Sukkerforum

Den største...

Siste svar lø. 3 mai 2008 02:33 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Til Glæde

Bob Dylan uncensored -

og med det mener jeg "i hans originale, kanskje vanskelig tilgjenglige form, som jeg har lært meg å like..

Mange har sunget denne låten- flere versjoner med Dylan - og Elvis, Clapton (bla med Dylan), Johnny Cash, Peter Paul and Mary og Lill Lindfors (den er flott og starter med en kontrabass solo - dessverre finnes den ikke på you tube - den er god!)

- med en av sine store melodier - og tekst - til glede en torsdags natt..

enjoy!!


http://www.youtube.com/watch?v=GtkVGClqrT4

Når jeg leser en profil har jeg muligheten til å bedømme hvor interessant jeg finner profilen. Overskriften er da "Hvor godt likte du profilen", og jeg kan gi den ikke-, interessant og meget interessant utifra hjertefargene; sort, gul og rød. Når jeg mottar et hjerte har dette forandret seg til hvor godt vedkommende liker meg. Nå er det plutselig meg de liker, og ikke lenger bare profilen min de finner interessant.
Grunnen til at jeg stusser litt på dette er at når jeg har lyst til å berømme noen for en interessant profil, så mener jeg ikke nødvendigvis å skremme vedkommende med "jeg liker deg, og kunne tenke meg å...." osv. Da er jo plutselig egen profil, alder, matchtall, seksuell legning (for den saks skyld) involvert.
Og da kommer spørsmålet;
Hvordan bruker dere andre hjertene? Er det for å berømme profilen, eller fortelle hvor godt dere liker personen?
For min egen del ville jeg tro det var lettere å bedømme hvor godt man likte personen etter et par mail.

Oppgulp

Siste svar fr. 2 mai 2008 17:35 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Mrggretten

Hvorfor har ingen sørget for ferskt brød og melk i kjøleskapet?
Forbannet latsabb!
@£$%&@§!!!

Som sikkert alle andre hadde jeg mye tid til overs da jeg var single tidligere. Det var alltids tid til venner, hobby, studier, jobb o.l. Etter at jeg fikk meg samboer skjønte jeg hva mine andre venner og kollegaer mente da de snakket om hvor deilig det var å ha f.eks. en alenehelg da samboer og barn var bortreist. Lever man sammen med noen så er det langt vanskeligere å slappe av helt alene, og jeg er kanskje ikke den eneste som trenger litt alenetid.

Nå er jeg alenepappa til to og merker behovet for alenetid veldig godt. Dagen starter ved 6-tiden med å stå opp selv og gjør klar barna for barnehagen. Så er det levering i barnehagen og rett videre på jobb, for så å hente barna igjen etter jobb. Når jeg kommer hjem består programmet av middag, lek og legging før "min dag" starter ved 19.30-tiden. Først etter å ha gjort unna litt nødvendig rydding så får jeg noe tid for meg selv. Dette fungerer forøvrig helt fint, men det er ikke så mye tid til overs annet enn å spise og sove litt før dagen starter på nytt.

Det jeg nå stiller meg spørsmål om er om jeg har tid til noe nytt forhold. Som alle ønsker jeg selvsagt at "den rette" daler ned fra himmelen, men det er vel mest realistisk å anta at man må bruke en del tid på å finne noen. Dating tar mye tid, og er det noen interessant man treffer så blir det gjerne ganske mye tid man etterhvert benytter sammen. Jeg er bare redd for at det for går utover tiden jeg trenger alene, og at det ender opp med at det da er vanskelig å gå inn i noe nytt forhold.

Er det andre enn meg som syntes det er vanskelig å få tid til et forhold i den berømte tidsklemma? Noen tips til hvordan man kan få tid til alt uten at noe blir nedprioritert?

Etter flere mnd med lesning her inn ble det jammen enda en superbruker...
Så da en er litt fersk på dette med nett og "sjekking" hadde det vært fint om noen med mere erfaring en denne rustne kroken her har kunne ha uttalt seg om hvordan en fremtrer riktig i date verden på nett...
Er det bare og sette seg ned med et ferdigskrevet brev og sende til alt en synes er lekkert???
Hva må til for og pirre eventuelle partnere???
Flere sider brev??
Eller holder det med hallo du har en fin profil/bilder for og vekke intr
Hilsen håpløs!

Hva skal folket gjøre i dag?

Politisk markering, "Seieren følger våre faner" eller bråtebrann?

For meg blir det årets første langtur på sykkelen.

man skal være seg selv, sies det. hvordan er man seg selv på nett?
nå skal det sies at jeg ikke er no super skribent. og noe fersk i gamet.
god helg alle:)

...kanskje feil forum,men likevel....seriøst:
Hvis jeg har gått til sengs for kvelden og enten har hatt meg eller dratt meg, så våkner jeg etter et par timer med en kjempeerkesjon som faktisk er så voldsom at det gjør vondt, umulig å bli kvitt, og som ødelegger hele nattesøvnen... Som regel hjelper det om jeg later vannet før jeg sovner, men alle menn vet jo hvilket eneormt tiltak som skal til for å gjøre det. Og det er langt fra alltid at det hjelper også... Slik har det vært i en 10 års tid...
Sliter flere med tilsvarende, eller e det jeg som har en unormal tilstand? Er blitt 45, og ellers fungerer'n utmerket!

Dette blir min første sommer som singel (etter seperasjonen) og jeg gruer meg litt. Og da spesielt til de ukene hvor barna skal være hos pappa'n sin. For hva skal jeg finne på?
Jeg er i midten av 30-årene og alle vennene mine har mann og barn, og er ikke akkurat klare for noen singelferie med meg... Og å dra på ferie med noen med barn når jeg ikke har med mine egne er ikke så aktuelt.
Og og være sammen med foreldrene mine føler jeg at jeg er nok når jeg har barna.

Jeg vil gjøre noe gøy!! Men hva? Og hvor?

Jeg har reist litt alene tidligere, og jeg må innrømme at jeg egentlig ikke likte det så godt. Så det er bare siste utvei.

Hva skal dere gjøre i sommer, da?

Enkelt å levere selvangivelsen, men neimen ikke lett å redusere skatten. Fikk en smell på nesten 30000 kroner.
Var klar over at jeg måte betale tilleggsforskudd, men ikke så mye :)

Andre som kom bedre ut ?

Hei jenter..
Noen som tør slippe seg litt løs å bli kjent med en ganske så real og oppegående fyr fra Oslo?
Biter ikke så veldig hardt,men glefser på en dårlig dag ;)

VET du egentlig hvorfor akkurat du er singel? :-)

Jeg tror at livskvaliteten øker når man fokuserer på det positive i hverdagen.
Og hvis man skriver ned 5 ting hver dag man setter pris på, så blir det lettere og se det fine med dagen. Og man glemmer litt det negative.

fra igår.
1. Fikk levert siste rest av papirer som skulle ut, slik at jeg er klar til og ta fagbrevet igjen snart.
2. 17 mai tøy er i boks til meg og min prins.
3. Jeg og prinsen matet duer i parken, og kom i kontakt med en koselig dame.
4. Fikk et kompliment fra en fremmed.
5. Fikk middagsbesøk som var kjempekoselig, med masse lek og morro ut over kvelden.

Hva LER du av? Hva får deg til å få latterkrampe, får deg til å hikste av fryd, få latteren til å trille og glade tårer til å renne?

http://www.youtube.com/watch?v=jDVFaheqQAg

og med en fin 1 mai bl a Morpheon, Rika og alle andre klassisk elskere m.flere!!


S

Hei...andre som tenker på hvor man skal legge lista liksom? Er av og til jeg prater med gutter som er for kjekke på en måte! Tenker at han er for kjekk for meg uansett, han tør jeg ikke møte osv..
Jeg ser helt ok ut. Mange synes jeg er pen, men jeg kan også være ganske ujålete til tider. Vil være stygg, pen, sexy, ujålete, feminin ALT! Tenker at kjekke gutter som regel også kun går etter at en jente er pen 24/7...

Hva mener dere gutta? Hvor mye betyr utseende? Og skal man kutte ut de som er for kjekke selv om man har en god tone???

Livsglede

Siste svar to. 1 mai 2008 09:31 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym mann28

Noen som har lyst til å dele et personlig mål de har satt seg for denne våren eller høsten?

Husk, det er lov å være anonym :-)

- Date en går bra, jeg får sms om hvor hyggelig det er og at de vil treffe meg igjen.

Date to føles bra der og da, men da får jeg det de på engelsk kaller "the silent treatment", hører ikke et pip selv om jeg sender en sms og takker for en hyggelig kveld, Har noen tips om hvordan man henger med til date tre? Jeg har møtt en super sukkermann som jeg gjerne vil treffe mer enn to ganger ;) Skal man være passiv og bare la mannfolka jakte, eller er det lov å vise at man liker de? På forhånd takk for hjelpen!

Hvis det hadde finnes et dyr som plaget like mange mennesker som det bjørka gjør med oss allergikere, hva hadde skjedd?
Er det ikke på tide at vi tar til fornuft og fjerner disse pollensprederne som har gått fullstendig ut av kontroll de senere årene? Må man virkelig spre100 millioner pollenkorn per kvadratmeter for å klare å få opp knapt et skarve tre per 1000 kvadratmeter en gang i tiåret? Bjørka er jo berserk!
Er det bare jeg som ser det??
Jeg vet om mange andre fine trær som har langt mindre hevdelsestrang og som til gjengjeld gjør jobben effektivt.
Hvem vil gå i tog for å få fjernet disse forpestene bjørkene?
Andre ting som gress og burot har vel ikke samme allergidekning blant befolkningen så bjørka er ved det viktigste skulle jeg tro.

Hei, alle dere som er hyggelige og svarer på en henvendelse: "Beklager, men jeg har akkurat truffet en dame som jeg tror kan være den rette," .... Hvorfor blir dere værende her i uke etter uke, måned etter måned? Klaffet det ikke likevel? Eller er det håpet om å finne en som er ENDA litt bedre som holder dere her?

Sagt med andre ord:
Finnes det forskning som tyder på at sukker kan være vanedannende?

Hva med en tur ut i morgen om været fortsetter, sitte på Aker brygge eller en annen plass utover ettermiddagen å nyte været, sola, ta seg en øl eller noe annet, prate å kose seg mens man kikker på folk som pulserer forbi....Hvordan er stemningen ??

Kjære gutter!

Vær så snill å kle på dere før dere tar turen innom profilen min....
Det er begrenset hvor spennende dt er å se x antall nakne øl-vommer....
Vil heller se et sjarmerede smil! :)

....vi har den tonen i meldingene her på sukker, alt er smil og lutter glede, men så er det bråslutt på meldinger fra den ene kanten. Hva skjer´a?

Jeg og flere med meg sjekker på flere nettsteder. Hvorfor gjør vi egentlig det?

Når man leser diverse innlegg så ser man at mange lengter etter en partner, kjæreste, bestevenn. Men hva gjør man mens man venter. For bak ordene om kjæreste og partner så ligger det jo lengsler som nærhet, en å gjøre ting sammen med, en å sovne/våkne med, dra på tur/reise sammen med, opplevelser sammen, spise ute/hjemme, kos og klem, hudkontakt.....noe vi alle er avhenig av....hva gjør man mens man venter på the one and only.....finner en som også venter og kan gi dette imidlertidig...mens vi begge venter ???

Jeg trodde inntil lørdag at jeg var totalt desperat. I alle fall var jeg sikker på at jeg nådde en nier på en skala fra null til ti, der null er en som har to kjærester og elsker begge og ti er en som er klar til å hoppe på hva som helst som rører seg.

Men så møtte jeg en fyr som jeg følte så lite lyst til å date at jeg ristet ham av meg på under et kvarter. Han var alt jeg IKKE søkte. Han påsto at han hadde lest profilen min, men trodde visst at han skulle flyte på sjarmen der han ikke matchet de punktene jeg legger vekt på.

Så nå kan jeg senke skuldrene og tenke at jeg er bare ca 6 på desperat-skalaen. Det er ikke fullt så ille at jeg tar hva som helst og hvem som helst.

Hvor på skalaen er DU?

Vi får stadig bedre veier og raskere biler..

Irriterer du deg over bilister som blir liggende i venste fila på 2 felts ?
Irriterer du deg over trailere som abslulutt må bruke 30 min på å kjøre forbi hverandre?
Irriterer du deg over folk som kjører 60-80,,, 60-80....?
Irriterer du deg over biler som absolutt ikke bruker speil og brå kjører ut foran deg i det du skal kjøre effektivt og forbi et par biler ?
Irriterer du deg over folk som faktisk kjører i 60 i 60 sonen ?
Irriterer du deg over folk som aldri bruker blinklys når de kun skal til høyre i rundkjøringene?
Irriterer du deg over folk som brå bremser foran fotobokser?
Irriterer du deg......

Jepp, er det jeg viste. Også du er en perfekte sjåfør!
Tenk om alle var som oss ;)

Og tillegsspørsmålet er...
Selvsagt kjører vi ikke for fort.. aldri. Men vi kjører effektivt.
Selv kjører jeg sånn ca 20km over grensen.. hvor effektiv er du ?

:P

Jeg synes at mye diskusjon her på forumet om at alle skal være så like som mulig, er det virkelig ingen som setter pris på forskjelligheten her?
Jeg for min del ser at hver gang jeg er sammen med folk som er helt like meg selv, så blir det ofte litt kjedelig å hele tiden være enige om alt, og da er det veldig forfriskende å møte folk som har en helt annen bakgrunn enn meg selv, og andre meninger ikke minst.
Det er og de folk jeg lærer masse av. I dag jobber jeg i en organisasjon hvor folkene er helt forskjellige, og det er herlig. Og i den forskjelligheten så generes det fantastiske resultater. Jeg vet at vi alle er forskjellige, og takk og pris for det, men dere som kun liker homogeniteten, vis litt storsind for oss som og liker det modsatte..

oppdaget ved en tilfeldighet at jeg har fått rødt hjerte
fra en med match veldig langt under 70

lurer jo på hvorfor ikke det vises i hjerteavdelingen???
hvor mange andre hjerter har jeg liggende og slenge rundtomkring?

Går du på kino ? Og går du i så fall ofte ?

Hva er den siste filmen du så ? Og hva synes du om den ?

Hva slag filmer liker du helst se på kino ?

Virker som veldig mange her inne dømmer personene etter bildet, av et x antall jeg har kontaktet har jeg fått svar fra 3 å 1 som fortsatt snakker med meg. Man skal ikke dømme folk før man kjenner de

Jeg vet det regner (ihvertfall her hos meg),
men er det andre som blir glade av å ta fram favoritt kjolen fra sist sommer,
eller de lekre skoene som var ALT for dyre men som du bare MÅTTE ha.......
Det kribler ihvertfall i hele kroppen min!
God sommer alle med-sukrere, og happy-hunting:)

Fikk denne i dag.

"Hi,Good
Dag Meg navnet er Frk. avsende , JEG så din profil dags dato og var flyttet og bli interessert i du , Jeg vil like du å sende meg en email å meg henvende seg (_ _ _ _ _ _ _ _@yahoo.com) i den grad at jeg kanne gir du meg kinofilmene for du å vite hvem jeg er. JEG trodde vi kanne bevege herfra? Erindre fargen eller avstand gjør ingenting bortsett fra ELSKE anliggende skjenke inne livet ). Svar meg rygg med meg email address(_ _ _ _ _ _ _@yahoo.com)håpe på at høre fra du snart din Frk.
avsende.
_ _ _ _ _ _ _."

Følte ikke noe umiddelbart behov for å skrive tilbake for å si det slik, dette må jo være no kødd.

Her kan man syte seg litt hvis man er "det i desa"..... eller hue for den saks skyld.....
Bare du får det ut og ikke smitter andre.............

-hjørnet ved dartskiven!
-23:00 sharp!
Be there!

Annser du deg selv til å være en god kysser ? Kyssing er jo en viktig del av forholdet.
Og i så fall, hvorfor mener du at du er flink ?
Det funker ikke si at du ikke har fått noen klager eller at noen har skryti av deg. For slikt kan man uansett ikke stole på ;)

Er du en god kysser, og hvorfor ?

:(

Siste svar fr. 25 april 2008 17:59 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym jinta

life sucks, and then you die!!!

Her er tråden for å lette litt på trykket,her kan du utbrodere din sterkeste side og dele tårene og smerten ved din svakeste.

Kun en regel som gjelder...ikke la det minne om en profil,sånne skrytesider har vi alle fra før.

Så,hva er din beste side,hva er du særdeles fornøyd med og hva sliter du med eller kunne tenke deg å videreutvikle?

En liten oppfordring,slå ut håret og åpenbar eder med nick slik at vi/de nysgjerrige kan plukke opp hansken om det passer seg sånn...

Kjør på!

Forlater Nord-Norge for ei stund, og drar til Bergen de neste 3 ukene. Noen som er keen på å finne på noe? Kanskje noen som kan vise meg litt rundt i byen?

Vet dere hva eller? Trur F#"& jeg har fått hull i en tann som er ren?
Hva skal man gjøre med det. Livredd tannlegen jeg. brrrrrrrrrrr

Er du flink til å beskytte deg selv ?
Ja, sier de aller fleste,, men er vi virkelig det ?
En ting er at det kan bli barn av det, men, sykdom er kanskje ennå verre. Det holder med den ene gangen..
Så,, stoler du på at partneren din er 'clean' og going with the flow.
Eller sier du stopp, ingen prevansjon, ikke noe action ?

I følge undersøkelser er nordmenn blant de i verden som slurver mest.
Så det betyr i utgangspunktet at svært mange her slurver.

Er du en av dem ?

Halloen alle sammen.....
Når jeg sitter å scoller nedover listen med jenter tenker jeg ofte på om jeg skal sende de en post.....det er da mitt egne lille dilemma begynner...
Jeg er rimelig ny på dette med nettsjekk, hva skal jeg skrive, har mange tanker, men får de liksom ut som ord.
Har noen venner som sier de skriver alt mellom himmel og jord til folk på nett, jeg vil jo gjøre et godt inntrykk også, kjenner jeg er veldig redd for og liksom skrive noe som ikke blir like godt mottatt.
Hva er kodeksen på dette, eller kan man skrive hva man vil her, så lenge det er normale ting?
Når jeg treffer en jente "in real life" prøver jeg og kommentere f.eks at hun har nydelige øyne, men føler jo at det blir litt overfladig å sende en mail på at hun har evt pene øyne..
Så gutter, hva skriver dere?
Og jenter, hva liker dere å lese i innboksen

Det høres kanskje ut som om jeg leter etter den hellige gral av sjekke mail her, men lufter bare mine tanker

Som skriver så pent om meg i mange tråder. Du har fått din oppmerksomhet ;) (nå får du jammen litt til)
Bare synd du er så feig at du trenger gjemme deg anonymt :)

Men tusen takk for at du lager så mye oppmerksomhet til fordel for meg.
Fortsett med det :)

Ha en nyyydelig dag!

det er ganske slitsomt når andre tråder blir ødelagt av sure oppgulp
som ikke har no å gjøre med tema i tråden

her er tråden hvor du kan skrive all dritten du mener om andre på forum,
få det ut, det er sikkert sunt for blodtrykket ..

ta diskusjonen her.
om vi samler kloakken i ett rør er det bedre enn
at vi alle skal måtte gå å plaske i den overalt ..

hvem vil slenge dritt om meg f.eks?
jeg har sikkert sagt og gjort masse dumt her på forum.
du får lov til å være anonym. ;)

Det har vært en del snakk om hvordan profiler ikke skal være eller hva de bør inneholde...

Har du vært innom en profil, eller flere her på sukker som du virkelig har blitt imponert over ?
I så fall hvilke? (NEI, det er ikke lov å være anonym og skrive opp sin egen!!!!!)

Og hvorfor ble du så imponert av den. Og ikke minst, skrev du til den personen og sa dette ?

Mange av dere har sikkert sett Heroes på TV. Hvis ikke anbefaler jeg den serien. Anyway alle der har forskjellige krefter.
En kan fly, en kan lese tanker, en kan flytte seg i tid osv..... Av alle superkrefter som finnes eller om du tenker opp en.

Du får velge kun EN kraft. Hvilken ville du valgt og hvorfor ?

Dette har nok vært kommentert før men her kommer et ørlite tips til damene.

Jeg er mann og søker en dame/jente, som i noe som er feminint. I den sammenheng er det en ting som mer enn noe annet får meg til å miste interessen:

Jenter som skriver side opp og side ned om hvor drivende gode de er til å skifte dekk, legge fliser, hugge ved, bygge hus osv osv.

Jeg er mann selv og har flere kompiser, her inne ser jeg etter en dame å dele livet med! IKKE en ekstra "handyman" i huset :-)

Meningen med dette innlegget er da å tipse damer om å vektlegge sider ved seg selv de tror kan virke attraktive for en mann. For å ta et tåpelig, men relevant, eksempel: En mann som er VIRKELIG god i senga er ofte det fordi han har god trening, ( les: mange partnere ), men det er sannsynligvis ikke mange som vil finne på å skriver det i profilen sin, det er mye bedre å overraske med en "skjult egenskap" etterpå...

(Ok, jeg tar for gitt at YTTERST få menn informerer om et stort antall erobringer her.)

Forstod det slik at sukker antaklig kommer til å arrangere reise til det store utland i sommer. Det hadde vært kjekt å vite ca. tidsrom for denne reisen så snart som mulig, så jeg har en mulighet til å passe den inn med tanke på ferieavvikling : )

En skikkelig flott og sexy type opprinnelig fra USA uten barn vil gå på date med meg, en ganske så vanlig skilt småbarnsmamma. Jeg får litt "angst" av sixpacken og det flotte utseendet hans, og vet ikke om jeg tør gå på date. Jeg bor nemlig ikke på Elixia, hihi. Kulturforskjeller også kanskje? Råd?