Sukkerforum

Fy søren, d der var heeeeeeeeeeeeeerlig :))
Yeah !!!!! :o)

Jeg har barn og så får jeg mail fra menn med barn - som bor utenfor byen jeg bor i. Ok, vi er her for å treffe en potensiell fremtidspartner...ja, som man kanskje en gang i fremtiden skal bo sammen med. Hva er da poenget for menn med barn de har 50% av tiden å sende meg mail om de ikke bor her jeg bor?? For man er bastet og bundet om man har barn og da ser ikke jeg for meg en fremtid med en fra Moss og jeg bor i Oslo og vi begge har barn som er 50% av tiden hos sin far/mor! JEG kan ikke flytte fra byen hvor barnet mitt har sin far foreksempel. Og møter jeg en mann som for en kvinne er villig til å forlate sine barn - vel da var han ikke kar nok likevel da. Nei gutter/jenter vær realistiske da!

Skriver dere med folk som er hyggelige, selv om dere synes de er uattraktive ? Eller kommer utseende først uansett?

jeg har dårlig tendens å tilltrkke gutter jeg ikke vil ha. men de jeg vil ha finner meg ikke interessant. både på nettet og i virkeligheten. har noen lik erfaring?

Flyttbar??

Siste svar fr. 19 okt. 2007 22:38 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym solsikke

Er ganske ny her, men har merket at de aller fleste kommer fra østlandsområdet..... og det gjør ikke jeg, for å si det sånn...
Men dere som er her inne, er dere flyttbare på sikt, eller er de fleste avhengige av å bo der de bor i dag....?
Litt kjedelig å møte og bli forelsket i en som ikke er flyttbar, hvis man ikke er det selv heller....

Hvor vikig er det for jenter at gutter har hår på hodet?
Trodde først dette var bare noe gutter tenkte på selv mens man begynte å miste litt av håret.
Men nå har jeg blitt mer usikker.

Jeg har også en tendens til å tiltrekke meg gutter som jeg ikke er interessert i. Og de jeg blir interessert i, er opptatt eller ikke interessert. Det er både ute i det virkelige liv og her inne. Men kan det ha noe med at vi er for kresne? Eller er det bare en måte vi er på som gjør at det blir sånn?

Av dei jentene som har profil her inne, og bilete, er over halvparten blonde...

Kva kan det tyde på?

Greit at mange amerikanere er rett på sak. Men denne var artig likevel..

Kontaktannonse for en 25år kvinne bosatt på manhattan på ett amerikansk datingside.

Jeg er lei av å gå rundt grøten. Jeg er en pen (usedvanlig pen) 25 år gammel jente. Jeg er veltalende og har stil.
Jeg er ikke fra New York. Jeg ønsker å gifte meg med en mann som tjener minst en 1/2 million dollar i året.
Jeg vet hvordan det kan høres ut, men husk at en million i året i New York er middelklassenivå. Jeg tror ikke at jeg sikter for høyt.

Hehe. Enkelte damer får jo sagt det eller hva!

Da er siste mulighet til å komme seg til fjells med champagne og en stor gruppe herlige mennesker. Hotellet er nå fullt og vi har fyllt 6 leiligheter. Kjønnsfordelingen er god med en svak overvekt menn. Spreke damer oppfordres derfor til å hive seg på. Aldersfordelingen er jevn og fin :)
Det skal bli en høydare denne gang!

Jeg har vært på en håndfull dater den siste tiden. Og det slår meg, HVER gang det har blitt kyssing i løpet av daten, har det vært på mitt initiativ. Alle mine initiativ har fått veldig positiv respons, så det skyldes neppe at jeg ikke er attraktiv nok. Og selv om jeg har ventet til "siste dans", har det hele vært opp til meg. Hvorfor er damer så tafatte? Hvorfor tar dere ikke tydeligere initiativt?? Er det de gamle kjønnsrollemønstrene som sitter så hardt inne?

Hei dere i sukker, et spørsmål fra meg kulaSSE, har fattet interesse av en bruker som er fra samme by som meg, hun er ikke superbruker.Kan jeg hendvenne meg til henne og hun til meg på vanlig måte? har fårstått det slik at en må vere superbruker for å skrive med hverandre, har jeg missforstått opplegget, jeg fant henne, kaller seg for knottene og jeg sente brev til henne og har fått svar på det som vanlig, med beskjed over mobilen det har vert perfekt dette med mobilen, jeg syns bare det var litt merkelig for jeg trodde du måtte vere superbruker for å gå inn å lese en profil, håper spørsmålet mitt når fram til dere, og at jeg får svar, ha en god dag hilsen kula.

bergen

Siste svar to. 18 okt. 2007 14:17 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym sunway77

når skal det bli sukkerfest i bergen da???:-)

Hva forventer dere jenter av datèn?
Må det være aktiviteter, eller bare en koselig middag.

Jeg føler meg ikke spesiellt smigret når jeg får et rødt hjerte fra en mann på 62 år. Det er den foreløpig rekorden....

Selv har jeg skrevet i profiel min, som tydeligvis ikke leses av disse eldre mennene, at jeg ønsker kontakt med en mellom 40 og 50. 5 år i hver rettning er det samme som jevnaldrende i mine øyne.
Men jeg lurer på hva årsaken til disse henvendelsene er. Jeg føler meg ung og sprek, og opplevd alder er nok langt ynger enn tallene skulle tilsi. Men jeg vet at jeg ikke er alene om å ha det slik. Andre har det også sånn.
Disse som ønsker seg en som er mye yngre, tror de at de er alene som føler seg yngre enn sin biologiske alder? Er det derfor de vil ha en som er 17 år yngre? Eller ønsker de seg en privat sykepleier de siste årene av livet? Her er en medisin, prøv med litt selvkritikk!

Til deg som er 38 og synes det er nedtur å måtte komme på bussen med damer som har fylt 40 på vei opp til Skeikampen....
Nei, nå må jeg avslutte, eller blir det en av disse meldingene som glefser av seg selv!

PS: Det tok en time å skrive dette, så ikke forvent lange svar :P

Hvordan bruker sukkerfestene å være? Noen erfaringer? Bra kjønnsfordeling??

Hun har vært borte i hele kveld, noen som vet hvordan det går med henne? Er du der Perle, og greier du å klore ned et livstegn tl oss? :)

hei:)har vært medlem ei god stund,men syns det er vanskelig oå bli kjent med noen.er det bare meg,eller?

Det hender jeg bare sitter og surfer på profiler (ikke alene om det aner jeg...). Og en ting slår meg...det er usedvanlig mye fine damer her inne...jeg har rett og slett problemer å bestemme meg for hvem jeg skal ta kontakt med...er det bare jeg som har blitt mindre kresen etter hvert??? (det pleier å være det motsatte da...hehe) Har damene det samme problemet også?

hovedfagsoppgaven?

http://wo.uio.no/as/WebObjects/theses.woa/wa/these?WORKID=41823

(Kan lastes ned)


På sånne kvelder her inne kan jeg sitte å fundere tilbake minner forbundet med sukker og ute i det virkelige liv...

Har jo hatt noen ahaopplevelser i positiv og negativ forstand....

Jeg har alltid hatt noen få regler jeg aldri har lempet på..

1) Er et kortere eller lengre forhold avbrutt... ser jeg på det som historie.. vil ikke gjennopta det selv om det er ønskerlig..

2) Det problemet har et litt samme fenomen her inne..
Man holder kontakt, og blir noen ganger satt på vent..for min del er dette potensielle eventuelle "forholdet" havarert i samme øyeblikk og jeg er da ikke lenger engasjert...

Hadde jo muligens stillt seg litt annerledes om jeg hadde en formening om at det ikke er mange spennede "sukkerbiter" igjen å ta kontakt med men...

Er småkresen usedvandlig sær eller deler andre samme oppfatning...


Til dere damer:

Syns dere synlige blodårer på armene til herrer er tiltrekkende eller frastøtende?

Hilsen en som plutselig har begynt å få veldig synlige blodårer etter å ha begynt å trene styrke.

hei alle sammen.
jeg får mitt første nyttår fri fra jobben på noen år, og i tillegg er jeg forholdevis ny i norge. nå lurer jeg på hva skal jeg gjøre? har lyst på en fin feiring i selskapskjole masse god mat og enda mer dansing. enten i oslo eller oppi fjellet. har dere noen forslag?
takker veldig pent for hjelpen.
søtnøs

Hei.

Jeg skal til Skeikampen neste helg. Har ikke vært med på noen av turene før og har bare vært på en sukkerfest, hvor jeg egentlig bare endte opp med å sitte å le fordi det var som en vanlig kveld på byen.

Er det noen av dere som har vært med på turene før? Noen gode tips?

Er også spent på aldersfordelingen, virker som det er ganske stort spenn der.

Send gjerne noen oppmuntrende tilbakemeldinger, så jeg har troen på at dette blir en bra tur.

Hei. Vi er fire mer eller mindre brisne menn med ølbriller som skal på byen i dag. Vi er ikke så opptatt av å gjemme oss bak tåpelige hypoteser. Vi går derfor rett på sak. Er det mange herfra som har tenkt seg ut i dag? I såfall. Hvor går dere?

ps. Gutter og "hingster" kan drite i å svare :P

Ja, jeg synes faktisk det er greit at mannfolk skriver at de liker best store faste pupper. Nå skal det jo sies at ved "middagshøyde" i alder, begynner fastheten og svinne hen, men det betyr ikke at de ikke kan være all righte for det...
Hår på hue - beklager, jeg er en av de som foretrekker det. Har man ikke hår, er det helt greit, men en god del mannfolk raker av seg det de har. Mistenker dere å gjøre dette for å slippe noe bryderi??...
Var jeg slem nå ??

Rent hypotetisk, la oss si at vi sitter tre karer her som skal ut på byen. Det er vel relativt åpenbart hva vi er på jakt etter. Er dette forumt riktig å bruke dersom vi skulle søke etter damer som også skal på byen ikveld. Bær i hug at dette KUN er et hypotetisk spørsmål :-)

Tørste hunder

Hvordan kan jeg blokkere enkelte profiler?

Nå har jeg fått tre invitasjoner fra svindlere her på sukker.
For et par dager siden fikk jeg en epost fra Fummyana.

"Hello Dear,
How are you today hope fine. My Name is Monica i saw your profile at www.sukker.no and it was interesting and i love it i think we can click so i will like you to email me back through my email address thus:(m.monica10@yahoo.com). Awaiting to see your lovely reply soonest.

Monica."

Hvis du får slike direkte invitasjoner, kan det enkleste være å google opp litt av teksten.
Skriv f.eks i søkelinja på Google:

"and it was interesting and i love it i think"

Skriv det i hermetegn, slik jeg har gjort her. Er du "heldig", så finner du flere sider hvor dette står. Noen ganger finner du det som innlegg i diskusjonsforum, hvor det diskuteres slike nettsvindlere som dette. Da har du jo svaret med en gang. I dette tilfellet fant jeg ikke dette, men kjære Fummyama har kopiert inn samme innlegget på en nettside som (ser ut som) omhandler litt om Elvis' musikalske historie.
-Hun liker tydeligvis Elvis like godt som meg. Vet hun ikke at Elvis er død da...

Den siste registrerte jeg på msn på gøy. Hun kom fra USA, men bodde i England. Og var i Nigeria akkurat nå da hehe. Hun ble litt sint da jeg avslørte henne. Hun var ikke særlig flink i å skrive engelsk, og jeg syntes det var morsomt at hun skrev "I like norway peaple" til meg.

Jeg tar dette som litt underholdning i hverdagen. Men ber alle være oppmerksomme på et par ting:

- De har ikke profilbilde
- De kan derimot ha noen bilder i albumet.
- De ønsker snarest mulig å bli private, bruke privat epost, msn... i stedet for å skrive her inne.
- De sender deg gjerne bilder i epostene, når dere har utvekslet eposter.

Min teori til denne fremgangsmåten: De ønsker å gjøre minst mulig av seg her inne, med tanke på profilbilder og korrespondanse. Bildene som de har er jo ikke av dem selv, så de synes vel det er litt dumt hvis to svindlere har samme bilder inne på et og samme nettsted. De ønsker ikke å legge ut de ferdigdiktede brevene sine her, i frykt for at en automatisk overvåkning kan avsløre de (hvis f.eks andre har tipset nettstedet om svindlerbrevene).

Men uansett: Send aldri penger til utlandet, til personer som du ikke har møtt personlig! Dette burde alle forstå, men desverre vet vi jo at det skjer likevel...

Kjære Smågodt.

Jeg velger i dette innlegget å slippe " katta ut av sekken " og ta opp noe jeg tror er en svært aktuell problemstilling. Hvis noen føler seg støtt av innholdet så beklager jeg selvsagt dette. Jeg inviterer i alle fall til frisk debatt om et viktig tema!

Jeg har en problemstilling som muligens vedrører alle menn fra tid til annen. Jeg tar for gitt at alle her inne vet hvordan en kropp fungerer, både kvinnens og mannens. Hvis så mine antagelser er riktige vet dere også at hvis en mann LIKER en kvinne på alle måter er dette noe som "lett materialiserer seg" i ett punkt på kroppen. Om man holder seg unna svært tettsittende benklær er dette noe som vanligvis kan være en manns egen artige hemmelighet ;)

MEN:

Det blir jo lett til at vi møter nye mennesker bl.a gjennom dette forum som får blodet, bokstavlig talt, til å bruse i årene. Jeg har nylig vært på en date der jeg fikk meget gode følelser for hun jeg møtte OG når vi skulle skilles hadde jeg lyst til å gi henne en god klem, men følte jeg måtte droppe det da vi hadde " fått selskap av en tredjepart ", ja den! Problemet er jo naturligvis at hun muligens oppfattet det slik at jeg ikke var interessert, noe som var feil, men jeg ville ikke skremme henne. Innspill; Jenter..?

Hvordan kommer dere andre menn rundt denne problematikken? Og jenter er det et kompliment og helt naturlig eller virker det frastøtende?

-Jeg forventer FULL forståelse for at jeg oppererer under alias i denne saken. Det kan gjerne andre gjøre også...:)

Det siste året har to av mine venninner og jeg erfart det samme. Samtlige har blitt forelska og innledet forhold, men så viser det seg at mannen har potensproblemer. De klarer ikke å gjennomføre, blir slappe midt i akten osv. Det er trist for alle parter. Vi jentene føler at det blir veldig spesielt og til slutt mister vi intressen. Dette er menn som vi normalt ville fortsatt med, men forholdene kommer aldri skikkelig i gang pga manglende sexliv!

Vi er flinke, aktive jenter - det samme gjelder for gutta også!

Noen som vet noe om dette? Hva kommer det av ? Er det psykisk eller fysisk?

Halo

Hvorfor tar jenter ikke kontakt?

Pokker! For 2-3 uker siden sendte jeg en direkte og morsom liten melding til en VELDIG flott jente (dvs kvinnen i mitt liv?!) her på sukker og etter noen dager fikk jeg hygglig svar. Men så drøyde jeg litt med å svare. Først noen dager, for å tenke hva humoristisk og reflektert jeg kunne respondere med, og så drøyde jeg likeså litt til og litt til - fordi jeg ikke var helt i humør - og trakk meg i hele tatt litt vekk fra sukker for en stund. Og nå som jeg tok mot til meg og skulle svare igjen... dæven, hu var forsvunnet! At det går ann! Hva for en tulling er jeg?
Ser du derimot dette, du som er langt vekk i Indonesia og drømte en natt om et annet kontinent - for guds (vel, i alle fall min) skyld - tilkjennegi deg igjen!

Noen andre som har opplevd lignende? Finnes det noe botemiddel?

Sakset fra nyheten på forsiden:
Nå har vi endelig fått tid til å se på kabalen på hvem som skal bo hvor og det viser seg til vår store glede at vi har hele 14 (6 av disse er nå tatt.. ) dobbeltrom på hotellet ledig. Hotellet alene har normalt en overnattingskapasitet på 150 så dette blir bra!

Langt flere enn vi var klar over har valgt å ligge sammen med noen kjente eller ukjente på dobbeltrom og noen har også valgt å ta en ”hytte” sammen (faktisk så er ”hytte” litt misvisende for det er egentlig høystandard leiligheter med flere rom, kjøkken og med egne badstuer vi snakker om). Det er ikke så lett å holde oss løpende oppdatert med så mange muligheter og ønsker og vi beklager forviringen som oppsto som gjorde at mange trodde det var fullt. Det er altså både hotellplasser og luksusleiligheter ledig. Hiv deg med, du har ingen ting å tape og alt å vinne!

Minner også om at bussen stopper innom bussterminalen i Oslo, Gardermoen og Lillehamar for de som kommer med fly, tog eller buss.

Vi i Sukker gleder oss virkelig til oppleve så mange spennende og positive folk igjen samt å komme oss opp på det fredelige og deilige fjellet!

Halvparten av jentene svarer på meldingene mine, men mange av dem svarer med veldig korte meldinger og reagerer bare på det jeg skrev. De stiller ingen spørsmål, heller ikke i senere meldinger. Hva betyr det? Vil dere jenter bare gjøre dere kostbare? Dere er ikke interessert? Tyder det på at det er snakk om passive jenter som ikke tør ta initiativ?

Noen som har opplevd det samme?

Jeg tror jeg skal ikke lenger svare på slike meldinger

Jeg er en mann i Oslo med brukbart utseende. 172 høy, litt "rund i kantene" og lite hår, men har fått høre jeg har fine øyne og flott smil og en ikke ille kropp.
Er en som damene til vennene mine beskriver som verdens snilleste mann.
Har også fått høre at jeg har god humor og er sjarmerende...
Har god utdannelse, god jobb, grei økonomi.

Så lang alt vel. Fyller vel en del av kriteriene damer flest stiller for en partner ikke sant.....

Det store problemet er selvtillitten min. Jeg føler meg ikke trygg på meg selv i sjekke og datingsituasjoner.
Der jeg i samtaler med venninner og spesielt damene til venner drar på og forteller historier og vitser og er generellt morsom så klarer jeg ikke å få dette fram i samtaler med potensielle sjekke-objekter.
Jeg klarer ikke å få flyten i samtalen, jeg klarer ikke å plassere poenger, og ikke minst, jeg klarer ikke dra ting videre...
Altså: Jeg er morsom og sjarmerende med damer der i situasjoner der sjekking er uaktuelt, men en stut i andre situasjoner.

Sliter litt med de samme tinga når det gjelder nettsjekking. Vanskelig å gjøre meg interessant nok.

Noen tanker, meninger og tips i for å hjelpe meg litt?

Ser at noen damer ønsker seg menn med hår på hodet. Menn kan jo gjøre noe med hengemage og kroppsholdning, men ikke akkurat noe med dette. Hva om jeg skrev i min profil at jeg ønsket meg en dame med faste og flotte pupper, var det ok, eller er det to forskjellige ting?

Hvis ikke den nye Craig David låta blir en stor hit i Europa og kanskje USA, skal jeg spise bringbærgelé av hodet til min skallede kollega. David Bowie sample, tidsriktig r´n´b sound og funky video... Dette burde gå bra.

Framgangsmåte hvis man kommer i kontakt med noen som bor i andre deler av landet enn en selv?

Jeg bor nordpå (hvor det dessverre er få sukker-medlemmer), og nesten alle jeg får god match med bor sørpå...
Så ergo må jeg, når jeg først er bruker her, ta kontakt med folk som bor i andre landsdeler.

Men selv om man kommer i kontakt med folk, så er det jo litt tiltak å bestille reise og treffes,
og kjedelig å ha brukt mye penger på det hvis daten ikke blir vellykket.
Så føler at man bør være mer sikker på at det kan ha noe for seg å møtes, i forhold til om man går på date med noen i samme by. At man bør ha mailet med hverandre mer enn 5-6 ganger før man bestiller flyreise, liksom...

Men samtidig erfarer jeg at hvis det går for lang tid uten at man treffes IRL så kan kontakten/interessen fort dabbe av...

Hjelp, Noen som har gode råd?? Synspunkter på hvor lang tid det bør gå før man treffes IRL?


Eller en HMS general for den saks skyld.. er ikke lege selv.men det må vel finnes noen kyndige blant alle her inne som kan gi et kyndig svar forhåpentlig...

Har nå selv vært her en liten stund og har vel vært litt aktiv her på forumet.
Nyskjerrig som jeg er født lurer jeg jo på hvilke mennesker som står bak pseudonumene og innleggene.
Hadde det da ikke vært utrolig morsomt og latt sukker ordne en kveld (eller man gjør det selv) hvor man kunne møtes og istedet for og få utdelt bilder så kunne man jo få utdelt pseudonumer, eller etter et par timer sammen så kom den store gjetteleken med hvilket pseudonum som passer til hvilket menneske :-)

Hei

Hva hadde dere gjort om beskjeden fra legen ble: " du har kun en dag igjen og leve"... Hva ville du da ha gjort denne siste dagen i ditt liv ?

Ville du feks sagt tinga til X som du aldri fikk sagt, eller tilgitt din verste uvenn eller eller eller, noe annet ...(?)

Tråden om Nemo ble altså slettet fordi den,ifølge Organ inneholdt mange ufinheter. Selv tillot Organ seg å snakke nedsettende
om folk med ordens-og ansvarsfølelse,han anbefalte gode fyllehistorier og overfall under roadtrip i Øst - Europa.
Senere hadde han en oppklaringsrunde og nedtonet sine tidligere uttalelser noe.
Hva er ufint og støtende på et diskusjonsforum ? Og hvem skal vurdere det ? Trodde det var Sukkeradm. som skulle ta seg av slikt.
Har selv slettet en tråd jeg startet fordi jeg fikk opplysninger om tråden jeg stillte spørsmål ved ,og det var naturlig å slette min.
Dessuten kom det så mange usaklige innlegg off-topic og rent sludder at den kunne slettes også med det som begrunnelse.
Så startet jeg Krangletråden for å se hva det førte til. For litt siden hadde det kommet 136 innlegg og mange hadde det gøy med
å liksomkrangle i går kveld. Det var mange kreative forsøk på å dra i gang en krangel,inkludert noen sterke (ufine?) uttrykk. Må
den også slettes?
Skal det ikke være litt takhøyde på et forum som dette ? Sukker.no er nok et sted på nett for "amorøs interaksjon",men dette er
altså et diskusjonsforum i regi av Sukker.no hvor det går an å ta opp et vilket som helst tema. Trodde jeg.......
Hvorvidt Nemo er mer kontroversiell enn andre er vel ikke særlig relevant i noen sammenheng. Vi har samme rett til å ytre oss
alle sammen,la være å lese tråder som inneholder "ufinheter", og imøtegå argumenter, men sensur og moralske pekefingre
skal vi vel vokte oss for. Det kan fort single i glass.......

Match og sånn

Siste svar on. 10 okt. 2007 00:41 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Sløv kniv

Hvordan i huleste kan det ha seg at når autoteksten sier at jeg, som er en mann, har en MEGET bra match med noen så er det ALLTID flere store røde blader på matchtreet??? Og motsatt når alt er grønnt og fint får jeg gjerne beskjed om en ikke så god eller dårlig match. Er jeg den sløveste kniven i skuffen eller er det flere som ikke heeelt skjønner logikken i dette??

Her kan de som vil krangle om hva som helst uten å tenke på topic.

Hva faller dere gutter for hos oss jenter? Hva skal til?

Eier ingenting

Siste svar ti. 9 okt. 2007 20:52 (191 svar)
Skjult ID med pseudonym Anonym man

Jeg har noen gode venninner som også har truffet noen menn på Sukker og XXX.
De mennene har bil, eget hus, noen har båt eller motorsykkel, hytte.

Jeg har også anskaffet endel ting til hygge og nytte i løpet av de 38 årene som har gått.
Men de kvinnene jeg har møtt har stort sett ingenting, de har ikke bil, bor i en liten leilighet, og eier stort sett ingenting.

Jeg mener ikke at man blir noe bedre menneske av å ha mange ting, men noe er det vel naturlig at man har skaffet seg?
Noen som har likende erfaringer?

Hadde vært artig å høre hvilke komplikasjoner og morsomme historier folk har opplevd når litt for mange i omgangskretsen er på sukker. Jeg har 6-7 venner/venninner som har funnet veien til sukker, i tillegg til noen damer jeg har vært borti før og ikke vil se igjen men som plutselig dukker opp med en melding. Litt pinlig (*kremt*).

Sukker har etterhvert blitt som et eneste stort utested (men på nettet) der utrolig mange av de single i min aldersgruppe har en profil (Oslo, +/-30-33år).

For min del opplever jeg at kompisene og jeg jakter på mange av de samme damene. Vi er tross alt nokså like og dermed matcher med mange av de samme damene. Det har vært noen småepisoder med nesten dobbeldating men heldigvis har man unngått såre følelser.

Hva slags strategier har folk egentlig for å unngå dette? Noen morsomme historier?

Er det jeg som har gått glipp av noe, eller er det akseptert av alle at man ikke svarer på meldinger fra en bruker?? Jeg skriver så oppriktig jeg kan og mer enn 2-3 linjer når jeg skriver til en jeg kunne tenke meg å bli bedre kjent med. Jeg bruker altså litt tid på det og prøver å gjøre det så personlig så mulig. Er det ikke da på sin plass å kunne forvente et svar? Om man ikke er interessert, så si det da! Og ikke la meg gå og vente i ukesvis...

La meg gjerne høre fra damene på denne.

Tittet igjennom tegneseriene i Dagbladet i dag ettersom jeg hadde litt tid. Det som slår meg er hvor helt USANNSYNLIG dårlige de er! Jeg forstår altså INGEN ting av hva som er morsomt der! Er det meg som er dum/ikke har sans for denne type humor eller er bare nivået så utrolig lavt? Noen som forstår slikt bedre?
Et eksempel fra i dag er "Sofies verden" med tre tegninger. Den første er hodet til en supermannlignende skikkelse. Andre tegning er av hånden hans som løfter en klokke der det står 08.okt.2107. Siste tegning holder han seg til hodet og sier. Hæ? Har jeg sovet i hundre år? -- Hva sier dere, er det mulig da!!!?