Sukkerforum

Speeddating

Siste svar lø. 11 nov. 13:58 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym mmm...

Hvor er det blitt av alle disse speeddating-arr. det ble skrevet så mye om for en tid tilbake. Kunne tenkt meg det nå som jeg er singel igjen.
Men nå finner jeg det ikke noe steder. Pokker...:)

noen som gleder seg til kveldens fest

Sukkerfest

Siste svar lø. 11 nov. 00:24 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym petra

Jeg har meldt meg på sukkerfest den 11. november. Bare lurer veldig på alderssammensettingen. Er selv 36 år, og kjenner ingen.... Er det mange over 35 som har meldt seg på tro?

Jeg er ny på sukker og lurer på hvor mange andre "ferskinger" det kommer på festen 11? Skal bli spennende dette da ;-)

Lurte på om det er bare meg som ikke gidder å troppe opp i djevelkostyme eller annen fancy bekledning!? Blir jeg den eneste kledd casual?

Noe nytt om en eventuell nyttårsweekend på Skeikampen?

Hjerter..

Siste svar to. 9 nov. 09:46 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Hvor mange hjerter er det vanlig å få egentlig?
Lurer litt på hva andre her inne har vært så heldig å få av rødt og gult..

Noen som vil dele erfaringer?

Skeikampen

Siste svar on. 1 nov. 21:20 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym MetteBa

Må bare få lov til å takke Sukker-gjengen for et flott opphold på Skeikampen i helgen. De hadde lagt ned mye arbeid i dette, og jeg tror jeg har de fleste med meg når jeg sier at arrangementet var veldig bra. Vi var i tillegg utrolig heldige med været, så en mer strålende week end skal man lete lenge etter.

Tusen takk -:)

Hmm

Siste svar fr. 27 okt. 22:13 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Johanna

Ikke godt å si hva man skal gjøre med all mail som detter inn.
Kanskje jeg burde fjerne profilen da, hvis jeg skal svare på alle henvendelser hele tiden blir det jo en fulltidsjobb.
Dessuten, hvis man er på date med en hyggelig fyr kanskje man avventer for å se hva som skjer så man ikke spiller på flere strenger samtidig.
Kanskje litt tolmodighet hjelper gutter og jenter?
Men for guds skyld, ikke bli sure hvis det ikke kommer svar da. Dette skal jo være gøy, og ikke sikkert det er noe feil med personen som sender melding som ikke får svar..

Nå som internettdating har blitt så poppis så kan en kanskje anta, som et lite scientific wild ass guess, at profilene representerer et tverrsnitt av befolkningen(minus de som ikke har øye/håndkoordinasjon til å bruke en mus og et tastatur). Jenter som hele tiden skryter av at trener så mye(gutta og for den saks skyld); Hva er trening i denne sammenhengen?? For det første, det er IKKE trening i mine øyne å sykle fra Domus Athletica og bort på Blindern; ei heller å stå en time på trappemaskin på SATS innstilt på nivå 4. Jeg har virkelig observert MYE skikkelig DÅRLIG trening rundt omkring på diverse treningssentre i Oslo.. skjerp dere, få på dere "svettklean" og kom dere ut og løp intervall og hvis dere skal trene vekter bruk litt mer enn det som sitter fast i wire'n!


Er helt fersk her inne, har lest et par steder at det er mulig å søke på hva andre har svart på de ulike spørsmålene, men finner ikke hvor dette er mulig.
Og er det det samme som annenstedsnevnte frisøk?
Eneste jeg finner er søk på kallenavn.
Har forøvrig, i følge dette match-systemet, en noe komplisert match med meg selv - hehe

Liten ting jeg lurer på ...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sing&sang

Hvis man trykker på det fotoapparat-ikonet for å se på billedgalleri, men ikke går inn på selve profilen til noe, kommer man likevel da på oversikten over 'siste besøkende' på vedkommendes profil?

Hei alle sammen. Ettersom vi har nærmest ubegrenset plass vil vi i Sukker oppfordre alle som måtte nøle til å melde seg på høstens morsommte begivenhet. Husk at dette ikke blir en slik "jeg er litt utenfor" tur, og at vi begynner å rullere seter med morsomme leker allerede på bussturen oppover. Etter først litt konkurranse mellom bussene skal vi ha en"klemme lek" når vi kommer opp til Skeikampen. Vi lekte den på bursdagen til Gaute Grøtta Grav (han fant den opp) og det er som en stol lek der man skal danne grupper på tre, fire og fem hver gang musikken stopper. De som ikke holder tak i noen går ut inntil vi har to vinnere som får premie. Senere skal det bli mer morro!
Tenk på helgen som en herlig adspredelse fra høsthverdagen med masse god mat og ikke som kun en jakt etter drømmepartneren. Da blir det definitivt hyggeligst og morsomst :)
Vi gleder oss!

Et lite tips til rettskrivning – er å lime teksten inn i for eksempel word bruk stavekontrollen og lim inn teksten tilbake i editoren. Da luker du bort de verste skrivefeilene :)

Jeg er ganske ny på denne siden. Men... jeg lurer på hvorfor deter så mange menn som markerer en profil som intresant og ikke gjør noe mer med det. ( Det er sikkert damer som også gjør dette) Ville ikke det naturlige være å sende en melding og reklamere så godt en kan for seg selv?? I håp om ett positivt svar.?? Det er jo så utrolig tiltrekkende med menn som tar initiativ. Selvfølgelig kunne jeg sendt en melding selv, men det gjør jo jeg på de jeg avmerker som intresant. Hva venter dere på egentlig. Jeg skjønner ikke dette helt. Noen som har noe svar på dette??

Hvorfor står det noen plasser at du har en høy match med personen fordi begge har svart gjennomsnittlig, og en annen plass kan det stå at du har høy match med personen fordi begge ikke har svart gjennomsnittelig. Hva har man da egentlig svart, gjennomsnittlig eller ikke?? Noen som har svar på det da??

Jeg var med for første gang på sukkerfest! Og blir gjerne med igjen! Virket ikke som noen tok seg selv for alvorlig, og det er bra! Hehehhehe! (Det holder helt til man får seg en partner )(forhold). Men det er akkurat derfor det er så bra.....man er fri! Enn så lenge......... og det er "enn så lenge" vi venter på skal skje!! Det er jo akkurat derfor vi er med ! ;-)

Har blitt ett tall eldre etter jeg laget profilen her inne....men hvordan får jeg endret det. har jo lagt inn fødselsdato og alt, men neida....tiden står stille hos meg.

M.

hei e e en mann som bare lura lit på kordan fordeling e mellom kvinder . og manner bliver på hotel viken blir

uff, nå sitter jeg da her og bare venter på at bussen skal frakte meg inn til Oslo. Lurer på hvordan dette kommer til og gå. Beskjeden som jeg er, vil det nok ikke være lett for meg og ta kontakt med jentene der:(

..men ingen respons! Verken mail eller annen. Er jeg rett og slett for kjedelig, muligens? Kanskje jeg er for ung.. noen som vet hva gj.sn.-alder er her inne?

På min "Topp 100"-liste er det bare ca ti som har meg på sin. Hva er vanlig? Hva har dere andre?

Det hjelper jo egentlig veldig lite dersom jeg kan se en potensiell kjæreste i alle hundre, og 90 av disse absolutt ikke vil ha meg.

Jeg lurer på en ting.. hvem tror at de skal få svar på henvedelser når profilen deres er helt TOM? Jeg sammenlikner det med å ringe på og stikke av!

Er det sjenanse? Isåfall kan det være en idé å komme seg litt mer ut blant folk..

hei noen som vet om det er mulig og kjøpe bill i døra i morra på festen?

Dåbbel Dæit

Siste svar on. 4 okt. 08:43 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Guddløkk

Er nok en av de som holder seg i skinnet (!), dvs. er snill gutt. Men, jo mer en erfarer fra disse greiene, jo mer finner en ut av at alle andre dater som f... hele tiden. Mange potensielle etter hvert, eller venner som de kalles... kjipt når venner blir noe mer akkurat når du har brukt en masse energi på å tilnærme deg personen. Men, dette er spillets harde fakta.. internett-dating er ikke noe mer fair enn the real life... scare tissue is stronger than regular tissue, realize the strength, move on :-)

Bare en har hatt moral til å følge trenden.. :-)

Er helt ny her, og ser på 'matchinglista' mi. Mange av de som har havnet høyt opp på min liste har ikke meg blant sine 100 står det. Er ikke det komplett idiotisk da? Er ikke hele poenget å matche to som passer hverandre? Ikke gi den ene et høyt score hos den andre, mens en selv tilsynelatende vil være helt uinteressant for denne personen. Det minner for mye om den situasjonen vi alle kjenner så altfor godt fra 'det virkelige liv', og som er nettopp det vi håper å unngå med sukker.no og deres famøse matchingtest... Har heller ikke sansen for at jeg får folk høyt opp på lista som ikke har vært innom på 35 uker.. tviler på om de er veldig interessert....

Jeg har tenkt litt på hvovidt det er bra eller ikke å finne noen som er mest mulig lik en selv. I teambuilding, som man kanskje kunne sammenlikne et "familieprosjekt" med, er det ideelt å sette sammen en gruppe av folk med ulike styrker og ikke en gruppe av helt like personer.

Hva er egentlig en god match når det kommer til stykket? En som er lik i utgangspunktt eller en som kan tilføre noe nytt og anderledes. Kan det ikke bli kjedelig i lengden å være helt like?

Nå har jeg vært her inne i et par dager og gjort meg en hel del tanker. Det første jeg la merke til var naturligvis at blant mine "100 beste" var det bare TO som hadde meg på sin liste! Etter å ha justert litt på profilbesvarelsen min er det nå kommet opp i fire. Man føler seg ikke kjempeattraktiv etter å ha fått en slik dom. Kan noen svare på hvor mange det gjennomsnittlig pleier å være man har -gjensidig- match med?

Det andre jeg stusser over er at jeg får opp menn som ser ut til å klaffe, men som så viser seg å ikke gjøre det likevel fordi de områdene vi ikke stemmer overens på ikke bare er viktige for dem, men ufravikelige krav. Og jeg klandrer dem aldeles ikke. Har man for eksempel et inderlig ønske om å få barn, er det snålt å havne på topp 100-listen hos noen som har krysset av for at det overhodet ikke er aktuelt å få flere.

Jeg savner et ekstra alternativ i boksen der vi nå kan velge mellom "viktig" og "mindre viktig", nemlig "ufravikelig krav". Antagelig vil det gjøre at jeg matcher enda færre enn det jeg allerede gjør, men så slipper man å bomme totalt.

For meg ser det ut som om de fleste på min topp 100-liste er på leting etter en helt annen type enn meg. Så hvorfor kommer de opp på min liste da, lurer jeg? Kan noen svare?

Lei

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Jojo

Konge ,her finnes bare creme`de la creme`av menneskeheten som ønsker seg the best of the best of the best....javell må bare sier det ER KJEDELIG

Angst?

Siste svar ma. 25 sep. 13:28 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym undrende

Flere enn meg som sitter med en følelse av at mennene (kanskje kvinnene også for alt jeg vet..) har en tendens til å være ganske flørtete og på'n inntil det faktisk skal gjøres en avtale om date...?!?

Jenter, det lønne seg til å lese e-post ;O)
ha en fint dag alle sammen.

God eller dårlig sex, det kjem iallefall i mitt tilfelle ut ifrå om enn har kjemi med kvarandre eller ikkje!
Enig uenig?

Er det en grunn til at alle sukkerfestene er i Oslo?
Jeg regner med det er flere enn jeg som bor utenfor tigerstaden og kunne tenkt seg å være med på festlighetene ;)
Hva med å arrangere noe i Bergensområdet for oss hordalendinger?

Jeg lurer på følgende; er bilder der fokuset bokstavlig talt ligger på kløften/puppene, gjerne ovenfra og ned vinkling, sexy eller usexy?

Undervurderer dere jenter oss gutter litt her? Det sies at vi kan ha litt underutviklete observasjonsevner, ( .....har du klippet deg?? Jaa det har du jammen...hva!.. er det virkelig 3 dager siden??) men når det kommer til kropp er min teori at de fleste av oss er meget observante. Noen tanker...?

Hotellweekend

Siste svar sø. 17 sep. 15:35 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Overrasker

Er faktisk veldig spent på denne weekenden. Jeg drar med en venninne og vi skal ha det fryktelig gøy, men opptre sømmelig selvfølgelig ;)
Er det flere i alderen 35-40 som skal?

hei

Ingen svar
(kvinne 28 år fra Oslo) Privat melding

noen som skal på singel fest i oktober??

Når man får denne beskjeden etter å ha trykket på profilen til noen en har sendt melding til tidligere, kan det bety at vedkommende har markert meg som uinteressant, eller det ganske enkelt at profilen er slettet?

Hadde vært greit å vite, om ikke annet.

Noen som vet?

Da var jo enda en vellykket sukkerfest over

Jeg synes jo dette var et bra konsept jeg da og det frister jo selvsagt til gjentakelse da.. Fine lokaler, nye og hyggelige bekjentskaper, dansing osv gjorde jo dette til en hyggelig kveld da. Selv om at ikke været viste seg fra sin beste side, så var det jo stinn brakke da... Selv om det ikke akkurat var enkelt å finne alle man hadde på matchkortet da, så ble man jo kjent med mange andre også, både sukkermedlemmer og andre søte damer som var der.

Selv om det var vel en del som feiget ut etter at man fikk matchkortene (og da mener jeg både damer og menn) så var det kuult a likevel da. Og det var jo sikkert en hel del som fikset seg en ONS også da... Men det er vel som det pleier å være da.. Hehe..

Er det noen andre som var synspunkter angående dette da...

Artig med alle disse damene som har et sterkt ønske om at mannen skal være høy. Kanskje jeg burde sette opp C+ cup som nødvendig attributt. Er jo, i utgangspunktet, genetisk forhåndsbestemt det også.

På den annen siden, jeg tror nok ikke det blir helt akseptert. Men poenget er jo presisert.

Bare fint det

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Høy

Jenter som vil ha høye menn altså....
ehm... fint for meg i allefall ;-)

Mange klager over at jenter ikke gidder å svare på meldinger fra gutter. Hvor mange meldinger får dere jenter egentlig? Jeg går ut i fra at det varierer en del? Selv får jeg en ca. 3 meldinger fra (nye) jenter i uken. Ikke akkurat vanskelig å få tid til å svare på dem, men det er ikke alltid jeg svarer på alle meldinger når vi har "diskutert" en stund.

Samme her!?

Ingen svar
(mann 42 år fra Hedmark) Privat melding

Står skikkelig dårlig til med meg også, helt på tryne faktisk, er ikke ening med meg selv på noen ting... bortsett fra mål/nytelsesorientert!!!???

Synes det er veldig mange gutter som klager på at de ikke får svar osv.

Til jentenes forsvar: de fleste svarer jo...
Og jeg forstår kjempegodt at jentene ikke gidder å svare på alt når det ligger 20-30 meldinger i innboksen, hvor 1/3 av dem kanskje er pervomeldinger
:-)

Jeg søkte (av en eller annen grunn) på mitt eget nick, og oppdaget til min overraskelse at matchtallet var >70 og at jeg ikke var på topp hundre på min egen profil.. jeg står altså svært dårlig til meg selv :-) Ikke rart man søker en annen..

Hvordan kan dette ha seg?
I går var det en ny herremann som merket meg som interessant. Han ble også registrert som ny bruker samme dag. Men, - det som forundrer meg veldig er at han IKKE er registrert som besøkende på min side (de som står på den listen er for flere dager). - Nå skal det nevnes at jeg er nr. 1 på hans matchliste, - men hvordan kan man registrere meg som interessant uten å ha besøkt siden min? Da tenker jeg rent teknisk, OG ikke minst; hvor interessert er man hvis man ikke besøker siden...?
Eller er det rett og slett teknisk feil hos Sukker?

Lurer bare av ren nysgjerrighet...

Meldte meg på i siste liten............! Om jeg angrer..?

Bestekameraten min fant jo tross alt sin drømmekvinne på Sukker.no for noen måneder siden(!) Om hun var av samme oppfatning? Jaggu! Tipper vi kommer til å høre i fra de om en stund - kommer til å bli litt av et kanonkull fra de to dersom de finner på noe... tull.. ;-) Om jeg mener at de skal giftet seg..?! "Skakke" se bort i fra det gitt..! Og for et par da...! :-)

Såå..., var det så rart at jeg slang meg på kjærlighetsbølgen med sugar on top?! Når kompisen for tiden bor hos meg i påvente av ny leilighet i hovedstaden og gliser fra øre til øre, synger og "klager" om hverandre over at han savner dama etter noen timer "på avveie"? ;-) Jeg slipper jo ikke akkurat unna å måtte høre mannens lidelser når elskovsrusen hans ebber ut og følelsene river og sliter i kroppen på'n... :P

Så, hvordan gikk min kveld da, og hva møtte meg da i inngangsdøra på RÅ?
(Bortsett fra noen vettskremte menn som etter å ha blitt truet av sine pensjonerte foreldre om å bli gjort arveløs dersom de ikke tok med seg ei dame hjem (!) *denne kvelden* som *de* kunne hilse på..!) (Ok, dere vet hvem dere er... Lovte å droppe navnene deres, - jeg holdt da det...?!hehe ;-) )
Et herlig "sammensurium" av begge kjønn fra "alle samfunnslag", både de som var vant til å gå ut og de som med dette skrittet ønsket å bli det hadde møtt opp på RÅ.
Med et slo det meg.., rommet inneholdt langt over snittet hyggelige mennesker som av en eller annen grunn hadde lagt fra seg de vanlige "maskene" hjemme. (Eller var det en kollektiv glemsel?) Vi var på en måte nakne med klærene på - med sjelen vrengt ut - og det var liksom helt greit! (Så Elling her om dagen, - mulig jeg har blitt smittet i skrildringstimen...) ;-)
Sprøtt..., - det å vite en hel del om andre mennesker - uten at de er klar over at du vet akkurat --- "det" om de...! Kanskje jeg gjør det igjen... :-)
Hvordan var din kveld? Ble det fangst? Og hvis du ikke var der, blir du med på neste sukkerfest eller tur?? ;-)

Jeg har lest en del profiler der folk har skrevet at de er dypt religiøse og ønsker å finne en partner som også er sterk i sin tro. Religion kan vel for enkelte være touchy å diskutere sånn uten videre, og i forbindelse med dating hører det vel kanskje med i "FY-triangelet" sammen med det å diskutere eks-er og politikk. Dum som jeg er, hopper jeg likevel uti det.

Personlig pendler jeg mellom det å være ateist og agnostiker, men jeg synes likevel at brorparten av de ti bud gir en grei ballast her i livet. Etter min mening tror jeg selv at jeg på enkelte områder innen moral og etikk er fullt på høyden med en som er sterk i sin tro og kanskje henter sitt verdigrunnlag der. Er det ikke til syvende og sist viktigere hva slags menneskesyn og verdier man har enn hvorvidt man bekjenner seg til en bestemt himmelretning eller er klassifisert (av andre) som en god kristen? Sentrale aspekter i f.eks. kristendommen er vel nestekjærlighet og toleranse. Toleranse til å la andre tro (eller ikke tro) hva de vil? Ser du ikke skogen for bare trær? Det er mye rart som gjemmer seg i skogen. Jeg kunne sikkert lira av flere flåsete ordtak, bl.a. om fliser og bjelker i øynene på folk men velger å stoppe der. Hva mener dere andre?

PS! Alle innlegg som skrives uten pseudonym (skriveleif på sukker) har et dobbelt så bra verdigrunnlag sammenlignet med de som ikke gjør det -i min bok da!

hei

Siste svar ti. 15 aug. 22:00 (32 svar)
Skjult ID med pseudonym mann

t alle som it har bilde a seg sjøll e dåkk så genert/usikker på seg sjøll at . dåkk it tør eller

helt grett....

Ingen svar
(kvinne 43 år fra Sogn og Fjordane ) Privat melding

synes de va helt grett skreve eg...en er jo som en er...!!! stå på, frøken!! .)

her er det mange profiler- men etter å ha tittet nærmere etter er mange inaktive- ikke vært logget på på måndesvis. Også liten respons- kanskje jeg skremmer noen, men det er ikke akkurat slik at det frister meg til den store aktiviteten her.
Er det flere på min alder som opplever det samme her?