Sukkerforum


Er det noen som ønsker å sitte på til oslo på fredagen så blir jeg å kjøre innover. Parkere på Vika parkering, rett ved universitetsplassen. Jeg starter i Tønsberg og skal plukke opp noen i Holmestrand, tar gjerne med flere innover.

Fra tråden "Utroskap" lurer "perfekt" på om det er langt mellom teori og praksis med tanke på utroskap. Bakgrunnen er hans kompis som på diverse spillejobber har observert hvordan par kommer til fest med sin partner men forsvinner med andre, men vi på diskusjonsforumet hevder at vi ikke kunnet finne på noe slikt.

Da lurer jeg litt på om vi single er annerledes enn de som er i par på dette området og svaret jeg kommer frem til er at det faktisk er høyst sannsynlig. Tanken har jeg fått ved å se på de kompisene mine som alltid har vært i forhold, hvorfor de er det og hvordan de respekterer at de faktisk er i forhold.

Tenk deg at du er en person som vet at du har en lav terskel for å være utro og du vet at det i diverse anledninger i jobbsammenheng osv er lett for å være det. Du har lite empati og ser det ikke som noe problem overfor din partner siden hun (evt han selvfølgelig...) ikke får vite noe om det. Å gå inn i et forhold da er ikke så problematisk fordi man ikke går inn med den enorme satsingen at det KUN skal være henne for resten av livet. For er ikke det mye av grunnen til at vi single ikke er i forhold? At når vi velger en partner så velger vi samtidig vekk alle andre og at det føles som en så STOR avgjørelse at vi får bindingsangst? For en som vet at han aldri vil klare å være utro pga dårlig samvittighet vil valget av partner være mye større enn en som ikke tar 5 flate øre for å være utro fordi sistnevnte reellt sett ikke tar et valg...

Noen tanker om dette?

Jeg har ved en god del anledninger det siste året diskutert forhold med damer. Mange interessante samtaler, men noe som jevnlig går igjen i samtalene er at "menn skygger banen" når det blir alvor. Noen damer har sagt det rett ut at menn "er redd ansvar og forpliktelser". De har fortalt at i begynnelsen er alt greit, men straks det blir et skjær av seriøsitet og snakk om diverse man må forholde seg til, så skygger de banen. De blir borte, man hører ikke mer fra dem, ringer ikke m.m.......men kanskje det er slik begge veier, må bare innrømme at jeg kun har hatt et par samtaler med menn som har sagt noe lignende.

hva er din erfaring ??

Er grensen for utroskap en individuell oppfatning , eller er der noen kollektive regler ??
Går grensen med klining, samleie eller....

Det var en som sa til meg at han kunne ligge med ei anna dame om han brukte gummi, ikke helt stuerent......men det var bare
utro "light" som han sa det...

oppfatninger her ??


Hei alle jenter;)

Jeg bare lurte på en ting... Mange av dere skriver at dere er interesserte i å snakke, fordi det er moro å bli kjent med mange forskjellige mennesker. Når jeg skriver til en jente, så må det ikke bety at jeg er så veldig intr. men vil bare slå ann en prat. men det er utrolig mange av de som er innom, men ikke legger igjen en hyggelig hilsen:( Noe som er trist, men overlever nok;) Men det betyr jo at noen av dere også bare titter og ikke leser, som jeg leser hos MANGE jenter som sier at gutter bare ser på det ytre og ikke blir kjent med jenta;) Ville bare bemerke at det ikke bare er gutta som gjør det;) Ha en riktig god kveld alle sammen.

wachera?!

Siste svar ti. 26 feb. 2008 21:09 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym kosihus

I forrige uke skrev jeg et innlegg her om legen som ba meg om å snarest mulig stikke ut og finne en å formere meg med, siden jeg visstnok begynner å "dra på åra" (jeg er 28).
I dag har jeg fått en pakke i posten - fra noe som heter Sandvik - enriching young minds. Medfølgende brev starter med "Gratulerer med svangerskapet!" og bla bla bla... Jeg har til og med fått vareprøver på babyolje og våtservietter! :-)))))
Det eneste jeg vet med 100 % sikkerhet for tiden er at jeg er IKKE gravid!

Det står også at de vil fortsette å sende meg slike pakker utover i svangerskapet mitt. Lurer på om jeg bare skal sitte her og ta i mot diverse kremer og salver, jeg. Djises - nesten så jeg lurer på om det er forrige ukes lege som spiller meg et puss. ;-)))

En dame skriver i sin profil at hun er urban og liker by/uteliv. En annen dameprofil står det at hun liker natur, fisking og at hun er mye ute i friluft.

Hvilke av disse profilene virker tryggest....?

Sukker har veldig mye bra relatert til
relasjonstester, samt personlighet for å finne ut av kjemi.
Men å ha en online som var innom 2 uker siden synes er
veldig, veldig, veldig drøyt.

Hei.
Fikk en e-post at det blir sukkerfest den 29 mars i Oslo.. Jeg er jo et relativt nytt medlem, og jeg tenkte at detta kunne passe bra som min første sukker-fest... Men så lurte jeg på et par ting:
Hvilken aldersgruppe er det som pleier å møte opp på sukker-fester? Eller om det er noe aldersgrense?
Og er det noe å anbefale i det hele tatt? :-P

Blir veldig takknemlig for svar! :)

KJEMI ???

Siste svar ti. 26 feb. 2008 00:30 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym xy-dame

KJEMI????!!!

Mange? eller ….alle? …er ut etter kjemi.

Hva er egentlig KJEMI???

Hilsen
XY

For noen år siden ca år 2000 dro jeg og noen kompiser på guttetur til Stavern...alle var da i forhold ...fin helg nydelig vær..varmt og alt det derre....ok, vi tar inn på campingplass, setter opp telt...yess.....noen damer hadde leid seg ei hytte litt lengere bort og det ble da at vi hang sammen med dem og festet utover kvelden/natta...... det var varmt og alkoholen gikk jo rett i fletta på oss....ingenting gærnt skjedde, ikke en klem, ingenting, vi bare hadde det artig....jeg sovna på sofaen, kompisen min i den ene av 4 sengekøyer og den tredje ute på balkongen......på formiddagen neste dag sier de at de er blitt enig om å fortelle at vi hadde tatt noen øl på en fest på danseplatten, men at vi ganske tidlig hadde gåttt å lagt oss i teltet....(dette skulle vi fortelle damene våres når vi kom hjem) "nei, det sier jeg ikke om jeg blir spurt sa jeg" vi har ikke gjort noe gærnt, hva er hensikten med å lyve).

Jeg ble selfølgelig spurt da vi kom hjem og svarte som jeg hadde sagt jeg kom til å gjøre.....dette førte til at jeg ble fryst ut av "gutteklubben a/s".....ikke noe av det jeg sa var gærnt, ingen hadde gjort noe galt, men KUN fordi jeg nektet å gå med på deres premisser om hva vi skulle fortelle, så ble jeg fryst ut i flere år....dvs vi som var en gjeng ble nå splitta....rare greier....fikk midt i uke høre at guttene hadde vært på fest i helga,,,ingen hadde spurt meg....eller at noen spurte meg...hvor var du på lørdagen...hjemme...ååå...jammen jeg traff jo på gutteklubben a/s på byen....nei de hadde ikke sett deg......

er det rart jeg er glad i "hotelli særklasse", er det ikke problemer, come an så lager vi noen :)

har dere vært bort i lignende ?

Jeg er en relativt erfaren kvinne på 38, Men jeg trenger litt hjelp til å finne ut av dette:
Jeg jeg har hørt mange ganger at menns utløsning og orgasme ikke er det samme. Men: Når det går for en mann (og det er synlige hvite spor) Hva har helt sikkert skjedd? Har han fått utløsning, men ikke nødvendigvis orgasme? Får mannen vanligvis begge deler samtidig men ikke alltid? Kan de få orgasme uten at noe kommer ut? Men sier jo alltid bare at Nå kom jeg, eller Nå gikk det for meg - de spesifiserer ikke om de fikk utløsning og/eller orgasme, så kan noen hjelpe meg? Jeg trenger rett og slett seksualopplysning - det holder tydeligvis ikke lenger med vanlige taklamper :-)

Halløys alle sammen.

Jeg er ny bruker av sukker, og er egentlig litt "redd".
Dette virker mer seriøst enn andre fora med samme formål - og likevel kvier jeg meg for å ta kontakt med noen.
Er ikke sikker på hvorfor - jeg har jo sett andre som har funnet kjærligheten via nett.

Er det andre som har det på denne måten ??

Hold av datoen 29. mars! Da er det duket for største Sukkerfest så langt..
Og neste helg er det også bare å hive seg med for vi har fortsatt noen rom, samt en hytte, ledig på Spåtind.
340 nye på Sukker bare i dag så man forstår hvorfor det er lurt å ha sorterte lister :)

Jeg ser noen ganger profilbilder fra jenter som... som bare er så utrolig vulgære. De har gjerne tatt på seg noe utringet, står på badet mens den ene hånden holder håret oppe, presser puppene frem og lager trutmunn mens de ser kokett på kameraet. Jeg men ærlig talt... jeg er ingen puritaner, men det er vel lov å legge ut bilder hvor man er seg selv?

Altså: Dette gjelder bare et fåtall profiler da. Kunne gitt et par eksempler, men vil ikke henge ut noen.

Jeg reagerer på at mange menn her inne legger ut bilder av barna sine. Synes ærlig talt ikke at barna skal avbildes på nett, verken her eller nett generelt. Hva er egentlig poenget? Å fremstå som en myk og omsorgsfull mann i håp om å trekke flere damer? Sorry gutter, men det har nok ikke den effekten.....


Har ikke foto på min profil, men får allikevel noen svar.
Men..... jeg har sendt foto. Etter det har det blitt noen brev, for så brått å forsvinne helt.
Da er det at jeg spør ( med selvfølelsen langt under bakkenivå) meg selv, ser jeg helt forj..... ut, eller er det det at mange menn her inne samler på foto, som andre samler frimerker??
Hadde det vært annerledels med foto på profil?
Foto er ikke alltid ærlig, det vet jo alle. Ikke sikkert at det er den personen heller.
Det har jeg hørt og lest om tideligere. Det var ikke på Sukker.

Sikkert ikke bare jeg som har opplevd dette, men mange andre kvinner og menn her inne.

Mange her inne ønsker seg en partner som liker kos og er kosete. Men hva legger de i det da? Er det å få en klem og et stryk over kinnet i ny og ne, eller er det å la hele kroppen få kjærtegn?

Jeg vet at i mange parforhold så dør hele-kroppen-kos ut og det blir bare med litt klemming og slikt (snakker da ikke om sex i denne tråden, selv om det som ofte henger sammen).

Hvor går grensen din før du opplever frustrasjon med for lite kroppskos. Vil to ganger i måneden være en grei frekvens, eller er det for lite?

Ett ærlig ønske

Ingen svar
(mann 58 år fra Nord-Trøndelag) Privat melding

Skulle ønske at alle de utrolig flotte damene her inne , er mere på banen , å hilser på oss menn å , sender utrolig mange hyggelige hilsner til damer ,men bare ett håndfull svar tlbake ,hm undres ja hvorfor !!!!!!
Annser meg som en oppgående mann å da ,ler
Dere får ha en flott dag å stund her videre, så fårn bare håpe på bedre tider da ,her inne.
? til slutt ,hvilken sjarm er viktigst ,utvendig eller invendig ?


Sitter her og tenker på FERIE...Vinterferien er på hell og rett rundt hjørnet er påskeferien...og så kommer det noen deilige måneder med sommer!
Herlig med noen dager fri, men hva gjør single folk og sukkerfolket når de har fri? Kort tur, lang tur...la oss lage en tråd med tips&tricks for hva som er verdt å få med seg "Sommeren 2008"Jeg har tre fremragende kvinnelige kandidater, ikke lett å velge bare en.

Jeg fant ut jeg måtte stille de på prøve. Derfor sendte likelydende meldinger til alle tre:
"Hei! Jeg sender daten min 10.000 kr. Hva vil du bruke dem til"

Svarene var:
1. "Jeg kjøper en ny fluefiskestang til deg!, Siden fluefisk er favortitthobbyen din"
2. "Jeg bestiller en romantisk reise, bare for oss to"
3. "Jeg vil kjøpe klær og sminke slik at jeg blir penest mulig for deg"

Så, kan noen hjelpe meg, hvem skal jeg velge?

Jeg var hos legen en tur i dag. Til min store frustrasjon klarte hun å si at siden jeg hadde blitt 28 år var det nå på tide å finne mannen jeg ville stifte familie med, om jeg ville det, - så snart som mulig!
Frekke menneske! Hadde lyst til å spørre om hun kunne skrive ut en resept på det til meg.

Det er bare å se det i øynene. De aller fleste dater er hyggelige, men ikke det helt store. Med mindre det har vært klining eller mer på det fysiske plan på første date, mener jeg det er en uting når daten din spør når han kan treffe deg igjen. Det er så leit å avslutte en hyggelig kveld med å begynne å forklare hva du ikke liker godt nok der og da. Kan man ikke bare si takk for nå - pg eventuelt "snakkes". Og så evt. spørre en annen dag om å treffes på nytt?

Fin side, og mange koselige brev man får, men synes faktisk folk kan svare når de får mail, uansett om de vil ha videre kontakt eller ikke. Det er viktig å være ærlige med folk her inne, det er så mange grunner til hvorfor man kanskje ikke ønsker videre kontakt med en person, det kan være at man ikke synes profilen stemmer med egne krav til jobb, syn, oppførsel, utseende, match osv... Og folk som får avslag må skjønne at det ikke alltid er utseende som er utslagsgivende.

Men synes folk kan være såpass voksne at man svarer når folk faktisk bruker tid på å sende deg et brev.

Et lite hjertesukk fra meg som sikkert er blitt sagt mange ganger her inne, he, he

Jeg går ut i fra at folk som har giftet seg trodde dette var den store kjærligheten da de inngikk ektepakten. Men så blir man jo skilt, og det gjør man jo ikke for moro skyld, det er vel fordi over tid har mistet håpet om at det kan bli bra igjen.

1) Har dere fortsatt tro på kjærligheten?

2) Eller tror dere nå på seriemonogami; at alt tar vel slutt engang, gnisten dør etc og man er klar for "ny ku" (til man er så gammel at man bare holder på det man ahr fordi man ikke orker ny runde)?

3) Og hvordan klarer dere å argumentere for dere selv at den finnes når du har opplevd at det du trodde var det store tok slutt?

Hvis jeg har forstått dette riktig er den matchen med høyest nummer den matchen som er mest lik meg.

Teorien er at like voksne elsker best.

Men jeg ønkser ikke en dame som er lik meg. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne å lete, kan noen regne ut matchen min mot henne:

- Jeg er en 5er på utseende, ønsker minimum en 8er.
- Regner meg som 6-7 på orden og ryddighet og kostholdsbevisst. Finner jeg en 10er regner jeg med å ha skinnende leilighet og god, sunn mat på bordet.

- Jeg er vel litt over snittet på intelligens, fint om hun er litt lavere....

- Sjalusi og flørtete....her er jeg og drømmedama på hver vår side av skalaen.

Kan Sukker være så snill å regne ut matchtallet for henne, så jeg vet hvor jeg skal beynne å lete. Takk!

Sånn er det jo med oss kunstnere, rett til himmels med følelsesraketten på full gass... og i neste øyeblikk få verden midt i trynet!!!
Må jo innrømme at jeg ville vel ikke hatt det på noen annen måte, jeg er en mann skapt for og av følelser.

Men gled dere dere andre menn her på Sukker, jeg kan forsikre dere med all min overbevisning, blant de tusner av profiler vi har tilgang på skjuler det seg en kvinne langt utover det normale!!! Den av dere som finner veien til hennes hjerte vil umiddelbart forstå hva jeg mener.

Jeg kan bare ønske dere lykke til!

Og henne, et fantastisk menneske, ønsker jeg alt godt på denne jord!!!

Lilje har laget profil på sukker og har X av for at hun ikke ønsker å møte en mann med barn fra før. Dette er et gjennomtenkt og bevisst valg, og det regner Lilje med at gjelder for de fleste andre som har krysset av for dette. Likevel opplever Lilje at menn med barn faktisk krysser av for at de ikke har barn. Er det et håp om å komme i kontakt med en kvinne som angrer seg i det hun får se denne kjekke karen eller hva er det. Barnet blir nevnt helt nederst. Jeg forstår at det er sårt at det finnes mange som ikke ønsker å møte noen som har barn fra før, når man er mamma/pappa til verdens herligste gull. Men hvorfor utsette seg for å bli avvist gang på gang, fordi du lyver om noe så viktig som barna sine.


Kunne godt ha tenkt meg å finne en god venninde, men det går jo ikke an her på sukker ( ikke misfornøyd med sukker, ok sted).
Siden alle mine venninder har mann hadde det jo vært fint med noen nye og ha det ok sammen med.
Så en oppfordring til sukker, lag en plass for veninde/ kamerat søk.

Hva gjør man når man oppdager at en kjekkas man treffer når man lufter hunden er å finne på Sukker?

THE ONE AND ONLY PERFEKT .......

- den mest omsorgsfulle, beste kommunikator, høflige, myke, sjenerte, lyttende matcho mann norge har sett * * * * * * * * * * * *

- Perfekt fixer huset ditt, bilen din, badet ditt, alt av oppussing, springer i burtikken, handler inn, passer ungene, vasker klær og hus, og ordner ellers alt i huset + måltider og om kveldene en....hmmm.....perfekt elsker....om du orker .....yess..yess..


***********************************

Jeg hadde en mislykka date i helga og "knakk litt sammen", jeg likte han men det var ikke gjensidig.

Blandt gråtetuktene dagen etter skreiv jeg hilsen til 11 personer som jeg fant intressant på nettet. Tenk 7 av 11 svarte meg både med positiv, negativ og "åpent" svar. Jeg ble meget overrasket, siden jeg har lest her inne at folk er dårlige til å gi tilbakemelding når de ikke er intressert. De fleste hadde lagt til noen ord i tillegg til den standardavslag teksten. Kjempe hyggelig. Jeg skreiv tilbake på avslaget, fordi jeg vil fortelle at jeg satte pris på tilbakemeldingen og kanskje flere fortsetter med det, når de ser at det betyr noe for noen. Folk tar ikke kontakt med meg her inne, så jeg har ikke fått skrevet noen avslag eller positiv respons. Det er helt greit, jeg får svar når jeg er aktiv selv og sender hilsner rundt.

Hva tenker dere om en person som har noen veldig få nære venner som vedkommende treffer av og til. Sier det noe om vedkommendes værmåte, varme, omgjengelighet og omsorg for partneren sin. Regner man med at denne personen har få venner fordi ingen liker vedkommende eller at vedkommende mangler sosiale antenner.

Jeg er en slik person som ikke har noe spesielt nettverk utenom familie og noen få nære venner som jeg treffer av og til. Jeg gjør mye forskjellig alene og forventer ikke at en partner skal være slik som meg. Jeg har det bra, men jeg er som jeg er, selv om jeg skulle ønske at jeg fikk til å være mer sosial med andre mennesker. Jeg har hatt kjæreste tidligere som hadde få, men litt flere venner enn meg, jeg kommer da godt overens med de, men det var hans venner.

Jeg ønsker meg en mann å bygge et hjem og fremtid sammen med. Jeg har mange tanker om hva jeg søker etter hos en mann. Den mannen finner jeg nok ikke her inne, eller kanskje han er her, gjemt blant ord for å virke mer interessant.

Jeg har så mye å feire, og har tenkt meg ut på byen..
Er det noen steder man kan treffe andre likestilte, uten at det skal gå utover sukker sine vanlige fester?

Bare for å gå på byen rett og slett..
Og hvis det er slik at vi ikke skal reklamere for dette her, så gi meg et hint med en mailadresse eller slikt.


Nå er jeg tilbake her etter 7 måneders break..Og i Online listen min ser jeg 80% av de samme jentene som var her forrige gang!
Og dette er pene jenter! Eller de har pene bilder, som automatisk gjør dem til vakre damer her inne! Betyr det at de ikke har klart å finne seg noe på 7 måneder!? Hvilken sjangs har jeg da... :/

I'm baaack! ;-)

Jeg hadde noe på gang, men han viste seg å være kompismateriale - ikke kjæresteemne. Sånt kan av og til være litt vanskelig å avgjøre, eller hva?

Så nå planlegger jeg å delta på alle Sukker-fester og turer som er. Småningom.

Hvordan ser man hvem som er pålogget eller ikke her??

Ser det er en som vil ha en uforpliktende ennatts her inne. Det er bare å gå på byen det, så finner du snart ei du kan lure med deg.
Trodde i min enfoldighet at man ble spart for slike her inne.
Her er vel alle inne for å finne seg en fast kjæreste... eller tar jeg feil?

Jeg er ny her, og leter rundt etter en felles chatt. Er det virkelig ingen chattekanal på sukker, der flere kan snakke sammen??

For å bidra til å holde trådene noe mer til tema, blir denne tråden opprettet. HER kan alle skrive hva de vil, ta opp snøen som falt i i forrige årtusen. Generelt kvalm og destruktiv oppførsel er også velkommen. Normalisert tegnbruk er ikke påkrevd.

Valentine

Siste svar ti. 19 feb. 2008 22:45 (88 svar)
Skjult ID med pseudonym Pedroso

Hei,

Det er en dame på jobben som jeg er interessert i. Vurderer å gi henne (uten avsender) en liten ting i morgen,
f.eks. en mini-sitatbok av typen "Liten bok om kjærlighet" eller "Et kyss til...". Er dette håpløst romantisk og tåpelig?
Hva ville dere damer tenkt?

Da er det duket for en storfest. Det vil si, det blir ikke et like stort åpent rom slik som på Victoria teater, men litt mer rundt omkring over to etasjer. Stedet er Broadway på Karl Johan over Scotsman og det er plass til hele 600 gjester.

Ettersom vi har måtte stenge for mange som ikke fikk komme med på alle de siste tre festene så regner vi med at det blir veldig mange denne gang. Det er mange sittegrupper rundt omkring slik at man kan stikke seg litt vekk hvis man vil det, men det er også store rom. Litt for enhver smak.
For de "fjelluftstrengende" så er det en egen uteterrasse midt inne i lokalet der man både kan titte inn og ut.

Vi skal ha coverband og vår utrolige DJ Steve Daniels skal løfte taket :)

Velkommen til trolig den største og beste Sukkerfesten hittil!
Påmeldingen har startet..

Påmeldingen går bra til hotellweekenden og ifølge tidligere påmeldingsstatisitkk så vil det bli fullt før tiden :).
Det er fortsatt strålende sol fra skyfri himmel og masse snø der oppe. Vi gleder oss til deilige skiturer, god mat og mye hygge!

Har ett lite problem. Holder på med røykeslutt nå, er nede i 1,5 om dagen. Gidder ikke bruke plaster, tyggis eller lignende.
Går bra med nedtrapping, så lenge jeg også trener. Har derfor begynt å trene mere og hardere. Blir fem ganger i uka, 1.5 time hver gang.... alt detter høres jo sikkert veldig bra ut....

men så kommer problemet............

Når en slutter å røyke får en jo bedre potens, samme virkning vil jeg tro en får av å trene også. Får jo opp både kondis og blodsirkulasjonen.........så er jeg jo da singel, så jeg lurer på om dette er noe lurt i det hele tatt. Lager vel bare enda større frustrasjoner hos meg selv....burde kanskje bare la det være som det var...hmmmmmm

Noen som har noen tanker rundt dette??? :-))))


Er det slikt man kan kalle et luxusproblem...?

Chandler tro til igjen !!!

Han vant singing Bee På TV 3 !!!

Jeg stiller meg først i gratulasjons køen.

Er det ingen her som kan fortelle en historie om noen som faktisk traff hverandre her inne, og som falt for hverandre? En happy ending story? Trenger det før jeg mister motet totalt...

Damerover55

Siste svar ma. 18 feb. 2008 18:59 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym "voksenja"

Fikk en mailfra en voksen kvinne som skrev at responsen for oss såkalte gamle damer 50+++++++ her inne var elendig. Hvor er alle voksne menn da? Er det slik at vi kvinner plutselig blir 15 -20 år eldre enn dem etter fyllte 50? Eller er vi klokere? At aldersforkjellen blir bare større med årene har de kanskje ikke reflektert over. og skulle det fungere burde det vel vært omvendt. Smil
For!
Det kan gå bra
med en ung mann
og en eldre kvinne
Da er ikke hun
så dum lenger
Og han har ikke blitt
så dum ennå
Så stå på bestemødre, Nei , jeg mener fortsatt at like barn leker best i den alderen Med unntak selvfølgelig. alder kan jo i visse tilfeller bety lite.Ihvertfall er menn flinke til å si at alder ikke betyr noe så lenge det går den veien de vil.
Håpet jo at det gikk an å få noen nye venner her inne da. Men ........... kansje hun har rett for sannelig er postkassen tom.
Hilsen Gamla

Hei,
Blitt superbruker i dag, ser av FAQ at som superbruker kan man både sende og svare på meldinger fra alle. Hvem er det som ikke kunne svart på mine meldinger før jeg ble superbruker? Hva gikk jeg glipp av før jeg ble superbruker :-)

forrige barneombud fikk sannsynligvis ikke forlenget sin periode pga sin holdning til om hvorvidt homofile skal ha rett til å adoptere barn. Jeg er så enig så enig. Har ingen ting i mot homofile. Men, barn bør i utgangspunktet ha rett til en mor og en far. Dette er det mest naturlige for å sikre en balansert stimulering av personlighetsdannelsen.

st.