Sukkerforum

Eg synes det er utrolig mange fine folk her. Samtidig så merker eg det er de samme folkene som tar opp de samme problemstillingene gang på gang, og det kan bli litt kjedelig etterhvert. Nå har eg ikkje vært innpå her på lang tid, og føler eg bør slette mitt medlemskap. Dette betyr ikkje at eg kanskje angrer og kommer tilbake på et senere tidspunkt, men at det holder for meg for nå. Eg har ikkje funnet min livsledsager her inne. Eg føler at eg fortsatt her litt igjen å gi til den som ønsker, men bør møte henne på en annen måte. Ønsker alle en lykkelig fremtid, og håper de gode folkene her inne finner noen ande her inne å dele sin tid med. Tid er noe vi ikkje har for masse av, og det å dele det med noen, er en vakker ting. Klem til alle :)

Den berømmelige overgansalderen som alle snakker om. Er den forbeholdt damer???
Er det da slik at for mannen sin del betyr det utgått på dato???
Ingen av disse kan jo så klart ikke sammenlignes med panikkalderen. Alle vet jo at panikkalderen inntreffer på forskjellige tidspunkt for den enkelte og utfallet er særs forskjellig.
Selv har jeg ikke opplevd panikkalderen men føler meg litt utgått på dato :P

Nå drar jeg rett og slett ut på by'n i Oslo, og prøver å bli kjent med noen på gamlemåten. Hvor skjer det i kveld, lizzom? 😎

Livet er topp. Ha en fin søndag alle sammen ;)

Kongsbergjazz

Ingen svar
(kvinne 52 år fra Vest-Agder) Privat melding

Ikke at jeg kom så langt at jeg faktisk gjorde noe med det, men jeg noterte Kongsbergjazz i kalenderen for lenge siden fordi jeg likte så mange av navnene. Pat Methiny, Melody Gardot, Angelina Jordan, Kygo, Aurora, Karpe Diem m m m... Nå er alle typer pass utsolgt og bare få billetter igjen til noen av konsertene.
Søren og - det er til sånne ting jeg ville likt å ha en å planlegge det hele med...

Ser at et god del damer (i mitt tilfelle) som elsker å reise! Og det holder ikke bare å reise til Europa eller til syden, men neida, de skal til Vietnam, Sør Afrika og Sør Amerika.. Utforske kulturer og oppleve ny natur og mennesker. Forstår de godt, men for min del føler jeg at de som "elsker å reise" sliter med å holde seg i ro, gjerne i et stabilt forhold!? I beste fall MÅ den andre parten være villig å henge med til "gudfryktige" steder.

Eg sier ikkje at eg e helt imot å reise rundt i verden, men føler det e et viss press at man MÅ være med på utflukter. Eg føler også at slike personer gjerne prioriterer reising fremfor å finne den rette, eller å vie nok tid til "den rette". Er reisegalne mennesker evig singel? E de lykkelig, eller e dette bare en fase i livet de må gjennom!? Når roer de seg? Når de e 50?

Har dere noen tanker rundt dette temaet? :-)

...og sliter med å finne noe å spise siden de bare har tre retter på menyen. Svinebabben og pitachipsen blir for lite mat, og den helstekte grisen koster kr 3125 og er beregna på åtte personer. Er det derfor sju personer som har lyst til å hjelpe meg? Dere bør være damer, single, glade i skog og mark, ha masse humor og være ferdige med alle tidligere forhold.
Hvis dere spanderer grisen, spanderer jeg en øl på deling.

Kan anbefale alle en tur til Horten i helgen,hvor de arrangerer Nordisk Vikingmarked, i Borrekaupangen v Midgardsenteret😊 herlig stemning, og veldig morro for ungene ;) og selvfølgelig mye hyggelig å se på for single jenter og gutter 😉 god helg, folkens 😘

Hvor lenge skal/kan man kalle seg selv og betegne andre som jente og gutt? Når er det på tide å kalles mann og kvinne?

Jeg spør fordi jeg stusser litt når jeg leser "Jeg er en gutt på 49 år...".

Var på konsert i vågen med stavangerkameratene. Som østlending så må jeg innrømme at dialekta var utrolig sjarmerende og for en fengene låt med denne: https://www.youtube.com/watch?v=mYtopwLx-oQ.
Stemmer for sommerlåten for sukkerbrukere 2016

" Eg seie bare så du vett det. Eg har så sinnsykt sans for deg. Du e engel, du e god som gull. Ja, bare så du vett det. Men kossen kan eg sei det- For eg digge deg, eg digge jo deg. Men det´ ein ting eg lure på. Ka du syns om meg??"

sukker gjør meg til en kyniker av rang.....hvorfor blir det sånn?

At noen bare kan komme inn I livet ditt og snu alt på hue.😜og du føler du blir aldri den samme igjen. Finner liksom ikke tilbake til virkligheten. Hvordan var livet før den personen kom å fucka opp alt ? 😂😂.

Jeg er veldig glad i barn, men har ikke egne barn.

Ved å stille dette spørsmålet kan jeg komme til å tråkke noen på tærne, men jeg spør likevel:

Når noen i sin profiltekst skriver: "Barna betyr alt for meg!", har de da tid og plass til en kjæreste?

Jeg skulle på en måte ønske at det dukket opp litt nye fjes her på Sukker, for jeg ser stadig de samme mennene i listene.

Er det sånn at de samme mennene også ser meg like mye, eller er det noen i mine lister som ikke ser meg?

Solen skinner og bare hyggelige mennesker over alt og vektnedgang på 16 kg. Kan ikke bli bedre. Jo vent. Mangler å finne kjærligheten da men den kommer vet jeg ;)

Til inspirasjon - det gjelder å markedsføre seg på flere fronter! 😅🚜

https://www.nrk.no/sognogfjordane/massiv-respons-pa-rundballannonse-1.13019695

Alternativer for de av oss som bor i mer bynære strøk kan kanskje være bumper sticker på bilen, eller skilt på plenen utenfor huset? Andre forslag?

Hei på dere alle 😊
Trodde ikke jeg noensinne skulle skrive noe her, men kjenner at jeg føler for det nå.
Jeg er 50 år og søker etter menn + - min egen alder. Jeg skjønner ikke da hvorfor 90 % av alle meldinger jeg får er fra menn mellom 18-30 år.
Dette synes jeg er bare skikkelig ekkelt. Blir kvalm av og tenke på det. Hva andre mener om og date noen som er 30 år yngre er dems sak, jeg syns bare ikke noe om det. Er det mange andre som også er plaget med dette?
Ønsker alle en fin helg 😊☀️

Hei damer.
Nyere vitenskapelige undersøkelser har vist at hvis du svarer på en melding, skal ikke få deg gravid.
Bare si en hei.
Det ikke koster noe.

Hva sier kallenavnet/brukernavnet om dem som er på Sukker?

Det er sikkert mange tilfeldigheter, men jeg er mest glad i de positive og humoristiske navnene.

Jeg stusser litt når kallenavnene (her kun oppdiktet av meg) ligger i følgende "gate": Håpløs, Tilfeldig, DonJuan, Usikker, Kresen, RettPåSak, Uoppnåelig osv...

Ferie

Siste svar on. 29 juni 2016 19:52 (65 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Hvordan er ferieplanene til sukkerfolket i år? Har de fleste bestilt seg turer hit og dit? Kanskje mange som sitter litt på gjerdet og venter på at en eller annen venn kan være med på tur? Mange som har prøvd seg på singelreiser tidligere?

Ikke noen av dere som hører til/oppholder seg på helgeland for tiden? På ferie her, men kjenner at dagene kan bli lange. Så en kaffe på en cafe hadde vært topp 😃

Man lägger inn önsket alder och städ flickorna är ifrån, så skall man kun få upp flickor innen for söket.
Men är det någon möjlighet å lägga tills ett sök til.. om man önskar å få upp ett sök på pojkar också/eller istedenfor?

:)

det sies at menn har jakt innstingt ok det har jeg også elsker spenningen med jakten så har jeg sex og går lei uansett hvor ok fyren er er det andre jenter i 50 årene som har det på samme måte? men kansje det stopper om den rette kommer men er nok meg som ikke gir han noen sjangse

Jeg synes tallene på mach-treet beskrives så ulikt. Noen ganger står det at menn jeg så vidt er på 80-tallet med er en perfekt mach, mens andre ganger står det nærmest at f.eks 91 kan være en mindre god mach, og at ulikhetene kan bli en utfordring.

Jeg tar ikke disse tallene fryktelig seriøst, men jeg finner dem ikke helt logiske.

Hvordan regnes de ut, og hva tenker dere?

Ønsker alle en god sommer og håper været tillater mange dater ;)

Døden!

Siste svar ti. 28 juni 2016 18:14 (144 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Hvordan reflektere dere om døden? Blir det svart(Ateist)? Gjenfødt som dyr,menneske(Buddhisme/hinduismen ).? Himmelen/helvete(kristendommen)?

Vil noen av dere damer/ jenter her inne hjelpe meg å velge ut 6-7 bilder der dere synes jeg ser kjekkest ut på? Blir slik at dere da får en del bilder å velge mellom og da plukke ut de dere liker best. Hadde hjulpet meg veldig og blitt veldig glad:)

Hvorfor i all verden får jeg damer opp på Looks og online lista mi? Er ikke så mange av dem men har ingen plasser huka av at jeg "går begge veier".
Noen andre som er borti det??

Jeg har besøk fra utlandet, og siden jentungen bare har vært innenfor sitt eget fødeland, tenkte jeg å ta dem med på en dagstur til Sverige. Datteren min vil helst rett til Nordbysenteret for shop-to-you-drop, jeg vil gjerne at vår gjest skal få se en svensk småby om ikke annet. I min totale fantasiløshet tenkte jeg på Strømstad. Er det noen andre byer dere kan anbefale i nærheten av grensen som ville være koselig å rusle rundt i et par timer?

Jeg var ute med noen venninner, da jeg møtte blikket hans. Vi kunne ikke ta blikket fra hverandre. Som to magneter ble vi trukket mot hverandre. Overrumplet av følelser ble vi sittende å stirre på hverandre. Så viser det seg at han er gift ! Gift for f*n. Et kort møte som har holdt meg søvnløs siden. Hva er det med disse følelsene som man ikke kan kontrollere? Vi sitter her inne å måler hverandre opp og ned. Ser på matchtall og bilder. Sveiper til høyre og venstre . Neste, neste, neste. Drikker kaffekopp etter kaffekopp med mennesker som man i teorien passer sammen med, men følelsene uteblir. Så møter man et menneske som slår pusten ut av deg, men som du ikke kan være sammen med. Konklusjon: Kjemi betyr ALT. ( og følelser lever sitt eget liv uavhengig av match-treet) sukk...

Lurer bare på,,,,om det er flere som har det som meg, føler det på samme måte. De jeg kan få frister ikke, har truffet dem og det er absolutt null kjemi, ingenting , nada, njet.
Men de jeg kunne tenke meg å treffe har ingen interesse for meg. so ,,,what to do? evig singel da eller?

Warning!!

Siste svar sø. 26 juni 2016 22:25 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Darknessy

Im on the top of the world!!
Hatt en nydelig helg med gode venner, fikk igjen masteroppgaven med karakter A, stortrives på jobben om dagen og snart er det ferie...Nå er jeg klar for jakt igjen, så bare en liten advarsel til gutta: be afraid, be very afraid ;) ;)

Noen andre som føler seg klar for en nydelig sommer med litt ekstra sprell???

Hvor villig er dere til å endre kosthold?

Jeg spiser bare fisk, plantebasert, meieriprodukter og egg til vanlig, men spiser kjøtt når jeg er i besøk for å ikke være vanskelig. Prøver også å unngå søtsaker. Dette er etter årevis med å teste hva kroppen min liker og ikke liker.

Personlig hadde jeg aldri blitt vegetarianer eller vegan, men av nysgjerrighet spør jeg: Hadde dere endre kosthold for noen?

Gjør du deg noen tanker om det?

Vært ute å turet i hele dag, og kjenner det hadde vært godt med en kald en ved Koigen senere ikveld. Hvis noen vil joine er det bare å rope!

Hva må øynene til en potensiell partner "si" deg, og ser du det du leter etter før du klikker deg inn på en profil her på Sukker?

Det anbefales virkelig en tur hit!! Helt fantastisk natur her.. å se naturen på bilder er INGENTING iforhold til å se det live!!:))

Er det noen her som kjenner godt til dette stedet og har noen tips om hva jeg burde oppsøke og oppleve her?:)

Mvh denroyal

Mingletreff

Siste svar fr. 24 juni 2016 23:52 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Er det planlagt et nytt mingletreff i Oslo snart? Altså, mener ikke sukkerfest, men sånn annet treff :)

Vil bare si først til mannfolk: det finnes mange damer her med utenlandisk opprinnelse. Det betyr ikke at vi er domme, svake og nedverdig i samfunnet!
Vi kan også skjempig for rettene sine på samme nivå som etniske norske kvinner.

Til dere kjære kvinner m/utenladsk opprinnelse: var forsiktig med nye kjenskaper! Finnes mange ustabile folk her som vil gjerne misbruke dere. Ikke bli redde! Anmeld de som bryter loven v/ alvorlige tilfeler! Vi har de samme rettighetter!

Ha en fin dag alle sammen!

chat her inne

Ingen svar
(mann 41 år fra Oslo) Privat melding

Fungerer chat?

et kortvarig, intenst og fascinerende bekjentskap med en traumatisert og alkoholisert muskelbunt av en kvinnelig privatdetektiv.
Nå trenger jeg flere gode Netflix-/Viaplay-tips for å få sommerkveldene til å gå.
Sett i gang.

Ja, fra i morgen av blir det stille i huset i 2 uker. Guttungen drar til pappaen sin og jeg sitter her med blandede følelser.. Har aldri vært så lenge uten han og han runder snart 8... Jada, jeg skal jobbe, treffe venner, gå lange turer og shoppe. Ikke så ofte alenetid her, så må prøve og nyte det.Også kan jeg jo håpe at drømmemannen dukker opp😉
Kom gjerne med tips til aktiviteter i Oslo-området; jeg tar i mot med stor takk 😀

Hvor?

Siste svar fr. 24 juni 2016 00:05 (75 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvor er mennene som ønsker å møtes ganske kjapt etter at man har funnet tonen via meldinger?

Jeg kommer for det meste i snakk med hyggelige menn, men de er fryktelig trege nå det kommer til det å møtes.

Er det noen måte jeg kan unngå å få opp jenter jeg allerede har kontaktet når jeg søker her? Altså for eksempel søker etter jenter 27-42, kan jeg eksludere jenter jeg har mailet tidligere?

Noen som e med å klatre innendørs etter ferien!?
Har nettopp tatt klatrekortet og ser at det egentlig e umulig å få med venner/bekjente. Man må jo være 2 eller flere for å kunne klatre (m/sikring). Så kanskje noen der ute e lysten?
Ps! Eg e en slow learner (så greit å kunne holde ut med en sånn en og)

Raskt spørsmål igjen; hvordan vet jeg om noen har blokkert meg?

Det er første gang jeg opplever på Sukker: En mann som åpenlyst søker noen på si vært innom min profil. "Jeg søker sex og kos, og ber om diskresjon fordi jeg allerede er i et annet forhold".

Vanvittig usmakelig, synes jeg.

Jeg er litt misunnelig på dere som bor sentralt og kan gå på sukkertreff... Spørs om ikke jeg må invitere til kose-Iron Man og kline-øksekasting i hagen min. Har vel glatt plass til alle sørlendingene her inne 😊

Hei hei
Jeg har tenkt å ta en uke tur på fjell fra hytte til hytte, og har tenkt å gjøre nå mandag.
Går fra Haukeliseter fjellstue til Ådneram, dato: Mandag 27.juni til ca man/tirs 4-5 juli.

Kanskje noen av dere har lyst å join, og viktig at dere er medlem hos DNT/ Den Norsk turistforening, da får dere rabatt leie og mat hos hytte.
Har du lyst? ta kontakt med meg :)