Sukkerforum

Jeg sitter skjeldent så mye på nett. Det har gjerne blitt sånn at det kan ta flere uker å si noe som hadde tatt 15 min RL. Da vet jeg ikke så mye mer om personen en jeg gjorde da jeg først så profilen. Bortsett fra det faktum at han gidder å svare. Så hva om jeg hadde sendt en innvitasjon på kaffe i første melding? Hadde jeg skremt vann av dere mannfolk da?

Jeg har vært på en sukkerfest før. Da dukket jeg opp 21.00 alene og edru. Jeg fant fort ut at det var det ingen andre som gjorde. Det var egentlig ganske fælt. Jeg har ikke følt meg så sjenert på mange år. Det tok tid å komme over den første panikken da jeg så at folk bare sto å prata med kjentfolk. Det var jo ikke noe sted å gjøre av seg heller. Ved baren var det flere meter mølje med folk. Det var ingen som satt oppover i høyden heller. Og øverste baren var ikke åpna enda. Endte opp som veggpryd på dansegulvet en liten stund. Passa på å sette meg rett ved siden av en liten jentegjeng som jeg kom i prat med etterhvert heldigvis. Så det gikk jo bra. Men jeg har ikke lyst til å gjenta det.

Er det noen flere som skal gå alene? Eventuelt noen i flokk som kan forbarme seg over meg så jeg har noen å prate med før ting tar av? Eller kanskje et vorspiel, pub eller noe på forhånd? Jeg er veldig snill, søt, hyggelig osv ;-)

Nå er jeg så lei av å gå på date/ treffe menn i 45-50+ alderen som tror at sex hører hjemme i bli kjent fasen..Hvorfor er mange så desperate etter å komme ned i buksa på ei dame første kvelden,og hvorfor har mange så gamle bilder i profilen,at man omtrent ikke kjenner de igjen irl..Går det ikke ann å være ærlig liksom??

Og noen skriver så fint om at sex fungerer ikke for dem uten at det er følelser inne i bildet,og allikevel prøver de seg omtrent med en gang..Man har ikkef ølelser etter en times date...ikke jeg iallefall..

Er det noen som kan motbevise dette,er jeg evig takknemlig..Jo,da..det finns sikkert menn som ikke er slik..men hvor er de..?

Bare litt frustrasjon som må ut..

Selv synes er artig at folk snakker litt annet en kjedelig bokmål.. Speåket blir jo litt mer fargerikt da..

Noen dialekter er artige, anne er direkte sexy, andre er bare normale, andre igjen er rare...

Men det arigste er likevel bannskap... det er det store forskjeller.. Enkelte plasser er det helt normalt banne mens andre steder er det definitivt ikke normalt..

En selvopplevd historie går som følger!
En gang jeg kom inn på en lokal pub, der jeg traff en jeg kjente godt så sa jeg dette: Hei du din jævla hestkuk! e du hær i kveld også... Og da fikk jeg dette til svar: Ja korsser'n det....

Hvis man hadde dratt denne på en pub i Oslo, så hadde det vel vært fare for bråk da..

Men det spørs hva man er vant til da.. Og selvsagt så kommer det ann på hvor prippen man er da..

Let`s talk about sex , baby....
Let`s talk about you and me...
All the good things and the bad things that may be......
HEHEHEHEHE.... kjeder meg!

Om man setter to ytterkanter av personligheter av "menn" eller gutter om man vil..

1)
Den ene ytterkanten (som forøvrig minner litt om forlatte venner i hingstys tidligere omgangskrets..)

Personer som prater og prater om hva man selv har, eier, har klart tidligere,
og har ingen problemer med å rakke ned på exer, exer til motparten og eventuelle rivaler,
ofte uten en gang å egentlig kjenne den som skal kritiseres..
og får de en liten kritisk merknad mot seg, blir temaet raskt penset over på irrelevante ting, i en hoven tone..

sånne har ikke hingsty energi eller ork til å drasse på, men synes det er ganske underholdende å
fyre de litt opp, spesielt rett i etterkant når sånne har tømt seg litt, spesielt nedsettende mot andre..

disse fremstår som en lett blanding av egosentrerte individer med såre minner og skaut-kjærringer for hingsty

2)
Den andre er naturlig nok mer tilbakeholden, lever et avslappet middels lukurativt liv, passer på å gi oppmerksomhet, gi ros og ris når det er på sin plass, forstår at samarbeid i dagliglivet er meget viktig, kjenner sin besøkelsestid når man bør være munter og avslappet og passe uformell, men samtidig kunne ta ansvar, være løsningsorientert, lyttende og inkluderende såvel internt som eksternt. Og som har forstått av livet er altfor kort til å sitte å ergre seg over tidligere positive og negative erfaringer.
Og kunne være litt vel lystig og munter iblant og bare nyte avslappet og ri på behagelige minner, og samtidig jobbe for nye behagelige øyeblikk med sine nærmeste (ut fra de resurser man har til rådighet)..


hvilke personlighet foretrekker halv-modne kvinner i sin beste alder (30-40)...


(den lystige livs-nytende hingsten er forøvrig ikke innenfor kategoriene da dyr ikke kan måles opp mot personlighets-analyse....)Hvorfor svarer ikke folk? Jeg er ikke Miss Univers, heldigvis.... men jeg ser på det som normal høflighet å svare jeg, når noen har tatt seg tid til å skrive til deg... vi trenge ikke gifte oss av den grunn serru... Og jeg er voksen nok til å takle at ikke alle faller for meg, så jeg tåler ett nei uten å bli hysterisk....

Noen som har en bra oppskrift på en god formkake...?
Gjerne med sukat... Har lenge gått å ønsket meg en bra oppskrift på en litt tørr kake til søndagskaffen.....
Deler gjerne oppskrifter med andre som vill ha mine...... Jeg har på: julekake, kamferkake, ostekake m/nøkkelost, ribberullekake og mye annet godt......
Ha en fin dag da dere

Ofelia

Mange sier "jammen det er enkelt", eller noen sier "det er veldig vanskelig". Ja hva er egentlig enkelt eller vanskelig? Spørs hva vi snakker om selvfølgelig, men folk har jo forskjellige meninger om hva som enkelt eller vanskelig. Hørt et utrykk som sier "jeg vil ikke ha det enkelt, det er vanskelig nok som det er". Tja, kan kjøpe den i enkelte settinger, men setter vi våre egne begrensinger på hva vi kan klare/få til fordi at vi har blitt fortalt at dette er vanskelig, eller at vi i vår uvitenhet tror at vi ikke kan mestre det, muligens for at vi ikke har prøvd det før, eller har prøvd det før med litt dårlig resultat? Er folk redde for å hive seg ut på ting de aldrig har gjort før som de, muligens i sin uvitenhet om seg selv tror/hvet de ikke kan få til, eller ser man på det som en utfordring og kjører på. Resultatet kan bli positivt eller negativt, tar man det som en livserfaring rikere? Sier ikke man skal hive seg på ting som går på helsa løs, men har vi i vårt bedagelige samfunn innstillingen at vi kansje "gjør det i morra" som ender opp med at vi aldrig gjør det. Livet er kort, men langt nok til å gjøre mye. Snakker ikke om ekstremopplevelser, men om ønsker, drømmer etc...Sikkert mange som har nyttårsforsetter som de sannsynligvis ikke kommer til å praktisere, med all verdens unnskyldninger. Vi er jo her på sukker for om mulig finne oss en kjæreste, enkelt eller vanskelig? Litt teit innlegg kanskje, men har gitt meg selv et nyttårsløfte at i år skal jeg oppleve ihvertfall mer enn jeg gjorde i fjord. (skriveleifen lenge leve hehe.....)

Kjedet meg litt i morse, så jag satt og bladde bakover i forumet ... Fante noen "intressante" inlegg fra Mars 2007:
Side : http://www.sukker.no/index.php?page=forum&action=view&forumid=1&nr=20
Titler : Tilbakemeldinger (under Forsiden), Sukkers forside ...

Noen som vart medlem i >1 år ? Har det skjedd noe i det hele tatt med layouten på Sukker.no ?

Noen som skal på venner bar i kveld?

Hehe...fikk så sterke reaksjoner på det med at det bare var tull her inne...Ikke alt er like seriøst ment fra min side heller,men dette var absolutt ingen klage...bare en konklusjon jeg tok av å sett mange av innleggene og de svar som kom...

Beklager derfor til alle som føler seg truffet! Det var ikke meninga...

Håper alle her inne får en fin kveld vidre... ;-)

Næææ... har dere sett?

Ingen svar
(kvinne 55 år fra Østfold) Privat melding

Har dere sett at det har kommet en ny funksjon under Matchlister? Den heter "Om matchtallet".
Da er det slik jeg har trodd hele tiden... Har mann høyt matchtall er sjansen for at forholdet varer lenge større enn om man har lavt. Kjemien må mann stå for selv ;)

Hvorfor er dere jenter så ufattelig trege? Dere er nok bortskjemt ved at menn tar kontakt, slik at dere ikke gidder å ta initiativ selv. Ta det til deg du jente. Du tror kanskje jeg er som ikke har draget, det stemmer ikke hehe. Dette har bare irritert meg for lenge

Når en date er over...er dere da ærlige og sier at dere ikke ønsker å treffe igjen vedkommende hvis så er tilfelle, eller er dere feige og sier at dere kunne tenke dere å treffe igjen dama eller typen alikevel...?

Grunnen til at jeg spør, er at jeg har vært på date og synes selv at det var veldig trivelog.. Fikk inntrykk av at min date også syntes det, for etter daten var vi enige om at det hadde vært hyggelig å treffes igjen.

Det som forundrer meg er at jeg ikke har hørt noe siden...selv om jeg har sendt melding i etterkant.
Så da lurer jeg på, om dette er en feig måte å si at jeg ikke var interessant nok på....?

Om man er slank og pen, hender det ofte at noen folk går ut ifra at en er både overfladisk, bitchy og tror selv at man er "all that". Endel er kanskje disse tingene, men slett isje alle. Det blir veldig forhåndsdømmende og urettferdig.
No snakker eg isje for meg selv, men generellt.

Koffor er det sånn?!

Hey!

Noen jenter i min lder som har tenkt seg til spåtind?

Nesten alle uten barn skriver at aleneforeldre er ok! Men mener dere virkelig det? Eller skriver alle det for ikke å virke fordumsfulle og intolerante? Svarer dere aleneforeldre som tar kontakt??

deaktivering

Ingen svar
(mann 35 år fra Rogaland) Privat melding

hei,

det er mulig jeg er utålmodig. men opplegget på www.sukker.no passer ikke meg.
til tider er det pisse kjedelig å bla gjennom ansiktslistene, lese stadige profil-tekster, sende en tekst til noen, bli oppslukt av evt. svar eller sitte lange timer på forumet, lese tips til å få seg dame.

jeg takker meg til en større andel av dagens timer i virkeligheten. liker å tro at jeg vet hva jeg snakker om, da jeg har vært medlem av nettsamfunn før - men ga opp også da, på bakgrunn av at nettavhengigheten styrer hverdagen..

lykke til, til alle :)

Kor e alle duebarna`henne??!!

Vi ser en sjelden gang gakkgakk unger og småkyllinger, men due unger?! Gone by the wind! :P
Noen som har peil..?!

Spåtind... igjen :)

Ingen svar
(kvinne 55 år fra Østfold) Privat melding

Hei. Er det fler som har meldt seg på til skihelgen sist i februar?

Hvor er alle som skriver i profilen at dem er mye ute i skog og mark? Er det noe man skriver fordi det er det som er tingen for å komme i kontakt med gutter/jenter?
Går veldig mye i Nordmarka, må si at det er sjelden jeg møter noen. Går jeg på de mest kjente skogsbilveiene så møter jeg jo en del mennesker men på stier som ikke er så godt merket møter jeg ingen. Så hvor er dere alle sammen?

Hva er det koseligste ordet du kan skrive / kalle ei jente.

Kategorien "Antall år med utdanning" er en nokså merkelig formulert. Hva er meningen her? Skal man telle år med utdanning og krysse av deretter? Mange tror nok det, og selv synes jeg det er logisk. Det er bare det at på 10 står det avlagt eller PLANLAGT høyere grad. Det må jo bety at alle som har tenkt å ta en master (som kanskje per i dag har en bachelor, altså 3 års utdannelse) kan gi seg selv 10 på utdanning. Hvordan får man da skilt mellom en med doktorgrad og en med bachelor når det er avlagte ELLER planlagte grader det spørres etter, og all høyere utdannelse gir en pott på 10?...

Spurt på en annen måte: Skal en med 5-årig høyere utdanning (master) sette 5? 8? (hvis man legger til videregående) eller 10 på skalaen? (Eller plassere seg skjønnsmessig)?

Drar til Hemsedal imorgen jeg.. Blir ikke feil.. Noen som har vært der og vil ut med litt vær og føreforhold??

Veldig hyggelig med fotoalbum her på sukker, MEN jeg blir stadig paff over at flere velger å sette inn bilde av seg og en av det motsatte kjønn i ARMkroken. Er dette KUN en venn?, eller en tidligere flamme? Er det en ex? Søstra? Broren? Vet disse folkene at de ligger i albumet?
For mitt vedkommende synes jeg det er skikkelig TURN-OFF, da særlig i de tilfeller det er som profilbilde, men igjen hver sin smak, ikke min i alle fall.

Gleder meg til sukkerfesten på Lørdag - håper jeg får tatt et bilde snart med en i armkroken.

Jeg har undret meg en del over teksten i endene av skalaen for "sosial intelligens" her på sukker. De fleste som har greie på dette definerer sosial intelligens som "Innlevelsesevne, og evnen til å forstå andre mennesker." Ordene er hentet fra et intervju med sosiolog og fredsmegler Terje Rød Larsen. Dette er det samme som jeg tenker på selv når det snakkes om sosial intelligens, men på sukker er det altså definert som å "elske sosiale spill og nyanser". Sosiale "spill" betyr da vitterlig noe veldig annet enn "evne til å forstå andre mennesker"? Det høres mer ut som evne til å lure andre mennesker. Da legger jeg kanskje litt vel mye negativt i hva et sånt spill innebærer, men empati og evnen til å forstå andre mennesker burde vel kunne beskrives mye bedre? Man må jo være nærmest en player og flink å manipulere for å være berettiget å svare høyt der? Hva er det jeg ikke forstår her?

hmmm... er dessverre enig pusPuma. Ikke mld tilbake er jo også tilbakemelding. Tror også det kan være noe av fordelene jentene ser ved internett dating?

Noen som vet forholdet mellom gutter og jenter her inne? Mistenker det er desperat mye gutter her sammenlignet med jenter, eller?

Hvis jeg går ut på byen treffer jeg garantert opp til flere karer som har lyst til å bli bedre kjent med meg. Når jeg registrerer meg her, (fordi jeg ikke har hatt særlig tid til å gå ut) virker det som jeg har blitt spedalsk! Alternative konklusjoner:
1. Jeg er faktisk ekstremt lite attraktiv, uten å vite det selv, og de jeg treffer i andre sammenhenger har genuint dårlig smak
2. Det er så mange å velge mellom at man blir handlingslammet (Dette gjelder nok for meg selv ihvertfall - og kanskje andre også?)
3. Jeg er ikke i målgruppen for den gjennomsnittlige nettdateren. (Tror kanskje det ja..........)

Andre forslag? Flere forslag? ...eller framfor alt: Morsommere forslag!!!

Heisann!
Jeg er ei jente med former, mer enn noen få kilo for mye, men mindre enn en svær og fyldig kropp.. Hva velger man da? Har i dag valgt stor og fyldig.. høres så fælt ut! Synes ikke det var riktig å velge et par kilo for mye, da juger jeg.. men jeg har en frodig og flott kropp, men den er jo ikke diger! hmm, teit å legge ut her kanskje, men lurer bare litt da..;) hihi, hva tror dere?

1. Ikke vær trengende. Det er ikke sexy å være nødig, å uttrykke sterke behov. Det oppfattes raskt som en mangel hos en selv. Alle kan klare seg selv, og fremstå med den siden av deg.
2. Ta ikke ting for seriøst. Finn frem til dine lattermilde sider og ta det helt piano.
3. Ikke skap store forventninger, men ta det mer som det kommer. GSG: Går det, så går det.
4. Bruk humor. Smil og vær glad, alle kan det selv om livet også har sine mer seriøse sider. Vær leken og kos deg
5. Vær kreativ. Ikke send meldinger hvis du er slapp eller uopplagt. Bruk fantasien.
6. Ikke stress. Ting tar tid, og det er viktig å gi andre rom for å tenke gjennom ting.
7. Ikke sitt og vent på svar. Svarer de, så svarer de. La folk få bestemme tempo selv.
8. Jobb med din egen profil, for det hjelper gjerne med å få klarhet i hvem du er, om du trenger det.
9. Blir det for mye stress med dating, så dropp datingen og treff folk på en vennebasis. Det kan hjelpe.
10. Finner du ingen, så se på det hele som en interessant erfaring. Da har du prøvd dette, og så er det kanskje på tide med noe annet som kan gi mer uttelling.

Heisann!

Etter å ha snoket litt rundt her en stund har jeg endelig blitt superbruker ;) Men har nok ikke kommet meg på noen fest ennå.

Det er sikkert flere her som har vært der, og lurer litt på hvordan de pleier å være?

Drar folk dit som regel alene, drar man med en kompis/venninne eller venneflokk?

Og burde jeg dra?

Noen erfaringer å dele kanskje? :)

Jeg har vært på Skeikampen, på nyttarsfest og har meldt meg på til Ståtind, men jeg har aldri vært på Sukkerfest før.
Er det noen som kan fortelle litt? Hva er bra? Hva skal jeg forvente meg og hva har man på seg? Kjoler? Lang / kort. Skal jeg ta på meg min fotside alpelue og min tiara? Grilldress slik en eller annen snik var helt sikker på at jeg kom til å stille i på Skeikampen? Hvor mye fest fest er det? Og hvem kommer?... Bortsett fra meg da :)

Jeg har ikke vært medlem lenge, men har da blitt kontaktet av noen få brukere. Hyggelig det, for all del, men etter 4 mailen med "lyst på pølse" eller "hva med en kjærlighet på pinne" så er det ikke hyggelig lengre =\
Jeg tviler på at min profil oppfordrer til slibrigheter og idiotisk kommentarer, men jeg regner med jeg er ikke den eneste her som opplever dette.....
Jeg har aldri hatt en profil på nettet før, og nå vet jeg ikke om jeg skal le eller gråte.
Hvis det er dette jeg har å se frem til, kan jeg vel like gjerne gå tilbake til "pub datingen", da vet jeg i alle fall hva jeg får.
Jeg har nok profilen min liggende her en stund til, men mine forventninger er ikke særlig høye lengre.

Se og lær for oss gutta

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym nitrelo

Noen som husker Egil og Barbara som gikk som en serie småepisoder på Smørøyet? (tror det var der) Vi følger Egil gjennom hele prosessen med å sjekke opp Barbara og alle utfordringer videre i forholdet. Husker jeg så en og annen av de, men siden jeg var for gammel for smørøyet var det bare tilfeldig hva jeg fikk med meg. Har nå sett på det og dette og faktisk veldig bra humor. Passende å anbefale den for alle mine artsfrender:-) Sigurd Sollien passer jo 100% i rollen som Egil.

De 28 korte og kronologiske episodene kan kan ses på nrk nett-TV her: http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/14799

Enjoy:-)

Fest

Siste svar ma. 21 jan. 2008 17:22 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym gutten

Hva med å ha kostymeparty på neste sukkerfest. Jeg kommer som supermann ;)

Det er ett herk dette med profiler.
Ikke nok med at det er slit med å finne det riktige med å skrive sjøl.

Men så skal du klare å spotte noen du gidder å gå videre med. Og så er det flørting.
Personen du møter er kjempe koselig. Tonen er god, og du føler til og med hvordan det vil være å kysse personen. Men hvor ofte blir ikke det til ingenting:(


Ulempen med nettet er at du får ikke med deg auraen...

...som ikke vil svare på mine meldinger.
La være å kikke innom profilen min da, husk nicket mitt og ikke ert meg mer!
Eller foresten, kikk innom stadig vekk, så får jeg stadig et glimt av ditt nydelige profilbilde. Sukk. Det skal ikke være lett.

vil bare gjøre oppmerksom til dere som er superbrukere!
de som er superbrukere må skrive først til en ikke-superbruker for at det er mulig å svare tilbake. har fått høre at superbrukere setter ikke-superbrukere som interessant, men det er umulig å skrive først...
ville bare si fra...

Da er vi endelig klare til å starte påmeldingen til tidenes singelweekend på Skeikampen høyfjellshotell. Datoen for arrangementet ble siste helgen i oktober (27-29) etter ønske fra dere brukerne. Vi ser frem til en kjempe helg! Les hele programmet og meld deg på under Arrangementsmenyen vår.

Dersom noen har spørsmål angående hotellweekenden som er relevante for alle så kan de stille de her evt. sende en mail til support@sukker.no.

Hilsen gjengen i Sukker.no

Jeg bare lurer, er det fler som får friertilbud på mail? Gjerne på gebrokkent norsk, uten bilde. Og matchtall under 70?
Hva foregår i hodene til de som sender slike mail?
Tror de at de får svar?

Er sukker blitt en internasjonal kanal for å få giftet seg, eller prøve å få oppholdstillatelse på??

Jeg leste et sted her på siden om dette med godt voksne mennesker, og det å ha barn eller ikke.
Det kom fram at noen (jeg vet ikke om det generelt faktisk er mange som har samme synspunkt?)syntes det var skremmende at folk som var kommet i en viss alder (da man ”burde” hatt barn) ikke har barn.
Det var nesten så jeg ble litt lei meg.

Det er jo så mange årsaker til at noen sitter uten barn. Det finnes de som har tatt valget om ikke å få barn (også av mange årsaker), og det er jo et valg man skal respektere siden man ikke har noe med hvordan andre lever sitt liv. Det er ikke dermed sagt at disse personene er ”forferdelige mennesker” – eller noen man bør se på med skepsis i blikket…?
Det er også mange som rett og slett ikke kan få barn. Og det kan være forhold hvor partneren ikke kan få barn, men du går ikke fra ham/henne fordet fordi du faktisk elsker fyren/dama.
Sykdom kan ha gjort at man ikke kan eller bør få barn, eller man kan ha fått beskjed av leger om at barn kan være livsfarlig å prøve på å få. Noen kan også ha genfeil som de ikke vil videreføre til barn.
Man kan ha blitt påført skader som gjør at barn er utelukket.

Som en av de som ikke har barn ville jeg bare komme med dette lille hjertesukket…
Livet er ikke svart-hvitt….det har så uendelig mange andre nyanser imellom..

Etter å ha lest mange kvinners ønsker ser jeg at alle de jeg leser er på jakt etter den rette mann for dem. Det er jo greit, men jeg ønsker ikke å være den mannen. Jeg er etablert og ønsker å komme i kontakt med kvinner som også er det, på en direkte og real måte. Sukker kan ikke brukes til det dessverre for de spør ikke en gang om slike ting men legger opp til at en skal finne den såkalte drømmepartner. Redaksjonen i sukker har derfor noe av skylda for dette. Det er jo tusener av dere kvinner der ute som ønsker litt alternativ til tv ,men jeg finner dere ikke her iallefall.

Bare lurer på om det er noen som har hatt noen morsomme opplevelser på en date. Noe positivt altså. Oki, så fisker jeg kanskje etter tips og gode idèer her, men det kan jo hende at du sitter med en sinnsykt bra date historie som egentlig burde deles med oss andre.

Tross alt så er vel de fleste her singel, og sannsynligheten for at det blir en date i fremtiden er jo litt tilstedet for å si det sånn. :o)

-hew-
_______________________________
som lurer litt på hvorfor så
mange vil være anonyme her... ;-)

For min del synes jeg det blir unødvendig mye sutring rundt det med hvorfor folk ikke svarer på meldinger.

Send en melding og får du svar så smil... får du ikke melding tilbake så smil da også...for en tilbakemelding har du faktisk fått! Enten den kommer i form av melding med tekst eller at du ikke mottar noen melding i det hele tatt!

Så folkens slutt å sutre =)

Det kan tenkes at jeg er litt for seriøs, men jeg er med på Sukker fordi jeg ønsker å bli kjent med en som kan bli min søte og kjære..

Ofte har jeg hatt lyst til å spørre hva den andre egentlig er på jakt etter, men det virker nesten vulgært å spørre: "vil du bare ha en flørt eller vil du se etter muligheten for at det kan bli noe mer"?

"De" sier at gutter ikke tenker så langt fremover, og at de neppe tenker lengre enn den ene kvelden. Noen komentarer??

Har du noen tips til hvordan man kan få frem intensjonene uten å drepe en god stemning (-med antydning til vel mye her og nå)?

Storkoset meg i går -

Genial idé å søke på kombinasjoner av delkategorier! Nå ble det plutselig ordentlig gøy. Hvem er kule nok og har guts nok til å skore seg lav på IQ og høy på utseende/sexlyst? Hvem har lav ansvarsfølelse + høy sexlyst, lav på erfaringssøkende + høy på dømmende, lav på ansvarsfølelse + kort tid til lyst på barn, etc. Her finner man jo lett hvem som er egnet som elskerinne, hvem som er desp og hvem som er materiale for forhold, he he. Her er det bare å dele ut "ikke interessert" i lange baner.