Sukkerforum

Hei folkens. er det noen felles chat her ? el må jg finne ei som vil chatte med meg ? :)

Jaja, så er jeg kanskje bare 20 år nå.
Men hvorfor tror alle dere som er eldre at dere kan "sette" meg på plass, på grunn av at jeg har skrevet litt ungdommelig i ett innlegg, som var ment som en joke.
Noe jeg da gjorde fordi jeg syns det var tåpelig.
Dette er da ett diskusjonsforum hvor man kan si sine meninger og bli enten respekter eller "mot gått" på disse punker. Men er det vits i å skrive ned talende til meg fordi jeg er yngre- men alikevel har meninger og ikke redd for å svare? Skal ikke jeg få respekt for mine meninger for det?

Er dette deres måte å trykke ned oss yngre på sukker.no- fordi dere ikke klarer det ute i den virkelige verden?
Jeg syns det er irriterende å lese fra noen at jeg ikke hører til i ett diskusjonsforum, som er om en undersøkelse på hvordan jenter/kvinner "er". Fordi jeg skrev på en måte personen ikke likte der å da. Har det noe å si?
Jeg er jo en jente vel å merke, og har da rett til å legge til min "mening" i det forumet uansett alder?
Eller er jeg way off på dette punktet?
Skal det være alders diskriminering på sukker syns dere? Eller burde vi litt yngre også få komme meg ord og utrykk som vi selv ser fit?

MATCHING...

Siste svar ti. 15 april 2008 16:03 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

DET ER MANGE SOM HAR TATT DIV PERSONLIGHETSTESTER....ETC PÅ FORSKJELLIGE KONTAKTSIDER ,KJENNER IGJEN BILDENE SOM GÅR IGJEN FRA STED TIL STED.
OFTE MATCHER "VI"IKKE SÅ BRA PÅ EN SIDE,SOM PÅ EN ANNEN..AKKURAT SOM EN HOROSKOPBESKRIVELSE PÅ ET STED ER FORSKJELLIG FRA EN ANNEN..
ER DETTE MAO BARE BINGO???

Hvis eg ser på en profil med en jente eg liker profilen eller bilde til så pleier eg sende en kort komplimang uansett om det ikke er noen mulihet for noen fremtid sammen ! (er ikke flyttbare sjølv) Er det sjekkt att motta en sådan eller bare noe mas ? (Ca 20% sender ett kort svar tilbake)

Hvorfor er vi så utrolig opphengt i pupper ? Både gutter og jenter, menn og kvinner...
Ser damer helt fra de yngre til damer godt opp i årene er som spiller på det i profil bildene sine også,,

Så hva er det egentlig med denne puppegreia? Har jeg forstått det riktig så er det akkurat det samme om de er store små, trekanta eller firkanta så lenge det er pupp.. Joda, jeg er vel fasinert av dem selv, men jeg er usikker på hvorfor,,,

Et godt råd, til dere som bruker motorsag...
Bruk verneutstyr!!!
Føler meg i utgangspunktet ganske stødig med sagen,men idag holdt det å gå helt gærnt og jeg kunen fort blitt en fot kortere...
Sagen slang litt da jeg skulle starte den (holdt den i lufta med venstre hånd - dro med høyre), og jeg kjente den slo borti leggen (hadde kjedelåsen på da jeg startet - mener jeg), uten at jeg merket at noe var galt...
20 min senere syntes jeg venstre beinet kjentes kaldt og vått, og da jeg kikket på den syntes jeg det var rart at jeg skulle ha vært borti rødmaling... skoen var nemlig blitt litt rød. Stor forskrekkelse da jeg faktisk var gjennomvåt - av blod. Under overtrekksbuksen var olabuksen og sokk klissvått av blod..Og på leggen et 2 cm langt og tydeligvis litt dypt kutt der blodet piplet ut.. Noe det gjør fortsatt, selv etter å ha lagt og skiftet diverse kompresser... burde nok vært sydd.

Hjelp!
Finnes det en søt ung lege her....som kan korssting..!!!

Mannen


Han har det samme etternavnet hele livet.
Garasjen er bare hans.
Brylluppsplanleggingen går av seg selv.
Sjokolade er et greit mellommåltid.
Han kan aldri bli gravid.
Han kan bruke en hvit T-shirt i badeland.
Eller han kan gå UTEN T-shirt i badeland.
Bilmekanikerne forteller ham sannheten.
Verden er hans urinal, han trenger aldri å kjøre til neste, bensinstasjons toalett fordi det første var motbydelig.
Samme arbeid, bedre betaling...
Rynker er distingvert.
Brudekjole kr. 20.000 - leie av smoking kr. 900,-

Folk stirrer aldri på hans bryst når han snakker med dem.
Alderstillegget er praktisk talt bare forventet.
Nye sko skader ham ikke, han får ikke gnagsår og føttene sovner ikke.
Ett humør - alltid.
Telefonsamtalene hans er over på 30 sekunder - nøyaktig.

En ukes ferie krever kun en koffert.
Han kan selv åpne alle korker og lokk.
Han får tilleggspoeng for den minste snev av omtenksomhet.
Om noen glemmer og invitere ham, kan vedkommende fremdeles bli regnet som en venn.
Han kan kjøpe undertøy for kr. 20 - og det for en 3-pakning.
Han har nesten aldri string-problemer offentlig.
Han kan over hodet ikke se rynker på klær.
Alt i ansiktet hans - beholder sin opprinnelige farge.
Frisyren hans er moderne i flere år, kanskje tom. i flere 10-år.
Han trenger kun å barbere seg i ansiktet og nakken.
Han kan leke med sine leker hele livet.
En lommebok, et par sko - en farge for alle sesonger.

Han kan gå i shorts uansett hvordan bena ser ut.
Hans manikyr kan utføres med lommekniv.
Han har valgfrihet - om han vil el. ikke anlegge bart.
Han kan gjøre unna julegavene til 25 familiemedlemmer på julaften, på under 30 minutter.
Og hybelkaniner er virkelig kjæledyr.

ER DET RART MENN ER LYKKELIGE INDIVIDER????

Morra ånde!

Ingen svar
(mann 48 år fra Østfold) Privat melding

Dere er helt ferske i forholdet,, kanskje bare for en natt.. Men still.. Du og partneren våkner og hun/han er helt klar for litt kos..
Men har DEN ånden.. Hva gjør du.. Finner unnamanøvringer, eller er ærlig nok til å si det rett ut ?

Eller ennå bedre, DU merker at du har en skikkelig ehh... vel.. Og han/hun er klar for litt klining. Kliner du til eller sender du en god odør som advarsel ? Eller sier du rett og slett i fra..

"Kan vi ikke pusse tenna først ?"

Hvor ærlig tør du være ? (ikke jug på deg noe!!)


I mitt siste forhold var vi ca 20 ganger hjemme hos meg og 1 gang hos ham... Jeg ba stadig om å komme til ham, men han ville helst gå på besøk selv... (neida, han var ikke gift). Dette var likevel irriterende. Da det ble slutt hadde jeg en følelse av at han hadde sveipet mer innom mitt liv enn jeg hadde gjort med hans.. Det var her alle minnene satt igjen, og det gjorde det nok litt tyngre... Dette er historie nå. Men jeg tenkte at neste gang får denne biten være litt jevnere... Neste gang vil jeg selv være gjest mer enn vertinne.

Men jeg oppdager altså stadig at gutter jeg har flørtet med foreslår at jeg skal invitere dem hjem... Type: Du har ikke lyst til å be meg på en flaske vin da?

Hva er det for noe?

Alle mennesker er forskjellige, men ifølge det mannlige kjønn finnes det en del fellestrekk hos jentene. Her er de ti egenskapene de liker minst hos damene.

10. Å late som man er skinnhellig
En typisk jenteting er å prøve å fremstå som en dydig engel. Å prøve å skjule sin fortid ved å dele antall kjærester på fem, faller ikke i god jord hos det motsatte kjønn. Gutter kan være imponert over jenter som faktisk er «rene og uskyldige», men er enda mer imponert over jenter som er seg selv, og faktisk kan innrømme at de har noen svin på skogen. Husk: sannheten kommer alltid frem til slutt.

9. Kritisering andre jenter
Hvorfor kan ikke jenter gi et eneste kompliment til andre jenter? Isteden kritiserer de alt fra hår til kroppsvekt på sine fiender, og det som verre er, venninner. Bare en jente kan legge merke til at skoene ikke matcher vesken hos en annen, og guttene hater det.

8. Sjalusi
Bare det at en gutt nevner en annen jente for kjæresten sin, kan sette himmel og helvete i bevegelse. Jenter har en tendens til å sette spørsmålstegn ved alt en gutt gjør eller sier, spesielt når det kommer til guttens lojalitet. Legg av det sjalusien, eller bli dumpa.

7. Tøffelheltinner
Noen jenter forlanger ekstra mye kos og dull fra kjæresten for å føle seg trygg. De vil hele tiden bli fortalt hvor fantastiske de er, vil bli holdt rundt og koset med. Skjerp deg. De fleste gutter liker selvstendige jenter.

6. Å snakke i koder
Det gode gamle «Hva tenker du på?»-spørsmålet er et typisk eksempel på hvordan jenter tester kjærestene sine. Ikke sett han i denne ubehagelige situasjonen, som gjør at han får huden full hvis han ikke kommer med det perfekte svaret.

5. Invasjon av guttens privatliv
Hold dere unna skuffene, jenter. Gutter er ikke særlig begeistret for jenter som lever etter mottoet «Alt som er ditt er mitt». La han ha tingene sine for seg selv, og for all del, ikke snok i sakene hans.

4. Overfølsomme jenter
Jenter som griner av ingenting, enten det er en trist film, en brukket negl eller en mislykket hårklipp, guttene kan ikke fordra det. Færrest takler å opptre som en skulder å gråte på, selv om de liker at jenter er litt mer sårbare enn dem selv.

3. Shopping
Er det en ting alle jenter burde vite, så er det at gutta hater shopping. Enten du bare skal titte, vindusshoppe eller bruke en hel formue på klær, gjør det alene.

2. Uavbrutt skravling
De fleste jenter elsker å skravle og sladre. Hvis han er der, spar deg for alle detalje

Er det mulig å blokkere brukere, slik at de ikke ser deg lenger? Slik at du ikke fremkommer hos dem på siden 'Online nå' eller at de ikke kan lese profilen din, se på bilder etc?
For eks om du plutselig oppdager X-en her inne, og ikke vil at hun skal se deg?

Jeg lurer ....

Jeg sitter og kikker på profiler, og kommer innimellom over folk som jeg enten kjenner fra det virkelige liv eller har møtt på fest. Jeg oppdager at definisjonen av begreper som "atletisk" ikke nødvendigvis er den samme overalt. Eller "slank" for den saks skyld. Alt kommer vel an på øynene som ser, tenker jeg.

Jeg har datet menn som har påstått de var 186, men som har vist seg å være ti cm kortere.

Og det bringer meg over til følgende spørsmål: Er det muligens dumt av meg å være helt ærlig i min egen profil? Burde jeg f.eks endre på punktet der jeg innrømmer å ha noen kilo for mye, og heller hevde at jeg er slank? Kanskje til og med veltrent?

Personlig har jeg tenkt at det er bedre å overdrive litt i negativ retning og overraske positivt ved et virkelig møte. Men jeg må jo bare erkjenne at de virkelige møtene har vært ytterst få. Så da er kanskje ikke taktikken min så smart likevel? Jeg har vært medlem på Sukker siden lenge før jul. På den tiden har jeg hatt (*sukk'*) to dater. Dette må da være unormalt lite, eller?

Jeg har spurt i diskusjonsforumet før; om det er noe åpenbart "feil" ved profilen min - noe som får 95% til å styre unna. Hittil har jeg ikke blitt så mye klokere. Hadde jeg visst konkret hva det var som skremte bort gutta, kunne jeg kanskje endret på det. Men hvor går grensen for hvor mye man kan redigere før man gjør seg til løgner?

Jeg er åpen for innspill her. Lønner det seg å "tone ned" minusene? Eller slår det bare tilbake på en selv etterhvert? Hva mener gutta, og hva er andre jentenes (gjerne de jevnaldrende) erfaring?

Snart begynner en herlig ny uke, slik at vi kan glede oss til helgen igjen, gå på nye date å titte på , å snakke med nye mennesker både på sukker å på jobb, og ellers:::::))))) plutselig står han der drømme mannen, eller drømme damen for noen , HERLIG ikke sant.

Vi vet alle at samliv innebærer og gi og motta, og noen ganger være villig til å ofre. Hva er du villig til å ofre på samlivets "alter"?

Dear One,

My name is Mr Donald Martins, 24 years from Sierra Leone . My father and I escaped from our country at the heat of the civil war after loosing my mother and two of my senior brothers in the war. As a result of the political instability in my country even after the war, my father established his cocoa and coffee export business in Abidjan , Ivory Coast . He was in Buake before the war start in Ivory Coast,
A northern city to negotiate for the purchase of a cocoa plantation when he was shot and killed by the rebel troupes fighting to take over the Government of the country on the 22nd September, 2002. The death of my father has now made me an orphan and thereby exposing me to danger.
Before the unfortunate death, my late father had in his personal account with a bank here the sum of $12.5m. As a result of the present insecurity of lives and property in this country decided to leave Africa.
I wish request that you assist me use your account in your country to transfer the balance of my father's fund that is here in abidjan to your country for any business venture.
Again to assist me with a letter of invitation that will make me get a visa to your country for residence in order for me to continue my education and to invest the fund in a viable business venture like real estate,school,hotel.
I am willing to give you 20% of the total amount immediiately after the money is in your account
Send me a mail through my regular e-mail account so that we can discuss further on this matter

Quiz

Siste svar sø. 13 april 2008 11:51 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym feigingen

Eit anna ord for "Sutrecompagniet"

-de mangler stang...
-ikke av
-nettsted

:-)

hvem heier dere på? dere som ser på tv vel og merke:-)
selv håper jeg Ann Kristin vinner

Dette er en tråd for mennesker som har behov for dele et ord eller to.

Jeg kan jo begynne med fortelle at jeg hadde deilig lamme kjøtt til middag i dag, og at jeg fant et hyggelig reise brev fra et mindre kjent reise byrå i post kassen min.

Ordet er fritt - her skal intet være udelt.

..møter opp på Palace Grill i kveld ved 23-tiden?
I hjørnet ved dartskiva?
Masse søte jenter mellom 30 og 40... :-)

- men først: familiebarnebursdag for nevø og niese...

-hadde vært noe det!

/Mann, 44, match 100

Fikk nettopp en hyggelig melding fra en Mr. Donald Martins fra Sierra Leone, som trenger noen til å hjelpe seg å flytte et titalls millioner dollar ut av landet (for hyggelige 20% provisjon). Er jo en gammel spam-slager dette, men er det mange som får slike meldinger eller ser jeg spesielt lettlurt ut? :-D

Virker det eller ikke? Noen som har erfaringer med dette?

På siste sukkerfest skøyet jeg litt og sa at forskerne har funnet ut at jeg mangler et GEN- ....jasså.....joda FOTO.... dette som en kommentar til at folk sa at jeg ikke ligner meg selv på bildene jeg har ute. Bilder kan nok si noe men kanskje mindre om energien, glimtet, sjarm, utstråling med mere, et bilde som synes å vise slikt kan man også ha vært uheldig med :) DVS du har opplevd det, jeg har opplevd det. På bildet ståler personen men når du møter dem IRL synes dette å være fraværende. så bilder kan lyve. Men bilder/profiler kan kansje si noe om type menneske, altså om en annen ønsker å møte Den type menneske som fremkommer totalt i profilen, eller ??

hei!
må si at for noen uker siden, så om det ikke "haglet" inn med meldinger så kom det jevnt og trutt. betyr det nå at jeg er blitt så "kjent" av de fleste menn så de vet hvem jeg er her inne? og de som har bitt på agnet(profilen min) , har prøvd? nå er det stille som graven i innboksen min. som jeg har inntrykk av, så kommer det jo på nye medlemmer hele tiden? en annen ting som jeg stusser over er at jeg se de samme bildene om og om igjen.. drar dere ikke på date? får dere aldri napp?
merkelig hele dette her synes jeg....

Dette er nok mest en utfordring for oss jenter - men likevel.....

Jeg er med i en større "vennegjeng" - men opplever oftere og oftere at jeg som singel jente blir utelatt fra gjestelisten til diverse sammenkomster i denne "gjengen" - og som oftest bare blir invitert når det er "jentekveld".

Hvorfor............??

Noen er ærlige nok til å si at det er ugreit med en enslig jente, bordplanen går ikke opp etc - andre er mer "ulne" - men når du så opplever at det du trodde var din "hjertevenninne" skal feire rund bursdag - uten du er invitert - og at denne "venninnen" etter beste evne har holdt dette hemmelig for deg (for å slippe å forklare) - og du deretter finner ut at de single gutta i samme "vennegjeng" er med på festen....... - hvordan føler du deg da......... ??

Jeg føler meg som en dritt.......... !!

Er vi single kvinner virkelig en slik "trussel" for kvinner i parforhold, er det slik at vi til enhver tid vil sjekke opp det som er av menn - uten tanke på at de har "fast følge".........

Gudene vet - men jeg kjenner jeg blir veldig provosert........ !!!

En liten hilsen til dere alle som skal slite her hjemme i regnet.
Reiser i morgen til Puero Rico og 40`c.
Gleder med til lang ferie med hvite strender og brune damer så langt øyet rekker.
Er bare litt skeptisk til den lange flyreisen.
Når man ikke får sove på flyet,hva skal man da gjøre underveis?
Har kjøpt inn en god og spennende bok,men den er vel utlest før vi er halveis.
God vår til dere her hjemme!

Fant ei her inne som var 18 år og hadde vært singel i 4 år nå............
Den er ikke gæern.... Var vel sammen en på komfirmasjonsleiren da.....

Var ikke at klar over at de jeg hold i hånda på leirskolen skulle noteres opp under antall forhold en gang jeg....

Lærer stadig noe nytt gitt ;)

Hvordan reagerer dere dersom dere virkelig har falt for en person men følelsene ikke gjengjeldes men hun/han gjerne vil fortsette å være venner?

Jeg har lenge tenkt at det beste i en sånn situasjon er å ikke omgås den personen så mye, for å komme over forelskelsen fortest mulig. Få tankene over på andre ting. Men jeg har nå begynt å lure litt på om det egentlig er så lurt. Vennskap er jo verdifullt selv om det kan føles vanskelig til å begynne med. Siden man egentlig vil noe mer.

Jeg møtte en jente i går som jeg var forelsket i. Har med vilje holdt avstand til henne, men det virket som hun gjerne ville snakke litt mer, men jeg følte meg litt brydd. Jeg sa jeg hadde dårlig tid og måtte gå.

Si meg er verden blitt helt syk !!

overskrifter i dag:
- Soldater på perm forgriper seg på 12 åringer
- Barnefar på 39 har voldtatt i 10 år
- Pluss Engla saken i sverige der ei 10 års gammel jente er blitt
borte, og en 42 åring er anholt....

og ofte har offrene vært ungdom og barn, syk, syk verden....................

Historien om syersken.

En dag satt en syerske og sydde nær elven, da hennes fingerbøl plutselig
falt i vannet. Da hun skrek ut kom Gud til henne og spurte,
"mitt kjære barn, hvorfor gråter du"?

Syersken fortalte at hennes fingerbøl var falt i vannet og at hun
trengte den for å hjelpe mannen sin til å tjene til livets opphold.

Gud senket hånden ned i vannet og tok opp et fingerbøl i gull
innsatt med perler.

"Er dette fingerbølet ditt"? spurte Gud.

" Nei", sa syersken.

Gud senket igjen hånden sin i elven og fant et sølvfingerbøl
med safirer.

"Er dette fingerbølet ditt"? spurte Gud.

Igjen sa syersken nei.

Gud undersøkte bunnen av elven igjen og fant et fingerbøl i lær.
"Er dette fingerbølet ditt"? spurte Gud.

"Ja", sa syersken.

Gud ble så glad for kvinnens ærlighet at han lot henne beholde
alle tre fingerbøl og kvinnen dro glad hjem.

Noen år senere gikk syersken tur langs elveredden med sin mann,
da han plutselig trakket feil og falt ut i vannet og forsvant.

Da hun skrek om hjelp dukket Gud opp igjen.
"Hvorfor gråter du, mitt barn", sa Gud.

"Å Gud, min mann har falt i elven!"

Gud stupte ut i elven og kom opp igjen med George Clooney.

"Er dette mannen din?" spurte Gud.

"Ja," gråt syersken.

Gud ble skuffet. "Du lyver! Det er en synd!"

Syersken forklarte, "Å tilgi meg min Gud, det er en misforståelse".
Du skjønner, hvis jeg hadde sagt nei til George Clooney, hadde du kanskje
komt opp med Brad Pitt. Når jeg sa nei til ham, ville du hentet opp min
mann. Hadde jeg sagt ja, ville du gitt meg alle tre.
Gud, jeg har ikke den beste helse og kunne ikke ta vare på alle tre
ektemennene, så det er DERFOR jeg sa ja til George Clooney.

Og Gud lot henne beholde ham.

Moralen i denne historien: Når en kvinne lyver, er det for en god og ærlig grunn, og til beste interesse for andre.Jeg ser ikke profilen til så mange kvinner i 40-60årsalderen, men er også disse yngre enn sin alder? Det skremmende mange menn som egentlig er yngre enn årene tilsier. 50åringene er 40år, 60åringene er 50år, 70åringene er 60år, hvis vi tar et gjennomsnitt. Det er ingen skam å bli godt voksen, jeg synest det er trist å se at noen så krampeaktig flyr etter kvinner som er både 15 og 20år yngre, og nekter å se at alderen har satt sitt preg. Jeg er på trim et par dager i uka, der jeg drar ned aldersgjennomsnittet. Der er det så mange flotte damer som tar vare på helsa si og er i alderen fra 45-70år og de henger da like bra med som vi som er mye yngre. Man kan fort finne ut om en jevngammel kvinne er glad i å gå tur eller helst vil være hjemme å strikke lusekofte til barnebarna en søndagsformiddag. Så stram dere opp menn, se dere i speilet og møt verden med stolthet for den alderen dere bærer. Dere får ikke mindre rynker eller fremstår som yngre selv om dere er sammen med en kvinne som er 15-20år yngre, heller tvert i mot. Livshistorien din får du ikke visket ut, og jeg antar at man har mer til felles med en jevngammel person. Hva med å gi en jevngammel dame en sjanse, i steden for å anta at hun er sliten satt og gammel. Eller er det slik at det bare er menn som holder seg godt, om det så er, blir jeg betenkt. Det setter sikkert sitt preg på damene som har vært ute i full jobb og hatt ansvar for hus og heim og unger, mens menn har hatt hobbyer og avisa å klamre seg til etter jobben. Jeg elsker stigmatisering.

Hvorfor må damer på død og liv fortelle meg hva slags bil de har......??

Ofte når jeg spør om noe svarer de med å si bilmerket sitt....... Jepp......!!!!

Desuten skrives det faktisk Jeep ;))

NY dag og snart helg ;)

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym lilli<3

Jeg kjenner hjertet holder på å vokse, det er så varmt og det banker og banker.

Finnes det noen her i hele tatt som danser Streetdance?
Og da snakker jeg ikke om de som går på danseskole eller tar kurs. Men virkelige dansere :)

Hva danser du ?

Selvangivelsen kom fersk og herlig i posten med ett lykkelig budskap, til sommeren blir det sannelig ferie, såpass kan jeg si:D Håper alle har en fantastisk flott dag for min ble med ett ti hakk bedre:D

Jeg planlegger årets sommerferie. Tror det blir Key West. Har en venninne som har flyttet dit. Noen som har vært der? Hva med andre gode forslag? Noen som har noe de virkelig kan anbefale?

Nøtteknekkeren

Siste svar to. 10 april 2008 21:46 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Nøtteliten

Nøtteknekker tenker på
Hvis jeg tenker hardt nok vil den briste, så
Speil speil på veggen der
Si meg hvem er tøffest i trynet her
Knekt verre nøtter før
Aldri tenkt tanken på at jeg ikke makter det
Det e'kke værre enn det er
Det bare virker sånn til vi åpner alle dører :)

Tenkte jeg skulle ta en studietur til en av våre kystbyer en helg, ligge på hotell, ta noen utepils og spise godt- rett og slett sudere damer.

Kan noen hjelpe meg med å skrive en søknad til Statenslånekasse, slik at jeg kan få et godt stipend til dette????

Flause???

Siste svar to. 10 april 2008 20:33 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Miracles

Noen som har noen saftige, morsomme flauser å dele med andre sukkermedlemmer her? :)) Jeg tar sjansen og prøver meg på en selv for dermed å kanskje spre litt latter : Jeg er Taxisjåfør av yrke, og her en dag skulle jeg hente en dame på expressbåt kaien her i byen hvor jeg bor. Jeg satte kursen mot kaien, riiiimeli stressa, midt i rushtia. Der vrimlet det av mennesker og flesteparten ville ha skyss. Jeg manøvrerte bilen galant rundt og opp på siden av dama som ventet på min bil, samtidig som tlf ringte. Jeg hørte dama lukke opp bakdøra, sette seg inn, og lukke døra igjen, alt mens jeg satt i tlf.. Etter å ha kjørt straka veien fremover et stykke spurte jeg damen hvor hun ville ferden skulle gå, men fikk ingen svar...så jeg justerte stemmevolumet noe og spurte igjen hvor damen ville..igjen..inget svar! Så jeg snudde meg for å spør..men der sto det en ensom forlatt koffert i baksetet gitt... En av mine flaueste dager på jobb ;)) Og ikke rent pinlig når jeg da måtte ned igjen for å plukke opp en heller sjokkert og noe frustrert dame etterpå...hehe:))

Burde ikke skole tilbudet og eldreomsorgen være like god uansett hvor i Norge du bor.

I dag er tilbudet avhengig av kommunens økonomi.

Vi betaler da alle "lik" skatt uansett hvor vi ville ha bodd i Norge.

Burde ikke dette være en statlig oppgave ?

Hva legger man egentlig i begrepet urettferdig? (Stikkord: Markedskrefter, uflaks, styresmakter, å behandle, å bli behandlet, symmetri.)
Noen forslag?

Nå har jeg vært på Sukker ganske lenge. Lenger enn jeg orker å tenke etter, egentlig. Og jeg vet ikke om jeg skal orke å trekke noen konklusjon. Jo lenger jeg blir værende her, desto mer begynner jeg å se i øynene at det hele er en slags storstilt "konkurranse". En konkurranse der vi som er litt mer på "mosjonistnivå" ikke har sjans til å måle oss med eliteutøverne.

Eliteutøverne er de som er forholdsvis unge, vakre og vellykkede på alle vis. De er allerede vinnerne. De kan, slik det ser ut for meg, velge og vrake i interesserte av det motsatte kjønn. De kan gå på ny date hver dag i lang tid, helt til de finner han eller henne som får lynet til å slå ned og fiolinmusikken til å tone fra ingenting.

Og så har de oss andre. Vi som er litt mindre modellvakre og kanskje fem eller ti år over den alderen som man antar at er holdbarhetsdatoen for freshe fruentimmer. Vi når ikke opp. Vi får ikke være med å forsyne oss. Ei heller når vi stikker fingeren i jorda og sier til oss selv (i selvinnsiktens ånd): Hør nå her - du må innse at du ikke kan velge på øverste hylle. Styr unna de supervakre mennene. Gå for en som ser alminnelig og litt snill ut - kanskje en som er ti eller femten år eldre. Men nei da ... selv DE jogger etter tetskiktet som de ikke har sjans til å ta igjen, og har ikke tid til å stanse opp ved en som trolig ville vært litt mer på deres eget nivå.

Den nyeste erkjennelsen går på dette med alder. Jeg mener: Jeg visste jo at jeg ikke var drop-dead-gorgeous, selv om det finnes folk som påstår at jeg er pen. Jeg visste derimot ikke at såpass mange menn i mitt eget alderssegment ville vrake meg fordi jeg var for GAMMEL. Det kom som en stor overraskelse. Jeg leser her på forum at det antas at interessefeltet mitt begrenser seg til matlaging og familiebesøk (!). Hva faen?! Hva vet de om det? Hva vet folk som overhodet ikke kjenner meg om hvor ofte jeg går på fest, stikker ut på puben, deltar på kurs, padler i kano og slår opp teltet mitt?

Det kjennes litt som om toget i grunnen har gått. Og jeg lurer på hva jeg somler etter, her jeg fortsatt står på perrongen og glaner. Kanskje det er på tide å la medlemskapet på Sukker gå ut av seg selv, og heller fylle tiden med noe som ikke gjør en fullt så deppa. Det komiske er at når jeg kikker tvers over togsporet, til den andre perrongen - den med alle mennene - så står det haugevis av akterutseilte livsreisende der også, gitt! De kikker ikke til min kant. De ser meg ikke.

Jeg tror jeg er usynlig.

I profilen min står det jo hva slags alder som interesserer meg, men øvre grense 28 år.. Likevel er det stort sett kun menn rimelig langt oppi årene i forhold til min alder som kontakter meg. Jeg har jo lest en del i innleggene angående det å ikke svare osv, så jeg vil være høflig nok til å svare såklart, men da fortsetter de å skrive forståelig nok selv om jeg gir ganske tydelige tegn på at jeg ikke er interessert, dvs være kort, kun svare høflig, ikke noe smileansikter eller andre oppmuntrende ting. Jeg vil jo ikke være ekkel å si nei du er for gammel! Men hva er det uansett med disse da når det står i profilen at jeg ikke er interessert i noen over 28, er jeg en magnet for eldre menn eller hva? må jo begynne å lure på hvorfor nesten bare eldre menn kontakter meg:S

...fordi det viser seg at min kjære, gode venn er alvorlig syk...

Få ut d i n sorg.....

Det er det ikke mange som kan skilte med!
Vi i Sukker ønsker velkommen til diskusjon om ymse temaer. Krig og fred, politikk og religion. Om hvorfor noen synes det er tabu å være singel, mens andre ikke kan tenke seg annet. Jeg tipper at de smarte sukkerbrukerne har mye på hjertet. Vi vet jo for eksempel at en del faktisk er single simpelthen fordi de er så iderike og derfor krever det ypperste universet kan servere om det skal være godt nok.

Mitt jomfruinnlegg skal være nøytralt. Jeg skal legge ballen død. Ikke en krusning skal avsløre hva vi kan forvente. Kom med det!

...å være single, bo i en småby, lengte etter en armkrok, visne av mangel på varme........gode råd??

Hei.

Jeg bare lurer på om det er noen her inne som vil hjelpe meg litt med dette spm.. Hva synes dere menn om tatoveringer på jenter?? Er det bare stilig med en rose på puppen, eller kan det være litt stilig med noe større og litt annerledes??

Undrer meg..

Hvor mange gruppemedlemmer skal til for å bytte en lyspære..

1 til og skifte lyspæra og lage en topic om at den er skiftet.

12 stykker som forteller om egne erfaringer med skifting av lyspærer og hvordan den som starta topicen kunne skifta lyspæra på en annen måte.

7 til og fortelle at det kan være farlig og skifte lyspærer!

3 personer som hakker på grammatikken i topicen.

5 til å klage på grammatikk pirkerne.

6 som retter på staveleser/flames.

6 som krangler om det er lyspære eller lys pære.

også 6 til som beskylder de 6 forrige for å være pedantiske.

8 bedrevitere som påstår at de jobber med dette, og at "lys pære" er helt rett.

14 som protesterer på at denne topicen hører hjemme i "elektrisk" forumet.

30 som forsvarer at topicen ligger i "generelt" fordi alle bruker lyspærer og har en interesse av denne topicen.

15 som diskuterer hvilken metode for og skifte lyspærer er best, hvor man får kjøpt dem og hvilket merke som er best til hva.

8 som poster linker til plasser man kan se eksempler på forskjellige lyspærer.

4 som forteller at de forrige linkene var feil, og poster rette linker.

3 stykker som har funnet bilder av halvnakne deilige damer når de googlet etter "light" på google image search, poster bildet og forklarer at dette er dama deres, og at det er hun som skifter lyspærene som regel.

10 som quoter alt som er postet til nå, inkludert signaturer, og slenger på en "me2".

12 stk som forteller at de er så lei av disse dritt topicene at de nå forlater forumet!

14 som quoter alle "me2" postene og slenger på en "me3".

4 som mener vi bør lage en egen lyspære FAQ.

25 som lurer på hva "FAQ" er.

12 som sier "er vel ikke så lenge siden vi hadde en slik topic her?".

13 som irriterer seg over resten for og ikke bruke google før dem poster i forumet.

1 forum troll som svarer på første posten 6 måneder etter topicen ble laget, og så starter alt på nytt igjen...

Og 1 moderator til og slette hele topic'en.....

Jeg ble i går kveld sittende å se på det nye programmet Ungkaren (tror det var på TV3 eller TV Norge)

Her skal en 31 år gamme guttunge (sorry) velge seg en livspartner enten i 20 årene eller 40 åra - og du verden, dette programmet kan gå hen å bli ganske "morsomt".

Smånipsene skjønner ikke at en 31-åring skal date gamle kjærringer - og de gamle kjærringer mener de har mer i toppetasjen enn smånipsene..... ;o)

Synes jeg kjenner igjen problemstillingen fra enkelte tråder på dette forum.

- og hva var mest morsomt............. - jo da - på slutten av programmet kom det: Vi takker SUKKER.NO

Lure på hvordan sukker har hjulpet til med dette programmet ?? Levert ungkaren - levert de gamle kjærringer eller kanskje smånipsene...... - og hvordan har de gjort det - gått igjennom profiler - og lest diverse innlegg i forumet og funnet de mest kranglevorene medlemmer med best utsedne.....??


Var på besøk hos en bekjent noen år yngre enn meg som hadde truffet ei dame, datet henne noen ganger og ønsket og bli mere kjent med henne. Neida, hun var ikke i noe forhold nå, hadde gjort det slutt med ex for et halvt år siden, så den saken var grei. Ok, vi sitter der og aner fred og ingen fare da det plutselig banker på døra. Kompisen min går ut og blir overøst med en mengde spørsmål. Jeg står og ser på gjennom vinduet men hører ikke alt som blir sagt, men fyren som står der er tydelig oppskaket, aggresiv og stresset.

10 -15 min senere kommer kameraten min inn, nærmest sjokkskadet. Han var jo helt psyko, truende og ba meg holde meg unna. Men det er jo slutt mellom dere hadde kompisen min sagt, noe som ikke så ut til å plage denne karen.

Å komme på banen 6 mnd etter et brudd på den måten vil i all fall ikke skapt noe mer lyst noen gang å ta opp et slikt forhold, å prøve å fikse et forhold i ettertid går som regel ikke bra når det helst skulle vært forsøkt fikset for 3 år siden eller mer.

lignende opplevelser her??