Sukkerforum

Jeg liker at kvinner misliker meg. Jeg liker tanken på at hun jeg liker avviser meg til fordel for en annen.

Er det unormalt?

Hva legger du i begrepet søndagskjæreste? Er det seriøst/useriøst. Er det et uttrykk for mental distanse eller fysisk frekvens?

Har du noen gang tittet på en profil av samme kjønn som deg selv? (Og du er heterofil). Noen ganger ser jeg at enkelte ber om tilbakemelding på profilteksten eller bildene sine og da hender det at like kjønn tar seg en titt også virker det som, men ellers innbiller jeg meg at det er noe man avstår fra. Hvordan er det med deg? Hender det at du ser på andres (likekjønnede) profil for å få noen tips til forbedringer på egen profil? Og har du hatt besøk av andre med samme kjønn? Hvis ja, hva synes du om det?

Veldig merkelig at ingen har laget et foruminnlegg hvor man søker etter en Valentin date? Så her kommer den. Dere som ønsker en spontan og på sparket Valentine date, kan skrive på denne tråden. Kanskje blir daten bare i form av noen meldingsutvekslinger, kanskje en skype-date eller hvis man er riktig tøff og avstanden ikke er for stor så kan man møtes IRL. Uansett så er det mange muligheter for de som ønsker litt oppmerksomhet på denne dagen (som er i morgen - søndag - men som like gjerne kan startes i dag på lørdag).

jeg gidder ikke mer ....

Takk for å være min Valentine ...I hvert fall i mine tanker...😘

Da kan det se ut som uttrykket "En snøballs sjanse i helvete" må fjernes. https://www.youtube.com/watch?v=zIZHBzvgfGk

Er du alltid politisk korrekt?
Kan man spøke med alt mulig, evt. hva kan du ikke spøke med?
Tør du røpe at du er ukorrekt i jakten på kjærligheten?

Jeg tenker litt på tråden om hørselshemming, og andre tråder her inne. Jeg tenker at mange er redd for å si hva de egentlig mener noen ganger, eller til og med er redd for å tenke det ukorrekte. Correct me if I am wrong!

Må ha en mot tråd til alt det negative:) Kall meg gjerne naiv, men Jeg ønsker å leve livet mitt mest mulig positivt.
prøver å tenke mest positivt og handle deretter.
Jeg tror at hvis vi graver oss ned, og tenker negativt, slår det tilbake på oss selv og vis versa. Tror at hvis vi ikke har et åpent sinn her inne ( å tørre og ta noen sjanser) da mislykkes vi.

Tjohei ! :-)
En fantastisk dag 'so far' ! :-)
God frokost, hentet en gitar hos "doktorn", pakke og kjøre til Hønefoss for å spille sammen med noen venner (inkl kaffe & sjokoladekake) og om en halvtime er jeg lottomillioner ! igjen ...

Dere som har småbarn : Kjøp ungen et musikkinstrument ! FInnes ingen bedre måte å bi kjent med folk på enn å spille musikk ! :-)

Hei alle som er forelsket i meg, og synes jeg er vakker: hvis jeg ikke er hjemme søndag, så bare sett blomstene og Valentinesjokoladen utenfor døren! Thanks guys ? ?

Hmm vet ikke hvorfor men flere her inne tror at jeg er my???

Ja, nå lar vi alle de av motsatt kjønn som ikke har oppdaget hvor flotte vi er, bruke den tida de trenger på å finne ut det. Så koser vi oss i mellomtida. For min del skal den kosen i kveld først og fremst handle om å smake på en nyinnkjøpt Upper ten whisky. Skål! :) Og kos dere, dere som eventuelt er avholds også. :)

Noen som hører dårlig eller er døve her ?

Møt meg på 3 brødre oslo kl 23

http://www.nrk.no/trondelag/anbefaler-asiatiske-koner-1.2953972
Er det en trend?

Om et par timer setter jeg snuta mot Trysil og har en super venninnehelg i vente. Ski, afterski og spa. 😊?
Ønsker alle en riktig god helg. Kos dere 😃

Kom nettopp på at jeg kunne hatt bryllupsdag på søndag.... Som også er morsdag og valentinsdag.

Gubben bedro meg og stakk, unga er fløyet ut av redet, og det ser heller dårlig ut med Valentin. Det er vel da man sier FML?!

Heldigvis er helgen fullbooket med øving og musikalforestilling, og det gleder jeg meg til.

God helg, forumister!

På noen profiler står det "pålogget denne uken" mens på andre kan det stå " sist inne 4 dager siden".
Kan man stille inn dette selv noe sted?

kysse helg...

Ingen svar
(kvinne 44 år fra Oslo) Privat melding

Jeg vet ikke hvis dere har sett eller ikke "nuovo cinema paradiso", dette er en scene som ikke man kan glemme og som jeg smiler og gråter med...vær gang jeg ser det...
god kysse helg :-)
https://www.youtube.com/watch?v=zBUPDNF3mqw

Date i kveld med meg i Lillestrøm Please....😀

Her har dere tydeligvis løsninga. Suppler gjerne med egne forslag.

http://www.dagbladet.no/2016/02/11/kultur/spotify/spillelister/43108564/

Hei, noen som vet om det får an å fryse medlemsskapet? Finner ikke noe om det. Er så lei. Men har betalt til juni og tenkte at jeg tar en pause.

Ny uke nye muligheter :-) håper alle får en fin uke :-)

Hei

Jeg har tidligere sendt en henvendelse til sukker support uten å få svar, derfor er det nå på tide å ta det her.

Hvorfor i all verden får jeg massevis av mail om arrangementene sukker har? Jeg har ikke bedt om å få de, og foretrekker å kun få mail angående ting jeg ber om, samt betalingen (som de bør informere om)

Hvorfor svarer ikke sukker sin support og stopper denne spammingen?

Jeg fikk nå nettopp enda en mail om et arrangement, og det uten at jeg er det minste interessert i å delta på arrangementet.

Ber om at denne spammingen stoppes, alternativet for min del vil være å avslutte mitt medlemskap.

Så damer, dere har tre uker på dere til å finne en mann og fri til.

Noen som vil dele strategi for hvordan man kan finne den rette før 29.?

Hvordan vet du at du er forelsket?
Hva slags følelser surrer rundt i kroppen?
Hvordan er du når dette skjer?
Å vil du at det skjer med et PANG eller vil du at den kommer gradvis?

En tråd i forelskelsens tegn

Jeg la inn noen bilder i albumet mitt i går, og nytt profilbilde, og plutselig rauset det inn med førstemeldinger. 7 på under 24 timer, og borti 50 har sett på profilen min. Å legge inn nye bilder en gang i blant er åpenbart smart hvis man ønsker synlighet. Tipset er hermed gitt videre til mine medsøstre. :-)

Men to av henvendelsene var underlige. Dvs. den første virket helt grei helt til jeg skulle svare siste gang, da sto det at den var fjernet/blokkert av sukker. Og den virket absolutt normal i forhold til en del andre meldinger jeg har sett i min tid. Han tilbød riktignok champagne og jordbær, men jeg er absolutt i champagne- og jordbærmodus akkurat nå, så det passet perfekt.

Den neste førstemeldingen kom fra en bildeløs, som hadde valgt å bruke en standardmelding fra sukker om at meldingen min var for sexfiksert, og at han derfor ikke ville svare meg. 8 minutter senere kom det en melding til hvor det sto 'Allergisk'? Jeg tenkte han hadde en særdeles spesiell form for humor, for jeg hadde ikke sendt ham noen melding, og sender aldri ut meldinger med den type innhold, så jeg svarte 'Ja - mot katt, kodein, røyk og gale menn'. Svaret var samme standardmelding om at meldingen min var for sex-fiksert.

De andre henvendelsene var heldigvis helt normale. Er det noen andre som har fått rare meldinger?

Har lyst å dele noe med dere, som jeg ikke skjønner bæret av. I oktober ble jeg kontaktet av en fin og morsom mann på min alder. I tre (!) måneder hadde vi kontakt. Sms, skype og chat. Videochat på Skype. Han jobber litt over hele Østlandet, men joda, vi skulle få til en date. Den kom aldri, gitt. Hver gang jeg var på nippet til å gi opp, så fikk han overtalt meg til å ha mer kontakt, for han "likte meg så godt". Fortalte om sønnen sin, og foreldra osv. Altså, for å gjøre en lang historie kort, så har jeg kuttet kontakt. Og godtfolk, jeg spør: hva er det der for noe? Er det noen som er fornøyd med bare avstandskontakt? Kalde føtter når vi skal møtes? Hva er da vits i med en profil her som sier at han savner en dame å få på kino med, tur med osv? What the heck? Noen meninger?

World Single Day

Ingen svar
(mann 34 år fra Rogaland) Privat melding

Noen som hadde tenkt seg på "World Single Day" på Lørdag på Hall Toll i Stavanger?

Supre forhold på Frognerseteren

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Det er minus en grad, topp vær og supre folk som skal på skitur nå. Kaste seg med :)

https://youtu.be/jxLu9BmaB34

:p

Nå scrollet jeg gjennom onlinelisten min, og den var jo fylt med kjekke menn! 😳 Rundt førti, unge og håpefulle, og heldigvis med litt smilerynker. Enten nærmer det seg vår, eller så er det yoga og ei mil i skogen som gjør med velvillig innstilt. 😄

Dette skal jeg fortsette med. Neste gang skal jeg ÅPNE noen profiler også. 👏

Hvorfor klarer ikke siden å skille mellom dette? Irriterende, skulle jo tro man var stokk idiot når man skrev.

Jeg synes at det er veldig viktig å ha et fint liv uavhengig av om jeg har en kjæreste eller ikke. Jeg liker veldig godt å lære nye ting, utvikle meg og få nye erfaringer. For at 2016 skal bli et bedre år enn 2015 har jeg tenkt til å glede meg selv ved å:

- ta videreutdanning
- lære meg om yoga
- løpe halvmaraton
- begynne å skrive

Har dere noe dere har planer om å gjøre? Da kan vi jo inspirere hverandre litt! Nå tenker jeg ikke på nyttårsforsett, men konkrete ting som skal bli gjennomført :-)

Noen her fra Nordstrand Holtet i Oslo!

Da er det vel lov til å smelle sammenheng røre/deig til sjokoladekjeks?
Nja... Litt far/datter kos må til i dag kjenner jeg...

Hvordan koser du deg på en tirsdag kveld?

Hei. Lagde nylig en profil her, etter å ha hørt litt om sukker. Lurer nå på om noen her inne fra Hordaland/Bergen har lyst til å møte en ny (litt skjenert) person en dag ?

De fleste av oss ønsker vel ideelt sett å date så få som mulig - men så lenge man ikke har funnet den rette må man jo bare fortsette. Noen velger å nesten ikke date i det hele tatt - fordi de håper å finne den rette via skriftlig kommunikasjon - andre velger å treffe flere, fordi de tenker at man er nødt til å treffe dem i det virkelige liv for å ha noen ide om man faktisk passer sammen - jeg tilhører den andre kategorien. Jeg siler strengt, og har bare hatt koselige opplevelser så langt - ikke en eneste creepy date - men for min del er det ikke nødvendigvis noe poeng å skrive sammen lenge først. Alt bestemmes ved et møte uansett. Hva tenker dere andre? Hva er deres datingfilosofi :-)

Fæsten e snart over, de blir stille mørkt og trist
Musikken æbbe ut og all går hjæm te sitt
Men nån ska på et nachspiel og dæm træng en gitarist
Men æ e vilt forælska i ei dame æ ska spør.

Vil du væra med mæ hjæm i natt
Ska vi sov i samme sæng i natt
Æ kan gi dæ alt du træng i natt hvis du tør

Å væra med mæ hjæm i natt
Å sov i samme sæng i natt
Æ kan gi dæ alt du træng i natt hvis du tør.

Tjohei ! :-) Almost famous her ! :-D

Bilde og kort (veldig kort ...) videosnutt på forsiden av Ringblad.no ! :-)

He he he ... :-)

Hei, jeg leter som mange andre her inne etter en kjæreste og en jeg kan dele alt med. MEN.., hvor er de som ikke er i midtlivskrisa og som må drive med trening?! Misforstå meg rett, jeg synes at å holde seg i form er bra, men må de drive med bortoverski, sykling, slalåm, padling og styrketrening på en gang? Hvor er de som kan "bare" gå en tur i skogen, på fjellet osv? Aff, dagens grublings 😉😃

Jeg ser i diverse tråder at folk oppfordrer til å pøse på med førstemeldinger.
Og ofte er dette fra de av oss som har litt fartstid her inne.
Gjør dere det selv? Pøser på med meldinger altså?

Jeg gjorde det i startet ja, men jeg vil jo ikke ha "noen" jeg vil ha "henne".
Så nå går det gjerne uker, ja til og med mnd mellom hver gang jeg sender meldinger til noen.

Klart at sjansene for å få svar/treffe noen minsker jo betraktelig, men det får nå så være.

Bare så det er sagt, så hender det at jeg sender flere meldinger ila en uke også, men samme kriterier gjelder. Går jo også på aktivitetsnivået mitt.

Tanker?

Noen som tilfeldigvis vet om noe bra filmer på viaplay? Gjerne noe spennende innenfor action, Eventyr osv kategoriene

Jeg har skrevet min første "førstemelding". Han har lest meldingen for noen dager siden, men ikke vært inne på profilen min. Han har heller ikke blokkert meg. Hva betyr det? Hver tålmodig du rykker stadig fremover i køen? :-D Hva tror dere? Jeg kommenterte bare et av bildene hans og spurte om en av interessene hans.

Hvor normalt skal det være her inne på sukker at det skal være så sexfiksert allerede før en møtes selv om match og kjemi ser ut til å være der??

Noen som har vært med på skiturene til Sukker, og som vil dele litt erfaringer?

Jeg har akkurat meldt meg på quiz på torsdag, er det noen flere som kommer? Er det i så fall noe interesse for å ta en kopp kaffe eller en øl sammen først?

Jeg har opplevd dette tre ganger det siste året. Damer som jeg tror er fair og som er nær nok til at jeg forteller dem hvem jeg liker, tar helt av og begynner å råflørte med vedkommende. Selv om jeg vet at det i utgangspunktet ikke er en person de ellers ville være interessert i. Det handler om konkurranse og å vise hvem som er mest attraktiv, og ene gangen var det rett og slett ei som gjorde det for å være slem tror jeg. Hun ene testet jeg bevisst, ved å følge med hva som skjedde når jeg flørtet med noen. Schmack, hun tok helt av og flørtet med vedkommende. Tre fester opplevde jeg at menn som jeg trodde viste meg interesse, plutselig endte med å kline med henne.

Jeg blir utrolig skuffet når jeg opplever dette! Det er liksom brudd på en æreskodeks. Noen andre som opplever at det er nødvendig å skjule hvem de liker for "venninner"/bekjente, og som opplever disse damene som bare MÅ bli interessert i den du flørter med når du begynner å flørte med han?

Jeg reagerer innmari sterkt på det, og blir skikkelig lei meg. Ville det blir oppfattet som sjalusi av dere menn? Sannsynligheten for at dere ikke fanger det spillet, og dermed ikke kan forstå reaksjonen er jo stor. Den sterke følelsesreaksjonen kommer ikke da av sjalusi og tro på at kjæresten liker den andre bedre, men av dette spillet og sviket av henne. Ville det vært forståelig om jeg forklarte?