Sukkerforum

Hva er egentlig grunnen til at juss og revisjon blir plassert i samme jobbkategori her på sukker!? Jeg mener dermed sier sukker at jussen er jo døll, og sukker har understreket dette ved å sette det i kategorien "juss og REVISJON". Utallige uavhengige undersøkelser har kåret revisjon til noe av det mest usexy man kan drive med. Men det er jo ikke tilfelle i det hele tatt! Juss er sexy og populært. Bare tenk på utallige flotte TV serier som handler om juss: Ally Mcbeal, Law and Order og ikke minst fantastiske Matlock!
Hvor mange revisjonsserier finnes!? nei, akkurat. Ingen...

Hvorfor er ikke juss og flyvertinne i stedet som jobbkategori?! Det er to sexy yrker som hører sammen!

Brannfakkelen er herved kastet.

ps. jeg måtte bare få dette ut og klage til noen. Alle jeg kjenner som holder på med juss er nemlig utrolig sexy og synes jeg må kjempe deres sak. For alene tør de ikke stå frem...

Har dere lagt merke til hvor mange som skriver i tråder om at man ikke finner noen !

Mange ønsker seg en yngre partner . Jeg skriver i min profil "" kanskje vi burde ta en titt i speilet så forstår vi mer og aksepterer....at også vi faktisk er blitt eldere enn 35 år....selv om vi føler oss som 35 :) " og det er nok ofte slik det er....20 åringene får hendvendelse fra 30 åringer.....40 åringer får hendvendelser fra 50-55 åringer osv....kan det være en årsak til at ikke mange finner noen??...for de man søker er mer interessert i sin aldersgruppe, eller yngre ??.

******************************************************

Generelt i samvær med mennesker:
Så observerer jeg at det å være noe crazy, stand up morsom mann i min alder, energisk m.m. er ikke bare enkelt, fra folk på min alder får jeg ofte følelsen at jeg som er såpass voksen, ikke skal være barnlig og sprø.....yngre ser igjen nærmest på deg som en som "prøver" å være kul og ungdommelig....men så finnes det mennesker midt i mellom som er raus og har få "tagger" i seg selv...som jeg pleier å si.....disse synes å slappe mer av, mindre forutintatt i sine holdninger og tar deg slik du sier du er............ :)


Tilnærmelsen

Ikke et smil skulle unnslippe. Ikke en minste mimikk som kunne vitne om den brennende gløden han nedkjempet hver gang de innledet sine møter. Han satt som forstenet i sitt andre jeg. Lammet av en psykopatologisk vranglås. I timevis kunne han sitte som en steindukke og pirre hennes nysgjerrighet. Og samtidig der inne, uangripelig liten bakenfor seg selv, forsmådd, tasset en kjempe rundt i frykt for at lyset skulle slukne om han tillot å se på det.
Å hvor disse små variasjoner i tonefall skulle tvinge ham i kne. Hennes latter, hver gang etterfulgt av det fordømte blussende vidunderlige blikk som strømmet lammende dypt innover i ham mens det ransaket sjelen hans for gledens sporer.
Responsfri, uberørt og høflig var alt han var, og noen gang ble. For jenta ga til slutt opp sin kjærlighet og gjenforente ham med seg selv.

Sørlandet snør ned igjen.... ingen biler eller busser her , og jeg snør inne. Noen som vil hjelpe å ta i et tak (-;

Mitt spørsmål til dere er om det er nødvendig å være forelsket først for å få en kjæreste/ livsledsager som man har det virkelig godt med i mange (alle) år?. Kan man når kommumikasjon, fysisk tiltrekning, annet er meget bra, eller mangel på noe av dette, allikevel få en dypere følelse av å være glad i et menneske og med det ønske å være kjæreste?. Noen som har kjennskap eller egenerfaring om hva man kan forvente av utvikling om man ikke er forelsket i utgangspunktet.
Jeg er ikke selv i denne situasjonen, men det var en tanke som slo meg i lys av tidligere erfaringer, og observasjon av venners forhold.
Jeg har funnet svaret for min del, men det ligger noen år tilbake i tid.

Jeg har en profil, med flere bilder.
Tror ikke jeg skremmer noen.
En kort og grei og leselig beskrivelse.
Støter ingen, tror jeg fremstår som en bra person som flere ville likt.
Har spurt andre om en ærlig reaksjon på profilen og den av vært bra.

Men når jeg forsøker å ta kontakt med folk i fylket, leser dem meldingen uten å svare, eller bare ser på profilen.
I andre fylker, sier dem det er avstanden, viss ikke hadde jeg vært aktuell.
Har fast jobb og egen bolig å familien her, vil ikke flytte.

Noen råd?

Kvinner opp og hopp? og svar utbedes!!!

Va betyr kropp gjennomsnittlig?

Mulig man er havna mitt i MaceDonaldo generasjonen men i min tid beskrevs dere som mullen, mulli, korpulent. lubben, småfeit, valkete., knubbig osv...

Har selvinnsikten gått åt skogen eller er det mangel på selvinnsikt som preger siten???


Har du noe nyttårsforsett i år?

Eller er nyttårsforsetter bare dumme målsettinger som sjelden gjennomføres? :-)

Hei !

Har du kommet over noe bra musikk i det siste? Eller kan du anbefale noen av dine favoritter? Og si gjerne litt om hvilken genre den tilhører....

Jeg er alltid på jakt etter å utvide min egen musikksmak, og de gruppene jeg har blitt litt fascinert over i det siste er blant annet:

-Banco de Gaia: instrumental gruppe, har gitt ut 10-12 album, mye fine og sterke rytmer, disse er jeg imponert over! Ganske stor variasjon, en del native-innslag. Veldig eksperimentell.

-Sacred Spirit: dette er samlealbum som har kommet i 3-4 versjoner. De inneholder native sanger, og det finnes flere veldig gode der, etter min smak. Yeha-Noha er f.eks. en navaho-chant som krigere lytter til etter en kamp for å nullstilles i hele sitt system. Til og med US Army skal ha brukt den på sine soldater etter kamp. Yane-Heja-Hee er også en lignende fin navaho-chant på en av platene.

-Cusco: også instrumental, mye rytmisk og sterk, flere meget gode album, mye stor og fyldig i formen, tidvis suggererende.

-Zero 7: rock/pop, ikke så verst, har noen bra etter min smak.

Lager en ny tråd jeg :) Så kan alle få det med seg.
Tar samtidig sjansen på å kopiere innlegget til Sukker fra nederst på Nyttårsaften tråden.
Glerer meg til muligheten for bortover og nedoverski og å treffe mange hyggelige mennesker ;)
Sukker skrev:
"Hotellet er Spåtind høyfjellshotell og tidsrommet er fredag 29.februar til 2. mars. Det blir snart påmelding der.
En fin animajson over området finnes på denne linken:
http://www.spaatind.no/

:)"

Kikking

Ingen svar
(kvinne 59 år fra Akershus) Privat melding

Bare kikk ... det er deilig !!
Men kun av deg ... akkurat du, ja !!

Prøver igjen !!

Ingen svar
(mann 37 år fra Oslo) Privat melding

Hei hei alle sammen , alt er bra ?? '
jeg har vært og oppdatert min profil igjen , jeg har ikke vært her på en stund og har liksom ikke vært den som har vært mest på gående liksom .
men nå er jeg til bake , så til alle som leser dette . ta en titt på siden min a , og si hei til meg ;)

Forslag til Sukker

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Lurer

Kan dere ikke lage et valg som gjør at man kan velge bort profiler fra sitt søk. Noe alla "ikke interessert"-valget, men at den andre profilen fortsatt får opp deg og kan fortsatt sende melding til deg. På den måten slipper man å risikere å begynne på ny samtale men noen man kanskje meldte litt med tidligere (hvis de feks har byttet bilde eller noe).

Har hørt flere som etterlyser det samme.

Jeg skal glatt inrømme, når jeg leser profiler til en del her inne (=damer) så mister jeg interessen på grunn av skrivefeil. Og betyr det at jeg er for kresen eller? ... man kan kanskje si at "det damen skriver i profilen er hun, - take it or leave it" ...


...men...

Jeg har faktisk høyere toleranse for skrivefeil i de meldingene man sender på privaten, som jo er mer "in the moment" ... enn det som står i profilteksten. Profilteksten har man jo god tid til til å finpusse.

"Nysgjerrig" skrives forresten på følgende måte: "nysgjerrig", og ikke "nyskjerrig". Men jeg skal innrømme at det høres ut som en sk-lyd.

En sjekk av hvordan ord staves kan man ta på http://www.dokpro.uio.no/ordboksoek.html (=bokmål). En oppussing av stavefeil på profilen kan være like så nyttig som pene bilder, eller eventuelt mange års trening for å få en veltrimmet kropp...?

hilsen
'08 - et bra år

Det nærmer seg 100 påmeldte allerede til festen den 2.februar. Ettersom det "bare" er plass til 350 stykker vil det også denne gang bli fullt før tiden. Denne gang drives ikke stedet av Thomas Giertsen, men av Joachim i Thon gruppen. Vi har forøvrig hatt et godt og langt samarbeid med Joachim... :)

i siste shape-up
på sexy sider
står det

"Finner du en type online, er det statistisk mer sannsynlig at du hopper i høyet med ham på første daten. Chatting på nett bidrar til at man kjenner hverandre bedre før man møttes (tro man, i alle fall .!) og dermed ender 30 % opp med sex på første date. "

Da skjønner jeg hvorfor det er så vanskeligt å ta en kopp kaffe kl 1200 en lørdag. :-D
Hva sier gutta ?

"Klikken" er vel å definere som vi som skriver mye, som bor i Oslo / omegn og tar sjansen på å treffes IRL.
I så tilfelle vil jeg som en representant for disse si at vi er blandt de mest innkluderende som er her... tror jeg.
For å nevne et eksempel: Ifb nyttårsballet var det noen av oss som innlosjerte andre som bor utenbys for å gi dem muligheten til å være med på ballet uten at lommeboken krympet helt inn.
Ville du gjort det samme?

Mange av dere sukkerjentene og -kvinnene er i følge profilene tydeligvis flinke til å trene og passe på dere selv. Hvordan er det med de av oss menn som ikke trener på studio, eller som ikke jogger fast 2-3 ganger i uka? Faller vi da fort ut av interesse for dere?

Hvis trening for mulige dater er et must for dere, er det kanskje et godt insentiv til å gjøre noe med det.. Ikke trening - ingen dater! En alvorlig trussel egenlig..

hei er ganske ny her å lurer på skikk å bruk på SUKKER
har sendt noen mailer til noen av jentene her inne men de svarer jo ikke ???
helt i orden å bli avist ikke no problem med det...
MEN DE KAN JO GIDDE Å SVARE DA!!!!!!!

hva skjer når jeg merker av en fyr som ikke interessant? kan han se at jeg har gjort det eller?

Hvorfor er alle anonyme her da,, feiginger :P

Første gang jeg er på et slikt arrangement på nyttårsaften....har altså lite erfaring i så måte, men snakket med folk som sa det virket kaotisk, forvirrende, noen hadde ventet opp til 1 time i kø for å få kjøpt noe, andre fikk ikke noen drink kl 24.00 som forespeilet, altfor få servitører m.m......men jeg traff da noen av dere fra forumet....hyggelig. :)...andre som har mere erfaringer....hva tenker dere ??

Hei, sukker har nettopp slettet en tråd om hva en kan gjøre på nyttårsaften, uten at trådstarteren ble forespurt. Hvorfor?

Jeg skulle ønske sukker kunne utarbeide noen retningslinjer på hvilke temaer som er lovlige og ulovlige her inne. Mulig de allerede er utarbeidet, men kan noen i så fall si hvor de er?

Bare så det er sagt: INGEN her inne er for stygge!!!!! ...ingen!

Men enkelte.. eller SVÆRT MANGE kan FOR SIN EGEN fordel legge ut en beskrivelse/bilder som henger i hop med virkeligheten. Jeg er mann, men noen av dere kvinner har sikkert opplevd det sammen som meg.

1. KROPP: høyde klarer de fleste å få riktig, men FASONG er det mange som sliter med.

SLANK... betyr slank. Da er man ikke gjennomsnittlig, hvis en er på utkikk etter noen som er SLANK, er det en bismak å møte noen som er medium+. Ja, medium+ kan være fint det, men når en vil møte SLANK og har sett for seg SLANK, blir alt som er "mer" et aber.

GJENNOMSNITTLIG... HER er det mange som har misforstått. Hva er gjennomsnittet her i norge? Jeg dater ikke personer som skriver gjennomsnittlig, med mindre jeg har sett bilde av hele de... for det er så surt å møte noen som sliter med å passe ned i en vanlig stol, når en har fått forespeilet noe mindre.

Par kilo for mye... ET PAR = 2-3 kilo, IKKE 20. Det kalles overvektig, eller stor og fyldig ..som er en EGEN KATEGORI..


Og helt til sist. Hvorfor Legge ut bilder som overhode ikke matcher virkeligheten. Hvorfor gi et feil inntrykk???

Verden er et flott sted, for det finnes ALLTID noen som liker deg for den du er uansett. Utseende teller ikke alt, men for veldig mange kan det være et utgangspunkt for noe mer, forutsatt for at en kommer såpass godt overens at man får til et møte.

Det er SURT å bli AVVIST... men det er like surt å måtte avvise noen, spesielt når det aldri hadde trengt å skje, fordi en aldri ville møttes om en hadde visst sannheten!

Er det noen som vet om det går an å blokkere noen?

Godt nytt år!

Denne etterlysningen lå fra en ung mann i tråden om tilbakemeldinger til nyttårsfesten: "PS: Hvis du er Askepott som dukket opp fra intet og ga meg et kyss klokken 12 og deretter forsvant igjen så dropp skoen din i denne tråden ;-)" Den er jo bare såååå romantisk - vi må vel hjelpe til med å finne Askepott?

Andre som har etterlysninger?

Godt Nytt Är fras Berlin..Eg er heilt ny pä SUKKER og trengar massa tips....har dykka noko tips ?

etter at en har møtt en interesant person her inne og føler han er perfekt... Skal en fortsette å være her inne. Og hva betyr det at gutten etter flere dater fortsatt er her inne????

Hei
Når en har venner som har så pass høy match med en.
Som en vet en ikke kommer til å gå videre med.
Er det noen mulighet for å "fjerne dem" fra søkene.
Slik at de ikke opptar plass å en slipper å få dem opp liksom?

Nyttårs ball!

Siste svar on. 2 jan. 2008 10:48 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Mariposa2

Jeg er veldig skuffet over denne festen som skulle være noe hyggelig ble bare kaos. Det var alt for lite betjening på vakt! Vi sto og gikk i kø hele kvelden opp til en time for å få noe å drikke, og når vi endelig var tur var det sure minner. Det var alt for mange mennesker på en så lite sted uforsvarlig menner jeg. Jeg krever en forklaring på dette og hva som har gått galt.

Har eg noken som helst sjanse på denne sida eller kasta eg berre vekk pengane.. Treng litt feedback

Jeg synes det hadde vært fint med en mulighet for å se hvem som var på festen vi netop var på, snakkede med mange, men og noen som jeg fikk snakket litt for lite med, blir litt vanskelig å huske alle og derved kan man jo miste kontakten til noen man gjerne ville ha hat mer kontakt med. Det kunne jo være en søkefunksjon som kun gjalt de som var på festen f.eks.

Hvis du vil ha tilbake eksen som jeg forstår at du vil, så er vel taktikken din noen av det værste du kan gjøre. Følger du følgende råd er sjansen langt større: ikke ring, når hun ringer, vær kjempeglad og positiv, ikke la henne vite hvor hun har deg.
Hun vet jo nøyaktig hvor hun har deg. Mekanismen inne i henne slås først på når sikkerheten er borte. Følger du disse rådene garanterer jeg respons selv om det kan ta litt tid. Hvis hun ikke vet hva hun vil, vet hun ikke mer etter spa og middag. Du må få henne til å tenke. Igjen følg mine råd. Funker ikke det, hadde det ikke gått uansett.
H

alder

Siste svar ti. 1 jan. 2008 22:10 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym hmmm

la akkurat merke til det, alle jentene har blitt ett år eldre siden igår, nesten så vi ser det på bildene jo....

Ta disse ordene med deg inn i det neste året!

LIVETS MENING

Livets mening är att leva
och inte fråga varför.
Om du frågar varför är du
dömd att svara, och då ser du
inte längre ögonblicket
gunga djärvt och himmelshögt
som ett hissnande, lycksaligt
lockomfladdrat flickebarn
med en munter spark åt jordens
alla grubbelsjuka hjärnor,
alla skuldbetyngda fjät.

Bo Bergman

Har vært medlem her bare kort tid, og som den organiserte mannen jeg er merket jeg straks av de kvinnene jeg umiddelbart likte som "interessante" på topplisten.
Så har det gått noen dager... Null respons, de som har registert mitt lille framspill, for det er det jo, har verken huket meg inn eller ut.
Er det noen sosiale regler her jeg ikke har forstått? Eller er det bare sånn at de ikke er interesserte?

Kortversjonen: jeg fant drømmedama her på sukker, var sammen med henne i nesten ett år, men vi kludret til det og det ble slutt. Etter det har vi hatt vært vårt forhold, men begge tok slutt. Så nå har jeg bestemt meg for å få henne tilbake.

Taktikken så langt har vært:
- ta kontakt men henne under påskudd av å skulle være vennen hennes
- avsløre gradvis at jeg egentlig vil mer
- gi henne masse komplimenter
- huske burdagen hennes
- sende henne forhåndskomponerte, velformulerte "fyllemeldinger"

Hennes tilbakemelding så langt har vært at hun er sjarmert, at hun liker meg godt men at hun ikke tror det kommer til å fungere. Vi har avtalt å treffes, men hun legger ikke skjul på at hun er skeptisk til hele opplegget.

Gitt dette baktepper: har noen av dere (jenter fortrinnsvis) noen tips om hvordan man bør sette inn det avgjørende støtet?

Medlemskapet mitt på sukker går snart ut og jeg benytter denne dagen
til å sende en hilsen til alle sammen:

Ønsker dere godt nytt år og lykke til med å finne kjærligheten i året som kommer!

Selv har jeg funnet min "soulmate" her i løpet av sommeren og høsten.
Vi har tatt oss god tid for å bli kjent med hverandre og dette blir bare bedre og bedre ;-)

Takk til sukker.no og alle jeg har hatt kontakt med!

Logger ut for siste gang i år
og ønsker dere alle et nytt kjærlighetsfullt år

HÆPPI NJU JER

Tre mygg hadde tilbrakt sommeren på Finnmarksvidda og avtalte en hustrig høstdag at de skulle sette kursen sydover, mot sol og varme. To av dem møttes på stranda til avtalt tid, men det varte og rakk før tredjemann kom rød om snabelen og sylta forkjøla.

Kameratene ville selvsagt ha en forklaring, og med ynkelig røst sa den snørrete myggen at han hadde tilbrakt hele turen sørover i skjegget til en motorsyklist.

- Det er ikke sånn du skal gjøre det! utbrøt de to, og forklarte at han burde ha fløyet til Gardermoen, krøpet ned i trusa til en snerten flyvertinne og sittet godt og varmt hele veien.

Året etter gjorde de samme avtale. De to ankom bestemmelsesstedet som avtalt, mens tredjemann kom flere dager senere, minst like snørrete og ynkelig som året før.

- Men i all verden da, fortalte ikke vi hvordan du skulle kom deg ned uten å fryse?
- Joda jeg gjorde som dere sa, snufset han, - fant en søt flyvertinne og krabbet ned i trusa hennes.
- Men tro det eller ei før jeg visste ordet av det satt jeg fast i skjegget til en motorsyklist igjen!

TAKK

Siste svar ma. 31 des. 2007 17:47 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym snill pike

Sender en nyttårshilsen til ALLE som IKKE svarte på brev fra meg. Håper dere gutter skjerper dere. Det kan da ikke være så vanskelig å sende en hilsen om dere ikke er interessert vel ?

Jeg har en ok jobb, og tjener brukbart med penger. Ikke enormt, men er flink økonomisk så jeg har både tekniske duppeditter og fin bil.
Opplevde i helga at en jente som i utgangspunktet ikke var så interessert plutselig følte at jeg var interessant når kompisen min i en bisetning fortalte at jeg kjører Lexus.
Hva f.... betyr det?
Jeg må innrømme at jeg benytta anledninga og kjørte løpet ut. Ble et bra, privat Nachspiel av det;)
Kommer nok ikke til å følge opp den romantiske interessen noe særlig da jeg føler ting er basert på feile premisser.
Hvorfor ble jeg plutselig interessant når det kom fram at jeg har fin bil? Enhver tulling klarer å betjene et lån på 300k.
Hun spurte aldri om jeg eide leiligheta eller leide dn. Betyr en stakkars bil så mye?

Jeg skjønner at jeg ikke bør føle meg alene med å ha 2-3 potensielle antrekk til i morgen... hehe..
Skal jeg pynte meg skikkelig... eller skal jeg velge midt på treet ballmessig... ?? Hva med håret?? Oppsatt eller løst?
Men mitt aller største problem er SKO!!!!
Jeg har dilla på høye(!!) heler...men problemet da blir jo høyden min...:-|
Jeg er 171 cm..og med 7-12 cm høye heler så blir jeg jo rimelig høy... og jeg vil jo ikke skremme bort gutta heller... hehe
Vanligvis bryr jeg meg ikke om dette, men litt spesiell kveld dette da.....

Hjelp meg!!!! Skal jeg velge det jeg liker best?? Eller skal jeg senke høyden litt? :-)

Innspill mottas med takk... ;-)

Gleder meg utroooolig til i morgen...:-)

jeg pleier å stille til lignende arrangementer i dress, varierer farven på skjorta, siden jeg aldri har likt slips, bruker jeg det ikke, men pleier ofte å ha øverste knapp i skjorta åpen....og hvordan kommer andre menn ??

Husk å registrere mobilen!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

vis du skal sjekke matchen med noen på festen i morgen så er det veldig lurt å registrere mobilen din. Les mer under Post/Forum/Chat på mobil..

Nytt år - Nye muligheter

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym østfolding

Godt nytt år alle sukkervenner, håper dere får en fin nyttårsfeiring. Gleder meg til ett nytt år.

Jeg og noen venner skal ut på nyttårsaften. Men hvor? Hvor er det liv og hyggelig? I oslo... Blir takknemlig for tips!!!

Her er det mange som skriver utrolig mye bra, men jeg skjønner ikke hvorfor så mange har skjult id.

Hva gjør folk når de møtes på sukkerfest, som f.eks nyttårsaften, når de presenterer seg? Sier man navnet sitt som vanlig folkeskikk er, eller bruker man konsekvent sukkernavnet?

Hvor mange med supermatch har dere egentlig??
Jeg leste at en eller annen hadde funnet en med matchtall 100, og et høres jo lovende ut....

Selv har jeg følgende status i dag
-10 stk med matchtall 95 og høyere
-58 med matchtall 93 og høyere (inkludert de 10 nevnte)

Som jeg vel har skrevet tidligere ser jeg på matchen som veiledende, men likevel er det facinerende med målbare tall!!!