Sukkerforum

Hei dere
Har vært her en stund nå, og har ikke vært i nærheten av å få kontakt med noen.
Tror ikke jeg ser så grusom ut, så jeg lurer på om noen vet om hvor mange jenter det er her i forhold til gutter?
Eller er dette helt feil sted for å møte noen?

Hilsen
Litt for singel

Det ble startet et lite off-topic tema i en annen tråd, nemlig om hvorvidt jenter bør betale (eller iallfall tilby seg å betale) halvparten av regningen etter et middagsbesøk.

Dersom jeg er på date og jenta ikke tilbyr seg å betale halvparten, tar jeg det som et veldig dårlig tegn. Når jenta ikke tilbyr å betale sin halvdel, tar hun oppvarting som en selvfølge. Og det å bli tatt som en selvfølge, er aldri noen god følelse. Jeg elsker å varte opp en kvinne, men ikke om hun tar det som en selvfølge.

Og når jeg da sier "Neida, det er greit, jeg spanderer", (hvilket jeg alltid gjør), synes jeg det er hyggelig med et lite "takk". Ellers blir man igjen tatt som en selvfølge.

Jeg var på en førstedate for et par uker siden. Vi hadde kun avtalt å ta et glass vin sammen. (Jeg inviterer aldri på middag første daten, rett og slett fordi det er kjipt å sitte å spise en hel middag dersom man raskt merker at det ikke "passer") Men hun ga uttrykk for at hun var sulten og hun ville spise. Hun bestilte en reinsdyrfilet. Jeg var ikke sulten, men bestilte noe enkelt for at hun ikke skulle spise alene. Når regningen kom, tilbød hun seg ikke å betale sin halvpart. Det ble bare den ene daten på henne, selv om hun ringte meg gjentatte ganger etterpå.

Om jenta ikke tilbyr seg å betale sin halvpart, lurer jeg på hvordan det skal tolkes. Forventer hun at dette skal vare for alltid i et eventuelt forhold? Forventer hun at jeg alltid betaler også alle andre ting vi gjør sammen, eksempelvis kino, teater, konserter, øl og vin på byen, reiser osv? I så fall kan det jo bli et dyrt forhold på sikt.

Liten reservasjon: Dersom jenta jeg dater er student, stiller det seg selvfølgelig annerledes. Jeg forventer ikke at en student skal tilby seg å betale halvparten av en helaften på byen. Men et "takk" er fortsatt hyggelig da.

Det gode breddesynet er grunnen til at kvinner så skjelden blir avslørt når det kikker på mannfolk.
Praktisk talt alle menn har en eller annen gang blitt beskyldt for utilbørlig "glaning" på kvinner,
men få kvinner anklages for det samme av menn.
Sexologer overalt kan fortelle at kvinner titter minst like mye, om ikke mer, på kroppen til menn
som menn gjør på kvinner. Greia er at kvinner blir skjelden avslørt, fordi de er så overlegne
når det gjelder synsfelt.

Skal ”hingsten jenke seg og tilgi??

Hadde en nær fortrolig venn i 20 år, og jeg mener virkelig fortrolig.
Naturlig nok har vi jo fått med det meste om hverandre så vel positive og negative egenskaper..
Jeg beskyttet vedkommende i en del krisesituasjoner. Angående utroskap mot sin eks, forvaltnig og oppgraderinger av eiendom, og vi var arbeidskollegaer i 10 år frem til år 1999
.
Siste støtte i nyere tid gjaldt hans skilsmisse, med oppfølging og psykiatri og hele reportoaret.

Denne gang hadde ”hingsten” skylapper og tok så vare på han at han fikk omgås fotrolig meg og min ex!!
Han sutret og sørget og ble jo også fortrolig med exen…for noen år tilbake, og i ettertid forstår jeg at han lekket fortrolig informasjon. Selv skulle jeg aldri gjordt det samme og gjorde det heller ikke den gangen.

Jeg viste jo hva han hadde gjordt tidligere,lett psykotisk og voldelig, og hvor kynisk han kunne være med hjelp av penger, spesielt når han tok ut overskudd i sin virksomhet.... men ville jo anta at han hadde litt ære i behold…. Jeg forstod til slutt hva som skjedde men latet som ingenting…

Da det var blitt ganske kjølig hos ex og jeg valgte å dra til syden en tur, for å krydre litt ba jeg med ”nå eselet” og han ble med.. Hva som skjedde første ettermiddag vi ankom og plukket ut en spennende resaurant, er jo nevt et annet sted.. jeg var skikkelig instilt på å vise hvor landet lå... og hva jeg kunne få til ut fra de ”små resursene” jeg har i forhold… uten at han viste det..
Vi dro hjem.. og detaljene vedrørende oppfølging av den behagelige nye flammen ble løpende sendt for å sure det litt til for begge… og jeg begynte å holde meg vekk fra den mest fortolige venn det neste året.. Men siden ”eselet” har middels utviklet pirea.og gebiss..og litt småtteri tok jeg selvfølgelig opp i lystig lag med søsteren til exen..med et avslappet flir..(for første gang vedrørende eselet)….

Han har gjentatt ”bedt oss glemme det”… han har for øvrig lagt igjen min ex som et sjelett…

Jeg nevner mine oppturer for felles venner så klart….. er jeg sær som ikke tilgir en lett psykisk pasient??

Det kan ta tid å avslutte et forhold og da lurer jeg på om menn eller damer har noe her inne å gjøre på Sukker så lenge de fremdeles er gift eller er samboende?

Hm, er det bare noe jeg innbiller meg, eller har dette nettdatingstedet en mye større dominans av Oslo-bosatte medlemmer enn andre nettdatingsteder?

Er det noen andre her inne som ikke bor på Østlandet, som også merker at de sliter med å få kontakt med folk pga geografien?
Evt noen som har historier som bekrefter at geografien ikke trenger være et problem ? :)

www ????

Siste svar lø. 22 sep. 14:48 (12 svar)
(kvinne 49 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Kom på at jeg egentlig lurte på noe ..... sånn på en fredag med litt rødvin i magen ...
Hvorfor er d 3 "W" er når man skal søke på noe på nettet ????
Hvorfor ikke 2 ?? ... eller 7 for den del .... :) ... ???? ....

www.finnutsvaretoggimegbeskjed.com

For kresen?

Siste svar lø. 22 sep. 14:22 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym Viperac

Hm, har følgende betraktning etter å vært sukker-medlem en stund:

Føler det er lett å bli litt mer kresen når utvalget av potensielle partnere er så stort og man kan finne sin match mot andre på så mange detaljerte punkter (matchtreet).
Er jo bra opplegg på en måte, men samtidig veldig lett å gå videre til neste på lista hvis det er et par gule eller røde blader på matchtreet.

Flere som har opplevd samme følelsen?

Bilder!

Siste svar lø. 22 sep. 13:31 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Heisan!

Hva er vitsen med å legge ut bilder av katter, hunder, papegøyer, fjell, biler o.l.....

Er ikke akkurat det man ser etter! Ser også at noen har lagt ut bilder av seg selv med mc hjelm....

Noen hjemme?????

hei......
lurer på om hvordan sukkerfestene er.......er det noen som har erfaringer ...de vil dele......
jeg har meldt meg på....men greit å vite litt mere hvordan det er:)

Synes det skulle vært mulig å sette en maks alder...synes det er lite hyggelig og eller rart at man skal matche en mann som er eldre enn min far med ganske høy match, det vil si 20 til 30 år eldre ennmeg selv!!!? Da undres jeg på om den her sukker matchen kan være noe reell??

Noen som vil meile med en ensom gutt?

Hallay!
Konge å se at hotellweekenden på Skeikamen er oppe på agendaen! Jeg var med i fjor, og har tenkt å dra også i år!

Selv om turen riktignok ikke endte med gullring og stasjonsvogn, var det et glitrende arrangement. Sjelden har jeg møtt så mange hyggelige mennesker samlet på ett sted. Alle var imøtekommende og positive. Flere av dem jeg møtte, er blant mine beste venner i dag!
Kort oppsummert: deilig mat, kakao foran peisen, og passe mye "opplegg" fra Sukker sin side. I tillegg var det knall musikk på disko'n- noe dansedama selvsagt satte høyt! :D

Får du ingen kompiser/venninner med? Drit i det og kom likevel! Mange kom alene i fjor, men fordi det var så lett å bli kjent med folk, gjorde det ingenting.Ifjor tror jeg vi var rundt hundre, men har hørt rykter om at det er plass til ca 150 i år.
Så folkens: meld dere på. Jo flere vi blir, jo morsommere!!!
Hilsen Dansedama
:DDDDD

Skrivekrampe

Siste svar fr. 21 sep. 16:55 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym barelurer

Synes det er greit å ikke få svar når en sender meldinger til jentene her inne. Det betyr jo bare at det ikke er noen interesse der hos mottaker. Helt greit for meg. Det jeg lurer mer på er de gangene man får svar og veksler x antall hyggelige meldinger frem og tilbake. Men når man foreslår å møtes så får man bare en masse unskyldinger om at det ikke passer akurat da osv. Hvorfor bruke masse tid da på å kommunisere når man ikke er interessert. Er det for å prøve gjennom en lang meldingsutveksling å bli kjent på forhånd, eller holde folk på gress, eller synes man det å skrive meldinger er mer gøy en virkeligheten kanskje? Begynner å bli litt lei av å innlede nye cybersamtaler som ikke blir noe mer enn nettopp det. Hva mener dere jenter om dette? Burde det vært sånn at man bare kunne skrive jeg liker profilen din, liker du profilen min, skal vi møtes over en kopp kaffe ;)?

Kjære jenter:)

Her kommer en utfordring til dere.

Hvor viktig er det at vi gutter er slanke, dersom dere er slanke selv?
Ser dere på kroppsfasongen først, deretter utseende og til slutt profilen ellers....eller hva?

Selv er jeg ikke av den snorrette typen, men prøver ihvertfall å gjøre noe med det.

Tar gjerne innspill fra gutta og...de har vel også noe å si i denne saken, eller kanskje mer...

Jeg lurer litt..

Dersom dere er litt på "deitern" med en fra sukker, men ingenting er klarlagt, selv om det ligger i kortene at det er det (du vet, den vanskelige første perioden). Hvordan ville dere reagere på at deres "date" går på sukkerfesten på lørdag (når du selv er bortreist den helga).

Hvordan føler dere generellt om sukkerfest. Gir det å gå sammen med venner et inntrykk av at man fortsatt er på kikkern og dermed kan såre forferdelig, eller er det en grei sak? Er det urettferdig ovenfor de andre som kommer, som tror du er helt fri?

Er det mulig å behandle denne festen som bare en fest og faktisk bli trodd av motparten?

Tja, dette er vel ikke akkurat noe innlegg til diskusjonsforum, snarere en "takk for følget".
Ting har utviklet seg i positiv retning siden siste sukkerfest og profilen min blir lagt ned i løpet av kort tid.
Den spesielt utkårede vil få min fulle oppmerksomhet i tiden fremover!

Det finnes utrolig mange hyggelige mennesker der ute, og jeg er et levende bevis på at "det er håp for alle".
Takk for alle mailene og innleggene både her og der, og ikke minst til SUKKER!

(Ps. kommer ikke på festen på lørdag, men har betalt. Kjøp en øl og ta en skål!)

Lykke til videre til alle her på Sukker!
STÅ PÅ!

Seriøst hva er det beste sjekketrixet i dag eller som dere selv har brukt en gang ?

Si hva dere mener og vær ærlige for en gangs skyld ;)


Mvh
Nemo

Jenter: Hva er viktigst?
Tenk dere at dere må velge mellom 2 identiske menn. Den ene er morsom men fattig, den andre ordinær men rik. Ellers er det like... Hva teller mest? ;)

Evig søkende

Siste svar ma. 17 sep. 22:08 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Mannen50

Alle vet at jenter/damer og menn liker oppmerksomhet. Og alle vil finne drømmepartneren sin. Men er det en fare for at når en først har begynt med slike nett-baserte matchsteder og en får mange fine henvendelser og ev. møter mm, så fenger dette mer enn et fast forhold? Blir en fanget av at den første "rusen" når en møter andre, får hjerter etc, kan gjentas ofte (igjen og igjen) og så blir det aldri interessant å finne en varig partner?

Min høyeste match, 97%, deler ingen av mine interesser og bor ca. 600 kilometer unna meg. Jeg har flere lavere matcher som er nærmere, både når det gjelder interesser/forutsetninger og fysisk avstand. Hvilke parametre legges til grunn for beregningen av hvem som passer sammen?

Begrepet "den rette" er jo noe som alle har hørt om, men tror dere det finnes mer enn EN .. ?
At det kanskje finnes 2, eller 10 eller til og med 100 personer her i landet som "bare er den rette" ... ??
Og ... vil man EVENTUELT merke det utifra mailing her inne ... ??? ...... det siste er vel det store spørsmålet mitt .....
.. hadde vært morsomt å høre om noen andre har noen tanker om dette ....................... :o)

Litt "small talk" på en grå søndag :

Har chattet/vekslet brev med noe damer på diverse "nettdatingsider" (uten noe resultat ...) og oppdaget att det å nevne Hellbillies virker vare en "turn off" ? ...

Vad hører damer på egentligen ? Er det kun VG top20/liste/**sensurert** pop eller ?

Akkurat nu hører jag mest på Dimmu Borgir (Stormblåst, In Sorte Diaboli og Death cult armageddon) ... Skjønner godt att det er en turn-off, men Hellbillies ? ...


/J

Sitter med et inntrykk / antakelse av at vi gutter sjelden får noe særlig med meldinger fra jentene, mens jentenes innbokser drukner i meldinger fra pågående menn.

Noen betraktninger der ute på om dette stemmer ?

Når jeg setter et hjerte på noen, så håper jeg jo at han jeg setter hjerte på sender en melding tilbake, men altfor ofte opplever jeg at de bare setter et hjerte i retur.. Og ofte blir det med det...
Hvordan forholder dere andre dere til slikt? Sender dere en melding når dere har fått et hjerte i retur, eller tenker dere at den andre kunne jo skrevet noen ord når du allerede har gitt uttrkk for å være interessert?

Søndag

Siste svar sø. 16 sep. 16:36 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Jente37

Var på byen i går, skikkelig kjedelig. Ble altfor mye drikke og er i dårlig form i dag. Ekstra dårlig blir det når man føler seg ensom.
Søndager i fyllesjukens tegn er kjipe!!
Derfor vil jeg gi alle andre som har samme blues som meg i dag en STOR GOD KLEM. Og jeg forventer et par i retur.

Litt mye sex nå

Siste svar lø. 15 sep. 00:03 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi må komme med en liten oppfordring til å ta opp annet enn sex. Sex er veldig spennende når man har for lite av det, men ikke like morsomt når man får så mye man vil ha. Hvis man tenker tilbake til den gang da man hadde vært i forhold en stund, så husker vi at parforholdet var veldig mye mer enn sex. Det kjennes riktignok ikke slik ut første uken, og mange forhold tar også slutt der.
Sukker er imidlertid proppfull av både kvinner og menn som tenker lenger enn den første uken. De fleste vet at egenskaper som f.eks. evne til å inngå kompromisser, det å forstå og respektere den andres behov og ønsker, samt det å formidle behov og ønsker er vel så viktig som det å kunne pule veldig bra. Det kan det være en sammenheng der som går på å være var i forhold til den andre, men vi har alle pult og det interessante er hva som er igjen når man tar vekk denne pulingen. Hva har man felles? Hva kan man samle seg om? Hva bygger man? Hvorfor kjenner man at man har litt mer energi den dagen man våkner opp med partneren i sengen?

De fleste av oss søker å komme i sitt rette element der vi kan kjenne oss verdifulle og aktuelle. Partneren kan være den som sier at vi gjør noe godt med ham/henne i begynnelsen av forholdet og den som sier det motsatte på slutten. Partneren vil være den som holder opp et speil på godt og vondt. Selv om puling kan være det lite kick som får sparket det hele i gang, samt det som kan forhindre forholdet i å opphøre, så er det innholdet som avgjør om det blir et ordentlig forhold. Skal man varme damene på dette forumet må man gi dem innhold. Et innhold som de har lyst til å dele med sine barn. Det er ikke sikkert at spørsmål om hvor ofte kvinner onanerer inngår der.
Vi ønsker alle på Sukker en deilig høst, sammen :)

Er det flere som ikke får opp profilene nå? Jeg får beskjed om at det er "feil på siden" hver gang jeg klikker på en profil. Har forsøkt å restarte maskinen, men det hjelper ikke. Eller er det Sukker som prøver å hinte om jeg burde få meg et liv....??

Hvorfor er det nå pluttselig blitt teit å møte naken på en blind date?

Elsker den herlige følelsen av at alt får "flaggre" litt i brisen. Jeg tror også det må være greit for jenta, da kan ho sjekke "varene" øyeblikkelig og slippe å lure på om det er "fjutt eller megatutt".

Jeg personlig skulle ønske at flere kliss nakene jenter sto på trappa min å banka litt sjenert på døra.
Jeg er sikker på at dagene mine hadde vært mye morsomere da!!;-)

Er det noen der ute som skal på sukker festen?

Jeg tenkte akkurat på at en turn-on liste skulle vi hatt. Så leste jeg God-vin's lille push i en annen tråd :-)

Hva jeg setter pris på i en profil er en profiltekst på mer enn en håndfull linjer. Gjerne bilde også men det er ikke et must i første omgang. Så liker jeg å få følelsen av at han har tatt relasjonsspørsmålene seriøst slik at treet passer til profilteksten. En overveiende positiv tekst gjør godt.

Når det gjelder mail liker jeg å se at han har lest profilen og sett på treet. Om det er noe som tydeligvis er en utfordring kan han gjerne ta opp det i mailen om han alikevel er interessert.

Generelt er det hyggelig å få mail, selv om det i blant er et avslag.

Sukkerfester og turer er spesielt med Sukker og en fin måte å treffe noen av sukkerklumpene :-)

Det er sikert mer, også for meg, men hva er turn-on for dere?

Er bare litt nysjerrig. Hvis dere jenter/damer går ut fra egen alder, hvor mye eldre eller yngre må gutten/mannen være?

Og hvor mange er det igrunnen av dere som er her som leter etter en å bli gammel?

Hvorfor har 80% av jentene her hodet på skakke på profilbildet sitt?

Jeg har over lengre tid vært litt til og fra på denne siden. Jeg har datet noen, alle svært hyggelige og oppegående menn. Selv om det ikke har blitt noe seriøst med noen av dem. Noen har også i ettertid blitt mine venner, som jeg har hatt det mye gøy med.

Jeg får i perioder mange meldinger, andre perioder er det mer stille, det kommer litt an på hvor aktiv jeg er selv. Alle meldingene er stort sett hyggelige. Jeg har hatt mange hyggelige dialoger her.

Noen menn jeg sender meldinger til, eller setter hjerter på, hører jeg ingenting ifra, men bruker heller hverken tid eller irriterer meg over det.
Jeg er ikke så opptatt av disse hjertene, men mye mer opptatt av de som sender utfyllende, intresante meldinger. Meldinger som gjør at jeg blit intresert.

Jeg har tidligere vært innom en del andre lignende date sider, men jeg synes at sukker hittil er den mest seriøse. Så jeg synes at menneskene her får mye unødvendig kritikk, på mange måter.

Mye av det negative jeg leser her, har jeg ikke opplevd noe særlig av. Men jeg er vel kanskje heldig da. :-)

Er det mulig å få se profilene til samme kjønn her inne eller?
Eller er ikke dette plassen hvis du skulle være bi eller homofil?
Er sukker kun for hetrofile?
Bare lurer.... :o)

Jeg har enda ikke bestemt meg for hvem jeg skal stemme på!
Må innrømme at, som litt fersk i Oslo by, har jeg ikke helt oversikt over lokalpolitikken.
Er det noen som har gode saker/argumenter/tips å komme med sånn på tampen?
Som kanskje kan overbevise meg om hva jeg bør satse på! Jeg er mer rød enn blå...
Muligens et ambisiøst tema, men kan jo oppfordre til å unngå lange avhandlinger.

det er en del syting, krangling og uhyggelige kommentærer her på forum.....
kan vi ikke glede oss over den fine høsten vi har fått? sommer var ikke særlig, men siste dagene var jo helt deilige :) ønsker alle stålende høst :D
make peace not war :)

Helt enig med Zitelle ( ? husker jeg riktig navn??)
I hverdagen er jeg kjent for å ha god kontakt med det motsatte kjønn. Heller intet problem de gangene jeg er på by`n. Tror faktisk det er slik at den sjarmen som jeg er så heldig å ha, ikke kommer frem på bilde. Er heller ikke verdens mest fotogene person så da... Allikevel skuffer det meg.
Så skal jeg ikke gjøre meg bedre enn det jeg er. Jeg ser også på bilde, men det er for å se øynene ( absolutt viktigst for meg). Jeg klarer ikke å kommunisere med noen uten at øyne har vær vist. Dumt - ja kanskje, men sånn er det bare.
Det som jeg tror kan være noe av problemet er at man utgir seg for å være anderledes enn det man kanskje er ( og kanskje også litt bedre ??). Dessuten virker det som de fleste - menn ihvertfall - hiver seg over vidda, eller er supersportslig hele året.
Dette er jo tull - de fleste mannfolk jeg kjenner ( og det er faktisk endel) er like slapp som meg, men savner noen å være sammen med - og ja, kanskje også en kjæreste. Er man to, gjør man også flere ting sammen og kommer seg ut....
Det er viktig og være i god form, men jeg tror altså at noen gjør seg bedre enn det de er - Tåpelig !! Ærlighet varer lengst - uansett kjønn
Klem fra meg..

Litt nysgjerrig, jeg... :-)
Hvike egenskaper er det du setter mest pris på hos en partner over tid?
...og hvilken egenskap tror du vil være den mest irriterende over tid?

Hei!

Ettersom du leser dette, antar jeg at du sitter hjemme og kjeder deg litt fordi postkassen din ikke helt svømmer over av frierbrev? Det er i alle fal grunnen til at jeg skriver noen ord akkurat nå. Håper du har det fint forresten! :-)

Neida, jeg klager ikke!
Det er nettopp det som fascinerer meg. Jeg er en sosial jente som lett kommer i kontakt med både menn og mennesker. Mange liker meg. Mange har dessverre hatt kjærlighetssorg over meg. Jeg er heldig fordi jeg blir likt av mange. Men så fikk jeg behov for å trekke meg litt tilbake fra bylivet, og laget meg en profil her inne. Og nå kommer jeg til poenget mitt:

Med ett føler jeg meg lite attraktiv! Her inne føler jeg at jeg er et menneske som ikke "har draget". Er det sånn at her inne er man skeptisk til hvem man treffer bak ordene? Er det sånn at her inne tror man at alle har en større eller mindre "hake" ved seg? For første gang kan jeg sette meg inn i hvordan det må være å føle noe som minner om ensomhet. Er det en måte å føle seg ensom så må det jo være å logge seg på sukker! Eller tar jeg feil? (jada, jeg vet at mange treffer mange fine mennesker her, men poenget er vel ikke å få så mange svar som mulig, men så mange flotte svar som mulig av "den rette")


Hilsen en flott og seriøst glad jente som ikke er ensom i livet sitt :-)
(som nok kommer til å slette seg etter hvert fordi jeg lykkes mye bedre "live" enn her inne hvor vi kan se verken energi, utstråling eller glede hos hverandre)


PS: Men hey! Om du har andre erfaringer synes jeg det er helt fantastisk! Go for it - og ha en deilig kveld.

Noen etterlyste mer humor på forumet,så da drar vi igang en tråd med det. Alle har fått noen gode vitser på sms.
Siden jeg så dagens lys nord for Sinsenkrysset starter jeg med en derfra.

Norlænningen ble sendt ut i jobb,han skulle til Østen for å befrukte et harem på 84 kvinner som tilhørte en gammel sjeik.
"Det e faenmæ typisk A-etat", sa han,"to dagas arbeid,så e man faenmæ arbeidslaus igjæn!"

hvorfor oppretter noen fake-profiler, og hvilken glede har man egentlig av å lure folk på den måten???

Sitter og leser til en viktig eksamen! Har bare et par dager igjen.. Noen som har noen gode tips til hvordan jeg best kan repetere det jeg har lest? Slik at det sitter?? Sikkert mange der ute som er og nettopp har vært studenter. Dere har vel litt peiling??

Ha en fantastisk søndag (og påfølgende uke :-D)

Noen som har sex outdoors da eller ? Om noen av dere jenter (gutter) har en slik lidenskap at dere vil ha sex og spenning utendørs eller hyle og skrike slik at naboen klager eller samma hva det er liksom ....

TØR dere og si det til den dere er sammen med, eller lar dere det bli en slags sexfantasi feks ?

Noen spørsmål til dere jenter ang 6 :

1. Har dere orgasme under samleie, i tilfelle hvor ofte i % ?

2. Hvor ofte onanerer dere ? Er antall ganger et resultat av spørsmål nr 1 ?

3. Hva er mest sexy på en ukjent mann som dere ser på gata ?

4. Hva 6 fantasier har dere (om dere har) ?

5. Er menn mer pervo enn jenter ?

6. Om dere legger merke til et par som har sex på feks badestranden blir dere da irritert eller bare dritkåt ?

Når jeg sier sex på badestrand feks så mener jeg at et par har sex med badetøy og er forsiktige, men at de tar kanskje helt av etter en stund osv

Dere kan få en utfordring her og nå : Kom med en sexhistorie som det lukter svidd av ? :p

Jenter kan dere svare meg på dette!

På fredag møtte jeg etter ganske lang tids mailing og SMS'er en som først merket meg som interessant.
Hun har sendt meg SMS'er, mailer og presisert at hun fortsatt var interessert.

Fredagen ble en hyggelig tur nedover Bogstadveien, med litt for mye øl (særlig for henne), mye latter, litt kosing etterhvert, dype samtaler om livet og sånt....

Lørdagen sendte jeg en SMS og lurte på om vi skulle treffes søndagen, og det ville hun....
Men på søndagen fikk jeg en SMS hvor hun mente kjemien manglet.

Her kommer mitt spørsmål -
Hvordan kan dere bestemme dere for det etter første møte - som uansett er ganske famlende,
ingen blir kjent med hverandre på noen timer, og det må da ta lenger tid å finne ut om man kommer til å få det bra sammen med kandidaten?

Slik jeg leser i noen tråder om hvordan dere jenter oppfører dere om dere får en mail,et gult eller rødt hjerte så
syns jeg det er SVÆRT uhøflig at dere IKKE svarer tilbake liksom....
Etter min mening burde mod-apparatet fanget opp dette og sagt at det skulle være et KRAV at alle ble pålagt og svare på en henvendelse osv ... dette er jo ren basic oppførsel.

Har selv testet det ut litt etter et par tråder jeg leste så skulle jeg se om dette stemte HAH jeg ga vel 5-6 gule hjerter og et par høflige mailer men INGEN av dere svarte tilbake ... det er nesten en stor skam ... (jeg fikk en henvendelse da) men dog ... DTa dette til dere jenter og oppfør dere som voksne folk og ikke 14 åringer for det er det alt for
MANGE kg siden liksom...

Jeg syns minst det er like viktig og svare på en uinnteresang henvendelse som en motsatt.
Dette MÅ dere ta på alvor ellers vil til slutt INGEN gutter ha dere :p
Er jo noen jenter som kaNSKJE "nyyteer" at det får flere henvendelser og at det nesten går sport i det og IKKE SVARE ??
Dette blir bare for dumt, hyva pokker tror dere at dere er LIKSOM ? hehe blir nesten provosert jeg ....

Jeg sendte feks en mail til ei som var fra samme stedet som meg under oppveksten sin, og jeg skrev ca slijk : Heisan ser du er fra samme sted som meg åsså no blablabla bak der ... ikke noe forsøk på og være innpåsliten eller noenting (hun var heller ikke min type) Par dager etterpå ser jeg hu har vært i profilen min uten og GIDDET og svare på spørsmålet mitt ...

Jeg blir rett og slett opgitt på deres vegne, enten må dere skjerpe dere no sinnsykt og skjønne at dette er viktig ellers så kommer jeg til og ta det opp med Mod-apparatet... Syns hele siden blir MYE mindre seriøs med en gang siden det er slik det foregår (?)

DETTE VIL JEG AT MANGE JENTER SKAL SVARE PÅ PLIS ??? INNRØM at dere er non late dyr og at dere ikke gidder før drømmemannen kommer ridende på en hest osv osv ... For det skjer NEMLIG IKKE :p

KOM IGJEN få høre unnskyldningene deres nå da ??? :s

http://www.forskning.no/Artikler/2007/september/1188913544.78

Noen som har opplevd en bra innledning/date og total turnoff etter 1. kyss?
Her er forklaringen :-)

venninner??

Siste svar lø. 8 sep. 18:33 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym meme27

hva er det med det at så mange gutter skal legge ut bilder av seg og sine venninner???...aldri noe populært å ha en masse venninner når man skal møte kjæreste eller har det..hvertfall nok til at jeg mister min interesse til å skrive noe tilbake...sikkert mange med meg der..eller?

Hei, Hei:-) Vil du slippe å gå mot mørketiden alene? Bli med på en date da vel:-) Snakkes.......

Musikk (igjen)

Ingen svar
(mann 45 år fra Akershus) Privat melding

Tester takhøyden igjen jag :

Litt (pysete) musikk jag spilt in:

"Sjekksang" : http://privat.bluezone.no/jussishow/files/Tuesdays_bent.mp3 Hører nån vilken låt det er ? :-)

Min hyllest til Øystein Sunde : http://privat.bluezone.no/jussishow/files/tull.mp3

"Sommerjam" : http://privat.bluezone.no/jussishow/files/happy_song.mp3

Høstnatt : http://privat.bluezone.no/jussishow/files/Furch_openD_impro.mp3

/J