takk til en trent kropp...

Også er det interessant at damer som skyver puppene opp i kameralinsa slipper unna med det uten noen kritikk!!!???

Ja der smalt det gitt,og matchen var perfekt,tusen takk til Morten på Sukker.no. Vi har chattet og kan ikke vente med å treffes over nyttår. Stå på folkens,plutselig smeller det til.

Registrerer at fler og fler legger ut bilde med diversse nisse effekter.
Veldig søtt. Synes egentlig alle damene burde legge ut bilde av seg selv i nissedrakt.
Noen andre synspunkter på dette?

For et par uker siden måtte jeg av medisinske årsaker sette inn tannproteser. Hel oppe, og jeksler med bøyle bak fortennene nede.

Jeg er veldig åpen omkring dette blant familie, venner og kjente, ja sågar mot enkelte ukjente også. Kan fleipe og holde leven om det, og det har vært mye latter i løpet av de to siste ukene.
Jeg er kjempefornøyd med mitt nye smil, og er glad for å slippe mer smerte i forbindelse med tyggeredskapen, men..... for det er et lite men her.

Hva om jeg treffer en potensiell kjæreste? Hvordan vil vedkommende reagere på at jeg har proteser? (Bare for ordens skyld; jeg tar dem ikke ut om natten, he he)
Nå skal jeg bort et par dager i forbindelse med julebord og skal kose meg etter 2 uker med suppe, is, eggerøre og karameller. Sistnevnte funket dårlig, for de satt dønn fast i min nye plastikk-gane. Fordelen var at de varte lenge. *ler*

Mens jeg er på en forhåpentligvis flott og minnerik tur med mine kolleger, håper jeg dere vil fortelle meg litt om hva dere kanskje ville tenke og føle dersom dere møtte og falt for en person med dette "handikappet". Ville det ha veldig stor betydning?

Dere pleier å være flinke til å gi kloke svar her inne, og jeg tåler å høre både positive og negative argumenter ;-)

Så kom igjen folkens, gi meg noe å lese på når jeg kommer hjem igjen, så kanskje jeg viser dere min nye, flotte perlerad.

Bare så det er sagt.... Jeg tåler endel fleiping, men setter stor pris på noe seriøsitet innimellom.

Håper alle sukkerungene koser seg i adventstiden.... Ha en god helg alle sammen ;-)

Det er mye prat om at bilde har mye å si for responsen på profilen.

Da har jeg et spørsmål. Jeg er en pen dame, og har et fint bilde på profilen min. Det er veldig mange innom profilen, ekstremt mange som legger igjen hjerter, og noen få som sender meldinger. De fleste som skriver, kommenterer utseendet mitt.

Er det slik at man blir skremt av et for pent bilde? At det blir for uoppnåelig for mange?

Jeg bare lurer. Vet av erfaring at jeg ikke er ute etter en Ken-dukke av en mann og derfor skyr dem - av dårlig erfaring.
Men da legger jeg ikke igjen hjerter og er innom profilen deres tre ganger om dagen, heller!

svar til du som ikke får svar....

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Match

Du trenger ikke skrive noe på profilen din da. Match-nr har ingenting å si uansett.. Får du ikke svar så skyldes det bare 1 ting : Begynner på "B", å slutter på "ILDENE" ..... hehe
Sånn er det bare. Smil & vær glad......
God Helg.

Jeg er så lei. Jeg er så lei, hva er det vi driver med? Hva er det vi er opptatt av? Hva er det vi lengter etter? Hva er det som beveger oss?

Utfra profilene på sukker å dømme, er de fleste opptatt av å NYTE livet. Fint nok. Nyte. Å være livsnyter, står visst høyt i kurs. Men hvor kjedelig blir ikke det i lengden? Hva med å lære, søke, kjempe, elske, sprenge? Er det ingenting som er viktig lenger?

Vi er så dekadente og stinne og samtidig så triste og ulykkelige - og samtidig skjønner vi ikke hvorfor. Da prøver vi å plassere grunnen til den ubehagelige følelsen utenfor oss selv - og så skylder vi på naboen eller tidsklemma eller bensinprisene eller ett eller annet. Vi blir aggressive. Sånn er vi blitt, synes jeg, vi er livsnytere - eller aggressive.

Hva er det vi driver med? Er vi ikke opptatt av noe annet et champagne og boblebad og trening og faste rumper og reiser her og der og "kan også slappe av på sofaen av og til"?

Er det bare jeg som er lei, og litt ensom, og som lengter etter at noe skal stå på spill!?!?!?!

Hilsen Ripset,
står klar til å få bank.

Sitter igjen med en merkelig tom følelse og ide om at jeg kansje burde bruke tiden på noe mer fornuftig
enn å prøve å finne den rette på sukker , tror det her er et usedvanlig dårlig sjekke sted . Nesten 2000 personer
innom siden min. Vært på 15 dates siden april ifjor , det beste utfallet her
har vært å maile med en del hyggelige mennesker ,men jeg tviler veldig på at det her er et bra sted å møte den rette.
Her er det mange for mange usikre jenter ,og jeg savner litt høffelighet ,den beste daten var en spennende og intelligent jente ,kone emne :)
håper du leser dette , etter 4 måneders korrespondering hvor hun appåtil ville reise tre timer med fly og bo sammen med meg
en uke ved adriaterhavet ,spanderte jeg vin til 500 kr og hun uttrykte at hun ville se meg videre likte meg så utrolig godt, så plutselig hører jeg aldri fra henne mer ,siste ord : noe rart har hendt .. Ingen forklaring.
Den nest beste var en annen pen jente jeg datet en varm dag i juni og hun så .,Å du er den beste daten jeg har hatt lå oss
satse på det her , jeg mailer henne og sender sms .. En uke senere får jeg svar . Poenget mitt er bare : Bruk samme regler
om du treffer en på nettet som ellers i livet og andre kanaler , vær litt ærlig og åpen, tenk med begge antenner .

Tenker å dra på Sukkerfesten over nyttår. Ser at det begynner veldig tidlig, men det er jo egentlig litt greit :-)
Pleier det å være fullt og er det moro?

Tro om det ikke er ren svartekunst vi bruker når det kommer en melding i innboksen. Svarte bokstaver på hvit bakgrunn med ord som gir håp og drømmer om noe mer :)

Jeg ønsker meg en kjæreste til jul !

Har tittet litt rundt på dere jenter/damer som er her inne på Sukker og jeg får følelsen av at vi gutta kansje har ett lite foto problem.
Alle er jo klar over at ett bilde sier 1000 ord, og med noen av de bildene jeg har sett dere jenter har lagt ut av dere selv så må jeg bare si at sukker er jo full av fotomodeller og jenter som i mine øyne er av det kaliber jeg ikke engang hadde turt å prøve meg på pga de er så utrolig pene.

Personlig har jeg ganske god selvtillit og er ganske fornøyd med måten jeg ser ut på, men så for det kommer til å ta kontakt med det motsatte kjønn så streiker jeg totalt.

Dette er ikke en oppfordring til at dere skal legge ut "dårlige" bilder av dere selv, men ett komplimang, jeg har ikke noe imot av å see så utolig pene jenter, for all del.. men jeg tør bare ikke gjøre noe..

Jeg har fått med meg at en del av de ivrigste bidragsyterne her på forumet møtes i ny og ne, eller har i hvert fall gjort det. Er det noen av dere som kan bekrefte det ?
Jeg har ikke selv vært med veldig lenge, men har blitt litt hekta. Dette er er drita morsomt. Tenkte derfor at man kunne invitere til en uformell treff på en cafe/pub en eller annen dag før jul.
Hvordan høres det ut ?

jPK skrev det jeg tenkte. Masse jenter her inne som søker mann som er snill, god, godt trent, kosete, varm., sporty etc.

Jeg har snakket med en del som vil ha en som er aktiv og rører på seg mye, som er : godt trent.

Jeg selv er ganske greit trena, litt ekstra på kroppen ennå. Men de jeg har snakka med som har villet møte meg sier at de selv er meget opptatt av kropp og helse. Og ofte står i profilen trener jevlig på sats...

De jeg har mætt har skuffa meg som faen, lagt ut gamle bilder, fotoshop, redigert ditt og datt. Og er det noe jeg ikke liker så er det folk som ikke klarer ¨å være ærlige. Man burde i minste klare det bak pc.

Når jeg har møtt dem har jeg blitt skuffa, forbannet faktisk en gang, og ene gikk jeg faktisk fra når jeg så henne i døra.

Ja høres sikkert klysete ut, men kom igjen a. Vist man er dum nok til å vise et bilde som ikke er av deg selv, lurer du ingen andre en deg selv. Jeg tar for f.en ikke bilde av brad britt og limer, redigerer hode mitt oppå. Og når du møter meg så veier jeg 200 kg og ser ut som et lik.

Veit mange bare er her inne og kødder. Og det skal de få gjøre med et smil. Men når du går så langt som å møte noen så går du selv på tryne med fake ( ikke slik du ser ut i virkeligheten ) bilde.

Hilsen Alex.

Kan noen gi meg litt insiprasjon til eksamenslesingen? :(

Jeg greier ikke logge meg av facebook og sukker, selv om bøkene med masse kjipe notater ligger strødd rundt meg!

Okay, eg sutrer visst...............siere noen, men er det ikkje utseende det går på så må man vel late aom man er frøken perfekt og har 100 interesser og er super jenta?Nja:) Eg er nå berre meg og det får holde, og for noen holder det kanskje:)
Så dei som seier eg sutrer og skal bry seg..................keep away please:)
Lykke til alle sammen, og stå på krava!
Sunnmørsjenta

Hmm, jeg lurer litt på disse matchtallene. Jeg får opp ganske mange med match over 90, og vi titter regelmessig innom hverandres sider. Det er veldig koselig, men det blir liksom ikke noe mer ut av det.
De med match under 90 derimot er veldig flinke til å sende mail, spesielt med de med match rundt 70 og under..

Det jeg lurer på er; er alle like sjenert som meg, og er det i såfall en av de faktorene i matchen som vektlegges mest?

Imens sitter jeg her til evig tid? og bare ser på den fantastiske utstillingen:)

PS! har prøvd å sende noen meldinger selv, men siden jeg er sjenert, så blir det typisk kjedelige trygge meldinger som genererer kjedelige trygge svar, og så stopper alt opp..

Bad boy

Siste svar on. 10 des. 2008 22:39 (193 svar)
Skjult ID med pseudonym MrHyde

Kan noen forklare meg den Bad boy greia?

Jeg har vært i flere situasjoner hvor jeg oppførte meg som den som den perfekte gentleman bare for å få høre at jeg var for "snill" og at jeg ikke var noe utfordring.
Men jeg har også vært i situasjoner hvor jeg bestemte meg for å være Bad boy. Tok veldig lite kontakt, sendte ikke melding "dagen derpå" og brukte lang tid for å svare på meldinger. Totalt motsatt effekt! Det funket jo!

Er det virkelig slik at damene sier de vil ha en snill og omtenksom mann, men egentlig ønsker en Bad boy?
"De slemme guttene får alltid jentenes sympati" (DeLillos)

Misforstå meg riktig, jeg dømmer ingen og det er forsåvidt Ikke det er noe galt i det. Men er det bare jeg som har opplevd dette? Er det meg det er noe galt med?:)

Man går av og til å fantaserer litt om å høre noe fra det annet kjønn. Hva er det beste du kunne tenke deg å høre?

Det har vært utrolig spennende, morsomt og rart...og ikke minst givende, berikende, interessant og lærerikt å følge forumet i denne tiden. Har hatt fantastisk mange crazy debatter, snodige innlegg og sjarmerende tråder jeg har deltatt med mer og mindre iver i underveis.

Ønsker alle LYKKE LYKKE til videre!!! Keep it up!
Til alle sukkerforumianere...om jeg har snakket med dere selv, kjenner dere, våset eller debattert med dere, bare lest innleggene...eller dere leser uten å skrive. Til alle...ønsker jeg lykke til videre på ferden! Jakten på kjærligheten...:-))

Fy fader som jeg har kost meg her mange ganger!!!

Og nå er min superbruker ute...imorra. Jeg tar meg en pause...

Have fun, enjoy life!

Gode Amoklemmer
:o))

Jeg bruker en del tid på å finne menn jeg virkelig vil skrive til på Sukker. Flere ganger har jeg opplevd å få et begeistret svar fra disse mennene. De skryter av både profilen og bildet mitt, og mener til og med at vi passer sammen. Etter min neste melding, blir det bom stille. Jeg ser at mange menn her på forumet etterlyser at kvinner "i det minste kan gi et svar". Selv blir jeg veldig skuffet når jeg får ETT svar. Null svar ser jeg på som et ærlig uttrykk for manglende interesse. Det kunne heller ikke falle meg inn å skrive et begeistret svar til noen jeg ikke ville ha videre kontakt med. Hvis man bare har tenkt å skrive en gang, må det i så fall være en melding som uttrykker nettopp det: takk for meldingen din, men jeg ønsker ikke videre kontakt. Eller noe i den dur. Det er jo høflig og helt i orden å skrive. Men det er det visst ingen som tør.

"Er det slik at man blir skremt av et for pent bilde? At det blir for uoppnåelig for mange?"
Svaret er ja - når det er sagt er det er ordtak som sier; "Utenpå blank, inni krank" hvilket ofte stemmer. Selv har jeg eksempler på damer et tilsynelatende vakkert ytre, men så fort de åpner munnen faller kursen drastisk og det ytre var ikke lenger så vakkert som først antatt. Jeg anter det er her uttrykket "Skjønnhet kommer innenifra" - noe ikke bare mindre pene mennesker sier.
C'est la vie!