Sukkerforum

Er det spesielt?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym tja...

Hei:) Jeg lurer på disse festene og treffene jeg... Fordi jeg er lei av å være singel og har lyst til å treffe den rette, har jeg litt lyst til å delta på disse, men jeg klarer ikke å unngå tanken: "Bør dette være nødvendig i en alder av 22 år? / Er ikke dette litt vel spesielt?" Jeg lurer på om noen har vært på disse festene eller weekendene, og kan si noe om hva slags folk som er der? Er det mange i 20-25årsalderen, eller er det få?

Er det flere enn meg som noen ganger får en viss følelse av at folk har pyntet litt på bildene de bruker i profilene?
Ser at enkelte jenter har en utroooolig glatt og blank hud, og det kan jo være pga sminke... Men jeg lurer litt...

Og hvorfor har noen bilder av seg selv om er uklare eller ute av fokus? Er det samme grunn? Skjule naturens spor??

Uansett blir jo sånt veldig tydelig på første date, så det er vel litt som å pisse i buksa når man fryser... En kort periode med pur vellyst etterfulgt av kulde og anger... Hehe!

Ha ellers en schwung søndag! :)

Vi er til tider ganske så selvopptatte.. såvel hannkjønn som hunnkjønn...
Litt brutalt sagt...

Nå er det vel engang sånn at vi er enslige forhåpentlige... "blitt dumpet" eller ikke fått oppfyllt våre krav.. på godt og vondt...
Men kravene følger oss ofte.. like skyhøye og forventningsfulle som for ved forrige korsvei..

Erfaringsmessig virker det som om en stor andel hunnkjønn er ganske så kritiske på sine krav..

Har en formening om at kravene florerer..
Uff.. han har ikke topptrent figur..
Uff.. han har litt lite verdier..
Uff.. han har litt lite hår..
Uff..han har litt mindre reskap enn den største jeg hadde..
og sånn kan vi vel fortsette i det uendelige..

De damer det gjelder har tydeligvis ikke speil hjemme..

Har jo vært innom noen damer selv...
Skulle jeg liksom....

Huff... litt for stort der nede.. har hatt bedre.... eller litt mer syrlig enn de beste...
Huff.. nyvokset visst.. og litt bart...jeg er jo ikke homse...
Huff.. hennes bryster var ikke som de beste jeg har vært borti..
Huff.. hun nyter ikke som de beste jeg har hatt..
Huff.. hun har jo ikke skjønt å la sine problemer med jobb bli på jobben..
Huff.. for noen bortskjemte barn hun har.. er jo ikke plass til meg her....

Skjerping forlkens.. vi blir jo avfolket av dette her eller...

Litt mye alvor her.. så..

En litt artig en.. jeg chattet en stund med en frk...
Det ble avtalt date og avlyst date et par ganger..

Jeg ble bekymret.. vi hadde pratet om god mat og dans utover natten..

Jeg sendte en bekymringsmelding.....

Vi er jo ungdommelige og liker dans.... jeg er dypt bekymret at vi kommer til å treffes på gammeldansen....

Til ettertanke folkens..

Jeg har vært på sukker en stund nå, og merker litt hvordan jeg selv reagerer, og lurer på hvordan det er hos dere andre.

Altså, når dere åpner en profil. Enten det gjelder en årsak til å bli interessert, eller en årsak til å hoppe videre til nest profil.. Hva er vanligvis deres årsak? Er det bildet personen har på profilen sin, eller er det hva personen skriver i teksten? Litt artig å se hvordan folk opplever dette.

Selv leser jeg vanligvis beskrivelse av seg selv/drømmepartner/interesser først, ser litt på eventuelle albumbilder, og titter innom matchtreet før jeg gjør meg opp en mening.

jeg var da på denne sukkerfesten.....den var rett og slett katastrofal...........det var vel 70% damer....og resten var menn........
det burde være en ordning...så det blir litt mere 50/50......og menn bør motiveres til å komme.......
men et lite tips til dere menn.......det er lite sjekketriks å starte med å si at "jeg er vel den rikeste karen her i lokalet"
HALLO......er ikke der for å finne penger...men en mann.....og dessuten var han gammel.........jeg er ikke ute etter å finne en ny pappa...........og i tillegg spørr han om å få se på mine bryst..........går det ann.........ja ja......menn......det er¨å synke langt ned.....
hva mener dere andre om festen...og denne opplevelsen....?
jeg ble ikke der lenge nei.......

Bare sånn at det er sagt, matchtall er ikke noen garanti for et godt forhold, det KAN være et godt utgangspunkt. Hvis det hadde vært så enkelt som Sukker fremstiller det hadde vi jo sittet med svaret på gåten forelskelse/forhold, det gjør vi ikke :-)

Sukkerfesten

Ingen svar
(mann 54 år fra Oslo) Privat melding

Mange har litt dårlige erfaringer fra festen, jeg synes det var kjempekoselig der, lett å komme i kontakt med folk og mange interessante mennesker. Selvfølgelig er det forskjellige mennesker og noen kan nok oppføre seg litt tragisk der og da, men det gjør vi alle innimellom. Ikke døm alle hele tiden utfra en bestemt oppførsel et sted.

Jeg har i alle fall oppdaget at det er mye opp til meg selv hvordan jeg skal oppleve ting, ikke andre.

ikke lyv

Ingen svar
Skjult ID

DAGENS HUMØRSPREDER..... Tom inviterte mora si på middag. Under måltidet kunne ikke mora la være å legge merke til hvor kjekk og barsk Tom`s romkamerat, Jørgen, var. Hun hadde lenge hatt mistanke om et forhold mellom dem, og nå var hun enda mer nysgjerrig. Tom leste mors tanker og sa: "Jeg vet at du lurer, men jeg forsikrer deg om at Jørgen og jeg bare er romkamerater." En uke senere sa Jørgen til Tom: "Har du sett den nydelige suppeøsa i sølv?Den har vært borte helt siden moren din var her på middag. Du tror vel ikke at hun kan ha tatt den?" Tom trodde ikke det, men sendte henne en mail for sikkerhets skyld: "Kjære mor, jeg sier ikke at du "tok" eller "ikke tok" suppe-øsa, men faktum er at den har vært borte helt siden du var her på middag. Kjærlig hilsen Tom." Noen dager senere fikk han svar tilbake: "Kjære Tom, jeg sier ikke at du "ligger" eller "ikke ligger" med Jørgen, men faktum er at om han hadde sovet i sin egen seng, ville han ha funnet suppeøsa for lengst. Kjærlig hilsen mor." Dagens visdomsord: IKKE LYV FOR MORA DI!Når en lastebilsjåfør stopper på rødt lys glir en liten Nissan Micra opp på siden. Ut av Micran hopper en blondine, som løper rundt til lastebilsjåførens dør og banker på. Sjåføren veiver ned vindu og blondinen sier:
- Hei jeg heter Gunn og lasten din renner ut! Lastebilsjåføren bryr seg ikke med det blondinen sier, men når han stanser i neste lyskryss glir Micran igjen opp på siden. Blondinen hopper ut, løper rundt og banker på. Sjåføren veiver ned vindu og blondinen sier igjen:
- Hei jeg heter Gunn og lasten din renner ut! Lastebilsjåføren rister på hodet og forsetter nedover gaten. Ved det tredje lyskrysset skjer det samme igjen. Atter en gang hopper blondinen ut av Micran, løper rundt og banker på. Sjåføren veiver ned vindu og blondinen sier igjen:
- Hei jeg heter Gunn og lasten din renner ut! Når det blir grønt drar lastebilsjåføren på og rekker fram til neste lyskryss i god tid før Micran. Denne gangen hopper lastebilsjåføren ut og løper bort for å møte Micran. Han banker på vindu til førerdøren og når blondinen lukker opp sier han:
- Hei jeg heter Rolf, det er midten av januar og jeg salter veien!

Dating

Siste svar sø. 23 sep. 2007 23:49 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym player?

Når man holder på med nettdating snakker man jo ofte med mange mennesker på en gang, og det er jo greit. Men hva når man tar "forholdet" et skritt videre og møtes i den virkelige verden...Er det akseptert at man møter flere mennesker på samme tid, eller er det dårlig stil?

Så et program på History Channel som konkluderte med at romantikerne forsvant på 1700 tallet ,men det er ikke sant.
Vi lever :)
Noewn som skriver dikt forresten?
Eller er det bare meg.
Ikke av noen speiell annen grunn enn at jeg vil.
Har ikke opplevd noen fordeler med det.
Strengt satt det motsatte.
Folk liker å sette folk i bås.
Men det er bare tull.
Vi må slutte å gjøre det.
Ingen er bare macho eller bare følsom.
Det er som regel ei blanding.
De som påstår de er bare det ene eller det andre lyver.
Takk og lov at mennesket er mer kompelisert enn et a4 ark.Utro?

Siste svar sø. 23 sep. 2007 19:59 (58 svar)
Skjult ID med pseudonym Jente 31

Har i det siste truffet to menn fra sukker. Med ca en måneds mellomrom. Tok tontakt selv om det ikke var bilde på profilen, det i hele tatt er jo en sjangs å ta. Møtte opp og ble veldig hyggelig overasket da begge viste seg å være kjekke menn. MEN....
Begge viste seg etter vært å være gift.. (derfor ikke bilde ) Det står singel på profilen !!
Den ene ble gift i fjor vår.. her måtte jeg inn på Google og slå opp navnet får å få vite at han var gift. Har prøvd å sendt han meld om dette men får ikke svar... ha ha ha. got ya!!!!
Han jeg traff tidligere innrømmet det hele og har snakket med han etter dette. men selvsagt blir det ikke noe ut av det.... Dater IKKE gifte menn.!!!!

Har jeg vært veldig uheldig eller er det mange av dere her inne?????
TA ansvar, stå for det dere gjør... Er det noen som har lyst til å svare på hvorfor... hvorfor driver dere på sånn?????????

hilsen skuffet jente 31

Til begge kjønn, er det viktigere og vise hvor dere har reist, en hvordan dere ser ut?

Røyk

Siste svar sø. 23 sep. 2007 18:36 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym gutt 28 år

Hvordan tolker folk flest her inne feltet røyking?

Jeg har tenkt som så:

1: anti (selvfølgelig, står jo i beskrivelsen)
2: røyker aldri
3: festrøyker
4-10: mer og mer desperat etter som en nærmer seg 10

Siden jeg selv er veldig allergisk, har jeg satt 1 og absolutt krav, men er det mange her inne som aldri røyker, og likevel krysser av høyere enn 2?

Hvorfor er det så mange pene jenter på denne kontakt siden ? det har jeg lurt på en stund . dere bure jo ikke ha no problem da me og komme i kontakt me gutter , alle gutter vil vel ha en pen jente . men jeg får følsen av at jeg ikke er bra nok for dere som er her på sukker . jeg går liksom innom mange profiler her og hu enne er penere en den andre syns jeg , blir liksom som at jeg satser for høyt når jeg skriver til en jente her inne .
til alle dere jentene som leser dette , si meg hva er det dere syns om min profil ?

Jeg sitter / ligger hjemme en lørdagskveld med basilusker på størrelse med halspastiller. Krigen herjer i kroppen og det hender jeg til tider lurer på hvem som kommer til å vinne slaget. Slik oppleves det i hvertfall. Har fulgt med på diverse diskusjoner, men hittil skrevet lite. Lurte på om det er noen som kunne tenke seg å dele noen gyldne øyeblikk med oss som er her? Med gyldne øyeblikk mener jeg noe som har festet seg som spesiellt positivt, som du husker fremdeles, selv om det er noen år siden, eller lignende.
Selv kom jeg på en søt historie da jeg leste Nemo sin tråd om menn som kikker. Beklager om den virker banal. Hodet har til tider store mengder bomull og er forøvrig på ferie.
Det er noen år siden nå, jeg gikk opp Karl Johan. Mot meg kom det en utrolig kjekk mann. Jeg tittet, og det gjorde han også. Jeg gikk videre. Hva det var som gjorde at jeg snudde meg vet jeg ikke, men da hadde han tatt den klassiske og godt på en stålpe. Utrolig deilig å gå videre og vite at jeg har da draget fremdeles :)

Samboeren til en venninne av meg sier at han ALDRI ville blitt sammen med henne om hun hadde blitt med han hjem første kvelden. Jeg på den annen side har ikke noen strenge regler på den området, og synes det er litt sært. Hva mener sukkergutta, er dere enige i hans synspukt?

Jeg har vært på sukker i noen uker nå, og tenkte at det hadde vært morro å sjekka konkurransen her inne.
Har jo noen venninner her, og de forteller meg den ene håpløse historien etter den andre, om halvnakne mannfolk.
Trodde vel egentlig ikke at det var så ille som forespeilet...det var det heller ikke, snarere værre...!!
Skjønner nå den mailen jeg fikk her om dagen..."endelig noen med klær på".

Jeg ble lettere sjokka, for å si det sånn...

E de någen her så har ein isbryder te salgs?

Eg har dessverre ikkje så møje penger te formåle, men kan betala me lange pinlige pauser.

Hei dere
Har vært her en stund nå, og har ikke vært i nærheten av å få kontakt med noen.
Tror ikke jeg ser så grusom ut, så jeg lurer på om noen vet om hvor mange jenter det er her i forhold til gutter?
Eller er dette helt feil sted for å møte noen?

Hilsen
Litt for singel

Det ble startet et lite off-topic tema i en annen tråd, nemlig om hvorvidt jenter bør betale (eller iallfall tilby seg å betale) halvparten av regningen etter et middagsbesøk.

Dersom jeg er på date og jenta ikke tilbyr seg å betale halvparten, tar jeg det som et veldig dårlig tegn. Når jenta ikke tilbyr å betale sin halvdel, tar hun oppvarting som en selvfølge. Og det å bli tatt som en selvfølge, er aldri noen god følelse. Jeg elsker å varte opp en kvinne, men ikke om hun tar det som en selvfølge.

Og når jeg da sier "Neida, det er greit, jeg spanderer", (hvilket jeg alltid gjør), synes jeg det er hyggelig med et lite "takk". Ellers blir man igjen tatt som en selvfølge.

Jeg var på en førstedate for et par uker siden. Vi hadde kun avtalt å ta et glass vin sammen. (Jeg inviterer aldri på middag første daten, rett og slett fordi det er kjipt å sitte å spise en hel middag dersom man raskt merker at det ikke "passer") Men hun ga uttrykk for at hun var sulten og hun ville spise. Hun bestilte en reinsdyrfilet. Jeg var ikke sulten, men bestilte noe enkelt for at hun ikke skulle spise alene. Når regningen kom, tilbød hun seg ikke å betale sin halvpart. Det ble bare den ene daten på henne, selv om hun ringte meg gjentatte ganger etterpå.

Om jenta ikke tilbyr seg å betale sin halvpart, lurer jeg på hvordan det skal tolkes. Forventer hun at dette skal vare for alltid i et eventuelt forhold? Forventer hun at jeg alltid betaler også alle andre ting vi gjør sammen, eksempelvis kino, teater, konserter, øl og vin på byen, reiser osv? I så fall kan det jo bli et dyrt forhold på sikt.

Liten reservasjon: Dersom jenta jeg dater er student, stiller det seg selvfølgelig annerledes. Jeg forventer ikke at en student skal tilby seg å betale halvparten av en helaften på byen. Men et "takk" er fortsatt hyggelig da.

Det gode breddesynet er grunnen til at kvinner så skjelden blir avslørt når det kikker på mannfolk.
Praktisk talt alle menn har en eller annen gang blitt beskyldt for utilbørlig "glaning" på kvinner,
men få kvinner anklages for det samme av menn.
Sexologer overalt kan fortelle at kvinner titter minst like mye, om ikke mer, på kroppen til menn
som menn gjør på kvinner. Greia er at kvinner blir skjelden avslørt, fordi de er så overlegne
når det gjelder synsfelt.

Skal ”hingsten jenke seg og tilgi??

Hadde en nær fortrolig venn i 20 år, og jeg mener virkelig fortrolig.
Naturlig nok har vi jo fått med det meste om hverandre så vel positive og negative egenskaper..
Jeg beskyttet vedkommende i en del krisesituasjoner. Angående utroskap mot sin eks, forvaltnig og oppgraderinger av eiendom, og vi var arbeidskollegaer i 10 år frem til år 1999
.
Siste støtte i nyere tid gjaldt hans skilsmisse, med oppfølging og psykiatri og hele reportoaret.

Denne gang hadde ”hingsten” skylapper og tok så vare på han at han fikk omgås fotrolig meg og min ex!!
Han sutret og sørget og ble jo også fortrolig med exen…for noen år tilbake, og i ettertid forstår jeg at han lekket fortrolig informasjon. Selv skulle jeg aldri gjordt det samme og gjorde det heller ikke den gangen.

Jeg viste jo hva han hadde gjordt tidligere,lett psykotisk og voldelig, og hvor kynisk han kunne være med hjelp av penger, spesielt når han tok ut overskudd i sin virksomhet.... men ville jo anta at han hadde litt ære i behold…. Jeg forstod til slutt hva som skjedde men latet som ingenting…

Da det var blitt ganske kjølig hos ex og jeg valgte å dra til syden en tur, for å krydre litt ba jeg med ”nå eselet” og han ble med.. Hva som skjedde første ettermiddag vi ankom og plukket ut en spennende resaurant, er jo nevt et annet sted.. jeg var skikkelig instilt på å vise hvor landet lå... og hva jeg kunne få til ut fra de ”små resursene” jeg har i forhold… uten at han viste det..
Vi dro hjem.. og detaljene vedrørende oppfølging av den behagelige nye flammen ble løpende sendt for å sure det litt til for begge… og jeg begynte å holde meg vekk fra den mest fortolige venn det neste året.. Men siden ”eselet” har middels utviklet pirea.og gebiss..og litt småtteri tok jeg selvfølgelig opp i lystig lag med søsteren til exen..med et avslappet flir..(for første gang vedrørende eselet)….

Han har gjentatt ”bedt oss glemme det”… han har for øvrig lagt igjen min ex som et sjelett…

Jeg nevner mine oppturer for felles venner så klart….. er jeg sær som ikke tilgir en lett psykisk pasient??

Det kan ta tid å avslutte et forhold og da lurer jeg på om menn eller damer har noe her inne å gjøre på Sukker så lenge de fremdeles er gift eller er samboende?

Hm, er det bare noe jeg innbiller meg, eller har dette nettdatingstedet en mye større dominans av Oslo-bosatte medlemmer enn andre nettdatingsteder?

Er det noen andre her inne som ikke bor på Østlandet, som også merker at de sliter med å få kontakt med folk pga geografien?
Evt noen som har historier som bekrefter at geografien ikke trenger være et problem ? :)

Kom på at jeg egentlig lurte på noe ..... sånn på en fredag med litt rødvin i magen ...
Hvorfor er d 3 "W" er når man skal søke på noe på nettet ????
Hvorfor ikke 2 ?? ... eller 7 for den del .... :) ... ???? ....

www.finnutsvaretoggimegbeskjed.com

Hm, har følgende betraktning etter å vært sukker-medlem en stund:

Føler det er lett å bli litt mer kresen når utvalget av potensielle partnere er så stort og man kan finne sin match mot andre på så mange detaljerte punkter (matchtreet).
Er jo bra opplegg på en måte, men samtidig veldig lett å gå videre til neste på lista hvis det er et par gule eller røde blader på matchtreet.

Flere som har opplevd samme følelsen?

Bilder!

Siste svar lø. 22 sep. 2007 13:31 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Heisan!

Hva er vitsen med å legge ut bilder av katter, hunder, papegøyer, fjell, biler o.l.....

Er ikke akkurat det man ser etter! Ser også at noen har lagt ut bilder av seg selv med mc hjelm....

Noen hjemme?????

hei......
lurer på om hvordan sukkerfestene er.......er det noen som har erfaringer ...de vil dele......
jeg har meldt meg på....men greit å vite litt mere hvordan det er:)

Synes det skulle vært mulig å sette en maks alder...synes det er lite hyggelig og eller rart at man skal matche en mann som er eldre enn min far med ganske høy match, det vil si 20 til 30 år eldre ennmeg selv!!!? Da undres jeg på om den her sukker matchen kan være noe reell??

Noen som vil meile med en ensom gutt?

Hallay!
Konge å se at hotellweekenden på Skeikamen er oppe på agendaen! Jeg var med i fjor, og har tenkt å dra også i år!

Selv om turen riktignok ikke endte med gullring og stasjonsvogn, var det et glitrende arrangement. Sjelden har jeg møtt så mange hyggelige mennesker samlet på ett sted. Alle var imøtekommende og positive. Flere av dem jeg møtte, er blant mine beste venner i dag!
Kort oppsummert: deilig mat, kakao foran peisen, og passe mye "opplegg" fra Sukker sin side. I tillegg var det knall musikk på disko'n- noe dansedama selvsagt satte høyt! :D

Får du ingen kompiser/venninner med? Drit i det og kom likevel! Mange kom alene i fjor, men fordi det var så lett å bli kjent med folk, gjorde det ingenting.Ifjor tror jeg vi var rundt hundre, men har hørt rykter om at det er plass til ca 150 i år.
Så folkens: meld dere på. Jo flere vi blir, jo morsommere!!!
Hilsen Dansedama
:DDDDD

Skrivekrampe

Siste svar fr. 21 sep. 2007 16:55 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym barelurer

Synes det er greit å ikke få svar når en sender meldinger til jentene her inne. Det betyr jo bare at det ikke er noen interesse der hos mottaker. Helt greit for meg. Det jeg lurer mer på er de gangene man får svar og veksler x antall hyggelige meldinger frem og tilbake. Men når man foreslår å møtes så får man bare en masse unskyldinger om at det ikke passer akurat da osv. Hvorfor bruke masse tid da på å kommunisere når man ikke er interessert. Er det for å prøve gjennom en lang meldingsutveksling å bli kjent på forhånd, eller holde folk på gress, eller synes man det å skrive meldinger er mer gøy en virkeligheten kanskje? Begynner å bli litt lei av å innlede nye cybersamtaler som ikke blir noe mer enn nettopp det. Hva mener dere jenter om dette? Burde det vært sånn at man bare kunne skrive jeg liker profilen din, liker du profilen min, skal vi møtes over en kopp kaffe ;)?

Kjære jenter:)

Her kommer en utfordring til dere.

Hvor viktig er det at vi gutter er slanke, dersom dere er slanke selv?
Ser dere på kroppsfasongen først, deretter utseende og til slutt profilen ellers....eller hva?

Selv er jeg ikke av den snorrette typen, men prøver ihvertfall å gjøre noe med det.

Tar gjerne innspill fra gutta og...de har vel også noe å si i denne saken, eller kanskje mer...

Jeg lurer litt..

Dersom dere er litt på "deitern" med en fra sukker, men ingenting er klarlagt, selv om det ligger i kortene at det er det (du vet, den vanskelige første perioden). Hvordan ville dere reagere på at deres "date" går på sukkerfesten på lørdag (når du selv er bortreist den helga).

Hvordan føler dere generellt om sukkerfest. Gir det å gå sammen med venner et inntrykk av at man fortsatt er på kikkern og dermed kan såre forferdelig, eller er det en grei sak? Er det urettferdig ovenfor de andre som kommer, som tror du er helt fri?

Er det mulig å behandle denne festen som bare en fest og faktisk bli trodd av motparten?

Tja, dette er vel ikke akkurat noe innlegg til diskusjonsforum, snarere en "takk for følget".
Ting har utviklet seg i positiv retning siden siste sukkerfest og profilen min blir lagt ned i løpet av kort tid.
Den spesielt utkårede vil få min fulle oppmerksomhet i tiden fremover!

Det finnes utrolig mange hyggelige mennesker der ute, og jeg er et levende bevis på at "det er håp for alle".
Takk for alle mailene og innleggene både her og der, og ikke minst til SUKKER!

(Ps. kommer ikke på festen på lørdag, men har betalt. Kjøp en øl og ta en skål!)

Lykke til videre til alle her på Sukker!
STÅ PÅ!

Seriøst hva er det beste sjekketrixet i dag eller som dere selv har brukt en gang ?

Si hva dere mener og vær ærlige for en gangs skyld ;)


Mvh
Nemo

Jenter: Hva er viktigst?
Tenk dere at dere må velge mellom 2 identiske menn. Den ene er morsom men fattig, den andre ordinær men rik. Ellers er det like... Hva teller mest? ;)

Alle vet at jenter/damer og menn liker oppmerksomhet. Og alle vil finne drømmepartneren sin. Men er det en fare for at når en først har begynt med slike nett-baserte matchsteder og en får mange fine henvendelser og ev. møter mm, så fenger dette mer enn et fast forhold? Blir en fanget av at den første "rusen" når en møter andre, får hjerter etc, kan gjentas ofte (igjen og igjen) og så blir det aldri interessant å finne en varig partner?

Min høyeste match, 97%, deler ingen av mine interesser og bor ca. 600 kilometer unna meg. Jeg har flere lavere matcher som er nærmere, både når det gjelder interesser/forutsetninger og fysisk avstand. Hvilke parametre legges til grunn for beregningen av hvem som passer sammen?

Begrepet "den rette" er jo noe som alle har hørt om, men tror dere det finnes mer enn EN .. ?
At det kanskje finnes 2, eller 10 eller til og med 100 personer her i landet som "bare er den rette" ... ??
Og ... vil man EVENTUELT merke det utifra mailing her inne ... ??? ...... det siste er vel det store spørsmålet mitt .....
.. hadde vært morsomt å høre om noen andre har noen tanker om dette ....................... :o)

Litt "small talk" på en grå søndag :

Har chattet/vekslet brev med noe damer på diverse "nettdatingsider" (uten noe resultat ...) og oppdaget att det å nevne Hellbillies virker vare en "turn off" ? ...

Vad hører damer på egentligen ? Er det kun VG top20/liste/**sensurert** pop eller ?

Akkurat nu hører jag mest på Dimmu Borgir (Stormblåst, In Sorte Diaboli og Death cult armageddon) ... Skjønner godt att det er en turn-off, men Hellbillies ? ...


/J

Sitter med et inntrykk / antakelse av at vi gutter sjelden får noe særlig med meldinger fra jentene, mens jentenes innbokser drukner i meldinger fra pågående menn.

Noen betraktninger der ute på om dette stemmer ?

Når jeg setter et hjerte på noen, så håper jeg jo at han jeg setter hjerte på sender en melding tilbake, men altfor ofte opplever jeg at de bare setter et hjerte i retur.. Og ofte blir det med det...
Hvordan forholder dere andre dere til slikt? Sender dere en melding når dere har fått et hjerte i retur, eller tenker dere at den andre kunne jo skrevet noen ord når du allerede har gitt uttrkk for å være interessert?

Søndag

Siste svar sø. 16 sep. 2007 16:36 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Jente37

Var på byen i går, skikkelig kjedelig. Ble altfor mye drikke og er i dårlig form i dag. Ekstra dårlig blir det når man føler seg ensom.
Søndager i fyllesjukens tegn er kjipe!!
Derfor vil jeg gi alle andre som har samme blues som meg i dag en STOR GOD KLEM. Og jeg forventer et par i retur.

Vi må komme med en liten oppfordring til å ta opp annet enn sex. Sex er veldig spennende når man har for lite av det, men ikke like morsomt når man får så mye man vil ha. Hvis man tenker tilbake til den gang da man hadde vært i forhold en stund, så husker vi at parforholdet var veldig mye mer enn sex. Det kjennes riktignok ikke slik ut første uken, og mange forhold tar også slutt der.
Sukker er imidlertid proppfull av både kvinner og menn som tenker lenger enn den første uken. De fleste vet at egenskaper som f.eks. evne til å inngå kompromisser, det å forstå og respektere den andres behov og ønsker, samt det å formidle behov og ønsker er vel så viktig som det å kunne pule veldig bra. Det kan det være en sammenheng der som går på å være var i forhold til den andre, men vi har alle pult og det interessante er hva som er igjen når man tar vekk denne pulingen. Hva har man felles? Hva kan man samle seg om? Hva bygger man? Hvorfor kjenner man at man har litt mer energi den dagen man våkner opp med partneren i sengen?

De fleste av oss søker å komme i sitt rette element der vi kan kjenne oss verdifulle og aktuelle. Partneren kan være den som sier at vi gjør noe godt med ham/henne i begynnelsen av forholdet og den som sier det motsatte på slutten. Partneren vil være den som holder opp et speil på godt og vondt. Selv om puling kan være det lite kick som får sparket det hele i gang, samt det som kan forhindre forholdet i å opphøre, så er det innholdet som avgjør om det blir et ordentlig forhold. Skal man varme damene på dette forumet må man gi dem innhold. Et innhold som de har lyst til å dele med sine barn. Det er ikke sikkert at spørsmål om hvor ofte kvinner onanerer inngår der.
Vi ønsker alle på Sukker en deilig høst, sammen :)

Er det flere som ikke får opp profilene nå? Jeg får beskjed om at det er "feil på siden" hver gang jeg klikker på en profil. Har forsøkt å restarte maskinen, men det hjelper ikke. Eller er det Sukker som prøver å hinte om jeg burde få meg et liv....??

Hvorfor er det nå pluttselig blitt teit å møte naken på en blind date?

Elsker den herlige følelsen av at alt får "flaggre" litt i brisen. Jeg tror også det må være greit for jenta, da kan ho sjekke "varene" øyeblikkelig og slippe å lure på om det er "fjutt eller megatutt".

Jeg personlig skulle ønske at flere kliss nakene jenter sto på trappa min å banka litt sjenert på døra.
Jeg er sikker på at dagene mine hadde vært mye morsomere da!!;-)

Er det noen der ute som skal på sukker festen?