Sukkerforum

ulveøyne

Ingen svar
(kvinne 33 år fra Oslo) Privat melding

er det noen som har ulveøyne bøkene her???????
mangler bok 17 og utover.

Date med en mann som så fantastisk ut , helt til han begynte å snakke og lukte!
Herregud,i denne varmen må vi alle vaske oss her og der!
Og pusse tenner!

I mitt hode er de som ha skrevet at de søker " elsker eller elsker med kvinne" personer som ute etter noe på si. Jeg er klar over at det er min tolkning. Men tar jeg feil? Jeg skjønner at man teoretisk kan velge den termen uten at det er utroskap i bildet. Men gjør noen det ? Finnes det noen single her som har brukt den? Hva tenker dere andre når dere ser dette?

Noen andre som skal dit i samme perjode ?
Reiser med mine to barn på 12 og 15 år.
Hadde vært hyggelig om du / dere tok kontakt

Nå har jeg truffet ei dame her inne, er enda i bli-kjent-fort-fasen:) Mye dating og flørting. Du verden så herlig jeg har det! Vi har gode tanker og følelser for hverandre. Trives veldig godt i hverandres selskap. Ser ut som dette blir sommeren jeg smiler og er glad hele tiden:)

Reiseradioen

Siste svar ti. 10 juni 2008 22:00 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym HumlaSuse

:-) Er det flere enn meg som synes at Reiseradioen er selve symbolet på sommer, sol, kaffe på trammen og late dager ? :-)

På byen i helgen traff jeg en herlig type med Harley som jeg dessverre ikke klarte å finne på avtalt sted litt senere :( Jeg vet han har mc og er på Tyrigrava når mc-.folkene treffes, men når er det??

Heisann, heisann!

....det gjelder musikk.....og en morsom versjon av "jag trodde änglarna fanns" (opprinnelig av Ole Ivars).... Av alle ting, så hørte jeg den på enorm lydstyrke fra en fiskeskøyte (omgjort til "fritidsbåt") helgen som var ----- og jeg skulle så gjerne ha hatt den låta som et humoristisk musikkinnslag blant mye annet til 40-årslaget mitt til helga...

Versjonen jeg sikter til er "manipulert" med bl.a. litt rapp, mere bass og rytme osv.... (..jeg er VELDIG dårlig på faguttrykk i musikkverdenen, så "eksperter" må være så snille å ha meg unnskyldt...) ....det er søkt via LimeWire på opprinnelig tittel, men intet resultat annet enn de originale variantene, og det er da naturlig å tenke at både tittel og artist kan ha forandret seg....

Noen som vet?

Jeg har et fint liv. Jeg er glad, positiv og lykkelig for alt jeg har. Jeg har venner, familie, jobb, leilighet, bil og alle muligheter til å gjøre hva jeg vil!

Allikevel er det noen dager hvor jeg blir trist og føler savn og ensomhet...
Savn etter en kjæreste, en å dele livet mitt med, en å dele hverdagen med og en som er min annen halvdel. Frustrasjon over at "alle" i vennekretsen har noen og alle spørsmål om hvorfor jeg fortsatt er singel. Da blir jeg skuffet over at jeg ikke har funnet dette enda, frustrert over at jeg ikke får det til og sint på alle som jeg har gitt mitt hjerte til som ikke ville ha det :(
Jeg kan føle at jeg er helt patetisk som legger ut en profil på internett for å finne min hjertens kjær. Presenterer meg så godt jeg kan, legger ut bilder og viser meg i all min sårbarnhet. At dette er så viktig for meg at jeg logger meg på hver eneste dag, flere ganger om dagen, spent på nye meldinger, nye profiler. Kanskje, kanskje finner jeg han eller han finner meg... Nå har det gått noen måneder uten hell, og skuffelsen når meg :(

DA HAR JEG FORUMET og alle som skriver her :) Dere får meg til å håpe, smile, le, bli oppgitt, bli engasjert
og fremfor alt får meg til å føle at jeg ikke er alene om alle følelser og tanker jeg har om min singelstatus :)

Så takk til alle dere som skriver inn på forum. Dere får min dag til å bli lysere!!

Kan noen fortelle en skikkelig kjedelig historie så jeg får sove? :)

hei til dere som leser at folk skriver feil gi dem heller en sjagse til.eller lær dem og skrive riktig.har jeg får stått dere riktig så vil ikke dere sende svar til bake får di han ikke kan skrive.han kan mange andre ting som ikke dere kan.jeg vet jeg skriver mye feil nå får jeg har ingen jeg kan snakke om det med.jeg har vært singel lenge nå.jegsynes dere ikke skal dømme noen om man er stor eller litten tykk eller tynn.det viktiste er at man må være to får og hjele værandre til målet i livet.jeg venter bare på em hand og holde i og være god mot.

Hvor mye betyr profilbildet for hvor mange hendvendelser man får?
Diskuter.

Konstruktiv dialog på sukker. Begynn og les nederst. ;) Skal man le eller gråte? Jeg blir i allefall utrolig inponert:

Slutt å sende meg meldinger sa jeg. Er så drittlei sånne som deg som bare sender meldinger uten å ha noe konstruktivt å si!!! Møkkakjerring altså...
--------------------------------------------------------------------------------

Tidligere kommunikasjon
18/05/2008 kl 13:15 skrev du til :
Hmmmm...ok. Bedre enn dum! Enjoy! ;)

---
18/05/2008 kl 09:49 skrev :
Frekk

---
18/05/2008 kl 02:02 skrev du til :
Snakke ikke i mobil på et eneste et av bildene! Frekk eller dum? ;)

---
18/05/2008 kl 01:12 skrev :
Fant du virkelig ikke flere bilder av deg enn at du måtte legge ut ett dårlig bilde av at du snakker i mobil?

En tråd er slettet. Ett medlem på sukker hadde mottat en falsk advarsel fra en annen bruker om at emails ble frigjort. Denne meldingen ble uheldigvis kopiert rett inn i forumet av mottakeren fordi vedkommende trodde på innholdet, ville advare andre og ikke visste at posting av slik skadelig falsk informasjon normalt ville ha ført til utestengelse.

Vi understreker at ingen opplysninger, hverken emails, eller noen andre har blitt, eller noen gang vil bli frigitt fra Sukker. (Dette er selvfølgelig et selvmord for enhver betrodd nettside). Det er ikke første gang noen planter falsk informasjon og det er selvfølgelig svært enkelt. Vi håper våre brukere heretter forstår at de kan stole 100% på Sukker hvis de hører om slike graverende forhold igjen.

Når det er titusenvis på Sukker så vil det alltid være noen få som føler trang til å ødelegge og det er opp til både oss og våre normale brukere å forhindre at disse ikke lykkes.
Vi er forøvrig veldig glade for at Bergensfesten gikk bra :)

Hvorfor er det sånn, at alle de søte jentene bor langt borte?

Var på en fest for litt siden der jeg kom i prat med en kar som hadde vært registrert på Sukker og kommet i kontakt med det han trodde var ei flott dame, med bilde og alt. Til slutt avtaltes de å møtes. Stor var overraskelsen da han traff en mannlig kollega på det stedet de avtalte, og han kunne fortelle ham at det var han som hadde utgitt seg for å være nettopp denne dama.

Så jeg lurer litt på om dette er noe andre også har opplevd, eventuelt hvordan dere reagerte.

Hei!

Jeg skriver en del med en jente som jeg føler jeg går veldig godt overens med. Føler det er gjensidig, selv om det som regel er jeg som tar initiativ til å starte samtalene her inne (er det et dårlig tegn?). Jeg er litt redd for å være for pågående, men jeg vil heller ikke legge meg for mye bakpå... Da kommer man jo ingen veg...

1. Hvor ofte bør man egentlig kontakte den andre parten her inne (med fare for å virke desperat...)? Er det en uting å kontakte folk nesten hver dag, eller bør man prøve å holde seg til få ganger i uken? På den andre siden kan det jo virke veldig passivt hvis begge er pålogget uten at noen tar kontakt :s

2. Hvor lang tid bør det gå før man kan be den andre ut på en date?

Jeg er veldig urutinert når det gjelder dating, spesielt nettdating, og har virkelig ikke lyst til å ødelegge noen gode muligheter om dere forstår...

Idag tok min Formel 1-"helt" Robert Kubica sin første seier under Canada Grand Prix! :-)
Jeg og sønnen min (6) fulgte løpet og koste oss stort med mye action og et supert utfall! Sønnen min var egentlig ikke like fornøyd da hans helt, Kimi Räikönnen, ble påkjørt i pit-lane og måtte bryte.. Egentlig heier han på Michael Scumacher da.., men siden han har gitt seg, heier han på Kimi som nå kjører "bilen hans".. ;-)

Jeg eier null interesse for folkesporten fotball, men følger Formel 1 med stor interesse, og skulle gjerne vært på et løp en gang (minst..) for å oppleve spenningen og stemningen på kloss hold.

Jeg vet mange sliter med aksept i stua for å følge fotballkamper på TV til stadighet, og da det jo er fotball på TV hver dag (?..) skjønner jeg jo at det kan bli litt mye for noen. Men jeg ser på flere profiler her inne at det er stor interesse for fotball hos jentene også og da er det kanskje enklere?

Er det håp om å finne jenter her som kan tåle solfylte søndag ettermiddager i skyggen inne foran TV'en med motordur og action et par timer omtrent annenhver uke gjennom sommerhalvåret? B-) (Vet det går an å ta opp løpet og se det senere om man skulle finne på å gå søndagstur hånd i hånd også da! ;-) )

Hei dere som titter innom siden men skriver aldrig brev til bake. Men er bare inn om får og vise deres side. Og så ser jeg noen har vært der så svarer jeg til bake men så hører jeg ikke noe mer. Men så er det noen som skriver at dem er veldig en somme og jeg tar kontakt. Men da er dem pluslig ikke intresert mer og vil heller leve av lene en og prøve.

Nå avslutter jeg det her medlemskapet på sukker.no. Traff ei kjempe jente her på sukker for ca 14 dager siden.Hadde besøk av ho i helga og det ser ut som om det blir kjempe bra mellom oss. tiden vill vise det. Lykke til dere og. Håper dere også finner det dere søker etter.

skulle ha studert i oslo gitt :p

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jonnyxx

...Er ikke alt for mange aktuelle damer i Tromsø som har sukker profil nei ;)
*sukk* :p

Noen som har noen gode sommerlåter som kan lette humøret littegrann? :)

er det noen

Ingen svar
(mann 53 år fra Akershus) Privat melding

skal til festen den 14 juni på kokkamok

Jeg er en 25 år gammel gutt, og ser på meg selv som allright og ganske kjekk, men aldri hatt noe flaks når det gjelder forhold. Har aldri vært i ett, og aldri vært på en date heller.
Virker for meg som om det er lettere for jenter, at de stort sett trenger bare å vente på at guttene skal komme til dem, mens vi gutta må streve, eller noen må det da. Noen trenger ikke streve i det hele tatt.

Hva synes eller tror folk her?

Hvis man først skal forstørre (og det skal jeg, så ingen vits i å klage på/advare mot dette i denne tråden) hvor mye? Hvor? Jenter med erfaring please!!!! Gutter med preferanser (og erfaring..) please......!!!!! Dette er en veeeeeeeeeeeeeeldig viktig tråd!!!!!!!!!!!!!!

Kravene til en potensiell kjæreste er høye. Men i hvor stor grad klarer man å tilby like mye som man krever selv? Og klarer man selv å bedømme sin egen "markedsverdi"?

Prøver å "chatte" med folk her inne jeg, men de gidder ikke åpne "chatten" engang! Har de så mange strålende tilbud?

Hva er forskjellen her? Går det på om vedkommende allerede er i en chat eller er det et visst antall minutter med inaktivitet?

....sender en vanlig sukkerbruker her inne?

Er helt fersk og har bare vært her noen få dager. Syntes jeg kanskje gikk litt bredt ut da jeg fyrte avgårde 10 mailer til de mest interessante profilene jeg fant, men er nå midt inne i andre runde med mailer etter å ha hørt om andre som sender hauger og lass av mailer.

Har samtidig mottatt et par mailer med matchtre som er rødere enn Aslak Sira Myhre og lurer på hvorfor i alle dager dem sender en mail. Er det ikke meningen at man skal finne noen man kan passe sammen med?

Så spørsmålet blir: Hvor mange mailer sender dere avgårde? Jeg ser ikke akkurat det store i å passere 30-50 mailer og er veldig usikker på verdien av å gå bredt ut.

Noen som har vært her en stund som kan gi litt innspill?

Tenk så masse god sex vi går glipp av mens vi er single. Å ja, vet det er mulig med one-nightstands men det er ikke det samme.....

Ser det er gjennomgående mange jenter som ikke ønsker barn ( tolkes slik når de har blodrødt blad ), men som også har grønt blad på NÅR de ønsker at det passer å ha barn. Blir ikke det som å si at man vil ha vil gå tur med bikkjer, men ikke ha en?
Synes det er en motsigende påstand...

Hva er greia, hvis noen vet det?

Erlend Loe har vært inne på det, og flere andre med han -enhver idiot kan få seg dame, men det er slettes ingen selvfølge for alle.

Jeg har gjort meg noen tanker om dette, og etter nærmere ettersyn i både nær omgangskrets, egenerfaringer og frustrerte historier fra gode venner undres jeg over flere ting.

Ville det være en god ide om jeg sluttet i jobben min, ble arbeidsledig boms, levde på lånte penger, og sleit med å ordne meg kontantkort til mobilen? -da kunne noen reddet meg.

Om jeg kanskje burde vært litt mer fysisk utagerende med lav toleranseterskel? Jeg har enda tilgode å høre om en konemishandler som sliter med å bli gift, og enda mindre er singel. Slike menn har jo definitivt et enormt forbedringspotensial jeg ikke kan sklte med.

Og er man ikke av den fysiske typen, så burde man sterkt vurdere psyko versjonen -denne type personlighet mestrer mishandling i flere former og har alltid minst en dame, hvorav den ene gjerne er titulert som kone. Sansynligvis er dette en form for mennesker som ansees som "gode på bunnen, og misforstått" og når ingenting annet gir fornuft, så appelerer det kanskje til morsfølelsen? I alle fall, får de ikke dame, så tar de dama fra kompisen sin, eller truer til seg en som lar seg undertrykke frivillig.

"Du kan forelske deg i et fjols i et glimt av et sekund, men det tar et liv å lære seg å verdsette et ekte menneske"

-fritt oversatt

Jeg har høyere utdannelse, en jobb som er både krevende og spennende og i stadig utvikling. Jeg klarer meg selv økonomisk -dette inkluderer at jeg har tak over hodet, og egen telefon.:o) Ikke drikker jeg overstadig mye heller, men jeg har god greie på vin, Jeg trener regelmessig både innendørs -og ikke minst utendørs. Jeg har enda tilgode å slå ned noen, men jeg ville gjort det uten å nøle om noen truet mine nærmeste. I grunnen har jeg ingen store konflikter i livet mitt, er i balanse med meg selv, og klarer meg godt på alle måter. Jeg har masse å gi, og har et åpent og lekent sinn. Til sist, men ikke minst, jeg er en dyktig kokk, og kan trylle frem gode retter på kjøkkenet av praktisk talt ingenting.

Er det rart jeg sliter med å få meg kjæreste?

Hvordan er det med dere- har dere tro på livslang kjærlighet? Greier vi å finne ein partner som viser gjensidig respekt og er støttende livet ut? Hva skal til for at vi skal leve sammen resten av livet?

Det gjør hvertfall jeg =) Håper Frankerike vinner i og med at jeg er halvt Fransk :D

Kjære sønn !

Jeg skriver dette langsomt, fordi jeg vet at du ikke kan lese så fort. Vi bor ikke der vi bodde da du reiste.
Din far hørte nemlig at de fleste ulykker skjer i hjemmet, så derfor har vi flyttet til et annet sted.

Jeg kan ikke fortelle deg den nye adressen, for de som bodde her før tok med veiskiltet og husnummeret da de flyttet, slik at de slapp å endre adressen sin. Din far har fått ny jobb. Han er kommet høyt på strå og han har 1600 mennesker under seg. Han klipper gresset på gravlunden. Der ligger blant annet de udødelige Mozart og Beethoven.

Denne leiligheten har vaskemaskin. Første dagen puttet jeg 4 skjorter i den og dro i snora, men jeg har ikke sett dem siden. Det var to lokk på den, men de har vi ikke bruk for på badet der maskinen står, så det ene bruker vi til brødfjøl. Det andre var det et stort hull i, så det har vi brukt som ramme rundt det fine bildet av bestemor og bestefar. Senere har vi funnet ut at det ikke var vaskemaskin, men et fint fotbad-apparat. Du putter en fot oppi, vasker den og trekker i snora. Du får da rent vann tilden andre foten.

Det har regnet to ganger denne uken. Tre dager første gangen og fire dager den andre. Du husker den jakka du ba meg sende deg ? Din tante sa at den ville være altfor tung å send i posten med de store tunge knappene på, så vi klippet dem av og la dem i lommene.

Vi har fått et brev fra begravelsesbyrået. De sa at hvis vi ikke betaler det siste avdraget på bestemors begravelse, så bærer det rett opp med henne.
Din søster fikk nettopp et barn. Jeg har ikke hørt om det ble gutt eller jente, så jeg kan ikke si om du er blitt onkel eller tante.

Din onkel John som arbeider på Vinmonopolet falt i en tønne med whisky. Noen kolleger prøvde å dra ham ut, men han greide å kjempe seg fri, så han druknet. Det tok lang tid, og han måtte på do to ganger mens det stod på. Vi kremerte ham og han brant i tre dager. Tre av vennene dine kjørte utfor en bro og ut i elva. En kjørte og to andresatt på lasteplanet. Sjåføren greide å sveive ned vinduet og redde seg, men de som satt på lasteplanet greide ikke å få ned lemmen, så de druknet.

Når jeg dør, håper jeg at jeg sovner stille inn, slik som bestefar, og ikke med skrik og hyl slik som passasjerene i bussen hans. Da det ikke skjer så mye her, har jeg ikke mer å skrive om.

PS. Jeg skulle ha lagt noen penger i konvolutten, men da hadde jeg allerede limt den igjen.

Din Mor

er det mange av dere flotte jenter fra Bergen som skal på festen på fredag?

Leser ofte menn som søker etter: ettertraktede jenter / jenter som alle menn gjerne vil ha / osv. Ikke er de noen fotomodeller selv heller akkurat. Er de ute etter å vise andre hva de har "fanget", eller er de så påvirket av magasiner, tv, reklamer og filmer osv og tenker at slike jenter er hva som kan gjøre dem lykkelige? Dette er jo menn som matcher meg i alder, og ikke fjortiser liksom.

Stakkars de jentene som faktisk bare er født vakre etter dagens standard. De har min største sympati!

Gjennom forumet får vi kjennskap til mange mennesker med gode kvaliteter. Deres tanker og meninger avdekker egenskaper som intelligens, integritet, kunnskap, humor, lekenhet osv, egenskaper som etterlyses i mange profiler. Dette er vel en glimrende anledning til å vise frem sin stolte påfuglhale til det motsatte kjønn?

Er det da mange som finner hverandre gjennom forumet? Eller iallfall blir kjent her og går på date?

Sjekk ut om du er i faresonen ved å besvare hans ti spørsmål nedenfor. Svarer du ja på minst tre av disse, bør du kanskje vurdere betydningen av sex i livet ditt.

1) Har jeg sex i upassende situasjoner, på upassende steder og/eller med feil mennesker?
2) Lover jeg meg selv ting eller lager jeg regler for meg selv i forhold til min seksuelle adferd, som jeg ikke klarer å holde?
3) Har jeg mistet oversikten over sexpartnere jeg har hatt de siste tre årene?
4) Har jeg sex uten å tenke på konsekvensene (for eksempel risiko for å bli tatt, bli smittet av kjønnssykdommer etc.)
5) Føler jeg meg ukomfortabel med min masturbasjon, mine fantasier, mine rekvisitter og/eller de stedene jeg gjør det?
6) Føler jeg meg trøtt, utslitt, kynisk. Er jeg på vei dit?
7) Føler jeg at livet mitt er uhåndterlig på grunn av min seksuelle adferd?
8) Har jeg sex for å håndtere eller rømme fra livets problemer? Føler jeg at jeg har rett til sex? Føler jeg at jeg fortjener sex?
9) Har jeg et seriøst forhold som trues eller som er ødelagt av min seksuelle aktivitet med andre?
10) Føler jeg at mitt sexliv påvirker følelseslivet på en negativ måte?
Spørsmålene er ment å gjøre deg mer bevisst på oppførselen din og avdekke om sex har et usunt grep på deg

Fant denne og måtte le ..... er det noen som føler seg litt avhengig??

;oP

Snart er sommeren her. Folk er ute med alle vennene sine, folk er forelska, folk er gravide, folk ser så vellykket ut der de sitter med slanke kropper på utekafeer med dyre solbriller og colgatetenner mens de smiler, flørter, spiser middag ute og nyter livet.

Jeg lurer på om det er noen andre enn meg som ikke alltid har noen å ringe til, som ikke alltid føler meg så kul, som føler at sommeren kan virke tyngende. I Norge tenker mange av oss med lengsel på sommeren hele vinteren, så kommer sommeren og jeg lurer på hvor jeg skal gjøre av meg hele tiden. Noen som føler det litt som meg her, eller er jeg alene om å ha et sammensatt forhold til denne årstiden?

Hva ville du satt veldig, veldig stor pris på at en fremtidig kjæreste ville gjøre for å glede deg? :-)

sola skinner og det er sommer, hvad er det som har hent med os, her sitter vi kveld efter kveld og sjekker mail, og profiler, nogen ganger går lidt av arbejds tiden også til dette, vi er så mange single mennersker i alle alders grupper som søker, nogen finner en hjerte venn og andre er ikke så heldige, egentlig skremmende at vi må bruke nett for at treffe den som vi savner, er det tids klemmen eller har vi blitt så redd for direkte kontakt med det andre kjønnet at vi må sjekke ut diverse ting først før vi tar kontakt, jeg stiller meg selv dette spørgsmålet, og tror faktisk at det er det som stemmer, syntes faktisk at det er lidt flauvt at sjekke på denne måten , er ikke så sikker på at jeg vil kunne fortelle mine barn at han som jeg traff, han traff jeg på nett,( hvis jeg er så heldig at jeg treffer ham da, ) er glad for at sukker holder fester for os single og håper på at jeg treffer den jeg søker på en av disse festene,

http://farm4.static.flickr.com/3025/2546895299_5d28685212_o.jpg

eller hva :P

Hva betyr det egentlig når vi snakket om at noen er bortskjemt? Hva legger du i begrepet?

Leser noen vad folk skriver på oppslagstavlen ?

Kanskje det vore en ide før sukker og få den litt mer synlig ? ...

I profilen skrives det side opp og side ned om positive egenskaper man ønsker seg hos en partner. Det som i liten grad kommer frem er hvor mye vi tåler av utfordrende ting i et forhold. Og da tenker jeg ikke bare på de interne relasjonelle problemene som kan oppstå, men personlige forhold hos den andre som kan skape problemer.

Tenk deg at en person passer til 80% av beskrivelsen din, og dere finner en god tone. Er det greit om vedkommende er muslim, med tilhørende kulturelle og religiøse utfordringer? Hva om du finner den perfekte kjemien med en person, er det greit om vedkommende har en langvarig og til tider invalidiserende sykdom? Er det greit om vedkommende har en tung bagasje som gjør at ikke alle dager er lystige? Er det greit om vedkommende har et dårlig forhold til sin egen familie, slik at forholdet til svigers vil bli en utfordring? Osv...

Enda verre, hva om noen av disse tingene kommer frem etter at man har blitt sammen og kanskje giftet seg? Hvor høy er terskelen for å bryte opp? Med tiden er vel denne terskelen blitt lavere og lavere i den vestlige verden. Likevel er det mange som leter etter en partner for livet... Har mange tenkt gjennom disse tingene? Hva kan jeg tåle? Hvem blant de potensielle partnerne som kan tåle det av meg?

Jeg vil gjerne sitere Vendela Kirsebom når hun etter skillsmissen snakker om da mannen Olaf Thommessen fikk hjerneslag:" Mest av alt har han ligget på sofaen. Ingen suksess for et ekteskap, akkurat." Få er så frittalende som Kirsebom. Men hvor mange vil ikke reagere tilsvarende i en lignende situasjon?

Jeg spør dette fordi jeg delvis passer til flere av beskrivelsene over. Og jeg tror andelen i befolkningen som passer til minst en av beskrivelsene er stor.

Nå ble jeg fly forbannet her......prøver å være koselig, men at jeg ikke er interesert, men han gir seg ikke.....til slutt skriver han at jeg har en haug med lausunger og en ex i bagrunn!!!! Jeg har samme faren til alle tre jentene mine og ble slutt når hun yngste var to år, i dag er jentene mine 16,18 og 20 år og vi har hele tiden samarbeidet godt pga jentene og vi er stolte av jentene våre...så dette såret når noen slenger ut slikt uten å vite sannheten.....Har andre opplevd lignende?....jeg svarte på d siste brevet hvor han skrev dette.....ble bare så provosert!!!!

Jeg hadde et normalt liv i 2001 men det har jeg ikke mer. Jeg skulle bare ha noen sovetabletter jeg gikk til Legen ble sent til spesiallist tokk en test gikk inn med 100 iq når jeg vår ferdig hadde kun 10 iq . Og mistet lappen grunn av det og så hadde jeg mc lappen på tung mc så jeg skjente mang venner men når jeg ikke hadde lappen mer får svant dem. Men vis jeg hadde hatt lappen på bil kunne jeg kjørt folge bil når vi tro på mc treff. Jeg savner det hele tiden. Men nå føler jeg at jeg ikke har noe liv mer og heller ikke noen og prate med. Der får skriver jeg dette får at dere skal får stå hvordan jeg har blitt behandlet av systemet.. Systemet er virker sånn. Jeg er frisk når jeg kommer men når jeg har vært der noen ganger sa lager dem deg sykere end det du var før mens en annen tar plassen til en som ikke er syk i heletat. Men den plassen får jeg får jeg kommer inn bak veien så må dere andre vente lengre får og få plass

Hvis det er så at det er forutbestemt, kan vi da bare ha det sånn passe "laidback" og rett og slett være vitner til våre liv og vente til det skjer noe positiv .......eller skal vi søke og streve , er det kansje sånn det skal være ....blir litt forvirret her , trenger
noen andre synspunkter . Jeg spørr, er arv og mljø den eneste faktor i våre skjebne ?


Det er stort sett enighet om at damer kan få seg når de vil, mens det samme ikke kan sies om menn. Sagt på en annen måte, damer er i større grad single fordi de er kresne, mens mennene er det fordi de ikke klarer å få seg dame.

Dette er selvsagt satt på spissen, men likevel er det ikke langt fra sannheten.

Hvorfor er det en slik skjev maktfordeling når det gjelder seksuell kontakt?

Nå har jeg vært off nettet i et år fordi jeg møtte en fyr (ute), og er kun på via min venninnes profil fordi hun skulle vise meg en hun skal treffe. Og tryglet om å få skrive dette innlegget.

Jeg ser jo så mange ansikter som var her da jeg var aktiv (venninnen min og meg matcher med de samme tydeligvis, men ikke så rart kanskje), og da hadde jeg vært on and off et par år. Hva foklarer at noen, både kjekke og mindre kjekke, ser ut til å ha vært her i alle disse årene?

Kan det være fordi hjertene ders ikke er åpne nok? Må innrømme at jeg selv ble ganske kresen på nettet og det er jammen ikke sikkert jeg hadde falt for kjæresten min om det var her jeg hadde truffet ham. Jeg hadde sikkert valgt ham bort pga alder, muligens også bosted (litt tungvint men det skal vi jo gjøre noe med uansett). Dere som har vært her år ut og inn, tenker dere noen ganger at dere kanskje gjør noe feil, og eventuelt hva som skal til for å endre mønsteret? Enten endre profil, eller faktisk stille med åpnere sinn? Fordi det du har gjort hittil har jo dårlig uttelling.
Eller tar jeg feil - og du kanskje egentlig ikke har lyst på kjæreste..........?