Sukkerforum

Under posten ”kropp” i profilen min har jeg skrevet ”gjennomsnittlig” da jeg som kvinne i min alder mener at det stemmer bra. Men etter mye kos og utskeielser gjennom sommeren ser det ut som jeg bør justere denne posten til noen kilo for mye...
Før jeg går inn for å gjøre noe med mitt ”problem” er jeg nysgjerrig på og vil gjerne høre hvor viktig akkurat dette punktet er for dere menn?? ;-)

Vi har slettet en tråd nettopp fordi det ble litt negativt fra noen brukere som ikke har et helt klart bilde av hvordan de bør bruke Sukker. En av innleggerene i den kritiske tråden var trolig ikke klar over følgende:
På Sukker vil bruken av absolutte krav filtrere bort svært mange av kandidatene. Hvis man for eksempel svarer 5 på et spørsmål og setter det som absolutt krav så vil det på en del spørsmål si at alle med 1,2,3,7,8,9 forsvinner og opptil 66% filtreres altså vekk. Hvis man har gjort dette på to spørsmål vil kanskje så mange som 90% sorteres vekk i tillegg til de vanlige som har match under 70. Når man i tillegg har som krav at aleneforeldre ikke går - blir det enda færre.
Sukker vil derfor minne på at ved å være litt mer romslig i matchen, samt å sende mange hyggelige mail og dele ut hjerter, så vil dette hjelpe mange av dem som føler de får lite kontakt. Lykke til :-)

Mulig det bare er jeg som har tenkt på dette, men.... jeg blir bare litt overrasket over at jeg ofte ender opp med helt røde blader på mange trær når det gjelder porno!? Lurer på om jeg har fått et helt feil inntrykk av gutter generelt opp igjennom årene (tror ikke det) , eller om mange av guttene her inne er uærlige på dette området for å tilpasse seg jentene på et vis...?
Skalaen på det spm er jo "helt uaktuelt" eller "ja, gjerne" at man bruker med partner. Det er jo ingen ekstremretning vil jeg si å ha satt en 9 på dette? Hva sier dere andre? BAre virker litt rart!

Noen som skal på på hotellweekenden på Skeikampen i oktober da ? Var visst veldig gøy der i fjor. Noen erfaringer her ?

Halla folkens!

Dette har jeg opplevd noen ganger på byen:
Blir kontaktet av en dame, vi prater og har det hyggelig, men jeg er ikke tiltrukket av vedkommende og prøver å være bevisst på ikke å gi signaler som skulle få henne til å tro det heller. Hun begynner å bli mer nærgående og jeg gir beskjed om at jeg ikke er interesset i "noe mer" en å slå av en prat. Hun blir enten enda mer pågående, eller slår rett over på å bli dritsur og sier noe sånt som "tror du at du er så kjekk at du kan få hvem som helst eller". Da gir jeg samme kommentar i retur, ganske morsomt å se reaksjonen...
Jeg tror selvsagt ikke at jeg har draget på absolutt alle damer, men det virker som om at alle damer forventer å "få seg noe" bare de byr seg frem.
Hvorfor takler dere jenter så dårlig å bli avvist? Tror dere virkelig at alle gutta er så "billige" at de hopper på et hvilket som helst tilbud?


Vi har visst ikke lov til å bruke ord som: NEGER, SVART(ing), osv.
Men vi kan bruke ordet: FARGET Noen av dere som har sett en blå eller grønn, eller fiolett innvandrer (f.eks. fra Afrika)
Tekster i gamle barnesanger må jo endres.

Er Norge blitt helt KOKELIMONKE ? eller ................ ????????????????

Kom med ærlige meninger.

hvor er dere?

Siste svar on. 22 aug. 02:42 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym vesterbest

Lurer bare på hvor alle vestlendingene befinner seg.... ikke så mange her.....eller?

Jeg har endelig ferie, relativt lite reisebudsjett og er helt tom for gode, billige ideer som ikke inbefatter romantiske reiser for to eller reiser for store familier. Jeg sjekker stadig restplasser etc., men så godt som ingenting er lagt opp til å reise alene. Det koster faktisk det samme å reise alene, som å reise to stykker. De reisene som ER for single (de finnes) er enten for dyre, eller har vært utsolgt siden april. Det er til å bli deprimert av, rett og slett.

Er det noen som kan gi meg noen ferietips? (Både hjemmeferie og borteferie er interessant)

Jeg kan med stor glede meddele at etter en liten opprydding, så har det igjen blitt noe ledig plass i min innboks.
Så nå er det bare å sende meg massevis av meldinger :)

Ok... dette innlegget kan nok fremstå litt provoserende for sarte jenter her inne...

Saken er at jeg flytter til Oslo om en måneds tid, og i den forbindelese henvender jeg meg til guttene her inne. Jeg trenger et par sjekkepartnere på byen. Noen som er interessert? Kan ikke tenke meg noe bedre forum for å finne dette...
Før et eventuelt bombardement av anti-player innlegg. Det er ikke min intensjon med sjekkingen.

Dette tar nok prisen for et av de mest selvutleverende ikke-anonyme innleggene :)

PS: innlegget er ment helt seriøst.

Viser til en het debatt for en tid tilbake.. og har vært her et halvt år og har fått en liten formening...
Har hatt noen behagelige runder med et vidt aldersspenn( uten å utdype det nærmere) iløpet av 6 mnd...
Erfaringen her så langt er at siden jeg etter fylte 40 har blitt noe mer dreven enn for 15 år siden... og jobber 2 skift om det er nødvendig.. fikk en ahaopplevelse (fra 30+) der det ble gitt bekymret uttrykk pga tiden.. hva gjør jeg feil.. Det skulle tydeligvis tømmes raskt.. (stemmer ikke helt med eplekjekk kritikk de fleste damer har men pytt pytt)..... Derimot har mine elegante 30- nytt saker og ting på en litt annen måte... Så kanskje det er et lite svar på hvordfor de voksne (av begge kjønn for ikke å diskriminere) liker en litt yngre utgave nåe begge tjener på det så lenge begge nyter... (gjelder muligens ikke alle da).. vi er jo heldigvis ikke en gjeng sardiner i en liten boks....

Om å få barn

Siste svar fr. 17 aug. 23:25 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym undrende

Står i den situasjon at jeg , rent fysiologisk, ikke kan få egne barn. Da det ikke er noen mulighet til å legge dette inn som et kriterie på sukker (og jeg ønsker heller ikke å skrive at jeg ikke ønsker barn da dette ikke medfører riktighet ) har jeg fundert endel frem og tilbake på hvordan og når jeg skal få sagt dette.
Mitt første spørsmål er vel egentlig følgende: Hvor viktig er det for dere menn på sukker å vite på forhånd hvorvidt jenta dere treffer kan få barn. (Nå tar jeg utgangspunkt i de som er ute etter noe langvarig og som også ønsker seg barn)
Er dette noe dere føler det er veldig uærlig om jeg holder for meg selv et par tre date? Og ville det ekskludere meg som potensielt "date emne" ?

Bare nygjerrig på den mannlige reaksjon på dette, da de velmenede råd jeg har fått så langt har vært fra jenter som allerede har barn....

et spm..

Siste svar fr. 17 aug. 12:33 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym mann 27

lurte bare på hva dere gjør hvis dere merker av en person som innterresant.. når denne personen går inn på profilen deres og ikke gjør noen ting.. skriver dere da en mld til vedkommende likevel eller tar dere det som et nei..?

What`s up!!!

Siste svar fr. 17 aug. 02:05 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym drittlei!

Hvorfor er dere gutter på sukker når dere ikke er positive til et forhold? At dere på ingen måte er "klare" for et forhold eller leter etter det? Da kan dere heller bare dra på byen spør du meg.......................Jeg trodde at dette var en plass folk leter etter en som det evt. kan bli noe mer med!?? tar jeg helt feil eller??? Va er vits med å date... viss den ene personen ikke er åpen for at ting kan skje videre.... Hvorfor er dere her når dere kun er ute etter en flørt her og der??????????

Sextidsbruk

Siste svar to. 16 aug. 23:02 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym havetsmann

Det er mange som kontakter meg eller som merker meg som interessant som har illrødt sextidsbruk blad på Matchtreet.
Jeg er ingen sexoholiker, og syns sex er hyggelig når man er opplagt og har tid,
men jeg er veldig skeptisk til å involvere meg i kvinner som gir inntrykk av at de syns sex er like interessant som influensa.

Resultatet blir ofte at jeg ikke svarer på henvendelsen.
Hvorfor er dere her hvis dere syns sex er noe herk?


Litt morsomheter.

Noen som har noe mer????


Ordbok for kvinner som skriver kontaktannoser :


Eventyrlysten - Vært til sengs med mange
Normalt utseende - Stygg
Vakker - Notorisk løgner
Emosjonelt trygg - Bruker medisin
Feminist - Har bart
Atletisk - Ingen bryster
Slank - Feit
Normal bygd - Rund og slaskete
Par kilo for mye - Minst 60 kg. for mye
Morsom person - Plagsom
Åpent sinn - Desperat
Utadvendt - Høylydt og slitsom
Følsom - Ofte drita full

fotball!!!!

Siste svar on. 15 aug. 22:06 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym Jente 31

Heia RBK!!!!
Dette var flotte greier ...!!!
Er det noen fotball intresserte her som vil diskutere??


Etter å ha vært en tid her inne..... har det vært et merkelig fenomen( virus) som går igjen..

Det er ganske så mange av det motsatte kjønn som har forholdsvis høy match.. 93-96..

Med et krav som fremstår ulikt..orange til rødt..... gang på gang..

SEXLYST....... selv er jeg forholdsvis tilbøyelig og har satt sexlyst til 4.... skulle anta at det er passe behagelig med litt intim massaskje 2-4 ganger i uka.. spesielt den første tiden som i de fleste tilfeller og av erfaring vil falle til 1-2 ganger per uke på sikt...
Lyser jo rødt som f... antar ikke at min målgruppe.. kvinner.. 30-37 krysser av for 7 ganger per uke....
De krysser antakelig 1 max 2 ganger per uke..... hva om et halvt år... 1 gang per 14 dag og senere 1 gang per måned...

er det en elsker og en livsledsager de har krysset for isåfall...jeg ville føle meg sidestillet med arbeidskolleger og hvermansen isåfall.. ikke den mest verdifulle partneren...

sex en gang per måned får man vel på byen.. og venner finnes på jobb og andre steder..

Hva mener andre "gutter" (og frk..) som ønsker å leve noen år til..Jeg bare undrer..

Ingen som har noe de kunne tenke seg å diskutere ?

Det er da ikke noe negativt i at det blir en litt opphetet stemning i en diskusjonstråd - det er etter min mening et tegn på at forum lever og fungerer som det skal.

Chat

Siste svar ti. 14 aug. 13:20 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym MANN38,2

Hmm.

Hvorfor har så godt som alle jenter slått av chatte-funksjonen sin? Jeg merket det nå nettopp. Har enkelte menn vært litt vel ivrige her (les: mannegrisete) og ødelagt denne funksjonen for oss andre?

Er jeg den eneste som gruer meg litt til 17. mai? Er jeg den eneste som synes det er stusselig å stå alene og se den håpefulle i barnetoget? På sånne "offentlige familiedager" og andre høytidsdager kjenner jeg ekstra mye på det å være singel.... Da er savnet etter en partner ekstra stort (jada, det er ganske stort på helt vanlige dager også). Da savner jeg å våkne ved siden av en varm og kjent kropp, et menneske som smiler til meg og sier "gratulerer med dagen, kjære", - et menneske som jeg kan lage kaffe til før jeg tasser ut på balkongen med flagget, et kjært menneske å pynte seg sammen med, et godt menneske å spise ekstra god frokost med, en kjæreste som roper "Vet du hvor det blå slipset mitt er?" (noe jeg selvfølgelig vet :-), en kjæreste å være stolt av "mine og dine" barn sammen med, .....- en kjæreste å være stolt av...En kjæreste å smile varmt til, en kjæreste å holde i hånden i møte med alle man kjenner og ikke kjenner så godt. En kjæreste å drikke champagne sammen med, en kjæreste å forberede grillfest sammen med, en kjæreste å ta i mot gode venner sammen med. En kjæreste å legge seg sliten sammen med. En kjæreste å krype inntil.....

Ha en god 17. mai alle single foreldre!! Måtte sommeren 2007 by på nye muligheter :-)

Har fundert litt på en ting her.
Er det gjengs at alle gutta løper ned marka i tide og utide, at ski er noe man er født med og ikke noe man kan leie i bakken?
Ikke at jeg er treig altså, jeg holder kroppen i form, er ikke overvektig på noen måte, er ikke redd for å bli skitten, må ikke ha på meg sminke hver dag, kan sløye fisk om jeg må og jeg elsker å være ute, men helt ærlig.. Jeg får helt prestasjonsangst jeg!

Ser snart ikke menn her som innrømmer at kvelder foran TVen med en pose potetgull, eller en god bok, eller bare å sløve i solen i parken kan være helt ok.. jeg kjenner veldig mange av disse gutta, de som trener fordi de må, er ute fordi det er fint vær eller fordi samvittigheten overtar, de er i overvekt i den virkelige verden..hvor er de her?
Må innrømme at de gutta som har listet alle typer ekstremsport, ski, blodsvette, trening, trening, trening skremmer meg litt... Er dere SÅ sporty, redsel for å tiltrekke seg jenter med 2 gram for mye på kropåen, en redsel for å bli oppfattet som lat ? (eller gud forby, at dere ville bli oppfattet som helt vanlige, hyggelige mennesker..)
Dette underbygges av masse bilder av menn i snø, menn i vann, menn på jakt, menn i fritt fall..

Nå sier jeg ikke at det er ALLE profilene som er sånn, men det er så innmari MANGE.


ja.. jeg har dårlig samvittighet fordi jeg spiste en sjokolade i sted og fordi jeg ikke har trent enda denne uka, det er jo tross alt mandag...

Lettbrus

Siste svar ma. 13 aug. 22:00 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym K43

Vært på vekten...sukk, lagt på meg, igjen. Jeg spiser sunt, masse frukt og grønt, trener regelmessig. Hvor i all verden kommer kiloene i fra:) Drikker ca 1 1/2 liter Cola Light pr dag, kan dette være synderen tro, noen som vet?

Hva jenter vil ha i sin første melding har blitt diskutert både ut og inn, så nå vet dere gutter litt mer om hva vi jenter gjerne vil lese. Men hva vil dere lese egentlig? Hva skal til for å få deres oppmerksomhet i første melding?


Da jeg opprettet profilen har min la jeg vekt på å være svært ærlig om hva jeg ønsker av et forhold.
Jeg har også sagt rett ut ut hva jeg kan tenke meg som "alternativ forhold" dersom matchen ikke er 100%.

Kunne tenkt meg å høre hvordan andre tenker når dere lager profilen.
Tenker dere mest på å få flest mulige treff og dater, eller legger dere vekt på være klarest mulig slike at "unødvenige" dater unngås?

Gjennom ti måneder som bruker av sidene har jeg møtt like mange vennlige, høflige og høyst oppegående menn. En liten håndfull blandt disse har raskt vært på pletten med invitasjon til nytt møte for å bli bedre kjent. Siden jeg ikke kjente blodet bruse ved tanken på noen av disse, har jeg høflig avslått invitasjonen. Avslaget har blitt kvittert for av mottakeren på vennlig måte.

To av de øvrige menn har jeg imidlertid likt svært godt. De to datene har forløpt nokså likt - praten har strukket seg over hele kvelden før jeg har blitt fulgt hjem til min egen gatedør og fått et godnattkyss på kinnet. Med den gode stemningen og forventningen i kroppen har jeg blitt lett overrasket og litt skuffet når ingen av dem har latt høre fra seg siden. Jeg er en forsiktig pike som lever etter prinsippet om at en mann som ikke tar kontakt, heller ikke er interessert. Det litt nedslående resultatet er at jeg ennå ikke har opplevd å bli invitert til date nr. 2 av en mr. maybe.

Jeg er selvsagt klar over at preferanser er helt individuelle og at et utvalg på to personer ikke er generaliserbart. Likevel ber jeg om råd fra dere herrer: Gjør jeg korrekt i å anta at ingen kontakt = ingen interesse? Dersom jeg skulle finne på å ta kontakt med nye mr. maybe etter første date i fremtiden, hva vil være korrekt etikette? Hvor går grensen mellom sjarmerende selvsikkerhet og pinlig mangel på selvinnsikt hos en voksen kvinne?

Er en voksen oppegående person som i mange år har slitt med angst. Fungerer bra men har en del sosial angst. Har jobbet innen helsesektoren i mange år. Får masse henvendelser på min profil men er usikker på hvor mye jeg skal fortelle om meg selv i mailene. Det er fremdeles mange fordommer og uvitenhet om psykiske lidelser. Er redd for å bli stigmatisert pga lidelsen min. Dette gjør at jeg ennå ikke har våget å møte noen. Hva mener dere?

Hei, jeg er en kvinne som har lagt ut endel bilder på nettet.
Jeg undres på hvilken type menn som ikke har forståelse av at de ikke skal be om privat msn for å sende et bilde av seg selv, som de tydlighvis ikke vil vise frem på nettet.

Hjerter

Siste svar lø. 11 aug. 00:53 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Dum ...

Hjerter ... Hvordan gir man nån hjerter ? Eller får personer/profiler hjerter basert på meldinger/vurderinger ? ...
Dettet hade vart mye enklere hvis det kunde integreres i Emacs :-) he he ... Ctrl+x+p+h ... o.s.v ...

Jeg var i begravelse i dag. Han hadde så vidt rundet 60 og enken bare 50.... så ALT for tidlig for begge to...

Trøsten er at de årene de hadde sammen hadde de det så godt sammen, levet fullt og helt. De koste seg med barnebarn og dro på mange reiser slik at den korte stunden de hadde ble rik og meningsfull...

Hva somler vi etter?

Hvordan lever vi?

Jeg håper alle her tar et skritt for et mer meningsfylt liv, selv om vi er single. Det jo ikke partneren vi ønsker som har den oppgaven men vi selv.

Om en måned begynner jeg på malekurs igjen og jeg ble i dag minnet om noen kunstkurs som jeg skal sjekke.

Livet er kort, veldig kort. Det er ingen tid å miste...

Kreative

Jeg vil anbefale følgende bok for å få en bedre innsikt i "kjøttmarkedet". Virker som det kan være behov for det her :)

The Red Queen: Sex and the Evolution of Human Nature av Matt Ridley

På min vei gjennom profilene og utveksling av mange hyggelige brev har det slått meg at det er veldig populært å være håndtverker. Særlig snekker. Allerede i profilene under "ønskemannen" vil de ha "snekkerkyndig" , "handyman", "en som liker å holde på i huset". Hvilket hus ? Sitt selvfølgelig, ikke ditt ! Rørlegger og elektriker går visst også bra. Liten tvil om hva man da må gjøre etterhvert: pusse opp stua, kjøkken og bad, nytt tak, henge i takrenner. Skru kontaktstikk, stake rør osv osv. Drive på til får en kald skulder og da skjønner du at dette ble j...... dyre vafler. Men huset ble mye mye mere verdt.
Noen erfaringer med dette her inne ?

Må bare titte inn her og spørre om en ting.......

Hvorfor er det så mange uten bilde og beskrivelse av seg selv her?
Da er det ikke lett og kunne klare og svare heller.....

Så tenk litt på det alle dere som ikke har det, kanskje dere har deres grunn ikke vet jeg........

Men dere går nok glipp av mange som kanskje ville sett to ganger på akkurat din profil og for min del går dere glipp av svar om dere merker meg interressant.....

Bare noen tanker fra meg....

ØNSKES!

Siste svar fr. 10 aug. 20:55 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym Hopp!

Glimt i øyet ønskes kjøpt, ev byttet mot ufrivillig stirring.

Hei. Det er ca 4 mnder siden det ble slutt mellom meg og en jente -- dog det hadde vært avstand mellom oss -- geografisk -- over en lengre periode.

Jeg har alltid vært selvstendig og likt å forvalte min egen tid selv, så jeg er litt usikker om jeg nå bare nyter det å være singel og uavhengig, eller om jeg trenger noen mnder mer å være singel. Det er jo mange lovende jenter på byen, på jobben og ikke minst her på internettet, som jeg nå tar en lakmustest på -- Men, hvor lenge bør man vente for å "finne seg selv"?

Jeg er kjent med at dette er meget induviduelt fra person til person, men kanskje noen har refleksjoner rundt temaet. Jeg ønsker for all del ikke å innlede et forhold som jeg likevel ikke er sikker på, men kan man egentlig være sikker nok? Kan man egentlig love at man ikke sårer noen unødig?

Mvh,
Myst Mystery -- 50 poeng til den som finner ut hvem jeg er :-)

Leken

Siste svar to. 9 aug. 21:49 (53 svar)
Skjult ID med pseudonym jente30

Godtfolk!

Jeg har, ikke uten en viss forakt, observert at mange av guttene på Sukker ønsker seg en kjæreste som er LEKEN. For meg er ordet "leken" i denne sammenhengen omtrent like klønete og kontaktannonseaktig som uttrykket "glimt i øyet" eller for den saks skyld "jeg er glad i den gode samtale", og jeg har faktisk tatt meg selv i å sile ut profiler hvor ordet "leken" forekommer.

I tillegg har jeg ofte lurt på hva de egentlig mener med "leken". Betyr det at man liker å hoppe på trampoline, hoppe strikk, spille krokket, fordrive tiden med Playstation ... ?

Det er mulig jeg er litt treig altså, men sannheten om å være "leken" i date/kjærestesammenheng gikk først opp for meg da jeg i dag fikk et e-nyhetsbrev fra noe så obskurt som Kondomeriet. Overskriften var "Litt leken"?, og det hele handlet om sexleketøy.

AHA! "Leken" betyr altså .... KÅT!

Hvorfor ikke bare skrive "lidenskapelig" eller noe liknende istedet?

Hvor er alle de kjekke nordlendingene? Er ikke dokka ellers så åpne ? Eller trengs det ikke noe Sukker oppe i Bodø fordi folk klarer seg uten?
En som snart skal flytte dit :-)

Hvordan kan man egentlig vite om en gutt flørter el bare tuller/leker? Er det fortsatt med litt knuffing, dytting og kiling etc, som tiden på barne og (ungdomskolen)?!


Så mye bitterhet, anklager og skuffelser som det har vært her inne den siste tiden, finner vi vel bare i slitne ekteskap under oppløsning?
Jeg har sjelden sett maken (selv ikke i mitt x-ekeskeskap).

Kan vi ikke heller prøve å oppmuntre litt og fortelle om de gode opplevelsene?

Jeg er en jente med et barn..mange av dere gutter skriver at dere er åpne for å date en med barn... men stemmer det?
Har mange besøk på profilen min så noe er det jo tydligvis som får oppmerksomhet.(ca1300 på 3 uker) Men får få meld, hva kan det være som skremmer??Er det at dere trur at de med barn ikke har tid ,at det blir for seriøst med en gang eller hva??

Nettdating har sine fordeler, helt klart.

Men jammen føles det lite givende i lengden på å bruke kveldene sine til å sende meldinger som ikke blir besvart. Tar man kontakt med og prater med folk i virkeligheten,gjelder høflighetsreglene, og selv om det ikke blir mer enn en kort samtale kan det likevel være kjekt nok i seg selv. Å sende meldinger ut i det store intet er aldri kjekt og aldri givende, kansje heller motsatt.

Metningspunktet mitt begynner å nærme seg.

Jeg er ingen prins og jeg ser heller ikke etter noen prinsesse. Jeg tror oppfatningen blant kvinner flest på det punktet i gjennomsnitt er en annen)

Hvordan holde koken? Eller skal jeg bare logge ut for godt.

Er alle så forferdelige anonyme...Er det dårlig erfaringer,eller. Syntes at når man først har meninger, så burde man står for det. Ikke dekke seg bak et annet navn (Les pseudonum )
Bare en liten ytring i det dårlige været, som man har der jeg kommer fra.

Ellers må alle ha en god sommer.

Bare lurte litt på hvorfor det er så mange som ikke skriver noe i profilen sin?
Jeg tenker liksom at hvis man først skal være bruker her, bør man vel ta seg det 10-minutters-bryet å skrive litt om seg selv?
Eller hva?

Det startet vel med undertøysmodellene som skapte den glattbarberte mannen og så kom Beckham og ble alle gutters idol.
Hva mener dere jenter om at hårfjerning på gutter skal være så "in"? Er det ikke greit at det er litt forskjell på mann og kvinne?
Vet at mange synes det er barskt med hårete menn, men har følelsen av at det blir mindre av disse jentene og da spesielt i Oslo...
Er det virkelig så sexy med feminine menn?

Noen ganger når jeg inviterer til en chat, hender det at vedkommende avslår.

(Ja, jeg vet at det høres utrolig ut, men det hender faktisk. *tuller*)

Av en eller annen grunn får man da opp meldingen om at vedkommende bruker har "slått av chatten". Jeg trodde lenge at dette betydde at vedkommende hadde skrudd av selve chatte-funksjonen. Når jeg senere så at vedkommende var online på chatten, forsøkte jeg igjen å invitere, bare for å få samme melding....

Jeg har etter hvert innsett at når jeg får melding at vedkommende bruker har "slått av chatten", betyr det at man har avslått min chatt. Hvorfor kan ikke meldingen da heller si det rett ut, at vedkommende bruker har avslått å chatte med meg. Da hadde jeg sluppet en del misforståelser. :=)

Kan menn ha venniner uten at lysten på sex ligger i luften?
Vil sex alltid forstyrre vennskapet?
Kan man forsette et vennskap etter man har hatt sex?

Vil ha dine meninger!!

Det å møtes på en blinddate er jo litt lite naturlig måte å bli kjent på, man sitter ovenfor en fremmed mann og skal se om han er et potensielt manneemne!! Føler at jeg trenger noen treff hvor man blir kjent, og at følelsen går over fra betatt til forelsket. Men mange gutter setter inn støtet med det samme, 2.eller 3. daten inviterer de eller legger opp til sex. Er det ikke sånn gutter, at hvis dere virkelig er interisert i meg som en kjæreste kan dere vente litt med sex? Føle litt på spenningen og ha hjertebank. Når man først har tatt steget helt ut faller jo spenningen litt, gjør den ikke? Jeg føler at gutter som legger opp til sex tidlig i bli kjent fasen kunn er ute etter en ting. Det er jo meg du skal bli kjent med, like og bli kåt på, ikke bare den fine kroppen min.

for raskt ?

Siste svar on. 1 aug. 01:20 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Forelsket

Hva mener andre sukkermennesker, om hva som er for raskt ?
Jeg ble kjent med ei flott dame for 17 dager siden gjennom sukker, vi hadde vår første date for 14 dager siden.
Nå skal det jo sies at det var ei nydelig jente, og ho likte meg, så nå reiser vi til Venezia på førstkommende torsdag for en langweekend, vi gleder oss veldeig og synes ikke det det er for "raskt", men hva synes dere der ute.

Hei,

Det er en person som har opptrådt litt ufint. Og vedkommende "forfølger" meg. Jeg har derfor opprettet en ny profil. Deretter har jeg leitet opp hans profil, og valgt "Ikke interessert".

Etter hva jeg oppfatter, skal det bety at han ikke kan se min mye profil? (Det er altså det jeg håper på, slik at jeg kan få leve i fred :).

Er det noen som kan fortelle meg vitsen med svaralternativet "jeg synes ikke denne profilen er interessant"? Jeg har iallfall ingen glede av å vite at noen overhodet ikke er interessert i å bli kjent med meg, og dessuten merker jeg det jo på det enkle faktum at vedkommende ikke kontakter meg. Jeg synes denne avkryssingen har samme funksjon som en uprovosert ørefik, og velger den derfor aldri selv, uansett hvor dørgende uinteressant motparten måtte være. Det er da enkelt å bare la være å ha kontakt med vedkommende? Kall meg gjerne konfliktsky, det er greit for meg...