Sukkerforum

Kjære kvinnehater! Hvorfor er du ensom? Når alle kvinner er "meg meg meg" hvorfor jakter du på de da. Kanskje å finne seg en mann er tingen for deg. Kjære, du er sikkert flott å se på, både innvendig og utvendig, kanskje du IKKE er høy og mørk, heller liten og klumpet. Kanskje du ikke liker hunder, eller har noe som helst å tilføre en kvinne under a,b,c,d eller e. Du må jo se litt lenger mann, enn en tåpelig profil på et chatte-sted, møt henne da og døm deretter, Eg for min del er nok din drømmekvinne. Jeg søker ikke a,b,c,d, eller e, men derimot, f,g,h,i og j, så der fikk du den, din mamsemoms!!!!!!!

Er ny her på Sukker og må oppdateres litt.. En venninne og jeg tenker å dra på Sukkerfesten til helgen, men leser lite om det her. Er det slik at det ikke er så mange som skal eller hvorfor hører vi ikke noe? Kan virke som et litt "villt" konsept. Er det noen som pleier å være der som kan avkrefte denne følelsen?

Er du våken og i Oslo området med sikt nord, nordvest så er det et fantastisk grønt lysspill på himmelen! Det har vært litt til og fra men jeg håper det kommer igjen og noen får sett det! Så vakkert!
:-)

Kjør debatt :)

Hva er det med enkelte folk?? Kan man ikke stå for at man har profil på sukker.no? Hvorfor har man profil her inne når man ikke legger ut bilde hverken på profilbilde eller i album, i det minste må man da kunne forvente et par stikkord om en selv? Litt tekst? Om man velger og ikke ha bilde BØR man virkelig ha litt tekst...

Hvordan skal jeg ha noe som helst sjanse til å vurdere en person kun ut ifra en melding? Har jo fulgt debatten her inne en stund og har tatt til meg at folk ønsker en tilbakemelding uansett. Jeg ga en herremann her inne en sjanse iform av et svar på en henvendelse, men med en beskjed om at det var litt vanskelig for meg å vurdere han uten noen som helst form for bilde eller tekst, (kun et matchtre med noen røde blader..hm..). Har jo erfart før at folk da har tatt hintet og skrevet litt på profilen sin! Mange trenger jo bare et lite puff bak!

Fikk uansett et svar med beskjed om at jeg kunne google vedkommende og fikk navn. Hyggelig nok det, men når man må bruke såå mye tid og krefter for å få et lite førsteinntrykk og heller ikke finner noe på google så må man da kunne si beklager, dette gidder jeg ikke...

Og hva er resultatet? Får et svar igjen med beskjed om at jeg ikke er noe særlig fleksibel osv osv... Den var litt drøy!

Tenk så mye tid vi hadde brukt der inne om alle skulle bruke hans fremgangsmåte. Har ikke tid til å drive med slike undersøkelser for kun et lite førsteinntrykk...

Oppfordrer alle til å stå for at man har profil her inne, i det minste skriv litt tekst.. Bildediskusjonen har vi hatt før, men litt tekst er det minste jeg forventer...

Heisann! Skriver på min master om nettdating. Noen som har lyst til å stille opp for intervju fredag 11 mai eller lørdag 12 mai i Oslo? Ta kontakt :-)

Det skrives nok av avisartikler der de sier fler og fler er single.
På grüner løkka lever ca 60% som single.
Jeg har prøvd å fundere på hvorfor jeg er singel.
Og jeg finner ikke noe fornuftig svar. Skavanker har vi alle og det er mange søte jenter.
Men alltid noe som mangler.
Hvor lenge skal en lete etter kjærligheten, eller skal en lete etter den og bare vente til den kommer flyganes på en fjøl?
Hvor mye skal en prioriterer at denne kjærligheten skal komme på ”første øyekast”?


Ordbok for kvinner som skriver kontaktannoser (ca 35-49 år)

Eventyrlysten - Vært til sengs med mange
Atletisk bygd - Ingen bryster
Normalt utseende - Stygg
Vakker - Notorisk løgner
Emosjonelt trygg - Bruker medisin
Feminist - Feit
Moro person - Plagsom
Åpent sinn - Desperat
Utadvendt - Høylydt og slitsom
Følsom - Ofte drita full

KVINNERS NORSK
1. Ja = Nei
2. Nei = Ja
3. Kanskje = Nei
4. Vi trenger = Vi vil ha!!!
5. Jeg beklager = DU kommer til å beklage
6. Vi må ta en prat = Du er i store problemer
7. Klart, bare gjør det = Ikke tenk på det en gang
8. Gjør hva du vil = Du vil angre som faen senere
9. Det er ingenting I veien = Selvfølgelig er det noe I veien, idiot!
10. Du er veldig oppmerksom I kveld = Tenker du bare på sex?

leif1970

Siste svar on. 9 mai 2007 20:45 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym blæææ

Er det fleire her inne som har blitt kontaktet av leif1970?

Maidiktet

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Halldis

Hei føler meg i godt humør i dag og vil oppfordre til en liten diktdeklamasjonsrunde for å feire vakre mai! Det bør også være lov å komme med kommentarer til diktene som legges ut. Dermed kan alle som har et lite dikt på lur prøve dem på de tusen som sikkert leser dette forumet daglig og få tilbakemeldinger! Vi får være hyggelige mot hverandre..

Jeg forsøker meg:

Solarium

Blålig ligger jeg flatt
Litt ensom, litt forlatt
Og du i nabo båsen min
urørlig, myk og fin
Knirkende plast roper; varm!
Og hyller deg inn med viftens larm
Tuklende langstrakt og seiglivet yr
Igjen spreller jeg over styr
Og jeg flyter, svever og skyter gevær
når du forteller at du er der

Her kan du skrive om hvorfor du har hatt en bra dag, eller noe fint som har skjedd med deg i dag.

Jeg har gått en tur opp mot Løvstakken i finværet, deilig med varm luft og å føle at kroppen er igang. Og så har jeg fått rigga opp den nye printeren min og satt sammen et ikea-møbel. I kveld skal jeg spise vaffler, nam man :-)

Dagen idag begynte med kurs, kurset var helt tragisk, han ved siden av meg sovnet. det sier jo bare sitt.!
på etter middagen mot kurs slutten ringer det på mobilen hvor en venn av meg sier han har spilt 248 serie på bowlinga og lurer på om jeg kommer ned får å trene. ja kan vel det svarte jeg. kjørte en kurs venn da til byen og rett til bowlinga etterpå. der kom trenern min. så vi begynte å trene. etter 15 min tid ble jeg lei og ville prøve en serie som endte med 176. jaja tenkte jeg, så spurte trenern min om vi skulle stille 2 mans lag og spille mot hverandre og det ble det. Da knuste jeg trenern min 1 og 2 serie med 228,5 i snitt. så var det videre til barne hagen og hente sønnen min som jeg da ikke har sett på en uke så han ble kjempe glad. dro og handlet, kjøpte is og grillet kylling, kjempe godt. og hver dag min sønn sier han er kjempe glad i meg så blir jeg stolt. nå har sønnen blitt hentet av sin mor og da er det tilbake til det gamle, uten min sønn.sukk!

Hun ble ganske paff da jeg fortalte det og stilte meg et ultimatum som jeg kommer til å overse.
Sjansen for å møte noen på singlefest er ikke større enn på byen ellers er min erfaring.
Synspunkter?

Bilde

Ingen svar
(mann 69 år fra Akershus) Privat melding

Ja, jeg er litt frustrert. Det er jo så mange som ikke legger ut noe bilde av seg selv. Når jeg spør enkelte av disse, får jeg flere forskjellige svar, som har ikke tid eller at damen ikke er vakker nok at hun har fått rynker o.s.v. Det disse damene glemmer er at man tolker dette som om de har så mye å skjule. De glemmer at disse damene skal prøve å lokke til seg en partner omtrent rundt sin egen alder, og dise mannfolka, i vertfall de fleste vil synes at noen rynker på de rette stedene bare er charmerende. Selv er jeg på jakt etter frømmeprinsessen og det mine damer er alt etter hvilket øye som ser hvordan damen er, da er det det fulle inntrykket med profilen og bildet som da vil være prikken over i en.

Downtown har jo 23års grense til vanlig, vil dette gjelde også på sukkerfesten?
Noen som vet?

Hei jenter!

Siste svar ti. 1 mai 2007 20:40 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Gutten

Legger merke til at mange ikke har bilde i profilen........... Hvorfor ikke? Sjansen deres for å treffe noen minsker jo betraktelig!
Vis ikke dere har noe å skjule da..........
Og!!! Ps det koster ikke noe å krysse av på Interessant... Det ser bedre ut enn å kikke/besøke samme side flere ganger.
Dessuten koster det bare 99 kr og sende mail i en mnd. Så jenter "carpe diem"

Har ikke hatt veldig vanskelig med å få svar fra damer her inne men Følgende irriterer meg litt:

-Vær så snill å ikke svar på en melding med bare et eller to ord, la heller være å svare

-Hvis det er helt utenkelig å faktisk møte den som har sendt deg en melding irl så please la også være med å svare. Superkipt å sende massevis med meldinger frem og tilbake for så å høre "er ikke klar for å treffe noen akkurat nå" når man foreslår å finne på noe sammen.

-Vennligst ikke ta første date/møte så utrolig seriøst. Noen har slitsomt høye forventninger.

Her var det da mange som irriterer seg over ting :p Sikkert godt å få det ut, men det var da veeeldig da! Hehe... Husk, en klisje eller to er da ikke så kritisk, og jeg er sikker på at jeg har noen sånne jeg også. Men alt i alt så kan det ofte være litt humoristisk ment, det er iallefall det i min!

Ta det med ro alle, slapp av og la livet bringe det det bringer!!! :)

Klem

bilde hva sier d om et menneske ,mye men ikke alt

Jeg lurer på om 'jenter' som har fylt de 50, har gått ut på dato. Er det virkelig sånn at menn ønsker yngre kvinner........ Jeg vil også finne meg en herlig mann som er litt yngre enn meg :o)

Hvorfor har ikkje alle bilder i profilen?
Matchtallet har ikkje noe å si hvis en ikkje blir tiltrukket av personen på bilde.
Veit jo att det ikkje bare er utseende som teller, men litt har det å si.

Er det flere som har det sånn, eller er det bare jeg som er rar hehe:)

Ja, åssen det?

Lurer bare på et par ting mht innlegging av egen profil: Jeg har de barna jeg har tenkt å ha, og jeg verken kan eller vil få flere. Men jeg kan ikke se at noen av svaralternativene fra 1 til 8 (eller var det 9?) tar høyde for det. Der var det bare spørsmål om "vil du ha barn, ja til nei" og "hvor lenge til du vil ha barn, nå til aldri". Her blir jo alt feil, dere...
Ikke skjønner jeg hvordan jeg skal kunne endre på dette heller, slik at det evt. blir i samsvar med virkeligheten...

Hilsen Bekymret fra Bergen (som kanskje burde rette henvendelsen et annet sted? Hvor da, gutter og jenter??)

Er det flere her inne som sliter med og få det "nye" sukker til og funke??? får hverken opp bilder eller tre???

I Oslo regionen har det vært normalt med en middeltempertur på 16, 1 grader i juni, juli og august.
Det er en halv grad over normal sommertemperatur! Altså, den normale sommertemperatur er en halv grad over det normale? Forstå det den som vil.

Klimaforsker ved Meteorologisk institutt, Harry Varmetopp, har på forespørsel fra undertegnede utarbeidet
værstatistikk for sommeren 2007.

- Langt over normal unormal sommer! Ut i Solen alle sammen!!!!!

Varmetopp anbefaler å legge ferien til månedskifte juni-juli og ut året.
- Ifølge vår statistikk(alstå, Varmetopp sin statestikk) er den varmeste perioden i månedsskiftet juni/juli og ut året.
Han får støtte av værstatistiker Bertram Fuglefjott, som foreslår å flytte ferien så tidlig som mulig.
- Som en langtidstendens, bør man nok skyve ferien. Ser man på værutviklingen de siste 1308 årene, ser vi en markert økning av vær, så man kunne med fordel ha lagt ferien så tidlig som mulig, sier Fuglefjott.
Han påpeker at den tendensen kun er gjeldende for Sør-Norge og Nord-Norge, men ikke Jan Mayen.

- Men er det ikke også slik at det ofte er mye regn i månedsskiftet juni-juli?
- Nei, det har vært altfor varierende til å kunne konkludere slik, sier Varmetopp.
- Antall regnværstimer har ikke vært over den unormale normalen, men det har kommet store mengder regn de gangene det har regnet mye, skyter Fuglefjott inn.

- Nord-Norge, og da spesielt rett over saltfjellet. Tverlandet, har hatt en forrykende start på sommeren. En dag med sol er langt over normal unormalt sommervær
På Tverlandet ble det målt en middeltemperatur på 6,7 grader. Det er 2,4 grader over normalen, som er det største avviket fra normalen siden målingene startet for snart 1308 år siden, forteller Varmetopp.

Vi kan altså ikke forvente normalt unormalt sommervær i år heller. Men jeg krysser fingrene for en overnatrulig bra sommer!
Håper dere gjør det samme!

GOD SOMMER!

Helt utrolig at "players" gidder å være på nettet, når de kun er ute etter sex. Da er det kanskje lurt å endre litt på profilen, så slipper de å sløse bort tiden på de som tror de er ute etter det de beskriver.

Sparer oss andre tid og skuffelser også

Jeg har nå blitt bonde jente, og leter etter en mann som kan forsørge meg og hestene mine. Du må bosette deg på landet, Indre østfold, og du må ha en god jobb som gir meg muligheten til å ikke jobbe. Siden jeg nå er bondejente, hadde det vært fint om du har ambisjoner om å kjøpe en gård i det aktuelle området. Du må like katter, og ellers være kjekk, snill, aktiv og sjarmerende. Og rik nok til å oppfylle alle mine ønsker.

Kan jeg motta meldinger fra de jeg har markert som ikke interessert?

Er det mulig å finne ut hvem som har markert meg som ikke interessant?

Jeg er en skilt mann med 3 barn bor i Ålesund er der ei dame der ute som vill bli kjent med en kjekk kar da.Ta kontakt da vell.

Bare et lite hjertesukk - skjønner visst ikke helt denne merkingen her. Greit nok at man merker av noen som interessante uten å få den samme "merkingen" tilbake eller høre noe fra vedkommende, men når begge har satt et hjerte ved hverandre, er det ikke da naturlig sende en melding og tro på svar? Jeg merker i hvert fall ingen som jeg ikke ville blitt glad for å høre fra!

Lei

Siste svar on. 25 april 2007 09:44 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Menneske

Jeg er lei av folk som skryter av at de jobber eller har jobbet innen psykiatri. Vær klar over det dere som leser det at de aldri kurerer mennesker. Nei de flyr bare rundt og skryter av at de kan klassifisere mennesker.. Kom ned av hesten. NÅ!

Hei!

Jeg er en ungkar i midten av tyveårene, som ikke har vært på en ordentlig date på snart ti år. I den forbindelse så lurer jeg litt på når man egentlig kan be ut ei jente! Kan man spørre ut jenta i bilettluka på kinoen, eller blir det litt for Don Johan...
Skriver med ei og annen jente her på sukker, og har lyst til å treffe spes ei av de. Men når er tiden inne for å be henne ut?

Tar gjerne i tanker og meninger om dette. Og hvis det tilfeldigvis finnes ei jente der ute som kunne tenke seg og stille opp på en "treningsdate", så skal jeg i det minste betale deserten ;)

"Å lære uten å tenke er uten verdi. Å tenke uten å lære er farlig"

Den som svarer vil få ære og berømmelse, hva mer kan man ønske her i livet?Skulle gjerne likt å vist hva som gjør at noen virkelig har draget på damer mens andre(meg) faller igjennom.
Prøver å være både snill og ærlig . Prøver å være hjelpsom så langt det går.Sosialt annlagt er jeg også er stort sett ute blandt folk døgnet rundt. Eneste jeg har igjenn for det er en masse venniner det er jo vel å bra det da men hadde no vært koselig med mer enn det. Har jo fått kontakt med en haug med damer igjennom div nettsteder men det blir liksom bare med chating på msn i det endeløse for all del koselig men? Hender det aldri at damer sjekker opp noen de finner interesant ? Reiser ofte på hytta sammen med kompisene da er det alltid de som får damene mens jeg blir hengende med oppvask og matlaging (trodde det var ting damer la merke te men nei).
Lurer rett å slett på hva som skal til. Har vært singel en god stund nå og det ser ikke ut til å forandre seg med det første uansett hvor hardt jeg prøver. Drømmer jo om at jeg også en dag kan møte jenta med stor J som jeg kan skjemme bort ta med på reiser og på hytta. Har jo en stor venneflokk de har jo stortsett ordna seg med damer nå da så når vi drar nån plass er det to-tre par og meg da blir litt rart men kan jo ikke slutte å omgåes kompisene eller da Kanskje prøver jeg for hardt ?Er ikke så flink på sjekkern heller da, men jeg prøver da i det minste begynner nesten å bli litt deppa, men det er jo strengt tatt bortkastet. Blir ikke bedre av den grunn. Ser frem tilom det dukker opp noen tips her da. Noe som kanskje kan sette meg på sporet av noe(noen). Kom med konstruktiv kritikk her det tåles og ønskes

Sommeren står for tur og det er blitt en grei tempratur å være ute i.Hva ser folk frem til denne sommeren?Er det noe du gleder deg skikkelig til?=)

Er jo kjempevær i dag.. har litt lyst å gå ut en tur (i OSlO)... er det noen forslag til hvor sukkermedlemmer henger utenom fester.. er det okey på Rå utenom de arrangerte festene..Kommer utenbys fra og trenger gode forslag.. Og det haster...

Fikk ikke dratt i går. Var det bra?

savner en godt sveiset gjeng her inne som kunne jakte i samarbeid litt oftere enn hver annen måned.. jeg klarte meg bra sist lørdag men vil gjerne gå ut litt oftere.. Nå i disse vårtider burde vi single gutter absolutt slå oss sammen og planlegge vårens uteliv.. og gjerne anbefale hverandre i forkant om vi tar med våre veninner.nysjerrige venner av det annet kjønn er ofte positivt.
Og det annet kjønn er selvfølgelig inkludert i forslaget om de ønsker det samme.. bare gutta får ta forberedelsen og planleggingen i forkant alene...selv vi med smånykker og småfeil kan være smarte selv om jeg sikkert får negativ kritikk av enkelte damer nå.. om undrene og andre passe samarbeidende gutter ønsker... er iallefall jeg klar for våren.. skal vi arrangere noe..obs straks helg og greier..Oslo til lørdag eller gode forslag??

Har Sukker-folka virkelig slettet tråden med kritikk av at hotell-weekenden ble avlyst?
Kan vi ikke komme med kritikk her?

Jeg er 32 år gammel og ungkar, uten barn. Er det noen som er interessert i meg?
Please ta kontakt!

Profiler

Ingen svar
(kvinne 53 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Hvorfor i h..... gidder du å lese alle profil da?
Det er jo ingen som tvinger deg til å gjøre det.

Håper du har fått ut nok frustrasjon no da hehe:)

Jeg må le litt av de som baserer alt på at nr 1 på ens liste skal man automatisk passe sammen med. Og hvis nr 1 på din liste ikke svarer deg, må det da dermed være fordi denne personen er schizofren. Synes dette virker en smule underlig. Jeg jobber selv i psykiatrien, og har aldri hørt schizofreni blitt omtalt eller diagnostisert på denne måten. Den (de) aktuelle som mener det er slik, kan jo vurdere å videresende en beskrivelse av fenomenet til et medisintidskrift. Tror nemlig dette vil oppfattes som svært interessant av eksperter innen fagområdet. Er dessverre redd for at personen som kanskje "litt urettmessig" diagnostiserer kvinner (og evnt menn) her inne vil få en tilsvarende diagnose selv.

Er det noen andre som har tenkt seg på sukkerfesten i Trondheim?

Jeg vil gjerne fjerne min profil, men finner ikke instruksene for dette.

svar til Herr gretten!

Ingen svar
(mann 46 år fra Akershus) Privat melding

Noen som er gretten fordi de ikke får respons på egen profil eller? Det er endel av damene her som stiller krav ja..., -men det er og mange som ikke gjør det. Godt vi er forskjellige alle sammen sier nå jeg:) Dette er jo en side for eventuelt å finne noen som passer??? Da må jeg beklage at det tydeligvis ikke er noen her som passer til deg da, men lykke til med letingen, håper det går veien for deg:-)

Har tatt en liten sjekk og funnet ut at jeg fortsatt har plass til noen meldinger i innboksen min. Dette er jo strålende nyheter for de som eventuelt har lyst til å sende meg en melding. Som premie vil de 100 første få ett svar tilbake.
Så benytt denne enestående muligheten nå mens det fortsatt er ledig plass.... :)

Kjærlighets cruiset med Colorline

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi var så utkjørte etter handling, rigging og festgjennomføring i går at vi helt glemte bort kjærlighetscruiset med Color Fantasy med femretters og SPA da vi dro før stengetid!
Ettersom vi ikke fikk besiktiget krokene i går og valgt ut et gryende kjærestepar som kunne vinne denne turen (hvilket ville vært hyggelig), vil vi må be om tilbakemeldinger fra alle som mener at det kan ha blitt noe par av dem denne kvelden. Send tilbakemeldingene inn ved å tryke kontakt oss på linken nederst på siden. Det er fint om det skrives litt rundt det som skjedde :)

Bra fest i går?

Hei,

Jeg får ikke album til å fungere lenger. Jeg kan se hovedbildet som folk har i profilen sin, men når jeg går til "Album", er det bare tomt selv om vedkommende vitterlig har bilder i albumet sitt. Hva skjer?

Hei, jeg ville bare opplyse om, eller spørre om det er en mulighet til å fikse at man åpner profiler i forskjellige vinduer?
Jeg satt å skrev en laaang melding akkurat nå, så kom jeg bort i en annen bruker, som da åpnet seg i samme vindu å slettet alt jeg skrev. Det gikk selvfølgelig ikke ann å trykke tilbake, siden det kjører noen scripts eller activex ting på siden.