Sukkerforum

Nøtteknekkeren

Siste svar to. 10 april 2008 21:46 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Nøtteliten

Nøtteknekker tenker på
Hvis jeg tenker hardt nok vil den briste, så
Speil speil på veggen der
Si meg hvem er tøffest i trynet her
Knekt verre nøtter før
Aldri tenkt tanken på at jeg ikke makter det
Det e'kke værre enn det er
Det bare virker sånn til vi åpner alle dører :)

Tenkte jeg skulle ta en studietur til en av våre kystbyer en helg, ligge på hotell, ta noen utepils og spise godt- rett og slett sudere damer.

Kan noen hjelpe meg med å skrive en søknad til Statenslånekasse, slik at jeg kan få et godt stipend til dette????

Flause???

Siste svar to. 10 april 2008 20:33 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Miracles

Noen som har noen saftige, morsomme flauser å dele med andre sukkermedlemmer her? :)) Jeg tar sjansen og prøver meg på en selv for dermed å kanskje spre litt latter : Jeg er Taxisjåfør av yrke, og her en dag skulle jeg hente en dame på expressbåt kaien her i byen hvor jeg bor. Jeg satte kursen mot kaien, riiiimeli stressa, midt i rushtia. Der vrimlet det av mennesker og flesteparten ville ha skyss. Jeg manøvrerte bilen galant rundt og opp på siden av dama som ventet på min bil, samtidig som tlf ringte. Jeg hørte dama lukke opp bakdøra, sette seg inn, og lukke døra igjen, alt mens jeg satt i tlf.. Etter å ha kjørt straka veien fremover et stykke spurte jeg damen hvor hun ville ferden skulle gå, men fikk ingen svar...så jeg justerte stemmevolumet noe og spurte igjen hvor damen ville..igjen..inget svar! Så jeg snudde meg for å spør..men der sto det en ensom forlatt koffert i baksetet gitt... En av mine flaueste dager på jobb ;)) Og ikke rent pinlig når jeg da måtte ned igjen for å plukke opp en heller sjokkert og noe frustrert dame etterpå...hehe:))

Burde ikke skole tilbudet og eldreomsorgen være like god uansett hvor i Norge du bor.

I dag er tilbudet avhengig av kommunens økonomi.

Vi betaler da alle "lik" skatt uansett hvor vi ville ha bodd i Norge.

Burde ikke dette være en statlig oppgave ?

Hva legger man egentlig i begrepet urettferdig? (Stikkord: Markedskrefter, uflaks, styresmakter, å behandle, å bli behandlet, symmetri.)
Noen forslag?

Nå har jeg vært på Sukker ganske lenge. Lenger enn jeg orker å tenke etter, egentlig. Og jeg vet ikke om jeg skal orke å trekke noen konklusjon. Jo lenger jeg blir værende her, desto mer begynner jeg å se i øynene at det hele er en slags storstilt "konkurranse". En konkurranse der vi som er litt mer på "mosjonistnivå" ikke har sjans til å måle oss med eliteutøverne.

Eliteutøverne er de som er forholdsvis unge, vakre og vellykkede på alle vis. De er allerede vinnerne. De kan, slik det ser ut for meg, velge og vrake i interesserte av det motsatte kjønn. De kan gå på ny date hver dag i lang tid, helt til de finner han eller henne som får lynet til å slå ned og fiolinmusikken til å tone fra ingenting.

Og så har de oss andre. Vi som er litt mindre modellvakre og kanskje fem eller ti år over den alderen som man antar at er holdbarhetsdatoen for freshe fruentimmer. Vi når ikke opp. Vi får ikke være med å forsyne oss. Ei heller når vi stikker fingeren i jorda og sier til oss selv (i selvinnsiktens ånd): Hør nå her - du må innse at du ikke kan velge på øverste hylle. Styr unna de supervakre mennene. Gå for en som ser alminnelig og litt snill ut - kanskje en som er ti eller femten år eldre. Men nei da ... selv DE jogger etter tetskiktet som de ikke har sjans til å ta igjen, og har ikke tid til å stanse opp ved en som trolig ville vært litt mer på deres eget nivå.

Den nyeste erkjennelsen går på dette med alder. Jeg mener: Jeg visste jo at jeg ikke var drop-dead-gorgeous, selv om det finnes folk som påstår at jeg er pen. Jeg visste derimot ikke at såpass mange menn i mitt eget alderssegment ville vrake meg fordi jeg var for GAMMEL. Det kom som en stor overraskelse. Jeg leser her på forum at det antas at interessefeltet mitt begrenser seg til matlaging og familiebesøk (!). Hva faen?! Hva vet de om det? Hva vet folk som overhodet ikke kjenner meg om hvor ofte jeg går på fest, stikker ut på puben, deltar på kurs, padler i kano og slår opp teltet mitt?

Det kjennes litt som om toget i grunnen har gått. Og jeg lurer på hva jeg somler etter, her jeg fortsatt står på perrongen og glaner. Kanskje det er på tide å la medlemskapet på Sukker gå ut av seg selv, og heller fylle tiden med noe som ikke gjør en fullt så deppa. Det komiske er at når jeg kikker tvers over togsporet, til den andre perrongen - den med alle mennene - så står det haugevis av akterutseilte livsreisende der også, gitt! De kikker ikke til min kant. De ser meg ikke.

Jeg tror jeg er usynlig.

I profilen min står det jo hva slags alder som interesserer meg, men øvre grense 28 år.. Likevel er det stort sett kun menn rimelig langt oppi årene i forhold til min alder som kontakter meg. Jeg har jo lest en del i innleggene angående det å ikke svare osv, så jeg vil være høflig nok til å svare såklart, men da fortsetter de å skrive forståelig nok selv om jeg gir ganske tydelige tegn på at jeg ikke er interessert, dvs være kort, kun svare høflig, ikke noe smileansikter eller andre oppmuntrende ting. Jeg vil jo ikke være ekkel å si nei du er for gammel! Men hva er det uansett med disse da når det står i profilen at jeg ikke er interessert i noen over 28, er jeg en magnet for eldre menn eller hva? må jo begynne å lure på hvorfor nesten bare eldre menn kontakter meg:S

...fordi det viser seg at min kjære, gode venn er alvorlig syk...

Få ut d i n sorg.....

Det er det ikke mange som kan skilte med!
Vi i Sukker ønsker velkommen til diskusjon om ymse temaer. Krig og fred, politikk og religion. Om hvorfor noen synes det er tabu å være singel, mens andre ikke kan tenke seg annet. Jeg tipper at de smarte sukkerbrukerne har mye på hjertet. Vi vet jo for eksempel at en del faktisk er single simpelthen fordi de er så iderike og derfor krever det ypperste universet kan servere om det skal være godt nok.

Mitt jomfruinnlegg skal være nøytralt. Jeg skal legge ballen død. Ikke en krusning skal avsløre hva vi kan forvente. Kom med det!

...å være single, bo i en småby, lengte etter en armkrok, visne av mangel på varme........gode råd??

Hei.

Jeg bare lurer på om det er noen her inne som vil hjelpe meg litt med dette spm.. Hva synes dere menn om tatoveringer på jenter?? Er det bare stilig med en rose på puppen, eller kan det være litt stilig med noe større og litt annerledes??

Undrer meg..

Hvor mange gruppemedlemmer skal til for å bytte en lyspære..

1 til og skifte lyspæra og lage en topic om at den er skiftet.

12 stykker som forteller om egne erfaringer med skifting av lyspærer og hvordan den som starta topicen kunne skifta lyspæra på en annen måte.

7 til og fortelle at det kan være farlig og skifte lyspærer!

3 personer som hakker på grammatikken i topicen.

5 til å klage på grammatikk pirkerne.

6 som retter på staveleser/flames.

6 som krangler om det er lyspære eller lys pære.

også 6 til som beskylder de 6 forrige for å være pedantiske.

8 bedrevitere som påstår at de jobber med dette, og at "lys pære" er helt rett.

14 som protesterer på at denne topicen hører hjemme i "elektrisk" forumet.

30 som forsvarer at topicen ligger i "generelt" fordi alle bruker lyspærer og har en interesse av denne topicen.

15 som diskuterer hvilken metode for og skifte lyspærer er best, hvor man får kjøpt dem og hvilket merke som er best til hva.

8 som poster linker til plasser man kan se eksempler på forskjellige lyspærer.

4 som forteller at de forrige linkene var feil, og poster rette linker.

3 stykker som har funnet bilder av halvnakne deilige damer når de googlet etter "light" på google image search, poster bildet og forklarer at dette er dama deres, og at det er hun som skifter lyspærene som regel.

10 som quoter alt som er postet til nå, inkludert signaturer, og slenger på en "me2".

12 stk som forteller at de er så lei av disse dritt topicene at de nå forlater forumet!

14 som quoter alle "me2" postene og slenger på en "me3".

4 som mener vi bør lage en egen lyspære FAQ.

25 som lurer på hva "FAQ" er.

12 som sier "er vel ikke så lenge siden vi hadde en slik topic her?".

13 som irriterer seg over resten for og ikke bruke google før dem poster i forumet.

1 forum troll som svarer på første posten 6 måneder etter topicen ble laget, og så starter alt på nytt igjen...

Og 1 moderator til og slette hele topic'en.....

Jeg ble i går kveld sittende å se på det nye programmet Ungkaren (tror det var på TV3 eller TV Norge)

Her skal en 31 år gamme guttunge (sorry) velge seg en livspartner enten i 20 årene eller 40 åra - og du verden, dette programmet kan gå hen å bli ganske "morsomt".

Smånipsene skjønner ikke at en 31-åring skal date gamle kjærringer - og de gamle kjærringer mener de har mer i toppetasjen enn smånipsene..... ;o)

Synes jeg kjenner igjen problemstillingen fra enkelte tråder på dette forum.

- og hva var mest morsomt............. - jo da - på slutten av programmet kom det: Vi takker SUKKER.NO

Lure på hvordan sukker har hjulpet til med dette programmet ?? Levert ungkaren - levert de gamle kjærringer eller kanskje smånipsene...... - og hvordan har de gjort det - gått igjennom profiler - og lest diverse innlegg i forumet og funnet de mest kranglevorene medlemmer med best utsedne.....??


Var på besøk hos en bekjent noen år yngre enn meg som hadde truffet ei dame, datet henne noen ganger og ønsket og bli mere kjent med henne. Neida, hun var ikke i noe forhold nå, hadde gjort det slutt med ex for et halvt år siden, så den saken var grei. Ok, vi sitter der og aner fred og ingen fare da det plutselig banker på døra. Kompisen min går ut og blir overøst med en mengde spørsmål. Jeg står og ser på gjennom vinduet men hører ikke alt som blir sagt, men fyren som står der er tydelig oppskaket, aggresiv og stresset.

10 -15 min senere kommer kameraten min inn, nærmest sjokkskadet. Han var jo helt psyko, truende og ba meg holde meg unna. Men det er jo slutt mellom dere hadde kompisen min sagt, noe som ikke så ut til å plage denne karen.

Å komme på banen 6 mnd etter et brudd på den måten vil i all fall ikke skapt noe mer lyst noen gang å ta opp et slikt forhold, å prøve å fikse et forhold i ettertid går som regel ikke bra når det helst skulle vært forsøkt fikset for 3 år siden eller mer.

lignende opplevelser her??

Catch22?

Siste svar ti. 8 april 2008 20:58 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym MrMister

Jeg er ca 40, og har to barn fra tidligere forhold. For meg betyr det at barn ikke er en issue for å treffe damer. Med det mener jeg at det er helt greit om damen ikke vil ha (flere) barn, men også at jeg kan være åpen for å få barn med "den rette". Og her er vi ved problemet. I og med at jeg har opplevd et brudd som involverer barna mine tidligere, så må jeg være så sikker som jeg kan på at et forhold skal vare (ja, jeg vet at man aldri kan være helt sikker), før jeg velger å få barn igjen. Og for min del så vil det si at jeg må være i forholdet noen år før jeg er "sikker". Så hva gjør man da, når en dame er 38-39++ og ikke har barn? Skal jeg fortelle henne at vi kanskje kan begynne å få barn når hun er 42-43, hvis forholdet fortsatt fungerer bra? Det er jo slett ikke sikkert hun er i stand til å få barn lengre. Eller så kan jeg gå for de unge, 10 år yngre enn meg, eller mer. Da har vi tid nok til å se om forholdet fungerer, og hvis ikke, så har hun fortsatt tid til å finne en annen å få barn med. Men hvis jeg går etter de unge så er jeg jo en gammel gris... Er eneste løsning å gå for de som allerede har barn, og som ikke ønsker seg flere? Hadde satt pris innspill, kanskje spesielt fra barnløse jenter som begynner å merke den biologiske klokka. Forventer dere å kunne gå inn i et forhold og begynne å få barn etter kort tid?

Hei og god dag.

Har opplevd å bli stalket av en kvinne for en tid tilbake. Hun opprettet stadig nye profiler og prøvde å få meg til å avtale møter med henne. Satt i bilen sin utenfor huset mitt for å følge med hvem som kom og gikk. Har barn og ble ikke lite skremt.

Klok av skade har jeg feil alder,feil adresse og bare et dårlig bilde. Nå til dags er bare ett av disse tingene nok til at feil person kan finne ut hvor mye du tjener og hva du hadde fore sist helg.

Hører gjerne fra andre med skrekkopplevelser så kan jeg ha medfølelse med dere.

Ha en god dag

Hvordan kan jeg få denne meldingen når jeg forsøker å se på en profil med match 94 på 'online nå' listen min??
"Profilen du ønsker å se ble ikke funnet
Fant ikke denne profilen (personen) i databasen, dette kan skyldes en av følgende årsaker:
Personen har deaktivert sin profil, enten for å ta en pause fra Sukker eller av andre årsaker.
Profilen er slettet.
Det kan også være en feil i systemet. Dersom du opplever å få denne feilen ofte ta kontakt med oss på support@sukker.no."

- Satser på det siste, eller....?

Nå er jeg lei av alle gutta som er innom profilen min, men som ikke sender så mye som en liten hilsen.. Mange av dem setter både gule og røde hjerter, men hva hjelper det når de ikke gidder så mye som å sende noen få ord. Hvorfor setter de da hjerter? Hvordan tror de at vi skal få kontakt? Og jeg kan jo ikke sette igang og skrive med dem alle sammen, selv om noen av dem er både kjekke og sexy... til det er det for mange.
Dette er for dårlig, gutter!!

Jaja...nå har det skjedd...
Et kvinnemenenske jeg traff her på Sukker og som jeg har sett litt til, hoppet i høyet og hatt det hyggelig sammen, oppdaget at jeg hadde 'blokket' henne på MSN.. Sendte bare en link til denne siden der du kan se hvem som har blokket deg, sa 'fy f... - sjekk denne siden..' - et tydelig hint!
Men:det må da være lov å blokke noen innimellom? Kan jo være jeg vil sitte litt i fred, være tilgjengelig for noen, men ikke alle, fordi jeg ikke orker å sitte å chatte en hel kveld, som det gjerne blir når man først kommer igang? Orker ikke bruke hele kvelden på det bestandig...har andre ting jeg skulle gjort...
Hvordan takler jeg dette...?

Går det virkelig ikke an å søke etter noen UTEN barn her?? Ser bare at man kan krysse av for "som har barn".... devs at om du IKKE krysser, så får man både med og uten barn...
Skikkelig TEIT!

Jippi!

Ingen svar
(kvinne 43 år fra Nord-Trøndelag) Privat melding

Sola skinner, fuglene synger, veistøvet fyker og livet er herlig :o) Og det er flotte muligheter for absolutt alle, enten man liker sjø, fjell, snø, bart (mener ikke trønderbart her :o) Det er en sann fryd å bevege seg utendørs, og det sitrer i alt og alle! Hurra for våren!! :o)

Det diskuteres om inntekt og skattelister og i den forbindelse så er det en ting som får meg til å se rødt. Det hender, fordi medlemskapet går ut, at jeg i perioder ikke er superbruker. Hvis jeg ikke er det så er det fordi jeg av og til er lite aktiv. Flere ganger har det skjedd at menn som ikke er superbrukere setter hjerte på meg når jeg ikke er superbruker. Jeg har også satt hjerte tilbake, men hva skjer så? Ingenting! Forventer de da at jeg skal skynde meg å fornye medlemskapet for å sende dem en melding? Når ble det damens jobb?

Registrerer at damene har begynt med sær-tråder og synes vi menn også bør ha en sånn.

Måtte gjøre en ørliten vri i overskriften så jeg ikke blir beskyldt for plagiat:-)

*skråblikk*

Møter ofte røde blader på matchtreet når det gjelder sextidbruk. Jeg har spurt noen menn her inne og forklaringene er stort sett den samme. Vi får ikke sex så ofte som vi ønsker oss, derfor må vi hale det ut når vi først får noe. Grei nok innstilling så lenge du er singel, men hvordan er dere når dere er i forhold?

Trenger litt hjelp her damer ;)
Antall meter i sekundet funker ikke ;)
Kunne listet opp masse, men velger å høre hva andre kvinner mener!
Menn er flotte skapninger, det er helt sikkert ;) og "utovertiss" er digg! he he...

Skrev dette et annet sted å!!!!! Det kom opp en samtale på jobben, en dame var så sint, hun hadde vært i svømmehallen med de to barna sine, Der hadde det vært menn som hadde brukt svømmebriller, som nok hadde vært så uheldig å tatt de igjen, hun var så sint, hun mente det var tull at menn brukte svømmebriller, påstod at de gjorde det for å se på damene under vann, huff det er ikke gått å være menn heller da, da kommer spørsmålet, er det derfor at dere bruker svømmebriller::::::::)))))))

Jeg har over 200 på match fra 97-90...og jeg faller ikke for noen av dem! >Hva f... er galt med meg?

Skal på et lite jobb oppdrag i Tromsø på torsdag og hjem på fredag igjen..
Det er faktisk mitt første besøk i Tromsø,, noe jeg burde passe på og få med meg på en torsdagskveld ?
Spesielt denne torsdagen da, om det skjer noe gøy :)

Takker for tips!

Har lest meg gjennom mange rare og til dels morsomme (rent skjær underholdene) diskusjoner her på forumet, men det er noen jeg registrerer er av mer alvorlig karakter som går igjen som bl a om det å ikke svarer på mail, aldersegmentering, bilder av barn, første date osv osv ...

Har fått med meg at mange har tråkket litt utenfor spesielt på første date og derfor søker råd fra andre. Noen ser jeg har hatt førstegangs date hjemme hos seg selv - noe jeg personlig syntes er helt uansvarlig.

Jeg vet at et par av sukkers konkurrenter har inntatt en egen "vær - varsom - plakat" for hvorledes en bør forholde seg til hverandre på nettet og i starten av kontakten som knyttes, og kunne tenke meg noen synspunkter på om vi burde få noe tilsvarende regler her?

når leg leser litt på diskusjonsforumet legger jeg merke til det er så mange flotte oppegående kvinner her inne : ) klar over det dere menn der ute ? rart de fortsatt er her ! og ikke har truffet en knakende flott fyr, meg inkludert : )..........

Jeg bare lurer på hvorfor menn ikke bare kan merke meg som ikke interessant istedet for ikke å svare på meldinger? Er det så veldig vanskelig?

"If you don't eat yer meat, you can't have any pudding. How can you have any pudding if you don't eat yer meat?
You! Yes, you behind the bikesheds, stand still laddy! You can't have any pudding! You can't have any pudding if you don't eat yer meat!

Kjære tropiske vakre skjønnhet som satt på bordet rett ved baren nede.

Først tittet du lenge, senere pratet og danset du såå behagelig.

kan jo ikke bruke navnet og nicket så jeg aldri.
ikke har du bilde så jeg finner deg ikke.
lurer på hvordan jeg skal finne deg.
noen som har fornuftige råd. eller kan være mellomledd.

Hei!

I blant får jeg mail fra hyggelige kjekke menn. Og jeg svarer som seg hør og bør hyggelig og kjekt tilbake. Tonen er god og personen virker sympatisk. Likevel er jeg ikke superspent på om jeg har fått svar. Det tennes ingen gnist og nysgjerrighet... Han spør om vi ikke kan treffes.... Jeg har problemer med å finne på en grunn til å si nei til dette... Prøver jo å være åpen og ikke gjøre meg opp en mening så raskt. Det er jo ikke noe galt med personen! Og det er jo hyggelig å bli spurt også... Så jeg sier ja. Men i de tilfellene har det alltid blitt med det ene møtet... Og jeg har hatt en sterk følelse av det på forhånd. Så jeg går hjem og tenker: Det var det jeg visste. Men jeg vet ikke hvorfor... Flere som har opplevd dette?

Hva bør man gjøre:
Fortsette å gå på disse datene som man tror er hyggelige, men nokså uinteressante romantisk sett? (og håpe at man tar feil en gang)? Eller bør man lytte hardt til magefølelsen fra melding 1, og si at du virker som en topp kar /jente men er ikke helt min type...?

Noen her?

Siste svar sø. 6 april 2008 14:28 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym tvilende

Det er vel lite trolig.

Skal man tro profilene så er nesten samtlige på treningssenter,i skogen eller på fjellet nå...

Jente! Jeg har lyst å treffe en reisepartner! Eller bare en venn, som jeg kan drikke meg småfull sammen med i vårgatene :) Trives stort sett i eget selskap og med venner, men er det ei jente her som også er temmelig individuell og klarer seg selv og har lyst å være med, så send meg en mld. Stikkord er latter, latter, glede, latter, vin, vin, vn og masse gin & tonic. og rom & cola. Hilsen en ikke-selvhøytidlig, oppegående, sjenert, morsom, fin, selvstendig, glad gutt på under tretti!!

Kom hit på Sukker for noen måneder siden uten ambisjoner bare nyskjerrig :-)Hvem kunne vite at det satt ei nydelig jente på vestlandet ;-)
Takk for laget ! Sukker fungerer ;-)
Pinky og Like blid sier takk for seg ;-)

Fikk en mail fra en på 56 år.....som lurte på hva som var galt m meg. Jeg har lagt ut et bilde som kanskje ikke egner seg for fjortiser, men har vi ikke aldersgrense på sukker?
Sorry hvis det plager noen, men det er meg, skal vi ikke markedsføre oss selv?! Beklager hvis det støter noen, da fjerner jeg bildet!

En tråd for litt uhøytidelig musikk på en lørdagskveld,alt er lov men vil anspore til at det letes frem litt lokale godlåter innimellom så "kanalen" skiller seg litt fra nrk og røkla.

Mitt bidrag må bli denne da:

http://www.youtube.com/watch?v=TrQMmjrl9nI&feature=related

Det ble etterlyst noe positivt her inne på sukker, etter en tid med mye negativt. Jeg må nok innrømme at jeg har bidratt til en del negativitet både med dette og andre pseudonum her inne. Nå vil jeg bidra til noe positivt ved å takke flere her inne for god hjelp da jeg "knakk sammen" etter en mislykket date. Det er utrolig at ord skrevet av fremmede folk på en nettside kan være til trøst og hjelp.
Den første som svarte med var Bloomie, som i en tidligere tråd hadde anbefalt boka " få det du ønsker deg og ønsk deg det du har". Jeg leste aldri den boka, men den setningen fikk meg til å tenke igjennom veldig mye. Hva har jeg i livet mitt som er bra og gjør meg tilfreds og lykkelig. Hva skal jeg gjøre fremover for å skape et liv der jeg har det bra. Svaret er i hvertfall ikke en partner, for man må skape sin egen lykke før man finner den rette. En partner skal ikke være en som bærer min lykke, det er litt vel mye å kreve/forvente av en partner. Bloomie anbefalte meg også at jeg skulle ta en pause fra nettdatingen og finne meg selv, det har jeg gjort og jeg har en helt annen innstilling nå til sukker enn det jeg hadde den gangen. Nå er ikke min lykke avhengig av om jeg har en partner eller ikke, nå koser jeg meg alene og søker en partner på en helt annen og mer avslappet måte. Nå har jeg så mye annet i livet mitt som opptar meg, så det er ikke like viktig for meg å få en kjæreste akkurat nå. Jeg har kontakt med en gutt akkurat nå her inne og han fant jeg etter at jeg hadde pløyd gjennom en del profiler med gutter som ikke passer meg og plutselig var han der.

Jeg inviterte denne gutten hjem til meg en hel helg, det ga Lilleulv uttrykk for at kanskje var litt voldsomt, skal innrømme at det nærmer seg galskap. Etter å ha tenkt etter, var faktisk det verste med hele seansen, at han forlot meg i min egen stue. Jeg tror som du sier at det er noe helt annet å bli forlatt i sin egen stue enn det å bli forlatt på nøytral grunn. Jeg har tatt lærdom av dette, så nå kommer jeg aldri til å invitere noen hjem til meg første gang jeg skal treffe noen. Jeg er en veldig sårbar person, men jeg blir mer selvsikker etterhvert som selvfølelsen min bygges opp. Jeg får god hjelp av familien min til å bygge meg opp, for det handler også om å la andre få lov til å hjelpe meg. Jeg får mye positivt fra familien min, samtidig som jeg får bekreftelse på at jeg tilfører min familie og venner noe positivt.


I dag fant jeg en som etter sigende matcher meg med hundre poeng!

Men det er et skår i gleden: "Forskjeller i treningsjalusi kan skape problemer for dere".
Jøss, ja. Jeg ser jo at det kan bli et problem. Jeg er ikke spesielt sjalu på trening, men da antar jeg at han er det, siden dette er forskjellig hos han og meg. Jeg for min del bare myser lystig på veltrente, flotte med-trenere av nær sagt alle slag - uten snev av sjalusi. ;-)

Hvor viktig de er for deg?
At de er en del av din familie?
At de faktisk er det viktigste for deg?
Hva det innebærer å være forelder?
Hva det krever av meg som partner å involvere meg?
Din fars/mors kjærlighet overfor barna dine?
Din omtale av barna dine?
Hvor stolt du er av dine barn?
At de alltid er i dine tanker?
At du må tenke på de i de avgjørelser du tar?

Jeg trenger ikke å se barna dine for å forstå dette, jeg trenger heller dine ord. Fortell meg gjerne om barna dine, og jeg vil gjerne høre for jeg vet hvor viktig de er for deg. Jeg ville aldri datet deg om jeg ikke fikk det bekreftet at barna dine var det viktigste for deg. Jeg ønsker meg også barn, men hadde ikke fått barn med en som ikke elsket de barna han hadde fra før og gjorde alt for at de skulle ha det bra. Jeg vil ikke date en pappa men en mann som også er pappa. Jeg vil være din kjæreste og støtte i livet, men jeg trenger en kjæreste og en støtte tilbake. For den kjærligheten du gir meg kommer til gjengjeld både deg og barna dine til gode. For den kjærligheten du gir meg, gir meg styrke til å takle en hverdag der jeg ikke er det viktigste for deg, men den viktigste voksenpersonen i livet ditt og det er nok for meg.


KØ LAPP tråden for de som ønsker å chatte utenom de seriøse trådene.

KØ LAPP Tråden for deg som liker vafler og annen tåkeprat..... Del 3


(Kø Lapp 1 og 2 nådde til sammen 3000 innlegg)

SMIL!!!!

(Til deg selv og alle de andre du treffer)

Lurer på hva dere jenter mener om dette her... Jeg klarer ikke å komme.....Kan holde på i evigheter...Ser jo på partneren at detkan bli sårt og ubehagelig ettter hvert og da gir jeg meg.......
Er jo veldig opphisset/tent da......Men jo mer jeg tenker på det dess vanskligere blir det å få det til..
Har prøvd med 2 jenter samtidig med samme resultat..........
Tent og hard som bare det...Blir bare aldri ferdig......
Lurte da på om jeg kan kvinnen/jenta til å føle seg utilstrekkelig???

Håper på svar.

Siden vi er inne i så god trend her nå med negative saker :P

Hvor ofte er dere innom profiler hvor profil bildet ikke stemmer overens med album bildene i hele tatt ?
Og er dere tøffe nok til å kommentere det ;)

Rapport fra kveldens Sukkerfest utbes!
Skandaler? Slagsmål?Forsmådde damer?
Fortell! Fortell!
Hva gikk jeg glipp av??

Jeg blir like forundret hver gang jeg titter i et album og finner bilder av hunder og katter. De er sikkert både søte og alt sånt, men hva gjør de der egentlig,det er jo ikke de vi skal date?

Jeg leser i maaaaange profiler:
Livsinnstillinger- SMIL TIL LIVET OG LIVET SMILER TIL DEG
Tror dere virkelig på det? Jeg regner meg selv som et "smilende" mennesker men...
Skal jeg smille først til meg selv, eller?
Hvordan får dere det til?

Jeg finner stadig album med bilde av barn der profileier er onkel, venn av foreldrene o.s.v. Gjerne med teksten jeg er superonkel, lånt en unge av et vennepar o.s.v. Tviler på at disse er blitt spurt om det er greit at barna deres er avbildet på en datingside på nettet.