Sukkerforum

Hei

Jeg leser litt i trådene her og finner at noen er irriterte fordi at de får hjerter fra noen som bor laangt unna osv ...

Men pokker, er vel ikke slik denne siden funker at alle skal gifte seg å få barn innen 2uker ??

Går det ikke an å få en venn her inne feks ? Er vel mange som er på jakt etter det i første omgang og så får tiden vise liksom ..

kan vel bo i Kautokeino og gi hjerter til en i Oslo og motsatt ... skjønner ikke greia der jeg ....

Betyr liksom det hjertet at den personen som gir d da er gifteklar nesten ?

For da har jeg missforstått ideen med hele sukkersiden ;()

Hei, bare lurte litt på hva folk mener når distansene blir såpass at en må reise et stykke for å møtes og eventuelt også overnatte?
Reiser man da halve distansen hver og møtes på mitten, og leier hotelrom. Eller reiser den ene hele veien og muligens overnatter hos den andre?

En ting jeg lurer på ang. kvinner her inne. Har dere det så utrolig bra her inne og kan velge det dere måtte ønske at dere har blitt så enøyde at det går kun på utseende? Leser dere en profil grundig eller er det kun bildet som teller?

For og si det først som sist så er jeg en som ikke har det verste utseende (har jeg hørt) , men har et lite stykke til Brad Pitt. Profilen min sier mye om meg og jeg tror absolutt ikke at den er noe av den verste. Problemet er jo at de øverste 50 er på min machingliste er kvinner med et godt utseende. Har kun fått ett svar fra denne gjengen. Har gått igjennom de fleste andre profiler, men svar får man aldri. Synes det i tillegg er ganske uhøflig når man sender en hyggelig mail og ihvertfall få et beklager tilbake. Så utrolig liten tid har man jo ikke, men hvis man har så kan man jo bare lage et malsvar og kopiere dette for høflighetens skyld. Høflighet og dannelse kommer man faktisk langt med her i livet :-)

Gjorde en litt morsom test på dette på en annen datingside for litt siden og det var at jeg kopierte min profil til en ny, stokket litt om på setningene men ellers helt likt og satt inn et bilde av en mr. Pitt lookalike. Normalt så fikk jeg vel inn ca 8 mail i måneden men med den nye profilen med kjekkassbilde kom det inn 153 mail og 287 blunk (samme som hjerter her inne) og det på 6 dager.
Det viser vel at dere jenter ser litt for mye på bilde og ikke går litt mer inn i personen bak det, men hvis dere kun er etter a pritty face, so be it :-)

Jeg er absolutt ikke sur eller lei meg eller forbanna her jeg sitter, men synes vel bare at det er synd at det er sånn for til dere jenter så kan det faktisk være personen i deres liv som er rett foran dere, men ikke ligner helt på han derre :-)


Noen kommentarer?


Og et par ting til og det gjelder vel for begge kjønn: Vær så snill og vær ærlige i deres profil da. Bilder som er 10 år gamle og overpyntede profiler er vel bare og lure seg selv når det kommer til stykket :-)

volver

Ingen svar
(kvinne 59 år fra Akershus) Privat melding

Er det noen som har lyst til ut å reise - varme og hyggelige opplevelser - ta kontakt

Kan ikke folk som ikke syntes andre profiler er interressante bare sette personen som har satt deg som interressant som uinterrissert? Vanskelig å skjønne hva jeg mener kansje.

Enklere:
Jeg setter folk som interresant.
Så er de på profilen min, men ingen merker meg som uinterressant av de som ikke er interresserte.
Like greit å gjøre det vel? Så skjønner man hva den andre personen syntes om profilen\personen.

(ikke klag på skrivefeil, for jeg bryr meg like mye 5 gram snø)

Hvor lenge vil dere utveksle meldinger før dere vil treffe kandidaten,

Det blir mye skriving frem og tilbake som ikke fører noe sted,
det er vel ikke noe vits i kaste bort andres tid?

Jeg har et dilemma, og sikkert et luksusproblem, vil mange si. Jeg har truffet en flott fyr, som jeg har det utrolig morsomt sammen med og som jeg trives godt med. Vi har like interesser og passer veldig godt sammen. Sex'en er grei nok, MEN ikke fantastisk, slik det var med eks'en min. Foruten å ha det generelt veldig bra og gøy sammen, hadde vi en utrolig kjemi og jeg har aldri opplevd maken, verken før eller siden. Nå har min eks meldt sin interesse igjen.... Det var han som gjorde det slutt og nå angrer han. Jeg savner virkelig sex'en jeg hadde med ham, men han har såret meg og jeg vet ikke om jeg tør å satse på ham igjen. Jeg vet selvsagt at dette til syvende og sist er mitt eget valg, men hva tenker dere andre her? Hvor mye betyr egentlig sex i et forhold, hvor stor innvirkning skal det få ha på valget mitt? Til dere som er lei av alt sex-pratet her: beklager at jeg kommer drassendes med mer!

Dette har sikkert vært diskutert før, og nå tar jeg det opp:).

Kjære jenter...

Hva kommer det av at dere markerer som interessant...sender én melding, og siden blir det dødt.
Hvorfor ikke bare avmarkere som uinteressant?

Tror ikke det er noe i meldingene mine som skremmer dere heller..så hva er det?

Bare kjekt å få litt input...

hvorfor skal det være så vanskelig å møte en gutt her tro...virker ikke som om det er så mange som er ute etter å finne en kjæreste her..er dette bare et tidsfordriv for mange??dumt å bruke en masse tid på en person man blit facinert av for så å ikke gjøre noe med det...bare la det dø ut...er en søt jente, men noe gjør jeg tydeligvis feil:)for jeg er seriøs i mitt sløk, men blir aldri noe av på en måte...skjønner ikke noe jeh...eh hjelp?

Hvor aktuelt/uaktuelt synes folk generelt det er å innlede kontakt med andre her inne som bor i en annen landsdel enn de selv?

Hadde vært interessant å høre noen betraktninger ...
(Bor selv i Nordnorge, alle jeg får god match med bor sørpå. Hittil opplevd å få tilbakemeldinger fra de jeg har kontaktet
at de ikke er så interessert i å bli kjent pga geografien.....)

Jeg har en sønn som er hos meg annenhver uke . Han er 4 år og selvfølgelig en sjarmerende og morsom gutt :) Den uken jeg ikke har han er savnet stort. Tenker mye på at jeg bare for ta en så altfor liten del av hans oppvekst. Prøver å tenke positivt på situasjonen, men ikke enkelt skal jeg si dere. Dere som har barn og kanskje er i samme situasjon skjønner nok hva jeg mener.

Det jeg ikke kan skjønne er at noen fedre velger å bare ha barnet(a) sitt annenhver helg + en dag. Er det en selvfølge at mødrene skal ha mest samvær med barnet(a)? Jeg hadde iallefall gjort hva jeg kunne for å få tatt mest mulig del i min sønns oppvekst... om det så måtte vært å flytte/bytte jobb, etc. Ser egentlig ingen grunn til å ikke skulle ha han like mye som mammaen. Sykdom og voldssituasjoner måtte isåfall være den eneste årsaken til begrenset samvær (eller at barnet er spedbarn). Noen som har synspunkter? Hadde vært interessant å høre innspill fra andre fedre som har barn enten halvtid eller annenhver helg, Hva tenker dere mødre/kommende mødre :) om dette? Barn trenger "påvirkning" i like stor grad fra både fra mammaen og pappaen eller?

Jeg har lest en del steder og selv erfart at folk ofte har en tendens til å velge partner basert på hvordan egne foreldre er. Menn kan ofte velge eller se etter en partner som har liknende egenskaper som sin mor og kvinner ser etter noen som likner far. Det kan være interessant å vite om brukerne på sukker velger partner basert på egenskaper hos den av foreldrene med motsatt kjønn.

Kansje et teit spørsmål, men hva slags bilder skal man ha på profilen for at folk (Helst jenter dog) vil trykke på den?
Jeg har et bilde hvor jeg viser den litt ironiske siden av meg, men enten så ser ikke folk (jenter altså) ironien, ellers ser jeg bare uinterressant ut..

Er fotograf, så om det er noen bilder som er bedre enn andre å legge på profilen, så hopper jeg i studio å knipser noen selvportretter :D

Ikke bry dere om skrivefeil.. Laptoppen her er litt vel rar. Eller så er det fingra mine som er for store (eller små)

Til HAVETS MANN:

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Mann33

Ikke gjør et forsøk på å forstå dette;)


Sitter og ser på besøk på profilen.. Etter å ha vært her en stund har mange kikket innom, men ingen svarer på mine høflige og hyggelige forsøk på en kopp kaffe.

Når går vi ut på dato? - er det ved 45, 50 eller 55?

80 % av jentene som har besøkt profilen ønsker en som er 5 - 10 år yngre og i alle fall ikke eldre...

Er voksne menn helt av moten for tiden? - jeg er rik pen, snill, slank og sporty, høflig og velutdannet med god jobb, men det hjelper jammen ikke..
Ække sur eller bitter... bare luerer...

Hva sier dere jenter???

F :)

Skal du med bil fra Stavanger til Oslo?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Sukker har en tilhenger i Stavanger som skal fraktes til Oslo. Tilhengeren er en halv bil og veier sikkert 500 kg.
Har du lyst til å kjøre den til Oslo for 1500 kroner hvis du skal denne veien? Det skulle dekke bensin og litt til :)

når bør jeg opplyse at jeg er fandenivoldsk sjarmerende?

Under posten ”kropp” i profilen min har jeg skrevet ”gjennomsnittlig” da jeg som kvinne i min alder mener at det stemmer bra. Men etter mye kos og utskeielser gjennom sommeren ser det ut som jeg bør justere denne posten til noen kilo for mye...
Før jeg går inn for å gjøre noe med mitt ”problem” er jeg nysgjerrig på og vil gjerne høre hvor viktig akkurat dette punktet er for dere menn?? ;-)

Vi har slettet en tråd nettopp fordi det ble litt negativt fra noen brukere som ikke har et helt klart bilde av hvordan de bør bruke Sukker. En av innleggerene i den kritiske tråden var trolig ikke klar over følgende:
På Sukker vil bruken av absolutte krav filtrere bort svært mange av kandidatene. Hvis man for eksempel svarer 5 på et spørsmål og setter det som absolutt krav så vil det på en del spørsmål si at alle med 1,2,3,7,8,9 forsvinner og opptil 66% filtreres altså vekk. Hvis man har gjort dette på to spørsmål vil kanskje så mange som 90% sorteres vekk i tillegg til de vanlige som har match under 70. Når man i tillegg har som krav at aleneforeldre ikke går - blir det enda færre.
Sukker vil derfor minne på at ved å være litt mer romslig i matchen, samt å sende mange hyggelige mail og dele ut hjerter, så vil dette hjelpe mange av dem som føler de får lite kontakt. Lykke til :-)

Mulig det bare er jeg som har tenkt på dette, men.... jeg blir bare litt overrasket over at jeg ofte ender opp med helt røde blader på mange trær når det gjelder porno!? Lurer på om jeg har fått et helt feil inntrykk av gutter generelt opp igjennom årene (tror ikke det) , eller om mange av guttene her inne er uærlige på dette området for å tilpasse seg jentene på et vis...?
Skalaen på det spm er jo "helt uaktuelt" eller "ja, gjerne" at man bruker med partner. Det er jo ingen ekstremretning vil jeg si å ha satt en 9 på dette? Hva sier dere andre? BAre virker litt rart!

Noen som skal på på hotellweekenden på Skeikampen i oktober da ? Var visst veldig gøy der i fjor. Noen erfaringer her ?

Halla folkens!

Dette har jeg opplevd noen ganger på byen:
Blir kontaktet av en dame, vi prater og har det hyggelig, men jeg er ikke tiltrukket av vedkommende og prøver å være bevisst på ikke å gi signaler som skulle få henne til å tro det heller. Hun begynner å bli mer nærgående og jeg gir beskjed om at jeg ikke er interesset i "noe mer" en å slå av en prat. Hun blir enten enda mer pågående, eller slår rett over på å bli dritsur og sier noe sånt som "tror du at du er så kjekk at du kan få hvem som helst eller". Da gir jeg samme kommentar i retur, ganske morsomt å se reaksjonen...
Jeg tror selvsagt ikke at jeg har draget på absolutt alle damer, men det virker som om at alle damer forventer å "få seg noe" bare de byr seg frem.
Hvorfor takler dere jenter så dårlig å bli avvist? Tror dere virkelig at alle gutta er så "billige" at de hopper på et hvilket som helst tilbud?


Vi har visst ikke lov til å bruke ord som: NEGER, SVART(ing), osv.
Men vi kan bruke ordet: FARGET Noen av dere som har sett en blå eller grønn, eller fiolett innvandrer (f.eks. fra Afrika)
Tekster i gamle barnesanger må jo endres.

Er Norge blitt helt KOKELIMONKE ? eller ................ ????????????????

Kom med ærlige meninger.

hvor er dere?

Siste svar on. 22 aug. 2007 02:42 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym vesterbest

Lurer bare på hvor alle vestlendingene befinner seg.... ikke så mange her.....eller?

Jeg har endelig ferie, relativt lite reisebudsjett og er helt tom for gode, billige ideer som ikke inbefatter romantiske reiser for to eller reiser for store familier. Jeg sjekker stadig restplasser etc., men så godt som ingenting er lagt opp til å reise alene. Det koster faktisk det samme å reise alene, som å reise to stykker. De reisene som ER for single (de finnes) er enten for dyre, eller har vært utsolgt siden april. Det er til å bli deprimert av, rett og slett.

Er det noen som kan gi meg noen ferietips? (Både hjemmeferie og borteferie er interessant)

Jeg kan med stor glede meddele at etter en liten opprydding, så har det igjen blitt noe ledig plass i min innboks.
Så nå er det bare å sende meg massevis av meldinger :)

Ok... dette innlegget kan nok fremstå litt provoserende for sarte jenter her inne...

Saken er at jeg flytter til Oslo om en måneds tid, og i den forbindelese henvender jeg meg til guttene her inne. Jeg trenger et par sjekkepartnere på byen. Noen som er interessert? Kan ikke tenke meg noe bedre forum for å finne dette...
Før et eventuelt bombardement av anti-player innlegg. Det er ikke min intensjon med sjekkingen.

Dette tar nok prisen for et av de mest selvutleverende ikke-anonyme innleggene :)

PS: innlegget er ment helt seriøst.

Viser til en het debatt for en tid tilbake.. og har vært her et halvt år og har fått en liten formening...
Har hatt noen behagelige runder med et vidt aldersspenn( uten å utdype det nærmere) iløpet av 6 mnd...
Erfaringen her så langt er at siden jeg etter fylte 40 har blitt noe mer dreven enn for 15 år siden... og jobber 2 skift om det er nødvendig.. fikk en ahaopplevelse (fra 30+) der det ble gitt bekymret uttrykk pga tiden.. hva gjør jeg feil.. Det skulle tydeligvis tømmes raskt.. (stemmer ikke helt med eplekjekk kritikk de fleste damer har men pytt pytt)..... Derimot har mine elegante 30- nytt saker og ting på en litt annen måte... Så kanskje det er et lite svar på hvordfor de voksne (av begge kjønn for ikke å diskriminere) liker en litt yngre utgave nåe begge tjener på det så lenge begge nyter... (gjelder muligens ikke alle da).. vi er jo heldigvis ikke en gjeng sardiner i en liten boks....

Står i den situasjon at jeg , rent fysiologisk, ikke kan få egne barn. Da det ikke er noen mulighet til å legge dette inn som et kriterie på sukker (og jeg ønsker heller ikke å skrive at jeg ikke ønsker barn da dette ikke medfører riktighet ) har jeg fundert endel frem og tilbake på hvordan og når jeg skal få sagt dette.
Mitt første spørsmål er vel egentlig følgende: Hvor viktig er det for dere menn på sukker å vite på forhånd hvorvidt jenta dere treffer kan få barn. (Nå tar jeg utgangspunkt i de som er ute etter noe langvarig og som også ønsker seg barn)
Er dette noe dere føler det er veldig uærlig om jeg holder for meg selv et par tre date? Og ville det ekskludere meg som potensielt "date emne" ?

Bare nygjerrig på den mannlige reaksjon på dette, da de velmenede råd jeg har fått så langt har vært fra jenter som allerede har barn....

et spm..

Siste svar fr. 17 aug. 2007 12:33 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym mann 27

lurte bare på hva dere gjør hvis dere merker av en person som innterresant.. når denne personen går inn på profilen deres og ikke gjør noen ting.. skriver dere da en mld til vedkommende likevel eller tar dere det som et nei..?

What`s up!!!

Siste svar fr. 17 aug. 2007 02:05 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym drittlei!

Hvorfor er dere gutter på sukker når dere ikke er positive til et forhold? At dere på ingen måte er "klare" for et forhold eller leter etter det? Da kan dere heller bare dra på byen spør du meg.......................Jeg trodde at dette var en plass folk leter etter en som det evt. kan bli noe mer med!?? tar jeg helt feil eller??? Va er vits med å date... viss den ene personen ikke er åpen for at ting kan skje videre.... Hvorfor er dere her når dere kun er ute etter en flørt her og der??????????

Sextidsbruk

Siste svar to. 16 aug. 2007 23:02 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym havetsmann

Det er mange som kontakter meg eller som merker meg som interessant som har illrødt sextidsbruk blad på Matchtreet.
Jeg er ingen sexoholiker, og syns sex er hyggelig når man er opplagt og har tid,
men jeg er veldig skeptisk til å involvere meg i kvinner som gir inntrykk av at de syns sex er like interessant som influensa.

Resultatet blir ofte at jeg ikke svarer på henvendelsen.
Hvorfor er dere her hvis dere syns sex er noe herk?


Litt morsomheter.

Noen som har noe mer????


Ordbok for kvinner som skriver kontaktannoser :


Eventyrlysten - Vært til sengs med mange
Normalt utseende - Stygg
Vakker - Notorisk løgner
Emosjonelt trygg - Bruker medisin
Feminist - Har bart
Atletisk - Ingen bryster
Slank - Feit
Normal bygd - Rund og slaskete
Par kilo for mye - Minst 60 kg. for mye
Morsom person - Plagsom
Åpent sinn - Desperat
Utadvendt - Høylydt og slitsom
Følsom - Ofte drita full

fotball!!!!

Siste svar on. 15 aug. 2007 22:06 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym Jente 31

Heia RBK!!!!
Dette var flotte greier ...!!!
Er det noen fotball intresserte her som vil diskutere??


Etter å ha vært en tid her inne..... har det vært et merkelig fenomen( virus) som går igjen..

Det er ganske så mange av det motsatte kjønn som har forholdsvis høy match.. 93-96..

Med et krav som fremstår ulikt..orange til rødt..... gang på gang..

SEXLYST....... selv er jeg forholdsvis tilbøyelig og har satt sexlyst til 4.... skulle anta at det er passe behagelig med litt intim massaskje 2-4 ganger i uka.. spesielt den første tiden som i de fleste tilfeller og av erfaring vil falle til 1-2 ganger per uke på sikt...
Lyser jo rødt som f... antar ikke at min målgruppe.. kvinner.. 30-37 krysser av for 7 ganger per uke....
De krysser antakelig 1 max 2 ganger per uke..... hva om et halvt år... 1 gang per 14 dag og senere 1 gang per måned...

er det en elsker og en livsledsager de har krysset for isåfall...jeg ville føle meg sidestillet med arbeidskolleger og hvermansen isåfall.. ikke den mest verdifulle partneren...

sex en gang per måned får man vel på byen.. og venner finnes på jobb og andre steder..

Hva mener andre "gutter" (og frk..) som ønsker å leve noen år til..Jeg bare undrer..

Ingen som har noe de kunne tenke seg å diskutere ?

Det er da ikke noe negativt i at det blir en litt opphetet stemning i en diskusjonstråd - det er etter min mening et tegn på at forum lever og fungerer som det skal.

Chat

Siste svar ti. 14 aug. 2007 13:20 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym MANN38,2

Hmm.

Hvorfor har så godt som alle jenter slått av chatte-funksjonen sin? Jeg merket det nå nettopp. Har enkelte menn vært litt vel ivrige her (les: mannegrisete) og ødelagt denne funksjonen for oss andre?

Er jeg den eneste som gruer meg litt til 17. mai? Er jeg den eneste som synes det er stusselig å stå alene og se den håpefulle i barnetoget? På sånne "offentlige familiedager" og andre høytidsdager kjenner jeg ekstra mye på det å være singel.... Da er savnet etter en partner ekstra stort (jada, det er ganske stort på helt vanlige dager også). Da savner jeg å våkne ved siden av en varm og kjent kropp, et menneske som smiler til meg og sier "gratulerer med dagen, kjære", - et menneske som jeg kan lage kaffe til før jeg tasser ut på balkongen med flagget, et kjært menneske å pynte seg sammen med, et godt menneske å spise ekstra god frokost med, en kjæreste som roper "Vet du hvor det blå slipset mitt er?" (noe jeg selvfølgelig vet :-), en kjæreste å være stolt av "mine og dine" barn sammen med, .....- en kjæreste å være stolt av...En kjæreste å smile varmt til, en kjæreste å holde i hånden i møte med alle man kjenner og ikke kjenner så godt. En kjæreste å drikke champagne sammen med, en kjæreste å forberede grillfest sammen med, en kjæreste å ta i mot gode venner sammen med. En kjæreste å legge seg sliten sammen med. En kjæreste å krype inntil.....

Ha en god 17. mai alle single foreldre!! Måtte sommeren 2007 by på nye muligheter :-)

Har fundert litt på en ting her.
Er det gjengs at alle gutta løper ned marka i tide og utide, at ski er noe man er født med og ikke noe man kan leie i bakken?
Ikke at jeg er treig altså, jeg holder kroppen i form, er ikke overvektig på noen måte, er ikke redd for å bli skitten, må ikke ha på meg sminke hver dag, kan sløye fisk om jeg må og jeg elsker å være ute, men helt ærlig.. Jeg får helt prestasjonsangst jeg!

Ser snart ikke menn her som innrømmer at kvelder foran TVen med en pose potetgull, eller en god bok, eller bare å sløve i solen i parken kan være helt ok.. jeg kjenner veldig mange av disse gutta, de som trener fordi de må, er ute fordi det er fint vær eller fordi samvittigheten overtar, de er i overvekt i den virkelige verden..hvor er de her?
Må innrømme at de gutta som har listet alle typer ekstremsport, ski, blodsvette, trening, trening, trening skremmer meg litt... Er dere SÅ sporty, redsel for å tiltrekke seg jenter med 2 gram for mye på kropåen, en redsel for å bli oppfattet som lat ? (eller gud forby, at dere ville bli oppfattet som helt vanlige, hyggelige mennesker..)
Dette underbygges av masse bilder av menn i snø, menn i vann, menn på jakt, menn i fritt fall..

Nå sier jeg ikke at det er ALLE profilene som er sånn, men det er så innmari MANGE.


ja.. jeg har dårlig samvittighet fordi jeg spiste en sjokolade i sted og fordi jeg ikke har trent enda denne uka, det er jo tross alt mandag...

Vært på vekten...sukk, lagt på meg, igjen. Jeg spiser sunt, masse frukt og grønt, trener regelmessig. Hvor i all verden kommer kiloene i fra:) Drikker ca 1 1/2 liter Cola Light pr dag, kan dette være synderen tro, noen som vet?

Hva jenter vil ha i sin første melding har blitt diskutert både ut og inn, så nå vet dere gutter litt mer om hva vi jenter gjerne vil lese. Men hva vil dere lese egentlig? Hva skal til for å få deres oppmerksomhet i første melding?


Da jeg opprettet profilen har min la jeg vekt på å være svært ærlig om hva jeg ønsker av et forhold.
Jeg har også sagt rett ut ut hva jeg kan tenke meg som "alternativ forhold" dersom matchen ikke er 100%.

Kunne tenkt meg å høre hvordan andre tenker når dere lager profilen.
Tenker dere mest på å få flest mulige treff og dater, eller legger dere vekt på være klarest mulig slike at "unødvenige" dater unngås?

Gjennom ti måneder som bruker av sidene har jeg møtt like mange vennlige, høflige og høyst oppegående menn. En liten håndfull blandt disse har raskt vært på pletten med invitasjon til nytt møte for å bli bedre kjent. Siden jeg ikke kjente blodet bruse ved tanken på noen av disse, har jeg høflig avslått invitasjonen. Avslaget har blitt kvittert for av mottakeren på vennlig måte.

To av de øvrige menn har jeg imidlertid likt svært godt. De to datene har forløpt nokså likt - praten har strukket seg over hele kvelden før jeg har blitt fulgt hjem til min egen gatedør og fått et godnattkyss på kinnet. Med den gode stemningen og forventningen i kroppen har jeg blitt lett overrasket og litt skuffet når ingen av dem har latt høre fra seg siden. Jeg er en forsiktig pike som lever etter prinsippet om at en mann som ikke tar kontakt, heller ikke er interessert. Det litt nedslående resultatet er at jeg ennå ikke har opplevd å bli invitert til date nr. 2 av en mr. maybe.

Jeg er selvsagt klar over at preferanser er helt individuelle og at et utvalg på to personer ikke er generaliserbart. Likevel ber jeg om råd fra dere herrer: Gjør jeg korrekt i å anta at ingen kontakt = ingen interesse? Dersom jeg skulle finne på å ta kontakt med nye mr. maybe etter første date i fremtiden, hva vil være korrekt etikette? Hvor går grensen mellom sjarmerende selvsikkerhet og pinlig mangel på selvinnsikt hos en voksen kvinne?

Er en voksen oppegående person som i mange år har slitt med angst. Fungerer bra men har en del sosial angst. Har jobbet innen helsesektoren i mange år. Får masse henvendelser på min profil men er usikker på hvor mye jeg skal fortelle om meg selv i mailene. Det er fremdeles mange fordommer og uvitenhet om psykiske lidelser. Er redd for å bli stigmatisert pga lidelsen min. Dette gjør at jeg ennå ikke har våget å møte noen. Hva mener dere?

Hei, jeg er en kvinne som har lagt ut endel bilder på nettet.
Jeg undres på hvilken type menn som ikke har forståelse av at de ikke skal be om privat msn for å sende et bilde av seg selv, som de tydlighvis ikke vil vise frem på nettet.

Hjerter

Siste svar lø. 11 aug. 2007 00:53 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Dum ...

Hjerter ... Hvordan gir man nån hjerter ? Eller får personer/profiler hjerter basert på meldinger/vurderinger ? ...
Dettet hade vart mye enklere hvis det kunde integreres i Emacs :-) he he ... Ctrl+x+p+h ... o.s.v ...

Jeg var i begravelse i dag. Han hadde så vidt rundet 60 og enken bare 50.... så ALT for tidlig for begge to...

Trøsten er at de årene de hadde sammen hadde de det så godt sammen, levet fullt og helt. De koste seg med barnebarn og dro på mange reiser slik at den korte stunden de hadde ble rik og meningsfull...

Hva somler vi etter?

Hvordan lever vi?

Jeg håper alle her tar et skritt for et mer meningsfylt liv, selv om vi er single. Det jo ikke partneren vi ønsker som har den oppgaven men vi selv.

Om en måned begynner jeg på malekurs igjen og jeg ble i dag minnet om noen kunstkurs som jeg skal sjekke.

Livet er kort, veldig kort. Det er ingen tid å miste...

Kreative

Jeg vil anbefale følgende bok for å få en bedre innsikt i "kjøttmarkedet". Virker som det kan være behov for det her :)

The Red Queen: Sex and the Evolution of Human Nature av Matt Ridley

På min vei gjennom profilene og utveksling av mange hyggelige brev har det slått meg at det er veldig populært å være håndtverker. Særlig snekker. Allerede i profilene under "ønskemannen" vil de ha "snekkerkyndig" , "handyman", "en som liker å holde på i huset". Hvilket hus ? Sitt selvfølgelig, ikke ditt ! Rørlegger og elektriker går visst også bra. Liten tvil om hva man da må gjøre etterhvert: pusse opp stua, kjøkken og bad, nytt tak, henge i takrenner. Skru kontaktstikk, stake rør osv osv. Drive på til får en kald skulder og da skjønner du at dette ble j...... dyre vafler. Men huset ble mye mye mere verdt.
Noen erfaringer med dette her inne ?

Må bare titte inn her og spørre om en ting.......

Hvorfor er det så mange uten bilde og beskrivelse av seg selv her?
Da er det ikke lett og kunne klare og svare heller.....

Så tenk litt på det alle dere som ikke har det, kanskje dere har deres grunn ikke vet jeg........

Men dere går nok glipp av mange som kanskje ville sett to ganger på akkurat din profil og for min del går dere glipp av svar om dere merker meg interressant.....

Bare noen tanker fra meg....