Sukkerforum

I dag er det en litt trist dag.
I lengre tid har jeg hatt en dronning tilstede. Jeg har ødelagt hennes 3 forsøk på å lage et hjem. Så nå har jeg tatt det drastiske steget med å eliminere henne. Hadde virkelig håpet hun fløy sin vei og fant ett bedre sted. Var vel det hun ikke klarte. Så da stempler jeg min balkong til den beste plassen på KM omkrets...
Hvordan stiller dere dere til å bevare dyreliv?

Siden det er for varmt til å sove inne, ligger jeg ute på terassen, og var i ferd med å sovne, da et dyr krysset terassen. Jeg gikk ut i fra at det var en av kattene, men den var for lav, lubben og kompakt til det, så alle nakkehårene mine reiste seg i det jeg skjønte at det måtte være en fet rotte.

Jeg angret bittert at jeg hadde lagt meg ut, og husjet på den for å jage den vekk, og skjønte ikke hvorfor katten som kom tassende, ikke angrep eller freste. Jeg grep iPaden som lå ved siden av meg, og da jeg fikk skrudd opp lysstyrken og lyste på den, så skjønte jeg plutselig hvorfor katten ikke angrep. Det var ikke en rotte. Det var et pinnsvin.

Jeg har aldri sett et levende pinnsvin før, så jeg ropte forsiktig på jentene, som kom og fikk tatt bilde. Og så satt vi litt i mørket, og bare koste oss over å få se det.

Så slikt kan man se når man er sent oppe i sommernatten. :-)

Blæhh.. var ute er par timer og når jeg kom hjem var planen sushi og film. Men hva skuer mitt øye? Joda rød ring på altiboksen. Oi oi.. den skal være grønn den tenkte jeg. Kjører en restart, men ingenting skjer. Ringer kundeservice og de får ikke kontakt med boksen de heller. Så etter å ha prøvd alle forslag til løsning var det ingen vei tilbake annet enn å bestille montør for å sjekke. Skjønt.. de kommer jo ikke i helger de. Så håper det blir bra vær i morgen for en søndag inne uten nett og TV blir kjedelig. Boka jeg kjøpte skulle jeg spiste til ferien, men kan være at den blir lest i morgen.

Her kan alle som vil få skrive om nye Top Gear, enten det er med pseudonym eller åpen profil :)

Selv så skippet jeg igjennom episoden, da det var som fryktet.. Ikke oppfinne seg selv på nytt, men klinge seg til gamle - bare med folk som på ingen måte kan fylle skoene til de gamle..

Extra Gear var faktisk mer fornøyelig å se, både pga Chris Harris - og mangelen av Joey Tribbiani :p

Det er en annen tråd gående om noe fotballgreier, kikket såvidt innom den men orket ikke lese alt, så da tenkte jeg det kanskje var greit å lage en tråd om Top Gear også. Har ikke sett den første episoden av "nye" Top Gear ennå, men vurderer å se den i kveld hvis jeg orker (og der har dere meg, som tar kvelden før 22...)

Uansett, siden "nye" Top Gear har fått veldig blandet mottakelse vil jeg gjerne høre om det er andre her på Sukker som har noen tanker eller meninger rundt dette.

Skjulte profiler bes holde seg unna denne tråden. Ærlig talt, hvis du ikke en gang kan skrive om Top Gear uten å måtte være anonym sier det mest om deg og falskheten din, og slike folk klarer vi oss fint uten her inne.

Skal gå Rondanestien nå i Juni/Juli, så jeg tenkte jeg skulle leie ut leiligheten min på Airbnb i de 3-4 ukene jeg er på gåtur.

Har nå lagt ut annonsen, men kan ikke si at jeg er særlig fornøyd.
Det er noe som skurrer og kan ikke sette fingeren på det, så jeg håper det er eller annen her inne som har litt mer erfaring enn meg på dette, og kan kunsten å gi konstruktiv tilbakemelding og har tid til det :) hehehe

Eneste jeg vet er at bildene ikke er av top kvalitet, og det jobber jeg med. (Har sendt melding til profesjonell fotograf)

Her er vraket av en annonse
https://www.airbnb.no/rooms/3353440

På forhånd takk,
Erik

Jeg er en mann på nå 30 år og har i det siste skrevet til en del. De eneste som svarer meg er stort sett jenter i begynnelsen av 20-årene men de nærmere min alder gjør ikke det. Hva kan det skyldes? :p jeg synes at det er så rart! Jeg skriver da ikke noe umodent eller upassende i meldinger, men spør om helt normale ting. Jeg er i utdanning og hatt fast jobb i fire år, er ikke noen slask. Så ja...vanskelig å forstå.

En ting jeg ikke slutter å la meg overraske over, er hvor lite vekt folk legger på bilder. Vi vet jo at det er det folk tiltrekkes av inntil de får sjanse til å bli kjent med personligheten vår (og alle vi på forumet har selvsagt en strålende personlighet :-) . Alminnelig logikk skulle derfor tilsi at folk la litt vekt på bilder. Men det jeg ofte ser er uskarpe, dårlige baderomsselfies, og småsure mennesker, selv bildene på en fjelltopp hvor de har hjelm på hodet er bedre. Mange har selvsagt fine bilder, men forbausende mange har også veldig dårlige bilder - og det gjelder både kvinner og menn men særlig menn.

Jeg forstår at man kan ha et anstrengt forhold til å bli tatt bilde av. Jeg hadde et regulært traumatisk forhold til bilder inntil jeg fylte 50. Jeg skal skåne dere for den lange og triste historien - den ville fått en russisk mafiaboss til å bryte sammen i gråt. Men jeg har skjerpet meg. Og de klare realiteter tilsier at man bør tvinge seg til å få tatt noen gode bilder. Alle kan ikke se ut som George Cloony, men det går an å smile og å ta 10-12 bilder og så plukke ut det beste. De fleste av oss jentene ser ikke ut som Claudia Schiffer heller. Det er ikke engang det vi er ute etter.

Hvorfor får man ikke en venn til å ta noen bilder? Det er jo ikke verre enn å si at 'du, kan du ta noen bilder av meg mens vi er ute og går i skogen, jeg har så få gode bilder'? Utfra antallet baderomsselfies å dømme, så er vi jo en gjeng med einstøinger uten venner alle sammen. Er det så flaut å be noen om å ta et bilde av oss? Nå for tiden har jo alle med seg kameraer hele tiden i telefonen sin?

To venner i 50-årene her inne forteller at de får flere henvendelser fra jenter enn de klarer å håndtere. Begge ser brukbare ut, uten å være av typen folk snur seg etter på gaten, men kombinasjonen gode bilder og god profiltekst (og sentralt bosted) gjør at de får masse henvendelser. Kanskje sukker skulle arrangere utflukt med fotografering, eller at vi her på forumet arrangerte piknik i Frognerparken med ilagt fotografering? Det beste er selvsagt speilreflekskamera og god fotograf, men til dette bruk ville et enkelt mobilkamera med en vanlig knipser kunne gjøre susen.

Jeg ser at det er noen som mener at det bør være gjensidig looks-match eller at man har sendt hjerter til hverandre før man skriver.

Jeg ser logikken i begge deler, men jeg har aldri tenkt på å koble noen av dem opp mot meldinger før.

Jeg ville ligget tynt an hvis bare de jeg hadde sendt hjerter til skulle skrevet til meg, de kan telles på en hånd. 😳

Jeg legger mer vekt på hva som står i profilen og meldingen, og at det er match på de viktigste kriteriene.

Hvordan praktiserer dere andre dette?

Må dere ha looks-match eller ha sendt hjerte for å ville motta melding?

Da var jeg ferdig med min fjerde date fra sukker. Og igjen var hun helt anderledes både bilder og hvordan hun beskrev seg selv...

Jeg er ikke den som har masse erfaring fra dating, og fire dates på ett år er ny rekord med god margin, men hvorfor må damene ljuge meg mitt opp i trynet? Det gir ikke mersmak...

Jeg har ikke imot litt fett på dama, men når bildene dine tydeligvis er mange år gamle og egen beskrivelse er atletisk, slank eller gjennomsnittlig med "kropp og helse betyr mye for meg", da kan du for faen ikke møte opp med 20kg ekstra rundt livet!?

Og hvorfor skriver du at du ikke er politisk aktiv når det første du drar ut av kjeften er hvordan et kommunistisk samfunn er det du lengter etter og at du håper Audun Lysbakken en dag vil være din elsker?
Samme regla igjen med religion. Du skriver ikke at du er tvilende eller ateist, men samtidig spør om det er greit å gå innom domkirka for å be på vei hjem fra byen fordi du føler at du har syndet for å ha drekki et par glass vin!

Og hvordan kan noen gå fra det å hate sitt hjemsted og aldri se seg tilbake for å så drømme om et liv der man oppdrar barn på en sjark i Lofoten dagen etter?

Men dette er jo nettopp den flaksen jeg har når det kommer til damer. Det ser ikke ut til at 2016 kommer til å bli et bedre år.

Lærdom har jeg i det minste tatt. Jeg skal i det minste ha bilde med datostempel på neste gang.

Hvordan kan man åpne blokkeringer?

Det som slår meg når jeg leser profilene er at mange skriver om at de trenger alenetid, trives i eget selskap m.m. Lurer på hva dette egentlig betyr, og hvordan dette er forenlig med et parterskap. Hvor mye "space" trenger dere?

I love you

Jeg er veldig glad i USA, har vært en del der, og reiser en god del i Europa med jobben min, og er følgelig ganske internasjonalt orientert. Jeg var derfor litt spent på om det ville komme noen kjekke amerikanere eller engelskmenn på sukker, men så langt er jeg skuffet. De som har utgitt seg for å være amerikanere eller fra andre engelsktalende land, har jeg med et halvt øye kunnet se var svindlere, sannsynligvis fra Nigeria. Jeg ser gutta klager over russerbabes, og jeg fikk faktisk henvendelse fra en russisk jente, men hun kom ikke i den kategorien, hun ville bare ha venninner.

Har dere noen erfaringer med 'genuine utlendinger*? De eneste to jeg har registrert er de to som er aktive på forumet, og som er veldig søte begge to, Bimal og Tatiana, men har dere ellers fått noen særlig slike henvendelser?

Og jeg er ellers slett ikke uinteressert i nordmenn, bare sånn i tilfelle noen skulle tolke det dithen :-)

(Melodi:Nå skal vi skilles, Johanne)
Nå skal du høre om ei hending her om da'n
Hadde sukra langt og lenge og var lei,
Men så møtte jeg ei skreppe som var hippen
Hu var snar og jeg sa selvsagt ikke nei

Så blei det kuse på slugger'n kuse på,slugger'n
Det gjør'kke no om det gikk i en fei.
Så blei det kuse på slugger'n kuse på slugger'n,
Det var jo det jeg ville skaffa meg.

Er det noe å anbefale for en ny å være med på disse treffene? Er det bra fremmøte. Eller er det bare en fast gjeng som stiller for å ha noe å finne på. Er i Oslo denne dagen så kunne ha vært morsomt å møtt litt nye mennesker.. Er det noen som skal dit, eg er det noe å anbefale, samme med singelfester å slik som Vettakollen. Bare litt nysgjerrige

De flørter og tuller. Med hentydninger om det ene og andre, men svarer man litt direkte blir de enten borte eller forklarer at de er ordentlige.

Og jeg tenker da ikke på den psykiske nærheten - den regner jeg med er viktig for oss alle:-)

Hvor viktig er den geografiske nærheten? Jeg har i utgangspunktet en 30 minutters radius (med motorisert kjøretøy), men fraviker den i spesielle tilfeller der det er en ekstraordinært god match. Men jeg må jo innrømme at en som bor innfor en ti-minutters radius får ekstra bonuspoeng. Det er noe med det å være så nær at man kan planlegge noe på noen minutters varsel, eller kanskje til og med gå eller sykle til hverandre.

Har dere truen på kjærligheten her på sukker?

Her på sukker.no så har man blokkering som eneste mulighet for å filtrere bort uinteressante personer. Og måten man bruker den på slår noen ganger litt uheldig ut.

Da blir spørsmålet. Hvordan ville du håndtert en situasjon der hvor du begynner i en ny jobb. Og en av dine nye kolleger var en du blokkerte her på sukker. Du vet at du blokkerte personen, og personen vet også det. Fare for dårlig og vedvarende klima i den jobben? Hvordan ville du håndtert det? Noen som har opplevd noe tilsvarende?

Dette er bare en fiktiv situasjon, som helt klart kan gjelde i andre sammenhenger også.

En kaffe-date har funnet sted. Praten gikk lett og det var koselig, men ingen sommerfugler meldte sin ankomst i min mage.

Skal jeg gi det hele litt tid? Han vil nemlig treffes igjen.

Tja, hva vil jeg egentlig si med dette?

Kan nevne jeg er i samme situasjon som mange andre her inne, ute etter noe seriøst men ikke opplevd mye av det her inne.
Blir til at man stiller spm ved profilen...er det meg eller er det de "andre"?... Har mange besøk, men lite interesse utenom det, hva kan man gjøre annerledes?!
Tips mottas med takk :)

https://youtu.be/XuI6GTY9eVc

Internettet har jo svar på det meste, og jeg kom over denne..

Innspill?

Noen ganger blir jeg helt stum over hvor supersoniske barn enkelt har. Studerer på Harvard, spiller på landslaget, spennende jobber, holder konserter, jeg blir nesten svett.

Mine er mer alminnelige. De går på skolen, klager over for mye lekser og sitter for mye på PCen. De har aldri blitt brakt fulle hjem, jeg har aldri blitt oppringt av politiet, og de er snille, så da synes jeg egentlig at jeg skal være fornøyd.

Men det er en ting de er fantastiske til: De lager verdens beste frokost på sengen. :-) I dag fikk jeg omelett, sprøtt bacon, kaviar, ristet brød, hjerteformet avocado med avocadomousse, rosettformet tomat, ferskpresset appelsinjuice, Earl Grey te, og sjokoladeovertrukne jordbær som de hadde stått opp klokken 6.30 for å lage til meg.

Jeg er verdens heldigste mamma! Gaver ble det også, både vinglass og lekre nattkjoler.

Jeg ble glad da de var mindre og frokosten besto av brent brød, svett geitost og lunken melk også - men jeg må jo innrømme at jeg setter stor pris på den oppgraderte varianten. Begynner nesten å lure på om jeg må innføre en ekstra 'barnas dag' i tillegg til bursdagen deres så jeg får gjort gjengjeld :-)

pris for å lykkes her inne?

Hvorfor i pokker skal noen mannfolk bli så jækla forbanna av at jeg skriver "Hei, beklager men du er ikke min type"?? Hallo!? Du kan ikke forvente deg positive tilbakemeldinger fra alle du sender melding til!! Frekt å kreve gjensidig interesse! Makan altså..... Sånne blokkes på sekundet her altså! 😡😠
*måtte bare få ut litt frustrasjon*

Jaggu mange useriøse . Her er de tydeligvis bare for å få seg et knull.
Får ikke noe av kjærringa så da prøver vi her .self uten bilde .
Hærregud så lavmål !!!!!. Er da ikke noe problem å få sex .
Er alt det andre man ikke får for det er man jo ikke innteresert I .

Hei, har truffet ei fra Haugesund/Tysvær. Hadde en fin første date, men lurer på tips til en andre date. Tenkte en aktivitet, så vi slapper meir av :) Første date var vi ute å spiste på resturang. Så har tenkte noe i dei baner som bowling, gå tur osv. Bur et stykke ifra Haugesund, så vet ikkje alt av muligheter det er :/

Ikke mist troen jenter fordi det er så mye ekle og slibrige stakkarer på sukker. Noen gutter er faktisk helt allright, men dere må sette ned foten tidlig når det bærer feil.

Vi gutter får også en del dritt, men kast ikke bort verdiful tid på gråstein sier nå jeg, let etter diamanter.

Koooos dere alle.
(Sorry om jeg er treig på å svare noen ganger, men som en gladgutt er jeg ute å titter på damerrrrr!
Hihi

Beist.

Vil bare ønske alle en alllright torsdag og god helg.

Flørt ja .. er mere rett frem å rett på liker ærlighet . Er forsiktig ? må bli kjent så er vel ikke så "tøff i trynet ".
Er dere alle treningsfantere ?? Ut å 🗻 hver eneste topp i kondomliknende treningstights å planlegger ny tur mens du peser å svetter i all slags vær? ??
Jeg er å trener på trenibgstudio med frodig rompe å rosa kinn ... elsker å være ute gå / sykle ... alt etter normale forhold.. passer på du får vann, gir deg klut å tørke 😅 svetten din.. omsorgsfull ute å inne i alle mulige aktiviteter. .😉

Vi kommer jo alle i den situasjonen at vi får henvendelser fra folk vi ikke tror er noe for oss, eller på et tidspunkt da vi allerede er i dialog med andre. Og de færreste ønsker jo å såre noen.

Så hva er da den mest skånsomme måten å avvise på?

Jeg pleier først å ta de objektive grunnene

- Du bor for langt unna
- Vi har dessverre feil alder for hverandre
- For ulike interesser

Og de gangene jeg er i dialog med noen, så sier jeg fra om det.

Men noen ganger er grunnene av en type som gjør at jeg ikke er så lysten på å si dem. For store tatoveringer, at de ikke ser noe snille ut, eller andre grunner som for meg er dealbreakere, og da pleier jeg å ta 'du er ikke den jeg søker', eller 'jeg tror ikke vi er noen god match'. Og ofte legger jeg til noe hyggelig eller takker for interessen, for de fleste som skriver er jo genuint flotte mennesker, de er bare ikke den rette for meg.

Jeg har selv fått noen avvisninger, og uten unntak har de lagt inn en del positive ting, og det er noe jeg har prøvd å ta med meg. Vi kan godt være litt snille med hverandre.

Så hva skriver dere, og hva vil dere oppfatte som den mest skånsomme avvisningen som minst ville såre dere?

Jeg har fått avvisninger som har fått meg til å gå smilende og løftet ut i dagen. Det burde være målet for oss alle. :-)

Jeg tror rett og slett jeg ikke behersker den. Kunsten å flørte, altså.
Hvordan starter man en flørt? Er det regler? Noe man skal si eller gjøre? Hvordan gir man signaler om interesse for en annen, dersom man skulle slumpe på å treffe han (eller henne) i det virkelige liv, og ikke på nettet?

For den saks skyld: Jeg tror kanskje jeg mangler vesentlige flørteevner også på nett. Veldig mange mailveskslinger (som det ikke er SÅ mange av i utgangspunktet) renner ut i sanden - og det er vanskelig å vite noe om årsaken. Kanskje er det rett og slett manglende flørteevner.

Jeg er (tror jeg) heller ikke spesielt flink til å plukke opp flørtesignaler dersom noen skulle forsøke å flørte med meg. Det siste er jeg ikke helt sikker på, for ærlig talt: Jeg vet ikke om noen har prøvd. Rent logisk er det vel, antar jeg, ganske usannsynlig at ingen har prøvd noensinne. Men hvis de har det, har jeg ikke oppfattet det.

Jeg liker best rene ord for penga, jeg. Men man våger jo ikke å si rett ut: Du var fin - deg liker jeg - er du single? - skal vi ta en kaffe?

Så kan noen gi meg et lynkurs? Flørting for nybegynnere?

Jeg har klaget litt over pysete menn på 40+, som ikke ha turt å invitere på date.

Det har (av ukjent årsak) skjedd en endring og jeg har plutselig et luksusproblem; nå er det nemlig tre stykker som har invitert meg ut. Det er håp!

Som en spinoff av tråden om 2. date i Haugesund, tenkte jeg at jeg skulle høre hva dere liker å gjøre på andredate rent generelt?

Middag, tur i skog og mark, bowling, middag hjemme - hva fungerer og hva er de sprøeste tingene dere har vært på?

Hva skal jeg gjør? Er så lei at så mange damer skriver til meg, de maser om alt mulig fra sex til hvor jeg bor. Jeg byttet profilbilde til ett dårligere ett å det hjalp en god del, men forsatt har jeg 5-6 mail som ligger i innboxen min hverdag. Andre som har det sånn? ;)

Etter en flott tur i fjor med biltur på måfå (hadde et mål og det var prekestolen) der jeg bare kjørte og stoppet der jeg fikk lyst slik som Grimstad og Lindesnes osv for så og slå opp teltet der jeg ville.

I fjor tok jeg bare en uke, men i år vil jeg ta minst to uker og lurer på hva er verd å se? turen starter la oss si Oslo og vil innom Bergen, Ålesund og Molde.. utover dette har jeg ikke andre planer.

Så godtfolk.. gode ideer? og de opprinnelige planene kan forandres om gode innspill kommer?

Når jeg skal på date, eller treffer en hyggelig dame, får jeg jernteppe. Finner ikke ord, kommer ikke på noe å snakke om, blir «stotrete». Ganske frustrerende, og blir nok oppfattet som en med lite selvtillit. Virker som damene er flinkere til dette, har dere funnet fasiten her? Har noen menn funnet fasiten?

titt tei

Ingen svar
(kvinne 42 år fra Vestfold) Privat melding

God torsdag rundt omkring .straks den beste dagen i uka nemlig FREDAG 😀

Psssst... hei! (*hviskestemme*) Nå har alle de voksne gått og lagt seg 😊 Bare meg igjen her. Stillhet og ro på forum.
Så nå kan dere komme luskende frem fra skyggene, alle dere som leser på forum, og har lurt litt på om dere skulle skrive noe, men latt det bli med tanken.
Her er det boltreplass, fritt frem, skriv om hva som helst du har på hjertet. Nattevakter og andre nattugler, med lakenskrekk eller strekklaken, velkommen, velkommen! Stig på, her er rikelig plass til nye skribenter, med eller uten pseudonym. Tull og fjas, alvorsord, en presentasjon av deg selv, poesi eller prosa, det er helt opp til deg! 😊
Så - terningen er kastet, ordet er fritt...

Det er en kjennsgjerning at flere, både hokjønn og hankjønn, skriver med flere samtidig, selv om de dyrt og hellig påstår de ikke gjør det. Akkurat dette er jeg ikke for, men gir nå i grunnen beng i det for det kan ikke kontrolleres uansett.
.....hvis da ikke dette skjer......
Har to venninner som begge er her på Sukker. Av ren nysgjerrighet kikket de på hverandres matchlister. Samme mann dukker opp, ingen bombe, og ingen av dem kunne vente med å fortelle den andre om han......ojojoj......Ja begge skrev med han. Å det var helt tydelig at han tilpasset svarene han gav ut fra hva de hadde skrevet først.
En date er avtalt med den ene av dem, en halvveis date er planlagt med den andre.
Dette synes begge to i grunnen er ganske festilg, for de skjønner jo begge to at dette ikke er en ærlig og redelig fyr.
Så nå har de rottet seg sammen for å se hvor langt de kan dra den....

Vet ikke helt hva jeg synes om dette....Han får jo som fortjent, samtidig som det er litt uetisk.....eller er det det? Uetisk?

Squirting, hva betyr det? Hva skjer? Har noen opplevd dette? ;)

Etter som tiden går får jeg mer lyst på omsorg enn sex. Utrolig. Eller kanskje det ikke er så utrolig? I allefall har jeg mer lyst på kos og klem, enn sex. Og i den grad jeg har lyst på det siste skulle det vært "slow sex" med masse varm omfavnelse og nærhet. Rampegutt trenger åpenbart trøst!!!

I den forbindelse lurer jeg på en ting, nemlig om kvinner greier seg bedre alene enn menn gjør? Det vil si om single kvinner i større grad en single menn, føler at de lever et godt og harmonisk liv? At de har det mentalt og sosialt bra selv om de lever uten en partner?

Personlig heller jeg til at livskvaliteten min forringes av å være singel. Altså at jeg føler at det å være alene er en eksplisitt dårlig ting for min mentale helse. Er det sånn "vi menn" har det, eller er det slik at kvinner har det på akkurat samme måten? Eller er det bare meg (det kan jo selvsagt ingen andre svare på..)

Squirting hva er det? Hva skjer? Hvordan er det? Noen som har opplevd?

Etter ca23 år med samboer sa d stopp. Så etter sorg skulle jeg ut på chekkern igjen! Men har jo glømt åssen man finner seg ei dame. Hva er en sikker vinner da jenter? Åssen går jeg fram? Flævt men sant. Helt på jordet er jeg!

Når jeg kommer over profiler der menn 50-60 år skriver at de blant annet ønsker en "rampejente", eller jente med rampete trekk,da kan jeg ikke annet enn å smile.Hva legger de egentlig i det tenker jeg.Hvordan er en godt voksen rampejente.Hvordan framstår hennes rampete trekk og hvorfor er det sjarmerende.Om jeg skulle ønske en rampegutt så ser jeg for meg at jeg hadde fått en ny sønn å oppdra.For meg så klinger "rampetrekk" i en mer umoden retning.Har vanskelig for å se meg selv som rampete i en alder av 55+.Tøyse er ok,men rampestreker!! Niks.

Om jeg går til trolltunga i år skal jeg ikke ta bilde og legge det ut på sukker 🙈 Noen andre enn meg som synes at dette er litt pinlig og mest sannsynlig et bevis på at personen "nyter turer i skog og mark" type 0-2 ganger i året? 😆

sånn er det...er det bare fysisk kontakt, eller hva??

Gutter, det er rått parti å posere med bedårende dyr. Jeg sveiper høyre langt oftere enn jeg burde bare fordi jeg ser kattunger og valper.

Ha en fortsatt strålende helg, sukkerbiter 😊

Skrivefeil

Siste svar ma. 23 mai 2016 01:25 (107 svar)
Skjult ID med pseudonym Tigergutt

Er det bare jeg som er for kravstor, eller er det flere som synes skrivefeil ikke er tiltrekkende?

Med det menes for eksempel;
- Feil bruk av doble konsonanter.
- Forskjellen mellom og/å.
- Tegnsetting.
- Preposisjoner.
o.s.v..

Mener ikke at man må være Knut Hamsun eller Amalie Skram for å skrive noe på profilen, på forumet, etc.
Det er allikevel de enkleste ting som kan få det man skriver til å henge sammen.

- og til dyslektikerne;
Nei, 80% av befolkningen har ikke dysleksi! :)