Sukkerforum

Har inntrykk av at flere av de kjekkeste gutta her kun er ute etter sex. Og de som virker som "kjærestetyper" ofte ser ganske kjedelige og mindre attraktive ut. Både de kjekke som kun er ute etter sex og de kjedelige minde attraktive ordentlige typene er uinteressante for min del! Bakgrunnen for denne uttalelsen er at jeg har noen relativt kjekke kompiser her som har feid over flere sukkerdamer. Noen av de har til og med satt opp ønske om langvarig forhold.
Begynner å miste troen på at sukker er stedet å treffe noen som er virkelig bra..

Noen andre som har noen synspunkter?

Nå trenger jeg litt hjelp fra dere her inne.
Etter en lengre diskusjon med en venn av meg ang hva damer ser etter når de er på jakt etter mannen i sitt liv, og hva menn ser etter når de leter etter kvinnen i sitt liv, merker jeg at vi er veldig uenige.

Er det sånn at alle kvinner helst vil ha mr høy og mørk, som er veltrent, har en imponerende karriere å vise til og har masse penger?
Eller er det greit at han er helt "vanlig"... Gjerne med en liten kosemage, har en normal jobb, og ikke har vært på alle kontinenter?

Og må drømmedama ha langt lyst hår, store pupper, og veltrent sprettrumpe, og være penest i vennegjengen?

Eller er det helt andre kriterier som vektlegges når dere titter på profiler og på bilder her inne, og når dere titter på gutta eller damene ute i den virkelige verden, for å prøve å bli kjent med en ny potensiell kandidat?

Hva ser akkurat du etter i din drømmedame eller drømmemann?

Noen som har besøkt Israel i det siste? Etter å ha sett denne reklamen fikk jeg en uforklarlig utreisetrang....

http://www.youtube.com/watch?v=EGc384Lw7qE&feature=related

Jada... Kjeder meg nå ;-)

Jeg tør vedde på at alle her har en eller annen spesialitet...en oppskrift de gjemmer litt ekstra på...en rett de vet de får mye skryt for...osv. :o))
Care to share? Jeg er matlei...hm, blitt kjedelig...og jeg lager mat til meg selv. *ler*
Trenger noen tips...inspirasjon.,,,,u know. :-)

(aner ikke om det er noen slike tråder fra før her inne...men i såfall er det leeeeeeeeenge siden. Og nå har vi mange nye her inne også...Juhhhuuuuu!!!)

;ø))

Å gi slipp

Foran viktige endringer og overganger til nye livssituasjoner kan det komme en tid med forvirring, en sorg følelse over tap, en smerte over det som tilsynelatende er forbi; at det livet som virket stabilt plutselig faller fra hverandre. Dette skjer fordi vi har så liten trening i å gi slipp på det som egentlig har utspillt sin rolle.

Massetankeformen om knapphet gjør det ennnå vanskligere å gi slipp på det vi har, fordi vi føler oss usikker på hva vi får igjen.

Ingenting kommer i en hånd som er full -med andre ord, gi slipp så får du plass til nytt.

"Tankefrø for hjertet"

Hei alle sammen! :-)

Jeg kommer fra en mindre by, bor på bygda (rett tenfor byen) og trives med det.

Av en eller annen grunn er jeg skeptisk til å innlede noe med f.eks. oslojenter. Tror kanskje de er litt for urbane for meg...? Er kanskje litt redd for at denne urbaniteten ikke vil passe inn i lengden. For the record.....jeg tar fint en tur ut iblant, syns også kafetur og kino er digg av og til! ;-)

Vet ikke helt hvor denne "følelsen" kommer fra, sikkert en litt teit fordom......men finnes det jenter her inne som foretrekker å bo landlig?
Hva mener dere om forskjeller mellom by og bygd?

Jeg synes alle burde ha et profil bilde som representerer en selv på riktig måte!

Føler det er mange her inne som bruker litt for lett absolutt krav på Relasjonsspørsmålene...
Det betyr at den man søker må ha svart helt likt på tallskalaen som deg .. hvis ikke faller hun/han fulstendig ut av listene . altså under 70% match nesten bestandig . Man vil da få endel ferre å velge mellom.
Det beste er å sette det som skulle være viktig som "Svært viktig"..

Eks: Om man er veldig ryddig av seg og svart 9 på skalan og satt det som absolutt krav .. vil jo alle de som har 8 eller 10 bli borte og det vil jo ikke si de er noe mindre ryddige. Det kommer ann på hvordan man tolker de forskjellige nivåene

Andre som blir svindlet eller er det bare meg?

Jeg trenger noen tips til skikkelig bra filmer, gjerne komedier!!! Skriv gjerne litt om filmen også:)

Selv har jeg "Crash" som en av mine favoritter! Kjempe rørende og gripende film!

Hei.
Jeg har vært på Sukker lenge nå og truffet mange søte kvinner. Nå har jeg endelig truffet en som jeg har lyst til å treffe flere ganger, og gjerne etablere noe mer fast med, men lurer på om hva Sukker mener om det? Vil ikke det bli oppfattet som å ødelegge for deres forretningsidè? For hvis det medfører at hun og jeg skal bli "match", så vil jeg vel (og sannsynligvis henne også, men det kan jeg jo ikke ta for gitt) slutte på Sukker? Og da tjener de til slutt ikke noe penger?

Er det noen som helst måte de på Sukker kan finne ut om man har fått fast følge på? Kan de gjøre noe med det? Vi har vel ikke forpliktet oss til å BARE treffe personer èn gang, eller hvordan er dette. Vil gjerne ha andres syn på dette, da jeg er veldig usikker!

Jeg laget i hvertfall aldri middag da jeg var alene, nei så mye styr for en person. Ja, og kjøleskapet mitt var nesten tomt, hva skal man med mat i kjøleskapet når en er alene. Etter at jeg traff mannen min da jeg var ca 22, lager jeg selvsagt middag hver dag.

Hva er det som gjør at folk ikke tror at jeg lager middag til meg selv, selv om jeg bor alene? Jeg møter stadig slike "holdninger", men svarer at jeg lager middag hver dag.

Jeg har bestandig laget middag til meg selv siden jeg flyttet på hybel som 17åring, nå er jeg 30år. Det er blitt enda viktigere for meg i voksen alder å ha en rutine i hverdagen. Det er få ting som jeg skal begynne med/gjøre når jeg finner en mann, for det er viktig å ikke sette livet på vent, selv om man føle at man er singel på overtid.

Hei :-)

Jeg opplever at de "fleste" jente her som er single, jobber inne helse og sosial sektoren.
Er det en kanskje en sammenheng?

Jeg vet at det har vært debatt rundt profilbilde og profilbilderegler før, men tar det opp igjen ;)

Hva er profilbildets hensikt?

Jeg mener det er "smaksprøven" på akkurat dén godteposen (yepp, snakker i sukkermetaforer - liker det) ;) som gjør at man blir nysgjerrig og vil sjekke ut hva mer som er i posen (se på hele profilen). Kanskje er det omtrent bare snop man liker, eller man finner ut at den som har plukka oppi posen, har/er en helt annen smak enn en selv.
Uansett, profilbildet er en teaser.
Er det da så viktig hvordan profilbildet er?
Om hele ansiktet vises, om det er tegnet, av et maleri, etn ting man bryr seg om osv. Det sier uansett en del om personen bak, i og med at en har valgt det.
Hva er best? Et profilbilde som er valgt med omhu, men ikke nødvendigvis viser profileieren up front, eller manglende profilbilde?

Jeg vet hva jeg ville valgt. Både for meg selv, og hva jeg ønsker å finne her på andre profiler :)

(Jeg synes uansett det er viktig med et godt album, for meg er det viktig å se hvem jeg skriver med, men det er en annen diskusjon). :)

Hva mener dere? Og sukker.no?

Det inntrykket jeg sitter igjen med etter endel lesing på forumet er at gutta spyr ut meldinger og hjerter i hytt og pine, mens jentene sjelden sender første mailen og sliter med og avvise folk fort nok.

Er jeg helt på bærtur, eller inne på noe??

Noen her som skal på slottsfjellfestivalen i Tønberg iår?

Dette er mitt første innlegg. Det er litt morsomt med det match-treet syntes jeg, men spørs det er slik man går fram ved valg av partner IRL. Neppe. Hvorfor skriver de fleste at de har en jobb de trives i eller som betyr alt for dem. Realiteten er ofte at man er så lei jobben at man sykemelder seg. I allefall er det mange som gjør det. Så skal lissom alle lissom like å gå tur i marka, men marka er jo nesten helt tom! Latterlig. Det er morro å maile og chatte med folk, men jeg har mer tro på private fester og møte folk IRL. Er dere enige? Det er ingenting som kan måle seg med å møte folk face 2 face! Synes det er mange etniske nordmenn her, hvor blir det av våre nye landsmenn. Vi trenger et mer fargerikt felleskap! Ha en fin sommerdag. :-)

Den beste måten å pusse krinkelkrokete øredobber på er å bruke hvit tannpasta, og hikke forsvinner med en skje bringebærsyltetøy.

Del kjærringråd og andre gode råd med oss her på sukker da vel?

jeg har vært på jobb og ikke klar for senga enda.....noen andre som er våkne?

Rekk opp hånda de som heller vil ta seg et glass vin/pils ute i stedet for å kommentere merkelige innspill her inne...

Jeg ønsker meg et vitne til mitt liv. Et selvstendig menneske som vet vi kan være avhengige av hverandre uten av vi mister oss selv eller vår integritet. Men gleder seg over at livet tilføres en ekstra dimensjon,

Så enkelt.

Nå er det med tindrende øyne at jeg logger meg av for siste gang snart.....det er nesten litt vemodig. Jeg kommer til å savne alle de morsomme (og noen mindre morsomme) diskusjonene her på forumet, og alle de herlige menneskene som gir oss små glimt av fantastiske personligheter. Det burde være et eget forum på en ikke-singel sukkerside, der vi kunne sitte og vente på hverandre etterhvert som vi fant våre perfekte matcher:-) For jeg kommer nok til å savne mange av dere, og lure på hvordan det har gått med de forskjellige...

Som dere sikkert har skjønt, så har jeg funnet min perfekte match:-)
Sukkertallet var "bare" 84, men i virkeligheten var det 100% match...he-he...sånn kan det gå.
Jeg er så glad for at jeg, selv om jeg egentlig ikke trodde det kom til å skje, fant min fantastiske nye mann her(he-he...håper han leser dette, assa...)og jeg håper det samme skjer med alle dere andre her inne.

Kjempeglad hadeklem fra "Scary" ;-)

jess.. dette er diskutert hundre ganger før..

det som kanskje irriterer meg mest er at jeg faktisk blir irritert over at de bare slutter å svare..

jaja.. en dag detter det nok ei ned i fanget mitt også skal dere se. hurra for sommerferie og jordbærene jeg spiste i dag!

Etter å ha vært på ferie i 14 dager og borte fra nettet ser jeg at det har skjedd masse her inne på forumet.
Det som slår meg er at de positive trådene kun har få svar, mens de som legger inn tråder der de slenger ut provikasjoner/litt på kanten tråder får masse svar.
Vi har tidligere hatt masse positive og morsomme tråder her inne.......................hva med å starte en ny :-)
En som er full av positive tekster, ord, funderinger og tanker.
Det er jo søndag og i morgen er det "endelig mandag" og en helt ny og ren uke står for døren.
Jeg gleder meg til å dra på jobb igjen, brette opp armene og komme tilbake til normalen. For ferien har vært helt fantastisk deilig, og alle batteriene er fulladet helt til toppen.

Her kommer ett søtt lite sitat;
Sommerfuglene teller ikke måneder, men øyeblikk
-og alikevel har de tid nok

Jeg har fått et problem med at noen her inne bruker samme nick som meg. Siden jeg har vært mye på forumet i det siste, så er årsaken neppe det at vedkommende ikke visste at "juni" allerede var i bruk.
Jeg ønsker helst å fortsette å være anonym her inne, uten å måtte bruke profilnicket mitt, er det noe jeg/dere kan gjøre? Og dersom jeg begynner å bruke profilnicket mitt, kan jo denne personen fortsatt fotfølge meg med å da bruke profilnicket mitt... har dere noen retningslinjer for skikk og bruk ang. forumet? Kan vedkommende få en advarsel eller lignende?

Og til dere andre flotte forumianere: tror jeg holder meg vekke fra forumet noen dager fram til denne morroklumpen har fått lekt fra seg, eventuelt at jeg bruker et annet nick så lenge. I hvertfall fram til Sukker svarer meg.
Og dersom jeg bruker et annet nick i disse dagene, så kommer jeg heller ikke til å undertegne med "juni", for det kan jo også lett misbrukes av denne morroklumpen.

Ønsker dere en flott helg :-)

Svargaranti

Siste svar sø. 13 juli 2008 21:09 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym JegUndrer

Er det noe gøy med svargaranti egentlig? Er det ikke bedre å bli avvist enn å få svar bare fordi mottakeren er forpliktet til det? Da vet man hvertfall hvor i landet man ligger? Jeg bare undrer:)
Gutt28

Hei sukker! Sjekk denne :Huggorm har helt tydelig problemer med å holde tråden. Personangrep i alle retninger...

Mange skriver "Vil ikke flytte over avstand! " Hvor lang er det man mener da ?
10 mil, ? 20 mil 50 mil ? Hvor stor er avstand er det dere egentlig kunne tenkt dere å flyttet, for at det ikke blir for lang avstand?

Her kan det sikkert være mange meniger om hva store avstander er ,,

Jeg har vært innom noen sånne kontaktforum som dette her, og har lagt merke til at slike forum har endel beboere, folk som nærmest flytter inn, og åpenbart fører sine liv tett sammenkoblet med kontaktforumet som de bor i... ?

Det gir enslags følelse av sosialt liv, og muligens nye musebiler/brødbiler som ruller inn på tunet hver annen uke, men forumet er vel egentlig i utgangspunktet et surrogat for virkelig liv. Allikevel finnes det knapt bedre sjekkesteder enn slike onlineforum, så det kan dog være en svært fin begynnelse.

Men får jeg ferten av kvinner som nærmest BOR her inne, så tenker jeg mitt ,og har lagt bena på nakken før dette onlineblekket har rukket å bli tørt. Jeg tenker at hun må være litt som meg der, inn for å fikse en partner, og så ut. For meg er det te et sjekkested, ikke en heim, selv om mange har flyttet inn i korridorene her.

Men for all del, til dem som bor her, og som antakelig kommer til å gå igjen her..."- Guds fred i stua!"

Ha en fin dag og god helg!

Er det andre enn meg som synes søkemulighetene her på Sukker er mangelfulle? Jeg mener, vi velger mange alternativer når vi registrerer oss, men på langt nær alle er søkbare, selv om det burde vært en smal sak å gjøre dem det. Jeg tenker for eksempel på hva folk søker. Selv er jeg ute etter noe som kan bli et ordentlig forhold, og derfor er det egentlig ganske uinteressant med folk som er ute etter en venn av motsatt kjønn, en elsker eller en kort flørt. Jeg er også i utgangspunktet skeptisk til folk som velger at de er "ganske opptatt av kropp og trening", og kunne gjerne tenkt meg å luke ut disse.

Så jeg lurer egentlig litt på hvorfor dette ikke er mulig å søke på all den tid en rekke variabler allerede er valgt av brukerne.

AGURKTID.....

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Pickels

Det er sommer og atter tid for 'vomfyll' i alle medier og fora.....

Milliardær Jan Haudemann Andersen er blant dem som er irritert på ensrettingen og meningstyranniet innen spørsmålene om klimaproblemer og global oppvarming. Til VG sier han i dag at det er viktig at noen uttaler seg med et annet syn på klimaspørsmålet akkurat nå.

Men i samme intervju sier han også at menn som triller barnevogn er feminine og at han ikke liker å se det.

Og vips, så fikk Andersen frem sitt poeng om meningstyranni på en utmerket måte. VG samler nemlig inn kommentarer som fordømmer klimaskeptikeren Andersen på det sterkeste. Erik Solheim undrer seg over at Andersen har så lite mellom ørene. Martin Schanche, Børge Ousland, Jan Reinås, Daniel Franck, Lars Bohinen og en rekke andre kjendiser kaster seg på i fordømmelsen av den lite politisk korrekte milliardæren.

Spørsmålet blir da: Har Haudemann Andersen rett når han er kritisk til ensretting og meningstyranni? Klarte han å få frem poenget ved å komme med barnevognuttalelsen?

Sier folk her på forumet sin hjertens mening når vi diskuterer? Eller er vi opptatt av å please andre og ikke støte noen? Blir man lynsjet hvis man presenterer "gale meninger"? Er det greit å si at alt var mye bedre i Rhodesia før? Er det greit å mene at jødene har for stor innflytelse i USA? Er det greit å mene at muslimsk masseinnvandring er en katastrofe for Vesten? Er det greit å være akkurat passe :) fordomsfull? Står det mer respekt av de som innrømmer at de stemmer FRP for å få billigere sprit og bensin enn av dem som bare lirer av seg opplærte papegøyefraser som "Bush er en større fare for verdensfreden enn Iran"?

Hansomspør spør.

Dere har svarene.

Hva kjennetegner et ekte mannfolk?

Jeg synes definitivt at kvinner er mest spennende, men også dette spørsmålet - om mannen - er interessant å få noen synspunkter på.

Her er et morsomt klipp som setter stemningen:

Olding satt fast i myr:
OVERLEVDE TO DØGN
PÅ SNUS OG GJØRME
http://www.youtube.com/watch?v=nNNBUcnOSLc

Er for eksempel dette en skikkelig mann? Eller er mannsidealet endret i retning av tøffelhelt og/eller metroseksualitet? Stemmer det at mannsrollen er i krise?

Jeg mååå bare poste denne, den er for bra til å være sann. Og så er den jammen det. *lol*
Slike gutter det vil gamle Norge ha? Hehe...

Check this out (gammelt nytt, da - sikkert flere som kjenner til)

Øya hvor menn er kjønnsobjekter og Gud er kvinne
Guinea Bissau. På Roxa - en isolert øy i Bijagosøygruppen utenfor Guinea Bissau i Vest-Afrika - er menn til for å behage kvinnen. Her er Gud kvinne, og mannen et kjønnsobjekt. Under tropehet sol, midt i en frodig, fuktig jungel som yrer av liv, lever de innfødte i et samfunn der kvinnen regnes for noe mer enn mannen.

http://www.aftenposten.no/fakta/article458039.ece

*en smule sommer-inspirert reiseklar Amourine lager tråder*

...

Siste svar lø. 12 juli 2008 16:50 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym xxx

er bare jeg som tenker om sex i dag?

Hva er morsomt å gjøre for å få et lite avbrekk i hverdagen? For meg kan det være nok å dra ut og bade en dag det både blåser og regner sidelengs... eller dra ut i skauen og klatre i et tre? (skulle ønske noen kunne foreslå det som en førstedate forresten... har ikke klatret i trær siden jeg var unge)

Hva gjør dere? :-)

Tips til gutta

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Hypnotic

doubleyourdating.com

Kan anbefale å melde seg på gratis emailiste og jevnlig få tilsendt gode tips om sjekking...

Sett at jeg som superbruker skriver noe til en som ikke er det.. vil denne personen kunne lese meldingen og da evt. svare...?

Nu når kveldene er lange og nettene er milde, elsker jeg å være på, og sove på verandaen. Selv om byens maskineri begynner å starte opp i 5 tida, og bruset fra trafikk og industri tiltar sånn at trykket er godt igang i 7-8 tida, er de timene før dét behagelige.

Selv om den friske luften ikke er verdens aller friskeste, spesielt ikke når morgenrushet brer sine blå tåker utover byen, er tilgangen på frisk luft om natta bedre enn inne i huset. Føler meg mye friskere når jeg våkner i 5-6-7 tida.

Ved hjelp av hærens overskuddsmateriale har jeg montert etslags teltopplegg, men det dekker ikke hele verandaen, så i morges var den ene dyna nokså fuktig der regnet hadde kommet til. Var bare å labbe inn i huset og henge den til tørk.

Men jeg foretrekker egentlig vekslingen mellom sol og regn, så det passer meg fint. Og det er ingenting som slår regndråpene som trommer på teltduk, svært beroligende, og så får man litt følelsen av elementene. Den lille stormen som var her om dagen var forfriskende, da var det rrivelig å være under teltet på balkongen, mens vinden rev og slet i det. men det hadde jeg sikret med tau på kryss og tvers, så det gikk fint.

Jeg har også soverom, men bruker det svært lite, for jeg synes det er godt å ha plenty plass rundt seg når man sover, så jeg foretrekker å sove på flatseng mellom maleriene mine. Men best av alt, under åpen himmel... Skikkelig stort soverom sånn.

http://www.youtube.com/watch?v=X66BjQeg3hs&feature=related

Av en eller annen grunn synes jeg handymen er innmari sexy, noen hint om hvor jeg finner sånne her på Sukker?

Jeg har lyst til å slå et slag for ærligheten!

- Du kan tjene voldsomt på den!
- Den kan være/ er undervurdert!
- Den kan være brutal, men det lønner seg i lengden.
- Jeg liker den.

Synspunkter?

Hvordan er det med datingsaktiviteten nå som sommerfølelsen tar oss? Har dere satt inn støtet før sommeren, satser dere fortsatt eller er det mange som tar seg litt sommerferie fra aktiv dating nå som det nærmer seg høysommer?

Registrert at mange gutter har bilder av bilen og motorsykkelen sin. Hvorfor?? Naturbilder er det også mange som har og når man blar igjennom så ser man kun naturbilder og ingen bilder av fyren. Et tips gutter! Vi er mer intereessert i å se bilde av dere enn hvor dere ferierte i fjor, og bilder av en blankpolert motorsykkel er vel heller ikke så veldig interessant for jenter generelt ;-)

Hordan er det mulig at noen setter hjerter på meg når de ikke har vært pålogget på 6 uker? Jeg har ikke hatt aktiv profil i mer enn1 uke!!!

Jeg tok akkurat en test på en nettside hvor man kunne se hvor god man er til å førte... Sånn passe useriøst tidsfordriv, men likevel... Det slo meg at jeg flørter ufattelig lite med nye mennesker i hverdagen. Spørsmålene var av typen: Du er på en bar og kjekk mann spør deg om du vet hvor toalettene er. Hva gjør du; Du smiler og peker i riktig retning.. eller: Du tar ham i hånden og sier: Følg meg, jeg var akkurat på vei dit jeg også....

Lite jeg ville gjort det første, da... Jeg hadde ikke engang kommet på tanken om å følge noen til toalettene hvis jeg ikke måtte veldig selv... hehe... Måtte tenke litt på George i Seinfeld den gangen han ikke ble med opp på kaffe etter daten fordi han ikke drakk kaffe... Haha. Er vel en elendig flørter, da... Får skjerpe meg! Er dere andre gode flørtere?

Litt eldre åpnet denne tråden, men vi i Sukker.no har XXX'et ut et par konkurrenters navn :). Her er trådene:

Jeg har vært innom litt av hvert av datingtjenester og har kommet til en slags erkjennelse jeg vil dele. Det er dette med forum eller ikke.
For litt over et år siden var jeg med på XXXX og de hadde et forum som det ble en del skriverier på. Det som var litt sprøtt var at det sto så utrolig mye kritikk av tjenesten der. Skikkelig dårlig reklame for å si det sånn. Hva skjedde? Jo de fjernet forumet.
Når jeg nå etterhvert har dannet meg et bilde av hva som er dårlig og bra så ser jeg at dette med forum er en god indikasjon på om tjenesten er god eller dårlig, og om den leverer i forhold til hva man betaler. For meg er sukker helt overlegen og jeg tror at et bra forum er beste indikasjon på det. Noen som har andre indikatorer?

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym Kari) 16:05-9/7
qXXX - greit det, men en vet ikke hvem som har medlemskap eller ikke, en sender melding men vet ikke om den blir lest eller kan besvares, de faste chatterene som er 35-60 har sosiale kvelder på østlandet
mXXX - mange folk, ser ikke hvem som har medlemskap, svært liten respons på folk
sukker - meget bra med folk, ser medlemskapene, mange arrangementer, chat, diskusjon, har absolutt alt ;-)

På dater'n

Siste svar on. 9 juli 2008 22:13 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Saraklok

Jeg er en traver på nettet om en kan si det på den måten. Har hatt noen forhold i mellom, pause og nå tilbake til nettsjekking. Første gang på nett i -04, kjæreste i -05, tilbake i -06, type i 4 måneder. Pause til 2008...

Så prata med en fyr noen måneder...møtt han...funnet ut at det ble litt krasj med tanke på at han er barnløs og jeg har barn.
Poenget mitt er...Det er en fyr jeg har dølyst å møte. Han er knallfin med god utrståling, har barn, virker jordnær.
MEN det går hurra-meg-rundt i hodet mitt snart. Er så mange å snakke med, møte!

Er det ingen andre som lider av forvirringssyndromet her inne? Jeg vil bare ha EN ENKEL MANN! Han er snill, god, handy (;)), har gjerne barn, ser etter det indre fremfor det ytre (orker ikke mer "du er så sexy fraser"). Hvor er du MANNEN I MITT LIV??

Vil gjerne oppleve den store kjærligheten igjen med den rette da... Noen tips??

Det går sterke rykter i kjøtt og musikkbransjen om at man får mye treff i profilen sin hvis man bruker forumet.
Noen som kan bekrefte eller avbekrefte dette fenomenet? :)

hehe...håper ikke at folk legger merke til at dette er nok ett sleipt triks for å markedsføre min egen profil. :)