Sukkerforum

Leser ofte menn som søker etter: ettertraktede jenter / jenter som alle menn gjerne vil ha / osv. Ikke er de noen fotomodeller selv heller akkurat. Er de ute etter å vise andre hva de har "fanget", eller er de så påvirket av magasiner, tv, reklamer og filmer osv og tenker at slike jenter er hva som kan gjøre dem lykkelige? Dette er jo menn som matcher meg i alder, og ikke fjortiser liksom.

Stakkars de jentene som faktisk bare er født vakre etter dagens standard. De har min største sympati!

Gjennom forumet får vi kjennskap til mange mennesker med gode kvaliteter. Deres tanker og meninger avdekker egenskaper som intelligens, integritet, kunnskap, humor, lekenhet osv, egenskaper som etterlyses i mange profiler. Dette er vel en glimrende anledning til å vise frem sin stolte påfuglhale til det motsatte kjønn?

Er det da mange som finner hverandre gjennom forumet? Eller iallfall blir kjent her og går på date?

Sjekk ut om du er i faresonen ved å besvare hans ti spørsmål nedenfor. Svarer du ja på minst tre av disse, bør du kanskje vurdere betydningen av sex i livet ditt.

1) Har jeg sex i upassende situasjoner, på upassende steder og/eller med feil mennesker?
2) Lover jeg meg selv ting eller lager jeg regler for meg selv i forhold til min seksuelle adferd, som jeg ikke klarer å holde?
3) Har jeg mistet oversikten over sexpartnere jeg har hatt de siste tre årene?
4) Har jeg sex uten å tenke på konsekvensene (for eksempel risiko for å bli tatt, bli smittet av kjønnssykdommer etc.)
5) Føler jeg meg ukomfortabel med min masturbasjon, mine fantasier, mine rekvisitter og/eller de stedene jeg gjør det?
6) Føler jeg meg trøtt, utslitt, kynisk. Er jeg på vei dit?
7) Føler jeg at livet mitt er uhåndterlig på grunn av min seksuelle adferd?
8) Har jeg sex for å håndtere eller rømme fra livets problemer? Føler jeg at jeg har rett til sex? Føler jeg at jeg fortjener sex?
9) Har jeg et seriøst forhold som trues eller som er ødelagt av min seksuelle aktivitet med andre?
10) Føler jeg at mitt sexliv påvirker følelseslivet på en negativ måte?
Spørsmålene er ment å gjøre deg mer bevisst på oppførselen din og avdekke om sex har et usunt grep på deg

Fant denne og måtte le ..... er det noen som føler seg litt avhengig??

;oP

Snart er sommeren her. Folk er ute med alle vennene sine, folk er forelska, folk er gravide, folk ser så vellykket ut der de sitter med slanke kropper på utekafeer med dyre solbriller og colgatetenner mens de smiler, flørter, spiser middag ute og nyter livet.

Jeg lurer på om det er noen andre enn meg som ikke alltid har noen å ringe til, som ikke alltid føler meg så kul, som føler at sommeren kan virke tyngende. I Norge tenker mange av oss med lengsel på sommeren hele vinteren, så kommer sommeren og jeg lurer på hvor jeg skal gjøre av meg hele tiden. Noen som føler det litt som meg her, eller er jeg alene om å ha et sammensatt forhold til denne årstiden?

Hva ville du satt veldig, veldig stor pris på at en fremtidig kjæreste ville gjøre for å glede deg? :-)

sola skinner og det er sommer, hvad er det som har hent med os, her sitter vi kveld efter kveld og sjekker mail, og profiler, nogen ganger går lidt av arbejds tiden også til dette, vi er så mange single mennersker i alle alders grupper som søker, nogen finner en hjerte venn og andre er ikke så heldige, egentlig skremmende at vi må bruke nett for at treffe den som vi savner, er det tids klemmen eller har vi blitt så redd for direkte kontakt med det andre kjønnet at vi må sjekke ut diverse ting først før vi tar kontakt, jeg stiller meg selv dette spørgsmålet, og tror faktisk at det er det som stemmer, syntes faktisk at det er lidt flauvt at sjekke på denne måten , er ikke så sikker på at jeg vil kunne fortelle mine barn at han som jeg traff, han traff jeg på nett,( hvis jeg er så heldig at jeg treffer ham da, ) er glad for at sukker holder fester for os single og håper på at jeg treffer den jeg søker på en av disse festene,

http://farm4.static.flickr.com/3025/2546895299_5d28685212_o.jpg

eller hva :P

Hva betyr det egentlig når vi snakket om at noen er bortskjemt? Hva legger du i begrepet?

I profilen skrives det side opp og side ned om positive egenskaper man ønsker seg hos en partner. Det som i liten grad kommer frem er hvor mye vi tåler av utfordrende ting i et forhold. Og da tenker jeg ikke bare på de interne relasjonelle problemene som kan oppstå, men personlige forhold hos den andre som kan skape problemer.

Tenk deg at en person passer til 80% av beskrivelsen din, og dere finner en god tone. Er det greit om vedkommende er muslim, med tilhørende kulturelle og religiøse utfordringer? Hva om du finner den perfekte kjemien med en person, er det greit om vedkommende har en langvarig og til tider invalidiserende sykdom? Er det greit om vedkommende har en tung bagasje som gjør at ikke alle dager er lystige? Er det greit om vedkommende har et dårlig forhold til sin egen familie, slik at forholdet til svigers vil bli en utfordring? Osv...

Enda verre, hva om noen av disse tingene kommer frem etter at man har blitt sammen og kanskje giftet seg? Hvor høy er terskelen for å bryte opp? Med tiden er vel denne terskelen blitt lavere og lavere i den vestlige verden. Likevel er det mange som leter etter en partner for livet... Har mange tenkt gjennom disse tingene? Hva kan jeg tåle? Hvem blant de potensielle partnerne som kan tåle det av meg?

Jeg vil gjerne sitere Vendela Kirsebom når hun etter skillsmissen snakker om da mannen Olaf Thommessen fikk hjerneslag:" Mest av alt har han ligget på sofaen. Ingen suksess for et ekteskap, akkurat." Få er så frittalende som Kirsebom. Men hvor mange vil ikke reagere tilsvarende i en lignende situasjon?

Jeg spør dette fordi jeg delvis passer til flere av beskrivelsene over. Og jeg tror andelen i befolkningen som passer til minst en av beskrivelsene er stor.

Nå ble jeg fly forbannet her......prøver å være koselig, men at jeg ikke er interesert, men han gir seg ikke.....til slutt skriver han at jeg har en haug med lausunger og en ex i bagrunn!!!! Jeg har samme faren til alle tre jentene mine og ble slutt når hun yngste var to år, i dag er jentene mine 16,18 og 20 år og vi har hele tiden samarbeidet godt pga jentene og vi er stolte av jentene våre...så dette såret når noen slenger ut slikt uten å vite sannheten.....Har andre opplevd lignende?....jeg svarte på d siste brevet hvor han skrev dette.....ble bare så provosert!!!!

Jeg hadde et normalt liv i 2001 men det har jeg ikke mer. Jeg skulle bare ha noen sovetabletter jeg gikk til Legen ble sent til spesiallist tokk en test gikk inn med 100 iq når jeg vår ferdig hadde kun 10 iq . Og mistet lappen grunn av det og så hadde jeg mc lappen på tung mc så jeg skjente mang venner men når jeg ikke hadde lappen mer får svant dem. Men vis jeg hadde hatt lappen på bil kunne jeg kjørt folge bil når vi tro på mc treff. Jeg savner det hele tiden. Men nå føler jeg at jeg ikke har noe liv mer og heller ikke noen og prate med. Der får skriver jeg dette får at dere skal får stå hvordan jeg har blitt behandlet av systemet.. Systemet er virker sånn. Jeg er frisk når jeg kommer men når jeg har vært der noen ganger sa lager dem deg sykere end det du var før mens en annen tar plassen til en som ikke er syk i heletat. Men den plassen får jeg får jeg kommer inn bak veien så må dere andre vente lengre får og få plass

Hvis det er så at det er forutbestemt, kan vi da bare ha det sånn passe "laidback" og rett og slett være vitner til våre liv og vente til det skjer noe positiv .......eller skal vi søke og streve , er det kansje sånn det skal være ....blir litt forvirret her , trenger
noen andre synspunkter . Jeg spørr, er arv og mljø den eneste faktor i våre skjebne ?


Det er stort sett enighet om at damer kan få seg når de vil, mens det samme ikke kan sies om menn. Sagt på en annen måte, damer er i større grad single fordi de er kresne, mens mennene er det fordi de ikke klarer å få seg dame.

Dette er selvsagt satt på spissen, men likevel er det ikke langt fra sannheten.

Hvorfor er det en slik skjev maktfordeling når det gjelder seksuell kontakt?

Nå har jeg vært off nettet i et år fordi jeg møtte en fyr (ute), og er kun på via min venninnes profil fordi hun skulle vise meg en hun skal treffe. Og tryglet om å få skrive dette innlegget.

Jeg ser jo så mange ansikter som var her da jeg var aktiv (venninnen min og meg matcher med de samme tydeligvis, men ikke så rart kanskje), og da hadde jeg vært on and off et par år. Hva foklarer at noen, både kjekke og mindre kjekke, ser ut til å ha vært her i alle disse årene?

Kan det være fordi hjertene ders ikke er åpne nok? Må innrømme at jeg selv ble ganske kresen på nettet og det er jammen ikke sikkert jeg hadde falt for kjæresten min om det var her jeg hadde truffet ham. Jeg hadde sikkert valgt ham bort pga alder, muligens også bosted (litt tungvint men det skal vi jo gjøre noe med uansett). Dere som har vært her år ut og inn, tenker dere noen ganger at dere kanskje gjør noe feil, og eventuelt hva som skal til for å endre mønsteret? Enten endre profil, eller faktisk stille med åpnere sinn? Fordi det du har gjort hittil har jo dårlig uttelling.
Eller tar jeg feil - og du kanskje egentlig ikke har lyst på kjæreste..........?

Min mors 60 års dag skal feires, og jeg vil gjerne lage en cd med musikk som vil få 60 åringene opp på dansegulvet. Noen forslag til sanger?

Syns det er på tide at vi her på Forum får en egen "tråd" med vitser....går du på en kul vits,legg den ut her....
Så,siden jeg er tråd starter...så får jeg starte med en vits..... Håper det blir mange fler..... :o)Misjonæren Josef hadde i flere år bodd hos en afrikansk stamme.
En dag kom Bongo til ham med sin nyeste baby...
- Josef,nå er jeg forbanna! Jeg har 10 barn som er svarte og denne 11 er mullat. Du er den eneste hvite mann i mils omkrets...!

Josef forklarte at herrens veier er uransakelige..
-Se bare på saueflokken der borte,Bongo. Alle er hvite utenom en eneste svart en...

Bongo senket stemmen...
-Ok...jeg holder kjeft om hvit baby,du holder kejft om svart sau.......!

Gutter, Dette er hva dere skal gjøre...

Hvis hun ikke ringer deg.
(Er det fordi hun venter på at du skal ringe henne)

Når hun går fra deg sint.
(Følg etter henne, men ikke vær plagsom å masete)

Når hun stirrer på munnen din.
(Kyss henne)

Når hun slår eller dytter deg.
(Ta tak i henne og ikke slipp)

Når hun begynner å småkjefte/klage på deg.
(Kyss henne og si at du elsker henne)

Når hun er stille.
(Spør henne om det er noe galt)

Når hun ignorerer deg.
(Gi henne oppmerksomheten din)

Når hun går vekk.
(Dra henne tilbake på en snill måte, ikke vær hardhendt!)

Når du ser henne på sitt verste.
(Si at hun er verdens vakreste)

Når du ser henne gråte..
(Hold henne inntil deg og ikke si noe)

Når du ser henne gå.
(Snik deg opp og overfall henne med klemmer og kyss bakfra)

Når hun er redd.
(Beskytt henne)

Når hun legger hodet sitt på skulderen din.
(Snu hodet hennes og kyss henne, eller la henne ligge der og kos med henne)

Når hun ser deg dypt i øynene.
(Ikke se bort før hun gjør det)

Så,,jenter,, stemmer dette ?

Ser at det er stort sett de samme ansiktene her inne ennå, noen forsvinner en stund for så å komme tilbake......Nye kommer til hver dag og blir her. Er det ingen som matcer hverandre her inne? ... eller er det mange her som ikke er helt klare for nytt forhold. Er mange her bare for å lodde stemningen, få komplimanger og ha det sosialt???? Eller er det mange som bare sitter å venter på at "den rette" skal kontakte dem, og liksom ikke tør ta kontakten selv??

hvorfor legge ut gamle bilder i profilen? skulle på date og kjente ikke igjen den personen som jeg skulle date. bruk nye bilder, ikke de som har utgått på dato.

Jeg har visst ikke hengt helt med i utviklingen siste 10 årene! I min omgangskrets er det en del maskuline karer, snille med kraftige muskler og hårete bryst for å si det slik (inklusiv meg selv).. Har merket meg at de minste gutta i venneflokken, nesten som noen forvokste babyer, glattbarberte og søte sniker og gjerne også litt ondskapsfulle når dem går lei jentene etter noe runder i sengetøyet alltid har mest suksess blant jentene! Jeg er maskulin, men er også litt forsiktig tilbakeholdende og behandler jenter med respekt og i tillegg romantisk anlagt! Jeg tiltrekkes av det feminine.

Virker som barske menn er en utdøende rase her i landet. Hvorfor vil ikke jentene ha sterke menn lenger?

Skal menn anno 2008 være søte små bamser uten hår på kroppen med fin sveis?

Responderer du oftere til lite utfyllte profiler, eller liker du de som har skrevet en hel del?

Vi har fått en del henvendelser fra folk som lurer på om det bare blir salsamusikk på Kokkamok, og vi kan forsikre om at det blir det ikke. Planen er å spille salsa fra kl 21-22 og fra 00.15 til 01.00, resten blir annen god dansemusikk med Steve Daniels. For å gjøre det litt skikkelig har vi leid inn et 7 manns salsaorkester, Sonora Cimarrón og det blir veldig kult!

For dem som ikke er så tilhenger av høy musikk så er lokalet stort slik at det også vil bli stille avdelinger uten musikk. Alt ligger til rette for at dette skal bli en fantastisk kveld for alle :)

Når det gjelder salsakurset for Sukkernybegynnere så går dette fra kl 19.15 til 20.00. Rekebespisningen foregår fra kl 18.00 så hvis man har lyst til begge ting så er det mulig å få til. De som kommer fra Salsakompaniet kommer inn fra kl.20 til 21.30 som Sukkers øvrige gjester.

Forøvrig så går påmeldingen til Bergen også veldig bra så vi skal få to fine fester :)

I følge dem som har greie på slikt er det kun 11% av dem som blir par, som opplever kjærlighet ved første blikk. Det vanligste er at det først oppstår søt musikk den 11 - 15 gang man møter hverandre. Viktig kunskap i vår tid der alt går så fort, og der troen på kjærligheten ved første blikk er selve syretesten på om dette er ekte (kjærlighets) vare.

Chat-funksjon

Siste svar to. 29 mai 2008 12:22 (67 svar)
Skjult ID med pseudonym fjelljenta

Synes det er litt skummelt med chattefunksjonen. Når noen kontakter meg på chat er det jo bare brukernavnet som vises. Hva med ett bilde? Har jo ikke lyst til å "snakke" med noen jeg ikke vet hvem er. Kanskje sukker kan ordne med bilde??

Heisann!

Vil ønske alle her en god sommer og en fantastisk sommerferie =) =) =)

Så bare for å gni det godt inn hos alle dere som skal jobbe, sole dere i regnet og bruke feriepengene på lån, så må jeg fortelle dere om ferieplanene mine ;) Fire uker på hytta ved vannet, pils i hånden, fisk på kroken og venner som spiller gitar og synger glade sommersanger ved min side. Skyfri himmel er selvfølgelig bestilt og ordnet med Vår Herre =) (Og kanskje jeg har funnet drømmemannen min på sukker, hvem vet.) Kan det bli bedre?? Ja, jeg spør deg! Hva er planene dine for sommerferien?

Ha en riktig god dag!! =)

Ja, hvorfor skriver folk slik? Hva er så galt med å være mann / kvinne, liksom?

For meg så er generelt sett gutt/ jente= før ferdig utviklet oppi hodet (i 20 årene).
Skjønner det kan være litt koselig å si "jenta mi" ol til kjæresten ol. men i kontaktannonser for eksempel, hva formidler de egentlig, de som betegner seg som gutt på 56 år?

Hei allesammen! Siden jeg er musiker, så lurer jeg fælt på hva dere andre sukkerbiter:-) hører på.
F.eks når du blir forelsket og slikt! Hører vi mer på rolig og stemingsladet musikk da?

Jeg er så å si altspisende når det gjelder musikk (ikke danseband uff...herk..hrmf), så lenge det er bra spillt! Men hører litt ekstra på Seal og Michael Buble. (+ all jazz hardcore musikken jeg spiller...:-))

Ok. Hva med dere?

Trenger hjelp her, da jeg tror svaret mitt kan oppfattes motsatt.
Har svart på ; Pornografibruk/ekstern opphisselse i forhold:
Jeg svarte 1, og at dette er"Ikke viktig", Det vi si at jeg ikke er oppatt av porno eller om andre er det.
Burde jeg svart "Viktig" og 1 for å vise at jeg ikke er oppatt av porno.
Har fått match med mange flotte kvinner, men får rødt blad på porno.
Ergo jeg matcher på alt, men framstår som en gris.

Jenter, hva skal jeg svare for å vise at jeg IKKE er oppatt av porno?


Har vel kommet frem til at pga tidligere efaringer fra nettet har jeg blitt såpass skeptisk til å treffe menn fra nettet at jeg er noe ambivalent til hele datetjenesten på nettet.

Det er selvfølgelig ulike grunner til hvorfor jeg har blitt skeptisk, men den viktigste grunnen er mangel på ærlighet. Løgnere takler jeg ikke og det å lyve på alder er faktisk en løgn, og det samme med å lyve på hvem man faktisk er eller hva man søker. Nå nevnte jeg kun et par eksempler, men ville vel ikke tro jeg er den eneste her inne som sitter med dårlige erfaringer fra nettet?

Det er nok mye tidsfordriv som stadig får meg til å ta turen innom sukker, men jeg kunne jo tenke meg å date igjen menn fra nettet. Det har jeg ikke gjort på flere år og aldri noen herfra. Det er mulig jeg er veldig kravstor, men jeg tipper at jeg er ikke alene om det her inne..hehe

Sliter med kronisk elskovsyke jeg :(........... Noen som har noen gode råd...??
Begyner å tro jeg er hyppokonder....

Dette lukter svindel lang vei... noen flere her som har fått melding fra denne "personen" ?

Hva er det beste du kunne tenke deg å gjøre sammen med din drømmepartner etter at dere har blitt i lag? Den ultimate opplevelsen?

aaaboy ble etablert i 1973 i kongsberg. Siden den gang har han ekspandert til nærmere 192 cm. aaboy har flyttet deler av virksomheten til Kongsberg. aaaboy er for tiden et enkeltmannsforetak, men den nye stillingen er et ledd i retning endret selskapsform, hvilket blir delt ansvar. Alle søknader om aksjeselskap vil forøvrig bli vurdert for eventuell avtale om prosjekt med varighet av alt fra 1-3 mnd, med mulighet for fast ansettelse.

Det er hos aaaboy for tiden ledig stilling som kjæreste Eller en god venn (tar det derfra). Det er en heltidstilling, hvor en del overtidsarbeid må påregnes inkl. helgearbeid, kveld og nattarbeid. Nattillegg følger med i form av betaling i naturalia. Det vil ikke tillates å jobbe i konkurerende firmaer samtidig, hvor dette medfører umiddelbar avskjedelse. Lønn utbetales i variert form og lønningsdatoene kan varierer noe på grunn av reising.

Ønskede kvalifikasjoner:

Personlig egnethet vil bli sterkt vektlagt. Stikkord for dette vil være: selvsikker, humoristisk, sosial. Arbeidsmiljøloven pålegger at søkere er over seksuell lavalder, grunnet skift, kveld og nattarbeid. Dette er også en fysisk, så vel som psykisk krevende jobb, og søker bør derfor ikke være over 40 år.

Personlige egenskaper:

Du liker å omgås med mennesker, du er serviceinnstilt og har en hyggelig tone. Du har god arbeidsmoral, og gjør ditt beste for å fremme en god omgangstone og et hyggelig arbeidsmiljø. Du setter pris på dine kollegaer og ofrer gjerne det lille ekstra for jobben din. Jeg tilbyr:

aaaboy har gode fremtidige utsikter, med mulighet for forfremmelse til samboer og eventuelt høyeste stilling som ektefelle. Gode pensjonsordninger fra apotekforeningen. Delt lederansvar. Jeg gjør oppmerksom på at det ikke er utelukket å ansette hjelpejenter eller hjelpegutter som kan bli værende i firmaet aaaboy ,inntil fylte 18 år, da de vil få en særskilt avtale. Ønsker å at du skal være ferdig meg "gammel morro" Å ikke tro du er guds gave til oss menn!!
Så er du inntresert i en spennende jobb ta kontakt da vel..
Nb dette skal leses med humor......

Hei folkens!

Har møtt ei herfra for 4-5 uker siden, og etter dating siden da har vi nå funnet ut vi skal være ekslusive. Da funker det dårlig med en sukker profil, så jeg kommer til å deaktivere profilen innen noen dager..

Tenkte bare det var ren høflighet å si ifra her og si hade til folk siden jeg har skrevet litt her hvertfall.. :) Og skrevet litt med noen som jeg ikke skriver privat med.. Så dere ikke bare trodde jeg hadde daua eller flytta til Sibir eller noe;)

Middag? Bar? Kafé? Kino? Hvor bør man være? Gode og dårlig erfaringer? Andre synspunkter?

Hvor går grensen for hvor ufine meldinger man skal akseptere før man sender en beskjed til Sukker? Eller skal man gi f... og heller merke de som uinteressent?

Gåte

Siste svar sø. 25 mai 2008 21:26 (37 svar)
Skjult ID med pseudonym Lilleulv

Når munker og nonner får barn sammen... Hva har skjedd da?

Hvorfor går vi som regel inn når vi går ut....??

Ofte går vi jo inn... når vi går til et utested...!? Merkelig fenomen det der :-0

Og hvorfor blir noen utesteder innstedder...??

Tror dere Norge kommer høyt opp på listene i år?:)

Og noen som kan låne meg en TV?!! Min er på rep:(

Skal noen ut og ta en fredagspils?? Og kan ta med meg :)

Hva får deg til å føle deg ensom ? sitte å lese i forumet her ? tanken har slått meg ivertfall, snart flykter jeg :)) Hva får håret til å reise seg ?

Burde alle single bare komme seg ut istedet for å sitte her ? kanskje single skulle hatt en lapp i panna :) så blir det litt enklere - hehe. Kanskje burde man funnet et nytt system, noe som var mer spennde - tenk om man hadde en duppeditt, som lyste lyseblått vær gang du var i nærheten av en annen som var singel og som hadde samme dingsen - kanskje jeg skulle funnet opp det - tenk så mye lettere det hadde vært å få øye på, kanskje akkuratt deg :)

"..I have found peace
where it's impossible to rest
No one can fool me anymore
this story now that I could rest and die blessed
I found what I've been looking for
And I want it more and more

And grey skies I don't fear them
'Cause this historic lie
gets a lot of room for birds and metaphors

And I resign..."

Hva er akseptabel aldersforskjell feil vei? Er det noen sjangs for at et slikt forhold vil vare? Hvorfor ser gutta på eldre damer?

Matchsøk

Siste svar fr. 23 mai 2008 19:03 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Teknokrat

Jeg ser at det er mulig å søke spesifikt etter profiler med barn ved hjelp av funksjonen Matchsøk, men ikke det motsatte ..?

Er det noe jeg ikke har skjønt her?

Kvinnfolk er noen rare "dyr"...straks du begynner å si noe på forum så "popper" martyrene opp på "siste besøkende".....ikke sett en snurt av dem før, yes sir.. sånn er livet til Ola Normann, eller kvinne ville vært det korrekte :)


Hva er det med damer og uniform ?

Og hva er det gutta tenner på ?

Slo deg, Dingo ; P

Ser i Aftenpostens A-magasin at de har tatt opp hvordan skillsmissebarna -som nå er blitt voksne- opplevde skillsmissen de ble dratt igjennom. Bruker også å følge litt med på Si;D spalten i samme avis om hvordan dagens skillsmisse barn har det.

Er det noen som kan gi meg flere gode råd om hvordan jeg som deltidspappa kan gjøre det lettere for mitt barn på 4 år?
Både i dagliglivet og i prosessen med ny kjæreste og greier.... ;)

I dag fikk x'en min som jeg hadde vært sammen med 3,5 år før hun dumpet meg (som lyn fra klar himmel) ny samboer. Det er 1 år siden det ble slutt.... når slutter det å gjøre vondt? :(


hvordan er stemningen for denne festen, er det ett sjakktrekk med reker først ?

Påmeldingene fortsetter å komme inn til Bergen. Våre verter, Marianne og Liv, danser salsa og siden lokalet er så stort har vi gitt tillatelse til at de kan sende ut invitasjon til over 300 av sine salsadansende venner. En stor andel av disse er visstnok single (og det er selvfølgelig bare for de som er single). Vår DJ, Steve Daniels er helt rå på salsa og annen deilig dansbar musikk så dette kan ikke bli en aften av de sjeldene! :)