Sukkerforum

noen som skal på singel fest??

Er ny her og lurer på om det passer seg å sjekke folk her inne med ønske om å treffe "den perfekte elsker". Jeg mener, det er mange gutter her som har ganske kjedelige profiler, men er utrolig deilige (på bilde). Leter etter noe så sjelden som en "fast" elsker, dvs, ikke en one-night-stand, men en man kan gjøre hyggelige ting med også hvis kjemien er god, en slags 7-night-stand. En pulevenn om du vil. Er det "lov" her inne?

Date mange...

Siste svar on. 29 nov. 12:41 (55 svar)
Skjult ID med pseudonym Frustrert

Hei
Har nettopp møtt en sjarmerende mann, vi har truffet hverandre noen ganger. Jeg tror han dater andre kvinner samtidig. Hvor vanlig er dette?

Er det vanlig.....

Siste svar on. 29 nov. 12:21 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Usikker...

Man har truffet en herlig jente på sukker....Datet i ett par mnd....."Opptrer" offentlig sammen.....Har tannbørste hos hverandre...Byttet nøkler...Sterke følelser begge veier....Har masse himmelsk sinnsykt bra sex sammen....Snakker om tiden fremover....sammen.....Følelsene er sterkere enn noe annet på LENGE....Er det da lov å bli skuffet eller frustrert når man oppdager at denne personen er på sukker daglig og mailer masse med andre? Er det meg det er noe galt med som tenker sånn, eller er det kanskje på tide å gå videre alene....Hva gjør man?

Jeg har sendt hyggelig og personlige meldinger til personer som virker interessante, men ikke fått noe svar...hvor lang tid må jeg vente før jeg er sikker på å ikke få noe svar...

Og til dere som ikke gidder å svare: DERE KAN I DET MINSTE KRYSSE AV FOR IKKE INTERESSANT, SÅ FÅR JEG I DET MINSTE ET KORT OG GREIT SVAR..

ER DET FOR MYE FORLANGT, SKJERP DERE!"!!!!

Hvordan vurderer gutter jenter som er mer "vellykkede" en de selv?
For eksempel bedre utdannelse, bedre jobb, høyere lønn, bedre bolig, bil etc...?
Ser de dette som en trussel, eller er det greit?
Jeg opplever ofte at gutter ser på dette som en trussel, og at mange trekker seg unna nettopp av denne grunnen.
Det skal liksom ikke være lov for en jente å være stolt av å ha klart seg bra i livet? (Jeg mener da ikke de som har fått alt sånt opp i hendene gjennom foreldre etc..)
Er det virkelig så viktig for gutta å være "forsørgeren" i et forhold?

Nettdating

Siste svar on. 29 nov. 11:48 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym gutt 27

Dette er mitt inntrykk av kvinner på nettdating-sider. Virker som mange kun er ute etter å se hvor mange meldinger de kan få. Som en slags bekreftelse. Har spurt flere jenter om de har møtt noen her inne i virkeligheten, og det er mange som ikke har møtt en eneste. Hvorfor skulle jeg da gidde å bruke tid og energi på noen jeg høyst sansynlig ikke får møtt likevel.

Virker som internettdating er en ting som er veldig godt egnet for kvinner som bare vil bable og flørte i det uendelige på mail. Har truffet 5 stk selv, men herregud så mye forarbeid som lå bak. Kan jo være at jeg ikke ser kjekk nok ut på bildet og derfor må legge mer arbeid i det enn mer fotogene gutter gjør, jeg vet ikke. Nettdating blir jo nesten en slags bildesurfing. Jeg ser jo helt ordinær ut dessverre, gjennomsnittlig. Alt jeg vil ha er en ordinær jente men de fleste jenter får jo langt fler meldinger enn gutter og får derfor urealistisk høye forventninger.

Begynner å miste troen på konseptet internettdating. Tror kanskje speeddating hadde vært noe for meg. Det er jo først in real life man får sett hvordan kjemien er likevel. Så hvorfor kaste bort tiden her inne? Synes dere damer det er litt skummelt eller nedverdigende å faktisk møte noen dere har truffet på internett? Jeg bare lurer. Og hvor lang tid bruker dere eventuellt på utvelgelsen på forhånd?

Fikk litt sjokk for noen uker siden, da jeg fant profilen til typen til venninna mi her. Han hadde mailet meg og tydelgvis ikke kjent meg igjen på bildet. Mange år siden jeg så han. @mor er ikke det han utgir seg for, nemlig å være singel, i tillegg har han lagt ut bilder av seg selv med deres felles unge. Dette er en side for single, og jeg syns det er dårlig gjort mot oss som faktisk er single!

Intim klipp??

Siste svar on. 29 nov. 11:39 (22 svar)
Skjult ID med pseudonym hairy!

Hei! jeg trenger noen gode råd. Jeg har møtt en kjempe hyggelig fyr her på sukker og vi har datet med han et par ganger..Sist gang endte vi nesten i sengen, men jeg holdt tilbake...fordi jeg ikke har barbert meg nedentil..og er redd hvordan han vil takle det?

Leste på nettet om en jente som barberte underlivet og ble alvorlig syk!

Er det noen av dere som har noen personlige erfaringer..ulemper og fordeler?

Noen her som er i ferd med å finne den rette og da er klar for å forlate sukker?

Forhold

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym victor_67

Har hatt to forhold gjennom sukker.no i 2006. Begge gikk "i dass" dessverre. Hadde sterke følelser for begge jentene. Blir sliten av dette...

bilder av barna

Siste svar sø. 26 nov. 19:04 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym skeptisk

hvorfor legger folk ut bilde av seg selv sammen med ungene sine ?
er det for å vise at du er en god far ?
det viser det stikk motsatte. jeg har selv barn og ville aldri lagt ut bildet. de velger ikke å være her inne og det er i tilegg vår plikt som foreldre å bekytte de.
skjerp dere gutter. og til sukker - det burde vært i kategorien upassende bilder.

Passord

Siste svar lø. 25 nov. 18:44 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Pia

Hei, lurer på om noen kan hjelpe...
Lurer på hvordan man kan skifte passord på innloggingen til sukker...

takk takk...

Til Morten og Morten i sukker!

Hva med omsider få gjort noe med utregning på alder, så den blir riktig?
Ligger alltid med ett år bak...hvorfor er det slik???
Ikke det at jeg har noe imot å være yngre:)...men det hadde bare vært kjekt
å få det riktig.

Så en annen ting som er blitt foreslått før, er stjernetegn.
Hva med å legge det inn som et valg i profilen? Selv er jeg født Tyr, og jeg kjenner meg igjen i veldig mange av de karakteristikkene en typisk Tyr har.
Kan bli ganske morsom lesning, dersom dere legger in alle stjernetegnene, og hvilke typiske egenskaper hver enkelt ofte har. Tror det hadde blitt veldig populært.
Kanskje også hvilke tegn som matcher andre....

.....til slutt....hva med muligheten for å legge inn fler bilder?
4-5 bilder til hadde vært et sted å begynne.

Bilder på nettsteder.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mmm...

Du som legger ut bilde av barn, ekser, venner og familie.
Er det ok at andre legger ut bilder av DEG på diverse nettsteder uten din kontroll? Er du komfortabel med det....?

Hei,

Har opplevd noe jeg synes er litt merkelig her. Det var ei jente som markerte meg som interessant, uten å ta kontakt. Det i seg selv er greit nok. Jeg gikk på profilen hennes, og fant ut at dette kunne være interessant tilbake. Merket henne som det samme, og sendte av gårde en mail. Nå, to uker senere, har hun lest den, jeg står fortsatt som interessant, men har ikke fått noe svar?

Er det for mye forlangt? Evt. kunne hun kanskje tatt bort markeringen som interessant? Litt spesielt å sitte der å lure da.

En sukkerting jeg ikke forstår meg på:
- Å bli markert som interessant av en person uten bilde, uten beskrivelse av seg selv og med et moderat matchtall - hva skal en stakkar gjøre da? Det KAN være HAN, men hvordan skal jeg vite det?

Det får da være grenser for blinddating, bokstavelig talt? ;-)

noen som har sladder fra festen i går for oss som ikke kunne komme ?

Ehm?

Siste svar to. 23 nov. 15:30 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Blythe

Det er en alminnelig feil vi gjør her i livet, og det er å tro at alle andre mennesker mener og føler det samme som du gjør. Men det er jo ikke sånn. Vi er forskjellige, og vi har forskjellige erfaringsgrunnlag. Hvis du skal ha sex med noen, så bør du ta deg såpass tid til å lære denne personen litt bedre å kjenne, finne ut hva de liker og hva som får dem til å tenne. Kanskje ikke alle tenner på deg, kanskje du gjør noe som tenner de av, eller at dere rett og slett ikke har den rette kjemien. Hva vet du om hva som tenner ei jente av eller på? Er det du som er eksperten på det? Som sagt så er vi forskjellige, og sexlivet er avhengig av at mange forskjellige ting skal klaffe. Jeg har hatt sex med forskjellige typer, noen har tent meg mer enn andre, jeg har også vært i situasjoner som har tent meg mer enn andre situasjoner, ja, ta ikke god sexfor gitt, det krever en insats fra begge parter. Du skal heller ikke skjære alle over en kam, det finnes ingen klare svar på hva som gjør om det klaffer eller ikke..

Hei, dette er hovedsakelig til dere jenter, som kanskje har flere meninger enn gutta når det gjelder temaet sex. Jeg har truffet noen jenter her på forumet, og etter noen dater så har vi hatt sex. Problemet er bare at et par har vært helt håpløse i senga:(. Jeg ville jo tro at når du er i slutten av 20 årene så burde du ha en viss erfaring ihvertfall, og ikke bare ligge der som slakt. Jeg føler meg ganskje oppegående på seksuelle plan, og har aldri fått noen klage på noe som helst. Forspilll er jo noe av det viktigste syns jeg, og legger ganskje mye jobb i den delen...ikke slit altså, men dere skjønner hva jeg mener.
Jeg mener at god sex har mye å si i et forhold - faktisk så mye som kanskje 40% av forholdet. Hva mener dere? Legger jeg for mye i det?

1) Har du brukt en time på registreringen, bruk nå da også 10 minutter på den avsluttende presentasjonen, samt avkryssingen for interesser. Det er tross alt den som selger deg inn.

2) Skriv hvertfall NOE om hva du liker å bruke fritiden til.

3) Ikke gjenta dine egne egenskaper ordrett, under dine forventninger til drømmemannen. Virker alt for lettvint og lite gjennomtenkt.

4) Unngå ønsker, dersom de ikke er absolutte krav, som f.eks:
Dersom du kan leve med en mann med blå øyne; ikke skriv at du liker menn med grønne øyne.... Og er du sikker på at du ikke kan leve med en kjernekar av en mann, som ser på Sportrevyen? De fleste menn som ser sport, gjør det med måte, men blir også fort skremt av tilsynelatende sportshatere. Osv, osv.

5) Er du ikkerøyker; kryss riktig, ellers kommer røyk opp som problemområde. Og du mister mange ikkerøykende kjekkinger.
Dette gjelder selvsagt også flere andre sentrale spørsmål.

6) Og til slutt. Ikke hold i gang med masse mailer, dersom du ikke er interessert i å treffe vedkommende. Det er jo tross alt det de aller fleste av oss her inne er her for. Vis litt respekt for det.

Tiltrekker det?

Siste svar ma. 20 nov. 19:38 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Hvorfor?

Jeg undrer meg stadig vekk over kvinner som viser seg selv i armene på et antall halvlugubre typer i syden. Tror de vi gutta skal tenke: Å fy faen, hun har draget på han der så da må hun være fin! (man ser jo forøvrig at gutta driter i hvem de holder rundt bare det kanskje blir mus i kveld)

skjult profil

Siste svar ma. 20 nov. 18:34 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym undrende

til sukkerveteraner
er det noen som vet hva som har skjedd når en profil forsvinner ?
har vedkommende takket for seg eller er bare jeg merket og utestengt ?

Tok omsider motet til meg og gikk på sukkerfesten på lørdag.
Snakket med veldig mange mennesker, og det virket som mange var gjengangere. Noen hadde sågar vært på både 2 og 3 fester.
Skal jeg klage over noe, så må det være bildet som ble tatt ved ankomst:(((.
Vet ikke hvordan det er med dere, men jeg er ikke noe særlig fotogen av meg.
Bare å legge ut bilde på profilen min tok en evighet. Måtte jo finne et hvor jeg ser ut som jeg gjør til daglig. Det blir så kunstig dersom jeg står foran et kamera, om noen skal ta en bilde der og da....jeg trenger liksom tid til å slappe av:)).

Ihvertfall, hva med å bruke bildet man har i profilen på sukkerfestene?
Dersom noen er misfornøyd med det, så kan de jo ta et nytt når de ankommer...
Tross alt så er det jo bildet i profilen du kjenner igjen, og mange inkludert meg selv har brukt en masse tid på å finne det riktige.
Det er liksom litt annerledes å få et kamera rett opp i ansiktet, samtidig som du prøver å ikke se altfor utafor ut. Jeg var ikke fornøyd i det hele tatt med bildet, og jeg fikk inntrykk av at jeg var langtfra alene.
Men nok om det....skuffelse nr. 2, var musikken...det var altfor HØYT!!!
Måtte jo skrike til hverandre...akkurat som et hvilket som helst annet sted.
Dialogen står jo liksom i høysetet ville jeg si...

Så til Morten og Morten i sukker...dere har et fantastisk konsept, og jeg mener at sukker er vel et av de beste...om ikke DET beste stedet å finne en partner.
Ikke det at jeg har vært på så mange...sukker er faktisk det andre stedet, men nettsider og alt rundt det, er veldig profft lagt opp.
Kan dere gjøre noe med bildene og lydnivået, så kan det hende at jeg kommer på neste festen og:))).
Er det andre ting som kan gjøres bedre...så kom med det....

jeg har hatt 421 besøk.er det mye,lite?jeg vet ikke?

Kjære Sukker,
hvorfor kan jeg ikke få se min egen profil slik den ser ut for andre?

Forstår jo at det kan bli noe vanskelig med match med seg selv etc, men jeg skulle gjerne ha hatt muligheten til å sjekke hvordan beskrivelsen av meg selv viser seg for andre. Tror nemlig det har vært noe tull med min der, i forhold til at jeg limte inn tekst som overskred 500 tegn. Da jeg gikk inn for å endre den nå oppførte den seg noe irrasjonelt, og jeg lurer på hva andre har sett.. Mistenker at all teksten ikke har kommet med og at beskrivelsene mine bare har sluttet i løse lufta, uten at jeg har vært klar over problemet.

Derfor; ønsker en mulighet til å sjekke hvordan profilen ser ut for andre.

Besøk

Siste svar ti. 14 nov. 14:53 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Pia

Hvor mange besøk har dere hatt på profilen?
Det lurer jeg veldig på..

Hei!

Var sammen med en kamerat på Sukker fest på Rå igår....Og ble overrasket over at det var så mange som var eldre enn meg der...Jeg er selv 26, og det virket som 90% av de som var der var over 30-35, og veldig mange mye eldre enn det også...

Er nesten så vi lurte på om det var noe vi ikke har fått med oss...Er denne festen blitt anonsert som spesielt for dem over 35 eller noe i den dur? Eller har rett og slett aldersfordelingen på Sukker-festene forandret seg...? Var på en fest i fjor høst, og da var det mye flere yngre folk...

Har selvfølgelig ikke noe imot eldre folk, men siden litt av motivasjonen for å dra på en sånn fest er å treffe noen søte jenter å bli kjent med, så ble det litt nedtur når flertallet var så mye eldre...

Er det virkelig meningen at man må gå inn på hver enkelt som en ikke fatter interesse for å krysse de ut?
Puh... det er rett og slett slitsomt ;)
Hadde også vært enklere om topp listene hadde matchet hverandre..
Puh...

Man er vel enig om at kjønnsdriften er nokså sterk på linje med behov for søvn og mat for oss mennesker. Undertrykker men denne driften lenge nok, fører dette til stress og frustrasjon for mennesket. Dette sier iallefall forskningen. Noen løser dette ved å ha såkalte sexvenner mellom to forhold (fuckingbuddies på amerikansk). Det jeg undrer på er: Er det stort sett aller flest gutter som har en denne sterke kjønnsdriften og som liker og ha såkalte sexvenner og da gjerne mellom to forhold?
Hva mener dere jenter om dette?

På matchlista mi er rundt halvparten av profilene uten bilde. Dette forundrer meg, da jeg anser muligheten for å få tilbakemelding som mye større om man viser hvem man er. For jeg vil påstå at man kan lese mye ut av noen bilder. Men det er kanskje det som skremmer mange fra å legge ut nettopp bildet....!?
Hmm.....

Speeddating

Siste svar lø. 11 nov. 13:58 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym mmm...

Hvor er det blitt av alle disse speeddating-arr. det ble skrevet så mye om for en tid tilbake. Kunne tenkt meg det nå som jeg er singel igjen.
Men nå finner jeg det ikke noe steder. Pokker...:)

noen som gleder seg til kveldens fest

Sukkerfest

Siste svar lø. 11 nov. 00:24 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym petra

Jeg har meldt meg på sukkerfest den 11. november. Bare lurer veldig på alderssammensettingen. Er selv 36 år, og kjenner ingen.... Er det mange over 35 som har meldt seg på tro?

Jeg er ny på sukker og lurer på hvor mange andre "ferskinger" det kommer på festen 11? Skal bli spennende dette da ;-)

Lurte på om det er bare meg som ikke gidder å troppe opp i djevelkostyme eller annen fancy bekledning!? Blir jeg den eneste kledd casual?

Noe nytt om en eventuell nyttårsweekend på Skeikampen?

Hjerter..

Siste svar to. 9 nov. 09:46 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Hvor mange hjerter er det vanlig å få egentlig?
Lurer litt på hva andre her inne har vært så heldig å få av rødt og gult..

Noen som vil dele erfaringer?

Skeikampen

Siste svar on. 1 nov. 21:20 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym MetteBa

Må bare få lov til å takke Sukker-gjengen for et flott opphold på Skeikampen i helgen. De hadde lagt ned mye arbeid i dette, og jeg tror jeg har de fleste med meg når jeg sier at arrangementet var veldig bra. Vi var i tillegg utrolig heldige med været, så en mer strålende week end skal man lete lenge etter.

Tusen takk -:)

Hmm

Siste svar fr. 27 okt. 22:13 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Johanna

Ikke godt å si hva man skal gjøre med all mail som detter inn.
Kanskje jeg burde fjerne profilen da, hvis jeg skal svare på alle henvendelser hele tiden blir det jo en fulltidsjobb.
Dessuten, hvis man er på date med en hyggelig fyr kanskje man avventer for å se hva som skjer så man ikke spiller på flere strenger samtidig.
Kanskje litt tolmodighet hjelper gutter og jenter?
Men for guds skyld, ikke bli sure hvis det ikke kommer svar da. Dette skal jo være gøy, og ikke sikkert det er noe feil med personen som sender melding som ikke får svar..

Nå som internettdating har blitt så poppis så kan en kanskje anta, som et lite scientific wild ass guess, at profilene representerer et tverrsnitt av befolkningen(minus de som ikke har øye/håndkoordinasjon til å bruke en mus og et tastatur). Jenter som hele tiden skryter av at trener så mye(gutta og for den saks skyld); Hva er trening i denne sammenhengen?? For det første, det er IKKE trening i mine øyne å sykle fra Domus Athletica og bort på Blindern; ei heller å stå en time på trappemaskin på SATS innstilt på nivå 4. Jeg har virkelig observert MYE skikkelig DÅRLIG trening rundt omkring på diverse treningssentre i Oslo.. skjerp dere, få på dere "svettklean" og kom dere ut og løp intervall og hvis dere skal trene vekter bruk litt mer enn det som sitter fast i wire'n!


Er helt fersk her inne, har lest et par steder at det er mulig å søke på hva andre har svart på de ulike spørsmålene, men finner ikke hvor dette er mulig.
Og er det det samme som annenstedsnevnte frisøk?
Eneste jeg finner er søk på kallenavn.
Har forøvrig, i følge dette match-systemet, en noe komplisert match med meg selv - hehe

Liten ting jeg lurer på ...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym sing&sang

Hvis man trykker på det fotoapparat-ikonet for å se på billedgalleri, men ikke går inn på selve profilen til noe, kommer man likevel da på oversikten over 'siste besøkende' på vedkommendes profil?

Hei alle sammen. Ettersom vi har nærmest ubegrenset plass vil vi i Sukker oppfordre alle som måtte nøle til å melde seg på høstens morsommte begivenhet. Husk at dette ikke blir en slik "jeg er litt utenfor" tur, og at vi begynner å rullere seter med morsomme leker allerede på bussturen oppover. Etter først litt konkurranse mellom bussene skal vi ha en"klemme lek" når vi kommer opp til Skeikampen. Vi lekte den på bursdagen til Gaute Grøtta Grav (han fant den opp) og det er som en stol lek der man skal danne grupper på tre, fire og fem hver gang musikken stopper. De som ikke holder tak i noen går ut inntil vi har to vinnere som får premie. Senere skal det bli mer morro!
Tenk på helgen som en herlig adspredelse fra høsthverdagen med masse god mat og ikke som kun en jakt etter drømmepartneren. Da blir det definitivt hyggeligst og morsomst :)
Vi gleder oss!

Et lite tips til rettskrivning – er å lime teksten inn i for eksempel word bruk stavekontrollen og lim inn teksten tilbake i editoren. Da luker du bort de verste skrivefeilene :)

Jeg er ganske ny på denne siden. Men... jeg lurer på hvorfor deter så mange menn som markerer en profil som intresant og ikke gjør noe mer med det. ( Det er sikkert damer som også gjør dette) Ville ikke det naturlige være å sende en melding og reklamere så godt en kan for seg selv?? I håp om ett positivt svar.?? Det er jo så utrolig tiltrekkende med menn som tar initiativ. Selvfølgelig kunne jeg sendt en melding selv, men det gjør jo jeg på de jeg avmerker som intresant. Hva venter dere på egentlig. Jeg skjønner ikke dette helt. Noen som har noe svar på dette??

Hvorfor står det noen plasser at du har en høy match med personen fordi begge har svart gjennomsnittlig, og en annen plass kan det stå at du har høy match med personen fordi begge ikke har svart gjennomsnittelig. Hva har man da egentlig svart, gjennomsnittlig eller ikke?? Noen som har svar på det da??

Jeg var med for første gang på sukkerfest! Og blir gjerne med igjen! Virket ikke som noen tok seg selv for alvorlig, og det er bra! Hehehhehe! (Det holder helt til man får seg en partner )(forhold). Men det er akkurat derfor det er så bra.....man er fri! Enn så lenge......... og det er "enn så lenge" vi venter på skal skje!! Det er jo akkurat derfor vi er med ! ;-)

Har blitt ett tall eldre etter jeg laget profilen her inne....men hvordan får jeg endret det. har jo lagt inn fødselsdato og alt, men neida....tiden står stille hos meg.

M.

hei e e en mann som bare lura lit på kordan fordeling e mellom kvinder . og manner bliver på hotel viken blir