Sukkerforum

Debatten i forbindelse med handyman har fått fram en rekke gode poenger. Et av disse er at mens det er relativt vanlig at kvinnene her på sukker ønsker seg en handyman er det tilsvarende lite vanlig for mennene å ønske seg ei jente som for eksempel kan vaske og lage mat. Det virker i hvert fall som at gutta i liten grad skriver dette under punktet drømmepartner.

Etter å ha vært inne på en god del profiler blant jentene har jeg sett at det ikke er uvanlig å se at man lister opp ønskede fysiske trekk som høy, mørk og veltrent. Uten å ha sett mange profiler hos gutta antar jeg at relativt få som for eksempel skriver at de ønsker seg ei dame som er tynn, sexy og med store pupper. Her håper jeg på litt hjelp fra jentene for å få klarhet i hvor politisk korrekt gutta faktisk er.

Jeg har følgende spørsmål til både kvinner og menn her på sukker:

1. Er det slik at gutta i mindre grad enn jentene detaljert beskriver preferanser for fysiske egenskaper hos en partner og heller ikke definerer ønskede holdninger/egenskaper (eks: feminin/maskulin) hos en partner eller praktiske ferdigheter (eks: lage mat, vaske, evne til å ta seg av barn, snekre eller fikse ting)?

2. I så fall, hvorfor er det slik? Her er det spesielt jentene som har oversikt etter å ha vært inne på en del av guttas profiler.

3. Dersom det er slik burde gutta stille høyere krav til jentene i forhold til fysiske og praktiske egenskaper og feminin framtoning?

Jeg ser fram til gode svar og en god debatt.

Fikk en ide her om dagen. Hva tror dere om at vi kjøper en stor bautastein på 1*1,5*4 meter, og så kan alle på Sukker som har lyst, forme hver sin figur med vinkelsliper og meisel. Når vi har fylt hele steinen med figurer, kallenavn og hva det måtte være, så reiser vi den i Sofienbergparken på middelaldervis ved at en hel horv med single trekker den opp ved hjelp av et stort antall tau! Etter dette har vi fest med grilling. I uthuggingsperioden kunne vi legge ut et webcambilde av steinen der man kunne gå inn og sjekke utviklingen :)
Er det interesse for noe slikt eller er det bare meg som er litt for gira? Og hvis mange synes dette er kult; hadde noen lyst til å ha ansvar for prosjektet?

Har en venninne som burde ha svart på det, for hun mener at vi alle ønsker oss en manns som kan bygge oss et hus og heim. :)
Tror det er noe av definisjonen på mann, at man vil at han kan fikse saker og ting, hvertfall hjelpe til med det........ Kanskje. Godt spørsmål egentlig. Vet ikke om jeg har sett at menn ønsker det samme av jenter.....

Utseendet`?

Siste svar to. 1 mars 01:49 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Pernille

Lurer på en ting jeg gutter ( og jenter..)
Hvor mye betyr egentlig et pent ansikt? Jeg har dårlig selvtillit når det gjelder utseende-(ansiktet), og lurer på om det er alfa omega for en gutt.
Jeg får høre at jeg har veldig fin kropp, er smart og morsom..

Kan ansiktet ødelegge mye? jeg ser helt vanlig ut, men ikke vakker...

Hilsen reddharen

Hei alle sukker mennesker!

Har vært medlem her i snart to uker nå. Er usikker på fremgangsmåten når det gjelder å vise interesse og initiativ. Bør man først markere personer man liker som interessant/svært interessant, eller først skrive melding til innboksen, eller begge?

Hittil har jeg markert de jeg liker som interessant, men jeg har ikke sent meldinger. Tanken er at det bør være en gjensidig interesse av hverandre, før man starter og skrive meldinger. Det bør jo være lett å avgjøre, siden vi har matchtall og personlige beskrivelser, og krever bare ett tastetrykk av en person å vise interesse.

Enten er jeg ikke interessant nok, eller jeg gjør noe feil. Har hatt 130 treff hittil på profilen min, en har markert meg som interessant, og jeg har mottatt NULL meldinger. Hva skjer? Må jeg vente mer? Er jenter for populære, eller er det meldinger som gjelder? Noen med samme erfaring? Er nesten litt skuffet...

--- Rudizo

De aller, aller fleste av oss er vel enige om at det å være single har både gode og mindre gode sider. Og det er tider da man er glad for å være single - og tider da man ikke er så glad for å være single.

Mitt medlemsskap på denne siden ble inngått fordi jeg ville se meg om i verden - se meg om etter en potensiell kjæreste/venn/elsker.

Etter noen uker oppsummerer jeg med at det virker som om mange av oss har glemt å senke guarden - og da blir det så vanskelig å innlede et bekjentskap. Og vi blir så snevre i våre søk etter den ene spesielle at vi glemmer å se oss om underveis.

Kanskje vi - når vi alene sitter der i alderdommen - tenker at "var det virkelig ingen av de som kom seilende underveis som passet for meg...................."

Lykke til folkens - og senk guarden *s*

Røyk

Siste svar on. 28 feb. 15:08 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym røykfri

Kan ikke dere som styrer med profil-registrering fra Sukker legge inn røyk som et kriterie for å ikke ville ha kontakt?

Er så kjedelig å måtte krysse av alle røyk-profilene med ikke interessert. For alle som røyker er ikke interessante for meg, sånn er det bare!

Kunne ha det som valg: er du interessert i å treffe en røyker?

Det finnes jo: "Er det greit å treffe en partner med barn fra før"

Er det flere som ønsker det sånn?

Nå har jeg vært ute med flere gutter jeg har truffet her på sukker og det er så mange hyggelige, kjekke gutter med de samme interessene som meg. Den beste platform for et kjæresteforhold! Men så stander det på dette med kjemi.

Noen gutter klarer bare ikke å legge fra seg jobbsøke tankegangen. Det er som om de nesten krysser av på et skjema på kvaliteter de ønsker seg når vi treffes, i stedet for å interessere seg for den de møter som person. Noen viser til hele "arbeidserfaringen sin" ved å fortelle i detalj om eksdamer. Når møtestedet som foreslås er en kopp kaffe på et lite sjarmerende sted, ja da blir det ikke mye kjemi igjen.

Derfor...be med dama på et sted som du tror jenter vil like. En koselig kafe, kanskje med lys på bordet. (i tvil? - Spør ei venninne!) Snakk generelt om dine forventninger til et forhold og hva du vil bidra med, uten å gå i detalj på eks-damer. Jenter vil føle seg unike, ikke som én til perle på en snor. Vær mer opptatt av å gjøre stemningen hyggelig og snakk om ting som opptar deg eller spør om ting som opptar henne, enn å drive kryssforhør. Finn gjerne på noe sammen, som man kan snakke om etterpå. Det gir fellesskapsfølelse og skaper god stemning.

Bollemus?

Siste svar on. 28 feb. 01:24 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Bollemusa

Hei alle sammen,
Vi sitter her og har en liten diskusjon... trenger litt hjelp til å finne riktig svar...
Hva er egentlig en bollemus?? Kjennetegn?
På forhånd takk for hjelpen;)

Hei Killercat og venninne!
Tusen takk for at dere "adopterte" meg så vennlig på sukkerfesten. Skikkelig hyggelig gjort, og absolutt et bidrag til at kvelden ble morsom for meg! Hva synes dere ellers om festen? Synes det var litt kjedelig og lite variert musikk.
Ha det fortsatt bra, begge to.
Misty

Gjennom de siste årenes gjennomgang har det dagelige synet på mennesklig seksualitet endret seg.Dette gjør at folk har blitt mer åpne rundt nettopp dette teamaet,og det er ikke lenger et like skjermet tema som tidligere.Denne endringen kom drastisk og har kanskje hatt sterkest virkning blant menn.Det kan faktisk virke slik at menn er de som virkelig er de seksuelt "dyriske", men hvor har kvinnen gjemt seg i alt dette?Er ikke det fremlagt meninger om at kvinnen faktisk bærer en sterkere "dyrisk" følelse enn menn?Og hva tror dere kan være grunnen til at bildet av sekualforskjellen er blitt slik den har blitt i dag?

En ting har jeg lurt på lenge. Hvofor er høye menn nesten alltid sammen med bitte små damer? Selv er jeg en temmelig høy dame, men jeg har aldri hatt sjans hos en høyere mann. Derimot har jeg hatt stor glede av mannfolk som er kortere, men ganske brede og sterke. Hva er grunnen til at disse liker meg, men ikke de lange?

Fake bilder ...

Siste svar fr. 23 feb. 10:16 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Hmmmm32

Når man kommer over en Sukker-profil med fake bilde, og man catcher det fordi bildet er av en amatørmykpornostjerne man kjenner igjen fra nettet, hva gjør man da? :) Vanskelig å ta vedkommende på det uten selv å avsløre seg som en liten gris ... hehe :P

Men til sakens kjerne, er det et stort problem med fake profiler her? Husker fra min tid på Spray at det var en haug med profiler med utfordrende kledde jenter, alle sammen bilder hentet fra nettet. Så utrolig teit og åpenbart lureri at du måtte være rimelig tett for å gå på det. Der var vel årsaken at man kunne ta betalt for å få tilgang til "bildegallerier", men her på Sukker kan det da ikke være noen årsak til å få flere treff? Annet enn kicket ved å få meldinger fra kjærlighetssyke menn og så le av dem eller no' :)

Jeg er helt sikker på at 19 år gamle modelljenter _ikke_ bruker Sukker som sin fremste dating-kanal ... :)

Har da lagt inn en profil her og vimset litt rundt på diverse profiler. Lurer på om det fortsatt er gutta som må ta kontakt for at det skal bli litt action... Hva skriver man egentlig i den første meldingen? Er jo dumt å skrive en hel avhandling hvis jenta overhodet ikke er interessert. Mye bortkastet arbeid for å si det sånn :-) Forventer vel ikke at supersjekkerne skal avsløre hemmelighetene sine men mottar gjerne tips både fra gutta og jentene...

Jeg møtte herforleden en meget hyggelig ung møy,hun var faktisk riktig så fager.Hun bar navnet "Linda".Men hvor ble hun av denne fagre møyen som jeg så riktig riktig ville se igjen,jeg møtte henne med en rose(riktig nok av plast).Der jeg spurte så:Unskyld men hva lukter denne rosen?(om noe som helst=P)Er det noen som kan si ifra om de finner en "Linda" her inne ville jeg være evig takknemlig.(Ah...hvilken solskinshistorie) Er det derimot andre som ønsker og melde sin intressse,må de meget gjerne sende meg et brev her på sukkern.The End!

Hvis du bor utenfor Oslo har du fortsatt muligheten
https://login.gulesider.no/mypage/flow.c?_flowId=reservationFlow

Hei

Jeg ville kanskje ha skrevet det, synes ikke det er så rart å kategorisere mennene jeg, de gjør jo det med oss ! En Handymann er vel det motsatte av en "data nerd" ikke at det er noen galt med noen av typene menn, men noen passer bare bedre enn andre, til nettopp deg eller meg. Selv pusser jeg opp leil min fra topp til tå , men jeg kan ærlig si noen ganger når det har vært tunge løft eller litt for høyt at jo det hadde vært helt greit med en HANDYMAN !!!!

herregud for en kjedelig fest. ALT for lite folk jo. krise sukker krise.
og vi som hadde det så gøy på forrige fest. denne var nedtur.

Jeg har brukt chatten litt, den har fungert utmerket. Men, er det noen som vet hvordan det fremstår på min side hvis jeg inviterer til chat, og hun ikke ønsker å chatte? Kommer det opp en melding eller?

Chat

Siste svar ma. 19 feb. 23:21 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Girl

Hei!
Jeg får ikke chat'en til å virke, må man konfigurere eller noe? Takknemlig for råd!

Om du ikke hadde lagt inn innleget anonymt, så kunne jeg vært mer frempå med deg. )))))) Den satt!

Handyman

Siste svar ma. 19 feb. 21:55 (60 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann

Her kommer et spørsmål til jentene her på sukker. Flere av dere skriver at dere ønsker dere en handyman. Hva legger dere i begrepet handyman og hvorfor er det viktig?

Ble ikke lenge, men kort.. Ok arrangert! =)

Sukkerfesten

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym yes

Musikken var rett og slett for dårlig....Ikke ordentlig dansemusikk som gjør at man tar av: Hvor var latinmusikken, hitlistemusikken som gjør at alle får lyst til å danse istedenfor å dra videre.
Jeg ble nesten til det stengte men mistenker noen for å ha gått videre på byen....
danseglad guttemann

Jeg har to profiler inne på liste mi med ekstremt lettkledde damer i meget utfordrende stillinger, er der ikke noe sensur her eller? Jeg ser etter en mann ikke en tøyte!

lurer på om det blir bra oppmøte på sukker festen i kveld og hva slags oppmøte det blir!Er det noen som kjenner noen som skal eller lignende?legg igjen et lite innlegg da så ser vi kanskje noen vi møter i kveld.

Er vaskekjerring og handyman to sider av samme sak?
Nemlig det å slippe å gjøre noe selv?
Og er begge ønskene like politisk korrekte?

Jeg er en oppegående, søt og attraktiv jente, men jeg tar altfor mye initiativ her inne!!!!! Det er en skam!! Går det ikke an å være litt mer frampå, gutter?? Kom igjen!!!!!

Hei norges single elite!
En ting jeg har merket meg etter å ha datet noen jenter som jeg møtte gjennom sukker er at man blir kjent på en helt ny måte her. Før så har jeg sjekket opp damer på by'n, fester og i andre sammenhenger. Man begynner å snakke med jenter man finner interessante, man kjenner vibber og at det er en kjemi. Det er sånn interessen begynner. Og hvis man da i tillegg har mye til felles er det lett å bli forelsket, fordi man allerede ha kjent vibbene. Men hvor mye vibber kjenner man over eter'n?

Når jeg skriver meldinger over nettet blir man kjent med fantastiske jenter. Pga. av det geniale søkesystemet til sukker finner man jenter som er ganske like seg selv. Men min erfaring og andre jeg har snakket med er at det man finner på sukker er mest potensielle venner. Og det er ikke derfor jeg har registrert meg her. Man blir godt kjent med personen man mailer med, og alt ligger til rette for at hun er kvinnen i ditt liv. Og så møter du henne noen ganger. Man har masse tilfelles, ler, har det moro, kanskje har sex eller kliner - og det er jo bra. Men jeg har enda tilgode å finne kjemien. Dette er lettere å finne på den tradisjonelle sjekkemetoden.

Men jeg har lyst til å gi sukker en ny sjanse. Nå mailer jeg med en jente som virker utrolig bra. Regner med å møte henne snart, så får vi se hva som skjer.

Lykke til folkens!

Jeg er enig i at det er tull å syte over at man ikke får svar. Dersom jeg har sendt en mail og jenta har lest den, men ikke svart er det svar nok. Jeg svarer heller ikke jenter som mailer til meg om jeg ikke kunne tenke meg å ble bedre kjent med henne. Dette er da uproblematisk. Akkurat som det er bedre å høre: "nei, beklager, du var stygg som nøkken så det kan nok ikke bli noe mellom oss"? Eller en eller annen høflighetsfrase. Spar meg. Bortkasta tid. Dette er uproblematisk, folkens!

Ellers må jeg si at sukker er ålreit. Lykke til =)

Hvordan i all verden klarer de av dere som bare har fri en gang i uka og annenhver helg, å trene 3-4 ganger i uka og i tillegg pleie diverse andre fritidsaktiviteter? Eller er profilene bare jug? For meg handler hverdagene om å rekke sfo, middag, lekser, barnas aktiviteter, husarbeid. Så jeg trener nettopp en gang i uka og annenhver helg.
Og det er denne tiden jeg nå også har tenkt å dele med en kjæreste...:)

Jeg tittet litt på respons siden min. På den har jeg blant annet 4 stk som har merket meg som "Svært interessant" og 6 stk som har merket meg som "Interessant" uten å ha tatt kontakt...
Jeg sendte melding til to av dem her om dagen, men har ikke fått svar fra dem en gang.
Kom igjen da gutter! Hva venter dere på?

Tror dere tjener mest i lengden på å ikke slippe inn alt for mange på festen. Kjenner folk som snudde i døra forrige gang..

Ny chattjenneste med videofunksjon er nå fullintegrert på sidene. Se under menyen Post/Forum/Chat og velg valget chat der. Så lenge du er online kan andre brukere kontakte deg, du vil da få et vindu som spretter opp hvor du kan enten godta samtalen eller avslå. Det er mulig å endre online status ved å klikke på det lille iconet nederst til høyre på siden, eller på iconet øverst i chat oversikten. Chatten fungerer på linje med MSN og lignende kommunikasjonstjenester. Du snakker direkte med personen du kobler deg til og det er mulig å ha både lyd og video i samtalen.

For å starte en chat med en annen bruker velg personen i listen over de som er online og klikk 'start chat'. Merk at dersom personen har "popupblocker" installert kan det ta litt tid før han/hun oppdager chat forespørselen. Det vil komme en melding som blir synlig øverst på sukker siden.

Chatten vil fungere på samme måte som meldingstjenesten. Superbrukere kan chatte med alle (både andre superbrukere og vanlige brukere), mens vanlige brukere kun kan chatte med superbrukere (altså ikke andre vanlige brukere).

Håper dere setter pris på den nye tjenesten!

Hilsen Sukkergjengen

I Norge har temaet likestilling fått stor oppmerksomhet de siste tiårene. Målet for mange av de største pådriverne for likestilling er at menn og kvinner skal ha de samme jobbene og utføre de samme oppgavene (hjemme og på jobben) og i mange tilfeller bli likere. Over tid har dette påvirket samfunnet og det er vel rimelig å si at vi i hvert fall har fått mer likestilling nå enn tidligere.

Parallelt med at vi har fått mer likestilling har Norge opplevd en dramatisk vekst i samlivsbrudd og vi har fått langt flere single enn før. I Oslo bor det for eksempel en (1) person i halvparten av husstandene og derfor møter sukker.no et viktig behov for mange.

Mot et likestillingsperspektiv går det kanskje an å tenke seg et komplementeringsperspektiv der man tar høyde for at kvinner og menn er noe forskjellig og denne forskjellen skaper en spenning og ønsket om å treffe noen som er like men likevel annerledes enn seg selv. Er det mulig at denne spenningen har forsvunnet litt med et økende fokus på at kvinner og menn bør bli likere hverandre?

På et utested vil ei dame som kler og oppfører seg feminint få mer oppmerksomhet enn hun ellers ville ha fått. Tilsvarende er det ofte de menn som viser de mest typiske maskuline trekk (ofte et badboy image) som tiltrekker seg flest kvinner. Selv om utesteder er litt spesielt, viser ikke dette at vi dypest sett søker noen som er litt annerledes enn oss selv? Noen som har litt andre hormoner i omløp? Menn søker det feminine og kvinner det maskuline. Samtidig blir det holdt fram som et ideal at vi bør bli likere hverandre...

Er det mulig at nøkkelen til finne seg en partner og ha et godt forhold over tid handler om en kontinuerlig samhandling og spenning mellom det maskuline og det feminine? Er det mulig at lykken i et forhold ikke handler om å forbli mest mulig selvstendig eller likestilt men i stedet utfylle hverandre?

Jeg lurer på hvorfor så mange jenter lar være å svare på hyggelige og seriøse henvendelser. Dersom dere ikke er interesserte er det vel greit å melde det, i stedet for å bare gi blaffen?

Som de fleste folk som klarer å lære litt veit at han ikke bør legge ut bilder av seg selv som "urmannen" bar overkropp, fjellgeita, etc, da dette er klisjere. Og kvinnene har sine ting. Men når er det gutter har bilder av seg selv? På samme måte reprensenterer deres bilder det samme. Og er en pen overkropp så avstøtende da egentlig? Det er ikke tvil om at det er ett godt agn på noen damer.
Uansett la oss heller se på hvilke situasjoner vi tydligvis er så komfortabele med at vi gir den ut "i all ofentlighet". Det forteller en hel haug om meg at jeg har mange bilder av noe av det mest digg som er. Og det er en klisje:(
"Ække lett å ha litt tinderanglig som rekreasjon"

100% enig!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sunnyman

100% enig med sunny her, fra guttenes ståsted. Det er gutter som er frempå også. Forstår at ikke alle jenter, som sikkert er mer omsvermet, orker å svare langt og lenge, men svar i det minste! Og vi gutter takler faktisk et avslag mye bedre enn mange jenter ser ut til å tro. Det er faktisk bedre – enn å leve i det uvisse, både i ”real life” med tlf nr/SMS, og her på virtuell sjekker’n. Også enig at viktige ting som alder, høye, røyk eller ikke, må inn som muligheter for å velge bort kandidater. Selv er jeg også totalt uinteressert i noen som røyker, uansett hvor kul og sexy dama ellers er! Konkurrerende nettsteder har bedre system for dette. Chatten er et bra tilbud, men her må det jobbes med teknisk videreutvikling i forhold til ulike nettlesere.


Alle Sukkermenn oppfordres herved til å bruke chaten til å si God natt slik at jentene våre får sove godt i sengene sine :)

Bor alle i Oslo??

Siste svar ti. 6 feb. 23:41 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Supermann

Har ikke vært med her så lenge men jeg har lagt merke til at nesten alle jentene på min toppliste "desverre" bor i Oslo. Har sendt meldinger til en del av dem, men det kommer null respons. Det kan jo være mange grunner til det ;) men hadde en profil ute et annet sted med omtrent samme tekst og bilder, der kom det plenty av respons.

Er det sånn at dere oslojenter helst vil ha en fra storbyen? I så fall er det greit at dere sier ifra om det i beskrivelsen, så slipper gutter som bor i "huttiheita" plage dere... ;)

Btw: Er det mange ensomme jenter i Oslo???

Hei *s*
Er det noen som har prøvd - og lykkes - i å bruke chat-tjenesten her.............? Vet at sukker jobber med tjenesten og det er bra! For jeg lurer på om ikke det hadde vært lurt at alle som var online var synlige for meg - så jeg kunne velge hvem jeg ville invitere til chat - og ikke bare de som jeg matcher høyt med. Risikerer jo faktisk at jeg ikke er på tilbud på noens skjerm - og ergo ingen som vil invitere meg til chat :-(
Stå på sukker - dette blir nok bra - til slutt :-))

HALLOOOO

Siste svar ma. 5 feb. 16:58 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym duddi

Er dere her for å date eller chatte???

Ok, la inn en jente som Interressant i går og skulle sjekke Respons i dag men da stod hun plutselig med Ikke interressant på min liste (hadde ikke endret noe) men nå ligger hun ikke på noen lister selvom jeg valgte Interressant??!! I hennes profil står jeg registrert som interressant men hun er ikke på min liste.

Litt rotete forklart men håper dere skjønner hva jeg mener.

Er det jeg som er dense eller er dette en bug??

Hvilken type musikk blir egentlig spilt på festene? Har ikke vært på Sukkerfest enda, men vurderer det neste gang...og jeg håper musikken er bra :-)

Godt indre...??

Siste svar ma. 5 feb. 15:52 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym veteran

Jeg er så lei av maset om det gode indre!!
Er det noen her inne som IKKE synes de selv har et godt indre...???
Dette blir patetisk. Ingen kan skryte på seg et bedre indre enn andre. Det er på det ytre de store forskjellene finnes. Det øvrige går på interesser og type personlighet. Og her er intet bedre enn noe annet. Det gjelder bare å finne frem til en som passer bra sammen med deg selv.

Min søster er realistisk. Hun har profil ute. Hun er 120 kilo. Hun søker selvsagt etter en bamse, for hun vet at hun ikke har nubbesjans på veltrent atlet. En veltrent atlet vil ikke ha ei dame på 120 kilo. Sånn er livet. Kan ikke alle andre også bare innse dette, og slutte å forferdes over at utseende ditt bestemmer hvilken liga du kan plukke partner fra?

PS! For å komme noen av dere i forkjøpet; ja, det finnes unntak fra dette. Men det er uinteressant.

Hei Sukkerdamer og Sukkermenn!
Er det noen av dere som har fått mail fra "Roberto" som tilbyr forpliktende ekteskap???
......med ham i Paris
Han skriver at han ikke kan norsk men bruker et oversettelsesprogram som er dårlig, hvis man er interessert kan man henvende seg til:

http//www30.websamba.com/aeyko/en.htm

Jeg har ikke vært innom denne linken så jeg vet ikke hva det er,vil ikke anbefale noen å besøke den heller.
Den første mailen jeg fikk slettet jeg,men ble litt usikker da det noen dager etterpå kom èn til og tenkte jeg kunne spørre dere Sukkerunger om dere har fått lignende mail?

profilering

Ingen svar
(kvinne 36 år fra Akershus) Privat melding

Hei alle sammen! Vil bare oppfordre alle til å skrive mer om seg selv på profilen sin. Er så mye lettere å ta kontakt da! hilsen Stine

Nye arrangement

Siste svar lø. 3 feb. 01:23 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym happily

Ser av mail sendt frå sukker idag at det vil bli arrangert fester i Stavanger og Bergen i mai. Kjempebra!!:-)

Folkens, legg bilde deres i profilen. Det er for meg totalt uinterressant hvis dette mangler uansett hvor god match vi har.
For de av dere som kanskje synes dette er litt flaut: det samme syntes jeg også i starten. Men det er jo ikke såå farlig da :-)

Dating regler?

Siste svar fr. 2 feb. 20:01 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym gutt 24

Fant disse dating tipsene på en dansk side. Men de virker litt utdaterte etter min mening. Særlig det med å betale. Hva mener dere?

Dating regler for kvinder:
1. Kom altid lidt for sent
2. Efter et møde, vent så et par dage med at ringe til ham
3. Vær kostbar
4. Se altid godt ud!
5. Snak og oplys ikke for meget om dig selv, Husk at kvinder skal være mystiske
6. Hold dine dates korte, jo mindre de får - jo mere vil de have
7. Lad ham betale
8. Forvent at få blomster - ellers drop ham
9. Dyrk ikke sex med en fyr på første date - vent til efter 10 date.
10. Hvis han vil se dig, så vær optaget - og fortæl hvornår DU vil ses (vær optaget i weekenderne)
11. Tal aldrig om eks kærester, børn eller ægteskab på de første dates
12. Kritiser aldrig hans mor
13. Lad ham komme til dig - ikke omvendt
14. Hav altid masser af tålmodighed
15. Drik aldrig for meget alkohol, men drik masser af vand.
16. Flirt lidt med andre mænd, han tro at han skal jagte dig.
17. Vær feminin, husk du er kvinde med stort K.

Dating regler for mænd:
1. Kom Aldrig for sent
2. Efter et møde, ring først til hende efter 24 timer (Max 1 opkald om dagen)
3. Vis interesse og giv komplimenter
4. Se godt ud og duft godt
5. Fortæl om dit job, kvinder elsker mænd med ambitioner
6. Vær som en vandhane, tænd først for det varme vand, så det kolde og så det varme - hun skal ikke vide, hvor hun har dig.
7. Husk at det er dig, der betaler på de første 3 dates.
8. Køb blomster og gaver
9. Forvent ikke sex på første date
10. Inviter hende ud igen, siger hun nej til 3 invitationer - så drop hende
11. Tal ikke om sport eller ekskærester
12. Vær en gentleman, træk stolen ud, åben døren og tal pænt.
13. Vær ikke tilgængelig hele tiden
14. Hav altid masser af tålmodighed
15. Drik aldrig øl på en date!
16. Kig ikke på andre kvinder, mens du er på date.
17. Undskyld aldrig for din mandlige tankegang!