Sukkerforum

Tittet igjennom tegneseriene i Dagbladet i dag ettersom jeg hadde litt tid. Det som slår meg er hvor helt USANNSYNLIG dårlige de er! Jeg forstår altså INGEN ting av hva som er morsomt der! Er det meg som er dum/ikke har sans for denne type humor eller er bare nivået så utrolig lavt? Noen som forstår slikt bedre?
Et eksempel fra i dag er "Sofies verden" med tre tegninger. Den første er hodet til en supermannlignende skikkelse. Andre tegning er av hånden hans som løfter en klokke der det står 08.okt.2107. Siste tegning holder han seg til hodet og sier. Hæ? Har jeg sovet i hundre år? -- Hva sier dere, er det mulig da!!!?

- sover alle når jeg vil diskutere ... ?? ... hmm ?? ... HMM ????

Jeg har fått en utfordring om å finne på noe anderledes liksom ... så hva med et lite dikt til ? :p


En blomst hvit som snø
kan aldri visne
kan aldri død
du kjenner den sikkert igjen
evig vennskap heter den..

Mulig jeg har skrevet det selv i fylla eller no, husker ikke helt jeg...

Skal bli spennende og se om noen har noe tilsvarende på hjertet ?
Kan umulig bli utskjelt nå vel ?

jaja vet jo aldri når det gjelder dere.. haha

Ha en fin søndag :p

Da jeg først meldte meg inn her, dukket de som satte hjerter på meg opp kun som en rekke med navn, men med den som sist satte et hjerte, øverst på listen.
For all del, jeg elsker den nye oversikten med bilder over hvem som har satt hjerter på meg, men jeg savner at den som satte et hjerte sist, kommer øverst på listen.
Slik som det er nå, med alfabetisk liste, må jeg lete gjennom hele siden for å finne ut hvem som har satt et hjerte...
Noen mulighet for at listen igjen vil bli sortert etter rekkefølge og ikke alfabetet?

Og til alle dere som mener hjertene er en feig måte å ta kontakt på osv; Jada jada, men det ER nå litt gøy å se hvem som har satt et hjerte på deg... ;)

Starter forberedelsen litt tidligene denne helgen.

Er det stemning for litt sosial omgang lørdag 06.10.07,
isåfall anbefales det å bytte sted (vi var alene sist).

Så jo at det var halvfullt på Smuget og Tre brødre 2,etg. pleier jo å ha litt halvfart.

Eller er det andre ønsker blant lokal-kjente for en brun mellomstor pub med litt fart
forholdsvis sentralt.

Dette er egentlig ikke noen "Rød Tråd", men kanskje mer en vag, gul og stiplet linje, og dere MÅ ikke følge den, men fikk bare lyst å legge den inn ... sånn i tilfelle noen sitter hjemme en lørdagskveld uten bedre å gjøre enn å lete etter nesten usynlige tråder å henge øynene på ... :) Sjekk denne ...

http://www.myheritage.com/FP/Company/face-recognition.php

Hvilken kjendis er DU lik ............. ? ..................

Denne leken passer veeeeeldig godt til noe godt oppi glasset :o)

hei hei du, det er 2007. Hva man skaffer seg er vel ikke så viktig? Det viktigste er hva man tenker og gjør ut av livet. Selv har jeg både og, men er det ikke ekte kjærlighet dere ønsker da gutter? Leilighet, biler og båter kan kjøpes:)

Til Sukker.no

Siste svar fr. 5 okt. 21:23 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Mister H

Jeg har et forslag:

Kan det være en tanke å lage et felt/rubrikk for hva man ønsker i et potensielt forhold? F.eks: en flørt, kjæreste, varig forhold slik at det kommer tydeligere frem i profilen.

Jeg er rimelig lei av jenter som bare er her for å tulle/finne seg en sexpartner, når det jeg virkelig vil ha er en kjæreste med mulighet for varig forhold. På denne måten kan jeg sile ut de uaktuelle.

...også

Ingen svar
(kvinne 58 år fra Akershus) Privat melding

... står her ... 36 år ... herlig, deilig, livet er bare rått !!!
Det kan jeg kjenne og erindre ... nå er livet 50 år ... fremdeles herlig, deilig og netsen rått !!!

:)))) volver

å være seg selv

Ingen svar
(kvinne 58 år fra Akershus) Privat melding

... ikke lett, men det er det eneste som holder !!
Games people play ...

Soulmate...

Siste svar fr. 5 okt. 18:06 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym kjernekar

Hvor er du soulmate??

http://www.youtube.com/watch?v=BEzbkGj7EaQ

Hærlig låt......
Ønsker alle en fin fredagskveld :)

Der passerte besøkstallet 3000......i kategorien 85-96

Og nå behøver jeg virkelig noen tips fra ordentlige kvinner Hva de liker å lese..

Gi noen råd hva som er spennede på en manne-profil og
hva bør absolutt ikke stå i en profil..

Kvinner.. jeg behøver tydeligvis litt hjelp.

har vært medlem her en kort stund.. 90% av profilene sier menn at de er sååååååååååååå sportye, henger og slenger på alle fjelltopper, gjør de ikke det....... så er det de på seiltur i en 60 fots seilbåt med sine fantastiske venner. Videre så har de bare den toppjobben.. tjener masse penger............

så jeg undres...........har de egentlig tid til å være på sukker????

utro...

Siste svar fr. 5 okt. 06:15 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym solstråle

hei jeg er elsker i en gift man. vi er sammen 7 år... han sa mange ganger: jeg elsker deg og elsker familien min...
jeg klarer ikke mer... jeg har prøve å slutte med han mange ganger.. han ringen og send sms ofte in til jeg kommer tilbake med han- jeg kan ikke leve med eller uten han. hva skal jeg gjøre??

Først må jeg berømme opplegget sukker har, men jeg har nå vært her inne i over 1 år uten at det har ført noensteds hen. Initiativ har jeg tatt, venter ikke på at andre skal skrive til meg først for å si det sånn. Er det andre som også har opplevd det samme her inne?

Vi minner om den eventyrlige hotellweekenden på Skeikampen 19-21 Oktober. Det blir fullt hus! :)

hey hey alle sammen , jeg går rett på sak jeg siden det er slik jeg liker det . dette er jo bedre en og lette på mange profoler , heller skrive her så er det flere som leser det .
jeg ønsker og inviter deg på middag og kino , el dico , pub el hva som passer annledningen . så til alle dere jenter her , har du lyst og tør er det bare og ta kontakt me meg . kan bli en hygelig kveld me mye god mat og vin .
hilsen meg ;)

Ting jeg heller ville gjøre enn å være hjemme med syke barn: Vaske opp for hånd, hele dagen. Stryke skjorter, men det er så fælt at da hadde det holdt med et par timer. Stå i kø, tja, la oss si i 4 timer. Rydde i boden, to dager (det er jo litt spennende, kan jo komme over saker og ting der som forårsaker nostalgi og undertrykte fnis). Bake 3 kaker på rad (lage mat kan jeg, men bake? Uansett hvor nøyaktig jeg utfører prosedyren, ender jeg opp med en rykende ruinhaug). Rake løv og barnåler foran huset (da får jeg komme ut - jaaaa!!) Lytte til dansebandmusikk i 10 min. Max.
Men når virker jeg kanskje som en ufølsom mamma, får ile til med å opplyse om at poden har det etter forholdene bra, har fått i seg fast føde og greier, koser seg med en film. Vil helst ha litt fred fra den plagsomme mora si nå, som det verste er overstått (håper vi da!).
Men kan ikke noen fortelle meg noe hyggelig? Har du en fin dag? Fått gode nyheter? Hva som helst, bare vis meg at verden fortsatt er der ute og snurrer avgårde som den pleier....


Er ny her...inne...
Det gule hjertet gir ingen response,Har flere samme erfaring? Får heller ikke kontakt på chat, lurer på om jeg rett og slett ikke er god nok teknologisk....for hvor kommer teksten opp??
undrende

...og heller finne på noe morsomt så lenge?? Det er vel ikke verdens undergang å være single??!!! Vi har all frihet i verden og kan gjøre alt vi vil. Isteden sitter dere på pc'ene og klager over at ikke prinsen eller prinsessen kommer til dere. Gi nå blaffen i det og gå ut og ha det gøy isteden! Det er dessuten mye mer sannsynlig at noen finner dere attraktive når dere er glade.

I dag har jeg fått mitt første filmkyss!!
Regissøren ville ikke ha det med så det ble med det ene.
Noe skjer da i hvert fall. Om det kan skje i filmverdenen kan det vel skje i virkeligheten også... snart :-) Jeg venter spent!

Ikke noe diskusjonstema akkurat, men kanskje andre også har en kyssehistorie eller to?

Smask!

Til tross for at jeg har krysset av for at jeg ikke ønsker å være online og tilgengelig på chatten har jeg to ganger de siste par dagene blitt kontaktet med forespørsel om å chatte. Hvordan er det mulig?
Er det flere som opplever dette?
Hadde vært fint om Sukker kunne rettet denne feilen. :-)

...hittil har det vært sånn, at menn jeg har kontakt med kommer med seksuelle tilnærmelser etter 2.dre kontakten ... ikke ok ... bad boys !!!

Å være aktiv på Zukker føles som å delta i TV-programmet "DEAL OR NO DEAL". Skal man takke ja til tilbudet fra banken, eller skal man åpne en koffert til ? Du har kanskje fått et rimelig bra tilbud, men kofferten med 3 mill er fortsatt der ute et sted, så man må jo fortsette å lete. Det er vel ingen oppegående mennesker som tar til takke med nest best ? Men det stadig tilbakevendende problemet er jo at det virker umulig å gå tilbake når man først har åpnet en koffert, noe som er særlig irriterende hvis den forrige kofferten var mer verdifull en den siste du åpnet. Til slutt ender man gjerne opp uten noen ting, fattigere enn da man startet denne dumme leken.

Er litt forundret for ut ifra mitt matchtre så ser det ut til at nesten alle damene svarer det siste av disse to variantene:

Damer bør kle seg mindre utfordrende når de har kjæreste
Damer kan kle seg sexy, selv om kjæresten hjemme ikke liker det

Hvem er det egentlig damene kler seg sexy for? Kjæresten, andre menn eller andre damer for å få status?

Har ikke vært her mange ukene, og forventet vel ikke så mye heller.
Dere kvinner har blitt veldig sære, har skrevet til noen her inne, men svar tilbake får man aldri.
Men nå er det jo blitt sånn i samfunnet da, alt skal være perfekt fra første stund, og da blir det som det blir.
Vet om mange pene jenter som kommer til å være single lenge fordi dem stiller så store krav, mens vi menn stiller knapt nok noen, og det er tydeligvis gæernt det også.
Hadet bra folkens, dette gidder jeg ikke mer, det er like vansklig å treffe noen her, som på de andre kontakt byråene, savner nesten Dagbladets " Noen som passer for meg ", for der var det annonymt og ingen bilder.
der kunne man treffe folk uten at vedkommende så hvem du var.
I dag er det trynefaktoren som er viktigst, ikke åssen du er som person.
Bye bye.

Hva gikk galt?

Siste svar on. 3 okt. 10:18 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Mannen50

Veldig mange her inne har et havarert forhold bak seg. Men hva var det som gjorde at det gikk galt? Svar gjerne anonymt, (kanskje vi kan lære noe til det neste forholdet).

Til alle jenter her inne
Dette med og gi hverandere hjerter er vel bortkastet ????
Har nå vert medlem en stund og sendt ca 30 hjerter til forskjellige
Men har hatt nullllll respons
Lurer bare på om dette systemet fungerer

Jeg har skrevet mye med en jeg synes ser veldig flott ut på alle bildene sine, han virker veldig sympatisk når han skriver. Vi har skrevet lenge, og ingen av oss har hatt noe behov for å møtes i grunnen. Ikke ennå. Men plutselig falt det meg inn at kanskje vi kunne ringes. Og så fikk jeg telefonnummeret hans og slo faktisk på tråden. FOR en nedtur! For en sabla nedtur!!!

Han hørtes ikke noe sympatisk ut i telefonen - nesten arrogant og nedlatende, og en veldig feminin stemme! Åhhhh, jeg har latt dette gå for langt når jeg går hen og nesten forelsker meg i en profil og et par bilder og brev! Nå tror jeg nesten at alle bildene hans er av en annen enn ham selv - for det er bilder av en atletisk flott mann og han jeg snakket med hørtes nesten ut som om han var overvektig - ikke spør meg hvordan man kan høre det, jeg vet ikke, men noen overvektige har en litt pussig stemme av og til synes jeg...ja, jeg vet jeg er fordomsfull og grusom! Jeg kommer til å brenne et visst sted både lenge og vel! Og jeg fortjener det helt sikkert.
Er det noen som har erfaringer med å treffe folk herfra i virkeligheten for så å våkne opp og se at dette var feil?

Flere undersøkelser viser at det krever nøyaktig en lengde på 8,5 cm og en bredde på 5,4 cm å tilfredsstille en kvinne.
....
..
.

Er ny her, men har allerede en liten "frustrasjon" som jeg føler for å lufte. Det gjelder bilder i "album". Skjønner at man kan bruke albumet til å legge inn bilder som kan gi et inntrykk av hvem man er og hvilke interesser man har. Synes likevel ikke bilder av døde fisk, mat på en tallerken, en tindetopp eller en motorsykkel sier meg så veldig mye om hvem personen er. Misforstå meg rett, mange flotte bilder, men jeg ønsker kanskje helst å se bilder hvor personen selv er med. Er jeg helt rar???

Kunne være interessant å få respons på dette temaet fordi det sier noe om hva slags person du er og hvor emosjonell du er.
Viktige kriterier når man skal se etter "drømmemennesket". Vær ærlig,og til dere menn;det er lov å snakke om følelser ikke bare leve ut noen få av dem !!

Hotellweekenden er meget populær i år. Noen av gjestene har valgt å bo i hyttene og etter et par avbestillinger og omrokkeringer til deling av dobbeltrom har vi plass til noen få til på selve hotellet. Disse plassene forsvinner fort og vi minner derfor om at det fortsatt vil være plasser på luksushyttene som blant annet har badstu. Hvis du ikke kommer med på hotellet så blir du overført til en av de 32 hyttene. De ligger på samme tun ca 50m unna og et par transportsko som kan settes ved inngangen burde gjøre dette til et fint alternativ. Du verden så godt det skal bli med litt stemning på et høyfjellshotell! :)

Neste Sukkerfest blir på victoria og den holdes 3 november. Påmeldingen har startet og hvis du melder du deg på tidlig er det billig..

A4-menneske

Siste svar ma. 1 okt. 21:50 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym lurifaks

Leser i en del jenters beskrivelser at de ikke ønsker seg et A4-menneske.

Hva er det for slags fordømmende pisspreik?

Er vi ikke alle unike?

De tror vel at de er så spesielle, da. Har møtt mange herfra, og jeg kan vel med en gang si at uansett hva som står i profilen, eller hvordan de er, er ingen hverken mer eller mindre unik enn noen andre!

Ingen her inne som skjønner hva msn er eller har dere skulket skoletimene?
Da burde dere få skoletimene tilbake-betalt i helvetes fart ... lettere og taste der en her

dere er lite futt i må jeg si <3 hva med og skjerpe dere litt ? hmm? hm ?

Visst dere i d hele tatt skjønner msn greia LIKSOM hakveldharohaha :/

Får man høyere matchpoeng dersom begge har satt "svært viktig" på et spørsmål, enn om den ene setter "svært viktig" og den andre setter "mindre viktig", og begge har klikket på 10 f.eks. ??

Hvorfor skriver egentlig folk innlegg her på forumet??

Ja jeg har faktisk fått 100 i Match med en person?! Skremmende...
Er det flere som har opplevd dette? Jeg trodde ikke dette var mulig? Og profilen min er vistnok veldig utradisjonell.

Nå er det lørdag formiddag, og jeg har valget mellom å se Bonanza på TV2 eller Skippy på TV2 Zebra. Er vel egentlig ett fett, for de snille vinner til slutt uansett!

Er det slik på Sukker, også?

hjelp

Siste svar lø. 29 sep. 19:05 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym mrhjelp

Hei

Jeg sliter litt med hvilke framgangsmetoder man skal bruke for å komme i kontakt med noen her.
Ser det er meldinger, og knappen man kan trykke på for å fortelle at man er interessert.

Men hva er den perfekte framgangsmetoden???

fest og fest fru blom.
Ja, jeg var der og det var virkelig koselig der. Snakket med flere jenter og det var mange som smilte og hilste :-)
MEN så ble det utlevering av de bilde kortene.
Da forandret alt seg helt.
Dere jenter var da bare opptatt med å finne de som sto på topp på deres kort.
Tok kontakt med de som jeg hadde på mitt men jeg var ikke på topp hos de så da ble jeg bare avvist. Var ikke interessert i det hele tatt.
Snakket litt med de jeg snakket med tidligere på kvelden men de hadde jo funnet seg noen som sto på dems kort. De var da koselige å prate med men alle de andre var avvisende.
Gikk fra stedet kl halv 1
Betyr denne match prosenten alt for dere jenter eller?
Jeg mener at den er en veileder som vi kan jobbe med og at kjemien er det som virkelig betyr noe

Jeg har vært slem!!!
Jeg har datet en fyr jeg møtte her inne, fant ut at han ikke passet meg og sa så at jeg ikke er klar for noe forhold nå. Jeg kunne bitt av meg tunga. Dette var feigt og unnvikende gjort av meg.

Men jeg fikk meg bare ikke til å si at han ikke appellerte til meg. Det var så fint og flott i begynnelsen og så fant jeg ut at det ikke var så supert likevel. Og så går jeg hen og lyver og sier at jeg ikke er klar for noe forhold!! Jeg har selv fått servert den "pessatrengte" der og har visst med meg selv at dette var bare en nødløgn for å slippe å si det som sant er; vi passer ikke sammen.

Flere som serverer slike nødløgner og trives med det? Jeg har en ekkel bismak i munnen. Jeg er jo her og er jo på jakt etter en partner, og det ser han jo...what goes around, comes around - så jeg er vel neste offer for denne lettvinte løgnen..

Kopi?

Ingen svar
(mann 78 år fra Vestfold) Privat melding

Kan du ikke sende han en hilsen da, og spørre om han ikke kan finne på noe selv.
Du kan også velge å være stolt at den er så bra. Men siden du er kvinne og han er mann, så er dcet vel ikke så mange andre menn som ser det? So what?

Hei

Dette gjelder sikkert både gutter og jenter for alt jeg veit, men here goes:

Jeg og en kamerat har flere ganger møtt på jenter her som det virker som egentlig ikke har tid til noe som helst. Ei jeg var på date med og likte veldig godt (og det var tydelig at hun også likte meg veldig godt også) har det ikke blitt mer med fordi hun ikke har tid. Med andre ord orker ikke jeg involvere meg med andre i mellomtiden fordi jeg ikke vil gå halvhjertet på en date med andre jenter når jeg tror jeg kan ha funnet gull et annet sted.

Kanskje blir det en date til en gang men det ser ikke sånn ut egentlig. I dag fikk kameraten min melding hvor jenta fremdeles virker veldig interessert, hun stiller flere spørsmål i meldinga og alt er vel og bra, men så skriver hun også en at hun har så masse å gjøre så det blir neppe tid til noe chatting eller deiting de nærmeste ukene.


Hvorfor er man på sukker og tar kontakt med folk om man ikke har tid til å følge opp sin egen interesse?

Jeg vil på en måte ikke sette strek over en jente jeg likte veldig godt, men samtidig er det kjipt å vente i mange uker (bokstavlig talt) på date nummer to.

Dette er vel mer utløp for frustrasjon enn et direkte spørsmål, så jeg vil heller komme med følgende appell:
Om dere innleder og oppmuntrer til sjekking og dating, vær så snill å gi det litt prioritet i hverdagen også. Alt annet er å lure de dere involverer dere med.

Jeg trodde sukker var et seriøst nettsted. Hvorfor er det da profiler her inne som bare er ute etter sex?
Ønsker vi det og finnes det ikke andre arenaer hvor de med spesielle lyster kan bli henvist? Har blitt tilbudt det ene å det andre og det er sikkert ok det for de som ønsker det. Men det er vel jenter her inne også som er både naive og lettlurte som kan bli lokket med "ting" som de ikke vet hva er fordi de synes det er spennende. Syke mennesker er det vel her inne også?
Bør ikke sukker slette slike profiler, når profilnavnet klart indikerer hva de er ute etter? Jeg er i allefall ikke ute etter å få ris på rumpa.

Andre som mener noe om dette?

mail

Siste svar fr. 28 sep. 20:08 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym ?

Hvorfor er det bare 1 av 10 som gidder og svare på mail
Eller er det bare jeg som opplever dette ??

er du våken ...

Er det spesielt?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tja...

Hei:) Jeg lurer på disse festene og treffene jeg... Fordi jeg er lei av å være singel og har lyst til å treffe den rette, har jeg litt lyst til å delta på disse, men jeg klarer ikke å unngå tanken: "Bør dette være nødvendig i en alder av 22 år? / Er ikke dette litt vel spesielt?" Jeg lurer på om noen har vært på disse festene eller weekendene, og kan si noe om hva slags folk som er der? Er det mange i 20-25årsalderen, eller er det få?

Er det flere enn meg som noen ganger får en viss følelse av at folk har pyntet litt på bildene de bruker i profilene?
Ser at enkelte jenter har en utroooolig glatt og blank hud, og det kan jo være pga sminke... Men jeg lurer litt...

Og hvorfor har noen bilder av seg selv om er uklare eller ute av fokus? Er det samme grunn? Skjule naturens spor??

Uansett blir jo sånt veldig tydelig på første date, så det er vel litt som å pisse i buksa når man fryser... En kort periode med pur vellyst etterfulgt av kulde og anger... Hehe!

Ha ellers en schwung søndag! :)

Vi er til tider ganske så selvopptatte.. såvel hannkjønn som hunnkjønn...
Litt brutalt sagt...

Nå er det vel engang sånn at vi er enslige forhåpentlige... "blitt dumpet" eller ikke fått oppfyllt våre krav.. på godt og vondt...
Men kravene følger oss ofte.. like skyhøye og forventningsfulle som for ved forrige korsvei..

Erfaringsmessig virker det som om en stor andel hunnkjønn er ganske så kritiske på sine krav..

Har en formening om at kravene florerer..
Uff.. han har ikke topptrent figur..
Uff.. han har litt lite verdier..
Uff.. han har litt lite hår..
Uff..han har litt mindre reskap enn den største jeg hadde..
og sånn kan vi vel fortsette i det uendelige..

De damer det gjelder har tydeligvis ikke speil hjemme..

Har jo vært innom noen damer selv...
Skulle jeg liksom....

Huff... litt for stort der nede.. har hatt bedre.... eller litt mer syrlig enn de beste...
Huff.. nyvokset visst.. og litt bart...jeg er jo ikke homse...
Huff.. hennes bryster var ikke som de beste jeg har vært borti..
Huff.. hun nyter ikke som de beste jeg har hatt..
Huff.. hun har jo ikke skjønt å la sine problemer med jobb bli på jobben..
Huff.. for noen bortskjemte barn hun har.. er jo ikke plass til meg her....

Skjerping forlkens.. vi blir jo avfolket av dette her eller...

Litt mye alvor her.. så..

En litt artig en.. jeg chattet en stund med en frk...
Det ble avtalt date og avlyst date et par ganger..

Jeg ble bekymret.. vi hadde pratet om god mat og dans utover natten..

Jeg sendte en bekymringsmelding.....

Vi er jo ungdommelige og liker dans.... jeg er dypt bekymret at vi kommer til å treffes på gammeldansen....

Til ettertanke folkens..