Sukkerforum

Hmm en mann dukket opp ?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Si det?

I mine matcher ??! Har han haket av seg selv som dame eller ser damen ut som en mann? Ikke godt å si ;o)) Jeg vil bare ha en dame jeg.... Fortrinnsvis en som ikke kan forveksles med en mann, med god margin ;o)

Hei!
Vi har nettopp fått høre fra noen på Sukker at det ikke var satt opp noen Sukkerforestilling da de kom for å kjøpe billetter til kinoen i Bergen!
Dette har sin naturlige årsak ettersom man kjøper billetter på vanlig måte som alle andre. Forskjellen er at vi kjøper dem først og fyller opp bakfra! Altså, hvis folk fra Sukker ikke fyller opp hele salen så vil det også være andre som sitter foran.
Kinosjefene i Bergen, Stavanger og Trondheim har nå innformert sine selgere om hvilke kinoer som folk fra Sukker skal samles på.
For ordens skyld kan det være lurt å huske disse forestillingen selv hvis noen selgere roter:

Mamma Mia singelparty i Bergen:
Lørdag 6. september skal vi ha Mamma Mia sing-along-kino på Konsert Paleet med fest på Cafe Opera i Bergen.
Vi møtes først til vorspiel i annen etasje på Kafeen kl. 19, før vi går bort til Konsert Paleet og ser på Mamma Mia ca. kl 20.30. Vi fortsetter deretter på Cafe Opera.

Festen er gratis, men billetter til forestillingen som begynner 21.15 (sal KP2) må bestilles av hver enkelt person før på normal måte fra og med onsdagen når billettene legges ut. Det er begrenset med plasser på kinoen så vær tidlig ute.

Mamma Mia singelpub i Trondheim:
Lørdag 6. september skal vi ha Mamma Mia sing-along-kino på Trondheim kino med samling i Kjelleren på Olavs Pub før og etter forestillingen. For de som ikke vet hvor Olavs pub ligger så er det på, Cicignons plass.
Vi starter med vorspielet kl. 19.30, før vi går bort til Trondheim kino og ser på Mamma Mia som begynner 21.00 (sal 6). Når filmen er ferdig fortsetter vi på Olavs Pub.

Festen er gratis, men billetter til forestillingen må bestilles av hver enkelt person før på normal måte fra og med onsdagen når billettene legges ut. Det er begrenset med plasser på kinoen så vær tidlig ute.

Mamma Mia singelpub i Stavanger:
Lørdag 6. september skal vi ha Mamma Mia sing-along-kino på Stavanger kino med samling på Newsman før forestillingen og Arkivet nattbar etterpå..
Vi starter med vorspielet kl. 19.30 på Newman der man får god pris på øl hvis man sier man er fra Sukker. kl 21.00 må vi ha kommet oss inn på Stavanger kino for å se Mamma Mia. Når filmen er ferdig samles vi på Arkivet nattbar.

Festen er gratis, men billetter til forestillingen må bestilles av hver enkelt person før på normal måte fra og med torsdagen når billettene legges ut (forestilling kl 21.00 Sal 2 Luksussalen). Det er begrenset med plasser på kinoen så vær tidlig ute.

Hvor mye penger det vanlig å gi per hode til konfirmasjon? Hva gir besteforeldre? Hva gir tanter og onkler? Moren min ville gi 10.000 til sitt barnebarn. Jeg synes det høres veldig mye ut.... Eller er det vanlig? Og hva med tanter? Hvor legger dere lista?

Hvorfor er det slik at når du sier til meg: "Jeg er lei av jobben min", så er det egentlig feil å svare: "Vel, vi må alle jobbe" eller "Bytt jobb, da vel"...?

Hvoror er det riktig å svare: "Uff da, har du kjipe kolleger?" eller "Ja, jeg har det slik mange ganger selv også..."?

Hei, lurer på om det er noen menn som bor i Trøndelag og som kan fransk? Det hadde vært fint å bli kjent med deg. :-) Je continue en francais. Fais moi signe si tu es un homme qui parle francais, et je serai tres contente.
A bientot!

une francaise qui vit a Trondheim

Hva er det med damer når menn dominerer syter å klager dem at dem er undertrykket...
Hva er det med damer når damer dominerer da bryr dem seg fint lite om menn? Prøver dem å hevde/heve seg på de områdene? Gir det et slags vellbehag?
Hvor er folkene som jobber for at mennenes likestillingskraft?

Hva er det med situasjoner i forhold (sammen, samboer, gift, annet), si det skal kjøpes en ting, damen har bestemt seg, spør mannen, mannen sier sitt også avslutter damen med å si, samme hva du sier så gjør vi som jeg har bestemt?

Hva er det med damer når det er fine/lett kledde/nakne/sexy jenter tilstede i form av tv eller irl, de skal liksom skygge unna slikt at menn ikke får se, eller bemerke at dem ikke liker det eller det beste av alt når dem skal holde foran øynene?

Hva er det med damer når dem ser fine, lett kledde, nakne sexy menn tilstede i form av tv eller irl, da skal det liksom helt greit at dem titter og tenker dem dem måtte ønske? Dem blir sure å irriterte viss menn forstyrrer dem, selv minimalt enn som oppforbi?

Hva er det med damer som klager på menn som må jobbe overtid og slikt? Når det er dem som bruker de meste pengene en tjener?

Hva er det med damer som klager over at dem er for lite med mannen sin? Når dem selv mener og forlanger at dem skal ha jente kvelder, jente turer, foreninger, jente tv kvelder?

Jenter kom med slike gutte ting, få det på banen, slikt lager diskusjoner, meningsutveklslinger, oppfattelser, oppklaringer..etc

Hva er det med damer og rumpene deres?
De tar på rumpene ganske ofte, holder på på den når dem prater og står i ro? Går å tar seg på rumpen?

Hva er det med damer og puppene?
De går å ser ned på puppene ganske ofte, gående og stående, ja alle situasjoner?

Er dere i det hele tatt innom profiler som ikke har profil bildet? For meg så er det uinterresant. Jeg klikker aldri på dem selv om de står 99% sjanse mellom oss liksom. Fordi jeg synes det blir alt for anonym, man må jo ha et bilde, trenger ikke være så perfekt, men et bilde av seg selv. Hva synes dere?

Tomme profiler

Siste svar to. 4 sep. 2008 20:27 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym sweetchili

Profilene uten tekst eller bilde, og minimalt med opplysninger ellers, hva er de? Bare kikkere, folk som er trege til å legge ut info, eller folk som vil se profilen din uten å bli sett selv? Synes det er mest ålreit at folk viser fjeset sitt når de har vært innom.

Får du mange besøk fra anonyme?

Hygiene

Siste svar to. 4 sep. 2008 18:59 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym åge

Hei
Sleng deg på, du har noe å komme med

Noen som skal på singelparty i Bergen 6. september? Endelig skjer det noe på denne kanten av landet også :)

Synes det er ganske utrolig at mange her inne kjører med 2 forskjellige profiler.
Dette er i min bok ikke særlig ærlig dersom man er ute etter å treffe noen.
Det er jo gjerne også de som ønsker langvarige forhold hvor jeg har oppdaget dette.
Hadde nok vært bedre "og sagt det som det er" da og søkt etter kortere forhold (for det er jo det det vil bli...)
Da jeg er av arten hankjønn - er det kun kvinner jeg har sett dette hos.....
Litt skuffet!

Fikk en som lød: "HEI! jeg kan være drømmekjæresten din om vi bytter på å vaske doen, knusekos fra Kristiansand"

Jeg skrev: "Au!! *knus* Jeg kan bli med på bytting av dovask om du ikke klager på dosete ;)"

En annen en: "Hoppende komode søker slitent kaffebord!"

Jeg skrev: "Stressless i skinn selges billig;)"

andre?

er det flere enn meg som syns det er litt flaut å "møte" på kjentfolk inne på sukker?
jeg la merke til at 2 kollegaer av meg har vært inne på profilen min og kikket, og syns egentlig at det var litt flaut. syns nesten at det var litt frekt av de å lese det jeg hadde skrevet om meg selv når de visste hvem jeg var...

er det bare meg som føler det slik? setter pris på tilbakemeldinger :)

Trokke "Matchtallet" er helt i vater her på sukker. Hadde en "match" med ei på 97% en dag her, men da jeg bladde opp "matchtreet" var jo alle bladene svarte. Skjønte ikke stort av det. Men nå er matchen plutselig ned på "<70" og jeg kan ikke se profilen lengre:S Men vi skriver fortsatt sammen forde! Hadde heldigvis skrevet noen poster så hadde lagret nicket via inn/utboks. Og vi syns det er litt rart at vi ikke er over >70. Litt irritabelt når sånt skjer, hvertfall om jeg ikke kunne skrevet med personen! men takk for det.

Er løsningen egentlig bare dum? Er jo mange personer man tydeligvis ikke får se her på sukker, men at det skal rette deg lettere mot noen som passer deg, tror jeg ikke helt fungerer.

jeg lurer på en ting her hvorfor får jeg bare brev fra engelske jenter/damer når det står det på siden min att jeg ikke er intrisert i og få fra engelseke jenter/damer her. er dette for noe tull dette her da ? er alle jentene /damene her inne engelske eller? da gidder jeg ikke være her inne lenger vist det ikke finnes noen norske jenter/damer her inne som tør og ta kontakt med meg.nå på ca.1 måned har jeg fått 5 brev fra 5 engelske jenter/damer.

hilsen:TOR69

Hei,
det blir sikkert veldig bra, treffe nye mennesker og kanskje dukker det opp noen kjekke gutter også?? Kom igjen,meld dere på.

Har dere noen gode råd for hvordan komme seg unna en date som ikke stod til forventningene?

(Dette er kanskje en gjenganger der hverken bilde eller oppførsel var som forventet, personen var nok endel kilo tyngre enn på bilder - kroppslig fremtoning veldig forskjellig ut fra mine forventninger og jeg likte han egentlig heller ikke...)

Hvordan komme seg unna viss man har avtalt å ta enn kopp kaffe, drikke vin eller i verste fall har avtalt noe som tar lengre tid?

hei dere

jeg så diskusjonen om beskjedenhet og kjærester, og lurer på noe som liknende... jeg er selv ateist, også lurer jeg litt på hvordan det da ville vært å være sammen med en kristen. kan jo være andre religioner også såklart, men siden det er flest kristne her i landet når det gjelder religiøse så er det vanligvis det man ser når man ser på profilene til folk.

noen her som har vært i et forhold med de forskjellene der, og kan fortelle litt om hvilke innvirkninger eller konsekvenser det fikk for forholdet? jeg tenker ikke da på de som er sånn semikristne og kanskje mer i nærheten av agnostikere, men de som er fult kristne (for å kalle det det)

takk for alle svar

Nok en date som hadde blitt en skuffelse unngått pga bilder andre legger ut av vedkommende som er nærmere sannheten enn de 5 år gamle greiene jeg ble servert :D

Noe å tenke på
http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/09/01/545395.html

Det morsomste var vel at en av sukker sine konkurrenter hadde bannerreklame rett over artikkelen....

Gjengangere!

Siste svar ti. 2 sep. 2008 15:03 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym kjøttmeis

Noen ganger har jeg lyst til å spørre de 20+ vakre jentene jeg har hatt på online lista mi til ENVHER tid de siste 2,5 årene om de virkelig ikke klarer å treffe noen som er "bra" nok for dem?

Positive fok til Rauland

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Ettersom vi nå vet det blir stappa fullt på Rauland så tar vi oss den frihet å oppfordre de positive, glade og eventyrlystne sjeler til å fylle de gjenværende plasser. Fjellturen skal være et kick og en deilig avkobling for kropp og sjel og da er det viktig at alle er åpne for dette!

Tidligere weekender har vist at det er mange herlige folk som deltar og denne gang har vi besluttet at alt, om mulig, skal bli enda bedre :)

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/08/31/545366.html

Regner med et lignende opplegg hadde fått sving på sakene, (ha ha, ordspill). En ting er sikkert, høye inngangspenger og lange avstander hadde nok ikke bremset interessen, ser for meg billetter til langt over pålydende på svartebørsen ;) :)

Neida, Ingen forumianere her, ingen fra sukker heller, de er på fest!! så da kan vel zitelle og nysgjerrig ha hele forumet for dere selv. Her kan alt få lov å skli ut i kveld.

Hva med å lage en haug med nye tråder, med alle mulige sprø temaer, med masse nye nick, bare for å fortelle de som er på Mona Lisa, at her har det vært liv å røre, og full oppblomstring i forum uten dem. At vi overhode ikke har savnet dem....sukk....tåre....Ehhh....vel.... det er stille her ja.......!!!!
Tror jeg synes det er best de er tilbake snart. De første kommer kanskje hjem om ikke altfor mange timer og gir oss litt action igjen??? håpefull :-))) Vi vil gjerne ha referat ja!!

Hei,

Var innom profilen til ei søt jente med langt brunt hår, hu var sånn passe høy også.
Også skriver hun dette i sin beskrivelse av sin "perfekte" partner:
"Høg, mørk og kjekk. Pene øyner, gjerne litt muskelløs. Må være til å stole på, omtenksom, god, snill og gjerne litt romantisk."

Altså, er det jeg som misforstår her? Ønsker hun en mann uten muskler?

Får håpe Knut Arild Hareide finner fram til hu dama her da :)

Mann!

Siste svar ma. 1 sep. 2008 16:02 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Organ

Jeg våger herved påstanden om at ekte MENN vet hvilken film dette utsagnet stammer fra, de som ikke vet, men som vil vite, har en grundig leksjon i Aphamale-ness i vente...

"I call him Stanley, after the power-drill, you know."

:-)

Jeg pleier å lese avisen hver dag. Internettutgaven sådan. Jeg liker å holde meg oppdatert på hva som skjer der ute. Det være seg hvor det er blitt krig, hvem som har drept hvem, hvilken 7/11 som ble ranet sist og hvilken politiker som nå har tråkket i salaten.

MEN, det som har slått meg nå i det siste, er en viss skremselspropaganda disse mediene våre driver med om dagen. Jeg nevner overskrifter i fleng: "du blir flådd", "disse bankene lurer deg", "boligmarkedet stuper", "dette gir deg kreft", "dette gjør deg feit", "trodde du dette var sunt? tro om igjen!" "sex, ikke så smart som du først trodde!" "disse landene bør du IKKE dra til".. og dette er bare overskrifter fra mandag i forrige uke. Det virker nesten som at dagens medier ser det som sin hovedoppgave å skremme. For det er jo et ubestridt faktum at redde folk kjøper. Masse! Vi drikker mer, røyker mer, kjøper mer mat, klær, aviser og gud vet hva. Det er rett og slett blitt penger å hente på å gjøre folket redde. Ting vi har trodd var sunt og derfor spist hele livet vårt gjør oss ikke bare feite, men vi kan dø av det. Vi kan få KREFT! Det er ikke lurt å grille, for da får vi kreft. vi kan heller ikke steke, for da kan vi også få kreft dersom maten blir stekt for lenge. Steker vi den for lite får vi E-coli og salmonella og det som verre er. Og hvis vi koker det så forvinner jo alle næringsstoffene. Alle sprøytestoffene gjør også at rå mat er ute av bildet. Men hva faen skal vi spise da???

Og hvor i alle dager skal vi kjøpe denne etter hvert så omstridte maten vår? Alle butikkene flår oss jo! noen butikker har billige grønnsaker, mens kjøtt og melkeprodukter er priset opp i skyene. Noen lover gull og grønne skoger med frukt og grønt garanti og noen har "alltid lave priser". Hver dag så leser vi i avisen at egentlig så er en del av disse billigkjedene utrolig dyre på veldig mye, og hvis vi skal få full uttelling for pengene våres, så må vi kjøpe frukt på Kiwi, "tørrfor" på Rema og melkeprodukter på Prix. Og pose bør vi helst klare oss uten, fordi at poser forurenser veldig!

på bakgrunn av masse skriving her på forumet
om manglende svar på mailer
ble det opprettet en liste med profilanter
som stiller med svargaranti

stadig oftere skrives det nå innlegg
som etterlyser kjærester
og setter spørsmålstegn ved at
de er medlem her månde etter månde
uten å finne den rette

kanskje det ville vært en ide om disse
slo seg sammen og dannet en liste
med profilanter som stiller med kjærestegaranti...???

Vanskelig

Ingen svar
Skjult ID

Heisann alle mine medborgere!
Jeg må bare medgi at det er ikke enkelt det å finne seg en partner. Har prøvd både bylivet og nettlivet, har truffet menn på begge plasser men det er alltid ett "men" alle liker jo det en sjøl liker, men til syvende å sist er det bare bløff, når de er blitt varm i trøya så er pipa en helt annen låt, derfor kan man jo miste troen på at det fins de som er ærlig og som står for det de har sagt, ja Æ må bare si at dette e itt enkelt ;-)) men æ prøver og håper selvklart;-))

Nå skal jeg ut og flørte med damene!!!

Litt merkelig tema å ta opp, ja.. Men det er bare fordi når jeg kikker rundt på slike sider som sukker, så syns jeg det til tider er ganske stor andel sykepleiere der. Er sykepleiere oftere single enn andre? Putter tråden inn i rekken av rare, mindre nyttige diskusjoner her inne

Gifte er lykkeligst
Folk i seriøse forhold er lykkeligere enn single, og ektepar er lykkeligst av alle, viser en undersøkelse omtalt av Fox News og publisert i det vitenskapelige tidsskriftet Journal of Social and Personal Relationships. Forskere fra amerikanske Cornell University står bak undersøkelsen.
Mennesker som er gift har bedre selvtillit, er mer tilfreds med livet og er mindre stressa enn de som ikke er gift. Nest etter ektepar er samboere de lykkeligste, fulgt av de som er i faste forhold.
Et interessant funn i undersøkelsen er at også de som lever i et ulykkelig ekteskap er mer fornøyd med livet enn de som er ikke er gift. Forskerne mener det kan være at selv de som er ulykkelig gift drar fordeler av stabiliteten, forpliktelsen og statusen som ekteskap gir.

Denne fikk meg å begynne å fundere: hvorfor er det sånn ?

Og dersom alle i denne tråden kaller seg "skjult ID", kan vi la kaoset begynne...hehe.

Tema? Valgfritt...

Play ball..!!!
;ø))

Høstjakta

Siste svar sø. 31 aug. 2008 10:08 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Til gutta

På tide å ta på seg finstasen og legge seg i hardtrening gutter. Her har dere noen tips om hvordan nedlegge damene:

Å vise seg frem, at du er stor, sterk og mandig kan være viktig. Dette kan du for eksempel gjøre ved å klatre i et tre.
(Alle er jo så interessert i skog og mark nå om dagen). Har du noe å fare med lar du damen stå under treet mens du selv spretter opp mellom greinene omtrent som et ekorn. Riktig antrekk her er kilt.

Klatre ikke for høyt, ikke mist blikk kontakten, hun kan begynne å kjede seg og bestemme seg for å gå hjem, eller bli mer interessert i en tilfeldig forbipasserende rival. Det er også slik at løsthengende utstyr ser mye mindre ut på avstand, jeg skriver ikke mer, resten kan sikkert en hver mann tenke seg. (Og den tilfeldig forbipasserende rivalen vil kaste et hurtig blikk opp gjennom blaverket og forstå at dette blir lett match).

Alle måter å komme ned fra et tre er greit, unntatt to: Ved hjelp av brannvesnet, eller i bakken med et brak. Sistnevnte kan untaksvis forsøkes dersom damen er av den spesiellt omsorgsfulle typen. (Det ble nevnt at det var mange sykepleiere her inne).

Noen som har noen flere gode råd til gutta?

(Tingeling)

Hvordan er det med responsen hos folk?
Får folk mye post??

Jeg var inne her en to ukers tid før jeg ble " orntlig medlem" tenkte at hvis man først satser kan man jo liksågodt hoppe i det med begge beina.

Sukker frister jo med at for å få mere repons på profilen
( mener å ha lest at de sier 6 ganger så mye o.l) så bør man bli et fullverdig medlem ( det vil si betalende. )

Så langt har jeg ikke fått svar noen av de meldingene jeg har sendt ut
Så jeg begynner å undre på om dette var bortkastede penger og at jeg bare skulle vært pålogget slik jeg var.

Så får folk mye post?
Er folk flinke til å ta kontakt ??
ikke minst svare......

Fant denne på nett; Virkelig en nydelig sang =)

http://www.youtube.com/watch?v=Vc8tPTVBRSc

Hei!

Er ganske ny her og lurer på hvor høyt matchtall dere har med andre. Har selv en på 94, fire på 93, en liten tropp på 90 og enda flere på 89. Er det slik at andre har titalls på 100 og en haug på 99 eller har dere ingen på 90-tallet?

hilsen passasjer

Hei!

Eg synes hotell weekend på Rauland høres flott ut, har vert i Rauland ett par anledninger. Eg synes det er veldig flott der oppe, noen jenter rundt min alder som skall???

Heisann :) Lurer litt på hva dere syns om å ta kontakt med folk og kun åpne med å si at de er pene/søte/sjarmerende eller liknende, uten å kommentere så mye mer eller stille noen spørsmål?

Personlig syns jeg det er kjempehyggelig å bli tatt kontakt med på den måten, men erfaring tilsier at de samtalene ikke alltid blir de lengste. Samtidig vet jeg også ut fra diskusjonsforumet at noen syns det er en idiotisk måte å ta kontakt på :P

Så - jeg lurer egentlig bare på hva "massene" syntes om det :) Funker det på deg? Funker det for deg?

Var innom på sukkerfesten med ei venninne på lørdagskvelden må si jeg ble skuffet over at de som har festen ikke legger det til rette så det går an og prate med folk der, det var så høy musikk at du måtte rope for at den du prøvde og prate med skulle høre noe og det var ingen plasser med mindre støy hvor
man kunne komunisere ,,,,,,,jeg følt nesten at jeg var på danskebåten ;-)

Og så gikk vi synes hele festen var ubrukelig men det er nå min mening.

Hilsen

Torstein

Jeg har skrevet med noen damer her og mange av dem er hyggelige, men hvorfor kan dere ikke si rett ut når dere ikke vil skrive mer med noen?? Istedefor å la være å svare!!!

Hvis dere menn møter ei dame og føler at dere har noe seriøst på gang, men fremdeles er på datingstadiet.Synes dere at det er mest riktig å deaktivere/slette profilen deres eller beholde den inntil videre?

Jeg hadde for en tid tilbake et forhold til ei jente som jeg traff på en søsternettside av sukker. På profilen hennes stod det at hun var "litt beskjeden i starten", uten at jeg tenkte så mye over at dette kunne bli noe negativt. Da jeg møtte henne første gang, var hun forholdsvis forsiktig av seg, som forventet.

Etter at vi hadde hatt kontakt en stund, så pratet vi bra sammen på tomannshånd, men da hun møtte mine venner, så var hun stille som mus. Problemet var at når hun var med meg til venner av meg for ente gang, så var hun fortsatt like stille. Hun ble gjerne med, men det virket aldri som om det forandret seg noe på beskjedenhetsområdet.

Da jeg selv er en forholdsvis livlig og sosial person blandt venner, så ble dette litt merkelig, og mine venner reagerte på det samme.

Har noen her opplevd noe liknende? Noen som ser med litt skepsis på profiler der det står at hun (eller han) er sjenert eller beskjeden? Det har jeg begynt å gjøre etter dette.

Nordmenn blir lykkeligere. Og lykkenivået er høyest blant unge og lavest i siste halvdel av 60-årene, viser MMI-undersøkelsen Norsk Monitor.

For meg, og andre som kjenner tredveårskrisen komme krypende, er dette både oppløftende og ørlite deprimerende. For toppen er nå - i slutten av 20-årene og begynnelsen av 30-årene. Men heretter går det gradvis nedover, statistisk sett.

Konklusjonen burde være klar: Det er bare å dyrke lykken og nyte nuet, og satse på at lykken faller fra et svært høyt nivå!

Men hva i all verden er lykke? Og hva er det for deg?

jeg lurte på om hvordan dette fungerer sånn egentlig.
Hvis jeg har høy match med en person så er det ikke dermed sagt at han har høy match tilbake..............har jeg forstått det rett??

Hvis det er slik syns jeg jo det blir rart og kalle det match for da er det jo ikke likt da i det hele tatt. Og hvordan finner jeg ut noe om matchen fra den andre personen sin side?

håper noen kan tilfredstille min nyskjerrighet.

Har nå fått en del meldinger fra en fyr her, men hver eneste melding starter med "Hmmmmmm......" Og ingen spørsmål tilbake. Blir veldig tungt å holde kommunikasjonen gående synes jeg. Andre med lignende erfaringer? Hvor mye vekt legger dere på kommunikasjonsflyten i meldingene?

Hei!

Finnes det noen der ute som vil si at de har jobben som sin hobby?

Isåfall synes jeg det ville være kjempeinteressant å høre din histore! Både for inspirasjon og for å få øynene opp for andre ulike typer yrker, og å lære om hvordan veien dit kan gå for seg.

Bidrag mottas med stor takknemlighet :-)

Hehehehehe .... Kan være at siden jeg var edru på lørdagens fest så fikk jeg med meg veldig mye ..
Det var veldig mange par overalt i en tungevals uten like ( ja litt missunderlig var jeg ;oP)

Men det jeg sitter å tenker på nå er hvor mange av disse blir det noe av ??
Hvor mange dater de neste ukene og eventuelt par blir det av all denne drøvel salsaen ..??
Eller er det bare fylleklining ?