Sukkerforum

Når man har klart å finne ei man har veldig lyst til å ta kontakt med, hvordan skriver man da ei melding som kan fange oppmerksomheten nok til den personen slik at man får kontakt og ikke bare blir borte i innboksen.
Har sendt ut noen meldinger til noen jeg har veldig lyst til å bli kjent med men får aldri noe svar tilbake, så hvis noen har gode forslag til hvordan man skal kunne skrive ei god melding til noen man ikke kjenner utfra bare litt tekst som personen har skrevet i profilen og kanskje et bilde eller to..

Har fylt ut profilen min helt, med beskrivelse av meg selv, et par bra'e bilder til og med...

Kva har jentene tenkt å ha på seg i morgen? Kjole siden det er salsa? Litt stil?? Altså ikke dongeri og topp??

Tror jeg har funnet ut hvorfor mange damer over 50 år søker litt yngre menn.......
Er selv 56 år og truffet noen menn som er på min alder og litt under 50. Disse mennene er utrolig "satte" !!
Jeg er jo her inne for å finne en jeg kan gjøre noe sammen med, men det viser seg å være vanskelig.
Ellers så syntes jeg sukker er et fint oppsett og har mange ting og mange muligheter.

Samtlige ønsker ikke å dra på:
noen former for turer
kino
billøp
noen er vanskelige å prate med
teater/revy (ikke alt er kjedelig men mye moro)

Og mange andre ting som dem ikke er vant til å gjøre eller ikke pleier å gjøre.
Er alle menn over 50 slik?

Oi, nå er jeg yr :-)
Nå er det nemlig sommerstemning på Sukker!
Damene kler seg om fra skiklær til kjoler og skjørt, for i morgen skal de på fest!
Når ser jeg den første i bikini?
Oi, så glad jeg blir når jeg ser søte piker :-)

-Men synd jeg ikke skal på festen selv.... :-(

Har du noen gang tenkt på

Hvor lett det er
Å ødelegge alt?


Det som alltid var aldri
Vil aldri bli alltid igjen
Kokkamok

Siste svar fr. 13 juni 2008 17:17 (77 svar)
Skjult ID med pseudonym elfrodo

Noen av "gjengen" som skal eller? Fikk som de fleste hankjønn her inne frierbrev fra Sukker. Tydeligvis overvekt av damer :-D
Hadde vært kult å vise fram mine eminente kunnskaper i Salsa...eh...

Kokkamok i morgen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi sendte ut en mail til guttene for ca en uke siden om at balansen var relativt skeiv i deres favør. Nå begynner ting å rette seg opp så balansen vil bli bra. Nå kan altså alle glede seg og oppmøtet er godt :)
Yr melder dessuten om sol i morgen. Vi lurer litt på om de rekespisende som ikke får plass under markisene skal sitte lenger ute på terrassen eller inne ved baren. Siden det meldes en del vind så er det vel best inne. Det betyr at det kun er plass til ca 50 ute under markisene.

For 3 uker siden ble det slutt mellom meg og dama. Jeg har valgt å starte med nettdating relativt fort. Dels fordi jeg er nysgjerrig, og dels for å hjelpe til å hele sårene mine med et eventuelt nytt forhold.

De vanlige kjerringrådene går gjerne ut på at det ikke lønner seg med rebound-forhold, at man burde slikke sine kjærlighetssår rene før man begynner med noe nytt. Men hva skal til for at det faktisk kan fungere å gå rett fra et forhold til det neste? Hva er fallgruvene følelsemessig og praktisk? Noen med erfaring som har råd som enten støtter kjerringrådene eller bryter med dem?

Supertorsdag

Ingen svar
(mann 47 år fra Telemark) Privat melding

Gjør noe ekstraordinært ut av en av de vanlige ukedagene. Vær sill mot deg selv, eller en venn. Overrask en du bryr deg om, eller bare legg inn en ekstra bit med kvalitetstid med en av de tingene du liker å bruke tid på.

I min lille verden med store og små tidsklemmer har jeg fått en rutine jeg på fleip begynte å kalle for Supertorsdag. I dag ble den mer super en jeg kunne regnet med, men jeg tror det ligger noe positivt i instillingen "i dag blir det en super dag" og så begynner man å instille seg på akkurat dette. For meg har det blitt en dag jeg gleder meg til.

Om man forventer at en dag skal bli mer super en de øvrige ukedagene, så blir den akkurat dette. Vi blir hva vi tenker.

Hei alle jenter!

Nå har jeg vært her inne noen måneder, og kikket igjennom mange av profilene deres. Og ser så mange flotte jenter:-) Jeg har også vært innom og lest både på oppslagstavlen og i diskusjonsforumet med jevne mellomrom. Det er en ting som går igjen her over hele linjen, blant veldig mange menn. Vi har vel alle sendt våre mailer uten å få svar, og det er jo selvfølgelig kjipt!! Nå må jeg også si, at jeg snakker for de av oss som er så ærlige og selektive at vi ikke sender ut samme meldingen til 50-60 jenter i håp om napp!
Etter å pratet litt med en veldig flott jente her inne, skjønner jeg at mange av dere får utrolig mange meldinger. Både interessante og ikke. Og derfor kanskje ikke rekker å svare på alle?? MEN Å LESE DEM REKKER DERE!! Det tar faktisk bare 10-12 sekunder å lime inn "en hyggelig avvisning"!!!!! Da er det enkelt for oss som har vært ute i et ærlig ærend å godta dette, utelukke den aktuelle jenta og komme seg videre.
Husk at når mange av oss velger å skrive til dere er det jo av den grunnen som de aller fleste er her inne for!!! Og at man virkelig tror at den vi skriver til kanskje er drømmedama;-)
Jeg har et spørsmål om dette, siden jeg ikke vet, kun antar!! HVORFOR SVARER DERE IKKE??? Er det arroganse?? Redd for å såre noen?? Gidder ikke for at dere har så mange å velge mellom??

Hilsen en som er ute i ærlig ærend:-)


Slitsomt...

Siste svar to. 12 juni 2008 19:01 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym slitengutt

Nå har jeg sett gjennom 100 profiler på de 3 siste dagene, og sendt til kanskje 20 forskjellige uten å få svar, men ja, de har lest.
Er både slitsomt og håpløst, føler jeg.
Noen andre som føler det samme som meg?

...og det bare siden igår :-)

Synes damene som er inne på profilene til menna, og krysser av for inntressert, de burde være så
pass voksne at om de ombestemte seg, så kan dem gi beskjed:-

FØLER MEG LITT SNYTT JEG:-(

Noen som har forslag til en strålende bok å lese på stranda, på benken i parken, på kaffebaren eller hvor som helst?

Hvilken bok leser du nå, forresten? :-)

Er det noen unge jenter, fra 18-25 år som skal på Kokkamokk lørdag?

Hvor er Oslos fineste badestrand, og skal du dit i dag? :)

Hm.. en jente jeg melder med er helt fersk, og lurer på om jeg kan gi henne råd når det gjelder profilutforming og bildevalg. Men hvis jeg hjelper henne øker jeg jo bare konkurransen for meg selv? Hm...

Jeg skal reise til Thailand på ferie med barna om en uke. Jeg har hørt at det kan være lurt at barnas mor skriver en fullmakt eller tilsvarende hvor hun godtar at jeg tar barna ut av landet.
Finnes det noe ferdig standard-formular for slikt?

Erfaringer med det?

Er det noen her som har et helt uproblematisk forhold til barnas andre forelder (altså din tidligere partner)?
Er det mulig å komme dit at man kan treffes, med sine nye partnere, i enhver sammenheng, slik som bursdager og høytider? Noen som reiser på ferie sammen?
Hvis noen får det til; er det da mest for å gi barna den beste løsningen på en ny livssituasjon, eller kan man uanstrengt klare å være så gode venner i etterkant av et brudd?
Hvordan takler nye partnere slikt vennskap til gamlekjæresten?

Oppskriften takk! ;)

ulveøyne

Ingen svar
(kvinne 34 år fra Oslo) Privat melding

er det noen som har ulveøyne bøkene her???????
mangler bok 17 og utover.

Date med en mann som så fantastisk ut , helt til han begynte å snakke og lukte!
Herregud,i denne varmen må vi alle vaske oss her og der!
Og pusse tenner!

I mitt hode er de som ha skrevet at de søker " elsker eller elsker med kvinne" personer som ute etter noe på si. Jeg er klar over at det er min tolkning. Men tar jeg feil? Jeg skjønner at man teoretisk kan velge den termen uten at det er utroskap i bildet. Men gjør noen det ? Finnes det noen single her som har brukt den? Hva tenker dere andre når dere ser dette?

Noen andre som skal dit i samme perjode ?
Reiser med mine to barn på 12 og 15 år.
Hadde vært hyggelig om du / dere tok kontakt

Nå har jeg truffet ei dame her inne, er enda i bli-kjent-fort-fasen:) Mye dating og flørting. Du verden så herlig jeg har det! Vi har gode tanker og følelser for hverandre. Trives veldig godt i hverandres selskap. Ser ut som dette blir sommeren jeg smiler og er glad hele tiden:)

Reiseradioen

Siste svar ti. 10 juni 2008 22:00 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym HumlaSuse

:-) Er det flere enn meg som synes at Reiseradioen er selve symbolet på sommer, sol, kaffe på trammen og late dager ? :-)

På byen i helgen traff jeg en herlig type med Harley som jeg dessverre ikke klarte å finne på avtalt sted litt senere :( Jeg vet han har mc og er på Tyrigrava når mc-.folkene treffes, men når er det??

Heisann, heisann!

....det gjelder musikk.....og en morsom versjon av "jag trodde änglarna fanns" (opprinnelig av Ole Ivars).... Av alle ting, så hørte jeg den på enorm lydstyrke fra en fiskeskøyte (omgjort til "fritidsbåt") helgen som var ----- og jeg skulle så gjerne ha hatt den låta som et humoristisk musikkinnslag blant mye annet til 40-årslaget mitt til helga...

Versjonen jeg sikter til er "manipulert" med bl.a. litt rapp, mere bass og rytme osv.... (..jeg er VELDIG dårlig på faguttrykk i musikkverdenen, så "eksperter" må være så snille å ha meg unnskyldt...) ....det er søkt via LimeWire på opprinnelig tittel, men intet resultat annet enn de originale variantene, og det er da naturlig å tenke at både tittel og artist kan ha forandret seg....

Noen som vet?

Jeg har et fint liv. Jeg er glad, positiv og lykkelig for alt jeg har. Jeg har venner, familie, jobb, leilighet, bil og alle muligheter til å gjøre hva jeg vil!

Allikevel er det noen dager hvor jeg blir trist og føler savn og ensomhet...
Savn etter en kjæreste, en å dele livet mitt med, en å dele hverdagen med og en som er min annen halvdel. Frustrasjon over at "alle" i vennekretsen har noen og alle spørsmål om hvorfor jeg fortsatt er singel. Da blir jeg skuffet over at jeg ikke har funnet dette enda, frustrert over at jeg ikke får det til og sint på alle som jeg har gitt mitt hjerte til som ikke ville ha det :(
Jeg kan føle at jeg er helt patetisk som legger ut en profil på internett for å finne min hjertens kjær. Presenterer meg så godt jeg kan, legger ut bilder og viser meg i all min sårbarnhet. At dette er så viktig for meg at jeg logger meg på hver eneste dag, flere ganger om dagen, spent på nye meldinger, nye profiler. Kanskje, kanskje finner jeg han eller han finner meg... Nå har det gått noen måneder uten hell, og skuffelsen når meg :(

DA HAR JEG FORUMET og alle som skriver her :) Dere får meg til å håpe, smile, le, bli oppgitt, bli engasjert
og fremfor alt får meg til å føle at jeg ikke er alene om alle følelser og tanker jeg har om min singelstatus :)

Så takk til alle dere som skriver inn på forum. Dere får min dag til å bli lysere!!

Kan noen fortelle en skikkelig kjedelig historie så jeg får sove? :)

hei til dere som leser at folk skriver feil gi dem heller en sjagse til.eller lær dem og skrive riktig.har jeg får stått dere riktig så vil ikke dere sende svar til bake får di han ikke kan skrive.han kan mange andre ting som ikke dere kan.jeg vet jeg skriver mye feil nå får jeg har ingen jeg kan snakke om det med.jeg har vært singel lenge nå.jegsynes dere ikke skal dømme noen om man er stor eller litten tykk eller tynn.det viktiste er at man må være to får og hjele værandre til målet i livet.jeg venter bare på em hand og holde i og være god mot.

Hvor mye betyr profilbildet for hvor mange hendvendelser man får?
Diskuter.

Konstruktiv dialog på sukker. Begynn og les nederst. ;) Skal man le eller gråte? Jeg blir i allefall utrolig inponert:

Slutt å sende meg meldinger sa jeg. Er så drittlei sånne som deg som bare sender meldinger uten å ha noe konstruktivt å si!!! Møkkakjerring altså...
--------------------------------------------------------------------------------

Tidligere kommunikasjon
18/05/2008 kl 13:15 skrev du til :
Hmmmm...ok. Bedre enn dum! Enjoy! ;)

---
18/05/2008 kl 09:49 skrev :
Frekk

---
18/05/2008 kl 02:02 skrev du til :
Snakke ikke i mobil på et eneste et av bildene! Frekk eller dum? ;)

---
18/05/2008 kl 01:12 skrev :
Fant du virkelig ikke flere bilder av deg enn at du måtte legge ut ett dårlig bilde av at du snakker i mobil?

En tråd er slettet. Ett medlem på sukker hadde mottat en falsk advarsel fra en annen bruker om at emails ble frigjort. Denne meldingen ble uheldigvis kopiert rett inn i forumet av mottakeren fordi vedkommende trodde på innholdet, ville advare andre og ikke visste at posting av slik skadelig falsk informasjon normalt ville ha ført til utestengelse.

Vi understreker at ingen opplysninger, hverken emails, eller noen andre har blitt, eller noen gang vil bli frigitt fra Sukker. (Dette er selvfølgelig et selvmord for enhver betrodd nettside). Det er ikke første gang noen planter falsk informasjon og det er selvfølgelig svært enkelt. Vi håper våre brukere heretter forstår at de kan stole 100% på Sukker hvis de hører om slike graverende forhold igjen.

Når det er titusenvis på Sukker så vil det alltid være noen få som føler trang til å ødelegge og det er opp til både oss og våre normale brukere å forhindre at disse ikke lykkes.
Vi er forøvrig veldig glade for at Bergensfesten gikk bra :)

Hvorfor er det sånn, at alle de søte jentene bor langt borte?

Var på en fest for litt siden der jeg kom i prat med en kar som hadde vært registrert på Sukker og kommet i kontakt med det han trodde var ei flott dame, med bilde og alt. Til slutt avtaltes de å møtes. Stor var overraskelsen da han traff en mannlig kollega på det stedet de avtalte, og han kunne fortelle ham at det var han som hadde utgitt seg for å være nettopp denne dama.

Så jeg lurer litt på om dette er noe andre også har opplevd, eventuelt hvordan dere reagerte.

Hei!

Jeg skriver en del med en jente som jeg føler jeg går veldig godt overens med. Føler det er gjensidig, selv om det som regel er jeg som tar initiativ til å starte samtalene her inne (er det et dårlig tegn?). Jeg er litt redd for å være for pågående, men jeg vil heller ikke legge meg for mye bakpå... Da kommer man jo ingen veg...

1. Hvor ofte bør man egentlig kontakte den andre parten her inne (med fare for å virke desperat...)? Er det en uting å kontakte folk nesten hver dag, eller bør man prøve å holde seg til få ganger i uken? På den andre siden kan det jo virke veldig passivt hvis begge er pålogget uten at noen tar kontakt :s

2. Hvor lang tid bør det gå før man kan be den andre ut på en date?

Jeg er veldig urutinert når det gjelder dating, spesielt nettdating, og har virkelig ikke lyst til å ødelegge noen gode muligheter om dere forstår...

Idag tok min Formel 1-"helt" Robert Kubica sin første seier under Canada Grand Prix! :-)
Jeg og sønnen min (6) fulgte løpet og koste oss stort med mye action og et supert utfall! Sønnen min var egentlig ikke like fornøyd da hans helt, Kimi Räikönnen, ble påkjørt i pit-lane og måtte bryte.. Egentlig heier han på Michael Scumacher da.., men siden han har gitt seg, heier han på Kimi som nå kjører "bilen hans".. ;-)

Jeg eier null interesse for folkesporten fotball, men følger Formel 1 med stor interesse, og skulle gjerne vært på et løp en gang (minst..) for å oppleve spenningen og stemningen på kloss hold.

Jeg vet mange sliter med aksept i stua for å følge fotballkamper på TV til stadighet, og da det jo er fotball på TV hver dag (?..) skjønner jeg jo at det kan bli litt mye for noen. Men jeg ser på flere profiler her inne at det er stor interesse for fotball hos jentene også og da er det kanskje enklere?

Er det håp om å finne jenter her som kan tåle solfylte søndag ettermiddager i skyggen inne foran TV'en med motordur og action et par timer omtrent annenhver uke gjennom sommerhalvåret? B-) (Vet det går an å ta opp løpet og se det senere om man skulle finne på å gå søndagstur hånd i hånd også da! ;-) )

Hei dere som titter innom siden men skriver aldrig brev til bake. Men er bare inn om får og vise deres side. Og så ser jeg noen har vært der så svarer jeg til bake men så hører jeg ikke noe mer. Men så er det noen som skriver at dem er veldig en somme og jeg tar kontakt. Men da er dem pluslig ikke intresert mer og vil heller leve av lene en og prøve.

Nå avslutter jeg det her medlemskapet på sukker.no. Traff ei kjempe jente her på sukker for ca 14 dager siden.Hadde besøk av ho i helga og det ser ut som om det blir kjempe bra mellom oss. tiden vill vise det. Lykke til dere og. Håper dere også finner det dere søker etter.

skulle ha studert i oslo gitt :p

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym jonnyxx

...Er ikke alt for mange aktuelle damer i Tromsø som har sukker profil nei ;)
*sukk* :p

Noen som har noen gode sommerlåter som kan lette humøret littegrann? :)

er det noen

Ingen svar
(mann 53 år fra Akershus) Privat melding

skal til festen den 14 juni på kokkamok

Jeg er en 25 år gammel gutt, og ser på meg selv som allright og ganske kjekk, men aldri hatt noe flaks når det gjelder forhold. Har aldri vært i ett, og aldri vært på en date heller.
Virker for meg som om det er lettere for jenter, at de stort sett trenger bare å vente på at guttene skal komme til dem, mens vi gutta må streve, eller noen må det da. Noen trenger ikke streve i det hele tatt.

Hva synes eller tror folk her?

Hvis man først skal forstørre (og det skal jeg, så ingen vits i å klage på/advare mot dette i denne tråden) hvor mye? Hvor? Jenter med erfaring please!!!! Gutter med preferanser (og erfaring..) please......!!!!! Dette er en veeeeeeeeeeeeeeldig viktig tråd!!!!!!!!!!!!!!

Kravene til en potensiell kjæreste er høye. Men i hvor stor grad klarer man å tilby like mye som man krever selv? Og klarer man selv å bedømme sin egen "markedsverdi"?

Prøver å "chatte" med folk her inne jeg, men de gidder ikke åpne "chatten" engang! Har de så mange strålende tilbud?

Hva er forskjellen her? Går det på om vedkommende allerede er i en chat eller er det et visst antall minutter med inaktivitet?

....sender en vanlig sukkerbruker her inne?

Er helt fersk og har bare vært her noen få dager. Syntes jeg kanskje gikk litt bredt ut da jeg fyrte avgårde 10 mailer til de mest interessante profilene jeg fant, men er nå midt inne i andre runde med mailer etter å ha hørt om andre som sender hauger og lass av mailer.

Har samtidig mottatt et par mailer med matchtre som er rødere enn Aslak Sira Myhre og lurer på hvorfor i alle dager dem sender en mail. Er det ikke meningen at man skal finne noen man kan passe sammen med?

Så spørsmålet blir: Hvor mange mailer sender dere avgårde? Jeg ser ikke akkurat det store i å passere 30-50 mailer og er veldig usikker på verdien av å gå bredt ut.

Noen som har vært her en stund som kan gi litt innspill?

Tenk så masse god sex vi går glipp av mens vi er single. Å ja, vet det er mulig med one-nightstands men det er ikke det samme.....

Ser det er gjennomgående mange jenter som ikke ønsker barn ( tolkes slik når de har blodrødt blad ), men som også har grønt blad på NÅR de ønsker at det passer å ha barn. Blir ikke det som å si at man vil ha vil gå tur med bikkjer, men ikke ha en?
Synes det er en motsigende påstand...

Hva er greia, hvis noen vet det?