Sukkerforum

Hva er det som gjør at en blir så "lysten" dagen derpå??

Hva er det man skal skrive? Den første replikken er ofte noe man ser på profilen, men hva gjør man så videre? Er det noen som har tips?

Har gått gjennom en del profiler her inne mhp søkekriterier som er interessante akkurat for meg. Ganske mange av profilene, faktisk det store flertall, har bl.a valgt å krysse av for høy intelligens. Da snakker vi om godt over middels, avkrysset trolig 9-10 på skalaen. Har merket med at det er "in" å være smart, bl.a Dagbladet som har hjernetrim fast i lørdagsmagasinet sitt. Er derfor interessert i beveggrunnene til at folk velger å krysse av for høy score mht intelligens: fordi det er "in" å være smart, fordi man har prestert svært bra på utdanning, fordi man har det verifisert fra psykolog evt. mensatest osv.

Tar du det som en personlig fornærmelse om en bruker setter et svart hjerte på din profil?

Om du gjør det vil jeg oppfordre deg til å tenke annerledes, ta det som et tegn på at et annet menneske har gjort et bevisst valg, et valg som gjør at du slipper å forholde deg til brukere som anser deg for uaktuell uansett. Å skrive "deg" her blir egentlig feil da det kun er din presentasjon på nett som blir forkastet, ikke deg som person, akkurat det tror jeg det kan være lurt å ha i bakhodet.

Om jeg skal være litt teit kan jeg prøve meg med følgende illustrasjon:

Tenk deg at du går inn på en svær uteplass med hundrevis av mennesker av motsatt kjønn, kun dèt :-) Så stikker plutselig 70 % av deltagerne når du ankommer, de resterende deltagerne er mennesker som synes du er en potensiell flørt. Vil du da anse det som en fordel eller en bakdel at du får ryddet jaktmarkedet for "støy"...?

Mitt standpunkt sier seg gjerne selv.

Kanskje et litt rart spørsmål, men jeg er altså en heterofil mann som er litt nysgjerrig på hvordan andre menn har skrevet profilen sin. Jeg har ikke lyst å bare gå inn på profilen deres sånn helt uten videre. (Kan jo fort misoppfattes når dere kikker på hvem som har besøkt profilen deres)

Jeg starter derfor denne tråden hvor du mann som syntes det er OK at jeg (og hvis andre menn er nysgjerrig) kan få besøke profilen din uten feiltolkning, svarer her.
Husk at du må under 'Min profil' - 'Synlighet' markere at du tillater profiler under 70 til å se deg.

Hvis du svarer her, si også noe om profilen din fungerer bra? - får du god respons?

Hilsen nysgjerrigper

Hvordan gi slipp på en mann som du egentlig er interessert i? Enkelt: Ha sex med ham! Jo fortere, jo bedre!

Dette er da en opplest og vedtatt sannhet !

Eller? ;-)

Jeg har vært med en stund på sukker uten å være superbruker, men har i perioder vært minimalt aktiv for å si det slik. Jeg var med på min første sukkerfest på Stratos 04oktober i høst, og det er jeg veldig glad for at jeg gjorde. Jeg har jo vært noe negativ i utgangspunktet, og det beklager jeg virkelig nå. Fordi all min negativitet ble blåst bort på festen som var på samme sted denne lørdagen.
Det er jo bare helt suverent og topp å oppleve hvordan vi ble tatt vare på alle som var gjester. Jeg er så glad for og imponert over sukkerfolkene. Dere fortjener virkelig så mye ære som kan gis. Det er ikke sikkert jeg kommer til å være mer aktiv her inne nå, men av ren takknemlighet og glede over dere, så meldte jeg meg opp som superbruker i dag. Og hvem vet kanskje det skjer noen positive ting i farvannet av det valget også. Det ligger jo en drøm gjemt hos meg også om å møte en framtidig livsledsager. Eller en kjæreste. i første omgang ...
Jeg har jo også litt mere på hjertet; Jeg har møtt bare kjempekoslige mennesker på sukker, dere er så supre, gode, hyggelige, flotte, vakre.....Og framfor alt vil jeg takke dere for at jeg har fått en kjempegod venn på sukkerfesten i oktober. Han blåste meg helt av banen for å si det slik. Jeg kunne gjerne møtt evigheten sammen med han for å si det så direkte. Men det er jo slik at det må være gjensidighet skal det skje, og der er vi ikke desverre. Derfor har damen litt sorg i hjertet sitt for tiden. Men det er verdt det! Jeg er så glad, så glad for at sukker gav meg muligheten til å berike livet mitt med det møtet!!
Klem og takk for tålmodigheten til dere som tok dere tid til å lese innlegget mitt!
Jeg vil oppmuntre til å være optimistisk og positive! Man vet aldri hva som skjer rundt neste sving!
Litt sunn skepsis er bare godt å ha med seg, det vet vi alle, men mitt råd er GO FOR IT!!!

økonomi

Siste svar on. 12 nov. 2008 07:56 (63 svar)
Skjult ID med pseudonym sciroco

Det blir jo spennende og se hvordan dette går og hvem som får rett.......

Det er en del sutrete og generaliserende tråder på forumet nå. For å gjøre det litt enklere, kan vi bruke denne tråden til å klage på hvor urimelig alle de andre av motsatt kjønn er. Generelt negativt oppgulp er også høyst velkomment, likeså usaklige sleivspark.

For å starte ballet, tar jeg observasjonen om den søte playboybunnien jenta tatoverte på puppen som 20 åring. Den er ikke like søt som en langøret harepus nå...

Jenter er veldig opptatt av barbie dukker når de er små, menn blir det etter fylte 40 !

Kan de som absolutt må vente til marker maltrakterer deres øyne når de er døde rekke opp hendene?

En mann på forumet nevnte at han ble mye kontaktet av utenlandske jenter. Det er han neppe alene om. Hva synes han og andre menn om dette? Har norske kvinner noe å stille opp med sammenlignet med våre kanskje mer "tilpasningsdyktige" medsøstre av utenlandsk opprinnelse? Jeg antar at også jentene på forumet har synspunkter på dette som de ønsker å dele?

Sukker har for øyeblikket noen problemer med ytelsen. På grunn av dette har vi skrudd av matchberegningen. Det vil si at det ikke er noen grunn til å kjøre ny matchberegning da denne ikke vil bli kjørt før trolig i natt.
MortenG i Sukker.no

Ble budt på chat, det mannen lurte på var hva jeg hadde på meg?? Æsj menn skjerp dere litt, ikke rart dere er single.

Jeg sitter og smiler når jeg leser all frustrasjonen i de andre innleggene. Og jeg som trodde jeg var den eneste som opplevde uhøflighet her inne. Her inne er vi anonyme og dermed mer fri for ansvar. Vi kan oppføre oss "dårlig" uten at det får noen konsekvens for oss. Så den biten må vi nok leve med.
Verre syntes jeg det er når man skriver sammen over tid, og delvis utleverer seg til en fremmed, og så er den andre plutselig vekk! Den svir! Eller når man kommer så langt at man treffes. Min regel er at jeg alltid gir respons på treffet, enten negativt eller positiv, men en skremmende stor del av de menn jeg har truffet, og som ikke ønsker mer kontakt, bare forsvinner ut til venstre, uten en tilbakemelding. Det syntes jeg er skammelig!!
Men sannheten er vel at man aldri har noen garanti for noe i dette spillet, og enten får man spille med på de vilkårene, eller så får man prøve en annen metode!
Jeg ønsker oss alle lykke til!!

Om du måtte velge en person fra sukker av det motsatte kjønn som du ikke kjenner fra før som du måtte ville tilbringe et Robinson Crusoe-liv med på en øde tropisk øy....uten hensyn til matchtall og alder...hvilken profil ville du valgt :)

Bladde igjennom nye profiler (menn) her inne nå nettopp. Av de 50 siste profilene var 36 profiler uten bilde og kun 14 med bilde. Hvorfor er menn så feige at de ikke tør legge ut bilde?? Tør dere ikke stå for at dere har en profil her inne? Hva er det som er så skummelt med det???

Er litt forundret over hvor mye enkelt legger vekt på dette med riktig matchtall. Har selv besvart spørsmålene, og har prøvd å være så ærlig så mulig. Men jeg føler at de som får høyest matchtall med meg, absolutt ikke er de beste matchene.
Nå får jeg opp ofte 22 åringer osv, når jeg selv er 40 år så kunne jeg jo vært faren Deres.
Nå er det mange parameter som spiller inn her, men alder må jo være veldig lite lagt vekk på. De må jo da gå ut fra hva vedkommende legger inn at de søker som f.eks." søker menn fra 20-40"
Det andre som er litt rart er at mange elsker å sitte timesvis bak skjermen og skrive meldinger frem og tilbake uten og møtes.
Får også masse meldinger fra jenter fra utlandet som sikkert søker en som kan gifte seg med dem og ta dem hit til Norge.

Er det noen som har forslag til hva to sukkerjenter kan finne på i morgen kveld i Oslo? Klare for action :) Send tips via profil!

Hei!

Jeg har truffet drømmemannen! Han er snill, morsom, kjekk nok, smart, presis, spandabel osv. VI har mange av de samme grunnleggende verdiene og interessene, og kan sende hverandre megetsigende blikk når noen sier noe rart osv. Det er helt klart noe mellom oss.. Han er forelsket i meg. Når han nærmer seg fysisk, blir jeg først glad. Jeg vil gjerne at han skal holde rundt meg, stryke meg over håret etc.. Men Så skjer det. Jeg begynner å ønske at sex ikke fantes. Jeg har ikke lyst på sex med ham.

Hvorfor skjer det? Har holdt igjen på det område veldig lenge og han lurer sikkert på hvor lenge jeg har tenkt å vente. I og med at vi har datet lenge, føles det litt forplikende å ha sex... Så jeg er usikker på hva jeg skal gjøre.

Hva tror dere? Noen om har opplevd endring i lyst etterhvert? Kan det være at lysten kommer etterhvert dersom jeg gjør det, selv om jeg ikke har NOE lyst i utg. punktet? Eller vil den aldr komme? Sett at den type følelser ikke kommer med det første, men alt annet stemmer. Er det alene grunn til å si hadet og finne på noe annet?

Hei

Funderer litt over forskjellene på kvinner og menn, og hva som kan være bakgrunnen for det. Sitter og leser bokken "Menn er fra mars og kvinner fra venus", og er nesten lamslått over hvor store forskjeller det er på hvordan menn og kvinner fungerer. Det ser nesten ut som om vi er bygget for å misforstå og skyve hverandre fra hverandre. Og statistikkene er jo med på å bekrefte dette. Enorm mengde med forhold før man blir gift. 50% av giftemål oppløses. 50% av de som ikke gjør det er etterhvert ulykkelige i ekteskapet men holder ut likevel.

Det jeg egentlig lurer på er hvordan dette kan forsvares ut fra et evulusjonsperspektiv. Ett eller annet må jo være bra med dette, siden mennesket er en veldig suksessfull art? Det hadde vel vært ideelt om to individer som skal føre frem en ny generasjon kan ha komplementære egenskaper uten at man insitnktivt skal ha så store kommunikasjonsproblemer?

Og en annen ting, er det egentlig noen fordel i å prøve å få noen dyp innsikt i hvordan man fungerer med å lese en slik bok som jeg holder på med? Årsaken til at jeg spør er at jeg gjerne leser bøker om slike tema, samtidig som det ser ut til at jo mer filosofiske noen av mine venner er, jo mer single er de også????

Ellers har jeg det bra. Er bare litt forvirret i dag :)

Vet det har vært mange tråder som tar opp det å ikke svare på mail, men jeg har allikevel en kommentar til dere menn; jeg har erfart nesten uten unntak (har flere venninner med samme erfaringer) at når det er vi som starter kontakten får man om man er heldig bare høflige svar, ikke noen videre spm eller noe som viser at de er interessert. Om jeg derimot går inn og ser på en profil uten å gi lyd fra meg, så tikker det ofte inn en mld.

Forbudte ord?

Siste svar ma. 10 nov. 2008 19:14 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Nettfeber

Hmm er det et filter for enkelte ord på Sukkerforumet? Kom i skade for å bruke ordet org...sme og vips var tråden borte gitt. Av ren nysgjerrighet søkte jeg på ordet i forumet å fikk en systemfeilkode.. Artig egentlig eller kjekt å vite vil jeg vel kanskje si. Kan jo være det er mange mindreårige her eller? Nei... jeg bare spørr jeg?

Hvorfor?

Siste svar ma. 10 nov. 2008 19:12 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Er det ok?

Kan noen fortelle meg hvorfor en person oppretter en profil på sukker? Kan det være fordi du vil finne deg selv? Kan man bli avhengig av sukker.? Er det ok å være aktiv og være sammen med noen?Man gjør nok ikke så mye, bare sende hei, er du pen osv.
Hva synes dere om dette?

sukkerfest

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym forvirret

Det var veldig koselig på festen. Jeg blir med neste gang:)

Vi har fått en forespørsel fra en litt forvirret festdeltager.. ;):

"Hei!
Jeg passet på en dameveske på Stratosfesten i helgen - passet på den litt for godt tror jeg, fordi den ble med meg tilbake til hotellrommet. Husker ikke hvem som er eier av den, men det er noe penger i den og garderobelapp nr. B141, m.m..
Har lagt ut bilde av vesken i mitt fotoalbum.
Har dere noe forslag til hvordan jeg skal kunne finne eieren - hun husker sikkert ikke selv hvem hun gav den til :-)."

Hvis noen kjenner seg igjen så er det bare å ta kontakt med oss på support@sukker.no

Første par er innrapportert etter Rauland

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi vet det skjedde mye mer der oppe, men vi kan i hvertfall bekrefte ett par etter Rauland. Mer tør vi ikke røpe..

Heia:-) Min første Sukkerfest var bare kjempegøy. Møtte en gammel flamme fra 22 år tilbake:-), og masse andre nydelige mennesker. Absolutt å anbefale:-) Vil bare takke de som var der og Sukker for en alderles Herlig Fest:-)
Ha en Strålende Søndag dere:-)

Ganske mange menn skriver ting som "har ordnet økonomi" i profilen sin, og/eller setter inn bilde av huset/hytta/bilen/båten. Det får meg til å lure.... Er vi litt mer preget av gamle kjønnsroller enn vi liker å innrømme?

Gutter: Tror dere at økonomi viktig for jenter når de vurderer profilen deres?

Jenter: Har de rett?

Er det meg, eller er dette dårlig skrevet? Minner mest om en litt dårlig blogger. Dessuten, føler jeg meg "bombet tilbake" til likestillings steinalderen.

Ja, der ble tråden om varslig slettet av sukker, og det er nok bra. Tror det kan være nyttig med en debatt om dette uten at noen i utgangspunktet er identifisert.

Bakgrunnen er en tråd der en person profil ble sitert slik at gjenkjennelse var mulig, og svært sterk kritikk ble rettet mot denne med et ønske om å advare andre mot personen.

Dette ble et spørsmål om hvorvidt det er -/ i hvilken grad det er greit å advare mot identifiserte/identifiserbare personer.

Hei

Hvordan er din opplevelse med sukker kontra irl?
Gang på gang går det igjen at folk blir fortvilet over responsen på nett.

Synes du det er enklere å oppnå kontakt irl enn via nett?
Er det de "samme" folkene som kontakter der irl som på nett?
Hvor har du best suksess?

Jaja...da var denne festen over...sikkert mange som har/hadde det gøy.

Virket ikke helt for meg denne gang men klager ikke :-)

En spesiell hilsen til deg som kjente meg igjen fra forumet. Akk så nydelig og ung...skulle ønske jeg var ti år yngre ;-)

Hilsen en som var tidlig hjemme denne gang...

Kommer det opp lest etter de du har sendt mail til har åpnet den?

I morgen er det barmefri, ti dager uten røyk og hardtrening hver dag....
Kjenner bare formen øker på og blodomløpet strømmer lett :-)))

Håper på å finne ei som lar seg løfte oppetter veggen og bare tar i mot.... :-)))))))) ler......

Anything goes...

Ønsker at tråden skal være useriøs med småprat eller korte svar

Om en som ikke er superbruker blir kontaktet av en som er det, får vedkommende da fullt innsyn i fotoalbum o.l?

Se for deg situasjonen: Du skal bytte jobb. Godt miljø på jobben betyr svært mye for deg. De fleste som jobber i bedriften vil jo si at miljøet er bra. Hvordan finne ut av om _du_ synes miljøet er bra?
(Nei, dette er ingen gåte med finurlig svar).

Jeg har møtt meg selv i døra kan en si. Og det har smelt ganske bra. Jeg søkte meg ny jobb for 6 mnd siden og fikk den. Min nye jobb er riktignok spennnede og utviklende men blir en tanke for stressende siden jeg er alene med to barn. Noe jeg har vært hele tiden...
Så derfor søkte jeg meg ny jobb i nærområdet og har vært på intervju. Den gamle sjefen var referanse for meg i dag og det ender med at jeg rett før arbeidstid var over fikk en mail fra han. Han skriver at de vil ha meg tilbake og at en del ting er endret på siden jeg sluttet. Miljøet har vært alle tiders hele tiden men oppgavene lite utfordrende. I den jobben jeg er i nå får jeg kanskje best brukt meg selv, men reiseveien og overtidsjobbing stopper det som er bra.
Det verste av alt er at jeg tror jeg får den tredje jobben pga. tilbakemeldingene på intervjuet... Får svar på onsdag. Nå har jeg vanvittig angst for jeg tenker at det kanskje ikke er oppgavene det er noe med, det kan være at jeg ikke skal jobbe med det jeg har gjort!

Og denne situasjonen minner meg bare om meg selv og vingle-vangle livet mitt. Fokus som er spredd over alle vinder. Gutter jeg vil møte som jeg ikke vil møte...og vil møte igjen. Jeg er så forvirret nå. Ser det er på tide å ta tak i alt. Forholdsmessig, jobbmessig, mitt indre jeg.... Som bare ønsker at noen skal stoppe meg, romme meg, holde rundt meg og være svak. Jeg har vært sterk så lenge. Vært mamma og pappa, utsatt meg for en jobb med stort press og mye ansvar, stort hus og høy gjeld.
Stilt umenneskelige krav til meg selv. Og ubevisst så har jeg tiltrukket meg menn med issues, menn som har stilt ktav til meg utenifra på alle mulige rimelige og urimelige måter. Hele tiden fordi jeg ikke har villet hørt på min indre stemme. For det er den gjenklangen disse mennene har utspilt.

Jeg er ved et veiskille. Det er vondt men samtidig fantastisk.... Nå er muligheten for å endres her. Muligheten til vekst. Med noen valg skal jeg bli kjent med meg selv og velge det jeg er kommet for å gjøre. Jeg vet ikke helt hvordan ennå, bare at det er på tide...

Ser på alle de bra damene her inne og er overveldet hvor flotte de er. Men når jeg ser alle de litt slaskete mennene som traver omkring i byen med litt for tykke mager så begynner jeg å lure på om det er noe som ikke stemmer. Kunne ikke tenkt meg å kysse noen av de jeg (men så er jeg mann da), men blir utvalget av menn ganske så begrenset, eller må du lukke øynene og ta vomma med på kjøpet? Bare lurer.

Sitter her og steller negler mens sommerfuglene flyr...

Første gang jeg skal være med på noe slikt. Hva med antrekk?

Er det flere som forbereder seg der ute??

STRATOS!!!

Siste svar lø. 8 nov. 2008 15:13 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym Festløve

Blir det noe vors i forkant av festen eller??? Hvem skal?

Hey... kom plutselig på noe.... Hva slags bevis skal vi vise frem når vi skal inn på Stratos? ehh, jeg har ingen billett/påmeldingsbekreftelse.... Skal vi vise frem kvittering for innbetalt beløp .... Er det noe jeg ikke har fått med meg..?? Håper på et raskt svar fra en som vet!!

katten min kom hjem etter halvannet døgns fravær med manglende klør på alle poter og "neglebåndene" på bakpotene var alle blodige og delvis betente...
Jeg lurer fælt på hva katten har holdt på med... noen forslag?
:-)

Eg er jente i midten av 30-åra, som for et knapt år siden møtte ein mann her på sukker. (matchtallet var 90) Me hadde mye til felles, og blei kjempegira når me etter noen veker møttest. Og så hadde me det som 'plommen i egget' i et par måneder. Han lyste opp når han såg meg, skreiv sms om sommerfuglene i magen og hvor mye han savnet meg (rett etter eg hadde gått ut døra hans), gjorde småting for meg og presenterte meg stolt til vennene sine.
At me matchet var det ingen tvil om, men siden noe krasjet... Våres bakgrunner! Han bodde i mangen år sammen med ei som var psykelig sjalu, mens eg har opplevd 'grov' utroskap av ein eg bodde med i fleire år (som da resulterte i to barn -der ingen av dei var mine...) Pga dette ga eg han ingen tilitt fra starten av (noe eg tror han hadde fortjent...) Og etter et direkte ? om han hadde vært med andre jenter på en 3-vekers mc tur, blei han skremt og bestemte seg for ikke å la følelsene for meg bli sterkere (...skulle virkelig ønsket han kunne fortalt meg at han hadde'skrudd av bryteren, FØR eg hadde levert nøkkelen til leiligheten hans tilbake!) Ingenting blei det samme etterpå. Me treftest faktisk i fleire måneder etter det, men me hadde da skiftet rolle: EG var pluttselig blitt den som var den mest intresserte. Eg beg. etterhvert å trekke meg tilbake og sa i fleire anledninger at eg ikke trodde dette ville fungere. Han drog på mc-treff, og enkelte party uten engang å gi beskjed til meg... Når eg var hos han var han forsåvidt høflig, men var ikke særlig kjærlig lengre, og han var meir opptatt av å se tv enn å finne på noe/snakke med meg.
Til slutt fant me ut at me måtte prate (delt iniativ på det) og da fortalte han at han ikke kunne huske at han hadde vært forelsket i meg (!!!), at han trodde han kansje tok meg som ein selvfølge, og at han ikke savnet meg når eg var vekke! Han sa det i ein 'åpen' tone, og på ein fin måte. ...om slikt KAN sies på en fin måte!
Og så var det så godt som 0 kontakt på 2 mnd. Så tok han kontakt da han hørte ryktene om at eg var blitt påkjørt av en bil bak meg og lurt på om eg var ok. Han spurde også om eg ville komme å ligge over hos han (han hadde da vært på byen) og eg takket ja i et svakt øyeblikk. Me hadde ei kjempenatt, der han behandlet meg som 'gull verdt' Eg gjekk tidlig dagen etterpå, for at han ikke skulle tro han hadde forpliktet seg til noe. Gikk med et smil:) Men så er jo spørsmålet: Er han ein kald fisk som virkelig bare kan skru av bryteren, eller er det bare fortrengt??

Hei! Jeg er ny her og lurer på en ting rundt det å starte en chat. Når man trykker på "start chat" på en person, skal det da skje noe? -Komme opp et nytt vindu eller en "tenkelinje" som venter på på at den andre skal godta? Jeg har prøvd å starte chat med en person uten at noe skjedde, tør ikke prøve igjen i tilfelle han avviste meg...

Tråden for morra hilsen,,, ;-)

har en gniende mistanke at jeg er ganske ensom her på sukker forum kl 08 på morra.

For en del av dere er det jo fest idag heldiggriser. :)
Hadde det ikke vert for "obligational foreldere kommer på års besøket",
skulle jeg dratt også. Hvem vet, hvis sukker gir mulighet for "siste sekund" påmelding kanskje jeg rekker det.

ha en skurkete fest dere som skal... ;)

Hvor mye vektlegger dere en veltrent kropp på en mann??
Ta i betrakning at resten av mannen er i vater, og ikke bare et tomt skall :-))

Dette går jo på det ytre og overfladiske, men alikevell..... vil ha ærlige svar!!!!

...Lurer på om det er noen som virkelig har noen skikkelig gode opplevelser i fra Sukker ..eller andre nettsider , som de kan dele med oss andre som fremdeles er på leit . . . ??

Hei,

(kresen mann her, som har lyst å dele betraktninger.)

Jeg setter nysgjerrighet høyest.

Utenom det har jeg mange rare små ønsker...
- Jeg liker den som har lyst til å lære hele livet.
- Jeg liker evne til refleksjon. Etter å ha lest utallige profiler på Sukker og andre steder...så begynner jeg å få en følelse av at de som reflekterer mye.....kanskje ikke benytter dating på nettet?
- Jeg liker engasjement. Om det er engasjement i Røde Kors, eller om du sitter i styret for en danseklubb, så går det for det samme. Så lenge du brenner for noe! Og jeg begynner å tro, at de som er på min alder (30-40) og faktisk brenner for noe.... de har ikke tid eller lyst til å drive med nettdating. De skaffer seg venner og partner gjennom det temaet de brenner for (eller jobben).