Sukkerforum

Positive fok til Rauland

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Ettersom vi nå vet det blir stappa fullt på Rauland så tar vi oss den frihet å oppfordre de positive, glade og eventyrlystne sjeler til å fylle de gjenværende plasser. Fjellturen skal være et kick og en deilig avkobling for kropp og sjel og da er det viktig at alle er åpne for dette!

Tidligere weekender har vist at det er mange herlige folk som deltar og denne gang har vi besluttet at alt, om mulig, skal bli enda bedre :)

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/08/31/545366.html

Regner med et lignende opplegg hadde fått sving på sakene, (ha ha, ordspill). En ting er sikkert, høye inngangspenger og lange avstander hadde nok ikke bremset interessen, ser for meg billetter til langt over pålydende på svartebørsen ;) :)

Neida, Ingen forumianere her, ingen fra sukker heller, de er på fest!! så da kan vel zitelle og nysgjerrig ha hele forumet for dere selv. Her kan alt få lov å skli ut i kveld.

Hva med å lage en haug med nye tråder, med alle mulige sprø temaer, med masse nye nick, bare for å fortelle de som er på Mona Lisa, at her har det vært liv å røre, og full oppblomstring i forum uten dem. At vi overhode ikke har savnet dem....sukk....tåre....Ehhh....vel.... det er stille her ja.......!!!!
Tror jeg synes det er best de er tilbake snart. De første kommer kanskje hjem om ikke altfor mange timer og gir oss litt action igjen??? håpefull :-))) Vi vil gjerne ha referat ja!!

Hei,

Var innom profilen til ei søt jente med langt brunt hår, hu var sånn passe høy også.
Også skriver hun dette i sin beskrivelse av sin "perfekte" partner:
"Høg, mørk og kjekk. Pene øyner, gjerne litt muskelløs. Må være til å stole på, omtenksom, god, snill og gjerne litt romantisk."

Altså, er det jeg som misforstår her? Ønsker hun en mann uten muskler?

Får håpe Knut Arild Hareide finner fram til hu dama her da :)

Mann!

Siste svar ma. 1 sep. 2008 16:02 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Organ

Jeg våger herved påstanden om at ekte MENN vet hvilken film dette utsagnet stammer fra, de som ikke vet, men som vil vite, har en grundig leksjon i Aphamale-ness i vente...

"I call him Stanley, after the power-drill, you know."

:-)

Jeg pleier å lese avisen hver dag. Internettutgaven sådan. Jeg liker å holde meg oppdatert på hva som skjer der ute. Det være seg hvor det er blitt krig, hvem som har drept hvem, hvilken 7/11 som ble ranet sist og hvilken politiker som nå har tråkket i salaten.

MEN, det som har slått meg nå i det siste, er en viss skremselspropaganda disse mediene våre driver med om dagen. Jeg nevner overskrifter i fleng: "du blir flådd", "disse bankene lurer deg", "boligmarkedet stuper", "dette gir deg kreft", "dette gjør deg feit", "trodde du dette var sunt? tro om igjen!" "sex, ikke så smart som du først trodde!" "disse landene bør du IKKE dra til".. og dette er bare overskrifter fra mandag i forrige uke. Det virker nesten som at dagens medier ser det som sin hovedoppgave å skremme. For det er jo et ubestridt faktum at redde folk kjøper. Masse! Vi drikker mer, røyker mer, kjøper mer mat, klær, aviser og gud vet hva. Det er rett og slett blitt penger å hente på å gjøre folket redde. Ting vi har trodd var sunt og derfor spist hele livet vårt gjør oss ikke bare feite, men vi kan dø av det. Vi kan få KREFT! Det er ikke lurt å grille, for da får vi kreft. vi kan heller ikke steke, for da kan vi også få kreft dersom maten blir stekt for lenge. Steker vi den for lite får vi E-coli og salmonella og det som verre er. Og hvis vi koker det så forvinner jo alle næringsstoffene. Alle sprøytestoffene gjør også at rå mat er ute av bildet. Men hva faen skal vi spise da???

Og hvor i alle dager skal vi kjøpe denne etter hvert så omstridte maten vår? Alle butikkene flår oss jo! noen butikker har billige grønnsaker, mens kjøtt og melkeprodukter er priset opp i skyene. Noen lover gull og grønne skoger med frukt og grønt garanti og noen har "alltid lave priser". Hver dag så leser vi i avisen at egentlig så er en del av disse billigkjedene utrolig dyre på veldig mye, og hvis vi skal få full uttelling for pengene våres, så må vi kjøpe frukt på Kiwi, "tørrfor" på Rema og melkeprodukter på Prix. Og pose bør vi helst klare oss uten, fordi at poser forurenser veldig!

på bakgrunn av masse skriving her på forumet
om manglende svar på mailer
ble det opprettet en liste med profilanter
som stiller med svargaranti

stadig oftere skrives det nå innlegg
som etterlyser kjærester
og setter spørsmålstegn ved at
de er medlem her månde etter månde
uten å finne den rette

kanskje det ville vært en ide om disse
slo seg sammen og dannet en liste
med profilanter som stiller med kjærestegaranti...???

Vanskelig

Ingen svar
Skjult ID

Heisann alle mine medborgere!
Jeg må bare medgi at det er ikke enkelt det å finne seg en partner. Har prøvd både bylivet og nettlivet, har truffet menn på begge plasser men det er alltid ett "men" alle liker jo det en sjøl liker, men til syvende å sist er det bare bløff, når de er blitt varm i trøya så er pipa en helt annen låt, derfor kan man jo miste troen på at det fins de som er ærlig og som står for det de har sagt, ja Æ må bare si at dette e itt enkelt ;-)) men æ prøver og håper selvklart;-))

Nå skal jeg ut og flørte med damene!!!

Litt merkelig tema å ta opp, ja.. Men det er bare fordi når jeg kikker rundt på slike sider som sukker, så syns jeg det til tider er ganske stor andel sykepleiere der. Er sykepleiere oftere single enn andre? Putter tråden inn i rekken av rare, mindre nyttige diskusjoner her inne

Gifte er lykkeligst
Folk i seriøse forhold er lykkeligere enn single, og ektepar er lykkeligst av alle, viser en undersøkelse omtalt av Fox News og publisert i det vitenskapelige tidsskriftet Journal of Social and Personal Relationships. Forskere fra amerikanske Cornell University står bak undersøkelsen.
Mennesker som er gift har bedre selvtillit, er mer tilfreds med livet og er mindre stressa enn de som ikke er gift. Nest etter ektepar er samboere de lykkeligste, fulgt av de som er i faste forhold.
Et interessant funn i undersøkelsen er at også de som lever i et ulykkelig ekteskap er mer fornøyd med livet enn de som er ikke er gift. Forskerne mener det kan være at selv de som er ulykkelig gift drar fordeler av stabiliteten, forpliktelsen og statusen som ekteskap gir.

Denne fikk meg å begynne å fundere: hvorfor er det sånn ?

Og dersom alle i denne tråden kaller seg "skjult ID", kan vi la kaoset begynne...hehe.

Tema? Valgfritt...

Play ball..!!!
;ø))

Høstjakta

Siste svar sø. 31 aug. 2008 10:08 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Til gutta

På tide å ta på seg finstasen og legge seg i hardtrening gutter. Her har dere noen tips om hvordan nedlegge damene:

Å vise seg frem, at du er stor, sterk og mandig kan være viktig. Dette kan du for eksempel gjøre ved å klatre i et tre.
(Alle er jo så interessert i skog og mark nå om dagen). Har du noe å fare med lar du damen stå under treet mens du selv spretter opp mellom greinene omtrent som et ekorn. Riktig antrekk her er kilt.

Klatre ikke for høyt, ikke mist blikk kontakten, hun kan begynne å kjede seg og bestemme seg for å gå hjem, eller bli mer interessert i en tilfeldig forbipasserende rival. Det er også slik at løsthengende utstyr ser mye mindre ut på avstand, jeg skriver ikke mer, resten kan sikkert en hver mann tenke seg. (Og den tilfeldig forbipasserende rivalen vil kaste et hurtig blikk opp gjennom blaverket og forstå at dette blir lett match).

Alle måter å komme ned fra et tre er greit, unntatt to: Ved hjelp av brannvesnet, eller i bakken med et brak. Sistnevnte kan untaksvis forsøkes dersom damen er av den spesiellt omsorgsfulle typen. (Det ble nevnt at det var mange sykepleiere her inne).

Noen som har noen flere gode råd til gutta?

(Tingeling)

Hvordan er det med responsen hos folk?
Får folk mye post??

Jeg var inne her en to ukers tid før jeg ble " orntlig medlem" tenkte at hvis man først satser kan man jo liksågodt hoppe i det med begge beina.

Sukker frister jo med at for å få mere repons på profilen
( mener å ha lest at de sier 6 ganger så mye o.l) så bør man bli et fullverdig medlem ( det vil si betalende. )

Så langt har jeg ikke fått svar noen av de meldingene jeg har sendt ut
Så jeg begynner å undre på om dette var bortkastede penger og at jeg bare skulle vært pålogget slik jeg var.

Så får folk mye post?
Er folk flinke til å ta kontakt ??
ikke minst svare......

Fant denne på nett; Virkelig en nydelig sang =)

http://www.youtube.com/watch?v=Vc8tPTVBRSc

Hei!

Er ganske ny her og lurer på hvor høyt matchtall dere har med andre. Har selv en på 94, fire på 93, en liten tropp på 90 og enda flere på 89. Er det slik at andre har titalls på 100 og en haug på 99 eller har dere ingen på 90-tallet?

hilsen passasjer

Hei!

Eg synes hotell weekend på Rauland høres flott ut, har vert i Rauland ett par anledninger. Eg synes det er veldig flott der oppe, noen jenter rundt min alder som skall???

Heisann :) Lurer litt på hva dere syns om å ta kontakt med folk og kun åpne med å si at de er pene/søte/sjarmerende eller liknende, uten å kommentere så mye mer eller stille noen spørsmål?

Personlig syns jeg det er kjempehyggelig å bli tatt kontakt med på den måten, men erfaring tilsier at de samtalene ikke alltid blir de lengste. Samtidig vet jeg også ut fra diskusjonsforumet at noen syns det er en idiotisk måte å ta kontakt på :P

Så - jeg lurer egentlig bare på hva "massene" syntes om det :) Funker det på deg? Funker det for deg?

Var innom på sukkerfesten med ei venninne på lørdagskvelden må si jeg ble skuffet over at de som har festen ikke legger det til rette så det går an og prate med folk der, det var så høy musikk at du måtte rope for at den du prøvde og prate med skulle høre noe og det var ingen plasser med mindre støy hvor
man kunne komunisere ,,,,,,,jeg følt nesten at jeg var på danskebåten ;-)

Og så gikk vi synes hele festen var ubrukelig men det er nå min mening.

Hilsen

Torstein

Jeg har skrevet med noen damer her og mange av dem er hyggelige, men hvorfor kan dere ikke si rett ut når dere ikke vil skrive mer med noen?? Istedefor å la være å svare!!!

Hvis dere menn møter ei dame og føler at dere har noe seriøst på gang, men fremdeles er på datingstadiet.Synes dere at det er mest riktig å deaktivere/slette profilen deres eller beholde den inntil videre?

Jeg hadde for en tid tilbake et forhold til ei jente som jeg traff på en søsternettside av sukker. På profilen hennes stod det at hun var "litt beskjeden i starten", uten at jeg tenkte så mye over at dette kunne bli noe negativt. Da jeg møtte henne første gang, var hun forholdsvis forsiktig av seg, som forventet.

Etter at vi hadde hatt kontakt en stund, så pratet vi bra sammen på tomannshånd, men da hun møtte mine venner, så var hun stille som mus. Problemet var at når hun var med meg til venner av meg for ente gang, så var hun fortsatt like stille. Hun ble gjerne med, men det virket aldri som om det forandret seg noe på beskjedenhetsområdet.

Da jeg selv er en forholdsvis livlig og sosial person blandt venner, så ble dette litt merkelig, og mine venner reagerte på det samme.

Har noen her opplevd noe liknende? Noen som ser med litt skepsis på profiler der det står at hun (eller han) er sjenert eller beskjeden? Det har jeg begynt å gjøre etter dette.

Nordmenn blir lykkeligere. Og lykkenivået er høyest blant unge og lavest i siste halvdel av 60-årene, viser MMI-undersøkelsen Norsk Monitor.

For meg, og andre som kjenner tredveårskrisen komme krypende, er dette både oppløftende og ørlite deprimerende. For toppen er nå - i slutten av 20-årene og begynnelsen av 30-årene. Men heretter går det gradvis nedover, statistisk sett.

Konklusjonen burde være klar: Det er bare å dyrke lykken og nyte nuet, og satse på at lykken faller fra et svært høyt nivå!

Men hva i all verden er lykke? Og hva er det for deg?

jeg lurte på om hvordan dette fungerer sånn egentlig.
Hvis jeg har høy match med en person så er det ikke dermed sagt at han har høy match tilbake..............har jeg forstått det rett??

Hvis det er slik syns jeg jo det blir rart og kalle det match for da er det jo ikke likt da i det hele tatt. Og hvordan finner jeg ut noe om matchen fra den andre personen sin side?

håper noen kan tilfredstille min nyskjerrighet.

Har nå fått en del meldinger fra en fyr her, men hver eneste melding starter med "Hmmmmmm......" Og ingen spørsmål tilbake. Blir veldig tungt å holde kommunikasjonen gående synes jeg. Andre med lignende erfaringer? Hvor mye vekt legger dere på kommunikasjonsflyten i meldingene?

Hei!

Finnes det noen der ute som vil si at de har jobben som sin hobby?

Isåfall synes jeg det ville være kjempeinteressant å høre din histore! Både for inspirasjon og for å få øynene opp for andre ulike typer yrker, og å lære om hvordan veien dit kan gå for seg.

Bidrag mottas med stor takknemlighet :-)

Hehehehehe .... Kan være at siden jeg var edru på lørdagens fest så fikk jeg med meg veldig mye ..
Det var veldig mange par overalt i en tungevals uten like ( ja litt missunderlig var jeg ;oP)

Men det jeg sitter å tenker på nå er hvor mange av disse blir det noe av ??
Hvor mange dater de neste ukene og eventuelt par blir det av all denne drøvel salsaen ..??
Eller er det bare fylleklining ?

Hvor er det blitt av alle de herlige menneskene som hadde mange flotte komentarer som man kunne henge seg på!!!!! Det har blitt så stille her syns jeg,,,,,,, har det blitt for mange restriksjoner synd syns jeg ::::((((((

Må man bli samboere , når en møter en i voksen alder og begge har barn fra tidligere forhold. Det skal jo kunne fungere greit for det, kansje bedre for alle parter tror jeg , hva mener dere???

Uærlighet!

Siste svar ma. 25 aug. 2008 17:20 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Bosejenta

Hvis en person er online fra ca. 1800 - 2300/2400 hver dag i en hel uke, er man da å anse som aktiv her på sukker? Jeg skriver med en som sier han ikke er "særlig aktiv", men jeg har lagt merke til ham i en uke nå (tiltrukket....derfor), og JEG har vært aktiv, og sett han har vært online i de timene. Siden jeg kan se at han er online, hva er da poenget med å lyve om det? Eller er 5-6 timer på sukker virkelig ikke "aktiv"?

Disse er litt morsomme :-)

http://www.abctv.no/61489
http://www.abctv.no/61914

Det er mye snakk om hvordan folk skal være/oppføre seg her på nettet.
enten det gjelder manglende svar på mld,bilder som ikke behager de forskjellige øynene som ser på,....:-)
eller personer som ikke er helt ærlige..kan være så enkelt at man ikke ønsker å såre unødvendig

Men jeg skjønner ikke hvorfor folk henger seg opp i slike ting.....
folk er forskjellige,og treffer man på noen som ikke har samme ønsker ,eller har en oppførsel man ikke liker,så går man da videre....??

Hei til alle dere som var på Mona Lisa i går...utrolig hyggelig å møte så mange oppegående flotte mennesker ,og jeg fikk mange nye venner... Det var første gang for meg å være med på en sukkerfest og det blir definetivt ikke den siste:-) Jeg hadde en flott dialog ikke bare på mine match, men også på tvers av alder og kjønn. Det var så fint å se alle "in live" av de profiler en ser her på nettet.. Dette var en kveld da det ble mye latter og morro:-))

P.s Biola1 fint om du tar kontakt med oss.-)tror det var det du nikkenavnet ditt var

"Res contr`Amor non es guirens, lai on sos poders s`autra"
(Raimon de Miravalh)

-Det finnes ingen beskyttelse mot kjærligheten så snart den velger å utøve sin makt.

Er dette sant?

Trenger vi beskyttelse?
Vil vi evt ha den?
:o)

Nå har svargarantilisten kjørt en stund og vi er litt nysjerrige på om den fungerer etter hensikten. Hva mener dere som bruker den? Har ting blitt bedre?

steinkjær festival!!!!!!!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym rutta

Var på steinkjær festivalen å hørte på deep poeple, noen andre som var der? Trøndere er et herlig folkeslag,kosa meg masse, så gjestfrie, drar også neste år garantert::::::)))))

Jeg grubler litt for tiden... tenk om jeg er av dem som ikke finner meg en ny livspartner igjen fordi han er alt for vanskelig å finne... hva skal jeg gjøre da? Skal jeg liksom fortsette å bo her jeg bor og fylle dagene mine med de samme meningsfylte tingene som jeg har gjort fram til nå?
Jeg er ikke en veldig A4-person og har vært innom en del forskjellig i løpet av livet så langt, jeg har prøvd ut mye og til slutt fått en mer markant opplevelse av hvem jeg er som person og hvilke egenskaper jeg innehar, så utforskertrangen til å finne ut mer om meg selv, har vel sloknet litt. Samtidig som livet mitt fram til nå har vært litt sånn å prøve seg litt på nye ting hele tiden.

Jeg har ikke barn, bare en katt som har begynt å dra på årene, så jeg er egentlig fristilt til å sette igang med nye eventyr igjen. Bare at om nye eventyr virkelig skal føles som nye eventyr, så må jeg forandre noe radikalt i livet mitt. Det eneste jeg har klart å samle av gods og gull så langt, er en nesten nedbetalt leilighet. Tør jeg å satse en slik deilig økonomisk trygghet for å gjøre noen radikale forandringer på livet mitt? Flytte ut på landet og starte som økologisk grisebonde??? :-D

Har følt litt på 40-års krisa et par år allerede, hva skjer egentlig videre nå da?

...noen som vet? ;-)

Hehe...så et innslag om merkelige, rare OL-grener...og annen morsom historikk. I disse OL-tider...hva er vel mer naturlig enn å la kreativiteten få utfolde seg, og komme opp med forslag til nye OL-grener? ;ø))

Jeg falt spesielt for den med "Puddelklipping", da...som en vinner på 30-tallet.

Har ikke kommet på noen spesialgrener enda, men regner med det dukker opp utover kvelden (når det tømmes i glasset...*ler*)

Noen som har ideer?? Her må vi vel greie å komme frem til ei lang liste, som kan sendes til IOC etterhvert?

Og noen som har bidrag fra historiens mest morsomme...merkelige...?

;ø))

Det var noe som jeg akkurat for øyblikket fikk for meg. Hva synes jenter er usexy med men, sånn på sparket der å da?

Det er nok endel som ikke har meldt seg på vinsmaking og middag, som skal på festen ikveld. :-)) Dersom dere ønsker å ta en pils eller et glass med noe annet i på forhånd, er det bare å slenge inn en melding her...eller til meg. Evt til Kit....:-)
Vi er noen som tenkte å treffes på et utested i sentrum, og gå oppover i god tid før dørene åpner.

Storgleder oss til festen...håper på høy stemning og masse godt humør!!!
:o)))

TIL S

Jeg så svaret ditt i tråden "dekadanse" (tror jeg den heter...)

Jeg er ganske ny her på Sukker, så jeg ber så meget om unnskyldning dersom dette har vært tatt opp tidligere.
Anyway, svaret ditt gjorde meg nysgjerrig.

"Selv om jeg synes Sukker er klart best, og av og til har et særdeles underholdene forum, skal jeg ikke nekte for at jeg har blitt passe forstyrret i den delen av tankegangen som angår det andre kjønn etter bruk av nettdatetjenester en liten stund."

Har du lyst til å fortelle meg litt mer om "den forstyrrelsen i den delen av tankegangen osv"?

Alle andre som har noe å si om dette temaet er selvfølgelig mer enn velkomne med innspill.
:-)

Jeg rydda opp i min fulle mailboks og sletta meldingen fra sukker der det stod når vinsmakinga begynner i dag. Kan noen hjelpe meg? Når begynner det? Og hva het stedet?

På forhånd takk!

Heisann alle menn på 48+!

Håper dere har meldt dere på til vinaften i morgen...Vi er noen jenter som håper å se dere "in live", så for dere som bare sitter her foran pc`n ....meld dere på for vi er jo der:-) Sunne,friske og spreke jenter venter på dere i spenning.. og gleder oss masse!!
Luna

Da vil hun krype inn under hjernebarken din og overta all smaken din, be deg skifte alle gardiner og kjøpe nye møbler med penere farger. Så må ddu endre deg i mer romantisk retning, ellers blir det ingen sex! Lykke til! :-) hilsen Mann m erfaring

Det har i det siste blitt litt for kort og lite interessant chattelignende prat på en del av trådene. Dette ødelegger ved at det tar skrivelysten fra dem som faktisk har noe interessant å komme med.
Dilemmaet er som følger:
Trådinnleggerne ønsker at mange leser det de skriver. Problemet er bare at antallet som leser er avhengig av kvaliteten på det som står og følgelig mister både de seriøse og de mindre seriøse sitt publikum.
To-tre ganger i året må aktivt gå inn og stramme litt opp på forumianerne og nå er det på tide å gjøre det igjen. Det gjelder definitivt ikke alle, men kun de som føler seg truffet.

Det var alt. Vi håper på interessante og morsomme tema vil dominere forumet heretter :)

I bråket her inne den siste tiden, er det noen som ikke føler seg velkomne lengre.

Jeg vil med dette oppfordre amourine til å komme tilbake med sine saklige og usaklige innlegg som av og til følger tråden og av og til ikke :)

Vi vil ha deg her!

Kan noen som har vært på disse festene fortelle om det er mange rundt 30 der? Gleder meg, men er litt spent på samme tid.

Hei,

jeg har nettopp fått med jobb ved siden av studiene som vikar på en ungdomskole. Og jeg husker med meg selv at det ikke alltid var like lett for lærerne å ha håndtere alle de små rakkerne. Er det noen som har noen bra tips til meg for hva jeg kan gjøre for at dette kan bli en bra opplevelse både for meg og alle elevene?

Jeg har undervisningserfaring ifra Universitet i Bergen, så jeg kan litt på den biten, og vet at jeg må være kort og konsis i beskjeder, konsekvent i behandlingen av elevene. Og diverse andre triks har jeg snappet opp. er det flere her som har erfaring og litt tips de vil dele med meg? :)

Virker veldig fristende å dra til Rauland i høst og gjerne med Sukkerfolk. Men, om det bare er helt unge folk som drar har jeg jo ikke særlig lyst...Selv er jeg 48....er det flere på min alder som pleier å dra på slike arrangementer?
Er så deilig når det er mulig å kombinere uteliv ute med "uteliv" inne og deilig svømmebasseng og badstu...Riktig ferie for folk som har levd litt