Sukkerforum

Lurte på om noen hadde lyst til å møtes for en aldri så liten mini sukkersammenkomst.
Kunne vært så kos, er så mange skikkelig flotte og i spennende mennesker her...damer som menn.
Hva med den 7 eller 8 desember?Til damene: vet at hingsten kommer ...så dersom dere lurer.....så kom.
Hadde også vært fint om noen kunne komme med evt forslag til sted.....i Oslo området(ja heng meg nå...dere i utkantstrøk...bor selv litt fra Oslo man tar gjerne en tur til Tigerstaden)
Bindene påmelding...he he he

E det ingen sporty jenter frå nordvestlandet ( Sogn og fjordane og Møre og Romsdal) som har både Extremsport og friluftsliv som intresser????

Her snakkes det opp og ned om sex ......men hvor har det blitt av kjærligheten , lidenskapen og de gode følelsene for hverandre ?

Synes diskusjonerne har blitt litt før alvorlige nu, så jag bestemte meg før å "tulle til det" litt :

Vad er likheten mellom en fotballkamp og forumet her på Sukker.no ?

Svar : Alle på tribunen er eksperter og vet/kan mye mer en spillerne, trenerne (og ikke minst dommern) ! :-)

Synes det er morsomt og lese alle fine svar på di "typiske" spørsmålen her inne :

- Hvorfor skriver ingen til meg ?
- Hvorfor svarer ingen på mine brev ?
- Vad er det før fel på profilen min ?
- Hur skal jag tolke signalerne etter første daten ?
- Hvis hun sir ditt og han sir datt, vad betyr det egentligen ?
- e.t.c ...

Virker som di fleste aktive medlemmer har 100% koll på dette med dating ! både på nettet og IRL !

Mitt spørsmål er då (som ventet...) :

Hvorfør er ni egentligen her ?

He he ...

NB : Dette inlegget skall IKKE tas på allvor ...

Det er relativt opplagt at brukere på sukker er her av ulike årsaker. I dette innlegget er jeg mest opptatt av hvordan folk betrakter forhold ulikt.

Jeg vil påstå at mye av dynamikken rundt parforhold og dating er lagt opp etter markedsprinsipper. Mye er basert på kortsiktighet. Man dater kanskje et titalls mennesker, smaker og tester produktet og vurderer om man vil kjøpe eller ikke. Til tross for at mange er relativt grundige i seleksjonsprosessen flytter mange raskt sammen til tross for at man kanskje ikke har så godt grunnlag for å vite så mye om hverandre. Etter en tid er ikke partneren tilfredsstillende nok og forholdet tar slutt. Mitt generelle inntrykk er at dynamikken rundt parforhold er preget av kortsiktighet, usikkerhet, lav grad av tillit mellom partene (hvor lenge vil dette var) og hva som kan kalles en "holde døra åpen for andre"(kanskje det finnes noen bedre?) tilnærming til parforhold. Som et resultat har vi fått en økning i utroskap og til tross for at folk generelt ikke aksepterer dette er det kanskje blitt noe vi har lært oss å leve med. Er dere enige i dette eller det bare mine betraktninger?

Grunnen til at jeg spør er at jeg er interessert i finne ut hvor mange som har litt mer "gammeldagse" romantiske tilnærminger til den store kjærligheten og det livslange samlivet. Et klart ønske og ideal om å finne en person som man satser på hele livet og der man er villig til å "brenne broene" bak seg og satse på den ene og ikke vurdere andre som et alternativ dersom ikke helt spesielle ting inntreffer (utroskap, misbruk, grov forsømmelse etc). Helt ærlig, hvordan tenker dere rundt dette?

La meg understreke at det ikke er meningen å moralisere over dette. Folk velger ulike liv og noe passer for noen og noe annet for andre. Jeg er bare ute etter å finne ut hvem som tydelig har litt "gammeldagse" idealer til parforhold.

Hovedsaklig til hankjønn:
Hvis en kvinne blir med en mann hjem, de har deilig sex, han spør om nummeret dagen etter, ringer kvinnen med det samme for at hun skal få nummeret, følger til bussen, begynner å fortelle noe men sier "det kan vi snakke om neste gang", melder på kvelden, hun svarer med nytt spørsmål, han svarer kort uten flere spørsmål. Ingenting mer skjer.
Skal hun da tro at han kan være interessert, og tørre å spørre om å møtes/bli kjent? Det hører med til historien at hun liker han, synes han er interessant og vil gjerne bli bedre kjent.
Han skal reise bort for en stund et par dager senere og er ikke tilbake før etter ca. 3 uker.
Eller et dette et tilfelle av "han er ikke interessert"?

Nå vil jeg gjerne ha en ærlig tilbakemelding her. Hva er det som er gærent med profilen min? Jeg har hørt at det er mange menn som opplever at de aldri får svar på mailer, men fra jente-hold har jeg latt meg fortelle at de fleste opplever det motsatte: så stor pågang at de ikke orker å svare alle. Det er altså ikke tilfelle med meg. Tvert imot. Nå vet jeg godt at jeg ikke akkurat er noe fruktfat, men så ille ser jeg da ikke ut likevel?

Med ujevne mellomrom forsøker jeg å maile noen jeg finner interessante - og bare så det er sagt: Jeg pleier å styre unna de smellvakre. Jeg kjenner da min besøkelsestid og prøver å være en smule realistisk. Men uansett hvem jeg mailer så skjer ett av to: I de fleste tilfellene får jeg ikke svar i det hele tatt. (Og ja - jeg følger med på "siste besøkende". Jeg ser at de har vært innom og kikket på meg.) I noen få tilfeller får jeg svar, men da med innhold: Beklager, men nei takk. Noen begrunner dette med at de akkurat har truffet en dame som er såpass interessant at de vil forfølge dette videre. Det pussige er at disse profilene blir stående uforandret - gjerne i uke etter uke - uten noen som helst form for "oppdatering" på at de muligens har truffet kvinnen i sitt liv.

Jeg kan ikke begripe at det skal være så fordømt vanskelig å få napp. Jeg vil ha kjæreste! Alt jeg ber om er en noenlunde oppegående fyr med sunne interesser som bor innen rimelig avstand fra meg selv. (Med "oppegående" mener jeg en som blant annet kan stave.) Er det slik at majoriteten av brukere her inne har dannet seg et bilde av en kjæreste med utseende som en supermodell, og at alle vi andre blir veiet og funnet for lette?

Hva er fordelen og/eller ulempen ved det å være singel?

Fordel: Størra plass i senga.....who am I kiding....dette er jo en ulempe....ingen å føle nærhet til....

Værsegod neste!

Nyttårsaften!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Pippi

Kjære sukker.no

Hva skjer med gruppetransporten på nyttårsaften!

- Jeg bor i Oslo, har lyst å melde meg, på men lurer veldig på om det er 100% sikkert blir arrangert hjemkjøring av deltagerene denne kvelden?

Hei dere,
kunne være interessant å høre om det finnes noen i den kategorien her som kunne tenke seg at vi organiserte et treff? Tenker meg ikke for mange, men et uformelt, trivelig treff med voksne mennesker, f. eks fra 45.... Tenker meg en målgruppe som har orden på livet og et seriøst ønske om å treffe nye venner?

Gi meg i såfall et vink!

Hvorfor setter svært mange menn inn bilder her av huset sitt, bilen, motorsykkelen, båten, bikkja, eller seg selv i sykkelhjelm eller fullt slalomutstyr etc? Er det bare meg som synes dette er merkelig? Jeg er ikke interessert i hva slags bil, båt- eller andre materielle ting han eier, heller ikke hva slags slalomutsyr han bruker. Hva med et bilde som viser ham selv? Mener menn at det er det vi kvinner er ute etter, eller er det det vi kvinner virkelig er ute etter......? Noen synspunkter?

http://www.youtube.com/watch?v=ANTDkfkoBaI

http://www.youtube.com/watch?v=QqSmO4IYlPU

Hvorfor?

Siste svar lø. 8 des. 2007 12:43 (56 svar)
Skjult ID med pseudonym Anonym man

Hvorfor er kvinner enten slanke eller snille?

tykk og snill, - tynn og kjip - skjønner?

Hvorfor?

Kan ikke si annet enn at jeg synes profilen min, med så mange bilder av meg selv bør skape et positiv inntrykk.
Men det virker som om den tydeligvis ikke faller i smak hos jentene..
Jeg spør derfor, både gutter og jenter her inne, er det noe galt med den ?

Bare lurer, da jeg har sendt 20 brev til forskjellige jenter, og ikke fått en eneste respons tilbake, er det vanlig her inne ? Har heller ikke fått en eneste melding fra noen av de X antall damer som har vært inne på profilen min, tørr ikke damene å ta initiativ her inne eller ?

Kan ikke skjønne at jeg ser så lite tiltrekkende ut ,da jeg har godt nok draget på damene IRL, og får ofte høre at jeg er en kjekk mann :)
Utleverer jeg meg for lite i profilen, er profilen kjedelig, ser jeg kjedelig ut, for sporty ?
Skremmer man jenter med å si at man liker friluftsliv, er det ensbetydende med at man er en kjedelig person ?
(Info om at jeg liker friluftsliv og bilder av hunden min har jeg fjernet i håp om bedre respons)

Eller er det slik at dagens jenter heller vil ha Brad Pitt, enn Bruce Willis ?

Fikk endelig et frierbrev i postkassa!

Mottatt fra challene: 07/12/2007 kl 10:30
Hello,i was happy when i when through your profile and have a nice feeling when i saw your pics but the distance is making me feel disturbed.i wish to know you better maybe you can convince me.thanks
Challene

Ta gjerne en titt på bildene mine så skjønner dere at hun fikk varme følelser.
Pass dere! Det kan hende dere også!

Hvor er alle de søte damene som skryter at de er online i kveld...................?
med 50 % damer i alle styrer bør de stille opp her .........!
jeg starter : er du så deilig at du rett å slett må holde deg hjemme i kveld ...?

Siste 5 dager er det startet 37 tråder med tilsammen over 1000 svar! I tillegg er det i samme periode også skrevet noen hundre innlegg på gamle og populære tråder. Hyggelig å se at det er så mange som har noe på hjertet :)

hår på leggan.!

Ingen svar
(mann 60 år fra Buskerud) Privat melding

Eg tykjer du ska vara glad det er nokon hår att ....!

gråe hår.!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym v8iril

hei du..!
eg er ein fjellgeit på 76år som har fått gråe hår på leggan,er eg mindre seksy då..?

kjip

Ingen svar
Skjult ID

ekkè tynn å kjip okà.....?

Lurer på når den gemene hop har sin første "virkelige" date, etter all chattinga på sukker?

På forhånd takk:)

Håndballjentene er bare såååå flinke og dyktige....Hvem tror vi vinner hele mesterskapet....

Har blitt invitert i år også....men vet ikke om jeg gidder feire jul med eksen og barna. Ja da......alt for barna veit dere!!!!! Ble lei av å spise kameler i ekteskapet, så hvorfor fremstå så j...velykket skilt akurat denne dagen? Å gi barna falske forhåpninger om at mamma og pappa kan bli sammen igjen taler MOT felles julesamvær slik jeg ser det.
Det hører også med til virkeligheten at jeg og eksen overhode ikke har noe godt samarbeid om barna ellers i året. Vil gjerne høre fra dere som ikke er så "velykket skilt...."

Ikkje mange innlegg her på forum blir skrivne på nynorsk. Eg trur kanskje det er fleire nynorskbrukarar enn meg her inne, men flest er jo sjølvsagt de frå det sentrale østland, og dermed er det bokmålet som rår. Og det er heilt i orden, eg er ingen ihuga måldame - som mange av dykk jo vil ha registrert... :))) Men nynorsk ligg jo mykje nærare talespråket mitt enn bokmål gjer, og eg er av dei som har eit varmt og nokså bevisst forhold til dialekta mi, i den forstand at eg vore budd så lenge borte at den på eit tidspunkt var temmeleg utvatna, og difor er eg påpasselig med å prøve å halde på det eg har , eller har funne tilbake til. Likevel har eg altså valt å bruke bokmål i profilteksten min, og skriv alltid på bokmål når eg skriv på forum. Eg trur nemlig ein blir oppfatta annleis som nynorskbrukar enn som bokmålbrukar, og difor stiller eg no følgande spørsmål: Korleis blir eg oppfatta no når eg skriv nynorsk? Er eg, eller ser de for dykk, den same vita som når eg skriv her inne på bokmål? Eller vert eg liksom litt traustare og meir sidrompa ut frå bilda som språket mitt gjev dykk?? Er veldig spent på svar og innspel her! :))))

...på en lørdag?
- Hvor er det single, likesinnede (jaja - fra Oslo, selvsagt...)
- Ender som regel på Palace Grill selv....

Glede: Byttet fra tog og bus til bil i dag og det var kjempe deiligt. Dyrt, men deiligt. Blir dobbelt så dyrt, men med en ekstra 30-45 mins fritid om dagen, tror jeg det alene vil være verd det. Det vil sikkert også nedsette sykefraværet når man slipper å sitte opp og ned av halvsyke mennesker og å stå og vente en halv time i -15 på tog/bus i vanlig NSB/SL-stil. Ikke kan togene kjøre når snøen kommer og ikke kan de kjøre på sommeren når skinnerne blir for varme...

Bonus glede: Som den samfunnsengasjerte personen jeg er, gleder jeg meg over å hjelpe til at vi kan få et litt bedre klima her oppe i det kolde nord :-)

Det virker som om alle kjenner en som har fått kjæreste på sukker. Jeg kjenner flere og nå syns jeg det er min tur snart.. Er det flere som har det sånn eller er det bare de jeg kjenner som er heldige?

Som forholdvis ny her på sukker så tenkte jeg det var på tide å presentere seg.
Skal man få noen bekjente her så må en jo vise seg frem :-)
Har brukt den første tiden til å se litt på hva som skjer her inne. Skjønner at det er på diskusjonsforumet hvor det er mest
aktivitet.
Savner litt en åpen chat her på sukker, men vet samtidig at det har lett for å bli de samme som er synlige uansett på en slik chat.

Er litt usikker på hvor mange medlemmer det egentlig er her inne på sukker, virker kanskje som det ikke kommer så mange nye
medlemmer her.
Har prøvd meg på brev til noen få hittil uten at det har blitt noe mer ut av det, men har god tid. :-)
Er ganske tøft å bli dømt etter det lille en får beskrevet inne på profilen sin, tror nok det er lettere å overbevise IRL.
Så en får håpe på at noen tar sjansen etterhvert. (Med andre ord, ikke la dere skremme av det skrevne.....)

Har dere noen erfaringer med sukker festene som arrangeres, er dette noe å satse på for å bli kjent? Eller blir det som
hvilken som helst kveld på byen?

Skal i hvert fall prøve å delta litt her inne, så vi snakkes sikkert mer siden!

IRL

Siste svar on. 5 des. 2007 22:13 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym onlyme

Da jeg startet med nettdating for en stund siden. Syntest jeg det var spennende å sitte å chatte i timesvis med jenter på mail eller på msn, men nå begynner jeg å bli lei. Føler liksom man går igjennom det samme hver gang. Spør om hva man jobber med prøver å finne på vittige ting å skrive for å bryte isen. Nå er jeg nesten aldri inne på msn lenger og prøver bare halvhjertet å holde mailsamtaler ved live for jeg vet at det er slett ikke sikkert jeg får treffe henne IRL og jeg vet at man plutselig kan bryte komunikasjonen av ulike grunner. Når jeg møter noen IRL så føler jeg det er lettere å gi av meg selv. Men det er ikke alltid det går bra da heller. Enten liker ikke jeg henne "på den måten" eller så er det omvendt. Eller så er det en felles mangel på kjemi. For målet må jo være å møte noen som liker deg like godt som du liker henne, og det er det faktisk ikke så mange ganger skjer. Som man virkelig er på bølgelengde med, som har samme humor og som tenker i samme baner. Har vel bare opplevd det 3-4 ganger i livet hvor det har klaffet virkelig bra for begge. For kjemi er noe man selv legger tilrette for automatisk når man liker noen. Så derfor tror jeg tror det beste er å treffe flest mulig IRL for å teste ut denne felles kjemien. Altså treff-vegring synes jeg er dumt selv om det kan virke slitsomt å treffe så mange på den måten. Å vente i evigheter foran skjermen på at den rette mailen skal dette ned i mailboksen kommer man iallefall ikke langt med

Lurte bare på en ting jeg.... Har vært her inne snart en måned. Har sendt i veien noen mailer til gutter som jeg har syntes ser både kjekke og oppegående ut. Er det for mye forlangt å få et svar/ evt beskjed om at man ikke er av interesse? Trodde det handlet om vanlig høflighet jeg? Når man skryter av seg selv i profilen og gir seg selv æren av å inneha mange gode kvaliteter, så bør man stå for det også....! Selv så svarer jeg uansett om jeg liker vedkommende eller ikke, for det fortjener folk. Ønsker alle ei god førjulstid, med mange svar, BÅDE negative og positive!

Sjekking

Siste svar on. 5 des. 2007 19:10 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym onlyme

Leste dette et sted om jenter og sjekking :)

"Jenter flest kan to sjekketriks. Det ene er å sitte og se deilig ut. Her finnes det mange varianter, f.eks stå og se deilig ut, gå og se deilig ut, danse og se deilig ut, etc"

Hvordan sjekker du?

Hei

Når jeg var ny på sukker for 1 1/2 år siden var jeg på en del dater. Siden den tid har jeg hatt mye mindre aktivitet og tidvis totalt fravær. Det siste skyldes også et par tilløp til kjærestetilværelse. Nå er jeg oppe i en datingfrekvens på en pr. 3mnd. og tendensen er nedadgående. Jeg ligger med andre ord godt ann til å forbli singel ganske lenge:)

Nå har jeg det sånn at jeg først og fremst er på forumet også kanskje jeg sjekker om jeg har hatt besøk før jeg logger ut. Må spørre meg selv om høy aktivitet her på forumet er tegn på resignasjon i forhold til dating. Andre som opplever det på samme måte

Jeg ble så inspirert nå i kveld...hva om vi deler litt linker til musikk vi synes er bra, bra videoer osv...? :)
& kanskje en annen link med morsomme linker? Da ser man jo litt humoren også (som om man ikke gjør det allikevel...) ;p
Er dette noe som er blitt gjort her før?
Vel, starter med Lamb sin sang Gabriel...passer i grunn her på sukker... :)
Nyyydelig sang (og video) *smelt*...og fin nå i kvelden.
http://www.youtube.com/watch?v=XEUWFvT16f8&feature=related

Jeg er glad i klassisk musikk, men cd hyllen min bugner ikke akkurat over av cd `er av dette slaget. Det har jeg tenkt å gjøre noe med.
Er det noen som kan tenke seg å komme med sin favoritt, og gjerne si litt om hvorfor akkurat den er favoritt?

Kan begynne selv: En av mine favoritter er "Dôme èpais le jasmin" en duett fra opraen Lakmè skrevet av Leo Delides.
Litt sårt, og svært vakkert. Har oppdaget at når jeg har hørt denne kjenner jeg ro og glede. Får renset ut "gruffet", skulderene har lagt seg pent på plass og jeg er klar til nye utfordrende oppgaver. Men fremfor alt dette er vakker å høre på Mmmmmmm :)

Jeg følte at jeg ville sende inn noen ord her. Jeg bruker å skrive rett fra hjertet. Jeg skriver akkurat slik jeg føler det. Jeg har vært en stund medlem på Sukker, men aldri funnet noen. Jeg har skrevet med noen, men aldri fått anledning til å møte noen. Jeg prøver å tenke positivt, men ikke lett. Nå er det slik da at det er ingen som har sagt at livet er lett. Jeg sitter her ved min data og leter og leter etter dte jeg håper å finne, den som vil bli min bestevenn og altså jeg ser etter det perfekte forhold. Et forhold der sinne og krangler ikke eksisterer. Finner jeg det noen gang. Finner jeg noen gang drømme prinsessen. Prinsessen jeg hele tiden har i mine drømmer. Er det en illusjon eller eksisterer hun ett eller annet sted der ute.

Vil du værra me mæ hjem i natt?
Skal vi sov i samme seng i natt?
æ kain gi dæ alt du træng i natt, hvis du tør!!


:-))))))))))))))))

Treff-vegring

Siste svar ti. 4 des. 2007 21:35 (77 svar)
Skjult ID med pseudonym visdegfram

Den senere tid har jeg følt meg rammet av en slags treff-vegring. Og jeg tror jeg vet hvorfor. Jeg vet ikke nok om de jeg skriver med. Nei, det hjelper ikke om jeg får hele CV'en. Det hjelper heller ikke med en ny mail med: I dag har jeg handlet julegaver, hva har du gjort? Interessen og nysgjerrigheten ikke er tent. Har vel vært på 10 dater som alle bare har blitt med den ene gangen (og hvor det har vært greit fra begges side). Jeg begynner å bli lei dater blottet for gnist og humor og som er glemt dagen etter. Det tar litt tid og krefter i en hektisk hverdag hvor barnevakt må skaffes osv. Lærerikt, men det holder nå.

Jeg skriver med flere. Svarer høflig så godt jeg kan, gir de fleste en sjanse til å vise seg fram i meldinger. Men det er så lite å hente. Jeg får ikke noe "inntrykk" av disse personene (utover at de virker hyggelige). Jeg får ikke taket på dem, jeg ser ikke noe humor. Jeg begynner snart å lure på om humor er en sjelden egenskap....?

De færreste er ute etter brevvenner her, så jeg skjønner godt at de etter noen mailer spør om vi skal treffes. Men jeg vegrer. Sier nei, og grunnen er bare at de ikke har maktet å vise seg fram.

Noen flere som har det sånn, eller har tips til hvordan man kan lure frem humor og en personlighet uten å møtes?

Hehehehe, plutselig er det jenter i sidebanneren! :)

Vi har i dag lagt til nye funksjoner som kan fylles ut under min profil:

1) Hurtigfakta (Yrke, språk++)

2) Flere kategorier under TV og underholdning man liker

3) Flere valgmuligheter under underholdning og interesser

4) Hvilke dyr man har i tillegg til dem man liker som var tidligere

5) Bildet av avsender vises i innmeldingene dine

6) Designendringer på profiler som åpnes

Vi har tent første lys! Og skal på fyrverkerikurs i morgen. Det er over 200 påmeldte til nyttårsaften! :)

Sløver nå med Hjemme alene, en klar favoritt! ;D

Jeg er 198 cm og har ført opp at det er "mindre viktig" at partner matcher meg høydemessig.

Om jeg legger meg inn som 10 cm kortere, altså 188 cm, opplever jeg eksempelvis likevel at;
1) matchtallet mitt til en jente på 167 cm øker fra 93 til 96 og
2) matchtallet mitt til en jente på 171 cm øker fra 93 til 95

Spørsmål til dere jenter her inne som er under 175 cm høye:

1a) Ville jeg vært så mye mer attraktiv om jeg var 10 cm lavere at det fortjener henholdsvis 3 og 2 matchtall, eller;
1b) er det kartet som her ikke samsvarer med terrenget?

2) Fortjener "høydemessig avvik" fordi mannen er for mye høyere en kvinnen, like stort fratrekk i matchtall pr centimeter som høydemessig avvik i motsatt retning?

Mens vi høye menn på byen nyter godene av å bli lagt merke til, opplever vi her inne ikke å nå opp på jentenes matchlister fordi høyeforskjellen i følge sukker blir for stor. Jeg opplever i den virkelige verden å ha rimelig bra draget, ikke bare på jenter på 180 cm, men også på jenter som er 170 cm. Har derfor mistanke om at vi høye menn ikke får det matchtallet vi fortjener med gjennomsnittlig høye jenter her inne. Om min mistanke stemmer synes jeg matchberegningen bør justeres for å fange opp dette da målsetningen vel må være at matchtallene her inne skal gjenspeile virkeligheten.

Puss, puss så får du en nuss.... <3

http://www.youtube.com/watch?v=ZCqjYM42pEQ

Hmm...skrev et innlegg til TVkommentar "diskusjonen", men vips så var den jo bare borte! Mystisk!
Ikke at kommentaren min var så veeeldig vettug, men det passet humøret mitt perfekt med en slik link ;)

...sidebanneren, ja...jeg er egentlig ikke så veldig på sjekkeren, men det hender jo jeg ser noen i sidebanneren jeg bare MÅÅÅ se på..., men vips, før jeg får trykket på den aktuelle, så har jeg kommet på han étter istedet...Iiiiiiiiiik. Og ikke husker jeg navn eller noenting...jaja :) Alt man skal plages med ;p Tjiihii.

*Fnisete hilsen uten grunn* :)

Håper alle har en finfin kveld.

Er det mulig å fungere uten mobiltelefon i en måned (desember 2007) ?

Klarer du det?

Hvis alle slår av mobilen, hva skjer?

"Uten bilen stopper Norge" var et slagord som transportnæringen brukte tidligere, og min påstand er i dag at :

"Uten mobilen stopper Norge"

synes det er mye klaging på mennene her inne for tiden:-) hva med noen gode ord?:-)

Psyko...??

Siste svar ma. 3 des. 2007 23:49 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym baremeg

Første date avtalt, tlf nr utvekslet.......jeg googler navnet hans.
Psykobitch adferd, eller vanlig nysgjerrighet...??

Blir sittende alene julekvelden for første gang på 35 år.
Tenkte da at jeg kunne bruke den på og hjelpe en eller annen organisasjon som hjelper de som livet ikke har vært like snille med. Men finner ingen organisasjoner som søker etter hjelp. Jeg klarer det meste innen matlaging, servering ol.
Har noen av dere noen tips på hvor jeg kan henvende meg? ( Oslo-Drammen området)

Vi har diskutert sterke kvinner på forumet. På sidelinjen har Kravstor og jeg hatt en tanke som jeg vil løfte ut på forumet.

Tanken er at det er en forskjell mellom kvinner som er sterke i form av karriere, og sitter i en lederstilling på et høyt nivå i næringslivet. Denne typen kan være dominerende og kan oppfattes som mannhaftige av menn. Og så har vi den andre typen som ikke nødvendis er næringslivsleder, men som er sterk i seg selv. Den kvinnetypen som er tilstede for andre, og har gjerne god psykologisk innsikt. Til slutt har vi kombinasjonen av disse egenskapene.

- er vi inne på noe her? kan vi skille mellom sterke kvinner og sterke kvinner? Har noen tenkt det samme som oss?

Over til dere ;==))))))

Looks

Siste svar ma. 3 des. 2007 17:50 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym barelurer

Vi er vel alle mer eller mindre opptatt av utseende når det kommer til valg av partner. Ser mann et pent annsikt med et vakkert smil legger man kanskje automatisk positive egenskaper til den personen. Det er jo individuellt, men er kvinner generellt mer oppatt av partnerens utseende enn det menn er? De fleste kvinner jeg har spurt hevder at menn er mer utseendefiksert, men jeg er litt usikker på om det faktisk stemmer. Hva mener dere? Spesiellt tydelig blir det kaskje på et slikt nettsted hvor man skal gjøre seg opp en mening om en person basert på et bilde.

Venner ?

Siste svar ma. 3 des. 2007 13:46 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym onlyme

Hvis man etter en date eller flere føler at det ikke finnes noen romantiske vibber, hvor mange av dere synes det da er ok å fortsette som venner. Jeg mener det er jo litt anderledes når man dater noen man har møtt i andre sammenhenger og som man kanskje kjenner litt fra før. Hvor vanlig er det derimot at man får seg nye vennskap med det motsatte kjønn som er varig etter at man har møtt noen gjennom nettdating. Jeg lurer for jeg er kanskje i den situasjonen selv akkurat nå. Jeg føler at det kan være litt bruk og kast relasjoner ved nettdating. Det er så satt på spissen; kan vi bli forelsket eller ikke modus liksom? Og man blir aldri så godt kjent med den andre egentlig før man skal gjøre seg opp en mening.