Sukkerforum

En tråd for positive innspill.

Hva skal man presisere i en profil?
Er det høfflig å skrive melding når man har sett på en profil,når man alikavel detter utenfor deres kriterier ?
Er det å vrake noen når man ikke skriver en beskjed?

Ønsker alle menn seg en ung dame og er drømmen for dere å finne seg en kjæreste som er 10-20 år ynge enn dere selv?

Høflighet.

Ingen svar
(mann 41 år fra Vestfold) Privat melding

Høflighet ja, jeg må nesten nevne et interessant tema her i sukker.
Jeg føler spesielt at damer tar ting svært høytidelig, dessverre.
Jeg har brukt kreative innspill i en samtale, og
ofte er det feil tolkninger som florerer og det er naturlig.
Allikevel, hvis man skal evaluere en person, samt få et helhets inntrykk
så er dette helt umulig hvis jeg skal analysere hver eneste setning å lete etter skrivefeil.
Jeg har erfart at dette gjelder kun damer som har en profil på typiske 'date'
steder på nettet, og det synes jeg er trist jeg da.
Vel, jeg har hatt en vellykket helg -
så ha en flott start på en ny uke i morgen!
God natt. :)


Lurer bare på om noen av dere hunkjønn har prøvd å gå på Sukkerfest alene, og hva slags erfaringer dere eventeult har med det?

Har registrert en misnøye og syting på sukker over at enkelte ser heeeeeelt forskjellig ut IRL enn på profil.
Hva om.......vi dro i gang en visning........hvor respektiv lines opp og kan bli beskuet fra alle vinkler.
Er jo helt vanlig at man går på visning ved kjøp av bolig...sånn får å VIRKELIG se hva man får...eller?
Eller dersom man skal kjøpe seg bil ...er det jo helt vanlig med en prøvetur...*huff..nei det var vel å ta det litt langt....mulig nattevakt og dårlig søvn ikke er helt bra for meg* ;-))))))))
Noen som stiller?????:-)

en mann som ikke er allergisk og kanskje er hundeeier sånn som meg? Bli med på tur?

Her er en fortsettelse på tråden for de som ønsker å chatte utenom de seriøse trådene.

KØ LAPP, Tråden for deg som liker vafler og annen tåkeprat...... Del 2.

(Den forrige nådde over 1550 innlegg på under 4 uker.)

Waste of time!

Siste svar sø. 2 mars 2008 12:41 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym En frekk m

Jaja!

Er det meningen at det skal bare vere jenter som tar intinativet på cathen eller????????

Flere enn meg som ikke har tålmodighet nok til å komme inn på kølappen?

Gir opp etter sånn ca to-tre minutter.

Hvor treig får`n bli før oppfølgeren kommer?

Må vi opp i 1500? I så fall; Skriv så blekket spruter folkens! - Så venter jeg til det går an å komme inn igjen :)

Jeg sitter og er på slutten av vinflaske nr 1 og lurer på om jeg skal bevege meg ut. Befinner meg i Oslo. Er det en pen og smart jente (kanskje blanding av Paris Hilton og Pamela Anderson sånn utseendemessig?) som vil være med ut en tur? Når alt kommer til stykket betyr det ikke så mye at du er smart.

http://www.abctv.no/61914

FERDIG MED EX ?

Ingen svar
(mann 60 år fra Akershus) Privat melding

"jeg er ferdig med exen"......joda men er du klar for et forhold, joda jeg mener det ,svarte hun. Men hvor klar er du for det, og når vet du egentlig når du er klar for det. Jeg har møtt damer som sier at de er klar "til å starte et nytt forhold" men etter og har kjent dem en stund så må de gjerne mene det, men i mine øyne er de ikke klar. Altså når du bruker mye av din tid til å gremmes og være sint/bitter på ex og man må høre på dette hver dag, så er du ikke ferdig. Det er rett og slett slitsomt og kjedelig at du er så polarisert på fortida, kan du ikke bare la han gå å komme deg videre i livet. Det er lite attraktivt og man føler jo at du bryr deg mere om han. exen enn livet med meg du skulle leve her og nå avsluttet han....

Ja da var fredagskvelden kommet nok en gang. Unga har akkurat lagt seg, og jeg sitter da alene her og tenker litt over ting. Tidligere i dag satt jeg på verandaen og tok en kaffe. Kjente varne solstråler treffe mitt ansikt, og duften av frisk og god vår kom over meg.
Vi går mot lysere og lettere tider. Folk kommer atter en gang ut fra sine små hi, etter att all vinterproviant er fortært. Endelig kan vi strekke på oss og leve igjen.
Samtidig så kommer jo tanken om det å være alene nå når mørket har senket seg. Ikke en ideel situasjon, men det er situasjonen man er i. Og med tida har lært å takle på godt og vondt. Merker med meg selv at jeg tenker mer over dette nå de gangene jeg har barna. Da går det fra øredøvende liv til helt stille, stille sånn som dagene er ellers. Stillheten er jo verd å ta vare på, men det er stillheten en finner med seg selv, og oppsøker. Ikke den som hjemsøker deg dag ut og dag inn. Eller?
Men nå er jo våren her, mulighetenes årstid, og livets årstid. Så da må det vel være muligheter for oss mennesker også å leve igjen? Jeg velger jo å tro det, men klart enda en vår uten noen å dele den med ligger jo som en påminnelse for meg. Klart det er en tanke jeg vil riste av meg, komme meg opp på hesten igjen. Bytte ensomheten med tosomheten.
Håpet kan jo ingen ta fra en, det er kun en selv som setter begrensninger for hva en selv ønsker å oppnå.

Heller dust en kylling:) Med det så menes det at man må kunne tørre å ta sjanser, og ikke late som alt er som det skal være.

Nåja dette var litt refleksjoner fra min side, og håper jeg ikke har kjedet dere halvt ihjel, på reisen nedover linjene her:)
Vil gjerne vite hva dere forbinder med våren? Enige i noen av mine meninger kanskje?
Uansett nyt tiden fremover:)

Skriver i følgende med 5 jenter her inne på sukker. I on-line boxen er det også veldig mange av den søte sort! Men det er søren meg ikke så lett dette her. Noen kvinner kan virke masete på meg, men jeg svarer dem og er hyggelig. Et par av dem blir det nok å treffe på en kaffe snart! Jeg registrerer plenty fine kvinner her inne som jeg har sett har vært inne lenge nå! En ting jeg funderer på er om dette er en sjekkesentral hvor det går virkelig unna i transportbåndet eller hva? Jeg syns det er rart at disse finne damene ikke finner seg karer, har ikke selv tilgang til menns profiler, men regner med det er noen kjekke typer som ønsker å finne seg en date ettersom dem er her! Er det vanskelig for oss å finne frem her inne eller? Jeg håper det ikke er pga damene er blitt så sære at dem umulig kan finne seg en kar da;)

Det er ikke mange alternativene man kan søke i. Ett av dem er søker ELSKER. Man må vel da påregne at profilen blir ganske så dreid mot sex??
Ville bare skrive dette pga respons om sexfiksering.
Mulig jeg søker noe annet, profilen vil da bli oppdatert rundt "andre vesentlige" ting.
Føler meg nesten pervers - men er ikke det. Jeg søker etter en (ei) elskerinne.

Mulig jeg "overreagerer" jeg også..:)))

hoffman

For meg så virker det som lesbiske og homofile har det bedre i et parforhold. Undres på om det stemmer. Er det noen her inne som har en mening om dette?

Ei dame utalte at: nå hadde hun blitt bedratt og så dårlig behandlet, at hun vurderte å bli lesbisk.
Hmmmmm.......

Avreisehilsen

Ingen svar
(kvinne 55 år fra Østfold) Privat melding

Hei. Nå er det rett før jeg drar til Spåtind.
Ønsker selvfølgelig dere "hjemmesitterne" en fin helg også :)
Kos dere... gjerne med hverandre ;)
Ha en fin helg!

Så det var en kar som hadde vunnet langt over 1 milliard kroner i et lotteri. I steden for å få utbetalt summen over 25 år, valgte han å heve halvparten med en gang. Hva ville du gjort om du plutselig fikk 700 millioner kroner inn på din konto?. Det er jo eksempler på personer som har vunnet langt mindre enn dette som mister helt kontroll på livet sitt, og i ettertid ønsket at de aldri hadde vunnet.

Noen som kan foreslå noen ålreite cafeer/ utesteder i Oslo som passer bra når man skal inviter noen på en date? (Er fra en annen landsdel og ikke så kjent i by`n..........)

Har de forminsket fontstørrelsene her på siden, eller er det jeg som er begynner å bli gammal....?

Jeg har vært på sukker en stund nå, og anser meg selv som en sjarmerende og søt jente. Jeg har helt normale fritidsinteresser og har både humor og en god profil. Derimot får jeg veldig få tilbakemeldinger - mange er innom profilen, men kun et par har sendt meg en melding. Jeg lurer på om det er fordi jeg er en stor jente - er det virkelig ingen menn i 20 eller begynnelsen av 30 årene som liker litt større damer? Andre med samme erfaring?

Lurer på om det er flere enn meg som irriterer seg over at:

De blir hekta på dette
Det er vanskelig å skille ut folk i mengden
At jenter har mer behov for kontakt enn guttene, så det er lett å henge etter noen man liker (dette liker som regel ikke gutten)

Fyrverkeriet ga mersmak på nyttårsaften og vi søker nå brannvenenet i nordre land om å få lov til å skyte opp ordentlig fyrverkeri på Spåtind.
For dem som ikke fikk det med seg nyttårsaften så kan det da bli mulig å se den beste effekten fra nyttårsaften (klasse 4) :)

Hvis ikke neste helg blir den beste hittil så vet ikke vi! Det er noen plasser igjen, men det ser ut til å bli fullt like før helgen.
Det vil bli delvis, strålende sol og nysne i helgen!

Hei!

Jeg vet ikke om dette er sært å ta opp, men dette er noe som jeg føler hindrer meg i å gå på dater:

Som mange andre her inne er jeg aleneforelder. I tillegg har jeg tilnærmet eneomsorgen for barna. Det vil si at de er svært lite hos far, og jeg har svært lite tid til egen disposisjon. På toppen av det tar jeg vidererutdannelse ved siden av fulltidsjobb, så overfor barna mine føler jeg at jeg bruker opp "barnevaktkvoten" for hvor mye jeg kan være borte fra dem på studiene. Dessuten koster det litt å betale de søte nabojentene som passer dem for meg. Mine egne foreldre passer litt for meg, men viser liten forståelse for å passe hvis jeg bare skal ut på fornøyelser og ikke på møter/studier og slike "fornuftige" ting.

Så til poengene:
Fordi min hverdag med barn er som den er, så må jeg ofte be beilerne om å være tålmodige før jeg får sjansen til å treffe dem. Det er de dessverre ofte lite lystne til. Det virker som om mange vil treffes så fort som overhodet mulig.

Og fordi min hverdag med barn er som den er, så føler jeg meg av og til nødt til å invitere potensielle kjærester hjem til meg allerede på 3. date eller der omkring. Jeg synes det er tidlig. Og det er ikke fordi jeg vil velte ham over ende, men fordi jeg ikke klarer å finne barnefrie kvelder å treffe ham på. Selv om ungene sover, så synes enkelte det er ubekvemt. Selv for bare en kopp kaffe.

Så til dere andre aleneforeldre: Hvordan klarer dere å kombinerer rollene som foreldrer og singel?

Og til dere som dater aleneforeldre: Opplever dere barna som en "trussel" og et "irritasjonsmoment"?

Savner en tråd til ettertanke.
Med kloke ord og fornuftige innspill.
Kommer med en start her:

Hvis du visste
hva du vet
Når ditt livslys
har brendt ned.
Da var meget
mindre drøyt,
mens det enda
brendte høyt.

_________________________________
To passifister
(Fatal fatalisme)

Det finnes en slags optimister
som burde slåes langsomt ihjel:
dem som setter seg ned å tror
at alt sammen går av seg selv.

Det finnes en slags pessimister
som bør utryddes tand for tand:
dem som tror at det slett ikke går
selv om man gjør hva man kan.

________________________________
Jeg vil gjerne treffe andre hundegærne sukkerfolk, når treffes vi på hundejordet??? Søndag kl 14?

Ser at jentene klart har forskjellig grenser for hva man legger ut hva angår bilder, noen drar på hardt, mens andre er mer forsiktige. Dette er jo selvfølgelig, men alikevel så er de fleste på "normalen", som er å vise litt, men ikke mye.

Det jeg lurer på er hvor mye gutta viser? Hvor mye flashing er det snakk om? Hva er "normalen" til gutta?

(Sikkert diskutert før og dette........)

Er aldersforskjeller fortsatt noe som er forbundet med fordommer? Det er jo noe mer akseptert at mannen er noe eldre enn jenta, men hva med andre veien? Jeg er selv 33, og liker godt en gutt på 23. Venner sier ingenting direkte til meg, men jeg føler alikevel at de kunne tenke seg å påpeke noe om alderforskjellen. Jeg ville selvsagt ikke falt for denne gutten hvis jeg ikke følte at han er reflektert og moden for alderen... men det kjennes alikevel ikke helt "stuerent"....

Oppfatninger?


Er det noen som ønsker å sitte på til oslo på fredagen så blir jeg å kjøre innover. Parkere på Vika parkering, rett ved universitetsplassen. Jeg starter i Tønsberg og skal plukke opp noen i Holmestrand, tar gjerne med flere innover.

Fra tråden "Utroskap" lurer "perfekt" på om det er langt mellom teori og praksis med tanke på utroskap. Bakgrunnen er hans kompis som på diverse spillejobber har observert hvordan par kommer til fest med sin partner men forsvinner med andre, men vi på diskusjonsforumet hevder at vi ikke kunnet finne på noe slikt.

Da lurer jeg litt på om vi single er annerledes enn de som er i par på dette området og svaret jeg kommer frem til er at det faktisk er høyst sannsynlig. Tanken har jeg fått ved å se på de kompisene mine som alltid har vært i forhold, hvorfor de er det og hvordan de respekterer at de faktisk er i forhold.

Tenk deg at du er en person som vet at du har en lav terskel for å være utro og du vet at det i diverse anledninger i jobbsammenheng osv er lett for å være det. Du har lite empati og ser det ikke som noe problem overfor din partner siden hun (evt han selvfølgelig...) ikke får vite noe om det. Å gå inn i et forhold da er ikke så problematisk fordi man ikke går inn med den enorme satsingen at det KUN skal være henne for resten av livet. For er ikke det mye av grunnen til at vi single ikke er i forhold? At når vi velger en partner så velger vi samtidig vekk alle andre og at det føles som en så STOR avgjørelse at vi får bindingsangst? For en som vet at han aldri vil klare å være utro pga dårlig samvittighet vil valget av partner være mye større enn en som ikke tar 5 flate øre for å være utro fordi sistnevnte reellt sett ikke tar et valg...

Noen tanker om dette?

Jeg har ved en god del anledninger det siste året diskutert forhold med damer. Mange interessante samtaler, men noe som jevnlig går igjen i samtalene er at "menn skygger banen" når det blir alvor. Noen damer har sagt det rett ut at menn "er redd ansvar og forpliktelser". De har fortalt at i begynnelsen er alt greit, men straks det blir et skjær av seriøsitet og snakk om diverse man må forholde seg til, så skygger de banen. De blir borte, man hører ikke mer fra dem, ringer ikke m.m.......men kanskje det er slik begge veier, må bare innrømme at jeg kun har hatt et par samtaler med menn som har sagt noe lignende.

hva er din erfaring ??

Er grensen for utroskap en individuell oppfatning , eller er der noen kollektive regler ??
Går grensen med klining, samleie eller....

Det var en som sa til meg at han kunne ligge med ei anna dame om han brukte gummi, ikke helt stuerent......men det var bare
utro "light" som han sa det...

oppfatninger her ??


Hei alle jenter;)

Jeg bare lurte på en ting... Mange av dere skriver at dere er interesserte i å snakke, fordi det er moro å bli kjent med mange forskjellige mennesker. Når jeg skriver til en jente, så må det ikke bety at jeg er så veldig intr. men vil bare slå ann en prat. men det er utrolig mange av de som er innom, men ikke legger igjen en hyggelig hilsen:( Noe som er trist, men overlever nok;) Men det betyr jo at noen av dere også bare titter og ikke leser, som jeg leser hos MANGE jenter som sier at gutter bare ser på det ytre og ikke blir kjent med jenta;) Ville bare bemerke at det ikke bare er gutta som gjør det;) Ha en riktig god kveld alle sammen.

wachera?!

Siste svar ti. 26 feb. 2008 21:09 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym kosihus

I forrige uke skrev jeg et innlegg her om legen som ba meg om å snarest mulig stikke ut og finne en å formere meg med, siden jeg visstnok begynner å "dra på åra" (jeg er 28).
I dag har jeg fått en pakke i posten - fra noe som heter Sandvik - enriching young minds. Medfølgende brev starter med "Gratulerer med svangerskapet!" og bla bla bla... Jeg har til og med fått vareprøver på babyolje og våtservietter! :-)))))
Det eneste jeg vet med 100 % sikkerhet for tiden er at jeg er IKKE gravid!

Det står også at de vil fortsette å sende meg slike pakker utover i svangerskapet mitt. Lurer på om jeg bare skal sitte her og ta i mot diverse kremer og salver, jeg. Djises - nesten så jeg lurer på om det er forrige ukes lege som spiller meg et puss. ;-)))

En dame skriver i sin profil at hun er urban og liker by/uteliv. En annen dameprofil står det at hun liker natur, fisking og at hun er mye ute i friluft.

Hvilke av disse profilene virker tryggest....?

Sukker har veldig mye bra relatert til
relasjonstester, samt personlighet for å finne ut av kjemi.
Men å ha en online som var innom 2 uker siden synes er
veldig, veldig, veldig drøyt.

Hei.
Fikk en e-post at det blir sukkerfest den 29 mars i Oslo.. Jeg er jo et relativt nytt medlem, og jeg tenkte at detta kunne passe bra som min første sukker-fest... Men så lurte jeg på et par ting:
Hvilken aldersgruppe er det som pleier å møte opp på sukker-fester? Eller om det er noe aldersgrense?
Og er det noe å anbefale i det hele tatt? :-P

Blir veldig takknemlig for svar! :)

KJEMI ???

Siste svar ti. 26 feb. 2008 00:30 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym xy-dame

KJEMI????!!!

Mange? eller ….alle? …er ut etter kjemi.

Hva er egentlig KJEMI???

Hilsen
XY

For noen år siden ca år 2000 dro jeg og noen kompiser på guttetur til Stavern...alle var da i forhold ...fin helg nydelig vær..varmt og alt det derre....ok, vi tar inn på campingplass, setter opp telt...yess.....noen damer hadde leid seg ei hytte litt lengere bort og det ble da at vi hang sammen med dem og festet utover kvelden/natta...... det var varmt og alkoholen gikk jo rett i fletta på oss....ingenting gærnt skjedde, ikke en klem, ingenting, vi bare hadde det artig....jeg sovna på sofaen, kompisen min i den ene av 4 sengekøyer og den tredje ute på balkongen......på formiddagen neste dag sier de at de er blitt enig om å fortelle at vi hadde tatt noen øl på en fest på danseplatten, men at vi ganske tidlig hadde gåttt å lagt oss i teltet....(dette skulle vi fortelle damene våres når vi kom hjem) "nei, det sier jeg ikke om jeg blir spurt sa jeg" vi har ikke gjort noe gærnt, hva er hensikten med å lyve).

Jeg ble selfølgelig spurt da vi kom hjem og svarte som jeg hadde sagt jeg kom til å gjøre.....dette førte til at jeg ble fryst ut av "gutteklubben a/s".....ikke noe av det jeg sa var gærnt, ingen hadde gjort noe galt, men KUN fordi jeg nektet å gå med på deres premisser om hva vi skulle fortelle, så ble jeg fryst ut i flere år....dvs vi som var en gjeng ble nå splitta....rare greier....fikk midt i uke høre at guttene hadde vært på fest i helga,,,ingen hadde spurt meg....eller at noen spurte meg...hvor var du på lørdagen...hjemme...ååå...jammen jeg traff jo på gutteklubben a/s på byen....nei de hadde ikke sett deg......

er det rart jeg er glad i "hotelli særklasse", er det ikke problemer, come an så lager vi noen :)

har dere vært bort i lignende ?

Jeg er en relativt erfaren kvinne på 38, Men jeg trenger litt hjelp til å finne ut av dette:
Jeg jeg har hørt mange ganger at menns utløsning og orgasme ikke er det samme. Men: Når det går for en mann (og det er synlige hvite spor) Hva har helt sikkert skjedd? Har han fått utløsning, men ikke nødvendigvis orgasme? Får mannen vanligvis begge deler samtidig men ikke alltid? Kan de få orgasme uten at noe kommer ut? Men sier jo alltid bare at Nå kom jeg, eller Nå gikk det for meg - de spesifiserer ikke om de fikk utløsning og/eller orgasme, så kan noen hjelpe meg? Jeg trenger rett og slett seksualopplysning - det holder tydeligvis ikke lenger med vanlige taklamper :-)

Halløys alle sammen.

Jeg er ny bruker av sukker, og er egentlig litt "redd".
Dette virker mer seriøst enn andre fora med samme formål - og likevel kvier jeg meg for å ta kontakt med noen.
Er ikke sikker på hvorfor - jeg har jo sett andre som har funnet kjærligheten via nett.

Er det andre som har det på denne måten ??

Hold av datoen 29. mars! Da er det duket for største Sukkerfest så langt..
Og neste helg er det også bare å hive seg med for vi har fortsatt noen rom, samt en hytte, ledig på Spåtind.
340 nye på Sukker bare i dag så man forstår hvorfor det er lurt å ha sorterte lister :)

Jeg ser noen ganger profilbilder fra jenter som... som bare er så utrolig vulgære. De har gjerne tatt på seg noe utringet, står på badet mens den ene hånden holder håret oppe, presser puppene frem og lager trutmunn mens de ser kokett på kameraet. Jeg men ærlig talt... jeg er ingen puritaner, men det er vel lov å legge ut bilder hvor man er seg selv?

Altså: Dette gjelder bare et fåtall profiler da. Kunne gitt et par eksempler, men vil ikke henge ut noen.

Jeg reagerer på at mange menn her inne legger ut bilder av barna sine. Synes ærlig talt ikke at barna skal avbildes på nett, verken her eller nett generelt. Hva er egentlig poenget? Å fremstå som en myk og omsorgsfull mann i håp om å trekke flere damer? Sorry gutter, men det har nok ikke den effekten.....


Har ikke foto på min profil, men får allikevel noen svar.
Men..... jeg har sendt foto. Etter det har det blitt noen brev, for så brått å forsvinne helt.
Da er det at jeg spør ( med selvfølelsen langt under bakkenivå) meg selv, ser jeg helt forj..... ut, eller er det det at mange menn her inne samler på foto, som andre samler frimerker??
Hadde det vært annerledels med foto på profil?
Foto er ikke alltid ærlig, det vet jo alle. Ikke sikkert at det er den personen heller.
Det har jeg hørt og lest om tideligere. Det var ikke på Sukker.

Sikkert ikke bare jeg som har opplevd dette, men mange andre kvinner og menn her inne.

Mange her inne ønsker seg en partner som liker kos og er kosete. Men hva legger de i det da? Er det å få en klem og et stryk over kinnet i ny og ne, eller er det å la hele kroppen få kjærtegn?

Jeg vet at i mange parforhold så dør hele-kroppen-kos ut og det blir bare med litt klemming og slikt (snakker da ikke om sex i denne tråden, selv om det som ofte henger sammen).

Hvor går grensen din før du opplever frustrasjon med for lite kroppskos. Vil to ganger i måneden være en grei frekvens, eller er det for lite?

Ett ærlig ønske

Ingen svar
(mann 58 år fra Nord-Trøndelag) Privat melding

Skulle ønske at alle de utrolig flotte damene her inne , er mere på banen , å hilser på oss menn å , sender utrolig mange hyggelige hilsner til damer ,men bare ett håndfull svar tlbake ,hm undres ja hvorfor !!!!!!
Annser meg som en oppgående mann å da ,ler
Dere får ha en flott dag å stund her videre, så fårn bare håpe på bedre tider da ,her inne.
? til slutt ,hvilken sjarm er viktigst ,utvendig eller invendig ?


Sitter her og tenker på FERIE...Vinterferien er på hell og rett rundt hjørnet er påskeferien...og så kommer det noen deilige måneder med sommer!
Herlig med noen dager fri, men hva gjør single folk og sukkerfolket når de har fri? Kort tur, lang tur...la oss lage en tråd med tips&tricks for hva som er verdt å få med seg "Sommeren 2008"