Sukkerforum

'Eldre og eldre dag for dag.'
Dette prater endel om på forum (eller i det minste nevner i en bisetning). Uten mål å vri meg unna sannheten, :D men dette er faktisk bare en enkelt måte å se det på. På en datingside søkes den fremtidige lykken men... fremtiden er uansett (også) bygd opp på grunnlag av fortiden - tross fortidens harmoni eller mangel på harmoni.

Jeg traff idag en venn og vi pratet (foruten sex:) om livsglede og sorg, død og spire. Energier. Hvor henter vi det fra? Grunnen til at jeg skriver dette her nå er for å repetere tanken om at krefter (og håp) kan potensielt hentes fra alle kanter - også fortiden.

Uansett hvor vi enkeltvis befinner oss på veien - over eller under jorda - så kan vi sammenligne det ene med det andre; vi kan (forhåpentligvis de fleste av oss) velge å beskue de mørke sider av livet fra den lyse vinkel fremfor å se lyset fra den mørke vinkel. Dette gjelder uansett om man reflekterer fremover eller bakover i tid, og det dreier seg i bunn og grunn om Håp; en av de viktige grener i kjærlighetstreet.

Man kan vente og vente og vente på noe. Hvis dette strekkes for langt så slutter man å leve. Med ordet håp mener jeg ikke kjedsommelig venting, men hjertelig søken etter en mening som ER (men som vi ikke alltid ser). 'ER' er altså inkludert det som har vært og det som skal komme. 'ER' er nå, det vil si alt.

Ahhh, deilig å slippe løs noen tanker :)
Klem til alle som vil ha :D

Så mange her inne som liker å trene og bruke naturen - veldig bra.
Men synes det er påfallende mange.
Stemmer ikke helt med det bildet jeg får gjennom statistikker og debatter om helse og livsstil.
Er folk på Sukker bedre enn snittet, eller skryter vi litt ekstra ? 😉

Hei! Jeg har vært medlem her et par år nå. Har vært med på Sukkerfester og lignende Men når det gjelder å bli kjent med nye jenter her er det så sjelden jeg får svar. Jeg kan sende meldinger til massevis av jenter, men få eller ingen svarer. Og jeg sender ikke noe pervo eller slikt, bare meldinger for å bli kjent. Hva gjør jeg galt? Er det andre måter jeg bør begynne å kontakte jentene på? Vær så snill å hjelp meg.:-)

I have been around for 3 months now, I have tried to send out message to the ladies on my match list but haven't had much luck or response. I would appreciate if I could get an honest feedback if there is some text in my profile that scares the girls away or if there are any improvement suggestions.

Tusen takk for your time and for any feedback you might or might not give.

P.S. Before this thread turns ugly and I get accused of trying to advertise myself, I am really looking for some improvement pointers and feedback.

Er det flere enn meg som savner kos på en slik dag som dette? Gir en god klem til de som gjør det :)

Har dere noe dere tror dere er gode til, men aldri har prøvd dere på?
Jeg tror jeg kunne vært proff i golf, men har aldri rørt en golfklubbe.

.. kvinne.

Jeg har litt sans for kvinner med egne meninger, som vet hva de vil og gjerne er litt dominant. Føler meg ikke submissive, underdanig og er heller ikke spesielt interessert i BDSM.

Hvordan omskriver kvinner på profilene sine at de liker å bestemme / styre / ta kontroll, uten å bruke ordet dominant eller andre ord som gjerne forbindes med BDSM?

Kan noen vennligst minne meg på hvorfor jeg fortsatt er her inne? Rent bortsett fra det jeg allerede vet - at ingen har funnet meg ennå ;-)

Jenter og gutter - hvorfor i all verden gidder vi egentlig dette her?

Ulv!

Siste svar on. 27 april 2016 17:20 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Her jeg bor, tror de fleste på Rødhette og Ulven!
Bønder og jegere hater ulven! Alt vi frykter skal vekk!
Jeg har fått par knyttneveslag pga at jeg er for ulv.
Hvorfor blir folk så styrt av sin egen frykt?

Selv om jeg i det lengste har prøvd å unngå det, har jeg klart å falle for en nydelig mann, -med barn.. Barnet har jeg etter noen dagers tenking faktisk begynt å se på som en positiv ting. Barnet har jo sikkert gjort ham til ett bedre menneske, mer ansvarsfull, og jeg vet han er en god far!

Men med barn kommer det mye mer å forholde seg til når man evt skal starte ett forhold.. Dette er nytt farvann for meg... Skjønner at jeg ikke skal hoppe inn i livet til barnet eller noe, det må mannen få bestemme selv. Men hvor mye eller lite skal man spørre om barnet, ex´n osv? Jeg aner virkelig ikke hvordan jeg skal forholde meg til det, og vil ikke at han skal føle at han må verken holde tilbake eller føle seg presset til å si mer enn han vil. Men litt greit for meg å vite hva jeg har å forholde meg til.

Og når dagen kommer for å møte barnet, hvordan skal jeg da oppføre meg rundt det? Jeg er glad i, og jobber med barn så akkurat det bekymrer meg ikke, mer hva som forventes av meg. Vet mye av dette handler om å kommunisere med ham, men kanskje noen her har gode erfaringer? :)

Fotball .Popcorn kald øl ,beina på bordet å sånt :-D
Årets viktigste kamp i følge noen :-D Kos dere og ikke gi opp , alle sammen

Tror dere på det meste av propaganda fra den vanlige kilden? CNN, Tv2, Vg å div...
Husk:Sier folk en ting flere ganger, så tror massen på det etter hvert! Bare se på politikerne fra USA!

Hva mener kvinnene på Sukker? Er klaps/dask på rumpen (ved sex bakfra) bra eller ikke?

Spørsmålet om jeg virkeleg ønsker en kjærest NÅ har jeg spurt meg selv flere ganger i det siste...

Jeg får positiv oppmerksomhet IRL, men klarer ikke helt å engasjere meg. Jeg er helt ferdig med X-kjæreste, men lurer veldig på om jeg liker singellivet for godt til å gå inn i en datingfase. Lurer på om jeg venter på noen som er bedre, eller om jeg venter på at noen kommer og tar meg med storm.

Jeg har det iallefall GODT der jeg er nå i livet med familie og så mye sosialt samvær med venner - tror kanskje det er nok for meg akkurat nå 😊

Er det flere her som har det slik?

PS. Det kan godt hende at jeg absolutt vil ha kjærest neste uke😉

Kropp er et utømmelig tema. Jeg lurer på: når man er ganske opptar av kropp og trening. Er det da egen kropp, eller andres kropper? Hvem sier nei takk til en trent kropp, men må man da være gira på å trene egen kropp 😁? Ja, dette er en utspring fra en annen tråd. Der både bilder av en kropp i aktivitet var et must.
hahaha, har litt lite å tenke på nå, kjenne jeg :-)

Er det noen jenter som liker fotmassasje som del av et erotisk spill her? De fleste jenter liker vel fotmassasje etter en lang dag, men er det noen som blir tent av det?

Tidligere kunne jeg se om en mail jeg hadde sendt var lest av mottaker. Og hvis den er lest, og ikke blir besvart, eller man er midt inne i en mailveksling som stopper opp - så tar man jo et hint.

Men de siste par ukene har jeg ikke kunnet se dette, og INGEN svarer på mailene mine lenger.

How come?

Jeg er boende i Bergen akkurat nå, men er født og oppvokst i Stavanger. Mitt søskenbarn og vennene hans skal ned på russetreffet på kongeparken, og jeg har sagt ja til å frakte de ned og opp igjen trygt.
I den anledning kunne jeg tenke meg å kanskje truffet en eller flere kjekke damer for å kjenne på om det er noen som kanskje kan gjentas. Kanskje vi kunne tatt å spist ute, kjørt ut på solastranden å gått en tur langs vannet på kvelden, hadde vært koselig å hvertfall truffet noen :) info på meg finnes i profilen, så er det bare å plinge på innboksen eller spørre her om det var noe :)

Gleder meg til å se om det finnes noen respons!

Jeg kan si masse negativt om meg selv, og til slutt legge til at jeg ikke ønsker å være nettopp dette, men hvorfor skulle det få en jente til å kontakte meg? Jeg er noe gammeldags. Dømmer mer utifra hva man sier og hva man står for. Jeg ikke en veldig aktiv sukkerperson, men jeg laget en profil fordi jeg søker det samme som alle andre. Når det gjelder kjærlighet er jeg trangsynt og søker i blinde, for jeg trenger ikke øyne for å føle. Derfor blir jeg myk som gele når jeg først føler noe, men defensiv når jeg ikke føler det. Jeg kan være arrogant på mitt beste, hjelpesløs på mitt verste. Men alt i alt, så er jeg et snilt og rart menneske som ønsker å ikke virke snill og rar. Man blir så lei av å høre at man er snill, og lei av å bli skjøvet til siden. Mange jenter søker noe macho, eller en slags bad boy, men glemmer oss som faktisk er tøffere enn de som virker tøffe? Jeg er lang og tynn, og mange ser på meg og tenker sine tanker. Deres tanker gir meg ingen sjanse til å vise at jeg er mer enn han rare tynne. Jeg hater den lille boksen vi kaller A4, og jeg hater å følge enkelte regler. Jeg har alltid vært en rebell, men likevel ser ingen bak fasaden som kalles SNILL. Jeg kan være intens, men for meg så er kjærlighet intenst! Det er så rart, for jeg søker ikke sex og alt det fysiske. Jeg søker følelsen av at jeg er viktigere enn noen annen, og at min motpart føler det samme. Oss mot verden! Hver for oss er vi svake eller forsiktige, men sammen er vi fryktløse og eventyrlystne! Jeg må innrømme at grunnen til at jeg ikke er så aktiv på sukker, er fordi jeg tar meg selv i å se på det hele som et kjøttmarked. Jeg ser pene jenter, søte jenter, kjedelige jenter, nerdete jenter, tøffe jenter.. Men de få gangene jeg ser en jente med flamme i øynene, eller en jente med mystikk i blikket, så fryser jeg.. Jeg vet jeg har mye spennende og morsomt å tilby, men alt jeg klarer å vise er min litt aggressive kjærlighet som ingen tar seg tid til å forstå. Er det noen som kjenner seg igjen? At hadde noen hatt tålmodigheten til å grave litt, så hadde de sett noe helt unikt? Noe unikt som var deres egne galskap? Galskap er ikke alltid en dårlig ting, det er faktisk noe vi mangler i kjærligheten nå tildags. Takk for at jeg fikk dele litt, takk til dere som tar dere tiden til å lese, og takk til alle mørke sjeler og små djevler som vet hva jeg prater om :-)

Fra tid til annen så treffer en noen som virkelig gjør at en mister litt fotfeste i hverdagen. Dette er personer som matcher både på det mentale og fysiske planet. Utfordringen er da når dette ikke er gjensidig.
Selv om tiden går, så dukker vedkommende opp i tanke rekka, selv etter flere år. Og en har litt lett for å legge lista for fremtidige partnere etter hva denne personen var for en. Ergo, flere potensielle faller igjennom etter denne "standarden"

Jeg synes det er så stille på forumet nå at jeg legger inn et ekstra gir. Hyggelig om flere gjør det samme, og starter nye tråder :-)

Jeg har en noe spesiell hobby. Jeg samler på å få gretne gamle gubber til å bli blide. Jeg praktiserer det særlig med bussjåfører som ikke er i nærheten av å ha så godt humør som sangen sier. Og det kan jeg forsåvidt forstå. Masse passasjerer som hverken ser på dem eller hilser, brøler til dem hvis de gjør den minste feil, og mange av sjåførene er ikke norske og har antagelig ikke så allverdens med nettverk.

Hvis de er grisesure så starter jeg med et forsiktig lite smil, rask øyenkontakt og et forsiktig 'god morgen'. Etterhvert som de tør opp blir smilet bredere og øyenkontakten lengre, og hvis det er noe jeg kan gi kompliment for så sier jeg det. Og til slutt gir jeg dem mitt aller mest strålende smil, og får som regel belønning igjen i form av et smil tilbake.

Det er sjelden det ikke funker, men det har hendt, riktignok med kvinner. Jeg kjører nemlig samme opplegget der, men da jeg bodde på hotel Ukraina i Kiev for et par år siden mislykkes jeg. Det var et par vakter ved inngangen til restauranten, og jeg gjorde mitt ytterste for å få dem til å smile igjen. Jeg smilte til dem hver dag i to uker, og riktignok så jeg skyggen av et smil hos den ene den siste dagen, men så fikk hun et advarende blikk fra sin kollega, og så forsvant det igjen.

Men etter å ha kjørt dette et år med mine lokale bussjåfører møtes jeg nå hver morgen av et bredt smil, og at de gjør det bussjåfører gjorde da jeg var liten, nemlig vente med å kjøre til du har satt deg. 😍

Noen sære eller mindre sære hobbyer dere andre føler for å dele? 😊

Skal menn ha hår på armer og ben, eller begynner trenden å bli at det skal vekk på menn også? Synes jeg ser flere og flere glatte armer og ben på menn nå til dags (ja, jeg sjekker ut av nysgjerrighet når jeg er på treningssenter :P). Jenter/kvinner, hva foretrekker dere?

Nå har historien gjentatt seg for meg fire ganger; jeg skriver lenge og regelmessig med en mann her på Sukker, vi rekker å bli ganske godt kjent, han vil gjerne møtes, men så dukker det enten opp ting som gjør at han må utsette gang på gang, eller han "forsvinner" bare.

Jeg synes det er merkelig, for det er jo mennene som absolutt har ønsket å møtes i utgangspunktet.

Kjør debatt!

Spooning

Siste svar sø. 24 april 2016 01:11 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Store skje

Jeg og en kollega sitter ofte å funderer over dette med spooning.
I USA finnes det folk som er profesjonelle spoonere.
Dem tar betalt for å spoone.
Vi tenker å starte opp med dette i Norge,,men er det noe marked for det?
Hva sier dere jenter,,er det noe dere kunne tenke dere?
La oss si ca 500 kr for en time med spooning.
Og for menn vil det muligens komme et eget tilbud.

Hva er det med Hordaland da? Synes det er så mange kjekkaser der :-)

Hei.

Jeg har vært her på sukker en liten stund. Har vært i kontakt med flere jenter og hatt noen dater.

Jeg er dessverre litt opptatt av kropp. Jeg liker dessverre ikke damer som er kraftige. Jeg liker kun jenter som er tynne eller normalbygd. Veldig mange av dere jenter har flotte ansiktsbilder, men ikke aktivitetsbilder som viser hvordan dere ser ut i helfigur. I profilen skriver dere at dere har en NORMAL kropp. Men når jeg har møtt dere så er dere godt over normal kropp.
Dette gjelder sikkert gutters profiler også.
Dere skuffer jo bare dere selv med å bli avvist ved å ikke være ærlige? Er det flere som har opplevd noe av det samme?

Kort og greit (uten å kommentere en haug med andre tråder her inne): Hva er din favorittfilm?

Jeg har selvfølgelig mine favoritter, og må innrømme at jeg muligens er litt påvirket av "The brat pack" på åttitallet, men hva sier dere?

Mitt utgangspunkt; de fleste normale mennesker ønsker ikke å være fordomsfulle. Det er en utbredt PK konsensus om at det ikke er greit. Ingen skal forskjellsbehandles pga etnisitet/tro/legning etc. På et overfladisknivå, er jeg intet unntak.

..men, når man først sitter der - sveiper fra bilde til bilde - er det allikevel lett å falle for fristelsen.

Eksempler på fordømmende vurderinger jeg selv tar meg i - oftere enn jeg liker:

1. Asiat (thai/vietn): Postordrebrud eller til salgs
2. Polsk/Øst Europ/Russisk: Lykkejeger eller til salgs
3. "Afrikansk": Til salgs eller dårlig moral
4. Etnisk fra grisgrendtestrøk: Bygdetulling (lav IQ)
5. Plastic-fantastic/pupper og lår: Narsissistisk brødhue

Det finnes flere lite flatterende refleksjoner jeg gjør meg. Og gremmes. For ordensskyld; selv om noen av disse skulle stemme, gir det meg allikevel ingen rett til å anse de som mindreverdige. Ingen er perfekt.

Poenget mitt; jeg er ærlig ovenfor meg selv og innrømmer at den type overfladiske vurderinger er urettferdige (ondskapsfulle) mot den det angår. Og at det til syvende og sist sier mer om meg (intolerant og trangsynt) enn dem.

Ved å være bevisst på dette - og i tillegg dele mine tanker her - håper jeg flere av oss velger å legge bort kammen, og heller "vurdere" med et åpent sinn. Slik vi *liker* å tro vi gjør. Alltid.

For min egen del, er jeg etter 4-5mnd fartstid på Sukker, rimelig overbevist om at jeg ofte blir bortfiltrert i kategoriene "jallanorsk/pakkis", "muslimsk-kvinnehater" og til dels "f*ckboy" (siste aner jeg ikke hvor kommer fra, men hørt den for ofte til å ikke nevne den). Jeg skriker ingen nød. Men påpeker gjerne at det er synd for de som kun gjør overfladiske vurderinger - på vegne av alle som forhåndsdømmes; du vet ikke hva du går glipp av! ;)

Til slutt: Tør du dele dine overfladiske "vrangforestillinger" - face your demons?

Det hender jo at gutta her sier at det er så mye lettere for jentene å få det de vil ha, for de får vanligvis flere meldinger enn gutta. Men det er jo ikke det.

De fleste jentene ønsker seg jo en fast kjæreste, og det er det ikke det spor lettere for oss å finne.

To ting er derimot i snitt lettere for oss å få. Dater og sex. Jeg har fått nesten 700 førstemeldinger siden jeg begynte her. Av de tipper jeg at 500 hadde sagt ja til en date, og 400 hadde sagt ja til å bli kjent med meg i bibelsk forstand. Men siden det jeg og de fleste andre jentene vil ha er jo en kjæreste, så står dessverre telleverket på det foreløpig på 0.

Jeg vet ikke om det er noen statistikk på hvor mange som lykkes med å finne en kjæreste, og hvor lang tid det tar å finne, men jeg gjetter at tallene ikke bare på det første men også på det siste vil være relativt like.

Så vi stiller nok relativt likt :-)

Hvor gammel er dere og hvor mange ganger har dere vært forelsket?

Kvinne 30 år:
3 ganger forelsket.
Betatt og tiltrukket mange flere ganger selvfølgelig.

Og spørsmålet går mest til gutta. Er vi for lite seriøse - eller for seriøse? Tenker vi for mye på sex før under og etter date, eller ville dere helst at vi skulle tenke mye mer på sex før under og etter date? 😎

....til å lese tråden om her finnes seriøse damer....så ble den borte gitt😡 Men er i grunnen ikke overrasket😂

Prince er død .. Purple rain.. Hellemåne så forelska jeg var, med høy lugg og mye madonnajuggel, på den tiden..

Jeg registrerer at det er litt ulike meninger om hvordan man skal fremstå på date og i kommunikasjonen. Enkelte mener at man skal være litt tilbakeholden - ikke skravle for mye - ikke skrive for mye, ikke vise dårlige sider eller fortelle om vanskelige ting i livet ditt. Prøve å speile ham og hans interesser.

Jeg tenker helt motsatt. Hvis dette skal være det mennesket jeg skal leve med resten av livet så ,å det være noen som liker meg akkurat som jeg er - med skravling, smil og latter og lange brev, impulsiv, vimsete, og med 25 tommeltotter. Og med både mørke og lyse sider i livet mitt. Jeg ville heller ikke ønske at han la bånd på seg - jeg ville ønske å oppleve ham så ærlig og rett frem som mulig.

Jeg ville riktignok ikke vist meg fra vrangsiden eller ristet alle familieskjelettene på første date, men jeg ville ønske at det var noen som satte pris på den jeg er og ikke den stille, beskjedne porselensdukken han trodde jeg var.

Og jeg stiller meg gjerne både åpen og nysgjerrig til hans interesser, men jeg nekter å late som jeg er frenetisk interessert i golf eller som om jeg løper opp på alle fjelltopper jeg ser.

Til gjengjeld krever jeg heller ikke at han skal dele min interesser, bare at kjemien stemmer og at vi er på samme bølgelengde. Å finne en mann som er interessert i både reiser, hage og språk er ikke fysisk mulig uansett :-)

Hva tenker dere om dette? Holder dere 'tilbake' når dere er på de første datene?

Var på en kaffe date for et par dager siden som jeg følte gikk fint. Hadde pratet bare et par dager før vi ville møtes. Avtalte å møtes igjen til helgen. Dagen etterpå begynner mld å handle om sex. Hva jeg liker, ber om bilder osv. Når jeg da sier at slikt er for tidlig er jeg useriøs, prippen og komplisert hehe. Kan ikke annet enn å le. Men begynner å bli mektig lei av at mld før eller etter første date handler ca 70% minst om sex. Har vært på en del dater det siste året og snakket med enda flere uten at det ble date men av ca 20 har kun en vært seriøs.
Er dette en trend som mange opplever?

https://www.youtube.com/watch?v=T704le1D1ag

Om en er litt " svidd" i kantene fra tidligere, diskutert dette med flere nå og vet mange lurer.. Forteller en det til ny date??

Ny maskin på treningsstudio, meget bra, hold på å spy etter en time. Den har alt, snickers, mars, kvikklunsj og chips.

.....på en fyr jeg traff her inne!
Drømmemannen😍 JA, det var det! Å jeg sier var, men han er fremdeles det....bare utilgjengelig😔
Å nå sammenlikner jeg alle her med han å finner ingen som kan måle seg med han. Alle sier "Glem han!"....men hvordan glemme The love of your life?
Tips mottas med takk😊

...hun er her igjen.
Det var så kjedelig at jeg ikke merket at abonnementet hadde gått ut.

Men så kom jeg på forumet. Og tenkte se der om dere ble enige.
Men jeg tror jeg har en slags repeat på trådene.

Nå skal jeg være snill og prøve styre unna sarkasme skriftlig.
Prøve.

Prøver å bytte profilbilde til et jeg har brukt før , men det blir ikke godkjent fordi oppløsning er feil; det må være minst 720x960 , mens mitt er 640x1136.. Bildene jeg har brukt er tatt på akkurat samme måte, med samme kamera (mobil ) ,- har kontaktet support om dette mange ganger nå, uten å få svar på hvorfor det ikke kan brukes , så i tillegg til inkonsekvent "sensur" av bilder, eg jo dette idiotisk. Bildet som blir tatt , på samme måte "direkte" derimot , godtas. Hva er greia? Noen andre som har opplevd dette? Og hvorfor svarer ikke Sukker?

Jeg har tenkt å løpe min første halvmaraton i år. Noen andre som skal løpe i år? Noen tips, triks eller erfaringer?

Skjer det noe spennende på date fronten da folkens? Jeg venter fortsatt på at ei god jente skal snuble for mine føtter ;)

Hva setter dere menn mest pris på at vi kvinne gjør med utseende vårt?Fylle på med Botox, Restylane , tatovere øyenbrynen, masse/ lite/ naturlig make up, røde lepper. Eller bare spille på vår naturlige skjønnhet? 😃

Jeg blir litt fascinert av damer i min omgangskrets som tydeligvis virker som magneter på menn. Det er ikke de peneste, ikke de mest veldreide, ikke de mest velstuderte, rike, intelligente eller annet. Hva er det da som gjør at noen damer bare er helt uimotståelige for dere menn?

Utstråler de sexappeal som ikke andre kvinner legger merke til, lukter de noe spesielt (feromoner), har de en spesiell gange eller stemme? Er det andre grunner til at det finnes en type kvinner som "alle" menn faller for?

Nysgjerrige meg lurer :)

Er det slik at det er veldig viktig for godt utdannede damer å ha en mann med samme antall år skole? Det er så mange profiler som det står: antall år skolegang kan bli ett problem. Og i tillegg har dere damer svart at det er veldig viktig. Vil det si at man er dum om man sluttet skole tidlig?
Ga meg etter videregående selv og det har ikke akkurat ført til verken dårlig råd, lite sosiale antenner eller en bra jobb. Er det lavere status å ikke være topp utdannet, eller er det flaut å presentere en " håndverker" for familie og venninner? For alt man vet kan vi faktisk ha tjent en formue og ha kjempesuksess med vårt valg. Har godt utdannede venner selv som har dårligere økonomi en jeg noengang har hatt

Oslotur

Ingen svar
(mann 32 år fra Nordland) Privat melding

Noen forslag til tidsfordriv i hovedstaden fra søndag til onsdag? Skal på kurs og har ettermiddagene fri. Frister ikke å tvinne tomler på hotellrommet😂

Starter en egen tråd og spør, for ikke å spore av den opprinnelige tråden.

Hvem her kan si at de kjenner til hva tantrisk sex går ut på eller har utøvd det?
Noen som kan si at de har lyst til å prøve etter å ha lest om det?
(Selv om det visstnok er endel åndelige damer her inne, så utøver de kanskje ikke dette?)

Se:
http://en.wikipedia.org/wiki/Neotantra#Tantric_sexuality
http://en.wikipedia.org/wiki/Tantra#Sexual_rites
http://healthguide.howstuffworks.com/tantric-sex-dictionary.htm

Og for de som ikke gidder å slå opp på web:
Det er snakk om åndelighet, pusteteknikker, chakra, mantra, yoga, spising/fasting, baderitual, musikk, yin yang, energier etc.
(Kan visstnok utøves fullt eller delvis)

Evt ejakuleringskontroll er nok bare en liten bit av det.
Som sagt, det inkluderer mye mer enn selve akten vi er vant med fra før.
Men de menn som tror utholdenhet med inn/ut er alt, de har kanskje ikke skjønt så mye?

(For min del visste jeg hva det var før tråden kom opp, og kan tenke meg å prøve, ihvertfall)