Sukkerforum

jess.. dette er diskutert hundre ganger før..

det som kanskje irriterer meg mest er at jeg faktisk blir irritert over at de bare slutter å svare..

jaja.. en dag detter det nok ei ned i fanget mitt også skal dere se. hurra for sommerferie og jordbærene jeg spiste i dag!

Etter å ha vært på ferie i 14 dager og borte fra nettet ser jeg at det har skjedd masse her inne på forumet.
Det som slår meg er at de positive trådene kun har få svar, mens de som legger inn tråder der de slenger ut provikasjoner/litt på kanten tråder får masse svar.
Vi har tidligere hatt masse positive og morsomme tråder her inne.......................hva med å starte en ny :-)
En som er full av positive tekster, ord, funderinger og tanker.
Det er jo søndag og i morgen er det "endelig mandag" og en helt ny og ren uke står for døren.
Jeg gleder meg til å dra på jobb igjen, brette opp armene og komme tilbake til normalen. For ferien har vært helt fantastisk deilig, og alle batteriene er fulladet helt til toppen.

Her kommer ett søtt lite sitat;
Sommerfuglene teller ikke måneder, men øyeblikk
-og alikevel har de tid nok

Jeg har fått et problem med at noen her inne bruker samme nick som meg. Siden jeg har vært mye på forumet i det siste, så er årsaken neppe det at vedkommende ikke visste at "juni" allerede var i bruk.
Jeg ønsker helst å fortsette å være anonym her inne, uten å måtte bruke profilnicket mitt, er det noe jeg/dere kan gjøre? Og dersom jeg begynner å bruke profilnicket mitt, kan jo denne personen fortsatt fotfølge meg med å da bruke profilnicket mitt... har dere noen retningslinjer for skikk og bruk ang. forumet? Kan vedkommende få en advarsel eller lignende?

Og til dere andre flotte forumianere: tror jeg holder meg vekke fra forumet noen dager fram til denne morroklumpen har fått lekt fra seg, eventuelt at jeg bruker et annet nick så lenge. I hvertfall fram til Sukker svarer meg.
Og dersom jeg bruker et annet nick i disse dagene, så kommer jeg heller ikke til å undertegne med "juni", for det kan jo også lett misbrukes av denne morroklumpen.

Ønsker dere en flott helg :-)

Svargaranti

Siste svar sø. 13 juli 2008 21:09 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym JegUndrer

Er det noe gøy med svargaranti egentlig? Er det ikke bedre å bli avvist enn å få svar bare fordi mottakeren er forpliktet til det? Da vet man hvertfall hvor i landet man ligger? Jeg bare undrer:)
Gutt28

Hei sukker! Sjekk denne :Huggorm har helt tydelig problemer med å holde tråden. Personangrep i alle retninger...

Mange skriver "Vil ikke flytte over avstand! " Hvor lang er det man mener da ?
10 mil, ? 20 mil 50 mil ? Hvor stor er avstand er det dere egentlig kunne tenkt dere å flyttet, for at det ikke blir for lang avstand?

Her kan det sikkert være mange meniger om hva store avstander er ,,

Jeg har vært innom noen sånne kontaktforum som dette her, og har lagt merke til at slike forum har endel beboere, folk som nærmest flytter inn, og åpenbart fører sine liv tett sammenkoblet med kontaktforumet som de bor i... ?

Det gir enslags følelse av sosialt liv, og muligens nye musebiler/brødbiler som ruller inn på tunet hver annen uke, men forumet er vel egentlig i utgangspunktet et surrogat for virkelig liv. Allikevel finnes det knapt bedre sjekkesteder enn slike onlineforum, så det kan dog være en svært fin begynnelse.

Men får jeg ferten av kvinner som nærmest BOR her inne, så tenker jeg mitt ,og har lagt bena på nakken før dette onlineblekket har rukket å bli tørt. Jeg tenker at hun må være litt som meg der, inn for å fikse en partner, og så ut. For meg er det te et sjekkested, ikke en heim, selv om mange har flyttet inn i korridorene her.

Men for all del, til dem som bor her, og som antakelig kommer til å gå igjen her..."- Guds fred i stua!"

Ha en fin dag og god helg!

Er det andre enn meg som synes søkemulighetene her på Sukker er mangelfulle? Jeg mener, vi velger mange alternativer når vi registrerer oss, men på langt nær alle er søkbare, selv om det burde vært en smal sak å gjøre dem det. Jeg tenker for eksempel på hva folk søker. Selv er jeg ute etter noe som kan bli et ordentlig forhold, og derfor er det egentlig ganske uinteressant med folk som er ute etter en venn av motsatt kjønn, en elsker eller en kort flørt. Jeg er også i utgangspunktet skeptisk til folk som velger at de er "ganske opptatt av kropp og trening", og kunne gjerne tenkt meg å luke ut disse.

Så jeg lurer egentlig litt på hvorfor dette ikke er mulig å søke på all den tid en rekke variabler allerede er valgt av brukerne.

AGURKTID.....

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Pickels

Det er sommer og atter tid for 'vomfyll' i alle medier og fora.....

Milliardær Jan Haudemann Andersen er blant dem som er irritert på ensrettingen og meningstyranniet innen spørsmålene om klimaproblemer og global oppvarming. Til VG sier han i dag at det er viktig at noen uttaler seg med et annet syn på klimaspørsmålet akkurat nå.

Men i samme intervju sier han også at menn som triller barnevogn er feminine og at han ikke liker å se det.

Og vips, så fikk Andersen frem sitt poeng om meningstyranni på en utmerket måte. VG samler nemlig inn kommentarer som fordømmer klimaskeptikeren Andersen på det sterkeste. Erik Solheim undrer seg over at Andersen har så lite mellom ørene. Martin Schanche, Børge Ousland, Jan Reinås, Daniel Franck, Lars Bohinen og en rekke andre kjendiser kaster seg på i fordømmelsen av den lite politisk korrekte milliardæren.

Spørsmålet blir da: Har Haudemann Andersen rett når han er kritisk til ensretting og meningstyranni? Klarte han å få frem poenget ved å komme med barnevognuttalelsen?

Sier folk her på forumet sin hjertens mening når vi diskuterer? Eller er vi opptatt av å please andre og ikke støte noen? Blir man lynsjet hvis man presenterer "gale meninger"? Er det greit å si at alt var mye bedre i Rhodesia før? Er det greit å mene at jødene har for stor innflytelse i USA? Er det greit å mene at muslimsk masseinnvandring er en katastrofe for Vesten? Er det greit å være akkurat passe :) fordomsfull? Står det mer respekt av de som innrømmer at de stemmer FRP for å få billigere sprit og bensin enn av dem som bare lirer av seg opplærte papegøyefraser som "Bush er en større fare for verdensfreden enn Iran"?

Hansomspør spør.

Dere har svarene.

Hva kjennetegner et ekte mannfolk?

Jeg synes definitivt at kvinner er mest spennende, men også dette spørsmålet - om mannen - er interessant å få noen synspunkter på.

Her er et morsomt klipp som setter stemningen:

Olding satt fast i myr:
OVERLEVDE TO DØGN
PÅ SNUS OG GJØRME
http://www.youtube.com/watch?v=nNNBUcnOSLc

Er for eksempel dette en skikkelig mann? Eller er mannsidealet endret i retning av tøffelhelt og/eller metroseksualitet? Stemmer det at mannsrollen er i krise?

Jeg mååå bare poste denne, den er for bra til å være sann. Og så er den jammen det. *lol*
Slike gutter det vil gamle Norge ha? Hehe...

Check this out (gammelt nytt, da - sikkert flere som kjenner til)

Øya hvor menn er kjønnsobjekter og Gud er kvinne
Guinea Bissau. På Roxa - en isolert øy i Bijagosøygruppen utenfor Guinea Bissau i Vest-Afrika - er menn til for å behage kvinnen. Her er Gud kvinne, og mannen et kjønnsobjekt. Under tropehet sol, midt i en frodig, fuktig jungel som yrer av liv, lever de innfødte i et samfunn der kvinnen regnes for noe mer enn mannen.

http://www.aftenposten.no/fakta/article458039.ece

*en smule sommer-inspirert reiseklar Amourine lager tråder*

...

Siste svar lø. 12 juli 2008 16:50 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym xxx

er bare jeg som tenker om sex i dag?

Hva er morsomt å gjøre for å få et lite avbrekk i hverdagen? For meg kan det være nok å dra ut og bade en dag det både blåser og regner sidelengs... eller dra ut i skauen og klatre i et tre? (skulle ønske noen kunne foreslå det som en førstedate forresten... har ikke klatret i trær siden jeg var unge)

Hva gjør dere? :-)

Tips til gutta

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Hypnotic

doubleyourdating.com

Kan anbefale å melde seg på gratis emailiste og jevnlig få tilsendt gode tips om sjekking...

Sett at jeg som superbruker skriver noe til en som ikke er det.. vil denne personen kunne lese meldingen og da evt. svare...?

Nu når kveldene er lange og nettene er milde, elsker jeg å være på, og sove på verandaen. Selv om byens maskineri begynner å starte opp i 5 tida, og bruset fra trafikk og industri tiltar sånn at trykket er godt igang i 7-8 tida, er de timene før dét behagelige.

Selv om den friske luften ikke er verdens aller friskeste, spesielt ikke når morgenrushet brer sine blå tåker utover byen, er tilgangen på frisk luft om natta bedre enn inne i huset. Føler meg mye friskere når jeg våkner i 5-6-7 tida.

Ved hjelp av hærens overskuddsmateriale har jeg montert etslags teltopplegg, men det dekker ikke hele verandaen, så i morges var den ene dyna nokså fuktig der regnet hadde kommet til. Var bare å labbe inn i huset og henge den til tørk.

Men jeg foretrekker egentlig vekslingen mellom sol og regn, så det passer meg fint. Og det er ingenting som slår regndråpene som trommer på teltduk, svært beroligende, og så får man litt følelsen av elementene. Den lille stormen som var her om dagen var forfriskende, da var det rrivelig å være under teltet på balkongen, mens vinden rev og slet i det. men det hadde jeg sikret med tau på kryss og tvers, så det gikk fint.

Jeg har også soverom, men bruker det svært lite, for jeg synes det er godt å ha plenty plass rundt seg når man sover, så jeg foretrekker å sove på flatseng mellom maleriene mine. Men best av alt, under åpen himmel... Skikkelig stort soverom sånn.

http://www.youtube.com/watch?v=X66BjQeg3hs&feature=related

Av en eller annen grunn synes jeg handymen er innmari sexy, noen hint om hvor jeg finner sånne her på Sukker?

Jeg har lyst til å slå et slag for ærligheten!

- Du kan tjene voldsomt på den!
- Den kan være/ er undervurdert!
- Den kan være brutal, men det lønner seg i lengden.
- Jeg liker den.

Synspunkter?

Hvordan er det med datingsaktiviteten nå som sommerfølelsen tar oss? Har dere satt inn støtet før sommeren, satser dere fortsatt eller er det mange som tar seg litt sommerferie fra aktiv dating nå som det nærmer seg høysommer?

Registrert at mange gutter har bilder av bilen og motorsykkelen sin. Hvorfor?? Naturbilder er det også mange som har og når man blar igjennom så ser man kun naturbilder og ingen bilder av fyren. Et tips gutter! Vi er mer intereessert i å se bilde av dere enn hvor dere ferierte i fjor, og bilder av en blankpolert motorsykkel er vel heller ikke så veldig interessant for jenter generelt ;-)

Hordan er det mulig at noen setter hjerter på meg når de ikke har vært pålogget på 6 uker? Jeg har ikke hatt aktiv profil i mer enn1 uke!!!

Jeg tok akkurat en test på en nettside hvor man kunne se hvor god man er til å førte... Sånn passe useriøst tidsfordriv, men likevel... Det slo meg at jeg flørter ufattelig lite med nye mennesker i hverdagen. Spørsmålene var av typen: Du er på en bar og kjekk mann spør deg om du vet hvor toalettene er. Hva gjør du; Du smiler og peker i riktig retning.. eller: Du tar ham i hånden og sier: Følg meg, jeg var akkurat på vei dit jeg også....

Lite jeg ville gjort det første, da... Jeg hadde ikke engang kommet på tanken om å følge noen til toalettene hvis jeg ikke måtte veldig selv... hehe... Måtte tenke litt på George i Seinfeld den gangen han ikke ble med opp på kaffe etter daten fordi han ikke drakk kaffe... Haha. Er vel en elendig flørter, da... Får skjerpe meg! Er dere andre gode flørtere?

Litt eldre åpnet denne tråden, men vi i Sukker.no har XXX'et ut et par konkurrenters navn :). Her er trådene:

Jeg har vært innom litt av hvert av datingtjenester og har kommet til en slags erkjennelse jeg vil dele. Det er dette med forum eller ikke.
For litt over et år siden var jeg med på XXXX og de hadde et forum som det ble en del skriverier på. Det som var litt sprøtt var at det sto så utrolig mye kritikk av tjenesten der. Skikkelig dårlig reklame for å si det sånn. Hva skjedde? Jo de fjernet forumet.
Når jeg nå etterhvert har dannet meg et bilde av hva som er dårlig og bra så ser jeg at dette med forum er en god indikasjon på om tjenesten er god eller dårlig, og om den leverer i forhold til hva man betaler. For meg er sukker helt overlegen og jeg tror at et bra forum er beste indikasjon på det. Noen som har andre indikatorer?

--------------------------------------------------------------------------------

(Skjult ID med pseudonym Kari) 16:05-9/7
qXXX - greit det, men en vet ikke hvem som har medlemskap eller ikke, en sender melding men vet ikke om den blir lest eller kan besvares, de faste chatterene som er 35-60 har sosiale kvelder på østlandet
mXXX - mange folk, ser ikke hvem som har medlemskap, svært liten respons på folk
sukker - meget bra med folk, ser medlemskapene, mange arrangementer, chat, diskusjon, har absolutt alt ;-)

På dater'n

Siste svar on. 9 juli 2008 22:13 (36 svar)
Skjult ID med pseudonym Saraklok

Jeg er en traver på nettet om en kan si det på den måten. Har hatt noen forhold i mellom, pause og nå tilbake til nettsjekking. Første gang på nett i -04, kjæreste i -05, tilbake i -06, type i 4 måneder. Pause til 2008...

Så prata med en fyr noen måneder...møtt han...funnet ut at det ble litt krasj med tanke på at han er barnløs og jeg har barn.
Poenget mitt er...Det er en fyr jeg har dølyst å møte. Han er knallfin med god utrståling, har barn, virker jordnær.
MEN det går hurra-meg-rundt i hodet mitt snart. Er så mange å snakke med, møte!

Er det ingen andre som lider av forvirringssyndromet her inne? Jeg vil bare ha EN ENKEL MANN! Han er snill, god, handy (;)), har gjerne barn, ser etter det indre fremfor det ytre (orker ikke mer "du er så sexy fraser"). Hvor er du MANNEN I MITT LIV??

Vil gjerne oppleve den store kjærligheten igjen med den rette da... Noen tips??

Det går sterke rykter i kjøtt og musikkbransjen om at man får mye treff i profilen sin hvis man bruker forumet.
Noen som kan bekrefte eller avbekrefte dette fenomenet? :)

hehe...håper ikke at folk legger merke til at dette er nok ett sleipt triks for å markedsføre min egen profil. :)

Får man en mail når det nærmer seg at du har vært bruker i 3 eller 6 mnd? husker ikke hvor lenge jeg betalte for å være superbruker? vet ikke når abbonementet går ut. noen som vet noe om dette?

Hei alle forum lesere/skrivere, tenkte jeg bare skulle pøse med litt kommentar her :)
Vel, fint sukker sted er dette definitivt, men jeg må si at de kvinnene jeg til nå har prøvd å kontakte har vært veldig avvisende. Er jo litt frustrerende da må jeg si. Var jo en jeg synes var veldig søt, og jeg ble superbruker primært for å ta kontakt med henne. Skrev en høflig hilse mail til henne. Hun var tydeligvis ikke interessert, men jeg fikk ikke en avslagsmail tilbake en gang, i tillegg fjernet hun profilbildet sitt også. Håper det ikke var pga. meg da, men man føler seg ikke akkurat veldig godt når sånt skjer. Men selvfølgelig, å få utbrudd og sende sinte mail tilbake pga slik er etter min mening tull og tøys, slik jeg har lest om det her på forumet. Jeg mener ihvertfall at man bør sende avslagsmail tilbake istedenfor å være helt stille, krever jo bare 2 klikk egentlig. Ja ja, sånt er livet, man må bare prøve videre. Ville bare gi min kommentar, men foretrekker å holde meg anonym da. Føler det er litt flaut å vise meg selv i akkurat denne mailen :)

Synd det ikke er "polls", her, men lurer litt på dette.

1) Gjennom studier/skole
2) Jobben
3) Gjennom bekjente
4) Tilfeldig på gata/andre steder
5) På byen
6) På nettet

Personlig, tror jeg det er ganske mange gjennom studier og gjennom bekjente. Men jeg vet ikke, personlig har jeg aldri hatt noen kjæreste, men den ene gangen jeg ble forelska var på på skole.

Jeg ser at mange har krysset av for mange interesser. Selv får jeg kun lov av Sukker til å krysse av fem - hva har jeg gjort galt? :-)

Av en eller annen grunn synes jeg kvinner som liker husarbeid er innmari sexy, noen hint om hvor jeg finner sånne her på Sukker?

Barn?

Siste svar ti. 8 juli 2008 22:48 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym snax

Dette har sikkert vært oppe her før, men hvor lenge skal man produsere barn? Synes det begynner å bli litt sent etter 40 jeg men...

Jeg har ferie, det er bra vær, og lekebilen er straks friskmeldt! Er det flere ferieblide og andre glade folk her? Mangler bare en ferieforelskelse nå :)

Heia

Ingen svar
(kvinne 61 år fra Nordland) Privat melding

Er det noen oppe så sent...

Skjønner ikke hvorfor hun ikke returnerte telefonbeskjeden......

http://www.holytaco.com/2008/06/27/the-douchiest-phone-message-in-history/

Regndråpen

som faller ned på mitt bare ansikt

spør ikke

Den bare kommer.

Tar meg,

uten lov

Slik jeg selv tar.

Likevel,

renner den bort

mellom hendende mine.

Regndråpen min.

Når man fyller ut relasjonsprofilen (eller hva det nå heter, alle spørsmålene iallefall), så sier man om man synes det er viktig eller mindre vikitg osv

Hvis vi tar feks varighet på forhold, jeg setter en 9, og svært viktig. Betyr det at det er svært viktig for MEG, eller at det er svært viktig at han har svart det samme...?

Noen som tør å avsløre hvilke (sovende) drømmer man har? Jeg drømte at jeg måtte ned en elv på en bademadrass for å rekke bussen i natt...

Jeg som mange andre her inne synes det begynner å bli litt plagsomt når en sender ut kanskje 50 brev og får svar på bare 1-2 av dem.

Bak skjermen sitter det egentlig en drømmegutt, som de aller fleste jei "real life" liker og synes er en kjempekar.
En som vet hva han står for og kan gi så utrolig mye til rette jenta.

Min grunn til internett "dating" er først og fremst muligheten til å kanskje finne ei like ordentlig jente som meg selv, siden jeg ikke liker jenter som drikker seg sørpe kanon på byen og som opptrer "billig"...

Vel, skal man sjekke jenter på byen- så trenger det ikke ta så mye lengre enn 1 time før du "har henne"
Spille dette berømte "spillet" alle her inne prater om... Å være "Alfa Hannen" som jenta ikke tror hun kommer til å få og dermed får hun lyst på deg. Spille litt overfladisk og flørte og ikke virke FOR interessang i henne...
Jenter vil ja ha det de tror de ikke kan få...

Jeg vil ha ei jente man ikke trenger å spille med for å få, vil ha ei på samme plan som meg- som det går an å prate normalt med...

MEN, i de fleste profilene så søker jo jentene etter en: snill, ærlig, omtenksom gutt som kan få dem til å le...

MEN når denne gutten som de beskriver endelig sender dem et brev, så vil de ikke prate med deg??

Hva er greia?? :)

Jenter får en jo på byen om man spiller dette "spillet", men da er en jo ikke så snill og ærlig som den gutten de beskriver i profilen sin...
Det virker som om du nesten blir tvunget til å spille badass for å komme i kontakt med dere jenter...

Noen som har en forklaring? :) hehe

Akkurat som at kan huke av for å kun søke etter de som har bilde i profilen sin, så ønsker jeg å ha mulighet til kun å søke etter de som har fyllt ut profil-teksten sin. Det er utrolig mange som ikke har fyllt ut denne. Og dette gjelder ikke kun for dem som har en ny profil, mange går faktisk uker og måneder uten å fylle inn denne. Jeg kan godt skrive til en jente som ikke har bilde i profilen sin, så lenge resten av profilen er interessant. Men å skrive til en som kun har bilde, men ingen beskrivelse, er helt uaktuelt. Hva skal jeg skrive da? 'Hei, du er pen og derfor har jeg lyst til å ha kontakt med deg' ...? Nei, la meg få muligheten til å luke bort de som ikke gidder å skrive en profil-tekst.

Jeg for min del synes at sukker byr på vanvittig mange flotte damer med kunnskap og sunne interesser:-) Lær av meg gutter, jeg trenger faktisk ikke bilde engang, likevel drar jeg damer som bare det:-)) (bør leser med en solid undertone med ironi)

Det er mye frustrasjon ute og går nå i sommervarmen.

Allt er liksom andres feil når man ikke får seg kjæreste.
Feil når man ikke svarer, feil når daten ikke blir som forventet osv.

Til og med sukker.no får så øra flagrer.
Det er da ikke deres feil at vi er single.
De prøver da bare å hjelpe oss.

Slapp av og kos dere. Kjæresten dukker opp når dere minst aner det.
Det er mange single der ute.

Alle som ser ut som kjærester er ikke det.
Noen er elskerinner, andre er veeeeeldig gode venner.

God varm sommer hilsen fra en som leier jente uten å være kjæreste.

Jeg har forklaringen.. Dere har rett og slett en kjip profil, eller sendt en kjip mail.

Selv har jeg flere aktuelle damer jeg skriver med for tiden, to av de har jeg møtt i det virkelige liv, ei har jeg planlagt å møte, mens ei vet jeg ikke om jeg er interessert i å møte..

Det har vært enkelte ganger jeg har sendt mail uten å gidde å legge arbeid i den, da blir det sjelden svar.. Men de gangene jeg setter meg ned og bruker litt tid på å skrive ut fra hva jeg tror hun er ute etter.. Da blir det svar, og stort sett positivt.

Altså.. Sett dere ned en dag dere har god tid, og skriv en fornuftig, gjennomtenkt mail.. Ta tak i den andres interessert, og få frem alt dere måtte ha av ting felles.. Da blir det større sannsynlighet for å få svar.

Om dere i tillegg finner et ok bilde å legge ut, gjerne et bilde tatt i forbindelse med en av dine store interesser mener jeg dette også skal hjelpe. Selv har jeg et bilde som viser meg i en situasjon jeg virkelig trives i.

Så, legg ned litt arbeid i det, og gå på med friskt mot!

søt fyr setter hjerte på meg. jeg sender en mail. søt fyr er inne på min side igjen. søt fyr leser ikke mailen.
hjertet er fortsatt der.

hva skjer?

Hei, er det noen som vet om det er mulig å få det bildet som ble tatt av oss selv på singelfesten?

siden vi er i den poetiske hjørne, her har jeg en liten bidrag:

Jeg lever mitt liv i en evig rus
tåken ligger tett, alt er så difuss
’’one night dance’’ er det alt jeg får?
hva var det du het nå igjen?…
..du som ved min side står.

Fyller glasset igjen… jeg trenger mer alkohol
Åh Lord, jeg savner henne mer for hver dag som går
lurer på hva hun gjør, savner hun meg , tenker på oss?
nei…. det er nok over, tårene triller, får ikke stoppe…
…det er som en foss

Fant et bilde av deg når jeg ryddet her om dagen
det minnet meg på det som…. vi to engang hadde
hva var det som gikk feil…. elsket jeg deg ikke så det holdt?
glemte jeg å kysse deg, klemme deg, si det til deg…
…. fyller glasset igjen.. hei på deg min venn…
………alkohol!!

Hvorfor er det sånn at man kan kalle sine jentevenner Girlfriend, men man kan ikke kalle sine guttevenner Boyfriend for at det blir mistolket.

e som stegan man tar fra vannkanten
dæ kan finnes grope på grunt vann
som gjør at man tar stegan telbake tel strana
eller man vælg å vasse videre
Vanne bi dypar
valge harare
skal man lægge på svøm
sjanse
eller bi redselen før å synke før stærk
nån gånga e strømmen vanskelig å takle
andre gånga kan man flyte mæ vanne og skyan
la bølgan omkranse deg
vanne kan være så varmt
men og så kaldt
Valgan man tar e avhengig av
de sjansan man e villig tel å ta
om man tørr å flyte - lære og svømme igjæn