Sukkerforum

Vi tar sikte på å ha en romantisk drive inn kino på Sukkerfesten på lørdag. Når vi gjør i stand ute så burde jo det gå bra. Filmen vi tenker å vise (hvis vi får tak i den) er en Andalusisk hund av Salvador Dali. Minst fem kan kose seg i bilen samtidig mens de ser på denne surrealistiske filmen ;)

Hvordan foregår dette billett-systemet på yatzi på lørdag?
Står vi på lister eller er det meningen at vi skal ha med en form for lapp?
Har betalt...

Lurer på om det er noen av dere som har vært på Sukkerfest alene, dvs uten noen venninne eller kamerat? Har litt lyst til å dra på neste fest, men vet ikke helt om jeg tør. Blir litt sjenert jeg da.... :o) På den annen side blir jeg val garantert like singel hvis jeg ikke drar. Kan man stille på Sukkerfest alene uten å føle seg fortapt mon tro? Hvordan har det vært synes dere?

Singelkvinne 34

Hvorfor er oppslagstavlen dominert av gutter / menn? Har ikke dere kvinner noe å si? (Et lite spark på leggen med oppfordring til å "ta livet av teorien min").....

Gutter... tenkte jeg bare skulle si noe som burde være ganske opplagt....

Jenter kan få kjøpt akkurat det de trenger på kondomeriet (som en glup person formulerte for meg i kveld) - de fleste over en viss alder vet dette svært godt - og har allerede et utvalg (her finnes det unntak, men de fleste juger om de sier noe annet - fordi de har venninner som er oppfinnsomme på bursdager). Det eneste de ikke kan få kjøpt der, er kroppskontakt, flørtende blikk, kroppskontakt... sa jeg kroppskontakt, forresten? forspill, skikkelig klinings (med tunge), hud mot hud.. osv...

Sorry, men etter nok et kjedelig tur på byen, gir jeg snart opp. Det spiller ingen rolle hva du kan gjøre med... "saken" din (slutt å mase om det!!!), det som spiller noen rolle er hva annet enn den du kan stille opp med. Forstår du det, kommer du så inmari mye lengre!!! Les og lær! (Jeg driter i hvor mange cm den er, sorry)

*hjertesukk - hjem alene - nok engang - ganske oppgitt*

Jeg er ny her inne og synes dette virker spennede. Men trenger litt hjelp. Jeg får ikke lagt inn profilbilde.De gangene jeg har prøvd så detter jeg ut av internett og får ikke logget meg på igjen.Finnes det snarveier eller andre måter til å legge ut bilde på?

Siden dette er stedet for gode råd: er det noen som har en effektiv medisin som kan kurere en kjærlighetssorg som har festet seg litt for godt? Jeg kommer meg liksom ikke videre. Sammenligner alle de jeg treffer med eks'en, og synes ingen kommer opp i mot ham, så hvis jeg fortsetter i dette sporet forblir jeg jo singel til evig tid! Kan noen gi meg et (litt varsomt) verbalt spark bak, så jeg kommer meg videre, eller er det bare den berømte/fordømte tiden som er vidundermedisinen? Og bare for å ha sagt det: jeg utstråler ikke sorg og smerte når jeg møter til en date. Er sprudlende og blid, men lei meg innvendig når jeg skjønner at "nei, han er jo ikke som NN". Jeg regner med at alle skjønner hvorfor jeg er anonym, for ellers ville det jo blitt brått slutt på all respons her inne.

Kl er 4 om morgenen og jeg er trøøøøøøtt og brisen. Hva skjer a folkens?

Er det noen som kan fortelle meg hvordan jeg kan få sett andres album her inne, får bare sett hovedbildet av meg også. Kunne se det tidligere, de som har et kamera ved siden av seg har da album.

At vår sukkervenn har blitt utspurt og fører seg litt "brukt" må kanske være litt tilfeldig...Har et bilde som viser at jeg kan være litt handy om det er nødvendig i mitt album.. men det har ikke vært tema hos meg ennå.... men kanskje det er innbakt i planen siden bilde er der.. så du anbefaler at jeg tar det bort da eller.. nei... det handler vel i grunn litt om å yte for å få tilbake antakelig...Du skjønner.. om du vil det eller ei.. oppegående kvinner setter pris på "men at work".. sånn er det bare.. mulig du har erfaring fra tidligere.Isåfall var sikkert ikke et ferdig oppusset hus avgjørende for at du fikk den kalde skulder...jeg tror ikke alle spennende "hopper" er direkte kyniske.. de vil bare ikke ha en som krever og ikke gir..Det går de ofte lei av på sikt...
stermmer ikke det alle "spennende våryre hopper"??
Ønsker alle en herlig helg forresten.. ser frem til hoppeløpet på sukkerfesten..

Kongefest 30 juni!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi har passert 200 påmeldte allerede til neste Sukkerfest, så med sofabeslått uteavdeling tyder alt nå på at dette skal bli den hyggeligste sukkerfesten hittil! Det er også svært jevnt kjønnsmessig. Vi har sluttet å forundret oss over hvordan det kan være så jevnt, men det er ikke mindre hyggelig av den grunn! Vi gleder oss til å se dere :)

Da jeg kom på sukker var mange navn tatt og i min iver tok jeg et kallenavn som var så som så..
Mitt spørsmål nå er hvem har det beste nicket? Noen forslag?

Ser at svært mange jenter på sukker er fra (eller bor i) Oslo og Akershus.
Å få kontakt med noen av disse er meget vanskelig for oss som bor utenfor Oslo.
Prøver man å chatte logger de seg bare av chat-siden. Sender man mail, får man sjelden/aldri svar.
Er disse stort sett ute etter Oslo-gutter (?) for å bli spandert helaften på byen, etc., eller - - -??

Skriv på sidene deres jenter hvis dere har slike ønsker, så slipper vi andre å kaste bort tiden på slikt useriøst tull.

Det er faktisk noen av oss som er på Sukker fordi vi av ulike årsaker, (jobb, interesser, idrett, etc.) ikke har så lett for å finne partner, så da kan man vel forvente at dem man "finner" her, er her av samme grunn.

God sommer.

sukkerfest alene

Ingen svar
(mann 36 år fra Aust-Agder) Privat melding

Ser ut til at jeg må gå alene jeg også, men sikkert ingen grunn til bekymring. Er de ikke single alle som skal dit da? Bare å mengle seg med folket det sikkert?

FY SØREN

Siste svar on. 13 juni 2007 23:21 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym lekelisa

FY SØREN FY SØREN FY SØREN. Alle skriver sånne innlegg der det står FY SØREN. Det synes jeg er skikkelig teit. FY SØREN. Fy søren, hvorfor alle så opprørte hele tiden? Jeg blir skikkelig opprørt

svar til snuppa67

Ingen svar
(mann 36 år fra Aust-Agder) Privat melding

Skrev svar tidligere også...
Dette er en fin måte å markere de man vil se på nærmere, slik at man skiller de ut. Men omsider kan det hende man får kontakt med andre slik at man "glemmer" disse man har merket. Og etter en stund finner man det for godt å fjerne merket når det ikke skjedde noe og at man kanskje har funnet noen mer interessante...
Men har ikke fått noen mail av den grunn...hadde ikke ventet det heller. Jeg tar kontakt med de jeg vil også ser man:)

Siden jeg har skrevet hit før i dag prøver jeg igjen.....

Må bare høre hva andre mener og gjør når følgende skjer:

1En blir merket interressant, men har ikke noe interresse tilbake
2 Har merket noen interressant , men vedkommende er innom og ikke merker tilbake?
3 En skriver mail til noen som har merket deg for interressant, men svarer ikke tilbake? Skjønner da ikke vitsen med og merke noen jeg da men det skjer det.

Ang hjerte...

Ingen svar
(mann 36 år fra Aust-Agder) Privat melding

Dette er en fin måte å markere de man vil se på nærmere, slik at man skiller de ut. Men omsider kan det hende man får kontakt med andre slik at man "glemmer" disse man har merket. Og etter en stund finner man det for godt å fjerne merket når det ikke skjedde noe og at man kanskje har funnet noen mer interessante...

Inspiratour forteller oss at det er rimelige priser med fly å oppdrive på Norwegian i dette øyeblikk (ca 1800,-) og at de som kunne tenke seg å bli med på singelseilasen eller singelfeien derfor straks burde gå inn å sikre seg billettene. Som de fleste vet vil prisene øke mot sommeren og de billige flybilettene forsvinner dessverre raskt.

Vi ble nødt til å fjerne et innlegg. I innlegget kom det sterk kritikk av en bruker der deler av kallenavnet ble avslørt. Problemet var bare det at 30 andre har kallenavn som inneholder denne delen. Vi tenker over hva vi skal gjøre og har forespurt innleggeren. Det ble også nevnt at noen som jobber med å drifte Sukker skulle være innvolvert. Uten å helt vite hva det da vises til kan vi forsikre at vi ikke kjenner noe til dette.

Jeg har funnet det som må være sukkerprofilers mest brukte ord... utadvendt. Både i beskrivelser av seg selv og drømmepartner går dette ordet igjen, gang på gang. Jeg trodde egentlig at online dating arenaen skulle tiltrekke seg mange innadvendte mennesker. Dette virker faktisk ikke som tilfelle. Et paradoks, eller kanskje folk liker å skrive det som de tror er "mest riktig". Ikke vet jeg.
Selv er jeg ihvertfall en stolt introvert. Tilsynelatende en av de svært få på sukker.

Hey..hva er galt med min profil..hyggelig om noen svarer. Jeg får ikke et eneste brev og lurer på hva som ikke funker..skal jeg bare medle meg ut eller må jeg har nye bilder/profil???..Kankje dette bare er et teit sted?

du må være det mest tafatte menneske her inne....får du et hjerte så stå på da......ellers har du fortjent å bli lei deg :-)

Etter et par fester i Tigerstaden.. lurer jeg på om det kanskje hadde vært behagelig å reise på fest i trondheim...noen flere som skulle ønske det.. kanskje vi kunne arrangere noe reise/ hotell som en gjeng.. er ideen fornuftig?

Det er så synd med alle de sikkert kjekke mennene som ikke legger ut beskrivelse av seg selv, sin drømmepartner og interesser! Det gjør i hvert fall at jeg ikke blir særlig interessert i å finne ut hvem de er. Fortell litt mer, mannfolk! Så er det nok flere damer som kontakter dere.

Bildet er viktigst for meg. Utseendet teller her som IRL. Deretter ser jeg på matchtreet. Om det ikke stemmer med det jeg ser etter så hjelper det ikke uansett hvor pen jenta er. Teksten synes jeg i ni av 10 tilfeller er svada som "alle" selvsagt mener - jfm debatten om klisjeer. Men trigger bildet/bildene og matchtreet har jeg lyst å bli bedre kjent. Til syvende og sist er det kjemien som avgjør. Men man kan jo via f.eks MSN finne ut om man tenker noenlunde likt og har de samme verdiene, før man velger om man vil treffes.

Så er her min oppfordring til Sukker: La det være obligatorisk med bilde til alle som er brukere.
Jeg har ingen forståelse for jenter som ikke vil stå fram med ansiktet sitt.
Før eller siden vil man jo måtte face den man får kontakt med om man vil bli bedre kjent.

God sommer alle sammen :)

Dette er en gjenganger i damers profiler her inne. Jeg lurer litt på hva egentlig denne innebærer jeg. Har jeg gått glipp av noe?

Hilsen en undrende fyr...

Ser at det ikke er mulighet for å melde seg på sukker-festen i Trondheim lenger. Er festen avlyst? Eller? Ser ingen info om dette noen plass på siden. Så please: en tilbakemelding hadde vært fint!

Vi i Sukker synes det er trist at søndag-Dagbladets papirutgave i dag bruker den useriøse aktøren Singellivet som kilde. Grunnen er enkel: Dagbladets tjenneste Hei rangeres høyest (les i praksis korrupt) og at det er lettvint å hente info fra noen som lager en "objektiv"oversikt for en. Mye er veldig feil på Singellivet og Dagbladet burde sjekket kilden. Skepsisen til Sukker går nok ut på at at vi avslo et samarbeid med dem før jul. Møteplassen,Q500 og vi godtok ikke at en konkurrerende tjenneste skulle legge seg "oppå" som en objektiv bedømmer av andre tjennester (det hele lukter selvfølgelig kraftig av korrupsjon)

Skriv positivt om oss og vi trykker dere.. :
Bedømmelsen av Hei sin sjekkemulighet ga karakter på hele 6. Dette bidrar til å plasse Hei på topp og Singellivet i komme Dagbladet i dag... Les forøvrig hva som skrives:

Her kan man sende meldinger til alle medlemmer helt gratis! Siden har en relativt aktiv brukergruppe med en gjennomsnittsalder på rundt 30 år. Det som er negativt med gratis sider, er at man kan få litt slibrige meldinger fra useriøse brukere. Men en har heldigvis mulighet til å blokkere disse brukerene. Singellivet.no anbefaler at dere bruker denne funskjonen så ofte dere føler det er behov for det. )

Bedømmelse av Sukker sin sjekkemulighet ga kun karakter 4:

Sukker har i skrivende stund cirka 35 000 medlemmer. (riktig tall er 56.000) Ettersom Sukker ikke opplyser om hvor mange som til enhver tid er online, er det vanskelig å si hvor aktive brukerne er. (Sukker: Fordi andre jukser ) På Sukker kan man gjøre forholdsvis mye uten å måtte betale for det. De eneste fordelene superbrukere har, er at de kan sende meldinger til hvem som helst, og at personlig informasjon om andre brukere synes. Som ikke-betalende bruker kan du motta meldinger fra superbrukere, samt sende dem meldinger. Alle kan legge ut bilder, alle kan se på bilder. Her scorer Sukker bra i forhold til en del av de andre datingsidene. Sukkers singelfester gir deg en unik mulighet til å kunne ha det moro med kun single rundt deg. Minuset med Sukker er at den er så nokså Oslo-orientert. Mens et bredt søk i Oslo-området gav 300 treff, gir tilsvarende søk i Bergen snaut 50 treff. Trondheim har rundt 30 potensielle å by på.

Sukker tilføyer: Legg merke til de siste tallene. Er det rart at vi rankes dårlig? Et bredt søk ga 300 treff i Oslo! Erfarer noen her dette? Les mer på neste innlegg..

Matchlister på sukker filtreres i dag såvidt jeg kan se utifra hvilket kjønn man har krysset av for i egen profil. Systemet antar at dersom man er gutt, er man interessert i jenter og vice versa. Jeg kom akkurat over en profil der man skreiv at man var i et forhold, men at man var interessert i grunnleggende trigonometriske figurer*. Hvilke tanker ligger til grunn for dagens matchfiltrering på sukker? Er det et bevisst valg fra sukker sin side å ha et tilsynelatende heterofilt (monogamt) fokus?

*også kalt trekant

...fjerne den fantastisk irriterende muligheten som gjør at det går an å sende melding til seg selv? Hvorfor sende melding til seg selv, lurer dere på? Eh...vel, det er jo pokker meg ingen andre som sender melding til meg her inne...

;-)

reklame

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym m

fikk melding fra en bruker, med reklame for et annet nettsted. Det likte jeg ikke.

Glimt i øyet, beina plantet på jorda, bein i nesa.. arg, dumme jenter. Skriv noe litt mer originalt, a

Hei Sukker,
Vet det tar litt tid med oppdateringer på nettsiden, men er det ikke mulig å slette de arragementene som allerede har vært?
Kanskje tilogmed fjerne de "gamle" fra vårturneen?
Ikke egentlig ment som kritikk, men det gjør det litt mer oversiktlig dersom man ønsker å være med på et arrangement.
Ha en fortsatt fin kveld!

ER DET SÅ VOLDSOMT NØYE DA?!?!?! Herregud, finn deg noen mer samfunnsengasjerende å irritere deg over! Livet er en klisjé, og det begynner fader meg å bli en klisjé med alle disse kritikersjelene som akker seg over filleting her inne! Get a life!

Hvordan kan jeg lagre søket mitt, slik at jeg slipper å legge inne punktene hver eneste gang jeg logger inn...??

JEG FLØY TIL MOSKVA for å møte Gorbatsjov. Jeg ville snakke om fred i verden.

Slik forklarte den 19-årige vesttyskeren Mathias Rust hvorfor han hadde satt av gårde i et småfly og landet ved Den røde plass på en torsdag ettermiddag i 1987, uten å varsle noen, uten tillatelse.

http://www.dagbladet.no/magasinet/2007/05/25/501703.html

Useriøst av Dagbladet del 2

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Singellivets skriver i sin quick-sjekk av Sukker: Mens et bredt søk i Oslo-området gav 300 treff, gir tilsvarende søk i Bergen snaut 50 treff. Trondheim har rundt 30 potensielle å by på.

Sukker tilføyer: Legg merke til de siste tallene. Er det rart at vi rankes dårlig? Et bredt søk ga kun 300 treff i Oslo! Erfarer noen her dette? For det første får man på Sukker kun opp dem som passer best med matchtall over 70. "ekspertene" har altså ikke forstått, når han haster over sidene, at poenget med Sukker er å hjelpe brukerne i å lete i jungelen og derfor sorterer vekk de dårlige.

For det andre må profilen til "eksperten" være skikkelig utfyllt for at ting skal fungere. Med en rad med 5'er-svar blir det hele fjollete. Det virker som om singellivets"ekspert" kun er ute etter minst mulig arbeid med undersøkelsen og dropper alt som har med kvalitet (og positive tilbakemeldinger) å gjøre. Viktige faktum som at andre tjennester har mange doble og triple profiler fordi nye medlemmer gis "luretilbud" nevnes ikke.

Antall brutto-profiler egentlig irrelevant (jamfør 120.000 for Q500) mens antallet aktive og antallet online (i riktig alder) er interessante. Ting som at Møteplassen oppgir falske tall på online oppdages selvfølgelig heller ikke av "eksperten". I skrivende stund(søndag kl12.40) oppgis det 4049 online på Møteplassen. En sjekk i deres databaser viser at 368 er online fra 18-40 år, mens 362 fra 40 og oppover. Sukker har på samme tid 494 online under 40 år og færre oppover.

En lang artikkel kunne vært skrevet her, men i jungelen av muligheter oppfordrer vi kun til en ting: Stol på deg selv i bedømmelsen av hva som er bra og ikke! Sukker er faktisk meget bra uansett hvilke deler av tjenesten man sammenligner, men vi er ikke eid av et mektig mediehus som forteller det. Bare dette at Sukker har blitt ett av Norges største datingsider uten mediemakt sier litt om kvaliteten.. Eksperten skriver forøvrig at han brukte noen uker(!) på å bli kjent med menysystemet til Sukker. Dette betyr med andre ord at du sannsynligvis er langt mer erfaren enn denne selvoppnevnte bedreviteren..


Skulle gjerne visst hvor mange er meldt på til Trondheim 2. juni og kjønnsfordeling.

Det virker ikke så lovende å lese informasjonen på deres hjemmesider:
"Lørdag 2. juni kommer Sukker til Trondheim. Stedet er ikke bestemt enda, men vi skal snart bestemme oss for hvilket utested og hvilke lokale samarbeidspartnere vi velger."

Dersom det blir noe av festen, hvor og hvordan blir opplegget?
(det ville overraske meg om hele Downtown blir reservert for Sukkerfest på en Lørdag)

Takk!

Alder?

Siste svar to. 24 mai 2007 17:13 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym HeltEnkelt

Ikke det at jeg føler det så fryktelig påtrengende nødvendig å understreke hvor gammel jeg egentlig begynner å bli, men det er vel ikke noe sjekketriks å ljuge på alderen?
Hva sier dere Morten & Morten?
Fixer dere automatikken i oppgraderingen?
Eller må vi damer krype til korset og plusse på litt småpinlige tillegg i profilteksten?

Lurer jammen på hva som er vitsen med å kritisere andre for skrivefeil, eller fortelle hva man savner, når man må skjule sin egen identitet for å skrive noe?

Blir nesten som å tro at drømmedamen kommer av seg selv, banker på døren min, og plutselig ligger i senga.....

Jeg er riktignok en drømmer til tider, men vet også at den rette finnes, men den som intet våger, intet vinner...

Ha en herlig uke folkens

Klem til alle som trenger det
H

Ser med stor fasinasjon at det stadig sparkes etter de med skrive feil her inne:-) e så heldig at eg er blant de heldige som dette treffer. Har og sett at det er kritisert pga bruk av dialekt..... fortsett sånn det e bra at det slåes ned på skjulte hendikapp her. Kansje det er grunnen til at noen ikke skriver noe i profilen sin (gjelder kansje bare meg:-)). Det positive med og ikke ha noe i profilen min er at hvis jeg noen gang skulle være så heldig og en gang få respons på proffen min så har de i alle fal noe og spørre om. Har lest om enkelte som snakker om flere tusen besøkende osv..... jeg er nok ikke fult så heldig, har prøvd både med og uten bilde men ser nok ikke ut som om det gjør noen forskjell.

Kansje en dårlig komb av utseende,nøytral prof litt skjenert og ikke minst så sov eg vel i den timen gud delte ut kunskapene om skriftens kunst.

Kansje dette er et forum for de uten skrivefeil???

............................................. ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Spre dere:-)

Siden alle her inne klager så bittert over alt de er lei av, og alt som er feil; Det jeg er lei av, er at folk ikke signerer med sitt eget navn. Det er patetisk og direkte snodig, da de fleste klager på manglende respons.

tid

Ingen svar
(mann 60 år fra Akershus) Privat melding

fikk tips om å lese her....og le litt !!!!!!!!
jeg tror det meste som skrives her bunner i folks tid.......
personlig hopper jeg over profiler som på liv og død må gå tur i skogen hver dag....JEG HAR IKKE TID....personer får ikke alltid svar på brev fort, jeg har ikke alltid tid......man ønsker å finne akkurat den man ser for seg, for man har ikke tid til å bli kjent med andre.....og kanskje finne ut at man tar feil noen ganger
jeg hadde ikke tid til å skrive mine indre tanker når jeg laget profilen, og siden har jeg ikke hatt tid til å oppdatere, for nå vil jeg se på andresprofiler i stedet..........TID ??????
traff en utrolig hyggelig dame herfra på kafe i kveld forresten.....:-)
best wishes


Jeg hadde i utgangspunktet tenkt å klage, eller riktigere sagt å få ut en del frustrasjoner. Det må være lov det en gang iblant!! Som en del sukkerbrukere der ute, er jeg ikke 100% fornøyd med nettdatinga mi men,men jeg har bare meg selv å skylde på:)

Derimot kjenner jeg til en del folk her inne som gjør det ganske bra. Og med det mener jeg folk som faktisk treffer interessante (og mindre interessante) folk, chatter, dater, osv... Jo, jo det finnes:)

Til alle dere som har det ganske bra på sukker, vil jeg oppfordre dere om å legge ett innlegg for å dele deres erfaringer... Jeg trenger å vite at det finnes folk der ute som er aktive på datingfronten, og som er fornøyd med det ;)

Det er viktig å dele positive erfaringer, morsomme anekdoter,og andre interessante kommentarer.... Og ja, litt tips og', kan ikke skade:)

Hmm.. Her cruiser jeg rundt litt på jakt etter en ansvarlig frk som har sine optimistiske sider i behold inkludert drifter når det er på sin plass.. og har selvfølgelig lagt inn gjennomsnitt på sexlyst.. med variasjon av kort og deilig og hardt arbeid i lang tid når det er på sin plass... men..profilene i "min kategori som fremstår som intressante.. lyser knallrødt på området.. har flertallet( 28-39) passert overgangen eller er dere sulteforet og skal ha mer.enn gjennomsnittet...trodde gjennomsnitt med en instilling på ytterkant begge veger var ideelt.. skulle jeg lagt lista på sjelden??
jeg bare undrer..

Er litt gretten i dag, og forsøker med dette å få ut noen frustrasjoner for at jeg skal få det bedre, og du som leser dette enten skal få det bedre du også, eller verre. Det er ett fett for meg! Over til frustrasjonene:

Er så utrolig lei av å lese profiler:

* som er fulle av klisjeer (jeg er en jente som har mange jern i ilden/du må ha glimt i øyet/må ha bevart gutten i deg)
* der godt voksne jenter (les over 30) søker en drømmepartner som er høy og mørk. (Grow up! For et kriterium!! Rart dere er single!)
* fra jenter som har lange lister med krav
* fra jenter som kun tar utgangspunkt i seg selv (du skal få meg til å le/få meg til å føle meg spesiell/gi meg motstand)
* med bilder fra fester (hvor godt tar man seg egentlig ut med høy promille?)
* der det eneste bildet i fotoalbumet er identisk med profilbildet
* med profilbilde som spiller på sex (dype utringninger/skjelmske blikk/bikinibilder)
* fra jenter som elsker å reise
* ikke sier nei takk til en fest (heldigvis ikke så mange)
+ mye annet som jeg ikke kommer på i farten. Vet ikke om noen leser dette. Spiller egentlig ingen rolle det heller. Det var deilig å få skrevet det hele ned :-)

Jeg er en meget greit utseende kvinne. Har noen få kg for mye, som er flott plassert rundt omkring. Jeg er over gjennomsnittet intelligent, har humor og utstråling (sier i alle fall venner og tidligere kjærester .... også mamma da) :)
Jeg har vært på dette forum i 2 omganger - dette er omgang nr 2 - for de som lurer.
Jeg har kontaktet noen av de som har god "match".... og gjennomgående for alle (her må det skjerpings til) er at melding blir lest, men jeg er kanskje ikke fantastisk nok? OG de jeg har skrevet til er høyst ordinære menn, ikke spesielt vakre eller iøynefallende flotte.... og har heller ikke de mest fantasifulle profiler.
så jeg sitter nå her - anonym i denne omgang - og lurer på hva dere menn egentlig vil ha? er jeg for smart, for pen, for lite pen, for gammel (41) for initiativrik?
for jeg har forsøkt i "runde 1" å ikke ta noe initiativ, og det hjalp jo heller ikke..... *Ler* og når det er sagt: når jeg er ute på byen, er det ikke noe problem å få positiv oppmerksomhet fra "Menn på øverste hylle" .... men er ikke ute så ofte..kanskje jeg burde vurdere det i stedet :)
jaja, gutter.... dette var dagens kritikk, jeg vil gjerne ha motsvar.

alene 17 mai

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym dame

Hei Follojente. Det du skriver kunne gjerne vært skrevet av meg selv. En av dagene i året hvor det er leit å være singel. Hvert år har jeg tenkt, at neste år da er det annerledes. Men nei, her sitter jeg i år igjen, singel. Om det er litt trøst......