Sukkerforum

hei, tror jeg har funnet drømmekaren, er 15år mottsatt vei ok,det pirrer........

Ok, dette er sannsynligvis noe det er skrevet mye om tidligere her på forumet, men siden det ikke finnes noen god søkefunksjon her, så starter jeg like godt en ny tråd. :)

Det jeg er ute etter er gode ideer til hva som er naturlig å skrive i det første brevet man sender til noen. Man sitter og blar gjennom listene, finner en profil som er interessant, og bestemmer seg for å skrive et brev. Dermed står man overfor "problemet": Hva skal man skrive? Man kjenner jo ikke vedkommende fra før av, så man har jo bare profilteksten og bildene til vedkommende å ta utgangspunkt i. Samtidig så bør ikke brevet være så kjedelig at man blir "dumpet" med en gang (ved ikke å få respons). ;)

Synes det er greit med en slik tråd. Den er nok også ganske relevant for nye brukere her. :)

I hvilken grad er det mulig å trekke sikre konklusjoner om hvorvidt man passer sammen eller ikke på grunnlag av bildene som folk typisk har på profilene sine?

Jeg sorterer ganske mye på grunnlag av bildene, men lurer jeg egentlig meg selv her?

(Nei, jeg sitter ikke og bedømmer utifra samme skalaer som modell-blader, men utifra mine egne høgst subjektive kriterier.)

Hei!

Jeg er ny bruker av Sukker og snubla akkurat over dette diskusjonsforumet. Idet jeg ser hvor mange kvinner som reagerer på at menn treffer andre er det et par ting jeg bare ikke kan forstå.. (men så er som kjent menn fra mars og kvinner fra venus osv.)

Altså, idet dere kvinner dater menn som dere merker treffer flere, hvorfor går ikke den store varsellampen på, og hvorfor bryter dere ikke av med en gang? (altså: dersom det er slik at dere selv helst liker å treffe en i gangen..)

Er det slik at det kanskje er "greit" at menn treffer andre, dersom det er "vanlig praksis"? Hva skjedde med å stole på egne innstinkter, bryte av med slike menn (for dere må jo merke det fort om dere ikke bevisst har på skylappene) og heller finne menn som har samme holdinger/verdier som en selv?

For tro meg.. de finnes!

Hei da nærmer vi oss den store dagen med stormskritt ! :) Er det noen veltalende herremenn som kan tenke seg å holde damenes tale på nyttårsballet?

Bare en observasjon; av de 50 siste påloggete jentene/damene var det 6 stykker som er superbrukere.

Hmm...kult sted, er ny her jeg...alle er fra østlandet :-(

Men optimisten lar seg ikke knekke. Ha en god jul alle sammen.

S.

Er det bare meg eller er det flere som synes at det er litt flaut å opprette en profil på et nettsted som dette?

Må jo si at eg er redd for hva venner og kjente evt. måtte tro når de ser min profil her :-) Kan jo alltids legge ut en profil uten bilde, men da kommer man vel ikke langt gjør man vel?

Har valgt å opprette en profil her fordi sidene definitivt er mye bedre lagt opp enn mange av konkurrentene. Håper det kommer noe godt ut av det, Er vanvittig lei av å prøve å bli kjent med jenter på byen så eg tenkte å prøve noe nytt. Why not!?

Er nettdating allment akseptert eller tenker mange det samme som meg?

Kjære forumdeltakere. Trenger virkelig hjelp. Kanskje særlig av dere menn...

Har et problem. Jeg datet en mann over 8 mnd. i fjor. Var lykkelig hvert sekund vi var sammen. Vi gjorde det slutt i april fordi han fikk kalde føtter og sa han ikke var klar nok for et nytt forhold. Jeg trodde ikke nok på en fremtid sammen til at jeg insisterte. Det hadde uansett vært vanskelig å få til noe mer enn dating fordi vi bodde i hver vår by med barn og ingen kunne eller ville flytte. Men jeg glemte ham ikke.

Traff ham en gang i august (etter litt masing fra min side). Det var veldig hyggelig, og overraskende nok litt romantisk. Jeg var så dum og si at nå fikk HAN evt. ta kontakt. Aldri si sånt.... Stille. Jeg tok mot til meg og ba ham likevel ut igjen etter noen mnd. Men han avslo høflig fordi han hadde gått videre og funnet kjærligheten på nytt. Ble litt paff, men jeg ble også oppriktig glad for at han hadde det bra. Det betyr mye for meg. Jeg ringte ham og sa alt som det var, hvor mye han hadde betydd og fortsatt betydde. Nå hadde alle tog gått likevel, så jeg tenkte at nå har jeg ingeting å tape på å være ærlig, og ta ord som kjærlighet i min munn.

Så hva er problemet mitt? At jeg vil ha ham tilbake? Nei, har ingen tro på det. Men angrer likevel litt på min ærlighet, for jeg vil så fryktelig gjerne se ham igjen. Jeg vil ikke treffe ham for å forvirre ham, eller for å prøve å kapre ham tilbake. Ikke for å ha sex en siste gang, heller... Ikke noe sånt. Jeg bare savner å se ham og snakke med ham. En gang i blant.

Vil noen menn tro på dette? At dette ikke for å få smulene, men at kjærligheten er så sterk at jeg tåler fint at han har det bra med andre enn meg? Selv jeg synes det er rart...! Men det gjør meg så utrolig trist at jeg kanskje har sett ham for siste gang. Han har fokus andre steder nå, men ettersom jeg fortsatt er singel, får dette uforholdmessig stor plass i livet mitt. Har prøvd å glemme et halvt år. Ingen effekt. Jeg hadde drept for en vennskapelig middag med ham en eller to ganger i året. Jeg ber jo ikke om mye, og føler at jeg er reelt på jakt etter kjærligheten andre steder selv. Men hvordan få en mann til å tro at dette er sant? Gir det overhodet mening?

Hvordan gå frem? Orker ikke en avvisning til. Særlig ikke hvis den er basert på at han tror jeg fortsatt drømmer om et OSS. Tips eller erfaringer tas i mot med takk...

Jeg har vært i en del forhold og datet en del men forstår meg ikke endå på jenter.Spesielt her på date internett siden:
Dere sier søker gutt : ærlig,snill, grei og vidare, liksom kjærligheten og at han elsker meg å sette meg høyt e viktigst og komunikasjon og bla bla bla, men når det kommer seg e dere ute etter en kjekkas med masse penger, vel e ikke mangen av dem der ute.E en del gutter som kan gi dem det dere trenger men ser ut at vi som e snille og greie får ikke sjans.Ikke peneste gutt i verden jeg e men har heller ikke skremt noen.Så jeg vet ikke hva som skjer og hva dere vil?
Gjerne skriv noen svar eller gi meg råd fordi jeg snart vet ikke hva å gjøre tar første steget men bli med det......

I kveld skal jeg ut med et par venninner, i Oslo. Flotte, single jenter sådan. Hvor i alle dager går man ut på den dag som denne? Sånn midt i mellom alle helligdager og alt? Vi er jo voksne damer sånn midt i tredveårene som jo titter på menn i samme alderskategori. Hvor går de kjekke guttene ut i kveld da? Anyone??

Jeg kom over en litt morsom kravliste på min vei:

"... moden, ærlig, trofast, inteligent, ydmyk, trygg på deg selv, trendy, sporty, handyman, verdensvant "

Veldig artig at man også har stavet intelligent feil her - god jakt videre.

Hva er den beste julegaven du har fått i år?

Jeg ga meg selv en ny fancy mobil og den er veeeldig fin, men den beste julegaven kom i form av en liten bok med tittelen "Takk for de små ting". På innsiden har venninnen min skrevet " jeg er så uendelig takknemlig for at du er min venn".
Siden jeg vet at hun mener det, betyr det mye mer enn windstopper fleec hansker, kosmetikk, bijoteri, sportsutstyr, penger og selvinnkjøpt mobil.

Kos dere i romjulen, jeg skal på tur til en av markahyttene :)

Er det slik at sterke, selvstendige kvinner med gode jobber og god økonomi virker skumle? Jeg kjenner flere med et greit utseende, og slike kvaliteter som ofte opplever at menn blir skremt? Inni er vi like sårbare som andre, og det er trist å oppleve dette gang på gang. Noen gode råd her?

---- slutt å røke ?
---- jeg skal aldri drikke mer?
---- ikke mere sprit/ bare øl?
---- har u mere å drikke på ? KL 03.30.....01.01
---- aldri kjøre i fylla mer?
---- aldri sjekke opp damer? he..he. (spørs hvor full du ble )


---- come on folkens....flere forslag

Hei
Har en av dere en morsom historie rundt hvilket nick dere har valgt her på Sukker?

Selv satt jeg litt uforberedt når jeg skulle finne på et nick, og det som sto meg i hodet var at jeg skulle til å vaske litt i huset, derav navnet..

Det er så mange morsomme og rare navn her, så jeg er spent på hva som førte til dem...

" G I F T E S Y K "

Ingen svar
(mann 60 år fra Akershus) Privat melding

Kameraten min ble skilt for en del år siden, og de påfølgende par år var han helt desperat etter noen å være sammen med, søkte overalt, datet den og var sammen med damer noen uker så ble det slutt.....så ut som han prøvde han å tette lekasjen og utryggheten i eget liv med å få "rammene" på plass.....( en å være sammen med, gå på kino, reise med, kos og klemmer, spise sammen med, turer osv) han takla rett og slett ikke og bli alene og savnet nok "noen der"....jeg sa til han at du blir ikke lykkelig og finner ikke den rette dama selv om du får "de gamle rammene" på plass... slipp det , slapp av mann så kommer det av seg selv.......ok, sånn holdt han på ca 2 år men blei ikke noe lykkelig.....etter hvert så begynte han å slappe av og "denne desperasjonen" slapp taket.....plutselig en dag treffer han ei dame, de forelsker seg og nå er de gift og har en sønn på 5......nordpå kalte vi det at folk var "giftesyk"....kanskje det er noe med at man fremstår som stressa og kunstig da, og andre skygger lett unna ? en slags selvoppfyllende profeti eller ? ....andre erfaringer her. ??

en julenøtt

Siste svar to. 27 des. 2007 02:13 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym nøtteliten

Du har to lunter som begge brenner ujevnt, men som begge brenner opp på nøyaktig en time.Hvordan kan du måle 45 min ved hjelp av dem?

Hva skriver du for å oppnå oppmerksomhet hos det annet kjønn i din første melding?
Her er mitt foreløpig beste forslag:

"Hei
Jeg liker det du har skrevet i profilen din svært godt. Har derfor utstyrt profilen din med et gult hjerte. Du har muligheten til å stige i gradene, rødt hjerte er neste -og høyeste utmerkelse, men da må vi nok bli bedre kjent først :)
Hilsen med glimt i øyet fra......."

Beste forslag får en flaske rødvin.

Noen som har lagt opp en god strategi for nyttårsaften/sukkerparty?
Jeg har et dilemma.... Etter en del chat og skriving, så møtte jeg for litt siden (in real life..) en søt jente, som sa hun skulle på Sukkerparty nyttårsaften. Vi hadde absolutt en god tone, og søt var hun også! Ettersom jeg ikke hadde andre planer, så meldte jeg meg også på til Holmenkollen. Har fortalt henne dette, og jeg fikk positiv respons! Vi chatter fortsatt og det flyr hyggelige meldinger gjennom eteren....
Men: Jeg har også chattet/skrevet litt med et par andre, og det viser seg altså at noen av disse også skal til Holmenkollen. Det er klart jeg ønsker å finne ut litt mer om hvem disse er, in real life... Men så er jeg redd for å lage krøll..... føler liksom at jeg har en 'forpliktelse' i forhold til hun jeg allerede har møtt, og nå synes nå situasjonen er litt kinkig... I ettertid har jeg også fått tilbud om å være med på en annen fest, også med et godt utvalg single damer... det høres jo også fristende ut....
Hvordan skal jeg legge opp strategien ?
- Hjelp!

Hei alle sammen,og god jul. Er det noen som vet om noe artig som skjer på byen ikveld? Vi er en gjeng, som har tenkt oss ut.

Hei alle sammen.
Er en litt beskjeden dame som har hvert singel en stund. Hatt profil her og det har fungert bra med min beskjedenhet. Lettere når en kan skrive litt om løst og fast. Har mailet med noen hyggelige menn her inne uten at det har ført til noe. Men godt fornøyd med det så lang.

Det som er litt "trøbblete" akkurat nå er at jeg nettopp har begynt i ny jobb. Vi er en mellomstor bedrift og det er ikke så lett å bli kjent /komme innpå alle sammen. MEN...blandt de jeg ikke har naturlig omgang med, er det en MANN som jeg gjerne skulle ha blitt bedre kjent med. Tross mine voksende år blir jeg helt skjevlen og stum når han nærmer seg.

Er det noen som kan komme med noen forslag til hvordan jeg kan takle dette eller kanskje om hvordan jeg kan komme i kontakt med han.???
Føler at det kan bli litt feil om jeg sender en sms eller mail og bare sier "hei, skal vi ta en kaffe etter jobb" :-)

Er det noen som har noen lure forslag?
Hva syntes mennene her om å ble kontaktet helt uten forvarsel.
Jeg vet jo nesten ingen ting om denne mannen, - bare at han har barn , - sjarmerende flott, - og hva han heter, - og singel.


Nyttårstips?

Siste svar ma. 24 des. 2007 14:54 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym cinderella

Kjære godtfolk! Dere har jo ofte gode idéer.... Er det noen som har noen tips til en romantisk nyttårsfeiring for kjæresten min og meg? Det som gjør det hele litt vanskelig er at han jobber til kl.15.00 på nyttårsaften (hvis ikke, hadde jeg hatt fjørten idéer selv) Vi bor begge på østlandet, så Oslo er innen rekkevidde, og det kan nok hende det ender opp med et hotellopphold i hovedstaden. Er det noe sted folk samles i Oslo sentrum for å sende opp fyrverkeri? (bortsett fra i Holmenkollen...hehe). Har dere noen andre tips enn Oslo?

(Og til dere som lurer på hva jeg gjør her inne hvis jeg har kjæreste: Dette er min siste dag som superbruker, og profilen min er deaktivert for lengst. Har bare deltatt her på forumet i det siste.)

Hei til alle!

Julenissen kom tidlig i år! En sukkermann og jeg har truffet hverandre noen ganger nå i desember og vi velger å deaktivere våre profiler fordi vi har tro på dette!

Jeg ville legge igjen en liten oppmuntring til alle. Faktisk så traff vi hverandre for et år siden, likte hverandre men de ble ikke mer. Da vi traff hverandre igjen nå var det vanskelig å gå fra hverandre... Det blir bare bedre og bedre å være sammen!
Mye rart kan skje her på sukker! Vær åpen, stå på og du finner nok din sukkerklump også ;-)

For meg personlig har Julenissen vært svært snill for jeg har fått to jobbtilbud også!

Jeg håper Julenissen kommer til dere alle riktig snart!
Takk for meg til dere og ikke minst til gjengen i Sukker.no!

En riktig GOD JUL og et FANTASTISK 2008 til ALLE!!!

Kreative :-D

Er du en dame/jente som er drittlei all julemas/stress ? har du lyst å komme fra all masete (sliskete) julemusikk, alle stygge "over the top" julepynt og shoppinghysterien ?

Då kan jag tillby deg en 100% julefri sone med gratis kaffe & tilbehør ! Ikke et julepynt så langt øyet ser og ikke noe julemusikk "så langt øret hør" ...

Bråkete unger i "julemodus" og allehande ting med tilknytning til jula er ikke tillatt innendørs !
(vad som skjer hvis noen prøver å smuggle in en jule CD med f.eks Carola "burn in hell" Häggkvist tør jag ikke tenke på nu ...)

Tilbudet gjelder kun i en begrenset periode/begrenset antall ! he he ...

:-)

/J

Jeg kjenner få her jeg så derfor ønsker jeg alle en riktig herlig og fantastisk julefeiring.
Jeg sier heller ikke nei takk til noen hyggelig ord i postkassa ;)

Nyttårsfest med sukker

Ingen svar
(kvinne 40 år fra Akershus) Privat melding

Hei! Jeg er ei heterofil dame på 31 år som ønsker å dra på sukkerfesten på nyttårsaftenen. Jeg er en oppegående og morsom dame. Jeg har ikke lyst til å dra dit alene, men sammen med en annen dame(r). Håper det er noen som er i samme situasjon. Det hadde vært hyggelig å bli kjent med andre single damer også.

Jeg ser det er kun billett til middag og ikke etter 2200, så da håper jeg andre jenter som skal til middag tar kontakt.

Håper på positiv respons;)

Vil ønske alle sammen en riktig God Jul!!!

....jeg ventet på henne avtalt sted....hadde fått sms om at hun var noen minnutter forskinket....jeg bestilte en kaffe til mens jeg kikket utover brygga....yrende liv i tønsberg denne kvelden og her satt jeg og ventet på en dame jeg hadde truffet på internett....en smule nervøs, men heldigvis har ikke jeg problemer med å føre en samtale og kan prate om alt........
mens jeg avsluttet kopp nr 2 tikker sms nr 2 inn, blir nok nærmere 30 min forsinket ...det var kø så kl ble nok nærmere 5 før hun var på brygga....greit det, men begynbte å få en del tanker....hvorfor beregner man ikke slit til sin første date...hadde dette vært i anledning i jobb og nærmere 30 min forsinket...jaja.....(ok, jeg skal ikke være så forutinntatt.ok..ok)

Mens jeg ventet mimret jeg om kontakten vi hadde fått etter å ha møtt på .... samme spontanitet, lekenhet og småflirt og sans for dype tanker og refleksjoner....gledet meg virkelig til å treffe henne....flere bilder hadde jeg også fått.....helt ok dame, gjennomsnittlig slank, trendy klær og look, 165 h, 44 år med to tenåringer i huset, vel den ene på vei ut da....på det ene bilde smilte hun litt spesielt på skrått, noe som henne ualminnelig tiltrekkende (visuelt)....

""unnskyld"".....en stemme brøt plutselig inn i mine tanker og jeg kikket forvirret opp for å se hvem forårsaket forstyrrelsene....
""Ja"" .....svarte jeg høflig, kan jeg hjelpe deg med noe, dama som stod der virket som hun hadde vært utsatt for noe
virkelig traumatisk,.....nervøs, rastløs i blikket......

""jo, jeg hadde en avtale med Perfekt her og ut fra bildene så må det være deg""
""ja mitt navn er XXX, men hvem er du""......jeg hadde nok skjønt det men var så overrasket at jeg ikke klarte holde det tilbake...
""det er jo meg Toril ""
""øhhh....lang pause....øhh, beklager jeg satt i dype tanker og var ikke helt oppmerksom....jasså Torill........

Overraskelsen kom selvfølgelig av at ikke noe stemte med det jeg hadde blit fortalt og heller ikke bildene, dama var ikke mer en max 155, xxxlarge, masse hår i annsiktet og i all fall ikke 44 år.....etter hvert kom det fram at...joda bildene var noen år gammel, sånn ca 6.....liten stund senere botimot 10 år måtte det være og det er klart hun så litt anderledes ut da.......

man kan vel konkludere og si det slik....møtet ble på en høflig måte gjennomført men siden har vi ikke hat t kontakt :)

Jeg er ikke manisk!
Jeg er ikke manisk!
Jeg er ikke manisk!
Jeg er ikke manisk!
Jeg er ikke manisk!
Jeg er ikke manisk!
Jeg er ikke manisk!
Jeg er ikke manisk!
Jeg er ikke manisk!
Jeg er ikke manisk!
Jeg er ikke manisk!

GOD JUL ALLE SAMMEN!!! :)

Det greiene her er ikke bra...jeg skriver til jenter og er så koseli og meg selv som mulig...jeg forstår att ikke alle med bra match kan funnke men f... alle her er jo bare ute etter utseendet og jeg vet jeg ikke er stygg.Hva skal man si da og gjøre,må man legge ut bildet av brad pitt og si "hei jeg har en million i års lønn og 10 på bok" glad i penger og bare utseendet...bedre med en dritt sekk bare han ser bra ut og har mye penger.Og til dere jenter som stadig kommer med at dere har blitt lurt så mange ganger...hva gjør dere her???Jeg er kjemmpe oppgitt....tenkte og dra på sukker fest men nei...aldrig...det her er håpløst og ikke minst bort kasta penger.

Jeg har ingen erfaring med forhold til utenlandske damer......men har en god del kamerater/kjenninger som er sammen eller gift med folk fra andre kulturer........også her er det forskjell, det største problemet jeg kan se er " kommunikasjonsproblemer"....da tenker jeg ikke i formatet...."her er mat, do solten"....men det å kunne formidle dypere tanker og problemstillinger......å kunne gjøre seg forstått på en slik god måte at dette oppfattes korrekt..... her har man ofte en utfordring selv om man kommer fra samme land.... :) Om vedkommende ikke taler flytende engelsk så kan det være vanskelig å formidle "sitt jeg" til en annen. Barer det å etablere en "trygg og god kommunikasjon" krever en stor porsjon tålmodighet og respekt for hverandre, det krever ikke minst tid....og nå snakker jeg om mennesker med samme språk og kultur bakgrunn....

En av mine venner giftet seg med en asiatisk dame, fremdeles 6 år senere går det mye på tegn og uforståelig norsk. Jeg må ofte be han om hjelp for å forstå hva hun mener. Jeg ser de sliter og det oppstår "mange unødige misforståelser" , irritasjoner, sinne, kjefting og dertil runder med forklaringer og oppklaringer. Alt dette er jo utenom daglige ting som kan oppstå i en parsituasjon og skape frustasjoner......Jeg blir så sliten av alle misforståelsene....sa han.......


Jeg holder meg til de norske, rett nok kansje ikke så føyelig som visse andre grupper, men i all fall kan man gjøre seg forstått....bli forstått, prate sammen, den gode samtalen, bygge tillit m.m. uten å måtte gå alle disse rundene som mine venner har måttet gå...... :)

Før var jeg mye på dates som som regel bestod av pils på byen. Om gutten eller jenta betaler pilsen er urelevant i denne sammenheng. Det vi jenter vil ha er menn som tar initiativ, er kreative og er menn. Handlinger betyr mer enn ord, og hvorfor ikke gjøre noe mer ut av en date enn det alle gjør. Da imponerer du. Det behøver ikke koste all verdens. Jeg har f.eks. hatt dates hvor jeg har organisert og betalt alt, og uansett om kjemien er der eller ikke, så har jeg fått en opplevelse ut av det. Hvorfor være så opptatt av pengene, det er opplevelsen som teller, og tenk på hva en by tur koster. Ok, for mange av dere er vel målet å få dama til sengs, men da er dere vel egentlig bare ute etter et knull og ikke å bli kjent, og da kan dere vel bare dra på byen og finne noen der, istedenfor å ta det gjennom dette forumet.

F.eks. 1,5 times ridetur i Nordmarka fra Elveli ridesenter med guide etterfulgt av picknick i det fri.
eller bokse time på sats, etterfulgt av stand up show på Latter. Sistnevnte kostet null, da vi begge var medlem på sats, og jeg hadde fått fri billetter på Latter.
Eller tur til øyene, tur i korketrekkeren, konsert, prøve time på en ny sport (de er som regel gratis). Det finns tusen muligheter og hvis du organiserer en slik date viser du at du tar initiativ, er oppfinnsom, pluss at du finner ut om jenta kan ta ting på sparket.

Det viktige er å begynne med noe aktivt hvor dere begge tar del, for da har dere noe felles å snakke om resten av daten, og det åpner samtalen. Jeg selv velger alltid sporter som jeg har drevet med før, sånn at jeg fremstår bra. Etter den aktive delen bør dere dra et sted hvor dere kan prate, og da er picknick ypperlig. Sportsforretningene har ferdig utstyrt picknick sekker med alt du trenger og de koster ikke mye og kan brukes om og om igjen.

Det jeg mener når jeg sier vær mann, er ikke at dere skal betale, men at dere skal være oppmerksomme, hjelpe dama å feste ridehjelmen, tilby å bære baggen hennes, åpne dører, det er de små ting som teller.

Det kan være at dere slik finner en felles interesse, som dere vil drive med sammen videre som par! Hvem vet? Når en type inviterer meg på en cafe date for å ta en kaffe eller bar for å ta en pils, så er jeg ikke så interessert.Hvis det er det beste han kan finne på, så sier det noe om hvem han er.
Så vær oppfinnsomme, så kan dating faktisk bli morsomt!

For å sitere vår konge-god: Zjære alle zammen!

Jeg har fått i oppgave å handle inn Øl til Jul, for en ganske stor forsammling og i den sammenheng er jeg nysgjerrig på hva som er Norges beste Jule-Øl. Jeg har ikke tid eller tørsten til å drikke meg gjennom alle sortene så jeg vil her søke råd blant forumets, til tider, svært opplyste medlemmer :-) :-)

Jeg er egentlig ganske lei nettdating nå.. har ikke vært på så veldig mange, kanskje 6-7 stykker siden sept. Det jeg syns er vanskelig er at de mennene jeg har truffet har virket så sympatiske og snille, men i virkeligheten er dem ikke det. Noen har vært direkte frekke, gjerrige, spydige. Skjønner ikke hvorfor. Og felles for dem alle er at dem kun er ute etter en ting. Det er veldig sårende. Dessverre har jeg hatt 2 "svake" øyeblikk, og angrer det enormt!!! Den siste jeg traff virket også veldig rolig og snill, akkurat det jeg søker etter, det skjedde ikke noe fysisk, kun kaffe. Det var veldig koselig, men nå kontakter han meg ikke lenger. Jeg maser ikke, jeg tar hintet. Men hva er det med nettdating som er så vanskelig? (må påpeke at jeg ikke har pyntet på hverken profilbilde eller tekst) Hvis jeg er ute på byen er det mange som viser sin interesse, men grunnen til at jeg meldte meg inn her var jo nettopp pga å slippe fulle mannfolk som bare "prater" med puppene mine. Jeg vil jo treffe en mann fordi han oppriktig er interessert i meg.

Jeg er helt inneforstått med at alle ikke passer sammen, men hvorfor skal dem snakke seg til sex da? Hva er vitsen om dem allerede vet at det ikke kommer til å bli noe? Menn (og kvinner) som kun er ute etter en ting kan jo melde seg inn på andre steder som er for slikt. Dette har medført at jeg har blitt enda mer usikker på om jeg orker å treffe noen igjen.

Jeg har meldt meg på nyttårsfesten, men vet ikke om det er noen vits å gå likevel. Jeg er skikkelig lei meg nå.

Midt i julestria er det fort gjort å surne til av alt stresset. Derfor er det bak denne luken / tråden bare plass til hyggelige og koslige ting. Har du noe hyggelig å bidra med?

I dag er det årets mørkeste dag. Dvs at fra og med i morgen blir det lysere :)
Fra førkriseten tid antas det at denne dagen var / er den opprinnelige juleaften, kaldt "Jol".
Dette refererer sannsynligvis til hjul / syklus, fordi de viste at det snudde og at dagene ble lengre og lysere etter dette.
Vikingene feiret dette med et voldsomt drikkegilde som varte i flere dager. Det var vanlig allerede den gangen at slekt og venner kom sammen for å feire denne dagen.
God Jol!

Hjerter og sånt

Siste svar fr. 21 des. 2007 21:09 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym storesøste

Jeg har notert meg at noen klager over at de ikke mottar respons om de setter hjerter på aktuelle kandidater. Jeg tror det er bortkastet energi - for hva meg selv angår så får jeg ikke helt med meg hvem som setter hjerter på meg, det oppdager jeg tilfeldig all den tid jeg aldri går inn på den der "hvem har satt hjerter på meg" lista! Så det så.

For en tid tilbake etterlyste jeg forslag til steder en kunne dra til nå vinterstid for å få litt sol og varme. Jeg fikk mange gode forslag og takker for dette :-). Valget falt på Thailand. Jeg fant en reise til meget gunstig pris til Phuket. Det gjenstår å se hva slags hotell og sted jeg kommer til da dette er en uspesifisert reise.

Men altså....noen som har vært der før og hva bør man få med seg der?
(jeg er klar over at dette hører hjemme mer på oppslagstavla men føler det er flere som er inne på forumet)

Svar meg gjerne privat hvis det føles litt "skummelt" her :-)

Hei folkens, noen har påpekt at det er så mye tragiske greier her, mye alvor og triste historier så jeg prøver meg med en morsom historie til:

På nittitallet gikk jeg "Høyskolen i OSLO ,Bislet."...som mange andre finnmarkinger har også jeg lett for å "stikke nesa fram".......så da professoren i anatomi skulle demonstrere muskelfester og nerveutspring....innviterte han meg på podiet...(fordi han sikkert hadde blitt oppmerksom på meg i kullet....av en eller annen merkelig grunn he ..he ,forstå det den som kan)
og jeg måtte kaste skjorta...altså...og stå der i bare nettoen.....hmmmm......50 damer og kun 10 gutter i kullet...

Med tiden hadde jeg også fått de berømte alderstileggene og en liten kulmage....
der står jeg altså...matchomann fra nord.....plutselig blir jeg oppmerksomk på meg selv....at jeg står og holder pusten....jeg begynner og ler og hendvender meg til kullet med følgende.....

Æ BLIR SÅ SLITEN AV Å HOLDE PUSTEN ! !

dermed var isen brutt, var jo tidlig i skoleåret dette :)

**********************************************************


GOD JUL TIL DERE ALLE HER :)

HILSEN PERFEKT

På tur med gitaren...nok engang, senhøstes snart jul. Hadde blitt kontaktet av en dame om jeg kunne komme å synge ved en tilstelning i bygda som lå langt ute på kysten i nord. Vi snakket flere ganger sammen på tlf. for å klaregjøre og avklare divese. Ved en anledning sier hun " vet du hva, du har sånn derre telefonstemme"
" .telefonstemme ?? " , ja sånn varm, behagelig, mandig stemme"

Jeg tenkte mitt og antok at hun nå bygde opp et bilde av meg....høy, mørk kjekk mann, dress og slips, stresskoffert m.m....
Ok, jeg hadde reist vel og lenge og ankom kaia i den lille bygda ute ved kysten i boblejakke og olabukse.....ingen å se....det var da merkelig, hun skulle møte meg der......jo er visstnok en person langt der borte.....Vedkommende kikket ikke på meg men jeg visste hvem hun måtte være utfra beskrivelsene jeg hadde fått.
" Hallo, det er tor, du må vel være Trine "
" ER DET SÅNN DU SER UT, utbrøt hun.... såååå skuffa ....og jeg begynte og storle, klarte bare ikke og bli fornæmet......

Ok, mange år gikk, for 2 år siden møtte jeg henne i trønderlag der jeg sang ved en konferanse hun var med å drive, og nå ble vitsen/historien fullendet nesten 25 år senere.

Husker du den gangen du møtte meg på kaia i hjembygda di.....joda hun husket da det....husker du hva du utbrøt i det jeg hilste på deg dengangen....jo hun husket det , kikket litt brydd ned ...så kom det ........" MEN DU VANT DÆ UTOVER KVELDEN" :) :)

Leser gjennom innleggene her, og opplever at det er noe glede og mye skuffelse og frustrasjon......og noen ganger lurer man på hvor blir det av det som heter normal anstendighet i forhold til andre mennesker, selv om en kan gjøre seg anonym så mye en ønsker, så glem aldri at det er mennesker man har med å gjøre......

En liten ”solskinnshistorie” for å illustrere dette...

En søt ”ung” Oslo dame på 44, lettere småfrustrert over livet generelt, melder seg inn på sukker.no, snuser litt rundt, og finner etter kort tid drømmeprinsen, aktiv, pen, morsom, flørter og lager alle de rette lydene...synd, for han er utenbys fra, men toget går ofte til Oslo hvor han har mange weekendærender.

De møtes og snakkes, før de avtaler en ”helg”.

De avtaler å møtes søndag kveld, da han har ærend i Oslo hele weekenden, men de kan ikke treffes før søndag kveld, han utsetter hjemreisen og de møtes kort til middag; full klaff med mere til, på hans hotell. Hvem han møtte tidligere i helgen, sier denne historien intet om.

Det blir alfor tidlig kveld, for hun må hente sin yngste datter, og underveis hjem, ringer kjæresten gjennom de siste år og sier at han stikker innom, han har ikke fått kontakt på mobil gjennom hele dagen og er bekymret. Synd, motorstopp, hun kommer hjem først kl 0200 med datteren, og da var kjæresten lei av å vente.

Mobiler som ikke virker, reparere man, og kjæresten får byttetelefon og henter sin, som den unge søte har lånt, bytter, og lo and behold, surprise, surprise.....

Vel, han konfronterer sin kjæreste, og får klar beskjed, hun har truffet drømmemannen, han som forstår henne, som elsker henne, etc. Vel, han ringer drømmemannen, sjekker han ut og han virker da sympatisk nok, så, om han visste at den unge søte hadde en kjæreste?? Nei...vel, nå vet du, og hva gjør du med det?....det dreit vel han i, ”jeg er fremtiden”!!!!

Greit, ok, sier kjæresten, vær så god ta over, jeg melder meg ut, dette blir for mye.

Tre uker senere er den unge søte dumpet, ikke en gang, men to ganger. Fem barn får en julegave mindre i år.

Og på sukker er en gammel profil av dømmemannen atter gjenaktivert.

Noen flere som kjenner seg igjen?

Mulig dette har vart diskutert tidligare, men har ni (sukker) vurdert noen type av chatroom her inne ?
Jag synes mye av diskusjonerne her inne skulle passe bedre på et IRQ lignende chatroom en på et forum ...

Julegavetips

Siste svar fr. 21 des. 2007 00:19 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Prenissen

Har noen noen geniale julegavetips? Jeg skal snart i ilden og gjøre unna slekt og venner i raskt tempo.
Hittil vet jeg bare om en T-lys snurre med juletrær på. Hva er "in" i år?

Selv ser jeg på sukker-matchtallet som veiledende, men har litt dragning mot høyere nummer..
Hva tenker dere rundt dette?? Setter dere grense, slik at dere for eksempel ikke engang kikker på de under 90, eller er alt over 70 bra??

Hei!

Dere flotte menn med vakre bilder. Mange av dere har vært her lenge, like lenge som meg, et år......det synes jeg er lenge.
Får dere ikke mange henvendelser? Jeg er nysgjerrig.

Ja, hva er egentlig EN DATE...det synes å være ulike sterke oppfatininger om det her på linja....kunne være interessant å høre litt mere om hva dere forstår med det og klare opp i begrepene om det er mulig :) .det er jo klart at om mr. x med date forstår at nå skal han treffe en mulig kandidat til kjæreste, og dame y han skal møte tenker ...det skal bli koselig med gratis kaffe og rundstykker og etterpå skal jeg shoppe på city....så har man et problem........eller x tenker kanskje jeg får meg ei dame i natt og y tenker jeg gleder meg å komme hjem til barna i kveld.....eller y har forhåpninger om noe og x har bare lyst på en prat....kanskje y ønsker en samtalepartner...x ønsker sex....

Si meg hva en date er og jeg skal si deg hvem du er :)

En liten forundring og et spørsmål. Jeg er en harmonisk og livsglad dame på et par og tredve som ikke har planer om å få egne barn. Det finnes mye annet jeg har lyst til å fylle livet mitt med (jobb, kunst, hobbyer, reising +++), og jeg synes ikke man skal sette liv til verden hvis man ikke er 100% sikker på at man vil! Jeg er tante til flere skjønne unger og trives godt i den rollen. Om jeg blir veldig glad i en mann som ikke kan leve uten barn (eller som har barn fra før av) så får vi evt. forhandle om det - man kan som kjent gjøre mye rart for kjærligheten!

Men jeg synes det er greit å i utgangspunktet si ifra at dette ikke er så interessant for meg. Så i relasjonsprofilen min har jeg krysset av for dette. Når jeg går inn på interessante mannlige profiler her inne, virker det som om "alle" (over 90%) ikke bare ønsker barn, men later til å ha krysset av på at de vil ha det innen 10 år - dette gjelder også de under tredve. (Tenker dette fordi bladet blir rødt, ikke bare oransje.)

Så lurer jeg på: Vil alle dere menn dette? Eller kan det hende at noen har krysset av slik fordi de tror det får dem til å se mer "seriøse" ut i damenes øyne? Kan ikke si jeg har stått på dette så sterkt "i virkeligheten", men det er kanskje fordi man ikke snakker om det med en eneste gang? Har i hvert fall truffet mange gutter/menn som ikke er helt klare for å binde seg som foreldre, for å si det mildt....

For dere som kunne tenke dere barn "en gang i fremtiden" (ikke kjempehastverk), hvor stort minus synes dere det er med en dame som meg som sier rett ut at hun ikke ser på barn som en sannsynlig del av livet? (Selv om jeg ikke helt 100% utelukker det som sagt over, det skal bare da veldig mye til og det virker p.t. lite sannsynlig.) Tenker dere da straks at jeg må være lite feminin eller omsorgsfull eller noe sånt teit? (; (Har bilde på profilen og får nok av komplimenter på det, for å si det sånn - selv med briller, hehe. Er vel passe "feminin" sånn generelt.) Burde jeg krysse av mindre kategorisk? (Har ikke tenkt å lyve, men kunne jo moderert med for å få mindre knallrøde blader.)

Det er visst fortsatt mange fordommer mot frivillig barnløshet, så kunne vært interessant å lodde stemningen her inne.

Brilledame

Er det noen som har en idé om hvor mange som leser en "gjennomsnittlig tråd" her?
Sukker kan kanskje svare best på spørsmålet, men mulig noen andre har hørt det nevnt?

Det burde uansett være en smal sak å fikse en liten teller ved siden av trådnavnet.

Hadde det ikke vært en ide å ha en oversikt over de som har bursdag hver dag? Så kunne man visst når man skal gi sine gratulasjoner til alle her? Og samtidig hadde det vært en grei måte å få litt mer oppmerksomhet? Bare et forslag...:)

Er det lenge til neste valige sukkerfest? flytter straks til Oslo er klar for en slik. Står bare om nyttårsfesten på forsiden, men trodde at sukkerfestene var jevnlig..