Sukkerforum

Ha en fantastisk søndag alle sammen :o))

Enten får folk skeive uten nick, eller så får de bruke det samme, siden mister sin troverdighet etter min mening, noen som er enige?

Tror noen av damene gjør lurt i å ikke vise sitt bilde, da hadde de ikke bare fått LITE post, men INGEN post, som feks denne Z her inne.

noen som tenker seg på nyttårsfesten??

Har du opplevd at de du tror er pålogget ikke er det likevel?

Jeg tror Sukker lar påloggingen bli "hengende" i ca en halv time etter at du har logget deg ut. Det er i og for seg greit, for da har du større sjanse for å følge med på de som er aktive. Likevel skulle jeg ønske at Sukker endret tekste fra "Online nå" til "Siste påloggede.." eller noe slikt.

Man kan jo virke arrogant om en vises som Pålogget, men ikke svarer - og det er vedlig dumt!!!!

Sukker kan jo svare på om det er slik jeg tror.

Hvor viktig er det å ha et badekar? Er det viktigere for damer enn menn, og evt hvorfor? ;D

Jeg skal på festen i kveld, og så har jeg bestillt sammen med ei venninne. Hun har blitt syk. Går det an at en annen tar over plassen hennes? :)

Etter en lengre periode her har jeg endelig skjønt hvorfor man får lite kontakt med mennene her : ) har nå registrert at de fleste har profiler på Mach.com, Møteplassen, Nettby, Bliknk osv,,,,er ikke rart de ikke har tid til å svare,,blir mange damer å holde orden på vet dere,,,ler,, ; ))))

Nesten alle trådene her inne har en tendens til å gli ut, og etterhvert handle om noe helt annet enn det som var starten til tråden....

så hvorfor ikke lage en egen tråd, der poenget er å bytte tema hele tiden??

Er det mange som skal på festen i kveld?
Er det mange som kommer etter 21.15?

Vi var veldig nærme da vi for en stund siden sa at det ble fullt på torsdag, og har kun 12 plasser igjen. For dem som vil komme og betale i døren så går det an å vente til noen går ut. Vi har nemlig streng instruks om å ikke overstige lokalets maksgrense. Prisen vil da falle noe utover (men ikke så fort at det er verd i å spekulere i :)
Kjønnsfordelingen har vi nå klart å balansere så dette blir bra!
Inngang for forhåndspåmeldte er fra kl 20 til kl 21.15 og det lønner seg å komme tidlig for å få de beste bildene og sofaene.

Vel møtt skal du være :)

bra utesteder

Siste svar fr. 2 nov. 2007 20:56 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym dame 33:)

hei alle sammen:)
ønsker noen tips om bra utesteder.....hvor det ikke bare rølpete menn som bare er ute etter en ting......(og ikke for brunt)
Gjerne også steder der det er muligheter for dans..:)
veldig glad for tips:))

Kropp

Siste svar fr. 2 nov. 2007 10:28 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Undrende

Hva er forskjellen på en atletisk og en slank kvinnekropp?
-Og på en muskuløs og en atletisk kvinnekropp?

- Og hva foretrekker dere, karer :-O

-jeg bare lurer, jeg...

Mange slanke personer her inne ser jeg. Men hvilke triks og metoder bruker du for å holde deg slank? Hvordan få bort de siste kiloene nå, for så å slippe panikk-slanking før badesesongen?

Mulig jeg har for høye forventninger her. Men de som klikker meg er overhode ikke min type. Ingen av den. Har vært her inne nå i 3 uker. Når jeg går ut på byen i det virkelige liv, har jeg veldig draget på attraktive menn fra 30+, og jeg har jo da vent meg til å date med menn som også er en del yngre enn meg.

Så er problemet mitt at de jeg ser som attraktive har inne er ca 35, og de som klikker på profilen min er rundt 50, og jeg synes bare de ser ut som faren min. Blir jo helt feil. Enda de jo er jevnaldrende med meg.

I tilegg er det jo en og annen kjekkas på min aldere her men de er ikke interresert i meg. Dette var mye vanskeligere enn jeg trodde. Hadde forventninger om at jeg skulle møte masse spennende menn og date flere i uka..
Men slik er det ikke. Skikkelig nedtur.

hallais sukkerfolka.

vil bare si ifra at skia skal smøres :) det snødde i dag ca. kl.10-10.30 her i holmenkollen-frognersetteren området! la oss håpe det kommer masse snø veldig snart og det blir masse hvit pudder i nordmarka hele vinter :D

Hva synes dere om disse.....Legger dere stor vekt på disse eller.......Jeg for min del gi vel stort sett f.........Kan jo også være en fordel att man ikke er så like og da....

Reiser til Glasgow i morgen, lurer på om det er noen her inne som har synspunkter på hva som er viktig å få med seg i den byen?

Takker for svar.

Røyking??

Siste svar on. 31 okt. 2007 22:04 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym solsikke

Et lite spørsmål til dere som røyker: Hvor stor er sjansen for at dere klarer/ønsker å slutte, hvis den dere dater med ønsker det?

Snø ja

Ingen svar
(mann 38 år fra Hedmark) Privat melding

Hadde det enda kommet ett par meter med snø liksom så hadde jeg blitt skikkelig fornøyd. Helst så mye at det blir totalt kaos. Ære være mye snø.

Kenneth

Hvorfor har alle østfoldkvinner barn??

Fest

Ingen svar
(kvinne 58 år fra Oslo) Privat melding

Er det nån som har varit på fest organiserad gjenom siten,som t.ex. den som ska hållas den 3 November?

Skulle gjerne høra andras erfaringer og omdøme :)

Hei... Noen som kjenner seg igjen?

Du åpner inn-boksen rett før du legger deg i tilfelle det er kommet et svar. Det har det. Du smiler og åpner og leser og svarer selv om du burde vært i seng. Du har fått langt svar neste morgen og humrer over ironien og den humoristiske tonen. Han husker tydeligvis noe du skrev for flere uker siden og refererer til det. Imponerende! Dere har jo virkelig mye felles. Du gleder deg til torsdag. Da skal dere treffes. Omsider. Han kommer først, sitter ved cafébordet og smiler. Litt mindre kjekk enn du trodde, men du kjener at du er glad for å se ham. Dere har jo fatisk blitt ganske godt kjent. Dere snakker om løst og fast i 3 timer før han sier at det er vel på tide å komme seg hjem. Vi snakkes, er siste replikk. Men det er løgn. Du vet det, og akter ikke gjøre noe med det selv heller. Magien er brutt. Møtet har funnet sted.

Har nettopp blitt kontaktet av en mann som virker hyggelig, vi har egentlig ikke rukket mer enn å bli enige om vi vil bli kjent. Men nå vil han ringe meg, og det synes jeg er alt for tidlig. Ser at mange her inne synes det er viktig at ting går fort, men jeg har god tid, vil først avklare at vi har noe felles, pr mail og over msn, så kan vi gå videre til telefon og evt møte. Er jeg grådig treig eller??

Veldig mange har profilbilder der de ser veldig alvorlige ut, og det synes jeg er synd. Selv klikker jeg meg nesten aldri inn på profiler med et sånt bilde. Men smiler du, så blir jeg straks mer interessert, og det tipper jeg gjelder de fleste her inne. Vi vil vel alle ha en partner med et godt smil og godt humør?!

Chat...

Siste svar ti. 30 okt. 2007 16:04 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Panzer

Hvordan bruker folket chatten?

For min del har jeg brukt den noen ganger, men da har jeg avtalt med jenta på forhånd at vi skulle snakkes...
Går folk inn og prøver å prate med fremmede? Hvordan går i så fall det??

;)

Noen som har opplevd det samme?

Tenk deg....

At det er en bank som hver eneste morgen setter inn 86.400 kroner på kontoen din.
Men banken overfører ikke pengene til neste dag.

Hver eneste natt blir alle pengene som du ikke brukte opp den dagen, slettet fra kontoen din.

Hva ville du gjort i et slikt tilfelle?
Du ville selvsagt ha brukt opp alle pengene den dagen !!!

Hver og en av oss har virkelig en slik konto!

Men det er ikke penger som blir satt inn på kontoen din.
Navnet på denne kontoen er TID.

Hver eneste dag blir du godskrevet med 86.400 sekunder.

Hver eneste natt blir den tiden du har unnlatt å bruke fjernet, ingenting blir overført til neste dag, og du kan heller ikke bruke noe på forskudd.

Hver eneste dag blir en ny konto opprettet for deg.
Hver eneste natt blir det som er ubrukt fjernet.

Hvis du unnlater å bruke dagens innskudd er du som må bære tapet.

Det er ingen vei tilbake.

Du kan ikke overtrekke kontoen for i morgen!
Du må leve i nuet og bruke dagens innskudd.

Invester tiden slik at du får det meste igjen i form av helse, glede og suksess.
Tiden går. Gjør det beste ut av dagen i dag

For å forstå verdien av ET ÅR, spør en student som
strøk til eksamen !

For å forstå verdien av EN MÅNED, spør en mor som
fødte et barn for tidlig.

For å forstå verdien av EN UKE spør redaktøren av en
uke avis.

For å forstå verdien av EN TIME spør de nyforelskede
som venter på å møtes.

For å forstå verdien av ET MINUTT, spør han som kom
for sent til flyet.

For å forstå verdien av ET SEKUND, spør en person
som akkurat så vidt
unngikk en ulykke på motorveien.

For å forstå verdien av ET MILLISEKUND, spør han som
kom på annen plass i en OL konkurranse.

Verdsett hvert eneste øyeblikk og verdsett det enda mer fordi du delte det med noen som betyr mye for deg, så mye at du delte tiden din med denne personen.

Og husk at tiden ikke venter på noen.

Gårsdagen er historie.
Morgendagen er et mysterium.

Dagen i dag er en gave.

Det er derfor den kalles for nuet.

Venner er virkelig verdifulle juveler.

De får deg til å smile og de ønsker at du skal lykkes.

De hører på deg, de roser deg og de ønsker å dele sine tanker med deg.
Ha en fin dag !

Om jeg sletter meldinger uten å 'åpne' og lese de først, vil avsender se at jeg har lest de? Noen som vet?

Har forsøkt å chatte med en av damene med høy match - men gjentatte ganger bare forsvinner hun, endog avslutter uten å si hadet. Slik synes jeg er frekt! Jeg har overhodet ikke vært frekk, vulgær eller anmasende, Men nysgjerrig på å bli litt bedre kjent. Sendte en melding og sa at dersom hun ikke ønsket kontakt eller at det ikke passet, så ville jeg sette pris på en tilbakemelding. Fikk ikke svar. Synes det er utrolig nedlatende! Så moralen er:Vær ærlig, passer det ikke, eller du ikke ønskr mer kontakt, så vær tøff nok til å si ifra! Dama jobbet forøvrig i politiet....så man burde forvente bedre!

Så fortell ikke meg at du er ensom og at solskinn aldri når frem til deg. Kom ta min hånd og bli med meg på en tur rundt i byen, så vil du snart forstå at du tar fullstendig feil.

Når du gir noen et hjerte, hva legger du i det?

er det bare et kompliment?
eller en vennlig handling?
en flørt?
et signal om at du er interessert?
et signal om at deg vil jeg ha?

bare lurer på hvordan folk tenker her inne.............. :-))

Eg ser du er trøtt, men eg kan ikkje gå alle skritto for deg.
Du må gå de sjøl, men eg vil gå de med deg.

Eg ser du har det vondt, men eg kan ikkje grina alle tårene for deg.
Du må grina de sjøl, men eg kan grina med deg.

Eg ser du vil gi opp, men eg kan ikkje leva livet for deg.
Du må leva det sjøl, men eg vil leva med deg.

Eg ser du er redd, men eg kan ikkje gå i døden for deg.
Du må smaka han sjøl, men eg gjør død til liv for deg.


heisann - fikk denne av en venninne... så nå deler jeg den med dere...

http://www.dinside.no/php/art.php?id=494189

*lykke til*

Her er det så utrolig mange søte jenter :o)

Er det viktig for folket der ute at den man skriver med faktisk kan skrive riktig norsk, og ikke har masse grammatiske feil i profilen og i sine meldinger? Ja, jeg er klar over at det finnes dyslektikere og folk med fremmedspråklig bakgrunn her, men sånn generelt burde det vel ikke være så vanskelig å lese gjennom det man skriver før man sender avgårde beskjeder. Hva sier dere?

hmm lurer på om jeg skal ta meg en tur på denne sukker festen:p
er det noen som kan si om det er bra eller ikke? eller om det er noen som skal dra dit??

litt humor til:-))

Ingen svar
(mann 52 år fra Vestfold) Privat melding

En trønder hadde giftet seg og var på bryllupsreise med sin nye kone. Målet for bryllupsreisen var Gran Kanaria. Den første morgenen hadde paret hemningsløs sex, og etterpå gikk mannen ut på balkongen og strekte seg. Da fikk han se en mann på balkongen ved siden av.
- Æ e på bryllupsreise æ, sa trønderen til mannen på den andre balkongen.
- Det er jeg også, svarte mannen på klingende dansk.
- Har du hatt dæ ein runde med kjærringa du også? sa trønderen.
- Ja, hun ligger på sengen og "røyer", sa dansken.
- Det ryker itj av kjæringa mi, men ho e svett, ja, sa trønderen

Hva gjør sukkerfolket på ikveld da??

:-))

Bør jeg gå ut i kveld????
Evt hvor bør jeg gå? Palace Grill?

En jente sa at hun 'så at jeg hadde forsøkt å kontakte henne på chat'.
En annen sa hun hadde forsøkt å kontakte meg på chat - uten at jeg kunne se det....

Hvorledes ser man at noen har forsøkt å kontakte en på chatten??? Er superbruker....

deler man ut hjerter????Er det det samme som å betegne en profil som 'Interessant' eller 'Svært Interessant'?? Jeg bare spør.....

Noen har ett hjerte, noen har 2, noen er gule, noen er røde... Er det noe jeg ikke har skjønt??

Hei, hei!

jeg har ikke vært så aktiv på diskusjonssidene her men tenkte jeg skulle endre på det. Du vet den følelesen man har når man har fri en lørdag. Man skal egentlig ikke noe men så får man lyst til å finne på noe kjekt. Kanskje gå på et vorspiel sammen med gode venner og en liten by tur. Det er en helt egen stemning i kroppen. Du har gjerne kjøpt deg en fin topp eller kjole og ny sminke og har lyst på litt morro med gode venner. Men etter å ha ringt rundt viser det seg at vennene dine har andre planer (og bestevenninnen din har flyttet til Sotra med samboer og 6 mnd gammel baby så henne er det ingen vits å ringe)

Hva gjør man da?

Er det noen kjekke single menn fra Bergen som skal en tur til byn?

Hilsen en singel bergensjente som ikke har samboer på Sotra!

Leste i avisa at en 21 år gammel gutt ble dømt til fengsel og bot for å ha hatt nakenbilder og elskovsklipp av sin 17 år gamle nåværende kjæreste (under 18 år regnes visst som barneporno).

Og så gidder ikke politiet ta uprovoserte overfall og nedsparking av folk på åpen gate alvorlig. Men å bruke tid og krefter på en sak som den over, der har de ressurser.

Er jeg på villspor, eller er det norske rettsystem helt ute på viddene i prioriteringene sine?

Sitter her med verdens største skyldfølelse...
I dag ,i tirlig morgen mørket, satt jeg meg ned på bussen ,og ante fred og ingen fare... nesten i halv-søvne hørte jeg : "Hei du!!"
Da kommer jeg fort til meg selv, for der står hun" den andre kvinnen... Hun setter seg ned ved siden av meg og ordene som følger kommer jeg aldri til å glemme: "Jeg vet... jeg vet alt som skjedde mellom deg og "X" på lørdag."...
Hjerte slår i hundre og ti.. og overdøver mine egene tanker som bare går i surr..... Jeg stammer frem... Eh.. Lørdag?
Vi hadde litt av en samtale på vei til jobb... men hun var IKKE sint.. ikke i det hele tatt ...
Det var nå slutt på det forholdet!!! hun var lei seg og skuffet over han... jeg prøvde å trøste det jeg kunne... JEG!!!!
DET ER JO MIN FEIL!!
Hun ville ikke ha noe fiendeskap mellom oss og var utrolig hyggelig å snakke med..

Er jeg dum her eller... Legger hun store planer i det skjulte???

"Merket jente"

Nå er det endelig fredag, ha en fantastisk dag og en god helg alle sammen :o))

Syns det er helt forkastelig at fremmstående personer vil legimitere fysisk avstraffelse av barn. Det har ingenting med å bygge respekt å gjøre, man bygger heller frykt og forakt hos ungene. Det finnes da andre måter å komme gjennom hos unger/ungdom. Grenser må settes, konsekventhet er viktig også reaksjoner. Det som er viktigst er positive tilbakemeldinger, kjærlighet og en prat med forklaring etter ungene har fått straff for å gjøre noe galt......noen som har meninger på dette temaet?? :-))))

Jeg legger alltid ned dolokket etter en privat stund, så vet dere det ;-) Etter å ha vært på besøk hos flere jenter har jeg registrert at det ikke er så vanlig som jeg trodde at jenter gjør dette, si meg er kvinnen i forfall..?!?

(Lite aktivitet på forumet så måtte bare starte en teit, men viktig; diskusjon.)

Heisann!

Jeg logget meg på her rett etter jeg flyttet fra min mange årige samboer, mest for at jeg var nyskjerrig. Nå har det gått noen måneder og jeg har funnet ut at jeg er klar til å treffe den rette... som det så fint heter... jada, så jeg blir superbruker med samme profil som før (- feil 1?)

Ikke la jeg ut noe bilde heller (feil 2?), da jeg ikke føler for å fortelle alle og enhver at jeg er her inne og titter etter en potensiell partner. mulig jeg er feig, men det er da ikke verre enn å be om et bilde? ( jeg hører mange "morsomme" historier om folk som logger seg inn bare for å "glane" som så har det morro over de "desperate" single - som leder er jeg vel ekstra utsatt for litt slikt, og avstår altså fra det....

- for meg er det viktigere at vi er relativt like og kan snakke sammen.. før jeg trenger å se den jeg snakker med... og så blir det da evt et møte... jeg er kanskje ikke overfladisk nok?

- på byen er det jo bare utseende man har å gå utfra, der bommer jeg jo alltid.. jada kjekk kar, men akk så forskjellig fra meg...

er det slik at det "kun er utseende" som betyr noe?

MÅ jeg legge ut bilde av meg selv for å få noen treff?

Jeg skjuler ikke identiteten min fordi jeg har gubbe og 14 barn hjemme, er det det man frykter...
Ikke er jeg et "troll" heller tror jeg ;-)

...bare lurer jeg...

Skeikampen!

Siste svar fr. 26 okt. 2007 17:50 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym mokkisen

Takk til alle for en deilig weekend!
Det var absolutt en *højdare*
Noen utmerket seg....sikkert også jeg, eller spesielt jeg? ;).....slenger med leppa og har det gøy. Gøy å se folk live, bilder lyver og matchtreet var ikke et tema, for meg iaf.
Såå vellykket tur....takk til sukker.....for at de gidder.......kjempebra! Ps!! Fornøyelig er en flott kar ;)

Hei alle sammen.

Har sett alle svarene ang "Hvorfor er det så viktig å ha bilde?"

Er litt overasket over entydigheten....

Jeg er en mann, som søker kvinner. Kvinner som har hodet på rett plass! Jeg har aldri hatt bilde liggende ute, selv om jeg har et bra utseende. Nesten alle jeg sender brev til, får jeg svar fra. De fleste ber om et bilde, og det resulterer ofte i en date. På den måten har jeg skaffet meg både flere nye venner, og kjærester.... (ja, venner også!!)

Det jeg vil fram til, er at når man først diskuterer grunnlaget for å se på hverandre, FØR man ser hverandre, så blir resultatet bedre og mindre overfladisk, enn om man starter med hvordan man ser ut. Det er min påstand.

Man MÅ ikke ha bilde for å lykkes her. Tror kanskje heller det er bedre uten, om man skal finne den kjærligheten som varer...

:-)