Sukkerforum

Jeg vil gjerne benytte anledningen til å ønske alle sammen ett riktig godt nytt år :)

Når jeg sender en hyggelig - og helt uskyldig melding til deg gutt - hvorfor i all verden svarer du ikke....? Det holder med et lite "takk for mail, men jeg er ikke interessert". Du ville vel svart om folk snakket til deg i den virkelige verden?

date!

Siste svar fr. 29 des. 2006 22:27 (2 svar)
Skjult ID med pseudonym Pernille

ingen kjekke gutter her som vil date` en søt jente?

Hello,

som dere kanskje skjønner av overskriften er jeg relativt fersk på det her og savner litt info om hvordan ting funker. Lurer spesielt på dette med markering av profiler og denne matchingen...hvordan foregår det egentlig?? Har markert et par profiler som svært interessante men det skjedde jo fint lite hehe. Skjønte det også sånn av "M" i en post lenger ned her at han dreiv og manipulerte voldsomt på matchingen hehe...

Og så lurer også på hvilke folk som kommer opp rundt omkring under de forskjellige linkene?? Jeg får stort sett opp jenter mellom 24 og 30 fra Oslo over alt, men av og til så kommer det en fra Buskerud eller Hedmark på 35 liksom. Watisdis? :)

Jeg lurer litt på hvordan dere bruker disse "interessant", "svært interessant" og "ikke interessant" merkingene...
Grunnen til at jeg spør er at jeg legger merke til et par ting som forundrer meg litt.
For eksempel ser jeg at noen typer her inne har merket min profil som "svært interessant". Til tross for dette tar de ikke kontakt med så mye som et lite Hei en gang...
Er dere for feige til å ta kontakt, eller er det for å lodde stemningen og se om jenta er tøff nok til, eller interessert i å ta kontakt? Eller er det kanskje fremtidig potensiale hvis annet skulle feile...? ;-)
En annen ting jeg ikke skjønner, er på andre enden av skalaen. Jeg har flere eksempler på profiler som jeg har merket som ikke interessante, og der vedkommende i etterkant da har gått inn og merket min profil som interessant... hvorfor gjør dere det da?

Vi i kvinnegruppa Ottar skal gjøre rent bord i morgen ;)

Mange damer på sukker (norske i all særdeleshet) har noen krav til sin drømmepartner.Det skal man jo ha for og være seriøs på nettet.Helst skal man ha lommeboken til Kjell Inge og utseende til en tidlig Burt Reynolds.I tillegg skal men være morsom og ha selvironi og ikke ligge på sofaen.Som om ikke det er nok bør man være praktisk pliktoppfyllende alltoppofrende for sin nye dame.
At det finnes slike menn med rosa tøfler betviles ikke, men at det kvinnelige syn på oss menn er spekket med krav som skal fylles ut fra en kvinnes fantasiverden.
Heldigvis bor vi i et land med demokrati med en soleklar rett til å velge ut fra egen ovebevisning.Det er jeg veldig glad for.

Singelforeningen på nettet bør døpe seg om til de tause menn og kvinner.En svært tafatt og sidrumpa forening hvor fart og spenning er bannlyst.
Etter nå og ha prøvd noen av disse portalene er responsen og mailene som er sendt like mye verdt som et sandkorn på havets bunn.
At jeg selv sitter og bruker tid på dette bør jeg oppsøke legen for.
For mitt vedkommende har jeg flere treff på smuget (respons) på en kveld en det jeg har hatt tilsammen på sukker og alle de andre portaler til dags dato.
Kanskje er utelivet og byen svært undervurdert.

En kar her snakker om å date flere samtidig og "playe"som han kaller det og det er jo greit nok hvis man vil bli kjent med med mange før man finner den rette...
Men er det ikke en fare for at man kan bli bitt av basillen og i tilfelle ødelegge de muligheter man har til å finne en partner?
Dette er en av grunnene til at jeg først vegret meg litt for å legge ut profilen min...Da kan det nemlig virke mot sin hensikt å være her...det blir litt useriøst liksom...

Tror kansje det er flere som liker de som ikke "brøler" høyest!!!
Litt synd igrunn for de som har akutt skrivekløe eller virkelig har lyst til og bli kjent med flere!!!

Forelsket

Siste svar on. 27 des. 2006 13:00 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Forelsket

I det jeg gikk hjemmefra for å treffe henne viste jeg at denne daten var forskjellig. Allerede på msn hadde vi hatt en så lett og flørtende tone at jeg var sikker på at her skulle jeg på date med en jente som passet perfekt til meg. Vi traff hverandre utenfor restauranten og ga hverandre en varm klem. Praten gikk lett og vi hadd en avslappet øyekontakt nesten hele tiden under måltidet. Fire timer ruslet vi videre til en bar. Der fortsatt praten over et par drinker. Det var sent og vi bestemt oss for å ta kvelden, men avtalte at vi skulle møtes igjen. Vi ga hverandre en klem og jeg lente meg frem for å gi henne et lite kyss på munnen. Det føltes riktig. Men, hun snudde seg litt unna så det landet på kinnet. To minutter etter på mens hun satt i drosjen hjemover sendte jeg følgende melding: - Takk for en hyggelig kveld, gleder meg til å se deg igjen!
Neste morgen sendte jeg igjen en melding og fikk et litt formelt men hyggelig svar. Dagen etter det foreslo jeg en kaffe men fikk som svar - Har tenkt litt på det og har bestemt meg for at jeg alikevel ikke har lyst til å treffe deg igjen.

Jeg har vært på mange dater i mitt liv. Og sjelden tatt en avisning tungt. Men denne gangen er det annerledes. Annerledes fordi vi hadde en fantastisk kveld. Annerledes fordi den etter hvert så berømte kjemien lå i luften hele kvelden.

Nå spør jeg dere, sukker eksperter, hva gjorde jeg feil? Kan det virkelig være at de litt for kjappe tekstmeldingene gjorde at hun tenkte - han her er desperat? Jeg ville jo vanligvis sagt at det var litt for kjapt. Men sånn går det jo lett når du virkelig liker noen.

Og en ting til. Hva ville dere gjort? Jeg har lyst til å ta kontakt igjen - skulle ønske jeg kunne ha gjort noe annerledes. Men hvordan skal jeg ta kontakt uten å gjøre vondt verre? Det er lant fra sikkert men jeg tror at hvis vi treffes igjen så finner vi enten kjemien eller så kan jeg i hvert fall gå hjem og tenke. Nei. Vi var ikke rette for hverandre. Men etter bare en kveld.... Nei! Jeg må treffe henne igjen...

Ha en fantastisk jul med fred i sinnet, med uønskede forpliktelser og regningsbunken dyttet langt vekk, for en stakket stund. Kos dere med god mat, pakker, familie, venner og ellers alle andre som gir noe positivt for dere.
Det skal jeg gjøre, og derfor ønsker jeg dere en riktig god jul og ett strålende nytt år :-)

Må si det er mye bra menn her inne! Imponernernde med tanke på andre slike sider.. (kan sikkert virke desp. som har prøvd alle, men nei:)

Så nyt livet og spis god mat!!
stor jule klem

singelfest

Siste svar fr. 22 des. 2006 17:51 (23 svar)
Skjult ID med pseudonym Liselotte

Lurer på hva slags folk som går på singelfestene..
Er det noen unge freshe folk der? har jo sett noen bilder fra noen av singelturene, og lurer på om det er samme type folk på festene?
Er det litt sånn " døla opplegg"? eller er det for unge trendy mennesker?
Alle har vel litt fordommer for sånt, mener ikke å være ensporet, men kanskje greit å høre litt før man melder seg på..
Takker for tilbakemeldinger for ei uviten skreppe!

Hallo

Jeg er i den lykkelige omstendighet at jeg skal date to jenter neste uke. Av samme grunn har jeg ingen planer om å se hvor langt jeg kan komme videre med dem for sportens skyld. Jeg er på dealern med flere jenter som jeg antakelig kommer til å date senere.

Får inntrykk at enkelte synes dette er sleipt spill, men jeg synes ikke det siden jeg er kresen og velger den som passer meg best eller som jeg blir mest interessert i.

Jeg kunne jo f.eks. velge å "playe" litt da det er mer som teller enn utseende og personlighet!! ;) Dating er tross alt et spill hvor man må regne med å ta litt sjanser innimellom.

Noen som har synspunkter på dette?

Leste en artikkel i Dagens Næringsliv i dag om markedsverdi i forhold til partnervalg, en tidligere megler og nå professor i psykologi, som mener at vi har en viss markedsverdi på alle personlige egenskaper. Denne markedsverdien bestemmer budsjettet vi har å velge en partner utifra. En attraktiv mann som tjener bra, har høy status i samfunnet, er sympatisk osv har et større budsjett å bruke på sin partner, dvs han kan velge en kvinne som har tilsvarende høy markedsverdi. Ok, dette har vi alle hørt før.

Men det han poengterer som jeg syntes var interessant var for det første at de som har 'ubalanse' i markedsverdien sin, altså som har enkelte områder de har høy verdi på, og andre områder de har 'røde tall' på, altså mindre attraktive egenskaper, har oftere samlivsbrudd enn de som er mer stabile i sin verdi. Også om den samlete verdien er lavere.

En annen ting han fremhever er at gjensidig kjærlighet oppstår når begge parter mener de har gjort en kjempedeal og fått den optimale partner til sitt budsjett.

Han hevder også at det er enkelte 'basisvarer' som må være til stede, attraktivitet hos partner velger vi etter budsjett osv, men at disse tingene får man nok av. Når man har fått det optimale av disse basisvarene går man for luksusvarene; (På samme måte som at man kan man kjøpe mye pasta og spise seg mett på lite penger, men det er ikke sånn at desto mer penger man har, desto mer pasta kjøper man.. Da går man over til mer luksuriøse varer) og den ultimate luksusvaren som man aldri får nok av er snillhet. For, som han sier, vi er alle ute etter en partner som gir oss 'alt', og hva skal man med en partner som har all verdens gode egenskaper hvis de ikke vil dele dem og gi av seg selv..?
Han sier også at menn med lav markedsverdi for all del kan få pene kvinner, men at disse da vil ha lav markedsverdi på andre områder, altså være tilsvarende dumme, onde eller late.. :)

Rådet hans er å tenke igjennom sin egen markedsverdi og lete etter partner deretter. Kanskje vi har større suksess da...?
Ser frem til gode argumenter fra idealistiske romantikere!! :)

Siden jeg er singel for øyeblikket(selvsagt, siden jeg er her!), så tar jeg meg selv i å tenke over ting jeg må huske på hvis jeg skulle finne på å få meg en kjæreste en gang i fremtiden... Ser så mange eksempler på forhold hvor man tar ting som en selvfølge! Man er jo ofte flink til å glemme å sette pris på den tiværelsen man er i, og selv om jeg forsåvidt er fornøyd med hvor jeg er i livet nå, så tror jeg at jeg vil være enda mer fornøyd når jeg finner mannen i mitt liv! Derfor vil jeg sette opp en liste over de tingene jeg må huske på når dette skjer:

- Aldri gi kjæresten min tørre, likegyldige kyss
- Ikke bli en "kjæreste-jente" som slutter å møte venner og bekjente
- Tenke over hvor deilig det er å våkne opp sammen på søndager
- Sette pris på hvor heldig jeg er som har noen å dele opplevelser med, inkludert kjedelige familiesammenkomster...
- Huske hvor vannvittig dyrt det er å være singel!
- Og ikke minst: være takknemlig for fri tilgang på sex! :-)

Flere ting man bør huske på?

Ser ut som det er sport i å ha sex med flest mulig, tenk å spørre om hvor mange man har truffet og hvor mange av disse man har knullet... er det mulig !!!
Er slik man gjorde når man akkurat hadde fått frøpikk og skulle imponere venner. ( 13-14 år)
Og så lurer folk på hvorfor det er så mye kjønns sykdommer i Norge... hallo, hvor tok vettet veien ???
Har vært inne her i kort tid og lurer egentlig på om ikke snittalderen her er 13 år... Og ja dere har rett, jeg kommer til å stanse min profil her...

Date..

Siste svar to. 21 des. 2006 10:34 (11 svar)
Skjult ID med pseudonym Pernille

Noen som vil på date eller?
Har vært her inne en stund nå, men blir liksom ikke den helt store datingen.Er redd for å spørre om og møte noen jeg, for en gang jeg gjorde det fikk jeg tilbake at jeg sikkert gjør det ofte, og at jeg sikkert møter folk hele tiden. Det er jo ikke sant, jeg er mer kresen enn de fleste tror jeg..Vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det jeg da, for de jeg vil på date med er ikke så raske på labben for å si det sånn..
Jeg snakker jo med flere kjekkinger, bør vel være interresse for en date når man er på msn og mailer nesten hver dag.
Er jeg helt dum, eller forstår jeg ikke at jeg ikke er attraktiv nok?

Hjelp gutter, er de feil av ei jente å spørre om en date tidlig i prosessen? orker ikke maile i en evighet heller.

Råd hadde vært fint:-)

Personer som ikke kan sette inn bilde skulle absolutt ikke få sette inn "annonse".

Jeg synes det er så mange som klager over at det er få damer på disse sidene i forhold til gutter/menn, men jeg må si at jeg ikke akkurat føler meg redrent av disse "overrepresenterte" gutta. INGEN legger igjen meldinger på siden min, er det fordi jeg ikke har bilde? Eller kanskje jeg høres helt forferdelig ut:) Jeg er ikke det, altså!

Mix og match - hva vet jeg. Mine matcher er så forskjellige at det er en fornøyelse i seg selv. Jeg skulle gjerne likt å vite hvordan matchmaskinen egentlig jobber:)

Skeptikeren til side: Jeg har, etter en ukes mailing, greid å tilnærmelsesvis forelske meg i et menneske jeg aldri har møtt. Har mailet og datet med stort sett greit hell noen ganger tidligere - men aldri gått til den forestående daten med de følelsene jeg gjør nå. Hvis dette klaffer, legger jeg meg flat for Sukker!

Hva er vitsen med å lyve her inne, f.eks på kroppsfasong/størrelse? Vet man ikke at man blir avslørt ved en evt. date?

Jeg har selv møtt to jenter fra sukker, begge har "gjennomsnittlig" satt opp som størrelse. Så etter en del mailing fram og tilbake, treffer jeg de, veldig spent, så er dem begge mer enn godt over "snittet". Hva med å skrive "et par kilo for mye" eller "lubben" når det faktisk er det du er?

Ja, det kan virke overfladisk, men for mange betyr det litt. Jeg er selv ingen Mr. Universe i kroppen, men lyver i allefall ikke om det.

Greit nok i mine tilfeller, hadde det nok ikke kommet lengst uansett, men man blir jo litt skuffet da, når man forventer en normalbygd jente, så kommer det ei dundre på borti hundre.. Blir skuffa da.

Slik det er nå er det kun en funksjon som heter nye brukere. Hva med å også ha en funksjon som heter nye profilbilder, og en som heter nye bilder i album? Spesielt nye profilbilder er interessant, da det tar lang tid før enkelte legger inn bilde, og de kommer da ikke opp på nye brukere listen, eller langt nede på den.

Om gutter/jenter bare ute etter å få seg kjøtt mella bena kan de vel gå på byen og sjekke opp noen, eller feks på blink.no..
Det her er vel forumet for å finne noen på et litt høyere nivå? Eller er det bare jeg som har misforstått hele greia??

Også når det gjelder å svare på meldinger. Jeg svarer på alle de jeg får såfremst de ikke er slibrige. Er det noen som skriver til meg og viser intr og jeg ikke er intr. sier jeg også ifra. Synes man kan være så pass ærlige her inne at man ikke veileder noen til å tro på noe som ikke er der!

Men når det er sagt, synes jeg dette er et flott forum som får frem litt sommerfugler i magen <3

Her inne er her bare for å få oppmerksomhet...

De har profiler på alle mulige dating sider...

Det at de virker intressert skal du ta med en klype salt..

For husk de skriver ikke bare med deg.....

Vi er en av mange....og vise versa....for guttene...


Det er noen pluss med internett...
men også mange minus...

Vi lever mere og mere forran datan....
Trist men sant.......


Har vært en liten stund på sukker nå og må si jeg har bitt meg merke i hvor lite forumet blir brukt i forhold til hvor mange det er her. Tenkte bare bidra med å legge inn ett innlegg. Har som sagt kun vært på sukker en kort stund, men har en del besøkende (tror jeg da?..rett over 1000) og pratet litt med folk. Lurer nå på hva som er vanlig videre, tar folk mye kontakt for IRL eller er dette mest for gøy? Innspill?

En annen ting er at det ser ut til å være best om man er fra Oslo her, 99% av mine treff er der fra. Ok for meg fordi jeg ikke ser avstand som problem, om det på sikt skulle oppstå noe anser jeg meg som ganske mobil i forhold til flytting.

Ja folkens, hva er deres erfaringer? Tanker?

Vræææl, er så lei av å være singel!!

Begynner å synes at arrangerte ekteskap er en fin ting.

Hvor er du, drømmemann? Jeg fatter ikke at jeg ikke klarer å finne noen. Vært singel i 2 år nå og jeg er pen, smart, hyggelig, har god jobb og er generelt et kupp! I tillegg kjenner jeg at jeg har lyst på en liten kjernefamilie......... Begynner å haste litt!

Er det noen av dere gutter som kjenner på denne frustrasjonen eller er det bare jenter som drømmer om samboerskap og barn?

Misforstå meg rett!

Etter å ha hatt profil uten bilde i et halvt år og lite meldinger/treff, tenkte jeg at nå kommer jeg til å bli sykt opptatt med å svare på meldinger da jeg her om dagen la inn masse bilder på profilen...

Hva skjedde? Ikke en dritt! Jeg har 5 ganger så mange treff, men nesten ingen legger igjen meldinger! Ikke engang slibrige meldinger, som jeg fryktet! Og jeg som trodde jeg var pen!! He-he

Er det fordi jeg bor et stykke unna Oslo at folk ikke gidder skrive meldinger? Jeg trøster meg med at det sikkert er derfor folk ikke skriver.

Men jeg vil jo ikke lure folk heller! Hilsen jente 28 år

lurer litt på åssen jeg kan søke på kart? plassering av brukerene?
er rimelig fersk på dette,,,
håper noen tar seg tid til å forklare :)

Sex

Siste svar on. 13 des. 2006 22:14 (13 svar)
Skjult ID med pseudonym Jenny

Min erfaring er at de fleste menn ikke er her inne for å treffe drømmepartneren men for å få sex med flest mulig. Helt greit, jeg har latt meg "lure" en del ganger selv, bare vær ærlige!

meldinger

Siste svar on. 13 des. 2006 15:27 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym irritert

Når man skriver en mel til ei man liker profilen til, så i det minste kunne man ha vært såpass voksen å svare tilbake å si att dette ikke er noe for meg... det kal klare, men ikke slike barnselige sprell der de prøver tie deg vekk.
Trodde skulle være voksne folk her jeg... heller

Tror dette er en massemail som en Don Juan sender til jenter tilfeldig uten engang å ha lest profilen! Denne karen tror jeg kun er ute etter sex. Er så lei av det!! Mailen kommer her:

"Fant profilen din og når jeg hadde lest den igjennom var det ingen tvil om at jeg måtte sende deg en melding.Vi har mye til felles og jeg liker godt det du står for.

Jeg heter Christian og du kan lese mer om meg i profilen min. Trener en del, bli med så kan vi trene litt sammen.

Er forøvrig ferdig med grøftefylla, så jeg håper du ikke raver rundt på byen hver eneste fredag og lørdag, i hvertfall den dagen du har kjæreste... Men en fest i ny og ne er morsomt, så lenge selskapet er bra.

Har hytte på fjellet, ikke noe er som en hyttetur med frisk luft, peis og romantisk stemning med levende lys.

Jeg driver et reisebyrå som jeg startet for noen år tilbake, så jeg håper du er glad i å reise...?

Håper å høre fra deg.

klems,
Christian

PS.! har bilde på MSN"

Dette lukter lure-gutt hele veien! Inntil jeg vet om flere har fått mailen, skal jeg være grei å ikke offentliggjøre nicket hans.

Hvorfor er det så mange som legger ut landskapsbilder på profilen sin. Det er da totalt uinterresant for oss som besøker en profil hvor fint det er i Tibet eller på en strand i Thailand. Er til og med noen som har bilder av leiligheten sin. (er det mulig?) Det er de som har profilen vi vil se bilder av. Ikke alt annet graps.. Så det så:)

Skrivefeil..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym juliet

"Ja, helt enig. Skrivefeil og dialektord er turnoff. Også i profilen.."
Hva med de som har dysleksi da? Man trenger ikke være dum for å ha skrivefeil!

Hei igjen.

Det er overhodet ikke meningen å være negativ, det er jeg ikke av natur heller.
Men nå har jeg hatt over 70 besøkte på min side, da synes jeg det er rart at ingen av disse legegr igjen en hilsen.

Vi må jo kunne forlange en liten hilsen av ett eller annet slag.

Men hvis det er status og kjekke menn dere er ute etter ja da har ikke en sjangs.

Har også skrevet noen mailer men over 90% svarer ikke.

Ville bare fortelle mitt syn på denne saken.
'
Lykke til alle sammen;-)

Hei!
Vil bare si at jeg har opplevd at jenter også er litt tvetunget når det gjelder det å ta kontakt.
En kan sitte å skrive til ei jente og prøv å legge fram seg selv. Men de jeg har brukt tid på å skrive til de skriver sjelden tilbake. Men de jeg kan skrive til for å gi et lite kompliment der og da de skriver gjerne side opp og side ned. Og min hensikt var bare å kommentere utseendet eller profilen uten noe mer. Bare for å være hyggelig. Men tar ikke alle under en kam.. og det synes jeg ikke dere bør heller. ( dvs jenter). Men vet at gutter/menn ofte her er ute etter noe annet. Men dere bør jo lese litt mellom linjene, som dere er så flinke til ellers..

Det er så mye negative innlegg her. Da spesielt om menn som "lurer" oss damer og bare er ute etter sex, gidder ikke svare på meldinger, kommuniserer godt lenge - så blir det stille osv osv. Mennene svarer at vi er ikke noe bedre osv osv.
Nå har jeg flere gutte venner som også er inne på denne siden. Og vi damer er faktisk ikke noe bedre, de opplever det samme. Jeg har hørt så mange historier av de at jeg blir flau over å være dame faktisk.
Nå har jeg vært inne på denne siden i ett par mnd, og er ganske aktiv.
Har vært på noen dater. har stort sett bare fått hyggelige meldinger, de jeg har datet har vært hyggelige menn. (selv om jeg ikke har funnet drømmeprinsen).
Og noen er her for å finne en kjæreste, andre for å bare ha det gøy med flest mulig.
Jeg har tidligere også vært på andre ligenende sider, og det er det samme opplegget over alt.
De fleste er hyggelige, og er vi alle ærlige om hva vi er ute etter, så er det ikke noe problem. Og vi velger selv hvem vi vil ha sex med av disse vi dater.

Er det bare meg, eller fungerer ikke kartet...? Får ikke fram noen side for dette...

Jeg blir litt trist av å se at så få våger å benytte sitt "sukkernavn".

Er det virkelig så få som har ryggrad for sine meninger og tanker?

Det hadde jo vært fint om disse innleggene sto i (en eller annen) intelligent rekkefølge (f.eks. dato...................) så kunne det vært enklere å følge med på diskusjonen og hive seg inn med meningers mot.

HÅPLØST!!!!

På en forum som dette er det to måter å lage innlegg på. Du kan enten starte et helt nytt tema, eller du kan svare på et eksisterende tema. De siste dagene er det flere som har brukt nytt temafunksjonen for å svare på noe en annen spør om. Det er unødvendig og gjør det umulig å hva oversikt. Trykk heller på linken "svar på innlegg" under tittelen i stedet for linken "nytt innlegg".

En oppgave for sukker å holde orden på dette.....

Tror vi skal være litt forsiktige med å generalisere her inne. Det finnes vel såvel menn som kvinner her inne som er her mer for å slukke tørsten enn for å finne en livsledsager.

Det som imidlertid bør være en rettesnor for alle og enhver er at man svarer høflig på alle henvendelser - enten de er slibrige, hyggelige, komplimenterende eller bare et "hei". Det ene behovet er vel ikke bedre eller verre enn andre, men ærlighet er jo greit - så vet man hva man har å forholde seg til.

I min profil står det at jeg er ute etter livsledsager så de som eventuelt måtte finne på å ta kontakt for å slukke sextørsten blir høflig avvist mens det henvises til min profil.

Syns det er utrolig at SÅ mange mennesker har profil - og SÅ få mennesker bruker dette forumet her. Kan jo gå dager mellom hver gang noen har saker de ønsker å lufte med andre.

Jeg bruker sukker på leit etter en livsledsager, men går meg vill i alle som benytter dette som et passivt oppholdsrom.

poenget er vel å finne noen!?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym <3

Ja internett er kjipt sånn sett..

Meldte meg inn på sukker uten noen forventninger egentlig.. Visste ikke hva det var. Men begynner å skjønne tegninga nå.

Jeg er her inne for å finne en gutt, enkelt og greit.

Har fått en del kontakt av gutter som jeg etter noen meldinger skjønte at de bare var ute etter "en ting", da forsvant intr. fort!
Men har vært på noen dater, som har vært veldig trivelige. Så håp er det vel :)

Dansekurs?

Ingen svar
(kvinne 52 år fra Oslo) Privat melding

Finnes det en mann i passende alder som vil være med meg på dansekurs? Jeg har så lyst til å lære å danse swing (først) - og så lite lyst til å gå alene for å danse med fremmede damer (for jeg antar at det er flest damer på sånne kurs). Og pga tett timeplan og mye ansvar for barnet mitt, passer torsdager best. Og jeg bor i Oslo... så det er jo best med en som bor i rimelig nærhet?
Hva kan resultatet bli? Jo, enten lærer vi bare å danse, eller - kanskje vi får ekstrabonus, blir bedre kjent og finner ut om vi passer sammen også :)

Jeg lurer på om noen er interessert i å bli kjent - en gjeng, sammen - isteden for sånn one-to-one dating? Utgangspunktet er at jeg har lyst til å treffe en livspartner - en kjæreste - fast forhold. Men jeg synes at kaffekopp og finne-ut-hvem-vi-er-samtaler blir litt merkelige. Selvom det stort sett er lett å snakke med folk, føles det kunstig...

Forslaget mitt er derfor å møtes en søndag, gå tur. Ta med ved, fyrstikker, noe å grille (pinnebrød, pølser, hvasomhelst), med barn.Sånn kan vi legge forholdene til rette for å bli kjent med flere, kanskje på en mer naturlig måte? En slags singel-voksen-med-barn-gjeng. Helst med voksne med realistiske forventninger ift hva man kan "få ut av" en partner (noe, men ikke alt - livet byr jo på mange relasjoner og arenaer). Likevel synes jeg at utseende og kjemi, sjarm, humor, kommunikasjon og rimelig-felles verdigrunnlag betyr masse.

Jeg skulle ønske at vi kunne finne større variasjon i måter å bli kjent på ! Og vil gjerne både møte folk, og bli møtt, i situasjoner som sier mer enn en kafésamtale med en fremmed (vanligvis) gjør... - Altså: Det ville være flott med fora hvor vi ser hvordan vi er sammen med andre voksne, egne og andres barn, også...

Hei!!!
Jeg sitter her og nyter stillheten.......
med brennende stearinlys på bordet og bål på peisen :-)

Så fikk jeg lyst å dele det med dere og samtidig oppfordre alle til å bidra med en stor eller liten gladmelding av et slag :-)

Jeg ønsker alle en fortsatt fin dag!!!

Jeg lurer på om noen kan hjelpe meg litt. Jeg har falt pladask for en person som er bor alene sammen med barnet sitt. Jeg som ikke har barn merker at jeg nok er altfor egoistisk i tankegangen til alltid forstå hvordan foreldre, og da særlig aleneforeldre, tenker.

Hvordan skal jeg gå fram, og hva bør jeg forberede meg på? Hva betyr det å møte noen du liker, når man har en man må sette foran seg selv? Er det virkelig plass til en partner?

Hei Margarita. Kanskje du skal stikke fingeren i jorda før du utaler deg om nivået på gutta!!!!!!!!
Reality calling....