Sukkerforum

Tenk dere følgende scenario; to personer finner virkelig tonen her på Sukker, svært høyt matchtall, mye mailing att og fram, det uvikler seg til lange telefonsamtaler og til slutt velger de å møtes. Det blir full klaff, de storkoser seg i hverandre sitt selskap og har en super kveld på by`n. Begge snakker om at det føles som om de har kjent hverandre i flere år. Vel, det ene fører til det andre og hun blir med han hjem. De har sex den natten og dagen etter blir de liggende og skravle i flere timer. Hun mottar sms like etter at hun er gått ut døra og får høre at hun er bare helt nydelig og han har lyst til å treffe henne igjen. Samme dag er han fortsatt pålogget på Sukker og meldingene kommer sjeldnere og sjeldnere. Hva skjedde? Er man ikke voksen nok til å takle sex på første daten i midten av 30 - åra?

Vote sysstem

Ingen svar
(mann 45 år fra Rogaland) Privat melding

Sukker.no skulle ha hatt en tilleggs funksjon her på debattsidene . Der personer kan sette opp spørsmål om ting som du lurer på . Som viser hva enkelte mener i form av en tabell eller graf .

Jeg velger å poste dette anonymt, først og fremst for å få vite om flere har opplevd noe av det samme som jeg, og hva de gjør for å takle det.

Jeg var i midten av trettiårene da min daværende ektemann informerte meg om at han hadde funnet en annen. For meg kom det som lyn fra klar himmel. Alle ”vet” jo at utroskap ikke skjer i forhold med mindre det er noe som mangler i utgangspunktet, ikke sant? Vel … ingen regel uten unntak. Vi hadde et godt over gjennomsnittet fint ekteskap med et variert sexliv. Det gikk ikke en dag uten at mannen min fortalte meg at han elsket meg, både i ord og i handling. Det skulle ikke skje oss!

Men det skjedde. I ettertid har jeg selvfølgelig prøvd å finne årsaken. Kanskje var vi ikke så lykkelige som jeg trodde? I så fall spilte han skuespill. Eller kanskje vi var lykkelige, men at jeg var begynt å bli litt uspennende etter mange år som samboer og ektefelle. Den nye var ikke mye yngre og vakrere, etter det jeg kan bedømme. Hun var litt mindre av vekst, og litt slankere. Ellers var hun i grunnen litt … ”grå mus”. Men han hadde falt for henne, og ikke all verdens trygling kunne få ham til å ombestemme seg. (Ja – for så liten gjorde jeg meg. Jeg tagg ham om ikke å gå fra meg.)

Det har gått drøyt fire år siden den gangen. Jeg har kommet over det. Kommet over HAM. Men jeg tar meg fortsatt i å savne det vi hadde: Den trygge, varme hverdagskjærligheten. Jeg ser med misunnelse på etablerte par – de som vel og vakkert er over den stormende forelskelsen og har kommet inn i en rutine begge trives med. Jeg tenker: Det kommer jeg aldri til å oppleve igjen. Ikke slik. Ikke med den naive tryggheten som man bare kan ha dersom man fullt og fast tror at forholdet skal vare livet ut. En slik klippefast tro kan man ikke få igjen, når man har opplevd å bli dumpet uten forvarsel.

Det jeg ikke klarer å begripe er hvordan noen kan gjøre noe slikt mot et annet menneske. Hvordan kan noen stjele sin lykke og bygge den på ruinene av et annet liv? Hvordan greier de å sove om natten? Hadde det ikke vært for vår felles datter på ti år, ville jeg trolig ikke vært i live i dag. Så langt nede var jeg.

Jeg har lest og lært at bitterhet er en lite matnyttig følelse å bære på. Jeg er helt enig. Men hvordan kan man la være å bli bitter når man ser to mennesker leve lykkelig videre, som om ingenting har skjedd? Som om de ikke vet at et menneske – attpåtil moren til felles datter/stedatter – sitter igjen og har mistet alt hun trodde på?

Noen føler det er flaut å holde bryllupstale.
Andre synes det er småpinlig å oppdage sitt eget bh-innlegg på gulvet hos en man er ufattelig ekstremt forelsket i.

Hva synes DU er flaut?

Jeg har for ikke så lenge siden skrevet med en mann som var veldig irritert over at jenter ikke tar intiativ på sukker. Dette gikk utover meg, for han var tydelig sint og etter hvert meldte han seg ut.

Da vil jeg si til alle dere andre gutter som selvfølgelig blir skuffet over manglende respons: Det kan være flere grunner til dette og det betyr ikke nødvendigvis at ingen er interessert.
Det kan for eksempel være flere menn som bruker sidene enn kvinner.
En venninne fikk over 40 meldinger i sin innboks første dagen. Hva gjør man da? Svarer alle?
Hvordan foretrekker du å treffe noen første gangen?
På tur, Cafè, ut å spise middag, over en drink, kveld på byen eller hjemme?
Andre forslag?
Er nysgjerrig;)

Litt matematikk, også her :-) Kan det være noe fakta her lol .


Romantikk-matematikk
Smart mann + Smart kvinne = Romantikk
Smart mann + Dum kvinne = Affære
Dum mann + Smart kvinne = Giftemål
Dum mann + Dum kvinne = Graviditet

Arbeidsliv-matematikk
Smart sjef + Smart arbeidstaker = Vinning
Smart sjef + Dum arbeidstaker = Produksjon
Dum sjef + Smart arbeidstaker = Forfremmelse
Dum sjef + Dum arbeidstaker = Overtid

Shopping-matematikk
En mann betaler gjerne 10 kroner for en 5-kroners ting han trenger.
En kvinne betaler gjerne 5 kroner for en 10-kroners ting hun ikke har bruk for.

Generell statistikk
En kvinne bekymrer seg for fremtiden inntil hun finner en mann.
En mann bekymrer seg for fremtiden etter at han har funnet seg en kone.
En vellykket mann er en som tjener mer penger enn hans kone kan bruke.
En vellykket kvinne er en som finner en slik mann.

Lykke
For å være lykkelig med en mann, må du forstå ham masse og elske ham litt.
For å være lykkelig med en kvinne, må du elske henne masse ikke prøve å forstå henne i det hele tatt.

Hukommelse
Enhver gift mann burde glemme sine feil. Det er ingen vits at to mennesker husker det samme.

Mulighet for forandring
En kvinne gifter seg med en mann og forventer at han vil forandre seg, men det skjer ikke.
En mann gifter seg med en kvinne og forventer at hun ikke skal forandre seg, og det skjer.

Diskusjonsteknikk
En kvinne har det siste ordet i enhver diskusjon.
Alt en mann sier etter det, er begynnelsen på en ny diskusjon.


Med så mange loffere, og usedvanlig reisevandte profiler på en plass håper jeg noen kan gi meg en tilbakemelding på et par ting ang thailand. Når begynner egentlig regnsesongen, jeg fant flere gode restplasser, bl.a. avgang rundt 1. april. til krabi. Siden jeg liker å klatre, så er det ugunstig om det er vått (glatt fjell) konstant i fjorten dager, ellers har jeg jo tenkt å gjøre andre ting en å henge i klippene, jeg skygger ikke unna om det kommer noen skurer. :o)

Om noen har klatre erfaring fra området, så hører jeg svært gjerne fra dere.

reisepartner har jeg egentlig ikke tenkt å invitere, det blir litt stress å skulle bli kjent før april, og så nærmest gå oppå hverandre i fjorten dager, men skal noen (av alle de reiseglade sukker medlemmene) til området samme periode så hadde det vært artig å høre d. Jeg har faktisk fått litt inspirasjon her inne til en ekstra reise, siden jeg snart er den "eneste" som ikke har vært i sør-øst asia (blir det vel.

Jeg har fått meg maskin til å lage smoothie. Men jeg må ha så mange ingrediser i den oppskriftsboken som fulgte med. Er det noen her som kan gi meg enkle tips til en god smoothie?

Fjerdeklasse jobber for tiden med forplantning. I en klasseromsdiskusjon kom det fram at det er forskjell på mennesker og pattedyr når de forplanter seg, selv om noen ting er felles. Vi styres jo blant annet av luktesansen, men vi hopper jo ikke på vilt fremmede (ikke hver gang iallefall?) slik som hunder gjør. Jeg dristet meg derfor til å spørre elevene mine om hva voksne egentlig burde gjøre for å få seg en kjæreste. Vi følger jo tross alt andre regler enn dyrene.

Her kommer noen av svarene:

Jentene:
-Være snill med den man liker.
-Flørte.
-”Spørre” dem.
-Få vite litt mer om den andre først slik at det ikke blir slutt med en gang.
-Slippe ut masse ”duftlukter”. (feromoner)
-Være litt sammen først og finne ut ting om dem. Det kan jo være noe du ikke liker med dem.
-Du må jo først vite om personen er singel. For ellers kan den du spør si; ”Ja!… men jeg har en type allerede når du spør…"
-For det første må du vite om du virkelig liker personen. Så kanskje det kan bli noe videre da.
-Bli bestevenn med en av søsknene til den du liker. Det gjorde mamma for å bli sammen med pappa.
-Gi valentineskort, blomster og konfekt.

Jag blev just kontaktad av en 15 arig tjej via sukker chatten..vad fan ar det??? Ar det inte aldersgrans pa sukker? Sa har hon markt mig som Svært Intressant. Det borde inte vara lov, och tycker att ni borde gora nagot at det.

Hei folkens..... Å slenge dritt om eksen sin i pm nr 2 eller 3 er ikke noe sjekketriks!
Ikke innbyr det til videre bekjentskap og det forteller en hel del om en selv som ikke er spesielt positivt lest med mine øyne!

My two cent's

;)

Her kan man komme med gode tips for sukkersøkere som føler de har møtt veggen i og eksponere seg selv og dating.
*Hva skal til for og bli sett.
*Hvordan vite at man er klar for en ny kjæreste
*Hvordan får man fram det beste i en selv.

Tråden for spørsmål og svar.

Hva betyr egentlig løvbladet "faktafokus" på matchtreet? Jeg legger merke til at det er et løvblad der jeg ofte har rødt blad i forhold til andre. Hva ER det egentlig å være faktafokusert? Jeg sitter med en skummel følelse av at det å være lite faktafokusert kan tolkes som å ikke være så opptatt av hva som er sannhet og hva som er løgn. Men slik er det vel ikke?

Hva synes vi egentlig om kvinnedagen?

Er det bare en dag hvor mennene bør konsentrere seg litt e k s t r a om oss kvinner, eller burde vi egentlig nå i dette øyeblikk ligge på gulvet og male på bannere som vi skal bære mellom oss i toget, og rope ut superviktigekvinnebudskapomlikestilling for å bli hørt?

Når jeg ønsker å se endringer i hvem som er online, så trykker jeg F5 eller 'Oppdater'.... Da kommer det en irriterende boks/melding om at det er 'postdata', og om jeg virkelig ønsker å oppdatere siden... SELVFØLGELIG vil jeg det! Jeg ønsker jo å vite hvem som er Online NÅ og ikke for 10 min siden....

Er det mulig å bli kvitt slike idiotiske meldinger?? Bruker Firefox.

Lurer på denne sukker-festen i slutten av mars!
Mange kommer alene liksom? Eller bare single venne-gjenger ifra Oslo??

En dame som jeg var i kontakt med tidligere fra Oslo i hele patetiske 4 mld.
før det ble brått slutt! :)
Hun fant ut etter å ha lest Vg/Dagbladet 'guide' til en kjæreste
har deaktivert sin konto her i Sukker.
Sitat.
Tusen takk for kjempekompliment:) Setter vi kvinner alltid pris på, selv om viikke alltid er like gode å å ta dem imot, men du ser slett ikek værste ut selv da;)

Det er damer i et nøtteskall, vi 'tar' aldri initiativ, vi skal 'kun' svare, spesielt med ironiske tegn, ' ;)' til slutt,
fordi da er det helt umulig å vite hva hun egentlig mener, og hvis man vet noe,
så er det negativt, fordi da er ting mindre spennende/interessant. :)Det er selvsagt ingen grunn tilbekymring for de av oss som bruker 2. / 3. hver helg på en eller annen arbeidsplass,mens andre er ute og koser segmed vin og evt godt selskap så gjør vi våre plikter.

For mitt vedkommede betyr det nokså høy beredskapnatten gjennom, og jeg må sove til klokken 13 neste dag. Fordelen er at jeg slipper å være fyllesyk dagen derpå,men det kan føles slik. Men det er kanskje ganske forstyrrende på det som skulle vært "fritid" mens 80%av befolkningen endelig tar helg, går enkelte av oss ut og gjør en innsats. Noen meninger, og synspunkter og mestringsforslag på dette hadde jeg gjerne hørt litt om. Hilsen fra en Turnus arbeidende nattevakt :o)

Gratulerer alle kvinner med dagen i dag!! :-)

Jeg har bursdag Sukkerfesthelgen, og lurer på om Sukkerfesten kan være et bra sted å feire dagen?

Siden dette er en dag der kvinner godt kan markere seg litt ekstra har jeg følgende geniale oppfordring!

I DAG BØR MENN LA TASTATURET LIGGE OG LA KVINNENE TA INITIATIVET, SÅ KJÆRE DEILIGE KVINNER HER PÅ SUKKER TA TASTATURET FATT OG KJØR HARD PÅ LIKESTILLING PÅ JAKTMARKEDET :) :)

Rydder nå plass i innboksen og oppfordrer andre menn til å gjøre det samme, pågangen kan bli enorm, håper bare Sukker`s servere er riktig dimmensjonert, he heHei folkens.... er det andre som ikke er på byen...!!!

Nå ser jeg på Tv Norge.... en film om ny separert par... eller skal jeg sette på en dvd....

Koser meg med ett WHISKY med is :) eller to, og leser innimellom ....interessante innlegg her på sukker....:))

Ha en fint fredag elller helg, eller bege....:)

Kanskje det egentlig er dette som er løsningen for oss som er voksne, kravstore og single:

http://dinside.no/php/art.php?id=513630

Ja, ER vi det?? Vi dater og dater... Kysser og treffer, prater og spiser, dirkker og ler.... koser oss... hååååper... har vi sex... ja... tja.. sikkert enkelte fort.... dumt?.... mulig...
Men - de fleste av oss er vel ute etter drømmemannen /dama?? Vi er da ikke ute her bare for å tulle med folk eller for å få flest på kroken eller et nyp i nå og ne?? Men - er vi for kravstore tro?? Begynner å lure litt på det... Har vi FOR mange ønsker som skal innfris?? Er vi sååå vanskelige...?? Begynner å lure på om jeg må fire på kravene...??!!
Frustrert kvinne som jer snart er... ;-))))

Kyssing er viktig for meg. Hva med dere?
Hva hvis kyssing ikke fungerer (på tross av at dere forsøker å hinte, vise osv), men personen ellers er et godt emne og sex ellers fungerer bra? Kan man satse på en person man ikke liker å kysse hvis "resten" stemmer?


Et lite hjertesukk...

Synes for mange tar en date for seriøst. Som om man har sagt ja til å bli kjærester -hvis man har det hyggelig sammen... Blir litt svett av det. Jeg leter også etter den store kjærligheten og ønsker meg verdens beste kjæreste. Men jeg vet ikke om jeg tør å date flere på en stund. Noen blir jo så lei seg hvis man ikke vil treffe dem igjen. Jeg synes det er helt naturlig, faktisk det mest naturlige at det er hyggelig, men ikke så mye mer enn det. Kvelden er ikke dermed mislykket slik jeg ser det.

Er man singel, er det vel hygggelig å ta en øl sammen eller spise og prate litt uansett...? Men det virker som andre mener det er bortkastet hvis det ikke blir noe romantikk. Synes det er vanskelig å slappe av sammen hvis jeg skal måle og bli målt opp og ned som kjæreste-emne fra det øyeblikket man treffer hverandre...

Enkelte er jo bare ute etter å få seg noe for kvelden, men den kategorien er jeg ikke interessert i.

Er det ikke mulig å ikke legge så mye i en date, men samtidig være seriøst på utkikk etter kjæreste?

................sukker har blitt en diskusjonsside fremfor en datingside. Her gidder man knapt og svare på en mail (kvinner fra mitt ståsted) men side på side med diskusjon klarer man og bruke timer på. Joda man kan gjøre begge deler men ser av alle klagene her inne så kanskje dette har blitt en nesten rent diskusjonsside.

Og nå kan dere sette meg opp mot veggen og kaste tomater :-)

Synes at det er mye interessant å lese her inne,om mange forskjellige temaer.
Men jeg å stusser over at det er svært få tilbakemeldinger en får på sine brev , virker litt rart på meg når man er bunn seriøs i brevene Hilser pent på damer å hører hvordan det står til med henne .
Jeg syns det er veldig morro å få en hyggelig tilbakemelding,Kan jo sammenligne det med å hilse på noe i byen ,er det ikke koselig å få et nikk tilbake eller ett smil :)
MVH Godguten

Fra påmeldingen ser det ut til at vi får den største Sukkerfesten noensinne! Prisen øker etterhvert så hvis du er lur så sikrer du deg billett tidlig. Prisen går opp i dag..

Hadde det ikke vært en ide å kunne ticke av for "online nå" når man gjør et spesifisert søk?? Litt lettere å oppnå kontakt når man vet at personen er online...

Ærlighet?

Siste svar to. 6 mars 2008 19:29 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym Ærlighet?

Hvordan sier en til en mann at han er en dårlig elsker? Eller sier man det ikke?
Hadde nylig en episode der jeg mest av alt følte meg som en oppblåsbar Barbara.

nå går det mange tråder her om både sex og kyssing. jeg foreslår : hvorfor ikke få tak i en kjæreste. da kan man gjøre det døgnet rundt, året rundt,-))))) tenk, så deilig. ps! sexen er ofte bedre med en en kjenner;-)

en dame som ikke skriver så mye i profilen sin eller er det bra at det står mye der??

Og hvorfor setter dere rødt hjerte på meg uten å ta kontakt?? Er det fordi jeg ikke setter noe igjen?? Liker litt mannlig initiativ jeg, da... ha litt guts til å oppsøke meg...;-)).. (Joda, heldigvis gjør jo mange av dere det også....;-))))

Men jeg bare lurer....

Mange gir uttrykk for at de "egentlig er dritlei" dating, men på en eller annen måte klarer man ikke holde seg unna Sukker, det er blitt et livsmønster......ok...du møter folk,...skriver...noen dater...it is all the same...masse superlativer i etterkant...nydelig, drømmemannen/kvinnen, alt jeg har sett etter ...til....hykler, one night stand, overflatisk, respektløs, mannsjåvinist m.m.....du sløver ned....tar en pause...back again 3 uker senere.....

Er vi mere ultra seriøse her i forhold IRL

what is wrong??jeg skulle dratt paa sukkerfest i helga,saa hadde jeg ikke ligget her med 3 brudd i ryggen.blir noen kjedelige uker og mnd fremover ...men kunne vaert vaerre tross alt

Mannspanelet har bl.a valgt å fokusere på menn som slår kvinner. Det er forsåvidt greit. Min oppfatning er ganske enkel på dette området: Den som slår har tapt. Dialog er viktig.
Men når er det man skal begynne å rette fokus mot manipulerende kvinner som driver menn til vanvidd?

Nå lurer jeg på en ting..

Jenta som ikke bare krever, men også er opptatt av hva hun kan tilby, som holder til i Oslo-området men som likevel ikke bare bryr seg om shopping, trening og setter likhetstegn mellom hvitfarge på tennene og vellykkethet, som realistisk sett har tid til noen i livet sitt og som ser etter en tilsvarende jordnær gutt, finnes du her??!

Gi gjerne et livstegn, så jeg får håp om at du finnes.. :)

ederkopptråd, tråd med eller uten nål, garn,tau, rep, line, ledning...hva skal vi starte med;-) ???

Dette begriper jeg ikke helt, må jeg innrømme. Hva kommer det av at det ser ut til å være dobbelt så langt fra Oslo til f.eks Tønsberg, som det er fra Tønsberg til Oslo?

Jeg bor i Vestfold, som dere ser av profilen min. Nærmere bestemt i Horten. Det er nøyaktig 1 time og 5 minutters kjøring fra Bjørvika, på en god dag uten alt for mye kø. Jeg synes med andre ord ikke at Oslo ligger skrekkelig langt unna. I alle fall ikke for langt til at jeg vil se helt bort fra muligheten av å treffe en mann der. Jeg er i Oslo rett som det er, jeg. Og skulle jeg få god grunn til det (eksempelvis hvis jeg møtte verdens kjekkeste mann) ville jeg ikke hatt noe problem med å dra enda oftere.

Pussig nok har jeg etterhvert begynt å innse at strekningen fra Oslo til Horten må være fryktelig mye lengre enn den andre veien, for Oslo-menn generelt ser mørkt på å date noen som befinner seg "i distriktene". En drøy times kjøring utelukker trolig spontane treff. Det innebærer at man må pakke en bag eller koffert, kanskje smøre niste og huske sokke- og truseskift. Antagelig er det lurt å sørge for å ha med håndvåpen også, i tilfelle man skulle støte på rovdyr eller ville innfødte.

Hva er det med dere, Oslogutter? Er dere virkelig så bortskjemte hva avstand angår? Hvor lang tid tar det egentlig å kjøre fra den ene siden av hovedstaden til den andre, under middels heavy trafikk? Tar jeg ikke mye feil skal det lite til før det faktisk kommer opp i nærmere en time. På den tiden kunne man ha kommet seg helt til vakre Vestfold. Hadde det ikke vært for at det er så fryktelig, fryktelig langt, altså ... ;-)

Er skuffet over sukker, Her har jeg sett gjennom profiler på profiler der man knapt ser brukeren, eller så er de halvnakne bilder eller mann med x kjæreste på bilde osv.
Jeg la inn nytt bilde som egentlig viser litt hvem jeg er som personlighet. Hadde først et kjedelig bilde der jeg ser helt nøytral og kjedelig ut, med egentlig lite respons av andre som skrev brev til meg.
Så byttet jeg ut bilde med et dansende nærbilde av meg med hatt og ansiktmaske. (som kvinner bruker) Man ser øynene munnen, nesen tydelig og ansiktsformen, det eneste som er byttet ut er at huden er litt hvitere på kinn,hake og panne. Men man kan se egentlig veldig godt hvordan jeg ser ut.

Poenget mitt med og ha bilde der var og vise at jeg ikke tar meg selv så høytidelig og seriøst. Og at jeg liker og lage litt morro av og til.

Men sukker fjærnet bilde mitt i redsel for at mange flere skulle finne på slike sprell.
Er det ikke sånn at når man har en profil, så skal man gi et best mulig inntrykk av hvem man er? Eller skal jeg bare velge og forsvinne ut i mengden? Eller tar jeg helt feil?

Må legge til at jeg har fått flere brev på den ene dagen med mitt nye bilde, en jeg har fått tilsammen siden jeg meldte meg på sukker i november.


Er det flere enn meg som vegrer seg litt fra og besøke folk man egentlig har lyst til å besøke igjen. pga siste besøkende-funksjonen.?
Personelig så elsker jeg og se hvor mange som har besøkt meg, uansett om det er samme jenta som besøker meg 10 ganger om dagen.. men jeg vet jo ikke om flere føler det samme da..eller om de synes at det er plagsomt at noen besøker dem flere ganger på en kveld.. Noen innlegg her?

Jeg skrev litt om dette i et annet innlegg, men er litt nyskjerrig på andres meninger og synspunkter rundt dette.

Ofte får jeg brev fra en person som jeg vet i utgangspunket ikke er interessant, og jeg vet med meg selv at det aldri kommer til og bli noe.
Jeg svarer og bruker tid på en person som egentlig ikke er interessant, og når vi kommer til spørsmål om evt. date, så blir de skuffet fordi jeg sier nei. Fordi spørsmålet om de er interessante for meg har aldri kommet opp. Det gjør ikke meg så veldig mye og skrive med folk om alt og ingenting, men det betyr ikke at jeg har lyst og treffe dem.. men helt greit og skrive litt frem og tilbake. Men det betyr jo ikke at jeg forplikter meg til den personen.
Jeg mener at hvis en mann eller en kvinne er interessert, så er det jo opp til dem og si ifra, for jeg har ikke noe problem med og være ærlig hva jeg føler og mener.

I og med at jeg har et lite barn, så gjør det at jeg har mye tid til og skrive på kveldene.

Spåtind.

Siste svar ti. 4 mars 2008 16:20 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Vekt 62

Fortell om turen da dere......

Ble det mange par.

Jeg tipper 3.

ønsker meg

Siste svar ti. 4 mars 2008 13:22 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym menneske

Hvor er det herlige menneske som er ukomplisert og som vil ha et gjensidig respektfullt godt forhold med god sex

Jeg feirer i dette minutt (!) jubileum: 4000 'besøkende'!!!

Det har altså vært 4000 besøkende på min profil siden jeg 'betalte første leie' her på Sukker på sensommeren '07. (Om dette er bra eller ei i forhold til andre damer, kan jeg ikke svare på. Personlig synes jeg det er et respektabelt tall med tanke på at mitt bilde ikke er et blikkfang, andre enn for mine foreldre, selvfølgelig.. ;-) Profilen derimot, er jeg godt fornøyd med!)

På de månedene har jeg truffet fire flotte menn. Det vil si at i gjennomsnitt er hver tusende mann på Sukker verdt en date!

Ikke stresser jeg, ikke har jeg dårlig tid, jeg er klar når den rette mannen også er det! Om han finnes her eller et annet sted, vil tiden vise.

Dette var ment som en optimistisk statistikk som folk kan sammenligne seg med.

Har sett noen profiler både her på Sukker og andre nettsjekkesteder hvor menn sier de legger vekt på renslighet og hygiene (!)eller selv er renslig.... Hallo?? Er dette menn som sliter med tvangsnevrotisk vasking, menn med dårlig erfaring med møkkete dater eller.....? Høres rart og egentlig litt ekkelt ut.....

Hot : sprade rundt i bokser'n...
Not: sprade rundt i speedo'n....

(...her er selvfølgelig alle OG forskjellige meninger veldig ønsket;-)...)


Jeg har reaktivert profilen min etter en kort pause …

OG::: jeg ønsker å gjøre noe endringer i Profilutfylling – relasjonsprofil, i tekst innhold, etc, kanskje jeg legge inn bildet og…. er fortsatt usikker…;.)

Har lest at det er viktig å utfylle mest riktig, og jeg tror nå at det er det …tenkte ikke på det før… Så oppdaget jeg at det var veldig mange uriktige svar bare fordi jeg ikke leste nøye, MEN jeg har også oppdaget at enkelte er ikke lett å svare på.

Noe eks…

Foreldre er slit, drar vekk i jula Hjemme hos mamma og pappa hver helg
Familiekjær

(Kan dette beskrive meg eller ikke ,som familiekjær????? (jeg kan ikke være hos mamma og pappa)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 5 10
Ateist. Tror ikke på noen gud eller noen definert religion Dypt religiøs og det preger meg daglig Religiøsitet
(jeg er ikke ateist, og ikke dypt religiøs…det prege meg, .....jeg har min oppfatning....

OSV….

Ser knapt på TV eller film Elsker fiksjon og underholdning
TV- og filmtitting [mengde]
1 5 10
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avskyr allværsjakker selv i byen Tilbringer mye tid i skog og mark
Friluftsmenneske

1 5 10
Drar svært sjelden på byen når jeg har kjæreste Stortrives på byen selv om jeg har kjæreste
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 5
Jeg er hovedsakelig intuitiv og følelsesstyrt Jeg er rasjonell og baserer meg på erfaring og fakta
Faktaorientering
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Er det jeg som er dum som ikke forstår?…. eller er det KANSKJE IKKE SÅ VIKTIG allikevel….hvor du plasere deg....fra 1-10

NOE kommentarer??

Takk ...
Hva ser du etter? Hva trenger du? Hva ønsker du? Hva lengter du etter? Har du et klart bilde av din tilkommende drømmepartner?

Bør man lete bevisst i forhold til egen personlighet, eller er det lurere å forholde seg åpen og se hva som hender?