Sukkerforum

Viva la Vida

Siste svar ma. 8 sep. 2008 23:21 (64 svar)
Skjult ID med pseudonym timmi_81

Den nye cd'n til Coldplay er bare super, spesielt 'Viva la Vida', den får meg i så godt humør:-) Den anbefales på den sterkeste. Bare prøv du bli hekta;-) Noen andre som har en glad og super sang som de koser seg med om dagen?

Et sted hvor man rett og slett bare kan prate om slikt og ingenting.

Hvis noen har løst og tørr er det jo berre å hive seg utpå dypet, el hoppe i det med begge beina. Hva enn man foretrekker.

Som noen? andre damer ønsker jeg meg en handyman, men hvordan iallverden slår man kloa i en og beholder'n? Hva er det som skal til for å fange interessen til en sånn?

skal starte frisørsalong men sliter med å finne riktig navn....
men har funnet 2 navn....kom gjerne med forslag:)
lokalet er min bestefars gamle "snekkerbu" og kom da fram til frisørbua...?
så har vi navnet Rapunzel.....

Hva passer best?
¤ frisørbua
¤ Rapunzel

=)

Den vanligste av alle Sukker-klisjeer er den om ”uhøytidelighet” eller ”selvironi.” Ingen vil visst være ”selvhøytidelig”, og partner skal i hvert fall ikke være det.

Hvorfor er dette så viktig? Hvorfor er ”selvhøytidelighet” blitt en slags sosial AIDS?

Folk er ”selvhøytidelige” hovedsakelig av to grunner:

1):
Fordi de er blitt krenket. Mennesker som opplever ringeakt, mobbing etc. over lang tid blir opptatt av å verne sine egne grenser. I stedet for å møte dem med krav om ”å ikke ta seg selv høytidelig,” burde man – vi, jeg, dere – være empatisk nok til å sette seg inn i hvordan de ”selvhøytidelige” faktisk har det. Holdninger av typen ”jeg svever rundt i min egen lille lykkeboble og gir blaffen i alle som ikke er like heldige som meg selv” er faktisk ren menneskeforakt, og ikke det minste attraktivt.

2):
Fordi de er eksepsjonelt begavet og vil noe med livet sitt, og ikke legger skjul på det. Gnålet om selvhøytidelighet blir dermed en variant av en viss beryktet lov: ”Du skal ikke tro at du er noe...” Vi kjenner resten av regla. Den er, i lett omskrevet form, gjennomgangstemaet i svært mange av Sukker-profilene.

Sukker-menneskene dyrker altså sin egen middelmådighet og overflatiskhet, og gir blaffen i alle som maler med rikere og mørkere farger på den mentale paletten. Denne holdningen er ikke bare frastøtende, den er grøssende kjedelig. Hvis det er så viktig med humor og ironi, hvorfor leser jeg ikke EN virkelig vittig og velskrevet profil? I stedet virker det som om det er en slags spammerobot som gjentar det samme skvalet ordrett fra gang til gang: ”God porsjon selvironi” og blablablaaa. En form for språklig muzak, med et refleksjonsnivå som knapt ville gått an i en Sputnik-låt.

Mitt spørsmål er: Er det ”danskebåtsegmentet”, de mest ufølsomme, fantasiløse og ressursfattige blant oss, som her har kastet seg over tastaturet? Eller er ALLE, på og utenfor Sukker, like totalt overflatiske?

Fornuften er en ensom ting – sa Fredrik Stabel.

Men hvor ensom?

Jeg har så lyst å ta meg en ferie nå utpå høsten, og har egentlig ingen jeg kjenner som bare kan dra sånn plutselig avgårde 2 3 uker. Så jeg vurderer å reise alene. MEN, jeg er livredd for å reise alene, tenk om det blir skikkleig asosialt, at jeg ikek trefefr noen hyggelige mennesker osv. Jeg har alltid reist masse med venner, og føler meg tryggere på alle måter da.

Men så er det det at jeg har lyst å utfordre meg selv litt, ved å faktisk gjøre noe jeg er redd for. tenker på Mexico/thailand noe sånt. Og der er det jo relativt sosialt... Men, jeg vet liksom bare ikke om jeg tør...

Noen som har noen erfaringer med dette?!

Heisann GUTTER!
Lurer på hva slags undertøy dere foretrekker på jenter?
Selv har jeg kommet over g-string fasen, og går for Bjørn Borg minishorts (hotpants) fordi disse er utroooolig behagelige og stilige. Truse som i bestemorstruse kommer jeg derimot aldri til å bruke:P

Jeg føler liksom det at bjørn borg boxere ikke er sexy eller forførende osv, men jeg gidder ikke gå i g-streng fordi disse gnager og er ekle. Bruker kun gstreng i spesielle tilfeller :P

Hva mener dere gutter? :) Nyskjerrig!

Denne siden er jokoslig og fin, og jeg har vert medlem her en stund. Men synes det er dumt at det ikke eksisterer en mulighet til å bli kjent med de andre single jentene også. Noen andre som synes det?

Leste en kronikk i Dagbladet der forfatteren, en kvinne i slutten av 30-årene, fortalte bakgrunnen for at hun valgte å få barn på egenhånd. Bl.a. skrev hun:

"Jeg har alltid håpet, men aldri trodd på, at jeg ville treffe en mann. Derfor skaffer jeg meg nå barn på egenhånd. Jeg har vært i utallige diskusjoner om livssituasjon. De fleste av mine venninner sier alltid «jo, men du treffer selvsagt noen»! Mens jeg standhaftig parerer med at jeg håper jo det, men det gjenstår å se. Jeg tviler sterkt på om jeg faktisk treffer noen jeg tror jeg kan klare å leve med resten av livet. Og ikke minst - noen som kan holde ut med meg. Det finnes en singelstatistikk, og det kan jo godt hende at jeg er en av dem som er skjebnebestemt til å opprettholde statistikken? Jeg ser ofte det hvite i øynene på venninnene mine når jeg lanserer denne teorien. De har ikke tenkt over denne sjokkerende muligheten. "
(Hele kronikken finnes på http://www.dagbladet.no/kultur/2008/08/30/545245.html)

Selv mener jeg ikke lykken er betinget av barn, men jeg tror det kan være starten på en demografisk endring; flere single, ressurssterke alenemødre med donorbarn, flere menn uten barn, og en haug med mennesker som forbli single gjennom livet.

Er det noen her som tenker det samme?
Synes det er så mange (ikke bare på nettet) som virker så sikre på at en dag står Han/Hun der bare, i all sin perfeksjon.
Men det kan jo være man da venter på tidenes blåmandag når man en dag våkner gammel og grå og skjønner at veldig mye av det man ville dele med en kjær er forbi?

Og hva er best hvis man ønsker familie/barn; å settle for en partner less than perfect, eller vurdere denne muligheten (for oss som har en livmor)?

Det har vært oppslag på nettet og snakk om det på radioen i det siste:

Folk er utro på nett!!

Det sies at folk ser det som en lettvin måte å være utro. Det er mange som lager profiler på diverse sider selv om de er i et forhold.. de råder folk til å være åpen om å flørte på nett til partner ..
Altså: Hvis du driver med noe du ikke kan fortelle partner om , er det utroskap.

Hmmm . Er det utroskap??
Å flørte på nett ...? eller er det det samme som å flørte med en på byen ?... greit å se , men ikke røre .... vel det er jo ingen som rører noe hvis det er på nett.
Jeg har vært innom den nettsiden som det står om på nett og var overrasket over mengden menn og damer som var i et forhold og var ute etter noe mer.

Hvor går grensen på hva man kan akseptere i et forhold av flørt ??

Jeg var på Cafe Opera omkring 19:20. Jeg gikk opp i annen etasje som det stod, men om det var noen andre fra Sukker der var det umulig å vite. Det var ingen uvanlig stor samling folk ved noen av bordene. Jeg prøvde meg frampå med å spørre ved et par bord om det kanskje var her det var folk fra Sukker? "Hæ?" "Sukker dott enn-o." Etter to forsøk orket jeg ikke å bli stående som en idiot lengre. Jeg spurte i kassen om de visste noe. De satte på Abba, men det brakte heller ikke fram noen, så jeg kjøpte bare en pannekake og ventet på å se noen klare tegn på hvor resten av gjengen var. Til slutt ventet jeg på å se om det var noen som reiste seg for å gå klokken 20:30. Ikke? Neivel. Jeg gikk i alle fall til kinoen selv.

Jeg hadde fått meg billett til bakerste rad på KP2 klokken 21:15. Ingen tegn til den varslede allsangen der heller. Jeg så i alle fall ikke noe poeng i å fortsette tilbake til Cafe Opera etterpå.

Jeg vet ikke om folk regnet med at alle kjente hverandre allerede. Jeg trodde at noe av poenget nettopp var å bli kjent.

Du er visst en Mr Enten Eller du , Mr X. Går det ikke an å være selvhøytidlig samtidig som man er selvironisk ? Ekskluderer det ene det andre? Noe jeg personlig synes er det verste som finnes, er mennesker som generaliserer eller ser ned på andre mennesker som prioriterer annerledes eller lever et annet liv enn det man gjør selv.

Hva er "danskebåtsegmentet" ? Jeg tror jeg forstår hvilken type mennesker du sikter til. Er ikke det hyggelig da, at noen mennesker hygger seg og danser og synes det gjør livet verdt å leve? Jeg prøver også å krydre min tilværelse med ting jeg setter pris på, som å lese bøker, gå i teater eller se en film. Det er aktiviteter jeg setter pris på, men jeg synes ikke dermed at det er noe mer verdifullt enn mye andre mennesker gjør for å koble av.

Alle typer mennesker er viktige for å få til et mangfold av impulser og meninger. Vi trenger ikke bare en åndselite av intelektuell overklasse som skal sette en mal for hva som er viktig for å gi livet mening. Toleranse og inkludering er viktige stikkord å ha i bakhodet mens vi går gjennom livet, og prøver å gjøre livet godt både for oss selv og andre.

Jeg skal prøve å gi deg et råd Mr X. Bare vær selvhøytidlig, men bitterhet og forakt for andre gjør ikke deg lykkelig. En venn av meg sa en gang: " Jeg prøver å være slik at andre skal ha det godt i mitt selskap" Ta med deg den videre.

Etter min oppfatning er majoriteten av menn mellom 35 og 42 år her inne barnløse, og ønsker helst å finne en kvinne som ikke har barn fra før. Er dette realistisk? Er de fleste kvinnene her inne i samme aldersgruppe også barnløse? Eller er det som jeg tror ganske mange av oss som har barn fra tidligere forhold? Begynner å tenke at jeg har for mye "bagasje" til å prøve lykken her inne.

Hva er det gutta tenker egentlig?

Sånn jenter!! Nå er vi i gang!!
Starter denne tråden slik at vi kan holde kontakten alle sammen. Innboksen min har iallefall fått sjokk de siste dagene..leeeeeer....kjempemoro!!!! Ingen skal klage på at jenter ikke tar initiativ her inne ihvertfall!!

Jeg gleder meg til å bli kjent med alle!!!...Å få nye venner og samtidig se om jeg kanskje kjenner/vet om noen som passer til noen...
Ønsker dere å være anonyme her i forumet så er ikke det noe pes, men greit om vi andre vet hvilket alias du bruker når du er undercover.

Så kjøøøøøøør på:o)

Noen som har tenkt seg på sukkerfesten forresten? Kanskje vi skulle tatt premieren da?

Slenger ut noe som kansje er en liten brannfakkel.

Jeg hadde en samtale med en god kompis på telefonen nylig og sitter med masse rare følelser innabords.
Han er like gammel som meg og har vært sammen med forloveden i 7-8 år. De planlegger bryllup til vinteren.
De klarer ikke å få barn og er nå på tur å bli gitt opp av legene.
Dette er 2 fantastiske personer som virkelig fortjener barn. HVis jeg hadde kunnet gjort noe for å hjelpe dem så hadde jeg gjort det.
Jeg har selv vært borti 2 aborter i med tidligere kjærster.
Dette får meg til å tenke. Kan man virkelig tillate seg å abortere et barn bare fordi det ikke passer med livssituasjonen der og da?
Jeg er så absolutt ikke abortmotstander men føler at man kansje bør tenke seg bedre om før man gjør slikt.
Andre sliter og her har jeg valgt bort noe flott til fordel for studier og karriere.....

Noen tanker

hva gjøre jente på 15 og 17 år på sukker.no?

I kveld er det jo Mammamia-kveld i alle andre storbyer. Men hva skjer i Oslo? Noen som har lyst ut men mangler følge?

Hmm en mann dukket opp ?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Si det?

I mine matcher ??! Har han haket av seg selv som dame eller ser damen ut som en mann? Ikke godt å si ;o)) Jeg vil bare ha en dame jeg.... Fortrinnsvis en som ikke kan forveksles med en mann, med god margin ;o)

Hei!
Vi har nettopp fått høre fra noen på Sukker at det ikke var satt opp noen Sukkerforestilling da de kom for å kjøpe billetter til kinoen i Bergen!
Dette har sin naturlige årsak ettersom man kjøper billetter på vanlig måte som alle andre. Forskjellen er at vi kjøper dem først og fyller opp bakfra! Altså, hvis folk fra Sukker ikke fyller opp hele salen så vil det også være andre som sitter foran.
Kinosjefene i Bergen, Stavanger og Trondheim har nå innformert sine selgere om hvilke kinoer som folk fra Sukker skal samles på.
For ordens skyld kan det være lurt å huske disse forestillingen selv hvis noen selgere roter:

Mamma Mia singelparty i Bergen:
Lørdag 6. september skal vi ha Mamma Mia sing-along-kino på Konsert Paleet med fest på Cafe Opera i Bergen.
Vi møtes først til vorspiel i annen etasje på Kafeen kl. 19, før vi går bort til Konsert Paleet og ser på Mamma Mia ca. kl 20.30. Vi fortsetter deretter på Cafe Opera.

Festen er gratis, men billetter til forestillingen som begynner 21.15 (sal KP2) må bestilles av hver enkelt person før på normal måte fra og med onsdagen når billettene legges ut. Det er begrenset med plasser på kinoen så vær tidlig ute.

Mamma Mia singelpub i Trondheim:
Lørdag 6. september skal vi ha Mamma Mia sing-along-kino på Trondheim kino med samling i Kjelleren på Olavs Pub før og etter forestillingen. For de som ikke vet hvor Olavs pub ligger så er det på, Cicignons plass.
Vi starter med vorspielet kl. 19.30, før vi går bort til Trondheim kino og ser på Mamma Mia som begynner 21.00 (sal 6). Når filmen er ferdig fortsetter vi på Olavs Pub.

Festen er gratis, men billetter til forestillingen må bestilles av hver enkelt person før på normal måte fra og med onsdagen når billettene legges ut. Det er begrenset med plasser på kinoen så vær tidlig ute.

Mamma Mia singelpub i Stavanger:
Lørdag 6. september skal vi ha Mamma Mia sing-along-kino på Stavanger kino med samling på Newsman før forestillingen og Arkivet nattbar etterpå..
Vi starter med vorspielet kl. 19.30 på Newman der man får god pris på øl hvis man sier man er fra Sukker. kl 21.00 må vi ha kommet oss inn på Stavanger kino for å se Mamma Mia. Når filmen er ferdig samles vi på Arkivet nattbar.

Festen er gratis, men billetter til forestillingen må bestilles av hver enkelt person før på normal måte fra og med torsdagen når billettene legges ut (forestilling kl 21.00 Sal 2 Luksussalen). Det er begrenset med plasser på kinoen så vær tidlig ute.

Hvor mye penger det vanlig å gi per hode til konfirmasjon? Hva gir besteforeldre? Hva gir tanter og onkler? Moren min ville gi 10.000 til sitt barnebarn. Jeg synes det høres veldig mye ut.... Eller er det vanlig? Og hva med tanter? Hvor legger dere lista?

Hvorfor er det slik at når du sier til meg: "Jeg er lei av jobben min", så er det egentlig feil å svare: "Vel, vi må alle jobbe" eller "Bytt jobb, da vel"...?

Hvoror er det riktig å svare: "Uff da, har du kjipe kolleger?" eller "Ja, jeg har det slik mange ganger selv også..."?

Hei, lurer på om det er noen menn som bor i Trøndelag og som kan fransk? Det hadde vært fint å bli kjent med deg. :-) Je continue en francais. Fais moi signe si tu es un homme qui parle francais, et je serai tres contente.
A bientot!

une francaise qui vit a Trondheim

Hva er det med damer når menn dominerer syter å klager dem at dem er undertrykket...
Hva er det med damer når damer dominerer da bryr dem seg fint lite om menn? Prøver dem å hevde/heve seg på de områdene? Gir det et slags vellbehag?
Hvor er folkene som jobber for at mennenes likestillingskraft?

Hva er det med situasjoner i forhold (sammen, samboer, gift, annet), si det skal kjøpes en ting, damen har bestemt seg, spør mannen, mannen sier sitt også avslutter damen med å si, samme hva du sier så gjør vi som jeg har bestemt?

Hva er det med damer når det er fine/lett kledde/nakne/sexy jenter tilstede i form av tv eller irl, de skal liksom skygge unna slikt at menn ikke får se, eller bemerke at dem ikke liker det eller det beste av alt når dem skal holde foran øynene?

Hva er det med damer når dem ser fine, lett kledde, nakne sexy menn tilstede i form av tv eller irl, da skal det liksom helt greit at dem titter og tenker dem dem måtte ønske? Dem blir sure å irriterte viss menn forstyrrer dem, selv minimalt enn som oppforbi?

Hva er det med damer som klager på menn som må jobbe overtid og slikt? Når det er dem som bruker de meste pengene en tjener?

Hva er det med damer som klager over at dem er for lite med mannen sin? Når dem selv mener og forlanger at dem skal ha jente kvelder, jente turer, foreninger, jente tv kvelder?

Jenter kom med slike gutte ting, få det på banen, slikt lager diskusjoner, meningsutveklslinger, oppfattelser, oppklaringer..etc

Hva er det med damer og rumpene deres?
De tar på rumpene ganske ofte, holder på på den når dem prater og står i ro? Går å tar seg på rumpen?

Hva er det med damer og puppene?
De går å ser ned på puppene ganske ofte, gående og stående, ja alle situasjoner?

Er dere i det hele tatt innom profiler som ikke har profil bildet? For meg så er det uinterresant. Jeg klikker aldri på dem selv om de står 99% sjanse mellom oss liksom. Fordi jeg synes det blir alt for anonym, man må jo ha et bilde, trenger ikke være så perfekt, men et bilde av seg selv. Hva synes dere?

Tomme profiler

Siste svar to. 4 sep. 2008 20:27 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym sweetchili

Profilene uten tekst eller bilde, og minimalt med opplysninger ellers, hva er de? Bare kikkere, folk som er trege til å legge ut info, eller folk som vil se profilen din uten å bli sett selv? Synes det er mest ålreit at folk viser fjeset sitt når de har vært innom.

Får du mange besøk fra anonyme?

Hygiene

Siste svar to. 4 sep. 2008 18:59 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym åge

Hei
Sleng deg på, du har noe å komme med

Noen som skal på singelparty i Bergen 6. september? Endelig skjer det noe på denne kanten av landet også :)

Synes det er ganske utrolig at mange her inne kjører med 2 forskjellige profiler.
Dette er i min bok ikke særlig ærlig dersom man er ute etter å treffe noen.
Det er jo gjerne også de som ønsker langvarige forhold hvor jeg har oppdaget dette.
Hadde nok vært bedre "og sagt det som det er" da og søkt etter kortere forhold (for det er jo det det vil bli...)
Da jeg er av arten hankjønn - er det kun kvinner jeg har sett dette hos.....
Litt skuffet!

Fikk en som lød: "HEI! jeg kan være drømmekjæresten din om vi bytter på å vaske doen, knusekos fra Kristiansand"

Jeg skrev: "Au!! *knus* Jeg kan bli med på bytting av dovask om du ikke klager på dosete ;)"

En annen en: "Hoppende komode søker slitent kaffebord!"

Jeg skrev: "Stressless i skinn selges billig;)"

andre?

er det flere enn meg som syns det er litt flaut å "møte" på kjentfolk inne på sukker?
jeg la merke til at 2 kollegaer av meg har vært inne på profilen min og kikket, og syns egentlig at det var litt flaut. syns nesten at det var litt frekt av de å lese det jeg hadde skrevet om meg selv når de visste hvem jeg var...

er det bare meg som føler det slik? setter pris på tilbakemeldinger :)

Trokke "Matchtallet" er helt i vater her på sukker. Hadde en "match" med ei på 97% en dag her, men da jeg bladde opp "matchtreet" var jo alle bladene svarte. Skjønte ikke stort av det. Men nå er matchen plutselig ned på "<70" og jeg kan ikke se profilen lengre:S Men vi skriver fortsatt sammen forde! Hadde heldigvis skrevet noen poster så hadde lagret nicket via inn/utboks. Og vi syns det er litt rart at vi ikke er over >70. Litt irritabelt når sånt skjer, hvertfall om jeg ikke kunne skrevet med personen! men takk for det.

Er løsningen egentlig bare dum? Er jo mange personer man tydeligvis ikke får se her på sukker, men at det skal rette deg lettere mot noen som passer deg, tror jeg ikke helt fungerer.

jeg lurer på en ting her hvorfor får jeg bare brev fra engelske jenter/damer når det står det på siden min att jeg ikke er intrisert i og få fra engelseke jenter/damer her. er dette for noe tull dette her da ? er alle jentene /damene her inne engelske eller? da gidder jeg ikke være her inne lenger vist det ikke finnes noen norske jenter/damer her inne som tør og ta kontakt med meg.nå på ca.1 måned har jeg fått 5 brev fra 5 engelske jenter/damer.

hilsen:TOR69

Hei,
det blir sikkert veldig bra, treffe nye mennesker og kanskje dukker det opp noen kjekke gutter også?? Kom igjen,meld dere på.

Har dere noen gode råd for hvordan komme seg unna en date som ikke stod til forventningene?

(Dette er kanskje en gjenganger der hverken bilde eller oppførsel var som forventet, personen var nok endel kilo tyngre enn på bilder - kroppslig fremtoning veldig forskjellig ut fra mine forventninger og jeg likte han egentlig heller ikke...)

Hvordan komme seg unna viss man har avtalt å ta enn kopp kaffe, drikke vin eller i verste fall har avtalt noe som tar lengre tid?

hei dere

jeg så diskusjonen om beskjedenhet og kjærester, og lurer på noe som liknende... jeg er selv ateist, også lurer jeg litt på hvordan det da ville vært å være sammen med en kristen. kan jo være andre religioner også såklart, men siden det er flest kristne her i landet når det gjelder religiøse så er det vanligvis det man ser når man ser på profilene til folk.

noen her som har vært i et forhold med de forskjellene der, og kan fortelle litt om hvilke innvirkninger eller konsekvenser det fikk for forholdet? jeg tenker ikke da på de som er sånn semikristne og kanskje mer i nærheten av agnostikere, men de som er fult kristne (for å kalle det det)

takk for alle svar

Nok en date som hadde blitt en skuffelse unngått pga bilder andre legger ut av vedkommende som er nærmere sannheten enn de 5 år gamle greiene jeg ble servert :D

Noe å tenke på
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/09/01/545395.html

Det morsomste var vel at en av sukker sine konkurrenter hadde bannerreklame rett over artikkelen....

Gjengangere!

Siste svar ti. 2 sep. 2008 15:03 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym kjøttmeis

Noen ganger har jeg lyst til å spørre de 20+ vakre jentene jeg har hatt på online lista mi til ENVHER tid de siste 2,5 årene om de virkelig ikke klarer å treffe noen som er "bra" nok for dem?

Positive fok til Rauland

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Ettersom vi nå vet det blir stappa fullt på Rauland så tar vi oss den frihet å oppfordre de positive, glade og eventyrlystne sjeler til å fylle de gjenværende plasser. Fjellturen skal være et kick og en deilig avkobling for kropp og sjel og da er det viktig at alle er åpne for dette!

Tidligere weekender har vist at det er mange herlige folk som deltar og denne gang har vi besluttet at alt, om mulig, skal bli enda bedre :)

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/08/31/545366.html

Regner med et lignende opplegg hadde fått sving på sakene, (ha ha, ordspill). En ting er sikkert, høye inngangspenger og lange avstander hadde nok ikke bremset interessen, ser for meg billetter til langt over pålydende på svartebørsen ;) :)

Neida, Ingen forumianere her, ingen fra sukker heller, de er på fest!! så da kan vel zitelle og nysgjerrig ha hele forumet for dere selv. Her kan alt få lov å skli ut i kveld.

Hva med å lage en haug med nye tråder, med alle mulige sprø temaer, med masse nye nick, bare for å fortelle de som er på Mona Lisa, at her har det vært liv å røre, og full oppblomstring i forum uten dem. At vi overhode ikke har savnet dem....sukk....tåre....Ehhh....vel.... det er stille her ja.......!!!!
Tror jeg synes det er best de er tilbake snart. De første kommer kanskje hjem om ikke altfor mange timer og gir oss litt action igjen??? håpefull :-))) Vi vil gjerne ha referat ja!!

Hei,

Var innom profilen til ei søt jente med langt brunt hår, hu var sånn passe høy også.
Også skriver hun dette i sin beskrivelse av sin "perfekte" partner:
"Høg, mørk og kjekk. Pene øyner, gjerne litt muskelløs. Må være til å stole på, omtenksom, god, snill og gjerne litt romantisk."

Altså, er det jeg som misforstår her? Ønsker hun en mann uten muskler?

Får håpe Knut Arild Hareide finner fram til hu dama her da :)

Mann!

Siste svar ma. 1 sep. 2008 16:02 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Organ

Jeg våger herved påstanden om at ekte MENN vet hvilken film dette utsagnet stammer fra, de som ikke vet, men som vil vite, har en grundig leksjon i Aphamale-ness i vente...

"I call him Stanley, after the power-drill, you know."

:-)

Jeg pleier å lese avisen hver dag. Internettutgaven sådan. Jeg liker å holde meg oppdatert på hva som skjer der ute. Det være seg hvor det er blitt krig, hvem som har drept hvem, hvilken 7/11 som ble ranet sist og hvilken politiker som nå har tråkket i salaten.

MEN, det som har slått meg nå i det siste, er en viss skremselspropaganda disse mediene våre driver med om dagen. Jeg nevner overskrifter i fleng: "du blir flådd", "disse bankene lurer deg", "boligmarkedet stuper", "dette gir deg kreft", "dette gjør deg feit", "trodde du dette var sunt? tro om igjen!" "sex, ikke så smart som du først trodde!" "disse landene bør du IKKE dra til".. og dette er bare overskrifter fra mandag i forrige uke. Det virker nesten som at dagens medier ser det som sin hovedoppgave å skremme. For det er jo et ubestridt faktum at redde folk kjøper. Masse! Vi drikker mer, røyker mer, kjøper mer mat, klær, aviser og gud vet hva. Det er rett og slett blitt penger å hente på å gjøre folket redde. Ting vi har trodd var sunt og derfor spist hele livet vårt gjør oss ikke bare feite, men vi kan dø av det. Vi kan få KREFT! Det er ikke lurt å grille, for da får vi kreft. vi kan heller ikke steke, for da kan vi også få kreft dersom maten blir stekt for lenge. Steker vi den for lite får vi E-coli og salmonella og det som verre er. Og hvis vi koker det så forvinner jo alle næringsstoffene. Alle sprøytestoffene gjør også at rå mat er ute av bildet. Men hva faen skal vi spise da???

Og hvor i alle dager skal vi kjøpe denne etter hvert så omstridte maten vår? Alle butikkene flår oss jo! noen butikker har billige grønnsaker, mens kjøtt og melkeprodukter er priset opp i skyene. Noen lover gull og grønne skoger med frukt og grønt garanti og noen har "alltid lave priser". Hver dag så leser vi i avisen at egentlig så er en del av disse billigkjedene utrolig dyre på veldig mye, og hvis vi skal få full uttelling for pengene våres, så må vi kjøpe frukt på Kiwi, "tørrfor" på Rema og melkeprodukter på Prix. Og pose bør vi helst klare oss uten, fordi at poser forurenser veldig!

på bakgrunn av masse skriving her på forumet
om manglende svar på mailer
ble det opprettet en liste med profilanter
som stiller med svargaranti

stadig oftere skrives det nå innlegg
som etterlyser kjærester
og setter spørsmålstegn ved at
de er medlem her månde etter månde
uten å finne den rette

kanskje det ville vært en ide om disse
slo seg sammen og dannet en liste
med profilanter som stiller med kjærestegaranti...???

Vanskelig

Ingen svar
Skjult ID

Heisann alle mine medborgere!
Jeg må bare medgi at det er ikke enkelt det å finne seg en partner. Har prøvd både bylivet og nettlivet, har truffet menn på begge plasser men det er alltid ett "men" alle liker jo det en sjøl liker, men til syvende å sist er det bare bløff, når de er blitt varm i trøya så er pipa en helt annen låt, derfor kan man jo miste troen på at det fins de som er ærlig og som står for det de har sagt, ja Æ må bare si at dette e itt enkelt ;-)) men æ prøver og håper selvklart;-))

Nå skal jeg ut og flørte med damene!!!

Litt merkelig tema å ta opp, ja.. Men det er bare fordi når jeg kikker rundt på slike sider som sukker, så syns jeg det til tider er ganske stor andel sykepleiere der. Er sykepleiere oftere single enn andre? Putter tråden inn i rekken av rare, mindre nyttige diskusjoner her inne