Sukkerforum

Sitter her inne og titter på profiler og ser at ca 70% av den kvinnelige "søker" er fra oslo...
Er det så sinnsykt vanskelig og få tak i ett "mannebein" der inne???
Og nesten ingen av kvinnenen som bor i tigerstaden vil flytte på seg...
Og førerkort nei vi har jo trikk og bane,,,,
Hvor skal dere finne den rette da hvis en "partner" ikke bor nærmere en neste trikkeplass????
Noen som kan fortelle meg det!!!!

Ankermannen i "60 minutes", Andy Roony, uttaler følgende:

"As I grow in age, I value women over 40 most of all. Here are just a few reasons why:

A woman over 40 will never wake you in the middle of the night and ask, 'What are you thinking?' She doesn't care what you think.

If a woman over 40 doesn't want to watch the game, she doesn't sit around whining about it. She does something she wants to do, and it's usually more interesting.

Women over 40 are dignified. They seldom have a screaming match with you at the opera or in the middle of an expensive restaurant. Of course, if you deserve it, they won't hesitate to shoot you if they think they can get away with it.

Older women are generous with praise, often undeserved. They know what it's like to be unappreciated.

Women get psychic as they age. You never have to confess your sins to a woman over 40.

Once you get past a wrinkle or two, a woman over 40 is far sexier than her younger counterpart.

Older women are forthright and honest. They'll tell you right off if you are a jerk if you are acting like one. You don't ever have to wonder where you stand with her.

Yes, we praise women over 40 for a multitude of reasons. Unfortunately, it's not reciprocal. For every stunning, smart, well-coiffed, hot woman over 40, there is a bald, paunchy relic in yellow pants making a fool of himself with some 22-year old waitress. Ladies, I apologize.

For all those men who say, 'Why buy the cow when you can get the milk for free?', here's an update for you.
Nowadays 80% of women are against marriage.
Why? Because women realize it's not worth buying an entire pig just to get a little sausage! "

Andy Rooney is a really smart guy!

Heisann sukker brukere:)

Jeg er glad i å se på film, og det er kanskje noen av dere der ute også?? Tenkte det hadde vært hyggelig å fått noen film tips på filmer dere liker. Da starter jeg med noen av mine yndlings filmer.
Sliding Doors, I dine sko, Love Actually, A Walk To remember, Dagboken, Hvordan bli dumpet på 10 dager, Save The Last Dance, The Devil Wears Prada og Frihetens regn.
Håper dere andre følger etter og kommer med ett eller flere filmtips:)

Dette er for oss som deltok på årets holmenkollstafett!

Hvilken etappe løp du, og hvordan gikk det?:)

Jeg løp selv etappe nr 9, 390 meter (heldigvis var den ikke lenger). Følte det gikk greit, men var utrooolig sliten etterpå. Startet litt for fort, men kom meg hel i mål;)

Gladsang??

Siste svar sø. 11 mai 2008 14:36 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym gla'sang

Hei=) Syns det er kos å høre på sanger som gjør meg glad. Noen som har noen forslag på sanger som gjør dere glad? Ikke kjærlighetssanger og kjempe ballader som kan gjøre en trist på en regnværsdag..

Dette har nok vært tatt opp tidligere, og det gjelder innlegg med nick og bilde. På enkelte tråder er det mange som skriver flere innlegg, og hvert innlegg legges ut med både bilde og nick. Dette kan virke noe overvelmende og delvis forstyrrende for temaene som blir diskutert, siden bildene er såpass store..

Mitt forslag til dere som ikke vil være anonyme, er å bruke nick og bilde i deres 1. innlegg i tråden. Deretter kan man jo skrive inn sitt nick som pseudonym, som mange også gjør. I kø-lapp-tråden kjenner jo snart alle hverandre, så der er det kanskje ikke nødvendig med bilde i det hele tatt??

Dette er ikke ment som et surt innlegg, ei heller som et personangrep til dere som skriver mye!
Det er kun ment som et forslag.

Synspunkter? :)

Hei
Jeg har lyst å komme med noen tanker i forhold til menn sine profiler og hvor gjeldende en del av det som blir nevnt der er i dag. Jeg tenker ikke da på om de har skrytt på seg noen personlige egenskaper og den slags men i forhold til kjønn. Det blir nevnt f.eks. Jeg har hus, hytte, bil og alt det der, og søker noen som kan dele det med meg.

Mine tanker i forhold til utalelsene er som følger. De aller fleste av oss har i dag en leilighet eller et hus, spesielt om vi har nådd en viss alder. Selv er jeg 40 år og er eier av et nydelig hus. Intrykket mitt er at om jeg vil være sammen med, eller dele livet mitt med en mann så er det opplagt at det er meg som skal selge og flytte til han. Det irriterer meg at slike tanker fremdeles i 2008 er gjeldende. Hva er det som får dere menn til å tro at det dere har er så mye bedre, eller er det bare mannen i dere som sier at; " Jeg må stå for de primære behovene som f.eks et hus er.

Jeg vet det er flere enn meg som tenker på dette og for min del har det nesten blitt slik at jeg velger å bo alene i stede for å skulle finne meg i å selge huset mitt. (Jeg vet det er løsninger som å leie det ut, men den løsningen gjelder vel også menn) .

Mulig dette er et merkelig tema å bringe opp her på forum og jeg har heller ikke vert detaker på forumet før, menjeg hadde så lyst å lufte denne "tanken"
Håper på mange konstruktive svar :=)

Skal du på sukkerfest i kveld?

Påmelding stengt på nettet til Stratos

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Grensen for hva vi har lov til å ta inn i lokalet ble nådd og vi må derfor stenge påmelding på nettet. Avhengig av hvor mange som ikke dukker opp, hvilket pleier å være 10-15%, så vil det være mulig å få kjøpt noen biletter i døren. Det er bare å dukke opp ca kl 21.15 så vet vi omtrent hvor mange plasser som er frigjort.
Det blir en fantastisk kveld! :)

Jeg har etterhvert innsett at jeg er en dame som jakter på menn. Det er "lov" når menn jakter på damer, men har erfart at det kan bli turn off når det blir omvendt. Liker ikke menn å bli jaktet på?

Jeg er veldig usikker på om jeg skal være åpen for et forhold til en med barn, og lurer på hva andre tenker om dette.

Jeg har hatt to forhold til fedre, og høstet ulike erfaringer.
Den ene hadde kun et barn, som også bodde langt unna. I praksis var det nesten ikke merkbart, anent enn på en positiv måte. Samarbeidet med moren fungerte godt. Forholdet tok slutt av andre årsaker.

I det andre tilfellet var det to barn i barneskolealder, delt omsorg. Barna var greie og positive, og sto ikke for utfordringer utover annet enn at de fantes! For det gav en rekke føringer for oss; bosted måtte være koordinert med barnas mor (samme skolekrets), ferier og helger måtte samstemmes med henne. Økonomisk ble det en forverring for min del ifht min egen tilværelse; vi måtte ha en bolig som hadde plass til både oss, evt nye barn og de to "store", som igjen begrenset hva vi kunne kjøpe og hva vi ellers kunne unne oss. Tiden min, som jeg hadde rådd over selv, gikk mye med/bort på barna da de var hos oss - mye ekstra husarbeid samt aktiviteter for dem (fra å handle nye ski, se barnefilmer på kino, feire bursdagsbesøk etc). Det ville vært en tøff overgang fra et "egoliv" til å få et barn selv, men dette var ikke engang mine barn, og jeg følte at jeg mistet meg selv uten å få så mye tilbake (som jeg hadde fått hvis det var mine - men disse hadde jo alt en mor). Noe av tiden han brukte med barna, kunne jeg bruke på "mitt gamle liv" - venninnebesøk og trening etc. Men han ønsket jo at vi skulle være som en liten familie, og at jeg skulle være med dem. Så mitt gamle liv var snart nesten borte. Jeg hadde ikke tid til det lenegr, fordi vi levde hans liv.

Jeg var i starten full av pågangsmot og tenkte at med kjærlighet nok ordner alt seg. Men da hverdagen altså kom og vi skulle prøve å få barn, som for meg ville være et slags point of no return, kom tvilen. Hvis jeg hadde hatt barn selv ville jeg kanskj følt det annerledes, for da ville jeg jo hatt behov for samme fleksibilitet selv. Men her var det altså bare jeg som svalgte kameler. Ikke fordi han ikke ville, men jeg hadde ikke med noen kameler han måtte svelge.

Og nå som jeg er i markedet her på nettet og skal aktivt ta stilling til det; hva skal jeg velge?
Forstår dere småbarnsforeldre hvor mye det kreves av en ny, barnløs partner av romslighet? Blir det verdsatt?
Og hvor mye venter dere av deres nye partner av tilpasning?

Jeg har ikke vært her så lenge, men en ting har jeg lagt merke til; mange menn vil helst ha kvinner som er yngre enn dem selv, og det er få som søker etter kvinner som vipper noen få år over. Selv er jeg 51, og ser på mannlige profiler på dem som er fra 48 til 58 år.

Har ikke mannfolka skjønt at kvinnsen har gjennomsnittlig lenger levetid, og at det derfor er ideelt at hun er noen år eldre. Om man så treffer den rette, så er sjansen større for at man får fler år sammen, enn når mannen er flere år eldre. La oss gå inn for færre enker dere, he he.... ;-)

BESØK

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym MELANKOLI

God aften, venn, jeg ser du kommer atter!
Du ville tale litt med mig ikveld?
Du ville høre mine fottrinn og min latter,
og se om allting gikk mig riktig vel?

Du vet så godt, at jeg er alltid trofast,
og du kan komme når du vil til mig,
i mine tanker er du evig bofast,
der har jeg bygget op et hus til dig.

Det hender, når jeg sitter ensom inne
at jeg blir nesten lykkelig, fordi
en stor og stille fred går gjennom sindet,
Da vet jeg hvem det er som drar forbi.

Du går forbi, og kaller sakte på mig,
og det gjør godt å vite det er du,
I disse dager kan din stemme nå mig;
den er det eneste som når mig nu.

Ja du kan være sikker. Jeg skal komme;
En aften når du søker meg igjen,
da skal jeg legge sammen alle bøker
og reise mig og følge dig, min venn!

JENS BJØRNEBOE

Hei, alle sammen!

Ikke for å skryte, men nå er det utrolig flott i Bergen!!
Mye sol og varme! Akkurat slik vi vil ha det i mai!
I dag ble det en kort arbeidsdag, så nå skal junior jeg spille foppall og
spise is! Mye is!

God helg, alle sammen!! :-)

Hilsen Pappa'n

hei

hva synes "folket" og sukker om å lage en funksjon som gjør det mulig å chatte pr. kamera eller legge ut video snutter fra medlemmer, interssant ?? eller....

Hjelp

Siste svar fr. 9 mai 2008 00:07 (61 svar)
Skjult ID med pseudonym Casanova

Nå er jeg plutselig i heavy mailutveksling med 4 damer her inne, som alle vil treffe meg... For 3 uker siden var det ingen...
I tillegg traff jeg en annen søt dame i Hemsedal sist helg, og så fikk jeg SMS fra en venninne med telefonnummeret til en annen singel dame 'som er midt i blinken for deg' ...
Og jeg har jo lyst til å treffe alle IRL.....
Dette blir garantert kaos..og alt blir bare tull...

Jeg har meldt meg på sukkerfest den 10 mai i dag ...
På Stratos i penklær... gleder meg... :o)
Er det noen andre som skal på sukkefesten?

Hei,

Jeg er ny her. La inn profil i formiddag, men den finnes ikke i oversikten over medlemmer. Den eneste gangen jeg finner den er når jeg søker på brukernavnet mitt. Og det er det jo lite poeng i..

Når jeg søker på om noen har sett profilen min, får jeg treff på noen få, men kan ikke se profilen selv...Merkelig!!

Noen som vet hva dette skyldes??? Tar de lang tid før profilen kan ses??Bud Eia

Hei,

Nå har jeg vært medlem av Sukker i ca 6 måneder, men jeg klarer ikke se noen "startdato" noe sted.
Vet noen av dere om det er mulig å se hvor lenge jeg har vært medlem? Er det mulig å se hvor lenge andre
har vært her? Vet at dette er en mulighet på match.no
Kan jo være greit, kanskje...?

\matcBall

Leste et sted at det er forskjell på hva som får en til å føle seg sexy.

Hva er å være sexy?

Når føler du seg sexy?

Hva skal til for at du skal føle deg sexy?

Hva er det mest sexy en av det motsatte kjønn kan gjøre?

Sukker er opplagt et forum for single -det vil alltid være noen useriøse mennesker som har både den ene og andre sivilstatusen vi aldri får greie på -eller altfor sent, men det er tytligvis ikke i sukker.no sine intensjoner å legge ut en rubrikk i profilen vår hvor vi kan velge sivilstatus.

Jeg er tilhenger av privatlivets fred, og liker ikke å blottlegge meg altfor åpenlyst om hva slags små og store vendinger livet og dagsformen dreier seg rundt til en hver tid, men etter en tid på sukker så ser jeg helt klart behovet for en detalj i profilen som hadde vært glimrende å ha:

En valgmulighet som indikerer "tilgjengelig for flørt/date" "ikke tilgjengelig for flørt date" På alle andres profiler vil man undertiden man setter seg selv som ikke tilgjengelig lyse opp som "denne personen er for tiden ikke tilgjengelig for date"

Det kan bety at man flørter litt med noen, eller bare ønsker en pause fra å være aktiv på sukker, at man tror man kanskje har noe på gang, eller akkurat har gått litt på trynet og ikke er klar for noen date i øyeblikket -uten at man behøver å gå i detaljer på sivilstatus eller måtte forklare at man er "nesten singel, nylig dumpet, kanskje kjæreste, vet ikke helt, noe på gang.. lei kjipe dater.. etc" Et diskre men tydelig hint om at her blir det ikke planlagt noe date for tiden. -uten videre forklaring med mindre man frivillig ønsker å dele dette med noen.

Kom på dette da jeg har kommet frem til at jeg ikke er tilgjengelig for hverken date, eller flørt for tiden, men jeg har ikke lyst å slette profilen min.

Noen som er, eller av en eller annen årsak har vært i en lignende situasjon og hva synes dere om tanken? Om flere mener at dette er en god ide, så sender jeg utfordringen videre til sukker redaksjonen. :o)

-Nimbex

Jeg har spurt om dette før, men vet ikke om jeg egentlig fikk noe svar ...

Greia er: Jeg opplever forholdsvis ofte at browseren min (Internet Explorer) "fryser" når jeg klikker på en profil. Ofte fører det til at hele PC'en henger, og jeg må ta omstart. Dette skjer bare på Sukker, ingen andre websider som jeg er på. Jeg regner med at det er hos meg feilen befinner seg, men er det andre som har opplevd det samme? Og hva kan man gjøre for å rette på det?

I et lite forsøk på få litt mer oppmerksomhet, slenger jeg noe opp på
forumet og prøver å skrive noe vettugt...

Jeg har hørt at 60% av all kommunikasjon ikke er verbalt, men kroppsspråk,
og 30% er tonen i stemmen din, det betyr at 90% av det du sier ikke
nødvendigvis kommer gjennom prat og skriverier. Så hvordan kan man finne
noen her ? Er det mulig å finne ekte kjærlighet ? Det er det vel ingen som
vet - men det jeg vet er at det kan skje plutselig, og kanskje når du minst
venter det. På et tidspunkt er alt vel og det neste lurer du på hvordan du i
det hele tatt har klart å leve uten henne...Liver er ikke det antall
åndedrag man tar, men stundene som tar pusten fra deg.. (Hitch)

I en av kommentarene på youtube i linken nedenfor var det nevnt at dette var en sang som ikke sier så mye, men som behager hjertet ("this song doesn't lives anything to say,just treats your heart"), og jeg var så enig i den kommentaren når jeg lytter på musikken og teksten samtidig.

Er det andre som vil dele noen fine ting som de synes behager hjertet? Noe som bare gjør godt, uten at du helt kan forklare hvorfor?http://www.youtube.com/watch?v=tIkFsVYWXxs&feature=related

"Let it slide,
Let your troubles fall behind you
Let it shine
Until you feel it all around you
And i don't mind
If it's me you need to turn to
We'll get by,
It's the heart that really matters in the end

Our lives are made
In these small hours
These little wonders,
These twists and turns of fate
Time falls away,
But these small hours,
These small hours still remain"
(Rob Thomas: Little Wonders)

Hei!

Er bare litt nysjerrig på hvordan dette fordeler seg her kontra rl.. Er det sånn at dere "bombarderes" av menn og bare kan velge og vrake også her?

Hilsen
En som tviler på denne tjenesten

Er det noen som kan forklare meg hva kvinnelist er (Eksempel) jenter please

Bunad

Siste svar on. 7 mai 2008 23:18 (44 svar)
Skjult ID med pseudonym gromgutt

Gutta,sant damer i bunad er sexy?!!

Noen som har noen gode tips til en som ønsker og utvikle seg til et menneske med trygge følelser på seg selv. som vil bidra til at man fungerer i tosomhet. Bøker, linker og visdom i alle former mottas med takk og stor ydmykhet.

Hva betyr duften av syriner for deg , har du noe forhold til det ?


"The real voyage of discovery consists not in seeking new landscapes, but having new eyes"

Marcel ProustSukker gir muligheten til å søke opp hundrevis av profiler, som alle inneholder navn og informasjon, gjerne bilder av mennesker som tilsynelatende er ute etter det samme som deg selv -kontakt.

Relasjonstesten kan til en viss grad gi oss en rettesnor på hva slags interesser/personlighet den ene og den andre profilen avspeiler. Hva legger du vekt på når du forsøker å få oppmerksomheten til en annens profil, og føler du at din profil er åpen og ærlig nok til at den andre kan få en viss fornemmelse av hvem du faktisk er?

Selv føler jeg at jeg har svart så ærlig og direkte som jeg kan, og forsøker å formidle personligheten min etter beste evne. Når jeg vurderer andre profiler så er det noen som frister mer en andre. Men når jeg først tar seriøst kontakt, og blir flørtete, så er det av denenkle grunn at jeg ser noen som jeg mener kanvære engod match, som liker de samme tingene jeg liker, som avspeiler en personlighet som jeg tror kan matche min, og som jeg intuitivt har lyst å bli kjent med. -ja jegfølgermagefølelsen her.

Motsetninger tiltrekker hverandre,men i det lange løp har jeg tro på at like barn leker best. Hører gjerne andres oppfatninger om hvordan vi vurderer egen profil mot andres... og om flere tenker "kunne dette faktisk fungere..?" eller ser mange seg helt blinde på bilder,og hvem som ser best ut?

Har en dame med bildilla for "guttete" interesser? Kan jeg invitere en mann med ut på kjøretur i gatebilen?

Tråden for de som ønsker å chatte utenom de seriøse trådene.

KØ LAPP Tråden for deg som liker vafler og annen tåkeprat........ Del 4


(4500 innlegg har vi lagt bak oss)

Mens nettet begynner mer og mer å bli rent tidsfordriv øker rl-deltagelsen i takt med lengden på dagslyset.

Vår og hvitvin på verandaen og mennesker som beveger seg ut fra hulene sine er bare utrolig deilig.

Her på nettet merker jeg at jeg blir s unynasert. Jeg henger meg opp i manipulerte bilder og fagre ord og alder og høyde. På pianobaren treffer jeg på 28-åringen som er herlig morsom og smiler vakkert og gir meg komplimenter og 19-åringen som virkelig har det morsomt på dansegulvet og bonden som forteller om lamming og gleden ved å være nær livet.

Jeg vet det er slik..likevel slutter jeg ikke å forundre meg over hvor godt det er å oppdage at verden er fargerik og morsom.

Ønsker dere alle en vakker vår. Nyt dagene og gledene den gir oss :)

Jeg har flere ganger fått beskjed av andre om at jeg står i Online-listen i opptil flere timer etter at jeg har logget meg ut. Hva kan det skyldes?

Har nettopp sett Philadelphia med Tom Hanks...
Fy søren, nå skulle jeg gjerne hatt en armkrok... grein som en unge på slutten....

Det ventes 22 grader og fint vær på lørdag og balansen mellom kjønnene er god.
Det betyr skikkelig romantisk steming på Stratos uteterrasser for våre gjester :)
Høy påmelding tilsier at det blir fullt før tiden.
Vi sees!

Har akkurat vært inne på profilen til en mann som jeg hadde en grei match med. Virket interessant nok han..... Nei, forresten, han var visst gift, og ute etter en elskerinne. Ville fortsette å være gift !!!!!
Kan vel være flere grunner til at han ønsker å ha et forhold utefor ekteskapet sitt, men jeg sitter igjen med en råtten smak i munnen, og får lyst til å spytte langt.

Hva synes dere damer? Blir dere fulle av forakt, slik jeg gjør, eller er det greit liksom?


Til folk som har vært her inne lenge spes. jenter:Hvordan lager man en bra profil?
Hva bør man skrive?Hva er det folk vil vite?

Etter å ha vært på sukker en god stund har det etter hvert blitt veldig tydelig hvordan jenter responderer ulikt på kontakt avhengig av om man treffer dem på nettet eller i virkeligheten. Dette er forsåvidt ikke noen stor overraskelse men min personlige erfaring er at responsen er langt bedre når jeg treffer noen ute på byen eller i forskjellige sosiale grupper (sport, jobb, studier osv.). I det virkelige liv vil andre se at man faktisk HAR selvtillit, ER positiv, HAR godt humør, ER utadvent, ER oppgående osv. For min del framstår jeg tydeligis som mange hakk mer spennende og attraktiv i det virkelige liv enn på nettet. Det hele er faktisk litt komisk fordi mange jenter som hadde blitt veldig interessert etter en 5 minutters samtale ansikt til ansikt er i en del tilfeller totalt uinteressert på nettet.

Jobben min har i mange år vært å evaluere og forstå mennesker og det som slår meg er at vurderingsevnen til mange (både blant kvinner og menn) i forhold av potensielle partnere varierer mye avhengig av hvilken arena de treffer andre på og i hvilken grad man er i stand til å forstå og tolke det man ser og erfarer.

Spørsmålet til sukkerfolket er følgende: Opplever du å være mer populær/attraktiv/spennende på ulike arenaer, spesielt nettet vs. IRL?

MANNEN

Hva mener vi egentlig når vi kaller en kvinne for feminin - og hva skal til for at en mann kan karakteriseres som maskulin?

livet på nett?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym netta50+

1.Hva er det som gjør at voksne folk setter inn en profil her,uten å skrive noe om hva de vil...hva de søker??
2.Hvorfor tar noen kontakt,men ikke følger opp med et par mail?
Man danner seg vel ikke inntrykk av andre før en har mailet,eventuelt snakket på tlf. eller møtt hverandre?
3.Hvis en tar en kikk på andre nettsider,finner en igjen mange av de samme profilene. Er det slik at noen rett og slett kun sitter og surfer,snakker med noen her og der...men i virkeligheten kanskje ikke er så veldig interessert i mer enn det??

Mulig det er like mange gutter som jenter som holder på med dette, men...

Det er overraskende mange som har profil her på Sukker, og som legger ut både profilbilde og albumbilder, men som ikke har noen tekst eller beskrivelse. Og da snakker vi ikke om nyoppstartede profiler som bare ikke har kommet så langt ennå. Det er flere som har hatt det sånn i flere uker og måneder.

Nå skriver jeg ikke dette for å rakke ned på dem, men jeg begynner jo å lure på hva det er de vil. Det virker som om de får det verste av to verdener, de ligger ute med bilde på nett (noe mange kvier seg for), men får ikke presentert seg. Er det slik at de _ønsker_ å bli vurdert ut fra bare utseende? Man kan jo begynne å lure :o) Kanskje de ikke gidder å legge noe arbeid i det, men tenker at andre heller får henvende seg og så bli kjent den veien, men hva slags henvendeler oppnår man med en sånn profil?

Ikke noe hjertesukk dette, bare litt lattermildhet blandet ut med en god dose nysgjerrighet :o)

Når jeg leser, jeg er en oppegående , blid og omgjengelig jente (alltid bli )som søker en med glimt i øyet og som liker å ta vare på seg selv ......

Er jeg unormal ?

Hvordan kan jeg ha match 70 med en søt dame, og bare grønne blader? Hva galt har jeg gjort?

Hva synes den kvinnelige delen av sukker om gutter i bunad på 17.mai?
Eller er dressen fortsatt en vinner?
Vurderer sterkt å kjøpe bunad,men desverre rekker man ikke det på 16 dager.

Hvorfor får jeg meldinger fra gutter som ber meg sjekke "profilen" deres....?
Syntes det er frekt jeg.... Ikke liker jeg kondomer....og kvaliteten kan de vel sjekke selv før de tar den på......??

Mine nysgjerrige unger skjønner sikkert mer enn jeg vet :-) Jeg er usikker på hvor lenge man bør være kjæreste før barna får vite om det....Jeg tror jeg har funnet "mannen i mitt liv", men har bare kjent han en måned. Det føles helt riktig med han, den gode samtalen, interesser, sexen ja alt!!! Etter skilsmissen hadde jeg en kjæreste i 1,5 år og ungene ble lei seg da det tok slutt, jeg vil jo helst skåne dem mot for mange brudd. Ikke har jeg lyst at de skal vokse opp med at mamma har den ene kjæresten etter den andre heller. Hva tenker dere?

Fiskelykke

Siste svar sø. 4 mai 2008 09:36 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Hansemann

Den torsken døde ikke forgjeves!