Sukkerforum

SIngelfest

Siste svar ti. 23 okt. 2007 16:46 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym nyinnflytt

Hei dere!

Har moret meg litt med å lese noen av trådene her på forumet. Virker som dere har en god tone her gitt!
Positivt :-)

Jeg har tenkt meg på singelfesten - min første... er det noen som har vært der før... kan dele litt erfaringer med en relativt nysingel jente...

...kan jo ikke sitte å vente han skal lande på dørmatta eller komme ridendes på en hvit hest heller...
eller?

må si det at debattene her stadig vekk får merkelige vendinger med samtaler langt utenfor tema, virker som om sukker-sida mangler en åpen live-chat-kanal eller noe i den duren...:)

Er det noen som noen gang har fått chatten til å virke?? Jeg får bare tidsavbrudd...

Fikk et rødt hjerte av en mann, var høflig og sendte en mail tilbake "Hei, takk for hjertet, hyggelig av deg" og underskrev med navnet mitt.

To dager senere er han innom profilen min, men det kommer ikke noe svar......

Hva er vitsen med å sende hjerter hvis du ikke mener noe med det?

Han var ikke min type uansett, så det gjør ikke meg noe, men forstår ikke hvorfor han ga et hjerte i det hele tatt...??

Jeg er relativt ny her, og er relativt ny-singel, ble separert før sommeren (etter eget ønske, for å si det sånn...).
Hvor lenge bør det går før man dater offentlig? Hvor lenge bør det gå før man engasjerer seg i en ny partner?
SIkkert mange meninger og erfaringer, kan være interessant å høre hva andre tenker. Selv er jeg vel litt redd for både å bli såret, og for å være den som må såre en annen, hvis man møter noen og kjemien ikke er der likevel......

jeg er rundt 40 og barnløs.... og ønsker meg en mann å dele livet med. Bygge noe fantastisk og varig med. Hva sier dere mannfolk, er det et hinder? Får dere helt 'hætta' av såpass 'gamle' barnløse damer?

Jeg ønsker meg selvsagt muligheten til å lage barn, men det er viktigere for meg å ha en flott mann enn å på død og liv lage barn sånn med en gang, jeg har IKKE planer om å bli alenemor, så jeg skal kjenne fyren ganske godt før jeg evt får barn, og da kan det jo være for sent, det er jeg klar over.

Hei, til deg som tenker litt på hvor lenge du skal vente med å la livet gå videre, og å treffe nye parnere:-)

Jeg tror at til spørsmålene du ønsker tilbakemelding på, finnes det ingen fasit, og ingen regel.

Men erfaringer tilsier at det kan være lurt å prøve å finne seg sjøl like etter et brudd, finne litt ut hva man vil, og kanskje nyte friheten litt også, til å gjøre ting man ellers ikke kunne..?

Noen føler for å treffe en ny partner umiddelbart etter et brudd, fordi man takler ikke følelsen av å stå alene. Det er vel ofte et dårlig utgangspunkt for et forhold som skal vare en stund... På den annen side, er det kanskje det man må regne med også, at man må treffe flere partnere man er sammen med en stund, før den store kjærligheten inntreffer igjen...

Når du først er her på sukker, og leter etter en partner, da tenker jeg at du ikke trenger legge bånd på deg mhp hvor tidlig du skal treffe den som du snakker med, på sukker feks. For min del, har jeg funnet ut at det er fint å treffes så tidlig som mulig, for da unngår man at man "lager et forhold" i tekst, et forhold som kanskje ikke stemmer med det man føler når man endelig treffes live... På den annen side, bør du allikevel prøve å føle om det er trygt å møte den du snakke med, be om bilder, og snakke gjerne på telefon noen ganger. Da vet du mer om hva som venter deg når dere møtes også:-)

Klem i fra meg:-)

Hei til deg som skriver du er 40, barneløs og vil ha barn.

Jeg er sikker på at om du finner den spesielle som blir forelsket i deg, og som du blir forelsket i, så er det intet hinder at dere planlegger familie sammen selv etter fylte 40 +. Du/dere vil selv vite hvor kompetente dere er til å ta dere av barna de neste 10 + årene, og det varierer veldig fra menneske til menneske. Men i den grad dere føler dere i stand til å være foreldre så skulle jo alt være greit:-)

Klem i fra en på 40:-)

Hvorfør ikke prøve på noe nytt ? Her har ni en skikkelig kjedelig A4 tulling ! :-)
Ukens Høydepunkter er Nytt på Nytt på Fredag kveld og Lotto på Lørdag kveld (vant ikke idag :-( )... Liker ikke å reise, har ikke bil, Sitter mest hjemme i godstolen å spiller gitar/bass/banjo ... Har ikke fast jobb (vet ikke vad jag skall bli då jag blir stor en gang). Jobber før tiden som hjelpemontør hos et selskap som driver med el og lys installasjon ...

Jag bjuder på kaffe ett sted utanfør Ring 3 hvis noen vil finne ut mer ! ;-)

Hensikten med dette inlegget er ... tjaa ... hmm ... 'I krig og kjærlighet er alt tillatt' !
Fy søren, d der var heeeeeeeeeeeeeerlig :))
Yeah !!!!! :o)

Jeg har barn og så får jeg mail fra menn med barn - som bor utenfor byen jeg bor i. Ok, vi er her for å treffe en potensiell fremtidspartner...ja, som man kanskje en gang i fremtiden skal bo sammen med. Hva er da poenget for menn med barn de har 50% av tiden å sende meg mail om de ikke bor her jeg bor?? For man er bastet og bundet om man har barn og da ser ikke jeg for meg en fremtid med en fra Moss og jeg bor i Oslo og vi begge har barn som er 50% av tiden hos sin far/mor! JEG kan ikke flytte fra byen hvor barnet mitt har sin far foreksempel. Og møter jeg en mann som for en kvinne er villig til å forlate sine barn - vel da var han ikke kar nok likevel da. Nei gutter/jenter vær realistiske da!

Skriver dere med folk som er hyggelige, selv om dere synes de er uattraktive ? Eller kommer utseende først uansett?

jeg har dårlig tendens å tilltrkke gutter jeg ikke vil ha. men de jeg vil ha finner meg ikke interessant. både på nettet og i virkeligheten. har noen lik erfaring?

Flyttbar??

Siste svar fr. 19 okt. 2007 22:38 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym solsikke

Er ganske ny her, men har merket at de aller fleste kommer fra østlandsområdet..... og det gjør ikke jeg, for å si det sånn...
Men dere som er her inne, er dere flyttbare på sikt, eller er de fleste avhengige av å bo der de bor i dag....?
Litt kjedelig å møte og bli forelsket i en som ikke er flyttbar, hvis man ikke er det selv heller....

Hvor vikig er det for jenter at gutter har hår på hodet?
Trodde først dette var bare noe gutter tenkte på selv mens man begynte å miste litt av håret.
Men nå har jeg blitt mer usikker.

Jeg har også en tendens til å tiltrekke meg gutter som jeg ikke er interessert i. Og de jeg blir interessert i, er opptatt eller ikke interessert. Det er både ute i det virkelige liv og her inne. Men kan det ha noe med at vi er for kresne? Eller er det bare en måte vi er på som gjør at det blir sånn?

Av dei jentene som har profil her inne, og bilete, er over halvparten blonde...

Kva kan det tyde på?

Greit at mange amerikanere er rett på sak. Men denne var artig likevel..

Kontaktannonse for en 25år kvinne bosatt på manhattan på ett amerikansk datingside.

Jeg er lei av å gå rundt grøten. Jeg er en pen (usedvanlig pen) 25 år gammel jente. Jeg er veltalende og har stil.
Jeg er ikke fra New York. Jeg ønsker å gifte meg med en mann som tjener minst en 1/2 million dollar i året.
Jeg vet hvordan det kan høres ut, men husk at en million i året i New York er middelklassenivå. Jeg tror ikke at jeg sikter for høyt.

Hehe. Enkelte damer får jo sagt det eller hva!

Da er siste mulighet til å komme seg til fjells med champagne og en stor gruppe herlige mennesker. Hotellet er nå fullt og vi har fyllt 6 leiligheter. Kjønnsfordelingen er god med en svak overvekt menn. Spreke damer oppfordres derfor til å hive seg på. Aldersfordelingen er jevn og fin :)
Det skal bli en høydare denne gang!

Jeg har vært på en håndfull dater den siste tiden. Og det slår meg, HVER gang det har blitt kyssing i løpet av daten, har det vært på mitt initiativ. Alle mine initiativ har fått veldig positiv respons, så det skyldes neppe at jeg ikke er attraktiv nok. Og selv om jeg har ventet til "siste dans", har det hele vært opp til meg. Hvorfor er damer så tafatte? Hvorfor tar dere ikke tydeligere initiativt?? Er det de gamle kjønnsrollemønstrene som sitter så hardt inne?

Hei dere i sukker, et spørsmål fra meg kulaSSE, har fattet interesse av en bruker som er fra samme by som meg, hun er ikke superbruker.Kan jeg hendvenne meg til henne og hun til meg på vanlig måte? har fårstått det slik at en må vere superbruker for å skrive med hverandre, har jeg missforstått opplegget, jeg fant henne, kaller seg for knottene og jeg sente brev til henne og har fått svar på det som vanlig, med beskjed over mobilen det har vert perfekt dette med mobilen, jeg syns bare det var litt merkelig for jeg trodde du måtte vere superbruker for å gå inn å lese en profil, håper spørsmålet mitt når fram til dere, og at jeg får svar, ha en god dag hilsen kula.

bergen

Siste svar to. 18 okt. 2007 14:17 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym sunway77

når skal det bli sukkerfest i bergen da???:-)

Hva forventer dere jenter av datèn?
Må det være aktiviteter, eller bare en koselig middag.

Jeg føler meg ikke spesiellt smigret når jeg får et rødt hjerte fra en mann på 62 år. Det er den foreløpig rekorden....

Selv har jeg skrevet i profiel min, som tydeligvis ikke leses av disse eldre mennene, at jeg ønsker kontakt med en mellom 40 og 50. 5 år i hver rettning er det samme som jevnaldrende i mine øyne.
Men jeg lurer på hva årsaken til disse henvendelsene er. Jeg føler meg ung og sprek, og opplevd alder er nok langt ynger enn tallene skulle tilsi. Men jeg vet at jeg ikke er alene om å ha det slik. Andre har det også sånn.
Disse som ønsker seg en som er mye yngre, tror de at de er alene som føler seg yngre enn sin biologiske alder? Er det derfor de vil ha en som er 17 år yngre? Eller ønsker de seg en privat sykepleier de siste årene av livet? Her er en medisin, prøv med litt selvkritikk!

Til deg som er 38 og synes det er nedtur å måtte komme på bussen med damer som har fylt 40 på vei opp til Skeikampen....
Nei, nå må jeg avslutte, eller blir det en av disse meldingene som glefser av seg selv!

PS: Det tok en time å skrive dette, så ikke forvent lange svar :P

Hvordan bruker sukkerfestene å være? Noen erfaringer? Bra kjønnsfordeling??

Hun har vært borte i hele kveld, noen som vet hvordan det går med henne? Er du der Perle, og greier du å klore ned et livstegn tl oss? :)

hei:)har vært medlem ei god stund,men syns det er vanskelig oå bli kjent med noen.er det bare meg,eller?

Det hender jeg bare sitter og surfer på profiler (ikke alene om det aner jeg...). Og en ting slår meg...det er usedvanlig mye fine damer her inne...jeg har rett og slett problemer å bestemme meg for hvem jeg skal ta kontakt med...er det bare jeg som har blitt mindre kresen etter hvert??? (det pleier å være det motsatte da...hehe) Har damene det samme problemet også?

hovedfagsoppgaven?

http://wo.uio.no/as/WebObjects/theses.woa/wa/these?WORKID=41823

(Kan lastes ned)


På sånne kvelder her inne kan jeg sitte å fundere tilbake minner forbundet med sukker og ute i det virkelige liv...

Har jo hatt noen ahaopplevelser i positiv og negativ forstand....

Jeg har alltid hatt noen få regler jeg aldri har lempet på..

1) Er et kortere eller lengre forhold avbrutt... ser jeg på det som historie.. vil ikke gjennopta det selv om det er ønskerlig..

2) Det problemet har et litt samme fenomen her inne..
Man holder kontakt, og blir noen ganger satt på vent..for min del er dette potensielle eventuelle "forholdet" havarert i samme øyeblikk og jeg er da ikke lenger engasjert...

Hadde jo muligens stillt seg litt annerledes om jeg hadde en formening om at det ikke er mange spennede "sukkerbiter" igjen å ta kontakt med men...

Er småkresen usedvandlig sær eller deler andre samme oppfatning...


Til dere damer:

Syns dere synlige blodårer på armene til herrer er tiltrekkende eller frastøtende?

Hilsen en som plutselig har begynt å få veldig synlige blodårer etter å ha begynt å trene styrke.

hei alle sammen.
jeg får mitt første nyttår fri fra jobben på noen år, og i tillegg er jeg forholdevis ny i norge. nå lurer jeg på hva skal jeg gjøre? har lyst på en fin feiring i selskapskjole masse god mat og enda mer dansing. enten i oslo eller oppi fjellet. har dere noen forslag?
takker veldig pent for hjelpen.
søtnøs

Hei.

Jeg skal til Skeikampen neste helg. Har ikke vært med på noen av turene før og har bare vært på en sukkerfest, hvor jeg egentlig bare endte opp med å sitte å le fordi det var som en vanlig kveld på byen.

Er det noen av dere som har vært med på turene før? Noen gode tips?

Er også spent på aldersfordelingen, virker som det er ganske stort spenn der.

Send gjerne noen oppmuntrende tilbakemeldinger, så jeg har troen på at dette blir en bra tur.

Hei. Vi er fire mer eller mindre brisne menn med ølbriller som skal på byen i dag. Vi er ikke så opptatt av å gjemme oss bak tåpelige hypoteser. Vi går derfor rett på sak. Er det mange herfra som har tenkt seg ut i dag? I såfall. Hvor går dere?

ps. Gutter og "hingster" kan drite i å svare :P

Ja, jeg synes faktisk det er greit at mannfolk skriver at de liker best store faste pupper. Nå skal det jo sies at ved "middagshøyde" i alder, begynner fastheten og svinne hen, men det betyr ikke at de ikke kan være all righte for det...
Hår på hue - beklager, jeg er en av de som foretrekker det. Har man ikke hår, er det helt greit, men en god del mannfolk raker av seg det de har. Mistenker dere å gjøre dette for å slippe noe bryderi??...
Var jeg slem nå ??

Rent hypotetisk, la oss si at vi sitter tre karer her som skal ut på byen. Det er vel relativt åpenbart hva vi er på jakt etter. Er dette forumt riktig å bruke dersom vi skulle søke etter damer som også skal på byen ikveld. Bær i hug at dette KUN er et hypotetisk spørsmål :-)

Tørste hunder

Hvordan kan jeg blokkere enkelte profiler?

Nå har jeg fått tre invitasjoner fra svindlere her på sukker.
For et par dager siden fikk jeg en epost fra Fummyana.

"Hello Dear,
How are you today hope fine. My Name is Monica i saw your profile at www.sukker.no and it was interesting and i love it i think we can click so i will like you to email me back through my email address thus:(m.monica10@yahoo.com). Awaiting to see your lovely reply soonest.

Monica."

Hvis du får slike direkte invitasjoner, kan det enkleste være å google opp litt av teksten.
Skriv f.eks i søkelinja på Google:

"and it was interesting and i love it i think"

Skriv det i hermetegn, slik jeg har gjort her. Er du "heldig", så finner du flere sider hvor dette står. Noen ganger finner du det som innlegg i diskusjonsforum, hvor det diskuteres slike nettsvindlere som dette. Da har du jo svaret med en gang. I dette tilfellet fant jeg ikke dette, men kjære Fummyama har kopiert inn samme innlegget på en nettside som (ser ut som) omhandler litt om Elvis' musikalske historie.
-Hun liker tydeligvis Elvis like godt som meg. Vet hun ikke at Elvis er død da...

Den siste registrerte jeg på msn på gøy. Hun kom fra USA, men bodde i England. Og var i Nigeria akkurat nå da hehe. Hun ble litt sint da jeg avslørte henne. Hun var ikke særlig flink i å skrive engelsk, og jeg syntes det var morsomt at hun skrev "I like norway peaple" til meg.

Jeg tar dette som litt underholdning i hverdagen. Men ber alle være oppmerksomme på et par ting:

- De har ikke profilbilde
- De kan derimot ha noen bilder i albumet.
- De ønsker snarest mulig å bli private, bruke privat epost, msn... i stedet for å skrive her inne.
- De sender deg gjerne bilder i epostene, når dere har utvekslet eposter.

Min teori til denne fremgangsmåten: De ønsker å gjøre minst mulig av seg her inne, med tanke på profilbilder og korrespondanse. Bildene som de har er jo ikke av dem selv, så de synes vel det er litt dumt hvis to svindlere har samme bilder inne på et og samme nettsted. De ønsker ikke å legge ut de ferdigdiktede brevene sine her, i frykt for at en automatisk overvåkning kan avsløre de (hvis f.eks andre har tipset nettstedet om svindlerbrevene).

Men uansett: Send aldri penger til utlandet, til personer som du ikke har møtt personlig! Dette burde alle forstå, men desverre vet vi jo at det skjer likevel...

Kjære Smågodt.

Jeg velger i dette innlegget å slippe " katta ut av sekken " og ta opp noe jeg tror er en svært aktuell problemstilling. Hvis noen føler seg støtt av innholdet så beklager jeg selvsagt dette. Jeg inviterer i alle fall til frisk debatt om et viktig tema!

Jeg har en problemstilling som muligens vedrører alle menn fra tid til annen. Jeg tar for gitt at alle her inne vet hvordan en kropp fungerer, både kvinnens og mannens. Hvis så mine antagelser er riktige vet dere også at hvis en mann LIKER en kvinne på alle måter er dette noe som "lett materialiserer seg" i ett punkt på kroppen. Om man holder seg unna svært tettsittende benklær er dette noe som vanligvis kan være en manns egen artige hemmelighet ;)

MEN:

Det blir jo lett til at vi møter nye mennesker bl.a gjennom dette forum som får blodet, bokstavlig talt, til å bruse i årene. Jeg har nylig vært på en date der jeg fikk meget gode følelser for hun jeg møtte OG når vi skulle skilles hadde jeg lyst til å gi henne en god klem, men følte jeg måtte droppe det da vi hadde " fått selskap av en tredjepart ", ja den! Problemet er jo naturligvis at hun muligens oppfattet det slik at jeg ikke var interessert, noe som var feil, men jeg ville ikke skremme henne. Innspill; Jenter..?

Hvordan kommer dere andre menn rundt denne problematikken? Og jenter er det et kompliment og helt naturlig eller virker det frastøtende?

-Jeg forventer FULL forståelse for at jeg oppererer under alias i denne saken. Det kan gjerne andre gjøre også...:)

Det siste året har to av mine venninner og jeg erfart det samme. Samtlige har blitt forelska og innledet forhold, men så viser det seg at mannen har potensproblemer. De klarer ikke å gjennomføre, blir slappe midt i akten osv. Det er trist for alle parter. Vi jentene føler at det blir veldig spesielt og til slutt mister vi intressen. Dette er menn som vi normalt ville fortsatt med, men forholdene kommer aldri skikkelig i gang pga manglende sexliv!

Vi er flinke, aktive jenter - det samme gjelder for gutta også!

Noen som vet noe om dette? Hva kommer det av ? Er det psykisk eller fysisk?

Halo

Hvorfor tar jenter ikke kontakt?

Pokker! For 2-3 uker siden sendte jeg en direkte og morsom liten melding til en VELDIG flott jente (dvs kvinnen i mitt liv?!) her på sukker og etter noen dager fikk jeg hygglig svar. Men så drøyde jeg litt med å svare. Først noen dager, for å tenke hva humoristisk og reflektert jeg kunne respondere med, og så drøyde jeg likeså litt til og litt til - fordi jeg ikke var helt i humør - og trakk meg i hele tatt litt vekk fra sukker for en stund. Og nå som jeg tok mot til meg og skulle svare igjen... dæven, hu var forsvunnet! At det går ann! Hva for en tulling er jeg?
Ser du derimot dette, du som er langt vekk i Indonesia og drømte en natt om et annet kontinent - for guds (vel, i alle fall min) skyld - tilkjennegi deg igjen!

Noen andre som har opplevd lignende? Finnes det noe botemiddel?

Sakset fra nyheten på forsiden:
Nå har vi endelig fått tid til å se på kabalen på hvem som skal bo hvor og det viser seg til vår store glede at vi har hele 14 (6 av disse er nå tatt.. ) dobbeltrom på hotellet ledig. Hotellet alene har normalt en overnattingskapasitet på 150 så dette blir bra!

Langt flere enn vi var klar over har valgt å ligge sammen med noen kjente eller ukjente på dobbeltrom og noen har også valgt å ta en ”hytte” sammen (faktisk så er ”hytte” litt misvisende for det er egentlig høystandard leiligheter med flere rom, kjøkken og med egne badstuer vi snakker om). Det er ikke så lett å holde oss løpende oppdatert med så mange muligheter og ønsker og vi beklager forviringen som oppsto som gjorde at mange trodde det var fullt. Det er altså både hotellplasser og luksusleiligheter ledig. Hiv deg med, du har ingen ting å tape og alt å vinne!

Minner også om at bussen stopper innom bussterminalen i Oslo, Gardermoen og Lillehamar for de som kommer med fly, tog eller buss.

Vi i Sukker gleder oss virkelig til oppleve så mange spennende og positive folk igjen samt å komme oss opp på det fredelige og deilige fjellet!

Halvparten av jentene svarer på meldingene mine, men mange av dem svarer med veldig korte meldinger og reagerer bare på det jeg skrev. De stiller ingen spørsmål, heller ikke i senere meldinger. Hva betyr det? Vil dere jenter bare gjøre dere kostbare? Dere er ikke interessert? Tyder det på at det er snakk om passive jenter som ikke tør ta initiativ?

Noen som har opplevd det samme?

Jeg tror jeg skal ikke lenger svare på slike meldinger

Jeg er en mann i Oslo med brukbart utseende. 172 høy, litt "rund i kantene" og lite hår, men har fått høre jeg har fine øyne og flott smil og en ikke ille kropp.
Er en som damene til vennene mine beskriver som verdens snilleste mann.
Har også fått høre at jeg har god humor og er sjarmerende...
Har god utdannelse, god jobb, grei økonomi.

Så lang alt vel. Fyller vel en del av kriteriene damer flest stiller for en partner ikke sant.....

Det store problemet er selvtillitten min. Jeg føler meg ikke trygg på meg selv i sjekke og datingsituasjoner.
Der jeg i samtaler med venninner og spesielt damene til venner drar på og forteller historier og vitser og er generellt morsom så klarer jeg ikke å få dette fram i samtaler med potensielle sjekke-objekter.
Jeg klarer ikke å få flyten i samtalen, jeg klarer ikke å plassere poenger, og ikke minst, jeg klarer ikke dra ting videre...
Altså: Jeg er morsom og sjarmerende med damer der i situasjoner der sjekking er uaktuelt, men en stut i andre situasjoner.

Sliter litt med de samme tinga når det gjelder nettsjekking. Vanskelig å gjøre meg interessant nok.

Noen tanker, meninger og tips i for å hjelpe meg litt?

Ser at noen damer ønsker seg menn med hår på hodet. Menn kan jo gjøre noe med hengemage og kroppsholdning, men ikke akkurat noe med dette. Hva om jeg skrev i min profil at jeg ønsket meg en dame med faste og flotte pupper, var det ok, eller er det to forskjellige ting?

Hvis ikke den nye Craig David låta blir en stor hit i Europa og kanskje USA, skal jeg spise bringbærgelé av hodet til min skallede kollega. David Bowie sample, tidsriktig r´n´b sound og funky video... Dette burde gå bra.

Framgangsmåte hvis man kommer i kontakt med noen som bor i andre deler av landet enn en selv?

Jeg bor nordpå (hvor det dessverre er få sukker-medlemmer), og nesten alle jeg får god match med bor sørpå...
Så ergo må jeg, når jeg først er bruker her, ta kontakt med folk som bor i andre landsdeler.

Men selv om man kommer i kontakt med folk, så er det jo litt tiltak å bestille reise og treffes,
og kjedelig å ha brukt mye penger på det hvis daten ikke blir vellykket.
Så føler at man bør være mer sikker på at det kan ha noe for seg å møtes, i forhold til om man går på date med noen i samme by. At man bør ha mailet med hverandre mer enn 5-6 ganger før man bestiller flyreise, liksom...

Men samtidig erfarer jeg at hvis det går for lang tid uten at man treffes IRL så kan kontakten/interessen fort dabbe av...

Hjelp, Noen som har gode råd?? Synspunkter på hvor lang tid det bør gå før man treffes IRL?


Eller en HMS general for den saks skyld.. er ikke lege selv.men det må vel finnes noen kyndige blant alle her inne som kan gi et kyndig svar forhåpentlig...

Har nå selv vært her en liten stund og har vel vært litt aktiv her på forumet.
Nyskjerrig som jeg er født lurer jeg jo på hvilke mennesker som står bak pseudonumene og innleggene.
Hadde det da ikke vært utrolig morsomt og latt sukker ordne en kveld (eller man gjør det selv) hvor man kunne møtes og istedet for og få utdelt bilder så kunne man jo få utdelt pseudonumer, eller etter et par timer sammen så kom den store gjetteleken med hvilket pseudonum som passer til hvilket menneske :-)