Sukkerforum

Hei!

Ingen svar
(mann 49 år fra Oppland) Privat melding

Er det noen her?

Er det bare meg som mener at det er dårlig sjanger utvalg? Må si jeg savnet noen, som ska og reggea. Og 3 valg holdt egentlig ikke helt, Hører på mye mere variert musikk enn 3 sjangere, men det er kanskje bare meg? Eller det flere som meg der ute?

Jeg har funnet ut at jeg ønsker å treffe ei jente som ikke bor altfor langt unna. Hvor man setter grensen er jo en annen ting....

Er jo klar over at hvis man treffer ei jente i virkeligheten og føler at hun vil jeg bli bedre kjent med, så blir fort dette med avstand mer underordnet.

Men her inne kan man jo velge og vrake fra øverste hylle og sette opp alle sine ønsker. Det er vel kanskje derfor at man ikke har funnet noen ennå også.

Man handler vel utfra tidligere erfaringer og opplevelser. Sett at man treffer et menneske fra en annen kant av landet. Man treffes bare i helger og ferier.

Da planlegger man aktiviteter , gleder seg , snakker i telefonen og alt ligger til rette for et fint møte.

Etter en tid flytter man sammen. Man har kanskje aldri sett hverandre i den "gra" hverdagen. Vet man hvordan den andre er den dagen restskatten kommer eller vaskemaskinen ryker.

Jeg føler at det er en fordel å kunne stikke innom på en vanlig ettermiddag og se hverandre i det vanlige liv.

Derfor har jeg ikke tatt kontakt med eller svart positivt på meldinger som kommer langt borte ifra, men kanskje man må revurdere dette for å treffe noen.

Er det noen her som har noen tanker om dette?

en regner skjult ID som en personlig venn.

Ja, jeg er en copycat :)

Lurer litt på spørsmålet: "Antall år utdannelse inkl. vidregånde".
Har man 9 årig skole + 3 år på videregående blir det 12 år. Skalen går bare til 10. Hva er korrekt svar?

Ref. innlegget fra "lei meg": Hva skal vi passe oss for, for å prøve å unngå å bli "lurt" og såret?

Hvordan skal man komme over en fyr man trodde på, stolte på, som viste seg å være en annen. jeg er så utrolig skuffet og såret,men har holdt meg unna, ikke sendt noen mld eller tatt kontakt på andre måter. kan bare ikke forstå hvorfor noen er slike drittsekker og leker med andres følelser.

synes det blir vanskelig å stole på noen etter dette. det er tøft nok å tørre å satse på noen, nesten enklere å la være, samtidig som jeg vet at man blir ikke lykkelig av å ikke prøve heller.

vil bare ha en snill og ordentlig og god gutt, hvorfor er det så vanskelig å finne.

Tror noen i produksjonen av vin og korking av vinflasker liker tanken på de som plutselig oppdager at vinopptrekkeren er helt og fullstendig borte.
Oppdaget at vinopptrekkeren min fortsatt ligger på hytta jeg sist var på. Tar dermed fram min turkniv for å "vri" bort mye av korken fram til den blir så liten at den plopper ned i vinflaska. Selv sitter jeg og tenker at vinspruten jeg fikk i ansiktet og ellers i ting og tang rundt meg kanskje kan brukes som parfyme? Og siden korken var av den nye sorten som er plast, så lurer jeg fælt på hva plastkorkrester i vinen gjør med magen min.

Finnes det elegante måter å åpne en vin på uten vinopptrekker??
.-D

... ønsker ellers alle en flott fredagskveld...

Hvorfor finnes det ikke et valg som gir mulighet til å se de som matcher under 70? Det er sikkert mange som "ikke gidder" å fylle inn seriøst på alle spørsmålene, og man burde jo kunne ha mulighet til å se de også?

Savner også muligheten til å utelukke de som ikke har bilde i profilen sin? Personlig mener jeg personer som ikke vil vise hvem de er ikke er interesse... Tolker det som at de er useriøse jeg..

Tror det er flere enn meg som savner disse muligheten? Er det noen innstillinger jeg har oversett?

Hei, min søster har bryllup på lørdag og jeg er toastmaster. Har noen noen morsomme ideer / historier / beskjeder til brudeparet? Jeg kommer til å lese opp de beste! :)
Hun er 40 år og de har vært sammen i minst 20 år med noe opp og ned, som seg hør og bør, før det stabiliserte seg.

I kveld blir det fest og gøy og bra musikk....mange som skal???

Finnes det egentlig mon tro? Kanskje er det like godt eller enda bedre å være alene?
En mellomting tror jeg ingen ting på.

Skrev inn under Reiser / turer for over en uke siden ... Bare ett innlegg siden den gang.

Hmmm... er det ingen av dere som reiser da??
det står i å mange profiler at dere er glade i å reise.

..når man ikke skjønner kjærlighetssanger lenger.

Hei

Har lest flere innlegg her inne fra folk som er opgitt over ikke å få svar på sine henvendelser. Høflig som jeg er, svarer jeg alle som tar kontakt med meg med en personlig melding tilbake. Bruker ikke de standardiserte forslagene fordi jeg synes de som har tatt seg tid til å skrive en melding av meg skal få et personlig svar tilbake.

Det jeg stadig opplever er at de jeg svarer vennlig, men avvisende ofte sender ubehaglelige meldinger tilbake. Er nå lei av bittre gutter som ikke takler et avslag, så vurderer å kutte å svare de jeg synes er uinteressante.

Nå spør jeg dere her inne hva dere ville ha likt. En høflig, men avvisende melding, eller ikke noe svar i det hele tatt ?

Min mening er at man må være mann/kvinne nok til å tåle et avslag, og da må jo en hyggelig melding være det beste.

Noen andre som synes beskrivelsen av seg selv er vanskelig?
Hva bør man ha med og ikke minst hve bør man utelukke?

Hva med bildene?Alle er ikke like fotogene?Bør bildet telle mer enn tekst?

Undrer litt på dette..

Det er ganske frustrerende når mange på online-lista og chatte-lista allerede har logget av. Det hemmer kommunikasjonen for mange. Hvorfor er ikke listene oppdaterte?

Har du noen tips til "ting å ta med i sekken" til backpacktur til Mexico i sommer? Kanskje noen opplevelser og turmål å dele også?

Gøy med test :-D

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym FantaFree

http://www.nrk.no/programmer/tv/puls/1.4340877

Jeg føler meg ofte ensom. Ikke bare savner jeg en partner, men også venner. Noen ganger kan jeg tviholde på mobilen min og håpe at noen ringer.. Jeg har noen nære venner, men er ikke med i en "gjeng" som finner på ting sammen. Vennene mine kjenner hverandre ikke, og jeg møter dem en og en..

Jeg føler at vi lever i et kaldt samfunn der individualismen har tatt fullstendig over. Ethvert vennskap her hjemme krever at man får noe igjen for det. Det setter voldsomme krav til hva man selv kan tilby som venn. Hvor mye kan man tillate seg å være seg selv i et vennskap? Jeg kan ofte føle nestekjærlighet for andre, men føler at den er nesten ikke til stede rundt meg. Når jeg reiser til andre land, føler jeg ofte en gjestfrihet som ikke eksisterer her i Norge. Det er synd.

Flere som sitter med slike tanker?

nakenbilder i fotoalbumet!!

er det noen en somme her.

Hei, er det mulig å luke ut de som ikke kommer fra samme område som man selv kommer fra?

Bra tekster

Siste svar on. 18 juni 2008 15:53 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym hansomspør

Hva med en tråd med gode tekster?

Here r den jeg hører en del på for tiden. Tror den passer bra her:

Madrugada; Valley of Deception:

When you wake up in the morning
I’m still sleeping by your side
Last night’s sweetness drifts from your fingers
Sweetness lingers and we must hide.
All the loving and the longing
We’re still hungry, yes , and we’re running
and in the valley of deception
that’s where I’ve gone
Yes in the valley of deception
that’s where I lied down.

In the arms of sweet deception
I will rest my stupid head
Off tide arrested
yes and you can trust me
And I trust anything
that I have said
Do you love me let me hear it
Do you want me I need the feeling
’cause in the valley of deception
That’s where I’ve gone.
Yes in the valley of deception
That’s where I ’ve gone,
where I’ve gone
Yes in the valley of deception
That’s where I lied down (2x)
Where I lied down

In the valley of deception.

Yes in the valley of deception
That’s where I’ve gone.

For meldodi: http://www.youtube.com/watch?v=tbdHQlKeyyM

Ser det er mange gutter som vil ha en feminin jente. Hva mener de egentlig med det? Langt hår, lange negler og sko osv?
Eller rett og slett at jenta ikke skal se ut og gå som en mann?

Tør dere ikke å stå for meningene/innleggene Deres? :-)

Alle er opphengt i denne lærkulen på TV? :)

Hender seg jeg lar tiden fly på Onlinebandit...f.eks. Kan spille Backgammon, Ludo, Yatzy...osv.
Noen andre spillere? Tør vedde på at det er noen WOW-gutter (og jenter) her i det minste...+ mye annet også.
;ø)

Fylkesmannen ber derfor om at de framlegger utførlig erklæring fra spesialist i psykiatri. Erklæringen må bl.a redegjøre for hvorvidt De går til jevnlig Psykoterapeutisk oppfølging. Om De for tiden bruker medikamter, og i så fall i vilke doser, samt gi en vurdering av prognosen. Men jeg brukker jo ingen ting vil heller ikke brukke noe når jeg ikke trenger det.. Kan noen får klare meg det takk får fine svar.

Har observert en hel rekke damer som i sine profiler omtrent stiller krav til mannen om at han må ha "mange gode venner og nær kontakt med egen familie"? Hva i all verden er det slags merkelige krav?

Personlig, hvis jeg faller for en dame så er det da revnende likegyldig hvor mange eller hvor få venner hun har, eller hvor ofte eller med hvilken kvalitet hun har kontakt med sin nærmeste familie. Kravene fremstår jo spesiellt merkelig hos de kvinner som søker seg partnere fra hele landet, eller fra flere omkringliggende fylker. Hvis man er "villig til å flytte på seg", mener hun så man skal ta hele venneflokken og familien med seg på lasset, eller er hun villig til å akseptere at man da må etablere ny vennekrets der man kommer? Og hvis man må flytte på seg, hva slags nytte har det da for henne at man engang hadde en omgangskrets og familie der man flyttet fra?

Er det noen av disse omtalte kvinner som forklare oss her på forum hva vennekrets og familie har med saken å gjøre, og hvordan de har tenkt å løse utfordringene med vennekretser og familie når en av partene må flytte på seg for at forholdet skal kunne etableres? Er det her snakk om særdeles uselvstendige kvinner, eller hvilke andre årsaker kan det være til at mannen alene ikke er godt nok for dem?

Er det mulig å se på en profil uten at man fremkommer i besøkslisten? Har en match på 91 som jeg gjerne vil sjekke ut.. uten at hun ser at jeg har vært innom

Ser det er mange som lurer på hvordan man får flere treff på profilen,respons osv. SMIL! Det er kun de som har BLIKKET som slipper unna med å ikke smile. Det er så mange av dere som ser så sure ut at jeg nesten føler meg avvist. Det er ikke alle som ser mystiske og sexy ut bare ved å ikke smile. Jeg klikker på et bilde som inviterer om noen skjønner hva jeg mener. Håper å se fler smilende menn,det er så hyggelig!

Skal snart forlate sukker. Har møtt noen på en annen side. Kunne ha vært her.
1. Han hadde ikke bilde.
2. Når han sendte meg bilder tenkte jeg:"Uff, han ser ut som en kjedelig mann".
3. Hadde lovd jeg skulle snakke med han på msn og webcam, så jeg gjorde nå det. Var nok sikker at jeg skulle sende en melding neste dag og fortelle at han er nok ikke er min type. Når han logget seg på fikk jeg meg en overraskelse. Han så så avslappet ut,og full av liv. Vi pratet i timesvis i mange dager før vi møtest.
Nå er vi et par og jeg vet at vi skal ha det godt sammen.
Jeg er over 45 og vet at det går an å møte noen en matcher virkelig.
Er lykkelig.
Så vær så snill, ikke la bildene hindre deg i å finne lykken.
Hilsen til alle dere som skriver her. Dere har holdt meg selskap i flere måneder.

har lest de samme som deg bubba .
fint hvis damene kan førklare hva dom mener .

Kom med solskinnshistoriene og gladmeldingene deres! Har du vært på en vellykket date? Ser det ut som du er i ferd med å forlate oss til fordel for en spesiell person? Vi vil gjerne høre :))

Eventuell surmuling i denne tråden skal druknes i glede og positiv energi :))

Jeg har en venninne som jeg har lyst å spleise, men dette er kanskje ikke riktig forum? Men jeg har møtt en transe her- i kvinneklær- så kanskje er det begge deler-bare litt skjult?

Med fare for å gjenta tidligere tråder ( Ja, dette er nettopp et initiativ for å unngå det i fremtiden :))

Forumet kan med fordel deles opp i temaer som:

- profiler og matching
- online kommunikasjon
- dating
- forhold
- sukkerfester
- ideer til forbedringer
- tull og tøys :)

Det skulle dekke de fleste tråder som finnes på forumet i dag.
Det gir oversikt, full tilgjengelighet og man unngår gjentagelser startet av nye brukere som ikke kjenner til historiske tråder.

Hvorfor ikke, sukker.no?

Åkei:) Dette kan bli en morsom tråd=))

Er svak for sjarm og selvsikre jenter:)

Sukker slettet nettopp en tråd startet av en som ikke traff hodet på spikeren i går og slike tråder blir gjerne bifallet av andre som heller ikke fikk det til. I forhold til hvordan stemningen var i går så blir det svært skeivt at dette skal stå som fasit på hvordan det var.
Faktum var at det var en voldsom stemning med stort og tett dansegulv og vanvittig mye prat. Det var godt over 400 gjester, salsaorkester, dansekurs, rekevorspiel og matching og for oss som "så det utenfra", vanvittig stemning. Noen fikk vel i seg litt for mye, men i motsetning til en vanlig bytur, satt det par i hyggelig samtale overalt etterhvert!

Til dem som ikke fikk det slik de ønsket kan vi bare si at alt ikke er gjort på en kveld. Det kanskje trengs 2,5 eller 10 fester. Det viktigste er å ikke gi opp! Alle har noe å lære og på sukkerfester kan læringskurven være meget bratt, hvis man går inn for det. Husk også at de som lykkes er de som går rundt og lurer på hvem de forskjellige er. Ikke bare hvem de kan få og som vil ha dem. Vet det er lett å si, men det blir lettere å håndtere avslag også med den innstilligen.
Vi ønsker alle på sukker en fin tid fremover :)

Man lurer jo på så mye...hehe. Nå sitter jeg og funderer på denne:

Jeg har ikke skremt noen med utseende...enda...:-)

Hva i huleste betyr det? *ler*
Er det noen her inne som kan forteller hva som skal til for å skremme noen...sånn utseendemessig? Er dette en moderat måte å si at man synes man er kjekk eller ikke på? Er jo som oftest de som ikke har bilde i profilen som bruker denne beskrivelsen...men hva skal man da forvente at personen ser ut som? ;ø))

*urk...jeg vet det - jeg er pirkete*
;ø))

Det ser ut som om at det er best for meg å lyve på alderen min , jeg har blitt 51 år og holder meg rimelig aktiv og sprekk , ikke har
jeg noe problemer med potensen heller og er frisk og rask .....Når jeg forteller hvor gammel jeg er har enkelte vanskelig for å tro at jeg er 51 år .
Og derfor ønsker jeg å treffe noen som gjerne kan være yngre enn meg selv eller nærmere min alder hvis de holder seg bra , det er min preferanse .

Når jeg leser profiler ser jeg ofte at kvinnene på sukker, de jeg har god match med, foretrekker menn som er yngre en seg selv ,
kansje av samme grunn som meg :-) ?- Det gjør at jeg blir litt oppgitt over dette , jeg vet at IRL ville ikke jeg merke noe til dette..

Jeg søker kvinner mellom 39 og 50 , og har datet en flott kvinne på 53 som desverre ikke ble det noe av :-)

Hva er det dere jenter tenker på når de søker et yngre mann ?

Er ikke ømhet og hensyn til deg kvinne, det du kan få av en voksen mann viktig lenger ....?

Er det makt balancen i et forhold basert på livserfaring som er kriteriet for å velge et yngre mann ?

Ja? Hvor mye?

Lurer litt på sukkerbrukerne her inne?
Når en skriver vil ikke flytte over avstander!!!! men si en bor i oslo og søker Buskerud/Akershus/vestfold/Telemark
Er ikke dette avstander da... Så ønsker en da at en evt partner skal flytte inn til deg???
Hilsen lurende

Forsmådd

Siste svar ma. 16 juni 2008 15:13 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym stargate m

Noen personer er litt rare. Hvis det blir en date eller to og det blir slutt så føler de seg avvist. Og så gir de seg ikke med det. De begynner å opprette fake-profiler for å spionere på deg, se hvordan du reagerer og kommuniserer med fake-profilen de har laget. Og bare for å få en ytterligere bekreftelse på at de "er lite verd".

Hvorfor kan de ikke bare se fremover, søke nye muligheter, velge den optimistiske siden av seg selv enn å holde på slik, dvs skru seg nedover til de ikke har noe selvtillitt igjen. Det er jo ingenting å hente i å dvele ved det som det ikke ble noe av.

Har du blitt plaget av slike som ikke gir slipp på det som har vært og ikke klarer å komme seg videre? Hvilke råd skal man gi de?

Håper dere hadde en fin kveld.

Sukkerfesten. Heheheje... Jeg traff mange hyggelige mennesker, men ikke en kjæreste emne en gang. Ikke venninnen min heller. Jentene var morsommere og søtere enn menn. Men det er ikke aktuelt å bytte lag.

Men vi danset masse salsa og fikk oppmerksomhet. Muligens flørtet mest med musikere, salsadansere og sukkerhelpere, de er forresten toppers. Samt traff en alright dansepartner ny og ne, men være så snill ikke glem at mine føtter i skostørrelse 36 har vondt av å ha to ventrebein på dem, please
.

Og så får en alltid en eller annen hale på seg på halve kvelden av en som håper å treffes eller liker deg veldig godt, men som er slik der hyggelig å snakke med type. Da er det vanskelig å bli "sjekket opp" av andre... Jeg hadde to haler. En stund lurte jeg på om ikke de kan bli uvenner, slik at jeg kan rømme min vei, men akk nei. Det gjorde nok ikke så mye. Hadde jeg sett min mr. Big hadde jeg sagt pent ifra og gått bort til han. Så etter å ha snakket med en som fulgte meg og ventet ved doen også, høflig, halve kvelden og etter å ha fått et ekteskapstilbud fra salsapartneren min, som viste seg å være muligens glad i håndjern, begynte jeg bli rett og slett litt matt... Traff også en veldig hyggelig hot sjekk mann, men han kjenner jeg fra før. Visste bare ikke at han har blittt singel. Og en blander ikke pleasure og business. lol

Hvordan var festen din?

Jeg tror at de få som jeg snakket med på listen min, synes at jeg var for ung, slik at alderen kan være subjektivt og jeg hadde ikke behov for å skrike til venninnen min tredje gang over halve baren - hei, J., jeg er født i 19XX, ikke sant? lol Så da ble listen min i damevesken. Og idag ser jeg på den og ler. Sønnen min også ;-)

Så menn, vær så snill, når jeg ikke ser veldig myndig ut betyr det ikke at jeg ikke kan ha fylt 35 ;-) Det er turn off å bli gjettet alder 28 når du er midt i 40-års krisen ;-) Og hvis du ser nicket mitt, vær så snill og slutt å forlange mobilnummeret og privatmailadresser. Og ikke klå på meg i barkø ;-)

Ellers var det toppers morro... Neste frosken er sikkert prinsen.

Hilsen Askepotten, som rømte 11te time før delingen til nachspill ble faktum (klokken 2). Takker sjaføren som kjørte emg hjem. Det blir herlig middagg som premie.

Da er det fullt på rekevorspielet og neste mulighet til å komme før resten av gjengen er kl. 19.10 da vi åpner for dem som skal på introkurset i salsa. Kurset begynner kl.19.30 og varer frem til ca. 20.15.
Det er meldt opphold og ellers greit vær på lørdag så dette blir bra!
Vi sees :)

Kan man klare det? Neppe.

Har forumianere noen ideer på hvordan "vi" vil ha det.

Jeg personlig synes festene til sukker er bra.

Positivt denne gangen var at det var rekeforspiel først. Det var koselig å bra.
Dansekurs var det også. :o)

(Hva klager vi over)

Men som sukker sier, det er ikke lett å arr. fester så ofte med så mange. All honnør til dem!

-Trenger vi match kort?
-Kunne det vært lagt en "ramme" rundt utdelingen som gjør det litt mer spennende?
-Hva med maskeradeball/fest?
-Hotelltur med en overnatting for å gjøre det litt billigere.
-Møtes i sukker regi bare for å gå på teater, konsert eller bare en tur i skog og mark med enkelt rebus løp?

Noen fler ideer........

De som "klager" har vel noen ideer?
Morsomt å lese at de som ikke var der har mye skrive om festen,,,,,,,,,,

Felix.

Jeg synes det er SVÆRT betenkelig at sukker sletter tråder som går på tvers av deres meninger. De har selvsagt rett til det, og det står vel noe i små skrift i noen klausuler vi alle har haket av ved innmelding. Men det undergraver styrken i et slikt forum, nemlig ytringsfriheten.

Tråden som nettopp ble slettet handlet om dårlig erfaring fra sukkerfesten. Ja, muligens ikke dekkende for helhetsinntrykket som SUKKER satt igjen med sett utenfra. I verste fall kunne en slik tråd gjøre at færre velger å dra på sukkerfester fremover. Ja, jeg ser sukkers bekymringer. Men knebling av meningsavvikere hører diktatoriske stater til. Sukker kunne vel ha kommet med sin versjon uten å slette tråden. Og det er vel ikke usannsynlig at de som "fikk det til" på festen vil komme på banen og gi sin versjon etter hvert? Det er tross alt ikke mange timene siden festen :-)

Sukker påstår at de er Norges største matchingside, og bør opptre med integriteten i behold.

Blir spennende å se hvor levetid DENNE tråden får før også den må søker selskap hos de utstøtte...