Sukkerforum

Er det ikke mulig å gjøre noen form for fritekstsøk her??

Har vært her en ukes tid. Er Mann med barn, og prøver å sende meldinger og prate litt.

DE ENESTE som svarer eller prøver å få kontakt, skriver kun Engelsk og har SAMME kopierte innhold i meldingene.

Jeg ønsker ikke kontakt med prosti..... eller utenlandske lykke jegere...

Da ser det ut som det var min tur, noe som gjør meg fantastisk glad!:)
Har funnet en fantastisk jente, og per dags dato har jeg ikke status: singel:D ...utrolig godt!

Så til alle dere som tviler og klager på sukker....vel, i dont really care:P ....men ikke gi opp! ...er opp til DEG!:)
Har jo i tillegg møtt en del hyggelige mennesker, både på forum her og live, så er ingen grunn til å sutte på totten, men mingle og ha det hyggelig:)

Så skitt fiske, til alle og enhver:) Håper jeg aldri ser dere igjen her inne;)

Hilsen blomstergutten^^

Veldig "sjarmerende" å se gutter i bar overkropp tatt med mobilkamera. I bakgrunnen ser du rett inn i en åpen badeskåp full av rot:) Liker de best med klær på jeg- iallfall helt til jeg har han for meg selv:)

Seriöst då Pojkar..!! Detta låter säkert ganska ytligt å jävligt... Men jag erkänner det! Jag skiter fullständigt i "matchpoäng", färger på trädets jävla blad, om du gillar skogspromenader eller bungyjump, om du e ingenjör eller sopåkare!!!! Jag vill träffa HOTTA män!!!! Sluta fega för faan, släng ut bilderna!!!!

Jeg lurer på en ting, Sukker-mennesker. Hvordan plukker dere ut folk som kan virke som interessante for dere? Scroller dere nedover alle matchene deres og klikker dere inn på de som ser pene/kjekke ut på bildet. Går dere inn på ALLE matchene uavhengig av bildet og leser profilen for å se om den fanger interesse (det virker jo ganske omfattende.....). Eller har dere andre framgangsmåter? Er bare nysgjerrig på hvor selektive dere er og hva som fanger interessen deres... :)
Sukker ER jo laget ganske etter Trynefaktoren.

Selv må jeg si at jeg går litt etter utseendet her jeg driver og scroller, men har også begynt å gå inn på matchende profiler som ikke har bilde for å se om han kan være noe for meg likevel.

Tjupp..bare lurte på en ting..Er det flere en meg som har merket en veldig oppgang av brev fra jenter i ryssland sør-afrika og all verdens rare lender?
Fikk et brev fra en jente et sted i afrika som tydligen hadde mistet hele familien sin å nå bodde i noe flyktingleir eller noe..
ville ju ikke vare slem så jeg svarte på det ¨å beklaget hennes tap, men noen dager etter kom det et nytt brev fra en annen jente som nesten var en kopi av det den første jenta skrevet..pappa som var doktor, familien borte, lever i flyktingleir..
Å ska jeg vare helt ærlig så er ikke det første jeg tenker når jeg ser på nyhetene om flyktingleir at "wow de folka der må ha en grei internet oppkobling" ikke mat, ikke rent vann, ikke medisiner, ingen leger, ingen hus,, men trådløst internet???????
Noen som har hatt en lengre dialog med noen av disse folka?noen som blitt bett om penger?noen som blitt lurt?
noen som møtt noen?
Eller er det bare jeg som er litt paranoid :)

MVH Andreas

Hei hei .. har nå vart på sukker siden oktober-november og syntes mer eller mindre at dette ikke var riktig plass at finne noen… mest for tidsfordriv og åpen for at ha tatt feil… siden oktober har jeg hatt over 10.000 besøkende på min profil og fant inntresse kun for en person. Dejtet kun denne personen.. syntes den statistikken var litt svak…
Vi har holdt kontakten siden november .. første date januar .. og hatt kontakt siden den gang .. ikke det store.. men samtidig ikke noe man bagatelliserer .. tatt en prat nylig om vad nu.. har ikke komme frem til noe…. Siden ingen vill noe stort og ingen vill gi det opp regnet jag med at det skulle bare renne ut i sanden ( vi bor ikke i samme by)
Vill heller ikke be om noe som ikke kommer naturlig fra din egen vilje..
Så plutselig i dag .. så er han bort.. bort fra sukker .. bort med sin profil…
Dette er bra eller!?

Nå har jeg funnet en " sukkerbit" som jeg matcher med 99%!!!! Og han er MIN. Ja, MIN, sa jeg
Nå som jeg har fortalt det til dere, hvordan skal jeg fortelle det til Han?

Jeg blir så oppgitt, jeg har alltid hatt draget på gutta og får alltid høre av venner, kolleger og de jeg treffer på by`n at jeg er så pen. Men jeg er overhodet ikke fotogen. Hvorfor vet jeg ikke, men jeg ligner ikke på meg selv på bilder. På 10 bilder ser jeg omtrent like mange ulike personer. Får også høre av de som kjenner meg at jeg er mye penere i virkeligheten enn på bilder.
Når man holder på med nettdating, så er det veldig kjipt å være lite fotogen.

Hvilke har erfaring har dere med bilder kontra det virkelige liv? Har dere blitt positivt overrasket/skuffet når dere har datet noen dere først har sett bilder av, eller ser folk stort sett ut som på bilder?

Fikk nettopp melding fra en dame som fortalte at hun fikk seg kjæreste etter at hun ble eksponert på den rullende banneren til høyre (SuperTV'en) . Mannen fattet interesse og nå er de i boks :)
Man skal nok ikke undervurdere eksponeringen man får der..

Til damene der ute !
Hva slags mann ønsker dere ? En snerten sak med sixpack og fast rumpe, eller en flerbruksmann som egner seg til det meste

Jeg har en fantastisk flott venninne som jeg skal være forlover til i august...og nå er tiden å begynne å planlegge...
Jeg tar gjerne imot gode tips og forslag til et hyggelig, spennende utdrikningslag i Osloområdet :)
Hun er en sofistikert skjønnhet, virker skjørere enn hun er: hun liker velvære, men også å prøve nye ting!

...og gjerne andre tips til hva en forlover må gjøre for å være en skikkelig god en :D... *gledergruer meg*

Min mor har truffet en ny mann fra nettet og det er selvsagt hyggelig. Jeg håper at hun har lykkes i å møte kjærligheten og at dette skal holde. Jeg har hørt om han hele veien fra hun møtte han for snart 1 år siden på nettet, men det er ikke før i helga som var at de traff hverandre live. Nå står påsken for tur og tradisjon tro reiser alle "barna" på besøk til mor, da har mor funnet ut at hun også skal ha sin nye flamme der. Nå høres jeg ut som en sjalu datter som vil ha mamma for seg selv, men slik er det ikke. Denne nye flammen er nr. 12 i rekken av kjærester mamma har hatt og historien gjentar seg. Det blir for mye å forholde seg til, for det blir slutt etterhvert dette også. Når det blir slutt har siste ord av noe som kan ligne på positivt omtale sagt. Da er absolutt alt som har vært med det mennesket negativt også ting som hun har omtalt positivt tidligere med han. Hun har vært sammen med mye rart, men har ikke villet seg det i øya, men syter til oss unger over hvor uheldig hun er, ingen selvkritikk der i gården.

Jeg skulle ønske at mamma tok det litt med ro, hun har ingen forståelse for at det er slitsomt å forholde seg til nye flammer annethvert år. Jeg synest at hun i det minste kunne ha ventet til sommeren før hun introduserte han.

Ikke nok med det at hun har møtt denne mannen, men forrige gang jeg pratet med mamma på telefonen, fløy hun hos en annen. Hun orket ikke å sitte å vente på den nye flammen sin lenger, og nå skal han introduseres for ungene hennes.

Jeg blir litt frustrert, for jeg vet at mamma begynner å gråte og klage over hvor grusomt livet hennes er og hvor fæle vi unger er med henne om jeg avlyser påskeferien.

Dette er ikke lett, for jeg har vokst opp med mannfolk inn og ut av huset og en drøss med kjærester etter at jeg har flyttet hjemmefra.

Er jeg en simpel sutrete datter som ikke unner mor det bra eller har jeg litt rett her. Jeg kommer nok til å ringe mamma i kveld og avlyse påskeferien. Jeg reiser heller til henne en annen langhelg.

Jeg er 30 og mamma er i midten av 50-åra om det skulle ha noe å si.

Rødt blad på barn og sexlyst? Nokka til kar- ikke interessert i å øve seg engang?

Noen ganger er det stor aktivtet her inne og noen ganger er det helt stille. Jeg lurer på hvorfor det er sånn. Har dette med menneskene som skriver her å gjøre eller er det bare tilfeldig.

Heisann alle sammen..

Vår alle kjæres SUNWAY 77 ligger på sykehus i Bergen med 3 brudd i ryggen!
Hun trenger masse positiv energi og ikke minst daglige hilsninger fra oss..

Pratet med henne i kveld og hun er ved godt mot men skal gjennom 4 tøffe måneder med
korsett for og holde seg oppe - masse vondt og ikke minst langvarig syke melding.. Ikke bare lett
og holde motet oppe men hun er jo som alltid positiv!!!

Så kan vi ikke bare sende henne mange hilsninger - hun har tilgang på PC på sykehuset..

Stor klem til deg SUNWAY77 - tenker på deg....

Klem Cino...

Tenk dere følgende scenario; to personer finner virkelig tonen her på Sukker, svært høyt matchtall, mye mailing att og fram, det uvikler seg til lange telefonsamtaler og til slutt velger de å møtes. Det blir full klaff, de storkoser seg i hverandre sitt selskap og har en super kveld på by`n. Begge snakker om at det føles som om de har kjent hverandre i flere år. Vel, det ene fører til det andre og hun blir med han hjem. De har sex den natten og dagen etter blir de liggende og skravle i flere timer. Hun mottar sms like etter at hun er gått ut døra og får høre at hun er bare helt nydelig og han har lyst til å treffe henne igjen. Samme dag er han fortsatt pålogget på Sukker og meldingene kommer sjeldnere og sjeldnere. Hva skjedde? Er man ikke voksen nok til å takle sex på første daten i midten av 30 - åra?

Vote sysstem

Ingen svar
(mann 45 år fra Rogaland) Privat melding

Sukker.no skulle ha hatt en tilleggs funksjon her på debattsidene . Der personer kan sette opp spørsmål om ting som du lurer på . Som viser hva enkelte mener i form av en tabell eller graf .

Jeg velger å poste dette anonymt, først og fremst for å få vite om flere har opplevd noe av det samme som jeg, og hva de gjør for å takle det.

Jeg var i midten av trettiårene da min daværende ektemann informerte meg om at han hadde funnet en annen. For meg kom det som lyn fra klar himmel. Alle ”vet” jo at utroskap ikke skjer i forhold med mindre det er noe som mangler i utgangspunktet, ikke sant? Vel … ingen regel uten unntak. Vi hadde et godt over gjennomsnittet fint ekteskap med et variert sexliv. Det gikk ikke en dag uten at mannen min fortalte meg at han elsket meg, både i ord og i handling. Det skulle ikke skje oss!

Men det skjedde. I ettertid har jeg selvfølgelig prøvd å finne årsaken. Kanskje var vi ikke så lykkelige som jeg trodde? I så fall spilte han skuespill. Eller kanskje vi var lykkelige, men at jeg var begynt å bli litt uspennende etter mange år som samboer og ektefelle. Den nye var ikke mye yngre og vakrere, etter det jeg kan bedømme. Hun var litt mindre av vekst, og litt slankere. Ellers var hun i grunnen litt … ”grå mus”. Men han hadde falt for henne, og ikke all verdens trygling kunne få ham til å ombestemme seg. (Ja – for så liten gjorde jeg meg. Jeg tagg ham om ikke å gå fra meg.)

Det har gått drøyt fire år siden den gangen. Jeg har kommet over det. Kommet over HAM. Men jeg tar meg fortsatt i å savne det vi hadde: Den trygge, varme hverdagskjærligheten. Jeg ser med misunnelse på etablerte par – de som vel og vakkert er over den stormende forelskelsen og har kommet inn i en rutine begge trives med. Jeg tenker: Det kommer jeg aldri til å oppleve igjen. Ikke slik. Ikke med den naive tryggheten som man bare kan ha dersom man fullt og fast tror at forholdet skal vare livet ut. En slik klippefast tro kan man ikke få igjen, når man har opplevd å bli dumpet uten forvarsel.

Det jeg ikke klarer å begripe er hvordan noen kan gjøre noe slikt mot et annet menneske. Hvordan kan noen stjele sin lykke og bygge den på ruinene av et annet liv? Hvordan greier de å sove om natten? Hadde det ikke vært for vår felles datter på ti år, ville jeg trolig ikke vært i live i dag. Så langt nede var jeg.

Jeg har lest og lært at bitterhet er en lite matnyttig følelse å bære på. Jeg er helt enig. Men hvordan kan man la være å bli bitter når man ser to mennesker leve lykkelig videre, som om ingenting har skjedd? Som om de ikke vet at et menneske – attpåtil moren til felles datter/stedatter – sitter igjen og har mistet alt hun trodde på?

Noen føler det er flaut å holde bryllupstale.
Andre synes det er småpinlig å oppdage sitt eget bh-innlegg på gulvet hos en man er ufattelig ekstremt forelsket i.

Hva synes DU er flaut?

Jeg har for ikke så lenge siden skrevet med en mann som var veldig irritert over at jenter ikke tar intiativ på sukker. Dette gikk utover meg, for han var tydelig sint og etter hvert meldte han seg ut.

Da vil jeg si til alle dere andre gutter som selvfølgelig blir skuffet over manglende respons: Det kan være flere grunner til dette og det betyr ikke nødvendigvis at ingen er interessert.
Det kan for eksempel være flere menn som bruker sidene enn kvinner.
En venninne fikk over 40 meldinger i sin innboks første dagen. Hva gjør man da? Svarer alle?
Hvordan foretrekker du å treffe noen første gangen?
På tur, Cafè, ut å spise middag, over en drink, kveld på byen eller hjemme?
Andre forslag?
Er nysgjerrig;)

Litt matematikk, også her :-) Kan det være noe fakta her lol .


Romantikk-matematikk
Smart mann + Smart kvinne = Romantikk
Smart mann + Dum kvinne = Affære
Dum mann + Smart kvinne = Giftemål
Dum mann + Dum kvinne = Graviditet

Arbeidsliv-matematikk
Smart sjef + Smart arbeidstaker = Vinning
Smart sjef + Dum arbeidstaker = Produksjon
Dum sjef + Smart arbeidstaker = Forfremmelse
Dum sjef + Dum arbeidstaker = Overtid

Shopping-matematikk
En mann betaler gjerne 10 kroner for en 5-kroners ting han trenger.
En kvinne betaler gjerne 5 kroner for en 10-kroners ting hun ikke har bruk for.

Generell statistikk
En kvinne bekymrer seg for fremtiden inntil hun finner en mann.
En mann bekymrer seg for fremtiden etter at han har funnet seg en kone.
En vellykket mann er en som tjener mer penger enn hans kone kan bruke.
En vellykket kvinne er en som finner en slik mann.

Lykke
For å være lykkelig med en mann, må du forstå ham masse og elske ham litt.
For å være lykkelig med en kvinne, må du elske henne masse ikke prøve å forstå henne i det hele tatt.

Hukommelse
Enhver gift mann burde glemme sine feil. Det er ingen vits at to mennesker husker det samme.

Mulighet for forandring
En kvinne gifter seg med en mann og forventer at han vil forandre seg, men det skjer ikke.
En mann gifter seg med en kvinne og forventer at hun ikke skal forandre seg, og det skjer.

Diskusjonsteknikk
En kvinne har det siste ordet i enhver diskusjon.
Alt en mann sier etter det, er begynnelsen på en ny diskusjon.


Med så mange loffere, og usedvanlig reisevandte profiler på en plass håper jeg noen kan gi meg en tilbakemelding på et par ting ang thailand. Når begynner egentlig regnsesongen, jeg fant flere gode restplasser, bl.a. avgang rundt 1. april. til krabi. Siden jeg liker å klatre, så er det ugunstig om det er vått (glatt fjell) konstant i fjorten dager, ellers har jeg jo tenkt å gjøre andre ting en å henge i klippene, jeg skygger ikke unna om det kommer noen skurer. :o)

Om noen har klatre erfaring fra området, så hører jeg svært gjerne fra dere.

reisepartner har jeg egentlig ikke tenkt å invitere, det blir litt stress å skulle bli kjent før april, og så nærmest gå oppå hverandre i fjorten dager, men skal noen (av alle de reiseglade sukker medlemmene) til området samme periode så hadde det vært artig å høre d. Jeg har faktisk fått litt inspirasjon her inne til en ekstra reise, siden jeg snart er den "eneste" som ikke har vært i sør-øst asia (blir det vel.

Jeg har fått meg maskin til å lage smoothie. Men jeg må ha så mange ingrediser i den oppskriftsboken som fulgte med. Er det noen her som kan gi meg enkle tips til en god smoothie?

Fjerdeklasse jobber for tiden med forplantning. I en klasseromsdiskusjon kom det fram at det er forskjell på mennesker og pattedyr når de forplanter seg, selv om noen ting er felles. Vi styres jo blant annet av luktesansen, men vi hopper jo ikke på vilt fremmede (ikke hver gang iallefall?) slik som hunder gjør. Jeg dristet meg derfor til å spørre elevene mine om hva voksne egentlig burde gjøre for å få seg en kjæreste. Vi følger jo tross alt andre regler enn dyrene.

Her kommer noen av svarene:

Jentene:
-Være snill med den man liker.
-Flørte.
-”Spørre” dem.
-Få vite litt mer om den andre først slik at det ikke blir slutt med en gang.
-Slippe ut masse ”duftlukter”. (feromoner)
-Være litt sammen først og finne ut ting om dem. Det kan jo være noe du ikke liker med dem.
-Du må jo først vite om personen er singel. For ellers kan den du spør si; ”Ja!… men jeg har en type allerede når du spør…"
-For det første må du vite om du virkelig liker personen. Så kanskje det kan bli noe videre da.
-Bli bestevenn med en av søsknene til den du liker. Det gjorde mamma for å bli sammen med pappa.
-Gi valentineskort, blomster og konfekt.

Jag blev just kontaktad av en 15 arig tjej via sukker chatten..vad fan ar det??? Ar det inte aldersgrans pa sukker? Sa har hon markt mig som Svært Intressant. Det borde inte vara lov, och tycker att ni borde gora nagot at det.

Hei folkens..... Å slenge dritt om eksen sin i pm nr 2 eller 3 er ikke noe sjekketriks!
Ikke innbyr det til videre bekjentskap og det forteller en hel del om en selv som ikke er spesielt positivt lest med mine øyne!

My two cent's

;)

Her kan man komme med gode tips for sukkersøkere som føler de har møtt veggen i og eksponere seg selv og dating.
*Hva skal til for og bli sett.
*Hvordan vite at man er klar for en ny kjæreste
*Hvordan får man fram det beste i en selv.

Tråden for spørsmål og svar.

Hva betyr egentlig løvbladet "faktafokus" på matchtreet? Jeg legger merke til at det er et løvblad der jeg ofte har rødt blad i forhold til andre. Hva ER det egentlig å være faktafokusert? Jeg sitter med en skummel følelse av at det å være lite faktafokusert kan tolkes som å ikke være så opptatt av hva som er sannhet og hva som er løgn. Men slik er det vel ikke?

Hva synes vi egentlig om kvinnedagen?

Er det bare en dag hvor mennene bør konsentrere seg litt e k s t r a om oss kvinner, eller burde vi egentlig nå i dette øyeblikk ligge på gulvet og male på bannere som vi skal bære mellom oss i toget, og rope ut superviktigekvinnebudskapomlikestilling for å bli hørt?

Når jeg ønsker å se endringer i hvem som er online, så trykker jeg F5 eller 'Oppdater'.... Da kommer det en irriterende boks/melding om at det er 'postdata', og om jeg virkelig ønsker å oppdatere siden... SELVFØLGELIG vil jeg det! Jeg ønsker jo å vite hvem som er Online NÅ og ikke for 10 min siden....

Er det mulig å bli kvitt slike idiotiske meldinger?? Bruker Firefox.

Lurer på denne sukker-festen i slutten av mars!
Mange kommer alene liksom? Eller bare single venne-gjenger ifra Oslo??

En dame som jeg var i kontakt med tidligere fra Oslo i hele patetiske 4 mld.
før det ble brått slutt! :)
Hun fant ut etter å ha lest Vg/Dagbladet 'guide' til en kjæreste
har deaktivert sin konto her i Sukker.
Sitat.
Tusen takk for kjempekompliment:) Setter vi kvinner alltid pris på, selv om viikke alltid er like gode å å ta dem imot, men du ser slett ikek værste ut selv da;)

Det er damer i et nøtteskall, vi 'tar' aldri initiativ, vi skal 'kun' svare, spesielt med ironiske tegn, ' ;)' til slutt,
fordi da er det helt umulig å vite hva hun egentlig mener, og hvis man vet noe,
så er det negativt, fordi da er ting mindre spennende/interessant. :)Det er selvsagt ingen grunn tilbekymring for de av oss som bruker 2. / 3. hver helg på en eller annen arbeidsplass,mens andre er ute og koser segmed vin og evt godt selskap så gjør vi våre plikter.

For mitt vedkommede betyr det nokså høy beredskapnatten gjennom, og jeg må sove til klokken 13 neste dag. Fordelen er at jeg slipper å være fyllesyk dagen derpå,men det kan føles slik. Men det er kanskje ganske forstyrrende på det som skulle vært "fritid" mens 80%av befolkningen endelig tar helg, går enkelte av oss ut og gjør en innsats. Noen meninger, og synspunkter og mestringsforslag på dette hadde jeg gjerne hørt litt om. Hilsen fra en Turnus arbeidende nattevakt :o)

Gratulerer alle kvinner med dagen i dag!! :-)

Jeg har bursdag Sukkerfesthelgen, og lurer på om Sukkerfesten kan være et bra sted å feire dagen?

Siden dette er en dag der kvinner godt kan markere seg litt ekstra har jeg følgende geniale oppfordring!

I DAG BØR MENN LA TASTATURET LIGGE OG LA KVINNENE TA INITIATIVET, SÅ KJÆRE DEILIGE KVINNER HER PÅ SUKKER TA TASTATURET FATT OG KJØR HARD PÅ LIKESTILLING PÅ JAKTMARKEDET :) :)

Rydder nå plass i innboksen og oppfordrer andre menn til å gjøre det samme, pågangen kan bli enorm, håper bare Sukker`s servere er riktig dimmensjonert, he heHei folkens.... er det andre som ikke er på byen...!!!

Nå ser jeg på Tv Norge.... en film om ny separert par... eller skal jeg sette på en dvd....

Koser meg med ett WHISKY med is :) eller to, og leser innimellom ....interessante innlegg her på sukker....:))

Ha en fint fredag elller helg, eller bege....:)

Kanskje det egentlig er dette som er løsningen for oss som er voksne, kravstore og single:

http://dinside.no/php/art.php?id=513630

Ja, ER vi det?? Vi dater og dater... Kysser og treffer, prater og spiser, dirkker og ler.... koser oss... hååååper... har vi sex... ja... tja.. sikkert enkelte fort.... dumt?.... mulig...
Men - de fleste av oss er vel ute etter drømmemannen /dama?? Vi er da ikke ute her bare for å tulle med folk eller for å få flest på kroken eller et nyp i nå og ne?? Men - er vi for kravstore tro?? Begynner å lure litt på det... Har vi FOR mange ønsker som skal innfris?? Er vi sååå vanskelige...?? Begynner å lure på om jeg må fire på kravene...??!!
Frustrert kvinne som jer snart er... ;-))))

Kyssing er viktig for meg. Hva med dere?
Hva hvis kyssing ikke fungerer (på tross av at dere forsøker å hinte, vise osv), men personen ellers er et godt emne og sex ellers fungerer bra? Kan man satse på en person man ikke liker å kysse hvis "resten" stemmer?


Et lite hjertesukk...

Synes for mange tar en date for seriøst. Som om man har sagt ja til å bli kjærester -hvis man har det hyggelig sammen... Blir litt svett av det. Jeg leter også etter den store kjærligheten og ønsker meg verdens beste kjæreste. Men jeg vet ikke om jeg tør å date flere på en stund. Noen blir jo så lei seg hvis man ikke vil treffe dem igjen. Jeg synes det er helt naturlig, faktisk det mest naturlige at det er hyggelig, men ikke så mye mer enn det. Kvelden er ikke dermed mislykket slik jeg ser det.

Er man singel, er det vel hygggelig å ta en øl sammen eller spise og prate litt uansett...? Men det virker som andre mener det er bortkastet hvis det ikke blir noe romantikk. Synes det er vanskelig å slappe av sammen hvis jeg skal måle og bli målt opp og ned som kjæreste-emne fra det øyeblikket man treffer hverandre...

Enkelte er jo bare ute etter å få seg noe for kvelden, men den kategorien er jeg ikke interessert i.

Er det ikke mulig å ikke legge så mye i en date, men samtidig være seriøst på utkikk etter kjæreste?

................sukker har blitt en diskusjonsside fremfor en datingside. Her gidder man knapt og svare på en mail (kvinner fra mitt ståsted) men side på side med diskusjon klarer man og bruke timer på. Joda man kan gjøre begge deler men ser av alle klagene her inne så kanskje dette har blitt en nesten rent diskusjonsside.

Og nå kan dere sette meg opp mot veggen og kaste tomater :-)

Synes at det er mye interessant å lese her inne,om mange forskjellige temaer.
Men jeg å stusser over at det er svært få tilbakemeldinger en får på sine brev , virker litt rart på meg når man er bunn seriøs i brevene Hilser pent på damer å hører hvordan det står til med henne .
Jeg syns det er veldig morro å få en hyggelig tilbakemelding,Kan jo sammenligne det med å hilse på noe i byen ,er det ikke koselig å få et nikk tilbake eller ett smil :)
MVH Godguten

Fra påmeldingen ser det ut til at vi får den største Sukkerfesten noensinne! Prisen øker etterhvert så hvis du er lur så sikrer du deg billett tidlig. Prisen går opp i dag..

Hadde det ikke vært en ide å kunne ticke av for "online nå" når man gjør et spesifisert søk?? Litt lettere å oppnå kontakt når man vet at personen er online...

Ærlighet?

Siste svar to. 6 mars 2008 19:29 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym Ærlighet?

Hvordan sier en til en mann at han er en dårlig elsker? Eller sier man det ikke?
Hadde nylig en episode der jeg mest av alt følte meg som en oppblåsbar Barbara.

nå går det mange tråder her om både sex og kyssing. jeg foreslår : hvorfor ikke få tak i en kjæreste. da kan man gjøre det døgnet rundt, året rundt,-))))) tenk, så deilig. ps! sexen er ofte bedre med en en kjenner;-)