Sukkerforum

For meg blir den ultimate drømmepartner du som ønsker å være vitne til resten av mitt liv ... du som ser meg og er nysgjerrig på meg og den jeg er og vice versa ...

Ønsket om å dedikere tid til ”skapet” må være jevnbyrdig og målet må være det samme ... det er jo ikke noe prosjekt, men en prosess ... målet for meg og deg jeg ser som min partner er ønsket om å være sammen ... oppleve livet sammen ... få den andre til å bli større enn seg selv :_)))

Hvem er din ultimate drømmepartner ??

1. Menn som maser om telefonnr/msnadresse i første mail.
2. Menn som skal møtes etter 5 min.
3. Menn som vil ha sendt nakenbilder.
4. Kyssing og klemming i første mail.
5. Menn som setter hjerter og er inne HVER dag i over en mnd uten å sende mld. Er en grunn til at jeg ikke har sendt til deg, så stikk av med valpeøynene eller oppfør deg som en mann med stor M!
6. Menn som tror vi er matchmade in heaven etter å ha mailet 2 ganger frem og tilbake.
7. Menn som tar kontakt på chatten uten at man har vekslet et halvt ord på forhånd.

-Noen som kjenner seg igjen?

Jeg skrev et innlegg på oppslagstavla og nå leser jeg her at det er ikke bare meg som opplever dette.
Det ser ut som om det er fler en bare meg som opplever å ikke få svar på mailer, ser også at mine mailer ikke blir lest en gang.
Vel vel.... da er det vel slik det skal være. Hva med høflighet? Takk for svar men...... Eller, det var koselig at du tok kontakt osv.
Til alle dere som ikke får svar, lykke til å ha en enestående god påske, De vet ikke hva de går glipp av... Til de som ikke gidder å svare. Ha en fortreffelig påske.

Nå er jeg rett og slett møkk lei av å sitte 'fanget' av Sukker i forhåpninger om å få kontakt med drømmedama....
Kaster bort mye tid, gitt - fytte rakkern.... dette er ikke bra for psyke og humør!
Og egentlig er jeg verdens kjekkeste og herligste MANN! Du finne rmeg online nå.... ta kontakt da vel ...kjære drømmedame...

Er det slik med hensyn til damene også? Her er et par menn som ser helt fantastiske ut, og jeg er jo freidig jeg så her sendes det mail til disse mennene, men jeg registrere at de ikke engang LESER mail jeg sender!!! Det er nesten så jeg tror bilder av usannsynlig flotte menn legges inn her som "lokkemat"...hehehehe...ja, ja en eller annen slags trøst må man få gi seg selv. Sukk...

I studieårene trente jeg veldig hardt og var en hormonbombe med store problemer med magen. Hva skulle man med gasskraftverk når man hadde meg liksom? Min daglige kost besto blant annet da av ca 24 tykke brødskiver av kneip og 3 liter skummet melk, egg, masse bananer og havrevelling. Fett hadde jeg dessverre angst for. Ettersom jeg trente mye så ble jeg sulten på natten og måtte opp og legge innpå boller med havrevelling (ukokt melk og havregryn). På det verste, etter hard vekttrening, så la jeg innpå 6 boller velling fra kl 24 til 05! Neste dag på forelesning var det tre atmosfærer inni magen og jeg ble helt surrete i hode av å holde meg. Gassen, som trolig ble absorbert i blodet, kunne ha de merkeligste effekter! Noen ganger var det som lattergass og jeg ble helt koko. Bare flirete og lo. Andre ganger ble jeg bare maksimalt ukonsentrert. Da jeg syklet hjem (alltid som en gal) kunne jeg kjenne gassen trigget melkesyre i beina fort.

Nå som jeg er eldre, klokere og normal vil jeg komme med noen råd til de som har litt av det samme problemet.
Det viste seg at det var flere årsaker. Jeg hadde for mye magesyre. Jeg var/ble? intolerant for laktose. Jeg var intolerant for ukokt havregryn, og jeg var, som alle mine medstudenter, akutt allergisk mot middagen på Frederikke (Blinderen). Det smalt normalt på do ca tre kvarter etter inntak (tror disse har ryddet opp i sine rutiner nå). Fordi jeg var nervøs for å blåse bort sidemannen (eller damen ;-), ble jeg stresset og det utløste igjen mer magesyre. Showet var i gang. Jenta som jeg satt mye med på forelesning var forøvrig Siri Kalvik og det er ikke tilfeldig at jeg endte opp med spesialfelt luftstrømning etter endt fysikerutdannelse! ;)
Da jeg var på date kunne lettelsen bestå i å løpe ut på gangen for å se på tapeten.

Løsningen for meg: Laktoseredusert melk (intoleransen kan ha kommet av mangeårig overforbruk). Droppet havregryn. Hvis akutt syre brukes Pepsiduo (kjøpes på apoteket). Ikke spis store måltider de siste tre timer FØR leggetid! Ikke spis sjokolade og ro ned eggene. Ha olje i maten slik at man ikke sulter i hjel om kvelden. Forsøk å stresse ned. Jeg klarte aldri det for jeg var så gira. Svidd mat trigger magesyre. Ikke spis hele tiden. Magen trenger pause også.

Hadde noen kommet med disse tipsene da jeg var 20, fryktelig kåt og gæærn, så hadde nok ting forløpt mye lettere. Karakterene ville også vært bedre. Derfor denne lille opplysningstimen :)

av Nina Hemmingsson er morsom påskelektyre for alle single der ute...
kan også anbefales for alle som ikke liker store tunge bøker med masse bokstaver ; )

Startet akkurat chat med en dame, og hun tok imot...
Litt frem og tilbake om påskeferie osv, og etter 3 min sier hun: "Nå skal jeg ut å gå en tur"... pling, vekk, logget ut....
Er det ikek vanlig høflighet med en litt mer høflig avrunding... f.eks. "takk for praten", "Beklager, men jeg har ikke så mye tid fordi jeg har en avtale" eller noe slikt...?
Eller rett og slett "Takk for praten, men jeg føler ikke at dette er match.."
Føler seg liksom dumpet....

Er det så de fleste innpå her bare går rundt som hannkatter om våren og går rundt ei skål med grøt som er litt for varm? hm

Flere som opplever at sukker henger?
Må pinadø bruke Alt Ctrl Del hele tida fordi det henger seg opp. Irriterende.
Noen tips?

Er seriøst interessert i å få noen forslag på gøyalle, koselige og for all del.... sprøe ting man kan finne på i tigerstadsområdet denne Påsken??

Var inne på møteplassen - FINN.
Jævlig masete greier - virrvarr og surr, og ikke mulig å gjøre noe som helst før det ble mast om VIP medlemskap - kr 79 for 10 dager...Flåeri!
Takke meg til Sukker!

flere som føler det her blir litt shopping ? morsomt ja, men hvor blir det av den gode gammeldagse romantikken eller øyeblikket hvor det er kjemi helt overraskende : ) er jo mange flotte personer her inne og tenker at kanskje bildet eller profilen ikke beskriver en som man er, men at om man hadde møtt dem så hadde langt fler kunne vært potensiell venn eller kjæreste

bare et lite hjertesukk en søndagskveld


Norske & Utenlandske… Forhold!!

Jeg har lest… innlegg og meninger om forhold….
unge & eldre , eldre og unge
…nye kjærester…gamle kjærester….

Har ikke lest her på sukker om Norske & Utenlandske… eller Utenlandske & Norske, (er det forskjell ??) men andre steder, ja. Eller har jeg ikke fått det med meg??

Jeg har en venninne som alltid ønsker seg å ha forhold til utenlandske menn… og det fikk hun så klart….

Noe meninger… erfaringer …

Hadde det vært en ide om man i tillegg til slettefunksjonen også hadde en edit funksjon på egne innlegg?
Jeg savner ogå muligheten til å kunne se på hovedsiden til diskusjonsforumet hvem som skrev siste innlegg (enten det er nick, pseudonym eller bare skult id). Dette ville gjøre det litt lettere å se fremdriften i de forskjellige trådene.
(Siste svar: skult id, 13.49 - 16/3 (32 svar) ). Hvet ikke om dette lar seg gjøre, eller om dette i det hele tatt er et ønske som deles av flere.

Ps. Måtte kopiere, slette og lime denne meldingen inn på nytt for å editere en setning. Derfor ønsker jeg også edit funksjon ; )

noen fra sukker som er ute i oslo i kveld? Hvor?

Her leser jeg stadig inlegg om useriøse damer, og folk som gir opp -gir opp håpet på hva? Jeg mener, hva ville verden vært uten de useriøse? Og om de useriøse damene skulle føle seg forfulgt,så har de en stor stjerne hos meg! Jeg har plass til en, ja til to eller flere useriøse damer i mitt liv. ta gjerne med en seriøs venninde, bare hun ikke legger en altfor stor demper på stemnigen.

Mulig tyskerne lager noen av verdens "beste" biler, men det er en grunn til at Lamborgini kommer fra Italia! Bilene er helt opplagt i rødvinsrus, designet med -og av mennesker som leker med form, farge og fantasi nesten som en orgie . Sikkert , vi har seriøst sett ikke bruk for lamborgini til og fra oslo sentrum,men du verden så mye mere artig pendlingen hadde blitt!

Inviter meg med på en useriøs date, på en foto session, jeg er jo relativ exhibonistisk. Be meg med på dagstur i hemsedal, og for all del ikke glem after ski muligheten. Jeg står både på brett, og telemark, og lærer gjerne bort begge deler. -men kun til useriøse damer, selvhøtidelige fine fruer får heller finne på noe annet. Eller lær meg noe jeg ikke kan fra før!

Jeg vil bli kidnappet med på blå-tur, for de som ikke vet hva en blåtur er, så er det en tur "ut i det blå" det ukjente, og den som blir invitert med, aner ikke hvor reisen går. Det burde være en menneskerett og bli invitert ut på blåtur minst et par ganger i livet, og en plikt å invitere andre, på lik linje med skatten. Blåturen kan ende opp på din favoritt kafe, hjemme i boblebadet, eller gøteborg.
eller tusenfryd.

Seriøse mennesker blir ikke med på blåtur, det er forbeholdt useriøse, spontane, lekne mennesker som ikke er redd for å drite seg litt ut. Er det fordel med å være blondine tro? Sannelig om jeg vet.

Jeg vil ha en date med en useriøs dame som blir med på vinsmaking fordi det er godt, og seriøst forsøker å sjekke meg opp om stemningen er der -og som nyter en god latte og frokost søndag morgen før andre plikter evt kaller. Eller blir i sengen hele søndagen. -akkurat det siste er seriøst ment. Det nærmer seg sommer, og den første som inviterer meg på nudistranden på Huk får premie (diplom) (øystein du teller ikke, jeg mener hetrofile damer)

slå et slag for alle de useriøse deilige damene, og slutt å plage dem. her er rom for alle og enhver. :o)For en tid tilbake ble det forsøkt arrangert en sukkerfest i Bergen. Den måtte dessverre utsettes på ubestemt tid på grunn av manglende interesse. I Oslo vil jeg tro sukkerfestene har gitt medlemmene der en større følelse av samhørighet, trygghet og gruppefelleskap som kanskje og er med å skape en lettere tone når folk møtes på byen, samtidig som man og kan se hvordan kandidatene oppfører seg IRL ( in real life). Mitt ønske for hordalendingene på sukker, er at de og skal ha den samme muligheten.
Hadde det vært en ide for dem med ønske om å treffe likesinnede at det fantes et utested eller fler i Bergen , hvor folk totalt uforpliktende kunne møtes over en øl eller annet, og rett og slett bare ha det sosialt og si 'hei'?
For min egen del har jeg null erfaring med dating og frykter litt den 'ja, så satt vi her, da...' opplevelsen som lett kan komme når 'man sitter der' på daten, og skal prøve finne den riktige nøkkelen til partnerens interesse.
Hadde vi hatt en mulighet til å sette en tid og et sted kjapt på oppslagstavla (gjerne allerede for i morgen^^), så folk kunne stresse av sammen, og samtidig fått et inntrykk av hva som rørte seg i nabolaget?
Er jeg helt på jordet, eller er dette en ide som kan ha livets rett? Innspill ønskes^^


...porno...!

Siste svar sø. 16 mars 2008 14:26 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym snømann31

Jeg har lurt litt på dette her med matchtreet i det siste. Lurer i og for seg på en del ting rundt det men det som kanskje er mest fremtredende er dette med porno! Når jeg går inn på matchtreet til folk så har dette en lei tendens til å være et av få blader som virkelig lyser blodrødt opp. Er det noen av jentene som bryr seg om dette?? "Alle" gutter liker jo porno har jeg inntrykk av men er dette en showstopper for noen av dere jentene?? Eller er det sånn at alle gutta liker porno så det ikke er noe å tenke på...?

Er det ikke mulig å gjøre noen form for fritekstsøk her??

Har vært her en ukes tid. Er Mann med barn, og prøver å sende meldinger og prate litt.

DE ENESTE som svarer eller prøver å få kontakt, skriver kun Engelsk og har SAMME kopierte innhold i meldingene.

Jeg ønsker ikke kontakt med prosti..... eller utenlandske lykke jegere...

Da ser det ut som det var min tur, noe som gjør meg fantastisk glad!:)
Har funnet en fantastisk jente, og per dags dato har jeg ikke status: singel:D ...utrolig godt!

Så til alle dere som tviler og klager på sukker....vel, i dont really care:P ....men ikke gi opp! ...er opp til DEG!:)
Har jo i tillegg møtt en del hyggelige mennesker, både på forum her og live, så er ingen grunn til å sutte på totten, men mingle og ha det hyggelig:)

Så skitt fiske, til alle og enhver:) Håper jeg aldri ser dere igjen her inne;)

Hilsen blomstergutten^^

Veldig "sjarmerende" å se gutter i bar overkropp tatt med mobilkamera. I bakgrunnen ser du rett inn i en åpen badeskåp full av rot:) Liker de best med klær på jeg- iallfall helt til jeg har han for meg selv:)

Seriöst då Pojkar..!! Detta låter säkert ganska ytligt å jävligt... Men jag erkänner det! Jag skiter fullständigt i "matchpoäng", färger på trädets jävla blad, om du gillar skogspromenader eller bungyjump, om du e ingenjör eller sopåkare!!!! Jag vill träffa HOTTA män!!!! Sluta fega för faan, släng ut bilderna!!!!

Jeg lurer på en ting, Sukker-mennesker. Hvordan plukker dere ut folk som kan virke som interessante for dere? Scroller dere nedover alle matchene deres og klikker dere inn på de som ser pene/kjekke ut på bildet. Går dere inn på ALLE matchene uavhengig av bildet og leser profilen for å se om den fanger interesse (det virker jo ganske omfattende.....). Eller har dere andre framgangsmåter? Er bare nysgjerrig på hvor selektive dere er og hva som fanger interessen deres... :)
Sukker ER jo laget ganske etter Trynefaktoren.

Selv må jeg si at jeg går litt etter utseendet her jeg driver og scroller, men har også begynt å gå inn på matchende profiler som ikke har bilde for å se om han kan være noe for meg likevel.

Tjupp..bare lurte på en ting..Er det flere en meg som har merket en veldig oppgang av brev fra jenter i ryssland sør-afrika og all verdens rare lender?
Fikk et brev fra en jente et sted i afrika som tydligen hadde mistet hele familien sin å nå bodde i noe flyktingleir eller noe..
ville ju ikke vare slem så jeg svarte på det ¨å beklaget hennes tap, men noen dager etter kom det et nytt brev fra en annen jente som nesten var en kopi av det den første jenta skrevet..pappa som var doktor, familien borte, lever i flyktingleir..
Å ska jeg vare helt ærlig så er ikke det første jeg tenker når jeg ser på nyhetene om flyktingleir at "wow de folka der må ha en grei internet oppkobling" ikke mat, ikke rent vann, ikke medisiner, ingen leger, ingen hus,, men trådløst internet???????
Noen som har hatt en lengre dialog med noen av disse folka?noen som blitt bett om penger?noen som blitt lurt?
noen som møtt noen?
Eller er det bare jeg som er litt paranoid :)

MVH Andreas

Hei hei .. har nå vart på sukker siden oktober-november og syntes mer eller mindre at dette ikke var riktig plass at finne noen… mest for tidsfordriv og åpen for at ha tatt feil… siden oktober har jeg hatt over 10.000 besøkende på min profil og fant inntresse kun for en person. Dejtet kun denne personen.. syntes den statistikken var litt svak…
Vi har holdt kontakten siden november .. første date januar .. og hatt kontakt siden den gang .. ikke det store.. men samtidig ikke noe man bagatelliserer .. tatt en prat nylig om vad nu.. har ikke komme frem til noe…. Siden ingen vill noe stort og ingen vill gi det opp regnet jag med at det skulle bare renne ut i sanden ( vi bor ikke i samme by)
Vill heller ikke be om noe som ikke kommer naturlig fra din egen vilje..
Så plutselig i dag .. så er han bort.. bort fra sukker .. bort med sin profil…
Dette er bra eller!?

Nå har jeg funnet en " sukkerbit" som jeg matcher med 99%!!!! Og han er MIN. Ja, MIN, sa jeg
Nå som jeg har fortalt det til dere, hvordan skal jeg fortelle det til Han?

Jeg blir så oppgitt, jeg har alltid hatt draget på gutta og får alltid høre av venner, kolleger og de jeg treffer på by`n at jeg er så pen. Men jeg er overhodet ikke fotogen. Hvorfor vet jeg ikke, men jeg ligner ikke på meg selv på bilder. På 10 bilder ser jeg omtrent like mange ulike personer. Får også høre av de som kjenner meg at jeg er mye penere i virkeligheten enn på bilder.
Når man holder på med nettdating, så er det veldig kjipt å være lite fotogen.

Hvilke har erfaring har dere med bilder kontra det virkelige liv? Har dere blitt positivt overrasket/skuffet når dere har datet noen dere først har sett bilder av, eller ser folk stort sett ut som på bilder?

Fikk nettopp melding fra en dame som fortalte at hun fikk seg kjæreste etter at hun ble eksponert på den rullende banneren til høyre (SuperTV'en) . Mannen fattet interesse og nå er de i boks :)
Man skal nok ikke undervurdere eksponeringen man får der..

Til damene der ute !
Hva slags mann ønsker dere ? En snerten sak med sixpack og fast rumpe, eller en flerbruksmann som egner seg til det meste

Jeg har en fantastisk flott venninne som jeg skal være forlover til i august...og nå er tiden å begynne å planlegge...
Jeg tar gjerne imot gode tips og forslag til et hyggelig, spennende utdrikningslag i Osloområdet :)
Hun er en sofistikert skjønnhet, virker skjørere enn hun er: hun liker velvære, men også å prøve nye ting!

...og gjerne andre tips til hva en forlover må gjøre for å være en skikkelig god en :D... *gledergruer meg*

Min mor har truffet en ny mann fra nettet og det er selvsagt hyggelig. Jeg håper at hun har lykkes i å møte kjærligheten og at dette skal holde. Jeg har hørt om han hele veien fra hun møtte han for snart 1 år siden på nettet, men det er ikke før i helga som var at de traff hverandre live. Nå står påsken for tur og tradisjon tro reiser alle "barna" på besøk til mor, da har mor funnet ut at hun også skal ha sin nye flamme der. Nå høres jeg ut som en sjalu datter som vil ha mamma for seg selv, men slik er det ikke. Denne nye flammen er nr. 12 i rekken av kjærester mamma har hatt og historien gjentar seg. Det blir for mye å forholde seg til, for det blir slutt etterhvert dette også. Når det blir slutt har siste ord av noe som kan ligne på positivt omtale sagt. Da er absolutt alt som har vært med det mennesket negativt også ting som hun har omtalt positivt tidligere med han. Hun har vært sammen med mye rart, men har ikke villet seg det i øya, men syter til oss unger over hvor uheldig hun er, ingen selvkritikk der i gården.

Jeg skulle ønske at mamma tok det litt med ro, hun har ingen forståelse for at det er slitsomt å forholde seg til nye flammer annethvert år. Jeg synest at hun i det minste kunne ha ventet til sommeren før hun introduserte han.

Ikke nok med det at hun har møtt denne mannen, men forrige gang jeg pratet med mamma på telefonen, fløy hun hos en annen. Hun orket ikke å sitte å vente på den nye flammen sin lenger, og nå skal han introduseres for ungene hennes.

Jeg blir litt frustrert, for jeg vet at mamma begynner å gråte og klage over hvor grusomt livet hennes er og hvor fæle vi unger er med henne om jeg avlyser påskeferien.

Dette er ikke lett, for jeg har vokst opp med mannfolk inn og ut av huset og en drøss med kjærester etter at jeg har flyttet hjemmefra.

Er jeg en simpel sutrete datter som ikke unner mor det bra eller har jeg litt rett her. Jeg kommer nok til å ringe mamma i kveld og avlyse påskeferien. Jeg reiser heller til henne en annen langhelg.

Jeg er 30 og mamma er i midten av 50-åra om det skulle ha noe å si.

Rødt blad på barn og sexlyst? Nokka til kar- ikke interessert i å øve seg engang?

Noen ganger er det stor aktivtet her inne og noen ganger er det helt stille. Jeg lurer på hvorfor det er sånn. Har dette med menneskene som skriver her å gjøre eller er det bare tilfeldig.

Heisann alle sammen..

Vår alle kjæres SUNWAY 77 ligger på sykehus i Bergen med 3 brudd i ryggen!
Hun trenger masse positiv energi og ikke minst daglige hilsninger fra oss..

Pratet med henne i kveld og hun er ved godt mot men skal gjennom 4 tøffe måneder med
korsett for og holde seg oppe - masse vondt og ikke minst langvarig syke melding.. Ikke bare lett
og holde motet oppe men hun er jo som alltid positiv!!!

Så kan vi ikke bare sende henne mange hilsninger - hun har tilgang på PC på sykehuset..

Stor klem til deg SUNWAY77 - tenker på deg....

Klem Cino...

Tenk dere følgende scenario; to personer finner virkelig tonen her på Sukker, svært høyt matchtall, mye mailing att og fram, det uvikler seg til lange telefonsamtaler og til slutt velger de å møtes. Det blir full klaff, de storkoser seg i hverandre sitt selskap og har en super kveld på by`n. Begge snakker om at det føles som om de har kjent hverandre i flere år. Vel, det ene fører til det andre og hun blir med han hjem. De har sex den natten og dagen etter blir de liggende og skravle i flere timer. Hun mottar sms like etter at hun er gått ut døra og får høre at hun er bare helt nydelig og han har lyst til å treffe henne igjen. Samme dag er han fortsatt pålogget på Sukker og meldingene kommer sjeldnere og sjeldnere. Hva skjedde? Er man ikke voksen nok til å takle sex på første daten i midten av 30 - åra?

Vote sysstem

Ingen svar
(mann 45 år fra Rogaland) Privat melding

Sukker.no skulle ha hatt en tilleggs funksjon her på debattsidene . Der personer kan sette opp spørsmål om ting som du lurer på . Som viser hva enkelte mener i form av en tabell eller graf .

Jeg velger å poste dette anonymt, først og fremst for å få vite om flere har opplevd noe av det samme som jeg, og hva de gjør for å takle det.

Jeg var i midten av trettiårene da min daværende ektemann informerte meg om at han hadde funnet en annen. For meg kom det som lyn fra klar himmel. Alle ”vet” jo at utroskap ikke skjer i forhold med mindre det er noe som mangler i utgangspunktet, ikke sant? Vel … ingen regel uten unntak. Vi hadde et godt over gjennomsnittet fint ekteskap med et variert sexliv. Det gikk ikke en dag uten at mannen min fortalte meg at han elsket meg, både i ord og i handling. Det skulle ikke skje oss!

Men det skjedde. I ettertid har jeg selvfølgelig prøvd å finne årsaken. Kanskje var vi ikke så lykkelige som jeg trodde? I så fall spilte han skuespill. Eller kanskje vi var lykkelige, men at jeg var begynt å bli litt uspennende etter mange år som samboer og ektefelle. Den nye var ikke mye yngre og vakrere, etter det jeg kan bedømme. Hun var litt mindre av vekst, og litt slankere. Ellers var hun i grunnen litt … ”grå mus”. Men han hadde falt for henne, og ikke all verdens trygling kunne få ham til å ombestemme seg. (Ja – for så liten gjorde jeg meg. Jeg tagg ham om ikke å gå fra meg.)

Det har gått drøyt fire år siden den gangen. Jeg har kommet over det. Kommet over HAM. Men jeg tar meg fortsatt i å savne det vi hadde: Den trygge, varme hverdagskjærligheten. Jeg ser med misunnelse på etablerte par – de som vel og vakkert er over den stormende forelskelsen og har kommet inn i en rutine begge trives med. Jeg tenker: Det kommer jeg aldri til å oppleve igjen. Ikke slik. Ikke med den naive tryggheten som man bare kan ha dersom man fullt og fast tror at forholdet skal vare livet ut. En slik klippefast tro kan man ikke få igjen, når man har opplevd å bli dumpet uten forvarsel.

Det jeg ikke klarer å begripe er hvordan noen kan gjøre noe slikt mot et annet menneske. Hvordan kan noen stjele sin lykke og bygge den på ruinene av et annet liv? Hvordan greier de å sove om natten? Hadde det ikke vært for vår felles datter på ti år, ville jeg trolig ikke vært i live i dag. Så langt nede var jeg.

Jeg har lest og lært at bitterhet er en lite matnyttig følelse å bære på. Jeg er helt enig. Men hvordan kan man la være å bli bitter når man ser to mennesker leve lykkelig videre, som om ingenting har skjedd? Som om de ikke vet at et menneske – attpåtil moren til felles datter/stedatter – sitter igjen og har mistet alt hun trodde på?

Noen føler det er flaut å holde bryllupstale.
Andre synes det er småpinlig å oppdage sitt eget bh-innlegg på gulvet hos en man er ufattelig ekstremt forelsket i.

Hva synes DU er flaut?

Jeg har for ikke så lenge siden skrevet med en mann som var veldig irritert over at jenter ikke tar intiativ på sukker. Dette gikk utover meg, for han var tydelig sint og etter hvert meldte han seg ut.

Da vil jeg si til alle dere andre gutter som selvfølgelig blir skuffet over manglende respons: Det kan være flere grunner til dette og det betyr ikke nødvendigvis at ingen er interessert.
Det kan for eksempel være flere menn som bruker sidene enn kvinner.
En venninne fikk over 40 meldinger i sin innboks første dagen. Hva gjør man da? Svarer alle?
Hvordan foretrekker du å treffe noen første gangen?
På tur, Cafè, ut å spise middag, over en drink, kveld på byen eller hjemme?
Andre forslag?
Er nysgjerrig;)

Litt matematikk, også her :-) Kan det være noe fakta her lol .


Romantikk-matematikk
Smart mann + Smart kvinne = Romantikk
Smart mann + Dum kvinne = Affære
Dum mann + Smart kvinne = Giftemål
Dum mann + Dum kvinne = Graviditet

Arbeidsliv-matematikk
Smart sjef + Smart arbeidstaker = Vinning
Smart sjef + Dum arbeidstaker = Produksjon
Dum sjef + Smart arbeidstaker = Forfremmelse
Dum sjef + Dum arbeidstaker = Overtid

Shopping-matematikk
En mann betaler gjerne 10 kroner for en 5-kroners ting han trenger.
En kvinne betaler gjerne 5 kroner for en 10-kroners ting hun ikke har bruk for.

Generell statistikk
En kvinne bekymrer seg for fremtiden inntil hun finner en mann.
En mann bekymrer seg for fremtiden etter at han har funnet seg en kone.
En vellykket mann er en som tjener mer penger enn hans kone kan bruke.
En vellykket kvinne er en som finner en slik mann.

Lykke
For å være lykkelig med en mann, må du forstå ham masse og elske ham litt.
For å være lykkelig med en kvinne, må du elske henne masse ikke prøve å forstå henne i det hele tatt.

Hukommelse
Enhver gift mann burde glemme sine feil. Det er ingen vits at to mennesker husker det samme.

Mulighet for forandring
En kvinne gifter seg med en mann og forventer at han vil forandre seg, men det skjer ikke.
En mann gifter seg med en kvinne og forventer at hun ikke skal forandre seg, og det skjer.

Diskusjonsteknikk
En kvinne har det siste ordet i enhver diskusjon.
Alt en mann sier etter det, er begynnelsen på en ny diskusjon.


Med så mange loffere, og usedvanlig reisevandte profiler på en plass håper jeg noen kan gi meg en tilbakemelding på et par ting ang thailand. Når begynner egentlig regnsesongen, jeg fant flere gode restplasser, bl.a. avgang rundt 1. april. til krabi. Siden jeg liker å klatre, så er det ugunstig om det er vått (glatt fjell) konstant i fjorten dager, ellers har jeg jo tenkt å gjøre andre ting en å henge i klippene, jeg skygger ikke unna om det kommer noen skurer. :o)

Om noen har klatre erfaring fra området, så hører jeg svært gjerne fra dere.

reisepartner har jeg egentlig ikke tenkt å invitere, det blir litt stress å skulle bli kjent før april, og så nærmest gå oppå hverandre i fjorten dager, men skal noen (av alle de reiseglade sukker medlemmene) til området samme periode så hadde det vært artig å høre d. Jeg har faktisk fått litt inspirasjon her inne til en ekstra reise, siden jeg snart er den "eneste" som ikke har vært i sør-øst asia (blir det vel.

Jeg har fått meg maskin til å lage smoothie. Men jeg må ha så mange ingrediser i den oppskriftsboken som fulgte med. Er det noen her som kan gi meg enkle tips til en god smoothie?

Fjerdeklasse jobber for tiden med forplantning. I en klasseromsdiskusjon kom det fram at det er forskjell på mennesker og pattedyr når de forplanter seg, selv om noen ting er felles. Vi styres jo blant annet av luktesansen, men vi hopper jo ikke på vilt fremmede (ikke hver gang iallefall?) slik som hunder gjør. Jeg dristet meg derfor til å spørre elevene mine om hva voksne egentlig burde gjøre for å få seg en kjæreste. Vi følger jo tross alt andre regler enn dyrene.

Her kommer noen av svarene:

Jentene:
-Være snill med den man liker.
-Flørte.
-”Spørre” dem.
-Få vite litt mer om den andre først slik at det ikke blir slutt med en gang.
-Slippe ut masse ”duftlukter”. (feromoner)
-Være litt sammen først og finne ut ting om dem. Det kan jo være noe du ikke liker med dem.
-Du må jo først vite om personen er singel. For ellers kan den du spør si; ”Ja!… men jeg har en type allerede når du spør…"
-For det første må du vite om du virkelig liker personen. Så kanskje det kan bli noe videre da.
-Bli bestevenn med en av søsknene til den du liker. Det gjorde mamma for å bli sammen med pappa.
-Gi valentineskort, blomster og konfekt.

Jag blev just kontaktad av en 15 arig tjej via sukker chatten..vad fan ar det??? Ar det inte aldersgrans pa sukker? Sa har hon markt mig som Svært Intressant. Det borde inte vara lov, och tycker att ni borde gora nagot at det.

Hei folkens..... Å slenge dritt om eksen sin i pm nr 2 eller 3 er ikke noe sjekketriks!
Ikke innbyr det til videre bekjentskap og det forteller en hel del om en selv som ikke er spesielt positivt lest med mine øyne!

My two cent's

;)

Her kan man komme med gode tips for sukkersøkere som føler de har møtt veggen i og eksponere seg selv og dating.
*Hva skal til for og bli sett.
*Hvordan vite at man er klar for en ny kjæreste
*Hvordan får man fram det beste i en selv.

Tråden for spørsmål og svar.