Sukkerforum

Kan menn ha venniner uten at lysten på sex ligger i luften?
Vil sex alltid forstyrre vennskapet?
Kan man forsette et vennskap etter man har hatt sex?

Vil ha dine meninger!!

Det å møtes på en blinddate er jo litt lite naturlig måte å bli kjent på, man sitter ovenfor en fremmed mann og skal se om han er et potensielt manneemne!! Føler at jeg trenger noen treff hvor man blir kjent, og at følelsen går over fra betatt til forelsket. Men mange gutter setter inn støtet med det samme, 2.eller 3. daten inviterer de eller legger opp til sex. Er det ikke sånn gutter, at hvis dere virkelig er interisert i meg som en kjæreste kan dere vente litt med sex? Føle litt på spenningen og ha hjertebank. Når man først har tatt steget helt ut faller jo spenningen litt, gjør den ikke? Jeg føler at gutter som legger opp til sex tidlig i bli kjent fasen kunn er ute etter en ting. Det er jo meg du skal bli kjent med, like og bli kåt på, ikke bare den fine kroppen min.

for raskt ?

Siste svar on. 1 aug. 2007 01:20 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Forelsket

Hva mener andre sukkermennesker, om hva som er for raskt ?
Jeg ble kjent med ei flott dame for 17 dager siden gjennom sukker, vi hadde vår første date for 14 dager siden.
Nå skal det jo sies at det var ei nydelig jente, og ho likte meg, så nå reiser vi til Venezia på førstkommende torsdag for en langweekend, vi gleder oss veldeig og synes ikke det det er for "raskt", men hva synes dere der ute.

Hei,

Det er en person som har opptrådt litt ufint. Og vedkommende "forfølger" meg. Jeg har derfor opprettet en ny profil. Deretter har jeg leitet opp hans profil, og valgt "Ikke interessert".

Etter hva jeg oppfatter, skal det bety at han ikke kan se min mye profil? (Det er altså det jeg håper på, slik at jeg kan få leve i fred :).

Er det noen som kan fortelle meg vitsen med svaralternativet "jeg synes ikke denne profilen er interessant"? Jeg har iallfall ingen glede av å vite at noen overhodet ikke er interessert i å bli kjent med meg, og dessuten merker jeg det jo på det enkle faktum at vedkommende ikke kontakter meg. Jeg synes denne avkryssingen har samme funksjon som en uprovosert ørefik, og velger den derfor aldri selv, uansett hvor dørgende uinteressant motparten måtte være. Det er da enkelt å bare la være å ha kontakt med vedkommende? Kall meg gjerne konfliktsky, det er greit for meg...

Hei,

Jeg fikk i går en epost fra en kvinne som ville ha kontakt. Det var en russisk kvinne som oppga som epostadresse og ville at jeg skulle skrive tilbake til den. Jeg var ikke så interessert, og skrev ikke noe. Men det jeg stusster over, at i dag er hennes epost borte fra min innboks.

Hvordan kan slikt skje?

Fin tittel? Vel, sarkasmen gjennomsyrer den fra min side.
Var veldig i tvil om jeg skulle gidde å skrive dette: men shoot; here goes nothing.

Var innom en profil her om dagen, hvor jeg så en jente som var en del eldre; men som så ut som om hun kunne ha vært 20-25 år. Måtte bare kommentere det med en post(ganske nøytral, men positiv kommentar av av den ikke-slibrige typen).... En stund senere kommer følgende svar tilbake:

"At du er ute å sjekker på norske jenter synes jeg er utrolig: Du har vel neppe tenkt til å gifte deg med en? Skal bare ha det litt morro... vel jeg er i hvert fall ikke interessert."

Svarte med følgende:
"For en tilbakemelding?! Hvordan kan du som bør ha såpass mye erfaring fra samfunnet la enkeltindivider stemple andre normale personer? Det utsagnet der er rett og slett trangsynt og jeg håper du i fremtiden lærer at det ikke stemmer.

Jeg har ALDRI opplevd noen form for diskriminering eller rasisme før nå, så takk for å ha opplyst meg om jeg selv ikke jeg unngår slike ting. Ha en fortsatt fin kveld. "

Godt mulig det er mange her inne som deler det synet vedkommende har; men jeg synes det var hårreisende at hun presterte å si noe slikt til meg! Spesielt hvis du leser profilen min og ser at de verdier jeg står inne med fint kommer frem av måten jeg skriver på, og det jeg skriver om meg selv.

Rene flame-post kan dere spare diskusjonen. Og det faktum at det faktisk er mange utenlandske menn som bare er ute for å ha det litt morro; det er også noe som vi liker gjerne kan konstantere er sant; men herregud da; går man da automatisk ut fra at alle er det?

Hadde en venninne av meg kommet til meg å sagt hun hadde møtt en flott mann i Tyrkia hun ønsket og bli bedre kjent med, hadde jeg nok kommet med masse advarsler. Men nå har det seg sslik at jeg har møtt en og er så utrolig betatt. Vi chattet på nettet et par måneder før jeg dro ned for å møte han og han var som jeg trodde: snill, intelligente, sjarmerende, omsorgsfull og samfunnsengasjert. Vi har etter dette møttes flere ganger og vi har dagelig kontakt på telefon eller på internett, så jeg føler jeg begynner å kjenne han veldig godt nå.

Han kommer fra en storby og er "vestlig", men samtidig muslim. Selv er jeg ikke særlig religiøs, og det respekterer han. Ingen av oss har et ønske om å hoppe inn i noe ekteskap.

Jeg har datet en god del de siste 3 årene jeg har vært singel og det har ikke vært mangel på norske, kjekke beundrere, men følelsene har uteblitt. Nå som jeg endelig har blitt betatt har jeg lyst til å satse på denne mannen, samtidig som jeg er skeptisk på grunn av alle "skrekkhistoriene" og av det faktum at vi har veldig forskjellig bakgrunn.

Noen som har noen erfaringer på området, eller noen gode råd?

Har sakset dette :
Han må være snill, ærlig, omsorgsfull, morsom, renslig, kjekk, positiv, frisk, sporty og økonomisk uavhengig.
Han må kunne kommunisere godt.
Han må kunne ta i et tak med alt som skal gjøres i et hus, iallefall hjelpe til.
Han må være glad i mennesker.
Han må ha slalomski som er i bruk.
Jeg vil at han skal være mest mulig lik meg.
Han kan ha egne hobbyer hvor jeg ikke deltar.
Må ikke ha katt ( er allergisk).
Han kan ha barn eller ikke.
Det er fint om han kan spille et instrument.
Han kan ha seilbåt.
Han må være et godt menneske.


Noen som føler seg kallet ?
*ler meg ihjel snart* .
Er det muuuulig..!!!!
Fristende å si hvem det er men da mister jeg mitt "meldemskap" som det står øverst.slenger jeg ut noen hjerter til noen
mailer med noen og dater noen
koser med noen og prater med noen

mens jeg venter på min engel kommer til meg snart

Jeg har no vært her inne på sukker en stund, men ikke vært superbruker før no. Har fått en del hjerter, men skjønner ikke helt vitsen med det. Ingen av de tar kontakt og når jeg prøver å få kontakt da får man enten svar fra de som kun er ute etter "kos og sex" eller man får ikke svar i det hele tatt....Hva er da vitsen med å merke med hjerter???? Bare spør, jeg...

Er sminke en uting eller en bra ting?
Hvilke regler gjelder for sminke på menn/kvinner og kan det gjøre ting vondt verre?

Det er kanskje forskjellige måter å sminke seg på. Som å foreta en nøytral polering eller å legge en fremtredende maske...

Et teit spørsmål, men hvor blir det av posten/meldingene jeg lagrer?
Håper noen vet.

H

1. «Jeg har tenkt litt...»
Om hun faktisk forteller deg at hun har tenkt, er det på alvor. Du kan regne med det dette betyr ekteskap, at hun vil flytte sammen eller det stikk motsatte, at det er slutt.

Også spørsmål som «Hvorfor liker du meg?» og «Hva tenker du om fremtiden?» betyr som oftest det samme. Tipset her er å ha pønsket ut en genial fluktplan på forhånd.

2. «Vær en mann»
Ingenting er vel mer irriterende enn at kjæresten mener man ikke er mann nok. Her kan du enten legge deg flat for hennes slu taktikk, eller svare med samme mynt: «Hva om du oppfører deg som en dame og slutter med den masingen?»

3.«Foreldrene mine vil møte deg»
Dette betyr to ting:

1. Forholdet har krysset den magiske grensen. Herfra blir alt alvorlig.

2. Du står foran en nøye gransking under familiemikroskopet.

Alt du kan gjøre er egentlig håpe at faren ikke nevner at han har to rustne knipetenger han ønsker å bruke...

4. «Jeg har vondt i hodet»
Enkelt og greit betyr dette lite action på deg. Men du kan likevel klare å lure deg til noe. Om det viser seg at hun som regel er trøtt og sliten når du vil noe mer, kan du forsøke omvendt psykologi. Om du sier at du har vondt i hodet og er sliten, er sjansen større for at hun er lysten, merkelig nok.

5. «Hva tenker du på?»
Damer er nysgjerrige og de trenger å vite hver minste ting du tenker og føler. Menn, på den andre siden, liker ikke å diskutere og utforske alt mulig; de er fornøyde med å ikke snakke om alt. Her får du bare forsøke deg frem, hva med å starte med å fortelle hva du tenker på?

6. «Det var ikke slik eksen pleide å gjøre det»
Du snakker aldri om eksen foran henne, så du var selvfølgelig ikke klar for dette utbruddet. Det er nemlig her du blir sammenlignet med mannen hun dumpet. Dette er ikke bra, her bør du forsvare deg selv raskt.

7.«Synes du hun er pen?»
Hun har her allerede lagt merke til at du så på den flotte blondinen som akkurat passerte. Uansett hvor raskt blikket ditt flakker over vidunderet, legger jenter alltid merke til det. Om du da svarer "Nei" vet hun at du lyver, og du blir nødt til å forsvare deg.

Det lureste du gjør her er å finne på noe, og for eksempel dra litt på det og si «Nja. Hun hadde veldig stor rumpe». Så kan du begynne å be om at hun synes det samme.

8. «Legger du merke til noe nytt med meg?»
Du vet du er i trøbbel om du her svarer nei. Dessuten jo mer tid du bruker på å svare, dess mer frustrert blir hun, hvilket igjen gjør deg meg stres

Nå er jeg fryktelig lei av ekkel post i innboksen. Folk som spør om man er interessert i å få en rekke erotiske handlinger utført eller som forteller deg at du er heldig nok til å bli kontaktet for mange andre har nemlig nytt godt av den 25 cm lange manndommen. Eller som har spurt hvor mye man er villig til å selge kroppen sin for. Hva får enkelte til å oppføre seg på den måten?
Jeg har også blitt skjelt ut for å svare pent at jeg ikke er interessert. Noen ganger er det enklere å ikke svare på meldinger.

Hehe!

Siden yrkes-diskusjonen ansporte så mange interessante underdebatter så drister jeg meg å spørre:

Hvor viktig er det at drømmepartneren liker den samme musikken som deg?

Selv er jeg rimelig liberal når det gjelder musikk, men enkelte ting greier jeg ikke... Som rap, progresiv fri-jazz, folkemusikk og metall-musikk... ;)


Jeg vet godt at det er et håpløst spørsmål å stille. Jeg vet også at faktorer som alder, kjønn, egne krav og egen attriativitet påvirker hvor fort det er mulig å oppnå kontakt for å treffe en partner for kortere eller lengere kontakt.

Likevel prøver jeg meg. Det kan jo være noen her inne med "spesialkompetanse" på nettdating ;-)

Hva tror dere? - eller hva vet dere om muligheter.
.. f eks innen sommeren er over ...?

P :-)

Det er vel ikke rart at guttene lengter etter lekne jenter. De fleste gutter har hatt få forhold hvor lekenhet har stått sentralt.
Gutter vil leke hele livet, jenter slutter å leke når de fyller 13. Sånn er det bare. Men, heldigvis finnes unntak, og de unntakene er det gutta her vil ha tak i.

Se i barnehagene. Hvem leker? Jo, det er den ene mannen de har ansatt. Kvinnene vil at barna leker med hverandre, så de voksne kan skravle med hverandre. Mannfolka vil ut å leke. Slik har det vært i begge mine barnehager, og i mine venners barnehager. Og slik er det i familiene også, hvem leker med barna? Mannfolka. Jaja, kvinnene bruker klart mest tid, men de leker jo ikke med barna!! Og når gutta samles til en pils, hvem får ikke heldiggrisstempelet, annet en den ene som har kapret en jente som fortsatt vil leke.

Så liker du ikke ordet leken i profilene, er du GARANTERT ikke rett kvinne for noen av disse mennene. Da er det du som må finne den ene blant gutta som IKKE bryr seg om å leke. Lykke til:)

For ordens skyld; lekenhet må ikke forveksles med uansvarlighet eller seriøsitet. Alt til sin tid selvsagt.

Når jeg dater, er lekenfaktoren viktig å finne ut av. Sammen med en rekke andre ting selvsagt.

Jeg hadde en profil her på sukker for ca 6 måneder siden, og re-startet den for et par uker siden.
Er litt overrasket over at mange av de samme jeg hadde på match før fortsatt er her. Hvorfor er det sånn??
Kommer de seg ikke videre??

I tillegg ser jeg at mange av dem er online stort sett 24/7, uansett når jeg titter innom er de online. Har de ikke sosial omgang?

Min teori er at enkelte jenter får sine kick av å flørte her, men har egentlig ingen planer om å "hooke up" med noen...

Andre som mener noe her??

Hei dere jenter på "rundt førti"
Mange av dere skriver i deres profiler at dere ønsker dere barn om noen år, kanskje dere bør tenke på at den biologiske klokka kanskje har "sagt sitt". Er ikke i tvil om at dere både fysikk og kropp til å bære fram et barn, men hva når dere er snart seksti og har barn som er mitt i tenårene, hvordan har disse ungdommene det når de har foreldre som "normalt sett" kunne ha vært besteforeldre.
Jeg bare spør.
T.

Har observert en god del menn som lager korte, intetsigende profiler uten bilde. Jeg kaller dem "kikkere"... Og sletter dem raskest mulig fra matchlista mi ved å merke dem med "ikke interessert".

Flere av dem rekker imidlertid å maile meg - fordi de liker bildet mitt. Hva er greia, liksom? Er de feige? Gift? Stygge -?? Jeg bare spør.

Til dere gutta: Kan dere ikke skrive litt MER om dere selv i profilene?? Samler du på ølbokser eller gamle julekort? Har du 8 søsken eller 5 adoptivbarn fra Grønnland? Støtter du Greenpeace eller driver du en gård for herreløse katter? Stemmer du Frp eller Rød? Ser du på science fiction eller kjærlighetsfilmer fra 1930-årene iført boxershorts og gammel t-skjorte i hemmelighet? Alt slikt som gjør deg unike og interessant for henne som passer akkurat for DEG. Slik at JEG kan finne deg! Jeg driter jo i alle de andre uinteressante typene. :-)

Har opplevd at noen vurderer profilen min som interressant, og velger å tolke dette som et tegn på at man kan ta kontakt.
Pleier derfor å sende avgårde en hyggelig melding, men får ikke noe svar tilbake...
For dere som eventuelt skulle føle dere truffet, gjør dere dette for å kaste bort tiden til andre, eller er dere bare feige?

Bare litt nysgjerrig her... ;)

Hvor mange besøk har folk på profilen sin? Jeg har akkurat krysset 1000 etter ca 3 måneder her og ligger vel på gjennomsnittelig 0-5 pr døgn.

Tipper det er stor forskjell på mann og kvinner... Hehe! :D


Det er et stort antall jenter som skriver at de vil ha en aktiv kar som er glad i ski, langrenn, sykling, løping, svømming ... og alt som har med friluft og aktiv sport å gjøre. (jada, vet jeg overdriver litt..)
Er det virkelig slik at flertallet av norke single menn er mer på trening enn på jobb eller hjemme??
Er det også slik at de fleste jenter trener aktivt og regelmessig?

For egen del mosjonerer jeg ved å bevege meg i naturlige omgivelser, en tur i marka (av og til!!!) og om sommeren en sykkeltur om det passer slik.
Er jeg helt ute? - eller er det andre som "smører på" da det er in med trening / livsstil og sunn mat??
Jeg bare spør..

Ha en fin og aktiv ferie ;-)

P :-)

Jeg er litt nysgjerrig.
Fikk jo beskjed av venner da jeg laget profil her at jeg ikke måtte finne på å skrive noen krav om hva jeg ønsker hos en drømmepartner. Jeg har jo skjønt etter å ha lest litt på forumet her at det var helt riktig. Det er mye snakk om urimelige krav fra jenter, og en del uthenging av folk som formulerer seg litt uheldig.

Kunne godt tenke meg en litt mer positiv debatt om emnet jeg. Hva liker dere da gutter? Hva er det dere ser etter hos ei jente? Alle har jo forskjellig smak og preferanser skulle jeg tro. Hvis ikke hadde dere vel ikke vært her? Her har dere jo også muligheten av å være anonyme slik at ingen kan bruke det mot dere senere ;-)
Jeg tror det er en myte at gutter er så enkle å forstå seg på. Så fortell, fortell. Hva er dere ute etter? Hvilke krav(ønsker) har dere som dere ikke tør å skrive på profilen deres?

Jeg drar til Oslo i morra. Der har jeg sjeldent tid til å være aktiv på forumet. Jeg stikker bare innom sukker litt for å sjekke meldinger. Det var hyggelig å diskutere med dere i dette lite hyggelige sommerværet =)

Men før jeg forsvinner helt så er det noen ting som jeg lurer på;

Hvorfor vil gutter flest ha A4 jenter?

Hva pleier folk flest å gjøre første gang de møter noen fra sukker?

Er det noen som vet når neste sukkerfest er?

Vi snakkes =)

Klem fra Myte

Hadde det vært en idè og åpnet en gruppe på Fjasbok for medlemmer av sukker? Da hadde jo ting blitt mye mer åpent og "eksterne" personer ville kunnet vist sin interesse??

Det siste året har jeg datet flere menn. Det som går igjen er at etter 2-3 dater så er de veldig klare for sex. Jeg har selv hatt en litt eksperimentell periode men det er flere år siden og nå føler jeg mer og mer at sex er noe veldig spesielt jeg ikke vil dele med alle og enhver. Hva er det med dere, gutter? Hvis dere er aktive på dating fronten og får sex allerede etter 2-3 dater må dere ha et veldig høyt antall personer dere har hatt sex med, er dere bekvemme med det? Hvis det etter 2 uker likevel viser seg at kjemien ikke var helt den rette, var det likevel verdt å ha sex med en kvinne dere nesten ikke kjenner?
Dette gjelder heller ikke bare useriøse gutter, denne opplevelsen har jeg hatt flere ganger med menn som er ute etter faste forhold. Og han jeg har datet en måneds tid nå og som det faktisk går veldig bra med, ville også ha sex veldig tidlig. FOR tidlig for meg men tilslutt gav jeg etter for ikke å virke kjip, rett og slett.... Følte ikke jeg kunne holde igjen for vi hadde vært ute mange ganger, snakket masse, vært på restaurant og kino o alt det der. Klart det var flott, jeg er glad i sex, men det var likevel ikke bare en god følelse. Er det bare jeg som føler det sånn?

Jeg er ny her og lurer på hva som er vanlig å ha som "toppscore" på matchtall.

Er det vanlig å ha en drøss på 80 og noen få på 90? Eller har folk massevis i underkant av 100?

Ser på innlegg at endel av oss har problemer med å få respons på våre mail / profil.
Dette er normalt, jentene er inne og kikker om det er noen med et supert utseende, og da er isåfall interessen voldsom.
Ellers får man ikke svar på hyggelige, forsiktige og "bukkende" mail.
(Ta bort bildene dine og sett inn bilde av en superpen person, og dere har masse (hundrevis) av sex-gærne jenter på et blunk.)
(Hvordan vet man at bildene av jentene er egne og/eller ikke fra flere år/kg. tilbake.?)

Noen som har seriøse forslag til profil-tekst, og/eller hvordan skrive en fengende mail, etc. ?
La oss andre få litt lærdom av dere som kjenner hemmeligheten.

Er det flere en meg som sliter med det?
Da er det ikke bare snakk om personer som er interessert i å avtale sex. Det er greit nok. Iallefall hvis de bare spør en gang får et nei og gir seg. Men når de vil ha sex via chatten og ikke gir seg? Så fort jeg avbryter maser de igjen?! Jeg fant heldigvis ut etterhvert at det gikk ann å sette noen på uinteresant direkte på chatten. Jeg har blitt oppsøkt av 4 personer i løpet av 24 timer som var ute etter sex. Jeg tror det bare var en av de som i det hele tatt hadde vært innom profilen min.
Det er utrolig slitsomt. Får jo ikke engang mulighet til å svare på meldinger for det vinduet forsvinner jo da bak med en gang noen begynner å mase. Det samme skjer med vinduet til andre jeg event chatter med samtidig. Hadde to på en gang i går natt. Vinduene flaksa jo så fort at jeg slet med å gjøre noe i det hele tatt. Rakk jo knapt å avise de annhver gang.
Det skjer ikke bare på natta. Jeg hadde en her mitt på dagen i dag og.
Bør jeg bytte bilde eller fjerne det helt?
Jeg har jo ikke lyst til det. Jeg vet jo hvor viktig bildet er her inne.
Hjelp, har dere noen råd?
Går det ann å reservere seg mot chat helt?

Jeg lurer på hvorfor de som krysser av meg som Interessant/Svært interessant er så langt i fra det jeg kunne tenke meg som partner. Jeg mener selv jeg har skrevet ganske detaljert beskrivelse av hva jeg ønsker i min profil - ganske kravstor i følge div diskusjoner her er jeg også.
For meg så virker det defintivt som om "motsetninger tiltrekker hverandre". :-)
Men kanskje det er jeg som sliter?? De jeg ønsker kontakt med og som jeg tar kontakt med, hender det svært ofte at ikke gidder svare på mailen min. Tenke de i samme baner som meg, tro?

En liten ting til, hvorfor markere meg som Interessant/Svært interessant også sette seg ned med hendene i fanget og vente på at JEG skal ta kontakt? Da har du i hvertfall ikke lest profilen min, hvor det står at INTIATIV er høyt ønskelig!

Har du ikke tatt ferie enda? Se her!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Da har vi noen gode nyheter til deg :) Det er fortsatt noen få ledige plasser på singelseilasen og i tillegg muligheter for å ta dansekurs i Barcelona melder vår samarbeidspartner Inspiratour. Det er kun 2 plasser ledig på singelseilas i Kroatia 28 juli til 4 august (kun ledige gutteplasser, alle jenteplassene er tatt). Men vær rask å ta kontakt med Inspiratour hvis du ønsker en plass! Se: http://inspiratour.com/events/event.php?id=84 for påmelding og informasjon.

I tillegg kan vi informere om at dersom du er gutt og har lyst å lære deg å danse Tango så er det duket for hete tangonetter i Barcelona – kun gutteplasser igjen, alle jenteplassene er tatt. Se http://inspiratour.com/events/event.php?id=88 for påmelding og informasjon.

Fortsatt god sommer!

Hvordan vektlegger dere de ulike elementene når dere vurderer en profil? Sånn grovt sett er min fordeling: 50% bilde, 30% tekst, 20% matchtall.

Heisan!
Jeg er rimelig ny her inne (vært pålogget 2-3 helger bare), og klarer ikke finne noen ""hjelp" eller "spørsmål og svar" side her, men det er vel mulig jeg trenger briller;)
Saken er den at det er en fyr som skriver til meg 7-8 ganger om dagen, og han virker ikke som den skarpeste kniven i skuffen for å si det sånn. Jeg har svart han et par ganger, sagt at jeg ikke er interessert i å ha kontakt med han, men det hører han ikke på, bare fortsetter å skrive og skrive. Spør og graver om alt mulig han overhodet ikke har noe med osv.
Nå er jeg lei og begynner å bli irritert, og lurer på hvordan jeg kan blokkere han fra å kontakte meg? Det finnes vel en sånn mulighet her inne?
Dette er sikkert et idiotspørsmål, men jeg spør likevel:) :P
Håper på svar fra dere veteraner! :D :D :D

Hei,
er det noen her inne som skal på Øyafestivalen i år?

Hei til alle.
Det er noe jeg lurer på jenter/damer jeg har vært her på sukker en liten stund, og har både fått noen mailer, og skrevet noen mailer. Men mitt spørmål er, sender dere bare mailer til de gutta som er online, for det er når jeg selv er på nettet at mailene kommer, det har ennå ikke vært en mail som har ligget og "ventet" på meg når jeg har slått på maskin. Må jeg ha maskinen på og være online hele tiden for og være interessant.

Hvis jeg skriver positiv kontaksøkende melding til noen jeg ikke har gitt hjerte, betyr det at jeg ikke er spesielt interessert i vedkommende? Eventuelt, betyr det at jeg er mindre interessert enn om jeg hadde gitt hjerte også, eller har detingenting å si?

Hvordan fortolker du dette her?


*gjør meg klar til hjertebombing*

Det har slått meg at det å møte potensielle partnere via nettet er nokså forskjellig fra å møte dem på den "gammeldagse" måten. OK, det likner kanskje litt på å gå på utesteder og sjekke. Men svært få skaffer seg livspartner på det viset. Jeg har sett statistikker over dette (ja, jeg er lærer!), og de fleste finner fortsatt sin livspartner på jobben eller via kjente. Riktignok blir det flere og flere som dater ved hjelp av nettet, men til tross for at forholdene skulle ligge godt til rette for å finne en med kompatibelt temperament og like interesser viser det seg at det ikke ofte blir noe varig ut av nettdating (eller sjekking på utesteder, for den sakens skyld).

Så hva er galt? Ja, jeg vet ikke jeg, men jeg kan jo gjette. Jeg tror mange er for utålmodige. Den berømte kjemien kan la vente på seg, den. Selv har jeg faktisk opplevd at den kan blusse opp overfor menn jeg har kjent i årevis. Men når man nettdater (eller sjekker på utesteder) virker det som om man har et hav av potensielle partnere å ta av. Så hvorfor ta seg bryet med å bli kjent for å se om kjemien kommer etterhvert? Nei, man skal ha alt med en gang, 10 poeng, full score, ellers går man videre til neste. Dumt, synes nå jeg. Mange virkelig fine mennesker er sjenerte overfor fremmede. Det betyr ikke at de er kjedelige på noen som helst måte når man blir bedre kjent med dem. Jeg har også erfart at det ikke alltid er de peneste som er de mest spennende...

Før i tiden var man mindre kresen. Man hadde ikke så mange å velge imellom. Derfor ble man flinkere til å jenke seg litt. Kanskje ikke så dumt den dag idag, det der?

Siden jeg likevel er i skrivehumør så har jeg noe jeg trenger litt synspunkter på.
Jeg har nettopp blitt ferdig med høyere universitetsutdannelse(siving), og med dagens marked så har jeg fått et par jobbtilbud. Det mest interessante hittil er en jobb som feltingeniør på offshorefartøy som opererer over hele verden (type seismikkfartøy). Det vil i såfall være snakk om turnus 5 uker på/5 uker av. Lønna er meget god, men penger har aldri helt betydd det helt store for min del. Vil ikke ha noe problem med å få jobb på land heller selv om lønna blir en del mindre(dvs normal lønn).

Oppsummert,
Fordeler: Ekstremt godt betalt for en som er fersk fra skolebenken, sjømannsskatt, faglig interessant og fri halve året.

Ulemper: På andre siden av kloden 5 uker i slengen, 12-timers skift og fri halve året (hva pokker skal man gjøre med så mye fritid?)

Men med tanke på at jeg har skikkelig lyst på kjæreste: får sjansen for å finne en sånn i nær fremtid et nådeskudd ved å ta denne jobben? Jeg er ikke akkurat noen hunk, og ganske sjenert i tillegg, så jeg vasser ikke akkurat i frierinner i utgangspunktet.

Hva syns jentene her om det å skulle bli sammen med en som fyker 8-10 tidssoner unna i over en måned i slengen?

Hei!

Mener ikke være kjip eller noe, men er dette diskusjonsforumet bare til syting og klaging? Og hvorfor er det så få som ikke står for det de skriver, men må bruke pseudonym? (nei, det staves ikke pseudonum som nettsidene her tilsynelatende påstår)

Dette gjelder selvfølgelig ikke alle innleggene (ikke det at jeg har vært i nærheten av å lese alle innleggene heller selvfølgelig, bare skummet gjennom noen...)

Det paradoksale med innlegget mitt her er jo selvfølgelig at jeg gjør jo ikke annet enn å klage selv! ;-) (Har iallefall ikke gjort annet så langt...) :p

Men hva med å diskutere ting? Hva med å diskutere ting som:
-høstens kommune- og fylkesvalg?
-den svarte materien som visstnok eksisterer i universet, men som ingen har klart å definere enda?
-vil vi oppleve et bolig- og/eller børskrakk i løpet av et år eller to?
-hvor annerledes er egentlig menn fra kvinner?
-de beste sjekketriksa fra jenter/gutter?
-råd til å lage spennende profiler eller meldinger her på sukker?
-bør både menn og kvinner prioritere intim- og/eller kroppsbarbering?
-sokker i sandaler, er det totalt usexy eller det bare noe noen har funnet på?

Hadde ikke det vært gøy folkens? Kjenner dere ikke at sommerfuglende kribler i magen av spenning ved å ha mulighet til å ytre innsiktsfulle og erfaringsbaserte meninger om noen av de overnevnte temaene, eller andre emner som opptar dere og beveger dere?

Eller kanskje ikke... men det var verdt et forsøk... var det ikke..? ;-)

Noen som skal dit? Vurderer å være med men ikke bestemt meg helt enda...

Vi tar sikte på å ha en romantisk drive inn kino på Sukkerfesten på lørdag. Når vi gjør i stand ute så burde jo det gå bra. Filmen vi tenker å vise (hvis vi får tak i den) er en Andalusisk hund av Salvador Dali. Minst fem kan kose seg i bilen samtidig mens de ser på denne surrealistiske filmen ;)

Hvordan foregår dette billett-systemet på yatzi på lørdag?
Står vi på lister eller er det meningen at vi skal ha med en form for lapp?
Har betalt...

Lurer på om det er noen av dere som har vært på Sukkerfest alene, dvs uten noen venninne eller kamerat? Har litt lyst til å dra på neste fest, men vet ikke helt om jeg tør. Blir litt sjenert jeg da.... :o) På den annen side blir jeg val garantert like singel hvis jeg ikke drar. Kan man stille på Sukkerfest alene uten å føle seg fortapt mon tro? Hvordan har det vært synes dere?

Singelkvinne 34

Hvorfor er oppslagstavlen dominert av gutter / menn? Har ikke dere kvinner noe å si? (Et lite spark på leggen med oppfordring til å "ta livet av teorien min").....

Gutter... tenkte jeg bare skulle si noe som burde være ganske opplagt....

Jenter kan få kjøpt akkurat det de trenger på kondomeriet (som en glup person formulerte for meg i kveld) - de fleste over en viss alder vet dette svært godt - og har allerede et utvalg (her finnes det unntak, men de fleste juger om de sier noe annet - fordi de har venninner som er oppfinnsomme på bursdager). Det eneste de ikke kan få kjøpt der, er kroppskontakt, flørtende blikk, kroppskontakt... sa jeg kroppskontakt, forresten? forspill, skikkelig klinings (med tunge), hud mot hud.. osv...

Sorry, men etter nok et kjedelig tur på byen, gir jeg snart opp. Det spiller ingen rolle hva du kan gjøre med... "saken" din (slutt å mase om det!!!), det som spiller noen rolle er hva annet enn den du kan stille opp med. Forstår du det, kommer du så inmari mye lengre!!! Les og lær! (Jeg driter i hvor mange cm den er, sorry)

*hjertesukk - hjem alene - nok engang - ganske oppgitt*

Jeg er ny her inne og synes dette virker spennede. Men trenger litt hjelp. Jeg får ikke lagt inn profilbilde.De gangene jeg har prøvd så detter jeg ut av internett og får ikke logget meg på igjen.Finnes det snarveier eller andre måter til å legge ut bilde på?

Siden dette er stedet for gode råd: er det noen som har en effektiv medisin som kan kurere en kjærlighetssorg som har festet seg litt for godt? Jeg kommer meg liksom ikke videre. Sammenligner alle de jeg treffer med eks'en, og synes ingen kommer opp i mot ham, så hvis jeg fortsetter i dette sporet forblir jeg jo singel til evig tid! Kan noen gi meg et (litt varsomt) verbalt spark bak, så jeg kommer meg videre, eller er det bare den berømte/fordømte tiden som er vidundermedisinen? Og bare for å ha sagt det: jeg utstråler ikke sorg og smerte når jeg møter til en date. Er sprudlende og blid, men lei meg innvendig når jeg skjønner at "nei, han er jo ikke som NN". Jeg regner med at alle skjønner hvorfor jeg er anonym, for ellers ville det jo blitt brått slutt på all respons her inne.