Sukkerforum

Jeg lurer på om 'jenter' som har fylt de 50, har gått ut på dato. Er det virkelig sånn at menn ønsker yngre kvinner........ Jeg vil også finne meg en herlig mann som er litt yngre enn meg :o)

Hvorfor har ikkje alle bilder i profilen?
Matchtallet har ikkje noe å si hvis en ikkje blir tiltrukket av personen på bilde.
Veit jo att det ikkje bare er utseende som teller, men litt har det å si.

Er det flere som har det sånn, eller er det bare jeg som er rar hehe:)

Ja, åssen det?

Lurer bare på et par ting mht innlegging av egen profil: Jeg har de barna jeg har tenkt å ha, og jeg verken kan eller vil få flere. Men jeg kan ikke se at noen av svaralternativene fra 1 til 8 (eller var det 9?) tar høyde for det. Der var det bare spørsmål om "vil du ha barn, ja til nei" og "hvor lenge til du vil ha barn, nå til aldri". Her blir jo alt feil, dere...
Ikke skjønner jeg hvordan jeg skal kunne endre på dette heller, slik at det evt. blir i samsvar med virkeligheten...

Hilsen Bekymret fra Bergen (som kanskje burde rette henvendelsen et annet sted? Hvor da, gutter og jenter??)

Er det flere her inne som sliter med og få det "nye" sukker til og funke??? får hverken opp bilder eller tre???

I Oslo regionen har det vært normalt med en middeltempertur på 16, 1 grader i juni, juli og august.
Det er en halv grad over normal sommertemperatur! Altså, den normale sommertemperatur er en halv grad over det normale? Forstå det den som vil.

Klimaforsker ved Meteorologisk institutt, Harry Varmetopp, har på forespørsel fra undertegnede utarbeidet
værstatistikk for sommeren 2007.

- Langt over normal unormal sommer! Ut i Solen alle sammen!!!!!

Varmetopp anbefaler å legge ferien til månedskifte juni-juli og ut året.
- Ifølge vår statistikk(alstå, Varmetopp sin statestikk) er den varmeste perioden i månedsskiftet juni/juli og ut året.
Han får støtte av værstatistiker Bertram Fuglefjott, som foreslår å flytte ferien så tidlig som mulig.
- Som en langtidstendens, bør man nok skyve ferien. Ser man på værutviklingen de siste 1308 årene, ser vi en markert økning av vær, så man kunne med fordel ha lagt ferien så tidlig som mulig, sier Fuglefjott.
Han påpeker at den tendensen kun er gjeldende for Sør-Norge og Nord-Norge, men ikke Jan Mayen.

- Men er det ikke også slik at det ofte er mye regn i månedsskiftet juni-juli?
- Nei, det har vært altfor varierende til å kunne konkludere slik, sier Varmetopp.
- Antall regnværstimer har ikke vært over den unormale normalen, men det har kommet store mengder regn de gangene det har regnet mye, skyter Fuglefjott inn.

- Nord-Norge, og da spesielt rett over saltfjellet. Tverlandet, har hatt en forrykende start på sommeren. En dag med sol er langt over normal unormalt sommervær
På Tverlandet ble det målt en middeltemperatur på 6,7 grader. Det er 2,4 grader over normalen, som er det største avviket fra normalen siden målingene startet for snart 1308 år siden, forteller Varmetopp.

Vi kan altså ikke forvente normalt unormalt sommervær i år heller. Men jeg krysser fingrene for en overnatrulig bra sommer!
Håper dere gjør det samme!

GOD SOMMER!

Helt utrolig at "players" gidder å være på nettet, når de kun er ute etter sex. Da er det kanskje lurt å endre litt på profilen, så slipper de å sløse bort tiden på de som tror de er ute etter det de beskriver.

Sparer oss andre tid og skuffelser også

Jeg har nå blitt bonde jente, og leter etter en mann som kan forsørge meg og hestene mine. Du må bosette deg på landet, Indre østfold, og du må ha en god jobb som gir meg muligheten til å ikke jobbe. Siden jeg nå er bondejente, hadde det vært fint om du har ambisjoner om å kjøpe en gård i det aktuelle området. Du må like katter, og ellers være kjekk, snill, aktiv og sjarmerende. Og rik nok til å oppfylle alle mine ønsker.

Kan jeg motta meldinger fra de jeg har markert som ikke interessert?

Er det mulig å finne ut hvem som har markert meg som ikke interessant?

Jeg er en skilt mann med 3 barn bor i Ålesund er der ei dame der ute som vill bli kjent med en kjekk kar da.Ta kontakt da vell.

Bare et lite hjertesukk - skjønner visst ikke helt denne merkingen her. Greit nok at man merker av noen som interessante uten å få den samme "merkingen" tilbake eller høre noe fra vedkommende, men når begge har satt et hjerte ved hverandre, er det ikke da naturlig sende en melding og tro på svar? Jeg merker i hvert fall ingen som jeg ikke ville blitt glad for å høre fra!

Lei

Siste svar on. 25 april 2007 09:44 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Menneske

Jeg er lei av folk som skryter av at de jobber eller har jobbet innen psykiatri. Vær klar over det dere som leser det at de aldri kurerer mennesker. Nei de flyr bare rundt og skryter av at de kan klassifisere mennesker.. Kom ned av hesten. NÅ!

Hei!

Jeg er en ungkar i midten av tyveårene, som ikke har vært på en ordentlig date på snart ti år. I den forbindelse så lurer jeg litt på når man egentlig kan be ut ei jente! Kan man spørre ut jenta i bilettluka på kinoen, eller blir det litt for Don Johan...
Skriver med ei og annen jente her på sukker, og har lyst til å treffe spes ei av de. Men når er tiden inne for å be henne ut?

Tar gjerne i tanker og meninger om dette. Og hvis det tilfeldigvis finnes ei jente der ute som kunne tenke seg og stille opp på en "treningsdate", så skal jeg i det minste betale deserten ;)

"Å lære uten å tenke er uten verdi. Å tenke uten å lære er farlig"

Den som svarer vil få ære og berømmelse, hva mer kan man ønske her i livet?Skulle gjerne likt å vist hva som gjør at noen virkelig har draget på damer mens andre(meg) faller igjennom.
Prøver å være både snill og ærlig . Prøver å være hjelpsom så langt det går.Sosialt annlagt er jeg også er stort sett ute blandt folk døgnet rundt. Eneste jeg har igjenn for det er en masse venniner det er jo vel å bra det da men hadde no vært koselig med mer enn det. Har jo fått kontakt med en haug med damer igjennom div nettsteder men det blir liksom bare med chating på msn i det endeløse for all del koselig men? Hender det aldri at damer sjekker opp noen de finner interesant ? Reiser ofte på hytta sammen med kompisene da er det alltid de som får damene mens jeg blir hengende med oppvask og matlaging (trodde det var ting damer la merke te men nei).
Lurer rett å slett på hva som skal til. Har vært singel en god stund nå og det ser ikke ut til å forandre seg med det første uansett hvor hardt jeg prøver. Drømmer jo om at jeg også en dag kan møte jenta med stor J som jeg kan skjemme bort ta med på reiser og på hytta. Har jo en stor venneflokk de har jo stortsett ordna seg med damer nå da så når vi drar nån plass er det to-tre par og meg da blir litt rart men kan jo ikke slutte å omgåes kompisene eller da Kanskje prøver jeg for hardt ?Er ikke så flink på sjekkern heller da, men jeg prøver da i det minste begynner nesten å bli litt deppa, men det er jo strengt tatt bortkastet. Blir ikke bedre av den grunn. Ser frem tilom det dukker opp noen tips her da. Noe som kanskje kan sette meg på sporet av noe(noen). Kom med konstruktiv kritikk her det tåles og ønskes

Sommeren står for tur og det er blitt en grei tempratur å være ute i.Hva ser folk frem til denne sommeren?Er det noe du gleder deg skikkelig til?=)

Er jo kjempevær i dag.. har litt lyst å gå ut en tur (i OSlO)... er det noen forslag til hvor sukkermedlemmer henger utenom fester.. er det okey på Rå utenom de arrangerte festene..Kommer utenbys fra og trenger gode forslag.. Og det haster...

Fikk ikke dratt i går. Var det bra?

savner en godt sveiset gjeng her inne som kunne jakte i samarbeid litt oftere enn hver annen måned.. jeg klarte meg bra sist lørdag men vil gjerne gå ut litt oftere.. Nå i disse vårtider burde vi single gutter absolutt slå oss sammen og planlegge vårens uteliv.. og gjerne anbefale hverandre i forkant om vi tar med våre veninner.nysjerrige venner av det annet kjønn er ofte positivt.
Og det annet kjønn er selvfølgelig inkludert i forslaget om de ønsker det samme.. bare gutta får ta forberedelsen og planleggingen i forkant alene...selv vi med smånykker og småfeil kan være smarte selv om jeg sikkert får negativ kritikk av enkelte damer nå.. om undrene og andre passe samarbeidende gutter ønsker... er iallefall jeg klar for våren.. skal vi arrangere noe..obs straks helg og greier..Oslo til lørdag eller gode forslag??

Har Sukker-folka virkelig slettet tråden med kritikk av at hotell-weekenden ble avlyst?
Kan vi ikke komme med kritikk her?

Jeg er 32 år gammel og ungkar, uten barn. Er det noen som er interessert i meg?
Please ta kontakt!

Profiler

Ingen svar
(kvinne 53 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Hvorfor i h..... gidder du å lese alle profil da?
Det er jo ingen som tvinger deg til å gjøre det.

Håper du har fått ut nok frustrasjon no da hehe:)

Jeg må le litt av de som baserer alt på at nr 1 på ens liste skal man automatisk passe sammen med. Og hvis nr 1 på din liste ikke svarer deg, må det da dermed være fordi denne personen er schizofren. Synes dette virker en smule underlig. Jeg jobber selv i psykiatrien, og har aldri hørt schizofreni blitt omtalt eller diagnostisert på denne måten. Den (de) aktuelle som mener det er slik, kan jo vurdere å videresende en beskrivelse av fenomenet til et medisintidskrift. Tror nemlig dette vil oppfattes som svært interessant av eksperter innen fagområdet. Er dessverre redd for at personen som kanskje "litt urettmessig" diagnostiserer kvinner (og evnt menn) her inne vil få en tilsvarende diagnose selv.

Er det noen andre som har tenkt seg på sukkerfesten i Trondheim?

Jeg vil gjerne fjerne min profil, men finner ikke instruksene for dette.

svar til Herr gretten!

Ingen svar
(mann 46 år fra Akershus) Privat melding

Noen som er gretten fordi de ikke får respons på egen profil eller? Det er endel av damene her som stiller krav ja..., -men det er og mange som ikke gjør det. Godt vi er forskjellige alle sammen sier nå jeg:) Dette er jo en side for eventuelt å finne noen som passer??? Da må jeg beklage at det tydeligvis ikke er noen her som passer til deg da, men lykke til med letingen, håper det går veien for deg:-)

Har tatt en liten sjekk og funnet ut at jeg fortsatt har plass til noen meldinger i innboksen min. Dette er jo strålende nyheter for de som eventuelt har lyst til å sende meg en melding. Som premie vil de 100 første få ett svar tilbake.
Så benytt denne enestående muligheten nå mens det fortsatt er ledig plass.... :)

Kjærlighets cruiset med Colorline

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi var så utkjørte etter handling, rigging og festgjennomføring i går at vi helt glemte bort kjærlighetscruiset med Color Fantasy med femretters og SPA da vi dro før stengetid!
Ettersom vi ikke fikk besiktiget krokene i går og valgt ut et gryende kjærestepar som kunne vinne denne turen (hvilket ville vært hyggelig), vil vi må be om tilbakemeldinger fra alle som mener at det kan ha blitt noe par av dem denne kvelden. Send tilbakemeldingene inn ved å tryke kontakt oss på linken nederst på siden. Det er fint om det skrives litt rundt det som skjedde :)

Bra fest i går?

Hei,

Jeg får ikke album til å fungere lenger. Jeg kan se hovedbildet som folk har i profilen sin, men når jeg går til "Album", er det bare tomt selv om vedkommende vitterlig har bilder i albumet sitt. Hva skjer?

Hei, jeg ville bare opplyse om, eller spørre om det er en mulighet til å fikse at man åpner profiler i forskjellige vinduer?
Jeg satt å skrev en laaang melding akkurat nå, så kom jeg bort i en annen bruker, som da åpnet seg i samme vindu å slettet alt jeg skrev. Det gikk selvfølgelig ikke ann å trykke tilbake, siden det kjører noen scripts eller activex ting på siden.

Hva er det mest av i byene. Single damer eller menn? Er det en myte at de single mennene sitter igjen i bygda?

Heisann

Jeg og 2 veninner har tenkt oss på festen den 14, men lurer litt på hvordan det er der? Er vel på tide å komme seg på fest nå, har vært medlem en stund og tenkt på det ofte, men har liksom aldri tatt steget. Syns det virker spennende ut fra det vi har lest, men vil gjerne høre hva dere andre sier! Er det flere som skal? er det gøy?? Gi lyd :-)

Heim jeg lurte egentlig på om det er noen flere fotografer her inne jeg.
Selv så har jeg fotografert i 4-5 år, syntes det er kjempegøy. Utdanner meg som fotograf å jobber for tiden med å skrive en bok av egen interesse.

Noen flere som sysler med noe av det samme?

Trøbbel for VISA i dag

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi har fått melding om at det var noen betalingsproblemer hos VISA internationalt i dag, men det ser ut til å orden seg nå (har vi blitt fortalt). Mastercard skulle gå uten problemer. Hvis du opplever problemer med å melde deg på så kan du forsøke litt senere i dag om det ikke går nå.

I steden for å spy edder og galle på og til hverandre, kunne vi ikke starte en positiv tråd sammen? Er det noen der ute som kunne tenke seg å dele noen positive erfaringer fra dates? Er selv en smule lei av kaffe og pils dates og ser frem til vårens variasjonsmuligheter men hva er pop og hva er not? Minigolf er en rolig aktivitet hvor en kan slå av en prat underveis...hvis ikke konkurranseinstinktet kicker inn ;O) Det samme gjelder nok sikkert bowling også for de som liker det. Har noen noen tips til morsomme aktiviteter en kan finne på og som får en til å slappe litt av på en da date?

Er det noen andre enn meg som ikke får lastet opp bilder til profilen?


Kan ikke sukker vise alle som merker en av som interessent? Selv de med en matchscore mindre enn 70. Det er jo enkelte jeg synes er interessent som ikke matcher i utgangspunktet, og som jeg merker av. Men de vil jo ikke se det, med mindre de går inn på min profil. Dere kan jo evt. lage et skille mellom de over/under 70, slik at man kan se forskjellen tydelig.

Ok jeg tipper det på dette nettstedet er dobbelt så mange registrerte menn som kvinner, 5 ganger så mange mannlige supermedlemmer som kvinnelige, og at det på sukkerfestene pleier å være 3-4 menn per kvinne.

Håper jeg tar feil. Er det noen som har vært på festene som kan si noe om hvordan kjønnsfordelinga er? Kansje er den anderledes i Oslo fra de andre byene?

Ærlig talt folkens, det virker som det er mange som er litt bitre og vonbrot'ne her inne. En som sutrer over en viss frk. som tydeligvis backet ut. Men heyy...det er jo her inne på nettet som ute i resten av verden, man kan da ikke forvente noe annet eller? Om dere ikke synes denne form for å bli kjent med, leke, date,chatte med er noe for den enkelt så finn på noe annet. Jeg har selv gått på en smell her inne, chattet frem og tilbake med en kjempekul fyr i flere måneder før vi møttes første gang i sommer, men etter noen måneders bekjentskap og masse kos og herlige stunder forstod jeg at for ham var jeg bare et leketøy...og at han hadde flere andre leketøy i tillegg til meg. Men halloo, slik er det jo overalt. Og jeg er ikke grinete og sur av den grunn. Bare glad jeg oppdaget det i tide før hjertet mitt ble skikkelig lagt for hugg.

Og jaaa, jeg er også en av de damene som ikke svarer alle henvendelser fra alle mannebein som kommer i innboksen min. Men ærlig talt, det er da virkelig ikke slik at man MÅ svare alle. Er da ikke gjentegnende som psykotisk eller bitch av den grunn.
Jeg svarer de jeg finne tiltalende. Finale slutt. Men jeg leker ikke med andre. Jeg er ærlig og rett frem sjel når jeg først begynner å innlede en chatteprosess.
Og dere som ikke har bilder - forget it! Merkelig at det er menn som er over 45 og oppover som for det meste ikke legger ut bilder av seg selv og som blir sure om jeg ikke svarer. Da foretrekker jeg heller de yngre, med mot og humor med bilder, og ja...helt sikkert noen playere til der ute blant dem, men skal lukte lunta litt tidligere neste gang. Hilsen snuppa på litt over førti! ;)

Jeg testa chatten i dag for første gang og det var ikke helt vellykket....
Personen logga deg av. Virka det som. Det kom i alle fall opp en feilmelding av ett slag;)


Så til det egentlige spørsmålet:

Er det noen som bruker chatten?
Hva er korrekt kostyme?
Melding først så chatt? Eller er det helt fett å ta kontakt med en gang?

Jeg en av de som hater at det ikke er en god ordliste her
Siden dyseliksi er noe flere av oss gutta besetter, dertil jeg.

Det tar seg lite bra ut, med en haug av elemntære skrive feil.
Men frøkner ute der...
Ikke avskriv oss pga det:)

Er ofte noe vett i orda, selv om ikke bokstavene står helt rett;)

Har litt dårlig erfaring etter litt skriving om løst og fast med frk her inne.... ved litt detaljskriving forsøker jeg å være litt åpen og har av erfaring kommet innom omtrent følgende beskrivelse....

Har et håp om en frk som sidestiller egne og andres småtroll uten å la de være far ihuset( de finnes det sørgeligvis nok av) Forøvrig forsøker jeg å tilpasse meg til en viss grad der det er nødvendig..For våre nærmeste innen rimelighetens grenser.. og man bør kanskje være litt voksne når det er nødvendig...Vips.. så stikker de... .. Selv har jo de fleste frk skyhøye krav til oss.. Skal vi til syvende og sist behandles som godtroende nikkedokker av damene.....isåfall. er det den omvendte likestillingskampen som må utkjempes her inne??.. Gutter hva bør utelukkes og hva er positiv tekst i 2007 for å elge seg inn på damene...Håper på fornuftige tips....Fra begge kjønn....

Vet ikke hva som skjer her, men jeg blir nedrent av meldinger og chat invitasjoner om dagen. Er det pga det nye systemet dere har laget, som er veldig bra by the way, eller er det pga påsken og at damene har mye tid plutselig, og er våryre? Moro ihvertfall, å ikke bare ta initiativ selv hele tiden.

En standard og en fransk...De pratet litt løst og fast.....
til sist spurte den vandlige den franske... hvorfor havnet du her...
det er vel det vandlige.. eieren var sammen med en sjarmerende fyr og jeg ble litt fuktig og vips havnet jeg her.. til tørk...
Pytt.. det er ingenting...når min eier diskuterer spesielt store summer med men... å fysj .. jeg blir gjennomvåt hver gang.. så havner jeg her...igjen...
Det gikk noen år.. og i en periode møttes de en sjelden gang..
hva har hendt med deg.... sa standarden.... min eier er blitt dumpet og finner ikke kjekke nok menn..
Akkurat som min.... det er visst mindre penger blaant folk for tiden..

Jaja.. vi merker iallefall ikke den store forskjellen sa den franske.....

Ønsker alle damer til lykke med likestillingen. med eller uten store krav i bagasjen... på godt og vondt..

Har støtt på forkortelser her (sist var det bmp), som jeg ikke aner hva betyr.
Er det ikke viktig å nå flest mulig når vi skriver innlegg, slik at til og med uinnvidde får med seg meldinga?
Det er mulig at det er jeg som er helt på jordet, men for min del skulle jeg ønske at dere sluttet med forkortelsene.

Hei!
Jeg har meldt meg på sukker festen 14 april og er jo veldig nyskjerrig på hvem andre som kommer. Hadde det ikke vært en god ide å ha en boks hvor man kunne hake av om man ville at andre skulle se at man har meldt seg på?
Første gang på single fest og jeg gleder meg masse, har hørt fra andre som har gått at det har vært morro :-)

Hei

Fin den nye pop upen deres. Men albumfunksjonen fungerer ikke. Det kommer ikke frem noen bilder lengre.

Jeg bruker mac osx 10.4.9 og camino leser.

hva betyr tallene foran nicket på profilene?

ja for hva er egentlig betegnelsen på nettopp en kvinne,en dame eller en jente?