Sukkerforum

Å være single, voksen, med gode venner - par - men alltid bli vokta på av "livredde" hustruer - det er jeg så lei av at jeg snart hyler! Jeg koser meg og trives - som de andre gjør på fest, danser og prater dype samtaler med de jeg liker. Jeg sjekker ikke opp andres menn av den grunn, tror faktisk jeg er ryddigere enn de fleste på det området (inkludert de gifte!!). Hvorfor kan vi ikke bli respektert fordi om vi stiller uten egen mann??? Og hvorfor skal vi voktes på hele tiden???? Jeg burde sikkert ta det positivt, at det er noe som oppfattes bra og truende, men jeg blir bare så inderlig lei meg - og forbannet. Hvordan takler dere andre slike epsioder??

Er det noen andre der ute som mottar mail fra noen som vistnok ikke har profil lenger eller ikke har noe på profilen? I mailen blir det referert til en @yahoo konto, som jeg blir bedt om å adde for videre chat! Hele mailen blir skrevet på engelsk. (Dårlig engelsk vel å merke)
Hva er dette for noe? Skal jeg bare ignorere dem?

hei.. jeg trenger hjelp!!! neste helga har jeg bursdagen og er litt tomt for idea om hvordan jeg skal feire det..(33 år)

Fra historisk leksikon: Strå i entall, gress eller plen i flertall. Grønt av farve. Kan ha være dyrket kultisk jf. "trå ikke på gresset". Men denne tolkningen er noe usikker.
(Fritt gjendiktet etter Jon Bing)

Jeg skal ikke slutte å røyke, for det trenger jeg ikke, har aldri startet, heldigvis :_))

Uansett mitt nyttårsforsett er rett å slett å bli snillere mot meg selv og i den forbindelse blir jeg vel snillere mot andre også tenker jeg. Jeg fikk en flott respons fra en nettvenn om at graderte mål kan man jo ikke feile, man kan bare starte på nytt hver dag.

Ønsker alle lykke til med forsetter i 2008 med denne linken: http://www.youtube.com/watch?v=brRsRTTp1Pw&feature=related

Hei!
Er elendig til å date om dagen. Jeg graver min egen grav hver gang. Skjønner ikke hvordan jeg klarer det.
Har hatt mange problemer det siste året, men det er da vel ikke noe å fôre en date med første gang man møtes! Jeg mangler positive opplevelser og morsomme ting å prate om, men likevel... Selv tenker jeg: Ville du truffet hun med alle problemene om igjen? Mitt eget svar er nei. Det er jo dritkjedelig å høre på! Jeg prøver å kompensere med å være blid og smile, men hver gang jeg åpner kjeften renner et nytt problem ut. Det virker som jeg glemmer at jeg er der for å flørte og finne ut av kjemien. Jeg har glemt hvordan man flørter! HJELP!

Er dating en treningssak på samme måte som jobbintervju? Noen tips?

Du har møtt dem, og jeg har møtt en del av disse såra, forulempede, lett fornærmelige menneskene. Rett nok sier de at de er ferdig med ex, men er de det ?? Selv om de ikke lengre er i et fysisk forhold til vedkommende, kan man si at man er ferdig med exen når man bærer på svik, mistillit til seg selv og mennesker ?? Sitter man ikke fast da i ettervirkninger selv om det kan være en god stund siden det er slutt mellom dem og partneren. Fine profiler og mange er teoretisk sterke i beskrivelser av seg selv og hva de vil nå, men i møte med dem så merker du at det er noe der, vanskelig å si konkret hva det er…noen stikkord kan være at de blir ….lett fornærmet, er hårsår , piggene stikker ut og de føler seg lett forulempet av noe du sier som i utgangspunktet er uskyldig, men som de lett tar til seg. .

Dette kan jo være generelle beskrivelser, men dette er noen felles elementer jeg har lagt merke til i møte med mennesker. Har noen andre gjort lignende observasjoner ??

Har dåkker tenkt på det....straks det blir snakk om dating så e jo pinadø mæ hele gjengen religiøs og kunne foretatt søndagsmesse i kirken...he...he...og med piggan ute...akkurat som prestekraven.....ohhh..ohhh... please ikke nevn ordet date...la...oss kalle det noe annet...woah....hva med.....venner...ja det var fint og et velsigna ord........yess !!

At hun er VAKKER !

Hvorfor er alle anonyme ??

...noen som vil gratulere...??

Ja nå er alt tilbake ved det vante, feil alder her på sukker. Har figurert med korrekt alder i 8 dager, og så vips er jeg et år yngre her enn i resten av verden. Skal kanskje bare være glad til ;-)

P.s Er veldig glad i bursdagshilsner, hvis noen enda skulle være i tvil....

Har du opplevd noe som har gledet deg, såret deg, gjort deg rasende eller på andre måter preget deg i dag?

Dette fikk meg til å smile:

På vei hjem fra jobb, traff jeg en mann på gata som snakket i mobilen sin.
I det jeg gikk forbi avsluttet han samtalen, tok tlf. til munnen og kysset den, smilte med glade øyne, så på meg og utbrøt impulsivt:

JEG TROR JEG ER FORELSKET!

Verdsetter en mest mulig realistisk profil her inne på sukker.no

Det er så innmari frustrerende å møte ei på date som har fått inn et par bra bilder, men som ikke samsvarer med virkeligheten.
Man danner seg et bilde av den man ev vil møte, arrangerer et treff og det dukker opp noe som mest av alt ligner et takras i forhold til forventningen. Er mektig lei av å skippe alle disse man har brukt tid og energi på, men som ikke svarer til forventningene i det hele tatt! Vær oppriktig og ærlig i profilen din, jeg vil vite hvem jeg møter på forhånd! Hadde man enda blitt positivt overrasket så, men det har enda ikke skjedd meg! Gir snart opp denne nett-datingen jeg.

Skjønner ikke at dere tør jeg, må jo være frustrerende å oppleve skuffelsen til den håpefulle gang på gang.

Stå heller fram som dere egentlig er, så slipper man kaste bort verdifull tid!

Veldig bra nettside må jeg si :( Er superbruker og det er ingen som svarer på mail, ingen som tar kontakt, ingen som svarer på chatten :/ Hva skal til for å komme i kontakt med folk for en kjekk gutt på 23??

Hvordan kan det ha seg at de aller fleste jentene jeg møter her og real life sjelden ser ut til å ha vært single mer enn noen få måneder. Er det virkelig så hast med å komme seg inn i et nytt forhold? Til sammenligning ser det ut som mange flere menn går single over lengre tid. Men dette kan jo heller ikke stemme, hvem er det i så fall disse damene er sammen med?

Jenter, kast gjerne litt lys på dette fenomenet. Kanskje det bare er tilfeldig for meg og min omgangskrets, ikke vet jeg...

Mokkis fortalte i en annen tråd at hun fikk vafler levert på jobben med bud. Flere gode og gjerne selvopplevde historier?
Og til dere gutter: Det er helt klart lov å kopiere påfunnene :))))

På oppslagstavlen under sport og spill vil du finne en invitasjon til å delta på felles skikjøring. Tanken er å bruke dette forumet (diskusjonsforumet) til kontakt og informasjon om hvor vi befinner oss, for her kan vi kommunisere.

Jeg var i Wüllerløypa i Sørkedalen idag, men den var ikke åpen, til tross for mye snø. De sier at den vil åpne på onsdag. Derfor foreslår jeg at vi møtes første gang i Varingskolen i Nittedal. Kom gjerne med kommentarer og spørsmål her, eller på en mail til meg direkte.

Jeg håper at flere har lyst til dette.

Av og til må jeg bare innrømme at øynene mine absolutt ikke klarer å holde seg fra å kikke på damene/jentene på treningsstudioet. De andre gutta/mennen klarer det ikke de heller :-)

Er dette slitsomt for damene/jentene? Bør vi holde oss for gode til denne "glaningen" eller er det et kompliment? Har ofte lurt på det.

Tror heller jeg lager en ny tråd på dette:
Takk for nyttige tips.

Status er nå at jeg snakker med eksen, har truffet henne noen ganger og hun har skjønt hva jeg vil. Hun sier hun liker meg veldig godt, men hun har ikke 100% den riktige følelsen. De gangene vi har snakket sammen har det vært litt tilfeldig, og det har ikke skjedd noe spesielt. Den siste gangen spurte jeg imidlertid rett ut om jeg burde gi opp å få henne tilbake. Etter litt om og men kysset vi og avtalte at vi skulle treffes på en skikkelig, klassisk date og teste om den gode følelsen ville komme. Litt sånn one shot only opplegg…

Så nå må jeg kline til og planlegge århundres date. Siden jeg er så godt i gang med å spørre om tips her, fortsetter jeg.

Foreløpig plan er:
Hente henne, kjøre opp til Holmenkollen park Hotell. Få til et lite opplegg med spa/massasje/champagne som jeg skal prøve å få skreddersydd.
Hjem til meg og lage en 4-5 retters middag sammen. Her må jeg selvsagt ha fikset alle råvarer og tilhørende drikke på forhånd. Nyte middagen og utsikten over byen (den likte hun nemlig veldig godt sist vi var sammen), mens vi mimrer over høydepunktene fra sist.

Jeg er svært mottakelig for gullkantede tips og innspill (igjen fortrinnsvis fra jentene her).

Hva ville dere gjøre dersom dere fikk vite at jenta dere var sammen med hadde en kjønnsykdom.
Dere hadde vært sammen et par uker uten og hatt sex.
Så kom sykdommen ut av skapet. Ville dere ha slått opp eller fortsatt med tanken om at hver gang dere hadde sex så måtte dere bruke kondom.

Hvordan vile dere jenter ha reagert om daten deres hadde herpes?

Jeg vet ikke hvordan det er med dere, men jeg sitter mer og mer med følelsen av at jeg rett og slett er for stygg til å kunne ha håp om noensinne å finne en kjæreste - i alle fall om man skal bedømme etter responsen her på Sukker. (Og nei - dette er ikke et innlegg skrevet for å fiske etter komplimenter. Jeg tar det opp fordi jeg grubler en del på dette.)

Som tidligere nevnt: Jeg er mest vant til ikke å få respons i det hele tatt når jeg forsøker å ta kontakt. Jeg ser ofte at folk jeg har mailet til har vært innom profilen min og kikket, men det hører med til sjeldenhetene at noen legger igjen spor i form av en mail eller lignende. De få gangene jeg får svar, er det med "takk, men nei takk"- innhold. (Med noen ytterst, ytterst få unntak.)

Nylig hørte jeg om en jente som til å begynne med hadde hatt et litt mer anonymt profilbilde. Hun opplevde det samme som meg. Men da hun skiftet til et portrettbilde som viste at hun faktisk var veldig pen, svarte mange av de SAMME mennene som tidligere hadde avvist kontakt med henne, med positiv interesse! (Ofte var dette folk som i profilen skriver: "Utseendet betyr ikke alt." Nei, særlig!!!)

Jeg grubler videre. Jeg tenker på at man burde tro det var et slags sammenfall mellom hvor pen man selv er, og hvor pen kjæreste man kan ha forhåpeninger om å kapre. Er man selv en "firer" på en skale fra null til ti, bør man antagelig være realist og ikke forsøke seg på en åtter eller en nier. Derfor blir jeg desto mer forundret når menn jeg betrakter som temmelig midt på treet utseendemessig, er like avvisende som de smellvakre. Sitter ALLE og håper på å finne supermodeller? I så fall har jo ikke sånne gjennomsnittsfolk som meg en snøballs sjanse i helvete.

Er det flere enn meg som opplever problemer med at hele browseren låser seg når man skal lese innkommet post eller åpne andre vinduer? Det skjer relativt ofte hos meg, og bare når jeg er på Sukker - ikke på andre websider. Hva kommer det av? Er det hos meg feilen ligger, eller?

Mitt "problem" er at jeg bare tiltrekker meg menn som er eldre enn meg. 8-20 år eldre, jeg aner ikke hvorfor det er sånn. De fleste er veldig hyggelige, mange vil bare gi et kompliment. Men så er det også mange som vil ha noe mer. Hvorfor er det sånn at dere tiltrekkes sånn av ei jente på 20? Og hva kan jeg gjøre for å tiltrekke meg litt yngre menn/gutter? Jeg har bare vært i forhold med gutter som er 3-4 år eldre, men en som er ti år eldre? Jeg vet ikke hvordan det ville fungert, så jeg er nok litt skeptisk, selv om jeg ikke lar det stå i veien om jeg liker en person.

Hva er egentlig grunnen til at juss og revisjon blir plassert i samme jobbkategori her på sukker!? Jeg mener dermed sier sukker at jussen er jo døll, og sukker har understreket dette ved å sette det i kategorien "juss og REVISJON". Utallige uavhengige undersøkelser har kåret revisjon til noe av det mest usexy man kan drive med. Men det er jo ikke tilfelle i det hele tatt! Juss er sexy og populært. Bare tenk på utallige flotte TV serier som handler om juss: Ally Mcbeal, Law and Order og ikke minst fantastiske Matlock!
Hvor mange revisjonsserier finnes!? nei, akkurat. Ingen...

Hvorfor er ikke juss og flyvertinne i stedet som jobbkategori?! Det er to sexy yrker som hører sammen!

Brannfakkelen er herved kastet.

ps. jeg måtte bare få dette ut og klage til noen. Alle jeg kjenner som holder på med juss er nemlig utrolig sexy og synes jeg må kjempe deres sak. For alene tør de ikke stå frem...

Har dere lagt merke til hvor mange som skriver i tråder om at man ikke finner noen !

Mange ønsker seg en yngre partner . Jeg skriver i min profil "" kanskje vi burde ta en titt i speilet så forstår vi mer og aksepterer....at også vi faktisk er blitt eldere enn 35 år....selv om vi føler oss som 35 :) " og det er nok ofte slik det er....20 åringene får hendvendelse fra 30 åringer.....40 åringer får hendvendelser fra 50-55 åringer osv....kan det være en årsak til at ikke mange finner noen??...for de man søker er mer interessert i sin aldersgruppe, eller yngre ??.

******************************************************

Generelt i samvær med mennesker:
Så observerer jeg at det å være noe crazy, stand up morsom mann i min alder, energisk m.m. er ikke bare enkelt, fra folk på min alder får jeg ofte følelsen at jeg som er såpass voksen, ikke skal være barnlig og sprø.....yngre ser igjen nærmest på deg som en som "prøver" å være kul og ungdommelig....men så finnes det mennesker midt i mellom som er raus og har få "tagger" i seg selv...som jeg pleier å si.....disse synes å slappe mer av, mindre forutintatt i sine holdninger og tar deg slik du sier du er............ :)


Tilnærmelsen

Ikke et smil skulle unnslippe. Ikke en minste mimikk som kunne vitne om den brennende gløden han nedkjempet hver gang de innledet sine møter. Han satt som forstenet i sitt andre jeg. Lammet av en psykopatologisk vranglås. I timevis kunne han sitte som en steindukke og pirre hennes nysgjerrighet. Og samtidig der inne, uangripelig liten bakenfor seg selv, forsmådd, tasset en kjempe rundt i frykt for at lyset skulle slukne om han tillot å se på det.
Å hvor disse små variasjoner i tonefall skulle tvinge ham i kne. Hennes latter, hver gang etterfulgt av det fordømte blussende vidunderlige blikk som strømmet lammende dypt innover i ham mens det ransaket sjelen hans for gledens sporer.
Responsfri, uberørt og høflig var alt han var, og noen gang ble. For jenta ga til slutt opp sin kjærlighet og gjenforente ham med seg selv.

Sørlandet snør ned igjen.... ingen biler eller busser her , og jeg snør inne. Noen som vil hjelpe å ta i et tak (-;

Mitt spørsmål til dere er om det er nødvendig å være forelsket først for å få en kjæreste/ livsledsager som man har det virkelig godt med i mange (alle) år?. Kan man når kommumikasjon, fysisk tiltrekning, annet er meget bra, eller mangel på noe av dette, allikevel få en dypere følelse av å være glad i et menneske og med det ønske å være kjæreste?. Noen som har kjennskap eller egenerfaring om hva man kan forvente av utvikling om man ikke er forelsket i utgangspunktet.
Jeg er ikke selv i denne situasjonen, men det var en tanke som slo meg i lys av tidligere erfaringer, og observasjon av venners forhold.
Jeg har funnet svaret for min del, men det ligger noen år tilbake i tid.

Jeg har en profil, med flere bilder.
Tror ikke jeg skremmer noen.
En kort og grei og leselig beskrivelse.
Støter ingen, tror jeg fremstår som en bra person som flere ville likt.
Har spurt andre om en ærlig reaksjon på profilen og den av vært bra.

Men når jeg forsøker å ta kontakt med folk i fylket, leser dem meldingen uten å svare, eller bare ser på profilen.
I andre fylker, sier dem det er avstanden, viss ikke hadde jeg vært aktuell.
Har fast jobb og egen bolig å familien her, vil ikke flytte.

Noen råd?

Kvinner opp og hopp? og svar utbedes!!!

Va betyr kropp gjennomsnittlig?

Mulig man er havna mitt i MaceDonaldo generasjonen men i min tid beskrevs dere som mullen, mulli, korpulent. lubben, småfeit, valkete., knubbig osv...

Har selvinnsikten gått åt skogen eller er det mangel på selvinnsikt som preger siten???


Har du noe nyttårsforsett i år?

Eller er nyttårsforsetter bare dumme målsettinger som sjelden gjennomføres? :-)

Hei !

Har du kommet over noe bra musikk i det siste? Eller kan du anbefale noen av dine favoritter? Og si gjerne litt om hvilken genre den tilhører....

Jeg er alltid på jakt etter å utvide min egen musikksmak, og de gruppene jeg har blitt litt fascinert over i det siste er blant annet:

-Banco de Gaia: instrumental gruppe, har gitt ut 10-12 album, mye fine og sterke rytmer, disse er jeg imponert over! Ganske stor variasjon, en del native-innslag. Veldig eksperimentell.

-Sacred Spirit: dette er samlealbum som har kommet i 3-4 versjoner. De inneholder native sanger, og det finnes flere veldig gode der, etter min smak. Yeha-Noha er f.eks. en navaho-chant som krigere lytter til etter en kamp for å nullstilles i hele sitt system. Til og med US Army skal ha brukt den på sine soldater etter kamp. Yane-Heja-Hee er også en lignende fin navaho-chant på en av platene.

-Cusco: også instrumental, mye rytmisk og sterk, flere meget gode album, mye stor og fyldig i formen, tidvis suggererende.

-Zero 7: rock/pop, ikke så verst, har noen bra etter min smak.

Lager en ny tråd jeg :) Så kan alle få det med seg.
Tar samtidig sjansen på å kopiere innlegget til Sukker fra nederst på Nyttårsaften tråden.
Glerer meg til muligheten for bortover og nedoverski og å treffe mange hyggelige mennesker ;)
Sukker skrev:
"Hotellet er Spåtind høyfjellshotell og tidsrommet er fredag 29.februar til 2. mars. Det blir snart påmelding der.
En fin animajson over området finnes på denne linken:
http://www.spaatind.no/

:)"

Kikking

Ingen svar
(kvinne 59 år fra Akershus) Privat melding

Bare kikk ... det er deilig !!
Men kun av deg ... akkurat du, ja !!

Prøver igjen !!

Ingen svar
(mann 37 år fra Oslo) Privat melding

Hei hei alle sammen , alt er bra ?? '
jeg har vært og oppdatert min profil igjen , jeg har ikke vært her på en stund og har liksom ikke vært den som har vært mest på gående liksom .
men nå er jeg til bake , så til alle som leser dette . ta en titt på siden min a , og si hei til meg ;)

Forslag til Sukker

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Lurer

Kan dere ikke lage et valg som gjør at man kan velge bort profiler fra sitt søk. Noe alla "ikke interessert"-valget, men at den andre profilen fortsatt får opp deg og kan fortsatt sende melding til deg. På den måten slipper man å risikere å begynne på ny samtale men noen man kanskje meldte litt med tidligere (hvis de feks har byttet bilde eller noe).

Har hørt flere som etterlyser det samme.

Jeg skal glatt inrømme, når jeg leser profiler til en del her inne (=damer) så mister jeg interessen på grunn av skrivefeil. Og betyr det at jeg er for kresen eller? ... man kan kanskje si at "det damen skriver i profilen er hun, - take it or leave it" ...


...men...

Jeg har faktisk høyere toleranse for skrivefeil i de meldingene man sender på privaten, som jo er mer "in the moment" ... enn det som står i profilteksten. Profilteksten har man jo god tid til til å finpusse.

"Nysgjerrig" skrives forresten på følgende måte: "nysgjerrig", og ikke "nyskjerrig". Men jeg skal innrømme at det høres ut som en sk-lyd.

En sjekk av hvordan ord staves kan man ta på http://www.dokpro.uio.no/ordboksoek.html (=bokmål). En oppussing av stavefeil på profilen kan være like så nyttig som pene bilder, eller eventuelt mange års trening for å få en veltrimmet kropp...?

hilsen
'08 - et bra år

Det nærmer seg 100 påmeldte allerede til festen den 2.februar. Ettersom det "bare" er plass til 350 stykker vil det også denne gang bli fullt før tiden. Denne gang drives ikke stedet av Thomas Giertsen, men av Joachim i Thon gruppen. Vi har forøvrig hatt et godt og langt samarbeid med Joachim... :)

i siste shape-up
på sexy sider
står det

"Finner du en type online, er det statistisk mer sannsynlig at du hopper i høyet med ham på første daten. Chatting på nett bidrar til at man kjenner hverandre bedre før man møttes (tro man, i alle fall .!) og dermed ender 30 % opp med sex på første date. "

Da skjønner jeg hvorfor det er så vanskeligt å ta en kopp kaffe kl 1200 en lørdag. :-D
Hva sier gutta ?

"Klikken" er vel å definere som vi som skriver mye, som bor i Oslo / omegn og tar sjansen på å treffes IRL.
I så tilfelle vil jeg som en representant for disse si at vi er blandt de mest innkluderende som er her... tror jeg.
For å nevne et eksempel: Ifb nyttårsballet var det noen av oss som innlosjerte andre som bor utenbys for å gi dem muligheten til å være med på ballet uten at lommeboken krympet helt inn.
Ville du gjort det samme?

Mange av dere sukkerjentene og -kvinnene er i følge profilene tydeligvis flinke til å trene og passe på dere selv. Hvordan er det med de av oss menn som ikke trener på studio, eller som ikke jogger fast 2-3 ganger i uka? Faller vi da fort ut av interesse for dere?

Hvis trening for mulige dater er et must for dere, er det kanskje et godt insentiv til å gjøre noe med det.. Ikke trening - ingen dater! En alvorlig trussel egenlig..

hei er ganske ny her å lurer på skikk å bruk på SUKKER
har sendt noen mailer til noen av jentene her inne men de svarer jo ikke ???
helt i orden å bli avist ikke no problem med det...
MEN DE KAN JO GIDDE Å SVARE DA!!!!!!!

hva skjer når jeg merker av en fyr som ikke interessant? kan han se at jeg har gjort det eller?

Hvorfor er alle anonyme her da,, feiginger :P

Første gang jeg er på et slikt arrangement på nyttårsaften....har altså lite erfaring i så måte, men snakket med folk som sa det virket kaotisk, forvirrende, noen hadde ventet opp til 1 time i kø for å få kjøpt noe, andre fikk ikke noen drink kl 24.00 som forespeilet, altfor få servitører m.m......men jeg traff da noen av dere fra forumet....hyggelig. :)...andre som har mere erfaringer....hva tenker dere ??

Hei, sukker har nettopp slettet en tråd om hva en kan gjøre på nyttårsaften, uten at trådstarteren ble forespurt. Hvorfor?

Jeg skulle ønske sukker kunne utarbeide noen retningslinjer på hvilke temaer som er lovlige og ulovlige her inne. Mulig de allerede er utarbeidet, men kan noen i så fall si hvor de er?

Bare så det er sagt: INGEN her inne er for stygge!!!!! ...ingen!

Men enkelte.. eller SVÆRT MANGE kan FOR SIN EGEN fordel legge ut en beskrivelse/bilder som henger i hop med virkeligheten. Jeg er mann, men noen av dere kvinner har sikkert opplevd det sammen som meg.

1. KROPP: høyde klarer de fleste å få riktig, men FASONG er det mange som sliter med.

SLANK... betyr slank. Da er man ikke gjennomsnittlig, hvis en er på utkikk etter noen som er SLANK, er det en bismak å møte noen som er medium+. Ja, medium+ kan være fint det, men når en vil møte SLANK og har sett for seg SLANK, blir alt som er "mer" et aber.

GJENNOMSNITTLIG... HER er det mange som har misforstått. Hva er gjennomsnittet her i norge? Jeg dater ikke personer som skriver gjennomsnittlig, med mindre jeg har sett bilde av hele de... for det er så surt å møte noen som sliter med å passe ned i en vanlig stol, når en har fått forespeilet noe mindre.

Par kilo for mye... ET PAR = 2-3 kilo, IKKE 20. Det kalles overvektig, eller stor og fyldig ..som er en EGEN KATEGORI..


Og helt til sist. Hvorfor Legge ut bilder som overhode ikke matcher virkeligheten. Hvorfor gi et feil inntrykk???

Verden er et flott sted, for det finnes ALLTID noen som liker deg for den du er uansett. Utseende teller ikke alt, men for veldig mange kan det være et utgangspunkt for noe mer, forutsatt for at en kommer såpass godt overens at man får til et møte.

Det er SURT å bli AVVIST... men det er like surt å måtte avvise noen, spesielt når det aldri hadde trengt å skje, fordi en aldri ville møttes om en hadde visst sannheten!

Er det noen som vet om det går an å blokkere noen?

Godt nytt år!

Denne etterlysningen lå fra en ung mann i tråden om tilbakemeldinger til nyttårsfesten: "PS: Hvis du er Askepott som dukket opp fra intet og ga meg et kyss klokken 12 og deretter forsvant igjen så dropp skoen din i denne tråden ;-)" Den er jo bare såååå romantisk - vi må vel hjelpe til med å finne Askepott?

Andre som har etterlysninger?

Godt Nytt Är fras Berlin..Eg er heilt ny pä SUKKER og trengar massa tips....har dykka noko tips ?

etter at en har møtt en interesant person her inne og føler han er perfekt... Skal en fortsette å være her inne. Og hva betyr det at gutten etter flere dater fortsatt er her inne????