Sukkerforum

Det er nok endel som ikke har meldt seg på vinsmaking og middag, som skal på festen ikveld. :-)) Dersom dere ønsker å ta en pils eller et glass med noe annet i på forhånd, er det bare å slenge inn en melding her...eller til meg. Evt til Kit....:-)
Vi er noen som tenkte å treffes på et utested i sentrum, og gå oppover i god tid før dørene åpner.

Storgleder oss til festen...håper på høy stemning og masse godt humør!!!
:o)))

TIL S

Jeg så svaret ditt i tråden "dekadanse" (tror jeg den heter...)

Jeg er ganske ny her på Sukker, så jeg ber så meget om unnskyldning dersom dette har vært tatt opp tidligere.
Anyway, svaret ditt gjorde meg nysgjerrig.

"Selv om jeg synes Sukker er klart best, og av og til har et særdeles underholdene forum, skal jeg ikke nekte for at jeg har blitt passe forstyrret i den delen av tankegangen som angår det andre kjønn etter bruk av nettdatetjenester en liten stund."

Har du lyst til å fortelle meg litt mer om "den forstyrrelsen i den delen av tankegangen osv"?

Alle andre som har noe å si om dette temaet er selvfølgelig mer enn velkomne med innspill.
:-)

Jeg rydda opp i min fulle mailboks og sletta meldingen fra sukker der det stod når vinsmakinga begynner i dag. Kan noen hjelpe meg? Når begynner det? Og hva het stedet?

På forhånd takk!

Heisann alle menn på 48+!

Håper dere har meldt dere på til vinaften i morgen...Vi er noen jenter som håper å se dere "in live", så for dere som bare sitter her foran pc`n ....meld dere på for vi er jo der:-) Sunne,friske og spreke jenter venter på dere i spenning.. og gleder oss masse!!
Luna

Da vil hun krype inn under hjernebarken din og overta all smaken din, be deg skifte alle gardiner og kjøpe nye møbler med penere farger. Så må ddu endre deg i mer romantisk retning, ellers blir det ingen sex! Lykke til! :-) hilsen Mann m erfaring

Det har i det siste blitt litt for kort og lite interessant chattelignende prat på en del av trådene. Dette ødelegger ved at det tar skrivelysten fra dem som faktisk har noe interessant å komme med.
Dilemmaet er som følger:
Trådinnleggerne ønsker at mange leser det de skriver. Problemet er bare at antallet som leser er avhengig av kvaliteten på det som står og følgelig mister både de seriøse og de mindre seriøse sitt publikum.
To-tre ganger i året må aktivt gå inn og stramme litt opp på forumianerne og nå er det på tide å gjøre det igjen. Det gjelder definitivt ikke alle, men kun de som føler seg truffet.

Det var alt. Vi håper på interessante og morsomme tema vil dominere forumet heretter :)

I bråket her inne den siste tiden, er det noen som ikke føler seg velkomne lengre.

Jeg vil med dette oppfordre amourine til å komme tilbake med sine saklige og usaklige innlegg som av og til følger tråden og av og til ikke :)

Vi vil ha deg her!

Kan noen som har vært på disse festene fortelle om det er mange rundt 30 der? Gleder meg, men er litt spent på samme tid.

Hei,

jeg har nettopp fått med jobb ved siden av studiene som vikar på en ungdomskole. Og jeg husker med meg selv at det ikke alltid var like lett for lærerne å ha håndtere alle de små rakkerne. Er det noen som har noen bra tips til meg for hva jeg kan gjøre for at dette kan bli en bra opplevelse både for meg og alle elevene?

Jeg har undervisningserfaring ifra Universitet i Bergen, så jeg kan litt på den biten, og vet at jeg må være kort og konsis i beskjeder, konsekvent i behandlingen av elevene. Og diverse andre triks har jeg snappet opp. er det flere her som har erfaring og litt tips de vil dele med meg? :)

Virker veldig fristende å dra til Rauland i høst og gjerne med Sukkerfolk. Men, om det bare er helt unge folk som drar har jeg jo ikke særlig lyst...Selv er jeg 48....er det flere på min alder som pleier å dra på slike arrangementer?
Er så deilig når det er mulig å kombinere uteliv ute med "uteliv" inne og deilig svømmebasseng og badstu...Riktig ferie for folk som har levd litt

I tråden "Kvalitet på forum", har Sukker.no prøvd å komme med et korrektiv til oss brukere. I den tråden fokuseres det fra deres side på at noen tråder blir ødelagt av diverse gjengangere, de som til stadighet ødelegger seriøse tråder og som både kan ødelegge skrivelysten for de som ikke er "inne" og som ( selvsagt ) også medfører at seriøse temaer kan miste fokus.

Jeg har et noe ambivalent forhold til Sukkers innspill, jeg er mao ikke sikker på hvorvidt jeg er enig i deres inngripen. Det som likevel har slått meg er at det finnes en genialt enkel løsning på problemet:

Den som starter en tråd bør få admin-rettigheter innenfor "sin egen tråd". På den måten kan den som starter en tråd om noe som for den personen oppleves som viktig, gå inn og FJERNE usakligheter.

Problem solved :-)

Helt seriøst : Jeg lurer på om den "store forelskelsen" finnes for de over en viss alder ...
Tror nok den finnes , men blir den mer og mer skjelden ettersom årene går ....?
Jeg mener den følelsen du finn når du var 16... når du var 19..... når du var 23.... ??
Blir den følelsen andeleses med årene ?? Blir man forelsket på en annen måte ..?? starter man mer som venner og så blir det kjærlighet ?? ikke de "fnisete" greiene som får blodet til å bruse ....

Og vi som leter etter denne følelsen ... er det som å lete etter nålen i høystakken?

ROMPER!

Før måtte man lete etter rompa i trusa - nå må man lete etter trusa i rompa!

Var alt bedre før?

Fant denne saken nå: http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/08/09/543123.html . Viser at folk er kreative med hvor de letter på trykket, tilfredstiller sine behov.

Hvor er det villeste stedet du har hatt deg :-)))))

Spørsmål til ettertanke

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Ironisk

Tilværelsen er full av små og store spørsmål. Ragnar Hovland peker på et sentralt et i romanen Sveve over vatna:

"- (...) Har du tenkt på muligheiten av at pikken til far din aldri hadde rota seg inn i fitta til mor di, kva slags konsekvensar det ville hatt for deg?
- Ja, sa eg. Eg hadde tenkt på det. Men stort sett hadde eg vore glad for at far min hadde vore såpass kåt (eller var han berre pliktoppfyllande?) den gongen.
- Slikt er artig å tenkje på, sa Jean-Jacques. - Du kan sjå det på heile verdshistoria. Viss ikkje dei og dei hadde pult då og då så ville ikkje det og det vore skjedd. Sexen bestemmer heile historia. Marx snakkar om kampen mellom klassane, medan det i røynda er snakk om sex heile vegen (...)."

Drømmemannen søkes for langt trygt forhold:

Han har merkeklær, sleik, (eller såkalt svenske-hår), drikker drinker og gliser bredt.

Han ser ut som svigermors drøm, oppfører seg som svigermors drøm, og er det sikkert også.

Han bor på vestkanten og er opptatt av siste nytt innen klær, biler og annet stasj.

Han er en gentleman, og kommer ilende for å drepe edderkopper og annet småkryp uten å synes jeg er pysete.

Jenter, hvilke punkter har jeg glemt???

Jeg legger merke til at jeg har mye lavere terskel for bruk og kast mentaliteten på personer fra nettet enn de jeg blir kjent med fra "relle" situasjoner.
Ikke akkuratt de personlighetstrekkene jeg er mest glad for. Men hvor alene er jeg egentlig om å ha de?

hmmmmmmmm...hmmmmmmmmmmm...tja...eller kanskje ikke...hmmmmmmmmmmmmmmmm...joda, eller nei...jepp...hmmmmmmmm kanskje det........kanskje det ja....nei, søern....det går ikke...hmmmmmmmmmmmmmmmm....tja...uff..nei....hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.....

Ser noen har trang for å bytte profilbildet gang etter gang. Men likevel så ender de opp med samme. Er dette taktisk for å komme på lista til Nye Profilbilder flere ganger i uken tro.

wunderbaum

Siste svar on. 20 aug. 2008 17:18 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym c. jones

Hvorfor er det bare i bilen man kan ha wunderbaum?? Siden jeg bor innenfor ring 3 i Oslo, har jeg selvsagt ikke bil. Her går kollektivtrafikken helt av seg selv. Dette medfører jo imidlertid at jeg ikke får gleden av å snuse på wunderbaum, og jeg har derfor tatt konsekvensene av at jeg lever i "sentrum". Wunderbaum er derfor kjøpt inn og henger nå oppe i de forskjellige rom jeg er eier av. Her finnes fersken, jordbær, dølahest, bytryne, amazon og selvsagt furu...

som ny og uerfaren med dette så trykker jeg rundt å titter på bilder og notater , og så finner jeg plutselig ut at disse personene jeg har trykka intresant på har fått et hjerte ...
jælpe - tulle seg bort seg som en siklende skjæfer første kvelden da ... !!

oi så flaut ...

Hei,
er det mulig å lagre et avansert søk??

Jeg og en veninne skal på Mona Lisa og delta på en Sukkerfest for første gang.
Målet for oss å bli kjent med andre single mennesker .
Vi synes vinsmaking er en orginal og passe edruelig måte å gjøre det på.
Vi er lei av å drikke den samme vinen og trenger impulser...

Når vi har lest profilene til menn er det påfallende hvor mange som liker å ta et glass vin hjemme (Foran Pcen ?) Kom dere ut av "Cyberspace" og hold oss damer med selskap.

Amazone 1 og 2

Hver gang jeg kjenner jeg må telle til ti...skal jeg signere her. Sier ikke hvorfor, sier ikke hvem...sier ikke noe som helst.

For av og til...holder det å kunne telle...til ti.

1...2...3...4...5...6...7...8...9...10...

;ø)))))))
*det hjelper!!!*

For kvinner og menn som heller danser kostevalsen enn å vaske golvet...
Og som kan bånnske en halvliter med ei bøtte på hodet.

:o)))))

Hva må man kunne på singelfest ?

Ni klinetips:

1.Puss både tenner og tunge, og bruk tanntråd. Ha alltid tyggegummi eller mints for hånden. Dårlig ånde er døden for ethvert kyss.
2.Fukt leppene, bruk leppepomade. Det gjelder for gutta også. Tørre, sprukne lepper frister ikke til nærkontakt.
3.Ta det rolig med lipglossen. Tre lag med ildrød leppestift gjør deg omtrent like kyssbar som en sjimpanse med betent tannkjøtt.
4.Hold igjen tunga. La partnerens drøvel være i fred.
5.Hold tungen din myk og flat, den skal ikke brukes som spiss.
6.Ta på partnerens ansikt, nakke og hode. Lek med partneres hår.
7.Kyss overalt fra skuldrene og oppover: Nakken, pannen, lukkede øyne, bak ørene, øreflippene.
8.La aldri tungen din gå på oppdagelsesreise i partnerens jeksler eller gummer. Et kyss skal være romantisk, ikke minne om tannlegen.
9.Pass på spyttproduksjonen. Sikkel er aldri, aldri deilig.

Kilde: Em & Lo Sex – How to do everything

Lykke til ;o)

Har en kvinnelig bekjent som viste meg noen av profilene til gutta her inne hvorpå de viste frem båter og biler osv !! Tenner dere jenter på det ??? I så fall så er jeg på feil sted ???

Jeg har merket meg at det er så få menn i forhold til ellers i landet fra Vestlandet som ikke har bilder.. Tror nok vi er litt trauste og trege her vest :) Hva sier dere menn fra vest........

Er det noen som vil bekjenne seg medlemsskap i denne klubben?

Har alltid avfeid Peter Pan som tull og tøys, men i helgen var det endelig Premier League igjen og jeg tror jeg ikke ville byttet bort en serieåpning som innebærer Arsenal mot West Brom., Hull mot hvemdetnåvar på Canal Plus, øl med gutta og en påfølgende bytur med noe som helst.

Meld dere her, alle Peter Pan.

PS. Fordi anonymitet er et must for Peter Pans som lefler med voksendommen så er det umulig å sende meldinger til andre Peter Pan-sympatisører.

PS Igjen: Eller er dette et desperat forsøk på å takle at superbruker-statusen forsvinner om under en uke? Kanskje.

Jeg tenner IKKE på menn som kommer med sexfantasier i meldinger til meg,
kansje jeg er rar........kansje andre damer liker den slags komunikasjon???

Men jeg sliter med å se seriøsiteten i deres tilnærmelser når de forlanger sexprat med en gang, eller tidlig i bli kjent prosessen. Jeg er ikke interesert i å vite hva de fantaserer om i detalj!!!!!!!!! Dessuten..........kunne aldri tenke meg å bli bedre kjent med en slik heller, eller gå på date med en slik, når jeg vet ting jeg ikke vil vite.

Disse mennene er vel egentlig ikke ute etter å bli kjent med meg, sjøl om de skriver i profilen at de søker etter langvarig forhold.
Jeg syns det er uhøfflig, og frekt...........
Hva mener dere andre damer om dette?
Og opplever dere mye av det her, for min del er det annen hver mann som kontakter meg!!!!!!!!
Og nei jeg har ikke noe særlig sexy bilde i profilen, bare et vanlig portrett ..........(ikke med trutmunn en gang ;)

Hva i alle dager er det med disse gnukkedanserne som på død og liv skal gni underlivet sitt opp i rompa mi på dansegulvet?
Jeg er så lei av det! Jeg kan gjerne danse med en fyr om han ikke kommer med den j**** gnukkinga.
Er det bare meg som syns disse gnukkerne er frastøtende og frekke?
Og hvis du selv er en gnukker,slutt med det!!

Altså jeg kan forstå det er snålt med unge jenter med frisk og fin hud som legger ut profilbilder eller abumsbilder av seg selv med trutemunn presset mot kammera. Men når voksne jenter ikke klarer å være normale på et bilde og må gjøre seg til med en nærmest rynkete trutemunn så blir jeg litt oppgitt.

litt seriøst ment

Når man henvender seg til en eller flere damer så bør normal høflighet tilsi et svar. Dette er et minimum. Men kanskje typisk norsk fenomen. Derfor virker de fleste sukkerdamer overfladiske,, som faktisk øker med et flott utseende. Jeg har selv god erfaring fra utenlandske opplegg , som vet å sette pris på en henvendelse og besvare denne.. Videre stemmer det stort sett ikke når opplegget tilsier at damene er online for en chat. Man får ikke kontakt osv... Dette bør jo redaksjonen ta tak i slik at sidene er realistiske. Hvis ikke , vil trolig sukkers interesse bli av kort karakter....

Kåt?

Siste svar ma. 18 aug. 2008 19:08 (66 svar)
Skjult ID med pseudonym agusta72

HA!

Hva er det?

Kjipper meg i seng, flirer på veien, mer enn brisen, ler videre. Fett ord egentlig, for dem som tør!

...nam

http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA

Er det flere med meg som er lei av å lese om fjellgeiter, badenymfer, ski-idioter og den berømte kjemien? Hvis man leser 100 profiler så er jo 99 av de mer eller mindre like, dvs mat & vin, reiser, venner & familie osv. En sjelden gang snubler man over en profil som er annerledes – jippi – det være seg tekst eller bilder som fanger interessen, men i alle fall noe som skiller seg ut.

Sorte hjerter

Siste svar ma. 18 aug. 2008 01:08 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi

Når man setter sort hjerte på noen, kan personen se det ?

Etter mye snakk om gnukkemenn og "gamle" damer med trutmunn; Hva med tilbud om å bli kvart-på-stengetid-dame? Selv om mannen er tiltrekkende og kjekk sier jeg nei til nachspiel for to, tenker at om han virkelig vil bli kjent med meg ville han spurt om mobilnummeret mitt istedenfor. Har jeg rett?

Jeg skal på date og trenger noen tips på koselige cafeer med sofa og dempet belysning der man kan trekke seg tilbake til et hjørne og være relativt uforstyrret, sånt sted man går videre til etter en rolig middagsdate.

Dere erfarne sukker-datere, hvor i Oslo sentrum kan man dra dersom man har de preferansene jeg nettopp listet opp? :) Har inntrykk av at de fleste steder ender opp som bråkete øl-buler etter middagstid.

Svar til de siste to innleggene: Fyfela, så moralistiske og kresne noen folk er! Man trenger da ikke være en 20 åring for å gi et kyss på et bilde og la folk danse som de vil så lenge de ikke utvæksler kjønnsvæsker på dansegulvet...for i det tilfellet er det jo godt for langt! Hehe. Påenget er at vi i dette norske samfunnet må lære å være mer tolerante, ikke fordømme med en gang. Det er ikke uten grunn at FrP selier opp som det støreste partiet! Ha en fordomsfri dag og la senior truttemunn kyssere og gnukkedansere også få livets rett! :-)

hvordan kan jeg delta på forum uten å vise bildet av meg...

Her om dagen sendte jeg en melding til en kar som jeg så hadde meldt seg inn på svargaranti listen.
Etter min mening en hyggelig melding med litt komplimenter og noen enkle spørsmål.

Svaret uteble imidlertid, og nå ser jeg at han har markert meg som Ikke interessant siden i går.
Greit nok det, jeg renger ikke med at alle skal like meg, men er bare litt forundret over at han ikke sendte meg noen ord tilbake før han satte sort hjerte. Er ikke det litt av poenget med den listen da, eller har jeg misforstått helt?
Et sort hjerte regnes kanskje som et svar, også på den listen?

Bergen, Lørdag, Nu

Ingen svar
(mann 56 år fra Hordaland) Privat melding

Lørdag blir jeg ett år eldre, og det hadde vært koselig om vi hadde blitt en liten gjeng på byen i den anledning. Ikke noe stort opplegg, bare møtes, markere Bergen som sukkerby, og si hei =) Trenger innspill på sted som faller flest mulig i smak : )

P.s
Til dere som har satt øvre aldersgrense til 46 år, så ville det være fint om dere kunne justere denne ett hakk opp som følge av tidens gang =)

Ps2
Hatt denne meldingen liggende en stund , Sitter på Sacken fra 21 og utover, Hvis noen ønsker bli med, er det her det skjer.

jeg skal på sukker festen igjen , dette blir min andre gang jeg er me . jeg hadde det så moro sist gang jeg var me , det ble ikke no kjærlighet denne gangen men . men jeg ble kjent me mange meget hygelige personer der , både gutter og jenter . jeg annbefaller dere som ikke har meldt dere på ennå og bare melde dere på , får dette er gøy heheh . det er jo ikke farlig alle kommer stortsett aleine og single . så da vet du at jenta el gutten i enden av benken er singel , bra ikke sant . vel jeg får se , jeg gleder meg i så fall til lørdagen . om det ikke blir no kjærlighet denne gangen el , så skal jeg vært fall ha det gøy ti hi
jeg skal ikke være me på middagen , jeg skal ha fest hos meg på lørdagen først så skal vi til sukker festen etter på :) vil du vil bli me er det bare og si i fra hehe

Hei.

Jeg har vært her en stund. Til å begynne med ble jeg veldig glad når jeg fikk et hjerte. Ikke nå lenger. Jeg vet jo hvem jeg selv setter hjerte på. Det er enten de som jeg er i tvil om, og som jeg ikke vil bruke så bruke så mange kalorier på i første omgang,
eller så er det de som jeg finner interessante, men som jeg ikke har tid til å skrive til akkurat der og da... Liker å legge litt arbeid i en førstemelding.. .:-) Jeg bruker altså hjerter som en huskeliste for meg selv. Men dette blir jo helt feil! For den andre personen ser jo hjertet. Når den personen da har vært innom profilen min uten å sette hjerte tilbake, mister jeg kanskje lysten til å skrive... Hadde derfor vært fint med en annen måte å "lagre" de man finner interessante på.

Hva tenker andre om dette?

Er det et minefelt...? :/

Jeg tror vi alle inkludert meg selv er veldig dyktig på å finne ytre årsaker til at et forhold ikke fungerer, eller lage forklaringer på hvorfor man er singel. Desuten er jo singel livet helt ok, ikke sant?

er det vanskeligere for noen å finne den rette en for andre? Neppe, men evnen til å oppfatte det kanskje, eller til å tiltrekkes av likeheter..?

Jeg kjenner en som var gift i 17 år, og etter konen gikk, ble han like forelsket og lykkelig med sin nr 2, og det tok et par uker. Historien er ikke unik.

Det burde vel være noe å lære her? "noen" har den magiske evnen til å forelske seg, og fortsette å være det sånn over natten, og leve lykkelig, om ikke hele livet, så i alle fall jævlig lenge, sammenlignet med mine egne 2-4 måneders forhold.

Hvorfor er jeg singel?

Om jeg dropper å skrive 3 kjedelige sider om alle mulige eksterne årsaker og går inn i meg selv, så er svaret som ligger og ulmer. Fordi jeg lettest forelsker meg i det som definitivt ikke passer, i motsetninger. I kvinner som er og tenker totalt ulikt meg selv. Det er spennende med kontraster, og det gir et ophav til en sunn og positiv sex drive...og lidenskap. Helt til man skal vurdere å flytte sammen, eller bare delenoen vanlige hverdager.... det skærer seg selvsagt otalt med en gang, og grunnen er jo at jeg forelsker meg i kvinner jeg overhodet ikke passer sammen med.

Så får jeg endre tenningsmønster da?

Leker like barn best? -på lang sikt tror jeg det. men hvordan leker man med noen som er like kjedelig som seg selv ;o)

Jeg har møtt en jente på sukker, faktisk første uken jeg var medlem her. Hun var vel den første jeg inviterte på noen date, og det var vellykket på alle måter -rent bortsett fra at den magiske "gnisten" manglet...

Men det er hun som husket bursdagen min, og som visste nøyaktig hva jeg ønsket meg, og det er et år etter vi fant ut at vi ikke datet.

Tenningsmønster tenker jeg, og jeg smatter gjerne spørrende på ordet, jeg mangler grunnleggende evner til å forelske meg i noen som har alle de egenskapene jeg egentlig ønsker meg hos en mulig partner. Hva feiler meg? Har andre tanker om dette, tør vi gå inn i oss selv etter løsninger? Jeg spør.

Jeg leter fortsatt ... ja etter mannen med (bil)-dilla :) Må like eksos og svidd? gummi...Er det deg?

Man hører jo alltid masse om det grønnere gresset på andre siden av gjerdet... Er det noen som har erfaring med å hoppe tilbake til beitet man en gang hoppet fra? Vellykket?