Sukkerforum

Hva er det koseligste ordet du kan skrive / kalle ei jente.

Kategorien "Antall år med utdanning" er en nokså merkelig formulert. Hva er meningen her? Skal man telle år med utdanning og krysse av deretter? Mange tror nok det, og selv synes jeg det er logisk. Det er bare det at på 10 står det avlagt eller PLANLAGT høyere grad. Det må jo bety at alle som har tenkt å ta en master (som kanskje per i dag har en bachelor, altså 3 års utdannelse) kan gi seg selv 10 på utdanning. Hvordan får man da skilt mellom en med doktorgrad og en med bachelor når det er avlagte ELLER planlagte grader det spørres etter, og all høyere utdannelse gir en pott på 10?...

Spurt på en annen måte: Skal en med 5-årig høyere utdanning (master) sette 5? 8? (hvis man legger til videregående) eller 10 på skalaen? (Eller plassere seg skjønnsmessig)?

Drar til Hemsedal imorgen jeg.. Blir ikke feil.. Noen som har vært der og vil ut med litt vær og føreforhold??

Veldig hyggelig med fotoalbum her på sukker, MEN jeg blir stadig paff over at flere velger å sette inn bilde av seg og en av det motsatte kjønn i ARMkroken. Er dette KUN en venn?, eller en tidligere flamme? Er det en ex? Søstra? Broren? Vet disse folkene at de ligger i albumet?
For mitt vedkommende synes jeg det er skikkelig TURN-OFF, da særlig i de tilfeller det er som profilbilde, men igjen hver sin smak, ikke min i alle fall.

Gleder meg til sukkerfesten på Lørdag - håper jeg får tatt et bilde snart med en i armkroken.

Jeg har undret meg en del over teksten i endene av skalaen for "sosial intelligens" her på sukker. De fleste som har greie på dette definerer sosial intelligens som "Innlevelsesevne, og evnen til å forstå andre mennesker." Ordene er hentet fra et intervju med sosiolog og fredsmegler Terje Rød Larsen. Dette er det samme som jeg tenker på selv når det snakkes om sosial intelligens, men på sukker er det altså definert som å "elske sosiale spill og nyanser". Sosiale "spill" betyr da vitterlig noe veldig annet enn "evne til å forstå andre mennesker"? Det høres mer ut som evne til å lure andre mennesker. Da legger jeg kanskje litt vel mye negativt i hva et sånt spill innebærer, men empati og evnen til å forstå andre mennesker burde vel kunne beskrives mye bedre? Man må jo være nærmest en player og flink å manipulere for å være berettiget å svare høyt der? Hva er det jeg ikke forstår her?

hmmm... er dessverre enig pusPuma. Ikke mld tilbake er jo også tilbakemelding. Tror også det kan være noe av fordelene jentene ser ved internett dating?

Noen som vet forholdet mellom gutter og jenter her inne? Mistenker det er desperat mye gutter her sammenlignet med jenter, eller?

Hvis jeg går ut på byen treffer jeg garantert opp til flere karer som har lyst til å bli bedre kjent med meg. Når jeg registrerer meg her, (fordi jeg ikke har hatt særlig tid til å gå ut) virker det som jeg har blitt spedalsk! Alternative konklusjoner:
1. Jeg er faktisk ekstremt lite attraktiv, uten å vite det selv, og de jeg treffer i andre sammenhenger har genuint dårlig smak
2. Det er så mange å velge mellom at man blir handlingslammet (Dette gjelder nok for meg selv ihvertfall - og kanskje andre også?)
3. Jeg er ikke i målgruppen for den gjennomsnittlige nettdateren. (Tror kanskje det ja..........)

Andre forslag? Flere forslag? ...eller framfor alt: Morsommere forslag!!!

Heisann!
Jeg er ei jente med former, mer enn noen få kilo for mye, men mindre enn en svær og fyldig kropp.. Hva velger man da? Har i dag valgt stor og fyldig.. høres så fælt ut! Synes ikke det var riktig å velge et par kilo for mye, da juger jeg.. men jeg har en frodig og flott kropp, men den er jo ikke diger! hmm, teit å legge ut her kanskje, men lurer bare litt da..;) hihi, hva tror dere?

1. Ikke vær trengende. Det er ikke sexy å være nødig, å uttrykke sterke behov. Det oppfattes raskt som en mangel hos en selv. Alle kan klare seg selv, og fremstå med den siden av deg.
2. Ta ikke ting for seriøst. Finn frem til dine lattermilde sider og ta det helt piano.
3. Ikke skap store forventninger, men ta det mer som det kommer. GSG: Går det, så går det.
4. Bruk humor. Smil og vær glad, alle kan det selv om livet også har sine mer seriøse sider. Vær leken og kos deg
5. Vær kreativ. Ikke send meldinger hvis du er slapp eller uopplagt. Bruk fantasien.
6. Ikke stress. Ting tar tid, og det er viktig å gi andre rom for å tenke gjennom ting.
7. Ikke sitt og vent på svar. Svarer de, så svarer de. La folk få bestemme tempo selv.
8. Jobb med din egen profil, for det hjelper gjerne med å få klarhet i hvem du er, om du trenger det.
9. Blir det for mye stress med dating, så dropp datingen og treff folk på en vennebasis. Det kan hjelpe.
10. Finner du ingen, så se på det hele som en interessant erfaring. Da har du prøvd dette, og så er det kanskje på tide med noe annet som kan gi mer uttelling.

Heisann!

Etter å ha snoket litt rundt her en stund har jeg endelig blitt superbruker ;) Men har nok ikke kommet meg på noen fest ennå.

Det er sikkert flere her som har vært der, og lurer litt på hvordan de pleier å være?

Drar folk dit som regel alene, drar man med en kompis/venninne eller venneflokk?

Og burde jeg dra?

Noen erfaringer å dele kanskje? :)

Jeg har vært på Skeikampen, på nyttarsfest og har meldt meg på til Ståtind, men jeg har aldri vært på Sukkerfest før.
Er det noen som kan fortelle litt? Hva er bra? Hva skal jeg forvente meg og hva har man på seg? Kjoler? Lang / kort. Skal jeg ta på meg min fotside alpelue og min tiara? Grilldress slik en eller annen snik var helt sikker på at jeg kom til å stille i på Skeikampen? Hvor mye fest fest er det? Og hvem kommer?... Bortsett fra meg da :)

Jeg har ikke vært medlem lenge, men har da blitt kontaktet av noen få brukere. Hyggelig det, for all del, men etter 4 mailen med "lyst på pølse" eller "hva med en kjærlighet på pinne" så er det ikke hyggelig lengre =\
Jeg tviler på at min profil oppfordrer til slibrigheter og idiotisk kommentarer, men jeg regner med jeg er ikke den eneste her som opplever dette.....
Jeg har aldri hatt en profil på nettet før, og nå vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte.
Hvis det er dette jeg har å se frem til, kan jeg vel like gjerne gå tilbake til "pub datingen", da vet jeg i alle fall hva jeg får.
Jeg har nok profilen min liggende her en stund til, men mine forventninger er ikke særlig høye lengre.

Se og lær for oss gutta

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym nitrelo

Noen som husker Egil og Barbara som gikk som en serie småepisoder på Smørøyet? (tror det var der) Vi følger Egil gjennom hele prosessen med å sjekke opp Barbara og alle utfordringer videre i forholdet. Husker jeg så en og annen av de, men siden jeg var for gammel for smørøyet var det bare tilfeldig hva jeg fikk med meg. Har nå sett på det og dette og faktisk veldig bra humor. Passende å anbefale den for alle mine artsfrender:-) Sigurd Sollien passer jo 100% i rollen som Egil.

De 28 korte og kronologiske episodene kan kan ses på nrk nett-TV her: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/14799

Enjoy:-)

Fest

Siste svar ma. 21 jan. 2008 17:22 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym gutten

Hva med å ha kostymeparty på neste sukkerfest. Jeg kommer som supermann ;)

Det er ett herk dette med profiler.
Ikke nok med at det er slit med å finne det riktige med å skrive sjøl.

Men så skal du klare å spotte noen du gidder å gå videre med. Og så er det flørting.
Personen du møter er kjempe koselig. Tonen er god, og du føler til og med hvordan det vil være å kysse personen. Men hvor ofte blir ikke det til ingenting:(


Ulempen med nettet er at du får ikke med deg auraen...

...som ikke vil svare på mine meldinger.
La være å kikke innom profilen min da, husk nicket mitt og ikke ert meg mer!
Eller foresten, kikk innom stadig vekk, så får jeg stadig et glimt av ditt nydelige profilbilde. Sukk. Det skal ikke være lett.

vil bare gjøre oppmerksom til dere som er superbrukere!
de som er superbrukere må skrive først til en ikke-superbruker for at det er mulig å svare tilbake. har fått høre at superbrukere setter ikke-superbrukere som interessant, men det er umulig å skrive først...
ville bare si fra...

Da er vi endelig klare til å starte påmeldingen til tidenes singelweekend på Skeikampen høyfjellshotell. Datoen for arrangementet ble siste helgen i oktober (27-29) etter ønske fra dere brukerne. Vi ser frem til en kjempe helg! Les hele programmet og meld deg på under Arrangementsmenyen vår.

Dersom noen har spørsmål angående hotellweekenden som er relevante for alle så kan de stille de her evt. sende en mail til support@sukker.no.

Hilsen gjengen i Sukker.no

Jeg bare lurer, er det fler som får friertilbud på mail? Gjerne på gebrokkent norsk, uten bilde. Og matchtall under 70?
Hva foregår i hodene til de som sender slike mail?
Tror de at de får svar?

Er sukker blitt en internasjonal kanal for å få giftet seg, eller prøve å få oppholdstillatelse på??

Jeg leste et sted her på siden om dette med godt voksne mennesker, og det å ha barn eller ikke.
Det kom fram at noen (jeg vet ikke om det generelt faktisk er mange som har samme synspunkt?)syntes det var skremmende at folk som var kommet i en viss alder (da man ”burde” hatt barn) ikke har barn.
Det var nesten så jeg ble litt lei meg.

Det er jo så mange årsaker til at noen sitter uten barn. Det finnes de som har tatt valget om ikke å få barn (også av mange årsaker), og det er jo et valg man skal respektere siden man ikke har noe med hvordan andre lever sitt liv. Det er ikke dermed sagt at disse personene er ”forferdelige mennesker” – eller noen man bør se på med skepsis i blikket…?
Det er også mange som rett og slett ikke kan få barn. Og det kan være forhold hvor partneren ikke kan få barn, men du går ikke fra ham/henne fordet fordi du faktisk elsker fyren/dama.
Sykdom kan ha gjort at man ikke kan eller bør få barn, eller man kan ha fått beskjed av leger om at barn kan være livsfarlig å prøve på å få. Noen kan også ha genfeil som de ikke vil videreføre til barn.
Man kan ha blitt påført skader som gjør at barn er utelukket.

Som en av de som ikke har barn ville jeg bare komme med dette lille hjertesukket…
Livet er ikke svart-hvitt….det har så uendelig mange andre nyanser imellom..

Etter å ha lest mange kvinners ønsker ser jeg at alle de jeg leser er på jakt etter den rette mann for dem. Det er jo greit, men jeg ønsker ikke å være den mannen. Jeg er etablert og ønsker å komme i kontakt med kvinner som også er det, på en direkte og real måte. Sukker kan ikke brukes til det dessverre for de spør ikke en gang om slike ting men legger opp til at en skal finne den såkalte drømmepartner. Redaksjonen i sukker har derfor noe av skylda for dette. Det er jo tusener av dere kvinner der ute som ønsker litt alternativ til tv ,men jeg finner dere ikke her iallefall.

Bare lurer på om det er noen som har hatt noen morsomme opplevelser på en date. Noe positivt altså. Oki, så fisker jeg kanskje etter tips og gode idèer her, men det kan jo hende at du sitter med en sinnsykt bra date historie som egentlig burde deles med oss andre.

Tross alt så er vel de fleste her singel, og sannsynligheten for at det blir en date i fremtiden er jo litt tilstedet for å si det sånn. :o)

-hew-
_______________________________
som lurer litt på hvorfor så
mange vil være anonyme her... ;-)

For min del synes jeg det blir unødvendig mye sutring rundt det med hvorfor folk ikke svarer på meldinger.

Send en melding og får du svar så smil... får du ikke melding tilbake så smil da også...for en tilbakemelding har du faktisk fått! Enten den kommer i form av melding med tekst eller at du ikke mottar noen melding i det hele tatt!

Så folkens slutt å sutre =)

Det kan tenkes at jeg er litt for seriøs, men jeg er med på Sukker fordi jeg ønsker å bli kjent med en som kan bli min søte og kjære..

Ofte har jeg hatt lyst til å spørre hva den andre egentlig er på jakt etter, men det virker nesten vulgært å spørre: "vil du bare ha en flørt eller vil du se etter muligheten for at det kan bli noe mer"?

"De" sier at gutter ikke tenker så langt fremover, og at de neppe tenker lengre enn den ene kvelden. Noen komentarer??

Har du noen tips til hvordan man kan få frem intensjonene uten å drepe en god stemning (-med antydning til vel mye her og nå)?

Storkoset meg i går -

Genial idé å søke på kombinasjoner av delkategorier! Nå ble det plutselig ordentlig gøy. Hvem er kule nok og har guts nok til å skore seg lav på IQ og høy på utseende/sexlyst? Hvem har lav ansvarsfølelse + høy sexlyst, lav på erfaringssøkende + høy på dømmende, lav på ansvarsfølelse + kort tid til lyst på barn, etc. Her finner man jo lett hvem som er egnet som elskerinne, hvem som er desp og hvem som er materiale for forhold, he he. Her er det bare å dele ut "ikke interessert" i lange baner.

very strange ...may be i dont know how to use this Sukker place... it, must be the raison...

I get permanently picture of people not living where i live, so no interest at all and further...my god, so many ugly, fat, no helsy people....is it that i am looking for the impossible ? poor men, ugly have alo right to be happy...but attraction is important...and the way you look, beautifull or ugly is the point no 1, on such place. Good luck to everybody.

Jeg er litt forundret over bildene veldig mange legger inn i albumet sitt...
De fleste har tydeligvis reist jorden rundt og vel så det..... kjempeflott! ...og legger inn bilder av høye fjell, eksotiske byer og vakre strender fra sine ferieturer, og er vi heldige så kjenner vi igjen personen på bildet også - selv om det ble tatt for 5 år siden... Er dere alltid på reisefot i den store verden? Er det drømmer om å vende tilbake som gjør at det er disse bildene som velges? Eller var det bare så flott og inntrykkene så sterke at dere bare MÅ dele de med alle beilerne deres? Seiler dere 50 fots seilbåter til og fra jobb? Drikker dere morgenkaffen deres på en kafé i Paris før dere står slalåm i Zermatt eller Verbier -i helgene ? Eller går dere heller safari i jungelen i Brasil fremfor en fottur på Fløien eller Vettakollen, eller et annet sted i vår vakre natur? Og er alle jenter mellom 25 og 35 på fest med boksøl og blanke i øynene - hele tiden?
Personlig setter jeg pris på bilder som viser hvem personen i profilen virkelig er, og hva som opptar dem i hverdag og fritid - slik mesteparten av livet antakelig skal leves....

Hva er forelskelse, hvordan føles det? Når var du forelsket sist? Når var du mest forelsket i ditt liv så langt?Yess. Sukker skal ha sin første vinter hotellweekend på Spåtind Høyfjellshotell. Det skal bli deilig dere. Kjempefamilien på tur :)
Det er ca 150 plasser ledig og vi regner med at det går fort unna midt i beste skisesong. Ligger under arrangementer.

Det er typisk forkjølelses tider og mange går rundt å snufser og hoster. Et godt tips er å bruke Corsodyl munnskyllevæske. Fåes kjøpt på apoteket. Tar ikke knekken på bakterier og virus, men kan forkorte forkjølelser. Bruk den spesiellt om kvelden, når du er ferdig med tannpuss og all mat og drikke. Gjør at du ikke våkner med ekstra oppblomstring av bakterier og virus som har formert seg hemningsløst i løpet av natten. Virkningsstoffet er klorhexidin, noe som også brukes ved rensing av betente småsår mm.
God bedring !

jenter som tar initiativ e kjekt. men det e vel digg bare fordi me gutta får det litt lettare då?

og det e vel forventa at me gutta boys ska ta fyste steget..
nogen synspunkt sånn på søndagskvelden?

Hei og god dag til alle!
Hva slags planer har dere på denne strålende søndagen?
Selv blir det en rusletur, kaffe og avis på en kafè.
O lykke!

Nei, det stemmer nemlig. Jeg kan nok ikke love deg gull og grønne skoger, eller dvs jeg KAN vel det, men hvor optimistisk ville ikke det vært. Jeg mener, for det første kjenner jeg deg ikke, og for det andre - vel, så kjenner du ikke meg heller. Ikke misforstå da, jeg ER optimistisk (er jo tross alt her!), men jeg vet at det er en hårfin grense mellom det å være optimist - og komplett idiot *ler*. Nok om det...

Det jeg derimot KAN love deg, er en gylden mulighet til å bli kjent med en svært alright kar. Han er ambisiøs, snill, krevende, ærlig (litt vel ærlig når jeg tenker meg om...), morsom og spontan. Kanskje ikke så uventet så kan han nok beskrives med en hel del flere ord også, men de ordene synes jeg DU selv skal finne ut hva er, fordi selvom han kan se skummel ut, så garanterer jeg at skinnet bedrar (Ja, det var ironi, jeg vet jeg hverken ser eller er skummel..*hehe*).

Bill mrk "Liker post med mere enn 3 stavelser.."


Hvor relevant er utseende for kvinner..

*om en gutt har personlig gode indre verdier

*positiv og omgjengelig

*munter og glad i alle situasjoner

*Er utseende fremdeles veldig viktig

*Må innrømme at jeg har rødt hår og brune tenner og er noe rund

*henger kvinner seg virkelig opp i slike bagateller

*ville slike eventuelle problemer bli løst med

*blondering av hår og tenner.

*Bare lurer.

Er det bra å være reinspikka egoist, eller er man snill om man prioriterer andre fremfor seg selv?

Feig ??

Siste svar lø. 19 jan. 2008 21:51 (65 svar)
Skjult ID med pseudonym Mammadalt

Leser fra tid til annen at enkelte her påstår, spør eller antyder at man er feig om man er anonym på forumet. Hva vil det si å være feig?. Er det bare ens egen oppfatning som kommer frem, og at man ikke evner å se det fra forskjellige vinkler, eller hva... :-).

- Om man blir utfordret til å hoppe i Trollveggen med fallskjerm, men ikke tør, er man da feig?
- Om man opplever på bussen at ukjent person blir overfalt av flere personer, er man da feig om man ikke griper inn?
- Er man feig om man ikke holder en tale i en forsamling med ukjente mennesker?
- Er man feig om man ikke åpent støtter sin venn som verbalt blir "overfalt" av annen sterk person - når man er enig med vennen, osv..

Jeg skal ikke komme med mine synspunkter her, men nøye meg med å hevde at mange (alle?) mennesker har sterke og mindre sterke sider. Man kan føle seg som verdensmester i en situasjon, mens utryggheten sniker seg inn i andre... .

Drammen .... hva er det, noen som kan vise meg Drammen i kveld - gjerne musikk ... dans maybe ...

Hei
Her på forum virker det som det er en del som ikke lenger er på sjekker'n, men bare Sukker-avhengige!
Det hadde vært kjekt å vite om det er mange her virkelig er ute etter ein partner (ledig - grønt skilt), eller om de fleste bare er sosiale, og henger rundt her selv om de har noe på gang (opptatt - gul/rødt skilt)!
Regner med at mange vil være anonyme, og det er greit for meg..

Begynner med meg selv. Jeg ser etter noen å flørte/bli sammen med, og har ikke noe på gang med noen andre.

Ny mobil

Siste svar lø. 19 jan. 2008 21:38 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Usikker

Er det noen som har et forslag til hvilken mobil jeg skal kjøpe meg? Jeg har så liten peiling på sånt. Ønsker meg et godt kamera.

Hva med en måneskinnstur ?
Skiforeningen inviterer til måneskinnstur til Vangen i Østmarka i morgen kveld!
"Uansett vær lover Skiforeningen en annerledes og flott naturopplevelse i vinterskogen.
Ankomst: Ca en halv times kjøring fra byen via E6 – ta av ved Grønmo mot Enebakk (rv 155) – ta av til venstre ved Fjell. Parkering ved Bysætermåsan."

Jeg tror lorry er stedet i kveld!!
Anyone else?

Er ny på disse sidene. Undrer meg over hva som får voksne menn til å legge ut bilder av seg selv med naken overkropp? Andre igjen, legger ut bilder som ser ut som ut som om de er hentet inn for en eller annen kriminell handling (politiets registre)!
Ser jo at det finnes noen gode, vanlige menn her også... Heldigvis!

Hei ser det er noen fortvilte sjeler her,men jeg tror jeg har noe rett i dette med mat klær,et sted å bo
for å få dette trenger en jobb,damer/menn er tillegs gave,d.v.s.en trenger ikke partner for å EKSISTERE,
men kan være ok. i enkelte stunder
selv har jeg vært gift 2-ganger så noe erfaring har jeg da med damer,nå har jeg vært alene i 10-12 år det blir en livstil,
for hvist det er så hvist det var så livsnødvendig med partner,ville dere sikkert gjort noe med det her inne,men det blir vel bare med at vi ser på bilder og lar det bli med tanken om en partner/venn her inne..
Er ikke lei meg jeg sliter mer med de damene fra utlandet som ønsker at jeg sender penger til dem og at de kan komme til meg,
de forstår ikke hintet at ingen peng ingen intresse fra meg,vel det er en annen side på data`n,håper det ordner seg for de fortvilte,selv tar jeg livet med et smil,har det vel bra som jeg har det,ingen venner,men friheten til å velge hva jeg vil ahh,herligt....

Hvor går neste ferie hen? :) Har nettopp bestilt meg to uker til Dominikanske republikk jeg...:D

Jeg har opplevd 3 ganger nå, at menn jeg sender mail til aldri leser mailen de får. De sjekker profilen min, finner tydeligvis ut at jeg ikke er interessant, og hverken leser eller svarer. Er det flere som har opplevd dette?
Amor

Hei Blondiner i NY, dere må prøve Wolfgang på 4 park ave, se: http://wolfgangssteakhouse.com/.
Der får dere en kjøttoplevelse der aldri glemmer, bestill bord!!

AGENDA !

Ingen svar
(mann 60 år fra Akershus) Privat melding

Det finnes sikkert flere motiver for å ha profil på Sukker, noen synes dette er et velegnet forum å prates på, andre tydelig i at de vil ha en partner, noen vil ha venner mens en del kanskje ikke har noen klare planer men kikker litt omkring....

men en ting kan alle gjøre, sjekke profilene grundig hva som sies der, om det da står noe, og også passe på at du har fylt ut din egen og sier noe om hva du ønsker......

da skulle vel en del problemer være løst, eller ??

Hei alle sammen, og god kveld!

Da kaster jeg min første brannfakkel inn på debattsidene.

Jeg har for tiden et problem med redaksjonen i sukker.
Hvorfor ordner jeg ikke opp i dette internet med dem.
Joda, jeg har forsøkt.

Etter 3 epost-korrespondanser klarer de fremdeles ikke å gi meg en klar og konsis forklaring på hvorfor mitt profilbilde til stadighet blir fjernet. Så Sukker; dere fikk sjansen, og jeg håper litt skrik og hyl fra meg her, vil lede ekkoene frem til korridorene deres, og finne et svar til slutt.

Sånn for ordens skyld kan jeg ramse opp reglene som dere alle sikkert kjenner:

<Sitat www.sukker.no>
For at bilde skal bli godkjent må følgene kriterier oppfylles:
1 Bildet må være av deg og vise ansiktet (kun en person på bilde)
2 Bildet må ikke være av pornografisk art
3 Bildet kan ikke være en tegning eller maleri av deg
4 Bildet må ha en grei størrelse (minimum 150x150px) og ha riktig orientering (ikke sidelengs).
<Sitat slutt>

1 - Bildet er av meg og ansiktet synes. Er noen svaksynte er ikke dette mitt problem.
2 - Bildet er selvfølgelig ikke av pornografisk art.
3 - Bildet er absolutt ikke en tegning, ei er det et maleri.
4 - Bildet har en grei størrelse (det blir jo uansett resized av sukker, hallo?), og orientering er rett mot kameraet (ikke for det, om noen synes de tar seg best ut i profil, fatter jeg ikke hvorfor de ikke skal ha lov til dette, men det får nå være).

Om avstanden er et problem, kan jeg igjen bevege meg inn på feltet svaksynthet, og at dette ikke burde være et problem, da ingen burde bli sjenert av noe de ikke ser. Om de synes bildet ikke gir et tydelig inntrykk av profilen min er det jo bare å la være å trykke på bildet?

Mitt siste håp om å kunne få et klart og konkret svar på hva pokker det er som foregår i en overivrig sukker-redaksjon, mtp hvordan folk ønsker å trekke folk til profilen sin, uten å bryte de regelene som KLART og TYDELIG er skrevet på nettsiden.

Hvorfor man kjører noe jeg vil si grenser til et halvfascistisk løp mot den synden jeg har gjort meg skyldig i, dvs. å ha et bilde jeg syntes representerte meg greit, er utenfor min fatteevne. Jeg har verken fremmet barneporno, vist snurrebassen eller gjort andre smakløse ting, kun latt et flott bilde representere meg for at folk kanskje skal bli nysgjerrige og klikke på profilen.

For å komme til poenget:
Jeg har ikke gjort noe galt, annet enn for meg selv, om det er slik at folk ikke ser meg tydelig.

Alea jacta est!

Her er det en laaang og fin tråd om deppemusikk, men hvilken musikk gjør deg glad?
Jeg har noen favoritter selv, for eksempel "Kiss Me" med Sixpence None the Richer. Ordentlig kosesang, selv om den ikke yrer over av energi, og kanskje egentlig har et litt melankolsk islett :))) Får meg alltid til å tenke at det er håp i hengende snøre ;)
Yes!