Sukkerforum

Mange her inne ønsker seg en partner som liker kos og er kosete. Men hva legger de i det da? Er det å få en klem og et stryk over kinnet i ny og ne, eller er det å la hele kroppen få kjærtegn?

Jeg vet at i mange parforhold så dør hele-kroppen-kos ut og det blir bare med litt klemming og slikt (snakker da ikke om sex i denne tråden, selv om det som ofte henger sammen).

Hvor går grensen din før du opplever frustrasjon med for lite kroppskos. Vil to ganger i måneden være en grei frekvens, eller er det for lite?

Ett ærlig ønske

Ingen svar
(mann 58 år fra Nord-Trøndelag) Privat melding

Skulle ønske at alle de utrolig flotte damene her inne , er mere på banen , å hilser på oss menn å , sender utrolig mange hyggelige hilsner til damer ,men bare ett håndfull svar tlbake ,hm undres ja hvorfor !!!!!!
Annser meg som en oppgående mann å da ,ler
Dere får ha en flott dag å stund her videre, så fårn bare håpe på bedre tider da ,her inne.
? til slutt ,hvilken sjarm er viktigst ,utvendig eller invendig ?


Sitter her og tenker på FERIE...Vinterferien er på hell og rett rundt hjørnet er påskeferien...og så kommer det noen deilige måneder med sommer!
Herlig med noen dager fri, men hva gjør single folk og sukkerfolket når de har fri? Kort tur, lang tur...la oss lage en tråd med tips&tricks for hva som er verdt å få med seg "Sommeren 2008"Jeg har tre fremragende kvinnelige kandidater, ikke lett å velge bare en.

Jeg fant ut jeg måtte stille de på prøve. Derfor sendte likelydende meldinger til alle tre:
"Hei! Jeg sender daten min 10.000 kr. Hva vil du bruke dem til"

Svarene var:
1. "Jeg kjøper en ny fluefiskestang til deg!, Siden fluefisk er favortitthobbyen din"
2. "Jeg bestiller en romantisk reise, bare for oss to"
3. "Jeg vil kjøpe klær og sminke slik at jeg blir penest mulig for deg"

Så, kan noen hjelpe meg, hvem skal jeg velge?

Jeg var hos legen en tur i dag. Til min store frustrasjon klarte hun å si at siden jeg hadde blitt 28 år var det nå på tide å finne mannen jeg ville stifte familie med, om jeg ville det, - så snart som mulig!
Frekke menneske! Hadde lyst til å spørre om hun kunne skrive ut en resept på det til meg.

Det er bare å se det i øynene. De aller fleste dater er hyggelige, men ikke det helt store. Med mindre det har vært klining eller mer på det fysiske plan på første date, mener jeg det er en uting når daten din spør når han kan treffe deg igjen. Det er så leit å avslutte en hyggelig kveld med å begynne å forklare hva du ikke liker godt nok der og da. Kan man ikke bare si takk for nå - pg eventuelt "snakkes". Og så evt. spørre en annen dag om å treffes på nytt?

Fin side, og mange koselige brev man får, men synes faktisk folk kan svare når de får mail, uansett om de vil ha videre kontakt eller ikke. Det er viktig å være ærlige med folk her inne, det er så mange grunner til hvorfor man kanskje ikke ønsker videre kontakt med en person, det kan være at man ikke synes profilen stemmer med egne krav til jobb, syn, oppførsel, utseende, match osv... Og folk som får avslag må skjønne at det ikke alltid er utseende som er utslagsgivende.

Men synes folk kan være såpass voksne at man svarer når folk faktisk bruker tid på å sende deg et brev.

Et lite hjertesukk fra meg som sikkert er blitt sagt mange ganger her inne, he, he

Jeg går ut i fra at folk som har giftet seg trodde dette var den store kjærligheten da de inngikk ektepakten. Men så blir man jo skilt, og det gjør man jo ikke for moro skyld, det er vel fordi over tid har mistet håpet om at det kan bli bra igjen.

1) Har dere fortsatt tro på kjærligheten?

2) Eller tror dere nå på seriemonogami; at alt tar vel slutt engang, gnisten dør etc og man er klar for "ny ku" (til man er så gammel at man bare holder på det man ahr fordi man ikke orker ny runde)?

3) Og hvordan klarer dere å argumentere for dere selv at den finnes når du har opplevd at det du trodde var det store tok slutt?

Hvis jeg har forstått dette riktig er den matchen med høyest nummer den matchen som er mest lik meg.

Teorien er at like voksne elsker best.

Men jeg ønkser ikke en dame som er lik meg. Jeg vet ikke helt hvor jeg skal begynne å lete, kan noen regne ut matchen min mot henne:

- Jeg er en 5er på utseende, ønsker minimum en 8er.
- Regner meg som 6-7 på orden og ryddighet og kostholdsbevisst. Finner jeg en 10er regner jeg med å ha skinnende leilighet og god, sunn mat på bordet.

- Jeg er vel litt over snittet på intelligens, fint om hun er litt lavere....

- Sjalusi og flørtete....her er jeg og drømmedama på hver vår side av skalaen.

Kan Sukker være så snill å regne ut matchtallet for henne, så jeg vet hvor jeg skal beynne å lete. Takk!

Sånn er det jo med oss kunstnere, rett til himmels med følelsesraketten på full gass... og i neste øyeblikk få verden midt i trynet!!!
Må jo innrømme at jeg ville vel ikke hatt det på noen annen måte, jeg er en mann skapt for og av følelser.

Men gled dere dere andre menn her på Sukker, jeg kan forsikre dere med all min overbevisning, blant de tusner av profiler vi har tilgang på skjuler det seg en kvinne langt utover det normale!!! Den av dere som finner veien til hennes hjerte vil umiddelbart forstå hva jeg mener.

Jeg kan bare ønske dere lykke til!

Og henne, et fantastisk menneske, ønsker jeg alt godt på denne jord!!!

Lilje har laget profil på sukker og har X av for at hun ikke ønsker å møte en mann med barn fra før. Dette er et gjennomtenkt og bevisst valg, og det regner Lilje med at gjelder for de fleste andre som har krysset av for dette. Likevel opplever Lilje at menn med barn faktisk krysser av for at de ikke har barn. Er det et håp om å komme i kontakt med en kvinne som angrer seg i det hun får se denne kjekke karen eller hva er det. Barnet blir nevnt helt nederst. Jeg forstår at det er sårt at det finnes mange som ikke ønsker å møte noen som har barn fra før, når man er mamma/pappa til verdens herligste gull. Men hvorfor utsette seg for å bli avvist gang på gang, fordi du lyver om noe så viktig som barna sine.


Kunne godt ha tenkt meg å finne en god venninde, men det går jo ikke an her på sukker ( ikke misfornøyd med sukker, ok sted).
Siden alle mine venninder har mann hadde det jo vært fint med noen nye og ha det ok sammen med.
Så en oppfordring til sukker, lag en plass for veninde/ kamerat søk.

Hva gjør man når man oppdager at en kjekkas man treffer når man lufter hunden er å finne på Sukker?

THE ONE AND ONLY PERFEKT .......

- den mest omsorgsfulle, beste kommunikator, høflige, myke, sjenerte, lyttende matcho mann norge har sett * * * * * * * * * * * *

- Perfekt fixer huset ditt, bilen din, badet ditt, alt av oppussing, springer i burtikken, handler inn, passer ungene, vasker klær og hus, og ordner ellers alt i huset + måltider og om kveldene en....hmmm.....perfekt elsker....om du orker .....yess..yess..


***********************************

Jeg hadde en mislykka date i helga og "knakk litt sammen", jeg likte han men det var ikke gjensidig.

Blandt gråtetuktene dagen etter skreiv jeg hilsen til 11 personer som jeg fant intressant på nettet. Tenk 7 av 11 svarte meg både med positiv, negativ og "åpent" svar. Jeg ble meget overrasket, siden jeg har lest her inne at folk er dårlige til å gi tilbakemelding når de ikke er intressert. De fleste hadde lagt til noen ord i tillegg til den standardavslag teksten. Kjempe hyggelig. Jeg skreiv tilbake på avslaget, fordi jeg vil fortelle at jeg satte pris på tilbakemeldingen og kanskje flere fortsetter med det, når de ser at det betyr noe for noen. Folk tar ikke kontakt med meg her inne, så jeg har ikke fått skrevet noen avslag eller positiv respons. Det er helt greit, jeg får svar når jeg er aktiv selv og sender hilsner rundt.

Hva tenker dere om en person som har noen veldig få nære venner som vedkommende treffer av og til. Sier det noe om vedkommendes værmåte, varme, omgjengelighet og omsorg for partneren sin. Regner man med at denne personen har få venner fordi ingen liker vedkommende eller at vedkommende mangler sosiale antenner.

Jeg er en slik person som ikke har noe spesielt nettverk utenom familie og noen få nære venner som jeg treffer av og til. Jeg gjør mye forskjellig alene og forventer ikke at en partner skal være slik som meg. Jeg har det bra, men jeg er som jeg er, selv om jeg skulle ønske at jeg fikk til å være mer sosial med andre mennesker. Jeg har hatt kjæreste tidligere som hadde få, men litt flere venner enn meg, jeg kommer da godt overens med de, men det var hans venner.

Jeg ønsker meg en mann å bygge et hjem og fremtid sammen med. Jeg har mange tanker om hva jeg søker etter hos en mann. Den mannen finner jeg nok ikke her inne, eller kanskje han er her, gjemt blant ord for å virke mer interessant.

Jeg har så mye å feire, og har tenkt meg ut på byen..
Er det noen steder man kan treffe andre likestilte, uten at det skal gå utover sukker sine vanlige fester?

Bare for å gå på byen rett og slett..
Og hvis det er slik at vi ikke skal reklamere for dette her, så gi meg et hint med en mailadresse eller slikt.


Nå er jeg tilbake her etter 7 måneders break..Og i Online listen min ser jeg 80% av de samme jentene som var her forrige gang!
Og dette er pene jenter! Eller de har pene bilder, som automatisk gjør dem til vakre damer her inne! Betyr det at de ikke har klart å finne seg noe på 7 måneder!? Hvilken sjangs har jeg da... :/

I'm baaack! ;-)

Jeg hadde noe på gang, men han viste seg å være kompismateriale - ikke kjæresteemne. Sånt kan av og til være litt vanskelig å avgjøre, eller hva?

Så nå planlegger jeg å delta på alle Sukker-fester og turer som er. Småningom.

Hvordan ser man hvem som er pålogget eller ikke her??

Ser det er en som vil ha en uforpliktende ennatts her inne. Det er bare å gå på byen det, så finner du snart ei du kan lure med deg.
Trodde i min enfoldighet at man ble spart for slike her inne.
Her er vel alle inne for å finne seg en fast kjæreste... eller tar jeg feil?

Jeg er ny her, og leter rundt etter en felles chatt. Er det virkelig ingen chattekanal på sukker, der flere kan snakke sammen??

For å bidra til å holde trådene noe mer til tema, blir denne tråden opprettet. HER kan alle skrive hva de vil, ta opp snøen som falt i i forrige årtusen. Generelt kvalm og destruktiv oppførsel er også velkommen. Normalisert tegnbruk er ikke påkrevd.

Valentine

Siste svar ti. 19 feb. 2008 22:45 (88 svar)
Skjult ID med pseudonym Pedroso

Hei,

Det er en dame på jobben som jeg er interessert i. Vurderer å gi henne (uten avsender) en liten ting i morgen,
f.eks. en mini-sitatbok av typen "Liten bok om kjærlighet" eller "Et kyss til...". Er dette håpløst romantisk og tåpelig?
Hva ville dere damer tenkt?

Da er det duket for en storfest. Det vil si, det blir ikke et like stort åpent rom slik som på Victoria teater, men litt mer rundt omkring over to etasjer. Stedet er Broadway på Karl Johan over Scotsman og det er plass til hele 600 gjester.

Ettersom vi har måtte stenge for mange som ikke fikk komme med på alle de siste tre festene så regner vi med at det blir veldig mange denne gang. Det er mange sittegrupper rundt omkring slik at man kan stikke seg litt vekk hvis man vil det, men det er også store rom. Litt for enhver smak.
For de "fjelluftstrengende" så er det en egen uteterrasse midt inne i lokalet der man både kan titte inn og ut.

Vi skal ha coverband og vår utrolige DJ Steve Daniels skal løfte taket :)

Velkommen til trolig den største og beste Sukkerfesten hittil!
Påmeldingen har startet..

Påmeldingen går bra til hotellweekenden og ifølge tidligere påmeldingsstatisitkk så vil det bli fullt før tiden :).
Det er fortsatt strålende sol fra skyfri himmel og masse snø der oppe. Vi gleder oss til deilige skiturer, god mat og mye hygge!

Har ett lite problem. Holder på med røykeslutt nå, er nede i 1,5 om dagen. Gidder ikke bruke plaster, tyggis eller lignende.
Går bra med nedtrapping, så lenge jeg også trener. Har derfor begynt å trene mere og hardere. Blir fem ganger i uka, 1.5 time hver gang.... alt detter høres jo sikkert veldig bra ut....

men så kommer problemet............

Når en slutter å røyke får en jo bedre potens, samme virkning vil jeg tro en får av å trene også. Får jo opp både kondis og blodsirkulasjonen.........så er jeg jo da singel, så jeg lurer på om dette er noe lurt i det hele tatt. Lager vel bare enda større frustrasjoner hos meg selv....burde kanskje bare la det være som det var...hmmmmmm

Noen som har noen tanker rundt dette??? :-))))


Er det slikt man kan kalle et luxusproblem...?

Chandler tro til igjen !!!

Han vant singing Bee På TV 3 !!!

Jeg stiller meg først i gratulasjons køen.

Er det ingen her som kan fortelle en historie om noen som faktisk traff hverandre her inne, og som falt for hverandre? En happy ending story? Trenger det før jeg mister motet totalt...

Damerover55

Siste svar ma. 18 feb. 2008 18:59 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym "voksenja"

Fikk en mailfra en voksen kvinne som skrev at responsen for oss såkalte gamle damer 50+++++++ her inne var elendig. Hvor er alle voksne menn da? Er det slik at vi kvinner plutselig blir 15 -20 år eldre enn dem etter fyllte 50? Eller er vi klokere? At aldersforkjellen blir bare større med årene har de kanskje ikke reflektert over. og skulle det fungere burde det vel vært omvendt. Smil
For!
Det kan gå bra
med en ung mann
og en eldre kvinne
Da er ikke hun
så dum lenger
Og han har ikke blitt
så dum ennå
Så stå på bestemødre, Nei , jeg mener fortsatt at like barn leker best i den alderen Med unntak selvfølgelig. alder kan jo i visse tilfeller bety lite.Ihvertfall er menn flinke til å si at alder ikke betyr noe så lenge det går den veien de vil.
Håpet jo at det gikk an å få noen nye venner her inne da. Men ........... kansje hun har rett for sannelig er postkassen tom.
Hilsen Gamla

Hei,
Blitt superbruker i dag, ser av FAQ at som superbruker kan man både sende og svare på meldinger fra alle. Hvem er det som ikke kunne svart på mine meldinger før jeg ble superbruker? Hva gikk jeg glipp av før jeg ble superbruker :-)

forrige barneombud fikk sannsynligvis ikke forlenget sin periode pga sin holdning til om hvorvidt homofile skal ha rett til å adoptere barn. Jeg er så enig så enig. Har ingen ting i mot homofile. Men, barn bør i utgangspunktet ha rett til en mor og en far. Dette er det mest naturlige for å sikre en balansert stimulering av personlighetsdannelsen.

st.

En ting MÅ jeg bare dele!
De faste sukkerfolket er en utrolig inkluderende og trivelig gjeng! Jeg har storkosa meg på både offisielt og privat sukkertreff i helgen (hvorfor tror noen at private initiativ konkurrere, det utfyller!!!).
Så til alle andre som biter seg i leppa og lurer på om det er verdt å ta en tur GJØR det ;-)
Tusen takk for at jeg fikk lære mange av dere litt bedre å kjenne, jeg storkosa meg. Og Chandler er en flink fyr, med stor underholdningsverdi (ö,)

Mest poppis

Siste svar sø. 17 feb. 2008 23:49 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Hva med å kjøre en runde for å sjekke hvem som er mest populær her inne på forumet? Hvem vil du aller helst ha en date med av de som skriver her inne eller har møtt på de siste dagers sammenkomster?

Bruk anonymt nick og henstiller alle om å være mest mulig ærlige (ikke stemme på seg selv, stemme flere ganger etc. som kan "ødelegge" resultatet).

Sitter her å tenker at det faktisk er et sosialt handikapp å være røyker,trist syntes da jeg !
Hva tenker dere ?

...kveldens episode av "Singing Bee" -))

Det har vært en begivenhetsrik "Sukker-helg" - --- og gjengen som møttes på trubaduraften hos vennene på Grønland i går ,ble forelagt ovenstående tilbud om og samles til fesjå for å se programmet på storskjerm hos Fru....osv. i Skovvn.3..

----- en koselig avslutning på helgen! Sees vi? :-)))

Blomsten :-))

hola tengo ganas de hablar spank...
que tal??? te animas...

Jeg får stadig de her.. men forksjellige adresser


How are you and i belive you should be doing fine as expected ,well I'm christine Geier and i really wanna get to meet you and maybe we can both have things in common as i belive that Friendship is a blessing it's the best you have to share,
The talents and the wisdom, the capacity to care... It's being there to lend support, whatever needs arise, It's making sure that others know they're special in your eyes...

Friendship is a blessing, and, to all who have a friend, It's one of the most precious gifts that life could ever send. I'm glad my soul while reaching out
found someone...like you.Cheers!!!.you can email on christinegeier2111@yahoo.com

Hei

Jeg har i det siste halve året hatt et forhold med ei dame i nabolaget mitt. Vvi hadde det i starten helt fantastisk fint, men så ble jeg litt for ivrig (masete) på å være sammen med henne. Jeg tok ikke hintene i tide, og hun ble litt skremt av meg tror jeg. Nå er det mer eller mindre over, hun unngår meg og svarer sent på meldinger osv. Samtidig så er hun VELDIG til å fortelle meg at hun er glad i meg, at jeg er det beste som har hendt henne osv. Hun bare sier hele tiden at hun ikke er KLAR for noe forhold. Innimellom, særlig sent på kvelden så ringer hun og er veldig lei seg, trenger hjelp og trøst. Jeg blir sprø av dette skjønner ikke hva som skjer. Hva kan jeg gjøre? Jeg er helt på knærne etter henne og vil ha jenne tilbake. Er dette normalt? Gode tips om en strategi som jeg kan følge hadde vært veldig godt å få.

Hilsen Forvirret og Fortvilet.

Fikk bare lyst å takke sukkergutta for en fin og morsom fest ..... Bra lokale, hyggelige menesker.. helt toppers:-)))

Heihei alle sammen..

Idag fyller jeg 25 år, og det skal jeg feire med å reise en tur på byen..
Jeg har vært medlem her i to måneder, og har møtt veldig mange flotte mennesker;)

Det hadde vært morsomt og møte noen ikveld, på gebursdagen min..
Tar du en utfordring, send en melding da vel:)

Snakkes:)

Det jeg bare vil si her da..... er at jeg har vært på denne siden mange mnd uten at jeg har vært superbruker. Nå har jeg blitt det og det viser seg at mange menn som jeg trodde jeg kunne lese profilen hos....ikke har lagt inn en dritt....hmmmm seriøs eller ikke vet ikke jeg, men er veldig skuffet over det "andre kjønn" her. Jeg har vært inne med fullstendig profil hele tiden..... hva er vitsen da???? leker dere eller (hm de kan jo ikke svare heller) uff fra meg da

Såh......nå er det gjort, nå sitter hele hurven inne på ubestemt tid, merket med sort hjerte. Jeg er så lei av å bli beskuet og gransket og vurdert opp og i mente av ansiktsløse mennesker som stadig kommer for å se......??
Snille dere, kom igjen a...... la meg se deg også, si noe, skriv noe.... hvem er du, hva vil du? din kikker!!
Hehe, men nå sitter du i mitt private fengsel....på brød og vann..... Ingen flere anonyme mennesker får velte seg i mine bilder og tekster.....
Jeg besøker "fengselet" hver uke for å se om noen fortjener å slippes fri. (den som legger ut bilde av seg og står for det røde eller gule hjertet er en fri mann) Hurra!

Jeg er fullstendig målløs etter å ha jobbet meg gjennom "alle menn listen" - du verden så vakre alle er!

mmm...

Ja så sitter man her da.....med en haug med sokker og INGEN er par.
Hvor ble det av den bedre halvdel?Legger begge på vask...mener faktisk bestemt at begge ble puttet inn i maskinen ......og så VOPS! når de skal brukes er de borte som dugg for solen.
Noen som har et knep? eller noen som vet hvor de tok veien?

HAPPY VALENTINES! dere ...koselig om det ble flere par denne dagen....tror ikke det bare er sokkene i dette ganske land som leter etter en annen halvdel....

FIN DAG!

Det har etterhvert blitt noen jenter som biter seg i nebbet og vil ha følge... Muligheten er kl 19.30 på venstresiden av vannhullet hos Onkelen i Andeby :-)

-si gjerne ifra til nicket mitt på det varme stedet :-)
vi skal være på klare som egg på J&H kl 21!

Ha en fortsatt fin valentine kveld ;-)

Bare innom og ønsker alle en riktig god helg ! Brev tas i mot med glede, og du,, sjekk galleriene mine da vel ;)
Hvis det er andre amatør fotografer her, tar jeg gjerne i mot litt konstruktiv kritikk. Lærer underveis ;)

Arve

Hvem har egentlig tro på dette matching systemet ? Jeg mener, flere ganger har jeg blitt kjent med nonen og det stemmer over hodet ikke.. Burde det være flere svar alternativer ? For mine interesser f,eks finnes der ingen alternativer :P Og nå ser jeg det e rmulig å elemeninere vekk folk som ikke har så og så i match... Snakker om mange potensielle drømmepartenere som vil forsvinne ;)

Det er utrolig mange pene jenter på sukker :-) Og de fleste skriver jo interessante profile også :-) Tror jeg bor på feil sted, siden de aller fleste er konsentert rundt hovedstaden ;-) Ha en fin kveld alle sammen :-)