Sukkerforum

...hittil har det vært sånn, at menn jeg har kontakt med kommer med seksuelle tilnærmelser etter 2.dre kontakten ... ikke ok ... bad boys !!!

Å være aktiv på Zukker føles som å delta i TV-programmet "DEAL OR NO DEAL". Skal man takke ja til tilbudet fra banken, eller skal man åpne en koffert til ? Du har kanskje fått et rimelig bra tilbud, men kofferten med 3 mill er fortsatt der ute et sted, så man må jo fortsette å lete. Det er vel ingen oppegående mennesker som tar til takke med nest best ? Men det stadig tilbakevendende problemet er jo at det virker umulig å gå tilbake når man først har åpnet en koffert, noe som er særlig irriterende hvis den forrige kofferten var mer verdifull en den siste du åpnet. Til slutt ender man gjerne opp uten noen ting, fattigere enn da man startet denne dumme leken.

Er litt forundret for ut ifra mitt matchtre så ser det ut til at nesten alle damene svarer det siste av disse to variantene:

Damer bør kle seg mindre utfordrende når de har kjæreste
Damer kan kle seg sexy, selv om kjæresten hjemme ikke liker det

Hvem er det egentlig damene kler seg sexy for? Kjæresten, andre menn eller andre damer for å få status?

Har ikke vært her mange ukene, og forventet vel ikke så mye heller.
Dere kvinner har blitt veldig sære, har skrevet til noen her inne, men svar tilbake får man aldri.
Men nå er det jo blitt sånn i samfunnet da, alt skal være perfekt fra første stund, og da blir det som det blir.
Vet om mange pene jenter som kommer til å være single lenge fordi dem stiller så store krav, mens vi menn stiller knapt nok noen, og det er tydeligvis gæernt det også.
Hadet bra folkens, dette gidder jeg ikke mer, det er like vansklig å treffe noen her, som på de andre kontakt byråene, savner nesten Dagbladets " Noen som passer for meg ", for der var det annonymt og ingen bilder.
der kunne man treffe folk uten at vedkommende så hvem du var.
I dag er det trynefaktoren som er viktigst, ikke åssen du er som person.
Bye bye.

Hva gikk galt?

Siste svar on. 3 okt. 10:18 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Mannen50

Veldig mange her inne har et havarert forhold bak seg. Men hva var det som gjorde at det gikk galt? Svar gjerne anonymt, (kanskje vi kan lære noe til det neste forholdet).

Til alle jenter her inne
Dette med og gi hverandere hjerter er vel bortkastet ????
Har nå vert medlem en stund og sendt ca 30 hjerter til forskjellige
Men har hatt nullllll respons
Lurer bare på om dette systemet fungerer

Jeg har skrevet mye med en jeg synes ser veldig flott ut på alle bildene sine, han virker veldig sympatisk når han skriver. Vi har skrevet lenge, og ingen av oss har hatt noe behov for å møtes i grunnen. Ikke ennå. Men plutselig falt det meg inn at kanskje vi kunne ringes. Og så fikk jeg telefonnummeret hans og slo faktisk på tråden. FOR en nedtur! For en sabla nedtur!!!

Han hørtes ikke noe sympatisk ut i telefonen - nesten arrogant og nedlatende, og en veldig feminin stemme! Åhhhh, jeg har latt dette gå for langt når jeg går hen og nesten forelsker meg i en profil og et par bilder og brev! Nå tror jeg nesten at alle bildene hans er av en annen enn ham selv - for det er bilder av en atletisk flott mann og han jeg snakket med hørtes nesten ut som om han var overvektig - ikke spør meg hvordan man kan høre det, jeg vet ikke, men noen overvektige har en litt pussig stemme av og til synes jeg...ja, jeg vet jeg er fordomsfull og grusom! Jeg kommer til å brenne et visst sted både lenge og vel! Og jeg fortjener det helt sikkert.
Er det noen som har erfaringer med å treffe folk herfra i virkeligheten for så å våkne opp og se at dette var feil?

Flere undersøkelser viser at det krever nøyaktig en lengde på 8,5 cm og en bredde på 5,4 cm å tilfredsstille en kvinne.
....
..
.

Er ny her, men har allerede en liten "frustrasjon" som jeg føler for å lufte. Det gjelder bilder i "album". Skjønner at man kan bruke albumet til å legge inn bilder som kan gi et inntrykk av hvem man er og hvilke interesser man har. Synes likevel ikke bilder av døde fisk, mat på en tallerken, en tindetopp eller en motorsykkel sier meg så veldig mye om hvem personen er. Misforstå meg rett, mange flotte bilder, men jeg ønsker kanskje helst å se bilder hvor personen selv er med. Er jeg helt rar???

Kunne være interessant å få respons på dette temaet fordi det sier noe om hva slags person du er og hvor emosjonell du er.
Viktige kriterier når man skal se etter "drømmemennesket". Vær ærlig,og til dere menn;det er lov å snakke om følelser ikke bare leve ut noen få av dem !!

Hotellweekenden er meget populær i år. Noen av gjestene har valgt å bo i hyttene og etter et par avbestillinger og omrokkeringer til deling av dobbeltrom har vi plass til noen få til på selve hotellet. Disse plassene forsvinner fort og vi minner derfor om at det fortsatt vil være plasser på luksushyttene som blant annet har badstu. Hvis du ikke kommer med på hotellet så blir du overført til en av de 32 hyttene. De ligger på samme tun ca 50m unna og et par transportsko som kan settes ved inngangen burde gjøre dette til et fint alternativ. Du verden så godt det skal bli med litt stemning på et høyfjellshotell! :)

Neste Sukkerfest blir på victoria og den holdes 3 november. Påmeldingen har startet og hvis du melder du deg på tidlig er det billig..

A4-menneske

Siste svar ma. 1 okt. 21:50 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym lurifaks

Leser i en del jenters beskrivelser at de ikke ønsker seg et A4-menneske.

Hva er det for slags fordømmende pisspreik?

Er vi ikke alle unike?

De tror vel at de er så spesielle, da. Har møtt mange herfra, og jeg kan vel med en gang si at uansett hva som står i profilen, eller hvordan de er, er ingen hverken mer eller mindre unik enn noen andre!

Ingen her inne som skjønner hva msn er eller har dere skulket skoletimene?
Da burde dere få skoletimene tilbake-betalt i helvetes fart ... lettere og taste der en her

dere er lite futt i må jeg si <3 hva med og skjerpe dere litt ? hmm? hm ?

Visst dere i d hele tatt skjønner msn greia LIKSOM hakveldharohaha :/

Får man høyere matchpoeng dersom begge har satt "svært viktig" på et spørsmål, enn om den ene setter "svært viktig" og den andre setter "mindre viktig", og begge har klikket på 10 f.eks. ??

Hvorfor skriver egentlig folk innlegg her på forumet??

Ja jeg har faktisk fått 100 i Match med en person?! Skremmende...
Er det flere som har opplevd dette? Jeg trodde ikke dette var mulig? Og profilen min er vistnok veldig utradisjonell.

Nå er det lørdag formiddag, og jeg har valget mellom å se Bonanza på TV2 eller Skippy på TV2 Zebra. Er vel egentlig ett fett, for de snille vinner til slutt uansett!

Er det slik på Sukker, også?

hjelp

Siste svar lø. 29 sep. 19:05 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym mrhjelp

Hei

Jeg sliter litt med hvilke framgangsmetoder man skal bruke for å komme i kontakt med noen her.
Ser det er meldinger, og knappen man kan trykke på for å fortelle at man er interessert.

Men hva er den perfekte framgangsmetoden???

fest og fest fru blom.
Ja, jeg var der og det var virkelig koselig der. Snakket med flere jenter og det var mange som smilte og hilste :-)
MEN så ble det utlevering av de bilde kortene.
Da forandret alt seg helt.
Dere jenter var da bare opptatt med å finne de som sto på topp på deres kort.
Tok kontakt med de som jeg hadde på mitt men jeg var ikke på topp hos de så da ble jeg bare avvist. Var ikke interessert i det hele tatt.
Snakket litt med de jeg snakket med tidligere på kvelden men de hadde jo funnet seg noen som sto på dems kort. De var da koselige å prate med men alle de andre var avvisende.
Gikk fra stedet kl halv 1
Betyr denne match prosenten alt for dere jenter eller?
Jeg mener at den er en veileder som vi kan jobbe med og at kjemien er det som virkelig betyr noe

Jeg har vært slem!!!
Jeg har datet en fyr jeg møtte her inne, fant ut at han ikke passet meg og sa så at jeg ikke er klar for noe forhold nå. Jeg kunne bitt av meg tunga. Dette var feigt og unnvikende gjort av meg.

Men jeg fikk meg bare ikke til å si at han ikke appellerte til meg. Det var så fint og flott i begynnelsen og så fant jeg ut at det ikke var så supert likevel. Og så går jeg hen og lyver og sier at jeg ikke er klar for noe forhold!! Jeg har selv fått servert den "pessatrengte" der og har visst med meg selv at dette var bare en nødløgn for å slippe å si det som sant er; vi passer ikke sammen.

Flere som serverer slike nødløgner og trives med det? Jeg har en ekkel bismak i munnen. Jeg er jo her og er jo på jakt etter en partner, og det ser han jo...what goes around, comes around - så jeg er vel neste offer for denne lettvinte løgnen..

Kopi?

Ingen svar
(mann 78 år fra Vestfold) Privat melding

Kan du ikke sende han en hilsen da, og spørre om han ikke kan finne på noe selv.
Du kan også velge å være stolt at den er så bra. Men siden du er kvinne og han er mann, så er dcet vel ikke så mange andre menn som ser det? So what?

Hei

Dette gjelder sikkert både gutter og jenter for alt jeg veit, men here goes:

Jeg og en kamerat har flere ganger møtt på jenter her som det virker som egentlig ikke har tid til noe som helst. Ei jeg var på date med og likte veldig godt (og det var tydelig at hun også likte meg veldig godt også) har det ikke blitt mer med fordi hun ikke har tid. Med andre ord orker ikke jeg involvere meg med andre i mellomtiden fordi jeg ikke vil gå halvhjertet på en date med andre jenter når jeg tror jeg kan ha funnet gull et annet sted.

Kanskje blir det en date til en gang men det ser ikke sånn ut egentlig. I dag fikk kameraten min melding hvor jenta fremdeles virker veldig interessert, hun stiller flere spørsmål i meldinga og alt er vel og bra, men så skriver hun også en at hun har så masse å gjøre så det blir neppe tid til noe chatting eller deiting de nærmeste ukene.


Hvorfor er man på sukker og tar kontakt med folk om man ikke har tid til å følge opp sin egen interesse?

Jeg vil på en måte ikke sette strek over en jente jeg likte veldig godt, men samtidig er det kjipt å vente i mange uker (bokstavlig talt) på date nummer to.

Dette er vel mer utløp for frustrasjon enn et direkte spørsmål, så jeg vil heller komme med følgende appell:
Om dere innleder og oppmuntrer til sjekking og dating, vær så snill å gi det litt prioritet i hverdagen også. Alt annet er å lure de dere involverer dere med.

Jeg trodde sukker var et seriøst nettsted. Hvorfor er det da profiler her inne som bare er ute etter sex?
Ønsker vi det og finnes det ikke andre arenaer hvor de med spesielle lyster kan bli henvist? Har blitt tilbudt det ene å det andre og det er sikkert ok det for de som ønsker det. Men det er vel jenter her inne også som er både naive og lettlurte som kan bli lokket med "ting" som de ikke vet hva er fordi de synes det er spennende. Syke mennesker er det vel her inne også?
Bør ikke sukker slette slike profiler, når profilnavnet klart indikerer hva de er ute etter? Jeg er i allefall ikke ute etter å få ris på rumpa.

Andre som mener noe om dette?

mail

Siste svar fr. 28 sep. 20:08 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym ?

Hvorfor er det bare 1 av 10 som gidder og svare på mail
Eller er det bare jeg som opplever dette ??

er du våken ...

Er det spesielt?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tja...

Hei:) Jeg lurer på disse festene og treffene jeg... Fordi jeg er lei av å være singel og har lyst til å treffe den rette, har jeg litt lyst til å delta på disse, men jeg klarer ikke å unngå tanken: "Bør dette være nødvendig i en alder av 22 år? / Er ikke dette litt vel spesielt?" Jeg lurer på om noen har vært på disse festene eller weekendene, og kan si noe om hva slags folk som er der? Er det mange i 20-25årsalderen, eller er det få?

Er det flere enn meg som noen ganger får en viss følelse av at folk har pyntet litt på bildene de bruker i profilene?
Ser at enkelte jenter har en utroooolig glatt og blank hud, og det kan jo være pga sminke... Men jeg lurer litt...

Og hvorfor har noen bilder av seg selv om er uklare eller ute av fokus? Er det samme grunn? Skjule naturens spor??

Uansett blir jo sånt veldig tydelig på første date, så det er vel litt som å pisse i buksa når man fryser... En kort periode med pur vellyst etterfulgt av kulde og anger... Hehe!

Ha ellers en schwung søndag! :)

Vi er til tider ganske så selvopptatte.. såvel hannkjønn som hunnkjønn...
Litt brutalt sagt...

Nå er det vel engang sånn at vi er enslige forhåpentlige... "blitt dumpet" eller ikke fått oppfyllt våre krav.. på godt og vondt...
Men kravene følger oss ofte.. like skyhøye og forventningsfulle som for ved forrige korsvei..

Erfaringsmessig virker det som om en stor andel hunnkjønn er ganske så kritiske på sine krav..

Har en formening om at kravene florerer..
Uff.. han har ikke topptrent figur..
Uff.. han har litt lite verdier..
Uff.. han har litt lite hår..
Uff..han har litt mindre reskap enn den største jeg hadde..
og sånn kan vi vel fortsette i det uendelige..

De damer det gjelder har tydeligvis ikke speil hjemme..

Har jo vært innom noen damer selv...
Skulle jeg liksom....

Huff... litt for stort der nede.. har hatt bedre.... eller litt mer syrlig enn de beste...
Huff.. nyvokset visst.. og litt bart...jeg er jo ikke homse...
Huff.. hennes bryster var ikke som de beste jeg har vært borti..
Huff.. hun nyter ikke som de beste jeg har hatt..
Huff.. hun har jo ikke skjønt å la sine problemer med jobb bli på jobben..
Huff.. for noen bortskjemte barn hun har.. er jo ikke plass til meg her....

Skjerping forlkens.. vi blir jo avfolket av dette her eller...

Litt mye alvor her.. så..

En litt artig en.. jeg chattet en stund med en frk...
Det ble avtalt date og avlyst date et par ganger..

Jeg ble bekymret.. vi hadde pratet om god mat og dans utover natten..

Jeg sendte en bekymringsmelding.....

Vi er jo ungdommelige og liker dans.... jeg er dypt bekymret at vi kommer til å treffes på gammeldansen....

Til ettertanke folkens..

Jeg har vært på sukker en stund nå, og merker litt hvordan jeg selv reagerer, og lurer på hvordan det er hos dere andre.

Altså, når dere åpner en profil. Enten det gjelder en årsak til å bli interessert, eller en årsak til å hoppe videre til nest profil.. Hva er vanligvis deres årsak? Er det bildet personen har på profilen sin, eller er det hva personen skriver i teksten? Litt artig å se hvordan folk opplever dette.

Selv leser jeg vanligvis beskrivelse av seg selv/drømmepartner/interesser først, ser litt på eventuelle albumbilder, og titter innom matchtreet før jeg gjør meg opp en mening.

jeg var da på denne sukkerfesten.....den var rett og slett katastrofal...........det var vel 70% damer....og resten var menn........
det burde være en ordning...så det blir litt mere 50/50......og menn bør motiveres til å komme.......
men et lite tips til dere menn.......det er lite sjekketriks å starte med å si at "jeg er vel den rikeste karen her i lokalet"
HALLO......er ikke der for å finne penger...men en mann.....og dessuten var han gammel.........jeg er ikke ute etter å finne en ny pappa...........og i tillegg spørr han om å få se på mine bryst..........går det ann.........ja ja......menn......det er¨å synke langt ned.....
hva mener dere andre om festen...og denne opplevelsen....?
jeg ble ikke der lenge nei.......

Bare sånn at det er sagt, matchtall er ikke noen garanti for et godt forhold, det KAN være et godt utgangspunkt. Hvis det hadde vært så enkelt som Sukker fremstiller det hadde vi jo sittet med svaret på gåten forelskelse/forhold, det gjør vi ikke :-)

Sukkerfesten

Ingen svar
(mann 54 år fra Oslo) Privat melding

Mange har litt dårlige erfaringer fra festen, jeg synes det var kjempekoselig der, lett å komme i kontakt med folk og mange interessante mennesker. Selvfølgelig er det forskjellige mennesker og noen kan nok oppføre seg litt tragisk der og da, men det gjør vi alle innimellom. Ikke døm alle hele tiden utfra en bestemt oppførsel et sted.

Jeg har i alle fall oppdaget at det er mye opp til meg selv hvordan jeg skal oppleve ting, ikke andre.

ikke lyv

Ingen svar
Skjult ID

DAGENS HUMØRSPREDER..... Tom inviterte mora si på middag. Under måltidet kunne ikke mora la være å legge merke til hvor kjekk og barsk Tom`s romkamerat, Jørgen, var. Hun hadde lenge hatt mistanke om et forhold mellom dem, og nå var hun enda mer nysgjerrig. Tom leste mors tanker og sa: "Jeg vet at du lurer, men jeg forsikrer deg om at Jørgen og jeg bare er romkamerater." En uke senere sa Jørgen til Tom: "Har du sett den nydelige suppeøsa i sølv?Den har vært borte helt siden moren din var her på middag. Du tror vel ikke at hun kan ha tatt den?" Tom trodde ikke det, men sendte henne en mail for sikkerhets skyld: "Kjære mor, jeg sier ikke at du "tok" eller "ikke tok" suppe-øsa, men faktum er at den har vært borte helt siden du var her på middag. Kjærlig hilsen Tom." Noen dager senere fikk han svar tilbake: "Kjære Tom, jeg sier ikke at du "ligger" eller "ikke ligger" med Jørgen, men faktum er at om han hadde sovet i sin egen seng, ville han ha funnet suppeøsa for lengst. Kjærlig hilsen mor." Dagens visdomsord: IKKE LYV FOR MORA DI!Når en lastebilsjåfør stopper på rødt lys glir en liten Nissan Micra opp på siden. Ut av Micran hopper en blondine, som løper rundt til lastebilsjåførens dør og banker på. Sjåføren veiver ned vindu og blondinen sier:
- Hei jeg heter Gunn og lasten din renner ut! Lastebilsjåføren bryr seg ikke med det blondinen sier, men når han stanser i neste lyskryss glir Micran igjen opp på siden. Blondinen hopper ut, løper rundt og banker på. Sjåføren veiver ned vindu og blondinen sier igjen:
- Hei jeg heter Gunn og lasten din renner ut! Lastebilsjåføren rister på hodet og forsetter nedover gaten. Ved det tredje lyskrysset skjer det samme igjen. Atter en gang hopper blondinen ut av Micran, løper rundt og banker på. Sjåføren veiver ned vindu og blondinen sier igjen:
- Hei jeg heter Gunn og lasten din renner ut! Når det blir grønt drar lastebilsjåføren på og rekker fram til neste lyskryss i god tid før Micran. Denne gangen hopper lastebilsjåføren ut og løper bort for å møte Micran. Han banker på vindu til førerdøren og når blondinen lukker opp sier han:
- Hei jeg heter Rolf, det er midten av januar og jeg salter veien!

Dating

Siste svar sø. 23 sep. 23:49 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym player?

Når man holder på med nettdating snakker man jo ofte med mange mennesker på en gang, og det er jo greit. Men hva når man tar "forholdet" et skritt videre og møtes i den virkelige verden...Er det akseptert at man møter flere mennesker på samme tid, eller er det dårlig stil?

Så et program på History Channel som konkluderte med at romantikerne forsvant på 1700 tallet ,men det er ikke sant.
Vi lever :)
Noewn som skriver dikt forresten?
Eller er det bare meg.
Ikke av noen speiell annen grunn enn at jeg vil.
Har ikke opplevd noen fordeler med det.
Strengt satt det motsatte.
Folk liker å sette folk i bås.
Men det er bare tull.
Vi må slutte å gjøre det.
Ingen er bare macho eller bare følsom.
Det er som regel ei blanding.
De som påstår de er bare det ene eller det andre lyver.
Takk og lov at mennesket er mer kompelisert enn et a4 ark.Utro?

Siste svar sø. 23 sep. 19:59 (58 svar)
Skjult ID med pseudonym Jente 31

Har i det siste truffet to menn fra sukker. Med ca en måneds mellomrom. Tok tontakt selv om det ikke var bilde på profilen, det i hele tatt er jo en sjangs å ta. Møtte opp og ble veldig hyggelig overasket da begge viste seg å være kjekke menn. MEN....
Begge viste seg etter vært å være gift.. (derfor ikke bilde ) Det står singel på profilen !!
Den ene ble gift i fjor vår.. her måtte jeg inn på Google og slå opp navnet får å få vite at han var gift. Har prøvd å sendt han meld om dette men får ikke svar... ha ha ha. got ya!!!!
Han jeg traff tidligere innrømmet det hele og har snakket med han etter dette. men selvsagt blir det ikke noe ut av det.... Dater IKKE gifte menn.!!!!

Har jeg vært veldig uheldig eller er det mange av dere her inne?????
TA ansvar, stå for det dere gjør... Er det noen som har lyst til å svare på hvorfor... hvorfor driver dere på sånn?????????

hilsen skuffet jente 31

Til begge kjønn, er det viktigere og vise hvor dere har reist, en hvordan dere ser ut?

Røyk

Siste svar sø. 23 sep. 18:36 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym gutt 28 år

Hvordan tolker folk flest her inne feltet røyking?

Jeg har tenkt som så:

1: anti (selvfølgelig, står jo i beskrivelsen)
2: røyker aldri
3: festrøyker
4-10: mer og mer desperat etter som en nærmer seg 10

Siden jeg selv er veldig allergisk, har jeg satt 1 og absolutt krav, men er det mange her inne som aldri røyker, og likevel krysser av høyere enn 2?

Hvorfor er det så mange pene jenter på denne kontakt siden ? det har jeg lurt på en stund . dere bure jo ikke ha no problem da me og komme i kontakt me gutter , alle gutter vil vel ha en pen jente . men jeg får følsen av at jeg ikke er bra nok for dere som er her på sukker . jeg går liksom innom mange profiler her og hu enne er penere en den andre syns jeg , blir liksom som at jeg satser for høyt når jeg skriver til en jente her inne .
til alle dere jentene som leser dette , si meg hva er det dere syns om min profil ?

Jeg sitter / ligger hjemme en lørdagskveld med basilusker på størrelse med halspastiller. Krigen herjer i kroppen og det hender jeg til tider lurer på hvem som kommer til å vinne slaget. Slik oppleves det i hvertfall. Har fulgt med på diverse diskusjoner, men hittil skrevet lite. Lurte på om det er noen som kunne tenke seg å dele noen gyldne øyeblikk med oss som er her? Med gyldne øyeblikk mener jeg noe som har festet seg som spesiellt positivt, som du husker fremdeles, selv om det er noen år siden, eller lignende.
Selv kom jeg på en søt historie da jeg leste Nemo sin tråd om menn som kikker. Beklager om den virker banal. Hodet har til tider store mengder bomull og er forøvrig på ferie.
Det er noen år siden nå, jeg gikk opp Karl Johan. Mot meg kom det en utrolig kjekk mann. Jeg tittet, og det gjorde han også. Jeg gikk videre. Hva det var som gjorde at jeg snudde meg vet jeg ikke, men da hadde han tatt den klassiske og godt på en stålpe. Utrolig deilig å gå videre og vite at jeg har da draget fremdeles :)

Samboeren til en venninne av meg sier at han ALDRI ville blitt sammen med henne om hun hadde blitt med han hjem første kvelden. Jeg på den annen side har ikke noen strenge regler på den området, og synes det er litt sært. Hva mener sukkergutta, er dere enige i hans synspukt?

Jeg har vært på sukker i noen uker nå, og tenkte at det hadde vært morro å sjekka konkurransen her inne.
Har jo noen venninner her, og de forteller meg den ene håpløse historien etter den andre, om halvnakne mannfolk.
Trodde vel egentlig ikke at det var så ille som forespeilet...det var det heller ikke, snarere værre...!!
Skjønner nå den mailen jeg fikk her om dagen..."endelig noen med klær på".

Jeg ble lettere sjokka, for å si det sånn...

E de någen her så har ein isbryder te salgs?

Eg har dessverre ikkje så møje penger te formåle, men kan betala me lange pinlige pauser.

Hei dere
Har vært her en stund nå, og har ikke vært i nærheten av å få kontakt med noen.
Tror ikke jeg ser så grusom ut, så jeg lurer på om noen vet om hvor mange jenter det er her i forhold til gutter?
Eller er dette helt feil sted for å møte noen?

Hilsen
Litt for singel

Det ble startet et lite off-topic tema i en annen tråd, nemlig om hvorvidt jenter bør betale (eller iallfall tilby seg å betale) halvparten av regningen etter et middagsbesøk.

Dersom jeg er på date og jenta ikke tilbyr seg å betale halvparten, tar jeg det som et veldig dårlig tegn. Når jenta ikke tilbyr å betale sin halvdel, tar hun oppvarting som en selvfølge. Og det å bli tatt som en selvfølge, er aldri noen god følelse. Jeg elsker å varte opp en kvinne, men ikke om hun tar det som en selvfølge.

Og når jeg da sier "Neida, det er greit, jeg spanderer", (hvilket jeg alltid gjør), synes jeg det er hyggelig med et lite "takk". Ellers blir man igjen tatt som en selvfølge.

Jeg var på en førstedate for et par uker siden. Vi hadde kun avtalt å ta et glass vin sammen. (Jeg inviterer aldri på middag første daten, rett og slett fordi det er kjipt å sitte å spise en hel middag dersom man raskt merker at det ikke "passer") Men hun ga uttrykk for at hun var sulten og hun ville spise. Hun bestilte en reinsdyrfilet. Jeg var ikke sulten, men bestilte noe enkelt for at hun ikke skulle spise alene. Når regningen kom, tilbød hun seg ikke å betale sin halvpart. Det ble bare den ene daten på henne, selv om hun ringte meg gjentatte ganger etterpå.

Om jenta ikke tilbyr seg å betale sin halvpart, lurer jeg på hvordan det skal tolkes. Forventer hun at dette skal vare for alltid i et eventuelt forhold? Forventer hun at jeg alltid betaler også alle andre ting vi gjør sammen, eksempelvis kino, teater, konserter, øl og vin på byen, reiser osv? I så fall kan det jo bli et dyrt forhold på sikt.

Liten reservasjon: Dersom jenta jeg dater er student, stiller det seg selvfølgelig annerledes. Jeg forventer ikke at en student skal tilby seg å betale halvparten av en helaften på byen. Men et "takk" er fortsatt hyggelig da.

Det gode breddesynet er grunnen til at kvinner så skjelden blir avslørt når det kikker på mannfolk.
Praktisk talt alle menn har en eller annen gang blitt beskyldt for utilbørlig "glaning" på kvinner,
men få kvinner anklages for det samme av menn.
Sexologer overalt kan fortelle at kvinner titter minst like mye, om ikke mer, på kroppen til menn
som menn gjør på kvinner. Greia er at kvinner blir skjelden avslørt, fordi de er så overlegne
når det gjelder synsfelt.

Skal ”hingsten jenke seg og tilgi??

Hadde en nær fortrolig venn i 20 år, og jeg mener virkelig fortrolig.
Naturlig nok har vi jo fått med det meste om hverandre så vel positive og negative egenskaper..
Jeg beskyttet vedkommende i en del krisesituasjoner. Angående utroskap mot sin eks, forvaltnig og oppgraderinger av eiendom, og vi var arbeidskollegaer i 10 år frem til år 1999
.
Siste støtte i nyere tid gjaldt hans skilsmisse, med oppfølging og psykiatri og hele reportoaret.

Denne gang hadde ”hingsten” skylapper og tok så vare på han at han fikk omgås fotrolig meg og min ex!!
Han sutret og sørget og ble jo også fortrolig med exen…for noen år tilbake, og i ettertid forstår jeg at han lekket fortrolig informasjon. Selv skulle jeg aldri gjordt det samme og gjorde det heller ikke den gangen.

Jeg viste jo hva han hadde gjordt tidligere,lett psykotisk og voldelig, og hvor kynisk han kunne være med hjelp av penger, spesielt når han tok ut overskudd i sin virksomhet.... men ville jo anta at han hadde litt ære i behold…. Jeg forstod til slutt hva som skjedde men latet som ingenting…

Da det var blitt ganske kjølig hos ex og jeg valgte å dra til syden en tur, for å krydre litt ba jeg med ”nå eselet” og han ble med.. Hva som skjedde første ettermiddag vi ankom og plukket ut en spennende resaurant, er jo nevt et annet sted.. jeg var skikkelig instilt på å vise hvor landet lå... og hva jeg kunne få til ut fra de ”små resursene” jeg har i forhold… uten at han viste det..
Vi dro hjem.. og detaljene vedrørende oppfølging av den behagelige nye flammen ble løpende sendt for å sure det litt til for begge… og jeg begynte å holde meg vekk fra den mest fortolige venn det neste året.. Men siden ”eselet” har middels utviklet pirea.og gebiss..og litt småtteri tok jeg selvfølgelig opp i lystig lag med søsteren til exen..med et avslappet flir..(for første gang vedrørende eselet)….

Han har gjentatt ”bedt oss glemme det”… han har for øvrig lagt igjen min ex som et sjelett…

Jeg nevner mine oppturer for felles venner så klart….. er jeg sær som ikke tilgir en lett psykisk pasient??

Det kan ta tid å avslutte et forhold og da lurer jeg på om menn eller damer har noe her inne å gjøre på Sukker så lenge de fremdeles er gift eller er samboende?

Hm, er det bare noe jeg innbiller meg, eller har dette nettdatingstedet en mye større dominans av Oslo-bosatte medlemmer enn andre nettdatingsteder?

Er det noen andre her inne som ikke bor på Østlandet, som også merker at de sliter med å få kontakt med folk pga geografien?
Evt noen som har historier som bekrefter at geografien ikke trenger være et problem ? :)