Sukkerforum

Det er ufint det!!!
Det finnes lite mindre sjarmerende enn det! Hva er det som får en far eller mor til å sette barna opp mot den andre forelderen? Hva er det de tror de vinner på det?
Noen vil nok gjøre det de kan for å såre den andre, noen vil gjerne ha den andre tilbake😳
Hva er det som gjør at man handler som man gjør når man føler seg forsmådd av sin tidligere partner og i tillegg bruker barna og deres følelser i denne konflikten?
Jeg skjønner det ikke!

I know we have had many people posting threads saying good bye and they have been accused of being attention seekers and maybe I will be as well but hey who cares.

I thought I would leave quietly and without saying goodbye but it didn't feel right to me, so yeah here goes my good bye "attention seeking" thread.

I disabled my subscription this week as I feel sukker is not working out for me. I will try and see if RL is any kinder. I have meet a bunch of great people here who have welcomed me here and have been really kind to me. As a foreigner I felt more welcome here than I anticipated. Thank you for your hospitality, kindness and friendliness.

I wish you all best of luck in finding your right match, keep the forum going with your outrageous threads and wild comments.

Cheers and Peace!

Til alle voksne menn som har pen ansikt og god utdanning. Dere trenger ikke å være så arrogant.
Snart ferdig med å være superbruker. Lykke til folkens

"We only regret the chances we didn't take ,relationships we were afraid to have, and the descisions we waited too long to make."

Sukker-ånd i et nøtteskall, -er nok flere som kommer til å angre.. 😉. -dette kommer opp igjen og igjen..Bortsett fra at man venter på 10-er'n, den perfekte, ridderen, "det er så digg å være singel".. Hvorfor gidder man å skrive, og love, avtale møter og så ikke møte? Har man virkelig så lite å bruke tiden sin på? Jeg takler et avslag hur lett som helst, men blir så jævlig nysgjerrig på den " no show"- greia, og jepp jeg går videre uten bitterhet, faktisk. Jeg tenker igjennom alle mulige scenarioer, og kan godta alt, bare jeg får beskjed,- ting kan skje, som er utenfor ens kontroll,- men det er jo bare å gi beskjed. Er det ikke ?
( ikke ute og fisker etter sympati, bare nysgjerrig på "greia") 😉

Nei, her må det bys opp til dans! ;D Faen, eg savner å danse med en skikkelig mann altså! Sterke armer som holder deg fast og fører deg, heftige moves, svette, varme kropper og litt tafsing/flørting hadde jaggu gjort seg det... ! ;-)

...Må vel begynne på et eller annet dansekurs da :P

Den her kom iallefall på spillelista mi nå og eg fikk en umiddelbar urge etter en skikkelig mann å danse med! :D

..den starter deilig slow, øker på og blir rå, heftig, lengtende og lidenskapelig ...just "what I need" etter @rampegutts frekke innlegg ha ha ;D.. og som det står i anmeldelsen den minner en på hvorfor det er bedre å være to! :-)

Min gamle "dansegruppe" er jo lagt ned her inne.. så any takers? :o ha ha ...svinger meg rundt i stua selv her eg jaffal og drømmer meg bort litt ;P

http://www.npr.org/event/music/465594227/nathaniel-rateliff-the-night-sweats-what-i-need

(..og eg vet hvor eg skal innfinne meg 1. nov. ihvertfall! Da spiller ovennevnte gruppe på Parkteateret :D :D, kanskje eg er heldig og får meg en dans da jaffal.. ;-) he he)

Men..liker mannfolka å danse lenger?.. eller? :o

Fyll for all del på med en låt du gjerne skulle ha svinga deg til med et herlig eksemplar av det motsatte kjønn da!

Å plukke ut noen ved hjelp av en datingprofil er nesten håpløst og urettferdig. Det blir så to-dimensjonalt; bilder og faktaopplysninger.

I min profiltekst skriver jeg også noe om at jeg synes nettdating er mer og mer håpløst. Alt blir så overfladisk.

Jeg hadde plutselig en ledig helg og det passet seg slik at Sukker inviterte til treff og quiz på St.hanshaugen i går. Jeg har aldri vært på slike treff før - så jeg dro med spenning på hva som ville vente meg.

Tror det var ca 170 - 200 som kom og man ble plassert på større bord hvor man kunne sitte å prate litt med både menn og kvinner. Det ble arrangert en quiz i to omganger og ved runde to byttet man bord og man møtte nye mennesker. Da quizen var ferdig kunne man velge å gå eller sitte /mingle og snakke med flere av de oppmøtte. Jeg ble der ganske lenge.

Jeg ble positivt overrasket. Det var veldig hyggelig. Og det som overrasket meg mest var at det var mange veldige flotte mennesker der. Vi fikk også tilgang til datingprofilene til de som var møtt opp. Jeg så altså de kvinnelige deltagernes profiler (med matchtall over 70) på min app. Og for å komme til poenget, så var det mange flotte kvinner der - som jeg sikkert ikke hadde lagt merke til en gang ved å bare se på profilen. Men å se de IRL bringer inn en helt ny dimensjon.
Tenk på alle de vi ikke gir en sjanse pga en uheldig datingprofil, eller fordi vi finleser faktaopplysninger i detalj og krysser av "feil" her og der. Møtes man på en tilstelning som dette, så legger man mer merke til de man kanskje ikke hadde levnet en tanke ved å bare se på profilen.
Så JA til IRL treff ;)
Takk til Sukker og de fremmøtte for en hyggelig kveld i sommersola på St.Hanshaugen!

Jeg kan anbefale slike treff til dere som aldri har gjort det før. Om du ikke treffer kjærligheten, så treffer du garantert mange hyggelige mennesker av begge kjønn og det gir deg jo også sosial trening - om du manger det ;)

Er det innafor å spørre om kompisen på bildet er singel?

Jeg vurderer å ta en sommerferie på egenhånd i år. Er det noen som har (positive) erfaringer med dette? Tar gjerne imot reisetips :-)

Hva gjør att man blir litt mere attraktiv her inne på sukker,vet det kansje virker litt rart av en mann på min alder å spørre om noe slikt, men kliner til å spør om tips og råd til hva man bør ha med i profilen sin,kansje noen med litt erfaring kan hjelpe meg/oss med liten eller ingen erfaring med nettdating og komme med noen tips

Noen som kan hjelpe meg?

Sukkerdate + sommerfugler = sant

Bare en liten påminnelse om hvorfor vi er her

Hva er poenget bak å ha 10 bilder i albumet, men ingen av de er av personen selv. Det er bilder av fjell, solnedgang, vann, etc.

kjønner at noen vil ha med sine interesser et på bilder, men de fleste er jo så main stream..

Blir mye kjedelig, enkel og usunn mat som singel. Fjordland og stabburet gjør det godt på sånne som meg. Håper jeg en dag treffer en jente som liker å varte meg opp på det punktet. Det ville jeg satt stor pris på. Noen som har det likedan?
Her er tråden for dårlige matvaner😊

God tone

Siste svar fr. 3 juni 2016 18:05 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Lohengrin

I løpet av de siste årene har jeg vært på en del dater med kvinner både fra sukker og andre datingsider på nettet. Et gjennomgående tema for samtale har vært at mange menn er altfor direkte og sexfikserte ved første henvendelse. Hva mener dere? Har vi menn noe å lære her, eller må kvinnene bare lære seg å akseptere oss som vi er?

Sitter og ser på sola, fra uteplassen min,- litt solvarm på skuldra .. Kjenner duften av sommer, og gresset kiler mellom tærne ... Lyst til å bade også.. 😎. Noen andre?

Hei.

Vurderer å melde meg på til fredag, mange av dere som skal?

Noen på min alder også?

;)

hei . Er det flere som kommer på fredag ? Jeg kommer iallfall ! Dette bli spennende 👌🏽

Endelig noe koselig å være med på, siste sjanse for meg før jeg faller ut av Sukker...jeg har meldt meg på Matfestival den 3 juni, det blir sol og varm og herlig folk.Hvem skal være med?

Er jentene på sukker for krav store ?

bildene

Siste svar to. 2 juni 2016 04:33 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym summer16

Når det står tall på bildene til folk. hva vill det si?

Hva betyr det? I hvilken sammenheng? Flere skriver det i profilen sin, men når gjør de det? Er det kun når det deltas i Birken?

Kjenner jeg begynner å få følelse for ei dame som har type æsj :)
Ho er ei venninne av meg, ho har mye av de samme hobbyene jeg har derfor vi snakker mye sammen. Vet at forholdet er litt frynsete for ho har sagt det til meg, vi snakker så lett om alt mulig. Jeg håper jo ikke for de sin del at det tar slutt for jeg vill ikke ødelegge de sitt forhold. Trengte bare å få ut litt tanker bare, jeg for holde meg i bakgrunn å se hva som skjer på sikt :)
Andre som har vært oppi samme situasjon?

Jeg som har vært singel i 5 år pga skilsmisse og mistet troen på kjærligheten også kjenner jeg det kiler litt i magen når jeg snakker med ho er faktisk en litt deilig følelse som jeg aldri trodde ville komme igjen ;)

I dag er det en litt trist dag.
I lengre tid har jeg hatt en dronning tilstede. Jeg har ødelagt hennes 3 forsøk på å lage et hjem. Så nå har jeg tatt det drastiske steget med å eliminere henne. Hadde virkelig håpet hun fløy sin vei og fant ett bedre sted. Var vel det hun ikke klarte. Så da stempler jeg min balkong til den beste plassen på KM omkrets...
Hvordan stiller dere dere til å bevare dyreliv?

Siden det er for varmt til å sove inne, ligger jeg ute på terassen, og var i ferd med å sovne, da et dyr krysset terassen. Jeg gikk ut i fra at det var en av kattene, men den var for lav, lubben og kompakt til det, så alle nakkehårene mine reiste seg i det jeg skjønte at det måtte være en fet rotte.

Jeg angret bittert at jeg hadde lagt meg ut, og husjet på den for å jage den vekk, og skjønte ikke hvorfor katten som kom tassende, ikke angrep eller freste. Jeg grep iPaden som lå ved siden av meg, og da jeg fikk skrudd opp lysstyrken og lyste på den, så skjønte jeg plutselig hvorfor katten ikke angrep. Det var ikke en rotte. Det var et pinnsvin.

Jeg har aldri sett et levende pinnsvin før, så jeg ropte forsiktig på jentene, som kom og fikk tatt bilde. Og så satt vi litt i mørket, og bare koste oss over å få se det.

Så slikt kan man se når man er sent oppe i sommernatten. :-)

Blæhh.. var ute er par timer og når jeg kom hjem var planen sushi og film. Men hva skuer mitt øye? Joda rød ring på altiboksen. Oi oi.. den skal være grønn den tenkte jeg. Kjører en restart, men ingenting skjer. Ringer kundeservice og de får ikke kontakt med boksen de heller. Så etter å ha prøvd alle forslag til løsning var det ingen vei tilbake annet enn å bestille montør for å sjekke. Skjønt.. de kommer jo ikke i helger de. Så håper det blir bra vær i morgen for en søndag inne uten nett og TV blir kjedelig. Boka jeg kjøpte skulle jeg spiste til ferien, men kan være at den blir lest i morgen.

Her kan alle som vil få skrive om nye Top Gear, enten det er med pseudonym eller åpen profil :)

Selv så skippet jeg igjennom episoden, da det var som fryktet.. Ikke oppfinne seg selv på nytt, men klinge seg til gamle - bare med folk som på ingen måte kan fylle skoene til de gamle..

Extra Gear var faktisk mer fornøyelig å se, både pga Chris Harris - og mangelen av Joey Tribbiani :p

Det er en annen tråd gående om noe fotballgreier, kikket såvidt innom den men orket ikke lese alt, så da tenkte jeg det kanskje var greit å lage en tråd om Top Gear også. Har ikke sett den første episoden av "nye" Top Gear ennå, men vurderer å se den i kveld hvis jeg orker (og der har dere meg, som tar kvelden før 22...)

Uansett, siden "nye" Top Gear har fått veldig blandet mottakelse vil jeg gjerne høre om det er andre her på Sukker som har noen tanker eller meninger rundt dette.

Skjulte profiler bes holde seg unna denne tråden. Ærlig talt, hvis du ikke en gang kan skrive om Top Gear uten å måtte være anonym sier det mest om deg og falskheten din, og slike folk klarer vi oss fint uten her inne.

Skal gå Rondanestien nå i Juni/Juli, så jeg tenkte jeg skulle leie ut leiligheten min på Airbnb i de 3-4 ukene jeg er på gåtur.

Har nå lagt ut annonsen, men kan ikke si at jeg er særlig fornøyd.
Det er noe som skurrer og kan ikke sette fingeren på det, så jeg håper det er eller annen her inne som har litt mer erfaring enn meg på dette, og kan kunsten å gi konstruktiv tilbakemelding og har tid til det :) hehehe

Eneste jeg vet er at bildene ikke er av top kvalitet, og det jobber jeg med. (Har sendt melding til profesjonell fotograf)

Her er vraket av en annonse
https://www.airbnb.no/rooms/3353440

På forhånd takk,
Erik

Jeg er en mann på nå 30 år og har i det siste skrevet til en del. De eneste som svarer meg er stort sett jenter i begynnelsen av 20-årene men de nærmere min alder gjør ikke det. Hva kan det skyldes? :p jeg synes at det er så rart! Jeg skriver da ikke noe umodent eller upassende i meldinger, men spør om helt normale ting. Jeg er i utdanning og hatt fast jobb i fire år, er ikke noen slask. Så ja...vanskelig å forstå.

En ting jeg ikke slutter å la meg overraske over, er hvor lite vekt folk legger på bilder. Vi vet jo at det er det folk tiltrekkes av inntil de får sjanse til å bli kjent med personligheten vår (og alle vi på forumet har selvsagt en strålende personlighet :-) . Alminnelig logikk skulle derfor tilsi at folk la litt vekt på bilder. Men det jeg ofte ser er uskarpe, dårlige baderomsselfies, og småsure mennesker, selv bildene på en fjelltopp hvor de har hjelm på hodet er bedre. Mange har selvsagt fine bilder, men forbausende mange har også veldig dårlige bilder - og det gjelder både kvinner og menn men særlig menn.

Jeg forstår at man kan ha et anstrengt forhold til å bli tatt bilde av. Jeg hadde et regulært traumatisk forhold til bilder inntil jeg fylte 50. Jeg skal skåne dere for den lange og triste historien - den ville fått en russisk mafiaboss til å bryte sammen i gråt. Men jeg har skjerpet meg. Og de klare realiteter tilsier at man bør tvinge seg til å få tatt noen gode bilder. Alle kan ikke se ut som George Cloony, men det går an å smile og å ta 10-12 bilder og så plukke ut det beste. De fleste av oss jentene ser ikke ut som Claudia Schiffer heller. Det er ikke engang det vi er ute etter.

Hvorfor får man ikke en venn til å ta noen bilder? Det er jo ikke verre enn å si at 'du, kan du ta noen bilder av meg mens vi er ute og går i skogen, jeg har så få gode bilder'? Utfra antallet baderomsselfies å dømme, så er vi jo en gjeng med einstøinger uten venner alle sammen. Er det så flaut å be noen om å ta et bilde av oss? Nå for tiden har jo alle med seg kameraer hele tiden i telefonen sin?

To venner i 50-årene her inne forteller at de får flere henvendelser fra jenter enn de klarer å håndtere. Begge ser brukbare ut, uten å være av typen folk snur seg etter på gaten, men kombinasjonen gode bilder og god profiltekst (og sentralt bosted) gjør at de får masse henvendelser. Kanskje sukker skulle arrangere utflukt med fotografering, eller at vi her på forumet arrangerte piknik i Frognerparken med ilagt fotografering? Det beste er selvsagt speilreflekskamera og god fotograf, men til dette bruk ville et enkelt mobilkamera med en vanlig knipser kunne gjøre susen.

Jeg ser at det er noen som mener at det bør være gjensidig looks-match eller at man har sendt hjerter til hverandre før man skriver.

Jeg ser logikken i begge deler, men jeg har aldri tenkt på å koble noen av dem opp mot meldinger før.

Jeg ville ligget tynt an hvis bare de jeg hadde sendt hjerter til skulle skrevet til meg, de kan telles på en hånd. 😳

Jeg legger mer vekt på hva som står i profilen og meldingen, og at det er match på de viktigste kriteriene.

Hvordan praktiserer dere andre dette?

Må dere ha looks-match eller ha sendt hjerte for å ville motta melding?

Da var jeg ferdig med min fjerde date fra sukker. Og igjen var hun helt anderledes både bilder og hvordan hun beskrev seg selv...

Jeg er ikke den som har masse erfaring fra dating, og fire dates på ett år er ny rekord med god margin, men hvorfor må damene ljuge meg mitt opp i trynet? Det gir ikke mersmak...

Jeg har ikke imot litt fett på dama, men når bildene dine tydeligvis er mange år gamle og egen beskrivelse er atletisk, slank eller gjennomsnittlig med "kropp og helse betyr mye for meg", da kan du for faen ikke møte opp med 20kg ekstra rundt livet!?

Og hvorfor skriver du at du ikke er politisk aktiv når det første du drar ut av kjeften er hvordan et kommunistisk samfunn er det du lengter etter og at du håper Audun Lysbakken en dag vil være din elsker?
Samme regla igjen med religion. Du skriver ikke at du er tvilende eller ateist, men samtidig spør om det er greit å gå innom domkirka for å be på vei hjem fra byen fordi du føler at du har syndet for å ha drekki et par glass vin!

Og hvordan kan noen gå fra det å hate sitt hjemsted og aldri se seg tilbake for å så drømme om et liv der man oppdrar barn på en sjark i Lofoten dagen etter?

Men dette er jo nettopp den flaksen jeg har når det kommer til damer. Det ser ikke ut til at 2016 kommer til å bli et bedre år.

Lærdom har jeg i det minste tatt. Jeg skal i det minste ha bilde med datostempel på neste gang.

Hvordan kan man åpne blokkeringer?

Det som slår meg når jeg leser profilene er at mange skriver om at de trenger alenetid, trives i eget selskap m.m. Lurer på hva dette egentlig betyr, og hvordan dette er forenlig med et parterskap. Hvor mye "space" trenger dere?

I love you

Jeg er veldig glad i USA, har vært en del der, og reiser en god del i Europa med jobben min, og er følgelig ganske internasjonalt orientert. Jeg var derfor litt spent på om det ville komme noen kjekke amerikanere eller engelskmenn på sukker, men så langt er jeg skuffet. De som har utgitt seg for å være amerikanere eller fra andre engelsktalende land, har jeg med et halvt øye kunnet se var svindlere, sannsynligvis fra Nigeria. Jeg ser gutta klager over russerbabes, og jeg fikk faktisk henvendelse fra en russisk jente, men hun kom ikke i den kategorien, hun ville bare ha venninner.

Har dere noen erfaringer med 'genuine utlendinger*? De eneste to jeg har registrert er de to som er aktive på forumet, og som er veldig søte begge to, Bimal og Tatiana, men har dere ellers fått noen særlig slike henvendelser?

Og jeg er ellers slett ikke uinteressert i nordmenn, bare sånn i tilfelle noen skulle tolke det dithen :-)

(Melodi:Nå skal vi skilles, Johanne)
Nå skal du høre om ei hending her om da'n
Hadde sukra langt og lenge og var lei,
Men så møtte jeg ei skreppe som var hippen
Hu var snar og jeg sa selvsagt ikke nei

Så blei det kuse på slugger'n kuse på,slugger'n
Det gjør'kke no om det gikk i en fei.
Så blei det kuse på slugger'n kuse på slugger'n,
Det var jo det jeg ville skaffa meg.

Er det noe å anbefale for en ny å være med på disse treffene? Er det bra fremmøte. Eller er det bare en fast gjeng som stiller for å ha noe å finne på. Er i Oslo denne dagen så kunne ha vært morsomt å møtt litt nye mennesker.. Er det noen som skal dit, eg er det noe å anbefale, samme med singelfester å slik som Vettakollen. Bare litt nysgjerrige

De flørter og tuller. Med hentydninger om det ene og andre, men svarer man litt direkte blir de enten borte eller forklarer at de er ordentlige.

Og jeg tenker da ikke på den psykiske nærheten - den regner jeg med er viktig for oss alle:-)

Hvor viktig er den geografiske nærheten? Jeg har i utgangspunktet en 30 minutters radius (med motorisert kjøretøy), men fraviker den i spesielle tilfeller der det er en ekstraordinært god match. Men jeg må jo innrømme at en som bor innfor en ti-minutters radius får ekstra bonuspoeng. Det er noe med det å være så nær at man kan planlegge noe på noen minutters varsel, eller kanskje til og med gå eller sykle til hverandre.

Har dere truen på kjærligheten her på sukker?

Her på sukker.no så har man blokkering som eneste mulighet for å filtrere bort uinteressante personer. Og måten man bruker den på slår noen ganger litt uheldig ut.

Da blir spørsmålet. Hvordan ville du håndtert en situasjon der hvor du begynner i en ny jobb. Og en av dine nye kolleger var en du blokkerte her på sukker. Du vet at du blokkerte personen, og personen vet også det. Fare for dårlig og vedvarende klima i den jobben? Hvordan ville du håndtert det? Noen som har opplevd noe tilsvarende?

Dette er bare en fiktiv situasjon, som helt klart kan gjelde i andre sammenhenger også.

En kaffe-date har funnet sted. Praten gikk lett og det var koselig, men ingen sommerfugler meldte sin ankomst i min mage.

Skal jeg gi det hele litt tid? Han vil nemlig treffes igjen.

Tja, hva vil jeg egentlig si med dette?

Kan nevne jeg er i samme situasjon som mange andre her inne, ute etter noe seriøst men ikke opplevd mye av det her inne.
Blir til at man stiller spm ved profilen...er det meg eller er det de "andre"?... Har mange besøk, men lite interesse utenom det, hva kan man gjøre annerledes?!
Tips mottas med takk :)

https://youtu.be/XuI6GTY9eVc

Internettet har jo svar på det meste, og jeg kom over denne..

Innspill?

Noen ganger blir jeg helt stum over hvor supersoniske barn enkelt har. Studerer på Harvard, spiller på landslaget, spennende jobber, holder konserter, jeg blir nesten svett.

Mine er mer alminnelige. De går på skolen, klager over for mye lekser og sitter for mye på PCen. De har aldri blitt brakt fulle hjem, jeg har aldri blitt oppringt av politiet, og de er snille, så da synes jeg egentlig at jeg skal være fornøyd.

Men det er en ting de er fantastiske til: De lager verdens beste frokost på sengen. :-) I dag fikk jeg omelett, sprøtt bacon, kaviar, ristet brød, hjerteformet avocado med avocadomousse, rosettformet tomat, ferskpresset appelsinjuice, Earl Grey te, og sjokoladeovertrukne jordbær som de hadde stått opp klokken 6.30 for å lage til meg.

Jeg er verdens heldigste mamma! Gaver ble det også, både vinglass og lekre nattkjoler.

Jeg ble glad da de var mindre og frokosten besto av brent brød, svett geitost og lunken melk også - men jeg må jo innrømme at jeg setter stor pris på den oppgraderte varianten. Begynner nesten å lure på om jeg må innføre en ekstra 'barnas dag' i tillegg til bursdagen deres så jeg får gjort gjengjeld :-)

pris for å lykkes her inne?

Hvorfor i pokker skal noen mannfolk bli så jækla forbanna av at jeg skriver "Hei, beklager men du er ikke min type"?? Hallo!? Du kan ikke forvente deg positive tilbakemeldinger fra alle du sender melding til!! Frekt å kreve gjensidig interesse! Makan altså..... Sånne blokkes på sekundet her altså! 😡😠
*måtte bare få ut litt frustrasjon*

Jaggu mange useriøse . Her er de tydeligvis bare for å få seg et knull.
Får ikke noe av kjærringa så da prøver vi her .self uten bilde .
Hærregud så lavmål !!!!!. Er da ikke noe problem å få sex .
Er alt det andre man ikke får for det er man jo ikke innteresert I .

Hei, har truffet ei fra Haugesund/Tysvær. Hadde en fin første date, men lurer på tips til en andre date. Tenkte en aktivitet, så vi slapper meir av :) Første date var vi ute å spiste på resturang. Så har tenkte noe i dei baner som bowling, gå tur osv. Bur et stykke ifra Haugesund, så vet ikkje alt av muligheter det er :/