Sukkerforum

Siden dette er en dag der kvinner godt kan markere seg litt ekstra har jeg følgende geniale oppfordring!

I DAG BØR MENN LA TASTATURET LIGGE OG LA KVINNENE TA INITIATIVET, SÅ KJÆRE DEILIGE KVINNER HER PÅ SUKKER TA TASTATURET FATT OG KJØR HARD PÅ LIKESTILLING PÅ JAKTMARKEDET :) :)

Rydder nå plass i innboksen og oppfordrer andre menn til å gjøre det samme, pågangen kan bli enorm, håper bare Sukker`s servere er riktig dimmensjonert, he heHei folkens.... er det andre som ikke er på byen...!!!

Nå ser jeg på Tv Norge.... en film om ny separert par... eller skal jeg sette på en dvd....

Koser meg med ett WHISKY med is :) eller to, og leser innimellom ....interessante innlegg her på sukker....:))

Ha en fint fredag elller helg, eller bege....:)

Kanskje det egentlig er dette som er løsningen for oss som er voksne, kravstore og single:

http://dinside.no/php/art.php?id=513630

Ja, ER vi det?? Vi dater og dater... Kysser og treffer, prater og spiser, dirkker og ler.... koser oss... hååååper... har vi sex... ja... tja.. sikkert enkelte fort.... dumt?.... mulig...
Men - de fleste av oss er vel ute etter drømmemannen /dama?? Vi er da ikke ute her bare for å tulle med folk eller for å få flest på kroken eller et nyp i nå og ne?? Men - er vi for kravstore tro?? Begynner å lure litt på det... Har vi FOR mange ønsker som skal innfris?? Er vi sååå vanskelige...?? Begynner å lure på om jeg må fire på kravene...??!!
Frustrert kvinne som jer snart er... ;-))))

Kyssing er viktig for meg. Hva med dere?
Hva hvis kyssing ikke fungerer (på tross av at dere forsøker å hinte, vise osv), men personen ellers er et godt emne og sex ellers fungerer bra? Kan man satse på en person man ikke liker å kysse hvis "resten" stemmer?


Et lite hjertesukk...

Synes for mange tar en date for seriøst. Som om man har sagt ja til å bli kjærester -hvis man har det hyggelig sammen... Blir litt svett av det. Jeg leter også etter den store kjærligheten og ønsker meg verdens beste kjæreste. Men jeg vet ikke om jeg tør å date flere på en stund. Noen blir jo så lei seg hvis man ikke vil treffe dem igjen. Jeg synes det er helt naturlig, faktisk det mest naturlige at det er hyggelig, men ikke så mye mer enn det. Kvelden er ikke dermed mislykket slik jeg ser det.

Er man singel, er det vel hygggelig å ta en øl sammen eller spise og prate litt uansett...? Men det virker som andre mener det er bortkastet hvis det ikke blir noe romantikk. Synes det er vanskelig å slappe av sammen hvis jeg skal måle og bli målt opp og ned som kjæreste-emne fra det øyeblikket man treffer hverandre...

Enkelte er jo bare ute etter å få seg noe for kvelden, men den kategorien er jeg ikke interessert i.

Er det ikke mulig å ikke legge så mye i en date, men samtidig være seriøst på utkikk etter kjæreste?

................sukker har blitt en diskusjonsside fremfor en datingside. Her gidder man knapt og svare på en mail (kvinner fra mitt ståsted) men side på side med diskusjon klarer man og bruke timer på. Joda man kan gjøre begge deler men ser av alle klagene her inne så kanskje dette har blitt en nesten rent diskusjonsside.

Og nå kan dere sette meg opp mot veggen og kaste tomater :-)

Synes at det er mye interessant å lese her inne,om mange forskjellige temaer.
Men jeg å stusser over at det er svært få tilbakemeldinger en får på sine brev , virker litt rart på meg når man er bunn seriøs i brevene Hilser pent på damer å hører hvordan det står til med henne .
Jeg syns det er veldig morro å få en hyggelig tilbakemelding,Kan jo sammenligne det med å hilse på noe i byen ,er det ikke koselig å få et nikk tilbake eller ett smil :)
MVH Godguten

Fra påmeldingen ser det ut til at vi får den største Sukkerfesten noensinne! Prisen øker etterhvert så hvis du er lur så sikrer du deg billett tidlig. Prisen går opp i dag..

Hadde det ikke vært en ide å kunne ticke av for "online nå" når man gjør et spesifisert søk?? Litt lettere å oppnå kontakt når man vet at personen er online...

Ærlighet?

Siste svar to. 6 mars 2008 19:29 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym Ærlighet?

Hvordan sier en til en mann at han er en dårlig elsker? Eller sier man det ikke?
Hadde nylig en episode der jeg mest av alt følte meg som en oppblåsbar Barbara.

nå går det mange tråder her om både sex og kyssing. jeg foreslår : hvorfor ikke få tak i en kjæreste. da kan man gjøre det døgnet rundt, året rundt,-))))) tenk, så deilig. ps! sexen er ofte bedre med en en kjenner;-)

en dame som ikke skriver så mye i profilen sin eller er det bra at det står mye der??

Og hvorfor setter dere rødt hjerte på meg uten å ta kontakt?? Er det fordi jeg ikke setter noe igjen?? Liker litt mannlig initiativ jeg, da... ha litt guts til å oppsøke meg...;-)).. (Joda, heldigvis gjør jo mange av dere det også....;-))))

Men jeg bare lurer....

Mange gir uttrykk for at de "egentlig er dritlei" dating, men på en eller annen måte klarer man ikke holde seg unna Sukker, det er blitt et livsmønster......ok...du møter folk,...skriver...noen dater...it is all the same...masse superlativer i etterkant...nydelig, drømmemannen/kvinnen, alt jeg har sett etter ...til....hykler, one night stand, overflatisk, respektløs, mannsjåvinist m.m.....du sløver ned....tar en pause...back again 3 uker senere.....

Er vi mere ultra seriøse her i forhold IRL

what is wrong??jeg skulle dratt paa sukkerfest i helga,saa hadde jeg ikke ligget her med 3 brudd i ryggen.blir noen kjedelige uker og mnd fremover ...men kunne vaert vaerre tross alt

Mannspanelet har bl.a valgt å fokusere på menn som slår kvinner. Det er forsåvidt greit. Min oppfatning er ganske enkel på dette området: Den som slår har tapt. Dialog er viktig.
Men når er det man skal begynne å rette fokus mot manipulerende kvinner som driver menn til vanvidd?

Nå lurer jeg på en ting..

Jenta som ikke bare krever, men også er opptatt av hva hun kan tilby, som holder til i Oslo-området men som likevel ikke bare bryr seg om shopping, trening og setter likhetstegn mellom hvitfarge på tennene og vellykkethet, som realistisk sett har tid til noen i livet sitt og som ser etter en tilsvarende jordnær gutt, finnes du her??!

Gi gjerne et livstegn, så jeg får håp om at du finnes.. :)

ederkopptråd, tråd med eller uten nål, garn,tau, rep, line, ledning...hva skal vi starte med;-) ???

Dette begriper jeg ikke helt, må jeg innrømme. Hva kommer det av at det ser ut til å være dobbelt så langt fra Oslo til f.eks Tønsberg, som det er fra Tønsberg til Oslo?

Jeg bor i Vestfold, som dere ser av profilen min. Nærmere bestemt i Horten. Det er nøyaktig 1 time og 5 minutters kjøring fra Bjørvika, på en god dag uten alt for mye kø. Jeg synes med andre ord ikke at Oslo ligger skrekkelig langt unna. I alle fall ikke for langt til at jeg vil se helt bort fra muligheten av å treffe en mann der. Jeg er i Oslo rett som det er, jeg. Og skulle jeg få god grunn til det (eksempelvis hvis jeg møtte verdens kjekkeste mann) ville jeg ikke hatt noe problem med å dra enda oftere.

Pussig nok har jeg etterhvert begynt å innse at strekningen fra Oslo til Horten må være fryktelig mye lengre enn den andre veien, for Oslo-menn generelt ser mørkt på å date noen som befinner seg "i distriktene". En drøy times kjøring utelukker trolig spontane treff. Det innebærer at man må pakke en bag eller koffert, kanskje smøre niste og huske sokke- og truseskift. Antagelig er det lurt å sørge for å ha med håndvåpen også, i tilfelle man skulle støte på rovdyr eller ville innfødte.

Hva er det med dere, Oslogutter? Er dere virkelig så bortskjemte hva avstand angår? Hvor lang tid tar det egentlig å kjøre fra den ene siden av hovedstaden til den andre, under middels heavy trafikk? Tar jeg ikke mye feil skal det lite til før det faktisk kommer opp i nærmere en time. På den tiden kunne man ha kommet seg helt til vakre Vestfold. Hadde det ikke vært for at det er så fryktelig, fryktelig langt, altså ... ;-)

Er skuffet over sukker, Her har jeg sett gjennom profiler på profiler der man knapt ser brukeren, eller så er de halvnakne bilder eller mann med x kjæreste på bilde osv.
Jeg la inn nytt bilde som egentlig viser litt hvem jeg er som personlighet. Hadde først et kjedelig bilde der jeg ser helt nøytral og kjedelig ut, med egentlig lite respons av andre som skrev brev til meg.
Så byttet jeg ut bilde med et dansende nærbilde av meg med hatt og ansiktmaske. (som kvinner bruker) Man ser øynene munnen, nesen tydelig og ansiktsformen, det eneste som er byttet ut er at huden er litt hvitere på kinn,hake og panne. Men man kan se egentlig veldig godt hvordan jeg ser ut.

Poenget mitt med og ha bilde der var og vise at jeg ikke tar meg selv så høytidelig og seriøst. Og at jeg liker og lage litt morro av og til.

Men sukker fjærnet bilde mitt i redsel for at mange flere skulle finne på slike sprell.
Er det ikke sånn at når man har en profil, så skal man gi et best mulig inntrykk av hvem man er? Eller skal jeg bare velge og forsvinne ut i mengden? Eller tar jeg helt feil?

Må legge til at jeg har fått flere brev på den ene dagen med mitt nye bilde, en jeg har fått tilsammen siden jeg meldte meg på sukker i november.


Er det flere enn meg som vegrer seg litt fra og besøke folk man egentlig har lyst til å besøke igjen. pga siste besøkende-funksjonen.?
Personelig så elsker jeg og se hvor mange som har besøkt meg, uansett om det er samme jenta som besøker meg 10 ganger om dagen.. men jeg vet jo ikke om flere føler det samme da..eller om de synes at det er plagsomt at noen besøker dem flere ganger på en kveld.. Noen innlegg her?

Jeg skrev litt om dette i et annet innlegg, men er litt nyskjerrig på andres meninger og synspunkter rundt dette.

Ofte får jeg brev fra en person som jeg vet i utgangspunket ikke er interessant, og jeg vet med meg selv at det aldri kommer til og bli noe.
Jeg svarer og bruker tid på en person som egentlig ikke er interessant, og når vi kommer til spørsmål om evt. date, så blir de skuffet fordi jeg sier nei. Fordi spørsmålet om de er interessante for meg har aldri kommet opp. Det gjør ikke meg så veldig mye og skrive med folk om alt og ingenting, men det betyr ikke at jeg har lyst og treffe dem.. men helt greit og skrive litt frem og tilbake. Men det betyr jo ikke at jeg forplikter meg til den personen.
Jeg mener at hvis en mann eller en kvinne er interessert, så er det jo opp til dem og si ifra, for jeg har ikke noe problem med og være ærlig hva jeg føler og mener.

I og med at jeg har et lite barn, så gjør det at jeg har mye tid til og skrive på kveldene.

Spåtind.

Siste svar ti. 4 mars 2008 16:20 (48 svar)
Skjult ID med pseudonym Vekt 62

Fortell om turen da dere......

Ble det mange par.

Jeg tipper 3.

ønsker meg

Siste svar ti. 4 mars 2008 13:22 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym menneske

Hvor er det herlige menneske som er ukomplisert og som vil ha et gjensidig respektfullt godt forhold med god sex

Jeg feirer i dette minutt (!) jubileum: 4000 'besøkende'!!!

Det har altså vært 4000 besøkende på min profil siden jeg 'betalte første leie' her på Sukker på sensommeren '07. (Om dette er bra eller ei i forhold til andre damer, kan jeg ikke svare på. Personlig synes jeg det er et respektabelt tall med tanke på at mitt bilde ikke er et blikkfang, andre enn for mine foreldre, selvfølgelig.. ;-) Profilen derimot, er jeg godt fornøyd med!)

På de månedene har jeg truffet fire flotte menn. Det vil si at i gjennomsnitt er hver tusende mann på Sukker verdt en date!

Ikke stresser jeg, ikke har jeg dårlig tid, jeg er klar når den rette mannen også er det! Om han finnes her eller et annet sted, vil tiden vise.

Dette var ment som en optimistisk statistikk som folk kan sammenligne seg med.

Har sett noen profiler både her på Sukker og andre nettsjekkesteder hvor menn sier de legger vekt på renslighet og hygiene (!)eller selv er renslig.... Hallo?? Er dette menn som sliter med tvangsnevrotisk vasking, menn med dårlig erfaring med møkkete dater eller.....? Høres rart og egentlig litt ekkelt ut.....

Hot : sprade rundt i bokser'n...
Not: sprade rundt i speedo'n....

(...her er selvfølgelig alle OG forskjellige meninger veldig ønsket;-)...)


Jeg har reaktivert profilen min etter en kort pause …

OG::: jeg ønsker å gjøre noe endringer i Profilutfylling – relasjonsprofil, i tekst innhold, etc, kanskje jeg legge inn bildet og…. er fortsatt usikker…;.)

Har lest at det er viktig å utfylle mest riktig, og jeg tror nå at det er det …tenkte ikke på det før… Så oppdaget jeg at det var veldig mange uriktige svar bare fordi jeg ikke leste nøye, MEN jeg har også oppdaget at enkelte er ikke lett å svare på.

Noe eks…

Foreldre er slit, drar vekk i jula Hjemme hos mamma og pappa hver helg
Familiekjær

(Kan dette beskrive meg eller ikke ,som familiekjær????? (jeg kan ikke være hos mamma og pappa)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 5 10
Ateist. Tror ikke på noen gud eller noen definert religion Dypt religiøs og det preger meg daglig Religiøsitet
(jeg er ikke ateist, og ikke dypt religiøs…det prege meg, .....jeg har min oppfatning....

OSV….

Ser knapt på TV eller film Elsker fiksjon og underholdning
TV- og filmtitting [mengde]
1 5 10
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avskyr allværsjakker selv i byen Tilbringer mye tid i skog og mark
Friluftsmenneske

1 5 10
Drar svært sjelden på byen når jeg har kjæreste Stortrives på byen selv om jeg har kjæreste
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 5
Jeg er hovedsakelig intuitiv og følelsesstyrt Jeg er rasjonell og baserer meg på erfaring og fakta
Faktaorientering
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Er det jeg som er dum som ikke forstår?…. eller er det KANSKJE IKKE SÅ VIKTIG allikevel….hvor du plasere deg....fra 1-10

NOE kommentarer??

Takk ...
Hva ser du etter? Hva trenger du? Hva ønsker du? Hva lengter du etter? Har du et klart bilde av din tilkommende drømmepartner?

Bør man lete bevisst i forhold til egen personlighet, eller er det lurere å forholde seg åpen og se hva som hender?

På TV så er det ofte slik: de kysser heftig, så "rivier" de klærne av hverandre på en to tre og de velter ned i dobbeltsengen og så etter noen sekunder så er han inne i henne.... (det avsluttes jo med at hun får orgasme etter ganske så kort tid).

Bortsett fra det med orgasmen, er det slik det foregår noen ganger? Er det slik vi vil ha det i det virkelige liv? Er dette bra elskov for oss dødelige eller er det bare en myte som påtvinges oss og forleder oss til å tro at vår egen elskov er litt "kjedelig"?Sexlek

Siste svar ma. 3 mars 2008 20:27 (43 svar)
Skjult ID med pseudonym Karius

Er jeg pervers?
Det lyser røde blader i mot meg på matchtreet på "sexlek"....
Synes det er OK å ha sex i friluft, men går ikke på swingersklubb....
Tror det er mange som tror det er det sexlek handler om....

Fikk en beskjed i innboksen min i kveld med helt utilslørt tilbud om sex..
Uten noen form for innledning eller dikkedarier, rett på!
Jeg er ny på Sukker, og profilen og bildet mitt tilsier ikke at jeg skulle generere den typen meldinger...
Noen som har erfaringer? Er det mye sånt?

En tråd for positive innspill.

Hva skal man presisere i en profil?
Er det høfflig å skrive melding når man har sett på en profil,når man alikavel detter utenfor deres kriterier ?
Er det å vrake noen når man ikke skriver en beskjed?

Ønsker alle menn seg en ung dame og er drømmen for dere å finne seg en kjæreste som er 10-20 år ynge enn dere selv?

Høflighet.

Ingen svar
(mann 42 år fra Vestfold) Privat melding

Høflighet ja, jeg må nesten nevne et interessant tema her i sukker.
Jeg føler spesielt at damer tar ting svært høytidelig, dessverre.
Jeg har brukt kreative innspill i en samtale, og
ofte er det feil tolkninger som florerer og det er naturlig.
Allikevel, hvis man skal evaluere en person, samt få et helhets inntrykk
så er dette helt umulig hvis jeg skal analysere hver eneste setning å lete etter skrivefeil.
Jeg har erfart at dette gjelder kun damer som har en profil på typiske 'date'
steder på nettet, og det synes jeg er trist jeg da.
Vel, jeg har hatt en vellykket helg -
så ha en flott start på en ny uke i morgen!
God natt. :)


Lurer bare på om noen av dere hunkjønn har prøvd å gå på Sukkerfest alene, og hva slags erfaringer dere eventeult har med det?

Har registrert en misnøye og syting på sukker over at enkelte ser heeeeeelt forskjellig ut IRL enn på profil.
Hva om.......vi dro i gang en visning........hvor respektiv lines opp og kan bli beskuet fra alle vinkler.
Er jo helt vanlig at man går på visning ved kjøp av bolig...sånn får å VIRKELIG se hva man får...eller?
Eller dersom man skal kjøpe seg bil ...er det jo helt vanlig med en prøvetur...*huff..nei det var vel å ta det litt langt....mulig nattevakt og dårlig søvn ikke er helt bra for meg* ;-))))))))
Noen som stiller?????:-)

en mann som ikke er allergisk og kanskje er hundeeier sånn som meg? Bli med på tur?

Her er en fortsettelse på tråden for de som ønsker å chatte utenom de seriøse trådene.

KØ LAPP, Tråden for deg som liker vafler og annen tåkeprat...... Del 2.

(Den forrige nådde over 1550 innlegg på under 4 uker.)

Waste of time!

Siste svar sø. 2 mars 2008 12:41 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym En frekk m

Jaja!

Er det meningen at det skal bare vere jenter som tar intinativet på cathen eller????????

Flere enn meg som ikke har tålmodighet nok til å komme inn på kølappen?

Gir opp etter sånn ca to-tre minutter.

Hvor treig får`n bli før oppfølgeren kommer?

Må vi opp i 1500? I så fall; Skriv så blekket spruter folkens! - Så venter jeg til det går an å komme inn igjen :)

Jeg sitter og er på slutten av vinflaske nr 1 og lurer på om jeg skal bevege meg ut. Befinner meg i Oslo. Er det en pen og smart jente (kanskje blanding av Paris Hilton og Pamela Anderson sånn utseendemessig?) som vil være med ut en tur? Når alt kommer til stykket betyr det ikke så mye at du er smart.

http://www.abctv.no/61914

FERDIG MED EX ?

Ingen svar
(mann 61 år fra Akershus) Privat melding

"jeg er ferdig med exen"......joda men er du klar for et forhold, joda jeg mener det ,svarte hun. Men hvor klar er du for det, og når vet du egentlig når du er klar for det. Jeg har møtt damer som sier at de er klar "til å starte et nytt forhold" men etter og har kjent dem en stund så må de gjerne mene det, men i mine øyne er de ikke klar. Altså når du bruker mye av din tid til å gremmes og være sint/bitter på ex og man må høre på dette hver dag, så er du ikke ferdig. Det er rett og slett slitsomt og kjedelig at du er så polarisert på fortida, kan du ikke bare la han gå å komme deg videre i livet. Det er lite attraktivt og man føler jo at du bryr deg mere om han. exen enn livet med meg du skulle leve her og nå avsluttet han....

Ja da var fredagskvelden kommet nok en gang. Unga har akkurat lagt seg, og jeg sitter da alene her og tenker litt over ting. Tidligere i dag satt jeg på verandaen og tok en kaffe. Kjente varne solstråler treffe mitt ansikt, og duften av frisk og god vår kom over meg.
Vi går mot lysere og lettere tider. Folk kommer atter en gang ut fra sine små hi, etter att all vinterproviant er fortært. Endelig kan vi strekke på oss og leve igjen.
Samtidig så kommer jo tanken om det å være alene nå når mørket har senket seg. Ikke en ideel situasjon, men det er situasjonen man er i. Og med tida har lært å takle på godt og vondt. Merker med meg selv at jeg tenker mer over dette nå de gangene jeg har barna. Da går det fra øredøvende liv til helt stille, stille sånn som dagene er ellers. Stillheten er jo verd å ta vare på, men det er stillheten en finner med seg selv, og oppsøker. Ikke den som hjemsøker deg dag ut og dag inn. Eller?
Men nå er jo våren her, mulighetenes årstid, og livets årstid. Så da må det vel være muligheter for oss mennesker også å leve igjen? Jeg velger jo å tro det, men klart enda en vår uten noen å dele den med ligger jo som en påminnelse for meg. Klart det er en tanke jeg vil riste av meg, komme meg opp på hesten igjen. Bytte ensomheten med tosomheten.
Håpet kan jo ingen ta fra en, det er kun en selv som setter begrensninger for hva en selv ønsker å oppnå.

Heller dust en kylling:) Med det så menes det at man må kunne tørre å ta sjanser, og ikke late som alt er som det skal være.

Nåja dette var litt refleksjoner fra min side, og håper jeg ikke har kjedet dere halvt ihjel, på reisen nedover linjene her:)
Vil gjerne vite hva dere forbinder med våren? Enige i noen av mine meninger kanskje?
Uansett nyt tiden fremover:)

Skriver i følgende med 5 jenter her inne på sukker. I on-line boxen er det også veldig mange av den søte sort! Men det er søren meg ikke så lett dette her. Noen kvinner kan virke masete på meg, men jeg svarer dem og er hyggelig. Et par av dem blir det nok å treffe på en kaffe snart! Jeg registrerer plenty fine kvinner her inne som jeg har sett har vært inne lenge nå! En ting jeg funderer på er om dette er en sjekkesentral hvor det går virkelig unna i transportbåndet eller hva? Jeg syns det er rart at disse finne damene ikke finner seg karer, har ikke selv tilgang til menns profiler, men regner med det er noen kjekke typer som ønsker å finne seg en date ettersom dem er her! Er det vanskelig for oss å finne frem her inne eller? Jeg håper det ikke er pga damene er blitt så sære at dem umulig kan finne seg en kar da;)

Det er ikke mange alternativene man kan søke i. Ett av dem er søker ELSKER. Man må vel da påregne at profilen blir ganske så dreid mot sex??
Ville bare skrive dette pga respons om sexfiksering.
Mulig jeg søker noe annet, profilen vil da bli oppdatert rundt "andre vesentlige" ting.
Føler meg nesten pervers - men er ikke det. Jeg søker etter en (ei) elskerinne.

Mulig jeg "overreagerer" jeg også..:)))

hoffman

For meg så virker det som lesbiske og homofile har det bedre i et parforhold. Undres på om det stemmer. Er det noen her inne som har en mening om dette?

Ei dame utalte at: nå hadde hun blitt bedratt og så dårlig behandlet, at hun vurderte å bli lesbisk.
Hmmmmm.......