Sukkerforum

wunderbaum

Siste svar on. 20 aug. 2008 17:18 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym c. jones

Hvorfor er det bare i bilen man kan ha wunderbaum?? Siden jeg bor innenfor ring 3 i Oslo, har jeg selvsagt ikke bil. Her går kollektivtrafikken helt av seg selv. Dette medfører jo imidlertid at jeg ikke får gleden av å snuse på wunderbaum, og jeg har derfor tatt konsekvensene av at jeg lever i "sentrum". Wunderbaum er derfor kjøpt inn og henger nå oppe i de forskjellige rom jeg er eier av. Her finnes fersken, jordbær, dølahest, bytryne, amazon og selvsagt furu...

som ny og uerfaren med dette så trykker jeg rundt å titter på bilder og notater , og så finner jeg plutselig ut at disse personene jeg har trykka intresant på har fått et hjerte ...
jælpe - tulle seg bort seg som en siklende skjæfer første kvelden da ... !!

oi så flaut ...

Hei,
er det mulig å lagre et avansert søk??

Jeg og en veninne skal på Mona Lisa og delta på en Sukkerfest for første gang.
Målet for oss å bli kjent med andre single mennesker .
Vi synes vinsmaking er en orginal og passe edruelig måte å gjøre det på.
Vi er lei av å drikke den samme vinen og trenger impulser...

Når vi har lest profilene til menn er det påfallende hvor mange som liker å ta et glass vin hjemme (Foran Pcen ?) Kom dere ut av "Cyberspace" og hold oss damer med selskap.

Amazone 1 og 2

Hver gang jeg kjenner jeg må telle til ti...skal jeg signere her. Sier ikke hvorfor, sier ikke hvem...sier ikke noe som helst.

For av og til...holder det å kunne telle...til ti.

1...2...3...4...5...6...7...8...9...10...

;ø)))))))
*det hjelper!!!*

For kvinner og menn som heller danser kostevalsen enn å vaske golvet...
Og som kan bånnske en halvliter med ei bøtte på hodet.

:o)))))

Hva må man kunne på singelfest ?

Ni klinetips:

1.Puss både tenner og tunge, og bruk tanntråd. Ha alltid tyggegummi eller mints for hånden. Dårlig ånde er døden for ethvert kyss.
2.Fukt leppene, bruk leppepomade. Det gjelder for gutta også. Tørre, sprukne lepper frister ikke til nærkontakt.
3.Ta det rolig med lipglossen. Tre lag med ildrød leppestift gjør deg omtrent like kyssbar som en sjimpanse med betent tannkjøtt.
4.Hold igjen tunga. La partnerens drøvel være i fred.
5.Hold tungen din myk og flat, den skal ikke brukes som spiss.
6.Ta på partnerens ansikt, nakke og hode. Lek med partneres hår.
7.Kyss overalt fra skuldrene og oppover: Nakken, pannen, lukkede øyne, bak ørene, øreflippene.
8.La aldri tungen din gå på oppdagelsesreise i partnerens jeksler eller gummer. Et kyss skal være romantisk, ikke minne om tannlegen.
9.Pass på spyttproduksjonen. Sikkel er aldri, aldri deilig.

Kilde: Em & Lo Sex – How to do everything

Lykke til ;o)

Har en kvinnelig bekjent som viste meg noen av profilene til gutta her inne hvorpå de viste frem båter og biler osv !! Tenner dere jenter på det ??? I så fall så er jeg på feil sted ???

Jeg har merket meg at det er så få menn i forhold til ellers i landet fra Vestlandet som ikke har bilder.. Tror nok vi er litt trauste og trege her vest :) Hva sier dere menn fra vest........

Er det noen som vil bekjenne seg medlemsskap i denne klubben?

Har alltid avfeid Peter Pan som tull og tøys, men i helgen var det endelig Premier League igjen og jeg tror jeg ikke ville byttet bort en serieåpning som innebærer Arsenal mot West Brom., Hull mot hvemdetnåvar på Canal Plus, øl med gutta og en påfølgende bytur med noe som helst.

Meld dere her, alle Peter Pan.

PS. Fordi anonymitet er et must for Peter Pans som lefler med voksendommen så er det umulig å sende meldinger til andre Peter Pan-sympatisører.

PS Igjen: Eller er dette et desperat forsøk på å takle at superbruker-statusen forsvinner om under en uke? Kanskje.

Jeg tenner IKKE på menn som kommer med sexfantasier i meldinger til meg,
kansje jeg er rar........kansje andre damer liker den slags komunikasjon???

Men jeg sliter med å se seriøsiteten i deres tilnærmelser når de forlanger sexprat med en gang, eller tidlig i bli kjent prosessen. Jeg er ikke interesert i å vite hva de fantaserer om i detalj!!!!!!!!! Dessuten..........kunne aldri tenke meg å bli bedre kjent med en slik heller, eller gå på date med en slik, når jeg vet ting jeg ikke vil vite.

Disse mennene er vel egentlig ikke ute etter å bli kjent med meg, sjøl om de skriver i profilen at de søker etter langvarig forhold.
Jeg syns det er uhøfflig, og frekt...........
Hva mener dere andre damer om dette?
Og opplever dere mye av det her, for min del er det annen hver mann som kontakter meg!!!!!!!!
Og nei jeg har ikke noe særlig sexy bilde i profilen, bare et vanlig portrett ..........(ikke med trutmunn en gang ;)

Hva i alle dager er det med disse gnukkedanserne som på død og liv skal gni underlivet sitt opp i rompa mi på dansegulvet?
Jeg er så lei av det! Jeg kan gjerne danse med en fyr om han ikke kommer med den j**** gnukkinga.
Er det bare meg som syns disse gnukkerne er frastøtende og frekke?
Og hvis du selv er en gnukker,slutt med det!!

Altså jeg kan forstå det er snålt med unge jenter med frisk og fin hud som legger ut profilbilder eller abumsbilder av seg selv med trutemunn presset mot kammera. Men når voksne jenter ikke klarer å være normale på et bilde og må gjøre seg til med en nærmest rynkete trutemunn så blir jeg litt oppgitt.

litt seriøst ment

Når man henvender seg til en eller flere damer så bør normal høflighet tilsi et svar. Dette er et minimum. Men kanskje typisk norsk fenomen. Derfor virker de fleste sukkerdamer overfladiske,, som faktisk øker med et flott utseende. Jeg har selv god erfaring fra utenlandske opplegg , som vet å sette pris på en henvendelse og besvare denne.. Videre stemmer det stort sett ikke når opplegget tilsier at damene er online for en chat. Man får ikke kontakt osv... Dette bør jo redaksjonen ta tak i slik at sidene er realistiske. Hvis ikke , vil trolig sukkers interesse bli av kort karakter....

Kåt?

Siste svar ma. 18 aug. 2008 19:08 (66 svar)
Skjult ID med pseudonym agusta72

HA!

Hva er det?

Kjipper meg i seng, flirer på veien, mer enn brisen, ler videre. Fett ord egentlig, for dem som tør!

...nam

http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA

Er det flere med meg som er lei av å lese om fjellgeiter, badenymfer, ski-idioter og den berømte kjemien? Hvis man leser 100 profiler så er jo 99 av de mer eller mindre like, dvs mat & vin, reiser, venner & familie osv. En sjelden gang snubler man over en profil som er annerledes – jippi – det være seg tekst eller bilder som fanger interessen, men i alle fall noe som skiller seg ut.

Sorte hjerter

Siste svar ma. 18 aug. 2008 01:08 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym YepsiPepsi

Når man setter sort hjerte på noen, kan personen se det ?

Etter mye snakk om gnukkemenn og "gamle" damer med trutmunn; Hva med tilbud om å bli kvart-på-stengetid-dame? Selv om mannen er tiltrekkende og kjekk sier jeg nei til nachspiel for to, tenker at om han virkelig vil bli kjent med meg ville han spurt om mobilnummeret mitt istedenfor. Har jeg rett?

Jeg skal på date og trenger noen tips på koselige cafeer med sofa og dempet belysning der man kan trekke seg tilbake til et hjørne og være relativt uforstyrret, sånt sted man går videre til etter en rolig middagsdate.

Dere erfarne sukker-datere, hvor i Oslo sentrum kan man dra dersom man har de preferansene jeg nettopp listet opp? :) Har inntrykk av at de fleste steder ender opp som bråkete øl-buler etter middagstid.

Svar til de siste to innleggene: Fyfela, så moralistiske og kresne noen folk er! Man trenger da ikke være en 20 åring for å gi et kyss på et bilde og la folk danse som de vil så lenge de ikke utvæksler kjønnsvæsker på dansegulvet...for i det tilfellet er det jo godt for langt! Hehe. Påenget er at vi i dette norske samfunnet må lære å være mer tolerante, ikke fordømme med en gang. Det er ikke uten grunn at FrP selier opp som det støreste partiet! Ha en fordomsfri dag og la senior truttemunn kyssere og gnukkedansere også få livets rett! :-)

hvordan kan jeg delta på forum uten å vise bildet av meg...

Her om dagen sendte jeg en melding til en kar som jeg så hadde meldt seg inn på svargaranti listen.
Etter min mening en hyggelig melding med litt komplimenter og noen enkle spørsmål.

Svaret uteble imidlertid, og nå ser jeg at han har markert meg som Ikke interessant siden i går.
Greit nok det, jeg renger ikke med at alle skal like meg, men er bare litt forundret over at han ikke sendte meg noen ord tilbake før han satte sort hjerte. Er ikke det litt av poenget med den listen da, eller har jeg misforstått helt?
Et sort hjerte regnes kanskje som et svar, også på den listen?

Bergen, Lørdag, Nu

Ingen svar
(mann 56 år fra Hordaland) Privat melding

Lørdag blir jeg ett år eldre, og det hadde vært koselig om vi hadde blitt en liten gjeng på byen i den anledning. Ikke noe stort opplegg, bare møtes, markere Bergen som sukkerby, og si hei =) Trenger innspill på sted som faller flest mulig i smak : )

P.s
Til dere som har satt øvre aldersgrense til 46 år, så ville det være fint om dere kunne justere denne ett hakk opp som følge av tidens gang =)

Ps2
Hatt denne meldingen liggende en stund , Sitter på Sacken fra 21 og utover, Hvis noen ønsker bli med, er det her det skjer.

jeg skal på sukker festen igjen , dette blir min andre gang jeg er me . jeg hadde det så moro sist gang jeg var me , det ble ikke no kjærlighet denne gangen men . men jeg ble kjent me mange meget hygelige personer der , både gutter og jenter . jeg annbefaller dere som ikke har meldt dere på ennå og bare melde dere på , får dette er gøy heheh . det er jo ikke farlig alle kommer stortsett aleine og single . så da vet du at jenta el gutten i enden av benken er singel , bra ikke sant . vel jeg får se , jeg gleder meg i så fall til lørdagen . om det ikke blir no kjærlighet denne gangen el , så skal jeg vært fall ha det gøy ti hi
jeg skal ikke være me på middagen , jeg skal ha fest hos meg på lørdagen først så skal vi til sukker festen etter på :) vil du vil bli me er det bare og si i fra hehe

Hei.

Jeg har vært her en stund. Til å begynne med ble jeg veldig glad når jeg fikk et hjerte. Ikke nå lenger. Jeg vet jo hvem jeg selv setter hjerte på. Det er enten de som jeg er i tvil om, og som jeg ikke vil bruke så bruke så mange kalorier på i første omgang,
eller så er det de som jeg finner interessante, men som jeg ikke har tid til å skrive til akkurat der og da... Liker å legge litt arbeid i en førstemelding.. .:-) Jeg bruker altså hjerter som en huskeliste for meg selv. Men dette blir jo helt feil! For den andre personen ser jo hjertet. Når den personen da har vært innom profilen min uten å sette hjerte tilbake, mister jeg kanskje lysten til å skrive... Hadde derfor vært fint med en annen måte å "lagre" de man finner interessante på.

Hva tenker andre om dette?

Er det et minefelt...? :/

Jeg tror vi alle inkludert meg selv er veldig dyktig på å finne ytre årsaker til at et forhold ikke fungerer, eller lage forklaringer på hvorfor man er singel. Desuten er jo singel livet helt ok, ikke sant?

er det vanskeligere for noen å finne den rette en for andre? Neppe, men evnen til å oppfatte det kanskje, eller til å tiltrekkes av likeheter..?

Jeg kjenner en som var gift i 17 år, og etter konen gikk, ble han like forelsket og lykkelig med sin nr 2, og det tok et par uker. Historien er ikke unik.

Det burde vel være noe å lære her? "noen" har den magiske evnen til å forelske seg, og fortsette å være det sånn over natten, og leve lykkelig, om ikke hele livet, så i alle fall jævlig lenge, sammenlignet med mine egne 2-4 måneders forhold.

Hvorfor er jeg singel?

Om jeg dropper å skrive 3 kjedelige sider om alle mulige eksterne årsaker og går inn i meg selv, så er svaret som ligger og ulmer. Fordi jeg lettest forelsker meg i det som definitivt ikke passer, i motsetninger. I kvinner som er og tenker totalt ulikt meg selv. Det er spennende med kontraster, og det gir et ophav til en sunn og positiv sex drive...og lidenskap. Helt til man skal vurdere å flytte sammen, eller bare delenoen vanlige hverdager.... det skærer seg selvsagt otalt med en gang, og grunnen er jo at jeg forelsker meg i kvinner jeg overhodet ikke passer sammen med.

Så får jeg endre tenningsmønster da?

Leker like barn best? -på lang sikt tror jeg det. men hvordan leker man med noen som er like kjedelig som seg selv ;o)

Jeg har møtt en jente på sukker, faktisk første uken jeg var medlem her. Hun var vel den første jeg inviterte på noen date, og det var vellykket på alle måter -rent bortsett fra at den magiske "gnisten" manglet...

Men det er hun som husket bursdagen min, og som visste nøyaktig hva jeg ønsket meg, og det er et år etter vi fant ut at vi ikke datet.

Tenningsmønster tenker jeg, og jeg smatter gjerne spørrende på ordet, jeg mangler grunnleggende evner til å forelske meg i noen som har alle de egenskapene jeg egentlig ønsker meg hos en mulig partner. Hva feiler meg? Har andre tanker om dette, tør vi gå inn i oss selv etter løsninger? Jeg spør.

Jeg leter fortsatt ... ja etter mannen med (bil)-dilla :) Må like eksos og svidd? gummi...Er det deg?

Man hører jo alltid masse om det grønnere gresset på andre siden av gjerdet... Er det noen som har erfaring med å hoppe tilbake til beitet man en gang hoppet fra? Vellykket?

Litt sent utover kvelden med passse lystig stemning med godt drikke i et stort selskap.

En ukjent kavaler kommer bort til deg og kommenterer ditt antrekk..

du smiler og svarer noe sånn som ..ikke så verst i kveld du heller..

litt frem og tilbake for å føle spenningen og så får du høre...

du fremstår spennede.. du nyter det..kanskje..

isåfall.. om du litt senere blir strøket forsiktig over din mage (ved navle omtrent) og får høre lett hviskende.. spennde mage frk...

er det direkte diskrkiminerende og fyfy skamme seg hingsty,

eller kunne det godtas på lik linje med at en dame stryker en herres rumpe og utbryter at den er sexy..

sånn i forkant av sukkerfesten bare..vriiinsk..

Hei jenter og kvinner:)
Er det noen som kunne tenke seg å bli min danse partner nå i høst ? Nermere bestemt september og oktober da på torsdager etter arbeide. Det blir en innføring i de fleste danser samt masse nyttig informasjon om skikker og hvordan te seg til selskap og fest.
Fatter du interesse er det bare å si ifra:)

Bare litt nysgjerrig egentlig...
Hvor ofte dater Sukkerfolkene? Regner med det er store variasjoner her, men altså - en om dagen, en i uka, en i måneden...? Sjeldnere...oftere?
Hvor høyt tempo har dere for å finne Den Ene? (om det er det som er målet, da...)

:o))

http://www.dinside.no/php/art.php?id=782359

Er dette årsaken til at så mange går fra hverandre idag?

:p

But Why?

Siste svar on. 13 aug. 2008 19:53 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Zuggazagg

Kan noen si meg hvorfor det er lov å ikke ha bilde på profilen sin, men et litt kunstnerisk eller ugjenkjennelig bilde ikke er lov?
Personlig så synes jeg at ett av de ovenstående eksemplenene sier mere om personen enn ikke noe..eh eh eh...

Hva skal du gjøre i dag som også blir dagens gode gjerning?

Kan sex uten romantikk og følelser være en god opplevelse?
Kan det gi oss noe verdifullt i det hele tatt?

Jeg mener et definitivt JA ---------- hva mener dere?

:-))))

Jeg undres?? Hvorfor enkelte har bilder som ikke lenger stemmer i profilen sin?

Har nå møtt 3 stykker ( av totalt 8) som har bilder fra svunnen tid.. Hvorfor? Greit at man også viser bilder fra "gamle dager" men bør det ikke også være noen ferske?

Regner med at det ikke bare er meg som ikke tenner på overvektige personer? Og blir det ikke litt "å lure seg selv" med å dukke opp på date etter date, og så bli forkastet fordi man ikke er som man har vist seg her?

Hmmmmm

Siste svar ti. 12 aug. 2008 23:29 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Hmmmm

Ok, jeg må bare spørre om dette, og setter pris på ærlige svar:)

Jeg er en snill, hyggelig gutt med et helt vanlig utseende (av og til er det slettes ikke ille) og en helt normal kropp (Får mye skryt for rumpa:). Sunne interesser, kanonfin jobb, store ambisjoner. Jeg har, mener jeg, god humor, jeg liker å reise og jeg kan også være seriøs. God økonomi, og også ryddig både økonomisk og hjemme. (Ok, nå høres jeg kanskje kjedelig ut).

Jeg har, som man skal her inne, skrevet til endel jenter. Mange svarer ikke, noen svarer, man bare for å være hyggelige og noen skriver jeg jo litt med. Jeg har vært her i 10 dager, det å møte noen er milevis unna. Er det normalt? Eller skulle jeg ha møtt noen innen nå, eller i det minste ha planlagt en date?

Hmm, er kanskje utålmodig nå...ikke vet jeg.

Hei alle kvinnar!
Eg er relativt fersk i singeltilværelsen etter å ha vært i eit langt forhald som tok slutt i mars. Ka er for offensivt /defensivt med tanke på fysisk tilnærmingar som kosing, stryking, hånd i hånd, kyssing? Menn blir fort skulda for å tafse eller være ute etter ein ting. Når begynner ei kvinne å lure på om ein mann faktisk er fysisk tiltrukket av henne? Når mister kvinna interessa viss mannen er for defensiv?

Noen påstod at det var orgasmens dag i dag!! Hva pokker gjør vi fremfor tastarturet i kveld!!!!

Det er 15 påmeldte allerede etter to dager og det er langt høyere rate enn vi har sett tidligere. Det tyder på at det kan bli en helt fantastisk hotellweekend i Oktober, men også at det kan bli utsolgt før tiden. Til de som ikke er fra Oslo området oppfordrer vi å si ifra om dere disponerer bil og kunne tenke dere å kjøre. På denne måten kan vi sette folk som skal samme vei i kontakt med hverandre.

Det er god påmeldingstakt også på vin-og matgilde 23. august og også dette arrangementet vil bli fullt!


Til de som har bilder).

Det burde være holdbarhetsdato på bildene. Er de over to år gamle burde de ikke brukes. Slik hadde vi unngått å lese at noen knapt kjenner igjen vedkommende når de er på date.

Enig? Da vet du hva du må gjøre:-)

Leser rett som det er at jenter/kvinner søker etter menn med "orden på økonomien"? Hva betyr dette? Betyr det bare at men ikke vil ha en fyr som lever over evne og har 300 000 i inkassogjeld, eller er de ute etter en sugardaddy? Synes det er litt pussig når jenter som er studiner selv søker menn med "ordnet økonomi". ;)

Gjeeesp!

Siste svar ma. 11 aug. 2008 09:05 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukkrates

Tenkte bare å si at nå går jeg og legger meg. Kjør debatt! : )

jeg har en historie å fortelle og et spørsmål å stille:

jeg holdt litt på med en fyr for en stund siden. en skikkelig smart, artig, kjekk, snill (trodde jeg), oppegående og kul fyr. vi gikk på masse dater, lagde middag til hverandre, snakket om alt mulig og sov hos hverandre flere ganger i uken. etter en stund så fløt kontakten ut i ingenting. det i seg selv er helt greit. det er ikke det jeg stusser på.
for nå skal dere høre: for noen uker siden fikk jeg høre av felles venner at han ikke bare holdt på med 1 annen jente mens vi hadde en greie sammen, men TO! og det verste var at han underveis (vi holdt på i sikkert 4 mnd) fortalte meg hvor spesiell jeg var og hvor bra vi hadde det sammen.

jeg ser på meg selv som en ganske god menneskekjenner, da jeg jobber masse med mennesker, og generelt klarer å lese folk jeg snakker med ganske greit. for å si det sånn, så er dette første gang jeg ikke har klart å avsløre en rundbrenner. første gang jeg ikke hadde en anelse om hva som skjedde.

så mitt spørsmål er derfor: hvordan i alle dager kan noen drive på sånn egentlig? hvordan går det an å være en så sinnsykt god skuespiller og lure et annet menneske så trill rundt??

Her har det blitt slått hardt ned på menn som søker 10 år yngre kvinner.

Etter og ha bladd i ganske så mange profiler etterhvert (kvinnelige) så må jeg jo si at dere kvinner generellt ikke ligger så mye bedre ann. Ofte når en kvinne nærmer seg 40 så er det ikke uvanlig at de da søker mann mellom 30 - 40, altså ca 10 år yngre.
Også en god del som har opptil 15 års aldersforskjell i søken sin (nedover).
Det som også har slått meg er at det er urbane/storby kvinner som oftest søker nedover mens de utenfor byene søker oppover.

Hvorfor det?

Grattis med dagen forresten kvinner :-)

Vil du ha flere barn er ett spørsmål som dukker opp fort enten i brev eller på første date.
Hva skal man svare på dette før man kjenner en person?
Jeg personlig har ikke tatt noe bestemt standpunkt til dette.
For min del tror jeg dette er lettere å svare på når man blir bedere kjent med en person.

Når det er 60 st som har sett profilen din ,men kun 1 har satt "hjerte" ( intressert, osv) Betyr det da att KUN 1 er intressert?? Skjønner?

Jeg må si jeg klør meg i hodet av og til. Det er noen som har satt hjerter på meg. Noen røde, og noen gule. Kjempehyggelig det, så klart. Og en fantasisk booster for selvtilliten. Men når jeg prøver å få kontakt med noen av disse fyrene og foreslå at vi skal bli bedre kjent, får jeg ikke noe svar. Jeg skjønner ingenting. Skal ikke røde og gule hjerter indikere at man er litt interessert, liksom?