Sukkerforum

Jeg leter fortsatt ... ja etter mannen med (bil)-dilla :) Må like eksos og svidd? gummi...Er det deg?

Man hører jo alltid masse om det grønnere gresset på andre siden av gjerdet... Er det noen som har erfaring med å hoppe tilbake til beitet man en gang hoppet fra? Vellykket?

Litt sent utover kvelden med passse lystig stemning med godt drikke i et stort selskap.

En ukjent kavaler kommer bort til deg og kommenterer ditt antrekk..

du smiler og svarer noe sånn som ..ikke så verst i kveld du heller..

litt frem og tilbake for å føle spenningen og så får du høre...

du fremstår spennede.. du nyter det..kanskje..

isåfall.. om du litt senere blir strøket forsiktig over din mage (ved navle omtrent) og får høre lett hviskende.. spennde mage frk...

er det direkte diskrkiminerende og fyfy skamme seg hingsty,

eller kunne det godtas på lik linje med at en dame stryker en herres rumpe og utbryter at den er sexy..

sånn i forkant av sukkerfesten bare..vriiinsk..

Hei jenter og kvinner:)
Er det noen som kunne tenke seg å bli min danse partner nå i høst ? Nermere bestemt september og oktober da på torsdager etter arbeide. Det blir en innføring i de fleste danser samt masse nyttig informasjon om skikker og hvordan te seg til selskap og fest.
Fatter du interesse er det bare å si ifra:)

Bare litt nysgjerrig egentlig...
Hvor ofte dater Sukkerfolkene? Regner med det er store variasjoner her, men altså - en om dagen, en i uka, en i måneden...? Sjeldnere...oftere?
Hvor høyt tempo har dere for å finne Den Ene? (om det er det som er målet, da...)

:o))

http://www.dinside.no/php/art.php?id=782359

Er dette årsaken til at så mange går fra hverandre idag?

:p

But Why?

Siste svar on. 13 aug. 2008 19:53 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Zuggazagg

Kan noen si meg hvorfor det er lov å ikke ha bilde på profilen sin, men et litt kunstnerisk eller ugjenkjennelig bilde ikke er lov?
Personlig så synes jeg at ett av de ovenstående eksemplenene sier mere om personen enn ikke noe..eh eh eh...

Hva skal du gjøre i dag som også blir dagens gode gjerning?

Kan sex uten romantikk og følelser være en god opplevelse?
Kan det gi oss noe verdifullt i det hele tatt?

Jeg mener et definitivt JA ---------- hva mener dere?

:-))))

Jeg undres?? Hvorfor enkelte har bilder som ikke lenger stemmer i profilen sin?

Har nå møtt 3 stykker ( av totalt 8) som har bilder fra svunnen tid.. Hvorfor? Greit at man også viser bilder fra "gamle dager" men bør det ikke også være noen ferske?

Regner med at det ikke bare er meg som ikke tenner på overvektige personer? Og blir det ikke litt "å lure seg selv" med å dukke opp på date etter date, og så bli forkastet fordi man ikke er som man har vist seg her?

Hmmmmm

Siste svar ti. 12 aug. 2008 23:29 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Hmmmm

Ok, jeg må bare spørre om dette, og setter pris på ærlige svar:)

Jeg er en snill, hyggelig gutt med et helt vanlig utseende (av og til er det slettes ikke ille) og en helt normal kropp (Får mye skryt for rumpa:). Sunne interesser, kanonfin jobb, store ambisjoner. Jeg har, mener jeg, god humor, jeg liker å reise og jeg kan også være seriøs. God økonomi, og også ryddig både økonomisk og hjemme. (Ok, nå høres jeg kanskje kjedelig ut).

Jeg har, som man skal her inne, skrevet til endel jenter. Mange svarer ikke, noen svarer, man bare for å være hyggelige og noen skriver jeg jo litt med. Jeg har vært her i 10 dager, det å møte noen er milevis unna. Er det normalt? Eller skulle jeg ha møtt noen innen nå, eller i det minste ha planlagt en date?

Hmm, er kanskje utålmodig nå...ikke vet jeg.

Hei alle kvinnar!
Eg er relativt fersk i singeltilværelsen etter å ha vært i eit langt forhald som tok slutt i mars. Ka er for offensivt /defensivt med tanke på fysisk tilnærmingar som kosing, stryking, hånd i hånd, kyssing? Menn blir fort skulda for å tafse eller være ute etter ein ting. Når begynner ei kvinne å lure på om ein mann faktisk er fysisk tiltrukket av henne? Når mister kvinna interessa viss mannen er for defensiv?

Noen påstod at det var orgasmens dag i dag!! Hva pokker gjør vi fremfor tastarturet i kveld!!!!

Det er 15 påmeldte allerede etter to dager og det er langt høyere rate enn vi har sett tidligere. Det tyder på at det kan bli en helt fantastisk hotellweekend i Oktober, men også at det kan bli utsolgt før tiden. Til de som ikke er fra Oslo området oppfordrer vi å si ifra om dere disponerer bil og kunne tenke dere å kjøre. På denne måten kan vi sette folk som skal samme vei i kontakt med hverandre.

Det er god påmeldingstakt også på vin-og matgilde 23. august og også dette arrangementet vil bli fullt!


Til de som har bilder).

Det burde være holdbarhetsdato på bildene. Er de over to år gamle burde de ikke brukes. Slik hadde vi unngått å lese at noen knapt kjenner igjen vedkommende når de er på date.

Enig? Da vet du hva du må gjøre:-)

Leser rett som det er at jenter/kvinner søker etter menn med "orden på økonomien"? Hva betyr dette? Betyr det bare at men ikke vil ha en fyr som lever over evne og har 300 000 i inkassogjeld, eller er de ute etter en sugardaddy? Synes det er litt pussig når jenter som er studiner selv søker menn med "ordnet økonomi". ;)

Gjeeesp!

Siste svar ma. 11 aug. 2008 09:05 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukkrates

Tenkte bare å si at nå går jeg og legger meg. Kjør debatt! : )

jeg har en historie å fortelle og et spørsmål å stille:

jeg holdt litt på med en fyr for en stund siden. en skikkelig smart, artig, kjekk, snill (trodde jeg), oppegående og kul fyr. vi gikk på masse dater, lagde middag til hverandre, snakket om alt mulig og sov hos hverandre flere ganger i uken. etter en stund så fløt kontakten ut i ingenting. det i seg selv er helt greit. det er ikke det jeg stusser på.
for nå skal dere høre: for noen uker siden fikk jeg høre av felles venner at han ikke bare holdt på med 1 annen jente mens vi hadde en greie sammen, men TO! og det verste var at han underveis (vi holdt på i sikkert 4 mnd) fortalte meg hvor spesiell jeg var og hvor bra vi hadde det sammen.

jeg ser på meg selv som en ganske god menneskekjenner, da jeg jobber masse med mennesker, og generelt klarer å lese folk jeg snakker med ganske greit. for å si det sånn, så er dette første gang jeg ikke har klart å avsløre en rundbrenner. første gang jeg ikke hadde en anelse om hva som skjedde.

så mitt spørsmål er derfor: hvordan i alle dager kan noen drive på sånn egentlig? hvordan går det an å være en så sinnsykt god skuespiller og lure et annet menneske så trill rundt??

Her har det blitt slått hardt ned på menn som søker 10 år yngre kvinner.

Etter og ha bladd i ganske så mange profiler etterhvert (kvinnelige) så må jeg jo si at dere kvinner generellt ikke ligger så mye bedre ann. Ofte når en kvinne nærmer seg 40 så er det ikke uvanlig at de da søker mann mellom 30 - 40, altså ca 10 år yngre.
Også en god del som har opptil 15 års aldersforskjell i søken sin (nedover).
Det som også har slått meg er at det er urbane/storby kvinner som oftest søker nedover mens de utenfor byene søker oppover.

Hvorfor det?

Grattis med dagen forresten kvinner :-)

Vil du ha flere barn er ett spørsmål som dukker opp fort enten i brev eller på første date.
Hva skal man svare på dette før man kjenner en person?
Jeg personlig har ikke tatt noe bestemt standpunkt til dette.
For min del tror jeg dette er lettere å svare på når man blir bedere kjent med en person.

Når det er 60 st som har sett profilen din ,men kun 1 har satt "hjerte" ( intressert, osv) Betyr det da att KUN 1 er intressert?? Skjønner?

Jeg må si jeg klør meg i hodet av og til. Det er noen som har satt hjerter på meg. Noen røde, og noen gule. Kjempehyggelig det, så klart. Og en fantasisk booster for selvtilliten. Men når jeg prøver å få kontakt med noen av disse fyrene og foreslå at vi skal bli bedre kjent, får jeg ikke noe svar. Jeg skjønner ingenting. Skal ikke røde og gule hjerter indikere at man er litt interessert, liksom?

hei,

hvordan funker dette med "interessert" -avmerkinga? jeg bruker dette på profiler der jeg syns jeg bør komme i kontakt med vedkommende, kanskje sende et par epost-er.

men på oversikten - kommer det fram at jeg har "gitt vedkommende hjerter" (!!) .. jeg vil jo ikke gi noen et hjerte før jeg kjenner dem..
hvordan bruker dere andre denne funksjonen?

Lurer litt på hvorfor det er så mange som fjerner hjertene igjen så fort etter at de har satt dem inn (på profilen min, altså)? Av og til har jeg inntrykk av at hvis jeg ikke kvitterer med et hjerte tilbake eller skriver en melding innen sånn ca. fem minutter, fjernes hjertet umiddelbart, og vips,der røyk den sjansen, liksom :o) Og ikke at jeg får såååå mange hjerter, men hvis noen setter et hjerte på meg men fjerner det igjen nesten med én gang, er det jo faktisk ikke sikkert at jeg husker det til neste gang at akkurat den søte fyren syntes jeg var interessant, og så surfer jeg bare videre ...

Det var bare det jeg ville ha sagt :o)

Dette temaet har vært diskutert før i ulike varianter, det er jeg klar over. Men jeg har behov for en liten oppfriskning ---- KUN fordi jeg UNDRER meg over enkelte ting når det gjelder disse berømmelige hjertene..

Jeg belyser IKKE temaet fordi jeg føler meg avvist (tvert i mot) og heller IKKE fordi jeg ønsker å klage.. Jeg ønsker kun å belyse temaet på nytt med konkrete spørsmål, og det er helt sikkert noen av de nyeste medlemmene som kan ha glede av hva mange erfarer, i tillegg til mine ønsker om svar..

Jeg opplever ofte at gutter setter hjerter --- både gule og røde --- (beskjed kommer til mailen min). Deretter er det svært sjelden noe mere skjer. Det er mange som sender brev, men de har i forkant som oftest ikke utført hjerte-prosedyren..

Nå er det IKKE slik at jeg sitter og venter på gjerdet på noe som helst (for de som kjenner meg så vet man at jeg er veldig laid back og tar det hele som det kommer), og jeg er forøvrig fullt i stand til å ta kontakt selv om jeg virkelig ønsker det.


….er det slik at vi jenter "konsekvent" bør ta hjerte-signalene på at dere ønsker å bli kontaktet, eller er det slik at dere på den måten ”lager dere en oversikt” på de jenter som er mest interessante, og at det ikke nødvendigvis er slik at dere ønsker kontakt sånn umiddelbart? En blanding av begge varianter kanskje? Eller annet?

Jeg har gjort to ”tester;

1) Fikk et rødt hjerte, det så ut som en hyggelig kar, god profiltekst osv. Jeg skrev en hilsen tilbake, og takket for hjertet, og formulerte meg videre IKKE på en slik måte at det kunne oppfattes som at jeg ikke ønsket kontakt videre. Men det var fortsatt helt taust. Og det har det vært siden. (helt i orden, men oppfattes på et vis noe underlig!)

2) Fikk et gult hjerte. Satte et gult hjerte tilbak fordi jeg fant profilteksten god og interessant. Ingen bilder i profilen eller i albumet. Sendte ingen hilsen ved siden av. Og vips! Et brev i innboksen fra vedkommende, hvorpå det ytterligere ble noe kommunikasjon frem og tilbake --- og det kuliminerte etter en stund til en kaffedate. Utover dette var det for meg ikke liv laget for noe mer, men det er en annen historie.

Disse to tilfellene er helt sikkert tilfeldige, og mange opplever helt sikkert alle disse tingene på mange forskjellige måter, og har også ulike erfaringer.

Hva er din hensikt med hjertene? Sender du hilsen sammen med hjertene? Hva er din erfaring i etterkant?

Her er både guttenes og jentenes synspunkter verdifulle!

Kan ei jente ha guttevenner på lik linje med venninner uten at guttene ser på jenta som annet enn ei venninne?

Jentene jeg har snakket med mener ja. Mange gutter mener nei og hevder det ikke går an. Selv har jeg masse guttevenner og nekter å tro at de ønsker noe mer enn vennskap.

Jeg har nok en gang klart å falle for en ganske tidlig her inne som jeg også har truffet. Jeg tenker på han ofte, kåler litt med meldinger og interesse og aner ikke akkurat hvor det fører.
I innboksen er det 212 meldinger jeg ikke har rukket å svare på ennå :( .(Holder på nå som det er rolig her inne med å svare til de som har sendt hyggelige meldinger. Jeg vet jo ingenting med han jeg liker for alt går sakte...og det er okei :).

Det snodige er at her får man kontakt med utallige, flotte menn men hva gjør jeg??? Sitter å tenker på EN eneste en som har gjort et inntrykk på en eller annen måte. Jeg aner ikke med hva for han er absolutt ikke den jeg har snakket best med.. Han er stille, forsiktig og rolig...Hva han mener om meg vet jeg ikke ennå, venter liksom på et tegn i den ene eller andre veien. Alt er usikkert.

Meningen med dette innlegget er mest å si at jeg blir helt koko (litt blandet følelse av spenning og ute-av-kurs)av dette. Tror jeg har fallt...for en stund... ;)

Andre med favoritter?

Jeg er ferdig med ferie, og starter med blanke ark igjen...på jobb og med endel andre aktiviteter. Slik føler ihvertfall jeg det. Og jeg gleder meg...ser frem til masse...synes livet mitt er spennende. :-))
Nesten litt som nyttårsaften, da man har forsetter for det nye året (rent bortsett fra at jeg ikke pleier å ha det, da...*ler*)

Noen som har noe spennende de ser frem til i høst? Ting dere skal gjøre, se, oppleve, lære...?
:o)))

Sjekkekurs :)

Siste svar lø. 9 aug. 2008 19:41 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Sjekker`n

Ja ja - fungerer ikke Sukker...så er det bare å begynne å spare :)

http://e24.no/oppogfrem/article2579937.ece

barn

Siste svar lø. 9 aug. 2008 19:04 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Marco

Svar på spørsmål under: Det er lov å ha med barn i bildene, så lenge man ikke henger ut bilder som kan provosere...f.eks. nakenbilder, porno og annet humbug. Det er jo klart at barn forteller mye om den enkelte personen og er en stor del av livet til vedkommende. Er man tvil, kan man jo spørre barna om å få lov til å laste ned bilder av dem. Bruk sunn fornuft!

Er det noen som har oversikt? ;)

Jeg irriterer meg over chatforespørsler fra brukere uten verken bilde eller tekst!!!! Tror de virkelig jeg gidder å bruke tid på dette????

Hvis du tilfeldighvis skulle bli forelsket i en som spiste knekkebrød....og du ikke.
Ville du da la føleser være føleser og kutte ham/henne ut?

Heisann,

kanskje besvart tidligere, men ...

hvor mange daglige treff på profilen vil dere anslå som bra?

10, 20, 50, 100, 200, 500??

Vil kanskje tro at jenter generelt har flere treff en gutta ...eller?
Mitt poeng er vel egentlig å få et inntrykk av evt endringer jeg kan gjøre med min profil ...og litt nyskjerrighet:)

varför har killar så svårt att fråga om lite djupare saker än bara allt ytligt?
varför hittar jag inte den rätta, fast jag varit medlem väldigt länge här nu?
är det svårt att sluta röka?
´Hur definierar man människor som intressanta?

Og her trøster jeg meg, når jeg surfer på de profilene til gutta som skal ha ei jente hentet fra cat-walk`en. *ler*
Jeg er jo fullstendig klar over at jeg IKKE har 110 cm lange bein, hopper inn i size 0...og jeg har et morratryne som bare en mor (evt hund) kan elske...*flire*

Vi har alle våre øyeblikk - gode og dårlige. Her er et knippe av de "utenomjordiske"s mindre heldige shoots!
Enjoy!

http://www.kk.no/php/art.php?id=780960

Så jeg finner vel egentlig ut at...jeg er helt OK.
Veldig OK, faktisk...:o)) Når jeg tenker meg om...YEPP, jeg duger helt fint!!! *ler*

;ø)))

Damien Rice - Delicate
http://www.youtube.com/watch?v=huDIF--HmPU&feature=related

Kan vi samle tådene litt....
En innbitt SVer og en like innbitt FrP er har dampene het sex, diskuterer politikk, røyker, smugrøyker ell lign og spiser masse knekkebrød i samme seng.....

Hva ville du/dere gjøre/gjordt??

Her skulle det være kreative mulighter....

Og ingen krangling da folks..

I am the captain of this ship, and I have my wife;s permission to say that I am..........

TIL ALLE JENTER

Siste svar fr. 8 aug. 2008 00:06 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Hva er det dere foretrekker mest?

- En barsk, røff, muskuløs mann

eller

- En myk, rolig, romantisk mann

Jeg er selvfølgelig klar over at disse to ikke nødvendigvis trenger å være motsetninger til hverandre, men likevel...

Menn er jo de siste 50 år blitt desimert på kjønnsrolleslagmarken, og på det som må være så kort tid (sett i fra Darwins ståsted) evulosjonert seg selv fra fryktede jegere til et nytt alterego som heter: Jeg får ikke lov av dama...
Uten tvil at sjekkemarkedet i dag er monopolbasert i kvinners favør..

Nå kan jo dette høres ut som om jeg synes dette er galt...nei ikke egentlig, jeg kan finne meg i litt tøffelvirksomhet innimellom.. Men tiden for slegge med påfølgende hulekos er definitivt forbi..he he

Good going girlpower!

Var nettopp inne på matchsøk....søkte på menn i min "riktige" alder.. tittet litt rund..og fant en på rundt de 40*. hm..ikke værst tenkte jeg...!
Nederst i profien hans stod det:
Jenter, jeg er eldre enn alderen min sier øverst i profien...fordi jeg trives best med yngre jenter
Genialt eller dumt??
Lyve på alderen gjordan jo egentlig ikke..
Han fikk i alle fall ikke brev fra meg...

Et navn

Siste svar to. 7 aug. 2008 22:07 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Askeladden

Tenk dere denne situasjonen:

Du blir sammen med en jente/gutt, og så får du se at hun/han har en tatovering av et navn.

Når du naturligvis av nysgjerrighet spør hvem det er, sier hun/han at det er ekskjæresten.

Hvordan ville du taklet dette?

Har noen opplevd dette?

Det ser ut veldig kjedelig !Dere kan ikke ble vagt av oss kvinner uten bilder deres.Det kan tenke meg dere vet ikke hva vil de.Her ser jeg en tendens at dere er ikke voksne.

Jeg er av typen som alltid har lurt på om det kun er veeeldig ensomme mennesker som bedriver nettsjekking, jeg tror dette er noe som har endret litt karakter de siste årene... Tror etterhvert at flere mennesker prøver ny marker for å finne den rette. Jeg fant helt enkelt ut at jeg skulle prøve noe annet, så da jeg hørte om sukker så var det jo bare å prøve seg da..

Etter noen år på byen har jeg kommet frem til at det er ikke på byen jeg treffer drømmedama..jeg er kanskje litt rar men jeg er ikke av den oppfatning at en bytur er beste fundament for et forhold..(selv om jeg fortsatt er en del ute...)
Samtidig er det sånn at vi nordmenn er dårlig på å kommunisere med fremmede mennesker, slik at utenfor byturer, jobben eller vennegjengen så har man ikke så mange andre gode plasser for sjekking igjen...

Som nevnt er vi nordmenn ikke spesielt gode på å takontakt med fremmede....Er det flere enn meg som deler den oppfatning at nettsjekking har blitt litt fornorsket..? litt sånn: ikke snakk med fremmede i heisen i blokka der du bor, eller: ikke si hei til hun søte som handler på samme sted..? Jeg sitter med inntrykket etter litt kort nettsjekkings erfaring at vi har litt vondt for å snakke med forskjellige personer, vi utelukker før vi har kommunisert og tenker: nei han/hun passer sikkert ikke.. eller: han/hun svarer sikkert ikke, eller: han/hun har sikkert så mange som vil prøve seg.. det er ikke alltid dette stemmer, tror jeg da..
Andre grunner kan jo være av utseende messige årsaker og dette er noe jeg mener folk kan ta litt tak i... man MÅ være fysisk tiltrukket av et annet menneske for at det skal kunne bli noe luv (er min mening), det er ikke dermed sagt at personen for meg må være en "bombe" jeg har ved flere annledninger vært tilltrukket av jenter som jeg ikke nødvendigvis trodde skulle være det jeg ser etter...

Så kommer moralen i denne tankefossen..:
Bruk bilder som er representative, det er ikke noe poeng å selge noe man ikke har/er
Vær mer åpne for muligheter...man vet aldri vilken sten som gjemmer det DU leter etter ...

PS: De fleste av disse "stereotypene" gjelder også meg ;)

Er det noen som vet hvorfor kvinner har vanskelig for å svare?
Sender ut meldinger og prøver å ta første skrittet mht kontakt osv, men får sjelden/aldri svar!

Det er faktisk lett for at slikt kan gå litt innpå en. Er man skremmende? Er det faktum at man har et barn så avskrekkende?
Forsøkt å dikte litt om på profilen min for å virke litt mer innbydende å svare, men med meget dårlig resultat.

Noen som kan ha noen idé om hva jeg kan gjøre? Vil jo bare ha kontakt med ei blid og hyggelig jente. Vil jo bare ha en sjanse på å oppleve kjærlighet..... Hva gjør jeg galt?

"Dan Johann"

....Pokker heller.....!! Hva gjør man når den ene flotte dama etter den andre sender deg en melding?? Holder du kontakten med en....? Kanskje......to? Har et par-tre gående på gress?

Tenk på den flotteste og mest sexy skuespilleren/modellen du vet her i verden. (Cloony, Pitt, Jolie, Longoria - hvem som helst!)

Sett at du får det absurde valget mellom å:

1. tilbringe en kveld alene og ha sex (om du ønsker) sammen med vedkommende på hans/hennes hotellrom.

2. gå hånd i hånd nedover Karl Johan og bli observert på flere hotte utesteder.

NB! Dersom du velger det første alternativet, kan du ikke fortelle om det til noen i hele verden. Ikke engang din beste venn/venninne. Ingen! Aldri!

Om du velger det andre alternativet, står du fritt til å fortelle de du ønsker om det. Men ved midnatt smetter drømmemannen/drømmedama inn på hotellet sitt i gjen og forsvinner, uten så mye som et kyss.

Hva ville DU valgt?

Bare en liten morsom bemerkning.
Ser at når man går inn å ser på hjerter og notater så står det
Liker du noe av disse? De liker vertfall deg...

Noe er vel litt krenkende å kalle noen eller??;P

HJELP!

Siste svar to. 7 aug. 2008 00:01 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Amaaanda

Og sorry at jeg spør om noe som åpenbart alle vet ;) Men hvor kan jeg se disse treffene på profilen? Altså antall?

Jeg har mye bedre drag på damer når jeg er på byen enn det jeg har her !! Bare meg eller ??
Ps : Har en ok profil selv så tror ikke det er det !!