Sukkerforum

Første gang jeg er på et slikt arrangement på nyttårsaften....har altså lite erfaring i så måte, men snakket med folk som sa det virket kaotisk, forvirrende, noen hadde ventet opp til 1 time i kø for å få kjøpt noe, andre fikk ikke noen drink kl 24.00 som forespeilet, altfor få servitører m.m......men jeg traff da noen av dere fra forumet....hyggelig. :)...andre som har mere erfaringer....hva tenker dere ??

Hei, sukker har nettopp slettet en tråd om hva en kan gjøre på nyttårsaften, uten at trådstarteren ble forespurt. Hvorfor?

Jeg skulle ønske sukker kunne utarbeide noen retningslinjer på hvilke temaer som er lovlige og ulovlige her inne. Mulig de allerede er utarbeidet, men kan noen i så fall si hvor de er?

Bare så det er sagt: INGEN her inne er for stygge!!!!! ...ingen!

Men enkelte.. eller SVÆRT MANGE kan FOR SIN EGEN fordel legge ut en beskrivelse/bilder som henger i hop med virkeligheten. Jeg er mann, men noen av dere kvinner har sikkert opplevd det sammen som meg.

1. KROPP: høyde klarer de fleste å få riktig, men FASONG er det mange som sliter med.

SLANK... betyr slank. Da er man ikke gjennomsnittlig, hvis en er på utkikk etter noen som er SLANK, er det en bismak å møte noen som er medium+. Ja, medium+ kan være fint det, men når en vil møte SLANK og har sett for seg SLANK, blir alt som er "mer" et aber.

GJENNOMSNITTLIG... HER er det mange som har misforstått. Hva er gjennomsnittet her i norge? Jeg dater ikke personer som skriver gjennomsnittlig, med mindre jeg har sett bilde av hele de... for det er så surt å møte noen som sliter med å passe ned i en vanlig stol, når en har fått forespeilet noe mindre.

Par kilo for mye... ET PAR = 2-3 kilo, IKKE 20. Det kalles overvektig, eller stor og fyldig ..som er en EGEN KATEGORI..


Og helt til sist. Hvorfor Legge ut bilder som overhode ikke matcher virkeligheten. Hvorfor gi et feil inntrykk???

Verden er et flott sted, for det finnes ALLTID noen som liker deg for den du er uansett. Utseende teller ikke alt, men for veldig mange kan det være et utgangspunkt for noe mer, forutsatt for at en kommer såpass godt overens at man får til et møte.

Det er SURT å bli AVVIST... men det er like surt å måtte avvise noen, spesielt når det aldri hadde trengt å skje, fordi en aldri ville møttes om en hadde visst sannheten!

Er det noen som vet om det går an å blokkere noen?

Godt nytt år!

Denne etterlysningen lå fra en ung mann i tråden om tilbakemeldinger til nyttårsfesten: "PS: Hvis du er Askepott som dukket opp fra intet og ga meg et kyss klokken 12 og deretter forsvant igjen så dropp skoen din i denne tråden ;-)" Den er jo bare såååå romantisk - vi må vel hjelpe til med å finne Askepott?

Andre som har etterlysninger?

Godt Nytt Är fras Berlin..Eg er heilt ny pä SUKKER og trengar massa tips....har dykka noko tips ?

etter at en har møtt en interesant person her inne og føler han er perfekt... Skal en fortsette å være her inne. Og hva betyr det at gutten etter flere dater fortsatt er her inne????

Hei
Når en har venner som har så pass høy match med en.
Som en vet en ikke kommer til å gå videre med.
Er det noen mulighet for å "fjerne dem" fra søkene.
Slik at de ikke opptar plass å en slipper å få dem opp liksom?

Nyttårs ball!

Siste svar on. 2 jan. 2008 10:48 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Mariposa2

Jeg er veldig skuffet over denne festen som skulle være noe hyggelig ble bare kaos. Det var alt for lite betjening på vakt! Vi sto og gikk i kø hele kvelden opp til en time for å få noe å drikke, og når vi endelig var tur var det sure minner. Det var alt for mange mennesker på en så lite sted uforsvarlig menner jeg. Jeg krever en forklaring på dette og hva som har gått galt.

Har eg noken som helst sjanse på denne sida eller kasta eg berre vekk pengane.. Treng litt feedback

Jeg synes det hadde vært fint med en mulighet for å se hvem som var på festen vi netop var på, snakkede med mange, men og noen som jeg fikk snakket litt for lite med, blir litt vanskelig å huske alle og derved kan man jo miste kontakten til noen man gjerne ville ha hat mer kontakt med. Det kunne jo være en søkefunksjon som kun gjalt de som var på festen f.eks.

Hvis du vil ha tilbake eksen som jeg forstår at du vil, så er vel taktikken din noen av det værste du kan gjøre. Følger du følgende råd er sjansen langt større: ikke ring, når hun ringer, vær kjempeglad og positiv, ikke la henne vite hvor hun har deg.
Hun vet jo nøyaktig hvor hun har deg. Mekanismen inne i henne slås først på når sikkerheten er borte. Følger du disse rådene garanterer jeg respons selv om det kan ta litt tid. Hvis hun ikke vet hva hun vil, vet hun ikke mer etter spa og middag. Du må få henne til å tenke. Igjen følg mine råd. Funker ikke det, hadde det ikke gått uansett.
H

alder

Siste svar ti. 1 jan. 2008 22:10 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym hmmm

la akkurat merke til det, alle jentene har blitt ett år eldre siden igår, nesten så vi ser det på bildene jo....

Ta disse ordene med deg inn i det neste året!

LIVETS MENING

Livets mening är att leva
och inte fråga varför.
Om du frågar varför är du
dömd att svara, och då ser du
inte längre ögonblicket
gunga djärvt och himmelshögt
som ett hissnande, lycksaligt
lockomfladdrat flickebarn
med en munter spark åt jordens
alla grubbelsjuka hjärnor,
alla skuldbetyngda fjät.

Bo Bergman

Har vært medlem her bare kort tid, og som den organiserte mannen jeg er merket jeg straks av de kvinnene jeg umiddelbart likte som "interessante" på topplisten.
Så har det gått noen dager... Null respons, de som har registert mitt lille framspill, for det er det jo, har verken huket meg inn eller ut.
Er det noen sosiale regler her jeg ikke har forstått? Eller er det bare sånn at de ikke er interesserte?

Kortversjonen: jeg fant drømmedama her på sukker, var sammen med henne i nesten ett år, men vi kludret til det og det ble slutt. Etter det har vi hatt vært vårt forhold, men begge tok slutt. Så nå har jeg bestemt meg for å få henne tilbake.

Taktikken så langt har vært:
- ta kontakt men henne under påskudd av å skulle være vennen hennes
- avsløre gradvis at jeg egentlig vil mer
- gi henne masse komplimenter
- huske burdagen hennes
- sende henne forhåndskomponerte, velformulerte "fyllemeldinger"

Hennes tilbakemelding så langt har vært at hun er sjarmert, at hun liker meg godt men at hun ikke tror det kommer til å fungere. Vi har avtalt å treffes, men hun legger ikke skjul på at hun er skeptisk til hele opplegget.

Gitt dette baktepper: har noen av dere (jenter fortrinnsvis) noen tips om hvordan man bør sette inn det avgjørende støtet?

Medlemskapet mitt på sukker går snart ut og jeg benytter denne dagen
til å sende en hilsen til alle sammen:

Ønsker dere godt nytt år og lykke til med å finne kjærligheten i året som kommer!

Selv har jeg funnet min "soulmate" her i løpet av sommeren og høsten.
Vi har tatt oss god tid for å bli kjent med hverandre og dette blir bare bedre og bedre ;-)

Takk til sukker.no og alle jeg har hatt kontakt med!

Logger ut for siste gang i år
og ønsker dere alle et nytt kjærlighetsfullt år

HÆPPI NJU JER

Tre mygg hadde tilbrakt sommeren på Finnmarksvidda og avtalte en hustrig høstdag at de skulle sette kursen sydover, mot sol og varme. To av dem møttes på stranda til avtalt tid, men det varte og rakk før tredjemann kom rød om snabelen og sylta forkjøla.

Kameratene ville selvsagt ha en forklaring, og med ynkelig røst sa den snørrete myggen at han hadde tilbrakt hele turen sørover i skjegget til en motorsyklist.

- Det er ikke sånn du skal gjøre det! utbrøt de to, og forklarte at han burde ha fløyet til Gardermoen, krøpet ned i trusa til en snerten flyvertinne og sittet godt og varmt hele veien.

Året etter gjorde de samme avtale. De to ankom bestemmelsesstedet som avtalt, mens tredjemann kom flere dager senere, minst like snørrete og ynkelig som året før.

- Men i all verden da, fortalte ikke vi hvordan du skulle kom deg ned uten å fryse?
- Joda jeg gjorde som dere sa, snufset han, - fant en søt flyvertinne og krabbet ned i trusa hennes.
- Men tro det eller ei før jeg visste ordet av det satt jeg fast i skjegget til en motorsyklist igjen!

TAKK

Siste svar ma. 31 des. 2007 17:47 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym snill pike

Sender en nyttårshilsen til ALLE som IKKE svarte på brev fra meg. Håper dere gutter skjerper dere. Det kan da ikke være så vanskelig å sende en hilsen om dere ikke er interessert vel ?

Jeg har en ok jobb, og tjener brukbart med penger. Ikke enormt, men er flink økonomisk så jeg har både tekniske duppeditter og fin bil.
Opplevde i helga at en jente som i utgangspunktet ikke var så interessert plutselig følte at jeg var interessant når kompisen min i en bisetning fortalte at jeg kjører Lexus.
Hva f.... betyr det?
Jeg må innrømme at jeg benytta anledninga og kjørte løpet ut. Ble et bra, privat Nachspiel av det;)
Kommer nok ikke til å følge opp den romantiske interessen noe særlig da jeg føler ting er basert på feile premisser.
Hvorfor ble jeg plutselig interessant når det kom fram at jeg har fin bil? Enhver tulling klarer å betjene et lån på 300k.
Hun spurte aldri om jeg eide leiligheta eller leide dn. Betyr en stakkars bil så mye?

Jeg skjønner at jeg ikke bør føle meg alene med å ha 2-3 potensielle antrekk til i morgen... hehe..
Skal jeg pynte meg skikkelig... eller skal jeg velge midt på treet ballmessig... ?? Hva med håret?? Oppsatt eller løst?
Men mitt aller største problem er SKO!!!!
Jeg har dilla på høye(!!) heler...men problemet da blir jo høyden min...:-|
Jeg er 171 cm..og med 7-12 cm høye heler så blir jeg jo rimelig høy... og jeg vil jo ikke skremme bort gutta heller... hehe
Vanligvis bryr jeg meg ikke om dette, men litt spesiell kveld dette da.....

Hjelp meg!!!! Skal jeg velge det jeg liker best?? Eller skal jeg senke høyden litt? :-)

Innspill mottas med takk... ;-)

Gleder meg utroooolig til i morgen...:-)

jeg pleier å stille til lignende arrangementer i dress, varierer farven på skjorta, siden jeg aldri har likt slips, bruker jeg det ikke, men pleier ofte å ha øverste knapp i skjorta åpen....og hvordan kommer andre menn ??

Husk å registrere mobilen!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

vis du skal sjekke matchen med noen på festen i morgen så er det veldig lurt å registrere mobilen din. Les mer under Post/Forum/Chat på mobil..

Nytt år - Nye muligheter

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym østfolding

Godt nytt år alle sukkervenner, håper dere får en fin nyttårsfeiring. Gleder meg til ett nytt år.

Jeg og noen venner skal ut på nyttårsaften. Men hvor? Hvor er det liv og hyggelig? I oslo... Blir takknemlig for tips!!!

Her er det mange som skriver utrolig mye bra, men jeg skjønner ikke hvorfor så mange har skjult id.

Hva gjør folk når de møtes på sukkerfest, som f.eks nyttårsaften, når de presenterer seg? Sier man navnet sitt som vanlig folkeskikk er, eller bruker man konsekvent sukkernavnet?

Hvor mange med supermatch har dere egentlig??
Jeg leste at en eller annen hadde funnet en med matchtall 100, og et høres jo lovende ut....

Selv har jeg følgende status i dag
-10 stk med matchtall 95 og høyere
-58 med matchtall 93 og høyere (inkludert de 10 nevnte)

Som jeg vel har skrevet tidligere ser jeg på matchen som veiledende, men likevel er det facinerende med målbare tall!!!

Vil bare si at førstemann til mølla får mest mel. Men er vell på tide at det dukker opp en kjernekar og redder meg fra denne nettsiden?

nål i en høystakk/finne seg sjøl..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym kåre

Først litt om mine erfaringer som netdater:
Har vært her på sukker i ca 2 mnd. derav 1 mnd som superbruker.
Motatt, uten å skrive først: 5 motatt etter 25? brev ut ca. 5
vel nok om tall!
Synes kort sagt det er vanskelig å være nogenlunde åpen, sannferdig her.
joda ting utvikler seg ettrehvert-noen ganger.
men tror på bakgrunn av min korte tid her, at dette ikke er noe for meg.
Blir rett og slett litt svimmel av alle ord og ansikter-i omløp.
Men neida gir ikke opp-skal prøve litt til.
nok tull fra meg, og lykke til.

k

Jeg har en teori om at det etableres flest profiler her på sukker mellom kl 0100 og 0700 natt til søndag spesielt, og i helgene generelt...

Innspill?

Hva kan man finne på i dag
1. Lese en bok
2. Dra på spenst og ta en trenings økt(det skal jeg)
3. Leie en film(jeg er med)
4. planlegge en god middag(er med her også jeg)
5. Skrive en hilsen til meg;o)
6. Vaske huset(det gjorde jeg i går)
7. Dra på kino(er med fremdeles jeg)
8. Ta en harry tur
9. Dra på kaffe
10. Besøke noen
Ha en fantastisk søndag :o))

Har ikke vært no særlig her på en stund, men har sett meg litt rundt her inne igjen nå i natt. Og må si jeg undrer meg litt over at fremdeles er mange av de flotte mennene her enda.... Er det ingen som treffer noen her eller? Er det sånn at en bare lar profilen ligge her?
Sikkert flere som har gjort samme observasjon og det er sikkert det samme på jentesiden.

... jeg har så lyst ... og så tør jeg ikke ... andre som har det sånn ! ?

hei, tror jeg har funnet drømmekaren, er 15år mottsatt vei ok,det pirrer........

Ok, dette er sannsynligvis noe det er skrevet mye om tidligere her på forumet, men siden det ikke finnes noen god søkefunksjon her, så starter jeg like godt en ny tråd. :)

Det jeg er ute etter er gode ideer til hva som er naturlig å skrive i det første brevet man sender til noen. Man sitter og blar gjennom listene, finner en profil som er interessant, og bestemmer seg for å skrive et brev. Dermed står man overfor "problemet": Hva skal man skrive? Man kjenner jo ikke vedkommende fra før av, så man har jo bare profilteksten og bildene til vedkommende å ta utgangspunkt i. Samtidig så bør ikke brevet være så kjedelig at man blir "dumpet" med en gang (ved ikke å få respons). ;)

Synes det er greit med en slik tråd. Den er nok også ganske relevant for nye brukere her. :)

I hvilken grad er det mulig å trekke sikre konklusjoner om hvorvidt man passer sammen eller ikke på grunnlag av bildene som folk typisk har på profilene sine?

Jeg sorterer ganske mye på grunnlag av bildene, men lurer jeg egentlig meg selv her?

(Nei, jeg sitter ikke og bedømmer utifra samme skalaer som modell-blader, men utifra mine egne høgst subjektive kriterier.)

Hei!

Jeg er ny bruker av Sukker og snubla akkurat over dette diskusjonsforumet. Idet jeg ser hvor mange kvinner som reagerer på at menn treffer andre er det et par ting jeg bare ikke kan forstå.. (men så er som kjent menn fra mars og kvinner fra venus osv.)

Altså, idet dere kvinner dater menn som dere merker treffer flere, hvorfor går ikke den store varsellampen på, og hvorfor bryter dere ikke av med en gang? (altså: dersom det er slik at dere selv helst liker å treffe en i gangen..)

Er det slik at det kanskje er "greit" at menn treffer andre, dersom det er "vanlig praksis"? Hva skjedde med å stole på egne innstinkter, bryte av med slike menn (for dere må jo merke det fort om dere ikke bevisst har på skylappene) og heller finne menn som har samme holdinger/verdier som en selv?

For tro meg.. de finnes!

Hei da nærmer vi oss den store dagen med stormskritt ! :) Er det noen veltalende herremenn som kan tenke seg å holde damenes tale på nyttårsballet?

Bare en observasjon; av de 50 siste påloggete jentene/damene var det 6 stykker som er superbrukere.

Hmm...kult sted, er ny her jeg...alle er fra østlandet :-(

Men optimisten lar seg ikke knekke. Ha en god jul alle sammen.

S.

Er det bare meg eller er det flere som synes at det er litt flaut å opprette en profil på et nettsted som dette?

Må jo si at eg er redd for hva venner og kjente evt. måtte tro når de ser min profil her :-) Kan jo alltids legge ut en profil uten bilde, men da kommer man vel ikke langt gjør man vel?

Har valgt å opprette en profil her fordi sidene definitivt er mye bedre lagt opp enn mange av konkurrentene. Håper det kommer noe godt ut av det, Er vanvittig lei av å prøve å bli kjent med jenter på byen så eg tenkte å prøve noe nytt. Why not!?

Er nettdating allment akseptert eller tenker mange det samme som meg?

Kjære forumdeltakere. Trenger virkelig hjelp. Kanskje særlig av dere menn...

Har et problem. Jeg datet en mann over 8 mnd. i fjor. Var lykkelig hvert sekund vi var sammen. Vi gjorde det slutt i april fordi han fikk kalde føtter og sa han ikke var klar nok for et nytt forhold. Jeg trodde ikke nok på en fremtid sammen til at jeg insisterte. Det hadde uansett vært vanskelig å få til noe mer enn dating fordi vi bodde i hver vår by med barn og ingen kunne eller ville flytte. Men jeg glemte ham ikke.

Traff ham en gang i august (etter litt masing fra min side). Det var veldig hyggelig, og overraskende nok litt romantisk. Jeg var så dum og si at nå fikk HAN evt. ta kontakt. Aldri si sånt.... Stille. Jeg tok mot til meg og ba ham likevel ut igjen etter noen mnd. Men han avslo høflig fordi han hadde gått videre og funnet kjærligheten på nytt. Ble litt paff, men jeg ble også oppriktig glad for at han hadde det bra. Det betyr mye for meg. Jeg ringte ham og sa alt som det var, hvor mye han hadde betydd og fortsatt betydde. Nå hadde alle tog gått likevel, så jeg tenkte at nå har jeg ingeting å tape på å være ærlig, og ta ord som kjærlighet i min munn.

Så hva er problemet mitt? At jeg vil ha ham tilbake? Nei, har ingen tro på det. Men angrer likevel litt på min ærlighet, for jeg vil så fryktelig gjerne se ham igjen. Jeg vil ikke treffe ham for å forvirre ham, eller for å prøve å kapre ham tilbake. Ikke for å ha sex en siste gang, heller... Ikke noe sånt. Jeg bare savner å se ham og snakke med ham. En gang i blant.

Vil noen menn tro på dette? At dette ikke for å få smulene, men at kjærligheten er så sterk at jeg tåler fint at han har det bra med andre enn meg? Selv jeg synes det er rart...! Men det gjør meg så utrolig trist at jeg kanskje har sett ham for siste gang. Han har fokus andre steder nå, men ettersom jeg fortsatt er singel, får dette uforholdmessig stor plass i livet mitt. Har prøvd å glemme et halvt år. Ingen effekt. Jeg hadde drept for en vennskapelig middag med ham en eller to ganger i året. Jeg ber jo ikke om mye, og føler at jeg er reelt på jakt etter kjærligheten andre steder selv. Men hvordan få en mann til å tro at dette er sant? Gir det overhodet mening?

Hvordan gå frem? Orker ikke en avvisning til. Særlig ikke hvis den er basert på at han tror jeg fortsatt drømmer om et OSS. Tips eller erfaringer tas i mot med takk...

Jeg har vært i en del forhold og datet en del men forstår meg ikke endå på jenter.Spesielt her på date internett siden:
Dere sier søker gutt : ærlig,snill, grei og vidare, liksom kjærligheten og at han elsker meg å sette meg høyt e viktigst og komunikasjon og bla bla bla, men når det kommer seg e dere ute etter en kjekkas med masse penger, vel e ikke mangen av dem der ute.E en del gutter som kan gi dem det dere trenger men ser ut at vi som e snille og greie får ikke sjans.Ikke peneste gutt i verden jeg e men har heller ikke skremt noen.Så jeg vet ikke hva som skjer og hva dere vil?
Gjerne skriv noen svar eller gi meg råd fordi jeg snart vet ikke hva å gjøre tar første steget men bli med det......

I kveld skal jeg ut med et par venninner, i Oslo. Flotte, single jenter sådan. Hvor i alle dager går man ut på den dag som denne? Sånn midt i mellom alle helligdager og alt? Vi er jo voksne damer sånn midt i tredveårene som jo titter på menn i samme alderskategori. Hvor går de kjekke guttene ut i kveld da? Anyone??

Jeg kom over en litt morsom kravliste på min vei:

"... moden, ærlig, trofast, inteligent, ydmyk, trygg på deg selv, trendy, sporty, handyman, verdensvant "

Veldig artig at man også har stavet intelligent feil her - god jakt videre.

Hva er den beste julegaven du har fått i år?

Jeg ga meg selv en ny fancy mobil og den er veeeldig fin, men den beste julegaven kom i form av en liten bok med tittelen "Takk for de små ting". På innsiden har venninnen min skrevet " jeg er så uendelig takknemlig for at du er min venn".
Siden jeg vet at hun mener det, betyr det mye mer enn windstopper fleec hansker, kosmetikk, bijoteri, sportsutstyr, penger og selvinnkjøpt mobil.

Kos dere i romjulen, jeg skal på tur til en av markahyttene :)

Er det slik at sterke, selvstendige kvinner med gode jobber og god økonomi virker skumle? Jeg kjenner flere med et greit utseende, og slike kvaliteter som ofte opplever at menn blir skremt? Inni er vi like sårbare som andre, og det er trist å oppleve dette gang på gang. Noen gode råd her?

---- slutt å røke ?
---- jeg skal aldri drikke mer?
---- ikke mere sprit/ bare øl?
---- har u mere å drikke på ? KL 03.30.....01.01
---- aldri kjøre i fylla mer?
---- aldri sjekke opp damer? he..he. (spørs hvor full du ble )


---- come on folkens....flere forslag