Sukkerforum

Leser gjennom innleggene her, og opplever at det er noe glede og mye skuffelse og frustrasjon......og noen ganger lurer man på hvor blir det av det som heter normal anstendighet i forhold til andre mennesker, selv om en kan gjøre seg anonym så mye en ønsker, så glem aldri at det er mennesker man har med å gjøre......

En liten ”solskinnshistorie” for å illustrere dette...

En søt ”ung” Oslo dame på 44, lettere småfrustrert over livet generelt, melder seg inn på sukker.no, snuser litt rundt, og finner etter kort tid drømmeprinsen, aktiv, pen, morsom, flørter og lager alle de rette lydene...synd, for han er utenbys fra, men toget går ofte til Oslo hvor han har mange weekendærender.

De møtes og snakkes, før de avtaler en ”helg”.

De avtaler å møtes søndag kveld, da han har ærend i Oslo hele weekenden, men de kan ikke treffes før søndag kveld, han utsetter hjemreisen og de møtes kort til middag; full klaff med mere til, på hans hotell. Hvem han møtte tidligere i helgen, sier denne historien intet om.

Det blir alfor tidlig kveld, for hun må hente sin yngste datter, og underveis hjem, ringer kjæresten gjennom de siste år og sier at han stikker innom, han har ikke fått kontakt på mobil gjennom hele dagen og er bekymret. Synd, motorstopp, hun kommer hjem først kl 0200 med datteren, og da var kjæresten lei av å vente.

Mobiler som ikke virker, reparere man, og kjæresten får byttetelefon og henter sin, som den unge søte har lånt, bytter, og lo and behold, surprise, surprise.....

Vel, han konfronterer sin kjæreste, og får klar beskjed, hun har truffet drømmemannen, han som forstår henne, som elsker henne, etc. Vel, han ringer drømmemannen, sjekker han ut og han virker da sympatisk nok, så, om han visste at den unge søte hadde en kjæreste?? Nei...vel, nå vet du, og hva gjør du med det?....det dreit vel han i, ”jeg er fremtiden”!!!!

Greit, ok, sier kjæresten, vær så god ta over, jeg melder meg ut, dette blir for mye.

Tre uker senere er den unge søte dumpet, ikke en gang, men to ganger. Fem barn får en julegave mindre i år.

Og på sukker er en gammel profil av dømmemannen atter gjenaktivert.

Noen flere som kjenner seg igjen?

Mulig dette har vart diskutert tidligare, men har ni (sukker) vurdert noen type av chatroom her inne ?
Jag synes mye av diskusjonerne her inne skulle passe bedre på et IRQ lignende chatroom en på et forum ...

Julegavetips

Siste svar fr. 21 des. 2007 00:19 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Prenissen

Har noen noen geniale julegavetips? Jeg skal snart i ilden og gjøre unna slekt og venner i raskt tempo.
Hittil vet jeg bare om en T-lys snurre med juletrær på. Hva er "in" i år?

Selv ser jeg på sukker-matchtallet som veiledende, men har litt dragning mot høyere nummer..
Hva tenker dere rundt dette?? Setter dere grense, slik at dere for eksempel ikke engang kikker på de under 90, eller er alt over 70 bra??

Hei!

Dere flotte menn med vakre bilder. Mange av dere har vært her lenge, like lenge som meg, et år......det synes jeg er lenge.
Får dere ikke mange henvendelser? Jeg er nysgjerrig.

Ja, hva er egentlig EN DATE...det synes å være ulike sterke oppfatininger om det her på linja....kunne være interessant å høre litt mere om hva dere forstår med det og klare opp i begrepene om det er mulig :) .det er jo klart at om mr. x med date forstår at nå skal han treffe en mulig kandidat til kjæreste, og dame y han skal møte tenker ...det skal bli koselig med gratis kaffe og rundstykker og etterpå skal jeg shoppe på city....så har man et problem........eller x tenker kanskje jeg får meg ei dame i natt og y tenker jeg gleder meg å komme hjem til barna i kveld.....eller y har forhåpninger om noe og x har bare lyst på en prat....kanskje y ønsker en samtalepartner...x ønsker sex....

Si meg hva en date er og jeg skal si deg hvem du er :)

En liten forundring og et spørsmål. Jeg er en harmonisk og livsglad dame på et par og tredve som ikke har planer om å få egne barn. Det finnes mye annet jeg har lyst til å fylle livet mitt med (jobb, kunst, hobbyer, reising +++), og jeg synes ikke man skal sette liv til verden hvis man ikke er 100% sikker på at man vil! Jeg er tante til flere skjønne unger og trives godt i den rollen. Om jeg blir veldig glad i en mann som ikke kan leve uten barn (eller som har barn fra før av) så får vi evt. forhandle om det - man kan som kjent gjøre mye rart for kjærligheten!

Men jeg synes det er greit å i utgangspunktet si ifra at dette ikke er så interessant for meg. Så i relasjonsprofilen min har jeg krysset av for dette. Når jeg går inn på interessante mannlige profiler her inne, virker det som om "alle" (over 90%) ikke bare ønsker barn, men later til å ha krysset av på at de vil ha det innen 10 år - dette gjelder også de under tredve. (Tenker dette fordi bladet blir rødt, ikke bare oransje.)

Så lurer jeg på: Vil alle dere menn dette? Eller kan det hende at noen har krysset av slik fordi de tror det får dem til å se mer "seriøse" ut i damenes øyne? Kan ikke si jeg har stått på dette så sterkt "i virkeligheten", men det er kanskje fordi man ikke snakker om det med en eneste gang? Har i hvert fall truffet mange gutter/menn som ikke er helt klare for å binde seg som foreldre, for å si det mildt....

For dere som kunne tenke dere barn "en gang i fremtiden" (ikke kjempehastverk), hvor stort minus synes dere det er med en dame som meg som sier rett ut at hun ikke ser på barn som en sannsynlig del av livet? (Selv om jeg ikke helt 100% utelukker det som sagt over, det skal bare da veldig mye til og det virker p.t. lite sannsynlig.) Tenker dere da straks at jeg må være lite feminin eller omsorgsfull eller noe sånt teit? (; (Har bilde på profilen og får nok av komplimenter på det, for å si det sånn - selv med briller, hehe. Er vel passe "feminin" sånn generelt.) Burde jeg krysse av mindre kategorisk? (Har ikke tenkt å lyve, men kunne jo moderert med for å få mindre knallrøde blader.)

Det er visst fortsatt mange fordommer mot frivillig barnløshet, så kunne vært interessant å lodde stemningen her inne.

Brilledame

Er det noen som har en idé om hvor mange som leser en "gjennomsnittlig tråd" her?
Sukker kan kanskje svare best på spørsmålet, men mulig noen andre har hørt det nevnt?

Det burde uansett være en smal sak å fikse en liten teller ved siden av trådnavnet.

Hadde det ikke vært en ide å ha en oversikt over de som har bursdag hver dag? Så kunne man visst når man skal gi sine gratulasjoner til alle her? Og samtidig hadde det vært en grei måte å få litt mer oppmerksomhet? Bare et forslag...:)

Er det lenge til neste valige sukkerfest? flytter straks til Oslo er klar for en slik. Står bare om nyttårsfesten på forsiden, men trodde at sukkerfestene var jevnlig..

Skjønner dette med at det skal være best mulig match osv ...men er jo de samme trynene som dukker opp kosntant!!!!
Lurer på om det er flere som føler det samm eller om det bare er meg!??

Man hører stadig folk..."" jaja, nå må du huske å ta vare på deg selv""

Forslag til å ta vare på seg selv ?
Bedrive egenomsorg??
Hva gjør du ??

Man bør ha en link som viser deg de siste 10 trådene du skrev innlegg i,slik at man kan sjekke trådene man følger mye lettere.

Jeg er relativ ny her på sukker, og jeg lurte på noen ting;
Hvis man ser noen man liker profilen til. Skal man bare skrive en melding? Eller er det vanlig og bare legge igjen et hjerte, for å så se om personen viser interesse for deg?
Ka dokk tru?

.... hvordan viser dere det?

Er det værre å nettdate en å møte en jente på byen?

Blir dere sjenerte og håper at hun prøver seg på dere?

Hva er de tydligste tegnene på at dere er klare som egg?

( nå kan jeg tenke meg at mange jenter er spent på svarene deres)

det er noen som bruker falske profiler for å prøve seg på svindling!

Hei dere.....

Siste svar on. 19 des. 2007 17:12 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym tut å kjør

Hva mener dere om utsende på bildet dere har. Jeg har en følelse av at jeg har et normalt greit utsende selv. Jeg merker det når jeg er ute på byen så får jeg fort øyekontakt med jenter/damer som du kan si er meget attraktive når det gjelder utsende. Men her inne så føler jeg at jeg ikke er noe bra på bilde. Jeg er liksom ikke så fotogen. Hva kan man gjøre for å få noe mer oppmerksomhet. Hva har dere andre som er her inne gjort for å få mer oppmerksomhet.

Lurt

Siste svar on. 19 des. 2007 17:09 (68 svar)
Skjult ID med pseudonym SkuffaSint

Hei, jeg har nettopp stått to timer ute og ventet på en date....
Daten dukket aldri opp og jeg er kald, skuffet og forbannet.

Jeg hadde gitt mitt nr til personen jeg skulle treffe og skulle få en sms..Men stolte helt på personen (eller nok til å møte personen ute) Vi hadde chattet og meldt i en uke og jeg har mottatt mange bilder og sendt en god del selv...

Da jeg kom hjem, logget jeg på msn, men personen var offline...Jeg kom på at jeg hadde added personen med en annen adresse og logget på den, der var personen og jeg spurte hva faen er det som skjer? (i vennligere toner)
Og jeg fikk beskjed om: "Det er mange med Fake profile, her på nett..Du burde passe bedre på"

Og her er en liten ting jeg hater så sinnsykt å bli lurt. Jeg har avlyst en guttekveld bare for i kveld og strevd for å nå en deadline på jobben slik at jeg kunne ta fri ikveld...
Jeg har lyst til å offentliggjøre navnet på vedkommende, men veit ikke om dette er lurt eller lov..Jeg er iallefall ferdig på Sukker :(

Ps. Jeg klarer bare ikke beskrive følelsen av hvor skuffa og sinna jeg er...Dette er noe av de kjipeste noen har gjort med meg, og jeg har ikke gjort NOE for å fortjene dette....

Denne gangen fra Ghana.....

Sånn. Da har vi hatt nok innlegg om frustrasjoner og bitterhet og ønsker alt det positive hjertlig velkommen! :)
I en gruppe på 20.000 er det alltid 100 som har hatt en helt for j.. uke og som vil ha det ut. Det er samtidig 1000, som har hatt en fantastisk uke! Hvis noen føler at en spesifikk sak har blitt veldig gæærn og gått helt ut av proporsjoner, så kan de ta kontakt med support for behandling. Behandlingstiden kan variere, men vi forsøker å ta unna så godt vi kan. Foreløpig går det bra ;)

Ellers så er alle tjent med at den friske energien kommer på dagsorden. Livet er endelig og det er for kort til å kun henge seg opp i det som ikke GIKK ens vei. Tenk positivt og ha blikket rettet fremover! Det er mantraet som ligger bak den 18 døren i Sukkers julekalender.

Etter å ha vært sammen med en ny partner en stund og dere hadde bestemt dere for at det var dere to, ville du ha tillatt at partneren din ble med en av motsatt kjønn på en middag (f.eks. en arbeidskollega og de skulle prate fag og han/hun sa at dette ikke var noen sjekke/date-møte)?

Utesteder m.m.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym lady35

Flere har spurt hvor de skal gå ut i Oslo (evt Bergen., Torndheim og Stavanger).
Sjekk ut

www.vibb.no.

Her kan du sjekke ut brukernes egne vurderinger av nær sagt det meste. greit når man er i beit og trenger nye idéer.
Og man kan også selv anmelde om det er noe man vil anbefale eller fraråde.

~40 kontaktet, 3 svar (utenom forumrelaterte meldinger), derav en som ikke likte trynet mit (greit nok..) og en som viste seg å ha noe motstridende interesser (også helt greit) og en der kommunikasjonen går veldig tregt.. så antakeligvis er der ingen interesse å hente der heller.

Det er det suverent dårligste "utbytte" av de tre lignende sider jeg har prøvd ut, og jeg lurer på hva som er problemet. Jeg hadde opprindelig fått et "seriøst" inntrykk av sukker som tjeneste, men kanskje nettopp det, sammen med det faktum at mange jenter klager over de er blitt lurt her på forumet gjør at de som _faktisk_ er seriøse ikke får noen sjangs, for gir man et inntrykk av å være seriøs er det sikkert et forsøk på 'å lure seg til sex' som noen nylig skrev her på forumet. Da er det jammen ikke nemt gitt...

Forumet har vært det mest positive ved denne siden. Veldig greit å få høre om andres opplevelser, selvom de mest er av den negative slagsen. Dels ser man at man ikke er alene, og dels er det på en syk måte oppmuntrende å høre at andre har det verre enn deg selv, bare innrøm det :-)

Bottom line er at jeg i det siste ikke engang har hatt lyst å se etter nye folk å sende meldinger til - virker bare som bortkast av tid. Den opplevelsen jeg sitter igjen med gjør også jeg ikke orker å gå på noen sukkerfest heller - et konsept jeg ellers syntes hørtes spennende ut i starten, men det er jo selvsamme folk som ikke har giddet svare på meldingerne og hvorfor skulle jeg gidde å betale for å møte de? Ser ikke poenget jeg...

Var ute med en kompis igår og han og kona er begge på utkikk etter en passende make for meg og har et par stykker i pipelinen allerede. Akkurat nå er jeg bare lei, men må samle motivasjon i Julen til å komme tilbake for fuldt i januar. Det er i det minste en trøst å vite at noen tenker på en og faktisk bryr seg. Girlsfriends come and go, but friends are forever - eller noe sånn. Og med det ønskes dere en God Jul herfra.

tips!!!!

Ingen svar
(mann 43 år fra Østfold) Privat melding

nå som alle er lei av julemusikk,så har jeg et herlig,herlig tips!!
Fuck me usa!!
Et band jeg akkurat har fått opp øya for :)
Satan for bra greier......mmmmusikk :)

Mange som har opplevd brudd, forkastelse svik med m.m. bærer på sår og arr man ikke alltid er klar over, joda de er ferdig med ex, men det er noe som har skapt arr i deg....det kan være at du kjenner igjen signala fra dem du møte som "gjer dæ minna" og du skygge banen, tørr ikke, redd for det som kan bli, som æ skriv en anna plass...fortida skremma i fremtida di........ i krisa for noen år siden som endte i ekteskapsbrudd skrev jeg følgende lille såre ballade:


Parforhold

Vi bind vår frihet til den andres frykt,
på mange måta e det trygt.
Så tar vi maske på, en ny dag gryr
to fremmede i samme hus......

Ref: Og tilliten har tunge kår,
gamle svik blir dype sår.
Skape frykt og gjør oss redd,
mye ondt har begge sett.

Det som va e blitt en mur,
vi kryp inn i hvert vårt bur.
Å drømme om en "helt ny vår",
mens dagan blir til år.

Ref: Og tilliten har tunge kår,
gamle svik ble dype sår....

Panikk

Siste svar ma. 17 des. 2007 19:26 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym readyornot

Er det noen som kan forklare hvordan man kan være ready for noe nytt og likevel få panikk når man treffer noen????
Eller er det ett skalkesjul og bare en unnskyldning for at "jeg trekker meg".
Har datet en hyggelig fyr , alt virket topp helt til i går. Da kom det mange unnskyldninger på hvorfor og hvorfor ikke, og brått så måtte han summe seg litt osv ....
Han avsluttet en lenger telefonsamtale med at han følte det vanskelig å være så forelsket.
Skjønner ingen ting jeg. Trodde det var det som var det fine med å treffe noen man likte. Eller har jeg misset ett eller annet????


ALLE OPPLYSINGER ER GITT!!
INGEN TRICK'S

Hvis du finner svaret - "post it"!

Her kommer den:

To menn, som ikke hadde sett hverandre på maange år, møttes på et hotellbar i Bergen.
Nøklene med romnumrene deres lå på bordet.

De begynte etterhvert å snakke om sine familier.

Den ene spurte den andre om han hadde barn.

Den andre sa at han har tre barn.

Hvor gamle er de spurte en ene.

Det skal jeg fortelle sa den andre.

Summen av barnas alder er 13.
Og produktet (dvs A x B x C, der A, B og C er barnas respektive aldre (forklaring for dere (potensielle)ikke-matematikere)) av barnas alder er lik romnummeret mitt.

Den ene tenkte seg litt om og svarte: Men jeg trenger flere opplysninger!

Den andre svarte: Du er jo like smart som tidligere!
Vel, bare den eldste er født i New York

Ahh, svarte den ene - da vet jeg hvor gamle de er!!

Og du - hvor gamle er barna??


(Igjen - INGEN opplysninger mangler!!)

Lykke til...Jeg må le. Jeg tror ikke jeg har sett én eneste profil der dette punktet ikke er krysset av. For hva er alternativet? At man ALDRI trener eller spiser sunt? Ever? Noensinne?

Jeg synes det er krøkkete formulert fra Sukkers side. Det sier egentlig veldig lite om folks livsstil.

Av ren nysgjerrighet :

Er det fler her inne som "feirer" jul alene hjemme ? (mer eller mindre frivilligt ...)
Har allerede "ladet opp" med AC/DC:s 'Plug me in' DVD boks, og så fikk jag litt godteri fra "hjemlandet" idag så det ser ut til og bli en koselig jul før min del ! :-)

/J
PS. En par episoder av 'Julebruskongen' hjelper mot all "jul alene depresjon" ! he he ....Det virker som om det trengs noen kjøre regler når det gjelder utdeling og mottak av hjerter.

Jeg gir hjerter som en oppfordring til å ta kontakt, evt gi et hjerte tilbake.
Hvis den som har fått et hjerte av meg hverken svarer eller gir et hjerte tilbake, så er hun ikke så interessert tenker jeg.
De som gir meg hjerte; får enten et hjerte tilbake eller jeg svarer hvis jeg er interessert,
hvis jeg ikke er interessert får hun ingenting.

Alle som skriver får svar, med mindre jeg tolker det som prostitusjon.

Hva gjør dere?

I det siste har en av våre innleggere blitt litt ivrig i å arrangere fester. Det både hyggelig og litt vanskelig på en gang. Neste fest har blitt blåst opp med store bokstaver og det skulle det nå arrangeres fest om litt over to uker på et navngitt utested som serverte mye god drikke. Vi synes det er hyggelig at folk samles utenom Sukkerfestene, men vi kan dessverre ikke akseptere at det arrangeres større fester med et litt mer "profesjonellt" preg slik det ble gitt uttrykk for her.

Vi lever av å arrangere fester for våre brukere og har jobbet ca 19.000 timer hittil med en gjennomsnittslønn nå på 28 kr timen. Det er derfor vanskelig for oss å slippe andre til for å arrangere større fester ved hjelp av Sukker sine brukere. Kanskje vi kan det i fremtiden, men nå føler vi dessverre det er for tidlig. Vi håper dere har forståelse for dette. :)

MVH Morten og Morten i Sukker

Hva gjør du når du ikke greier å smile til kameraet?
Stive smil ser bare unaturlige ut, greier ikke å glise på oppfordring.
Ingen smil ingen respons!

Drit og dra, det er sportssøndag og tv-shop idag!

Merker du at mørten kommer og tar deg? Tiden er inne for å fyre opp lysterapilampene! Jeg har stor glede av min. Er det flere som har erfaring ved å bruke slike lamper?

Dette er et tema som alltid har forvirret meg...

Når det først blir sex, har jeg god kontroll og erfaring, men det "spillet" med å få jenta til å ville ha sex. Der er jeg forvirret, eller i verste fall, skremt over jenters prioritering. Dette er ikke den sedvanlige bad boy kritikken av jenter, men et forsøk på å forstå dem.

I alle år har jeg prøvd å behandle jenter respektfullt og forståelsesfullt. Dette er jo vel og bra, hvis jeg skal ha en flørte eller prøve å komme nær dem som mennesker.Men, blir det sex ut av det? Svært sjelden.
Sex får jeg hovedsaklig de gangene jeg er mer ignorant, direkte og cocky. Skal det være slik? Tydeligvis må det være slik, men jeg liker det ikke. Det hører med at jeg har lest de fleste av de "beryktede sjekkebøkene" som The Game og pornopung. Jenter kan fnyse så mye de vil av disse, men de er inne på mye av essensen.

Hva mener dere, jenter?hmmm

Siste svar lø. 15 des. 2007 14:10 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym lola

Whats wrong here

AAA
BBB
CCC
DDD
EEE
FFF
GGG
HHH
III
JJJ
KKK
LLL
MMM
NNN
OOO
PPP
QQQ
RRR
SSS
TTT
UUU
VVV
WWW
XXX
YYY
ZZZ

Did you know that 80% of UCSD students could not find the error above Repost this with the title "what's wrong here", and when you click "post ", the answer will be really obvious.

Fikk denne på msn, noen som tar den?

Fester

Siste svar fr. 14 des. 2007 20:17 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Single

Hvorfor er det slik at det er bare folk i Oslo som blir prioritert gjennom Sukker mht. fester ol. Hva er vitsen? Vi er da mange enslige i Norge som bor mange, mange mil unna. Selv bor jeg i Hedmark, men det er jo ikke noe vits i for meg å bli med på fester i Oslo når jeg bor langt unna? Vil gjerne ha svar på mitt spørsål...

hei alle sammen
Jeg har nettopp inngått ett veddemål med meg selv om at jeg skal klare å passere 3248 besøkende på min profil innen nyttår.
Har til nå hatt 3246 besøk. I tilegg så går veddemålet ut på at MINST halvparten av de nye besøkende skal bidra med å fylle opp innboksen min.

Som du sikkert skjønner så mangler jeg fortsatt en god del besøk for å nå dette målet :)
Evig takknemmelig hvis noen kunne hjelpe meg :)

Hvis man skal høre på skikkelig skikkelig deppemusikk, hva bør man høre på da?

Jeg kan starte:

Med et par skammelige unntak: Hele skiva til The Cure - Wish.

Noen som kan toppe den...?

Er jo ingen hemmeligehet at de jentene som er flinkest til å vise seg frem på profilbildet blir oversvømt av meldinger. Hvordan påvirker det deg? Hva tenker du om all oppmerksomheten? Hvilken meldinger er frastøtende, hvilken er kjedelig og hva får deg til å svare? Hva venter du på? Hva tenker du på at skal ligge i innboksen din som skal gjøre deg lykkelig neste gang du logger deg på sukker? Hvordan er sukker forskjellig fra virkeligheten?

Har hørt at kvinner er svært opptatt av oppmerksomhet. Er det avhengighetsskapende med alle beiler mailsa? Hva er ditt syn på den gjennomsnittlige beileren?

Har jeg glemt å spørre om noe nå?

Jeg må bare spørre dere alle...

Hva er det med dere damer og fasinasjonen for magedans?

Hva er det jeg ikke skjønner her? :)

-SL.

Hei! Er det noen som vet hvor mange som er påmeldt på festen hittil? Og hva alders og kjønnsfordelingen er?

Noen her som har en skikkelig bra karamelloppskrift....vil ha dem sette-seg-fast-i-tenna-seige og ikke for mørke.
Vita....du er god på oppskrifter og sånn.

e jo ikke en driiit me damer som tør og chate,for noe piss

Jeg skrev følgende melding:

Hei :) Så du var innom profilen min. Tittet på din og likte det jeg leste :)
Du er hjertelig velkommen tilbake for et nærmere studie ;)
Ha en fin dag!

Her er svaret:
Takk det samme, jeg må bruke litt tid.. har fått 19 henvendelser sisste døgnet... å trenger litt tid å sortere tanker og inntrykk.
Er ny her å fikk litt sjokk ;-))
Ha en forsatt fin kveld.

Skriver en "nyinnflyttet" med bilde og utfylt profil.


Trond Viggo blir jeg aldri lei... (han er faktisk drømmemannen min...kanskje jeg skal skrive det på profilen...) :)
http://www.youtube.com/watch?v=ZvRgXtw0iOY&mode=related&search=

Leser at mange har sex ganske så fort med den de dater og møter.

Men lurer på om dere gjør dette uten beskyttelse (kondom) og hva snakker dere om da før dere har sex (eks.: spør du om partneren ikke har noen sykdommer)?

Eller insisterer du på å bruke kondom?

Jeg er så heldig å ha fått god kontakt med en mann som desverre bor altfor langt unna meg. Vi mailes og snakker på telefon og jeg er blitt veldig betatt, desverre.. eller heldigvis. -Alt ettersom hvordan man ser det...
Hvor 'desperat' kan jeg virke når jeg ytrer ønske om å treffe han? Hvis dere gutter sier dere er interessert; når, og hvor langt, er dere villige til å reise for å treffe hun som kan være damen i deres liv??? (Eller som i mitt tilfelle; holder det å si at jeg vil VELDIG gjerne treffe han for å få bekreftet/ avkreftet at han er mannen i mitt liv og jeg damen i hans liv....?) Hvor tekkelig og hvor mye kvinnelist må jeg bruke, fremfor å si det direkte? Hva er det beste? HVA?

Sakset fra: http://www.bt.dk/article/20071210/nyheder/71210023/

Danske mænd blandt verdens bedste elskere
10.000 kvinder fra 50 lande har bedømt deres elskere. Og danske mænd får gode karakterer. De topper listen sammen med blandt andre italienske og franske mænd.

10. december 2007, 12:33 Af BERIT HARTUNG, BEH@BT.DK

Der er godt nyt til de danske kvinder: Vores mænd er simpelthen blandt de bedste elskere i verden.

Får du derimod en tysker med dig hjem fra byen, skal du ikke have de store forventninger. Tyske mænd er nemlig verdens værste i sengen.

Det viser en netafstemning blandt 10.000 kvindelige rejsende fra 50 lande på rejsesiden www.wayn.com.

Kvinderne synes, tyskerne er selviske i sengen. Meget bedre står det ikke til i vores andet naboland, Sverige, hvor de gul-blå casanovaer skulle være alt for hurtige.

På tredjepladsen kommer de hollandske mænd, som efter sigende skulle være for rå, skarpt forflugt af amerikanerne, som er for dominerende.

Englænderne kommer ind på en tiende plads, fordi de er for buttede. Tyrkerne sveder for meget, grækerne lugter, og russiske mænd har for meget hår.

Det er kvinder fra 50 lande, der har bedømt deres sengekammerater.

Italienske og franske mænd er efter alt at dømme det bedste scoop, du kan få med dig hjem i seng.

Danske mænd topper listen sammen med mænd fra Irland, Syd Afrika, Australien, Spanien, New Zealand, Brasilien og Canada.

Er det noen som kan tipse om en bra fastlege i Oslo (helst område st.hanshaugen/sentrum)? En som tar seg litt tid og gidder å følge opp ting?

Lurte på om noen hadde lyst til å møtes for en aldri så liten mini sukkersammenkomst.
Kunne vært så kos, er så mange skikkelig flotte og i spennende mennesker her...damer som menn.
Hva med den 7 eller 8 desember?Til damene: vet at hingsten kommer ...så dersom dere lurer.....så kom.
Hadde også vært fint om noen kunne komme med evt forslag til sted.....i Oslo området(ja heng meg nå...dere i utkantstrøk...bor selv litt fra Oslo man tar gjerne en tur til Tigerstaden)
Bindene påmelding...he he he