Sukkerforum

Hvor er du?

Siste svar on. 25 juni 2008 14:23 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Søkende

Jeg sitter på kjøkkenet, og tenker, underlige tanker… Jeg tenker på den gangen jeg traff deg, eller rettere sagt, den gangen våre øyne møttes, det bittelille sekundet… Men jeg klarer ikke helt å finne ut hvor det var… Var det i skranken, var det i butikken, satt jeg på bussen, ruslet jeg tur i skogen, muligens var det på en kafé... eller kanskje var det her inne på Sukker..;-) ? Det eneste jeg husker, er den underlige, vidunderlige følelsen, øyeblikket skapte… Men som den beskjedne damen jeg er, ingen som kjenner meg vil noen gang bekrefte akkurat det, lot jeg øyeblikket vandre av sted…

Jeg er sikker på at du finnes et sted, jeg vet bare ikke helt hvor, eller hvordan du ser ut… Når sant skal sies, så leter jeg ikke så veldig intenst, men jeg lar blikket mitt vandre, for plutselig en dag, streifer blikket mitt, ditt… Så om dine øyne, en dag skulle få øye på mine blå, og du ser øyne som forteller, mer enn de skjuler, så hold det blikket en stund.., for husk, jeg er forsiktig av natur, selv om ingen vil tro meg.. :-)

Hvis jeg sitter naken (uten noe som helst)i minst 4 timer, hva vil min kroppstemperatur da være? Tatt i betrakning at det er ca 13 grader ut, sør østlig bris (5/m per sek). Det kan medregnes at jeg sitter på vått gress, mest timogtei, med en høyde på ca 6 cm. Vil jeg kunne fryse veldig?

Jeg snakket med en kamerat fra jobben en sen festkveld. Han sa at han har hatt en profil på Møteplassen en stund og sendt, jeg husker ikke helt, men sikkert hundre + beskjeder. Han har ikke fått ètt eneste svar. Han er en hyggelig kar og har ikke sent noen sleipe beskjeder iflg. ham. Har det mye å si at han bare bor i norge midlertidig? Han skriver engelsk og bor laaangt vekke.

Har hørt så mye bra fra de som har kommet seg til hektene, at jeg vurderer å legge en uke av ferien der.
Men hvordan kommer man seg egentlig dit........??

Hvor henvender man seg hvis man har fått skjegget i postkassa og ikke vet hvem som er avsender........??

tittere?

Siste svar ti. 24 juni 2008 17:27 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym girlie

Hei Gutter

Hvorfor er det så mange av dere med "tomme" profiler? Gidder dere ikke skrive noe om dere selv, er dere for sjenerte til å legge ut bilder, for blakke til å være superbrukere, eller er dere egentlig ikke interesserte i å bli kjent med noen og vil bare titte?

Et lite spark til de ansikts- og innholdsløse

jeg har aldri vært på denne siden her førm ny bruker nå idag.
Hvordan funker ting her?
synd det ikke er en chat slik at man kan kommunisere med flere på en og samme gang, eller er det dét?

Reiser til Italia hver sommer. Lurer på om det finnes noen likesinnede, eller om det bare jeg som er spesiell :-))

Menn sier aldri til en kvinne at de ikke liker henne - de mener det er bedre å la henne finne det ut selv? Feigt?

Mange skriver i profilene sine om at en fyr kan se veldig bra ut, men dersom han ikke har noe å komme med er det uaktuelt.

Forsåvidt greit sagt. Viser at man ikke er så opptatt av utseende... eller gjør det egentlig det? Det er da ingen som skriver:" fyren kan godt være litt uheldig med utseendet sitt, men jeg tar han gjerne hvis han har mye mellom øra!"

Hei lurte på om det finnes noen nederlanske jenter her. Er selv nederlender og synes at det er kansje artig å møte noen som har også har flyttet til norge som singel.

Noen ganger har jeg vært på date med menn som både direkte eller mer indirekte har formidlet at de har god økonomi - som om det skulle få meg mer interessert i dem. Det har alltid virket mot sin hensikt og vært drekte avtennende. Noen tenner kanskje på lommeboken?

Mine minner er stort bål ved vannet, sol og lang natt.
Hva er dine planer for kvelden?

De Skuffede

Der er noen hjemsøgte mennesker - hvem
kun skuffelser synes at møde.
Ak, ofte er hemmeligheden ved dem,
at de rækker en kvartlitersflaske frem,
når de ber om en hel liter fløde.

Piet Hein

Hei, vi lurer på om dere er fornøyd med hvordan Sukkers menylinjer med topplinje og dropdown (og dermed bruken av det) er i forhold til de andre norske "tunge" datingtjenestene som har flere linjer flere steder. Det vi ser er at vi vokser mye lettere og fortere enn våre konkurrenter, men det er vanskelig å forstå akkurat hva som er årsaken.

Synes dere at vi har det beste/mest velfungerende menysystemet? Og det mest estetiske ? Dere trenger ikke nevne andre tjenester, men kun skrive ja nei. Hvis dere ønsker å skrive mer utfyllende så kan det gjøres til support@sukker.no.
Vi jobber for at Sukker skal bli enda bedre så tusen takk hvis dere svarer.
Ja, ja, nei - betyr f.eks. at det er ja til de to første spørsmålene og nei på det siste.

For tiden synes jeg mc-gutta er veldig kule, er det noen sånne her på Sukker? Gi meg et hint så besøker jeg og sikkert noen medsøstre med samme preferanser siden din ;)

Hei!

Ingen svar
(mann 48 år fra Oppland) Privat melding

Er det noen her?

Er det bare meg som mener at det er dårlig sjanger utvalg? Må si jeg savnet noen, som ska og reggea. Og 3 valg holdt egentlig ikke helt, Hører på mye mere variert musikk enn 3 sjangere, men det er kanskje bare meg? Eller det flere som meg der ute?

Jeg har funnet ut at jeg ønsker å treffe ei jente som ikke bor altfor langt unna. Hvor man setter grensen er jo en annen ting....

Er jo klar over at hvis man treffer ei jente i virkeligheten og føler at hun vil jeg bli bedre kjent med, så blir fort dette med avstand mer underordnet.

Men her inne kan man jo velge og vrake fra øverste hylle og sette opp alle sine ønsker. Det er vel kanskje derfor at man ikke har funnet noen ennå også.

Man handler vel utfra tidligere erfaringer og opplevelser. Sett at man treffer et menneske fra en annen kant av landet. Man treffes bare i helger og ferier.

Da planlegger man aktiviteter , gleder seg , snakker i telefonen og alt ligger til rette for et fint møte.

Etter en tid flytter man sammen. Man har kanskje aldri sett hverandre i den "gra" hverdagen. Vet man hvordan den andre er den dagen restskatten kommer eller vaskemaskinen ryker.

Jeg føler at det er en fordel å kunne stikke innom på en vanlig ettermiddag og se hverandre i det vanlige liv.

Derfor har jeg ikke tatt kontakt med eller svart positivt på meldinger som kommer langt borte ifra, men kanskje man må revurdere dette for å treffe noen.

Er det noen her som har noen tanker om dette?

en regner skjult ID som en personlig venn.

Ja, jeg er en copycat :)

Lurer litt på spørsmålet: "Antall år utdannelse inkl. vidregånde".
Har man 9 årig skole + 3 år på videregående blir det 12 år. Skalen går bare til 10. Hva er korrekt svar?

Ref. innlegget fra "lei meg": Hva skal vi passe oss for, for å prøve å unngå å bli "lurt" og såret?

Hvordan skal man komme over en fyr man trodde på, stolte på, som viste seg å være en annen. jeg er så utrolig skuffet og såret,men har holdt meg unna, ikke sendt noen mld eller tatt kontakt på andre måter. kan bare ikke forstå hvorfor noen er slike drittsekker og leker med andres følelser.

synes det blir vanskelig å stole på noen etter dette. det er tøft nok å tørre å satse på noen, nesten enklere å la være, samtidig som jeg vet at man blir ikke lykkelig av å ikke prøve heller.

vil bare ha en snill og ordentlig og god gutt, hvorfor er det så vanskelig å finne.

Tror noen i produksjonen av vin og korking av vinflasker liker tanken på de som plutselig oppdager at vinopptrekkeren er helt og fullstendig borte.
Oppdaget at vinopptrekkeren min fortsatt ligger på hytta jeg sist var på. Tar dermed fram min turkniv for å "vri" bort mye av korken fram til den blir så liten at den plopper ned i vinflaska. Selv sitter jeg og tenker at vinspruten jeg fikk i ansiktet og ellers i ting og tang rundt meg kanskje kan brukes som parfyme? Og siden korken var av den nye sorten som er plast, så lurer jeg fælt på hva plastkorkrester i vinen gjør med magen min.

Finnes det elegante måter å åpne en vin på uten vinopptrekker??
.-D

... ønsker ellers alle en flott fredagskveld...

Hvorfor finnes det ikke et valg som gir mulighet til å se de som matcher under 70? Det er sikkert mange som "ikke gidder" å fylle inn seriøst på alle spørsmålene, og man burde jo kunne ha mulighet til å se de også?

Savner også muligheten til å utelukke de som ikke har bilde i profilen sin? Personlig mener jeg personer som ikke vil vise hvem de er ikke er interesse... Tolker det som at de er useriøse jeg..

Tror det er flere enn meg som savner disse muligheten? Er det noen innstillinger jeg har oversett?

Hei, min søster har bryllup på lørdag og jeg er toastmaster. Har noen noen morsomme ideer / historier / beskjeder til brudeparet? Jeg kommer til å lese opp de beste! :)
Hun er 40 år og de har vært sammen i minst 20 år med noe opp og ned, som seg hør og bør, før det stabiliserte seg.

I kveld blir det fest og gøy og bra musikk....mange som skal???

Finnes det egentlig mon tro? Kanskje er det like godt eller enda bedre å være alene?
En mellomting tror jeg ingen ting på.

Skrev inn under Reiser / turer for over en uke siden ... Bare ett innlegg siden den gang.

Hmmm... er det ingen av dere som reiser da??
det står i å mange profiler at dere er glade i å reise.

..når man ikke skjønner kjærlighetssanger lenger.

Hei

Har lest flere innlegg her inne fra folk som er opgitt over ikke å få svar på sine henvendelser. Høflig som jeg er, svarer jeg alle som tar kontakt med meg med en personlig melding tilbake. Bruker ikke de standardiserte forslagene fordi jeg synes de som har tatt seg tid til å skrive en melding av meg skal få et personlig svar tilbake.

Det jeg stadig opplever er at de jeg svarer vennlig, men avvisende ofte sender ubehaglelige meldinger tilbake. Er nå lei av bittre gutter som ikke takler et avslag, så vurderer å kutte å svare de jeg synes er uinteressante.

Nå spør jeg dere her inne hva dere ville ha likt. En høflig, men avvisende melding, eller ikke noe svar i det hele tatt ?

Min mening er at man må være mann/kvinne nok til å tåle et avslag, og da må jo en hyggelig melding være det beste.

Noen andre som synes beskrivelsen av seg selv er vanskelig?
Hva bør man ha med og ikke minst hve bør man utelukke?

Hva med bildene?Alle er ikke like fotogene?Bør bildet telle mer enn tekst?

Undrer litt på dette..

Det er ganske frustrerende når mange på online-lista og chatte-lista allerede har logget av. Det hemmer kommunikasjonen for mange. Hvorfor er ikke listene oppdaterte?

Har du noen tips til "ting å ta med i sekken" til backpacktur til Mexico i sommer? Kanskje noen opplevelser og turmål å dele også?

Gøy med test :-D

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym FantaFree

http://www.nrk.no/programmer/tv/puls/1.4340877

Jeg føler meg ofte ensom. Ikke bare savner jeg en partner, men også venner. Noen ganger kan jeg tviholde på mobilen min og håpe at noen ringer.. Jeg har noen nære venner, men er ikke med i en "gjeng" som finner på ting sammen. Vennene mine kjenner hverandre ikke, og jeg møter dem en og en..

Jeg føler at vi lever i et kaldt samfunn der individualismen har tatt fullstendig over. Ethvert vennskap her hjemme krever at man får noe igjen for det. Det setter voldsomme krav til hva man selv kan tilby som venn. Hvor mye kan man tillate seg å være seg selv i et vennskap? Jeg kan ofte føle nestekjærlighet for andre, men føler at den er nesten ikke til stede rundt meg. Når jeg reiser til andre land, føler jeg ofte en gjestfrihet som ikke eksisterer her i Norge. Det er synd.

Flere som sitter med slike tanker?

nakenbilder i fotoalbumet!!

er det noen en somme her.

Hei, er det mulig å luke ut de som ikke kommer fra samme område som man selv kommer fra?

Bra tekster

Siste svar on. 18 juni 2008 15:53 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym hansomspør

Hva med en tråd med gode tekster?

Here r den jeg hører en del på for tiden. Tror den passer bra her:

Madrugada; Valley of Deception:

When you wake up in the morning
I’m still sleeping by your side
Last night’s sweetness drifts from your fingers
Sweetness lingers and we must hide.
All the loving and the longing
We’re still hungry, yes , and we’re running
and in the valley of deception
that’s where I’ve gone
Yes in the valley of deception
that’s where I lied down.

In the arms of sweet deception
I will rest my stupid head
Off tide arrested
yes and you can trust me
And I trust anything
that I have said
Do you love me let me hear it
Do you want me I need the feeling
’cause in the valley of deception
That’s where I’ve gone.
Yes in the valley of deception
That’s where I ’ve gone,
where I’ve gone
Yes in the valley of deception
That’s where I lied down (2x)
Where I lied down

In the valley of deception.

Yes in the valley of deception
That’s where I’ve gone.

For meldodi: http://www.youtube.com/watch?v=tbdHQlKeyyM

Ser det er mange gutter som vil ha en feminin jente. Hva mener de egentlig med det? Langt hår, lange negler og sko osv?
Eller rett og slett at jenta ikke skal se ut og gå som en mann?

Tør dere ikke å stå for meningene/innleggene Deres? :-)

Alle er opphengt i denne lærkulen på TV? :)

Hender seg jeg lar tiden fly på Onlinebandit...f.eks. Kan spille Backgammon, Ludo, Yatzy...osv.
Noen andre spillere? Tør vedde på at det er noen WOW-gutter (og jenter) her i det minste...+ mye annet også.
;ø)

Fylkesmannen ber derfor om at de framlegger utførlig erklæring fra spesialist i psykiatri. Erklæringen må bl.a redegjøre for hvorvidt De går til jevnlig Psykoterapeutisk oppfølging. Om De for tiden bruker medikamter, og i så fall i vilke doser, samt gi en vurdering av prognosen. Men jeg brukker jo ingen ting vil heller ikke brukke noe når jeg ikke trenger det.. Kan noen får klare meg det takk får fine svar.

Har observert en hel rekke damer som i sine profiler omtrent stiller krav til mannen om at han må ha "mange gode venner og nær kontakt med egen familie"? Hva i all verden er det slags merkelige krav?

Personlig, hvis jeg faller for en dame så er det da revnende likegyldig hvor mange eller hvor få venner hun har, eller hvor ofte eller med hvilken kvalitet hun har kontakt med sin nærmeste familie. Kravene fremstår jo spesiellt merkelig hos de kvinner som søker seg partnere fra hele landet, eller fra flere omkringliggende fylker. Hvis man er "villig til å flytte på seg", mener hun så man skal ta hele venneflokken og familien med seg på lasset, eller er hun villig til å akseptere at man da må etablere ny vennekrets der man kommer? Og hvis man må flytte på seg, hva slags nytte har det da for henne at man engang hadde en omgangskrets og familie der man flyttet fra?

Er det noen av disse omtalte kvinner som forklare oss her på forum hva vennekrets og familie har med saken å gjøre, og hvordan de har tenkt å løse utfordringene med vennekretser og familie når en av partene må flytte på seg for at forholdet skal kunne etableres? Er det her snakk om særdeles uselvstendige kvinner, eller hvilke andre årsaker kan det være til at mannen alene ikke er godt nok for dem?

Er det mulig å se på en profil uten at man fremkommer i besøkslisten? Har en match på 91 som jeg gjerne vil sjekke ut.. uten at hun ser at jeg har vært innom

Ser det er mange som lurer på hvordan man får flere treff på profilen,respons osv. SMIL! Det er kun de som har BLIKKET som slipper unna med å ikke smile. Det er så mange av dere som ser så sure ut at jeg nesten føler meg avvist. Det er ikke alle som ser mystiske og sexy ut bare ved å ikke smile. Jeg klikker på et bilde som inviterer om noen skjønner hva jeg mener. Håper å se fler smilende menn,det er så hyggelig!

Skal snart forlate sukker. Har møtt noen på en annen side. Kunne ha vært her.
1. Han hadde ikke bilde.
2. Når han sendte meg bilder tenkte jeg:"Uff, han ser ut som en kjedelig mann".
3. Hadde lovd jeg skulle snakke med han på msn og webcam, så jeg gjorde nå det. Var nok sikker at jeg skulle sende en melding neste dag og fortelle at han er nok ikke er min type. Når han logget seg på fikk jeg meg en overraskelse. Han så så avslappet ut,og full av liv. Vi pratet i timesvis i mange dager før vi møtest.
Nå er vi et par og jeg vet at vi skal ha det godt sammen.
Jeg er over 45 og vet at det går an å møte noen en matcher virkelig.
Er lykkelig.
Så vær så snill, ikke la bildene hindre deg i å finne lykken.
Hilsen til alle dere som skriver her. Dere har holdt meg selskap i flere måneder.