Sukkerforum

Hvem har egentlig tro på dette matching systemet ? Jeg mener, flere ganger har jeg blitt kjent med nonen og det stemmer over hodet ikke.. Burde det være flere svar alternativer ? For mine interesser f,eks finnes der ingen alternativer :P Og nå ser jeg det e rmulig å elemeninere vekk folk som ikke har så og så i match... Snakker om mange potensielle drømmepartenere som vil forsvinne ;)

Det er utrolig mange pene jenter på sukker :-) Og de fleste skriver jo interessante profile også :-) Tror jeg bor på feil sted, siden de aller fleste er konsentert rundt hovedstaden ;-) Ha en fin kveld alle sammen :-)

Happy Frøyas Dag til alle som mener den ubegrensede kjærligheten OGSÅ bør feires med blæst og gevær eller hva det nå kalles.

Ett lite sitat som passer dette dating spillet vi alle prøver å finne ut av

"Kjærlighetens spill er som å kjøre bil: Kvinnene foretrekker omveien, menne snarveien."
Jeanne Moreau

Happy Valentine alle sammen!! :o)

Hei!
Det er nå lagt ut nye onlinelister og vi vil gjerne ha noen synspunkter på hvorvidt det er ok at man nå også kan se hvem som er online av samme kjønn. Anyone?

...forklaring till alla som fragar varfor ni inte ar pa date pa Valentine?

BM ar sjuk, jag har inget guts, men ni andra som sitter har ikvall?

Och alla ni som HAR en date men inte hunnit ivag: Sod off, hitta ert eget forum, haha...

Hva ønsker dere dere til Valentines Day da grabbar?

Hei alle sammen!
Siden det er Valentine så skal vi å ha en intim valentinefest i Sukkerregi på fredag.
Stedet er Dr.Jeckyll & Hyde ved siden av Klingenberg kino. Det er maks plass til 250 stykker, men vi satser på at alle som dukker opp får plass. Det vil ikke bli matching, eller bilder og derfor gratis. Kun en stor kosefest med blide fjes og mye deilig musikk! Vår nye geniale DJ, Steve Daniels, som løftet taket på victoria på siste Sukkerfest har lovet å sette i gang de riktige følelsene.. :)

Festen begynner kl.21.00 og det er fint om dere kommer omtrent på det tidspunktet. Det er også åpent før i tilfelle noen vil komme å hygge seg litt før det åpner.

For deg som har mista piffen.. Her kan du skrive om det.. Og, kanskje om det er noen der ute som reagerer helt HINSIDES psykopatisk på når noen mister piffen.. Dette er tråden for deg også.. :)

Kanskje det var noe å møte kvinner litt utenfor dating-settingen tenkte jeg, men hvor i al verden kan man treffe relativt oppegående og interessante kvinner? :-)

Alle matchtreene jeg har set har store røde blader med teksten: "kafèliv" og "mote". Hvor er de med litt mer dybde? Der må da være nogen som har andre og større interesser enn shopping og skravling, eller?

Hva ønsker damene seg på torsdag ?

Hei...

På tide med litt drømmer... Hva er din favorittstrand? Og hvorfor?
(Den kan, men må ikke ligge på andre siden av jordkloden)

Single naboer

Siste svar on. 13 feb. 2008 18:00 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Herr blå

Fant en søkefunksjon som jeg synes var kul. Man kan søke på f.eks 5 km og vist på kart kart så får man opp dem i nabolaget som er på sukker. Hvis dette var gammelt nytt. Er det noen som har andre triks som de vil lære bort til en relativt ny her?

Og det er nok kandidater til minst 100 misse konkurranser! (Og mr mann??)

Husk dessuten at hvis man skal ha plass på Spåtind eller Valentinefesten så husk å melde seg på. Ting blir fullt vet de.. :)

Hmm, jeg er vist litt gammledags jeg.. Men lover hente meg inn. Det er vist trendy å bare drite i folk og komme seg videre. Jeg har ikke skjønt dette jeg.. men jeg begynner skjønne nå.. Man tar kontakt, snakker masse, gjerne msn. Også etter en periode er tiden ute. Akkurat som på et parkometer. Da skal man slutte å snakke mer, man skal slutte å svare folk. Da har man nemlig brukt opp interessetiden. Og det gjør ingenting om man har en artig kjemi, og deler både bilder, musikk og annet hyggelig. (Gjerne litt hygge på cam også med gode lovord)

For i dagens nettsamfunn, skal man komme seg videre. Antagelig er det en viss kvote med nye bekjentskaper man skal igjennom pr måned, men det har jeg ikke helt skjønt ennå.. Jeg har heller ikke helt skjønt dette med tiden. Men jeg opplever det til stadighet og burde vel begynne å få det med meg nå. Og shame shame om man hinter innpå dette at man føler seg 'glemt'. Man skal jo kunne reglene! Men jeg kommer meg :D

Samtidig er dette ganske spennende. Nesten som speed dating. Man får en viss tid å forolde seg til, beeep! Der er tiden ute. NESTE !! Jeg lurer på hvem den neste blir.. Gleder meg.

Et si...

Siste svar on. 13 feb. 2008 00:25 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Janne47


...on parlait francais:-)

Jeg skal på 30 årslag til helga, og tema for denne kvelden er eventyr. Noen som har noen kreative forslag til hva jeg kan kle meg ut som?

Håper på masse artige forslag :o)

...som synes musikk på mp3-spilleren blir enda et hakk bedre når jeg går i takt med rytmen?

Plutselig kom Proclaimers med 500 miles på spilleren min og vips hadde jeg marsjert hjem gitt:-)

Trøtt som en sokk på jobb.. en sokk som ikke har fått nok søvn inatt vel og merke.. Noen likesinnede der ute?

Jeg leser her inne om folk som får lite svar på profilene sine, det samme gjelder meg. Nå skal de sies at jeg kun har skrevet til 3 stk de siste ukene og fått god kontakt med 1. Vi skriver til hverandre og det fungerer greit, både fordi vi har noe å skrive om og at vi begge skriver åpent om det som skjer i hverdagen vår og fortid. Jeg får 1 brev om dagen fra han, men det er til gjengjeld langt og utfyllende. Nå har vi avtalt å treffes på initiativ fra meg, det var også jeg som tok kontakt med han. Nok om det.

Tidligere har jeg stått på som en verpesyk høne, for å få gutter jeg har fått kontakt med i tale. Jeg får svar fra disse gutta, men gjerne så kort som overhode mulig. Etter å ha brukt opp alle standard spørsmål, føler jeg ofte ikke at jeg kjenner vedkommende noe mer enn utgangspunktet. Nå er det mulig at disse guttene ikke var intressert, men de har da svart på disse standardfrase spørsmålene mine likevel. Plutselig har jeg ikke mer å spørre om, og jeg har fortalt ting uoppfordret for å kanskje gi et bilde av hvem jeg er uten at responsen har vært helt det store og jeg går til neste. Man tror ikke den andre er intressert, hvertfall når du i utgangspunktet er sjenert overfor det motsatt kjønn og ikke tror noen er intressert i seg.

Jeg har ikke så mange tips for hvordan man kan holde den andre "varm", men det kan jo hende at det er noe sukker brukere som har et og annet tips.

Etter at jeg har vært på diverse nettsteder i noen år, har jeg slutta å kaste bort tida mi på gud og hvermann.

I første brev presenterer jeg meg ordentlig. Hvem jeg er og hvor jeg kommer fra og hva jeg gjør i både fritid og til daglig. Så spør jeg den andre om hvem han er og stiller de samme spørsmålene som jeg har presentert meg med. Får jeg et utfyllende svar her, er jeg på nett.

Jeg prøver å stille så åpne spørsmål som mulig og gripe tak i svaret for å stille neste spørsmål. Dette blir vanskelig der svarene jeg får ikke gir åpning for dette.

Svar jeg gir tilbake er utfyllende og jeg forteller ting på eget initiativ, det savner jeg ofte fra den andre.

Dette var bare noen tanker fra meg en sen søndagskveld. Det jeg ville med innlegget var å belyse ut fra mitt syn hvordan man kan holde på kontakten med noen man har fått kontakt med. Lite intressant om man får 1 eller 100 svar i uka om man ikke greier å holde kontakten med de man faktisk er intressert i og som er intressert i deg, men ikke greier å komme innpå deg.Hallå !!

Til jentene her inne .... Hvordan bør en førstegangs melding se ut ?? Får lite svar og er ganske så sikker på at jeg ikke sikter altfor høyt hehe !!

Sitter her med de sørgelige restene etter en frisørtime som gikk fullstendig galt.
Riktignok fikk jeg pengene igjen,
men resultatet er likevel katastrofalt.

Her blir det lue eller parykk til over sommeren, og deretter er det vel bare å håpe på at guttekorte-frisyrer plutselig blir in ...

Liker å tro at jeg (i vanlige fall) fremstår forholdsvis vellykket, og sikter deretter.
Hva nå da?
Kan jeg våge å håpe på at Sukker-menn kan møte en vandrende badhairday med humor og respekt?
Er jeg dømt til hjemme-hos-dater? Blinddates, ... ordrett ... ?
Vil det være respektløst av meg å risikere at daten faktisk skulle bli flau over å bli sett sammen med meg?
Bør jeg rett og slett droppe dater til jeg igjen kan fremstå slik jeg ønsker?

Noen som kjenner en usedvanlig dyktig frisør med lyst til å rette opp etter andre? ...

Genial forretningsidé eller en hylles til kärleken?
Hvor och av vad kommer egentlig valentinsdag.. kan ikke huske at den alltid har vari tilstede..
När kom den til Norge egentlig.. Och vad kommer det seg at alle blomster koster dobbelt så mycket siste halvdel av februari…
Er det en smakløs dag som har blivit alt for kommersiell och vi tar del av den för at det forväntas ..eller koser vi oss ekstra mycket med våra kjäre denna dagen bara fordi vi har lyst??
Gutta.. Vad synes ni…föler ni presset eller lysten?
Er det noen som har svar på någon av mina frågor?

Synes selv at det har tatt heeeeeeeeeeeeelt av!!!!

Noen mennesker er ikke sanne,,, snakk om svar man kan få, hehe.. Ikke rart enkelte aldri finner den 'rette'
Og snakk om å få orda dytta rett i munn, egne meninger er skummelt :P Man åpner for diskusjon så blokker man,, jaja
Mye rart man skal være borti :) Lykke til skal alikevel være på sin plass ;) Jeg ble bare sittende å glise :P

Spør rett ut, er det noen kvinner som kan tenke seg et uforpliktende forhold? ;)

Send meg em melding da vel ;)

snakkas

Jeg ønsker å få kontakt med en mann som bor i nærheten av Skien....
Du må være seriøs, og ha et ønske om å finne deg en partner.
Vi kan skrive til hverandre, chatte, date, danse.....bare kom med forslag.
Livet er for kort til at man skal leve det alene...
Barna er på vei til å flytte ut, og her sitter mor snart alene.
Jeg venter på deg kjære....

Jeg har vært på disse som superbruker siden begynnelsen av desember og er jevnlig innom for å sjekke ut status. Noen ganger finner jeg noen jeg syntes er interessante og sender dermed en liten hilsen. Fordi jeg ennå ikke har rukket å legge inn en fullstendig profilbeskrivelse, ber jeg i første omgang å ta en titt på mine fotos først ( 4 stk) og deretter gi en respons slik at jeg kan sende en nærmere beskrivelse av meg selv i ettertid. Etter å ha tilskrevet et 10-talls jenter uten i det hele tatt å få en tilbakemelding, (selv etter å ha registrert at meldingen er lest) syntes jeg er direkte uhøflig. Krever ikke mange ordene og er fullstendig klar over at jeg iikke fremstår som Guds gave for alle kvinner, men syntes i det minste at en liten tilbakemelding uansett hve den skulle innholde er det minste en kan kreve tilbake. Er det mangel på høflighet eller generell skrivesperre ?

Kan noen være så snill å veilede meg i svaralternativene her?

Hvor dan bør jeg krysse av på Vil du ha barn og Når barn?

Slik er det:
Har ikke egne.
Vil ikke ha egne.
Vil gjerne ha foreldrerollen i fremtiden, om en del år, når jeg har skapt meg et enda bedre utgangspunkt for å ha barn.
Kan tenke meg dine barn, fosterbarn, adoptivbarn, heltid, deltid, besøkshjem etc.
Møter gjerne en mann med barn (som er en dyktig far), men vil ikke overta noen foreldrerolle før vi er stabile og sikre på fremtiden (dvs. etter at jeg har fått nyte kjæresterollen i ganske lang tid).

Hvor setter jeg markøren på skalaene for å gi rett bilde i matchtreet?

Det er mye gøy man kan finne på nett. La oss dele litt!!

Jeg har sett noen buktalere, men ingen som synger som denne karen..

http://www.youtube.com/watch?v=hnVDHzUAj30

Fra tid til annen så kommer det innlegg fra brukere som er frustrerte. Det å være frustrerttil tider er dessverre en nødvendig bivirkning av å være på leting etter en kjæreste. Derfor blir også overgangen så stor når det først klaffer :)

Vi har sett en del igjennom fingrene når det kommer til innlegg der misnøye spres og vi tror at det er viktig at baksiden av medaljen kan diskuteres.

Når det kommer innlegg som "drit lei" etc. så fikk vi nok denne gang og slettet tråden.
Det er viktig at innleggerene tenker på at forumet leses av mange og at den generelle "tonen" bør være positiv og konstruktiv for at folk i det hele tatt skal ha lyst til å lese her. Innlegg som "dra heller til filippinene og skaff deg dame!" og lignende er ikke interessant lesning for flesteparten av våre brukere og vi ser oss nødt til å rydde litt opp.

På sukker er man i all hovedsak sin egen lykkes smed. Hvorvidt man vil lykkes avhenger av mange ting:
- Om man kontakter mange nok av dem som med en viss sannsynlighet kan få
- Om man har et bilde der man vises og vekker en viss form for interesse eller empati hos motparten (smil o.l)
- Om man formulerer seg på en nysgerrighetsvekkende måte i brevene man sender ut og unngår mange krav

Noen tror at det å være på sukker er som å fiske: Profilen er klargjort på rekordfart og sluken slengt i vannet.- Men det er ikke gitt at de fleste brukerne foretrekker å være fisk. Mange sitter på land og fryser. Så vår oppfordring er: Varm hverandre mer! :)

Sitat.
"Gutter er enkle skapninger.
En fem minutters samtale med en kvinnelig labassistent, og det er knapt en dråpe blod igjen i testosteronomløpet. "

Viser her til følgende art. : http://www.forskning.no/Artikler/2003/november/1068044293.86

Denne bør også leses!! http://www.forskning.no/Artikler/2003/desember/1071139632.84

Vel, nå leter jeg etter den ene mannen som ikke er så enkel...at en vakker kvinne nødvendigvis vipper han av pinnen.
Er vel derfor jeg fremdeles er singel...ler.

Hvor forsiktige/ uforsiktige er dere med personopplysninger i datingfasen?

Hvor mye er det vanlig å ville vite før man treffer noen?

Jeg vil vite hvem jeg skal møte. For meg er normal progresjon at vi presenterer oss ved navn etter et par innledende mailer, at vi deretter bytter telefonnummer (og dermed også adresser og annet lettilgjengelig info), og at vi har en eller flere lengre samtaler før vi bestemmer om vi vil møtes (fordi innholdet i samtalene virker lovende). Jeg har også bevisst valgt en åpen og ærlig linje i det jeg forteller om meg selv, fordi jeg heller vil møte en som vil ha det jeg kan tilby (og viseversa) enn å måtte forsøke å opprettholde et spill.
Det er langt i fra alle jeg har snakket med som jeg velger å møte.

Er jeg da for uforsiktig på noen måte?

For meg fremstår en date med noen som bare har oppgitt (fiktivt?) fornavn som langt "farligere", men siste tiden har jeg blitt kontaktet av flere som vil avtale møte uten noen slags mailer eller samtaler i forkant: Er dette vanlig fremgangsmåte? Å ta sjansen på blinddates (som det faktisk blir når du kun har sett et bilde i en profil)?

For meg blir det suspekt når noen vil møte opp personlig, men ikke vil si hvem de er. Da må du ha mye å skjule eller være alt for paranoid, eller?

Her sidder jeg i forårssol
og digter ved min pult.
Det suger i mitt mellomgulv
så sødt og smertefuldt.
De véd: det sug man føler ved
forelskelse og sult.

Jeg slipper alt og styrter til
Café Den Gyldne Krikke
og tar en steg, en mixed grill,
en bøf og lidt at drikke.
Men sulten er der stadig væk.
Så sult - dét var det ikke.

Eg ser det e mange menner inne på Sukker, men utrolig få fra Rogaland...... Korr e de henne ???
E nye her på Sukker, men det va jammen ikkje møje respons å få.....
Men så lenge det er liv osv :-)

Her en skjønn opplevelse jeg har lyst til å dele med dere i anledning dagen.
Jeg har vært ute på morgenen en god stund, pga foring/utslipp i stallen. Min datter var hjemme og soov lenge. ( 9 år )
Så ringer hun meg og gratulerer meg med morsdagen, og sier hun har en overrraskelse når jeg kommer hjem.
Når jeg ankommer var det dekket til frokost i stuen, det var ryddet og pyntet. Og hun hadde lagd kort, hvor hun ga meg 3000 klemmer.
i tillegg hadde hun ordnet med en hjemmesnekret gave. Alt dette for mammaen sin, jeg ble rørt..

Ønsker også alle andre " sukkermammaer " her inne en riktig så fin dag. Klem

Hei!
Fikk denne av en kamerat ikveld. Er forfatteren kynisk ("har ikke fått noe")... eller har han noe her?
http://www.dagbladet.no/dinside/2008/02/08/526344.html

Østersund...

Ingen svar
(kvinne 52 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

For en idrettsmann Ole Einar Bjørndalen er, og hvilket lag vi har! Ser virkelig fram til resten av VM også...morsomt! :-)) Håper formen holder til WorldCup i Kollen..da skal jeg være der, :-))


Jeg er av den snysgjerrige typen, og siden det vært så mye snakk om hvem som er ute etter hva, kunne det vært interesant å få svar på en ting fra noen jentene her inne:
JENTER:
Hvor mange har dere datet siste år (fra Sukker).
Hvor mange av disse har dere hatt sex med?

Og ærlige svar takk, man kan jo være anonym her, så det burde ikke være noe problem (for meg er tallet 15 / 5 ).


hei til alle...
jeg er i en periode i livet som har god tid for å kose meg eller for å lage noen søtt og godt til meg..
så til i morgen har besteme å lage en enkel dessert...
egentlige jeg har var å snakke med en lærer om norsk dessert... og da kommer jeg til tilslørte bondepiker...


Tilslørte bondepiker

Ingredienser
4 porsjoner

Eplemos (mengde etter ønske
3 dl knust sukkerkavring
3 ss smør
3 ss sukker
3 dl kremfløte
Fremgangsmåte
Knus kavringen i foodprosessor eller i en pose som kjevles.

Smelt smøret i en stekepanne og ha i kavringen. Strø over sukkeret. Rør i blandingen men den får litt farge i stekepannen, pass på så det ikke brenner seg. Tas av varmen og avkjøles når fargen er gylden.

Pisk kremfløten evt. med litt sukker.

Eplemos, avkjølt kavring og krem legges lagvis i porsjonsskåler eller en serveringsskål.

Jeg sender noen mailer ut i ny og ne, mest sånn når jeg har ledig tid og lite annet å finne på, rett og slett fordi jeg vet jeg ikke får svar. Jeg er mann i 30-årene med bra utseende (bilder ligger på siden), og jeg har mye å gi den rette hvis hun dukker opp. Jeg har ingen problemer med å få oppmerksomhet fra damer på byen, men sender jeg mail til noen her på sukker forsvinner de tydeligvis i det store cyberspace. I beste får jeg svar ala "Takk for mail, men jeg er ikke interessert". Normalt får jeg ikke svar i det hele tatt. Er det bare initiativløse, innadvendte, innesittende, sofaslitende damer her? Eller må man legge ut bilder av privatflyet for å få respons? Jeg skjønner det ikke. Begynner å tro at nettdating var et populært fenomen fra tidlig 2000-tall, men at hele konseptet døde ut noen få år senere. Jeg ser ingen grunn til å betale en krone mer for å sende mailer til damer som ikke svarer.

Tittet lit på grand prix....der dukket jo Jan Teigen opp, han er bare STOR!!!! og en Tønsberggutt:-))) hehe....

Dette er et fenomen jeg ofte legger merke til. Er du i nærheten av ei jente og hun begynner å fixe litt på håret sitt med hendene, så kan du være sikker på at hun finner deg attraktiv. Jentene er ikke klar over at de gjør det selv, men det er et morsomt fenomen.

Er det andre "skjulte" ting vi menn kan se etter for å vite om dama er interessert?

Kan man bare invitere noen på et glass vin eller en øl......

Faktum er at alkohol i riktig dose løser stemningen, (klarer ikke å understreke "riktig" i innleggsfeltet) Det blir triveligere og lettere å prate sammen, det er mye lettere å åpne seg.

Hvis man inviterer på middag, er det en selvfølge at man tar vin, men er det noen som treffer noen herfra bare for ett glass for å sjekke kjemien.

Jeg har prøvd meg på noen kaffeinvitasjoner, men har ikke prøvd å invitere noen på et glass. Jeg står ved at jeg er måteholden og forsiktig med alkohol og vil selvsagt ikke at den jeg inviterer skal misforstå.

Så, hva synes dere damer om denne type invitasjoner?
Er det noen som blir med på dette?
Tror dere at han er ute etter å sjenke dere fortest mulig, eller at han er en reddhare som må drikke seg tøff?


Hvor mange menn er det her inne i forhold til kvinner? =P
Noen som har tallene?

Hva er den vakreste kjærlighetssangen/ melodien du vet om?

(Den mannen som skriver den jeg mener, tar jeg kontakt med, garantert!!!)

Det er alt for mange profiler uten både beskrivelse og bilde her inne på sukker. Når jeg går inn og ser, hvem som har vært på min profil, er det skremmende mange uten "ingenting" De aller fleste faktisk.
Jeg er et betalende medlem som har en utfyllende profil og foto. Jeg mener bestemt , at jeg ikke får den tjenesten jeg betaler for.
Mitt mål er faktisk en venn-kjæreste.
Hva får jeg mest av ? Tomme profiler.
Kanskje sukker.no skal tenke over dette, og kanskje begynne å sette visse regler for å være her inne .
Ikke minst av hensyn til oss som er betalende medlemmer.
Hva har tomme profiler her inne å gjøre? Hvem har interesse av dem ? Jeg bare spør....


Skriver man og har skjult ID selv,, snakker om bedrageri hihi....
Mumle,, feie for sin egen dør før.... jaha

Dette skjer meg nokså ofte: Jeg er livredd for å lage avtaler lang tid i forveien i tilfelle noe mer interessant dukker opp... Det gjelder ikke bare menn, det gjelder venninner og andre aktiviteter også. Jeg sier: Vi kan jo se det an og ringes. Jeg er redd for å si ja til kino med en venninne i tilefelle en date skulle be meg ut osv. Når fredagskvelden kommer har jeg ingen avtaler... Da føler jeg meg dum når jeg tar kontakt og "alle andre" er opptatt. Så da sitter jeg her, da...:-) Noen som kjenner seg igjen?

".....men om det inte fungerar sa kan vi ju traffas! Vi har traffats nagra manader, men man vet ju aldrig..." Ar inte det ett helt javligt svar? Vem vill vara backup? Och vem har lust att dejta en tjej med den installningen?

Jeg stiller nå dette kontroversielle spørsmålet, som er så vanskelig å svare på. Hva betyr verdi når det er snakk om mennesker?

Det viser seg at det er mange utålmodige her inne. Jeg kom til å tenke på følgene kinesiske visdomsord og fikk lyst til å dele det med dere.

Ta deg tid

Ta deg tid til å elske for det er den evige ungdommens hemmelighet!
Ta deg tid til å le for det er musikk for hjertet!
Ta deg tid til å gråte for det viser et stort hjerte!
Ta deg tid til å lese for det er kunnskapens kall!
Ta deg tid til å høre for det er visdommens styrke!
Ta deg tid til å tenke for det er nøkkelen til fremgang!
Ta deg tid til å leke for det er barndommens helse!
Ta deg tid til å drømme for det er lykkens kall!
Ta deg tid til å LEVE....for livet går....FORT og kommer ALDRI tilbake!

Ønsker dere alle en fin fredagskveld!