Sukkerforum

Hva tenker mannen når jenta sier: Nå må vi sette oss ned å prate alvorlig sammen fordi det er viktig.
Hva tenker mannen når jenta sier: Jammen jeg er jo pms og da er jeg jo morragretten, det vet du da!
Hva tenker mannen når jenta sier: Jeg er kåt...
Hva tenker mannen når jenta sier: Jeg kan ikke gå på stranda i dag fordi jeg ser ikke ut på håret!
Hva tenker mannen når jenta sier: Jeg har kjøpt billetter og booket hotell til oss i København til helga.

Hva lurer vi jenter på i forhold til menn og deres tanker og følelser? Eller bare går vi ut fra at menn ikke tenker så bra som oss? :-)

Nå skal jeg flytte.........og hver gang jeg flytter så finner jeg alltid en haug med ledninger av alle slag.
En ledning her og en der, så jeg har samlet dem og flyttet med meg, for det kan jo hende at jeg trenger dem.
Men jeg vet jo ikke hva slags ledninger det er, og hva de skal brukes til !!!!!!!
Hva gjør man med et slikt problem?
Og hvor kommer alle disse ledningene i fra?
Vel det er jo egentlig ikke et problem da, men jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med dem hehehe, og så er de blitt så mange.
Mystisk...........

Er det virkelig sånn at alle damer i hele verden digger å gå tur i skog og mark?

Jeg synes det er helt bånn!

Ja, det er spørsmålet mitt, har sett rundt på mange kvinnelige profiler. Og da får jeg et inntrykk av at mange er utrolig aktive, som gjør ditt og datt, reiser, driver sport, mega aktiviteter og konstant sosial omgang med andre mennesker. Er folk her virkelig så aktive altså? :) Jeg mener, hvis man er så mye ute og fester og er aktiv, da treffer jo man egentlig massevis med folk, og teoretisk trenger man egentlig ikke sukker.no for å finne seg en rimelig og grei partner, eller hva? Eller er disse egentlig mega aktive ute, men unngår all kontakt med andre mennesker i omgivelsen? Nei, det kan da ikke stemme hehe, hmm? Så hvis man er skikkelig sosial og aktiv, men ikke klarer å finne noen matchende gutter (som jeg vil tro også er aktive og sosiale) der ute, blir det noe bedre fangst på sukker.no da? Jeg kan skjønne hvis disse kvinnene egentlig vil ha roligere personer og ikke wild-party-animals, men neida, de vil også ha skikkelig aktive og good-looking gutter med visse 'superman' egenskaper hehe.
Eller er det rett og slett bare den simpleste årsaken, at man overdriver i profilen sin, for å se rimelig aktivt ut, men er egentlig mer av det motsatte? Jeg får dette ikke helt til å rime noen ganger :) Bare for å lufte mine tanker litt hehe.

Hei, jeg synes selv jeg har et problem - eller flere problemer. I en alder av 18 har jeg verken hatt kjæreste eller noen gang kysset med noen. Er nok jomfru på alle mulige måter, dette kan nok skyldes at jeg tidligere har blitt ertet (vet ikke helt om jeg kan si jeg har blitt mobbet, men jeg har hvertfall opplevd det som et problem) og satt utenfor de store gruppene, dette har ført til at jeg har en liten selvtillit. Jeg klarer knapt å holde øyekontakt med jenter, selv om jeg kjenner dem. De jentene jeg kjenner, kjenner jeg på grunn av skole eller jobb. Jeg kan kun huske å ha vært forelsket en gang, det var tidlig på barneskolen, og jeg har aldri fått en lignende følelse igjen.

Jeg trodde kanskje det skulle bli litt lettere med sukker og er til og med superbruker, men det viste seg å være feil. Så mange pene, søte jenter og gode personligheter - ingen personer jeg er villig til å skuffe med håpløse, usikre meg som ikke har noen erfaring i det hele tatt - i en alder av 18 år! Jeg føler ikke at jeg har noe å bidra med, så profilen min er ikke så innholdsrik.

Jeg er en som vil at jentene skal ta kontakt og det har kun skjedd en gang, men nå er hun verken på sukker.no og jeg har heller ikke sett henne mye på msn i det siste, dessuten føler jeg kontakten har dødd litt ut.

Å ta kontakt selv med andre brukere er jeg altfor redd for.

Det jeg tror blant annet gjør kontakt vanskelig for meg er at når de fleste jenter skal skrive opp drømmemannen sin, skriver de at de vil ha sterke (er ikke sterk), høye kjekke menn som er selvsikre og har humor, jeg har ikke selvtilliten til å mene at jeg er noen av delene.

Jeg er vel heller ikke veldig heldig utseendemessig og puberteten min kom veldig sent. Mote er noe jeg ikke har peiling på og vil ikke en gang gå inn i en klesbutikk alene.

Noen som har tips, råd, gode ord på veien?

Hva snakker man IKKE om på den første daten? Eller er det lov til og prate om "alt".
Noen som har lyst til og dele erfaringer, gode og dårlige ?

Det er litt kjedelig å sitte hjemme uten barnevakt,når jeg får lyst å dra til byen å se på livet! Men jeg klager ikke her er mye gøy å lese på sukker! Barna sover så jeg kan i alle fall snike meg ut i hagen! Ha en super sommerkveld!:))

heisan er det noen koselige menn her da, eg håper det

Hvor mange arbeiderpartier har vi i dette landet?

Jeg forstod først etter at jeg begynte å titte på forumet her, at jeg blir satt i en eller annen rar bås fordi jeg har en katt. Jeg har liksom ikke helt skjønt det der, hva er det med kvinnelige katteeiere som får håret til å stritte hos noen av dere menn?
Ville det ha vært bedre om jeg hadde en hund? Eller et marsvin? Eller en gullfisk? Eller en papegøye? Eller en tarantella?

Nysgjerrig...
;-)

Hei på dere , nå har jeg truffet en mann som tiltaler meg på de fleste måter. Han er snill, generøs, komuniserer godt er romantisk og kosete, ja alt er liksom riktig, men jeg er skrekkslagen! Han er nok litt i ivrigste laget, og da blir jeg reservert... det kan gå litt for fort i svingrne! Jeg synes man må gi hverandre tid, men denne har litt vanskelig for akkurat det, samtidig har jeg ikke lyst å kutt før vi har blitt bedre kjent. Hva gjør man? Det er jo ikke mye å være redd for, men jeg har jo tatt feil før... Har ikke lyst til å bomme igjen...Tenk om dette er den rette og jeg ikke tør å finne det ut!?

Føler meg ung og sprek til sinns, men jammen er ikke over 90% av mine beste matcher damer som er minst ti år eldre enn meg............

Kanskje vi kan avlyse myten om at det bare er eldre menn som søker yngre damer. Tror jammen ikke damene er noe annerledes når de kommer opp mot de femti...

???

Siste svar fr. 1 aug. 2008 01:14 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym xxx

hvordan kan jeg se et profil flere ganger uten at han vet at jeg ser på dette .?

Siden det er varmt...og mange er hete - både i uttalelser og annet...*ler*, bestemte jeg meg for å lage Sukkerforums lille Siste nytt i Sommervarmen. ;-))

Har dere noe spennende, noe morsomt...noe rart å komme med? Shoot! ;ø)
Spre litt glede, folkens...litt humor og en sval bris. :o)) Det er deilig i sommervarmen.

;o))

Har du sagt ja til noe spesielt i det siste?

Nokon sporty sukkerfolk som har lyst til å treffes på fjellet i helga og høre på musikk? Sjekk vinjerock.no
Sjåast:)

Kan noen holde meg med selskap?? Jeg hater lyn og torden og det høres jo ut som om himmelen har tenkt til å falle ned her!!!

Jeg liker tordenvær..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Knut

Men skjønner dere som ikke liker det. Hva skal til for å trøste?

Noen som har noen gode forslag til åpningsreplikker for å rett og slett få svar tilbake ?

Jeg har forsøkt en del med bare helt enkle som "hei, heisann, hvordan står det til, osv"

Disse virker kanskje på 1 /50..

Så har jeg prøvd en del med litt lengre tekster der jeg skriver en liten kort tekst om hvem jeg er og hva jeg ønsker og hvorfor jeg tok kontakt med akkurat denne personen..

Dette virker bedre, gjerne 10/50..

Nå er jeg på jakt etter "den perfekte åpningsreplikk" som gir iallefall 25/50.. Noen som har en slik en ? :)
Eller en god en iallefall :)

Og dere jenter er litt slakke med å ta kontakt først..

Jeg tror dette kan ha seg med at slike nettsteder som dette er undertallig på damer, og at guttene prøver og prøver for harde livet og postkassa hoper seg opp med masse dårlige sjekketriks.
Hva synes dere damer at skal til på en første kontaktmail for at dere skal svare ?` (ser det er mange av dere som ikke gidder se på profilen engang så da regner jeg med at det er noe i kontaktmailen som rett og slett er avgjørende)

Håper på mange svar :o)

Kjærlighet?

Siste svar ti. 29 juli 2008 15:53 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukkrates

Hva er kjærlighet etter Wittgensteins tese om umuligheten av et privat språk? Hvis du ikke har en utenom-språklig tilgang til ditt indre så kan du jo ikke være sikker på om det er kjærlighet du føler, kanskje det bare er det samme som når andre mennesker spiser vafler? Hva vil det si å spille et kjærlighets-språkspill? Blir det bare den sosiale bruken som blir retningsgivende? Du bruker ordene som man gjør når man kulturelt sett er forelsket, da er man forelsket? Man å rett og slett oppføre seg som om man er forelsket, ta en Tom Hanks? Hmmm... Noen som vet?

Feriesprell

Siste svar ti. 29 juli 2008 13:58 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym chandler77

Mens sjefen er borte danser de ansatte på bordet...Er det lov til å bølle litt med sjefen i vedkommendes fravær, som f.eks å skifte ut veggkalenderen, bytte på plass for pyntegjenstander på kontoret osv? Og finnes det andre morsomme ting man kan gjøre som er rimelig harmløst? ;) Forslag tas imot med takk og glimt i øyet;)

...at det ser ut til å bo så mange kjekke mannfolk rundt Drammen? Hvor går man ut i Drammen når man vil treffe de mellom 30 og 40? Bør jeg flytte kanskje ;)

Hei

Hva skjer? Jeg åpner en chatteside, ingen svarer, trykker på krysse i høyre hjørnet, åpner en ny, da får jeg beskjeden "du er opptatt i en annen chat vennligst lukk den før du begynner på en ny"? Hvordan gjør jeg det?

Jeg vil opprette denne tråden som en "bli glad" tråd der alle som begynner miste håpet kan få inspirasjon!

Jeg kom idag tilfeldigvis i kontakt med mine nye naboer. Forelsket som de var spurte jeg hvordan de traff hverandre...de så lurt på hverandre å sa; "På nett..." - De fortalte en kjempekoselig historie om hvordan de tilfeldig så hverandre her inne...hun i oslo, han i bergen...tok ikke lang tid før samboerskap og forlovelse!
De sa at helt fra starten av bare visste de at de hadde funnet partneren i sittt liv.

Jeg vet om enda en slik nettdate suksesshistorie og det gjør meg glad og full av håp når jeg ser hvor fint de har det sammen!

Vet du om noen suksesshistorier? Del den med oss som til tider har mistet litt håpet.

Har av og til fått høre at kjemien mangler, at en ønsker god kjemi, kjemien mellom oss er ikke der, osv..

Så jenter;
Hva er kjemi?
Hender det at dere bruker uttrykket kjemi for å dekke over det som er den egentlige grunnen til et avslag?

Virker som jeg er en magnet for halvnakne duller med "kyssemunn og dådyrblikk" med så godt som tom profiltekst skrevet med mer eller mindre god engelsk, og som sender meg intetsigende meldinger med "Hello" og "How do you do".

Jeg gidder ikke svare slike, sletter meldingene øyeblikkelig og flagger personen med svart hjerter. Det at jeg så ikke svarer vil i neste omgang straffe meg med utestengelse fra svargaranti listen.

Jeg har valgt å stå på svargarantilisten for å signalisere at jeg er en person som tar meg bryet med å svare SERIØSE folk.

Er det mulig å endre svargaranti systemet, slik at svargarantien kun gjelder overfor andre som selv står på svargarantilisten? Blir for dumt hvis vi skal bli straffet med utestengelse fra listen fordi vi ikke gidder svare på tullemeldinger fra useriøse lykkejægere/pornoduller. (Disse tar seg som regel ikke bryet med å melde seg på svargarantilisten)

Jeg har meldt meg av listen, og kommer ikke til å melde meg på før foreslåtte endring er iverksatt.

Jeg tar meg den friheten å duplisere tråden til Zitelle, men selvfølgelig med motsatt fortegn!:-)

Hva tenker jenta når mannen sier: Nå må vi sette oss ned å prate alvorlig sammen fordi det er viktig.
Hva tenker jenta når mannen sier: Jeg vet at du har PMS, men dette er for drøyt...
Hva tenker jenta når mannen sier:Jeg er kåt...
Hva tenker jenta når mannen sier: Jeg har rett og slett ikke lyst til å finne på noe i dag, jeg vil heller bare være hjemme med deg
Hva tenker jenta når mannen sier: Jeg har kjøpt billetter og booket hotell til oss i København til helga.
Hva tenker jenta når mannen sier: Nei, rumpa di ser ikke feit ut i den buksa!

Jeg skriver dette spørsmålet til jentene her inne, for det er nå en gang slik at det er de jeg har interesse av!:-) Men for alt jeg vet så er det likedann den andre veien.

Nå har jeg vært medlem her inne i et par uker, og iløpet av den tiden så har jeg hatt noen veldig hyggelige prater med en del jenter her, uten at det har kommet noe mer ut av det. hvertfall ikke enda!:-)
Jeg har også fått noen avslag fra jenter jeg har sendt meldinger til, og det er jo selvfølgelig greit. men så er det noen jenter her inne som ikke en gang svarer på meldinger, eller tar seg "bryet" med å stikke innom profilen min etter at jeg har sendt en melding...

Det er her jeg begynner å lure... Sukker har jo lagt det opp såpass greit at hvis man ikke er interesert i en person som sender melding til en, så kan man høflig og greit avise denne personen med et par museklikk. Så det jeg naturligvis lurer på, er hvorfor gjør dere ikke det? Jeg synes faktisk det er litt hyggelig at den jenta jeg har sendt en melding til faktisk tar seg det "bryet" med å avise meg slik. For meg så viser det at selv om hun ikke synes jeg er noe for henne, så er hun i det minste en såpass hyggelig person, at hun sier ifra!:-)

Håper ikke noen tar det ille opp, jeg er ikke ute etter en krangel, jeg er bare nyskjerrig på hvorfor dere gjør det slik dere gjør det!:-)
Og før noen spør, så kan jeg fortelle at nei, ingen av meldingene jeg har sendt ut har inneholdt noen form for ufinheter, verkien i språk eller anntydninger!:-o)
Håper dere alle har en fin dag!:-)

Mvh

T

Helt ny her, men har et par spørsmål.:

Hvordan fugerer svarte hjerter? Har aldri vært borti dem.

Og profiler uten bilder, eller album, hva venter de av respons?

Jepp som overskriften sier,,,skal noen det,,,Zakken f.eks.???

Det kommer en sukkerfest om ikke så lenge ..
Har dere sjekke replikkene i orden ??? her er non forslag til gutta , om det funker skal jeg ikke garantere... ;oP


1) Døhh ehh, jeg har nettopp rydda hyb'ern og lurer på om du har lyst til å komme opp å rote litt???

2) jeg må ha fått sukker i øyet, eller så er det bare du som er så søt!

3) Jeg har mista kosebamsen min, vil du ligge med meg i natt?

4) Kom å sett deg på fanget mitt, så ser vi hva som dukker opp;)

5) Jeg er snekker og har godt betalt, la meg høvle over deg.

6) Har du et plaster? Jeg slo meg da jeg falt pladask for deg!

7) Tror du på kjærlighet ved første blikk, eller skal jeg gå forbi en gang til?

Noen som har andre forslag ???
Kos dere i sommer varmen ... det blir bare varmere fremover :oD

nettflørt sverige

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym hoho

hei

er det noen som har et tips på nettstedet ala sukker.no som er for sverige?
har alltid likt svenske jenter - og det er jo kjedelig å utelate dem fra søket

Hei!

Har i dag blitt Superbruker! Hva vil det si? Har jeg nå blitt en av de supre brukerne av Sukker? Blir det nå lettere å få kontakt med jenter her inne kanskje? Har med stor interesse kikket på innleggene som er skrevet her i diskusjonsforumet. Dere skriver om kravstore jenter og gutter. Om kjekke gutter som bare er ute etter sex. Om at folk på Sukker bare vil ha pene, slanke og flotte emner. Jeg har irritert meg mye over jenter som tilsynelatende bare er ute etter den kjekkeste gutten (Han har type) Og han skal selvfølgelig ha en Audi Q7, Windy 9600 på brygga og ett flott hus, gjerne helt nedbetalt. Men etter mange diskusjoner med venner har jeg vel kommet frem til ( med MYE godvilje) at jenter BARE vil ha den kjekkeste gutten. Håper å tror det ihvertfall for jeg merker fort om ei jente bare er ute etter lommeboka mi. De skygger jeg fort unna. Men kjekk? Der har jeg desverre ett problem, siden det ikke var den køen jeg stilte meg opp i når jeg kom til verden. Har alltid tenkt at jenter vil ha en som er "kjekk" på innsiden og synes selv at jeg scorer bra på det området. Men hvorfor får jeg så liten respons hos jenter her inne da? Jo kjekk var det. "Jenter vil ha en gutt som de kan vise frem til venninene sine de", tenkte jeg. Jenter vil ha en som er kjekk, sånn er det bare. Okay tenker jeg. Er jeg noe bedre selv? Nei! Det er jo her noe av kjemien kommer inn i bildet! Jenta skal jo behage øyet! Jeg blir alltid glad og i godt humør når jeg ser noe vakkert, så ja, utseende har en del å si. Hva med meg selv da, tenkte jeg. Hadde noen kilo for mye og fikk aldri ett kompliment. Okay, jeg ser ikke bra ut. Hva kunne jeg gjøre med det? Begynnte å trene masse og gikk ned masse i vekt. Fikk masse komplimenter og begynnte å få sjangs på de jentene jeg var interessert i. Selv om jeg var akkurat den samme innvendig som før. Men det er kun IRL. Her på Sukker er det samme som det alltid har vært på nettet.

Fortsetter nedenfor...

Hei alle menn på sukker.
Bare et lite tips!!! Det er så mange av dere som ikke har lagt til et bilde av dere til profilen og mange har ikke skrevet et ord om dere selv eller hva dere ønsker her i livet. For oss jenter her inne blir det lite innteresant, og går da gjerne videre til andres profiler som det er skrevet og lagt til bilde. Kom igjen gutter, og skriv noen ord og last ned noen bolder av dere selv, så skal dere få se at det blir mere respons:-)))
Ha en flott dag.......

Det er mulig jeg stiller for store krav eller har for høye forventninger, men etter å ha vært snart 10 dager på sukker så har til sammen 23 mennesker vært innom profilen min. Dette er et lavt tall. Selv er jeg innom minst så mange profiler daglig, og jeg er bare én person. Jeg er superbruker, er ofte innom/pålogget, har merket folk som "interessant", har sendt ut noen meldinger, har en godt utfylt profil og et fyldig fotoalbum, som ingen ser på..

Så, hvorfor er så få innom profilen min? Har jeg valgt et dårlig kallenavn? Smiler jeg ikke bredt nok på profilbildet? Det er greit nok at jeg ikke har fått så mange meldinger/hjerter/whatever ennå, det kan jeg akseptere. Men at folk ikke en gang går inn på profilen min? Det forstår jeg ei.

I det siste synes jeg det har vært så mye snakk om mannen:
Gentleman
Gjerrige
Passe på kvinnen
Krever for mye

Hvordan mener vi damen:
Skal være overfor oss menn?
Oppfære seg overfære oss menn?
Tilføre oss menn?
Forventes det av damen?

hva er dette?

Jeg var på en særdeles hyggelig date med en mann for ikke så lenge siden, vi hadde en hyggelig tone, og alt gikk knirkefritt.
Vi spiste en bedre middag, han betalte, så kino, før han fulgte meg hjem. På veien gikk vi forbi et stort eiketre, og han bemerket at treet var usedvanlig flott.

Ved døren skulle jeg til å gi han en klem, og si farvel. Han derimot, spurte om å få være med inn på en kopp te eller en øl elle rnoe sånt. Kunne ikke skade tenkte jeg, og inviterte gentlemannen inn i mitt hjem. Jeg gikk for å lage en kopp te til oss, og da jeg kom tilbake satt han naken i sofaen.

Jeg ropte, mistet koppene i bakken, og ba han kle på seg. Han ønsket ikke dette, da han trivdes bedre uten klær. Etter en stund spurte han om vi kunne ha kysse, og jeg tenkte det ikke kunen skade.

Det endte med sex. tenkte at det ikke kunen skade heller. Så dro han hjem

Jaja, tenkte jeg.

Tre dager etterpå fant jeg en avsagd eie gren forran inngangen til huset mitt. Hva betyr dette?? Har han smittet meg med en sykdom tror dere?

Går utifra det kun er voksne mennesker her inne som ikke blir støtet av et slikt spørsmål.

Det jeg lurer på om damer forventer at vi menn skal gi oralsex ved første gang vi har sex?
Jeg spør fordi ei Sukkerpie ble sur fordi jeg ikke ville det første gangen. (Ikke blitt flere ganger :( ....

Er det blitt slik at oralsex er blitt obligatorisk del av forspillet?

Jeg forstår at ingen her kan svare på vegne av alle damer, men jeg lurer på hvilken oppfatning dere har om dette spørmål.

Og for å få en nøytral spørsmålstilling. Forventer mennene her inne at jenta skal ha oralsex med dere? Er det "mislykket" for dere hvis ikke?

Hei ærede forsamling.

Jeg tror det er svært mange som har innledet sexuelle forhold i alkoholpåvirket tilstand (noen ved hjelp av andre rusmidler, men la oss nå si alkohol for enkelthets skyld).

For meg (mann) har dette over år utviklet seg slik at jeg ikke lengre tør å invitere ei dame til sex uten først å være litt brisen. Dette er ærlig talt et problem.

Jeg lurer derfor på om det kan være interesse blandt sukkers brukere å starte et prosjekt med "gjensidig terapi", hvor vi øver på å ha sex med hverandre i edru tilstand. På den måten får vi omprogramert oss og får masse god sex i prosessen, samtidig som vi blir kjent med mange nye mennesker? Og kanskje treffer vi så vår drømmepartner i prosessen?

Gentlemannsfaktoren er det så som så med hos nordmenn. Kom nettop hjem fra ferie i det varme utland og kontrasten er stor mellom gutter på byen fra Oslo Vest og sydlendinger. På ferien har jeg blitt tilbudt drinker med den største selvfølgelighet. Her hjemme er tilbudet å drikke fra samme ølglass!

Traff en meget hyggelig mann fra Vestby, som var masse sammen oss på linedance campen. Fikk aldri sagt ha det eller takket for en hyggelig helg. Skulle gjerne ha snakket med han igjen. Vet noen hvem han kan være? Vi kalte han bare sombrero- mannen!!!!

Hei
Jeg sliter med å ta kontakt med folk.
Dette gjelder begge kjønn og aldersgrupper.
Er redd for å bli avvist og redd for å drite meg ut, samt redd for at motparten skal spørre meg om noe (for jeg har ikke noe å by på, gjør ikke noe, ikke noe å fortelle).
Har fått med meg det at en skal si hei eller lignende.
Og spørre om ting som ikke gir korte svar.

Kan noen hjelpe?

Jeg er så lei av alle kravene dere mannfolk kommer med, mange av dere sier det ikke rett ut. Men når jeg begynner å skrive med dere kommer det litt etter litt. Dere synes vi kvinner skal se pene ut, være sminket, ha pene negler, fint hår gjerne langt, vi skal være tilgjengelig for dere hele tiden, og huset skal være ryddig til enhver tid, og unga skal vi ordne alt med. Dere vil ha ei jente som er pen og har en "perfekt" kropp. Dette gjelder de fleste av dere. Mange av dere gidder ikke skrive å bli kjent med ei som kanskje ikke har pen kropp og pent utseende. Dere må tenke på hva som bor inni kvinnene oxo, for det er faktisk det dere skal leve med.
Tenk dere litt om og bli kjent med forskjellige typer kvinner, det kan være nettopp hu som du ikke vil skrive mere med pga utseendet som er din sjelevenn og den rette for deg.
Måtte bare få skrevet dette for jeg har mange venninder som er av samme oppfattning.
Skjerp dere sier jeg bare!!!!!

En del damer skriver at de ønsker seg det. Men hva innebærer det egentlig?

noe å le av i varmen?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mokkisen

hvor mange spiller på E6?
kan man score på et veddemål?
får gullfisker sølvmedalje?
hvor lander landeveier egentlig?
kan man kle seg med syltetøy?
er det liv på en kirkegård hvis det holdes en durabelig fest der?
hvor godt har de gærne det?
hva slags farge blir en smurf om du kvæler"n?
er folk som ser skrått på livet skeive?hvorfor er hester så harde å sitte på når de er fulle av høy?
he he.....dette synes jeg er morsomt i alle fall ;)

Gentlewomanfaktoren er det så som så med hos nordmenn. Kom nettop hjem fra ferie i det varme utland og kontrasten er stor mellom jenter på byen fra Oslo Vest og sydlendinger. På ferien har jeg blitt tilbudt drinker med den største selvfølgelighet. Her hjemme er tilbudet å drikke fra samme ølglass!

Først er jeg på fest hos et gift par som en slektning dro meg med til. Kona i huset, en ung (på min alder)og pen dame, legger an på meg hele kvelden, også mens mannen ser på. Det er en dobbeltseng i hele huset og mannen går og legger seg. Etter det gnir kona seg opp mot meg til min slektning og et par til skal gå og jeg bestemmer meg for å bli med dem... Da spør hun "Skal du gå?!" Virker som om hun ville ha meg med til sengs i samme dobbeltseng som mannen hennes... greit å ha et åpent forhold men, trekant? Muligens. Jeg syns det ble for sært for fort ihvertfall..

Deretter er jeg på kino med en gjeng og ei venninne som jeg vet har kjæreste/samboer som har vært ganske flørtete med meg lenge men, det har liksom ikke vært et tema pga. typen... Hun setter seg sammen med meg i kinosalen og typen hennes setter seg med en venninne av henne som hun tok med. De flørter heftig og denne venninnen av meg begynner å spørre meg om jeg har lyst til å holde meg sammen med henne osv. på en tur vi skal på senere...Jeg fikk omtrent litt åpent forhold / firkantvibber der også..

Er det noe som skjer når man passerer 30?
Er det tiden som har endret seg?

Har inntrykk av at flere av de kjekkeste gutta her kun er ute etter sex. Og de som virker som "kjærestetyper" ofte ser ganske kjedelige og mindre attraktive ut. Både de kjekke som kun er ute etter sex og de kjedelige minde attraktive ordentlige typene er uinteressante for min del! Bakgrunnen for denne uttalelsen er at jeg har noen relativt kjekke kompiser her som har feid over flere sukkerdamer. Noen av de har til og med satt opp ønske om langvarig forhold.
Begynner å miste troen på at sukker er stedet å treffe noen som er virkelig bra..

Noen andre som har noen synspunkter?