Sukkerforum

Er nysgjerrig på hvordan dere som har erfaring med å ha en elsker/elskerinne takler den mentale biten oppi det hele. Klarer dere alltid å holde følelsene unna?

Har selv hatt et par walks of shame i livet, men derifra og til å skulle ha sex med samme personen over lang tid ville ikke ha fungert følelsesmessig for min del...ville ha blitt knyttet til personen.

Hva gjør du hvis du begynner å kjenne på følelser? Eller merker at partneren din begynner å gjøre det?

Sitter og ser en herlig romantisk film på tv ;-)
Føles nesten som jeg torturerer meg selv,skulle så gjerne hatt en kjæreste som var hos meg nå, hatt en deilig armkrok å krype inn i ;-)

Er det flere enn meg som har det sånn ?
Søndager er værst, det er liksom kjæreste kose kveld :-(

Noen andre, som har en flott søndag?:)
Utrolig hvor mye, noen meldinger og en kommende date, gjør med humøret.

Ønsker alle mine venner her inne en fin kveld og håper hjertene slår litt ekstra for noen i kveld.

Klem Bjørnar

Hei, spørsmål til de av mennene som ikke har profilbilde.
Hvorfor legger dere ikke inn et bilde slik at vi kan se dere? I min verden er det engang slik at jeg liker å vite hvem jeg snakker med.
Jeg mottar endel meldinger og hjerter fra menn uten bilde, men jeg må innrømme at jeg svarer ikke på dem. Jeg foretrekker å vite hvordan en person ser ut dersom jeg skal chatte. Det er nå engang slik at man helst bør like utseendet litt dersom man skal bruke tid på å bli kjent med noen. Og for alt jeg vet kan det jo hende det er naboen jeg chatter med, jeg aner jo ikke hvem personen er.
Så har en liten oppfordring : få på bilde på profilen, kanske man faktisk opplever å få svar fra dem man sender melding til da 😊

Noe ute der.....

Når man går innpå "Autotekst" på profiler så får man se om vedkomne har svart gjennomsnittlig eller ikke. Jeg lurer på om jeg har "svart gjennomsnittlig". Kan noen stikke innom autoteksten til meg og si ifra hva som står?

De som ikke har en date i kveld, og det er kanskje de fleste..., skal dere se melodi grand prix? Personlig liker jeg MGP godt. Internasjonal finale er mer glamorøs, variert og spennende enn den norske finalen, men ofte verdt å få med seg den norske også. Jo mer glitter jo bedre????

Slayer

Siste svar lø. 27 feb. 2016 21:44 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Google Slayer, Oslo 2015 av Anders V. Repentless! Et band av de 4 store!

Jeg forstår meg ikke på de beste matcher som kommer opp.
De er så langt unna de "kriteriene" jeg har satt opp, som det er mulig å komme!
Matchtallene er også veldige lave.
Kan noen forklare?

Lurer på om jeg skal dra ut en tur på byen.

Fikk en litt artig (og merkelig) e-post fra Sukker i dag:

Hei Brumlen
Her et et bittelite utvalg av de som bruker Looks og noen av disse har allerede likt din profil! De skal komme tidlig i strømmen av personer på Looks. Hvis dere liker hverandre får dere en uforpliktende Looksmatch. Sjekk ut Looksfunksjonen på Web eller i vår nye super-APP ( IOS eller Android ).

OK, greit nok det, men jeg har jo ikke noe profilbilde, så hvordan kan de sveipe hit eller dit på meg da..? Og hvorfor dukker jeg opp i Looks uten bilde, og ikke minst: hvordan ser jeg ut der, er jeg kanskje veldig kjekk i LooksUtenBilde?

Andre som har opplevd dette?

Våren

Siste svar lø. 27 feb. 2016 15:43 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym tindar

Jada våren er her og med det alle de vakre kvinnene kommer til syne med sine vakre klær og vakre kropper. Frem med solbrillene gutter.

Hva er tanken deres folkene om den oppdaterte telefonen! :-)

jeg håper at hun som har noe på gang på Tinder skjønner at det er en scammer og at de er kun på jakt etter penger og ikke deg;)) Sorry for det og håper du ikke mener det seriøst.

En venninne av meg sier at amerikansk forskning avdekker at kvinners største frykt i nettdating er at menn hun møter på nett skal prøve å skade henne. Menns største skrekk er at hun er 10 kilo tyngre i virkeligheten :-D

Hva mener dere?

Torsdag kl 0900 sitter jeg klar; da skal det bestilles billetter til min store helt Bruce Springsteen kommer til Oslo! 😍

Er det flere her inne som tenker seg dit?

I over 30 år har denne poeten og musikeren vært en del av livet mitt i sorg og glede. Sjelfull, genuin...fortellerkunst av høy klasse.

Hyggelig om det er andre her med en "soft spot" for Bruce også. Har du en yndlingssang (eller fem for den del)?

Savner fortsatt datert til Cannibal den 17.April...

Ønsker alle her inne en strålende helg og håper amors piler regner over Dere.

Mange her som skriver under pseudonym, meg selv inkludert, og vi går sikkert glipp av verdifull eksponering.
Spørsmålet er da hvorfor gjør vi det?
Jeg skal svare først: Jeg skriver under pseudonym av to grunner, den viktigste er at jeg ikke tror jeg er helt klar for å date enda, så jeg bare stalker under pseudonym.
Den andre grunnen er at jeg er så fordømt blyg, og kan være mer frittalende under pseudonym.
Det er like viktig for meg å være høflig og ordentlig under pseudonym som uten, så dere vil ikke se meg rakke ned på andre forumfolk under pseudonymets dekke.

jeg er også på Tinder og får bare likes fra unge jenter som søker etter voksne menn som vil bli feid over. Rart at vi menn blir små rar;)

Jeg får mange av de samme profilene om igjen og om igjen, jeg har sett på dem og de er ikke interessante, kanskje fordi de ikke for øyeblikket har noen profiltekst. Jeg skulle ønske det fantes en knapp for de som "blir veid og funnet for lett", men ikke har gjort noe som krever blokkering. Gule og røde hjerter finnes og det er greit, men det burde vært noe tilsvarende i andre enden av skalaen. Nye profiler forsvinner blant de jeg har lest fordi jeg ikke gidder gå gjennom alle profiler på nytt og på nytt. Er det andre som tenker det samme?

PS. Prøvde å finne andre tråder med samme tema, men de må eventuelt være for gamle.

Det er til tider mye negativitet her inne på forum. Vi finner feil på nesten alle og enhver. De skryter eller snakker for nedsettende om seg selv. De skriver ikke grammatisk riktig, de har for mye eller for lite bagasje, de er for høye eller for lave, de har for lite bilder, eller feil bilder, osv.. Og den klassiske gjengangeren - nesten samtlige synes de mottar for lite meldinger.
Jeg har mottatt et par meldinger fra menn som har vært helt utenfor mine søkekriterier, med komplimenter til min profil. Det har vært underforstått at dette bare har vært det det er - en positiv tilbakemelding. Og det har gledet meg!
Så jeg tenker - hvorfor ikke glede noen andre tilbake?
Hva om vi alle finner en profil vi liker, og sender en hyggelig melding til vedkommende...med oppfordring om å gjøre det samme til noen andre?
Vi finner kanskje ingen kjæreste på den måten, men det kunne blitt en kjede av positivitet. Og du kan "make somebody`s day"!

Er 21 år fra Bergen. Søker noe seriøst, men ser det er mange her som søker menn som enten er eldre eller som basically ikke er meg :p
Mitt spørsmål er, vil det være noen vits for meg å ta kontakt med dem som søker over 21?
Eller burde jeg kanskje vente noen år med nettdating?

er jaggu ikkje ofte eg får eit direkte svar, som oftast er det skjult bak e låvedør. Men no plutselig fekk eg det mest direkte eg kunne få :)
Det e godt det e noken som kan vere direkte også tenkte eg, men ho budde no so longt unna at eg måtte bruke fly :P

Halvveis i vinterferien går det nå et lys opp for meg!
Jeg har blitt husfar!

Står opp klokken 06.00, vekker min datter klokken 06.45(som ikke har ferie denne uken)
Kjører henne til skolen, kommer hjem og baker brød, rydder og vasker i huset i stedenfor å være ute i solen og se alle vakre mennesker som stråler i kapp med solen.

Flere som har begynt (som gjerne ikke gjorde det utenom helger før) og benytte ferier til huslige gjøremål i stedenfor å komme sg ut blant folk?

Jeg har hvertfall bestemt meg for å gjøre meg helt ferdig i dag slik at jeg faktisk KAN nyte de siste to dagene før helgen med cafe, rusletur og bare suge til meg energi.

https://www.youtube.com/watch?v=crNtwZ8JVCc

Noen ganger elsker jeg alt. Det er så deilig... Sånn har det vært idag. Tenk å bli servert denne sangen av din beste venn imens vi prater om hvorfor vi alle må elske hverandre! Han gråter imens den spilles og mitt smil sprenger ut av hodet :)

'Faen så homsete æsse' :P Hehe, jeg sier bare love-love-love :D

Flere som har noe magisk å dele?

Jeg vet ikke helt hva jeg burde kalle dette innlegget, men disse ordene falt meg i hu etter å ha lest kommentarene i de seneste trådene.
Makan til kritiske og nedsettende blikk mange har på sin omverden! Samtidig som beskrivelse av egne lyter eller utilstrekkelighet aldri forekommer fra de samme, i hvert fall ikke som en forklaring på at de også blir sveipet mot Nei.
Så jeg tenker Lebensborn - bygg ditt eget idealvesen - eller bare kjøp et speil. Makan til kravstorhet.
I egenevalueringen scorer de vel like høyt på selvinnsikt.
Den eneste det står respekt av i mitt nå svært generaliserte bilde, er Kravstor. Han har skjønt hva han driver med.

Skal jeg dra på EVO for å trene eller sitte her og chatte?
Eller EVO først og chatte etterpå?
Kompliserte hverdagsspørsmål ;-p

Er det noen her inne som skal finne på noe gøy og spennende til helgen?
Jeg har barnefri, og gleder meg til å være litt sosial 😃

Hvorfor tar ikke menn som bor i samme fylke kontakt?
Har veldig mange besøk på profilen og en del meldinger i innboksen. Men ingen fra eget fylke!
Er det slik at menn helst ikke tar kontakt med damer fra eget fylke?
(Østlandet)
Jeg besøker menn fra eget fylke og legger igjen hyggelige meldinger i innboksen deres men ingen respons tilbake...
Har kontakt med mange hyggelige menn utenfor mitt fylke da, men hadde håpet at det kunne være en potensiell kjæreste i eget fylke også..

Hei alle sammen. Jeg er nå en nyskilt mann på snart 30 år, som er ny her inne. Det jeg lurer på, er jo om hva det er jenter/damer egentlig ser etter i en mann? Hvordan skal man starte for å få kontakten, og starte å chatte for å bli bedre kjent? Jeg liker å tro at jeg er en ærlig, snill og hyggelig person. Men til nå, har jeg ikke akkurat fått god respons når jeg har henvendt meg til interessante profiler, for å prøve å ta kontakt for å bli kjent. Har noen noe tips om hva man burde gjøre? :):).

En av mine venninner er også registrert med profil på Sukker. Hun har datet mange - og jeg ingen. Hun har også datet flere av dem som fremkommer på min matchliste. Etter datene kan hun gjerne fortelle hvem som overhodet ikke likner bildene sine, eller som ikke eier utstråling, null humor, kjedelig, tørr, ingen kjemi...
Og jeg tenker at det da ikke er interessant å møte dem. Ene syntes jeg faktisk så veldig spennende ut, men etter min venninnes beskrivelse av daten, så forsvant interessen min.

Er det sannsynlig at jeg vil oppleve disse personene annerledes? Kan en mann som i følge henne har null utstråling, faktisk sjarmere meg og vice versa? Er oppfattelse av utstråling universelt eller avhenger det av kjemi? Hva tenker dere?

Jeg vet at oppfattelse av utseendets attraktivitet er veldig individuelt. Gjelder dette også sjarm og utstråling?

No har eg ikkje vore innom noken mannlige profile, men mange av dei damene eg er innom har bilder og thats it, kanskje om dei er flyttbar eller ikkje. Men elles er det tomt.
Har dere så utruli lite å fortelje om der sjølv eller vil dere ha oss til å gjette ka dere driver med og korleis dere er som menneske??

Eg drit no i det egentlig, men med tanke på at noken syt om at vi mannfolka berre ser på utsjånaden så begynner eg no å fundere ;)

Hvorfor er alle damene som deler mine interesser, og som jeg kan identifisere meg med "drømmemannen" til fra F***ings Hordaland?
Altså, ikke noe galt med Hordaland, bare det at jeg ikke bor der, eller i nærheten engang. Hver så snill, flotte damer fra Hordaland, flytt over fjellet, mot øst. (og unnskyld for at jeg sa F***ings Hordaland, jeg mente det ikke, er bare lit frustrert, og sikkert trøtt også.

Tenker du som er her inne noen gang over hva DU har å tilby en potensiell partner? Hva din "markedsverdi" er?

Basert på egne erfaringer, venninner sine, nære kollegaer, så er det rett og slett mye skrot! Folk som overhodet ikke har orden på livet sitt, enten det kommer til bitre samlivsbrudd, økonomi, jobb, helse....og av en sånn grad at det garantert vil påvirke et forhold.

I stedet for i en periode å fokusere på å komme på rett kjøl, så figurerer de bl.a. her inne med det resultatet at de involverer andre i galskapen sin! Og det blir bare gråt og tenners gnissel av det selvsagt.

"Skal vi se...jeg ligger i bitter strid i en barnefordelingssak, er relasjonsskadd så det holder, x'n min ringer å truer med selvmord flere ganger i uka, 2 av barna har bokstavsykdommer, jeg klarer nesten ikke å gå på jobb, namsmannen står snart på døra...tror jeg registrerer meg på Sukker.no jeg!"

Skjønner ikke folk at for å få et forhold til å fungere, så må man både gi og ta?! Da kan du ikke sitte i saksa både mentalt og økonomisk i all overskuelig fremtid.

Jada, jeg forsøker meg på en liten brannfakkel her - eller i det minste en fyrstikk. I tråden om når man gir opp, er det mange som skriver at de stiller mange spørsmål, men får ingen tilbake. Andre sier at en førstemelding bør inneholde spørsmål fra profilen for at man skal bli interessert.

Personlig blir jeg raskt lei av en person som stiller meg spørsmål. Jeg synes det er dritkjedelig. Er vel ikke noe jobbintervju vi er på. Jeg er i hvert fall ikke interessert i å utlevere en hel haug med informasjon om meg selv til en helt fremmed, og jeg er enda mindre interessert i å bruke tid på å svare på disse høflighetsfrasene. "Hei, hvordan har dagen din vært?", "Finner du det du søker her inne?", "Hvilken mat liker du å lage?".......uææææ!!!

Derimot blir jeg nysgjerrig og interessert i en mann som byr på seg selv, skriver noe som fenger og som vekker min interesse. Fortell meg gjerne om din fineste Rema1000-tur, din første forelskelse da du var seks år (og at jeg minner om henne) eller hvorfor du malte huset ditt grønt. Jeg trenger info som gjør meg nysgjerrig på deg, og jeg må skjønne at du skriver akkurat denne meldingen til meg. Du trenger ikke å fortelle at du er nysgjerrig på meg, for det skjønner jeg jo om du tar kontakt :)

Hva tenker dere? Kjør debatt ;)

Expo

Siste svar on. 24 feb. 2016 23:49 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym MagnusR

Hvordan får man match og folk på Expo? Har ikke helt skjønt det der. Har dere fått match der?

Ja det er vanskelig å beskrive her fordi jeg er nytt på sukker no.. jeg må innrømme at jeg ble utnyttet av 2 menn på Facebook via chatt og kan ikke tro de fleste tenker på et ting " sex" og hva oppfatter de egentlig ?. Jeg mener at det er ikke viktig å snakke om en ting og jeg måtte avslutte chatte de to og har blokkert de... hva mener dere i dag de tenker på en ting enn andre ting ...

Hver eneste profil jeg er innom vil absolutt ha noen som er "aktiv". Er det ingen som holder seg i form samtidig som de likevel er avslappede personer? Alle profiler snakker om å gå tur og gå på fjellet osv. Er alle disse som alltid nevner sine fjellturer osv. virkelig ute og går på fjellet hver uke slik de gir inntrykk for? Jeg spiser sunt og trener regelmessig. På sommeren går jeg kanskje én tur på fjellet ved godt vær. Muligens to. Ellers er jeg en sofapotet/kafépotet, med unntak av å gå rundt i leiligheten mens jeg tenker på noe. Jeg blir rent stresset av å tenke på å være med noen som alltid må gjøre ett eller annet. Hvor aktiv er "aktiv"?

Ukedag

Siste svar on. 24 feb. 2016 20:03 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

På hvilken ukedag debuterte du seksuelt?
Onsdag for min del (tror jeg. Det er jo mange år siden).

Innen siste måned

Ingen svar
(mann 28 år fra Hordaland) Privat melding

Det burde gått an å søke på folk som har vært inne innen siste uke, ikke kun siste måned. Mange profiler som ikke har vært på på 2-3 uker og de er det ikke stor vits å sende meldinger til egentlig. I hvert fall har ikke jeg tålmodighet til det :P Sender dere meldinger til folk som ikke har vært online på over én uke?

Trenger trøst, operert komplisert brudd i albuen i dag. Gruer meg til at bedøvelsen går ut, foreløpig er jeg temmelig dopa tror jeg.

Det rulles nå opp et nettverk av pedofile overgripere i Trøndelag, alle de involverte så langt er familiefedre i 30-40-årene. Det er snakk om overgrep mot barn ned på spedbarnsstadiet 😳

Dette er tilsynelatende normale mannfolk, i forhold, i jobb, med venner... ikke en siklende pervo i parken som blotter seg.

Vi vet at pedofile søker seg mot miljø hvor det er tilgang til barn.
Statistisk sett finnes noen av dem her på Sukker også.

Til deg som har barn/barnebarn: Tenker du over dette?
Snakker du med barna dine om kropp og grenser?

Har man virkelig for store forventinger til nettdating?
Jeg ser virkelig ikke problemene man har...man kan ikke sammenligne å lese en profil her som det kan man få ut av en man har med seg hjem .. folk klager over profiler, bilder ++ man kontakter og skriver vel med de man føler er av interesse? og om det ikke funker...det finnes folk..både der ute og her :D

At jeg aldri lærer! Har noen dager fri, ungene er hos faren sin, og her ligger jeg og ser skummel serie helt alene...

Kan noen sjekke om knirkingen i trappa er edderkopper eller zombier? Ikke at det spiller noe rolle, jeg blir vel spist uansett.

Note to self: si opp alt av strømmetjenester i morgen!

*dumdumDUM*

Alle har vel hørt historien om hun som pakket reker inn i gardinstanga til x'n? 😆

Har du noen gang hevnet deg? Hva gjorde du? Angret du deg etterpå?

Selv drømte jeg om å snike meg inn på plena hans og skrive navnet på det mannlige kjønnsorgan (3 bokstaver) med Roundup, men det ble kun med tanken 😂

Har en venninne som har åpnet profil på Sukker( inntil videre gratisbruker) Hun fortalte meg at hun får en del meldinger av gutter som ikke er betalende medlemmer, om hun skal svare på meldingen, kommer det opp: " en av dere må være betalende medlemmet for å sende svar) Hun sel kan hverken sende meldinger eller lese profil teksten til gutter som ikke er betalende medlemmer. Er det virkelig slik at gutter kan sende melding til alle, enten de betaler eller ei???

...å sende flere meldinger til h*n man skriver med?
Jeg tar kontakt med en og jeg får svar!
Ja det hender faktisk, tro det eller ei😜
Jeg prøver å stille spørsmål iht profilteksten ut fra hvordan den er skrevet, gjerne med en humoristisk snert.
Å jeg prøver å ikke stille spøtsmål etter spørsmål, men bake de enn i meldingen. Å svarene kommer....men svært få spørsmål tilbake😩
Det kan innimellom virke som han er fullstendig likegyldig, men svarer for å være høflig! Selv om jeg har vanskelig for å tro at det er tilfellet her inne. Hvorfor kaste bort tiden sin bare for å være høflig😳
Til alle der ute: hvor aktive er dere i å holde samtalen i gang hvis dere er interessert?
Å når og hvordan gir dere opp hvis dere føler at hele samtalen holdes i gang av deg? Ja du får svar meldingene dine, men that's it.