Sukkerforum

Hei

Hva skjer? Jeg åpner en chatteside, ingen svarer, trykker på krysse i høyre hjørnet, åpner en ny, da får jeg beskjeden "du er opptatt i en annen chat vennligst lukk den før du begynner på en ny"? Hvordan gjør jeg det?

Jeg vil opprette denne tråden som en "bli glad" tråd der alle som begynner miste håpet kan få inspirasjon!

Jeg kom idag tilfeldigvis i kontakt med mine nye naboer. Forelsket som de var spurte jeg hvordan de traff hverandre...de så lurt på hverandre å sa; "På nett..." - De fortalte en kjempekoselig historie om hvordan de tilfeldig så hverandre her inne...hun i oslo, han i bergen...tok ikke lang tid før samboerskap og forlovelse!
De sa at helt fra starten av bare visste de at de hadde funnet partneren i sittt liv.

Jeg vet om enda en slik nettdate suksesshistorie og det gjør meg glad og full av håp når jeg ser hvor fint de har det sammen!

Vet du om noen suksesshistorier? Del den med oss som til tider har mistet litt håpet.

Har av og til fått høre at kjemien mangler, at en ønsker god kjemi, kjemien mellom oss er ikke der, osv..

Så jenter;
Hva er kjemi?
Hender det at dere bruker uttrykket kjemi for å dekke over det som er den egentlige grunnen til et avslag?

Virker som jeg er en magnet for halvnakne duller med "kyssemunn og dådyrblikk" med så godt som tom profiltekst skrevet med mer eller mindre god engelsk, og som sender meg intetsigende meldinger med "Hello" og "How do you do".

Jeg gidder ikke svare slike, sletter meldingene øyeblikkelig og flagger personen med svart hjerter. Det at jeg så ikke svarer vil i neste omgang straffe meg med utestengelse fra svargaranti listen.

Jeg har valgt å stå på svargarantilisten for å signalisere at jeg er en person som tar meg bryet med å svare SERIØSE folk.

Er det mulig å endre svargaranti systemet, slik at svargarantien kun gjelder overfor andre som selv står på svargarantilisten? Blir for dumt hvis vi skal bli straffet med utestengelse fra listen fordi vi ikke gidder svare på tullemeldinger fra useriøse lykkejægere/pornoduller. (Disse tar seg som regel ikke bryet med å melde seg på svargarantilisten)

Jeg har meldt meg av listen, og kommer ikke til å melde meg på før foreslåtte endring er iverksatt.

Jeg tar meg den friheten å duplisere tråden til Zitelle, men selvfølgelig med motsatt fortegn!:-)

Hva tenker jenta når mannen sier: Nå må vi sette oss ned å prate alvorlig sammen fordi det er viktig.
Hva tenker jenta når mannen sier: Jeg vet at du har PMS, men dette er for drøyt...
Hva tenker jenta når mannen sier:Jeg er kåt...
Hva tenker jenta når mannen sier: Jeg har rett og slett ikke lyst til å finne på noe i dag, jeg vil heller bare være hjemme med deg
Hva tenker jenta når mannen sier: Jeg har kjøpt billetter og booket hotell til oss i København til helga.
Hva tenker jenta når mannen sier: Nei, rumpa di ser ikke feit ut i den buksa!

Jeg skriver dette spørsmålet til jentene her inne, for det er nå en gang slik at det er de jeg har interesse av!:-) Men for alt jeg vet så er det likedann den andre veien.

Nå har jeg vært medlem her inne i et par uker, og iløpet av den tiden så har jeg hatt noen veldig hyggelige prater med en del jenter her, uten at det har kommet noe mer ut av det. hvertfall ikke enda!:-)
Jeg har også fått noen avslag fra jenter jeg har sendt meldinger til, og det er jo selvfølgelig greit. men så er det noen jenter her inne som ikke en gang svarer på meldinger, eller tar seg "bryet" med å stikke innom profilen min etter at jeg har sendt en melding...

Det er her jeg begynner å lure... Sukker har jo lagt det opp såpass greit at hvis man ikke er interesert i en person som sender melding til en, så kan man høflig og greit avise denne personen med et par museklikk. Så det jeg naturligvis lurer på, er hvorfor gjør dere ikke det? Jeg synes faktisk det er litt hyggelig at den jenta jeg har sendt en melding til faktisk tar seg det "bryet" med å avise meg slik. For meg så viser det at selv om hun ikke synes jeg er noe for henne, så er hun i det minste en såpass hyggelig person, at hun sier ifra!:-)

Håper ikke noen tar det ille opp, jeg er ikke ute etter en krangel, jeg er bare nyskjerrig på hvorfor dere gjør det slik dere gjør det!:-)
Og før noen spør, så kan jeg fortelle at nei, ingen av meldingene jeg har sendt ut har inneholdt noen form for ufinheter, verkien i språk eller anntydninger!:-o)
Håper dere alle har en fin dag!:-)

Mvh

T

Helt ny her, men har et par spørsmål.:

Hvordan fugerer svarte hjerter? Har aldri vært borti dem.

Og profiler uten bilder, eller album, hva venter de av respons?

Jepp som overskriften sier,,,skal noen det,,,Zakken f.eks.???

Det kommer en sukkerfest om ikke så lenge ..
Har dere sjekke replikkene i orden ??? her er non forslag til gutta , om det funker skal jeg ikke garantere... ;oP


1) Døhh ehh, jeg har nettopp rydda hyb'ern og lurer på om du har lyst til å komme opp å rote litt???

2) jeg må ha fått sukker i øyet, eller så er det bare du som er så søt!

3) Jeg har mista kosebamsen min, vil du ligge med meg i natt?

4) Kom å sett deg på fanget mitt, så ser vi hva som dukker opp;)

5) Jeg er snekker og har godt betalt, la meg høvle over deg.

6) Har du et plaster? Jeg slo meg da jeg falt pladask for deg!

7) Tror du på kjærlighet ved første blikk, eller skal jeg gå forbi en gang til?

Noen som har andre forslag ???
Kos dere i sommer varmen ... det blir bare varmere fremover :oD

nettflørt sverige

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym hoho

hei

er det noen som har et tips på nettstedet ala sukker.no som er for sverige?
har alltid likt svenske jenter - og det er jo kjedelig å utelate dem fra søket

Hei!

Har i dag blitt Superbruker! Hva vil det si? Har jeg nå blitt en av de supre brukerne av Sukker? Blir det nå lettere å få kontakt med jenter her inne kanskje? Har med stor interesse kikket på innleggene som er skrevet her i diskusjonsforumet. Dere skriver om kravstore jenter og gutter. Om kjekke gutter som bare er ute etter sex. Om at folk på Sukker bare vil ha pene, slanke og flotte emner. Jeg har irritert meg mye over jenter som tilsynelatende bare er ute etter den kjekkeste gutten (Han har type) Og han skal selvfølgelig ha en Audi Q7, Windy 9600 på brygga og ett flott hus, gjerne helt nedbetalt. Men etter mange diskusjoner med venner har jeg vel kommet frem til ( med MYE godvilje) at jenter BARE vil ha den kjekkeste gutten. Håper å tror det ihvertfall for jeg merker fort om ei jente bare er ute etter lommeboka mi. De skygger jeg fort unna. Men kjekk? Der har jeg desverre ett problem, siden det ikke var den køen jeg stilte meg opp i når jeg kom til verden. Har alltid tenkt at jenter vil ha en som er "kjekk" på innsiden og synes selv at jeg scorer bra på det området. Men hvorfor får jeg så liten respons hos jenter her inne da? Jo kjekk var det. "Jenter vil ha en gutt som de kan vise frem til venninene sine de", tenkte jeg. Jenter vil ha en som er kjekk, sånn er det bare. Okay tenker jeg. Er jeg noe bedre selv? Nei! Det er jo her noe av kjemien kommer inn i bildet! Jenta skal jo behage øyet! Jeg blir alltid glad og i godt humør når jeg ser noe vakkert, så ja, utseende har en del å si. Hva med meg selv da, tenkte jeg. Hadde noen kilo for mye og fikk aldri ett kompliment. Okay, jeg ser ikke bra ut. Hva kunne jeg gjøre med det? Begynnte å trene masse og gikk ned masse i vekt. Fikk masse komplimenter og begynnte å få sjangs på de jentene jeg var interessert i. Selv om jeg var akkurat den samme innvendig som før. Men det er kun IRL. Her på Sukker er det samme som det alltid har vært på nettet.

Fortsetter nedenfor...

Hei alle menn på sukker.
Bare et lite tips!!! Det er så mange av dere som ikke har lagt til et bilde av dere til profilen og mange har ikke skrevet et ord om dere selv eller hva dere ønsker her i livet. For oss jenter her inne blir det lite innteresant, og går da gjerne videre til andres profiler som det er skrevet og lagt til bilde. Kom igjen gutter, og skriv noen ord og last ned noen bolder av dere selv, så skal dere få se at det blir mere respons:-)))
Ha en flott dag.......

Det er mulig jeg stiller for store krav eller har for høye forventninger, men etter å ha vært snart 10 dager på sukker så har til sammen 23 mennesker vært innom profilen min. Dette er et lavt tall. Selv er jeg innom minst så mange profiler daglig, og jeg er bare én person. Jeg er superbruker, er ofte innom/pålogget, har merket folk som "interessant", har sendt ut noen meldinger, har en godt utfylt profil og et fyldig fotoalbum, som ingen ser på..

Så, hvorfor er så få innom profilen min? Har jeg valgt et dårlig kallenavn? Smiler jeg ikke bredt nok på profilbildet? Det er greit nok at jeg ikke har fått så mange meldinger/hjerter/whatever ennå, det kan jeg akseptere. Men at folk ikke en gang går inn på profilen min? Det forstår jeg ei.

I det siste synes jeg det har vært så mye snakk om mannen:
Gentleman
Gjerrige
Passe på kvinnen
Krever for mye

Hvordan mener vi damen:
Skal være overfor oss menn?
Oppfære seg overfære oss menn?
Tilføre oss menn?
Forventes det av damen?

hva er dette?

Jeg var på en særdeles hyggelig date med en mann for ikke så lenge siden, vi hadde en hyggelig tone, og alt gikk knirkefritt.
Vi spiste en bedre middag, han betalte, så kino, før han fulgte meg hjem. På veien gikk vi forbi et stort eiketre, og han bemerket at treet var usedvanlig flott.

Ved døren skulle jeg til å gi han en klem, og si farvel. Han derimot, spurte om å få være med inn på en kopp te eller en øl elle rnoe sånt. Kunne ikke skade tenkte jeg, og inviterte gentlemannen inn i mitt hjem. Jeg gikk for å lage en kopp te til oss, og da jeg kom tilbake satt han naken i sofaen.

Jeg ropte, mistet koppene i bakken, og ba han kle på seg. Han ønsket ikke dette, da han trivdes bedre uten klær. Etter en stund spurte han om vi kunne ha kysse, og jeg tenkte det ikke kunen skade.

Det endte med sex. tenkte at det ikke kunen skade heller. Så dro han hjem

Jaja, tenkte jeg.

Tre dager etterpå fant jeg en avsagd eie gren forran inngangen til huset mitt. Hva betyr dette?? Har han smittet meg med en sykdom tror dere?

Går utifra det kun er voksne mennesker her inne som ikke blir støtet av et slikt spørsmål.

Det jeg lurer på om damer forventer at vi menn skal gi oralsex ved første gang vi har sex?
Jeg spør fordi ei Sukkerpie ble sur fordi jeg ikke ville det første gangen. (Ikke blitt flere ganger :( ....

Er det blitt slik at oralsex er blitt obligatorisk del av forspillet?

Jeg forstår at ingen her kan svare på vegne av alle damer, men jeg lurer på hvilken oppfatning dere har om dette spørmål.

Og for å få en nøytral spørsmålstilling. Forventer mennene her inne at jenta skal ha oralsex med dere? Er det "mislykket" for dere hvis ikke?

Hei ærede forsamling.

Jeg tror det er svært mange som har innledet sexuelle forhold i alkoholpåvirket tilstand (noen ved hjelp av andre rusmidler, men la oss nå si alkohol for enkelthets skyld).

For meg (mann) har dette over år utviklet seg slik at jeg ikke lengre tør å invitere ei dame til sex uten først å være litt brisen. Dette er ærlig talt et problem.

Jeg lurer derfor på om det kan være interesse blandt sukkers brukere å starte et prosjekt med "gjensidig terapi", hvor vi øver på å ha sex med hverandre i edru tilstand. På den måten får vi omprogramert oss og får masse god sex i prosessen, samtidig som vi blir kjent med mange nye mennesker? Og kanskje treffer vi så vår drømmepartner i prosessen?

Gentlemannsfaktoren er det så som så med hos nordmenn. Kom nettop hjem fra ferie i det varme utland og kontrasten er stor mellom gutter på byen fra Oslo Vest og sydlendinger. På ferien har jeg blitt tilbudt drinker med den største selvfølgelighet. Her hjemme er tilbudet å drikke fra samme ølglass!

Traff en meget hyggelig mann fra Vestby, som var masse sammen oss på linedance campen. Fikk aldri sagt ha det eller takket for en hyggelig helg. Skulle gjerne ha snakket med han igjen. Vet noen hvem han kan være? Vi kalte han bare sombrero- mannen!!!!

Hei
Jeg sliter med å ta kontakt med folk.
Dette gjelder begge kjønn og aldersgrupper.
Er redd for å bli avvist og redd for å drite meg ut, samt redd for at motparten skal spørre meg om noe (for jeg har ikke noe å by på, gjør ikke noe, ikke noe å fortelle).
Har fått med meg det at en skal si hei eller lignende.
Og spørre om ting som ikke gir korte svar.

Kan noen hjelpe?

Jeg er så lei av alle kravene dere mannfolk kommer med, mange av dere sier det ikke rett ut. Men når jeg begynner å skrive med dere kommer det litt etter litt. Dere synes vi kvinner skal se pene ut, være sminket, ha pene negler, fint hår gjerne langt, vi skal være tilgjengelig for dere hele tiden, og huset skal være ryddig til enhver tid, og unga skal vi ordne alt med. Dere vil ha ei jente som er pen og har en "perfekt" kropp. Dette gjelder de fleste av dere. Mange av dere gidder ikke skrive å bli kjent med ei som kanskje ikke har pen kropp og pent utseende. Dere må tenke på hva som bor inni kvinnene oxo, for det er faktisk det dere skal leve med.
Tenk dere litt om og bli kjent med forskjellige typer kvinner, det kan være nettopp hu som du ikke vil skrive mere med pga utseendet som er din sjelevenn og den rette for deg.
Måtte bare få skrevet dette for jeg har mange venninder som er av samme oppfattning.
Skjerp dere sier jeg bare!!!!!

En del damer skriver at de ønsker seg det. Men hva innebærer det egentlig?

noe å le av i varmen?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mokkisen

hvor mange spiller på E6?
kan man score på et veddemål?
får gullfisker sølvmedalje?
hvor lander landeveier egentlig?
kan man kle seg med syltetøy?
er det liv på en kirkegård hvis det holdes en durabelig fest der?
hvor godt har de gærne det?
hva slags farge blir en smurf om du kvæler"n?
er folk som ser skrått på livet skeive?hvorfor er hester så harde å sitte på når de er fulle av høy?
he he.....dette synes jeg er morsomt i alle fall ;)

Gentlewomanfaktoren er det så som så med hos nordmenn. Kom nettop hjem fra ferie i det varme utland og kontrasten er stor mellom jenter på byen fra Oslo Vest og sydlendinger. På ferien har jeg blitt tilbudt drinker med den største selvfølgelighet. Her hjemme er tilbudet å drikke fra samme ølglass!

Først er jeg på fest hos et gift par som en slektning dro meg med til. Kona i huset, en ung (på min alder)og pen dame, legger an på meg hele kvelden, også mens mannen ser på. Det er en dobbeltseng i hele huset og mannen går og legger seg. Etter det gnir kona seg opp mot meg til min slektning og et par til skal gå og jeg bestemmer meg for å bli med dem... Da spør hun "Skal du gå?!" Virker som om hun ville ha meg med til sengs i samme dobbeltseng som mannen hennes... greit å ha et åpent forhold men, trekant? Muligens. Jeg syns det ble for sært for fort ihvertfall..

Deretter er jeg på kino med en gjeng og ei venninne som jeg vet har kjæreste/samboer som har vært ganske flørtete med meg lenge men, det har liksom ikke vært et tema pga. typen... Hun setter seg sammen med meg i kinosalen og typen hennes setter seg med en venninne av henne som hun tok med. De flørter heftig og denne venninnen av meg begynner å spørre meg om jeg har lyst til å holde meg sammen med henne osv. på en tur vi skal på senere...Jeg fikk omtrent litt åpent forhold / firkantvibber der også..

Er det noe som skjer når man passerer 30?
Er det tiden som har endret seg?

Har inntrykk av at flere av de kjekkeste gutta her kun er ute etter sex. Og de som virker som "kjærestetyper" ofte ser ganske kjedelige og mindre attraktive ut. Både de kjekke som kun er ute etter sex og de kjedelige minde attraktive ordentlige typene er uinteressante for min del! Bakgrunnen for denne uttalelsen er at jeg har noen relativt kjekke kompiser her som har feid over flere sukkerdamer. Noen av de har til og med satt opp ønske om langvarig forhold.
Begynner å miste troen på at sukker er stedet å treffe noen som er virkelig bra..

Noen andre som har noen synspunkter?

Nå trenger jeg litt hjelp fra dere her inne.
Etter en lengre diskusjon med en venn av meg ang hva damer ser etter når de er på jakt etter mannen i sitt liv, og hva menn ser etter når de leter etter kvinnen i sitt liv, merker jeg at vi er veldig uenige.

Er det sånn at alle kvinner helst vil ha mr høy og mørk, som er veltrent, har en imponerende karriere å vise til og har masse penger?
Eller er det greit at han er helt "vanlig"... Gjerne med en liten kosemage, har en normal jobb, og ikke har vært på alle kontinenter?

Og må drømmedama ha langt lyst hår, store pupper, og veltrent sprettrumpe, og være penest i vennegjengen?

Eller er det helt andre kriterier som vektlegges når dere titter på profiler og på bilder her inne, og når dere titter på gutta eller damene ute i den virkelige verden, for å prøve å bli kjent med en ny potensiell kandidat?

Hva ser akkurat du etter i din drømmedame eller drømmemann?

Noen som har besøkt Israel i det siste? Etter å ha sett denne reklamen fikk jeg en uforklarlig utreisetrang....

http://www.youtube.com/watch?v=EGc384Lw7qE&feature=related

Jada... Kjeder meg nå ;-)

Jeg tør vedde på at alle her har en eller annen spesialitet...en oppskrift de gjemmer litt ekstra på...en rett de vet de får mye skryt for...osv. :o))
Care to share? Jeg er matlei...hm, blitt kjedelig...og jeg lager mat til meg selv. *ler*
Trenger noen tips...inspirasjon.,,,,u know. :-)

(aner ikke om det er noen slike tråder fra før her inne...men i såfall er det leeeeeeeeenge siden. Og nå har vi mange nye her inne også...Juhhhuuuuu!!!)

;ø))

Å gi slipp

Foran viktige endringer og overganger til nye livssituasjoner kan det komme en tid med forvirring, en sorg følelse over tap, en smerte over det som tilsynelatende er forbi; at det livet som virket stabilt plutselig faller fra hverandre. Dette skjer fordi vi har så liten trening i å gi slipp på det som egentlig har utspillt sin rolle.

Massetankeformen om knapphet gjør det ennnå vanskligere å gi slipp på det vi har, fordi vi føler oss usikker på hva vi får igjen.

Ingenting kommer i en hånd som er full -med andre ord, gi slipp så får du plass til nytt.

"Tankefrø for hjertet"

Hei alle sammen! :-)

Jeg kommer fra en mindre by, bor på bygda (rett tenfor byen) og trives med det.

Av en eller annen grunn er jeg skeptisk til å innlede noe med f.eks. oslojenter. Tror kanskje de er litt for urbane for meg...? Er kanskje litt redd for at denne urbaniteten ikke vil passe inn i lengden. For the record.....jeg tar fint en tur ut iblant, syns også kafetur og kino er digg av og til! ;-)

Vet ikke helt hvor denne "følelsen" kommer fra, sikkert en litt teit fordom......men finnes det jenter her inne som foretrekker å bo landlig?
Hva mener dere om forskjeller mellom by og bygd?

Jeg synes alle burde ha et profil bilde som representerer en selv på riktig måte!

Føler det er mange her inne som bruker litt for lett absolutt krav på Relasjonsspørsmålene...
Det betyr at den man søker må ha svart helt likt på tallskalaen som deg .. hvis ikke faller hun/han fulstendig ut av listene . altså under 70% match nesten bestandig . Man vil da få endel ferre å velge mellom.
Det beste er å sette det som skulle være viktig som "Svært viktig"..

Eks: Om man er veldig ryddig av seg og svart 9 på skalan og satt det som absolutt krav .. vil jo alle de som har 8 eller 10 bli borte og det vil jo ikke si de er noe mindre ryddige. Det kommer ann på hvordan man tolker de forskjellige nivåene

Andre som blir svindlet eller er det bare meg?

Jeg trenger noen tips til skikkelig bra filmer, gjerne komedier!!! Skriv gjerne litt om filmen også:)

Selv har jeg "Crash" som en av mine favoritter! Kjempe rørende og gripende film!

Hei.
Jeg har vært på Sukker lenge nå og truffet mange søte kvinner. Nå har jeg endelig truffet en som jeg har lyst til å treffe flere ganger, og gjerne etablere noe mer fast med, men lurer på om hva Sukker mener om det? Vil ikke det bli oppfattet som å ødelegge for deres forretningsidè? For hvis det medfører at hun og jeg skal bli "match", så vil jeg vel (og sannsynligvis henne også, men det kan jeg jo ikke ta for gitt) slutte på Sukker? Og da tjener de til slutt ikke noe penger?

Er det noen som helst måte de på Sukker kan finne ut om man har fått fast følge på? Kan de gjøre noe med det? Vi har vel ikke forpliktet oss til å BARE treffe personer èn gang, eller hvordan er dette. Vil gjerne ha andres syn på dette, da jeg er veldig usikker!

Jeg laget i hvertfall aldri middag da jeg var alene, nei så mye styr for en person. Ja, og kjøleskapet mitt var nesten tomt, hva skal man med mat i kjøleskapet når en er alene. Etter at jeg traff mannen min da jeg var ca 22, lager jeg selvsagt middag hver dag.

Hva er det som gjør at folk ikke tror at jeg lager middag til meg selv, selv om jeg bor alene? Jeg møter stadig slike "holdninger", men svarer at jeg lager middag hver dag.

Jeg har bestandig laget middag til meg selv siden jeg flyttet på hybel som 17åring, nå er jeg 30år. Det er blitt enda viktigere for meg i voksen alder å ha en rutine i hverdagen. Det er få ting som jeg skal begynne med/gjøre når jeg finner en mann, for det er viktig å ikke sette livet på vent, selv om man føle at man er singel på overtid.

Hei :-)

Jeg opplever at de "fleste" jente her som er single, jobber inne helse og sosial sektoren.
Er det en kanskje en sammenheng?

Jeg vet at det har vært debatt rundt profilbilde og profilbilderegler før, men tar det opp igjen ;)

Hva er profilbildets hensikt?

Jeg mener det er "smaksprøven" på akkurat dén godteposen (yepp, snakker i sukkermetaforer - liker det) ;) som gjør at man blir nysgjerrig og vil sjekke ut hva mer som er i posen (se på hele profilen). Kanskje er det omtrent bare snop man liker, eller man finner ut at den som har plukka oppi posen, har/er en helt annen smak enn en selv.
Uansett, profilbildet er en teaser.
Er det da så viktig hvordan profilbildet er?
Om hele ansiktet vises, om det er tegnet, av et maleri, etn ting man bryr seg om osv. Det sier uansett en del om personen bak, i og med at en har valgt det.
Hva er best? Et profilbilde som er valgt med omhu, men ikke nødvendigvis viser profileieren up front, eller manglende profilbilde?

Jeg vet hva jeg ville valgt. Både for meg selv, og hva jeg ønsker å finne her på andre profiler :)

(Jeg synes uansett det er viktig med et godt album, for meg er det viktig å se hvem jeg skriver med, men det er en annen diskusjon). :)

Hva mener dere? Og sukker.no?

Det inntrykket jeg sitter igjen med etter endel lesing på forumet er at gutta spyr ut meldinger og hjerter i hytt og pine, mens jentene sjelden sender første mailen og sliter med og avvise folk fort nok.

Er jeg helt på bærtur, eller inne på noe??

Noen her som skal på slottsfjellfestivalen i Tønberg iår?

Dette er mitt første innlegg. Det er litt morsomt med det match-treet syntes jeg, men spørs det er slik man går fram ved valg av partner IRL. Neppe. Hvorfor skriver de fleste at de har en jobb de trives i eller som betyr alt for dem. Realiteten er ofte at man er så lei jobben at man sykemelder seg. I allefall er det mange som gjør det. Så skal lissom alle lissom like å gå tur i marka, men marka er jo nesten helt tom! Latterlig. Det er morro å maile og chatte med folk, men jeg har mer tro på private fester og møte folk IRL. Er dere enige? Det er ingenting som kan måle seg med å møte folk face 2 face! Synes det er mange etniske nordmenn her, hvor blir det av våre nye landsmenn. Vi trenger et mer fargerikt felleskap! Ha en fin sommerdag. :-)

Den beste måten å pusse krinkelkrokete øredobber på er å bruke hvit tannpasta, og hikke forsvinner med en skje bringebærsyltetøy.

Del kjærringråd og andre gode råd med oss her på sukker da vel?

jeg har vært på jobb og ikke klar for senga enda.....noen andre som er våkne?

Rekk opp hånda de som heller vil ta seg et glass vin/pils ute i stedet for å kommentere merkelige innspill her inne...

Jeg ønsker meg et vitne til mitt liv. Et selvstendig menneske som vet vi kan være avhengige av hverandre uten av vi mister oss selv eller vår integritet. Men gleder seg over at livet tilføres en ekstra dimensjon,

Så enkelt.

Nå er det med tindrende øyne at jeg logger meg av for siste gang snart.....det er nesten litt vemodig. Jeg kommer til å savne alle de morsomme (og noen mindre morsomme) diskusjonene her på forumet, og alle de herlige menneskene som gir oss små glimt av fantastiske personligheter. Det burde være et eget forum på en ikke-singel sukkerside, der vi kunne sitte og vente på hverandre etterhvert som vi fant våre perfekte matcher:-) For jeg kommer nok til å savne mange av dere, og lure på hvordan det har gått med de forskjellige...

Som dere sikkert har skjønt, så har jeg funnet min perfekte match:-)
Sukkertallet var "bare" 84, men i virkeligheten var det 100% match...he-he...sånn kan det gå.
Jeg er så glad for at jeg, selv om jeg egentlig ikke trodde det kom til å skje, fant min fantastiske nye mann her(he-he...håper han leser dette, assa...)og jeg håper det samme skjer med alle dere andre her inne.

Kjempeglad hadeklem fra "Scary" ;-)

jess.. dette er diskutert hundre ganger før..

det som kanskje irriterer meg mest er at jeg faktisk blir irritert over at de bare slutter å svare..

jaja.. en dag detter det nok ei ned i fanget mitt også skal dere se. hurra for sommerferie og jordbærene jeg spiste i dag!

Etter å ha vært på ferie i 14 dager og borte fra nettet ser jeg at det har skjedd masse her inne på forumet.
Det som slår meg er at de positive trådene kun har få svar, mens de som legger inn tråder der de slenger ut provikasjoner/litt på kanten tråder får masse svar.
Vi har tidligere hatt masse positive og morsomme tråder her inne.......................hva med å starte en ny :-)
En som er full av positive tekster, ord, funderinger og tanker.
Det er jo søndag og i morgen er det "endelig mandag" og en helt ny og ren uke står for døren.
Jeg gleder meg til å dra på jobb igjen, brette opp armene og komme tilbake til normalen. For ferien har vært helt fantastisk deilig, og alle batteriene er fulladet helt til toppen.

Her kommer ett søtt lite sitat;
Sommerfuglene teller ikke måneder, men øyeblikk
-og alikevel har de tid nok