Sukkerforum

Hmmm.. Er det nesten ingen som bruker oppslagstavla ??

Gratis annonnser er vel greit , men er det noen inne å titter der?

Det var noen som lurte på det:

nå er det på tide at jeg også deler tankene mine med dere....... jeg er ikke norsk, så kommentarer om skrivefeil preller av her :-)

Jeg har vært på sukker en god stund. Jeg fant til og med en sukkerklump til meg. Takk for det sukker. Derfor ble det stille fra min kant de siste 6 måneder. Men nyskjerrig som jeg er, måtte jeg jo finne ut hvordan det går med sukkergjengen ellers. Og hva fant jeg ut......? Mange kjente nikk. Det er på en side hyggelig. Men det er også merkelig. Det er stortsett de samme som før som skriiiiiiver og svaaaaarer i forumet . Så ingen forandring der. Selvfølgelig synes jeg at det er viktig å prate eller snakke om ting. Det skulle bare mangle. Men ikke til krampen tar deg!!! Hva er målet?

Jeg har inntrykket at enkelte her er kun her for å skrive på forumet (eller svare for den del - nei begge deler!). Tanken er nær, for meg i hvertfall, at dette er livet for enkelte.

Så dem som føler seg truffet gi meg pepper. Men det er min ærlig mening. Det største mareritt mitt ville være, at noen sitter vis a vis meg ved frokostbordet og diskuterer meg i hjel om all mulig piss. Livet kan være herlig. Jeg ønsker alle en fin dag.

E

En del av oss har hatt langvarige forhold før. Hva er det som overrasker deg at du savner? Det du ikke hadde tenkt på før forholdet tok slutt? Det er sikkert lettest å tenke på forhånd hvis det er en selv som bryter ut, men prøv!

For meg var det det uforpliktende sosiale. Men det mener jeg at det var noen hjemme, eller kom hjem som en kunne veksle ett eller 100 ord med, hvis en ville. Eller ikke hvis det var det. Nå er det mer styr. Hvis en nå er sosial er det veldig forpliktende. En får besøk, går på besøk, treffes ute. Da er det eksplisitt sosialt, en kan ikke invitere folk til å lese avisen sammen og komme med oppgitte grynt over hva idiotene klarer å si...

Jeg er redd for å skuffe å bli forlatt

Hei, er du i det poetiske hjørnet og har lyst å dele noen tanker og dikt med oss andre på Sukker, så kan du legge det inn her ;)
Kanskje vi får inspirasjon og glede ved å lese andres tanker om ting og tang i verden.

Da jeg meldte meg inn i Sukker-gjengen,kjøpte jeg meg like godt 6 mndr.medlemskap i Superbruker. Dette går ut i begynnelsen av mars neste år,og hittil har det resultert i litemye. Noen bekjentskaper har det blitt,men så langt ingen date.De fleste gjensidig interessante,bor som regel langt unna. Kvinner fra samme fylke som meg,har i de fleste godt matchende tilfellene lite utfyllte profiler uten bilder. Da faller interessen fra min side i hvert fall!
Nei,jeg er til å gi opp hele Sukker og angrer på at jeg kjøpte 6 mndr.
ER jeg den fødte pessimist????

En kaffe date kan være mer virkningsfult enn man tror :)
http://www.forskning.no/artikler/2008/oktober/198734

Hei hvorfor er det så mange Menn-Gutter som ikke legger ut bilder på profilen??Fått masse henvendelser, og det første de skriver er at jeg skal logge de inn på msn, så sender de meg bilde? Ellers er det også mange som sender nr med en gang også. Jeg for min del rygger unna da, er ikke interesert å verken logge de inn i min msn eller oppgi nr mitt. Er det mange som opplever dette? Og dere menn hvorfor tør dere ikke stå frem med bilde på profilen?
Venter på svar.

Har også lurt på det samme . . hvorfor i all verden det er SÅ mange menn uten bilde?? Vi damer liker helst at dere legger ut et helt fotoalbum vi ! Det gjør at man får et visst inntrykk i hvert fall. Og-noen har ikke engang fyllt ferdig profilen sin- den ligger der som et "tomt skall". Trist-når man først legger inn profil her, så burde man gjøre jobben ferdig. Jeg kontakter i hvert fall ingen av dem-det er sikkert. Så : Moralen er: Damer vil ha skikkelig profiler - helst med fotoalbum !

Når jeg nå bare skulle bry meg med en fotballkamp på TV denne høsten er jeg glad det var kveldens. :D

Staaaabæk!!

Nettet er kommet for å bli, og ja, det er verdt et forsøk, og det er spennende.

Her er likevel noen spørsmål vi bør stille oss før vi setter i gang:

Hvem er DU i "ditt nye liv"? Hva leter du etter? Er du virkelig klar for en ny partner? Hva vil du med en ny partner?

Dette er spørsmål det er viktig å ha tenkt i gjennom i en ny livssituasjon. Bruk tid på å finne ut av livet ditt. Det er ikke en partner som skal gjøre ditt liv fantastisk.
På nettet vil vi treffe alle slags mennesker. De fleste har fylt ut standardskjemaer, krysset av for hva de foretrekker, og sagt litt om seg selv, eller absolutt ingenting!!

Det er på mange måter en lek, noen ganger med ild, fordi ansikt til ansikt med et menneske, vil vi sannsynligvis reagere uavhengig av disse preferansene, og det som ble skrevet.

Vi vil også treffe på flotte personer, og det er mange av dem, også på nett. Det er lett å bli revet med, forelske seg, bli "opphengt" i en spesiell, og så kan det bli vondt når den andre ikke henger med i like stor grad.

Gå videre, bruk erfaringen aktivt til noe nyttig. Alt som skjer kan brukes positivt for å komme videre. Noen av dem vi møter på nett har flørten på nettet som sin "hobby", de kommer ikke videre, og vil det kanskje ikke heller.

Det er trygt å være på nett, og kunne si og vise at de flørter, leter, og oppnår en viss grad av tilfredsstillelse. Redselen for å endre noe i livet blir for stor, og så blir de der. Vi må nok være forberedt på å lete litt og kysse noen frosker før vi finner prinsen.

Så, jeg ønsker oss alle lykke til!

Hei igjen.. Hadde vært fint om noen ville dele sine gode eller dårlige erfaringer her med oss andre. Som jeg ser så er det et hav av flotte menn her, men hva gjør de her? Tar de kontakt med noen eller er de her til utstilling, hehe? Eller er de bare nysgjerrige kanskje?

Var det fint vær? Fikk man tid til å spille sjakk? Noen som ble forkjølet? Så man beveren? osv :)

Lurer på om dere kan hjelpe meg med noen tall.

1. Lurer på hvor lenge (omtrentlig) dere pleier å snakke med noen her inne før det blir date. Ca hvor lenge og hvor mange mail.
2. Hvor stor andel av de dere snakker med uttvikler det seg til å bli en date.
3. Hvor mange sukkerdater har dere før dere finner en dere blir kjærester med? Ok, litt vrient spørsmål siden de som har fått kjæreste sikkert ikke er her inne lenger. Men, eventuelt, hvor mange har dere datet uten å bli kjærester med de?

Greit å vite hva man kan forvente her inne :)

Hei folkens
oppegående, frittgående eller bare inne her

HUSK OG STILLE KLOKKEN tilbake en time inatt

så har du en time extra til og sitte her og chatte

***smil***

HØSTSANG FOR NATTEN

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Eris 81

DIKT

Jeg går her så alene, det ble mange ,lange år,
og, det var mye jeg kunne gjort alene.
Jeg gjør så godt jeg kan
men lite ble det gjort
selv og timene ble lange og sene.

Jeg tenkte mange ganger,
det er bra å være to,
da blir byrdene lettere å bære.
Du er jo like ensom,
så du må gjøre no´
TV´n kan ikke hjelpe deg lenger!

Skynd deg da,kjære, ja skynd deg å ringe,
dagene svinner jo én etter én.
Send meg no´n ord,
det er nært til mobilen.
Og nå er den deilige sommeren slutt!

De er da mye bedre å heller være to
da blir dagene rike og varme
Og kvelden den blir ikke
så lang og mørk so nå
for da kan vi være sammen med hverandre.

Vi har hatt en meget god påmeldingsrate til Stratos over helgen! Dette lover godt for en stappfull fest :)

Som gjør så godt eg kan.

Hvorfor er det da så vanskelig å finne en kjæreste?

Espen Eckbo er i gang igjen - og for noen typer han tryller fram!

http://www.youtube.com/watch?v=9G1SVHNrAL4

Hvem er den morsomte komikeren i Norge? Jeg mener ikke uventet Espen Eckbo, men hvem mener du?

Hei
Ja her er det masse diskusjoner så jeg slenger meg med

Jeg for min del vil gjerne snakke med hvem som helst,men litt kjemi må det være. Og hvor kommer den inn?
Det kan være mye.
Liker og "se" hvem jeg snakker med og syns ikke det burde bli noe styr fordi om at jeg ikke vil prate med folk som ikke har bilde... Nei jeg går ikke bare etter utseende men det ligger noe der da...Trenger ikke være "MrRight" eller den meste sexy men vil bare se "deg". mann som kvinne,hehe.

Har prata med mange som kanskje ikke er den jeg kunne falle for men det spiller ingen rolle,alle er like mye verd og når man først begynner og prate så kan man like dem fleste.veldig mye hyggelige folk og vil gjerne være hyggelig selv mot alle, fordi alle fortjener det,ikke sant?

Så jeg skal gjøre mitt beste og til deg som får et høflig avslag, vel vi får bare ta det som det er. Det er vel så likt for oss alle...

Selv vil jeg bare chatte og kose meg her innimellom travle dager og slikt

Har fått gode venner her og håper at du får også det ***smil*** "smil til verden og den ler av deg"

Skål og god lørdag, det stormer litt rundt meg her(ja det blåser) men da er det extra godt og sitte inne med litt rødvin i glasset

L

Wish you were here!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;-))

Denne rørte mitt hjerte. Klipp og lim fra en mail jeg fikk for en stund siden. Essensen tar jeg med meg videre.

ADog's Purpose(from a 6-year-old).

Being a veterinarian, I had been called to examine a ten-year-old Irish Wolf hound named Belker. The dog's owners, Ron, his wife Lisa, and their little boy Shane, were all very attached to Belker, and they were hoping for a miracle.

I examined Belker and found he was dying of cancer. I told the family we couldn't do anything for Belker, and offered to perform the euthanasia procedure for the old dog in their home.

As we made arrangements, Ron and Lisa told me they thought it would be good for six-year-oldShane to observe the procedure. They felt as though Shane might learn something from the experience.

The next day, I felt the familiar catch in my throat as Belker's family surrounded him. Shaneseemed so calm, petting the old dog for the last time, that I wondered if he understood what was going on. Within a few minutes, Belker slipped peacefully away.

The little boy seemed to accept Belker's transition without any difficulty or confusion. We sat together for a while after Belker's Death, wondering aloud about the sad fact that animal lives are shorter than human lives. Shane, who had been listening quietly, piped up, 'I know why.'

Startled, we all turned to him. What came out of his mouth next stunned me. I'd never heard a more comforting explanation.

He said, 'People are born so that they can learn how to live a good Life -- like loving everybodyall the time and being nice, right?' The Six-year-old continued, 'Well, dogs already know how to do that, so they don't have to stay as long.'

Live simply.

Love generously.

Care deeply.

Speak kindly.

Remember, if a dog was the teacher you would learn things like:

When loved ones come home, always run to greet them.

Never pass up the opportunity to go for a joyride.

Allow the experience of fresh air and the wind in your face to be pure Ecstasy.

Take naps.

Stretch before rising.

Run, romp, and play daily.

Thrive on attention and let people touch you.

Avoid biting when a simple growl will do.

On warm days, stop to lie on your back on the grass.

On hot days, drink lots of water and lie under a shady tree.

When you're happy, dance around and wag your entire body.

Delight in the simple joy of a long walk.

Be loyal.

Never pretend to be something you're not.

If what you want lies burie

Har vært i kontakt med noen her inne, men det blir bare enveiskommunikasjon. Jeg spør og den andre (hun) svarer.
Klart det er interessant å få vite mer om den man skriver med, men det virker rart når hun ikke har noen spørsmål tilbake.
Hadde jeg vært uinteressant hadde hun vel bare latt være å svare? Eller er det kanskje bare ren høflighet?

Noen som har samme erfaring? Noe poeng i å fortsette slik kommunikasjon?

Jeg har sett en del filmer opp gjennom årene, mange veldig bra, men også enkelte som virkelig er elendige, av diverse årsaker. Plan 9 from outer space er flere ganger blitt kåret til tidenes dårligste film, selv om den vitterlig har rimelig høy komisk verdi. Har andre noen gode eksempler på dårlige filmer, og i så fall med hvilken begrunnelse? Trenger tips til hjernedøde søndager;)

Er det mulig å treffe den rette? Hvordan vil det utvikle seg?
Og hvorfor finnes det bare Bonderomantikk-program på TV, og ikke andre romantikk-programmer? Hva synes du? Skulle det vært flere typer programmer, og hvilke yrker hadde det gått an å lage en god type program av?

For en nydelig kveld. Har sitti ute i stampen i kveld men noen kalde pils. Stjerneklar og helt nydelig. Reflekter over livet og hvor godt man virkelig har det, bare man tar seg tid til å føle... Så også to stjerneskudd, så jeg benyttet sjangsen til å ønske meg noe spesielt ;-))) Natta til alle sukkermennesker.. :-))))))

-Det har jeg!

Da jeg var yngre, og helt fersk på sjekkemarkedet var jeg temmelig ukritisk til damene jeg møtte Det holdt at de ikke vakte negative reaksjoner;-) - og at de fikk lov til å være ute til etter kl 23. Etterhvert som tiden gikk begynte jeg sile. Sile på stadig mer. Hun var ikke pen nok, soss, freak, høyre/venstretilhører, rykte, ditt eller datt osv. Til og med hvor de kom fra! (er fra et midre sted og hvor du kom fra, telte faktisk!)

Nå som jeg har blitt eldre har jeg selvfølgelig fått mer erfaring, både via egne opplevde ting og gjennom andres. Skulle tro at dette hadde roet seg?!

Men nei. Kravene bare skjerpes! Eks. jente 1 har jeg superkjemi med, men hun bor "hele" 6 mil unna og det blir for pes å stampe i kø for å møtes.... Nr 2. bor riktignok nærmere, men jobber for mye så vi sees for skjelden, en tredje har også "alt" men hun snakker som en fjortis, slitsomt når du er godt over 30! Listen er (dessverre) lang....Men konklusjonene er de samme: jeg trekker meg unna før det hele begynner..... Blir jeg aldri fornøyd?!

Hjelp!

Ja, det er på tide vil nok enkelte si.
Men uansett, nå forlater jeg forumet i denne omgang.
Jeg er superbruker kun ut dagen, den er det jo under en halvtime igjen av.

Det kan jo hende jeg blir superbruker igjen en gang, hvem vet?
Og nei, jeg har ikke funnet ei som får mitt hjerte til å banke ekstra fort, hverken her inne eller i det virkelige liv..

Ikke sjøvant

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym fossvik

Skal på tur til Fredrikshavn i morgen. Ikke så spennende, men hva er \"sjømans språket\" for å gå bortover, eller opp og ned , eller sideveis på båten. Kan styrbord og babord. Er en av sidene, men husker ikke helt før jeg ser \"rattet\" på båten, hi, hi... Få noen ordentlige dårlige tips nå da :o)
Hilsen skapbord (til styrbord side) i pedalbåten \"fossvik\"

Når jeg er inne å ser på matchtreet til jentene her, så ser jeg veldig ofte et ildrøtt blad når det gjelder barn.
Jeg har svart at det ikke er viktig for meg å få barn, og noe av grunnen til det er at for meg så skal det litt mer enn et "lykkeskudd" til for at det skal bli noen unger av det! Det er ikke umulig for meg å bli far, men det er heller ikke så stor sjanse for at det skal slå til for å si det mildt!

Spørsmålet mitt er da til dere jenter, (fortrinsvis 24-30, men alle kan jo svare selvfølgelig) Hvor viktig er dette for dere? Hvis dere liker en fyr, og så får vite at han sansynsligvis ikke kan bli far, ville dere alikevell startet et forhold med han? eller for den saks skyld, hvis dere fikk vite det før dere treftes, men ellers har en veldig god tone, ville dere da la være å treffe han?

Jeg har i min iver etter å fremstå som relativt huslig og reinslig gått til det skritt å vaske min Nokia mobiltelefon (har jo lest at den er ei bakteriebombe) i min Whirlpoole vaskemaskin......

Valgte 60* med forvask, kjørte den sammen med ei morgenkåpe (som selvfølgelig hadde dype lommer.... ) og noen badehåndklær.....

Men så nærmet det seg sentrifugering, og jeg kom til å tenke på at det kanskje ikke var så lurt å la den spinne rundt der inne med 1400 omdreininger i minuttet....

Så nå har jeg tatt den ut, skylt den i lunkent vann og lagt den til tørk på en panelovn....

Men tilbake til spørsmålet; burde jeg ha valgt et annet program, og skal jeg evt kjøre den i tørketrommel for å kunne ta den i bruk kjappere. Er jo veeeldig "lost" uten mobilen.... Og hustelefonen ligger et eller annet sted -tom for strøm....

HELSIKKE!!!!!!

"Dunk,dunk " (-lyden av et hode som stanger i veggen)

Jeg har driti på draget (som det heter på østnorsk, kan ikke bruke min egen dialekt uten å stå i fare for å bli utestengt på livstid)

(håper at dette kan berge dagen for noen andre, jeg er herved blottstilt for slag,spark, hånlatter og det som verre er....)

En mann på 38 sender en melding og skriver at han liker profilen min veldig godt og syns den skiller seg ut fra alle andre profiler han har sett på. Han håper jeg tar kontakt for han vil veldig gjerne bli kjent med meg. Jeg ser på profilen hans med både bilder og tekst og svarer hyggelig tilbake at jeg godt kunne tenke meg å bli kjent med han også. Så hører jeg ingenting mer fra han, selv om han stadig er på logget. Etter 2 uker sitter jeg fortsatt å klør meg i hodet. Synspunkter?

etter å ha blitt medlem på sukker, skjønner jeg hvorfor jeg ikke har truffet min hjertes utkårede enda, alle de kjekke mennene er jo her inne! (hvordan velge????)

jeg har tenkt meg på neste fest på stratos. Er det noe man kan anbefale, eller er det bortkastet penger?

?

Siste svar to. 23 okt. 2008 15:41 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinnen

Er det bare jeg som synes det er utrolig mange sleezy menn her som virker interessert i begynnelsen, men som til syvende til sist bare er ute etter dirty talk, sånn at de får seg et runk?

http://www.dinside.no/helse/sex-og-samliv/dettelyverviompadaten/art791228.html

En del sure oppstøt og tragiske "vitnesbyrd" her på forumet kan tyde på det :-)

Har inntrykk av at de fleste menn foretrekker blondiner. Stemmer det?
Hva skal vi brunetter som ikke vil bleke håret gjøre....?

Er jo ikke verdens best betalte jobb, men det er jo så herlig og jobbe med unger.
Det som er synd er at mange jenter ikke gidder og prate med deg lengre når man forteller at man jobber i barnehage, teller virkelig pengene mer enn kjærligheten?? (Nyskjerrig)

Jeg bare lurer litt på hvordan folk reagerer på denne videoen.
Blir du melankolsk eller inspirert?
Hvis alle skriver dette, kjønn og alder (f.eks: Inspirert, mann, 31) kan vi se om det er noen statistiske forskjeller.
Jeg begynner: Melankolsk, mann, 38.

http://www.youtube.com/watch?v=teWFnLqjnuY&feature=related

Har noen ett bra tipps til første møtested. Har litt angst for å sitte face to face over en kaffe. Føles litt ubekvemt, å det synger i bakhode nå er vi på date. Det blir ikke de rette følelsene av det. Har tro på å gjøre noe som skaper latter å får en til å slappe av å glemme att man er på date. NOEN DER UTE MED ETT FANTASTISK B RA INNNSPILL??

Hva gjør du når du ikke vil gå og legge deg i normal tid, men heller vil slappe av og nyte natten i våken tilstand? Trenger kreative innspill :-)

Jeg lurer på en ting som ikke ser ut til å forandre seg.

Fra jeg har vært en 18-19år så får jeg ikke kontakt med jenter på min egen alder...det er tilnærmet umulig, spesielt jenter fra Oslo her jeg har bodd en god stund...uansett hvordan jeg vrir og vender på det så går det ikke. Enten det er jenter jeg ser via jobb, utesteder eller kan kontakte her på Sukker.

Men jenter som er 5-6år eldre enn meg tar kontakt og relativt ofte, gjerne de jentene som er fysisk veldig tiltrekkende og som jeg regner med har endel friere på sin egen alder etter seg. De inviterer meg med på ting og behandler meg veldig bra og kan ofte spørre meg en haug med spørsmål her på sukker uten at jeg har sendt dem melding først, noe jeg synes bare er gøy.

Er det noen andre gutter som har det sånn? Tar jeg kontakt med en jente på 23år så får 100% garantert IKKE svar og det er ikke bare tilfeldig, det er hver gang..enten det er her eller i det virkelige liv. Den eneste gangen jeg får oppmerksomhet av dem er når jeg er i syden og de tror at jeg er "innfødt" men når de finner ut at jeg er norsk så stopper det veldig fort.

Forandrer jenter kriterier og smak så drastisk på 4-6år?

Jeg har faktisk lurt på dette helt siden jeg ble 20år, i 3år har jeg grublet over hvorfor det er sånn.

Heisann, gutter!!

Hva er en spennende date for dere?.........snakker vi romantisk stemning og rødvin?.....eller strikkhopping og Cola?
Hadde vært gøy å høre gamle dating-historier. Hvilken date glemmer du aldri??!

Jeg må innrømme at jeg etter et knapt år på Sukker har kommet inn i en slags runddans som kan gjøre det vanskelig å gi et gryende forhold mulighet til å utvikle seg. Som mann har jeg selvsagt vært nødt til å være den mest aktive i sjekkeprosessen, sånn er det jo også i real life, men kanskje enda mer på nett. Da tar man ikke kontakt med én og sitter og venter på at hun skal svare. Man tar kontakt med ganske mange, og har derfor, i den grad man får svar mange baller i luften på en gang. Tipper at jeg ikke er helt alene om det.

Problemet er jo at man etter å ha datet en del jenter, begynner å venne seg til å se på hver date som en i rekken, det går rutine i det. Og siden man fremedels er på sjekkern ligger det i kortene at ingen av datene så langt har ført til et varig forhold. Et par forhold har kanskje vært under oppseilig, for så å gli over. Erfaringen man sitter med er at dette er en virksomhet som først og fremst handler om å være sosial, ha det hyggelig over en kopp kaffe eller kanskje en flaske vin, i en del tilfeller flere treff med samme jente, litt sex, men det er alltid flere som venter på tur, både for deg og henne.

Vissheten om at hun er i en tilsvarende situasjon bidrar selvsagt også til at det har mindre for seg å være "trofast" i denne fasen. Om du konsentrerer deg om henne, kan det kanskje øke muligheten for at DU utvikler følelser for henne, men om hun fremdeles har mange dater på timeplanen og menn hun holder kontakten med, hjelper det ikke så mye om DU satser på akkurat henne. Slik tror jeg mange tenker, og derfor får vi en datingkultur med masse åpne muligheter der man har vanskelig for å bestemme seg. Andres kresenhet bidrar dessuten til at du ser mindre grunn til å fire på kravene.

Dette var noen tanker etter et år eller så på Sukker.

Leste på forumet og så at jeg kan se tilbake på gamle innlegg.
Skulle tro tiden sto stille, det er som å lese hva som blir diskutert i dag :-)
Skjønner jo at det er de samme sakene som kommer opp - kanskje vi kan grave i arkivene og få svar på dagens spørsmål?... :-)

...det er å gi mennesker friheten til å være seg selv, å unne de å stråle i egenskap av seg selv, og ikke lys av min kjærlighet alene. Å elske er å SE, å SANSE og SENSE, å møtes på midten og holde om hverandre i mørket og oppleve soloppgangen sammen. I skjønnheten, gleden og freden er vi likevel ett, selv om vi er to. Å elske er å dele det ufullkomne og det hele, ikke å finne sin andre halvpart eller fylle tomrommene. Det er å møtes på halvveien og holde om hverandre, ikke på tross av eller på grunn av, men for å se oss selv og hverandre i lys av en større sannhet, den som vokser ut av frihet og aksept, av en vilje og et ønske om å slippe til og gi slipp, å forenes i dette evige og uanstrengte, det som jeg kaller kjærlighet...

Derfor sitter jeg her og blar hvileløst i utallige profiler, med en økende følelse av ensomhet, mellom håp som daler ned i skjul...

Brent barn...

Siste svar ti. 21 okt. 2008 21:39 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Pessi Mist

Hvordan skal jeg tørre å tro på kjærligheten igjen når jeg er blitt tvers igjennom sviktet, såret, lurt, ført bak lyset av eks-kjæresten min, som jeg trodde var mitt livs kjærlighet? Jeg er så redd for å bli såret og sviktet enda en gang at jeg ikke 'tør' å forelske meg...og da er det jo null vits å være her. Jeg skjønner jo såpass! ;) Sikkert flere som har opplevd det samme som meg. Hva gjør dere for å tørre å satse igjen?

Det er en stund siden det ble slutt, så det er ikke noe ferske greier dette her. 'Skrekken' har bare festet seg litt for godt i systemet mitt.

Dette er vel ikke et tema som gir næring til en heftig diskusjon, men jeg ville sette stor pris på noen innspill og tanker.

Hvordan fungerer det her på sukker, er det akseptert å ta første kontakten via chat eller virker det for påtrengende når man ikke har mailet sammen først?

Noen kommentarer?

:-)

Men jeg holder på å bli, Gal av lengsel. Gal av å savne deg. Gal av å vente, og av å tenke på deg. Jeg blir gal av det å tenke på at jeg bare tenker at jeg savner deg. Og apropos så håper jeg at du tenker at du savner meg.

Så hvor er du?????? Kom med en mld eller hjerte.... Før jeg blir gal :-)))))

Lav høstsol i marka, fine farger, akkurat passe kaldt, bål, kaffe og noe godt. Hva jeg savner? Mannen som liker sånne søndager. Er det deg?