Sukkerforum

Er nyregistrert, og for moro skyld gikk jeg inn på min egen profil....der stod det at jeg ikke var blant mine 100 største favoritter...det er jeg i grunn litt glad for...

...må le litt...

Er det mange som har tenkt å melde seg på? ....noen kjekke menn f.eks ;-)
Det har vel vært en slik helg før om jeg ikke husker feil...Var det bra?
Hva synes dere forresten om en slik singelhelg sånn generelt ?

De aller fleste (alle?) jenter håper jo på en kjekk, morsom og snill mann. En player er attraktiv i den forstand at mange jenter blir lett sjarmert av selvtilliten som utstråles. Det er sikkert jenter som tenker kun sex og VET at det er det det dreier seg om ved å date en player. Likevel tror jeg de aller fleste jenter enten det er på sukker eller IRL ønsker å ligge med en de er glad i. Min personlige teori er at playeren lykkes med å dra damer fordi hver enkelt jente håper at akkurat HUN skal kunne temme playeren og at playeren skal vise seg å være snill og god på bunnen. I forlengelsen av det resonnementet er det nærliggende å dra nok en personlig teori om hva som har skapt bitchene og luremusene. Jeg tror de har blitt brent av et visst antall playere. De ser at angrep er det beste forsvar og ender om som playere female. Jeg tror neppe disse jentene er særlig glade og lykkelige inni seg. Akkurat som mannlige playere ikke er det. Sex uten følelser er gøy i øyeblikket, men over tid gir det bare rastløshet, uro og et avstumpet følelsesliv. Men til tross for dette faktum er poenget mitt at "image is everything". I forhold til å kunne bli kjent med jenter så lønner det seg for menn å være playere - samme hva sikkert mange jenter nå vil skrive "Det er personligheten som teller mest, snill, varm, ærlig bla, bla". Er du mann og åpenbart er ute etter et langvarig forhold så lukter alle jenter mellom 17-70 akkurat det og styrer unna "den desperate". Er du mann og kjører en laid back holdning hvor du ikke kan love kvinner noe som helst - se da kommer de strømmende som fluer. Dette gjelder også i stor grad uavhengig av utseende til mannen. Heller en morsom fyr med noen kilo for mye som ikke tar ting så alvorlig enn en kjærestesyk kjekkas, tenker mange jenter. Dermed har vi denne evige runddansen: playere -> bitcher -> luremus -> de som faller utenfor -> nye playere-> nye bitcher -> marked for sukker -> playere-> luremuser -> misfornøyde sukkere. Og alle ender opp ulykkelig inntil det en dag LIKEVEL sier PANG! Sånn er kjærligheten :-)

En kar skal helst være tøff eller myk. Rik eller fattig. Ha barn,men helst ikke. Skal være romantisk,men ikke en følsom dott. Ha egne meninger. men kan ikke svare ærlig på spørsmål om utseende eller kroppsfasong. Ikke noe negativt om en ikke har penger,men skal helst ha masse av dem o.s.v .......o.s.v

Er det rart i at folk ikke finner hverandre?
Herren være nådig om en har noen dårlige vaner........

Det burde da holde med et normalt utseende, godhjerter , snill og med egne meninger.
Eller ?
Mann 33 år, 2 barn ,Vestfold.
Nickname : countryfan, ønsker velkommen til en prat.
Søk etter min profil.

Håper på svar.


Hilsen en ny bruker

Ingen svar
(mann 43 år fra Hordaland) Privat melding

Ble idag ny bruker....aldri bruket denne internetsiden för, men gleder meg til en positivt oplevelse


hilsen

En som bor i Tyskland men er snart hjemme i Norge igjen :-)))))

Hvordan kan man se om noen er online akkurat nå?


stian

Neste sukkerfest

Ingen svar
(mann 45 år fra Vestfold) Privat melding

Noen som vet hvor påmeldingen til neste sukkerfest ble av? Er det fullt?

Playere

Ingen svar
(kvinne 37 år fra Oslo) Privat melding

Hei frisco!
Jeg er nok dessverre(!) ganske enig i det du sier.. Men jeg tror det kan gå mye begge veier.. tDet har jo mye med almenn psykologi å gjøre.Det man ikke kan ha vil man jo gjerne nettopp derfor ha,Allikevel tror jeg at det er noe man vokser av seg etterhvert som man blir lei av det spillet som det jo er..

Ladies, gents,

Den typiske nettdateren er nå dokumentert på film:
http://www.youtube.com/watch?v=x7pbD64Nihw

Lurer forts på hvordan chatten fungerer ???????????????????????????????????????????????? Er d bare menn som skal ta kontakt, eller ?? Når vet en at noen er interessert ?? Har hatt besøk, m det er av de som har slutta å svare på meldinger......og som sikkert ikke er interessert i videre kontakt ! Hmmm?
Flere som har samme erfaring ???? Noen fra Sukker som kan svare ????????
Kjekk, snill, vill, rolig, ungd, voksen m 47 Telemark
Ps. Nysgjerrige kvinner / jenter / damer ( stryk d som ikke passer ) m noenlunde samme lynne og interesser er hjertelig velkomne ! Skal til og med svare hvis de ønsker det......

?

Siste svar lø. 17 mars 16:12 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym ?

Hva ER det med folk og spørsmålstegn her da?

Hva er forskjellen på Sist besøkende på din profil og Respons ?????????????????????????
Stort sett de samme begge steder......Noen anonyme fra Sukker som kan svare på dette ???????

Er ganske ny her, og lite dreven m chat. Skjønner ikke hvordan den fungerer; når vet jeg at noen ønsker å chatte med meg ????????? Har ennå ikke opplevd at noen har tatt kontakt. Kan se på Sist besøkende eller Respons, m d forteller ikke noe om når de var der; i går eller for 3 uker siden ? Har skrevet med noen få, men plutselig forsvinner de, uten at at jeg har skrevet noe stygt eller frekt ????????? Kanskje jeg burde gjort d ?? Er ærlig og oppriktig i det jeg skriver, og i min profil, men...............Har ikke bilde pga jobben, m lov å være nysgjerrig og ta kontakt for d ! Derfor vi er her, vel ???????? Gode råd mottas m TAKK ! Ps. ER VOKSEN. Tåler å høre at jeg ikke er interessant ! Sånn er d bare; noen liker den, og andre liker den..

M 47Telemark

Pubertale innlegg er slike innlegg som pseudonym Sukker.no kommer med. Har ennå ikke fått svar på spørsmåla mine her. Noen SERIØSE her som kan svare ????????????????????????????????.

Fint om vi roer pubertale innlegg

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Det har vært et litt lavt nivå blant et par debattanter i det siste. Vi håper og tror at dette er forbigående og at skikkelige ting igjen vil bli diskutert. Sukker har et meget stort antall brukere som mentalt sett holder et høyt nivå og det er ikke noen grunn til å kjede dem med nærmest innholdsløse innlegg. En sjelden gang må Sukker passe litt på.. Ha en ellers fortreffelig aften :)

...men jeg er visst ikke tøff nok til å signere ...
Morten & Morten får heller redigere ;)

Om det du ikke kan eller burde fange:

He who binds to himself a joy
Does the winged life destroy;
But he who kisses the joy as it flies
Lives in eternity`s sun rise (Eternity by William Blake)

Om de du ikke blir kvitt:

Swifter than aught `neath the sun
the car of Simonides moved him.
Two things he could not out-run
-Death and a Woman who loved him (Sepulchral by R. Kipling)

Om å skyte budet:

It I have given you delight
By aught that I have done,
Let me lie quiet in that night
Which shall be yours anon:
And for the little, little span
The dead are born in mind,
Seek not to question other than
The books I leave behind. (Tha Appeal by R. Kipling)

Om å bli dømt:

You say their Pictures well Painted be,
And yet they are Blockheads you all agree,
Thank God, I never was sent to School
To be flogg`d into following the Stile of a Fool.
The errors of a wise Man make your Rule
Rather than the Perfections of a Fool. (Epigram by William Blake)

....takk for meg for denne gang ;) :D

hei! Du sier at playere er utgangspunktet for bitcher og luremus, men det betyr jo at jenter er avhengige av gutter og at det er guttenes oppførsel i forhold til jentene som bestemmer hvordan de igjen forholder seg til guttene. jaggu, jeg er ikke superfeminist, men selv jeg så mye humor i et slikt resonnement :-) Du kan jo like greit si at damen ble laget av mannens ribbbein :-) he he..
og til en annen ting, hvis playere skaper sine nemesis'er i femaleplayere -som du kaller de, hvor faller da kategorien luremus inn? De kan da umulig være blandt de som sitter igjen som tomme skall etter et vilkårlig ligg, da de således ikke i utgangspunktet kunne bli kalt luremus...? eller??
he he :-)

Absolutt krav

Siste svar ti. 13 mars 00:02 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym veteran

Nå er jeg spent.
Hvordan slår "absolutt krav" ut på matchingen?
Hvis du setter 1 på røyk, forsvinner da alle som har krysset for 2?
I så fall vil det jo være dumt å bruke denne muligheten noe særlig.
Eks; du krever at partneren skal være svært urban, og krysser 10 + absolutt krav".
Forsvinner da alle med 9? Disse er jo også svært urbane.
Skjønner dere problemstillingen...??

Hvem er hvem?

Siste svar ma. 12 mars 13:26 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym jente21

Bare nysgjerrig jeg..
Men.."alexxander" og "mailman6", dere har jo helt like bilder.. Hvem er personen på bildet?

nettdating

Siste svar ma. 12 mars 09:42 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym filosofen

Nettdating er bra som et utgangspunkt for å treffe folk. Men det er ikke særlig lurt å skrive med noen i månedsvis, da bygger det seg lett opp forestillinger om drømmeprinsen, og man kan lett begynne å drømme og få følelser. Skygger unna litt når menn sier at de. tenker på meg. Ikke særlig lurt å forelske seg på nettet.Nærhet og følelser på nett er en ting, så kan det jo vise seg å bli en nedtur når man treffes i virkeligheten. Man er jo ikke her for å få brevvenner, eller????Hvis man er forlenge på nettdating, så kan man jo bli hektet (dataavhengig) og kun leve i cyberspace, tror det er mange rastløse sjeler her som dater flere samtidig. Har også møtt noen kjekke menn, der det helt klart var kjemi tilstede for begge parter, men hvor de sa at de skulle Hilse på andre Damer også. Det er lett å bli frustrert: Kanskje hun andre er bedre enn hun forrige, og til slutt ende opp med ingenting...angre

For mange tilbud i Godtebutikken, og kanskje den ene "smaker " bedre enn den andre??
Nei helt enig. 1 år er altfor lang tid å være her inne i cyberspace

Sukkers forside

Siste svar fr. 9 mars 16:58 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Hei. Vi vurderer å endre litt design på forsiden vår. Vi har lyst til å spørre dere som bruker Sukker om hvordan dere oppfattet forsiden da dere kom inn på den for første gang (ofte da man er mest bevisst) Er det ting som burde vært annerledes? Virket den litt rotete, eksotisk, barnslig, useriøs/seriøs, spennede eller nysjerrighetsskaptende? Eller virket den "forseggjort" og mye interessant å titte på å forsiden? Det er et såpass tungt og seriøst system som ligger i bunn på denne tjennesten at vi synes det er på plass at forsiden reflekterer dette. Vi er meget takknemlige for innspill :)

nå har jeg vært her et halvt år, fått masse mail, vært på fantastisk morsomme sukkerfester og flere kaffedater men alt jeg treffer er players. det er i og for seg ok å ikke være interessert i et forhold men vi er da voksne folk her inne. hvorfor kan ikke folk spille med åpne kort. de guttene jeg har møtt lyver så det renner av de også tror de at vi jentene er så dumme at vi ikke skjønner hva de driver med. jeg er ikke bitter og vet at det er flere bra karer her inne siden flere av mine kamerater er her og de er jo knall karer men herregud skjerp dere. har flere venniner her inne også og det skal ikke mye til før vi ser at det er de samme gutta som prøver seg på alle oss. hvis du kun er interessert i en service avtale ja så si det da mann. det er faktisk mange av oss jentene som også er interessert i det innimellom faste forhold. og vær så snill å slutt å jug. til og med oslo er en liten by og det tar 5 min å finne ut om historiene holder vann.

et lite hjertesukk men jeg holder ut fordi jeg vet at det garantert er mange gjemte perler her inne :-)

ps jeg vet godt at det er masse damer som juger her inne også men de har jeg ikke opplevd personlig så de kan jeg ikke uttale meg om.

Har merket meg at de aller fleste sier at de ønsker et forhold "livet ut" i profilene her inne. Selvfølgelig er det vel få som *ikke* ønsker det - til slutt, men hvor ærlig er det egentlig ment fra de fleste? Hvordan er det - er folk her inne i genuin søken etter en partner og tar tilfeldig sjekking for en one-night´er eller en elsker/elskerinne til andre arenaer (byen etc)? Eller er det mange som skriver en "fin" profil for å treffe flest mulig uten egentlig å ha lyst på kjæreste i det hele tatt?

:-)

Ingen svar
(mann 38 år fra Telemark) Privat melding

Tenkte jeg skulle bli superbruker igjen. Hvis jeg skal surfe rundt her inne, er det relativt kjedlig uten å kunne bruke hele siden. -Syntes jeg iallefall.

så, hva skjer a? ;-)

hew

Hei :-)
Det virker som det er en negativ og/eller kritisk rød tråd gjennom trådene her på Diskusjonsforumet. Hvorfor er det slik at positive tråder dør raskt eller forvandles til en heller negativ en? Er single så kritiske og negative eller er menneskene blitt slik generelt?

De fleste er vel på Sukker for å finne seg en venn/kjæreste og jeg skulle da tro det er lettere når en har det bra selv og er positiv. Eller har det blitt snudd på hodet her i Norge de årene jeg har vært borte?

Lykke til! Jeg håper alle finner det de søker :-)

Hei. Jeg er en kvinne på 42 år. Når jeg ser på matchliste, og hvem som henvender seg til meg så er det menn som er noen år eldre enn meg. I det virkelige liv, utenfor sukker, har jeg også hatt forhold, vært kjæreste med menn som er yngre enn meg. Og det mest vanlige jeg ser rundt meg er at folk er omtrent like gamle, pluss minus ett par år. Men er sukker et litt spesielt sted der menn finner seg kvinner som er noen år/en del år yngre? Dere kvinner, vil vi egentlig ha menn som er mange år eldre enn oss? Flere her ønsker seg forhold som varer livet ut. Sjangsen for å få det til gjennom sukker er større enn om man finner seg en kjærest utenfor. Fordi mennene dør 7 år før kvinner. Og hvis vi får oss en mann som er 7 år eldre så blir vi enker i 14 år. Egentlig burde vi si nei takk til de eldre, og velge de yngre mennene, ihvertfall noen på vår egen alder. Når jeg ser på billedgalleriene av kvinner og menn, før jeg logge rmeg inn på sukker, så er det jævlig mange flotte kvinner der, som også ser mye yngre ut enn flere av de jevnaldrende mennene. Syns ikke dere også det menn? At det er mange vakre kvinner på deres egen alder her inne? Vil dere ha de?

Skeikampen

Siste svar on. 7 mars 09:22 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym 29 år

Vi er et par stykker som vurderer å melde oss på turen til Skeikampen i mai, men kunne gjerne tenke oss litt informasjon om hvordan dette arrangementet har vært de andre gangene det har blitt arrangert. Alder på deltakere, kjønnsfordeling, fest og moro etc. Noen som har noe å bidra med?

Gåte!

Siste svar ti. 6 mars 11:19 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym veteran

Det er en gåte for meg;
- at så mange jenter unnlater å fylle ut friteksten i profilen
- at så mange jenter bruker mer spalteplass til kravene de stiller enn til å markedsføre seg selv.

Regner med at de fleste av dere der ute ser etter en interessant dame, en som fanger din oppmerksomhet. Ikke en "yes, jeg tilfredsstiller nesten alle hennes krav".
Hun blir da ikke mer interessant av at vi tilfredsstiller kravene?
Skrives det ingenting om seg selv, graver man hvertfall sin egen grav med en kravliste.
Og for å toppe det hele stiller noen av disse profilene uten bilde....
Oj, så interessant...:)

Og for å unngå den sedvanlige kjønnskampen her inne;
ja, det gjelder helt sikkert gutta også...

Hvordan kan en person sende meg meldinger, mens bruker id'en er borte, snakker om veruca79 Jeg får ikke godt inn på hennes profil for å få avsluttet tullet hennes.

Hvis en superbruker sender en melding til en som ikke er superbruker, kan da ikke-superbrukeren svare på meldingen?

Chaten er oppe igjen!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Da er det bare å fyre løs igjen. Chaten vår er tilbake, nå enda bedre!

Det tilbys nå en søkemotor for ikke-medlemmer av sukker som lar de søke på alle kategorier.

Selv om det sikkert er en fin måte å øke medlemstallet i sukker, så stiller jeg meg litt skeptisk at vi skal være underholdning for mindre seriøse som kan leke seg med søkemotoren.

Sukkerfesten 17 mars

Ingen svar
(kvinne 35 år fra Telemark) Privat melding

Heisann! Jeg skriver en masteroppgave om nettdating og sukkerfester og er i den forbindelse på jakt etter noen å intervjue før sukkerfesten 17 mars.
Det er helt anonymt :-)
Ta kontakt med meg davel :-) ;-)

Noe jeg ikke skjønner her....
Hvordan måles topp 10, topp 25 og topp 100 lista mot match score?

Eks. Match på 96, men du er ikke på topp 100 lista
Match på 95 og du er på topp 10 lista

What?

Noen som kan besvare dette!

Takker

Debatten i forbindelse med handyman har fått fram en rekke gode poenger. Et av disse er at mens det er relativt vanlig at kvinnene her på sukker ønsker seg en handyman er det tilsvarende lite vanlig for mennene å ønske seg ei jente som for eksempel kan vaske og lage mat. Det virker i hvert fall som at gutta i liten grad skriver dette under punktet drømmepartner.

Etter å ha vært inne på en god del profiler blant jentene har jeg sett at det ikke er uvanlig å se at man lister opp ønskede fysiske trekk som høy, mørk og veltrent. Uten å ha sett mange profiler hos gutta antar jeg at relativt få som for eksempel skriver at de ønsker seg ei dame som er tynn, sexy og med store pupper. Her håper jeg på litt hjelp fra jentene for å få klarhet i hvor politisk korrekt gutta faktisk er.

Jeg har følgende spørsmål til både kvinner og menn her på sukker:

1. Er det slik at gutta i mindre grad enn jentene detaljert beskriver preferanser for fysiske egenskaper hos en partner og heller ikke definerer ønskede holdninger/egenskaper (eks: feminin/maskulin) hos en partner eller praktiske ferdigheter (eks: lage mat, vaske, evne til å ta seg av barn, snekre eller fikse ting)?

2. I så fall, hvorfor er det slik? Her er det spesielt jentene som har oversikt etter å ha vært inne på en del av guttas profiler.

3. Dersom det er slik burde gutta stille høyere krav til jentene i forhold til fysiske og praktiske egenskaper og feminin framtoning?

Jeg ser fram til gode svar og en god debatt.

Fikk en ide her om dagen. Hva tror dere om at vi kjøper en stor bautastein på 1*1,5*4 meter, og så kan alle på Sukker som har lyst, forme hver sin figur med vinkelsliper og meisel. Når vi har fylt hele steinen med figurer, kallenavn og hva det måtte være, så reiser vi den i Sofienbergparken på middelaldervis ved at en hel horv med single trekker den opp ved hjelp av et stort antall tau! Etter dette har vi fest med grilling. I uthuggingsperioden kunne vi legge ut et webcambilde av steinen der man kunne gå inn og sjekke utviklingen :)
Er det interesse for noe slikt eller er det bare meg som er litt for gira? Og hvis mange synes dette er kult; hadde noen lyst til å ha ansvar for prosjektet?

Har en venninne som burde ha svart på det, for hun mener at vi alle ønsker oss en manns som kan bygge oss et hus og heim. :)
Tror det er noe av definisjonen på mann, at man vil at han kan fikse saker og ting, hvertfall hjelpe til med det........ Kanskje. Godt spørsmål egentlig. Vet ikke om jeg har sett at menn ønsker det samme av jenter.....

Utseendet`?

Siste svar to. 1 mars 01:49 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Pernille

Lurer på en ting jeg gutter ( og jenter..)
Hvor mye betyr egentlig et pent ansikt? Jeg har dårlig selvtillit når det gjelder utseende-(ansiktet), og lurer på om det er alfa omega for en gutt.
Jeg får høre at jeg har veldig fin kropp, er smart og morsom..

Kan ansiktet ødelegge mye? jeg ser helt vanlig ut, men ikke vakker...

Hilsen reddharen

Hei alle sukker mennesker!

Har vært medlem her i snart to uker nå. Er usikker på fremgangsmåten når det gjelder å vise interesse og initiativ. Bør man først markere personer man liker som interessant/svært interessant, eller først skrive melding til innboksen, eller begge?

Hittil har jeg markert de jeg liker som interessant, men jeg har ikke sent meldinger. Tanken er at det bør være en gjensidig interesse av hverandre, før man starter og skrive meldinger. Det bør jo være lett å avgjøre, siden vi har matchtall og personlige beskrivelser, og krever bare ett tastetrykk av en person å vise interesse.

Enten er jeg ikke interessant nok, eller jeg gjør noe feil. Har hatt 130 treff hittil på profilen min, en har markert meg som interessant, og jeg har mottatt NULL meldinger. Hva skjer? Må jeg vente mer? Er jenter for populære, eller er det meldinger som gjelder? Noen med samme erfaring? Er nesten litt skuffet...

--- Rudizo

De aller, aller fleste av oss er vel enige om at det å være single har både gode og mindre gode sider. Og det er tider da man er glad for å være single - og tider da man ikke er så glad for å være single.

Mitt medlemsskap på denne siden ble inngått fordi jeg ville se meg om i verden - se meg om etter en potensiell kjæreste/venn/elsker.

Etter noen uker oppsummerer jeg med at det virker som om mange av oss har glemt å senke guarden - og da blir det så vanskelig å innlede et bekjentskap. Og vi blir så snevre i våre søk etter den ene spesielle at vi glemmer å se oss om underveis.

Kanskje vi - når vi alene sitter der i alderdommen - tenker at "var det virkelig ingen av de som kom seilende underveis som passet for meg...................."

Lykke til folkens - og senk guarden *s*

Røyk

Siste svar on. 28 feb. 15:08 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym røykfri

Kan ikke dere som styrer med profil-registrering fra Sukker legge inn røyk som et kriterie for å ikke ville ha kontakt?

Er så kjedelig å måtte krysse av alle røyk-profilene med ikke interessert. For alle som røyker er ikke interessante for meg, sånn er det bare!

Kunne ha det som valg: er du interessert i å treffe en røyker?

Det finnes jo: "Er det greit å treffe en partner med barn fra før"

Er det flere som ønsker det sånn?

Nå har jeg vært ute med flere gutter jeg har truffet her på sukker og det er så mange hyggelige, kjekke gutter med de samme interessene som meg. Den beste platform for et kjæresteforhold! Men så stander det på dette med kjemi.

Noen gutter klarer bare ikke å legge fra seg jobbsøke tankegangen. Det er som om de nesten krysser av på et skjema på kvaliteter de ønsker seg når vi treffes, i stedet for å interessere seg for den de møter som person. Noen viser til hele "arbeidserfaringen sin" ved å fortelle i detalj om eksdamer. Når møtestedet som foreslås er en kopp kaffe på et lite sjarmerende sted, ja da blir det ikke mye kjemi igjen.

Derfor...be med dama på et sted som du tror jenter vil like. En koselig kafe, kanskje med lys på bordet. (i tvil? - Spør ei venninne!) Snakk generelt om dine forventninger til et forhold og hva du vil bidra med, uten å gå i detalj på eks-damer. Jenter vil føle seg unike, ikke som én til perle på en snor. Vær mer opptatt av å gjøre stemningen hyggelig og snakk om ting som opptar deg eller spør om ting som opptar henne, enn å drive kryssforhør. Finn gjerne på noe sammen, som man kan snakke om etterpå. Det gir fellesskapsfølelse og skaper god stemning.

Bollemus?

Siste svar on. 28 feb. 01:24 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Bollemusa

Hei alle sammen,
Vi sitter her og har en liten diskusjon... trenger litt hjelp til å finne riktig svar...
Hva er egentlig en bollemus?? Kjennetegn?
På forhånd takk for hjelpen;)

Hei Killercat og venninne!
Tusen takk for at dere "adopterte" meg så vennlig på sukkerfesten. Skikkelig hyggelig gjort, og absolutt et bidrag til at kvelden ble morsom for meg! Hva synes dere ellers om festen? Synes det var litt kjedelig og lite variert musikk.
Ha det fortsatt bra, begge to.
Misty

Gjennom de siste årenes gjennomgang har det dagelige synet på mennesklig seksualitet endret seg.Dette gjør at folk har blitt mer åpne rundt nettopp dette teamaet,og det er ikke lenger et like skjermet tema som tidligere.Denne endringen kom drastisk og har kanskje hatt sterkest virkning blant menn.Det kan faktisk virke slik at menn er de som virkelig er de seksuelt "dyriske", men hvor har kvinnen gjemt seg i alt dette?Er ikke det fremlagt meninger om at kvinnen faktisk bærer en sterkere "dyrisk" følelse enn menn?Og hva tror dere kan være grunnen til at bildet av sekualforskjellen er blitt slik den har blitt i dag?

En ting har jeg lurt på lenge. Hvofor er høye menn nesten alltid sammen med bitte små damer? Selv er jeg en temmelig høy dame, men jeg har aldri hatt sjans hos en høyere mann. Derimot har jeg hatt stor glede av mannfolk som er kortere, men ganske brede og sterke. Hva er grunnen til at disse liker meg, men ikke de lange?

Fake bilder ...

Siste svar fr. 23 feb. 10:16 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Hmmmm32

Når man kommer over en Sukker-profil med fake bilde, og man catcher det fordi bildet er av en amatørmykpornostjerne man kjenner igjen fra nettet, hva gjør man da? :) Vanskelig å ta vedkommende på det uten selv å avsløre seg som en liten gris ... hehe :P

Men til sakens kjerne, er det et stort problem med fake profiler her? Husker fra min tid på Spray at det var en haug med profiler med utfordrende kledde jenter, alle sammen bilder hentet fra nettet. Så utrolig teit og åpenbart lureri at du måtte være rimelig tett for å gå på det. Der var vel årsaken at man kunne ta betalt for å få tilgang til "bildegallerier", men her på Sukker kan det da ikke være noen årsak til å få flere treff? Annet enn kicket ved å få meldinger fra kjærlighetssyke menn og så le av dem eller no' :)

Jeg er helt sikker på at 19 år gamle modelljenter _ikke_ bruker Sukker som sin fremste dating-kanal ... :)

Har da lagt inn en profil her og vimset litt rundt på diverse profiler. Lurer på om det fortsatt er gutta som må ta kontakt for at det skal bli litt action... Hva skriver man egentlig i den første meldingen? Er jo dumt å skrive en hel avhandling hvis jenta overhodet ikke er interessert. Mye bortkastet arbeid for å si det sånn :-) Forventer vel ikke at supersjekkerne skal avsløre hemmelighetene sine men mottar gjerne tips både fra gutta og jentene...

Jeg møtte herforleden en meget hyggelig ung møy,hun var faktisk riktig så fager.Hun bar navnet "Linda".Men hvor ble hun av denne fagre møyen som jeg så riktig riktig ville se igjen,jeg møtte henne med en rose(riktig nok av plast).Der jeg spurte så:Unskyld men hva lukter denne rosen?(om noe som helst=P)Er det noen som kan si ifra om de finner en "Linda" her inne ville jeg være evig takknemlig.(Ah...hvilken solskinshistorie) Er det derimot andre som ønsker og melde sin intressse,må de meget gjerne sende meg et brev her på sukkern.The End!

Hvis du bor utenfor Oslo har du fortsatt muligheten
https://login.gulesider.no/mypage/flow.c?_flowId=reservationFlow