Sukkerforum

Geografi

Siste svar on. 24 mai 2006 22:26 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Troms

Til sukker: Kan dere være så snill å legge inn et parameter i søkingen med fylke? Får opp en masse treff pga høye matchtall osv, men må titte i profilen for å se hvor damene er ifra. Byen Tromsø gir selvsagt endel treff, men fylket er stort og mange bor utenfor byen.

Kjærlighet kjenner ingen grenser men...

Hvem er det som har rekord i match inne på sukker.no?

Jeg har jo vært oppe i 98% med enkelte damer! Er det noen som slår dette?

Er det forresten noen som har klart å fått 100% ?

Jeg bare lurer...

Jeg synes det er virkelig dårlig gjort og dårlig stil at billetten til festen går opp for hver uke! Tenk om man ville gått på slutten men så har det blitt drit dyrt! Det er ikke alle som vasser i penger heller!

Hei folkens kordan kan me se kor mange så faktisk e online ? hilsen next4 fra stavanger så e nye her :)

Multi-dating

Siste svar lø. 13 mai 2006 12:25 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Forvirret

OK, jeg innrømmer det: jeg har rota det til.....skikkelig....ble bitt av basillen en liten periode her, og sånn så de tre siste dagene ut for meg:
Onsdag: treffe sukker-date nr 1 for å si hei(møtt ham før et par ganger)
Onsdag, litt senere: treffe en annen sukker-date på kafé
Fredag: Hilse på sukker-date nr 1 på byen, mens sukker-date nr 3(!) ringte på mobilen i lomma, og lurte på å treffe meg....

Ooops :)

Må ta meg sammen og bli litt mer seriøs, kanskje....?

Ferie

Siste svar ma. 8 mai 2006 11:02 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Kvinne 32

Hei

Er singel, har en sønn på tre år. Har allerede begynt å planlegge sommerferien. Trenger noen å reise sammen med. Være med? Du bør selv ha barn.

Er det ikke på tide at Morten og Morten som driver sukker får satt inn en rubrikk hvor sukkers medlemmer opplyser hvilket stjernetegn de er? Det er jo svært vanlig å vite litt om det i dagens samfunn. Men, den ene Morten er jo siv,ing, og tror jo ikke at planetenes kraft har noen påvirkning på et menneskes personlighet i det hele tatt, skjerp deg Morten! Dette er rett og slett ikke up to date! Dette er det sikkert mange medlemmer som har synspunkter på.Hvis noen har lyst til å lage sitt eget gratishoroskop, kan de gå inn på www.astro.com som er en veldig bra side, du kan bl.a lage partnerhoroskop der;-)

Mange kvinner klager over at menn er redde for forpliktelser. Men hva handler disse forpliktelsene egentlig om? Akkurat hva mener dere kvinner at menn er så redde for?

Er det noen kvinner og menn som har noen formening om eller erfaring med hva disse mystiske forpliktelsene egentlig innebærer?

Har noen her på sukker.no opplevd det samme som meg...

En dame jeg kjenner viser at hun uten tvil er interesert i følge kroppspråket, men med sine talegaver sier at hun at hun aldri har vært interesert i meg utover det å være venn(inne) da. Man kan jo egentlig bli litt usikker på hun egentlig mener da..

Som muligens mange vet, så kan man jo lese mye ut i fra kroppsspråk da..

Men når det er sagt så synes hun at jeg er hyggelige kar som er artig og koselig å snakke med da, flink til å lage mat og da..

En annen sak er vel det at jeg tror nok en god del damer skylder på at de ikke følelser for en annen part, men at det ikke er tilfelle og saken egentlig dreier seg om noe annet. Men at det er veldig enkelt å skylde på følelser da..

Har fulgt med på trådene og sitter igjen med et inntrykk av at de fort blir negative. Hva man ikke like og ikke finner tiltrekkende. De som i utgangspunktet var positive gjør helomvending eller stopper veldig fort opp.

Hva skyldes dette? Er det fordi det er letter å finne feil og mangler hos andre enn å snu på det å se etter det som er positivt? Jeg er mer interessert i hva folk ser etter og liker, enn hva de ikke like.

Jeg gjør i alle fall mitt beste i å være positiv, se etter de kvalitetene og verdiene som er viktig for meg. Skulle jeg være så heldig å treffe mannen i mitt liv her, er jeg sikker på at de feil og mangler vi begge måtte ha, egentlig bare vil være detaljer i den stor sammenhengen. Eller hva?

Skjer det noe spennende i Oslo foruten Infernofestivalen denne påskehelgen? Jeg erstatter min provinsielle hovedstad med den nasjonale denne påsken, men tenkte å forlyste meg med noe annet enn blackmetal.

Syntes alle reiser bort denne påsken jeg. Fra Torsdag tror jeg faktisk alle jeg kjenner reiser bort.
Men ikke jeg nei, ha, jeg får hele byen for meg selv sikkert. juhu. hehe.

-hew-

akkurat nå syntes jeg jenter er noe av det dummeste som finnes.


Når man i andre sammenhenger med vennlige hensikter sender en brev eller e-post til noen og til og med ber om en respons, er det ikke da nesten utenkelig og dessuten utrolig frekt ikke å svare; ikke en gang med en et høflig avslag med en liten forklaring eller bortforklaring? Tydeligvis ikke på Sukker. Jeg er ikke alene om å ha opplevet gjentatte ganger at jenter ikke gidder å gi en respons. Jeg vet ikke om gutta også oppfører seg slik.

En ting er at det virker utrolig humørløst (og lite tiltalende, jeg skjønner ikke at folk vil det), en annen er at dette er en oppførsel som ikke gir mening. Hvis man ikke svarer på henvendelser selv fra folk man har en god match med, hva er da vitsen med å ha lagt en profil ut på Sukker?

Jeg har sett at noen av innleggene fører til invitasjon på date. Dette har fått meg til å tenke på en ting:

Hva om vi bare bestilte en del kinobilletter, og så kunne de som ønsket det gått på kino sammen? Litt småkjedelig å være i byen i påsken, så hvorfor ikke..

Og dersom vi ikke avtalte noe mer, så var det egentlig ikke en date, men bare noen sukker-gutter/jenter som ville på kino??

Hadde jeg bare vært litt tøffere. Da tror jeg jammen jeg ville foreslått dette.. For det er jo ikke verre enn at en person tok på seg å gjøre bestillingen, legge ut referansenummeret her, og så var det førstemann/kvinne til mølla i forhold til hvilke seter som var ledige.. Spennende, men litt irriterende hvis du ender opp mellom to av ditt egen kjønn.. Samtidig; det er jo ikke en date, og da gjør det ingenting ;-)

Jeg undrer... Etter å ha vært medlem siden før juletider har jeg fremdele til gode å finne en å dele livet med... Jenter?!

hvem skal ditt? kommer det i alle aldre? eller er det mest 30 år og opp?

Moro med ordspråk og sånt...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Heavy duty

Våknet midt på natten natt til i dag. I den forbindelse ble jeg liggende å tenke på diverse ordtak/ordspråk. Jeg synes det er festlig å bygge de litt om og gjerne legge inn et ordspill, synonym eller lignende.
Eks: "som man reder, ligger man" kan tulles mye med.
Bytter du ut reder med Synonymet reir (et reder, flere reder, et reir flere reir),
så blir det: "som man reir, ligger man".
Eventuelt kan man legge til skips: "som man skipsreder, ligger man".
Snu litt på det: "som man ligger, reder man".
Bytt ut Man (lastebilmerke) med et annet konkurerende merke og du kan få: "som Volvo reder, ligger Volvo".
Bytt ut man(n) med dame: "Som dame reder, ligger dame"
Bruk noe av dette i en samtale med en person som ikke er informert på forhånd, og du kan ha det morsomt med deg selv i det minste :)
Finnes det andre der ute som tenker på merkelige ting når de ikke får sove, så del gjerne!

Lite innhold i melding

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Raven

Hva skal man gjøre når en skriver kanskje 7 - 8 linjer med tekst og får svar tilbake ikkje mer enn 2 linjer maks og ikkje noe å bygge videre på, dei svar på spørsmålene du stilte og ikkje noe meir ? :/ Vil du spurt om person var intressert i å bli betre kjent eller bare godt videre ?

Alder???

Ingen svar
Skjult ID

Jeg har fått et lite problem: Jeg er godt over 50,- og søker en kar å bli gammel sammen med. Da blir det litt vanskelig når de som tar kontakt er 10 år eldre? Er det da sannsynlig å bli gammel sammen? Jeg ber ikke om å yte ubetalte omsorgstjenester,- . Er det jeg som har fått et feil inntrykk siden jeg tror at menn godt opp i årene ønsker damer som er 10 år minus? Vel - vel jeg vil ikke ha en kar som snart er klar for pleie:) Det får hjemmetjenesten ta seg av. Så derfor vil jeg ha en gubbe på egen alder,- og er ikke det mulig for det heller være:) Men lykke til for alle, og det er klart om en blir virkelig forelsket tenker en ikke alder:)

Vil bare gratulere kvinnene i vakre Norge med morsdagen og valentine ;)

Kulturtips

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Lilly

Her kan man anbefale filmer, musikk, opplevelser, en sjelden butikk eller restaurant og annen underholdning.

Jeg begynner!

Bok: Hvem laget middagen til Adam Smith? Av Katrine Marcal

Sushi på Red Sun i Bergen.

Alle mennesker må se BigBang live minst 5 ganger i livet :-)

P,s oooo

Ingen svar
(kvinne 17 år fra Aust-Agder) Privat melding

Gutter
Er dt noen som vil snakke

Det er nå på høy tid med litt flørting på forum kjenner jeg. Vær med på å si noe positivt:-)

Begynner med å si at jeg synes du kjekk @Drømmer1:-)

Forum festen

Ingen svar
(mann 45 år fra Akershus) Privat melding

Stikke innom å ønsker alle en riktig hyggelig kveld i morgen på forum festen ;)

Heisann! Ny her og undres litt over at det er mange som ikke har profilbilde. Har høy match med flere, men liker å vite hvordan folk ser ut før jeg tør sende melding - ja, er faktisk litt sjenert på det punktet;)

Albums bilder

Ingen svar
(kvinne 26 år fra Akershus) Privat melding

Hei!
Jeg er forholdsvis ny her og bare lurte på en ting :-)
Er det mulig å se albums bilder når man er inne på profilen til andre? Jeg får kun opp profilbilde og det er jo litt stusslig :-(

Kaffedate

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym lettrømme

Helleu folkens. Trenger noen ideer for å gjøre et kaffetreff litt mer spennende. Ta gjerne imot noen kreative tips 😀

Oslo date ;)?

Ingen svar
(mann 39 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

skal ha meg 5-6 dager i oslo området komande veke. Er så lat at eg gidd ikkje tråle og spørre alle her inne om dei vil ut å ta ei pils eller ein kopp kaffi. Så e her ei jente/dame som kan tenke seg ein date med ein trivelig sunnmørs bonde. så ta kontakt ;)

Denne vår og sommer vil jeg dele med en kvinne!!! :)

http://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Liste_over_alminnelige_stavefeil

jeg er klar over at jeg skriver mye feil selv, og jeg oppfordrer ingen til å være helt grammar-(ja du vet nok hva som skal inn her) over sånt, og man må huske å ta hensyn til dialekter, eller hvor i by'n man kommer fra ;) når det er sagt så kan det jo være greit for de aller fleste å ta en liten oppfrisker, eller å bare ha siden bokmerka/lett tilgjengelig så du kjapt kan ta en liten kikk før du skriver til H*N.

Feil på visninger?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym HaDVHa32

Flere enn meg som sliter med å vise "riktig" profil i villkårlig albumet?

Kvinnedagen

Ingen svar
(mann 42 år fra Oslo) Privat melding

Gratulerer med kvinnedagen til alle flotte sukkerkvinner (og sukkermenn også).

Fantastisk stort oppmøte i Oslo i dag.

Nord-Korea

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym oslo

I Nord-Korea sensurers alt.

Mesternes Mester

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mester

Hvem vinner Mesternes mester?
Som utflyttet Kragerøkar så håper jeg at Marco stikker av med seieren.

uoversiktlig

Ingen svar
(mann 40 år fra Vestfold) Privat melding

Ny her, hva er viktigst å passe på/fylle ut?

nyttår

Ingen svar
(mann 45 år fra Troms) Privat melding

Godt nyttår til alle. Skål 2014

Man City.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sphinx

Yes, M. City leder 2-1 mot Arsenal, haha. :)

Hvor er Pam?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym rhebus

Hun er etterlyst.

Anort

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym SnillType

Hei

Hva er

Looking for a friend to share

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Honesty

Hi, I am a Man and have been dating on sukker for some time. I am one of those who are very successful in life and also been very private. I am looking for a friend to talk, share and be honest about how i feel about dating and life in general. I am only looking for a very honest and open talks, so for a god friendship with a man or woman, whoever feel the same.

Tv tips

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tips

War of the roses på tv3. Obligatorisk for alke på sukker ;)

Ang. smykker,,,

Ingen svar
(mann 40 år fra Hedmark) Privat melding

Ble litt inspirert av tråden med gull lenke. Jeg synes at ring på tommelen er skikkelig turn off,,,, skjønner ikke hvorfor, men det liker jeg ikke.
Og ser jeg menn med det, får jeg litt frysninger :D

Kjeder meg !
Kom gjerne med vitser etc.

Eller hvordan er det i ditt nettverk?
Forteller du venner/kollegaer at du søker på nettet, eller er det fremdeles litt flaut?

Og om man møter noen, er det da helt ok å si at man møttes på Sukker?

2013

Ingen svar
Skjult ID

Nå løper snart medlemskapet mitt ut, jeg har hatt noen dater som ikke har ført til mere enn kaffedating. Jeg sier takk for meg her inne. Mulig jeg prøver en av konkurentene til sukker. Ønsker dere andre her inne masse lykke til......

Ingen match, men vil på skype...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sirikit

Andre enn meg som kontaktes av folk der absolutt ingenting matcher, treet er helsvart, geografiske preferanser feil og aldersintervaller helt ulike? Vedkommende har ikke vært inne på profilen min engang, men vil gjerne på Skype.

Dette skjønner jeg ingenting av... Men skeptisk!

Prosent...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tidsutløp

Gitt gass og heldigvis snart ferdig med tida her inne.

Truffet 0.81 % av damene her inne fra "samtaler" IRL - jeeeez....

null komma åtti en prosent !!!!

Og jeg ligger på 33,17 prosent svar på utsendte meldinger.... som jeg forstår skal være ganske bra her inne!

A-menneske

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym VÅKEN

Jeg liker å være A-menneske, MEN våkne kl 03 og føle seg utvilt....litt tidlig...

Så vakelig

Ingen svar
(mann 45 år fra Akershus) Privat melding

Trodde dette var litt enklere :-(