Sukkerforum

Til inspirasjon - det gjelder å markedsføre seg på flere fronter! 😅🚜

https://www.nrk.no/sognogfjordane/massiv-respons-pa-rundballannonse-1.13019695

Alternativer for de av oss som bor i mer bynære strøk kan kanskje være bumper sticker på bilen, eller skilt på plenen utenfor huset? Andre forslag?

Hei på dere alle 😊
Trodde ikke jeg noensinne skulle skrive noe her, men kjenner at jeg føler for det nå.
Jeg er 50 år og søker etter menn + - min egen alder. Jeg skjønner ikke da hvorfor 90 % av alle meldinger jeg får er fra menn mellom 18-30 år.
Dette synes jeg er bare skikkelig ekkelt. Blir kvalm av og tenke på det. Hva andre mener om og date noen som er 30 år yngre er dems sak, jeg syns bare ikke noe om det. Er det mange andre som også er plaget med dette?
Ønsker alle en fin helg 😊☀️

Hei damer.
Nyere vitenskapelige undersøkelser har vist at hvis du svarer på en melding, skal ikke få deg gravid.
Bare si en hei.
Det ikke koster noe.

Hva sier kallenavnet/brukernavnet om dem som er på Sukker?

Det er sikkert mange tilfeldigheter, men jeg er mest glad i de positive og humoristiske navnene.

Jeg stusser litt når kallenavnene (her kun oppdiktet av meg) ligger i følgende "gate": Håpløs, Tilfeldig, DonJuan, Usikker, Kresen, RettPåSak, Uoppnåelig osv...

Ferie

Siste svar on. 29 juni 2016 19:52 (65 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Hvordan er ferieplanene til sukkerfolket i år? Har de fleste bestilt seg turer hit og dit? Kanskje mange som sitter litt på gjerdet og venter på at en eller annen venn kan være med på tur? Mange som har prøvd seg på singelreiser tidligere?

Ikke noen av dere som hører til/oppholder seg på helgeland for tiden? På ferie her, men kjenner at dagene kan bli lange. Så en kaffe på en cafe hadde vært topp 😃

Man lägger inn önsket alder och städ flickorna är ifrån, så skall man kun få upp flickor innen for söket.
Men är det någon möjlighet å lägga tills ett sök til.. om man önskar å få upp ett sök på pojkar också/eller istedenfor?

:)

det sies at menn har jakt innstingt ok det har jeg også elsker spenningen med jakten så har jeg sex og går lei uansett hvor ok fyren er er det andre jenter i 50 årene som har det på samme måte? men kansje det stopper om den rette kommer men er nok meg som ikke gir han noen sjangse

Jeg synes tallene på mach-treet beskrives så ulikt. Noen ganger står det at menn jeg så vidt er på 80-tallet med er en perfekt mach, mens andre ganger står det nærmest at f.eks 91 kan være en mindre god mach, og at ulikhetene kan bli en utfordring.

Jeg tar ikke disse tallene fryktelig seriøst, men jeg finner dem ikke helt logiske.

Hvordan regnes de ut, og hva tenker dere?

Ønsker alle en god sommer og håper været tillater mange dater ;)

Døden!

Siste svar ti. 28 juni 2016 18:14 (144 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Hvordan reflektere dere om døden? Blir det svart(Ateist)? Gjenfødt som dyr,menneske(Buddhisme/hinduismen ).? Himmelen/helvete(kristendommen)?

Vil noen av dere damer/ jenter her inne hjelpe meg å velge ut 6-7 bilder der dere synes jeg ser kjekkest ut på? Blir slik at dere da får en del bilder å velge mellom og da plukke ut de dere liker best. Hadde hjulpet meg veldig og blitt veldig glad:)

Hvorfor i all verden får jeg damer opp på Looks og online lista mi? Er ikke så mange av dem men har ingen plasser huka av at jeg "går begge veier".
Noen andre som er borti det??

Jeg har besøk fra utlandet, og siden jentungen bare har vært innenfor sitt eget fødeland, tenkte jeg å ta dem med på en dagstur til Sverige. Datteren min vil helst rett til Nordbysenteret for shop-to-you-drop, jeg vil gjerne at vår gjest skal få se en svensk småby om ikke annet. I min totale fantasiløshet tenkte jeg på Strømstad. Er det noen andre byer dere kan anbefale i nærheten av grensen som ville være koselig å rusle rundt i et par timer?

Jeg var ute med noen venninner, da jeg møtte blikket hans. Vi kunne ikke ta blikket fra hverandre. Som to magneter ble vi trukket mot hverandre. Overrumplet av følelser ble vi sittende å stirre på hverandre. Så viser det seg at han er gift ! Gift for f*n. Et kort møte som har holdt meg søvnløs siden. Hva er det med disse følelsene som man ikke kan kontrollere? Vi sitter her inne å måler hverandre opp og ned. Ser på matchtall og bilder. Sveiper til høyre og venstre . Neste, neste, neste. Drikker kaffekopp etter kaffekopp med mennesker som man i teorien passer sammen med, men følelsene uteblir. Så møter man et menneske som slår pusten ut av deg, men som du ikke kan være sammen med. Konklusjon: Kjemi betyr ALT. ( og følelser lever sitt eget liv uavhengig av match-treet) sukk...

Lurer bare på,,,,om det er flere som har det som meg, føler det på samme måte. De jeg kan få frister ikke, har truffet dem og det er absolutt null kjemi, ingenting , nada, njet.
Men de jeg kunne tenke meg å treffe har ingen interesse for meg. so ,,,what to do? evig singel da eller?

Warning!!

Siste svar sø. 26 juni 2016 22:25 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Darknessy

Im on the top of the world!!
Hatt en nydelig helg med gode venner, fikk igjen masteroppgaven med karakter A, stortrives på jobben om dagen og snart er det ferie...Nå er jeg klar for jakt igjen, så bare en liten advarsel til gutta: be afraid, be very afraid ;) ;)

Noen andre som føler seg klar for en nydelig sommer med litt ekstra sprell???

Hvor villig er dere til å endre kosthold?

Jeg spiser bare fisk, plantebasert, meieriprodukter og egg til vanlig, men spiser kjøtt når jeg er i besøk for å ikke være vanskelig. Prøver også å unngå søtsaker. Dette er etter årevis med å teste hva kroppen min liker og ikke liker.

Personlig hadde jeg aldri blitt vegetarianer eller vegan, men av nysgjerrighet spør jeg: Hadde dere endre kosthold for noen?

Gjør du deg noen tanker om det?

Vært ute å turet i hele dag, og kjenner det hadde vært godt med en kald en ved Koigen senere ikveld. Hvis noen vil joine er det bare å rope!

Hva må øynene til en potensiell partner "si" deg, og ser du det du leter etter før du klikker deg inn på en profil her på Sukker?

Det anbefales virkelig en tur hit!! Helt fantastisk natur her.. å se naturen på bilder er INGENTING iforhold til å se det live!!:))

Er det noen her som kjenner godt til dette stedet og har noen tips om hva jeg burde oppsøke og oppleve her?:)

Mvh denroyal

Mingletreff

Siste svar fr. 24 juni 2016 23:52 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Er det planlagt et nytt mingletreff i Oslo snart? Altså, mener ikke sukkerfest, men sånn annet treff :)

Vil bare si først til mannfolk: det finnes mange damer her med utenlandisk opprinnelse. Det betyr ikke at vi er domme, svake og nedverdig i samfunnet!
Vi kan også skjempig for rettene sine på samme nivå som etniske norske kvinner.

Til dere kjære kvinner m/utenladsk opprinnelse: var forsiktig med nye kjenskaper! Finnes mange ustabile folk her som vil gjerne misbruke dere. Ikke bli redde! Anmeld de som bryter loven v/ alvorlige tilfeler! Vi har de samme rettighetter!

Ha en fin dag alle sammen!

chat her inne

Ingen svar
(mann 41 år fra Oslo) Privat melding

Fungerer chat?

et kortvarig, intenst og fascinerende bekjentskap med en traumatisert og alkoholisert muskelbunt av en kvinnelig privatdetektiv.
Nå trenger jeg flere gode Netflix-/Viaplay-tips for å få sommerkveldene til å gå.
Sett i gang.

Ja, fra i morgen av blir det stille i huset i 2 uker. Guttungen drar til pappaen sin og jeg sitter her med blandede følelser.. Har aldri vært så lenge uten han og han runder snart 8... Jada, jeg skal jobbe, treffe venner, gå lange turer og shoppe. Ikke så ofte alenetid her, så må prøve og nyte det.Også kan jeg jo håpe at drømmemannen dukker opp😉
Kom gjerne med tips til aktiviteter i Oslo-området; jeg tar i mot med stor takk 😀

Hvor?

Siste svar fr. 24 juni 2016 00:05 (75 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvor er mennene som ønsker å møtes ganske kjapt etter at man har funnet tonen via meldinger?

Jeg kommer for det meste i snakk med hyggelige menn, men de er fryktelig trege nå det kommer til det å møtes.

Er det noen måte jeg kan unngå å få opp jenter jeg allerede har kontaktet når jeg søker her? Altså for eksempel søker etter jenter 27-42, kan jeg eksludere jenter jeg har mailet tidligere?

Noen som e med å klatre innendørs etter ferien!?
Har nettopp tatt klatrekortet og ser at det egentlig e umulig å få med venner/bekjente. Man må jo være 2 eller flere for å kunne klatre (m/sikring). Så kanskje noen der ute e lysten?
Ps! Eg e en slow learner (så greit å kunne holde ut med en sånn en og)

Raskt spørsmål igjen; hvordan vet jeg om noen har blokkert meg?

Det er første gang jeg opplever på Sukker: En mann som åpenlyst søker noen på si vært innom min profil. "Jeg søker sex og kos, og ber om diskresjon fordi jeg allerede er i et annet forhold".

Vanvittig usmakelig, synes jeg.

Jeg er litt misunnelig på dere som bor sentralt og kan gå på sukkertreff... Spørs om ikke jeg må invitere til kose-Iron Man og kline-øksekasting i hagen min. Har vel glatt plass til alle sørlendingene her inne 😊

Hei hei
Jeg har tenkt å ta en uke tur på fjell fra hytte til hytte, og har tenkt å gjøre nå mandag.
Går fra Haukeliseter fjellstue til Ådneram, dato: Mandag 27.juni til ca man/tirs 4-5 juli.

Kanskje noen av dere har lyst å join, og viktig at dere er medlem hos DNT/ Den Norsk turistforening, da får dere rabatt leie og mat hos hytte.
Har du lyst? ta kontakt med meg :)

Jeg regner det som 3 ganger i mitt liv og lurer da på hvorfor går jeg alltid opp i vekt når jeg blir singel?
Jeg har ingen endrede matvaner, kanskje sunnere til og med så jeg lurer på hva grunnen kan være.
Kan det skyldes manglende vakum?
Det er jo fort gjort å føle seg oppblåst så konklusjonen er at det skyldes rett og slett pga manglende BJ??

Alder har vært og er nå et gjennomgående "hett" tema her inne. De fleste menn(les; ikke alle) søker nedover, noen damer(les; ikke alle) søker også nedover og litt oppover, noen søker oppover og noen bortover....😳
Går gjennom profil etter profil å tar meg i å klikke inn, se på aldersønske og lukke ned. Jeg har respekt for hva de ønsker....jeg sender ikke melding om jeg er eldre enn det de har satt som øvre grense, selv om jeg gjerne vil. Har vi match på Looks gjør jeg det, der synes alder og vi begge har gjort et bevisst valg i forhold til alder.

Hvordan forholder damene her seg til akkurat dette?
Å hva tenker/synes menn her om det å få meldinger fra damer over den øvre grensen de har satt?

person som ikke gjengjelder den samme følelsen tilbake?
Blir ikke denne slags forelskelsen sakt svakere og dør evt ut når den ikke får næring av bekreftelsen av motparten?

Det er tanken som teller?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Haakon

http://www.frykteligdh.no/image/1908

Mens jeg leter etter Mannen, må jeg jo finne på noe innimellom slagene. Så jeg hører en del på podcaster og leser. Jeg er alltid ute etter formidable tips, så her er tråden for gode podcaster og bøker. :)

Det går i disse podcastene om dagen:
The Documentary
Radiolab
NRK - EKKO
Serial
Stuff you should know

Kan også anbefale NRK - Fremmedkrigere fra Skandinavia (4 episoder).

Jeg synes tidvis det er topp å kjede meg!
Og jeg synes det er en skikkelig uting at barn ikke tidvis kjeder seg.

Men er vi så aktive i livene våre at vi mister denne viktige følelsen?
Har det blitt sånn at vi erstatter kjedsomhet med tomhet i vokabularet vårt?

Kjeder du det? I tilfelle når? :-)

Noen ganger titter jeg på listen over nye brukere, men ser til min forbauselse at det ofte er folk som har vært her lenger enn meg som dukker opp der. Blir vi resirkulert og presentert som nye brukere etter en stund, eller regnes vi som nye brukere det første året?

for første gang blokkert en en bruker som ikke er medlem her.
Han mente jeg var misstenksom og mere til som ikke kunne legge han til på fb.
Jeg har både en jobb og noen opplevelser som viser at det er greit å ta det skritt for skritt, ååå nei du, jeg er nok ei pingle

Jeg er snart den eneste single i vennegjengen og føler ofte at jeg er litt alene på fest fordi parene ikke sosialiserer så mye med andre eller så går de bort til et annet par og snakker om typiske "par ting". Jeg skal ha en sommerfest og i anledning denne vurderer jeg å dekke bordet med bordkort slik at jeg splitter alle parene (er noen single også), pluss at jeg vil ha en sånn bordlek hvor alle har en hemmelig oppgave som ligger under fatet. Tenker ca 20 gjester.

Hva sier dere? Innenfor? Får jeg en mer sosial fest eller kommer jeg bare til å få sure par og ukomfortable single?

Hei! Er det noen som kunne tenke seg å dra på øyhopping i Hellas i sommer.

Hva synes egentlig dere gutta om at jenter gir dere komplimenter?

Jeg er vant til en kultur hvor man både gir og får rikelig med komplimenter, men siden norske menn er veldig forsiktige med å gi så blir jeg også forsiktig med å gi.

Hva synes dere om at en jente sier dere har pene øyne, sjarmerende smil etc.? Er det kleint eller blir dere bare brydd?

Våkna til en temmelig kjip melding i dag. Hvis du er der ute og leser dette, Anti-Pjatt: Føler du deg bedre nå? Det der var en skikkelig shitty ting å gjøre. Du har all rett til å være uenig, tilogmed bli forbanna, men det voksne er å argumentere saklig og uten personangrep. Og å dra ungene mine inn i det - faen meg uakseptabelt.
Det sitter et menneske bak pc'en her.

Her er regla i sin helhet:

12 timer Anti-pjatt(ubesvart)
Jaha, du. Først kommer det en tråd der en perosn beklager seg over syting om ekser, og da svarer du følgende:

”Helt enig med deg! Bitterhet og syting er særdeles utiltrekkende. Det er dessuten et digert, vaiende rødt flagg. Folk som føler livet er i mot dem eller skylder dem noe styrer jeg unna, kommer aldri noe positivt ut av det.

Smile, and the world smiles back. Laugh hysterically, for no reason, and they'll leave you alone”.

Ja vel. SÅ kommer det en tråd der en dame faktisk beklager seg over eksens oppførsel, og da ville man jo vente seg at du ville svare noenlunde det samme som ovenfor? Nei da, i stedet svarer du dette:

”Hahaa kødder du? Smekk ham i bakhuet! Eller kom med lovprisninger av andre menns attributter.
Spøk til side: Slik oppførsel er uakseptabel. Man blir ikke blind fordi om man er i et forhold, men alle med et snev av empati og respekt (og mer enn to hjerneceller) lar være å stirre åpenlyst. Eksen din var et regelrett rasshøl, og ikke spesielt smart heller. Godt du kvittet deg med ham :)”

Snakk om å motsi seg selv! Et hjelpeløst, innbilsk lite kvinnfolkfjols uten et snev av selvinnsikt er hva du er. Gud, så forbannet lei jeg er av å måtte forholde meg til sånne som deg, som ustanselig sklir i sine egne argumentative bananskall, langer ut mot speilet i sin monumentale innsiktsløshet, og for øvrig ikke når meg halvveis opp på ankelfestet intellektuelt. Heldigvis for deg, og dessverre for meg, har jeg valgt å ikke være betalende medlem her, ellers skulle jeg ha revet de lattervekkende ”meningene” dine fra hverandre på forumet som det skrikerunge-sludderet de er. Godt jeg nå kvitter meg med deg !

Og til slutt – hvis døtrene dine er i nærheten av å kunne kalles briljante, er de GARANTERT ikke dine.

Kom over ett nytt rykte😁

Har sett meg litt rundt her inne nå og må innrømme at jeg er litt overrasket. Det er mange kjekke mannfolk her, i alle aldersgrupper, og det hadde jeg helt ærlig ikke trodd. I mitt hode, er alle de kjekke, snille og skikkelige karan tatt av tilsvarende damer og jeg skulle finne "left-overs" her inne,- men slik er det ikke! Mange fine karer her, ordentlige mannfolk virker det som, og jeg blir litt stressa for de er langt over min league ! :)

Da var det slutt for meg som betalende medlem.Jeg ønsker dere alle masse lykke til i den magisk Sukker world og jeg håper at alle klarer å være litt mykere i kantene, fordi jeg tror at det er det som er den største problem her inne.Ellers forstår jeg ikke hvordan det kan være at så mange utrolig flotte kvinner og menn er alene og skriver og skriver om dating og flirt, men er til slutt alene .Det med at det er koselig å være med i denne forum er en mentalt unnskyldning , vi kunne ha gjort hundre andre ting irl for å snakke med folk og for å bli kjent med noen :-) men jeg forstår at det er en safe zone å beholde seg i.
Dere må ha en god sommer og godt liv..