Sukkerforum

Av alle de 100vis av profiler jeg har lest den siste mnd, tror jeg 80% av gutta skriver at drømmepartner må like å ta vare på kroppen sin. Jeg tolker det tidhen at gutta mener slank jente og jeg som er en del kilo for mye tør ikke å sende en hilsen.

Hmm!

Siste svar lø. 22 mars 2008 12:42 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerig

Jeg sitter og leser noen av innleggene, og får følelsen av at veldig mange som skriver her er misfornøyde mennesker som har masse klager å å fremsette.. Ja det er greitt! Men hva med å gå litt inn i dere selv..? Dere har faktisk gått inn i et nettverkssamfunn som er basert på tekster og bilder... Matchen er utregnet på bakgrunn av Deres egne opplysninger... Og so What??
Hvis en kvinne eller mann avslår å svare, eller ikke viser interesse tilbake, er det kanskje fordi vedkommende er opptatt med en eller annen av de mange tusen brukere av disse sidene. Kanskje det kan ta et par dager før vedkommende ser hva som forgår... Skal man da sette seg ned å klage..? Ikke om du spør meg.

Folkens. Ha et åpent sinn, og la tvilen komme alle til gode. Tross alt leter Dere fleste etter kjærligheten, og den finnes best ved å åpne sinnet og ha litt tålmodighet! Nemlig!!

Slutt å klage, og gjør noe med livet Deres, Bli positiv ;-)

Må da farsken gå an å finne noen blant alle disse tusen brukere...

Beklager til dere jeg ikke svarer som ikke har bilde...det står i profilen. Jeg MÅ ha et ansikt å forholde meg til i det minste....nett er jo upersonelig nok som det er....

Har chattet og skrevet meldinger med menn her inne som er kjempesteile på at de absolutt, overhodet ikke har noen planer om å flytte ut av Oslo noensine. Jeg selv kommer fra bygda men trives godt i Oslo mens jeg er singel. Hvis jeg får mann og barn er det en mulighet for at jeg ønsker at vi skal oppdra våre barn utenfor Oslo, gjerne nærmere mine hjemtrakter? Og før vi evt får barn, kunne jeg kanskje tenkt meg å jobbe i utlandet? Noen synspunkter på dette? Alt forutsetter selvsagt at begge kan få akseptable jobber.

tenk å kunne bo utenfor oslo i ødemarken uten at ungene tok noen handihap av det, det hadde vært drømmen og kunne leve av det som jorden gav av seg + litt annet . det hadde vert flott hvis man hadde kjærligheten og samme ønske om å leve livet sånn

Det handler om intimitet.
Om å få slippe inn til hverandre.
Tørre å kle seg nakne.
Vise hverandre sine såreste sider.
Avsløre sine innerste hemmeligheter.
Og å få oppleve at den andre forstår og elsker deg likevel.
Det er først da vi blir virkelig vakre for hverandre.

(lånte ord)


Håper dere kan bistå meg med en innblikk i det kvinnelige sinn, jenter. Har nemlig veldig vanskelig for å skjønne følgende.
Hvis jeg skriver en noen hyggelige ord til deg, er det da ikke vanlig høflighet å sende et svar tilbake, om så bare for å si at du nok ikke er så interessert? Jeg er jo ikke nødvendigvis dødelig forelsket og en potensiell stalker bare for at jeg skriver til deg. Faktisk finnes det en mulighet for at jeg helt enkelt synes du virker være en hyggelig person som jeg har lust å utbytte noen meldinger med. Selv om du sender meg et svar som inneholder noen vanlige høflighetsfraser, betyr ikke dette at jeg i neste øyeblikk vil foreslå at vi skal treffes for å pule. Jeg er riktignok svensk, og kanskje ikke helt på nett når det gjelder norske sosiale normer, men det å bare drite i å skrive tilbake ville vært ganske dårlig folkeskikk der jeg kommer fra. Spesielt om vi faktisk har utvekslet noen mailer tidligere.

Muligheten finnes selvfølgelig at jeg selv fremstår som desperat og frastøtende når jeg viser interesse for deg. Vil dog poengtere at meldingene jeg sender er oftest er ganske gjennomtenkte og hyggelige, og klinisk rene for håpløse, platte sjekkelinjer. Jeg er heller ikke under gjennomsnittet attraktiv, pleier tvertimot ofte å få komplimanger for utseendet mitt. Trodde at poengen med å melde seg inn på en side som dette er å få kontakt med represententer for det motsatte kjønn? Er det sånn at alle Sukker-jenter som ikke ser ut som Moskva-Marit mottar så mange slibrige mailer hver dag at de er drit lei mannfolk, og ikke orker mer oppmerksamhet? Eller er det noe annet som ligger bak? Håper noen kan forklare dette for meg :)

Så var det påske og masse nye meldte sin ankomst...jatta...jatta... er gubben/dama på ferie ???

Vet dere det er alltid like festelig å forsøke å treffe den rette ute på byn.
Spesielt i de tidlige morgentimer...
Hvor det dunkle mørke og nattes magi, må gi tapt for det ubarmhjertlige lyset!
Som forsterker alle spor av nattes heftige ryttmer, og desperate jakt etter The One!
Da kan det være en god trøst , at alle mest sansynlig (forhåpentligvis)
er like "slitene" og gått "på`n" som en selv.
For da kryper de ut! Alle som har klart og holde ut helt til siste tone!
Som ikke har skjønt at det er smart å dra hjem i nattens dunkle belysning,
før alle kan tydelig se nattens påkjenninger!

Mennene som så stilige og flotte på begynnelsen av kvelden,
annkom i dress, skjorte og slips.
Dressjakka henger nå som på en sliten stolrygg, buksa er si i rumpa.
Skjorta er halvt utenfor, knappene er ikke helt i riktig hull.
Og kraven har mang en "signatur" fra kvinners lippstick
(som forøvrig skulle være "stay on").
Slipset er nå blitt pannebånd!

Damene som trippet så strålende inn i lokalet på begynnelsen av kvelden,
med et elegant antekk og vakkert vesen!
Kveldens mange vinglass og drinker, har gjort at vi nå ser på oss selv i et rosa(rusa)filter.
Vi synes vi er helt utrolig vakkre og øver inn flirte blikket,
og fyldig trutmunn i speilet på toalettet.
"Tripper" ut i salen, med smike som har sklidd ut,
løshår, negler og vipper har begynt å løsne....
Hold in og Push Up har nå fått en motsatt effekt!
Og de høyhelte nette skoene, er pluttselig blitt vanskelige å gå på,
og mist ett nr. for små!
Er vi nå xtra heldig, har vi fått en følgesvenn ut fra toalettet,
i form av en remse papir som strategisk har festet seg i stiletten

Men siste sjans er kommet. DJ spiller siste dans, og alle begynner trekke ut.
Så arm i arm er det noen nå som har funnet hverandre...
Ranglende bortover gata, tett omslynget i et desperat forsøk på å støtt hverandre,
Søker de nå på jakt etter noe å spise..
og gjøre ånden ennå litt mer "fyldig".

Livet er herlig dere!
;)

Sign: T.E - 05.07

Hei,

Når man gikk inn på noens profil, pleide man å få informasjon om når vedkommende var sist logget på. Det var ikke detaljert informasjon, dvs man fikk vel bare angitt om hvedkommende hadde vært pålpogget denne uken eller eventuelt hvor mange uker siden sist. Likevel var dette verdifull informasjon, fordi det er lite interessant å skrive et langt og inspirert innlegg (ikke engang et kort og uinspirert sådant) til en profil som ikke har vært pålogget siste 5 uker.

Så vidt jeg kan forstå, får man ikke lenger denne informasjonen når man går på noens profil.

Hvorfor?

http://www.kjendis.no/2008/03/14/529752.html

Jenter, er det slike gutter gamle Norge vil ha?

Jeg er helt på kanten av stupet om å gi opp hele denne greia her.

Jeg skriver til jenter, prøver å chatte med dem etc. Men jeg får overhode ingen respons. Skriver jeg forlite? Hva gjør jeg galt? Er det for lite inntresant om noen bare sier hei? Hva skal jeg gjøre mon tro? Har jo bilde å alt på profilen min.... Dårlige greier dette her...

Et lite hjertesukk fra en forlatt mann.
Var gift 13 år. På slutten klaget kona over plager av p-pille og ba om et bidrag fra meg. I midten av 40-årene med 2 herlige unger og et godt (?) samliv var det enkelt å akseptere sterilisering da "løpet var kjørt" og jeg var såre fornøyd med familien min. Men akk, kort tid etter ble jeg dumpet til tross for mine iherdige forsøk på å holde familien samlet. Så nå sitter jeg her uten å kunne bidra til de som ønsker en en mann med reproduksjonsevne. Hadde aldri trodd jeg skulle komme i en slik situasjon og sliter litt med selvtilliten. Har noen et par oppmuntrende ord?

Skyldes det mest vår egen og andres opplevelse av hvor attraktive vi er, og følgelig graden av respons her inne?
Hva er årsaken til at noen tilsynelatende lekende lett aksepterer at de ikke får mye respons, mens andre fortviler...?
Er vi rett og slett forskjellig skrudd sammen, og aksepterer at vi er den vi er nå, uten tanke på at noe kanskje kan gjøres?
Hva med livserfaring i forhold til det annet kjønn - i hvor stor grad følger det oss videre i livet - motgang/ medgang og positive/ negative opplevelser.
Jeg har da opp igjennom årene opplevd kvinner som opptrer som de mest selvsikre og pågående, tiltross for at de kanskje verken kan beskrives som veldig sjarmerende, pene eller... . Hvor kommer den styrken ifra mon tro... . Kanskje de bare er født med en spire til en slik personlighet, osv..?

Hvorfor opplever vi nettdating så forskjellig?

Det er alltid hyggelig å få hilsninger om god bedring når man noe ikke er som det burde. men for meg ville det føles rart å motta slike hilsner fra en gjeng anonyme mennesker.....
Vet ikke jeg... lukter litt suggesjon her...eller er man blitt en stor familie med det felles etternavn Sukker?

Hei Kvinner og Menn

I aftenposten for omlag tre uker siden stod det en artikkel om at mannens nullpunkt er ved 44 og nå sitter jeg og ser på noen frustrerte fruer på tv og de er vel også rundt min egen alder :)

Hvorfor er det så typisk at starten av førtiårene er så vanskelige for begge kjønn ?

Når merker man at man kan ha funnet den rette? Det er jo så lett å være så kravstor og dømmende viss noe på "lista" ikke stemmer selv om man har en "god tone"....

En nær venn av meg (pen og attraktiv jente) "møtte" en mann via et nettsjekkested. Det vil si, det ble bare med mailinga og en og annen telefon. Ikke videre utveksling av bilder. Over 7 måneder pågikk denne kontakten, og de ble visst ganske godt kjent. Men de planla aldri noe møte (tro henne ikke ville og de bodde ikke på samme sted). Plutselig en dag ringer han og sier han er i samme by som henne og de møtes - og forelsker seg i hvernadre (synes ikke han akkurat var noe glansbilde) og er sammen den dag i dag. Hun sier hun aldri hadde falt for ham om hun hadde møtt ham i begynnelsen, men hun vafr blitt kjent med denne gutten over lang tid FØR hun så ham. Så noen ganger er det kanskje en fordel å ikke møte noen med en gang. Kjenner at jeg selv stresser litt og vil møte en potensiell partner så raskt som mulig. For å se om kjemien er der. Jeg hadde aldri orka vente i 7 måneder da.

For en god stund siden leste jeg om ei som ikke ble så lett forelsket. For meg ser det ut til at noen blir forelsket på en to tre, andre trenger å bli kjent og trygg og så kommer forelskelsen, mens noen igjen føler at de savner å kjenne forelskelsen ("alle andre, men bare ikke de...").

Finnes den noen gode råd til de som sliter med bli forelsket (antar at det er et ønske for alle å være/bli det)? Kan man øve seg opp, og hva gjør man i så fall? Jeg mener ikke det med å bli flinkere til å finne objektet, men hvordan endre seg selv.

Det står fortsatt "nei" på "besvart" feltet på alle mailene mine i innboksen, selv om jeg har svart på de fleste... Dette må være feil!

Når man setter et hjerte på en profil - betyr ikke dette at man inviterer den andre til å ta kontakt ?

Regner med at når jeg setter et hjerte på en profil jeg synes er spennende - og ikke får noe svar - da regner jeg meg som uinteressant for denne personen.

Er dette riktig eller bør jeg være mer "agressiv" ?


Hva gjør menneskene her inne på sukker? Alle har sine egne erfaringer, minner, bitterhet, optimisme og forvetninger. Unike i sin eksistens, men med en del grunnleggende homogene egenskaper. De søker "noe" og de gjør det på en tidseffektiv måte, mens man selger seg selv etter beste evne.

De mest intressante menneskene jeg kjenner har passert 60år, og lurer fremdeles på hva de skal bli når de blir voksne. -det betyr ikke at de har surret rundt, en av dem jeg referer til er professor. Men han har samme instilling til storbyweekend som jeg.

"finn den mest autentiske kafeen som du føler deg velkommen til, som fanger din oppmerksomhet, og nyt øyeblikket med lokale nyheter, kafe og menneskene som kommer og går, gjør det med din elskede, gjør det alene. Drikk vin til lunsj, og ikke forsøk å rekke over mer en du har tid til -intrkk må få tid til å synke, ikke glem å bruke alle sansene dine"

Jeg tror vi trenger en bekreftelse på at vi eksisterer -et vitne til våre liv. Jeg ser det hos meg selv, og jeg ser det hos andre. ensomheten er deilig -men den bør være selvvalgt, og den blir først fulkommen når du kan dra tilbake og dele opplevelsen med noen som vet hvem du er.

Jeg ønsker meg et vitne i livet mitt som jeg kan fronte med mine sta, og egenrådige meninger,som vil leke med meg, som lar fortiden slippe. Som vil elske med meg og som utrykker at jeg er attraktiv både fysisk og psykisk.

Jeg tror på kjærligheten, jeg tror den er rundt oss hele tiden, og at den kommer når vi minst venter det, og at den kan være ekte og varig. Jeg ser det hele tiden.

En klok kvinne sa en gang "gå inn i sorgens landskap så modig som du overhodet kan med åpne øyne, og når tiden er moden vil andre dører igjen åpne seg for deg"

Livet er bare et lite glimt, internett som redskap for å inne den rette, kan like fort bli en viktig tidstyv og et stort hinder i seg selv. Om vi ikke tar oss tid til livet og stadig søker nye ansikter,nye profiler, nye opplevelser mister vi det mest vesentlige.

Den opprinnelige hensikten til at vi kanskje kom hit for i utgangspunktet: Finne et vitne til vårt liv, på kort eller lang sikt.

Når jeg går av denne nattevakten skal jeg ut og møte mennesker. Oppsøke et fjell jeg liker og kanskje enhelg på brett. Noen dager er bestemt, andre dager er åpne.

Lykke til med påsken, fridager er en utfordring når man søker etter noe viktig.

For meg blir den ultimate drømmepartner du som ønsker å være vitne til resten av mitt liv ... du som ser meg og er nysgjerrig på meg og den jeg er og vice versa ...

Ønsket om å dedikere tid til ”skapet” må være jevnbyrdig og målet må være det samme ... det er jo ikke noe prosjekt, men en prosess ... målet for meg og deg jeg ser som min partner er ønsket om å være sammen ... oppleve livet sammen ... få den andre til å bli større enn seg selv :_)))

Hvem er din ultimate drømmepartner ??

1. Menn som maser om telefonnr/msnadresse i første mail.
2. Menn som skal møtes etter 5 min.
3. Menn som vil ha sendt nakenbilder.
4. Kyssing og klemming i første mail.
5. Menn som setter hjerter og er inne HVER dag i over en mnd uten å sende mld. Er en grunn til at jeg ikke har sendt til deg, så stikk av med valpeøynene eller oppfør deg som en mann med stor M!
6. Menn som tror vi er matchmade in heaven etter å ha mailet 2 ganger frem og tilbake.
7. Menn som tar kontakt på chatten uten at man har vekslet et halvt ord på forhånd.

-Noen som kjenner seg igjen?

Jeg skrev et innlegg på oppslagstavla og nå leser jeg her at det er ikke bare meg som opplever dette.
Det ser ut som om det er fler en bare meg som opplever å ikke få svar på mailer, ser også at mine mailer ikke blir lest en gang.
Vel vel.... da er det vel slik det skal være. Hva med høflighet? Takk for svar men...... Eller, det var koselig at du tok kontakt osv.
Til alle dere som ikke får svar, lykke til å ha en enestående god påske, De vet ikke hva de går glipp av... Til de som ikke gidder å svare. Ha en fortreffelig påske.

Nå er jeg rett og slett møkk lei av å sitte 'fanget' av Sukker i forhåpninger om å få kontakt med drømmedama....
Kaster bort mye tid, gitt - fytte rakkern.... dette er ikke bra for psyke og humør!
Og egentlig er jeg verdens kjekkeste og herligste MANN! Du finne rmeg online nå.... ta kontakt da vel ...kjære drømmedame...

Er det slik med hensyn til damene også? Her er et par menn som ser helt fantastiske ut, og jeg er jo freidig jeg så her sendes det mail til disse mennene, men jeg registrere at de ikke engang LESER mail jeg sender!!! Det er nesten så jeg tror bilder av usannsynlig flotte menn legges inn her som "lokkemat"...hehehehe...ja, ja en eller annen slags trøst må man få gi seg selv. Sukk...

I studieårene trente jeg veldig hardt og var en hormonbombe med store problemer med magen. Hva skulle man med gasskraftverk når man hadde meg liksom? Min daglige kost besto blant annet da av ca 24 tykke brødskiver av kneip og 3 liter skummet melk, egg, masse bananer og havrevelling. Fett hadde jeg dessverre angst for. Ettersom jeg trente mye så ble jeg sulten på natten og måtte opp og legge innpå boller med havrevelling (ukokt melk og havregryn). På det verste, etter hard vekttrening, så la jeg innpå 6 boller velling fra kl 24 til 05! Neste dag på forelesning var det tre atmosfærer inni magen og jeg ble helt surrete i hode av å holde meg. Gassen, som trolig ble absorbert i blodet, kunne ha de merkeligste effekter! Noen ganger var det som lattergass og jeg ble helt koko. Bare flirete og lo. Andre ganger ble jeg bare maksimalt ukonsentrert. Da jeg syklet hjem (alltid som en gal) kunne jeg kjenne gassen trigget melkesyre i beina fort.

Nå som jeg er eldre, klokere og normal vil jeg komme med noen råd til de som har litt av det samme problemet.
Det viste seg at det var flere årsaker. Jeg hadde for mye magesyre. Jeg var/ble? intolerant for laktose. Jeg var intolerant for ukokt havregryn, og jeg var, som alle mine medstudenter, akutt allergisk mot middagen på Frederikke (Blinderen). Det smalt normalt på do ca tre kvarter etter inntak (tror disse har ryddet opp i sine rutiner nå). Fordi jeg var nervøs for å blåse bort sidemannen (eller damen ;-), ble jeg stresset og det utløste igjen mer magesyre. Showet var i gang. Jenta som jeg satt mye med på forelesning var forøvrig Siri Kalvik og det er ikke tilfeldig at jeg endte opp med spesialfelt luftstrømning etter endt fysikerutdannelse! ;)
Da jeg var på date kunne lettelsen bestå i å løpe ut på gangen for å se på tapeten.

Løsningen for meg: Laktoseredusert melk (intoleransen kan ha kommet av mangeårig overforbruk). Droppet havregryn. Hvis akutt syre brukes Pepsiduo (kjøpes på apoteket). Ikke spis store måltider de siste tre timer FØR leggetid! Ikke spis sjokolade og ro ned eggene. Ha olje i maten slik at man ikke sulter i hjel om kvelden. Forsøk å stresse ned. Jeg klarte aldri det for jeg var så gira. Svidd mat trigger magesyre. Ikke spis hele tiden. Magen trenger pause også.

Hadde noen kommet med disse tipsene da jeg var 20, fryktelig kåt og gæærn, så hadde nok ting forløpt mye lettere. Karakterene ville også vært bedre. Derfor denne lille opplysningstimen :)

av Nina Hemmingsson er morsom påskelektyre for alle single der ute...
kan også anbefales for alle som ikke liker store tunge bøker med masse bokstaver ; )

Startet akkurat chat med en dame, og hun tok imot...
Litt frem og tilbake om påskeferie osv, og etter 3 min sier hun: "Nå skal jeg ut å gå en tur"... pling, vekk, logget ut....
Er det ikek vanlig høflighet med en litt mer høflig avrunding... f.eks. "takk for praten", "Beklager, men jeg har ikke så mye tid fordi jeg har en avtale" eller noe slikt...?
Eller rett og slett "Takk for praten, men jeg føler ikke at dette er match.."
Føler seg liksom dumpet....

Er det så de fleste innpå her bare går rundt som hannkatter om våren og går rundt ei skål med grøt som er litt for varm? hm

Flere som opplever at sukker henger?
Må pinadø bruke Alt Ctrl Del hele tida fordi det henger seg opp. Irriterende.
Noen tips?

Er seriøst interessert i å få noen forslag på gøyalle, koselige og for all del.... sprøe ting man kan finne på i tigerstadsområdet denne Påsken??

Var inne på møteplassen - FINN.
Jævlig masete greier - virrvarr og surr, og ikke mulig å gjøre noe som helst før det ble mast om VIP medlemskap - kr 79 for 10 dager...Flåeri!
Takke meg til Sukker!

flere som føler det her blir litt shopping ? morsomt ja, men hvor blir det av den gode gammeldagse romantikken eller øyeblikket hvor det er kjemi helt overraskende : ) er jo mange flotte personer her inne og tenker at kanskje bildet eller profilen ikke beskriver en som man er, men at om man hadde møtt dem så hadde langt fler kunne vært potensiell venn eller kjæreste

bare et lite hjertesukk en søndagskveld


Norske & Utenlandske… Forhold!!

Jeg har lest… innlegg og meninger om forhold….
unge & eldre , eldre og unge
…nye kjærester…gamle kjærester….

Har ikke lest her på sukker om Norske & Utenlandske… eller Utenlandske & Norske, (er det forskjell ??) men andre steder, ja. Eller har jeg ikke fått det med meg??

Jeg har en venninne som alltid ønsker seg å ha forhold til utenlandske menn… og det fikk hun så klart….

Noe meninger… erfaringer …

Hadde det vært en ide om man i tillegg til slettefunksjonen også hadde en edit funksjon på egne innlegg?
Jeg savner ogå muligheten til å kunne se på hovedsiden til diskusjonsforumet hvem som skrev siste innlegg (enten det er nick, pseudonym eller bare skult id). Dette ville gjøre det litt lettere å se fremdriften i de forskjellige trådene.
(Siste svar: skult id, 13.49 - 16/3 (32 svar) ). Hvet ikke om dette lar seg gjøre, eller om dette i det hele tatt er et ønske som deles av flere.

Ps. Måtte kopiere, slette og lime denne meldingen inn på nytt for å editere en setning. Derfor ønsker jeg også edit funksjon ; )

noen fra sukker som er ute i oslo i kveld? Hvor?

Her leser jeg stadig inlegg om useriøse damer, og folk som gir opp -gir opp håpet på hva? Jeg mener, hva ville verden vært uten de useriøse? Og om de useriøse damene skulle føle seg forfulgt,så har de en stor stjerne hos meg! Jeg har plass til en, ja til to eller flere useriøse damer i mitt liv. ta gjerne med en seriøs venninde, bare hun ikke legger en altfor stor demper på stemnigen.

Mulig tyskerne lager noen av verdens "beste" biler, men det er en grunn til at Lamborgini kommer fra Italia! Bilene er helt opplagt i rødvinsrus, designet med -og av mennesker som leker med form, farge og fantasi nesten som en orgie . Sikkert , vi har seriøst sett ikke bruk for lamborgini til og fra oslo sentrum,men du verden så mye mere artig pendlingen hadde blitt!

Inviter meg med på en useriøs date, på en foto session, jeg er jo relativ exhibonistisk. Be meg med på dagstur i hemsedal, og for all del ikke glem after ski muligheten. Jeg står både på brett, og telemark, og lærer gjerne bort begge deler. -men kun til useriøse damer, selvhøtidelige fine fruer får heller finne på noe annet. Eller lær meg noe jeg ikke kan fra før!

Jeg vil bli kidnappet med på blå-tur, for de som ikke vet hva en blåtur er, så er det en tur "ut i det blå" det ukjente, og den som blir invitert med, aner ikke hvor reisen går. Det burde være en menneskerett og bli invitert ut på blåtur minst et par ganger i livet, og en plikt å invitere andre, på lik linje med skatten. Blåturen kan ende opp på din favoritt kafe, hjemme i boblebadet, eller gøteborg.
eller tusenfryd.

Seriøse mennesker blir ikke med på blåtur, det er forbeholdt useriøse, spontane, lekne mennesker som ikke er redd for å drite seg litt ut. Er det fordel med å være blondine tro? Sannelig om jeg vet.

Jeg vil ha en date med en useriøs dame som blir med på vinsmaking fordi det er godt, og seriøst forsøker å sjekke meg opp om stemningen er der -og som nyter en god latte og frokost søndag morgen før andre plikter evt kaller. Eller blir i sengen hele søndagen. -akkurat det siste er seriøst ment. Det nærmer seg sommer, og den første som inviterer meg på nudistranden på Huk får premie (diplom) (øystein du teller ikke, jeg mener hetrofile damer)

slå et slag for alle de useriøse deilige damene, og slutt å plage dem. her er rom for alle og enhver. :o)For en tid tilbake ble det forsøkt arrangert en sukkerfest i Bergen. Den måtte dessverre utsettes på ubestemt tid på grunn av manglende interesse. I Oslo vil jeg tro sukkerfestene har gitt medlemmene der en større følelse av samhørighet, trygghet og gruppefelleskap som kanskje og er med å skape en lettere tone når folk møtes på byen, samtidig som man og kan se hvordan kandidatene oppfører seg IRL ( in real life). Mitt ønske for hordalendingene på sukker, er at de og skal ha den samme muligheten.
Hadde det vært en ide for dem med ønske om å treffe likesinnede at det fantes et utested eller fler i Bergen , hvor folk totalt uforpliktende kunne møtes over en øl eller annet, og rett og slett bare ha det sosialt og si 'hei'?
For min egen del har jeg null erfaring med dating og frykter litt den 'ja, så satt vi her, da...' opplevelsen som lett kan komme når 'man sitter der' på daten, og skal prøve finne den riktige nøkkelen til partnerens interesse.
Hadde vi hatt en mulighet til å sette en tid og et sted kjapt på oppslagstavla (gjerne allerede for i morgen^^), så folk kunne stresse av sammen, og samtidig fått et inntrykk av hva som rørte seg i nabolaget?
Er jeg helt på jordet, eller er dette en ide som kan ha livets rett? Innspill ønskes^^


...porno...!

Siste svar sø. 16 mars 2008 14:26 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym snømann31

Jeg har lurt litt på dette her med matchtreet i det siste. Lurer i og for seg på en del ting rundt det men det som kanskje er mest fremtredende er dette med porno! Når jeg går inn på matchtreet til folk så har dette en lei tendens til å være et av få blader som virkelig lyser blodrødt opp. Er det noen av jentene som bryr seg om dette?? "Alle" gutter liker jo porno har jeg inntrykk av men er dette en showstopper for noen av dere jentene?? Eller er det sånn at alle gutta liker porno så det ikke er noe å tenke på...?

Er det ikke mulig å gjøre noen form for fritekstsøk her??

Har vært her en ukes tid. Er Mann med barn, og prøver å sende meldinger og prate litt.

DE ENESTE som svarer eller prøver å få kontakt, skriver kun Engelsk og har SAMME kopierte innhold i meldingene.

Jeg ønsker ikke kontakt med prosti..... eller utenlandske lykke jegere...

Da ser det ut som det var min tur, noe som gjør meg fantastisk glad!:)
Har funnet en fantastisk jente, og per dags dato har jeg ikke status: singel:D ...utrolig godt!

Så til alle dere som tviler og klager på sukker....vel, i dont really care:P ....men ikke gi opp! ...er opp til DEG!:)
Har jo i tillegg møtt en del hyggelige mennesker, både på forum her og live, så er ingen grunn til å sutte på totten, men mingle og ha det hyggelig:)

Så skitt fiske, til alle og enhver:) Håper jeg aldri ser dere igjen her inne;)

Hilsen blomstergutten^^

Veldig "sjarmerende" å se gutter i bar overkropp tatt med mobilkamera. I bakgrunnen ser du rett inn i en åpen badeskåp full av rot:) Liker de best med klær på jeg- iallfall helt til jeg har han for meg selv:)

Seriöst då Pojkar..!! Detta låter säkert ganska ytligt å jävligt... Men jag erkänner det! Jag skiter fullständigt i "matchpoäng", färger på trädets jävla blad, om du gillar skogspromenader eller bungyjump, om du e ingenjör eller sopåkare!!!! Jag vill träffa HOTTA män!!!! Sluta fega för faan, släng ut bilderna!!!!

Jeg lurer på en ting, Sukker-mennesker. Hvordan plukker dere ut folk som kan virke som interessante for dere? Scroller dere nedover alle matchene deres og klikker dere inn på de som ser pene/kjekke ut på bildet. Går dere inn på ALLE matchene uavhengig av bildet og leser profilen for å se om den fanger interesse (det virker jo ganske omfattende.....). Eller har dere andre framgangsmåter? Er bare nysgjerrig på hvor selektive dere er og hva som fanger interessen deres... :)
Sukker ER jo laget ganske etter Trynefaktoren.

Selv må jeg si at jeg går litt etter utseendet her jeg driver og scroller, men har også begynt å gå inn på matchende profiler som ikke har bilde for å se om han kan være noe for meg likevel.

Tjupp..bare lurte på en ting..Er det flere en meg som har merket en veldig oppgang av brev fra jenter i ryssland sør-afrika og all verdens rare lender?
Fikk et brev fra en jente et sted i afrika som tydligen hadde mistet hele familien sin å nå bodde i noe flyktingleir eller noe..
ville ju ikke vare slem så jeg svarte på det ¨å beklaget hennes tap, men noen dager etter kom det et nytt brev fra en annen jente som nesten var en kopi av det den første jenta skrevet..pappa som var doktor, familien borte, lever i flyktingleir..
Å ska jeg vare helt ærlig så er ikke det første jeg tenker når jeg ser på nyhetene om flyktingleir at "wow de folka der må ha en grei internet oppkobling" ikke mat, ikke rent vann, ikke medisiner, ingen leger, ingen hus,, men trådløst internet???????
Noen som har hatt en lengre dialog med noen av disse folka?noen som blitt bett om penger?noen som blitt lurt?
noen som møtt noen?
Eller er det bare jeg som er litt paranoid :)

MVH Andreas