Sukkerforum

...noen som melder seg frivillig til ett sykelig forhold der felles mål er å ta vare på meg?
Akkurat nå hadde det vært fantastisk med en som viste meg omtanke og forståelse. En som hadde laga middag og ikke blitt skuffa selv om jeg bare fikk i meg en liten bit. En som leier film...film som JEG liker. En som bytter på senga siden jeg har svettet hele natten OG vasker det. En som reagerer på mine \"ufrivillige\" stønn etterfølgende av \" åååå...er sååå dåårlig\" med å komme tassende med varm te eller gi meg massasje.

Ææææææ....vil ha kooooooos! NÅ!!

Besøkende

Siste svar ti. 16 sep. 2008 21:59 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann 83

Nå har jeg vært medlem i noen dager og skuffet over det få antallet som har vært inne i profilen min. Hva må jeg gjøre for å tiltrekke til meg folk? Har skrevet om meg og lagt ut bilder. Likevel er det kun dem få som jeg har tittet på profilen først som har tittet på meg. For inntrykket at det er hundrevis av menn har og kun får jenter. Hvordan fungerer ting her?? Har vært på chatten og kun fått chattet med en jente som forsvant like fort som jeg fikk sagt hei.. Har skrevet enkle mail til noe få som f. eks:. Hei der.. Fant deg interessant. Lyst på en chatt..
Ingen som svarer likevel…Huff da…

Håper ikke dette på noen måte oppfattes som skryt.

Jeg er over middels god til å synge. Er klar over det, synes ikke selv at jeg er fantastisk, og har dermed ingen behov for å stå på en scene, satse på sangen osv.

Likevel er jeg særdeles glad i allsang, gitar og sang, eller karaoke for den saks skyld. "Problemet" oppstår i det folk begynner å komme med særdeles overdrevne komplimenter, á la "Har du gitt ut CD?", "Du bør gi ut CD", "Er du klar over hvor bra du synger?", "Du fikk meg på gråten" osv.

Hva i all verden kan man svare på slikt? Hele situasjonen blir usannsynlig klein, jeg blir pinlig berørt og avfeier det med at "det er ikke SÅ bra", "det er nok av folk som er bedre", "du er sikkert vel så bra" eller noen dårlige vitser som dukker opp i hodet mitt. Så oppstår det bare en pinlig stemning...

Jeg elsker å synge, så jeg har ingen planer om å sitte stille som en østers. Hvordan kan jeg takle slike komplimenter uten å fremstå hoven, eller i det minste ikke skape en pinlig situasjon? Er jo interessert i å komme i kontakt med folk, men er _veldig_ dårlig på å starte en samtale som oppstår som følge av umåtelig ros...

Er til tider et seriøst problem...

Arrrgh! Jeg vil ha meg en søt liten rødtopp med like mange fregner som stjerner på nattehimmelen. Hvor er søk på hårfarge blitt av??? :P

Hvis du er hunkjønn og la oss si ca. 35-45 år og skriver i profilen noe slikt som: "Ja, jeg kaller meg fortsatt jente" eller "Jeg klarer ikke helt å kalle meg kvinne ennå", og du lenger ned i profilen skriver at "Jeg ønsker meg en MANN" (denne uthevingen, som er temmelig utbredt, er for øvrig veldig irriterende, så ikke bruk den), hva er det du innbiller deg da?

Tror du at vi som har gått noen runder med oss selv og har kommet over guttestadiet synes det er attraktivt at du enten ikke vil innse at du har blitt voksen eller at du faktisk ikke har blitt det ennå?

Jeg snakker bare for meg selv nå, men jeg synes i hvert fall at refleksjon, modenhet og selvinnsikt er fine karaktertrekk som kler en voksen kvinne svært godt. At du i tillegg er og føler deg ungdommelig er også positivt, men du blir ikke ung av den grunn. Ungdom er tiltrekkende fordi de er ungdom, og voksne fordi de er voksne. De som faker den ene eller den andre retningen faller gjennom.

Er det noen som kjenner seg igjen her?

Er bare kortvarig medlem her inne.. Så dersom noen etter den 20.. vil ta kontakt med meg er det bare å legge til min mail=)
så ordner det seg da. hehe=)

Hvis noen setter et hjerte på meg, betyr det at det er JEG som skal ta kontakt? Eeeeeller gjør de det etterhvert..? Hva i all verden er vits med å sette hjerte på folk hvis de i det hele tatt ikke vil "snakke"??

Jeg er forvirra.

For ett liv. Samme dag ut og dag inn. Stå opp om moringen (alene), få trøkt i seg noe frokost. Reise ut på jobb og løse problemer. Så blir endelig klokka fire, da er det på tide og reise hjem. Prøve å finne noe til middag til seg og ungen, eventuelt reise i butikken og handle. Få lagd den hærsens middagen og fortært den. Så var det og rydde på kjøkkenet. Ungen reiser til venner eller trening, blir stille i huset igjen. Hmmmm skal finne på i dag da. Vaske noen klær, sitte på nettet....ja,ja tiden snegler seg avgårde.
Er vel bare å vente til kvelden, sitte alene og se en film eller noe.....til man går og steller seg for så å legge seg alene....

Ser frem til helgen kanskje? Tja, blir jo og sitte alene det, eller ut på den fordømte byen med håp om og finne ei søt og god jente. Hva er vitsen, ender jo alikevell alene i taxikøen på vei hjem til ei tom seng......

For ett herlig liv dere................

Observasjon

Siste svar ma. 15 sep. 2008 23:31 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Intrikat

Som alle vet vil damer vil ha helst ha menn de ikke får. Er hun i utgangspunktet ganske interessert, blir hun mindre og mindre interessert jo mer interessert den stakkars mannen blir. Problemet blir dermed for mannen å bli så interessant at han kan slutte å vise interesse, og gjennom dette få henne mer og mer interessert.

Hva er det som gjør at en profil fenger nettopp deg?
At du stopper opp og ser på bildene og/eller leser teksten (- om det finnes tekst).
Og hva skal til for at du får lyst til å sende en melding?
Istedenfor å bare klikke raskt videre.

Og hva slags bilder gjør deg interessert?
Er det:
- Skoparene
- Katten(e) fra sytten forskjellige vinkler
- Hunden (accessoiret, må vite!) i atten forskjellige vinkler, gjerne veldig utbrente bilder tatt med blitz.
- På fylla i syden med ikke mye annet enn undertøy på
- Strutt, strutt med pushupen og truuuutmunn! "Ja, nå er jeg seksi!"
- Blomster i hagen
- Fire venninner på fylla (se to over)
- På fjelltur i SPORTY utstyr
- Kjøkkenbordet
- Stranda/dammen i Thailand, Kos eller Alanya. "Denne var helt bortgjemt for turistene og bare jeg var så heldig å få bli med kjekkasen i hotellbaren dit!"... Right ;)
(sitert fra en annen tråd her)

Jeg er nysgjerrig på om det som fenger dere er det samme som fenger meg når jeg leser menns profiler.

Det slår meg når jeg leser innleggene på forumet at mange lengter etter en helt spesiell venn. Det skrives om en å ha i armkroken, en å dele gleder og sorger med, en å kunne leve sammen med og være lykkelig.

Hvor blir dette glansbildet av ? Etter den første tiden er mine erfaringer at dette "forsvinner". Partneren er jo der men snikende kommer andre ting i veien; jobben tar mer tid, treningen tar mer tid, venner krever tid. Etter en stund sitter man der i sofaen, - på hver sin ende. Tankene er et annet sted, armkroken er ledig og borte er lengselen etter en å dele alt med.

Denne situasjonen tror jeg alle kjenner seg igjen i. Hvem har vel ikke tenkt: denne gangen, denne gangen skal jeg passe på forholdet og nyte partneren......

Vet jeg kanskje spør på feil forum ;-), men hva mener dere er årsaken til at så mange klarer å holde sammen år etter år?

Fyr løs!!

hvordan kan jeg si til han at jeg orker ikke mer det forhold...
er glad i han men vi skal ikke bli kjærester; vi er enige om det.
vi treffes en gang hver uke eller hver 14 dager, kose oss og har hyggelige sammen.
Jeg er glad i han men han er ikke den rette .. jeg tror vi er selskapsyk!!

Hei

Det er xxxxx av tråder om hvorfor ikke få svar på mail osv.
Og ja jeg er enig i alt det der, ikke lett.
Men ......

jeg ønsker egen barn... jeg har ikke barn fra før. for meg er et hovedpoeng å finne en å stifte familie med her.
er det noe i samme situasjon??

jeg lurer litt på....
jeg gikk en komplent til en mann i dag, og fikk som svar: "hehe du tuller... du har dårlig smak! "

er unormal gi en kompliment til en mann? er folk ikke spontan og naturlig? mmm...

etter på han beggynt og si mange kompliment tilbake... selv jeg synes kompliment er ikke pingpong baller. jeg kunne føler meg glad bare en en smile og en "takk som svar"

Bryllupp :)

Ingen svar
(kvinne 56 år fra Østfold) Privat melding

Hei :)
Må bare fortelle at venninnen min, som var her inne på Sukker i 9 måneder, for en tid tilbake, snart skal gifte seg.
De fant hverandre her.
Noen fler som kjenner til slike historier?

Fint :P

Siste svar sø. 14 sep. 2008 17:37 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Normalgutt

Kom over denne artikkelen.. Er dere jenter virkelig så blinde? En slesk kar med rosa jakke og solbriller på utested (!) kommer med et par selvgode, slibrige kommentarer og det er bare ut med tungen og pinch my nipples. Fint. Spennende med frekke og slemme gutter vettu, helt til dere nærmer dere 30 og vil slå dere til ro med en normal, norsk mann med stasjonsvogn, hus og ryddig økonomi. Tror det er greit man ikke kjenner "historikken" deres når man blir kjent.

http://www.klikk.no/samliv/dating/article323693.ece

Til alle gutta her inne ..
Dette kommer til å bli bra !! Mange damer !!! De gutta som kommer kan bare velge og vrake blandt øverste hylle .
Det er mange flotte damer som kommer .. blandt annet meg ;oP
Kommer du?

Det er umulig å ikke legge merke til en del skrivefeil på sukker sine sider, og en del rett og slett dårlige formuleringer..

Er dette noe folka bak sukker har vurdert å gjøre noe med?

Vet ikke helt hva jeg skal si, men er vel litt håples med hele denne greia å bli kjent og komme innpå nye folk.

Så lurer på om noen har noen ekspert tips til meg?
Hvordan holde en samtale gående og slike ting?

Kan være det er jeg som har litt for lett for å føle at folk ikke er interesert i å snakke med meg, vet ikke helt.

Etter 2-3 måneder her inne har jeg blitt mer og mer klar over at hva man skriver i første mail er VELDIG utslagsgivende for den videre kommunikasjonen - OG resultatet av den.

Hvordan går dere fram når dere skal ta kontakt med en potensiell drømmepartner i første mail?

Humor, seriøs, fleipete?

Få høre!:-)

Kanskje det bare er meg, men jeg begynner å lure på poenget med medlemskapet her inne.

Man bryr seg jo som regel med de man har en god match med, naturlig nok. Men jeg undres om de har en god match med veldig mange. Og man kan være selektiv på mer enn utseende og/eller profiltekst. Høflighet for eksempel.

Jeg har vel fått svar fra ca 40% av de jeg har sendt melding til, om jeg må gjøre et overslag. Og det klager jeg for så vidt ikke over, men..
punkt 1; Om man leser melding fra en ukjent, og finner på å sjekke vedkommendes profil, koster det mye mer av ens unike og dyrebare tid å gi tilbakemelding om at "Sorry, takk for hyggelig melding. Men, det er mulig matchen spiller oss et puss.."?

punkt 2; Man mottar en melding fra en ukjent, svarer denne og sender noen linjer frem og tilbake, hva skjedde med å bli taus som en østers? Hva faen skjedde med den tidligere nevnte høfligheten?

punkt 3; Hvor mye kan man forlange? Om en profil er uten bilde, men markert med innhold i album, oversees dette helt og holdent? Jeg fikk svar fra ei om at hun ikke skrev med profiler uten bilde, hvorpå jeg påpekte mitt album og fikk til svar at det brydde man seg ikke om i det hele tatt..

Jeg begynner å lure på hva som er spesielt med jentene på Sukker. Fra andre sider har jeg langt nær samme erfaring, der svares det oftere (selv om det kan være i mindre pene ordlag) at jeg ikke er Prince Charming. Det kan jeg leve med.
Nicket mitt er en ironisering over min kontakt med jenter jeg finner en veldig god tone med. Go figure..
Når dere sjekker en manns profil, tre og bilder, og synes det ser bra ut med enkle unntak, er det de negative unntakene som får dere til å gi blaffen fremfor å bli kjent med de resterende 90-95% av vedkommende for så å bringe unntakene på bane og kanskje avklare disse? Treet er slettes ikke dårlig, men husk at hvert blad kan nyanseres av noen få ord i forklaring..

Jenter, om en fyr kommer opp til deg på gata eller på byen.. klink edru eller kanskje lett beruset, opptrer høflig og ikke overdrevent frempå, legger dere pekefinger og langemann som et V-tegn over tunga før dere snur dere og går eller gjenspeiler dere høflighet og "belønner" interessen i det minste med et høflig avslag?

Og jo da, hehe.. jeg har tenkt tanken om at jenta jeg har denne gjensidige kjemien og klikken med faktisk ikke er her inne. Men, there's hope in a hanging snore.. ;-) Og jenter, må det krible, klaffe eller "klikke" umiddelbart, eller bruker dere noen da

Du som "undrer" på det med Match her inne. HALLO ?????? Det er jo kun en ting som gjelder her inne & på andre nettdatingsider, nemlig BILDENE. Ingenting annet. Har INGENTING å si om du/dere har 80-90 eller 100 % i Match....

Bare lurer litt for jeg er ikke av den mest aktive...Kanskje litt vel forsiktig av meg :)

Hei

Når ønsker du å få oppmerksomhet?
Hvem ønsker du å få oppmerksomhet ifra?
Hvilkem type oppmerksomhet ønsker du å få?
Hva slags oppmerksomhet forventer du å få?
Får du den oppmerksomheten du ønsker?

jeg tar en pausa nå....

jeg pleier å ha alt under kontrol, og nå har helt KAOS her.
jeg skal dra utenlandsk, i uka og finner ikke pass...

har jeg sove litte? er jeg for gammel ? eller fremdeles har tequila i kroppen??

Jeg og en kamerat tenkte vi skulle melde oss på treffet på Stratos 4. oktober, og lurer enkelt og greit på om vi må kjøpe billetter hver for oss eller kan jeg kjøpe for begge to? Det finnes ikke noe "antall" når man skal bestille.

Jeg sitter her naken (som vanlig), og tar meg i å undres over livets små nyanser av fargesprakende vidunderligheter.

Det første som slår meg er; Kanskje jeg egentlig skulle vært fotomodell? Jeg har absolutt alt som skal til, pluss litt ekstra + litt til. Indre og ytre skjønnhet, utsråling, positive egenskaper, jeg kan nevne i fleng, men det føler jeg blir å skryte av seg selv.

Spørsmålet er; orker jeg å bruke så mye energi på å glede andre med mitt vakre vesen, eller burde jeg bruke mer tid på meg selv?

Det andre som slår meg; jorden er mitt midlertidige oppholdsted, og livet på den andre siden kanskje ikke er så glamourøst som jeg skulle ha det til. Jeg har derfor bestemt meg for å ta imot de utfordringer jeg måtte møte på mens jeg fortsatt er på jorden.

Jeg er derfor åpen for forslag og nye muligheter som skulle falle ned i innboksen min.

Vet ikke om dette er et nytt fenomen eller om det har vert slik.
Det har vert innlegg her om fake profiler og utenlandske damer som har mange profiler og tilslutt ber om penger osv. Jeg har nå for tredje gang fått mail fra menn. Billedskjønne/fotomodellpene menn som snakker i så store ord at de avslører seg selv.. Her er et lite utdrag ::::Dette må jo være fake??

"i am trying my luck on this site and i hope i have found something more precious than life and that is you.i can spend all my life knowing you and i will be glad to hear more from you. If you are mine for real, I'll put you on top of my most valuable goods, my antiques, diamonds, pearls and riches; I'll put you in a glass showcase by yourself, and polish you every day, keep you glittering and I will honor, cherish, squeeze and hold you tight. At night, I'll let you carry me and place me on your pillow, right by your side, and after wards, kiss you goodnight, and hold you all through the night, and do it right. I'd give all I can to keep you.let me know if you got this mail so we can get to know ourselves the more.thank you bye for now"

Haha,, han har aldri sett meg eller snakket med meg....og vil elske meg for allid...
Dette er fra en annen nettside, men jeg har opplevd det en gang her inne.

Etter ca fem mnd på sukker tør jeg nå konstantere: Sukker er et sted med ekstremt mange desperate single!

Damer som blir sure hvis man ikke svarer på timen. Damer som ikke forstår at man kanskje vil lære noen å kjenne litt bedre før man setter vedkommende som interresant.

Synes konseptet er knall, med machtall og hele den greia der.

men jeg blir rett og slett litt stressa av hele greia jeg. Skulle egentlig ønske at man ikke kunne se at man hadde lest meldingen. Da hadde det kanskje blitt litt mindre mas og kanskje litt mer interresant å gå inn her oftere..

Tar sukker.no mye tid fra andre aktiviteter?

Tar det mye tid, middels, lite? Dette blir jo subjektivt, men ratet ut fra den tiden det trekker fra andre syssler etter din mening.

(eks på bekostning av tv, bøker, venner, søvn....)

OG

Gir det deg egentlig noe tilbake?

:-)

Det kan være utfordrende å være singel i dagens samfunn. E-post, sms, nettet og mobiltelefoner er supre hjelpemidler, men med langt mindre hjertevarme enn nære møter.
Da kan det være godt å minne seg selv om at det slett ikke stemmer at ”alle de gode er tatt”. Det er nå flere enn noen gang som bor alene...
I følge Statistisk Sentralbyrå består nærmere 40 prosent av alle privathusholdninger av én person, så det er faktisk et rikt utvalg rundt deg.

Hmmm ..dette var jo intresangt .. da er det håp alikevel da :o)

</b/ skrev:
<For all del, det er søtt med barn,
<men med tanke på overbefolkningen vi har er det
<en ok løsning med abort.

<<Smily skrev
<<Værden er overbefolket , norge er ikke det .
<<I norge synker statestikken over barn som blir født .
<<Folk velger karriere eller annet foranet liv med barn .

Nei faktisk ikke, men veksten i Norge isolert sett er mindre enn snittet i resten av verden.
Befolkningsveksten i norge ligger for øyeblikket på ca 0,7% i året og for verden ca 1,3%.
Det betyr at hvis det tallet ikke synker blir jordas befolkning fordobblet om ca 50år, Og i norge ca 100år.
Og hvis verden er overbefolket, så gjelder det også norge. Norge er jo en del av verden.

Alle problemer vi har i samfunnet vi lever i idag kommer av overbefolkning, være seg menneskeskapte miljøproblermer,
energi krise eller sult katastrofer.

********************************************************************************************************
* Denne tråden innheolder ingen fakta selv om det kan se slik ut, bare teorier. *
* Vil du ha påståtte absulutte fakta får du gå i kirka. *
* Alle meninger er velkommne, og særlig subjektive obervasjoner men også *
* selvsagt motargument. *
* OP skriver fra en manns ståsted. Jenter må gi sin versjon og/eller motarumentere/forklare. *
*********************************************************************************************************

Sukker samfunnet 1.:
Sukker jenter er delt i fire grupper. Gjengangerne, søkende nymedlemmer, sukker blinde og shop'erne.

Gjengangerne (GJ):
Jenter som har vært på sukker en stund og er egentlig mest aktive på som "lurkers" eller helst forumdeltagere.
De er også de som oftest dukker opp på sukkerfester for å treffe andre medlemmer av sukkersamfunnet.
De er søkende men er ekstremt varsomme med hvem de slipper inn i sin sfære.
Gjengangerne er oldschool sukkerbrukere som er en del av en sukker kultur eller sukker samfunn.
GJ er egentlig ikke søkende igjennom sukker og bare en uforklarlig sensasjon av superkjemi vil gi de
følelsen av at de muligens treffer noen. GJ svarer skjeldent på mail. Ofte brukt; sorte hjerter.

Søkende nymedlemmer (SN);
Vanligst de som nettopp har opprettet en profil og er mest opptatt av matchtall. fange en nymedlem må gjøres i løpet av de første
to dagene, for etter det har hun så mange tilbud at enten går over til å bli en shop'er eller en sukker blind.
SN har oppriktig opprettet en profil for å treffe den utkårede og har et åpent sinn de første 5 timene etter de har lagt ut bilde.
SN er de beste til å svare på mail. Kan ha en tendenst til å bruke gule hjerter som et arkiveringssystem, men da er de allerede
på vei til å bli shop'ere.

Nå har jeg vært med på noen av disse arrangementene.
Ender opp med å være alene og det gjør det ukomfortabelt.
Blir som å være ute med single foreldre.
Slikt at spørsmålet mitt er, hvorfor kommer ikke dere mellom 20-30år?
I tilfelle dere er med, hvilke arrangemter går dere på slikt at jeg også kan gå på de samme?

Jeg er sykemeldt 80 %, får ikke lov å drive med hobbyen min som vanligvis tar mange timer vær dag, får ikke trene eller belaste kroppen, og har ingen ekstra penger.

Hva kan jeg egentlig drive med? Er så lei så lei, og må faktisk bare gjøre noe snart....

Hva gjør jeg?

Her om dagen oppdaget jeg en kollega her inne! Vi kjenner hverandre ikke så godt men det har faktisk begynt å føles litt flaut å møtes i kantina. Jeg vet ikke om hun har sett meg her inne, men jeg vil tro det da vi har match på 92...!

Er nysgjerrig men kan liksom ikke klikke meg inn på hennes profil i frykt for å avsløre meg selv!! Heller ikke noe alternativ å gå bort til henne i kantina og si at kjenner henne fra sukker ?!

Synes dette er ekstra følsomt da vi omgås opptil flere ganger daglig og sjansen for blikkontakt er høy!

Har pendlet ut og inn fra sukker det siste året og for hver gang jeg kommer på igjen så merker jeg at jeg har blitt mer og mer kresen?

Har jeg ikke først oppdaget en fin jente så finner jeg noe "galt" med henne sammenlignet med en litt mer inreressant. Så finner jeg enda noen "feil" med denne sammenliknet med neste osv.....

Slitsomt! Sier til meg selv at nå får det være nok, men klarer ikke å komme ut av loopen.

Enden på visa = ingen "gode nok" på sukker =intet håp på sukker = tilbake til virkelighetens verden med tradisjonell sjekking?

Noen andre som har det sånn??

De fleste SKRIVER en er utadvent og SOSIAL.
LIKER å møte å bli kjent med nye folk.

Nå er det andre gang jeg blir kontaktet av noen som bare forsvinner i det øyeblikket jeg sier, joda jeg har barn...... Det er bilde av barna mine i profilen min. Det står ettertrykkelig "har barn" svart på hvitt..Når de attpå til gir deg røde hjerter, tror man jo at de faktisk har lest profilen før de setter på de hjertene, det ville iallefall jeg gjort. Vel disse 2 jeg snakker om som jeg tror har forsvunnet oppførete seg på en skikkelig dårlig måte. De kontakter meg, så bryter de samtalen mitt i der jeg er i ferd med å snakke om barna mine, og kommer ikke tilbake. Viss de vil avslutte samtalen er det høfflig å unnskylde seg for deretter å avslutte samtalen. Blir samtlen brutt, kan man skrive en melding etterpå og si at det var leit........Det har med ryggrad å gjøre. Jeg vil ikke ha menn som oppfører seg slik, men lurer på hvorfor det finnes menn som sier de har høy utdannelse som kan oppføre seg slik.
Finnes det ingen høfflige menn igjen??? Er det en udødd rase????

Prolaps...

Siste svar on. 10 sep. 2008 22:19 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Smertulf

Vell, etter lengre tid med skikkelig hodepine og nakkesmerter (over et år), fikk jeg idag svar på MR, cervikalt prolaps...
Gått til manuell terapuat i 3 måneder allerede, med diagnose dårlig musklatur i nakke og ømme muskler. Ikke blitt noe særlig bedre... Jeg har ikke hatt noen typiske prolaps symptomer, som utstårling i arm og sånt, bare vondt i hele området og hodet. Derfor var dette gansket uventet egntlig...

Hodepine hver eneste dag, og smerter i nakken hele tiden. Ridd aktivt i mange år, nå får jeg ikke lov å sette meg på en hest.

Får jobbe 20% for syns skyld, og glad for det. Legen sier dette ikke er farlig, så lenge jeg orker å ha det sånn. Noe jeg ikke gjør.

Noen som har erfaring med dette?!''

Skal til nevorkirurg for å vurdere videre, men det tar tid...

Er litt redd og lei det skal være sånn her resten av livet, orker jop ingen ting, hovedsaklig på grunn av hodepine...

Stadig leser jeg:

Mann 50 søker kvinne 30-40.
Mann 45 søker kvinne 20-35.
Mann 30 søker kvinne 40-50.

Så slår det meg:
Hva med livserfaring og ulikt ståsted i livet?
Hva med ønske om familie?
Hva med den gode samtalen og deling av tanker og følelser?
Hva med hun som statistisk sett kanskje vil bli enke relativt tidlig?

Jeg lurer rett og slett på hvordan dere menn (og kvinner) tenker, jeg. Er alder virkelig bare et tall? :-)

Virker på meg som om gutta her inne er så desperate etter å få mye respons og mange svar fra damene.
Jeg for min del trenger bare ett svar jeg, hvis det er DET svaret!

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Etter benkeforslag i en tråd mettet med misantropi og pessimisme ble det besluttet å starte en ny tråd, hvis formål (og begrensning) er

- Å gi utelukkende positive tilbakemeldinger om andre medlemmer, dog anonymisert -

Følgelig skal det ikke være anledning til å komme med negative betraktninger, til tross for at de fleste nok har opplevd det diametralt motsatte av hva som kommer frem her. Så kan man kanskje reagere på negative innspill med å ignorere disse fullstendig. Om dette fortoner seg som helt meningsløst, så er det helt fint. Formålsparagrafen må vel tolkes til å skulle avskjære muligheter for innlegg som ”bra tiltak”, ”herregud så teit” og tanker om alt annet som også er positivt her i livet, det må jo være en hel del det også.

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Dette er bare en chattetråd fordi jeg trenger noen å sitte på taket og prate skit med i kveld. Denne tråden slettes nok i morgen! :-)

Noensom har startet på sesongen enda....?
Har du i så fall noe godt å anbefale som drikke til, tenker da primært på hvit eller rød vin...
Kanskje du har en liten godbit og dele med oss andre...:)

Hvor mange var det som var på Mamma mia- singalong i Trondheim? Jeg var sammen med ei venninne, men synes det var dårlig oppmøte? Og de som var på puben var jo opptatt med å prate flere og flere sammen?

Jeg er en snill trivelig gutt med mange gode egenskaper.
Jeg oppfyller de fleste av kravene i profilene til jenter, med unntak av å være høy og mørk.
Jeg har god jobb og god inntekt, er flink med barn og har ingen skjelletter i skapet.
Jeg er en catch i følge mine venninner og venner kjærester.

Hvordan skal jeg få dette frem i profilen uten å være skrytete?
Hvordan får jeg dere jenter til å fatte interesse og møte meg, slik at jeg får vist frem hvem jeg egentlig er, og ikke bare en samling med ord og noen overfladiske bilder av meg på en og annen fjelltopp?

Hjerter?

Siste svar ti. 9 sep. 2008 20:52 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Single

Hvor står det beskrevet om farger og slikt på hjerter? Jeg finner det ikke? Gule hjerter? Svart? Jeg skjønner ingenting jeg.

Jeg skrev et lite notat på oppslagstavlen om at jeg synes dere mannfolk er veldig trege til å sette hjerter og evt sende meldinger.

Jeg har selv satt både gule og røde hjerter på flere, men får jo ikke noen "tilbakemelding" i form av et hjerte. Er det ikke det som er meningen med disse hjertene? Det er jo hjerte for "ikke interessert" også, og såpass tåler vi kvinner å få beskjed om. Det er faktisk bedre å vite hva dere synes enn å ikke vite.....

Det ender jo da med at jeg ikke tør å starte en chat eller sende en melding til vedkommende fordi jeg ikke vet om han er noe interessert i det hele tatt, om han gidder å chatte eller ikke. Og da sitter jeg her og kikker bare og er igrunn like langt, og får ikke konktakt med noen.......og det er JO IKKE DET SOM ER MENINGEN, VEL??

Hvorfor kan det ikke være sånn at får man et hjerte så setter man et hjerte tilbake, uansett??

Hva mener dere?? Anyone??