Sukkerforum

Hvor mange menn er det her inne i forhold til kvinner? =P
Noen som har tallene?

Hva er den vakreste kjærlighetssangen/ melodien du vet om?

(Den mannen som skriver den jeg mener, tar jeg kontakt med, garantert!!!)

Det er alt for mange profiler uten både beskrivelse og bilde her inne på sukker. Når jeg går inn og ser, hvem som har vært på min profil, er det skremmende mange uten "ingenting" De aller fleste faktisk.
Jeg er et betalende medlem som har en utfyllende profil og foto. Jeg mener bestemt , at jeg ikke får den tjenesten jeg betaler for.
Mitt mål er faktisk en venn-kjæreste.
Hva får jeg mest av ? Tomme profiler.
Kanskje sukker.no skal tenke over dette, og kanskje begynne å sette visse regler for å være her inne .
Ikke minst av hensyn til oss som er betalende medlemmer.
Hva har tomme profiler her inne å gjøre? Hvem har interesse av dem ? Jeg bare spør....


Skriver man og har skjult ID selv,, snakker om bedrageri hihi....
Mumle,, feie for sin egen dør før.... jaha

Dette skjer meg nokså ofte: Jeg er livredd for å lage avtaler lang tid i forveien i tilfelle noe mer interessant dukker opp... Det gjelder ikke bare menn, det gjelder venninner og andre aktiviteter også. Jeg sier: Vi kan jo se det an og ringes. Jeg er redd for å si ja til kino med en venninne i tilefelle en date skulle be meg ut osv. Når fredagskvelden kommer har jeg ingen avtaler... Da føler jeg meg dum når jeg tar kontakt og "alle andre" er opptatt. Så da sitter jeg her, da...:-) Noen som kjenner seg igjen?

".....men om det inte fungerar sa kan vi ju traffas! Vi har traffats nagra manader, men man vet ju aldrig..." Ar inte det ett helt javligt svar? Vem vill vara backup? Och vem har lust att dejta en tjej med den installningen?

Jeg stiller nå dette kontroversielle spørsmålet, som er så vanskelig å svare på. Hva betyr verdi når det er snakk om mennesker?

Det viser seg at det er mange utålmodige her inne. Jeg kom til å tenke på følgene kinesiske visdomsord og fikk lyst til å dele det med dere.

Ta deg tid

Ta deg tid til å elske for det er den evige ungdommens hemmelighet!
Ta deg tid til å le for det er musikk for hjertet!
Ta deg tid til å gråte for det viser et stort hjerte!
Ta deg tid til å lese for det er kunnskapens kall!
Ta deg tid til å høre for det er visdommens styrke!
Ta deg tid til å tenke for det er nøkkelen til fremgang!
Ta deg tid til å leke for det er barndommens helse!
Ta deg tid til å drømme for det er lykkens kall!
Ta deg tid til å LEVE....for livet går....FORT og kommer ALDRI tilbake!

Ønsker dere alle en fin fredagskveld!

Ekte kjærlighet er å kunne se sin kjæres behov, og et oppriktig ønske om å gjøre dagen best mulig for denne.
Vi ønsker ekte kjærlighet tilbake.
For et liv det ville blitt, :-))

Når man har sendt et brev til noen og "angrer" kan man slette brevet før den andre har lest brevet eller er brevet sendt uansett?

Grunnen til at jeg spør, er at jeg hadde sendt et brev til en der jeg etterpå så at jeg hadde skrevet noe som fikk en annen mening enn det jeg hadde ment. Jeg slettet brev ut fra utboksen og rettet opp feilen og sendte brevet på nytt. Sitter han nå med 2 omtrent identiske brev?

Feil

Siste svar fr. 8 feb. 2008 11:56 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Ligg unna

Fra tid til annen kommer det opp surrehuer av samme kjønn på matchlistene... det må være mulig å rette på den feilen!

Dersom du helt uten begrensninger skulle få velge en drømmedag/kveld....hva ville den inneholde?

Undrar pa en sak. Jag skall pa dejt imorgon, och nar vi skulle bestamma vad vi skulle gora sa foreslog hon vin. Da sager jag att jag inte dricker alkohol. Det verkade besvara henne en hel del, och sa fick jag spendera de nasta 15 miuterna med att forsvara varfor jag inte dricker alkohol, samtidigt som hon forsokte overtala mig att dricka. Vad ar det for en usel installning?? Och hon verkade fullstandigt allvarlig med det ocksa. Skjonner ikke...

Tar sjansen på min første tråd her, kanskje mest rettet mot SukkerDamer men også SukkerHerrer med erfaringer.
Har de siste årene blitt litt grå i håret (jobbet for mye?). Antar det i utgangspunktet legger noen år til mitt visuelle inntrykk.
Skjer dette med damer så velger 98,5% å farge håret. Selv foretrekker jeg å være mest mulig "naturell" men må selvsagt vurdere saken hvis damene konsekvent velger bort profiler med grått hår. Eller er det sjarmerende?

Tenk deg at du har funnet drømmepartneren (trodde du), og så viser det seg at vedkommende ikke klarer å lukke skapdørene etter seg (det finnes en del slike mennesker).

Etter noen hint, så går det ikke inn. Du finner ikke alltid, men alt for ofte, at skapdører på både kjøkkenet og på badet og på soverommet står på vidt gap. Og det begynner å ergre deg....

Er dette bagateller i et forhold? Kan du leve med slike mennesker?

Hørte akkurat på P4 hvor Staff var gjest..... Det er jo til å bli kvalm av, den mannen har virkelige forskrudde meninger.
Han påstår at en 12 åing har vurderingsevne nok til å kunne avgjøre om å ha sexuell omgang med en voksen!!!

Jeg tror ikke Staff vill bestått noen som helst psykologisk test på visse områder. Han mener jo dette personlig, ikke bare som forsvarer... Sikkert gammelt nytt dette, men måtte bare få det ut jeg.....

Kjærlighetssang

Ingen svar
(mann 42 år fra Buskerud) Privat melding

Har en drøm Tekst:Trygve Hoff Musikk:Svein Gundrsen

Nå tenker jeg på match over 70 selvfølgelig, og kke på viktige områder som vil ha barn versus vil ikke ha barn etc... Har det stor betydning for dere andre med profil her inne om matchen er på 70 eller 80 eller høyere? Bare lurer :)

Nyttårsballet på Holmenkollen restaurant ble ikke som forventet for mange. Heller ikke oss i Sukker. Det var dessverre en kraftig underbemanning fra restaurantens side som resulterte i svært mye køståing. Vi fikk mange klager fra misfornøyde gjester på grunn av dette og har jobbet iherdig for å få en rimelig kompensajon fra Holmenkollen restaurant. De hevder fortsatt (utrolig nok) at de hadde tilstrekkelig bemanning, så etter en måned med diskusjoner og advokater var vi hårfint unna å ende i rettsalen. Dette er såpass dyrt for begge parter at vi ble presset til å enes om en løsning angående erstatning. Vi i Sukker er på ingen måte fornøyd med kompensajonen, og det er visstnok ikke restauranten heller..

Beløpet per gjest er dessverre ikke så stort at det utgjør det utgjør veldig mye. Når vi også må betale tilbake beløpet til hver enkelt gjest manuellt så vil det være så dyrt for oss at vinningen går omtrent opp i spinningen. Vi har derfor funnet en løsning vi mener er god:
Beløpet det dreier seg om er 49.000 kr. Hvis vi gir dette til regnskogfondet så vil denne summen kunne beskytte et areal i 2008 på 200 km2, eller tilsvarende ca halvparten av nordmarkas areal (visstnok ca 430 km2 totalt). Med andre tall så vil dette si at hver enkelt gjest bidrar til å verne hele 500 mål regnskog i et år! Området som hver gjest på nyttårsaften verner er like stort som Frognerparken, Sofienbergparken, Rådhusplassen, Birkelunden, Ullevål stadion, Spikersuppa og Oslo Spektrum tilsammen!! Der var nyttårsforsettet altså fikst :)

Bilder........

Siste svar on. 6 feb. 2008 18:18 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Inte impad

Hei dere som ikke legger ut bilde i profilen!

Kan dere ikke bare GJØRE det da.....??? Legge ut et bilde...? Jeg blir skeptisk - hvorfor gjør dere ikke det; ER DERE I FORHOLD OG REDD FOR Å BLI AVSLØRT? ER DU EN KJENT FORBRYTER? :-) osv........

jAG ER INTE IMPAD........ :-s

FASTELAVNSBOLLER

Fastelavnsboller skal være ekstra store og luftige, og ha godt fyll. De ekte fastelavnsbollene fra Tyskland ble servert i en bolle med varm melk, men den skikken var ikke utbredt i Norge. Den forekom i Bergen, og da i de familier som hadde kontakt med handelsmennene fra Tyskland.

1 l hvetemel, 1 3/4 dl sukker,1 ts kardemomme, 4 ss smør, 3,5 dl melk, 1 pk gjær, 1/2 ts bakepulver

Smelt smøret, lunk melken i smøret, og løs opp gjæren. Sikt i det tørre. Deigen heves på et lunt sted til den blir dobbelt så stor. Bollene trilles ut (ca. 16 stk), legges på en smurt plate og etterheves i ca. 15 min. Stekes midt i ovnen ved 225 grader.

Bollene fylles med pisket krem og en klatt jordbærsyltetøy. Strøs med melis.

Eller: Bollene kan fylles med mandelfyll:

100 g skoldede mandler, innmat av boller, 1 dl sukker, 1 dl melk/fløte

Mandlene skådes og males.Skjær lokk av bollene, og ta ut litt av innmaten. Blandes med mandlene, sukkeret og melk/fløte. Fylles i bollene, evt. med litt krem. Legg på lokket, og sikt melis over.Jeg bare lurer. Mange som ikke svarer etter dem har sendt brev. Dette er teit gjort faktisk og medlemmskapet deres bør revurderes. Har dere ikke interessen å være seriøs eller?. Jeg har fått noen brev. Kan nevne at noen jenter som diskuterer mot meg her inne har svart.

Hei,
Jeg er en alene mor til to små og jobber og bor i Oslo, og jeg traff en mann som bor i lillestrøm. Han har en sønn på fulltids og en datter på deltid. Vi traff gjennom nettet og liker hver andre godt. Problemet er at han kan bare møte meg en helge når han ikke har datteren og sønnen er også hos moren. Jeg synes at å kunne treffes en gang hver 14 dager er for lite, og han svarte at det er bare sånn. er ikke så mye å få gjort med det. Han har hans grunn at han ikke kunne flytte til meg--på grunn av barna. Og jeg har det samme grunnen at jeg ikke kan flytte til ham heller. Jeg blir bare depremert av tanken at vi kunne treffes kun en gang hver 14 dager..Hvor stor sjanse at vi kan bli et par?

Hva er best; i første omgang skrive en relativt omfattende mail hvor man utbroderer både det ene andre, hvilket utvilsomt kan virke nokså voldsomt for enkelte. Eller er det lurest å starte opp med en relativt enkel varient av typen; hei, så fin profil du har, ha en flott dag!... Den siste varienten innebærer selvsagt risiko for at man bare "drukner" i massene.... Synspunkter?

Det er utrolig mye syting og klaging fra gutta ang. sukker og andre datingsider. Tror dere virkelig ikke at jenter opplever dette også, at du tar kontakt med folk som ikke svarer. Jeg er også at den som har fått brev fra gutter som i 1 brev lurer på hvordan jeg stiller meg til analsex i et stabilt og trygt forhold. Ja for ikke å snakke om alle de som funderer på hvilke BH størrelse jeg bruker, og det gjerne før de omtrent har fått presantert seg. De gutta jeg kommer i kontakt med, må jeg gjerne true ut informasjonen av, det er som regel alltid jeg som må spørre om ting. Når jeg får spørsmål tilbake er det gjerne "og du?" etter ett svar på noe jeg har skrevet. Det går da veldig lett i stå for meg, for det er begrenset hvor mye spørsmål jeg greier å stille til disse gutta, men jeg forteller ting på eget initiativ, det gjør gutta veldig sjeldent. Jeg er flink til å rose de gutta som greier å skrive mer enn 3 setninger i et brev.

Nå er jeg ingen blomst av en kvinne og gutta står ikke i kø, men jeg gidder ikke å klage over det. Jeg blir stadig kjent med nye gutter og er av den som har satt hjerte på gutter jeg ikke svarer. Det er ikke fordi jeg setter hjerte i hytt og pine, men når jeg får god kontakt med 1 her inne synest jeg det er vanskelig å begynne på nytt med en annen. Jeg kommer til å skrive til denne gutten å si hvordan ståa er, for slik hadde ikke jeg heller likt. Jeg har satt sikkert 20 hjerter, men har fått respons fra 3 som har satt hjerte tilbake.

Jeg burde absolutt ha vært flinkere til å skrive til gutta her inne, men det er så mye krav i de profilene jeg leser. Jeg er også ute etter en trygg og god familiefar og ikke en som samler fjelltopper i Himalaia eller prøver å nå jorda rundt for han er 40. Det er lite hverdagsmennesker her inne, det er mye "elsker å reise så sant jeg kan". Jeg for min del bryr meg ikke så mye om "krydderet" i livet, jeg er mer opptatt av hvordan folk ser på en vanlig hverdag, for det er tross alt den vi har mest av. Det hjelper lite for et samliv om det kun er reising og ferie man har til felles/sammen, det er trossalt 47 andre uker i året som er mer intressant.Er det noen med en masterplan her? (Og skrivefeil er tillatt!)

Jeg trenger også en kjæreste ... ikke hvem som helst ... god kjemi og ønske om alt godt for hverandre ...

Snart er det duket for nok en weekend tur med sukker.no og alle oss.

Tenkte jeg skulle skrive litt om den forrige flotte turen til Skeikampen.

Første tanke var: Tør jeg dette.
Tja, turen var "bilig" Inkl. alle måltider, transport og opphold.
Jeg tar det som en avkobling, jeg drar!!

Jeg møtte opp på Gardermoen der bussene skulle hente oss som ventet der. Var spent på alle som var i bussen, var litt nervøs kan man si. Nettopp meldt meg inn i sukker.no. Det gikk fort over da jeg kom inn i bussen og så alle de smilende menneskene.
De var jo single som meg. Vi var alle i samme båt... Buss. Ble kjennt med noen allerede på bussen. Det ble servert muserende vin og boller på turen oppover.

PÅ Skeikampen ventet god mat. I løpet av helgen hadde vi "rebusløp" Danse kurs. Bra musikk på kvelden. Tryllekunstner med fabelaktige triks. Utrolig underholdende. En flott tur til den høyeste toppen nær hotellet, hvor vi sang og nøt den flotte utsikten.

Det som er en fordel med en Weekend tur er at man får god tid til å bli godt kjennt med andre personer. Man kommer lenger enn den første skravlingen. Vi hadde god tid under frokosten, satt i mange timer å hadde hyggelig samtaler.
Vi kunne be andre int. personer på en liten tur. Vi danset på kurs. Der var det rokeringer slik at alle danset med alle,
også de som var gode til å danse var med. Jeg danser som en "stokk" så kurset hjalp meg litt.

Hele weekend oppleget er bra. Det er aktiviteter, god tid til å bli kjennt og enda bedre kjennt. Alle er single og veldig inkluderende. Og sist men ikke minst, man behøver ikke være med på alle aktiviteter. Men det anbefales.

Sukerfestene er også veldig bra, men det blir mer som en fest.

Weekend tur anbefales !!
Sees vi ??Noen som kan fortelle noen flotte ord om hvordan sukkerfesten var igår? :)

Deltidspappa

Siste svar ma. 4 feb. 2008 20:11 (75 svar)
Skjult ID med pseudonym DaddyCool

Jeg er en gutt (mann?) på 34 år og har en nydelig liten datter som jeg passer godt på annenhver uke. Uten å være kjepphøy, vil jeg absolutt si at jeg har et bra utseende og er ellers det man kan betegne som "godt fangst", men det er egentlig "øyet som ser", som det heter, så nok om det (poenget her: jeg ser ikke ut som fugleskremsel, akkurat).

Etter noen forsøk på kontakt med noen jenter som jeg syntes var verdt prøve på, har jeg ikke fått hørt et pip tilbake, fra noen av dem. Ok, livet går videre og jeg klarer meg nok utmerket på tross av det, men jeg kunne ikke annet enn å tenke følgende: hvor mye, om noe, hadde det å si at jeg har barn? Greit nok, alle hadde oppgitt at de syntes det var greit å treffe noen med barn, men mener man det virkelig selv om man krysser av for det? Jeg spør fordi jeg selv har spurt meg det samme noen ganger (paradoksalt nok). Etter litt selvransakelse kom jeg selv frem til at damer med barn i utgangspunktet ikke er et problem, men at jeg i såfall forutsetter at vi begge kommer godt overens med hverandres barn for at det skal være noe grunnlag for å gå videre.

Til forskjell for "in real life" har man jo de fleste tørre fakta på bordet "going in", så det er mye lettere å disse her inne. Jeg har selv opplevd å møte en dame på byen for et par måneder siden som jeg syntes virket veldig lovende og hun hadde helt åpenbart minst den samme oppfatningen, men trakk seg unna neste dag da jeg nevnte at jeg hadde barn.

Uten å beskylde noen for hykleri lurer jeg bare på hvordan dere damer (ca.25-35 år og uten egne barn) egentlig ser på menn med barn som potensielle partnere? Tenk dere at utseende stemmer, personligheten likedan og de fleste andre smådetaljer, men han har barn som han må passe på.

Hvis det er tilfelle at man blir ignorert av noen damer som ikke vil ha menn med barn, har jo det også sine fordeler. Det er nemlig en type damer jeg ikke er ute etter...

Som den løven jeg er, regner jeg det som sikkert at noen av dere har savna meg her på forumet.

Grunnen er enkel, og kjempesøt, søtere enn sukker, jeg er (be)tatt av kvinnen.

Og til alle dere som lurer, jeg kan bekrefte at sukker virker, og aller mest forumet. Det tok to dager fra jeg begynte å skrive på forumet, til HUN fant meg. Og det ser veldig låvende ut, ihvertfall har jeg følelsene på rette plassen.

Så til dere jeg har hatt noe med å gjøre her på sukker, både gjennom mail og på forum, vil jeg takke for meg, og håper jeg aldri får grunn til å treffe dere her på sukker igjen :-) det var morrro så lenge det varte!

Hilsen fra "løve62" alias "løven" alias "hmmm"

Skjønner ingen ting..
så behagelig..skulle bare skifte og vaske bort litt svette.. og vips.. hva skjedde..
bare såå behagelige orde som dryppet inn.. og på 8minutter i badet.. vips deaktivert eller uaktuell .. skjønner ingenting..
der jeg cruiser avgårde fra holbergs plass og nyter ytelivet.. skulle bare.. skulle vi..

Johoooo..nå har jeg meldt meg på tur til Spåtind, gleder meg masse...håper på knallvær og flotte forhold i bakken :-))

Noen andre som skal med?

Hei igjen alle sammen.....etter en stund uten å være superbruker bestemte jeg meg får å fornye igjen.....sitter her å lurer på hvorfor jeg gjorde det. Det skjer jo særdeles lite her inne til å være en sjekkeplass:-)) sitter alle damene på gjerdet å venter på oppvartning? Har sent ut noen brev, men ingen svar....er ikke den eneste har jeg skjønt.hehe. Ikke svar selv fra de som her merket meg med hjerte.....forstå det den som kan, jeg kan ikke :-))) Ja,ja...der fikk jeg låst av litt steam..hehe....

God helg!! :-))))

vel .. hva skal vi som ikke skal på sukkerfest finne på da?
Klarer vi å holde liv i sukker og forum, mens de andre rocker seg på dansegulvet?
Er det bare oslo folk som skal på sukkerfest eller er det sånn at folk kommer langt for å ha muligheten til å sjarmere andre single?
Hva skal DU i kveld?

Jeg har ikke meldt meg på sukkerfesten i kveld, men fikk litt lyst til å ta en tur. Finner ikke noe informasjon om hva det koster her på sidene. Noen som vet?

Bare lurte på om når det åpner og eventuelt om det går ann å kjøpe billett ved inngang...noen som kanskje vet event. hvor mange billetter som selges ved døra?

hvorfor har du valgt det navnet da,,,,,,,,,,,,,,,,,,,?
Baguette eller Ingers rugbrø

Er det et nederlag å være singel i dagens samfunn? Er det slik at det er en allmenn forventning om at man må finne seg noen å leve sammen med, ellers er man ikke "vellykket"?

Du har funnet drømmemannen (tror du). Han trener og er flott å se på (også). Men når han kommer fra trening så legger han den svette T-skjorta over sengekanten. Og ofte, men ikke alltid, så lar han gammel truse og gamle sokker bli liggende der han skiftet om. Han forventer visst at du skal legge det i skittentøyskurven.

Du gir han mange hint, men det går visst ikke inn. Og det begynner å ergre deg.

Er dette bagateller synes du, eller vil det ergre deg så mye at du hiver han ut en vakker dag?

(menn kan jo også svare for noen damer er kanskje også slik)...

Hurraaaaaaaa!!
Endelig helg og det er drittvær, men det gjør da ingenting!

http://www.youtube.com/watch?v=fmX9ci9Fczw

Synes du Raske menn er morsomme? Eller synes du de er tvers igjennom Elendige? Jeg synes de er elendig, jeg vemmes, tenk at de sendte sånn søppel på riksdekkende Tv..Unbelievable, Flaut på vegne av God Humor! Jeg er klar over at vi har forskjellige former for humor, kjøper den. MEN DET FÅR DA VÆRRA GRENSER!! !!! ;-)

..men ikke alle later som de bildene er representative for "dagens tlstand".
Jeg er ikke av typen som bryr meg altfor mye om utseende, men skal jeg ha meg en partner eller onenightstand for densagsskyld så er jeg faktisk ikke interessert i jenter i 120 kilosklassen. Så kan man gjerne kalle det dobbelmoral eller hvasomhelst.

Her inne og på andre sider så forventer jeg faktisk en viss form for ærlighet. Å lyve om sitt utseende er rett og slett løgn.
Om jeg hadde tjent 1 million i året og hatt fet jobb for mange år siden, så er det ganske uvesentlig hvis jeg idag var arbeidsledig og fattig. At du veide 30 kg mindre for 5 år siden betyr lite akkurat nå. Jeg har brukt ganske mange timer her inne og på msn(med folk møtt på sukker) som er temmelig bortkastet. Når man rett og slett er smellfeit så er det dustete å skrive "et par kilo for mye" i profilen.

Jeg har baller nok til å skrive dette uanonymt, men jeg velger å være anonym av hensyn til enkelte som kanskje vil føle seg truffet.

Bare spør ettersom jeg treffer ofte profiler der damer ønsker seg høy utdannelse, bra jobb som også innebærer masse penger.

Da er det snart bare en måned igjen til vårens deiligste helg og enkeltrommene er straks utsolgt. Vi har tenkt nærmere på vårt forslag og tror kanskje at gruppe-massasje kan bli litt i heftigste laget. Hva tenker man om det? :)

Her er en tråd for de som ønsker å chatte utenom de seriøse trådene.
KØ LAPP, Tråden for deg som liker vafler og annen tåkeprat.

hei... det er sent om natta... jeg har ikke fatt å sove enda... full av live i magen... han vil danse og jeg vil bare sove!! som er bare...
jeg er trøtt og fremdeles irritert- jeg har fått snakke med arbeidsgiver i dag, han gikk en skjemma om fødselsperisjon/tidskonto...må fylle det før fredag og jeg skal føde i april. (LItt for tidlige synes jeg). men hva kan jeg si... har fant på net av nav har nytt loven fra januar 2007 og arbeidsgiver vet ingen ting om dette...


det er del av skjema som si :

ønsker
å avvikle hele fødselspermisjon som heltidpermisjon og vil således være tilbake i full arbeide f. o. m_____________
eller ønsker å benytte tidskonto, og vil således være tilbake i delvis arbeide f.o.m.___________________ og full arbeid f. o. m_________________


jeg er med den dilema her og nå....
jeg vet ikke hva skal kjedde i et år til.... jeg vet ikke hvis skal få plass til barnehage.. eller når er en ledig plass til barnehage?? barn er ikke født enda og jeg må gi en svar til arbeidsgiver....
hvordan kan jeg gi en dato til han??? jeg er alene mor og har ikke en mann eller mor som an passe til barn...


mmm.... jeg hadde tenke om å være tilbake i delvis arbeide etter 6 måneder..(50% ) men hvis jeg har ikke barnahage må betale en dagmama ....mmm... hva er lurt å gjøre??
kan ikke søve og barn forsette å danse i magen min..

håper noen av dem med litt erfaring kan hjelpe meg så jeg kan tenke om dette i morgen om dagen...
på forhand tussen takk...

jeg er ikke så flink med det, men forsøker så godt jeg kan, men foretrekker at jeg blir spurt heller :)
Håper det er ei dame her som vil prate litt nu, vis ikke alle har sovnet...

Hei!
Her bare vært her noen uker, så dette er sikkert noe andre har spurt før. Hvorfor er det så mange menn som ikke skriver noe om seg selv, hvem de øsnker å møte og om jobb og fritid.?
Noen som kan svare på det?
Nysgjerrig:-)

Hingsty har vært i kontakt med enkelte nye forumdeltakere... her på forum har vi merket at minst to av de

er blitt fanget opp og bedt på vor-spiel til lørdag.....

den ene fikk hingtst nettopp melding.. (som vurderes videresendt....)

minst en i "klubben" har i innledningen kommet med en advarsel mot hingst .. til minst den ene dama..

av gud hvilken grunn annet enn at han dukket opp på en av privat-arrangementene, åpen for alle??..

HUN SVARTE IDAG.....

HAR BLITT ADVART MOT DEG FAKTISK....

og det har hingsty fortstått en stund nå..og forsøkt å få frem i debatter her....

Lurer på hvem som er hårsåre og ikke kan se fremover.. f......vaffer- pensjonister.......!!!!!