Sukkerforum

Jeg har over lengre tid vært litt til og fra på denne siden. Jeg har datet noen, alle svært hyggelige og oppegående menn. Selv om det ikke har blitt noe seriøst med noen av dem. Noen har også i ettertid blitt mine venner, som jeg har hatt det mye gøy med.

Jeg får i perioder mange meldinger, andre perioder er det mer stille, det kommer litt an på hvor aktiv jeg er selv. Alle meldingene er stort sett hyggelige. Jeg har hatt mange hyggelige dialoger her.

Noen menn jeg sender meldinger til, eller setter hjerter på, hører jeg ingenting ifra, men bruker heller hverken tid eller irriterer meg over det.
Jeg er ikke så opptatt av disse hjertene, men mye mer opptatt av de som sender utfyllende, intresante meldinger. Meldinger som gjør at jeg blit intresert.

Jeg har tidligere vært innom en del andre lignende date sider, men jeg synes at sukker hittil er den mest seriøse. Så jeg synes at menneskene her får mye unødvendig kritikk, på mange måter.

Mye av det negative jeg leser her, har jeg ikke opplevd noe særlig av. Men jeg er vel kanskje heldig da. :-)

Er det mulig å få se profilene til samme kjønn her inne eller?
Eller er ikke dette plassen hvis du skulle være bi eller homofil?
Er sukker kun for hetrofile?
Bare lurer.... :o)

Jeg har enda ikke bestemt meg for hvem jeg skal stemme på!
Må innrømme at, som litt fersk i Oslo by, har jeg ikke helt oversikt over lokalpolitikken.
Er det noen som har gode saker/argumenter/tips å komme med sånn på tampen?
Som kanskje kan overbevise meg om hva jeg bør satse på! Jeg er mer rød enn blå...
Muligens et ambisiøst tema, men kan jo oppfordre til å unngå lange avhandlinger.

det er en del syting, krangling og uhyggelige kommentærer her på forum.....
kan vi ikke glede oss over den fine høsten vi har fått? sommer var ikke særlig, men siste dagene var jo helt deilige :) ønsker alle stålende høst :D
make peace not war :)

Helt enig med Zitelle ( ? husker jeg riktig navn??)
I hverdagen er jeg kjent for å ha god kontakt med det motsatte kjønn. Heller intet problem de gangene jeg er på by`n. Tror faktisk det er slik at den sjarmen som jeg er så heldig å ha, ikke kommer frem på bilde. Er heller ikke verdens mest fotogene person så da... Allikevel skuffer det meg.
Så skal jeg ikke gjøre meg bedre enn det jeg er. Jeg ser også på bilde, men det er for å se øynene ( absolutt viktigst for meg). Jeg klarer ikke å kommunisere med noen uten at øyne har vær vist. Dumt - ja kanskje, men sånn er det bare.
Det som jeg tror kan være noe av problemet er at man utgir seg for å være anderledes enn det man kanskje er ( og kanskje også litt bedre ??). Dessuten virker det som de fleste - menn ihvertfall - hiver seg over vidda, eller er supersportslig hele året.
Dette er jo tull - de fleste mannfolk jeg kjenner ( og det er faktisk endel) er like slapp som meg, men savner noen å være sammen med - og ja, kanskje også en kjæreste. Er man to, gjør man også flere ting sammen og kommer seg ut....
Det er viktig og være i god form, men jeg tror altså at noen gjør seg bedre enn det de er - Tåpelig !! Ærlighet varer lengst - uansett kjønn
Klem fra meg..

Litt nysgjerrig, jeg... :-)
Hvike egenskaper er det du setter mest pris på hos en partner over tid?
...og hvilken egenskap tror du vil være den mest irriterende over tid?

Hei!

Ettersom du leser dette, antar jeg at du sitter hjemme og kjeder deg litt fordi postkassen din ikke helt svømmer over av frierbrev? Det er i alle fal grunnen til at jeg skriver noen ord akkurat nå. Håper du har det fint forresten! :-)

Neida, jeg klager ikke!
Det er nettopp det som fascinerer meg. Jeg er en sosial jente som lett kommer i kontakt med både menn og mennesker. Mange liker meg. Mange har dessverre hatt kjærlighetssorg over meg. Jeg er heldig fordi jeg blir likt av mange. Men så fikk jeg behov for å trekke meg litt tilbake fra bylivet, og laget meg en profil her inne. Og nå kommer jeg til poenget mitt:

Med ett føler jeg meg lite attraktiv! Her inne føler jeg at jeg er et menneske som ikke "har draget". Er det sånn at her inne er man skeptisk til hvem man treffer bak ordene? Er det sånn at her inne tror man at alle har en større eller mindre "hake" ved seg? For første gang kan jeg sette meg inn i hvordan det må være å føle noe som minner om ensomhet. Er det en måte å føle seg ensom så må det jo være å logge seg på sukker! Eller tar jeg feil? (jada, jeg vet at mange treffer mange fine mennesker her, men poenget er vel ikke å få så mange svar som mulig, men så mange flotte svar som mulig av "den rette")


Hilsen en flott og seriøst glad jente som ikke er ensom i livet sitt :-)
(som nok kommer til å slette seg etter hvert fordi jeg lykkes mye bedre "live" enn her inne hvor vi kan se verken energi, utstråling eller glede hos hverandre)


PS: Men hey! Om du har andre erfaringer synes jeg det er helt fantastisk! Go for it - og ha en deilig kveld.

Noen etterlyste mer humor på forumet,så da drar vi igang en tråd med det. Alle har fått noen gode vitser på sms.
Siden jeg så dagens lys nord for Sinsenkrysset starter jeg med en derfra.

Norlænningen ble sendt ut i jobb,han skulle til Østen for å befrukte et harem på 84 kvinner som tilhørte en gammel sjeik.
"Det e faenmæ typisk A-etat", sa han,"to dagas arbeid,så e man faenmæ arbeidslaus igjæn!"

hvorfor oppretter noen fake-profiler, og hvilken glede har man egentlig av å lure folk på den måten???

Sitter og leser til en viktig eksamen! Har bare et par dager igjen.. Noen som har noen gode tips til hvordan jeg best kan repetere det jeg har lest? Slik at det sitter?? Sikkert mange der ute som er og nettopp har vært studenter. Dere har vel litt peiling??

Ha en fantastisk søndag (og påfølgende uke :-D)

Noen som har sex outdoors da eller ? Om noen av dere jenter (gutter) har en slik lidenskap at dere vil ha sex og spenning utendørs eller hyle og skrike slik at naboen klager eller samma hva det er liksom ....

TØR dere og si det til den dere er sammen med, eller lar dere det bli en slags sexfantasi feks ?

Noen spørsmål til dere jenter ang 6 :

1. Har dere orgasme under samleie, i tilfelle hvor ofte i % ?

2. Hvor ofte onanerer dere ? Er antall ganger et resultat av spørsmål nr 1 ?

3. Hva er mest sexy på en ukjent mann som dere ser på gata ?

4. Hva 6 fantasier har dere (om dere har) ?

5. Er menn mer pervo enn jenter ?

6. Om dere legger merke til et par som har sex på feks badestranden blir dere da irritert eller bare dritkåt ?

Når jeg sier sex på badestrand feks så mener jeg at et par har sex med badetøy og er forsiktige, men at de tar kanskje helt av etter en stund osv

Dere kan få en utfordring her og nå : Kom med en sexhistorie som det lukter svidd av ? :p

Jenter kan dere svare meg på dette!

På fredag møtte jeg etter ganske lang tids mailing og SMS'er en som først merket meg som interessant.
Hun har sendt meg SMS'er, mailer og presisert at hun fortsatt var interessert.

Fredagen ble en hyggelig tur nedover Bogstadveien, med litt for mye øl (særlig for henne), mye latter, litt kosing etterhvert, dype samtaler om livet og sånt....

Lørdagen sendte jeg en SMS og lurte på om vi skulle treffes søndagen, og det ville hun....
Men på søndagen fikk jeg en SMS hvor hun mente kjemien manglet.

Her kommer mitt spørsmål -
Hvordan kan dere bestemme dere for det etter første møte - som uansett er ganske famlende,
ingen blir kjent med hverandre på noen timer, og det må da ta lenger tid å finne ut om man kommer til å få det bra sammen med kandidaten?

Slik jeg leser i noen tråder om hvordan dere jenter oppfører dere om dere får en mail,et gult eller rødt hjerte så
syns jeg det er SVÆRT uhøflig at dere IKKE svarer tilbake liksom....
Etter min mening burde mod-apparatet fanget opp dette og sagt at det skulle være et KRAV at alle ble pålagt og svare på en henvendelse osv ... dette er jo ren basic oppførsel.

Har selv testet det ut litt etter et par tråder jeg leste så skulle jeg se om dette stemte HAH jeg ga vel 5-6 gule hjerter og et par høflige mailer men INGEN av dere svarte tilbake ... det er nesten en stor skam ... (jeg fikk en henvendelse da) men dog ... DTa dette til dere jenter og oppfør dere som voksne folk og ikke 14 åringer for det er det alt for
MANGE kg siden liksom...

Jeg syns minst det er like viktig og svare på en uinnteresang henvendelse som en motsatt.
Dette MÅ dere ta på alvor ellers vil til slutt INGEN gutter ha dere :p
Er jo noen jenter som kaNSKJE "nyyteer" at det får flere henvendelser og at det nesten går sport i det og IKKE SVARE ??
Dette blir bare for dumt, hyva pokker tror dere at dere er LIKSOM ? hehe blir nesten provosert jeg ....

Jeg sendte feks en mail til ei som var fra samme stedet som meg under oppveksten sin, og jeg skrev ca slijk : Heisan ser du er fra samme sted som meg åsså no blablabla bak der ... ikke noe forsøk på og være innpåsliten eller noenting (hun var heller ikke min type) Par dager etterpå ser jeg hu har vært i profilen min uten og GIDDET og svare på spørsmålet mitt ...

Jeg blir rett og slett opgitt på deres vegne, enten må dere skjerpe dere no sinnsykt og skjønne at dette er viktig ellers så kommer jeg til og ta det opp med Mod-apparatet... Syns hele siden blir MYE mindre seriøs med en gang siden det er slik det foregår (?)

DETTE VIL JEG AT MANGE JENTER SKAL SVARE PÅ PLIS ??? INNRØM at dere er non late dyr og at dere ikke gidder før drømmemannen kommer ridende på en hest osv osv ... For det skjer NEMLIG IKKE :p

KOM IGJEN få høre unnskyldningene deres nå da ??? :s

http://www.forskning.no/Artikler/2007/september/1188913544.78

Noen som har opplevd en bra innledning/date og total turnoff etter 1. kyss?
Her er forklaringen :-)

venninner??

Siste svar lø. 8 sep. 18:33 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym meme27

hva er det med det at så mange gutter skal legge ut bilder av seg og sine venninner???...aldri noe populært å ha en masse venninner når man skal møte kjæreste eller har det..hvertfall nok til at jeg mister min interesse til å skrive noe tilbake...sikkert mange med meg der..eller?

Hei, Hei:-) Vil du slippe å gå mot mørketiden alene? Bli med på en date da vel:-) Snakkes.......

Musikk (igjen)

Ingen svar
(mann 45 år fra Akershus) Privat melding

Tester takhøyden igjen jag :

Litt (pysete) musikk jag spilt in:

"Sjekksang" : http://privat.bluezone.no/jussishow/files/Tuesdays_bent.mp3 Hører nån vilken låt det er ? :-)

Min hyllest til Øystein Sunde : http://privat.bluezone.no/jussishow/files/tull.mp3

"Sommerjam" : http://privat.bluezone.no/jussishow/files/happy_song.mp3

Høstnatt : http://privat.bluezone.no/jussishow/files/Furch_openD_impro.mp3

/J

Er pseudonum feigt og bruke?
Etter hendvendelse har jeg nå startet en ny tråd:-) og det i sjangeren pseudonum.
Det jeg mener her er om det er feil eller riktig og bruke pseudonum. Mener selv at man skal være offentlig når man er i et forum som dette.
Hvis alle hadde oppført seg og ikke gått til angrep på hverandre så synes jeg det hadde vært greit med pseudonum, men slik er det desverre ikke. Synes det er feigt og gjemme seg bak et nick og kunne gå til verbale angrep på andre innleggere. Tror det hadde blitt helt anderledes hvis alle ble knyttet til sin profil. Vi er jo den vi er.
I tillegg så kan man late som man er en drøss av personer og gå til angrep på en. Fair?..................i think not.

Nå sier jeg IKKE (så det ikke blir misforstått) at alle angriper. Det er vel noen få.

Tar kommentarer fra ALLE her inne:-)

ONE LOVE :)

Ingen svar
(mann 36 år fra Oslo) Privat melding

Hei hei alle sammen , bli me på dette a ? ser kult ut og meget moro ut , skal vi dra sammen en gruppe fra Sukker.no

Stena skal ha minicruise den 13 oktober , det er en lørdag .
skjekk det ut på www.stena.no (absoluttcruise)

chat

Siste svar fr. 7 sep. 13:16 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinne 32

Har du noen prøvd denne chatte funksjonen?? Hvordan funker det? Jeg får det ikke til ....... :-(((

Du er vidunderlig!

Siste svar to. 6 sep. 23:50 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi i Sukker vil gjerne gi alle våre brukere en god klem! :)

tja

Ingen svar
(kvinne 27 år fra Hedmark) Privat melding

tja, det var denne innboksen da. Den er litt tom. og du som klager over ubesvarte brev. kjekt med brev før man svarer. er ikke flink til å sende det første brevet, så skriv inn. så klart jeg svarer alle.

Mye syting & klaging her inne ! Tenkte jag skulle lette litt på stemninga med ett "complete waste of space" inlegg :

Fytti katta vad mye bra musikk som blir lagd i Norge !!! Helt konge !!!

Dimmu Borgir, Øystein Sunde, Hellbillies, Dum Dum Boys, The Cumshots, Åsmund Åmlie Band, The Carburetors, Marit Larsen, Ulver, Turbonegro e.t.c .e.t.c ....

Heia Norge !!! :-)

Svarprosent

Siste svar on. 5 sep. 23:37 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi har fått noen ønsker fra folk som ønsker å se hvor mange mail som blir besvart. På denne måten kan trøste seg litt om man ikke får svar. Vi lurer derfor på om det er OK at man kan få en indikasjon, når man klikker seg inn på en profil, på omtrent hvor mange % av meldingene som blir besvart av profileieren. Eks: (ca.15% av meldingene er besvart)

Er det noen motforestillinger mot dette eller er det positivt?

What if this is it? What if this is as good as it gets?

Ingen planer om å starte noen stor politisk debatt her, men det er jo valgkamp og da flyter valgflesket igjen. Og "selvfølgelig" fant Dagfinn en stor gruppe som ingen prater så mye om: oss single. Det er ikke måte på hva han skal lover .. er han singel?

Karita Bekkemellem var singel og skulle lage en egen singelmelding, men er ikke singel nå og da er det ikke så viktig lenger.

Trenger vi en singelmelding?

Er det fremdeles folk som gidder klage over at folk ikke svarer på meldinger...

Online dating har sin egen kutyme, lik det eller ikke. Viktig å kjenne dette mediets sterke og svake sider før dere legger for mye energi i dette. En helt annen ting... Britney Spears nye single er funky som bare det. Nesten litt pinlig å skrive det, men jeg innrømmer heller at jeg kan like Britney enn å klage over ting jeg ikke har kontroll over :)
*mrkrølle myker opp r´n b foten, møt meg på en klubb ikke langt unna*

Hei!

Sitter og samler sanger til en spilleliste på PC'en. Ønsker tips til gode låter som man kan ha når:

* Livet suger
* Livet er akkurat passe
* Livet er toppers og man trenger noe som kan roe ned sjela litt
* Man trenger litt rolig musikk i bakgrunnen
* Musikk man kan sovne til
* Bakgrunnsmusikk for "spesielle anledninger"...

Håper dere skjønner tegninga. Har allerede låter som "With or without you" U2, "Analouge" A-HA, "Gotham City" R.Kelly for å gi litt input på retninga, altså moderne rolig musikk rock/pop/ballader osv...

Enlighten me! :D

Vanskelig funksjon

Siste svar ma. 3 sep. 10:16 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym ukjentmann

Det er ikke lett å fylle ut spørsmålene, og noen ganger blir det missforståelser.

Hvis man velger NEI på spørsmålet "Vil ha barn", så må man også velge "10 år" på spørsmålet "Når ha barn".

Dette er det veldig mange som ikke forstår. På halvparten av profilene jeg sjekker, er det ene bladet grønt og det andre rødt, ergo må dem ha missfortstått.

Jeg forslår at spørsmålet "Når ha barn" droppes. Hvis to personer vil ha barn, så er det allikevel umulig å bestemme idag om hvor mange år til man vil ha det barnet. Eller hva sier du, Morten ?

Hva skjedde da ? Ble det noe ut av det eller var det ikke som forventet liksom ?

Noen som vet hvor mange Sukker egentlig har klart å matche sammen til enten samboere

eller ekteskap ?

Dere har vel vært her en stund og vet sikkert ALT om dette :p ?

Hvor lenge har Sukker eksistert ?

Hei

Jeg leser litt i trådene her og finner at noen er irriterte fordi at de får hjerter fra noen som bor laangt unna osv ...

Men pokker, er vel ikke slik denne siden funker at alle skal gifte seg å få barn innen 2uker ??

Går det ikke an å få en venn her inne feks ? Er vel mange som er på jakt etter det i første omgang og så får tiden vise liksom ..

kan vel bo i Kautokeino og gi hjerter til en i Oslo og motsatt ... skjønner ikke greia der jeg ....

Betyr liksom det hjertet at den personen som gir d da er gifteklar nesten ?

For da har jeg missforstått ideen med hele sukkersiden ;()

Hei, bare lurte litt på hva folk mener når distansene blir såpass at en må reise et stykke for å møtes og eventuelt også overnatte?
Reiser man da halve distansen hver og møtes på mitten, og leier hotelrom. Eller reiser den ene hele veien og muligens overnatter hos den andre?

En ting jeg lurer på ang. kvinner her inne. Har dere det så utrolig bra her inne og kan velge det dere måtte ønske at dere har blitt så enøyde at det går kun på utseende? Leser dere en profil grundig eller er det kun bildet som teller?

For og si det først som sist så er jeg en som ikke har det verste utseende (har jeg hørt) , men har et lite stykke til Brad Pitt. Profilen min sier mye om meg og jeg tror absolutt ikke at den er noe av den verste. Problemet er jo at de øverste 50 er på min machingliste er kvinner med et godt utseende. Har kun fått ett svar fra denne gjengen. Har gått igjennom de fleste andre profiler, men svar får man aldri. Synes det i tillegg er ganske uhøflig når man sender en hyggelig mail og ihvertfall få et beklager tilbake. Så utrolig liten tid har man jo ikke, men hvis man har så kan man jo bare lage et malsvar og kopiere dette for høflighetens skyld. Høflighet og dannelse kommer man faktisk langt med her i livet :-)

Gjorde en litt morsom test på dette på en annen datingside for litt siden og det var at jeg kopierte min profil til en ny, stokket litt om på setningene men ellers helt likt og satt inn et bilde av en mr. Pitt lookalike. Normalt så fikk jeg vel inn ca 8 mail i måneden men med den nye profilen med kjekkassbilde kom det inn 153 mail og 287 blunk (samme som hjerter her inne) og det på 6 dager.
Det viser vel at dere jenter ser litt for mye på bilde og ikke går litt mer inn i personen bak det, men hvis dere kun er etter a pritty face, so be it :-)

Jeg er absolutt ikke sur eller lei meg eller forbanna her jeg sitter, men synes vel bare at det er synd at det er sånn for til dere jenter så kan det faktisk være personen i deres liv som er rett foran dere, men ikke ligner helt på han derre :-)


Noen kommentarer?


Og et par ting til og det gjelder vel for begge kjønn: Vær så snill og vær ærlige i deres profil da. Bilder som er 10 år gamle og overpyntede profiler er vel bare og lure seg selv når det kommer til stykket :-)

volver

Ingen svar
(kvinne 58 år fra Akershus) Privat melding

Er det noen som har lyst til ut å reise - varme og hyggelige opplevelser - ta kontakt

Kan ikke folk som ikke syntes andre profiler er interressante bare sette personen som har satt deg som interressant som uinterrissert? Vanskelig å skjønne hva jeg mener kansje.

Enklere:
Jeg setter folk som interresant.
Så er de på profilen min, men ingen merker meg som uinterressant av de som ikke er interresserte.
Like greit å gjøre det vel? Så skjønner man hva den andre personen syntes om profilen\personen.

(ikke klag på skrivefeil, for jeg bryr meg like mye 5 gram snø)

Hvor lenge vil dere utveksle meldinger før dere vil treffe kandidaten,

Det blir mye skriving frem og tilbake som ikke fører noe sted,
det er vel ikke noe vits i kaste bort andres tid?

Jeg har et dilemma, og sikkert et luksusproblem, vil mange si. Jeg har truffet en flott fyr, som jeg har det utrolig morsomt sammen med og som jeg trives godt med. Vi har like interesser og passer veldig godt sammen. Sex'en er grei nok, MEN ikke fantastisk, slik det var med eks'en min. Foruten å ha det generelt veldig bra og gøy sammen, hadde vi en utrolig kjemi og jeg har aldri opplevd maken, verken før eller siden. Nå har min eks meldt sin interesse igjen.... Det var han som gjorde det slutt og nå angrer han. Jeg savner virkelig sex'en jeg hadde med ham, men han har såret meg og jeg vet ikke om jeg tør å satse på ham igjen. Jeg vet selvsagt at dette til syvende og sist er mitt eget valg, men hva tenker dere andre her? Hvor mye betyr egentlig sex i et forhold, hvor stor innvirkning skal det få ha på valget mitt? Til dere som er lei av alt sex-pratet her: beklager at jeg kommer drassendes med mer!

Dette har sikkert vært diskutert før, og nå tar jeg det opp:).

Kjære jenter...

Hva kommer det av at dere markerer som interessant...sender én melding, og siden blir det dødt.
Hvorfor ikke bare avmarkere som uinteressant?

Tror ikke det er noe i meldingene mine som skremmer dere heller..så hva er det?

Bare kjekt å få litt input...

hva skjera?

Siste svar fr. 31 aug. 09:31 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym meme

hvorfor skal det være så vanskelig å møte en gutt her tro...virker ikke som om det er så mange som er ute etter å finne en kjæreste her..er dette bare et tidsfordriv for mange??dumt å bruke en masse tid på en person man blit facinert av for så å ikke gjøre noe med det...bare la det dø ut...er en søt jente, men noe gjør jeg tydeligvis feil:)for jeg er seriøs i mitt sløk, men blir aldri noe av på en måte...skjønner ikke noe jeh...eh hjelp?

Hvor aktuelt/uaktuelt synes folk generelt det er å innlede kontakt med andre her inne som bor i en annen landsdel enn de selv?

Hadde vært interessant å høre noen betraktninger ...
(Bor selv i Nordnorge, alle jeg får god match med bor sørpå. Hittil opplevd å få tilbakemeldinger fra de jeg har kontaktet
at de ikke er så interessert i å bli kjent pga geografien.....)

Jeg har en sønn som er hos meg annenhver uke . Han er 4 år og selvfølgelig en sjarmerende og morsom gutt :) Den uken jeg ikke har han er savnet stort. Tenker mye på at jeg bare for ta en så altfor liten del av hans oppvekst. Prøver å tenke positivt på situasjonen, men ikke enkelt skal jeg si dere. Dere som har barn og kanskje er i samme situasjon skjønner nok hva jeg mener.

Det jeg ikke kan skjønne er at noen fedre velger å bare ha barnet(a) sitt annenhver helg + en dag. Er det en selvfølge at mødrene skal ha mest samvær med barnet(a)? Jeg hadde iallefall gjort hva jeg kunne for å få tatt mest mulig del i min sønns oppvekst... om det så måtte vært å flytte/bytte jobb, etc. Ser egentlig ingen grunn til å ikke skulle ha han like mye som mammaen. Sykdom og voldssituasjoner måtte isåfall være den eneste årsaken til begrenset samvær (eller at barnet er spedbarn). Noen som har synspunkter? Hadde vært interessant å høre innspill fra andre fedre som har barn enten halvtid eller annenhver helg, Hva tenker dere mødre/kommende mødre :) om dette? Barn trenger "påvirkning" i like stor grad fra både fra mammaen og pappaen eller?

Jeg har lest en del steder og selv erfart at folk ofte har en tendens til å velge partner basert på hvordan egne foreldre er. Menn kan ofte velge eller se etter en partner som har liknende egenskaper som sin mor og kvinner ser etter noen som likner far. Det kan være interessant å vite om brukerne på sukker velger partner basert på egenskaper hos den av foreldrene med motsatt kjønn.

Kansje et teit spørsmål, men hva slags bilder skal man ha på profilen for at folk (Helst jenter dog) vil trykke på den?
Jeg har et bilde hvor jeg viser den litt ironiske siden av meg, men enten så ser ikke folk (jenter altså) ironien, ellers ser jeg bare uinterressant ut..

Er fotograf, så om det er noen bilder som er bedre enn andre å legge på profilen, så hopper jeg i studio å knipser noen selvportretter :D

Ikke bry dere om skrivefeil.. Laptoppen her er litt vel rar. Eller så er det fingra mine som er for store (eller små)

Til HAVETS MANN:

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mann33

Ikke gjør et forsøk på å forstå dette;)


Sitter og ser på besøk på profilen.. Etter å ha vært her en stund har mange kikket innom, men ingen svarer på mine høflige og hyggelige forsøk på en kopp kaffe.

Når går vi ut på dato? - er det ved 45, 50 eller 55?

80 % av jentene som har besøkt profilen ønsker en som er 5 - 10 år yngre og i alle fall ikke eldre...

Er voksne menn helt av moten for tiden? - jeg er rik pen, snill, slank og sporty, høflig og velutdannet med god jobb, men det hjelper jammen ikke..
Ække sur eller bitter... bare luerer...

Hva sier dere jenter???

F :)

Skal du med bil fra Stavanger til Oslo?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Sukker har en tilhenger i Stavanger som skal fraktes til Oslo. Tilhengeren er en halv bil og veier sikkert 500 kg.
Har du lyst til å kjøre den til Oslo for 1500 kroner hvis du skal denne veien? Det skulle dekke bensin og litt til :)

når bør jeg opplyse at jeg er fandenivoldsk sjarmerende?

Under posten ”kropp” i profilen min har jeg skrevet ”gjennomsnittlig” da jeg som kvinne i min alder mener at det stemmer bra. Men etter mye kos og utskeielser gjennom sommeren ser det ut som jeg bør justere denne posten til noen kilo for mye...
Før jeg går inn for å gjøre noe med mitt ”problem” er jeg nysgjerrig på og vil gjerne høre hvor viktig akkurat dette punktet er for dere menn?? ;-)

Vi har slettet en tråd nettopp fordi det ble litt negativt fra noen brukere som ikke har et helt klart bilde av hvordan de bør bruke Sukker. En av innleggerene i den kritiske tråden var trolig ikke klar over følgende:
På Sukker vil bruken av absolutte krav filtrere bort svært mange av kandidatene. Hvis man for eksempel svarer 5 på et spørsmål og setter det som absolutt krav så vil det på en del spørsmål si at alle med 1,2,3,7,8,9 forsvinner og opptil 66% filtreres altså vekk. Hvis man har gjort dette på to spørsmål vil kanskje så mange som 90% sorteres vekk i tillegg til de vanlige som har match under 70. Når man i tillegg har som krav at aleneforeldre ikke går - blir det enda færre.
Sukker vil derfor minne på at ved å være litt mer romslig i matchen, samt å sende mange hyggelige mail og dele ut hjerter, så vil dette hjelpe mange av dem som føler de får lite kontakt. Lykke til :-)

Mulig det bare er jeg som har tenkt på dette, men.... jeg blir bare litt overrasket over at jeg ofte ender opp med helt røde blader på mange trær når det gjelder porno!? Lurer på om jeg har fått et helt feil inntrykk av gutter generelt opp igjennom årene (tror ikke det) , eller om mange av guttene her inne er uærlige på dette området for å tilpasse seg jentene på et vis...?
Skalaen på det spm er jo "helt uaktuelt" eller "ja, gjerne" at man bruker med partner. Det er jo ingen ekstremretning vil jeg si å ha satt en 9 på dette? Hva sier dere andre? BAre virker litt rart!