Sukkerforum

Ja? Hvor mye?

Lurer litt på sukkerbrukerne her inne?
Når en skriver vil ikke flytte over avstander!!!! men si en bor i oslo og søker Buskerud/Akershus/vestfold/Telemark
Er ikke dette avstander da... Så ønsker en da at en evt partner skal flytte inn til deg???
Hilsen lurende

Forsmådd

Siste svar ma. 16 juni 2008 15:13 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym stargate m

Noen personer er litt rare. Hvis det blir en date eller to og det blir slutt så føler de seg avvist. Og så gir de seg ikke med det. De begynner å opprette fake-profiler for å spionere på deg, se hvordan du reagerer og kommuniserer med fake-profilen de har laget. Og bare for å få en ytterligere bekreftelse på at de "er lite verd".

Hvorfor kan de ikke bare se fremover, søke nye muligheter, velge den optimistiske siden av seg selv enn å holde på slik, dvs skru seg nedover til de ikke har noe selvtillitt igjen. Det er jo ingenting å hente i å dvele ved det som det ikke ble noe av.

Har du blitt plaget av slike som ikke gir slipp på det som har vært og ikke klarer å komme seg videre? Hvilke råd skal man gi de?

Håper dere hadde en fin kveld.

Sukkerfesten. Heheheje... Jeg traff mange hyggelige mennesker, men ikke en kjæreste emne en gang. Ikke venninnen min heller. Jentene var morsommere og søtere enn menn. Men det er ikke aktuelt å bytte lag.

Men vi danset masse salsa og fikk oppmerksomhet. Muligens flørtet mest med musikere, salsadansere og sukkerhelpere, de er forresten toppers. Samt traff en alright dansepartner ny og ne, men være så snill ikke glem at mine føtter i skostørrelse 36 har vondt av å ha to ventrebein på dem, please
.

Og så får en alltid en eller annen hale på seg på halve kvelden av en som håper å treffes eller liker deg veldig godt, men som er slik der hyggelig å snakke med type. Da er det vanskelig å bli "sjekket opp" av andre... Jeg hadde to haler. En stund lurte jeg på om ikke de kan bli uvenner, slik at jeg kan rømme min vei, men akk nei. Det gjorde nok ikke så mye. Hadde jeg sett min mr. Big hadde jeg sagt pent ifra og gått bort til han. Så etter å ha snakket med en som fulgte meg og ventet ved doen også, høflig, halve kvelden og etter å ha fått et ekteskapstilbud fra salsapartneren min, som viste seg å være muligens glad i håndjern, begynte jeg bli rett og slett litt matt... Traff også en veldig hyggelig hot sjekk mann, men han kjenner jeg fra før. Visste bare ikke at han har blittt singel. Og en blander ikke pleasure og business. lol

Hvordan var festen din?

Jeg tror at de få som jeg snakket med på listen min, synes at jeg var for ung, slik at alderen kan være subjektivt og jeg hadde ikke behov for å skrike til venninnen min tredje gang over halve baren - hei, J., jeg er født i 19XX, ikke sant? lol Så da ble listen min i damevesken. Og idag ser jeg på den og ler. Sønnen min også ;-)

Så menn, vær så snill, når jeg ikke ser veldig myndig ut betyr det ikke at jeg ikke kan ha fylt 35 ;-) Det er turn off å bli gjettet alder 28 når du er midt i 40-års krisen ;-) Og hvis du ser nicket mitt, vær så snill og slutt å forlange mobilnummeret og privatmailadresser. Og ikke klå på meg i barkø ;-)

Ellers var det toppers morro... Neste frosken er sikkert prinsen.

Hilsen Askepotten, som rømte 11te time før delingen til nachspill ble faktum (klokken 2). Takker sjaføren som kjørte emg hjem. Det blir herlig middagg som premie.

Da er det fullt på rekevorspielet og neste mulighet til å komme før resten av gjengen er kl. 19.10 da vi åpner for dem som skal på introkurset i salsa. Kurset begynner kl.19.30 og varer frem til ca. 20.15.
Det er meldt opphold og ellers greit vær på lørdag så dette blir bra!
Vi sees :)

Kan man klare det? Neppe.

Har forumianere noen ideer på hvordan "vi" vil ha det.

Jeg personlig synes festene til sukker er bra.

Positivt denne gangen var at det var rekeforspiel først. Det var koselig å bra.
Dansekurs var det også. :o)

(Hva klager vi over)

Men som sukker sier, det er ikke lett å arr. fester så ofte med så mange. All honnør til dem!

-Trenger vi match kort?
-Kunne det vært lagt en "ramme" rundt utdelingen som gjør det litt mer spennende?
-Hva med maskeradeball/fest?
-Hotelltur med en overnatting for å gjøre det litt billigere.
-Møtes i sukker regi bare for å gå på teater, konsert eller bare en tur i skog og mark med enkelt rebus løp?

Noen fler ideer........

De som "klager" har vel noen ideer?
Morsomt å lese at de som ikke var der har mye skrive om festen,,,,,,,,,,

Felix.

Jeg synes det er SVÆRT betenkelig at sukker sletter tråder som går på tvers av deres meninger. De har selvsagt rett til det, og det står vel noe i små skrift i noen klausuler vi alle har haket av ved innmelding. Men det undergraver styrken i et slikt forum, nemlig ytringsfriheten.

Tråden som nettopp ble slettet handlet om dårlig erfaring fra sukkerfesten. Ja, muligens ikke dekkende for helhetsinntrykket som SUKKER satt igjen med sett utenfra. I verste fall kunne en slik tråd gjøre at færre velger å dra på sukkerfester fremover. Ja, jeg ser sukkers bekymringer. Men knebling av meningsavvikere hører diktatoriske stater til. Sukker kunne vel ha kommet med sin versjon uten å slette tråden. Og det er vel ikke usannsynlig at de som "fikk det til" på festen vil komme på banen og gi sin versjon etter hvert? Det er tross alt ikke mange timene siden festen :-)

Sukker påstår at de er Norges største matchingside, og bør opptre med integriteten i behold.

Blir spennende å se hvor levetid DENNE tråden får før også den må søker selskap hos de utstøtte...

Nå er det snart sommerferie og ingen date i sikte::(((er det sånn at det kan legges inn en ekstra offensiv nå,sånn at det er sjans til å få den herlige sommerflirten som sikkert alle! drømmer om???at alle liksom tar et krafttak::))

Hei

Siste svar sø. 15 juni 2008 18:22 (30 svar)
Skjult ID med pseudonym Kolbein

Er det vanlig å barbere seg i rumpa?
Hva kan man gjøre for å unngå friksjon?

Alle har vel fått med seg ”folkeaksjonen” mot bensin- og dieselprisen? Jeg har også inntrykk av at nesten ”alle” støtter aksjonen? Selv er jeg litt mer skeptisk:

Hvorfor synes "vi" egentlig at det er for dyrt? Er det fordi man er redde for at det blir så dyrt at vi ikke får solgt Nordsjøoljen vår? Neppe! Er det fordi det svir i lommeboka? Ja! Men er det drivstoffet eller er det de totale bilholdskostnadene som svir mest?..
La oss si at vi hadde fått overtalt myndighetene til å innføre et avgiftssystem som tok hensyn til ”folk flest”, barnefamiliene og miljøet. I den nye modellen hadde de da senket avgiftene betydelig på fornuftige familiebiler og biler med lavt forbruk, og også på biler med en tydelig fornuftig miljøprofil. Dette hadde da kunnet medføre at folk hadde hatt råd til å bytte ut den 11(?) år gamle norske gjennomsnittsbilen med en nyere bil med lavere forbruk og utslipp, vesentlig høyere sikkerhet og lavere vedlikeholdskostnader​.​ Selv om drivstoffavgiftene da ble skrudd ytterligere opp ville man kunne ende opp med tilsvarende eller lavere totale bilholdskostnader. For folk flest dreier det seg vel om økonomi mer enn bensinpris vil jeg anta??
På denne måten vil også ”vanlige folk” kunne ha en fornuftig bil og samtidig fornuftige totale kostnader. De som derimot ønsker å kjøre Land Rover, Hummer, Porsche eller tilsvarende, vil da straffes enda hardere, og bruken og omsetningen av slike biler vil gå ned. En slik avgiftsendring vil også bidra til en dreining av bilmarkedet mot mer miljøfornuftige alternativer slik som f.eks hybridbiler, elbiler og hydrogenbiler. (Jeg tar gjerne diskusjonen om hvorvidt de alternativene vi presenteres for idag er løsningen på alle våre problemer, men det tar jeg litt lengre ned i tråden her ;-) )
Jeg synes allerede jeg hører argumenter mot avgifter generelt, og argumenter om at det er uenighet om hvorvidt CO2 har noen innvirkning på klimaforandringene i det hele tatt. Det er vanskelig for oss å veie argumentasjon fra de to "miljø-leirene" mot hverandre, og jeg ser selvsagt at problemstillingen er noe mer nyansert enn slik jeg legger den frem her, men vi kan vel alle være enige om at det neppe er sunt å puste eksos?..

Hei.

Nå har jeg vært her inne en liten stund og lurer på om alle jentene her inne går med smokk i hverdagen.
Koz,klemz og "ja, helt enig" har tydligvis fått hederplass i ordboken.

Finnes det jenter med egne meninger her inne eller ønsker alle seg et gavekort på babyshop!

GOD SOMMER!

Grunnen til at jeg plutselig er blitt aktiv her inne på forumet, er at jeg er blitt sliten av kontakten jeg har via profilen min. Det er ikke fordi jeg ikke får respons, men mer fordi jeg etterhvert har truffet så mange via nettet, samt at jeg har begynt å bli sliten av å stadig å bli kjent med nye mennesker via netttasting.
Den største grunnen til at jeg ikke har funnet noen enda, tror jeg er fordi jeg er veldig opptatt av god kommunikasjon, og at jeg har et stort ønske om å bli sett og forstått som den jeg er. Og da sier det seg selv at det ikke er gjort med ett bittelite førstegansmøte med en mann fra nettet. De som fatter interesse for meg etter første møte, vil helst gå veldig fort fram og nærmest bli kjæreste på flekken, mens jeg trenger tid til å bli kjent med typen før jeg eventuelt blir betatt av han... og da trekker jeg meg heller tilbake og avbryter kontakten dersom jeg føler han blir for ivrig.

Noen som kjenner seg igjen, eller noen som kan ha tips om en bedre strategi for meg når det gjelder å treffe menn fra nettet?
:-)

Hva betyr egentlig det? Er det en pen måte å formidle at man er (veldig) overvektig på, eller er det de som gjerne skulle tatt av et par-tre kilo som skriver dette? *s*
De fleste som har denne beskrivelsen har jo heller ikke bilde av seg selv, og da er det litt vanskelig å "se" for seg de kiloene for mye...liksom. ;-)

*just curious*

@Sukker: Er det mulig å fikse en teller på bildene i albumet? Det kunne vært nyttig å vite i forbindelse hva jentene egentlig ser på i profilen. Tekst eller bilder....

Har ikke vært her lenge men synes det er kjipt når det kommer til å møte jenter. Når DET gjelder utseende.

Har lagt ut bilder av meg selv hvor jeg har noen Kg for mye på kroppen. Men etter at jeg ble singel så har jeg trent som en gal mann for å komme tilbake i form. Trener 2 ganger om dagen med vekter og kondisjon for å få en bra altletisk markert kropp.

Men vil ikke legge ut bildene for jeg vil møte en som vil like meg og ikke et forbanna vaskebrett. Er ikke intressert i det hele tatt etter 1night stands men vil møte en å bli gammel med for å si det sånn.

Alle jenter om dagen tror at gutter er kroppsfikserte og skal ha en modell som kjæreste. Men der tar så mange SÅ J.VLIG feil. Jeg personlig vil møte en som liker en kosete, kjærlig gutt som vet å sette pris på det man har. Jeg er ikke The bad guy og spille rasshøl som mange tydlighvis faller for er ikke meg.

Hva må man gjøre egentlig for at en jente skal like deg?

Har ikke vært singel lenge. De vil si 3 måneder og finnes ikke desperat.

Har en stor vennekrets og er flink med damene.

Men synes at det må være grenser for hva damene skal forlange. Supermann er ikke ekte jenter, bare så dere vet det.

Hilsen en som synes at Dere stiller for vanskelige krav til dere selv.

At bare fordi jeg er utrolig pen og slik så skal alle mene at jeg er selvopptatt?
Noen er født med heldigere utgangspunkt enn andre, sånn er det bare..
Bare fordi jeg er blond, slank,store pupper, nice rumpe, har en god del penger og jeg rett og slett er vellykket så er jeg innbilsk og selvopptatt??

Jeg kan ikke noe for at jeg er penere enn veeeldig mange andre?!!

Når man har klart å finne ei man har veldig lyst til å ta kontakt med, hvordan skriver man da ei melding som kan fange oppmerksomheten nok til den personen slik at man får kontakt og ikke bare blir borte i innboksen.
Har sendt ut noen meldinger til noen jeg har veldig lyst til å bli kjent med men får aldri noe svar tilbake, så hvis noen har gode forslag til hvordan man skal kunne skrive ei god melding til noen man ikke kjenner utfra bare litt tekst som personen har skrevet i profilen og kanskje et bilde eller to..

Har fylt ut profilen min helt, med beskrivelse av meg selv, et par bra'e bilder til og med...

Kva har jentene tenkt å ha på seg i morgen? Kjole siden det er salsa? Litt stil?? Altså ikke dongeri og topp??

Tror jeg har funnet ut hvorfor mange damer over 50 år søker litt yngre menn.......
Er selv 56 år og truffet noen menn som er på min alder og litt under 50. Disse mennene er utrolig "satte" !!
Jeg er jo her inne for å finne en jeg kan gjøre noe sammen med, men det viser seg å være vanskelig.
Ellers så syntes jeg sukker er et fint oppsett og har mange ting og mange muligheter.

Samtlige ønsker ikke å dra på:
noen former for turer
kino
billøp
noen er vanskelige å prate med
teater/revy (ikke alt er kjedelig men mye moro)

Og mange andre ting som dem ikke er vant til å gjøre eller ikke pleier å gjøre.
Er alle menn over 50 slik?

Oi, nå er jeg yr :-)
Nå er det nemlig sommerstemning på Sukker!
Damene kler seg om fra skiklær til kjoler og skjørt, for i morgen skal de på fest!
Når ser jeg den første i bikini?
Oi, så glad jeg blir når jeg ser søte piker :-)

-Men synd jeg ikke skal på festen selv.... :-(

Har du noen gang tenkt på

Hvor lett det er
Å ødelegge alt?


Det som alltid var aldri
Vil aldri bli alltid igjen
Kokkamok

Siste svar fr. 13 juni 2008 17:17 (77 svar)
Skjult ID med pseudonym elfrodo

Noen av "gjengen" som skal eller? Fikk som de fleste hankjønn her inne frierbrev fra Sukker. Tydeligvis overvekt av damer :-D
Hadde vært kult å vise fram mine eminente kunnskaper i Salsa...eh...

Kokkamok i morgen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi sendte ut en mail til guttene for ca en uke siden om at balansen var relativt skeiv i deres favør. Nå begynner ting å rette seg opp så balansen vil bli bra. Nå kan altså alle glede seg og oppmøtet er godt :)
Yr melder dessuten om sol i morgen. Vi lurer litt på om de rekespisende som ikke får plass under markisene skal sitte lenger ute på terrassen eller inne ved baren. Siden det meldes en del vind så er det vel best inne. Det betyr at det kun er plass til ca 50 ute under markisene.

For 3 uker siden ble det slutt mellom meg og dama. Jeg har valgt å starte med nettdating relativt fort. Dels fordi jeg er nysgjerrig, og dels for å hjelpe til å hele sårene mine med et eventuelt nytt forhold.

De vanlige kjerringrådene går gjerne ut på at det ikke lønner seg med rebound-forhold, at man burde slikke sine kjærlighetssår rene før man begynner med noe nytt. Men hva skal til for at det faktisk kan fungere å gå rett fra et forhold til det neste? Hva er fallgruvene følelsemessig og praktisk? Noen med erfaring som har råd som enten støtter kjerringrådene eller bryter med dem?

Supertorsdag

Ingen svar
(mann 47 år fra Akershus) Privat melding

Gjør noe ekstraordinært ut av en av de vanlige ukedagene. Vær sill mot deg selv, eller en venn. Overrask en du bryr deg om, eller bare legg inn en ekstra bit med kvalitetstid med en av de tingene du liker å bruke tid på.

I min lille verden med store og små tidsklemmer har jeg fått en rutine jeg på fleip begynte å kalle for Supertorsdag. I dag ble den mer super en jeg kunne regnet med, men jeg tror det ligger noe positivt i instillingen "i dag blir det en super dag" og så begynner man å instille seg på akkurat dette. For meg har det blitt en dag jeg gleder meg til.

Om man forventer at en dag skal bli mer super en de øvrige ukedagene, så blir den akkurat dette. Vi blir hva vi tenker.

Hei alle jenter!

Nå har jeg vært her inne noen måneder, og kikket igjennom mange av profilene deres. Og ser så mange flotte jenter:-) Jeg har også vært innom og lest både på oppslagstavlen og i diskusjonsforumet med jevne mellomrom. Det er en ting som går igjen her over hele linjen, blant veldig mange menn. Vi har vel alle sendt våre mailer uten å få svar, og det er jo selvfølgelig kjipt!! Nå må jeg også si, at jeg snakker for de av oss som er så ærlige og selektive at vi ikke sender ut samme meldingen til 50-60 jenter i håp om napp!
Etter å pratet litt med en veldig flott jente her inne, skjønner jeg at mange av dere får utrolig mange meldinger. Både interessante og ikke. Og derfor kanskje ikke rekker å svare på alle?? MEN Å LESE DEM REKKER DERE!! Det tar faktisk bare 10-12 sekunder å lime inn "en hyggelig avvisning"!!!!! Da er det enkelt for oss som har vært ute i et ærlig ærend å godta dette, utelukke den aktuelle jenta og komme seg videre.
Husk at når mange av oss velger å skrive til dere er det jo av den grunnen som de aller fleste er her inne for!!! Og at man virkelig tror at den vi skriver til kanskje er drømmedama;-)
Jeg har et spørsmål om dette, siden jeg ikke vet, kun antar!! HVORFOR SVARER DERE IKKE??? Er det arroganse?? Redd for å såre noen?? Gidder ikke for at dere har så mange å velge mellom??

Hilsen en som er ute i ærlig ærend:-)


Slitsomt...

Siste svar to. 12 juni 2008 19:01 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym slitengutt

Nå har jeg sett gjennom 100 profiler på de 3 siste dagene, og sendt til kanskje 20 forskjellige uten å få svar, men ja, de har lest.
Er både slitsomt og håpløst, føler jeg.
Noen andre som føler det samme som meg?

...og det bare siden igår :-)

Synes damene som er inne på profilene til menna, og krysser av for inntressert, de burde være så
pass voksne at om de ombestemte seg, så kan dem gi beskjed:-

FØLER MEG LITT SNYTT JEG:-(

Noen som har forslag til en strålende bok å lese på stranda, på benken i parken, på kaffebaren eller hvor som helst?

Hvilken bok leser du nå, forresten? :-)

Er det noen unge jenter, fra 18-25 år som skal på Kokkamokk lørdag?

Hvor er Oslos fineste badestrand, og skal du dit i dag? :)

Hm.. en jente jeg melder med er helt fersk, og lurer på om jeg kan gi henne råd når det gjelder profilutforming og bildevalg. Men hvis jeg hjelper henne øker jeg jo bare konkurransen for meg selv? Hm...

Jeg skal reise til Thailand på ferie med barna om en uke. Jeg har hørt at det kan være lurt at barnas mor skriver en fullmakt eller tilsvarende hvor hun godtar at jeg tar barna ut av landet.
Finnes det noe ferdig standard-formular for slikt?

Erfaringer med det?

Er det noen her som har et helt uproblematisk forhold til barnas andre forelder (altså din tidligere partner)?
Er det mulig å komme dit at man kan treffes, med sine nye partnere, i enhver sammenheng, slik som bursdager og høytider? Noen som reiser på ferie sammen?
Hvis noen får det til; er det da mest for å gi barna den beste løsningen på en ny livssituasjon, eller kan man uanstrengt klare å være så gode venner i etterkant av et brudd?
Hvordan takler nye partnere slikt vennskap til gamlekjæresten?

Oppskriften takk! ;)

ulveøyne

Ingen svar
(kvinne 34 år fra Oslo) Privat melding

er det noen som har ulveøyne bøkene her???????
mangler bok 17 og utover.

Date med en mann som så fantastisk ut , helt til han begynte å snakke og lukte!
Herregud,i denne varmen må vi alle vaske oss her og der!
Og pusse tenner!

I mitt hode er de som ha skrevet at de søker " elsker eller elsker med kvinne" personer som ute etter noe på si. Jeg er klar over at det er min tolkning. Men tar jeg feil? Jeg skjønner at man teoretisk kan velge den termen uten at det er utroskap i bildet. Men gjør noen det ? Finnes det noen single her som har brukt den? Hva tenker dere andre når dere ser dette?

Noen andre som skal dit i samme perjode ?
Reiser med mine to barn på 12 og 15 år.
Hadde vært hyggelig om du / dere tok kontakt

Nå har jeg truffet ei dame her inne, er enda i bli-kjent-fort-fasen:) Mye dating og flørting. Du verden så herlig jeg har det! Vi har gode tanker og følelser for hverandre. Trives veldig godt i hverandres selskap. Ser ut som dette blir sommeren jeg smiler og er glad hele tiden:)

Reiseradioen

Siste svar ti. 10 juni 2008 22:00 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym HumlaSuse

:-) Er det flere enn meg som synes at Reiseradioen er selve symbolet på sommer, sol, kaffe på trammen og late dager ? :-)

På byen i helgen traff jeg en herlig type med Harley som jeg dessverre ikke klarte å finne på avtalt sted litt senere :( Jeg vet han har mc og er på Tyrigrava når mc-.folkene treffes, men når er det??

Heisann, heisann!

....det gjelder musikk.....og en morsom versjon av "jag trodde änglarna fanns" (opprinnelig av Ole Ivars).... Av alle ting, så hørte jeg den på enorm lydstyrke fra en fiskeskøyte (omgjort til "fritidsbåt") helgen som var ----- og jeg skulle så gjerne ha hatt den låta som et humoristisk musikkinnslag blant mye annet til 40-årslaget mitt til helga...

Versjonen jeg sikter til er "manipulert" med bl.a. litt rapp, mere bass og rytme osv.... (..jeg er VELDIG dårlig på faguttrykk i musikkverdenen, så "eksperter" må være så snille å ha meg unnskyldt...) ....det er søkt via LimeWire på opprinnelig tittel, men intet resultat annet enn de originale variantene, og det er da naturlig å tenke at både tittel og artist kan ha forandret seg....

Noen som vet?

Jeg har et fint liv. Jeg er glad, positiv og lykkelig for alt jeg har. Jeg har venner, familie, jobb, leilighet, bil og alle muligheter til å gjøre hva jeg vil!

Allikevel er det noen dager hvor jeg blir trist og føler savn og ensomhet...
Savn etter en kjæreste, en å dele livet mitt med, en å dele hverdagen med og en som er min annen halvdel. Frustrasjon over at "alle" i vennekretsen har noen og alle spørsmål om hvorfor jeg fortsatt er singel. Da blir jeg skuffet over at jeg ikke har funnet dette enda, frustrert over at jeg ikke får det til og sint på alle som jeg har gitt mitt hjerte til som ikke ville ha det :(
Jeg kan føle at jeg er helt patetisk som legger ut en profil på internett for å finne min hjertens kjær. Presenterer meg så godt jeg kan, legger ut bilder og viser meg i all min sårbarnhet. At dette er så viktig for meg at jeg logger meg på hver eneste dag, flere ganger om dagen, spent på nye meldinger, nye profiler. Kanskje, kanskje finner jeg han eller han finner meg... Nå har det gått noen måneder uten hell, og skuffelsen når meg :(

DA HAR JEG FORUMET og alle som skriver her :) Dere får meg til å håpe, smile, le, bli oppgitt, bli engasjert
og fremfor alt får meg til å føle at jeg ikke er alene om alle følelser og tanker jeg har om min singelstatus :)

Så takk til alle dere som skriver inn på forum. Dere får min dag til å bli lysere!!

Kan noen fortelle en skikkelig kjedelig historie så jeg får sove? :)

hei til dere som leser at folk skriver feil gi dem heller en sjagse til.eller lær dem og skrive riktig.har jeg får stått dere riktig så vil ikke dere sende svar til bake får di han ikke kan skrive.han kan mange andre ting som ikke dere kan.jeg vet jeg skriver mye feil nå får jeg har ingen jeg kan snakke om det med.jeg har vært singel lenge nå.jegsynes dere ikke skal dømme noen om man er stor eller litten tykk eller tynn.det viktiste er at man må være to får og hjele værandre til målet i livet.jeg venter bare på em hand og holde i og være god mot.

Hvor mye betyr profilbildet for hvor mange hendvendelser man får?
Diskuter.

Konstruktiv dialog på sukker. Begynn og les nederst. ;) Skal man le eller gråte? Jeg blir i allefall utrolig inponert:

Slutt å sende meg meldinger sa jeg. Er så drittlei sånne som deg som bare sender meldinger uten å ha noe konstruktivt å si!!! Møkkakjerring altså...
--------------------------------------------------------------------------------

Tidligere kommunikasjon
18/05/2008 kl 13:15 skrev du til :
Hmmmm...ok. Bedre enn dum! Enjoy! ;)

---
18/05/2008 kl 09:49 skrev :
Frekk

---
18/05/2008 kl 02:02 skrev du til :
Snakke ikke i mobil på et eneste et av bildene! Frekk eller dum? ;)

---
18/05/2008 kl 01:12 skrev :
Fant du virkelig ikke flere bilder av deg enn at du måtte legge ut ett dårlig bilde av at du snakker i mobil?