Sukkerforum

Alle her er jo veldig kreative, eller har et kreativt yrke.
Hva er kravet for å kunne kalle seg kreativ? Er det liksom opp til alle å vere kreative fordi vi kan lage dorullnisser, eller jobber med markedsføring. Hallo!! Er du så kreativ at det er verdt å nevne -så er du kunstner!

Hei. Nå har det jo seg slik at det er mange her inne som har reist rundt i store deler av verden, og fått med seg opplevelser som andre bare kan drømme om,og som igjen sitter inne med mange nyttige erfaringer. Hva med de som ikke har reist så mye, og ikke sitter inne med de samme erfaringene? Kan det skape problemer i et forhold?

Hvis jeg som mann hadde sagt til en jeg ville bli sammen med at jeg elsket shopping, tv serier, strikking, sladder, kafe besøk med hennes venniner og baking, OG det viste seg etter at vi hadde blitt sammen at det var bare tull alt sammen, jeg likte egentlig ingen av de tingene, hadde nok jeg blitt oppfattet som en drittsekk - eller?

Men kvinner som sier de vil ha mye sex, liker friluftsliv, telt, lese avisen i fred, kos, SPA,
Og så viser det seg at det er bare tull det også - er det liksom greit det da?

Hei.
Lurer på hvor mange av dere som har datet med andre her inne?
Vært fint å høre om negative og positve opplevelser med en førstedate.
Per

Du har nok rett i at mannen blir skremt av sterke damer. Biologisk er vi domnierende, så likestilling er et slags paradoks for adferselsmønstrene innprintet i genene våre. Særlig å være sammen med en kvinne som er mentalt og karrieremessig sterkere enn hos tror jeg nesten er umulig. En av mine venner sier rett ut at han foretrekker å leve livet med en litt "dum" blondine. Interresante diskusjoner kan han ha med kompisene sine.

"How do you describe women so well?"
"I think of a man, and I take away reason and accountabillity"

Jeg satt her og leste litt på Oppslagstavla og trodde ikke mine egne øyne da jeg så hva du har skrevet. Milde himmel hva mener

du egentlig med dette da. Du vil gjerne ha turvenner men de må høyskole/mastergrad for å kunne gå tur sammen med deg. Skal

man le eller gråte av dette. Jeg kunne gjerne ønsket meg turvenner, blir gjerne til at jeg pakker ryggsekken og drar alene, men jeg

stiller da ingen krav til utdannelse. Prater da med alle mennesker uansett tittel. Denne var da for drøy?

Date

Siste svar lø. 1 des. 2007 12:52 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym onlyme

Jeg var akkurat på en date med ei jente. Det gikk vel sånn passe tror jeg, men det jeg lurer på er hva jeg bør gjøre nå. Er det sånn at dere jenter forventer at gutten skal ta kontakt og vise initiativ til en date nr 2? Eller tar dere kontakt selv hvis han ikke tar kontakt med dere?

Hva skjer med fok som virker truende her på Sukker? Blir de kastet ut? Jeg fikk beskjed om at jeg var i store vanskeligheter her i livet fordi jeg ikke ville oppgi identiteten min etter 5 min. med chat. Jeg har selvf. satt ham som i"kke int". Da får han vel ikke opp profilen min mer? Noe mer man bør gjøre?

Her er 3 nye oppgaver:) starter med en lett... så blir det værre da:P hehe:)

Reglene er: Ikke svar på innleget, men send meg heller meld om du tror du har rett:) Veldig kjedelig for alle å se svaret!!
Det er en utrolig ting å klare å løse noe sånt på egnehånd:)

Bare å slenge inn komentarer på innlegget da! Lykke til haha :P

Oppgave 1 (lett) :

En mann ville dele en 20 kr, i 1 kroner, og 50 øringer, men han ville ha en 50 øring mer en 1 kroner. Hvor mange fikk han av hver?


Oppgave 2 (middels) :

En far og en sønn var involvert i en bilulykke, faren døde, mens sønnen ble sendt på sykehuset.
Da de kom dit sa legen som møtte de "men det er jo min sønn!"

Hvem er legen?


Oppgave 3 (vannskelig) :

ABC + ABC + ABC = DCBC

Hver bokstav representerer et tall under 10. Finn regnestykket i tall.

Bare nysgjerrig...hva gir dég de største gledene i jula?( ...og hva kunne du vært foruten?)

Nysnøhilsen,
K. :)

Jeg tror at det er en misoppfatning blant en del jenter. De tror at alle gutter/menn ønsker at dama skal ha store pupper. Og så tror de at hvis de legger inn silikon så er saken løst. Hadde de gjort en liten markedsundersøkelse så ville de ha oppdaget at gutter slettes ikke vil ha ei jente som har lagt inn silikon i puppene sine. Dvs. "markedsverdien" faller drastisk om jentene gjør slikt.

Er det gutter/menn som ville ha foretrukket ei med silikon innlagt i forhold til naturlige og mindre (og mindre struttende) bryst?

Gjør ikke damene/jentene forundrsøkelse mht. det over og at en faktisk kan få følgeskader av å legge inn silikon?

Ville du som sukker-jente/dame lagt inn silikon? Og har du gjort det, er det verd det?

Hvor mange jenter klarer å imponere meg med denne oppgavne her?

Jeg tipper ca 2 stk. klarer det i løpet av 1 uke:)
Send meg svaret på meld, ikke skriv det her så alle får svaret:P

- There is a bus with 7 Girls

- Each girl carries 7 bags

- Inside each bag there is 7 cats

- Every cat has 7 kittens

- All cats have 4 legs each

Question: How many legs are in the bus?

Klarer du den er jeg imponert:) jeg har svaret:)

Er det noen Sukker venner som har lyst til å stå på ski neste helg?
Bortover eller nedover.

kjæreste

Siste svar to. 29 nov. 2007 18:35 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym søtnøs

nå vill søtnøs informere alle at sukker funker og man kan få seg kjæreste gjennom sukker. det funket ihvertfall for meg, så jeg melder meg ut fra nyttårsfesten og ut fra sukker senere i kveld.
vil takke alle for en flott tid jeg hadde her inne og ønsker at alle blir minst like heldige som jeg :)

veldig glad søtnøs

Når alt kommer til alt, er det viktig, vesentlig og avgjørende hvorvidt Jentekroppen er tynn eller tykk? Så sant kjemien stemmer, både fysisk og psykisk? Ville du avvist ei pen jente som var tykk fordi samfunnet og din nærmeste krets ikke hadde akkseptert det? Nysgjerrig her. nå snakker jeg ikke om helse, så ikke bruk det som et argument, jeg snakker om ren fysikk og tiltrekning.

Himmelsk herlig nedfall, eller flass fra skyene?

livet e herlig!

Ingen svar
(kvinne 50 år fra Finnmark) Privat melding

Har ikke noe å klage over....
Alle e voksne folk.......og gjør som de vil
taster med hvor mange de ønsker...og skriver så dårlig norsk som mulig.....
helt uproblematisk......
SMASK!!!!

Noen blir rett og slett sutrete og formæmet her inne.....dersom man tillater seg å snakke med flere i samme periode...og da mener jeg ikke date flere...... men kommunisere i form av mail eller ha en god tone med noen på diskusjonsforum osv.

Dersom dere "snakker" med noen..forventer dere da å være the only one eller? (blir litt"skremt " jeg dersom man har "eier" forhold til noen på dette stadiet...liker faktisk ikke at folk er eiersjuke i noen stadier eller forhold)

Setningen "ferdig med tidligere forhold" er en gjenganger i mange profiler, forståelig nok, men kan dere hjelpe meg en definisjon av dette?

Personlig undres jeg når jeg møter folk her som viser seg å ha avsluttet forhold for en til to mnd siden.....

De kan jo ikke ha noe annet å gjøre enn å trene på treningsstudio løpe i fjellheimem, klatre i fjell, hopper med hangglider fra topp til topp, seiling golf. Stå slalom osv,

Med utrolig brune, spenstige kropper skapt i et solarium, eller med spray! Ikke å forakte en vakker kropp, men for å få se et glimt av den må man løpe etter med tunga som et slips?
Er du ekstra heldig får du et glimt av den, hver gang de har fostuet en ankel, revet av et leddbånd e.l.
Og gutta skal være jo helst 10 yngre da med blanke, brune kropper, atletisk bygget, høy og mørk, helst Lege, advokat, direktør, eller en eller annen med så god inntekt, at han uten problemer, kan ta damen med på turer rundt halve jorda, gi dem diamanter til morsdagen, eller en Ferrari til Jul .
Og takken er et lite hjerteinfarkt eller to, efter å ha overanstrengt seg for mye

Og så har de barn da? Siden de ikke ser barna oftere enn 2ganger i uka fordi de jobber såååå mye, har de selvfølgelig en barne passer som sørger for at de får den maten de skal, hjelper dem med lekser osv, Hvor ofte ser de dem da? 2ganger i uka?
Dette blir jo helt feil, dette er vel ikke et idiellt familieliv?
Og det er ihverfall ikke romantisk dette vel?

En hyggelig kveld hjemme, god mat , vin, en god film?
Nei, dere som har lest alfor mye kjærligetsromanen, Leger i Hvitt osv i deres ungdom!
Det var bare tegneserier, ikke basert på uvirkelige hendelser.
Kom dere ned på beina, og vær dere selv, ikke prøv å være en annen enn den dere er,
Da kanskje, dere opplever kjærlighet, og romantikk på et ærlig plan.
Og kan prate sammen om indre følelser, bli godt kjent med hverandre feks.
Det er vel en fin ting.
Jenter, legg lista et par hakk lavere, så blir det ikke så vanskelig å oppnå målene ;o)))
Og til dere som ha godt inn i de 60, sats heller på karer på deres egen alder om ikke annet
De yngre gutta , liker gjerne Rock, og ikke Lillebjørn Nielsen, Bjørn Eidsvåg heller ikke bingo hver fredag på samfunnshuset
Et lite tips til slutt.
Legg inn profilbilde, og en beskrivelse, da er det lettere å få en god match, og kunne danne seg et inntrykk av den personen som eier profilen.

Ser Dagbla har anmeldelse av diverse jule-cder idag. Jeg har en som jeg alltid gleder meg til å ta fram, fordi den har så mange av de jeg liker best, inkludert de to jeg liker aller best: Kirsty MacColl og Shane McGowan som synger A fairy tale in New York og Sinead O`Connor som synger Silent Night. Og jeg venter alltid til desember med å spille den første gang - nå kjenner jeg at jeg gleder meg veldig til det, det blir nok på lørdag når barna er i seng og mor har noe godt i glasset sitt! :)
Men hva er ditt forhold til julemusikk, og hva er favoritten?

ikke slik, Undrende!!!

Ingen svar
(mann 58 år fra Nord-Trøndelag) Privat melding

Tror ikke det er slik ,Undrende!!, at vi menn ikke tar kontakt med karieredamer, tvert imot burde dem være aktrativ.
Men så er det vel slik at det er få menn som i utgangspunktet er i samme bås her ,de tror no æ kan begrense sin søken her. For mitt vedkommende så har vel jeg en fot i hver leir . Så derfor er jeg ikke så nøye på hvilken mennesker jeg sender brev til.Men når det er sagt så burde alle som er med i slike tjenester skjerpe seg betraktelig ,med å være høffelig å svar på brevene hvis de er av en hyggelig karakter.
Hvis det er slik at ansiktfaktoren er avgjørende ,så burde mang e vurdere noe annet tidsfordriv.At et førsteinntrykk er viktig ja ,men det kan lure en hver å.Jeg ser etter det et øye ikke kan se i en kvinne,nemmelig invendig sjarm,finner jeg ikke det etter hvert så er det ikke noen vits til å gå videre,.Håper mange er enige med meg i det ,Ha fortsatt en flott dag alle dere oppegående damer som er villig til å finne ut om oss menn å ,i de fleste bor det en kosklump garantert :o)

Hva er den fineste julegaven du kan tenke deg å gi vekk, og hva er den fineste julegaven du selv kan få?

Hallo Undrende!!
Syns det er hyggelig å skrive brev med de fleste æ ,men beklageligvis så er det veldig får damer som gidder å svare på brevene, har forstått det på flere menn at de oppfatter det samme som jeg. Hadde en vist hvorfor det er slik så ha det vært greit ,ler . Ikke alle menn er playboyer her da, noen e faktisk seriøse, hyggelige menn. Kan hende det er facefaktoren det er noe galt med da.men vill tro for de fleste seriøse kvinner er det det indre som burde telle mest da .
hilsen en oppegående kar :o)

Vurderer å ta en tur på en av sukkerfestene.
Virker som det er hyggelige sammenkomster, men flest deltagere fra Osloområdet kanskje?
Er det noen som vil dele erfaringer med disse festene? Alder på deltagere? Negative og positive erfaringer?
Per

Det er mange som har markert profilen min med hjerte, men de tar jo ikke kontakt! Hva er vitsen? Man vel kontakt med en man liker?
Er dette gutta som tror ting går av seg selv?

Hvorfor legger noen ut bilder av natur og div eiendeler (hus, båt, bil, motorsykkel...) eller av seg selv som en prikk i det fjerne?? Jeg bare spør. Det er jo DEG vi vil se, og uten bilde blir det veeeldig uinteressant....da må du i såfall skrive sinnsykt bra på profilen.

Finnes det folk som er spesielt interesserte her?
Det være seg noen som er glad i sine nærmeste, liker skisport, er glad i hjemstedet sitt, liker vennene sine, er glad i god mat, liker kul musikk, liker å ta et par pils og har andre ytterst sære interesser

Det er litt merkelig dette. Hvis det står i en profil at en mann er kåt eller er klar for sex eller en uforpliktende flørt, så er han som regel gift. Har ikke de single slike behov? Klart de har, men det står sjelden noe om det. Jeg vil ikke være med på å ødelegge noens ekteskap, så de gifte går ut for min del, men skulle gjerne fått hint om hvem av de single det går an å kontakte uten å ha framtidsplanene klare, og uten å få hele match-treet analysert. Det er kanksje flere enn meg som både er ute etter å finne den rette OG en uforpliktnede flørt mens man venter?Er det bare meg som kunne tenke seg en tur på fjellet til vinteren med sukkergjengen. Hadde jo vært veldig deilig å kunne stå på ski en hel dag sammen med påfølgende afterski. Tror det hadde vært en fin og uformel ramme for å treffe andre. Drar gjerne til Hemsedal, Trysil eller Kvitfjell med Sukker. Måtte jo vært et hotell som både var egnet for de som står på ski og de som går på ski.

Hjelp, du har havarert, er alene i sjøen på noen trestokker og må padle inn til en av tre øyer:

1 - På den ene er din drømmepartner som er god til å elske. Du får sex og orgasme så ofte du vil, men om natten vil han/hun helst sove for seg selv.

2 - På den andre er også en drømmepartner som er skikkelig god til å gi deg massasje, kjæl og alt det der. Men interessen for sex er ikke tilstede. Men om natten vil han/hun gjerne holde omkring deg og være nær deg.

3 - På den tredje er det en drømmepartner som er opptatt av åndelig utvkling. Han/hun tar deg med til standen hver kveld, dere nyter solnedgangen, ligger og filosoferer og kikker opp mot stjernehimlen og har dype samtaler. Du føler et sjelelig felleskap og opplever en indre fred og lykksalighet med partneren som du aldri har følt før.

Og... oooops... det er to år til det går et skip forbi som gjør at du blir reddet. Hvilken øy ville du ha padlet inn til (PS det er haier imellom så du kan ikke bytte når du først har valgt øy)?

Hvordan bruker du sukker? Bare surfer gjennom profiler og sender en mail i ny og ne? Sitter å venter på mail? Poster på forumet? Blir du skuffa hvis du ikke får svar på mail? Hva har sukker betydd for deg så langt?

Umulige ønsker...
En kvinne gikk i skogen da hun plutselig snublet over noe, som ved nærmere ettersyn viste seg å være en oljelampe. Og når hun gned på den, så kom det
naturligvis fram en ånd.
"Får jeg tre ønsker nå?" spurte hun.
"Nei", svarte ånden. "På grunn av de dårlige tidene og devaluering og global konkurranse og sånt dritt får man kun ETT ønske nå for tiden. Nå, hva skal det være? "
"I så fall vil jeg ha fred i Midtøsten", sa kvinnen og trakk frem et kart. "Ser du dette kartet? Jeg vil at disse landene skal slutte å slåss med hverandre."
Ånden kastet ett blikk på kartet og utbrøt: "Men herregud! De landene der har jo kriget i tusener av år! Tror ikke at det går an å gjøre noe med det. Jeg er dyktig, men ikke SÅ dyktig. Ønsk noe annet."
Kvinnen tenkte en stund, og sa så: "Jeg har aldri lykkes å treffe Den Rette. En omtenksom og elskverdig mann, som er hensynsfull, kan lage mat, tar halvparten av husarbeidet og som er en god elsker og ikke ser på sport hele tiden. Kort sagt, en ideell livsledsager."
Ånden var stille en stund, sukket og sa: "Få se på det jævla kartet igjen...."

Jeg har bursdag i dag! Og jeg elsker å få bursdagsgratulasjoner. Håper derfor å få noen av sukker sine brukere også.
Hehehe.....

Dersom det innføres lov om kriminalisering av kunder som vil betale for sex, så må en vel regne med at andre kanaler vil benyttes for å oppnå kontakt mellom selger og kjøper. Dvs. en må vel regne med at Sukker også vil bli en areane for slik kontaktvirksomhet.

Men er det riktig å kriminalisere sex-kjøperene (på gatespråket kalt horekundene)?

Iflg amerikansk psykolog http://www.kk.no/php/art.php?id=492562. Kommentarer?
Jeg er langt på vei enig når jeg ser på egen fortid og venninners forhold som funker og ikke. Kortversjon følger:

1. Han vil ha deg
Allerede fra starten av bør du oppleve at han vil ha deg. ..etc.. Etter hvert som forholdet utvikler seg, blir dette understøttet av at han tenker langsiktig når det gjelder dere to, og av at han viser vilje til å legge planer for dere framover.

2. Han har lykkes med noe
Ingen kan lykkes med alt. Men dersom han ikke har fått til noe av det han har satt seg fore i livet, bør du tenke deg om...etc

3. Han gjør som han sier
Han planlegger ikke noe han ikke har intensjoner om å følge opp. Og han sier i hvert fall ikke at jeg vet ikke om jeg ønsker et forhold, og likevel fortsetter å ringe deg og vil ligge med deg. Han sender ikke sms-er som det er vanskelig å bli klok på.


4. Han verdsetter deg
Viser han at han setter pris på deg og det positive du gjør for ham? ... Dersom du holder av lørdagskvelden til ham, vil han da bidra til å gjøre det til en fin kveld?...etc

5 Han er ingen kamelon
En bra mann har gode venner, og du liker den han er når han er sammen med dem. Han skifter ikke personlighet avhengig av omstendighetene... etc

6. Han ser deg slik du er
Selv midt i en krangel klarer han å se både det som er bra og det som er mindre bra med deg. Han går ikke rundt og er langsint eller surmuler etterpå, og straffer deg ikke for at du tar opp ting som er vanskelige... etc

7. Han liker deg som du er
Dersom du føler at du må undertrykke eller overdrive deler av din personlighet for at han skal være fornøyd, er risikoen helt klart til stede for at han aldri fullt og helt vil sette pris på deg som du er.

8. Han har en læringskurve
Å be ham endre personlighet er et helt absurd krav, men det er mulig for alle å endre måten vi gjør ting på. Dersom du fremmer et ønske om noe som angår forholdet, eller ber ham slutte å gjøre noe du finner ubehagelig, vil han vurdere å forandre sin atferd for din og forholdets skyld

9. Han tar tak i egne problemer
Om han har et problem vil han sørge for å løse det på best mulig måte, og oppsøke den ekspertisen som trengs for å få det til. Det skal ikke være ditt ansvar ..etc... En oppegående og selvstendig mann ser selv sine egne behov.

10. Han prøver ikke å få makt over deg
Han spiller ikke på din usikkerhet eller prøver å gjøre deg usikker. Han lar deg ikke sveve i uvisshet om hvor dere t

Hvorfor er det så få ute på visninger nå? Jeg og flere venner prøver å selge leil. i Oslo, og det kommer jo ikke folk!
Megler sier jeg burde ta den vekk fra markedet og vente til Januar, for det blir alltid mer rift om objekter rett over jul og rett over sommeren.

Det er m.a.o. NÅ ting virkelig kan gå billig. Det er jo omtrent ingen konkurranse... Hun synes jeg skal vente og ha is i magen. Men det synes jeg høres så kaldt og guffent ut... :-( Jeg har lyst til å bli ferdig med det, ha varme i magen (hørte jeg rødvinstoddy?) og ha fokus på å flørt og moro, og helst finne den jeg leter etter. Derfor er jeg villig til å la penger være penger inntil smertegrensen. (Er det noen sukkerfolk på jakt etter bolig eller utleieobjekt på Fagerborg, ligger den under kjøp og salg her - Jeg synes det er hyggeligere om sukkerfolk får prisavslag framfor at penga går til banken mens jeg venter).

Flere i samme situasjon? Eller som har føler ute i markedet? Er det lurt å vente, tro? Råd eller interesse mottas med takk.

PS. Beklager et innlegg som kanksje er litt på siden, men siden det går utover nattesøvnen håper jeg dere har meg unnskyldt.

Søndag

Siste svar fr. 23 nov. 2007 15:57 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym M.A.N.N.

Noe av det som ikke er så kult med å være single er jo hangover-dager. Som idag. Hvor man helst bare vil være naken under dyna og ha en god rompe å krype inntil. Og en hel kropp å beføle..... . Så tar det ene det andre. AAAAGGGHHHHHH!

Ta deg tid til å lese dette.

Bare på SiV (Sentralsykehuset i Vestfold) kommer det inn gjennomsnittlig 5
personer i døgnet som resultat av hjerneslag.

Hjerneslag er forøvrig tredje største dødsårsak i Norge, og rammer i alle
aldre, selv om eldre er overrepresentert.

Under en fest snublet en jente- Ingrid - og falt. Hun forsikret alle at
hun hadde det bra (de tilbød seg å ringe lege) og bare hadde snublet i en
stein for hun hadde nye sko.
De hjalp henne å ordne seg og ga henne en ny tallerken mat - og selv om
hun virket litt rystet, fortsatte Ingrid å more seg resten av kvelden.

Ingrids mann ringte senere og fortalte at hans kone hadde blitt kjørt til
sykehuset. Kl 6:00 var hun død.

Hun hadde fått et slag på festen - dersom man hadde visst hvordan man
kjenner igjen tegnene på slag, hadde kanskje Ingrid fortsatt vært i live
i dag.

DET TAR BARE NOEN MINUTTER Å LESE DETTE
En nevrolog sier at hvis han får i hendene en slagpasient innen 3 timer
kan han totalt heve effekten av slaget... totalt! Han sier at det vriene
og vanskelige er å kjenne igjen et slag, få det diagnostiserert og få
pasienten til lege innen 3 timer.

Å KJENNE IGJEN ET SLAG
Nå sier legene at alle kan lære seg å kjenne igjen et slag gjennom å
stille tre enkle spørsmål:

1. * Be personen om å LE.
2. * Be personen om å LØFTE BEGGE ARMENE.
3. * Be personen om å SI EN ENKEL SETNING (sammenhengende)
(f.eks ...Solen skinner idag).
Om personen har problemer med noen av disse oppgavene ring snarest 113 og
beskriv symptomene.

Huff å huff....mye greier med disse bursdagene. Nå har jeg holdt på med kakebaking og kakepynting i kveld....skikkelig kjedelig, og føler meg absolutt ikke mandig når jeg står her. Begynner egentlig å bli lei av å være halvt (kvinne) hehe. Smelt sammen en sjokoladekake i langpanne og en bløtkake med marsipanlokk. Lurer litt på hva jeg skal servere til middag i morra da...finner det nok ut i løpet av kvelden....Godt det bare er en gang i året, har klart å samle bursdagene til ungene temmelig nærme hverandre.

Har et par spørsmål til mine med-sukrede venner her inne, glad for alle svar :) Anonyme også :)

1 : Når det gjelder ens egne barn. Hvor ligger dere hen sånn prismessig?
Hva kjøpte dere ifjor, og hva blir det under treet iår ? (Bør vel svare anonymt her om en har STORE barn :)))
Går dere sammen om gaver enten med x eller noen andre i familien?

2 : Søsken, nieser & nevøer. Hvor mye bruker dere her ? Kunne vært intressant å hørt
hvordan det gjøres fra Nord til Sør her i landet :))

3 : Hva kjøper dere til foreldre ???

4 : Om dere ikke har barn eller søsken, hvem søren får gave da ???? (Tullaaaaaaaaaa :))))

Syns det hadde vært både gøy & intressant og sett hva andre praktiserer, og hva dere tenker ... :))

Kloke ord

Siste svar fr. 23 nov. 2007 00:42 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Forelsket

Det er den draumen me ber på - at noko vedunderleg skal skje
at det må skje - at tidi skal åpna seg
at hjarta skal åpna seg - at dører skal åpna seg
at berget skal åpna seg - at kjelder skal springa
at draumen skal åpna seg
at me ei morgon stund skal glida inn
på ein våg me ikkje har visst om

(Olav H. Hauge)

har lyst å skrive litt om mine erfaringer etter ca. 2 mnd som nettdater.
Kanskje først noen fakta: Etter ørten brev fram og tilbake, ørten til damer jeg har lyst å skrive med(uten å få svar)
er mitt sørgelige resultat 0.0 dater.
Ja kankje er jeg for utålmodig... Kanskje er jeg for rask m å invitere på middag. Kanskje er jeg ingen drømmemann.
Jeg vet ikke.
Føler nok, altfor ofte, at jeg skriver på autopilot.
Har ikke vært modig nok å legge inn et bilde.Men tror på noen måter, det kunne være bedre, hvis alle var uten bilde..Ja!
Vel alle disse sørgelige fakta, burde vel ikke være noen overraskelse for meg.
I det virkelige liv! er jeg nok? for sjenert og sky.
Hvorfor skulle jeg ha bedre treff på nettet enn i det virkelige liv?

Farer med natadting? Javisst.
tror at muligheten for, ganske anonymt, å kunne skrive til så mange, kan være forvirrende og muligens bidra til
større usikkerhet. Har hørt fine historier om folk som fant lykken! -bra er det.
Men har hørt mindre om de som gav opp..ja.
Hm dette innlegget kan vel av noen tolkes som et forsøk på å styrke mine aksjer.
Hvis så--bra er det.
Nok dill fra meg.

Lars


Hva er årsaken til at nesten ingen tør stå ved det de skriver og velger å være anonym i sine innlegg?

Er det fordi du ikke vil at dine egentlige meninger/holdninger/ytringer assosieres med din profil og at profilen skal fungere som et glansbilde av hvem du vil at vi skal _tro_ du er, fremfor hvem du _faktisk_ er?

Spørsmålet kan kanskje virke litt fordømmende, men poenget er at slik kamuflasje av seg selv og sine meninger bare vil fortsette i et eventuelt forhold og er det virkelig slik dere vil ha det? Dere lurer jo både dere selv og partneren. Selvsikkerhet mener mange er vigtigt, men er ikke selvsikkerhet å turde stå for det man gjør og sier?

Jeg er nok bare veldig naiv, men jeg hadde trodd at nettdating kunne hatt den fordel at man kan lære noe om personen før man går ut og ikke bare bli servert en rekke løgne.

Fra tid til annen kommer det tråder som omhandler det å ikke få nok meldinger og nok kontakt . Siden disse trådene sjelden bidrar til noe positivt så pleier vi å slette dem. Det generelle svaret på denne problemstillingen er at hvis man sikter lavt så blir det mye respons og sikter man høyt så blir det mindre (naturlig nok). De fleste liker å sammenligne den nye med det beste av det man har hatt før. Dette kan være vanskelig å oppnå, og som oftest umulig hvis alt skal være bedre.

Men ting tar jo også litt tid og det er viktig å huske..Sukker er en tjeneste som reduserer gambling preget ved datingen ved at man får innblikk i en mange viktige områder. Formålet med dette er å la være å bruke den neste måneden med en som ikke passer spesielt bra og heller vente til en mer sannsynlig livsledsager dukker opp. Dette føler vi det er behov for i dag da det ikke er uvanlig med 10-50 partnere før man finner en man vil slå seg til ro med.. :)

Fritekstsøk

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Pedro

Hvor har det blitt av fritekstsøket i avansert matchsøk?

Onsdag 21.11.07 var det artikkel i Dagbladet(s.60), om single mødre som søker kjæreste.

Dagligleder for organisasjonen Barnevakten hevder bla. at hun synes det er betenkelig at barn er med i en prosess for å finne en kjæreste for mor.Og at det er et for stort ansvar for et barn.Hun sier også barna kan få skyldfølelse dersom forholdet de var med å velge ikke gikk bra.(Ikke sitat, men innholdsmessig gjennfortalt)

Mulig det kan være av underholdings faktor men hva med konskvensen for de innvolverte, da tenker jeg barna.....som i fleste tilfeller er uerfarne og ikke tenker over dette...Og som i mitt hode ikke er i stand til gjøre slike valg....og ikke bør utsettes for det.

Har også hørt om mødre og fedre som har tatt med seg barn på date, helt i starfasen. Har til og med kommet frem under skriverier her inne.
Jeg kan ikke med min beste vilje forstå hvordan man kan tenke det er greit å ta med seg barn på date....

Fatter og begriper ikke hvorfor det er så mange anonyme profiler på sukker!
En ting er at det ikke er bilde, men profilteksten forteller jo ingen ting om vedkommende!
Ikke er det fyllt ut på hva de søker, og ingen beskrivelse av dem selv. Merker selv når jeg ser sånne profiler at jeg mister interessen, og blar videre.
En annen ting er at når noen først legger ut et bilde så forteller bilde ingen verdens ting! En prikk i det fjerne, eller bilde av motorsykkelen event. bilen. Solbriller er vel heller ikke noe sjakktrekk spør du meg. Har på følelsen at man har noe å skjule..
Og alle naturbildene.. Skulle tro det var utlyst en konkuranse i billedkunst...!

Bør ikke denne taes med en klype salt? Jeg mener, hvis jeg sier i profilen min at jeg f. eks er sta, så blir jeg spleiset med ei som er sta. Det lukter jo skandale lang vei. Dette samme gjelder f. eks. ubesluttsom. To ubesluttsomme på date? Der skulle jeg likt å vært. En bedre match ville jo vært "ubesluttsom" med "ansvarsfull og tar avgjørelser". Eller har sukker tatt hensyn til slikt i matchingen sin?