Sukkerforum

Hei! Jeg har begrenset mitt søk til Vestfold, siden jeg bor i Sandefjord. Er dette lite lurt? Det kan jo hende at kjærligheten lurer andre steder i landet... Men, hvordan ordner man seg da... Er ikke det stress da folkens? Noen meninger?

Jeg prøver å være av den typen som er enkel å forholde seg til. Dvs ikke komplisert, krevende eller bitchi, og bør ikke forveksles med dum eller naiv. Jeg kan være beregnende og bruke mye kvinnelist hvis jeg vil, men jeg vil ikke.
Blir det for kjedelig for gutta?

Pat Metheny skrev sin "March" i inspirasjon etter en 17.mai tilbrakt i en av norges byer.

Er alle våre mer eller mindre dyktige skolekorps med hylende klarinetter og dårlig stemte tverrfløyter en sjarmerende glede for oss?
Eller er det liksom helt greit at 17.mai kun eksistrerer en gang i året? :-)

Noen som kan hjelpe meg litt her? Jeg har et nikon kamera D50 , der jeg kan velge styrken på kvaliteten på mine bilder. Den beste kvaliteten er NEF . Jeg har tatt en haug med bilder ved og bruke nef men får et problem når jeg skal fremkalle bilder. Alle NEF bildene blir omtrent 2,5 cm lange og 1,5 cm brede?? Ved og bruke det det programmet som følger med kameraet så klarer jeg ikke og finne ut hvordan jeg skal få bildet tilbake i normal størrelse.

Noen kyndige hjelpere, som kan forklare dette på en enkel måte?

Venninna mi mistet flere timers arbeid av bacheloroppgava si i kveld, fordi pc plutselig oppdaterte seg.
Vet noen om pc lagrer dokumenter ved oppdatering av PC. Hos meg kommer det som gjenopprette dokument, Dette skjedde ikke hos min venninne og hun mistet flere timers arbeid. Kan dokumentet likevel være på pc? Det er word 2007 hun bruker.

Jeg har vært superbruker på Sukker nå i omtrent to måneder, og tatt kontakt med en rekke kvinner, men kun fått to svar, hvorav den ene var en høflig avvisning (som er bedre enn ikke noe svar). Jeg tenkte at det var profilen min, og fikk "konsulenthjelp" av søsteren min (som selv har funnet sin kjæreste på tilsvarende tjeneste), men hun så ikke noe å utsette, kanskje bortsett fra at den var litt lang. Og det er flere som ikke en gang har tatt seg bryet med å se på profilen. Så spørsmålet mitt er egentlig todelt:

1) Til jentene: Hvordan er egentlig den "ideelle" første henvendelsen?

2) Til gutta: Er det bare jeg som opplever det slik?

Jeg gidder ikke bruke mye mer tid på Sukker slik det er nå...

Grilling

Etter 4 måneder med vinter og kulde er det endelig vår og grillsesongen nærmer seg.

Det er derfor viktig med en repetisjon av prosesser og rutiner rundt den eneste matlagingen en ekte MANN befatter seg med, ikke minst med tanke på hvilke risikoer de utsetter seg for (tennvæske, åpen ild etc.)

Når en mann tilbyr seg å grille skjer følgende:

Viktige forberedelser:


1. MANNEN TENNER/STARTER GRILLEN

Rutine:
2. Kvinnen handler inn all mat
3. Kvinnen lager potetsalat, grønn salat, en eller to sauser og forbereder dessert
4. Kvinnen marinerer kjøttet og legger det på et fat sammen med det nødvendige grillverktøyet og eventuelle krydder. Deretter bærer hun det ut til mannen som sitter ved grillen med en iskald pils i hånden

Her kommer mer viktig:


5. MANNEN PLASSERER KJØTTET PÅ GRILLEN

Flere rutiner:
6. Kvinnen leter frem tallerkener, glass, bestikk, servietter, spisebrikker og så videre
7. Kvinnen går ut til mannen og gir beskjed om at kjøttet brenner. Han takker henne og spør om hun kan gå inn å hente en øl mens han forsøker å redde kjøttet.

Viktig igjen:


8. MANNEN TAR BORT KJØTTET FRA GRILLEN OG GIR DET TIL KVINNEN

Enda flere rutiner:
9. Kvinnen bærer ut og dekker på med spisebrikker, tallerkener, glass, bestikk, servietter, salater, brød, poteter, sauser på bordet hun har lagt en ren duk på.
10. Etter maten tar hun alt av igjen og vasker opp.

Og det viktigste av alt:


11. ALLE TAKKER MANNEN FOR DEN UTSØKTE MATEN OG BERØMMER HAN HANS FERDIGHETER
12. Mannen spør så kvinnen om hun har nytt fridagen uten middagslaging. Når han ser reaksjonen hennes, kommer han fram til at (det han har visst lenge) at det er umulig å gjøre en kvinne fornøyd…

God sommer alle kvinner;=)

Er relativt åpen av meg, så tilbakemeldingene på at jeg søker "lykken" på nettet spenner fra hmmm, spennende til hva! dette er vel litt desp??

Men hva skal man gjøre da om kontakten med det andre kjønn blir begrenset av at man er fra et lite sted uten spesielt stort og interessert utvalg... Jeg må si at det er litt spennende i hverdagen dette her. Etter et langt forhold uten de store sprell så er det greit å være på markedet igjen, men jeg er nok rimelig sikker på at det ikke er for lang tid... En ørkesløs tilværelse som singel er nok ikke for meg, så her er det bare å undersøke mulighetene som finnes. Har blitt mer og mer sikker på utsagnet om at det ikke bare finnes 1 rett hvor hver person, det er maaange...

Lykke til.

På en måte så takler jeg nok det å sende meldinger til flere forskjellige personer på en gang, og også eventuelt å ta en første date i ca samme tidsrom. (Vil nok allikevel raskt konsentrere meg om bare en, men med de innledende meldingene så vil jeg tro det er mulig å spille på flere strenger samtidig, spesielt hvis de dukker opp samtidig.)

Men så er problemet: Jeg vet at de er venninner, og det gjør det ekstra rart.

Jeg tror nok jeg må sortere ut dette selv, men er det noen som har kommentarer så er de velkommen.

Gjør livet til et hus,
så hjertet ditt kan bo der

Husk å lag en dør
så du kan åpne for dine venner

Anlegg en hage
hvor du kan så alle minner

Ikke glem vinduer
med rom fulle av lys og glede

Bygg det med kjærlighet
så det kan vare i all evighet

-Arve Gundersen 2008-

Har ikke opplevde det her, men har vært medlem av et annet internasjonalt nettsamfunnt. Unge jenter helt ned til 20 år skrev alvorlige mails til meg om ømhet og kjærlighet, at jeg var en "handsome man" og at de var veldig interessert i proffilen og at jeg i deres øyne så bra ut. Jeg svarte tilbake at jeg var smigret, men at jeg nok heller syntes at de burde finne seg en "ung handsome" mann å stifte familie med.. Jeg fikk jo lett en feeling av at mye av dette heller gjelder å komme seg ut av en situasjon de befinner seg i, fattigdom o.l, men her skal man være forsiktig. Dette fordi det i andre verdensdeler er attraktivt å få en partner som er eldre, de har større anseelse enn yngre, merkelige greier, og vi sier med en gang at det er drømmen om penger og et økonomisk bedre liv som er deres drivkraft.

Mon tro om det er usikkerhet på seg selv som gjør at skandinaviske menn drar til f.eks Asia og finner seg ei dame å gifte seg med. Har jo sett en del program på tv om fenomenet, men er det slik at vi norske menn egentlig er på jakt etter noe enkelt opplegg og gifter oss i hytte og pine, bare fordi damene er 25 år yngre enn oss, og ikke så kommunikative som norske...jeg bare spør...hæ ?

Til Gorgon

Siste svar on. 14 mai 2008 22:07 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym redhotguy

Nei, du er ikke alene, det er trist og sørgelig at mange jenter tar seg så høytidelig. Av og til lurer jeg på om noen av dem er så tjukke i hodet at de ikke skjønner at det å svare tilbake betyr ikke at de er forelska i en gutt.

dere menn er rare, dere ønsker dere kvinner som er trygge på seg selv og sin kropp, men vises det for mye kropp så er også det feil, det er helt greit at dere legger ut bilder av dere i bade bukse og bar over kropp, men kommer det et bilde av jenter i bilini så syntes dere at det tar karka, hvad er forskjellen ?

For en tid siden så inviterte jeg en jente/venninne på Tur med kiel fergen.
Betalte for henneselvsagt.

PÅ avreise dagen møtte hun ikke opp. Jeg fikk ikke kontakt med henne.
Jeg reiste alene og fikk ikke tak i henne før jeg kom hjem.

Hun sa bare at hun ikke ville, men tilbød seg og betale tilbake for turen.

Jeg var litt irritert og takket ja.
Var det uhøffelig?

Hei!
Er helt ny bruker så jeg veit ikke hvordan jeg går frem, med å komme i kontakt.
Håper dere kan hjelpe meg?

Hei,

Er det mulig å se om man har blitt blokkert ute av en man har meldt med? Han nå hverken leser meldingene eller svarer.
Kan han velge å ikke SE meldingene jeg sender? Eller ser ham dem og bare ignorerer dem...? Når ser jeg i hvertfall at de ikke er lest.
Kan være fint å vite om jeg kaster bort tiden min....;-)

Hei hei alle sammen...
Hva ser dere etter gutter????

I så fall ville det vært greit å ha kjenskap til dem.

På 80 tallet gikk det en del serier. Jeg er veldig glad i den amerikanske historien og det gikk flere serier den gangen.
Jeg husker How the west was won (Familien Macahan), og jeg fikk nylig tak i Centennial som jeg nyter akkuarat nå som tar for seg hele historien på vesten.

Men det var også en serie til som jeg ikke kommer på hva heter. Jeg tror den handlet om 2 familier. Og det var et mord. Liket ble gjemt i en grotte som senere i nåtid ble funnet. Noen som husker den ? Eller andre serier rundt det samme temaet ? Roots vet jeg om. Og den nye Into the west som forøverig er utrolig bra og ikke ulik Centennial.

Anyone ?

Hvordan fungerer egentilg dateing ? Hva gjør man på første date ? hva gjør man på andre date ? og hva skjer på tredje date ?

Hvordan viser du frem din beste side uten at man gjør for mye ? og er et kyss på tredje date drøyt hvis du virkelig føler at du faller for persjonen ? Blir du godt nok kjent med en persjon etter noen dater til å si at dette ikke fungerer ? kanskje i noen tilfeller...men har ikke folk litt mer i seg enn samtale til tre dates ? Jeg tenker på mennesker er som en bøtte med baller der vær ball er en interesse eller erfaring osv - når man får en god match eller har snakket sammen løpet av noen dater har man bare skrapt overflaten eller bare funnet et par baller.. så hvis man liker persjonen men er i tvil burde man ikke da få tvilen til gode ? man har tross alt mye å fortelle og my å by på av seg selv - ofte er man kanskje litt spent på date og kanskje bli oppfattet annerledes enn det man egentlig er ?

...og noe som tilstadighet overrasker meg - kanskje jeg er naiv eller tar ting for gitt, men det er hvor vanskelig de helt enkle tingene er - hvordan få et barn til å spise grønsaker, klare seg selv på på do :) fortelle en jente at du liker henne - eller bare rett og slett kysse henne og fortelle hva du føler for henne, mens ting som å lære å gå, lese og skrive nesten kommer naturlig. Noen andre som har tenkt over dette ? jeg synes det er helt sprøtt at de helt elementære tingene kan være så vanskelig -

forøvrig en litt rar sammenligning ift baller - hehe, kanskje som en pose tvist hadde vært bedre :)) Forøvrig har jeg ikke noe problemer med noen av disse tingene, bare så det er sagt - jeg ser på meg selv som en gjenomsnittlig persjon og dateer jenter, og prøver å formidle meg på en best mulig måte, men dette er ting som jeg reflekter litt over og vill gjerne høre andres synspunker på :)

Bergen neste!

Siste svar ti. 13 mai 2008 15:43 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Det er veldig hyggelig å se at bergen endelig har kommet i gang og er klare for en skikkelig singlefest. Vår DJ Steve Daniels er veldig glad i å spille for våre gjester i Oslo og gleder seg til å spille i Bergen. Det er bare å fortelle alle single venner om festen, men husk at man må være registert med sms for å få plass. Hvis alle nå plutselig tok med seg flere venner ville det blitt fullt og dermed vil jo ikke reservasjonen være mye verd.. Også for å få riktig antall bartendere og crew er det viktig at alle er registret. Vi vil uansett passe på å lage en hyggelig avdeling som verken er for trang eller åpen. Det er på tide at Bergen skal få regelmassige singelfester med fulle hus!

Hos oss her i Oslo vil Kokkamok bli den store festen før sommeren, med servering av deilige reker ute på terrassen før selve festen starter. For dem som liker litt oppvarming og avslappet hyggelig prat før festen begynner er dette en flott mulighet :)

Sukker - der det skjer! :)

Matchtreet..

Siste svar ma. 12 mai 2008 23:45 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Smily:o)

Dette er vel en av de tingene jeg sjekker inne på en profil som har fått min oppmerksomhet.
Har vel egentlig ikke latt et veldig fargerikt tre vært noen hindreing for å ta kontakt.. eller ikke trodd at et helt grønt tre betyr perfekt match... Sjekker noen få blader som er mest viktig for meg.

Men i det siste har jeg begynt å undre meg .. om du er ulik på et blad vet man jo ikke hva det betyr...
Om man har svart midt på selv og det dukker opp et gult blad vet man jo ikke om det betyr mer eller minde viktig for den man matcher seg med. Det har vel stort sett ikke så mye å si , men.....

Eks: sjalusi... er man midt på selv .. vil man ikke ha en som er veldig sjalu , men derimot en som ikke er det i det hel tatt kan jo være intressang... :o)

Ja, så var det dags for evaluering som seg hør og bør, joda jeg traff en del kjente, og hva synes du om festen ????

Jeg har merket meg at miljø-forbruk som jeg har oppgitt kommer som stor krasj hos de fleste andre brukere. For mitt vedkommende betyr ikke nødvendigvis at når man har et bevisst forhold til miljø at man nødvendigvis må forsake en hel rekke med ting. For meg handler det om å gjøre de samme tingene som vi liker å gjøre i dag smartere, og på en måte som belaster miljøet mindre!

Faktisk så kjører jeg en helt brukbar bil -selv om den ligger helt på bunnivå når det gjelder forbrukog CO2 utlipp, og kjører MC med relativ god samvittighet. Bruker lite kollektiv trafikk -menskulle ønske tilbudet var godt nok til at mankunne nyttigjøre det fra der jeg bor.

Etter jeg flyttet inn i en bolig med byggeår 1922 har jeg redusert fyringskostnadene med ca 75-80% uten å fryse, og om sommeren bruker jeg moderate doser med air condition for å unngå altfor mye støv og pollen inne. Og jeg liker å ha det svalt inne.

Jeg syns suv biler er en uting, heli skiing ikke akkurat er å være i pakt med naturen, og det er noen andre tingj eg stusser litt over, ikke minst miljøforkjempere som drar med fly verdenrundt fra den ene "viktige" konferansen til den andre.

Men hva mener dere, er "miljøvevisst forbruk" det samme som kjipt og noe som tilhører særinger, er miljø bevissthet noe du legger merke til hos en potensiell partner?

Samtidig som gjennomsnittsalderen for førstegangsfødende øker i landet her, er det flere og flere som velger å ikke få barn. Disse menneskene ser ikke på barn som en nøvendighet for å leve et fullverdig liv. Mange velger andre ting i livet enn foreldreskap og jeg ser at stemplet som egoist kommer i samme veiv. Hvorfor det? Jeg ser virkelig ikke koblingen. Er det missunnelse for at noen lever et friere liv, enn de som velger å få barn? Er det anger på at man fikk barn, fordi det ikke var så rosenrødt likevel? Jeg forstår ikke det helt.

God kveld!

Jeg ønsker å registrere mobilen slik at jeg mottar sms når jeg mottar melding/mail fra en bestemt person
her på sukker. Noen som vet om hva jeg skal gjøre og hva det koster???

\sms\

Hei!

Jeg har en del melding i inn- og utboks som jeg ønsker å ta vare på.
Jeg klikket på lagre-valget i oppsettet (ved siden av subject), og da forsvant meldingen.
Noen som kan fortelle meg hvor de blir av...?

M

og leter uten å finne helt den rette, uten å oppleve gammaglimtet av kjærlighet ved første øyekast, denne må dere bare se: http://www.youtube.com/watch?v=VqwgeZooUmQ

Sitter her inne og titter på profiler og ser at ca 70% av den kvinnelige "søker" er fra oslo...
Er det så sinnsykt vanskelig og få tak i ett "mannebein" der inne???
Og nesten ingen av kvinnenen som bor i tigerstaden vil flytte på seg...
Og førerkort nei vi har jo trikk og bane,,,,
Hvor skal dere finne den rette da hvis en "partner" ikke bor nærmere en neste trikkeplass????
Noen som kan fortelle meg det!!!!

Ankermannen i "60 minutes", Andy Roony, uttaler følgende:

"As I grow in age, I value women over 40 most of all. Here are just a few reasons why:

A woman over 40 will never wake you in the middle of the night and ask, 'What are you thinking?' She doesn't care what you think.

If a woman over 40 doesn't want to watch the game, she doesn't sit around whining about it. She does something she wants to do, and it's usually more interesting.

Women over 40 are dignified. They seldom have a screaming match with you at the opera or in the middle of an expensive restaurant. Of course, if you deserve it, they won't hesitate to shoot you if they think they can get away with it.

Older women are generous with praise, often undeserved. They know what it's like to be unappreciated.

Women get psychic as they age. You never have to confess your sins to a woman over 40.

Once you get past a wrinkle or two, a woman over 40 is far sexier than her younger counterpart.

Older women are forthright and honest. They'll tell you right off if you are a jerk if you are acting like one. You don't ever have to wonder where you stand with her.

Yes, we praise women over 40 for a multitude of reasons. Unfortunately, it's not reciprocal. For every stunning, smart, well-coiffed, hot woman over 40, there is a bald, paunchy relic in yellow pants making a fool of himself with some 22-year old waitress. Ladies, I apologize.

For all those men who say, 'Why buy the cow when you can get the milk for free?', here's an update for you.
Nowadays 80% of women are against marriage.
Why? Because women realize it's not worth buying an entire pig just to get a little sausage! "

Andy Rooney is a really smart guy!

Heisann sukker brukere:)

Jeg er glad i å se på film, og det er kanskje noen av dere der ute også?? Tenkte det hadde vært hyggelig å fått noen film tips på filmer dere liker. Da starter jeg med noen av mine yndlings filmer.
Sliding Doors, I dine sko, Love Actually, A Walk To remember, Dagboken, Hvordan bli dumpet på 10 dager, Save The Last Dance, The Devil Wears Prada og Frihetens regn.
Håper dere andre følger etter og kommer med ett eller flere filmtips:)

Dette er for oss som deltok på årets holmenkollstafett!

Hvilken etappe løp du, og hvordan gikk det?:)

Jeg løp selv etappe nr 9, 390 meter (heldigvis var den ikke lenger). Følte det gikk greit, men var utrooolig sliten etterpå. Startet litt for fort, men kom meg hel i mål;)

Gladsang??

Siste svar sø. 11 mai 2008 14:36 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym gla'sang

Hei=) Syns det er kos å høre på sanger som gjør meg glad. Noen som har noen forslag på sanger som gjør dere glad? Ikke kjærlighetssanger og kjempe ballader som kan gjøre en trist på en regnværsdag..

Dette har nok vært tatt opp tidligere, og det gjelder innlegg med nick og bilde. På enkelte tråder er det mange som skriver flere innlegg, og hvert innlegg legges ut med både bilde og nick. Dette kan virke noe overvelmende og delvis forstyrrende for temaene som blir diskutert, siden bildene er såpass store..

Mitt forslag til dere som ikke vil være anonyme, er å bruke nick og bilde i deres 1. innlegg i tråden. Deretter kan man jo skrive inn sitt nick som pseudonym, som mange også gjør. I kø-lapp-tråden kjenner jo snart alle hverandre, så der er det kanskje ikke nødvendig med bilde i det hele tatt??

Dette er ikke ment som et surt innlegg, ei heller som et personangrep til dere som skriver mye!
Det er kun ment som et forslag.

Synspunkter? :)

Hei
Jeg har lyst å komme med noen tanker i forhold til menn sine profiler og hvor gjeldende en del av det som blir nevnt der er i dag. Jeg tenker ikke da på om de har skrytt på seg noen personlige egenskaper og den slags men i forhold til kjønn. Det blir nevnt f.eks. Jeg har hus, hytte, bil og alt det der, og søker noen som kan dele det med meg.

Mine tanker i forhold til utalelsene er som følger. De aller fleste av oss har i dag en leilighet eller et hus, spesielt om vi har nådd en viss alder. Selv er jeg 40 år og er eier av et nydelig hus. Intrykket mitt er at om jeg vil være sammen med, eller dele livet mitt med en mann så er det opplagt at det er meg som skal selge og flytte til han. Det irriterer meg at slike tanker fremdeles i 2008 er gjeldende. Hva er det som får dere menn til å tro at det dere har er så mye bedre, eller er det bare mannen i dere som sier at; " Jeg må stå for de primære behovene som f.eks et hus er.

Jeg vet det er flere enn meg som tenker på dette og for min del har det nesten blitt slik at jeg velger å bo alene i stede for å skulle finne meg i å selge huset mitt. (Jeg vet det er løsninger som å leie det ut, men den løsningen gjelder vel også menn) .

Mulig dette er et merkelig tema å bringe opp her på forum og jeg har heller ikke vert detaker på forumet før, menjeg hadde så lyst å lufte denne "tanken"
Håper på mange konstruktive svar :=)

Skal du på sukkerfest i kveld?

Påmelding stengt på nettet til Stratos

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Grensen for hva vi har lov til å ta inn i lokalet ble nådd og vi må derfor stenge påmelding på nettet. Avhengig av hvor mange som ikke dukker opp, hvilket pleier å være 10-15%, så vil det være mulig å få kjøpt noen biletter i døren. Det er bare å dukke opp ca kl 21.15 så vet vi omtrent hvor mange plasser som er frigjort.
Det blir en fantastisk kveld! :)

Jeg har etterhvert innsett at jeg er en dame som jakter på menn. Det er "lov" når menn jakter på damer, men har erfart at det kan bli turn off når det blir omvendt. Liker ikke menn å bli jaktet på?

Jeg er veldig usikker på om jeg skal være åpen for et forhold til en med barn, og lurer på hva andre tenker om dette.

Jeg har hatt to forhold til fedre, og høstet ulike erfaringer.
Den ene hadde kun et barn, som også bodde langt unna. I praksis var det nesten ikke merkbart, anent enn på en positiv måte. Samarbeidet med moren fungerte godt. Forholdet tok slutt av andre årsaker.

I det andre tilfellet var det to barn i barneskolealder, delt omsorg. Barna var greie og positive, og sto ikke for utfordringer utover annet enn at de fantes! For det gav en rekke føringer for oss; bosted måtte være koordinert med barnas mor (samme skolekrets), ferier og helger måtte samstemmes med henne. Økonomisk ble det en forverring for min del ifht min egen tilværelse; vi måtte ha en bolig som hadde plass til både oss, evt nye barn og de to "store", som igjen begrenset hva vi kunne kjøpe og hva vi ellers kunne unne oss. Tiden min, som jeg hadde rådd over selv, gikk mye med/bort på barna da de var hos oss - mye ekstra husarbeid samt aktiviteter for dem (fra å handle nye ski, se barnefilmer på kino, feire bursdagsbesøk etc). Det ville vært en tøff overgang fra et "egoliv" til å få et barn selv, men dette var ikke engang mine barn, og jeg følte at jeg mistet meg selv uten å få så mye tilbake (som jeg hadde fått hvis det var mine - men disse hadde jo alt en mor). Noe av tiden han brukte med barna, kunne jeg bruke på "mitt gamle liv" - venninnebesøk og trening etc. Men han ønsket jo at vi skulle være som en liten familie, og at jeg skulle være med dem. Så mitt gamle liv var snart nesten borte. Jeg hadde ikke tid til det lenegr, fordi vi levde hans liv.

Jeg var i starten full av pågangsmot og tenkte at med kjærlighet nok ordner alt seg. Men da hverdagen altså kom og vi skulle prøve å få barn, som for meg ville være et slags point of no return, kom tvilen. Hvis jeg hadde hatt barn selv ville jeg kanskj følt det annerledes, for da ville jeg jo hatt behov for samme fleksibilitet selv. Men her var det altså bare jeg som svalgte kameler. Ikke fordi han ikke ville, men jeg hadde ikke med noen kameler han måtte svelge.

Og nå som jeg er i markedet her på nettet og skal aktivt ta stilling til det; hva skal jeg velge?
Forstår dere småbarnsforeldre hvor mye det kreves av en ny, barnløs partner av romslighet? Blir det verdsatt?
Og hvor mye venter dere av deres nye partner av tilpasning?

Jeg har ikke vært her så lenge, men en ting har jeg lagt merke til; mange menn vil helst ha kvinner som er yngre enn dem selv, og det er få som søker etter kvinner som vipper noen få år over. Selv er jeg 51, og ser på mannlige profiler på dem som er fra 48 til 58 år.

Har ikke mannfolka skjønt at kvinnsen har gjennomsnittlig lenger levetid, og at det derfor er ideelt at hun er noen år eldre. Om man så treffer den rette, så er sjansen større for at man får fler år sammen, enn når mannen er flere år eldre. La oss gå inn for færre enker dere, he he.... ;-)

BESØK

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym MELANKOLI

God aften, venn, jeg ser du kommer atter!
Du ville tale litt med mig ikveld?
Du ville høre mine fottrinn og min latter,
og se om allting gikk mig riktig vel?

Du vet så godt, at jeg er alltid trofast,
og du kan komme når du vil til mig,
i mine tanker er du evig bofast,
der har jeg bygget op et hus til dig.

Det hender, når jeg sitter ensom inne
at jeg blir nesten lykkelig, fordi
en stor og stille fred går gjennom sindet,
Da vet jeg hvem det er som drar forbi.

Du går forbi, og kaller sakte på mig,
og det gjør godt å vite det er du,
I disse dager kan din stemme nå mig;
den er det eneste som når mig nu.

Ja du kan være sikker. Jeg skal komme;
En aften når du søker meg igjen,
da skal jeg legge sammen alle bøker
og reise mig og følge dig, min venn!

JENS BJØRNEBOE

Hei, alle sammen!

Ikke for å skryte, men nå er det utrolig flott i Bergen!!
Mye sol og varme! Akkurat slik vi vil ha det i mai!
I dag ble det en kort arbeidsdag, så nå skal junior jeg spille foppall og
spise is! Mye is!

God helg, alle sammen!! :-)

Hilsen Pappa'n

hei

hva synes "folket" og sukker om å lage en funksjon som gjør det mulig å chatte pr. kamera eller legge ut video snutter fra medlemmer, interssant ?? eller....

Hjelp

Siste svar fr. 9 mai 2008 00:07 (61 svar)
Skjult ID med pseudonym Casanova

Nå er jeg plutselig i heavy mailutveksling med 4 damer her inne, som alle vil treffe meg... For 3 uker siden var det ingen...
I tillegg traff jeg en annen søt dame i Hemsedal sist helg, og så fikk jeg SMS fra en venninne med telefonnummeret til en annen singel dame 'som er midt i blinken for deg' ...
Og jeg har jo lyst til å treffe alle IRL.....
Dette blir garantert kaos..og alt blir bare tull...

Jeg har meldt meg på sukkerfest den 10 mai i dag ...
På Stratos i penklær... gleder meg... :o)
Er det noen andre som skal på sukkefesten?

Hei,

Jeg er ny her. La inn profil i formiddag, men den finnes ikke i oversikten over medlemmer. Den eneste gangen jeg finner den er når jeg søker på brukernavnet mitt. Og det er det jo lite poeng i..

Når jeg søker på om noen har sett profilen min, får jeg treff på noen få, men kan ikke se profilen selv...Merkelig!!

Noen som vet hva dette skyldes??? Tar de lang tid før profilen kan ses??Bud Eia

Hei,

Nå har jeg vært medlem av Sukker i ca 6 måneder, men jeg klarer ikke se noen "startdato" noe sted.
Vet noen av dere om det er mulig å se hvor lenge jeg har vært medlem? Er det mulig å se hvor lenge andre
har vært her? Vet at dette er en mulighet på match.no
Kan jo være greit, kanskje...?

\matcBall

Leste et sted at det er forskjell på hva som får en til å føle seg sexy.

Hva er å være sexy?

Når føler du seg sexy?

Hva skal til for at du skal føle deg sexy?

Hva er det mest sexy en av det motsatte kjønn kan gjøre?

Sukker er opplagt et forum for single -det vil alltid være noen useriøse mennesker som har både den ene og andre sivilstatusen vi aldri får greie på -eller altfor sent, men det er tytligvis ikke i sukker.no sine intensjoner å legge ut en rubrikk i profilen vår hvor vi kan velge sivilstatus.

Jeg er tilhenger av privatlivets fred, og liker ikke å blottlegge meg altfor åpenlyst om hva slags små og store vendinger livet og dagsformen dreier seg rundt til en hver tid, men etter en tid på sukker så ser jeg helt klart behovet for en detalj i profilen som hadde vært glimrende å ha:

En valgmulighet som indikerer "tilgjengelig for flørt/date" "ikke tilgjengelig for flørt date" På alle andres profiler vil man undertiden man setter seg selv som ikke tilgjengelig lyse opp som "denne personen er for tiden ikke tilgjengelig for date"

Det kan bety at man flørter litt med noen, eller bare ønsker en pause fra å være aktiv på sukker, at man tror man kanskje har noe på gang, eller akkurat har gått litt på trynet og ikke er klar for noen date i øyeblikket -uten at man behøver å gå i detaljer på sivilstatus eller måtte forklare at man er "nesten singel, nylig dumpet, kanskje kjæreste, vet ikke helt, noe på gang.. lei kjipe dater.. etc" Et diskre men tydelig hint om at her blir det ikke planlagt noe date for tiden. -uten videre forklaring med mindre man frivillig ønsker å dele dette med noen.

Kom på dette da jeg har kommet frem til at jeg ikke er tilgjengelig for hverken date, eller flørt for tiden, men jeg har ikke lyst å slette profilen min.

Noen som er, eller av en eller annen årsak har vært i en lignende situasjon og hva synes dere om tanken? Om flere mener at dette er en god ide, så sender jeg utfordringen videre til sukker redaksjonen. :o)

-Nimbex