Sukkerforum

...på en lørdag?
- Hvor er det single, likesinnede (jaja - fra Oslo, selvsagt...)
- Ender som regel på Palace Grill selv....

Glede: Byttet fra tog og bus til bil i dag og det var kjempe deiligt. Dyrt, men deiligt. Blir dobbelt så dyrt, men med en ekstra 30-45 mins fritid om dagen, tror jeg det alene vil være verd det. Det vil sikkert også nedsette sykefraværet når man slipper å sitte opp og ned av halvsyke mennesker og å stå og vente en halv time i -15 på tog/bus i vanlig NSB/SL-stil. Ikke kan togene kjøre når snøen kommer og ikke kan de kjøre på sommeren når skinnerne blir for varme...

Bonus glede: Som den samfunnsengasjerte personen jeg er, gleder jeg meg over å hjelpe til at vi kan få et litt bedre klima her oppe i det kolde nord :-)

Det virker som om alle kjenner en som har fått kjæreste på sukker. Jeg kjenner flere og nå syns jeg det er min tur snart.. Er det flere som har det sånn eller er det bare de jeg kjenner som er heldige?

Som forholdvis ny her på sukker så tenkte jeg det var på tide å presentere seg.
Skal man få noen bekjente her så må en jo vise seg frem :-)
Har brukt den første tiden til å se litt på hva som skjer her inne. Skjønner at det er på diskusjonsforumet hvor det er mest
aktivitet.
Savner litt en åpen chat her på sukker, men vet samtidig at det har lett for å bli de samme som er synlige uansett på en slik chat.

Er litt usikker på hvor mange medlemmer det egentlig er her inne på sukker, virker kanskje som det ikke kommer så mange nye
medlemmer her.
Har prøvd meg på brev til noen få hittil uten at det har blitt noe mer ut av det, men har god tid. :-)
Er ganske tøft å bli dømt etter det lille en får beskrevet inne på profilen sin, tror nok det er lettere å overbevise IRL.
Så en får håpe på at noen tar sjansen etterhvert. (Med andre ord, ikke la dere skremme av det skrevne.....)

Har dere noen erfaringer med sukker festene som arrangeres, er dette noe å satse på for å bli kjent? Eller blir det som
hvilken som helst kveld på byen?

Skal i hvert fall prøve å delta litt her inne, så vi snakkes sikkert mer siden!

IRL

Siste svar on. 5 des. 2007 22:13 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym onlyme

Da jeg startet med nettdating for en stund siden. Syntest jeg det var spennende å sitte å chatte i timesvis med jenter på mail eller på msn, men nå begynner jeg å bli lei. Føler liksom man går igjennom det samme hver gang. Spør om hva man jobber med prøver å finne på vittige ting å skrive for å bryte isen. Nå er jeg nesten aldri inne på msn lenger og prøver bare halvhjertet å holde mailsamtaler ved live for jeg vet at det er slett ikke sikkert jeg får treffe henne IRL og jeg vet at man plutselig kan bryte komunikasjonen av ulike grunner. Når jeg møter noen IRL så føler jeg det er lettere å gi av meg selv. Men det er ikke alltid det går bra da heller. Enten liker ikke jeg henne "på den måten" eller så er det omvendt. Eller så er det en felles mangel på kjemi. For målet må jo være å møte noen som liker deg like godt som du liker henne, og det er det faktisk ikke så mange ganger skjer. Som man virkelig er på bølgelengde med, som har samme humor og som tenker i samme baner. Har vel bare opplevd det 3-4 ganger i livet hvor det har klaffet virkelig bra for begge. For kjemi er noe man selv legger tilrette for automatisk når man liker noen. Så derfor tror jeg tror det beste er å treffe flest mulig IRL for å teste ut denne felles kjemien. Altså treff-vegring synes jeg er dumt selv om det kan virke slitsomt å treffe så mange på den måten. Å vente i evigheter foran skjermen på at den rette mailen skal dette ned i mailboksen kommer man iallefall ikke langt med

Lurte bare på en ting jeg.... Har vært her inne snart en måned. Har sendt i veien noen mailer til gutter som jeg har syntes ser både kjekke og oppegående ut. Er det for mye forlangt å få et svar/ evt beskjed om at man ikke er av interesse? Trodde det handlet om vanlig høflighet jeg? Når man skryter av seg selv i profilen og gir seg selv æren av å inneha mange gode kvaliteter, så bør man stå for det også....! Selv så svarer jeg uansett om jeg liker vedkommende eller ikke, for det fortjener folk. Ønsker alle ei god førjulstid, med mange svar, BÅDE negative og positive!

Sjekking

Siste svar on. 5 des. 2007 19:10 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym onlyme

Leste dette et sted om jenter og sjekking :)

"Jenter flest kan to sjekketriks. Det ene er å sitte og se deilig ut. Her finnes det mange varianter, f.eks stå og se deilig ut, gå og se deilig ut, danse og se deilig ut, etc"

Hvordan sjekker du?

Hei

Når jeg var ny på sukker for 1 1/2 år siden var jeg på en del dater. Siden den tid har jeg hatt mye mindre aktivitet og tidvis totalt fravær. Det siste skyldes også et par tilløp til kjærestetilværelse. Nå er jeg oppe i en datingfrekvens på en pr. 3mnd. og tendensen er nedadgående. Jeg ligger med andre ord godt ann til å forbli singel ganske lenge:)

Nå har jeg det sånn at jeg først og fremst er på forumet også kanskje jeg sjekker om jeg har hatt besøk før jeg logger ut. Må spørre meg selv om høy aktivitet her på forumet er tegn på resignasjon i forhold til dating. Andre som opplever det på samme måte

Jeg ble så inspirert nå i kveld...hva om vi deler litt linker til musikk vi synes er bra, bra videoer osv...? :)
& kanskje en annen link med morsomme linker? Da ser man jo litt humoren også (som om man ikke gjør det allikevel...) ;p
Er dette noe som er blitt gjort her før?
Vel, starter med Lamb sin sang Gabriel...passer i grunn her på sukker... :)
Nyyydelig sang (og video) *smelt*...og fin nå i kvelden.
http://www.youtube.com/watch?v=XEUWFvT16f8&feature=related

Jeg er glad i klassisk musikk, men cd hyllen min bugner ikke akkurat over av cd `er av dette slaget. Det har jeg tenkt å gjøre noe med.
Er det noen som kan tenke seg å komme med sin favoritt, og gjerne si litt om hvorfor akkurat den er favoritt?

Kan begynne selv: En av mine favoritter er "Dôme èpais le jasmin" en duett fra opraen Lakmè skrevet av Leo Delides.
Litt sårt, og svært vakkert. Har oppdaget at når jeg har hørt denne kjenner jeg ro og glede. Får renset ut "gruffet", skulderene har lagt seg pent på plass og jeg er klar til nye utfordrende oppgaver. Men fremfor alt dette er vakker å høre på Mmmmmmm :)

Jeg følte at jeg ville sende inn noen ord her. Jeg bruker å skrive rett fra hjertet. Jeg skriver akkurat slik jeg føler det. Jeg har vært en stund medlem på Sukker, men aldri funnet noen. Jeg har skrevet med noen, men aldri fått anledning til å møte noen. Jeg prøver å tenke positivt, men ikke lett. Nå er det slik da at det er ingen som har sagt at livet er lett. Jeg sitter her ved min data og leter og leter etter dte jeg håper å finne, den som vil bli min bestevenn og altså jeg ser etter det perfekte forhold. Et forhold der sinne og krangler ikke eksisterer. Finner jeg det noen gang. Finner jeg noen gang drømme prinsessen. Prinsessen jeg hele tiden har i mine drømmer. Er det en illusjon eller eksisterer hun ett eller annet sted der ute.

Vil du værra me mæ hjem i natt?
Skal vi sov i samme seng i natt?
æ kain gi dæ alt du træng i natt, hvis du tør!!


:-))))))))))))))))

Treff-vegring

Siste svar ti. 4 des. 2007 21:35 (77 svar)
Skjult ID med pseudonym visdegfram

Den senere tid har jeg følt meg rammet av en slags treff-vegring. Og jeg tror jeg vet hvorfor. Jeg vet ikke nok om de jeg skriver med. Nei, det hjelper ikke om jeg får hele CV'en. Det hjelper heller ikke med en ny mail med: I dag har jeg handlet julegaver, hva har du gjort? Interessen og nysgjerrigheten ikke er tent. Har vel vært på 10 dater som alle bare har blitt med den ene gangen (og hvor det har vært greit fra begges side). Jeg begynner å bli lei dater blottet for gnist og humor og som er glemt dagen etter. Det tar litt tid og krefter i en hektisk hverdag hvor barnevakt må skaffes osv. Lærerikt, men det holder nå.

Jeg skriver med flere. Svarer høflig så godt jeg kan, gir de fleste en sjanse til å vise seg fram i meldinger. Men det er så lite å hente. Jeg får ikke noe "inntrykk" av disse personene (utover at de virker hyggelige). Jeg får ikke taket på dem, jeg ser ikke noe humor. Jeg begynner snart å lure på om humor er en sjelden egenskap....?

De færreste er ute etter brevvenner her, så jeg skjønner godt at de etter noen mailer spør om vi skal treffes. Men jeg vegrer. Sier nei, og grunnen er bare at de ikke har maktet å vise seg fram.

Noen flere som har det sånn, eller har tips til hvordan man kan lure frem humor og en personlighet uten å møtes?

Hehehehe, plutselig er det jenter i sidebanneren! :)

Vi har i dag lagt til nye funksjoner som kan fylles ut under min profil:

1) Hurtigfakta (Yrke, språk++)

2) Flere kategorier under TV og underholdning man liker

3) Flere valgmuligheter under underholdning og interesser

4) Hvilke dyr man har i tillegg til dem man liker som var tidligere

5) Bildet av avsender vises i innmeldingene dine

6) Designendringer på profiler som åpnes

Vi har tent første lys! Og skal på fyrverkerikurs i morgen. Det er over 200 påmeldte til nyttårsaften! :)

Sløver nå med Hjemme alene, en klar favoritt! ;D

Jeg er 198 cm og har ført opp at det er "mindre viktig" at partner matcher meg høydemessig.

Om jeg legger meg inn som 10 cm kortere, altså 188 cm, opplever jeg eksempelvis likevel at;
1) matchtallet mitt til en jente på 167 cm øker fra 93 til 96 og
2) matchtallet mitt til en jente på 171 cm øker fra 93 til 95

Spørsmål til dere jenter her inne som er under 175 cm høye:

1a) Ville jeg vært så mye mer attraktiv om jeg var 10 cm lavere at det fortjener henholdsvis 3 og 2 matchtall, eller;
1b) er det kartet som her ikke samsvarer med terrenget?

2) Fortjener "høydemessig avvik" fordi mannen er for mye høyere en kvinnen, like stort fratrekk i matchtall pr centimeter som høydemessig avvik i motsatt retning?

Mens vi høye menn på byen nyter godene av å bli lagt merke til, opplever vi her inne ikke å nå opp på jentenes matchlister fordi høyeforskjellen i følge sukker blir for stor. Jeg opplever i den virkelige verden å ha rimelig bra draget, ikke bare på jenter på 180 cm, men også på jenter som er 170 cm. Har derfor mistanke om at vi høye menn ikke får det matchtallet vi fortjener med gjennomsnittlig høye jenter her inne. Om min mistanke stemmer synes jeg matchberegningen bør justeres for å fange opp dette da målsetningen vel må være at matchtallene her inne skal gjenspeile virkeligheten.

Puss, puss så får du en nuss.... <3

http://www.youtube.com/watch?v=ZCqjYM42pEQ

Hmm...skrev et innlegg til TVkommentar "diskusjonen", men vips så var den jo bare borte! Mystisk!
Ikke at kommentaren min var så veeeldig vettug, men det passet humøret mitt perfekt med en slik link ;)

...sidebanneren, ja...jeg er egentlig ikke så veldig på sjekkeren, men det hender jo jeg ser noen i sidebanneren jeg bare MÅÅÅ se på..., men vips, før jeg får trykket på den aktuelle, så har jeg kommet på han étter istedet...Iiiiiiiiiik. Og ikke husker jeg navn eller noenting...jaja :) Alt man skal plages med ;p Tjiihii.

*Fnisete hilsen uten grunn* :)

Håper alle har en finfin kveld.

Er det mulig å fungere uten mobiltelefon i en måned (desember 2007) ?

Klarer du det?

Hvis alle slår av mobilen, hva skjer?

"Uten bilen stopper Norge" var et slagord som transportnæringen brukte tidligere, og min påstand er i dag at :

"Uten mobilen stopper Norge"

synes det er mye klaging på mennene her inne for tiden:-) hva med noen gode ord?:-)

Psyko...??

Siste svar ma. 3 des. 2007 23:49 (31 svar)
Skjult ID med pseudonym baremeg

Første date avtalt, tlf nr utvekslet.......jeg googler navnet hans.
Psykobitch adferd, eller vanlig nysgjerrighet...??

Blir sittende alene julekvelden for første gang på 35 år.
Tenkte da at jeg kunne bruke den på og hjelpe en eller annen organisasjon som hjelper de som livet ikke har vært like snille med. Men finner ingen organisasjoner som søker etter hjelp. Jeg klarer det meste innen matlaging, servering ol.
Har noen av dere noen tips på hvor jeg kan henvende meg? ( Oslo-Drammen området)

Vi har diskutert sterke kvinner på forumet. På sidelinjen har Kravstor og jeg hatt en tanke som jeg vil løfte ut på forumet.

Tanken er at det er en forskjell mellom kvinner som er sterke i form av karriere, og sitter i en lederstilling på et høyt nivå i næringslivet. Denne typen kan være dominerende og kan oppfattes som mannhaftige av menn. Og så har vi den andre typen som ikke nødvendis er næringslivsleder, men som er sterk i seg selv. Den kvinnetypen som er tilstede for andre, og har gjerne god psykologisk innsikt. Til slutt har vi kombinasjonen av disse egenskapene.

- er vi inne på noe her? kan vi skille mellom sterke kvinner og sterke kvinner? Har noen tenkt det samme som oss?

Over til dere ;==))))))

Looks

Siste svar ma. 3 des. 2007 17:50 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym barelurer

Vi er vel alle mer eller mindre opptatt av utseende når det kommer til valg av partner. Ser mann et pent annsikt med et vakkert smil legger man kanskje automatisk positive egenskaper til den personen. Det er jo individuellt, men er kvinner generellt mer oppatt av partnerens utseende enn det menn er? De fleste kvinner jeg har spurt hevder at menn er mer utseendefiksert, men jeg er litt usikker på om det faktisk stemmer. Hva mener dere? Spesiellt tydelig blir det kaskje på et slikt nettsted hvor man skal gjøre seg opp en mening om en person basert på et bilde.

Venner ?

Siste svar ma. 3 des. 2007 13:46 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym onlyme

Hvis man etter en date eller flere føler at det ikke finnes noen romantiske vibber, hvor mange av dere synes det da er ok å fortsette som venner. Jeg mener det er jo litt anderledes når man dater noen man har møtt i andre sammenhenger og som man kanskje kjenner litt fra før. Hvor vanlig er det derimot at man får seg nye vennskap med det motsatte kjønn som er varig etter at man har møtt noen gjennom nettdating. Jeg lurer for jeg er kanskje i den situasjonen selv akkurat nå. Jeg føler at det kan være litt bruk og kast relasjoner ved nettdating. Det er så satt på spissen; kan vi bli forelsket eller ikke modus liksom? Og man blir aldri så godt kjent med den andre egentlig før man skal gjøre seg opp en mening.

flere som tar turen dit nyttår?

Er så drittlei av at folk skriver melding der det står kun "Hva jobber du med?" eller "Hva studerer du?"uten å presentere seg eller å si i det minste "hei". Når det i tillegg er minimalt som står i vedkommendes profil og ingen bilde ser jeg på dem som passe useriøse eller er de bare sjenerte? Når jeg da har skrevet ett mot spørsmål "Hva jobber så du med?" får jeg ett 3 ords svar.Jeg jobber med .....
Hvor er gentlemennene? Kunne ikke norske gutter godt på ett kurs, om så en annen plass i verden?

Hva er verst, fise eller rape?

Er du psykopat?.. ta testen... Les spørsmålet, kom med et svar. Dette er ikke et
lurespørsmål, faktisk er den utarbeidet av en psykolog. Ingen jeg vet har
svart riktig - inklusiv meg.

En kvinne deltok i sin mors begravelse. Der traff hun en mann hun ikke
kjente. Hun synes mannen var fantastisk, rene drømmemannen, hun ble
forelsket i ham øyeblikkelig! Da begravelsen var over forsvant han uten at
hun hadde klart å få telefonnummeret hans. Ingen visste hvem han var og hun
kunne ikke kontakte ham. Noen dager senere drepte hun søsteren sin.

Spørsmål: Hva var motivet for at hun drepte søstera? Tenk litt før du
svarer, så skriver jeg inn svaret når jeg føler det er nok:)

Alle her er jo veldig kreative, eller har et kreativt yrke.
Hva er kravet for å kunne kalle seg kreativ? Er det liksom opp til alle å vere kreative fordi vi kan lage dorullnisser, eller jobber med markedsføring. Hallo!! Er du så kreativ at det er verdt å nevne -så er du kunstner!

Hei. Nå har det jo seg slik at det er mange her inne som har reist rundt i store deler av verden, og fått med seg opplevelser som andre bare kan drømme om,og som igjen sitter inne med mange nyttige erfaringer. Hva med de som ikke har reist så mye, og ikke sitter inne med de samme erfaringene? Kan det skape problemer i et forhold?

Hvis jeg som mann hadde sagt til en jeg ville bli sammen med at jeg elsket shopping, tv serier, strikking, sladder, kafe besøk med hennes venniner og baking, OG det viste seg etter at vi hadde blitt sammen at det var bare tull alt sammen, jeg likte egentlig ingen av de tingene, hadde nok jeg blitt oppfattet som en drittsekk - eller?

Men kvinner som sier de vil ha mye sex, liker friluftsliv, telt, lese avisen i fred, kos, SPA,
Og så viser det seg at det er bare tull det også - er det liksom greit det da?

Hei.
Lurer på hvor mange av dere som har datet med andre her inne?
Vært fint å høre om negative og positve opplevelser med en førstedate.
Per

Du har nok rett i at mannen blir skremt av sterke damer. Biologisk er vi domnierende, så likestilling er et slags paradoks for adferselsmønstrene innprintet i genene våre. Særlig å være sammen med en kvinne som er mentalt og karrieremessig sterkere enn hos tror jeg nesten er umulig. En av mine venner sier rett ut at han foretrekker å leve livet med en litt "dum" blondine. Interresante diskusjoner kan han ha med kompisene sine.

"How do you describe women so well?"
"I think of a man, and I take away reason and accountabillity"

Jeg satt her og leste litt på Oppslagstavla og trodde ikke mine egne øyne da jeg så hva du har skrevet. Milde himmel hva mener

du egentlig med dette da. Du vil gjerne ha turvenner men de må høyskole/mastergrad for å kunne gå tur sammen med deg. Skal

man le eller gråte av dette. Jeg kunne gjerne ønsket meg turvenner, blir gjerne til at jeg pakker ryggsekken og drar alene, men jeg

stiller da ingen krav til utdannelse. Prater da med alle mennesker uansett tittel. Denne var da for drøy?

Date

Siste svar lø. 1 des. 2007 12:52 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym onlyme

Jeg var akkurat på en date med ei jente. Det gikk vel sånn passe tror jeg, men det jeg lurer på er hva jeg bør gjøre nå. Er det sånn at dere jenter forventer at gutten skal ta kontakt og vise initiativ til en date nr 2? Eller tar dere kontakt selv hvis han ikke tar kontakt med dere?

Hva skjer med fok som virker truende her på Sukker? Blir de kastet ut? Jeg fikk beskjed om at jeg var i store vanskeligheter her i livet fordi jeg ikke ville oppgi identiteten min etter 5 min. med chat. Jeg har selvf. satt ham som i"kke int". Da får han vel ikke opp profilen min mer? Noe mer man bør gjøre?

Her er 3 nye oppgaver:) starter med en lett... så blir det værre da:P hehe:)

Reglene er: Ikke svar på innleget, men send meg heller meld om du tror du har rett:) Veldig kjedelig for alle å se svaret!!
Det er en utrolig ting å klare å løse noe sånt på egnehånd:)

Bare å slenge inn komentarer på innlegget da! Lykke til haha :P

Oppgave 1 (lett) :

En mann ville dele en 20 kr, i 1 kroner, og 50 øringer, men han ville ha en 50 øring mer en 1 kroner. Hvor mange fikk han av hver?


Oppgave 2 (middels) :

En far og en sønn var involvert i en bilulykke, faren døde, mens sønnen ble sendt på sykehuset.
Da de kom dit sa legen som møtte de "men det er jo min sønn!"

Hvem er legen?


Oppgave 3 (vannskelig) :

ABC + ABC + ABC = DCBC

Hver bokstav representerer et tall under 10. Finn regnestykket i tall.

Bare nysgjerrig...hva gir dég de største gledene i jula?( ...og hva kunne du vært foruten?)

Nysnøhilsen,
K. :)

Jeg tror at det er en misoppfatning blant en del jenter. De tror at alle gutter/menn ønsker at dama skal ha store pupper. Og så tror de at hvis de legger inn silikon så er saken løst. Hadde de gjort en liten markedsundersøkelse så ville de ha oppdaget at gutter slettes ikke vil ha ei jente som har lagt inn silikon i puppene sine. Dvs. "markedsverdien" faller drastisk om jentene gjør slikt.

Er det gutter/menn som ville ha foretrukket ei med silikon innlagt i forhold til naturlige og mindre (og mindre struttende) bryst?

Gjør ikke damene/jentene forundrsøkelse mht. det over og at en faktisk kan få følgeskader av å legge inn silikon?

Ville du som sukker-jente/dame lagt inn silikon? Og har du gjort det, er det verd det?

Hvor mange jenter klarer å imponere meg med denne oppgavne her?

Jeg tipper ca 2 stk. klarer det i løpet av 1 uke:)
Send meg svaret på meld, ikke skriv det her så alle får svaret:P

- There is a bus with 7 Girls

- Each girl carries 7 bags

- Inside each bag there is 7 cats

- Every cat has 7 kittens

- All cats have 4 legs each

Question: How many legs are in the bus?

Klarer du den er jeg imponert:) jeg har svaret:)

Er det noen Sukker venner som har lyst til å stå på ski neste helg?
Bortover eller nedover.

kjæreste

Siste svar to. 29 nov. 2007 18:35 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym søtnøs

nå vill søtnøs informere alle at sukker funker og man kan få seg kjæreste gjennom sukker. det funket ihvertfall for meg, så jeg melder meg ut fra nyttårsfesten og ut fra sukker senere i kveld.
vil takke alle for en flott tid jeg hadde her inne og ønsker at alle blir minst like heldige som jeg :)

veldig glad søtnøs

Når alt kommer til alt, er det viktig, vesentlig og avgjørende hvorvidt Jentekroppen er tynn eller tykk? Så sant kjemien stemmer, både fysisk og psykisk? Ville du avvist ei pen jente som var tykk fordi samfunnet og din nærmeste krets ikke hadde akkseptert det? Nysgjerrig her. nå snakker jeg ikke om helse, så ikke bruk det som et argument, jeg snakker om ren fysikk og tiltrekning.

Himmelsk herlig nedfall, eller flass fra skyene?

livet e herlig!

Ingen svar
(kvinne 50 år fra Finnmark) Privat melding

Har ikke noe å klage over....
Alle e voksne folk.......og gjør som de vil
taster med hvor mange de ønsker...og skriver så dårlig norsk som mulig.....
helt uproblematisk......
SMASK!!!!

Noen blir rett og slett sutrete og formæmet her inne.....dersom man tillater seg å snakke med flere i samme periode...og da mener jeg ikke date flere...... men kommunisere i form av mail eller ha en god tone med noen på diskusjonsforum osv.

Dersom dere "snakker" med noen..forventer dere da å være the only one eller? (blir litt"skremt " jeg dersom man har "eier" forhold til noen på dette stadiet...liker faktisk ikke at folk er eiersjuke i noen stadier eller forhold)

Setningen "ferdig med tidligere forhold" er en gjenganger i mange profiler, forståelig nok, men kan dere hjelpe meg en definisjon av dette?

Personlig undres jeg når jeg møter folk her som viser seg å ha avsluttet forhold for en til to mnd siden.....

De kan jo ikke ha noe annet å gjøre enn å trene på treningsstudio løpe i fjellheimem, klatre i fjell, hopper med hangglider fra topp til topp, seiling golf. Stå slalom osv,

Med utrolig brune, spenstige kropper skapt i et solarium, eller med spray! Ikke å forakte en vakker kropp, men for å få se et glimt av den må man løpe etter med tunga som et slips?
Er du ekstra heldig får du et glimt av den, hver gang de har fostuet en ankel, revet av et leddbånd e.l.
Og gutta skal være jo helst 10 yngre da med blanke, brune kropper, atletisk bygget, høy og mørk, helst Lege, advokat, direktør, eller en eller annen med så god inntekt, at han uten problemer, kan ta damen med på turer rundt halve jorda, gi dem diamanter til morsdagen, eller en Ferrari til Jul .
Og takken er et lite hjerteinfarkt eller to, efter å ha overanstrengt seg for mye

Og så har de barn da? Siden de ikke ser barna oftere enn 2ganger i uka fordi de jobber såååå mye, har de selvfølgelig en barne passer som sørger for at de får den maten de skal, hjelper dem med lekser osv, Hvor ofte ser de dem da? 2ganger i uka?
Dette blir jo helt feil, dette er vel ikke et idiellt familieliv?
Og det er ihverfall ikke romantisk dette vel?

En hyggelig kveld hjemme, god mat , vin, en god film?
Nei, dere som har lest alfor mye kjærligetsromanen, Leger i Hvitt osv i deres ungdom!
Det var bare tegneserier, ikke basert på uvirkelige hendelser.
Kom dere ned på beina, og vær dere selv, ikke prøv å være en annen enn den dere er,
Da kanskje, dere opplever kjærlighet, og romantikk på et ærlig plan.
Og kan prate sammen om indre følelser, bli godt kjent med hverandre feks.
Det er vel en fin ting.
Jenter, legg lista et par hakk lavere, så blir det ikke så vanskelig å oppnå målene ;o)))
Og til dere som ha godt inn i de 60, sats heller på karer på deres egen alder om ikke annet
De yngre gutta , liker gjerne Rock, og ikke Lillebjørn Nielsen, Bjørn Eidsvåg heller ikke bingo hver fredag på samfunnshuset
Et lite tips til slutt.
Legg inn profilbilde, og en beskrivelse, da er det lettere å få en god match, og kunne danne seg et inntrykk av den personen som eier profilen.