Sukkerforum

Er glad i mat, og veien til mannens hjerte går gjennom den store korketrekkermuskelen, tre ganger rundt magen og rett i det ene øret, så her må det være mat for Mons og andre. Hv blir det til middag i dag? (Og har du oppskrifter, kan det være at du får en klem, selv manhug om den er god nok). :P

...ble kontaktet av en uten bilde eller beskrivelse. Jeg ble naturligvis skeptisk, men hun sa at det var en grunn hun ikke ønsket å oppgi og at hun ga bilde før et evt møte.

Jeg var uansett skeptisk og foreslo at vi kunne bli venner på face... hun insisterte på mitt navn før hun ga hennes. Noe jeg idiotisk nok gjorde. Ingen kontakt siden...

Kan dette ha gjort noen skade for meg? Noen som har opplevd det samme?

hmm jeg lurer på. Er disse smilene synlig for alle eller kommer det bare opp som spørsmålstegn ?

😜😃😢😊😢👍😰😁👿🐭😘💀😂👌????👻👍????👍😰🎊😄😖🙈👹😱🙊🎊🎉😇😆

Noen av gutta skriver at de er ferdig med å dra på byen hver helg o.l. Og til min fortvilelse - enhver person jeg snakker med som har skrevet dette fester de to eller tre helgene vi har snakket sammen. Har man begynnt å bruke dette som salgstriks?. De skriver også ofte at de setter pris på om jenta er ferdig med den værste helgefylla. Gjerne de som fester selv "hver helg". Skjønner ikke helt den greia jeg. Dobbelt moralsk?. Jeg driter langflat om mannen fester hver helg. Men ikke skriv ting som ikke stemmer på profilen. Har du pyntet på sannheten har du kanskje pyntet på mer? Eller?

Her er det fortsatt ferie og ferdigpakka for kajakktur på Sørlandet. Flere som er på ferie? Noen planer fremover?

Ja jeg lurer enkelt og greit på om det er noen jenter her inne, som har bil som hobby, isåfall hva liker du med bil? :)

1. En skalla mann har selvironi. Hvordan skal man ellers takle og se den trøtte runde kula i speilet hver morgen.

2. Pga sitt rykte får skalla menn stort sett gå i fred på gata. Du er dermed trygg sammen med han.

3. Du slipper plagsom røyting fra en skallet mann.

4. Skalla menn har ofte mye testosteron, og er gjerne maskuline.. Hvor mange skalla femi homser har du sett??

5. De bruker vesentlig mindre tid på badet, siden det ikke er hår som skal vaskes og stelles. Mer tid til sex og kos..

6. De har ikke behov for stort annet enn barberskum, barberhøvler og parfyme på badet. Mer ledig plass til deg og dine ting.

7. Siden mange jenter vil ha høye og mørke gutter, så er konkurransen om de skalla litt mindre.. Jenter vet ikke sitt eget beste, men det vet jo selvsagt du!!!

8. En skallet mann som ikke er redd for å vise det er trygg på seg selv, og tør vise hvem han egentlig er.

9. En skallet mann sparer store summer i året på hårpleieprodukter. Penger han kan bruke på opplevelser sammen med deg.

10. Med en skallet mann så slipper du å se en mann som får fullstendig panikk og kommer i midtlivskrise så fort det første grå håret kommer.

Er ikke heeelt korka altså, men litt artig med halvseriøs selvransakelse :P

Jeg er fascinert av argetinsk tango og paso doble, og kunne tenke meg å lære tango. Og dansende flinke cowboys er også flott å se på, og de er jeg meget svak for. :-)

Danser selv country line dance og Texas waltz på country festivaler.

Er det noen her som liker å danse på festivaler el. i settinger der det danses til country musikk el. annen musikk? Tenker ikke på nattklubb.

Etter en fin kveld med venner og faktisk vært på kino (skjer ikke akkurat så ofte) så er det vell på tide å tenke på å finne senga... men da begynnte jeg å tenke på noe... hva er det andre single gjør på en lørdagskveld bortsett fra å være på fylla? :)

trodde jeg skrev svar i en tråd om aldersforskjeller, men da jeg endelig fant en knapp det sto send på, så forsvant det 😂?😳
Hvem vet hvor det dukker opp 😁

Jeg var så heldig å få billett til AC/DC igår, og det var fett!! Jeg er VELDIG glad i musikk OG å gå på konsert, gjerne festival, sjelden sånne store arenagreier, dog,- Jeg er dessuten så heldig å jobbe på et sted hvor vi har konserter nesten hver helg (Rockested ala Last Train eller Rockall, hvis noen Oslofolk husker det) Det sier seg jo selv at ALT kan ikke være like bra, og innenfor "min" genre, men noen ganger( ofte) er selve opplevelsen mer enn god nok, og en HUGE turn-on.. ;) Hva slags forhold har dere til å gå på konsert? Hva slags konserter? Hvor ofte?

hvor er sommerflørtene ? :) jeg har ikke vært veldig aktiv her inne jeg, men jeg ser etter en mann. Som de fleste andre kvinner her.. Finnes det noen menn her inne, som faktisk jobber, ikke bor i kjelleren til mor og far, som ikke kjører en sliten gammel Volvo og henger ute med rånere hele natta ? Som kanskje fikk øye på denne tråden.. Jeg bare lurer, for jeg gir opp snart tror jeg :p ~spør man ikke, kan man heller ikke forvente svar~

Kan du beskrive ordet lykke og hva er lykke for deg

.... her inne på Sukker. Kjente henne ikke igjen siden det er så mange år siden sist.

"Åååh, så hyggelig. Men ettersom jeg er eksen til broren din så er det vel politisk korrekt å avslutte denne med en gang?"

Kleinhet....

Og nå nettopp så jeg søstera mi her inne også. La ann på henne og jeg... trenger briller jeg.

Var ikke mye respons å få her inne... :/

Et forhold skal være lett og luftig fikk jeg fortalt forleden dag... - noen som føler seg provosert ?

Gode råd

Siste svar lø. 18 juli 21:36 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Kattepusen

Trenger noen gode råd! Hvordan sile ut gode menn ifra de menn som bare vil "leke"""
Lei av useriøse menn..

Noen er naturlig kalvbeinte. Som kjent er babyer + cowboys hjulbeinte :)

I 2015 ser det ut som (særlig i yngre kretser) at det er fashion å bøye beina som kælver. Noen flere som har observert dette (eller får en aha-opplevelse om seg selv nå)? Hvorfor går mange jenter slik? Er det naturlig? Er det deilig? Danser de liksom når de går? Er det sexy sånn som manskuline bodybuilderes kunstig utstrakte armer? :P

Kvinner som menn: Hva er grunnen? :D

Jeg har et hjertesukk ang dateing! Når man skal treffes virker det som om mennene er veldig tafatte og forventer at jeg skal ta alt initiativ. Er det noe som får meg til å miste interessen er det at det ikke skjer noe andre veien. Også at mannen ikke husker opplysninger som er gitt i tidligere samtale. Får inntrykk av liten interesse eller at de dater flere samtidig. Er jeg for kravstor?

For meg er god kjemi med en jente helt fullstendig alfa omega for at det på sikt skal kunne utvikle seg noe varig og ordentlig flott noe.

Da jeg er en over snittet livsglad og happy type selv er kjemi og en munter tone noe av det første jeg ser etter hos en frøken. At vi både kan være alvorlige om noe i det ene øyeblikket, og kan tøyse med hva som helst omtrent i det neste. At vi deler et positivt syn på livet.

Være åpne og ha en herlig tone og kommunikasjon med hverandre. Eneste " ulempen" med dette er at man i den første fasen, dersom man møter noen man klikker godt med og har denne tonen med, nærmest er litt usikker på om man er i ferd med å skaffe seg en ny bestevenninne eller om det på sikt også kan oppstå mer med denne jenta. Tror nesten det er uunngåelig å gå via delvis friendzone.

Jeg har møtt en slik jente nå. Her inne fra. Vi har møttes noen ganger over noen måneders tid, det blir alltid svært lange og hyggelige treff og vi kan prate om alt. Både seriøse ting og samtidig masse fjas og herlig tøys om smått og stort. En kveld med henne løper avgårde på null komma null. Sjelden jeg har vært borti det. Vi har begge gitt uttrykk for at det er veldig gøy å være sammen, og at begge er topp. Kan dele alt og le av alt. Hun sier at hun ikke tror det kan bli noe mer enn vennskap, men at hun fortsatt vil treffes som det, men at hun tror det kan bli vanskelig for oss å klare. Men at dette er litt opp til meg hva jeg ønsker. Vi har mye felles interesser også, og masse gøy å finne på sammen.

Alt dette er ting jeg synes er superviktig for at noe skal fungere. Jeg har lyst til å treffe henne mye mer, om så bare som venner. Så får tiden bare vise hva som evt kan komme ut av det.

Jeg har svart henne at dette får vi finne ut av etterhvert, og ikke noe vi trenger å tenke mye på nå. At jeg synes det er hyggelig bare å være med henne. Men jeg utelukker absolutt ikke at jeg kan ramle pladask for henne en dag. Har ikke møtt noen som er så lik som meg selv i holdninger, verdier og med glimtet i øyet.

Hva tenker dere? Er det naturlig når det klaffer så bra på så og si alle måter at man en periode treffes en del som venner og " roer det hele ned"? Jeg tenker litt at det er eneste muligheten for å se hva det evt kan bli. I " verste" fall ender man opp med en herlig venninne, i beste fall kan det oppstå noe mer.

Fra barnemunn

Ingen svar
(kvinne 49 år fra Oppland) Privat melding

Barn har ofte de beste uttrykk

Voksen: Har du kjæreste?»
Barn: Nei, jeg skal ikke ha kjæreste i barnehagen
Voksen: Hvor skal du ha kjæreste hen da?
Barn: Når jeg skal bli stor, skal jeg gå langs veien å finne meg en!

Sorte menn

Siste svar fr. 17 juli 01:33 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Arwat

Tenker dere jenter på det i blandt? Eller "negere"? :)

En ting jeg skulle ønske folk gjorde var å sette plassering på kart.
Det er ikke mulig om man sitter på mobilen og appen, men er mulig om man logger inn på Sukker med vanlig nettleser enten på mobil, nettbrett eller datamaskin.

Hvorfor?
Fordi når man søker (igjen, ikke på app) så kan man sette avstand istedenfor fylke.
Det kan jo være praktisk å søke på kommende beilere innenfor f.eks 100km istedenfor å måtte kjøre 3-4 forskjellige søk for å få med fylker?
La oss si at du bor i Drammen da og ønsker å søke på noen i nærheten.
Da må du først søke på Buskerud, og da får du jo med deg alle helt opp til Geilo, så må du søke på Akershus for å få med deg Asker og Sandvika, men da får du jo og med deg folk helt opp til Minnesund, og så må du søke på Oslo for å få med deg de i Oslo, og så må du søke på Vestfold for å få med deg de i Tønsberg, men da får du med deg de helt ned til Larvik.

Mye enklere å sette at jeg vil søke på de som er 50km unna eller 100km unna. Men de som ikke har satt sin posisjon på kartet vil da ikke bli med i søket. :(

Oppdaget falsk profiler, veldig trakasserende/på kanten til farlig spesielt for jenter, har noen andre opplevd dette i det siste?

Hei, eg har sosial angst og har hatt problemer med det en stund..
Dvs av og til i sosiale sammenhenger blir eg nervøs, men eg kan forsatt vere sosial etc og ha det gøy for det..Det er vel dealbreaker for 99% av alle jenter vist du har sosial angst sant? HAdde vært gøy å fått inspill :)
Eg ikke redd for å vere ærlig, det e bedre det en å lyge og vere en eg ikke er. JObber med å bli bedre hver dag.

Som beskrivelse på hva en jente ser etter dukker "mann med stor m" innimellom opp.

Hva er egentlig en "mann med stor m"?
Jeg tror "mann med stort lem" er lettere å relatere seg til - de fleste vet sånn ca. om de er small, medium eller large. For å si det sånn.

I en profil jeg var innom for et par dager siden leste jeg "jeg faller for "mannemenn", så kan du selv vurdere om du tror du er i kategorien". Hvordan skal man vurdere om man tror det? Sier været noe om det? Får hun kjempestive brystvorter på date med en "mannemann"?

Og hva er et ekvivalent uttrykk om kvinner? "Kvinne med stor k" har jeg ikke hørt om?

Snakkes.

Helg!

Siste svar to. 16 juli 13:03 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym Feeder

Noen av kvinnsa her som har tenkt seg ut i helga??

Har det bra på jobb, med familie og venner, dessuten får jeg meg dater med flotte jenter hele tiden. Livet kunne ikke vært bedre enn det er nå!

Kanskje burde jeg skifte navn til Ladies man?hehe

Looks

Siste svar on. 15 juli 23:33 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Feelstupid

Hva er Looks? Hvor finner jeg info om det?

Spesifikt: Hva er en Looks-match? Hvem havner i min Looks-liste? Hvorfor det? Hvordan havner jeg i en Looks-liste? Hva skjer når jeg ser på den? Etc

Oppsummert: jeg skjønner ingen ting av Looks. Og nei, dette er ikke forklart i FAQen.

Ønsker alle en god natt og fortsatt god sommer ;)

Klem Bjørnar

Tipper jeg høres ganske naiv ut nå, men bør man kutte kontakten med en som har blitt blokkert av Sukker?
Har skrevet litt med en fyr som bor ganske langt unna. Han virker bare hyggelig, og har ikke hatt mistanke om verken snusk eller fusk. Bilder og profiltekst og hele pakka.
Han fortalte at han hadde deaktivert profilen sin (chatter med ham på en annen platform). Da jeg gikk inn og sjekket på meldingene ser jeg at han er blokkert av sukker.
Synes jo det er et dårlig tegn, men hva skal til for å bli blokkert?
Han sier selv at han ble kontaktet av tvilsomme damer og derfor ville deaktivere. Mulig jeg er en elendig menneskekjenner, men han virket veldig ok.
Alle kloke forumister: Hva gjør jeg??

Redd!

Siste svar on. 15 juli 22:10 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Pjusk

Jeg har opplevd så mye svik og kjenner i dag at jeg nesten ikke tør å innlede et nytt forhold. Jeg vet at jeg har mye å bidra med i et forhold, men jeg ender opp med å takke pent for meg. Og er fortsatt alene... Noen som har tanker, tips?

Altså, først, jeg skjønner HVORFOR de er her. :)

Men jeg lurer på om dere surfer rundt på profiler, gjør diverse søk, skriver meldinger til noen som fanger oppmerksomheten osv.

Eller er det mere som å se utelukkende på de profilene som har besøkt deg og se på de som har sendt melding eller hjerte til deg?

Opplever egentlig svært sjeldent at jeg får hjerter fra noen jenter, dog hender det.
Og de fleste som besøker profilen min gjør det fordi jeg besøkte profilen dems først, eller sendte en mld, eller sendte et hjerte.

Har ikke lyst til å bli syk, så lurte på om noen hadde noen gode tips til å jogge i regn?
Alternativt noe tilsvarende som kan gjøres inne.

Skal på treningstur til ulriken no, blir gøY!!!
fantastisk gøy siden det e så bratt oppover på slutten.
NOen andre som liker å gå der?

Første date.

Siste svar on. 15 juli 12:43 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Fluffy1972

Hei alle sammen!!

Er havnet her på sukker.no etter 20 års samboerskap / ekteskap som viste seg ikke å fungere.

Skal nå på kaffe' date for første gang etter at jeg ble singel, med en jente / dame som jeg så langt liker veldig godt. Er ikke så "dreven" lenger ettersom det tross alt er over 21 år siden jeg holdt på med dette....

Har en ide som jeg kunne ha tenkt å bruke på date'n, men er kanskje litt "cheesy"?

Det jeg har tenkt å gjøre er:
Lage en "dating" kontrakt med morsomme multipile choice som feks:
jeg undertegnede (signatur) lover å ikke missbruke min date motpart verken fysisk eller følelsesmessig på denne date osv. :-)

Er veldig glad i litt humor, men er litt usikker om dette kan tas ille opp :-D

PS: Virker som om hun har litt humor.

Noen meninger?

Hvor finner jeg eposten som jeg har på kontoen min? :)

Trøstesex

Siste svar on. 15 juli 08:56 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym gerd

Gått på en smell to ganger nå, med nysingle menn som sier de er SÅ over exen.De er ikke det vettu.Kun ute etter trøst og reboundsex.Hva med å prøve å bearbeide bruddet, gjøre seg klar for nytt forhold FØR du går på nett?gjør det litt enklere for oss som virkelig er klare for et seriøst forhold!

Tipper et par timer er den korteste daten jeg har vært på. Ulempen med å være så jævlig høflig.

Noen som har virkelig korte dater?

Noen som kan forklare om det er mulighet for og fryse sukker en stund fremover?? Helse årsaker eller er det bare slette?

Er det noen her inne som kan anbefale en god parfyme ;)

Utvalget er sååå enorm og jeg er også der ekstremt kresen :) Liker litt lette parfymer og vet at en parfyme kan lukte veldig forskjellig fra person til person... Men tenkte at dette er jo forumet for å høre om noen har noen gode forslag :)

Hva er din favoritt? Ønsker svar fra begge kjønn :)

Hvordan vil du at dama skal lukte liksom?

Bare for å sette uviktige ting som sjekking, manglende svar, falske profiler og dating i perspektiv: I morgen er en reise på 9 og et halvt år over, og New Horizons ankommer Pluto. Allerede i 2007 var den ved Jupiter... så vanvittig langt ute er det faktisk.
Fantastiske bilder allerede, men det som kommer tidlig Onsdag blir mange ganger bedre.

For de av oss som fortsatt anser Pluto som planet, og ikke fryser ut andre fordi de er små og annerledes. :)

Kjære sukker.

Søkefunksjonen deres trenger en oppgradering.

I dag kan jeg søke på damer mellom en viss alder, innenfor en viss avstand (som kun funker om de har satt plassering på kartet) evt kun i et visst fylke osv.
Hvordan hjelper det meg at jeg får treff på damer som f.eks er 5 år yngre enn meg når de ikke er interessert i noen som er mere enn 2 år eldre enn de selv?
Hvis jeg setter 30-44 (som er -7 til +7 i mitt tilfelle) så burde søket filtrere vekk de som er over 30 men som kun søker oppad til 36.

Og høydesøket må forbedres. Jeg er 194 og vil helst ha ei over 170-175.
Men jeg må bla meg gjennom en skokk med smurfer på 155 til 169.
Jeg vil ha mulighet for at smurfer filtreres vekk når jeg søker. ;)

Har det skjedd noe spennende i dag?:))

Nå er endelig sommeren her , hvilken sommer planer har dere medlemmer på sukker

Desverre så er det mange her inne med falske profiler eller falske bilder.
Her er et råd får å finne om dem har "lånt" et bilde eller ikke.
lagre bildet og last det opp på google søk-med-bilde : http://www.google.no/intl/no/insidesearch/features/images/searchbyimage.html

Der finner google ut om det er noen andre eller noen som ligner.

Greit lei av å være pessimistisk og må undersøke for å finne ut om en person er reelt eller ikke....men erfaringsmessig så må man desverre det :(

Ikke meningen å erte på seg Sukker eller noe andre her, så bare å slette denne tråden dersom den er upassende... :-)

Har lest litt på forumet her og ser ofte noen påstander som går igjen, noe i duren av at: "Menn fisker med garn", "kvinner sitter og sorterer bort", "man drukner i mengden", "utvalget blir for stort".

Hvis det virkelig er slik, så kunne det vært artig med et litt nytt konsept: En tjeneste der det utelukkende er kvinner som kan skrive første melding og menn kun kan svare på mottatte meldinger (samt jobbe litt mer med profilen sin...) :-)

Hva tenker folk? Idiotisk eller banebrytende? Kan jo kanskje effektivisere prosessen?

Sitter på en campingplass i Danmark og nyter kaffen ;-)
Tenker på hvor hyggelig det hadde vært å hat en å dele stunden med :-), men også på hvor heldig jeg er som kan sitte her og nyte livet. Fortsatt god sommer til dere alle sammen ;-)

Når man skriver et hjertesukk og utleverer seg til beinet, så ender det opp med at man presterer å skrive svar med profilnavnet! Appen begynte å tulle, så måtte forsøke flere ganger å poste et svar. Til slutt glemte jeg å sette pseudonym. Måtte bare slette tråden, men takk for svar dere som svarte hvertfall, det hjalp noe. Og takk for raskt innspill om å slette tråden, hvem du nå enn var. Rakk ikke å se i farta. Får bare være glad for at det er midt på natta og at ikke så mange forhåpentligvis rakk å se meg.

Men det er nå typisk også da, man kan ikke slette fra appen, hverken tråden eller innlegget (kaktus til Sukker!), og selvfølgelig bruker dataen mongolang tid på å slå seg på, og i tillegg låser Firefox seg ekstra lenge. Hahaa, huff, må jo le litt også. Men la min identitet bli mellom meg og deg som så det, ok? :D *rødmerlitt*