Sukkerforum

Inspiratour forteller oss at det er rimelige priser med fly å oppdrive på Norwegian i dette øyeblikk (ca 1800,-) og at de som kunne tenke seg å bli med på singelseilasen eller singelfeien derfor straks burde gå inn å sikre seg billettene. Som de fleste vet vil prisene øke mot sommeren og de billige flybilettene forsvinner dessverre raskt.

Vi ble nødt til å fjerne et innlegg. I innlegget kom det sterk kritikk av en bruker der deler av kallenavnet ble avslørt. Problemet var bare det at 30 andre har kallenavn som inneholder denne delen. Vi tenker over hva vi skal gjøre og har forespurt innleggeren. Det ble også nevnt at noen som jobber med å drifte Sukker skulle være innvolvert. Uten å helt vite hva det da vises til kan vi forsikre at vi ikke kjenner noe til dette.

Jeg har funnet det som må være sukkerprofilers mest brukte ord... utadvendt. Både i beskrivelser av seg selv og drømmepartner går dette ordet igjen, gang på gang. Jeg trodde egentlig at online dating arenaen skulle tiltrekke seg mange innadvendte mennesker. Dette virker faktisk ikke som tilfelle. Et paradoks, eller kanskje folk liker å skrive det som de tror er "mest riktig". Ikke vet jeg.
Selv er jeg ihvertfall en stolt introvert. Tilsynelatende en av de svært få på sukker.

Hey..hva er galt med min profil..hyggelig om noen svarer. Jeg får ikke et eneste brev og lurer på hva som ikke funker..skal jeg bare medle meg ut eller må jeg har nye bilder/profil???..Kankje dette bare er et teit sted?

du må være det mest tafatte menneske her inne....får du et hjerte så stå på da......ellers har du fortjent å bli lei deg :-)

Etter et par fester i Tigerstaden.. lurer jeg på om det kanskje hadde vært behagelig å reise på fest i trondheim...noen flere som skulle ønske det.. kanskje vi kunne arrangere noe reise/ hotell som en gjeng.. er ideen fornuftig?

Det er så synd med alle de sikkert kjekke mennene som ikke legger ut beskrivelse av seg selv, sin drømmepartner og interesser! Det gjør i hvert fall at jeg ikke blir særlig interessert i å finne ut hvem de er. Fortell litt mer, mannfolk! Så er det nok flere damer som kontakter dere.

Bildet er viktigst for meg. Utseendet teller her som IRL. Deretter ser jeg på matchtreet. Om det ikke stemmer med det jeg ser etter så hjelper det ikke uansett hvor pen jenta er. Teksten synes jeg i ni av 10 tilfeller er svada som "alle" selvsagt mener - jfm debatten om klisjeer. Men trigger bildet/bildene og matchtreet har jeg lyst å bli bedre kjent. Til syvende og sist er det kjemien som avgjør. Men man kan jo via f.eks MSN finne ut om man tenker noenlunde likt og har de samme verdiene, før man velger om man vil treffes.

Så er her min oppfordring til Sukker: La det være obligatorisk med bilde til alle som er brukere.
Jeg har ingen forståelse for jenter som ikke vil stå fram med ansiktet sitt.
Før eller siden vil man jo måtte face den man får kontakt med om man vil bli bedre kjent.

God sommer alle sammen :)

Dette er en gjenganger i damers profiler her inne. Jeg lurer litt på hva egentlig denne innebærer jeg. Har jeg gått glipp av noe?

Hilsen en undrende fyr...

Ser at det ikke er mulighet for å melde seg på sukker-festen i Trondheim lenger. Er festen avlyst? Eller? Ser ingen info om dette noen plass på siden. Så please: en tilbakemelding hadde vært fint!

Vi i Sukker synes det er trist at søndag-Dagbladets papirutgave i dag bruker den useriøse aktøren Singellivet som kilde. Grunnen er enkel: Dagbladets tjenneste Hei rangeres høyest (les i praksis korrupt) og at det er lettvint å hente info fra noen som lager en "objektiv"oversikt for en. Mye er veldig feil på Singellivet og Dagbladet burde sjekket kilden. Skepsisen til Sukker går nok ut på at at vi avslo et samarbeid med dem før jul. Møteplassen,Q500 og vi godtok ikke at en konkurrerende tjenneste skulle legge seg "oppå" som en objektiv bedømmer av andre tjennester (det hele lukter selvfølgelig kraftig av korrupsjon)

Skriv positivt om oss og vi trykker dere.. :
Bedømmelsen av Hei sin sjekkemulighet ga karakter på hele 6. Dette bidrar til å plasse Hei på topp og Singellivet i komme Dagbladet i dag... Les forøvrig hva som skrives:

Her kan man sende meldinger til alle medlemmer helt gratis! Siden har en relativt aktiv brukergruppe med en gjennomsnittsalder på rundt 30 år. Det som er negativt med gratis sider, er at man kan få litt slibrige meldinger fra useriøse brukere. Men en har heldigvis mulighet til å blokkere disse brukerene. Singellivet.no anbefaler at dere bruker denne funskjonen så ofte dere føler det er behov for det. )

Bedømmelse av Sukker sin sjekkemulighet ga kun karakter 4:

Sukker har i skrivende stund cirka 35 000 medlemmer. (riktig tall er 56.000) Ettersom Sukker ikke opplyser om hvor mange som til enhver tid er online, er det vanskelig å si hvor aktive brukerne er. (Sukker: Fordi andre jukser ) På Sukker kan man gjøre forholdsvis mye uten å måtte betale for det. De eneste fordelene superbrukere har, er at de kan sende meldinger til hvem som helst, og at personlig informasjon om andre brukere synes. Som ikke-betalende bruker kan du motta meldinger fra superbrukere, samt sende dem meldinger. Alle kan legge ut bilder, alle kan se på bilder. Her scorer Sukker bra i forhold til en del av de andre datingsidene. Sukkers singelfester gir deg en unik mulighet til å kunne ha det moro med kun single rundt deg. Minuset med Sukker er at den er så nokså Oslo-orientert. Mens et bredt søk i Oslo-området gav 300 treff, gir tilsvarende søk i Bergen snaut 50 treff. Trondheim har rundt 30 potensielle å by på.

Sukker tilføyer: Legg merke til de siste tallene. Er det rart at vi rankes dårlig? Et bredt søk ga 300 treff i Oslo! Erfarer noen her dette? Les mer på neste innlegg..

Matchlister på sukker filtreres i dag såvidt jeg kan se utifra hvilket kjønn man har krysset av for i egen profil. Systemet antar at dersom man er gutt, er man interessert i jenter og vice versa. Jeg kom akkurat over en profil der man skreiv at man var i et forhold, men at man var interessert i grunnleggende trigonometriske figurer*. Hvilke tanker ligger til grunn for dagens matchfiltrering på sukker? Er det et bevisst valg fra sukker sin side å ha et tilsynelatende heterofilt (monogamt) fokus?

*også kalt trekant

...fjerne den fantastisk irriterende muligheten som gjør at det går an å sende melding til seg selv? Hvorfor sende melding til seg selv, lurer dere på? Eh...vel, det er jo pokker meg ingen andre som sender melding til meg her inne...

;-)

reklame

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym m

fikk melding fra en bruker, med reklame for et annet nettsted. Det likte jeg ikke.

Glimt i øyet, beina plantet på jorda, bein i nesa.. arg, dumme jenter. Skriv noe litt mer originalt, a

Hei Sukker,
Vet det tar litt tid med oppdateringer på nettsiden, men er det ikke mulig å slette de arragementene som allerede har vært?
Kanskje tilogmed fjerne de "gamle" fra vårturneen?
Ikke egentlig ment som kritikk, men det gjør det litt mer oversiktlig dersom man ønsker å være med på et arrangement.
Ha en fortsatt fin kveld!

ER DET SÅ VOLDSOMT NØYE DA?!?!?! Herregud, finn deg noen mer samfunnsengasjerende å irritere deg over! Livet er en klisjé, og det begynner fader meg å bli en klisjé med alle disse kritikersjelene som akker seg over filleting her inne! Get a life!

Hvordan kan jeg lagre søket mitt, slik at jeg slipper å legge inne punktene hver eneste gang jeg logger inn...??

JEG FLØY TIL MOSKVA for å møte Gorbatsjov. Jeg ville snakke om fred i verden.

Slik forklarte den 19-årige vesttyskeren Mathias Rust hvorfor han hadde satt av gårde i et småfly og landet ved Den røde plass på en torsdag ettermiddag i 1987, uten å varsle noen, uten tillatelse.

http://www.dagbladet.no/magasinet/2007/05/25/501703.html

Useriøst av Dagbladet del 2

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Singellivets skriver i sin quick-sjekk av Sukker: Mens et bredt søk i Oslo-området gav 300 treff, gir tilsvarende søk i Bergen snaut 50 treff. Trondheim har rundt 30 potensielle å by på.

Sukker tilføyer: Legg merke til de siste tallene. Er det rart at vi rankes dårlig? Et bredt søk ga kun 300 treff i Oslo! Erfarer noen her dette? For det første får man på Sukker kun opp dem som passer best med matchtall over 70. "ekspertene" har altså ikke forstått, når han haster over sidene, at poenget med Sukker er å hjelpe brukerne i å lete i jungelen og derfor sorterer vekk de dårlige.

For det andre må profilen til "eksperten" være skikkelig utfyllt for at ting skal fungere. Med en rad med 5'er-svar blir det hele fjollete. Det virker som om singellivets"ekspert" kun er ute etter minst mulig arbeid med undersøkelsen og dropper alt som har med kvalitet (og positive tilbakemeldinger) å gjøre. Viktige faktum som at andre tjennester har mange doble og triple profiler fordi nye medlemmer gis "luretilbud" nevnes ikke.

Antall brutto-profiler egentlig irrelevant (jamfør 120.000 for Q500) mens antallet aktive og antallet online (i riktig alder) er interessante. Ting som at Møteplassen oppgir falske tall på online oppdages selvfølgelig heller ikke av "eksperten". I skrivende stund(søndag kl12.40) oppgis det 4049 online på Møteplassen. En sjekk i deres databaser viser at 368 er online fra 18-40 år, mens 362 fra 40 og oppover. Sukker har på samme tid 494 online under 40 år og færre oppover.

En lang artikkel kunne vært skrevet her, men i jungelen av muligheter oppfordrer vi kun til en ting: Stol på deg selv i bedømmelsen av hva som er bra og ikke! Sukker er faktisk meget bra uansett hvilke deler av tjenesten man sammenligner, men vi er ikke eid av et mektig mediehus som forteller det. Bare dette at Sukker har blitt ett av Norges største datingsider uten mediemakt sier litt om kvaliteten.. Eksperten skriver forøvrig at han brukte noen uker(!) på å bli kjent med menysystemet til Sukker. Dette betyr med andre ord at du sannsynligvis er langt mer erfaren enn denne selvoppnevnte bedreviteren..


Skulle gjerne visst hvor mange er meldt på til Trondheim 2. juni og kjønnsfordeling.

Det virker ikke så lovende å lese informasjonen på deres hjemmesider:
"Lørdag 2. juni kommer Sukker til Trondheim. Stedet er ikke bestemt enda, men vi skal snart bestemme oss for hvilket utested og hvilke lokale samarbeidspartnere vi velger."

Dersom det blir noe av festen, hvor og hvordan blir opplegget?
(det ville overraske meg om hele Downtown blir reservert for Sukkerfest på en Lørdag)

Takk!

Alder?

Siste svar to. 24 mai 2007 17:13 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt

Ikke det at jeg føler det så fryktelig påtrengende nødvendig å understreke hvor gammel jeg egentlig begynner å bli, men det er vel ikke noe sjekketriks å ljuge på alderen?
Hva sier dere Morten & Morten?
Fixer dere automatikken i oppgraderingen?
Eller må vi damer krype til korset og plusse på litt småpinlige tillegg i profilteksten?

Lurer jammen på hva som er vitsen med å kritisere andre for skrivefeil, eller fortelle hva man savner, når man må skjule sin egen identitet for å skrive noe?

Blir nesten som å tro at drømmedamen kommer av seg selv, banker på døren min, og plutselig ligger i senga.....

Jeg er riktignok en drømmer til tider, men vet også at den rette finnes, men den som intet våger, intet vinner...

Ha en herlig uke folkens

Klem til alle som trenger det
H

Ser med stor fasinasjon at det stadig sparkes etter de med skrive feil her inne:-) e så heldig at eg er blant de heldige som dette treffer. Har og sett at det er kritisert pga bruk av dialekt..... fortsett sånn det e bra at det slåes ned på skjulte hendikapp her. Kansje det er grunnen til at noen ikke skriver noe i profilen sin (gjelder kansje bare meg:-)). Det positive med og ikke ha noe i profilen min er at hvis jeg noen gang skulle være så heldig og en gang få respons på proffen min så har de i alle fal noe og spørre om. Har lest om enkelte som snakker om flere tusen besøkende osv..... jeg er nok ikke fult så heldig, har prøvd både med og uten bilde men ser nok ikke ut som om det gjør noen forskjell.

Kansje en dårlig komb av utseende,nøytral prof litt skjenert og ikke minst så sov eg vel i den timen gud delte ut kunskapene om skriftens kunst.

Kansje dette er et forum for de uten skrivefeil???

............................................. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Spre dere:-)

Siden alle her inne klager så bittert over alt de er lei av, og alt som er feil; Det jeg er lei av, er at folk ikke signerer med sitt eget navn. Det er patetisk og direkte snodig, da de fleste klager på manglende respons.

tid

Ingen svar
(mann 60 år fra Akershus) Privat melding

fikk tips om å lese her....og le litt !!!!!!!!
jeg tror det meste som skrives her bunner i folks tid.......
personlig hopper jeg over profiler som på liv og død må gå tur i skogen hver dag....JEG HAR IKKE TID....personer får ikke alltid svar på brev fort, jeg har ikke alltid tid......man ønsker å finne akkurat den man ser for seg, for man har ikke tid til å bli kjent med andre.....og kanskje finne ut at man tar feil noen ganger
jeg hadde ikke tid til å skrive mine indre tanker når jeg laget profilen, og siden har jeg ikke hatt tid til å oppdatere, for nå vil jeg se på andresprofiler i stedet..........TID ??????
traff en utrolig hyggelig dame herfra på kafe i kveld forresten.....:-)
best wishes


Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å klage, eller riktigere sagt å få ut en del frustrasjoner. Det må være lov det en gang iblant!! Som en del sukkerbrukere der ute, er jeg ikke 100% fornøyd med nettdatinga mi men,men jeg har bare meg selv å skylde på:)

Derimot kjenner jeg til en del folk her inne som gjør det ganske bra. Og med det mener jeg folk som faktisk treffer interessante (og mindre interessante) folk, chatter, dater, osv... Jo, jo det finnes:)

Til alle dere som har det ganske bra på sukker, vil jeg oppfordre dere om å legge ett innlegg for å dele deres erfaringer... Jeg trenger å vite at det finnes folk der ute som er aktive på datingfronten, og som er fornøyd med det ;)

Det er viktig å dele positive erfaringer, morsomme anekdoter,og andre interessante kommentarer.... Og ja, litt tips og', kan ikke skade:)

Hmm.. Her cruiser jeg rundt litt på jakt etter en ansvarlig frk som har sine optimistiske sider i behold inkludert drifter når det er på sin plass.. og har selvfølgelig lagt inn gjennomsnitt på sexlyst.. med variasjon av kort og deilig og hardt arbeid i lang tid når det er på sin plass... men..profilene i "min kategori som fremstår som intressante.. lyser knallrødt på området.. har flertallet( 28-39) passert overgangen eller er dere sulteforet og skal ha mer.enn gjennomsnittet...trodde gjennomsnitt med en instilling på ytterkant begge veger var ideelt.. skulle jeg lagt lista på sjelden??
jeg bare undrer..

Er litt gretten i dag, og forsøker med dette å få ut noen frustrasjoner for at jeg skal få det bedre, og du som leser dette enten skal få det bedre du også, eller verre. Det er ett fett for meg! Over til frustrasjonene:

Er så utrolig lei av å lese profiler:

* som er fulle av klisjeer (jeg er en jente som har mange jern i ilden/du må ha glimt i øyet/må ha bevart gutten i deg)
* der godt voksne jenter (les over 30) søker en drømmepartner som er høy og mørk. (Grow up! For et kriterium!! Rart dere er single!)
* fra jenter som har lange lister med krav
* fra jenter som kun tar utgangspunkt i seg selv (du skal få meg til å le/få meg til å føle meg spesiell/gi meg motstand)
* med bilder fra fester (hvor godt tar man seg egentlig ut med høy promille?)
* der det eneste bildet i fotoalbumet er identisk med profilbildet
* med profilbilde som spiller på sex (dype utringninger/skjelmske blikk/bikinibilder)
* fra jenter som elsker å reise
* ikke sier nei takk til en fest (heldigvis ikke så mange)
+ mye annet som jeg ikke kommer på i farten. Vet ikke om noen leser dette. Spiller egentlig ingen rolle det heller. Det var deilig å få skrevet det hele ned :-)

Jeg er en meget greit utseende kvinne. Har noen få kg for mye, som er flott plassert rundt omkring. Jeg er over gjennomsnittet intelligent, har humor og utstråling (sier i alle fall venner og tidligere kjærester .... også mamma da) :)
Jeg har vært på dette forum i 2 omganger - dette er omgang nr 2 - for de som lurer.
Jeg har kontaktet noen av de som har god "match".... og gjennomgående for alle (her må det skjerpings til) er at melding blir lest, men jeg er kanskje ikke fantastisk nok? OG de jeg har skrevet til er høyst ordinære menn, ikke spesielt vakre eller iøynefallende flotte.... og har heller ikke de mest fantasifulle profiler.
så jeg sitter nå her - anonym i denne omgang - og lurer på hva dere menn egentlig vil ha? er jeg for smart, for pen, for lite pen, for gammel (41) for initiativrik?
for jeg har forsøkt i "runde 1" å ikke ta noe initiativ, og det hjalp jo heller ikke..... *Ler* og når det er sagt: når jeg er ute på byen, er det ikke noe problem å få positiv oppmerksomhet fra "Menn på øverste hylle" .... men er ikke ute så ofte..kanskje jeg burde vurdere det i stedet :)
jaja, gutter.... dette var dagens kritikk, jeg vil gjerne ha motsvar.

alene 17 mai

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dame

Hei Follojente. Det du skriver kunne gjerne vært skrevet av meg selv. En av dagene i året hvor det er leit å være singel. Hvert år har jeg tenkt, at neste år da er det annerledes. Men nei, her sitter jeg i år igjen, singel. Om det er litt trøst......

Hallo.

Etter litt nedetid er jeg tilbake for å sjekke mulige nye fine jente-profiler. Ser dog, som før, at det er en del "meg meg meg"-profiler. Vil bare tipse om at dette ikke faller meg i smak, i hvert fall. Det er altså jenter som presterer å sentrere samtlige av de tre tekstene så til de grader rundt sin egen person.

Typisk noe sånt som dette:
selvopptatt jentes beksrivelse av seg selv:
Jeg er en jente som liker a,b,c,d,e.
Jeg trenger a,b,c,d
Jeg elsker å a,b,c,d

selvopptatt jentes beskrivelse av drømmepartneren:
han må forgude meg
han må få meg til å le
han må åpne dører for meg
han må ha ambisjoner på jobben (slik at han har høy inntekt jeg kan nyte godt av)
han må være høy, mørk og ta seg godt ut (slik at jeg liker å se på han)
jeg elsker hunden min så du må like hunder

selvopptatt jentes firtidsinteresser:
jeg liker å gå turer så du må også like det
+++


Altså, jeg tror faktisk det er en god del fine og gode jenter der ute som skriver slike profiler uten egentlig å legge merke til det selv - men - spørsmålet jeg da stiller meg selv (og noen ganger disse jentene via melding): Hva pokker har dere å tilføre et forhold selv, egentlig? Det oooooser ikke akkurat en koselig og feminin jente som er på jakt etter ekte kjærlighet av en slik profil. Det lukter mer kald kynisk og selvopptatt..

Jaja, det var dagens klagesang.

Moralen er: Sørg for at profilen også gir i hvert fall LITT inntrykk av hva DU kan tilføre et forhold også! :-)

Hei!

Jeg er ny her inne og har ikke helt lært meg sukker-etiketten ennå;)

Lurer på om det er vanlig å bruke feltet på profilen til folk som viser om du synes profilen er interessant eller ikke. Er det dårlig stil å vise at man er interessert? Og er det frekt å vise at man ikke er det?

Det var alt.

Ha en strålende Lørdag!

Rå festen...12.05..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Hingsten..

Vil først skryte av en fin sammenkomst for oss (ennå) single på Rå... Behagelige samtaler og småflørt som alltid..
Litt tilfeldig kom jeg høyt opp på en hel veninnegjeng... behagelig på en måte men litt diskusjon og litt feil på en måte..

Men... det som kunne vært unngått var å slippe inn...IKKE-MEDLEMMER i mengder utover kvelden..
Jeg for min del mistet oversikten og gikk til et nytt utested..
Hva mener andre

Kjære kvinnehater! Hvorfor er du ensom? Når alle kvinner er "meg meg meg" hvorfor jakter du på de da. Kanskje å finne seg en mann er tingen for deg. Kjære, du er sikkert flott å se på, både innvendig og utvendig, kanskje du IKKE er høy og mørk, heller liten og klumpet. Kanskje du ikke liker hunder, eller har noe som helst å tilføre en kvinne under a,b,c,d eller e. Du må jo se litt lenger mann, enn en tåpelig profil på et chatte-sted, møt henne da og døm deretter, Eg for min del er nok din drømmekvinne. Jeg søker ikke a,b,c,d, eller e, men derimot, f,g,h,i og j, så der fikk du den, din mamsemoms!!!!!!!

Er ny her på Sukker og må oppdateres litt.. En venninne og jeg tenker å dra på Sukkerfesten til helgen, men leser lite om det her. Er det slik at det ikke er så mange som skal eller hvorfor hører vi ikke noe? Kan virke som et litt "villt" konsept. Er det noen som pleier å være der som kan avkrefte denne følelsen?

Er du våken og i Oslo området med sikt nord, nordvest så er det et fantastisk grønt lysspill på himmelen! Det har vært litt til og fra men jeg håper det kommer igjen og noen får sett det! Så vakkert!
:-)

Kjør debatt :)

Hva er det med enkelte folk?? Kan man ikke stå for at man har profil på sukker.no? Hvorfor har man profil her inne når man ikke legger ut bilde hverken på profilbilde eller i album, i det minste må man da kunne forvente et par stikkord om en selv? Litt tekst? Om man velger og ikke ha bilde BØR man virkelig ha litt tekst...

Hvordan skal jeg ha noe som helst sjanse til å vurdere en person kun ut ifra en melding? Har jo fulgt debatten her inne en stund og har tatt til meg at folk ønsker en tilbakemelding uansett. Jeg ga en herremann her inne en sjanse iform av et svar på en henvendelse, men med en beskjed om at det var litt vanskelig for meg å vurdere han uten noen som helst form for bilde eller tekst, (kun et matchtre med noen røde blader..hm..). Har jo erfart før at folk da har tatt hintet og skrevet litt på profilen sin! Mange trenger jo bare et lite puff bak!

Fikk uansett et svar med beskjed om at jeg kunne google vedkommende og fikk navn. Hyggelig nok det, men når man må bruke såå mye tid og krefter for å få et lite førsteinntrykk og heller ikke finner noe på google så må man da kunne si beklager, dette gidder jeg ikke...

Og hva er resultatet? Får et svar igjen med beskjed om at jeg ikke er noe særlig fleksibel osv osv... Den var litt drøy!

Tenk så mye tid vi hadde brukt der inne om alle skulle bruke hans fremgangsmåte. Har ikke tid til å drive med slike undersøkelser for kun et lite førsteinntrykk...

Oppfordrer alle til å stå for at man har profil her inne, i det minste skriv litt tekst.. Bildediskusjonen har vi hatt før, men litt tekst er det minste jeg forventer...

Heisann! Skriver på min master om nettdating. Noen som har lyst til å stille opp for intervju fredag 11 mai eller lørdag 12 mai i Oslo? Ta kontakt :-)

Det skrives nok av avisartikler der de sier fler og fler er single.
På grüner løkka lever ca 60% som single.
Jeg har prøvd å fundere på hvorfor jeg er singel.
Og jeg finner ikke noe fornuftig svar. Skavanker har vi alle og det er mange søte jenter.
Men alltid noe som mangler.
Hvor lenge skal en lete etter kjærligheten, eller skal en lete etter den og bare vente til den kommer flyganes på en fjøl?
Hvor mye skal en prioriterer at denne kjærligheten skal komme på ”første øyekast”?


Ordbok for kvinner som skriver kontaktannoser (ca 35-49 år)

Eventyrlysten - Vært til sengs med mange
Atletisk bygd - Ingen bryster
Normalt utseende - Stygg
Vakker - Notorisk løgner
Emosjonelt trygg - Bruker medisin
Feminist - Feit
Moro person - Plagsom
Åpent sinn - Desperat
Utadvendt - Høylydt og slitsom
Følsom - Ofte drita full

KVINNERS NORSK
1. Ja = Nei
2. Nei = Ja
3. Kanskje = Nei
4. Vi trenger = Vi vil ha!!!
5. Jeg beklager = DU kommer til å beklage
6. Vi må ta en prat = Du er i store problemer
7. Klart, bare gjør det = Ikke tenk på det en gang
8. Gjør hva du vil = Du vil angre som faen senere
9. Det er ingenting I veien = Selvfølgelig er det noe I veien, idiot!
10. Du er veldig oppmerksom I kveld = Tenker du bare på sex?

leif1970

Siste svar on. 9 mai 2007 20:45 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym blæææ

Er det fleire her inne som har blitt kontaktet av leif1970?

Maidiktet

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Halldis

Hei føler meg i godt humør i dag og vil oppfordre til en liten diktdeklamasjonsrunde for å feire vakre mai! Det bør også være lov å komme med kommentarer til diktene som legges ut. Dermed kan alle som har et lite dikt på lur prøve dem på de tusen som sikkert leser dette forumet daglig og få tilbakemeldinger! Vi får være hyggelige mot hverandre..

Jeg forsøker meg:

Solarium

Blålig ligger jeg flatt
Litt ensom, litt forlatt
Og du i nabo båsen min
urørlig, myk og fin
Knirkende plast roper; varm!
Og hyller deg inn med viftens larm
Tuklende langstrakt og seiglivet yr
Igjen spreller jeg over styr
Og jeg flyter, svever og skyter gevær
når du forteller at du er der

Her kan du skrive om hvorfor du har hatt en bra dag, eller noe fint som har skjedd med deg i dag.

Jeg har gått en tur opp mot Løvstakken i finværet, deilig med varm luft og å føle at kroppen er igang. Og så har jeg fått rigga opp den nye printeren min og satt sammen et ikea-møbel. I kveld skal jeg spise vaffler, nam man :-)

Dagen idag begynte med kurs, kurset var helt tragisk, han ved siden av meg sovnet. det sier jo bare sitt.!
på etter middagen mot kurs slutten ringer det på mobilen hvor en venn av meg sier han har spilt 248 serie på bowlinga og lurer på om jeg kommer ned får å trene. ja kan vel det svarte jeg. kjørte en kurs venn da til byen og rett til bowlinga etterpå. der kom trenern min. så vi begynte å trene. etter 15 min tid ble jeg lei og ville prøve en serie som endte med 176. jaja tenkte jeg, så spurte trenern min om vi skulle stille 2 mans lag og spille mot hverandre og det ble det. Da knuste jeg trenern min 1 og 2 serie med 228,5 i snitt. så var det videre til barne hagen og hente sønnen min som jeg da ikke har sett på en uke så han ble kjempe glad. dro og handlet, kjøpte is og grillet kylling, kjempe godt. og hver dag min sønn sier han er kjempe glad i meg så blir jeg stolt. nå har sønnen blitt hentet av sin mor og da er det tilbake til det gamle, uten min sønn.sukk!

Hun ble ganske paff da jeg fortalte det og stilte meg et ultimatum som jeg kommer til å overse.
Sjansen for å møte noen på singlefest er ikke større enn på byen ellers er min erfaring.
Synspunkter?

Bilde

Ingen svar
(mann 69 år fra Akershus) Privat melding

Ja, jeg er litt frustrert. Det er jo så mange som ikke legger ut noe bilde av seg selv. Når jeg spør enkelte av disse, får jeg flere forskjellige svar, som har ikke tid eller at damen ikke er vakker nok at hun har fått rynker o.s.v. Det disse damene glemmer er at man tolker dette som om de har så mye å skjule. De glemmer at disse damene skal prøve å lokke til seg en partner omtrent rundt sin egen alder, og dise mannfolka, i vertfall de fleste vil synes at noen rynker på de rette stedene bare er charmerende. Selv er jeg på jakt etter frømmeprinsessen og det mine damer er alt etter hvilket øye som ser hvordan damen er, da er det det fulle inntrykket med profilen og bildet som da vil være prikken over i en.

Downtown har jo 23års grense til vanlig, vil dette gjelde også på sukkerfesten?
Noen som vet?