Sukkerforum

Jeg blir like forundret hver gang jeg titter i et album og finner bilder av hunder og katter. De er sikkert både søte og alt sånt, men hva gjør de der egentlig,det er jo ikke de vi skal date?

Jeg leser i maaaaange profiler:
Livsinnstillinger- SMIL TIL LIVET OG LIVET SMILER TIL DEG
Tror dere virkelig på det? Jeg regner meg selv som et "smilende" mennesker men...
Skal jeg smille først til meg selv, eller?
Hvordan får dere det til?

Jeg finner stadig album med bilde av barn der profileier er onkel, venn av foreldrene o.s.v. Gjerne med teksten jeg er superonkel, lånt en unge av et vennepar o.s.v. Tviler på at disse er blitt spurt om det er greit at barna deres er avbildet på en datingside på nettet.

Nå har det vært utrolig mye diskusjoner på hva som IKKE egner seg i albumene..
Så derfor spør jeg,, og denne gangen VÆR SNILL OG AKSEPTER hva andre folk sine ønsker er...
Hva synes du er viktig for deg selv og legge ut i din profil med albumene.

Personlig så føler jeg at det er viktig å presentere hvem jeg er. Men selv har jeg faktisk vært litt feig og har konsentrert meg mest om bilder av meg selv og noen fotografi bilder jeg har tatt. OM jeg kommer inn på en profil, så leser jeg ofte at folk drive rmed ditt og datt men i albumene ser jeg lite om det. Jeg øsnker meg faktisk mer bilder på hva folk driver med. På den måten vil jeg også få et bedre inntrykk på hva slags person dette er. Hekler dama mye, vel, så la det være en hekle bilde av noe hun har laget. Er hun hundeoppdretter, vel la det være et par bilder av hunder. Dere skjønner hva jeg mener.. Som jeg har dans og musikk som store lidenskaper. Det står i profilen. Men man kan ikke fysisk se det.. Skal sjerpe meg der ;)
Og, dette ble litt for mye tekst.. sent på natta og sliter med influensa :P Men håper dere skjønne rhva jeg mener..

Hva synes DU er greit å ha i din egen presentasjon, og hva ønsker du å finne hos andre `?

Og igjen,, vær snill å respekter andres meninger...

Når man ser feks farmen, slike mennesker som hugo som skiller seg ut, folk elsker det, de digger han, de oppretter grupper på nett for de som digger hugo i farmen osv osv osv.. Folk elsker at han skiller seg ut, er seg selv osv..

MEN når ett menneske skiller seg ut i virkeligheten sånn utenom tv, da blir man sett ned på, mislikt, dømt etter utseende, du skal ikke tro du er noe osv.
Du blir sett rart på på byen, du blir kommentert, du havner i bråk and so on...

Hvorfor er det slik? Det er tryggere å sitte foran en skjerm og hardnakket påstå at man liker mennesker som skiller seg ut, fordi ingen kan nekte på det da du aldri har møtt feks hugo...er det slik?

Har man ikke guts til å stå opp for sine meninger, guts til å være seg selv, våge å skille seg ut fra mengden? Det er bedre å være en av saueflokken og tisse i buksene med tanken på å ha egne meninger og holdninger?

Nei det er ikke så gøy når folk skal bråke med meg på byen fordi jeg skiller meg ut, det er ikke gøy at de skal stille spørsmål ved stilen min eller kommentere "naglene" i ansiktet, det er ikke gøy at de straks tror jeg er en metaldame/emo osv pga at jeg har mørke klær eller mørk sminke, det er ikke gøy at de slenger kommentarer angående det etter meg eller ser på meg som om jeg hvert øyeblikk skal spise dem opp!

Men!! Ja det er ett men! Jeg våger likevel å skille meg ut, være meg selv både i holdning og stil, jeg forestiller meg ikke, jeg later ikke som om jeg er noen annen enn akkurat den jeg faktisk er, og noen ganger kommer det mennesker bort til meg og roser meg for den holdningen og DET veier opp for alle de som sitter på sin høye hest i dette samfunnet!

Vi har snakket litt om match og alder her i flere diskusjoner. Det jeg lurer på er om flere har erfaring om forskjellsbehandling her på sukker i forhold til match i forbindelse med aldersintervall. Både meg selv og flere venninner kan ikke krysse av at alder er meget viktig. Den matchen tar ikke hensyn til hvilket aldersintervall man ønsker eller den mest vanlig +/- 5 år. Har man krysset av så får man en match med langt eldre menn. Det er menn som er 10-30 år eldre. Derfor kan man ikke krysse av for dette, men i følge kompiser av meg er det ikke slik for dere menn stemmer dette?

Har sendt melding til Morten i sukker tidligere, og han nektet ikke for dette. Da får man et inntrykk av at sukker er laget av menn og for menn. Jeg mener de burde blir flinkere til å lage et matchsystem som passer like bra for kvinner som menn. Det burde jo ikke være så vanskelig at man kan plotte inn aldersintervallet selv.

-Du sender noen hyggelige mail
- De som får dem kikker inn i profilen din
-Noen velger å ikke åpne mailen
-Du respeterer deres valg men lurer
-Ingenting av det de skriver i sin egen profil samsvarer med en slik oppførsel (valg)
-Hvorfor gjør de det?

Når jeg opplever dette, velger jeg å tro at jeg er for god ( for egen selvtillit)
Jeg er i det minste stolt over å stå for absolut alt jeg skriver i profilen min om meg selv og oppfører meg deretter

Takknemlig for kommentarer

Etter å ha lest litt i en annen tråd her (bilder/ikkebilder av barn i profilen) der en person såvidt nevner denne problemstilingen, tenkte jeg at jeg skulle høre litt hva man tenker omkring temaet. Hvordan innvirker det på dine følelelser hvis du får vite at den du dater/er forelsket i har et funksjonshemmet barn, og dermed ansvar og forpliktelser som strekker seg ut over det man tenker på som "vanlig" for en forelder? Hva hvis vedkommende må forholde seg til stadige sykehusinnleggelser eller møtevirksomhet med forskjellige instanser for å skaffe det barnet/famililen trenger av hjelp fra det offtentlige? Hva hvis det å være far/mor til dette barnet krever så mye at det blir mindre til deg som kjæreste, av tid, energi, overskudd til å finne på noe hyggelig sammen? Trekker du deg unna, eller går du inni det med en tanke om at dette er noe du vil, og ditt nærvær vil utgjøre en positiv forskjell for henne/ham?
Jeg er mamma til et funksjonshemmet barn. Han er en nydelig gutt i småskolealder, aktiv og stort sett frisk, men mentalt ligger han rundt 2-årsstadiet, har lite språk og bruker fortsatt bleier. Han har også en "helt vanlig" bror som er et par år eldre. Det er selvsagt krevende og det er mange ting som må følges opp i forhold til han, både helsemessig, i forhold til skole, PU-tjeneste og andre offentlige instanser. Noen ganger er jeg såpass sliten at jeg omtrent er glad for at det ikke er flere rundt meg som "krever noe av meg... Andre ganger kan jeg ønske meg noen å krype inn i armkroken til... Ikke nødvendigvis ønske at den jeg blir glad i skal ta så mye ansvar for min gutt, men at han kan være der når jeg trenger å få lov til å være sliten og liten, en gang i blant. Og alle de gangene jeg er glad og fornøyd og ting går på skinner! :-)
Jeg har allerede opplevd å bli vraket en gang med begrunnelse i mitt vakre, uvanlige barn, og jeg innrømmer at det sved, fordi jeg likte denne mannen... Jeg hadde på et tidlig tidspunkt fortalt om barnet mitt, slik jeg alltid gjør, i mest mulig udramatiske ordelag, og gjerne med litt humor, for å prøve å ufarliggjøre det. Forstår godt at det kan virke skremmende for dem som er så heldige å ha fått friske, vanlige barn. Men denne mannen så altså bare problemene knyttet til å ha en funksjonshemmet i famililen og forsvant.
Så, folkens, vær ærlige nå! Hva tenker dere rundt dette? Hvilken forskjell ville det utgjøre for deg?

Ser at mange jenter foretrekker menn med ordet økonomi og lurer på hva dere egentlig legger i det.
Selv har jeg vært gjennom en konkurs som har kostet meg mye blod, tårer og svette å komme seg ut av. Nærmer meg slutten på dette helvete og har begynt å leve nærmest normalt igjen. Setter pris på noen synspunkter.

For deg som liker løk, papp og sprø.

3 år senere og 3000 kroner fattigere - fortsatt alene.
Kan ikke fatte det. Jeg har min egen suksessfulle rørleggerbedrift til og med...

Tips mottas med takk!

ja meg må du gratulere med dagen :)

Prøv selv...
http://sukker.no/index.php?page=test

Jeg føler meg temmelig despo, men langt fra sikker på at det holder. Noen bedre?

Er det mange her inne som "dater" mange av gangen?

Er litt fersk her inne så jeg lurer på hvor lenge man skal vente før man dropper en potensiell date som ikke svarer?

Ganske så uttrolig egentlig. Hadde faktisk trodd at det var noe mer folkeskikk blant folk.....

- Undrene

Er det bare meg - eller finnes det flere på denne aldeles brukbare siden - som ønsker seg kjæreste uten "hele pakka", i alle fall sån' til å begynne med ?

Jeg har allverdens tid, tror jeg i alle fall, og har hverken lyst på samboer og/eller forsørger.

Jeg har lyst på en armkrok når det passer sån, en å dele fritiden med - når den ikke er opptatt av andre gjøremål som også er viktige i livet mitt, en å gå på kino med, en å ha som "date" på partyene som holdes av mine "par-venner" så de slipper å invitere en "blind date" til meg - for å få bordplanen til å gå i hob. Med andre ord - en som har et liv allerede - og som ikke bare sitter og venter på at livet skal begynne når jeg (eller en annen) dukker opp.

Er det bare jeg som har det sån ??

PS - jeg er jente !!

Jeg er litt usikker på om det kan være noe galt med innboksen min. Aner nemmelig ikke hvor mye ledig plass det er igjen....

Hadde derfor vært veldig flott om damene kunne sendt noen hyggelige meldinger slik at jeg kan få beregnet hvor mye ledig plass det er igjen.

Tusen takk på forhånd :)

Jeg datet en 3 barns far for ca 1 år siden. Han er en av de personene som jeg lettest har kommet i kontakt med, samtidig som den vanskeligste. Han var svært åpen og pratet mye om barna sine og jeg spurte mye om de, spesielt det ene barnet som var autist. Jeg var oppriktig interessert i barna hans og jeg falt mye for han p.g.a. den kjærlighetsfulle måten han pratet om barna sine på. Han var i omtale veldig flink og snill med barna sine, jeg kan ikke bekrefte det, siden jeg ikke ønsket å se barna hans før jeg visste om jeg ville satse på han. Han var klar for å flytte sammen med meg kort tid etter at vi traff hverandre, men jeg hadde behov for å bli kjent med han som egen person og ikke som far til barna sine.

Jeg for min del skulle ønske at jeg kunne bli kjent med han som person og ikke bare som far for sine barn. Det var han og jeg som skulle skape et samliv og et voksenliv sammen. Vi som voksne må skape en plattform sammen som alle barna skal inkluderes i, men da må de voksne bli enige om hvordan denne plattformen skal se ut. Han for sin del var mest opptatt av å både skape et godt liv for barna, men også seg selv. Den personen som skulle inn i familien hans fikk fint tilpasse seg og han brukte barna for alt de var verdt for å til enhver tid få det som han ville. Det er utrolig hvilke argumenter barna kan brukes til, for å ikke inngå kompromiss.

Dette hadde ikke noe med bilder av barna å gjøre, men poenget mitt er at det kan bli litt mye av det gode. Klart barna er det viktigste og jeg hadde ikke satset på en mann som ikke hadde brydd seg om å prate om egne eller mine barn. Det jeg mener er at noen har litt problemer med å tre ut av mamma/pappa rollen når de dater. Jeg har ikke barn, men håper jeg greier å være både mamma og Lilje den dagen jeg får egne barn.

Mange ganger står barna i veien for å bli kjent med en person som er mamma/pappa, derfor bør barna etter min mening holdes utenfor i første omgang. Det er tross alt de voksne som skal falle for hverandre og bli forelsket, tross at man har noe i livet sitt som er viktigere enn en ny partner. Denne mannen som jeg datet ble ingen god partner for meg, fordi han kun så på seg selv som far til barna sine, i såfall var de det eneste som var verdt å ta hensyn til i et eventuelt samliv, tross at han så de 2 helger i mnd.

For orden skyld, så kommer jeg aldri i min leve tid til å utsette meg for denne opplevelsen igjen, så takker jeg for praraten og går videre når jeg får vite at han har barn.

Feminisme.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym The Rock

Feminisme er tydligvis en velsignelse for menn på flere områder, les bare her: http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=513942

;) ;)mitt inntrykk er vel at det for mange ikke funker så sinnsykt bra (mange er jo her i lang tid). men man har jo ingenting å tape, det er jo ikke akkurat veldig dyrt, ogden som ikke kjøper lodd osv.

vaska vinduer både ute og inne, støva av stereohylla og tv'en (fyttikatta og rødme, der var det ille!), skifta på senga mi og støvsugd soverommet, og dessuten har eg _planlagt_ å skifte dekk på bilen imorra...

Kvalifiserer eg då ikkje for bittelitt prøvesmaking av rødvinen eg var på polet og fekk anbefalt til fredagens torskerett...? :))))

Andre som har gjort seg fortjent til noko godt i glaset idag og, kanskje? :)

Er det noen av gutta her som føler seg overkjørt av kvinner som kan alt selv ?

De som kommer opp på chatten,er det

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym undrer

alle over et matchtall eller kun de av disse som ikke er opptatt i annen chat?

forundring

Siste svar on. 2 april 2008 22:57 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym estrella

sitter jeg igjen med etter og ha lest mange innlegg om alder. Virker som dere menn/gutta er så mye mer opptatt enn oss kvinner på dette området. Dere har større krav om hva som er øvre og nedre grense enn oss. Tror vi kvinner er mer romslige når det gjelder dere menn : ) alder, utseende teller ja men har du sjarm, vett i toppen og er på nogenlunde samme sted/ samme modus i livet gir vi deg en sjans : ) uten telle år oppover eller nedover

Dette er kun en liten hilsen til de alle flotte sukkerfolken jeg har fått mulighet til å bli kjent med her på forum...private meldinger..og IRL.
Har storkost meg her og må si at sukker på mange måter er helt knall:-)..vet om flere som har truffet den rette...og mange som har utvidet sin vennekrets.
Superkreftene ebber ut *trodde faktisk det var forsent å få med dette..hmm* og jeg tar en pause.....men som den impulsive personen jeg er og liker meg i perioder svært så godt på forumet..så kan vel ferien bli kortere en planlagt.
Takk for meg i denne omgang...sender dere en singel i posten!!;-)

11 minutter

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym P.Coelho

Alt sier meg
at jeg er i ferd med å ta en feil avgjørelse,
men feil er noe man lærer av.
Hva vil verden med meg?
At jeg ikke skal løpe noen risiko?
At jeg skal vende tilbake dit jeg kom fra?
uten mot til å si ja til livet?

Jeg vokste opp med et par skrekk eksempler i vennekretsen i barndommen.

Mødre med 4 - 5 unger - og med like mange fedre å forholde seg til ....... ;o) Det
var ikke alltid like vakkert å se på, og gjett om ungene var en anelse forvirret.

Derfor valgte jeg, da jeg flyttet ut, å ikke involvere evt. dater/kjærester med min
sønn før jeg var sikker i min sak - jeg ville ikke han skulle ha x antall "onkler" å forholde seg til !

- og siden ingen av disse fohold jeg har hatt holdt mer enn max et år - er jeg veldig glad for
valget jeg tok......... - selv om han (guttungen som har blitt 16) ikke er enig med meg..... - han
er redd for jeg skal være ensom når han ikke er så mye hjemme lengere...... ;o)

Andre som har slike erfaringer ??

Det tornede tre


Ynder du treet, da maa du ei hade
den hvasse torn mellom blomster og blade
Da treet var ungt med den blødeste hud
blev den et stanset, forkomment skud
En torn er en kvist der har taget skade

Tenk hva et spirende liv maa lide
hvor mørket ruger, og taagerne skride
Ja se deg om på den haarde plet
hvor treet led, og blev tornekledt
men bar dog blomster; duftende, blide

Blandt all den glede en vaar utfolder
er tornen et savn som treet beholder
Den sier i veksternes stumme sprog
jeg saarer, men akk jeg gjemmer dog
en større smerte enn jeg forvolder

Wellhaven


...så avholder vi NM i hjemmebrygging på HiO. Det har en tendens til å være ganske skjev kjønnsfordeling der, så hvis det skulle dumpe innom noen venninnegjenger fra Sukker, turde det være gode fangstmuligheter for dem ;) Hehe, dere gutta er selvsagt også velkomne. Møt opp og stem på beste publikumsøl!

(Usikker på om dette innlegget hører hjemme her, men jeg prøver meg lell)

Du synger kjærlighet med ditt smil
skriver løfter på huden min
leser meg, leser dypet
en brønn, i ett skadet legeme
lengsel, åh hvor du biter

kyss meg, lån meg leppene dine
elsk meg med hud og hår
sluk meg, slik jeg higer etter
spis meg, intenst, inderlig

jeg savner deg
savner.. mitt savn etter å hvile i dine armer
ord, ild, ...Det spiser meg
Du er så lang borte, så uendelig langt

bli elskede, bli i hjertet mitt, sinnet mitt
jeg vil ha deg, må ha deg
trenger så smertefullt å kjenne deg hos meg
krype inn til,komme så nært..

alt blir bare surr,
en tåke...
du svever mot meg i såre drømmer
jeg trykker deg mot mitt bryst

borte... ensomhet stirrer meg i øynene
med brustent blikk
jeg vil så gjerne, ønsker så hardt
det går ikke, jeg får aldri..

Du løfter blikket mot meg
kjærlighet og sorg kjemper om plassen
idet du feller en enslig tåre
du ønsker like inderlig som meg
likevel, vet vi begge
at det er dømt før det ble til
det skal aldri bli deg og meg
og savnet... savnet er alt vi skal bære med oss

i år etter år, gjennom smerte og savn
over hav
over lange avstander
vi skal aldri få
men vi vil alltid huske det vi hadde
den natten da flammen skjulte seg
i skam over sin beskjedne brann
da to lengtende kropper møttes
da to sjeler ble hele
i samme øyeblikk som de ble trukket ut av vår kropp

løftet opp mot noe vi ikke visste hva var
hvor vi ble ett
i en verden så mørk og stille
fylte våre rop etter samhørighet tomrommet

ASL?

Siste svar on. 2 april 2008 09:24 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym supermario

;)

Ha en MANN eller ei utstillingsdukke du kan pynte etter evne?

Sært spørsmål?

Kanskje,men det var en tråd her tidligere dag jeg skummet innom og nesten fikk brekninger av,hanner og hoer var enige om at flertallet av de de møtte med fordel kunne kles om til det bedre.

En Mann er Mann og ikke noen lekedukke,påvirkning er greit og litt smidighet og tilpasningsevner er ikke av veien.

Men skygg unna og lek heller med utstillingsdokkene hos Hennes & Mauritz om detaljstyring er di greie.

Så det så...

måtte jo si ifra i kveld, så dere ikke tror det er 1 april spøk:-)he he

Har hørt at enkelte stjernetegn ikke går så godt sammen..f.eks Skytte går ikke bra med annen skytte..noen som har kunnskap om dette??? henger sånt på grep??

Hei! Lurte bare på om det er noen her inne som lider av himmelsyke :o) Kan kanskje få inntrykk av det enkelte ganger...

Nå vil jeg har ærlighet i svarene... hvor mye teller utseendet for dere, når leter på sukker? Jeg har reflektert litt over dette, og for min egen del teller det 80%. Det er mye, men førsteinntrykket handler nesten alltid om jeg blir tiltrukket av type utseende på jenta.

Nå vil jeg presisere at jeg er ikke utelukkende dømmer pen/ikke pen, utifra standardidealene, men mer at type jente appellere til meg. Et eksempel... Gisele Bündchen, appellerer ikke, Winona Ryder, appellerer!

En dag tok faren til en rik og velstående familie sønnen med seg på en tur ut på landet med den hensikt å vise ham hvordan fattigfolk levde.

De bodde noen dager på en gård hos en familie som måtte ansees for å være svært fattige.

På turen hjem spurte faren sønnen, "Hvordan likte du turen?"

"Det var kjempeflott far"

"Så du nå hvordan fattigfolk lever" spurte faren

"Å ja" svarte sønnen.

"Så si meg, hva lærte du av denne turen?" spurte faren

Sønnen svarte da:

Jeg så at vi har en hund og de hadde fire"

Vi har et badebasseng som rekker bort til midten av hagen vår mens de har en endeløs elv.

Vi har importerte små lanterner i hagen vår, mens de har en hel stjernehimmel om natten.

Gårdsrommet foran huset vårt når frem til inngangsporten mens deres strakte seg helt til horisonten.
Vi har et lite stykke land å bo på, de hadde marker som strakte seg bortenfor synsranden.
Vi har tjenere til å servere oss, mens de serverte hverandre.

Vi må kjøpe maten vår, de høster sin egen.

Vi har høye murer rundt eiendommen vår for å beskytte oss, mens de har venner som beskytter dem.

Guttens far var helt målløs. Så la sønnen til:

"Takk far, fordi du viste meg hvor fattige vi er".

Hjelp... Jeg får helt overdose av dette stedet...
Har jeg fått diabetes??

DYR

Siste svar ti. 1 april 2008 22:05 (40 svar)
Skjult ID med pseudonym EMIL

Dyr som godtas
Alle dyr går greit

Har sett det i maaange profiler! Hva mener dere egentlig med det? ALLE DYR????!!!!

Etter en liten ukes tid her inne er det generaliseringsbehovet mange fremstår med som undrer meg mest,"kvinner er slik og menn er slik."

Er det sånn eller er det sånn at de som roper høyest på den fronten har et behov for å undertrykke at personlige egenskaper ikke først og fremst er kjønnsbestemt men en konsekvens av arv og miljø,er det slik at de med de største ubegrunnede utbruddene er sine egne rumpeslikkere,eller er det slik at de ganske enkelt kan så mye mer fordi de evner å uttrykke seg skriftelig og ta distanse fra det som ikke passer dem?

Rar tråd,ja.

Men rart også å se hvordan enkelte får ture frem her inne med ren synsing ut fra eget ståsted uten særlig motstand.

Stikker hodet frem og garanter nyanser fremover i så måte:-)
Hva gjør man når samboeren/kjæresten snorker som et uvær natt etter natt?
Kom ikke med løsningen om sov i ro el.da dette er bare tull og virker ikke.
Har gått så langt som og prøve høselvern uten at dette hjelper det grann.
Skulle gjerne hatt litt søvn før jeg begynner på arbeidet på morgenen,men ligger våken til 04.00-05.00 før det blir blund på øynene.
Dette er ikke holdbart og jeg vurderer nå seriøst om det ikke er like greit og bo alene og slippe dette marerittet natt etter natt.

Stadig vekk kommer slike diskusjoner om den og den parameteren (f.eks tråden om utseende som nå er aktuell, og om hunder for litt siden), og de fleste gangene synes jeg at det ikke er mulig å sette noen definitive betydninger på de forskjellige kravene. Jeg synes det allikevel er interressant med slike diskusjoner for å få tenkt igjennom mine krav og sett forskjellige fortolkninger av spørsmålene.

Så: Tusen takk til alle som starter slike tråder med jevne mellomrom, og til dere som bidrar.

Ha en fortsatt god dag. :-)

Jeg lurer på hvorfor noen legger ut profilbilde av seg selv hvor det tydelig kommer frem at vedkommende er full?
De tror kanskje at ingen vil se at de er rusa, eller kanskje de vil synliggjøre noen viktige "verdier "de har i livet, eller er det bare en generell gi faan-holdning, ikke vet jeg, men jeg får litt vondt i meg på deres vegne når jeg ser det. Et fyllebilde, i positur, lagt ut på en dateside av positøren selv, signaliserer lite selvrespekt,synes jeg.

å øke prisen for medlemskap på sukker.no med kr. 199,- pr. mnd. med en ukes varsel og gjøre det gjeldende fra neste mandag i tillegg!

Blir rett og slett forbannet over en slik oppførsel,pengerne er så sin sak men dette er jo rene maktmisbruket(sitter som medlem i styret,i undertall,det blir offentlig kjent i morgen).

Skal vi finne oss i det eller skal vi gå sammen om en felles uttalelse eller hoste opp kraftigere mottrekk?

Fikk kontakt med ei dame....velig bra match...ble meget betatt av henne, møtte henne, 44 år, 2 barn, men hun virket avmålt....eller kald/ likegyldig til noe forhold....nysgjerrig som jeg er så glemte jeg jo helt datingen og ble interessert i hva som plaget henne....først ingenting...., men jeg fortsatte å prate om mine erfaringer og om det å ha det vondt i relasjoner....det var som jeg senset noe...joda...etter en stund....ikke det at hun satte pris på middagen og mitt selskap, men hun hadde den saken gående med ex. fra Afrika....ikke noe fattig Afrika-opplegg (nevner ikke land) ....neida faren var ganske velstående i forhold til forholdene i landet.... men dama var jo rimelig ! ! Jeg Sa Rimelig..... stressa og man kunne i all fall se at, hvordan man nå enn definerer det så hadde hu vært utsatt for ett eller annet presss.... det var rett og slett UMULIGg å opprette en kommunikasjon med henne....spørsmålet er, har dere vært boti i sånne ting og hvorfor registrerer slike seg her ???

(Måtte bare føye til at profilen er ikke på sukker mer)

Matchtall

Siste svar ma. 31 mars 2008 23:25 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Dreamon

Hvor langt ned i matchtall skal man vise interesse?

Opprinnelig postet jeg denne i en annen tråd, men for å få det litt ryddigere og mere synlig så lager jeg ny tråd.
(Meldingen + to kommentarer ligger også på "Vært på Sukkerfest ikveld?" tråden.)

Hvordan ville det være å hatt "visittkort" med brukernavn og dele ut. Da har vi på en måte vist at jeg er åpen for kontakt senere på sukker, og slipper å huske nicket til de man traff og som var litt interresant. Man kan jo alltids ha en papirlapp med seg og skrive opp nicket til de som man treffer, men det virker ennå rarere.

Ett problem ville være om man skal dele de ut til alle og enhver, eller bare de som spør. Hvordan svarer man da hvis man ikke vil dele ut til en som spør? Kan det hjelpe på om man har kun ett visst antall slik at alle vet at man ikke alltid kan få.

Hvordan dette skulle løses teknisk vet jeg heller ikke, det ville antakeligvis blitt mye jobb.
Kaskje sukker kunne laget en side som de som har mulighet kunne skrive ut hjemme, klippe ut og ta med seg.

Ett problemet er at det ville blitt store diskusjoner på forumet om hvorfor ingen kontakter meg, selv om de tok imot "visittkortet".
Ett annet problem er å angre på å ha delt ut ett kort. Men dette burde man også være vant til på sukker, at dersom det kommer en henvendelse på sukker så kan man si nei takk.

Guttene har sikkert lommer å putte ting i, men det er vel ikke alle jentene som har vesker med seg.

Jeg regner med at det var mange som var inne på sukker og lette febrilsk på søndagen.

.........man kan nistirre på damenes pupper, og late som om man prøver å lese navneskiltet.......

Vi vet alle at gutta har sine spesielle "hangupps". Hvis du skal være ærlig, hva liker du best?

Hvor mange dater er det vanlig å gå på? Hvor ofte og er det noen overlapping? Feks treffe person A en kveld, B neste gang, deretter A, så C og kanskje B igjen? Eller holder du deg til A helt til du finner ut at det kan være noe aktuelt eller kutte helt ut for så finne person B?