Sukkerforum

Chandler tro til igjen !!!

Han vant singing Bee På TV 3 !!!

Jeg stiller meg først i gratulasjons køen.

Er det ingen her som kan fortelle en historie om noen som faktisk traff hverandre her inne, og som falt for hverandre? En happy ending story? Trenger det før jeg mister motet totalt...

Damerover55

Siste svar ma. 18 feb. 2008 18:59 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym "voksenja"

Fikk en mailfra en voksen kvinne som skrev at responsen for oss såkalte gamle damer 50+++++++ her inne var elendig. Hvor er alle voksne menn da? Er det slik at vi kvinner plutselig blir 15 -20 år eldre enn dem etter fyllte 50? Eller er vi klokere? At aldersforkjellen blir bare større med årene har de kanskje ikke reflektert over. og skulle det fungere burde det vel vært omvendt. Smil
For!
Det kan gå bra
med en ung mann
og en eldre kvinne
Da er ikke hun
så dum lenger
Og han har ikke blitt
så dum ennå
Så stå på bestemødre, Nei , jeg mener fortsatt at like barn leker best i den alderen Med unntak selvfølgelig. alder kan jo i visse tilfeller bety lite.Ihvertfall er menn flinke til å si at alder ikke betyr noe så lenge det går den veien de vil.
Håpet jo at det gikk an å få noen nye venner her inne da. Men ........... kansje hun har rett for sannelig er postkassen tom.
Hilsen Gamla

Hei,
Blitt superbruker i dag, ser av FAQ at som superbruker kan man både sende og svare på meldinger fra alle. Hvem er det som ikke kunne svart på mine meldinger før jeg ble superbruker? Hva gikk jeg glipp av før jeg ble superbruker :-)

forrige barneombud fikk sannsynligvis ikke forlenget sin periode pga sin holdning til om hvorvidt homofile skal ha rett til å adoptere barn. Jeg er så enig så enig. Har ingen ting i mot homofile. Men, barn bør i utgangspunktet ha rett til en mor og en far. Dette er det mest naturlige for å sikre en balansert stimulering av personlighetsdannelsen.

st.

En ting MÅ jeg bare dele!
De faste sukkerfolket er en utrolig inkluderende og trivelig gjeng! Jeg har storkosa meg på både offisielt og privat sukkertreff i helgen (hvorfor tror noen at private initiativ konkurrere, det utfyller!!!).
Så til alle andre som biter seg i leppa og lurer på om det er verdt å ta en tur GJØR det ;-)
Tusen takk for at jeg fikk lære mange av dere litt bedre å kjenne, jeg storkosa meg. Og Chandler er en flink fyr, med stor underholdningsverdi (ö,)

Mest poppis

Siste svar sø. 17 feb. 2008 23:49 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Nysgjerrig

Hva med å kjøre en runde for å sjekke hvem som er mest populær her inne på forumet? Hvem vil du aller helst ha en date med av de som skriver her inne eller har møtt på de siste dagers sammenkomster?

Bruk anonymt nick og henstiller alle om å være mest mulig ærlige (ikke stemme på seg selv, stemme flere ganger etc. som kan "ødelegge" resultatet).

Sitter her å tenker at det faktisk er et sosialt handikapp å være røyker,trist syntes da jeg !
Hva tenker dere ?

...kveldens episode av "Singing Bee" -))

Det har vært en begivenhetsrik "Sukker-helg" - --- og gjengen som møttes på trubaduraften hos vennene på Grønland i går ,ble forelagt ovenstående tilbud om og samles til fesjå for å se programmet på storskjerm hos Fru....osv. i Skovvn.3..

----- en koselig avslutning på helgen! Sees vi? :-)))

Blomsten :-))

hola tengo ganas de hablar spank...
que tal??? te animas...

Jeg får stadig de her.. men forksjellige adresser


How are you and i belive you should be doing fine as expected ,well I'm christine Geier and i really wanna get to meet you and maybe we can both have things in common as i belive that Friendship is a blessing it's the best you have to share,
The talents and the wisdom, the capacity to care... It's being there to lend support, whatever needs arise, It's making sure that others know they're special in your eyes...

Friendship is a blessing, and, to all who have a friend, It's one of the most precious gifts that life could ever send. I'm glad my soul while reaching out
found someone...like you.Cheers!!!.you can email on christinegeier2111@yahoo.com

Hei

Jeg har i det siste halve året hatt et forhold med ei dame i nabolaget mitt. Vvi hadde det i starten helt fantastisk fint, men så ble jeg litt for ivrig (masete) på å være sammen med henne. Jeg tok ikke hintene i tide, og hun ble litt skremt av meg tror jeg. Nå er det mer eller mindre over, hun unngår meg og svarer sent på meldinger osv. Samtidig så er hun VELDIG til å fortelle meg at hun er glad i meg, at jeg er det beste som har hendt henne osv. Hun bare sier hele tiden at hun ikke er KLAR for noe forhold. Innimellom, særlig sent på kvelden så ringer hun og er veldig lei seg, trenger hjelp og trøst. Jeg blir sprø av dette skjønner ikke hva som skjer. Hva kan jeg gjøre? Jeg er helt på knærne etter henne og vil ha jenne tilbake. Er dette normalt? Gode tips om en strategi som jeg kan følge hadde vært veldig godt å få.

Hilsen Forvirret og Fortvilet.

Fikk bare lyst å takke sukkergutta for en fin og morsom fest ..... Bra lokale, hyggelige menesker.. helt toppers:-)))

Heihei alle sammen..

Idag fyller jeg 25 år, og det skal jeg feire med å reise en tur på byen..
Jeg har vært medlem her i to måneder, og har møtt veldig mange flotte mennesker;)

Det hadde vært morsomt og møte noen ikveld, på gebursdagen min..
Tar du en utfordring, send en melding da vel:)

Snakkes:)

Det jeg bare vil si her da..... er at jeg har vært på denne siden mange mnd uten at jeg har vært superbruker. Nå har jeg blitt det og det viser seg at mange menn som jeg trodde jeg kunne lese profilen hos....ikke har lagt inn en dritt....hmmmm seriøs eller ikke vet ikke jeg, men er veldig skuffet over det "andre kjønn" her. Jeg har vært inne med fullstendig profil hele tiden..... hva er vitsen da???? leker dere eller (hm de kan jo ikke svare heller) uff fra meg da

Såh......nå er det gjort, nå sitter hele hurven inne på ubestemt tid, merket med sort hjerte. Jeg er så lei av å bli beskuet og gransket og vurdert opp og i mente av ansiktsløse mennesker som stadig kommer for å se......??
Snille dere, kom igjen a...... la meg se deg også, si noe, skriv noe.... hvem er du, hva vil du? din kikker!!
Hehe, men nå sitter du i mitt private fengsel....på brød og vann..... Ingen flere anonyme mennesker får velte seg i mine bilder og tekster.....
Jeg besøker "fengselet" hver uke for å se om noen fortjener å slippes fri. (den som legger ut bilde av seg og står for det røde eller gule hjertet er en fri mann) Hurra!

Jeg er fullstendig målløs etter å ha jobbet meg gjennom "alle menn listen" - du verden så vakre alle er!

mmm...

Ja så sitter man her da.....med en haug med sokker og INGEN er par.
Hvor ble det av den bedre halvdel?Legger begge på vask...mener faktisk bestemt at begge ble puttet inn i maskinen ......og så VOPS! når de skal brukes er de borte som dugg for solen.
Noen som har et knep? eller noen som vet hvor de tok veien?

HAPPY VALENTINES! dere ...koselig om det ble flere par denne dagen....tror ikke det bare er sokkene i dette ganske land som leter etter en annen halvdel....

FIN DAG!

Det har etterhvert blitt noen jenter som biter seg i nebbet og vil ha følge... Muligheten er kl 19.30 på venstresiden av vannhullet hos Onkelen i Andeby :-)

-si gjerne ifra til nicket mitt på det varme stedet :-)
vi skal være på klare som egg på J&H kl 21!

Ha en fortsatt fin valentine kveld ;-)

Bare innom og ønsker alle en riktig god helg ! Brev tas i mot med glede, og du,, sjekk galleriene mine da vel ;)
Hvis det er andre amatør fotografer her, tar jeg gjerne i mot litt konstruktiv kritikk. Lærer underveis ;)

Arve

Hvem har egentlig tro på dette matching systemet ? Jeg mener, flere ganger har jeg blitt kjent med nonen og det stemmer over hodet ikke.. Burde det være flere svar alternativer ? For mine interesser f,eks finnes der ingen alternativer :P Og nå ser jeg det e rmulig å elemeninere vekk folk som ikke har så og så i match... Snakker om mange potensielle drømmepartenere som vil forsvinne ;)

Det er utrolig mange pene jenter på sukker :-) Og de fleste skriver jo interessante profile også :-) Tror jeg bor på feil sted, siden de aller fleste er konsentert rundt hovedstaden ;-) Ha en fin kveld alle sammen :-)

Happy Frøyas Dag til alle som mener den ubegrensede kjærligheten OGSÅ bør feires med blæst og gevær eller hva det nå kalles.

Ett lite sitat som passer dette dating spillet vi alle prøver å finne ut av

"Kjærlighetens spill er som å kjøre bil: Kvinnene foretrekker omveien, menne snarveien."
Jeanne Moreau

Happy Valentine alle sammen!! :o)

Hei!
Det er nå lagt ut nye onlinelister og vi vil gjerne ha noen synspunkter på hvorvidt det er ok at man nå også kan se hvem som er online av samme kjønn. Anyone?

...forklaring till alla som fragar varfor ni inte ar pa date pa Valentine?

BM ar sjuk, jag har inget guts, men ni andra som sitter har ikvall?

Och alla ni som HAR en date men inte hunnit ivag: Sod off, hitta ert eget forum, haha...

Hva ønsker dere dere til Valentines Day da grabbar?

Hei alle sammen!
Siden det er Valentine så skal vi å ha en intim valentinefest i Sukkerregi på fredag.
Stedet er Dr.Jeckyll & Hyde ved siden av Klingenberg kino. Det er maks plass til 250 stykker, men vi satser på at alle som dukker opp får plass. Det vil ikke bli matching, eller bilder og derfor gratis. Kun en stor kosefest med blide fjes og mye deilig musikk! Vår nye geniale DJ, Steve Daniels, som løftet taket på victoria på siste Sukkerfest har lovet å sette i gang de riktige følelsene.. :)

Festen begynner kl.21.00 og det er fint om dere kommer omtrent på det tidspunktet. Det er også åpent før i tilfelle noen vil komme å hygge seg litt før det åpner.

For deg som har mista piffen.. Her kan du skrive om det.. Og, kanskje om det er noen der ute som reagerer helt HINSIDES psykopatisk på når noen mister piffen.. Dette er tråden for deg også.. :)

Kanskje det var noe å møte kvinner litt utenfor dating-settingen tenkte jeg, men hvor i al verden kan man treffe relativt oppegående og interessante kvinner? :-)

Alle matchtreene jeg har set har store røde blader med teksten: "kafèliv" og "mote". Hvor er de med litt mer dybde? Der må da være nogen som har andre og større interesser enn shopping og skravling, eller?

Hva ønsker damene seg på torsdag ?

Hei...

På tide med litt drømmer... Hva er din favorittstrand? Og hvorfor?
(Den kan, men må ikke ligge på andre siden av jordkloden)

Single naboer

Siste svar on. 13 feb. 2008 18:00 (7 svar)
Skjult ID med pseudonym Herr blå

Fant en søkefunksjon som jeg synes var kul. Man kan søke på f.eks 5 km og vist på kart kart så får man opp dem i nabolaget som er på sukker. Hvis dette var gammelt nytt. Er det noen som har andre triks som de vil lære bort til en relativt ny her?

Og det er nok kandidater til minst 100 misse konkurranser! (Og mr mann??)

Husk dessuten at hvis man skal ha plass på Spåtind eller Valentinefesten så husk å melde seg på. Ting blir fullt vet de.. :)

Hmm, jeg er vist litt gammledags jeg.. Men lover hente meg inn. Det er vist trendy å bare drite i folk og komme seg videre. Jeg har ikke skjønt dette jeg.. men jeg begynner skjønne nå.. Man tar kontakt, snakker masse, gjerne msn. Også etter en periode er tiden ute. Akkurat som på et parkometer. Da skal man slutte å snakke mer, man skal slutte å svare folk. Da har man nemlig brukt opp interessetiden. Og det gjør ingenting om man har en artig kjemi, og deler både bilder, musikk og annet hyggelig. (Gjerne litt hygge på cam også med gode lovord)

For i dagens nettsamfunn, skal man komme seg videre. Antagelig er det en viss kvote med nye bekjentskaper man skal igjennom pr måned, men det har jeg ikke helt skjønt ennå.. Jeg har heller ikke helt skjønt dette med tiden. Men jeg opplever det til stadighet og burde vel begynne å få det med meg nå. Og shame shame om man hinter innpå dette at man føler seg 'glemt'. Man skal jo kunne reglene! Men jeg kommer meg :D

Samtidig er dette ganske spennende. Nesten som speed dating. Man får en viss tid å forolde seg til, beeep! Der er tiden ute. NESTE !! Jeg lurer på hvem den neste blir.. Gleder meg.

Et si...

Siste svar on. 13 feb. 2008 00:25 (14 svar)
Skjult ID med pseudonym Janne47


...on parlait francais:-)

Jeg skal på 30 årslag til helga, og tema for denne kvelden er eventyr. Noen som har noen kreative forslag til hva jeg kan kle meg ut som?

Håper på masse artige forslag :o)

...som synes musikk på mp3-spilleren blir enda et hakk bedre når jeg går i takt med rytmen?

Plutselig kom Proclaimers med 500 miles på spilleren min og vips hadde jeg marsjert hjem gitt:-)

Trøtt som en sokk på jobb.. en sokk som ikke har fått nok søvn inatt vel og merke.. Noen likesinnede der ute?

Jeg leser her inne om folk som får lite svar på profilene sine, det samme gjelder meg. Nå skal de sies at jeg kun har skrevet til 3 stk de siste ukene og fått god kontakt med 1. Vi skriver til hverandre og det fungerer greit, både fordi vi har noe å skrive om og at vi begge skriver åpent om det som skjer i hverdagen vår og fortid. Jeg får 1 brev om dagen fra han, men det er til gjengjeld langt og utfyllende. Nå har vi avtalt å treffes på initiativ fra meg, det var også jeg som tok kontakt med han. Nok om det.

Tidligere har jeg stått på som en verpesyk høne, for å få gutter jeg har fått kontakt med i tale. Jeg får svar fra disse gutta, men gjerne så kort som overhode mulig. Etter å ha brukt opp alle standard spørsmål, føler jeg ofte ikke at jeg kjenner vedkommende noe mer enn utgangspunktet. Nå er det mulig at disse guttene ikke var intressert, men de har da svart på disse standardfrase spørsmålene mine likevel. Plutselig har jeg ikke mer å spørre om, og jeg har fortalt ting uoppfordret for å kanskje gi et bilde av hvem jeg er uten at responsen har vært helt det store og jeg går til neste. Man tror ikke den andre er intressert, hvertfall når du i utgangspunktet er sjenert overfor det motsatt kjønn og ikke tror noen er intressert i seg.

Jeg har ikke så mange tips for hvordan man kan holde den andre "varm", men det kan jo hende at det er noe sukker brukere som har et og annet tips.

Etter at jeg har vært på diverse nettsteder i noen år, har jeg slutta å kaste bort tida mi på gud og hvermann.

I første brev presenterer jeg meg ordentlig. Hvem jeg er og hvor jeg kommer fra og hva jeg gjør i både fritid og til daglig. Så spør jeg den andre om hvem han er og stiller de samme spørsmålene som jeg har presentert meg med. Får jeg et utfyllende svar her, er jeg på nett.

Jeg prøver å stille så åpne spørsmål som mulig og gripe tak i svaret for å stille neste spørsmål. Dette blir vanskelig der svarene jeg får ikke gir åpning for dette.

Svar jeg gir tilbake er utfyllende og jeg forteller ting på eget initiativ, det savner jeg ofte fra den andre.

Dette var bare noen tanker fra meg en sen søndagskveld. Det jeg ville med innlegget var å belyse ut fra mitt syn hvordan man kan holde på kontakten med noen man har fått kontakt med. Lite intressant om man får 1 eller 100 svar i uka om man ikke greier å holde kontakten med de man faktisk er intressert i og som er intressert i deg, men ikke greier å komme innpå deg.Hallå !!

Til jentene her inne .... Hvordan bør en førstegangs melding se ut ?? Får lite svar og er ganske så sikker på at jeg ikke sikter altfor høyt hehe !!

Sitter her med de sørgelige restene etter en frisørtime som gikk fullstendig galt.
Riktignok fikk jeg pengene igjen,
men resultatet er likevel katastrofalt.

Her blir det lue eller parykk til over sommeren, og deretter er det vel bare å håpe på at guttekorte-frisyrer plutselig blir in ...

Liker å tro at jeg (i vanlige fall) fremstår forholdsvis vellykket, og sikter deretter.
Hva nå da?
Kan jeg våge å håpe på at Sukker-menn kan møte en vandrende badhairday med humor og respekt?
Er jeg dømt til hjemme-hos-dater? Blinddates, ... ordrett ... ?
Vil det være respektløst av meg å risikere at daten faktisk skulle bli flau over å bli sett sammen med meg?
Bør jeg rett og slett droppe dater til jeg igjen kan fremstå slik jeg ønsker?

Noen som kjenner en usedvanlig dyktig frisør med lyst til å rette opp etter andre? ...

Genial forretningsidé eller en hylles til kärleken?
Hvor och av vad kommer egentlig valentinsdag.. kan ikke huske at den alltid har vari tilstede..
När kom den til Norge egentlig.. Och vad kommer det seg at alle blomster koster dobbelt så mycket siste halvdel av februari…
Er det en smakløs dag som har blivit alt for kommersiell och vi tar del av den för at det forväntas ..eller koser vi oss ekstra mycket med våra kjäre denna dagen bara fordi vi har lyst??
Gutta.. Vad synes ni…föler ni presset eller lysten?
Er det noen som har svar på någon av mina frågor?

Synes selv at det har tatt heeeeeeeeeeeeelt av!!!!

Noen mennesker er ikke sanne,,, snakk om svar man kan få, hehe.. Ikke rart enkelte aldri finner den 'rette'
Og snakk om å få orda dytta rett i munn, egne meninger er skummelt :P Man åpner for diskusjon så blokker man,, jaja
Mye rart man skal være borti :) Lykke til skal alikevel være på sin plass ;) Jeg ble bare sittende å glise :P

Spør rett ut, er det noen kvinner som kan tenke seg et uforpliktende forhold? ;)

Send meg em melding da vel ;)

snakkas

Jeg ønsker å få kontakt med en mann som bor i nærheten av Skien....
Du må være seriøs, og ha et ønske om å finne deg en partner.
Vi kan skrive til hverandre, chatte, date, danse.....bare kom med forslag.
Livet er for kort til at man skal leve det alene...
Barna er på vei til å flytte ut, og her sitter mor snart alene.
Jeg venter på deg kjære....

Jeg har vært på disse som superbruker siden begynnelsen av desember og er jevnlig innom for å sjekke ut status. Noen ganger finner jeg noen jeg syntes er interessante og sender dermed en liten hilsen. Fordi jeg ennå ikke har rukket å legge inn en fullstendig profilbeskrivelse, ber jeg i første omgang å ta en titt på mine fotos først ( 4 stk) og deretter gi en respons slik at jeg kan sende en nærmere beskrivelse av meg selv i ettertid. Etter å ha tilskrevet et 10-talls jenter uten i det hele tatt å få en tilbakemelding, (selv etter å ha registrert at meldingen er lest) syntes jeg er direkte uhøflig. Krever ikke mange ordene og er fullstendig klar over at jeg iikke fremstår som Guds gave for alle kvinner, men syntes i det minste at en liten tilbakemelding uansett hve den skulle innholde er det minste en kan kreve tilbake. Er det mangel på høflighet eller generell skrivesperre ?

Kan noen være så snill å veilede meg i svaralternativene her?

Hvor dan bør jeg krysse av på Vil du ha barn og Når barn?

Slik er det:
Har ikke egne.
Vil ikke ha egne.
Vil gjerne ha foreldrerollen i fremtiden, om en del år, når jeg har skapt meg et enda bedre utgangspunkt for å ha barn.
Kan tenke meg dine barn, fosterbarn, adoptivbarn, heltid, deltid, besøkshjem etc.
Møter gjerne en mann med barn (som er en dyktig far), men vil ikke overta noen foreldrerolle før vi er stabile og sikre på fremtiden (dvs. etter at jeg har fått nyte kjæresterollen i ganske lang tid).

Hvor setter jeg markøren på skalaene for å gi rett bilde i matchtreet?

Det er mye gøy man kan finne på nett. La oss dele litt!!

Jeg har sett noen buktalere, men ingen som synger som denne karen..

http://www.youtube.com/watch?v=hnVDHzUAj30

Fra tid til annen så kommer det innlegg fra brukere som er frustrerte. Det å være frustrerttil tider er dessverre en nødvendig bivirkning av å være på leting etter en kjæreste. Derfor blir også overgangen så stor når det først klaffer :)

Vi har sett en del igjennom fingrene når det kommer til innlegg der misnøye spres og vi tror at det er viktig at baksiden av medaljen kan diskuteres.

Når det kommer innlegg som "drit lei" etc. så fikk vi nok denne gang og slettet tråden.
Det er viktig at innleggerene tenker på at forumet leses av mange og at den generelle "tonen" bør være positiv og konstruktiv for at folk i det hele tatt skal ha lyst til å lese her. Innlegg som "dra heller til filippinene og skaff deg dame!" og lignende er ikke interessant lesning for flesteparten av våre brukere og vi ser oss nødt til å rydde litt opp.

På sukker er man i all hovedsak sin egen lykkes smed. Hvorvidt man vil lykkes avhenger av mange ting:
- Om man kontakter mange nok av dem som med en viss sannsynlighet kan få
- Om man har et bilde der man vises og vekker en viss form for interesse eller empati hos motparten (smil o.l)
- Om man formulerer seg på en nysgerrighetsvekkende måte i brevene man sender ut og unngår mange krav

Noen tror at det å være på sukker er som å fiske: Profilen er klargjort på rekordfart og sluken slengt i vannet.- Men det er ikke gitt at de fleste brukerne foretrekker å være fisk. Mange sitter på land og fryser. Så vår oppfordring er: Varm hverandre mer! :)