Sukkerforum

Nye arrangement

Siste svar lø. 3 feb. 01:23 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym happily

Ser av mail sendt frå sukker idag at det vil bli arrangert fester i Stavanger og Bergen i mai. Kjempebra!!:-)

Folkens, legg bilde deres i profilen. Det er for meg totalt uinterressant hvis dette mangler uansett hvor god match vi har.
For de av dere som kanskje synes dette er litt flaut: det samme syntes jeg også i starten. Men det er jo ikke såå farlig da :-)

Dating regler?

Siste svar fr. 2 feb. 20:01 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym gutt 24

Fant disse dating tipsene på en dansk side. Men de virker litt utdaterte etter min mening. Særlig det med å betale. Hva mener dere?

Dating regler for kvinder:
1. Kom altid lidt for sent
2. Efter et møde, vent så et par dage med at ringe til ham
3. Vær kostbar
4. Se altid godt ud!
5. Snak og oplys ikke for meget om dig selv, Husk at kvinder skal være mystiske
6. Hold dine dates korte, jo mindre de får - jo mere vil de have
7. Lad ham betale
8. Forvent at få blomster - ellers drop ham
9. Dyrk ikke sex med en fyr på første date - vent til efter 10 date.
10. Hvis han vil se dig, så vær optaget - og fortæl hvornår DU vil ses (vær optaget i weekenderne)
11. Tal aldrig om eks kærester, børn eller ægteskab på de første dates
12. Kritiser aldrig hans mor
13. Lad ham komme til dig - ikke omvendt
14. Hav altid masser af tålmodighed
15. Drik aldrig for meget alkohol, men drik masser af vand.
16. Flirt lidt med andre mænd, han tro at han skal jagte dig.
17. Vær feminin, husk du er kvinde med stort K.

Dating regler for mænd:
1. Kom Aldrig for sent
2. Efter et møde, ring først til hende efter 24 timer (Max 1 opkald om dagen)
3. Vis interesse og giv komplimenter
4. Se godt ud og duft godt
5. Fortæl om dit job, kvinder elsker mænd med ambitioner
6. Vær som en vandhane, tænd først for det varme vand, så det kolde og så det varme - hun skal ikke vide, hvor hun har dig.
7. Husk at det er dig, der betaler på de første 3 dates.
8. Køb blomster og gaver
9. Forvent ikke sex på første date
10. Inviter hende ud igen, siger hun nej til 3 invitationer - så drop hende
11. Tal ikke om sport eller ekskærester
12. Vær en gentleman, træk stolen ud, åben døren og tal pænt.
13. Vær ikke tilgængelig hele tiden
14. Hav altid masser af tålmodighed
15. Drik aldrig øl på en date!
16. Kig ikke på andre kvinder, mens du er på date.
17. Undskyld aldrig for din mandlige tankegang!

Hei Sukker

Støtter ikke Firefox denne sukkerchat-funksjonen? Jeg fikk en henvendelse men linken "åpne vindu" virket dårlig i Firefox.

Firefox og Opera er veldig vanlige alternativer til Internet Explorer, i hvert fall blant dem som er hyppige brukere av datamaskiner og også setter sikkerhet litt høyt. Om det er tilfelle at dere ikke støtter Firefox fullt ut, er det noe dere tenker å gjøre noe med?

mvh
Firefox-bruker og sukker-bruker

Arti fest i går. Min første :)
Men hadde vært mye bedre om det ikke var så utrolig mye folk. Det var håpløst trangt til tider.
Men uansett... veldig bra konsept, og jeg går sikkert en annen gang og :)

Mitt inntrykk er at det er mer akseptert for kvinner å bruke klisjeer og gå etter stereotyper på Sukker enn det er for menn.

Jeg ser mange kvinner som skriver på profilen sin at mannen "må" være høy, kjekk, handy-man og være muskuløs. Dette er jo forsåvidt greit, siden det er "drømmepartneren" man blir bedt om å beskrive.

Men hadde det vært like godtatt om mennene var like stereotype i sine beskrivelser? "Min drømmedame er flink til å lage mat og gjøre ting i huset. Dessuten må hun være slank og ha store pupper".

Nå leser jeg lite manneprofiler, men jeg kan tenke meg at de fleste menn er mer "politisk korrekte" enn å skrive som i avsnittet ovenfor. Det er opplest og vedtatt at fikseringen på kvinnekropp i alle tider har vært overdrevet. Men er det ikke også et kroppslig press for menn?

Jeg sier ikke at alle kvinner på Sukker søker supermacho-mannen, men mange bruker rimelig klar tale i profilen sin. Er det slik at kvinner mer enn menn, og mer enn man vil innrømme, er fastlåst i stereotyper når det kommer til stykket?

Eller oppfattes også mennene her inne som mer eller mindre "primitive" på dette området?

Kjør debatt!

Mitt inntrykk etter å ha snakket med mange som har profil her inne, er at det er ønskelig med en kategori "uaktuelt" ved siden av 1-10 vurderingene. De aller fleste har et eller flere punkt som er absolutte, og da burde det vel ikke være vanskelig å la oss kunne sortere på den måten. Dette vil kunne gjøre Sukker mye bedre.

For gammel?

Siste svar on. 31 jan. 09:28 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Oppegående

Hei sukkerbiter!
Jeg har meldt med inn og hadde håpet at det var noen damer over 60 år som hadde behov for å treffe en venn eller kjæreste. Leser om at det finnes mange derute men ingen medlemmer av Sukker? Har veldig lyst til å gå på festen 7.10., men er redd jeg vil føle meg utenfor blandt alle dere unge. Eller er det fler av oss godt voksne som tenker det samme?

Har sukker endret litt på seg? For, tidligere har jo listen over folk som har markert meg som interessant vært lang som et godt år. Hvis det er noen der jeg makerer som uniteressante, så forsvinner de også fra listen over de som har markert meg som interesserte, selv om de i profilen sin fortsatt står som det.

Merkelig?

Hei dere gutter/menn der ute.
Hvorfor er det så mange av dere som legger inn så mange tullete fotografier av dere selv ?? Hvordan skal man få et intrykk av noen med capsen trukket ned i øynene pluss mørke solbriller, etc ? Har dere noe å skjule ? Oså folk under en haug av bøker, fotografier tatt på lang avstand slik at ansiktet "forsvinner", har jo ingen hensikt. Lær dere å redigere et fotografi før dere legger det inn på Sukker. Bilder kan forstørres, beskjæres. Dere virker ikke så seriøse, som om det ikke spiller noen rolle hvordan vi damer oppfatter dere. Men der tar dere feil ! Dere blir bare tapere. Skjerp dere. Er det noen som gidder å kontakte en "maskert", praktisk talt anonym person ? I don't think so.

Skulle ønske det var en mulighet for å hake av en plass for at man har meldt med ei jente uten å gi ut hjerter. Jeg selv synes av og til det er litt vanskelig å huske alltid hvem jeg har sendt melding til før. Spesielt om det er en stund siden og jenta kanskje i mellomtiden har byttet bilde. Andre med samme erfaring?

Hvor er dere alle som er logget inn her???? Er ikke kjappest til å ta kont selv, men her er det no som ikke stemmer. Glad jeg ikke har bet for mer enn en mnd.

Knallbra musikk . Det er sjelden mar får servert så mange godbiter fra en DJ. Bra fest var det også . Gratulerer. Skulle ønske førstesorteringen også snart ville komme på festene . De blir vel kanskje kapret før en fest ??....

Hvilke muligheter har en som ikke er supermedlem (eller hva det nå heter) til å sende meldinger?

Morn alle :-)

Ingen svar
(mann 43 år fra Oslo) Privat melding

Har vært registrert her en stund men har ikke vært så veldig aktiv.Har aldri brukt en sånn tjeneste før så dette blir spennende.

Forhåpentligvis trenger jeg ikke være medlem her så fryktelig lenge ;-)

Hei, jeg bare lurte på hvor mange dere har merket som interessant og hvor mange som har merket dere? Hadde vært artig å vite sånn ca. gjennomsnitt, så kult om dere oppgir det. Er kanskje gutta mye mer ivrige på å dele ut enn jenter? Personlig har jeg merket 10, fått 4 tilbake, men jeg er ganske ny fyr her da.

Er det avhengig av den andres empati? Altså evnen den andre har til å leve seg inn i dine følelser og sette ord på dem? Hva med det å ha felles ting å prate om? Hvor viktig er dette i sammenligning til empatien?

Jente her.. Når jeg farer rundt på gutta her inne, så legger jeg merke til at veldig mange har bilder fra fjelltopper langt langt borte, fra små og store steder i utlandet enten på jobb eller ferie o.l. Til dere som har det, er det sånn at ei jente som meg som kanskje er i Danmark, i syden eller på hyttetur her i Norge blir kjedelig for dere? Det jeg prøver å si er, er det viktig at jenta har de samme interessene når det gjelder reiser til fjerne himmelstrøk? Eller kanskje har de interessene fra før? Håper jeg klarer å gjøre meg forstått nå.... : )

Er det noen på 40+ som går på sukker fest. Ble litt i tvil å gå på festen, når jeg leste på forsiden at det er flest opp mot 35 år.

Hei, forumister!

Jeg (også) blir litt forundret over at jenter ikke makter/tør/nedlater seg til å besvare meldinger. Det er naturligvis innlysende at vedkommende ikke er interessert, men er det så vanskelig å gi en tilbakemelding om dette da? Det er litt creepy å sende en melding uten å få noe svar tilbake. Er ord slik en dårlig omsetningsvare på sjekkesteder? Jeg begynner alltid å gruble på hvorfor vedkommende ikke svarer. Skrev jeg noe unødvendig flåsete? Bor jeg for perifert? Er bildene mine sære og stygge? (Kryss av en eller flere!)

De aller fleste burde vel være glad for å få litt oppmerksomhet fra det annet kjønn. I hvert fall når tonen er ordentlig. Eller er det bare en rask tur innom bildearkivet, før man med skjelvende avsky flusher meldingene ned i dass? Jeg synes uansett at slik oppførsel virker veldig overflatisk.

Jeg oppfatter det derimot som fair at man huker av en person som "ikke interessant", om vedkommende først har huket av meg som "interessant". Da er ikke innbydelsen like personlig.

Det hadde vært interessant og hørt andre menns og kvinners erfaringer med temaet. Sikkert omstridt!

Jeg fikk et bilde av deg på festen i går. Husker ikke Nicket ditt, men vil svært gjerne bli bedre kjent med deg :) Kan ikke du svinge innom meg (tenor) å si "hei"? Håper å høre fra deg. Noen andre som vet hvem hun er? Tror hun kanskje er fra Trondheim eller området rundt...

Under overskriften sukkerforum har dere en link som heter skriv nytt innlegg. Denne linken kommer frem både på hovedoversikten over de ulike topicene, og når man klikker seg inn på et topic for å lese evt svare. At denne linken dukker opp inne i topicen er unødvendig, og gjør at mange bruker denne istedet for svar på på innlegget linken. Konsekvensen er at det blir en del "løse" innlegg strødd utover hovedoversikten over temaer. Foreslår at dere fjerner denne linken alle andre steder enn på temaoversikt siden.

sukkerparty

Siste svar to. 18 jan. 11:03 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym jente 34

heisann. tusen takk for en FANTASTISK bra fest i går. jeg har vært skeptisk lenge men nå lot jeg meg overtale til å gå. ble veldig positivt overrasket. må innrømme at jeg har litt høye krav til at ting skal være hipt og trendig og synes derfor ofte at ting blir harry. men denne festen var bare godstemning. absolutt alle slags type folk og mer hyggelig tone enn ellers på byen. til og med jentene var hyggelige mot hverandre.og jeg traff en utrolig kjekk kar som jeg skal stikke å møte nå..........

Ønsker å takke samtlige / alle festdeltakere igår, for et fantastisk fint arrangement... Eneste minuset jeg har funnet, er at billettinntektene tydeligvis gikk foran bekvemmelighet og fremkommelighet, for lokalet var nærmest overfyllt, og det ble til tider nesten umulig å orientere seg. Noen andre som støtter mine synspunkter?! Heller ikke fornøyd med at jeg gikk alene hjem, men det var vel kanskje fordi jeg ikke tok så mye initiativ selv, sikkert?! :P

He,he. Du kan vel noe rett i det du sier ? Det er bare det at det er fryktelig dårlig reklame for deg selv å si det.God bedring.

Sukkerfest 13. januar

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 29 år

Jeg kunne dessverre ikke komme på festen på lørdag. Kan noen være så snill å gi en kort situasjonsrapport? Hva var aldersfordelingen, mest gutter eller jenter etc. Please.

Får dere mye mail fra gutta her inne eller?
Uten at dere skriver først mener jeg..

Til Ida...:)

Siste svar sø. 14 jan. 16:18 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym veteran

Her er tipsene.

Unngå:
For mange krav til partner, spesielt de som tydelig kan knyttes opp mot bitterhet/skuffelser fra siste forhold. F.eks. "handy, ta i et tak, flink til å lage mat, ikke grådig, ikke sportsidiot, ikke tv-slave etc. Det skaper negative vibber hos mange gutter, og de skygger unna.
Fokuser heller ikke på ytre ting i profilen, som utseende/kropp.
"Den gode samtalen" styrer du unna (selvsagt helt motsatt for dere menn...!). Sære interesser bør droppes, skaper avstand.
Trener MASSE/elsker fjellturer; ingen innertier.
Ikke skriv for mye om barna dine, det kan du ta senere. Selv om han elsker barn, vil han høre om deg nå.

Smarte ting:
Fremstå som livsglad etc hvis du er det.
Mat/vin er sikkerstikk. Reiselyst, sport, og "en tur på byen iblant" likeså.
Frihet til egne interesser og egne venner går rett hjem.
Få frem alle "gutteting" DU liker.
Fortell om hva du jobber med, og litt om fritidsinteresser.
Et fordelaktig bilde.

Dog; er det ting som er et must for deg, som at han MÅ være over 180 eller at han ikke kan røyke, da skriver du selvsagt det. Men hold deg helst til krav som er et must.

Sikkert mange som er uenig i disse tipsene, og det er helt naturlig.
For det finnes selvsagt ingen fasit her.

Gang på gang merker jeg at jenter blir klare når jeg selv ikke viser spesiell interesse. Hvorfor er det slik? Blir de fristet til å teste draget hver gang og finner det sportslig interessant??

Jeg markerer alle profiler jeg er inne på med enten "interessert" eller "ikke interessert".
Oppfordrer herved alle andre til å gjøre det samme.
Da blir det så utrolig mye enklere å være "Sukkermann/kvinne".
Hvis begge parter velger "interessert", er det bare å begynne å skrive.
Hvis den ene velger "ikke interessert", slipper man å bruke tid på å skrive melding, og for ikke å snakke om å vente på svar...
For meg virker denne fremgangsmåten GENIAL.
Hva er motforestillingene her?
For det må jo være mange, siden nesten ingen følger meg på dette...:)

Jeg stiller meg ganske undrende til sidene - gikk inn etter tips fra en venn, har vært her en liten uke- ikke en melding har jeg fått- tror vel ikke jeg er så avskrekkende- men kanskje det er feil aldersgruppe her for meg. Min beste match er dessuten en gift mann- ikke akkurat drømmepartneren det- eller det kan han jo være for hva jeg vet men ikke i en drømmesituasjon.

Hei, jeg har meldt meg på, men jeg har ikke fått noen billett eller annen bekreftelse på at jeg faktisk har adgang! Går jeg inn på Arrangementer, står det at jeg er meldt på. Så, sitter det folk i døra med deltakerliste, eller?

Jeg kan rett og slett ikke forstå hvorfor disse festene tilsynelatende er så vellykkede. De fleste har vel sin "portefølje" med potensielle partnere som det mailes litt med her på sukker. Og så er da poenget at man skal sirkulere rundt mellom disse på festen, som en slags speeddating? For å kunne sammenligne. Unnskyld meg, men da må jo den orginale speeddatingen passe mye bedre? For i denne sammenhengen kan ikke jeg forestille meg at verken jeg eller de jeg mailer med, ville synes det er så kult å se sine potensielle partnere sirkulere på denne måten. For ordens skyld; jeg er en svært lite sjalu person. Men dette lukter det pornopung og taktikkeri av. Det vil alltid være ulik forståelse av, og behov for, å sirkulere videre selv etter man har truffet en interessant person. Og kanskje har man også avtalt en prat på forhånd med noen.
Min konklusjon:
Med separate dater er det mulig å vurdere, utvikle og sammenligne i ro og fred. På sukkerfester er det stor fare for at potensielle fremtidige forhold går fløyten ved at dose oppmerksomhet i løpet av kvelden blir sammenlignet.

Jeg må jo bare undre... jeg har tilskrevet noen kjekke, unge herremenn her inne, fordi det står i profil at de søker etter en dame... og får så til svar at "hyggelig at du svarer, men jeg har funnet en jeg vil bruke tiden min på" og lignende fraser. Hva gjør dere da her; om dere har funnet en? leter dere da etter henne som er litt bedre enn den dere har funnet; eller er det bare en generell redsel for å "forplikte" seg utad?
jeg bare spør :) det finnes da en mulighet for å sette i profilen at dere har funnet en.... eller at man kan slette profilen sin... inntil man evt er ledig på markedet igjen. Vil gjerne høre hva andre mener - eller har opplevd her.

Er det mange som har planer om å på sukkerfest den 13 januar? :) Eller er alle helt utslitt av sosiale ting og jogger i stedet for å få fjernet ribbe og sossiser? Vi er i alle fall 3 kompiser som skal klare å stille selv om det sikkert blir nok sosiale lag nå i jula.

God jul og godt nytt år til alle sukkerfolk.

Hvem her har lest pornopung, og hva synes dere om boka/bøkene?

genialt

Siste svar ti. 9 jan. 18:51 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym meg

helt enig i forslaget....har allerede fjernet 100 mannfolk,altså satt uintressant,selv om vi hadde høy matchtall. dette pga ingen respons fra de...nå kan de angre

Forumet her handler mye om hva gutter og jenter generelt skriver i profilene sine. Men jeg kommer jo ikke inn på jenteprofiler med mindre jeg kan kalle-navnet deres. Eller tar jeg feil? Hadde vært interessant å se om jeg syntes de generelle betraktiningene stemmer...

Vil herved gi "en hel hau av" kreditt til Sukker!
Dere har en utrolig bra matchingservise, det beste jeg har oppleve.
Har vært innom en del andre steder, uten særlig hell.
Det eneste jeg "savner" litt mer konkret respons, avbrukerene. Når jeg vurderer en profil, SÅ GÅR DET ANN Å VURDERE TILBAKE.

Har aldri vært på disse sukkerfestene før men må jo innrømme at det virker litt spennende...men hvordan er de egentlig? Er det skikkelig kjøttmarked a'la Johns på en lørdag eller er det liksom litt "ordentlig"? Hvordan funker egentlig disse listene og greier sånn i praksis? Noen med "first hand experience"?

Til deg som anbefalte www.elenasmodels.com så håper jeg du skjønner hvorfor over 90% svarer positivt tilbake?! De er nok kanskje litt mer ute etter ekteskap og en som kan forsørge seg enn det norske jenter er. De kommer ofte fra veldig fattige kår, og har få muligheter annet enn å gifte seg, til å få det bra..
Men ikke at jeg av den grunn mener det gjør noe å treffe jenter fra Russland el andre land av den grunn. Lykke til med letingen!

Ble oppslaget om personen som hadde en underlig profil fjernet???

Jeg har nettopp blitt Sukkerist, men har rukket å finne noen morsomme jenter her inne som jeg vil ha kontakt med.

Men hver gang jeg trykker på "send en melding"-knappen blir jeg usikker. Hvor mye skal man legge i en slik melding? Skal den være kort eller langt?

Hva er det som gjør at dere som leser meldingen får lyst til å svare? Og ikke minst; hva bør man absolutt unngå?

...men hvordan kan damer få tid til en mann i sitt liv når det i profilen står omtrent slik;
"...jeg har en krevende jobb som tar mye tid, men jeg setter selvsagt barna mine høyere enn noe annet, og bruker nesten all fritid til å følge opp dem. I tillegg trenger jeg endel alenetid".
Toppen av kransekaka er når dette kombineres med en lang tirade av kravpunkter om hvordan en mann skal være. Og ikke være, selvsagt...
Hva gjør slike profiler her på sukker?

Og jeg som trodde det viktigste ved profilen var å fortelle hva man kan TILBY en potensiell partner.
Tipper endel menn dropper å kontakte denne dama...

Men seriøst; veldig rart hvordan noen damer tenker....:)

Jeg vurderer å dra på Sukkerfesten som kommer nå den 13., men jeg lurer på en ting først. Siden det visstnok er så stort flertall av menn her på Sukker, betyr det at det er stort flertall ev menn på festene og? Er ikke så kult hvis 130 av 200 er gutter... Det høres ut som et vannvittig stress og konkuransejag. Tar Sukker sikte på å sørge for at det blir ca 50-50 mellom kjønnene? Setter stor pris på å høre fra andre som har vært på disse festene før, evnt. om noen fra Sukker har lyst til å svare.

Hilse, hilse, hilse....

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mmm...

Voldsomt så mye mas det er rundt det å legge igjen hilsen når man besøker en profil...
De fleste kikker jo bare rundt, og synes kanskje en av 20-30 er verdt å sende melding til. Er man interessert, markerer man enten "interessert" eller sender melding.
Akkurat på samme måte som sjekking foregår ute på by'n.
Enten litt lange blikk, eller små kommentarer.
Er det slik da jenter, at dere ønsker tilsvarende oppmerksomhet fra ALLE guttene når dere er på by'n....??
Skal alle guttene som kikker en gang på dere, komme bort for å si hei...? Trooor ikke dere ønsker det nei. Tro meg!
Så ikke krev noe mer her da, bare fordi dere slipper å så på oss.

Synes det er så merkelig med alle disse personene som "markerer" at de synes du er intr. eller veldig intr. , men de legger ikke igjen en hilsen eller noe sånt. Hva er da poenget om de ikke tør ta kontak eller svare på beskjeder man sender de?
merksnodig...;)

Noen mailer og sier man har et pent ansikt, et flott smil og en flott profil, og sier de gjerne vil bli bedre kjent. Så blir de smigret over å få respons, og så starter mailingen. Alt er hyggelig og fint, og det ser ut som begge vil bli bedre kjent.

Men, plutselig blir det helt HELT stille. Musemusestille...
Man ser at personen er pålogget hver dag, men det kommer ingen mailer, ikke et pip.
Hva er det for noe gutter? Feighet? Total likegyldighet? Eller er det for mange damer som lokker samtidig...

Nå har dette skjedd flere ganger, og jeg synes det er rart at folk over 30 år ikke er mer seriøse enn som så.
Dette skjer med flere jenter her inne, og da snakker jeg om nydelige, intelligente jenter.
Alle jeg mailer med er jeg åpen mot, og de gangene jeg av en eller annen grunn har mistet interessen, gir jeg beskjed på en så pen og hyggelig måte som mulig.

Så jeg foreslår AKSJON SUKKER :
Hvis du begynner å maile en dame, så følg opp på høflig vis.
Svar på alle mailer.
Si ifra hvis du ikke er interessert.

Fordi alle fortjener god behandling, og ingen grunn er god nok til og plutselig ignorere noen så lenge man fortsetter å logge seg inn.

Men, det er mange flotte gutter som er flinke til å følge opp, bare så det er sagt, og de får jo automatisk mange stjerner i boka ;)

Jeg er sikker på at omtrent alle jenter her inne synes at kjemi er en viktig og avgjørende faktor for om de ønsker å møte noen eller ikke. Kjemi er noe av det jeg legger størst vekt på selv. Men etter noen uker her på Sukker, så må jeg si jeg er litt skuffet (og forundret) over mange av jentene her… For etter å ha utvekslet 3-4 mail til hverandre, og det faller seg naturlig å ta neste skritt, så skjer følgende nesten hver gang:

Jeg skriver til henne og foreslår å snakke mer sammen, og legger ved mitt telefon nr. Og jeg føyer alltid til at hvis hun er litt sjenert, så kan hun gi meg hennes nr og jeg kan ringe henne. Men da kommer hun med motforslaget og gir meg msn adressen hennes…

Og det er nettopp dette jeg ikke helt skjønner. Hvis man ønsker å finne ut av om man har noe kjemi sammen, finner man best ut av det ved 15 min på telefonen, eller 1-2 timer med chatting? For meg er tid en viktig ting som jeg ikke liker å kaste bort. Døgnet er altfor kort, og jeg liker å få mest ut av det, så hvorfor skal jeg sitte halve kvelden og chatte? Dessuten, jeg syns det er et dårlig medium for å utforske kjemi på. Det er altfor lett å mistolke det som skrives. For meg er chatting noe som jeg forbeholder for folk jeg allerede kjenner.

Jeg er klar tilhenger av en kort telefonsamtale. For det første så sparer man enormt med tid, og det er mye enklere å finne ut av om man har noen kjemi, eller ikke. Men jeg får hele tiden høre at hun enten ikke tørr, eller ikke er klar for en telefonsamtale ennå. Da lurer jeg på om hun i det heletatt er her for å møte noen, eller om det er bare for å sanke brevvenner? Hvis hun er redd for at jeg skal “finne ut for mye” om henne gjennom nr hennes, kan hun godt ringe meg på skjult nr, jeg er som oftest dum nok til at jeg svarer på de… ;P

Hadde vært kjempe fint å høre fra noen av jentene her hva de syns om dette! Hvis man ikke er klar til å prate på telefonen etter 3-4 mail, når er man det da? Etter 10 mail? Hvor mange timer med chatting må til som regel for at man har etablert kjemi? Pussig at man må gjennom 2 faser med kjemiforskning (først chatt, så telefon)… Hva er forskjellen med å møte ei jente her på nettet, og å møte henne ute på byen? Det er som regel mye lettere å få nr hennes når jeg er ute, så hva er det som gir henne større trygghetsfølelse med å gi meg nr sitt der ute, enn her inne? Akkurat like lett for meg å misbruke nr hennes fra byen som her inne, hvis jeg hadde vært ute etter det.

http://www.femina.no/php/art.php?id=356168