Sukkerforum

Sitter her med verdens største skyldfølelse...
I dag ,i tirlig morgen mørket, satt jeg meg ned på bussen ,og ante fred og ingen fare... nesten i halv-søvne hørte jeg : "Hei du!!"
Da kommer jeg fort til meg selv, for der står hun" den andre kvinnen... Hun setter seg ned ved siden av meg og ordene som følger kommer jeg aldri til å glemme: "Jeg vet... jeg vet alt som skjedde mellom deg og "X" på lørdag."...
Hjerte slår i hundre og ti.. og overdøver mine egene tanker som bare går i surr..... Jeg stammer frem... Eh.. Lørdag?
Vi hadde litt av en samtale på vei til jobb... men hun var IKKE sint.. ikke i det hele tatt ...
Det var nå slutt på det forholdet!!! hun var lei seg og skuffet over han... jeg prøvde å trøste det jeg kunne... JEG!!!!
DET ER JO MIN FEIL!!
Hun ville ikke ha noe fiendeskap mellom oss og var utrolig hyggelig å snakke med..

Er jeg dum her eller... Legger hun store planer i det skjulte???

"Merket jente"

Nå er det endelig fredag, ha en fantastisk dag og en god helg alle sammen :o))

Syns det er helt forkastelig at fremmstående personer vil legimitere fysisk avstraffelse av barn. Det har ingenting med å bygge respekt å gjøre, man bygger heller frykt og forakt hos ungene. Det finnes da andre måter å komme gjennom hos unger/ungdom. Grenser må settes, konsekventhet er viktig også reaksjoner. Det som er viktigst er positive tilbakemeldinger, kjærlighet og en prat med forklaring etter ungene har fått straff for å gjøre noe galt......noen som har meninger på dette temaet?? :-))))

Jeg legger alltid ned dolokket etter en privat stund, så vet dere det ;-) Etter å ha vært på besøk hos flere jenter har jeg registrert at det ikke er så vanlig som jeg trodde at jenter gjør dette, si meg er kvinnen i forfall..?!?

(Lite aktivitet på forumet så måtte bare starte en teit, men viktig; diskusjon.)

Heisann!

Jeg logget meg på her rett etter jeg flyttet fra min mange årige samboer, mest for at jeg var nyskjerrig. Nå har det gått noen måneder og jeg har funnet ut at jeg er klar til å treffe den rette... som det så fint heter... jada, så jeg blir superbruker med samme profil som før (- feil 1?)

Ikke la jeg ut noe bilde heller (feil 2?), da jeg ikke føler for å fortelle alle og enhver at jeg er her inne og titter etter en potensiell partner. mulig jeg er feig, men det er da ikke verre enn å be om et bilde? ( jeg hører mange "morsomme" historier om folk som logger seg inn bare for å "glane" som så har det morro over de "desperate" single - som leder er jeg vel ekstra utsatt for litt slikt, og avstår altså fra det....

- for meg er det viktigere at vi er relativt like og kan snakke sammen.. før jeg trenger å se den jeg snakker med... og så blir det da evt et møte... jeg er kanskje ikke overfladisk nok?

- på byen er det jo bare utseende man har å gå utfra, der bommer jeg jo alltid.. jada kjekk kar, men akk så forskjellig fra meg...

er det slik at det "kun er utseende" som betyr noe?

MÅ jeg legge ut bilde av meg selv for å få noen treff?

Jeg skjuler ikke identiteten min fordi jeg har gubbe og 14 barn hjemme, er det det man frykter...
Ikke er jeg et "troll" heller tror jeg ;-)

...bare lurer jeg...

Skeikampen!

Siste svar fr. 26 okt. 2007 17:50 (41 svar)
Skjult ID med pseudonym mokkisen

Takk til alle for en deilig weekend!
Det var absolutt en *højdare*
Noen utmerket seg....sikkert også jeg, eller spesielt jeg? ;).....slenger med leppa og har det gøy. Gøy å se folk live, bilder lyver og matchtreet var ikke et tema, for meg iaf.
Såå vellykket tur....takk til sukker.....for at de gidder.......kjempebra! Ps!! Fornøyelig er en flott kar ;)

Hei alle sammen.

Har sett alle svarene ang "Hvorfor er det så viktig å ha bilde?"

Er litt overasket over entydigheten....

Jeg er en mann, som søker kvinner. Kvinner som har hodet på rett plass! Jeg har aldri hatt bilde liggende ute, selv om jeg har et bra utseende. Nesten alle jeg sender brev til, får jeg svar fra. De fleste ber om et bilde, og det resulterer ofte i en date. På den måten har jeg skaffet meg både flere nye venner, og kjærester.... (ja, venner også!!)

Det jeg vil fram til, er at når man først diskuterer grunnlaget for å se på hverandre, FØR man ser hverandre, så blir resultatet bedre og mindre overfladisk, enn om man starter med hvordan man ser ut. Det er min påstand.

Man MÅ ikke ha bilde for å lykkes her. Tror kanskje heller det er bedre uten, om man skal finne den kjærligheten som varer...

:-)


Er blitt litt bekymret over det økende antall kontakt-søkende damer
med kamp-hunder som sin kjæle-degge på forsiden og i album.

Hva om hunden "merker" anspent-het overfor sin mester når hun løftes inn
på badet for bestemt massasje og påfølgende behagelig løft opp et par etasjer.

Over-reagerer hingsten når han er bekymret for sin kamp-rival..

Har noen fått erfare nesten bråk med kamp-hunder i samme situasjon??

color line i morgen?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gladjenta

er det noen som skal på båten i morgen?? jeg skal samme med 3 vennina... og er veldig lyst til å danse..hehe...

Hei alle sukkerbiter:-)

Planlegger skiferie til vinteren.....og vil gjerne ha noen tips - hvor det kan passe å dra for kvinner rundt 40 år - som er ute etter skiopplevelse og hyggelige mennesker rundt samme alder (altså ikke typisk ungdomssted)....;-) Vet selvfølgelig at det er blanding - og at skiferie er typisk for unge mennesker - men, noen steder har kanskje større "rundt 40"-faktor?!

Takk på forhånd!!!...og ha en fin kveld:-)

Eget firma?

Ingen svar
(mann 48 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

Hei til alle,

Fins det noen her inne som driver eget innen kat. Bilpleie, Bilglass, Bilvask, Bilstereo, Skilt og Dekor e.l.???

mvh
Oddemann

Lære å danse

Siste svar to. 25 okt. 2007 19:28 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Danseløve?

Jeg har bestemt meg for å melde meg på et dansekurs. Problemet er hva slags kurs en skal velge. Er det noen som har en mening om hva som er en godt start for en som virkelig ikke kan dette, og har minst to venstre bein.

Dersom du vet om eller driver kurs, så bør det ikke være så langt fra Porsgrunn da jeg bor der.

Hei ,lurer litt på de match -tallene.. Hvs du er under 70 i match så må det jo ligge store forskjeller der!!
Har truffen en som jeg har veldig lav match med ,men vi kan ikke finne de såkalte "store" forskjellene.. men vi har kjemi og det er det som teller.. gleder meg til å treffe han igjen.... hi hi hi
Derfor synes jeg det er helt tåpelig å ikke få se de som har lavere match på online lista. Så kan folk bestemme selv om de vil reservere seg mot de som er under 70 %.. Det kan jo faktisk være noen som "passer" sammen der også..

Hei,
Nå har jeg opplevd det to ganger:

Jeg har fått en melding, bedt om bilde og bare fordi det har gått litt tid (i høyden et par dager) før jeg har fått svart, er jeg plutselig markert som uinteressant. Så jeg får ikke svart! Hallo! Har det slått dere man i blant har andre ting å gjøre enn å være online på sukker eller svare på mail? Eller er det 1 dags svarfrist her? Er man ikke litt selvhøytidelig hvis man alltid venter umiddelbar respons og "straffer" de som er litt trege? Hva mener andre?

Ja den va jaggu mei god. Første mann til godbiten.Det er første gang jeg er her og ikke har jeg vært her mange dagene.Mange har i løpet av denne perioden svart å kommet med mange koslige brev.Men hvordan skal en gjøre dettte....ja. for å ikke såre noen og ikke bli såret selv...mennesker kan se koslige ut, ha fin profil ,men så skjer det noe. Kanskje har en ikke mer å sankke om etter en stund,eller det har kommet noen som virker mer å satse på.Det er mange fisker i havet.Nei sannelig . Her må en ikke ta det så tungt til å begynne med tror jeg .Er det ment å bli noe ,blir det det .ikke stress.

Lurer på noe, har skrevet utallige mail til jenter her inne og kun fått en håndfull svar.
Jeg har ikke for vane og skrive masse slibrige ting(kansje det er feilen)så jeg tror ikke det er derfor så få svarer.
Har heller ikke planer om og bli sammen med alle jeg skriver til(kansje det er det de vet)men mange virker veldig hyggelig så det hadde vært fint og stiftet nye bekjentskaper.
Tips tas i mot med takk.

Diskusjonsforum står det, men er ikke her for å diskutere men med et lite spørsmål av ren nyskjerrighet. Så at det skulle være "treff" på fjellet forrige helg, og lurer på om det er noen som kan gi meg en liten oppdatering på hvordan en sånn tur arter seg. Gi meg gjerne en solskinnshistorie :-) Kanskje jeg blir med neste gang :-)

Dette er vel ikke rette stedet å skrive dette ned på ,men må bare få lette hjertet litt.
Det og få tankene ned på papiret hjelper mye...

Ensomheten.... ensomheten er en demon med skarpe horn og lang hale...
Det tar over kroppen din og får oss til å gjøre uventede og dumme ting. Og så alkoholen da ... den alene er ikke mye å snakke om , men som en "sidekick" til ensomheten er den mektig.
Lengselen...lengselen etter å føle varme og lidenskap... pulserende og svette bevegelser ,avbrutt av av lave stønn...
Solskinn bryter i gjennom mørket.. han går og jeg ser skyldfølelsen i øynene.. han er opptatt og jeg vet det.
Så kommer dagen da du møter den andre dama..smiler mitt beste smil og hilser.. Tankene surrer: Ser hun det på meg ...ser hun at vi har delt noe... delt noe som jeg har ingen rett til.
Er redd dette vil lage byggende bølger som vil eksplodere.. rett mot meg og legge igjen et stort mørkt merke.

Merket jente.

SIngelfest

Siste svar ti. 23 okt. 2007 16:46 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym nyinnflytt

Hei dere!

Har moret meg litt med å lese noen av trådene her på forumet. Virker som dere har en god tone her gitt!
Positivt :-)

Jeg har tenkt meg på singelfesten - min første... er det noen som har vært der før... kan dele litt erfaringer med en relativt nysingel jente...

...kan jo ikke sitte å vente han skal lande på dørmatta eller komme ridendes på en hvit hest heller...
eller?

må si det at debattene her stadig vekk får merkelige vendinger med samtaler langt utenfor tema, virker som om sukker-sida mangler en åpen live-chat-kanal eller noe i den duren...:)

Er det noen som noen gang har fått chatten til å virke?? Jeg får bare tidsavbrudd...

Fikk et rødt hjerte av en mann, var høflig og sendte en mail tilbake "Hei, takk for hjertet, hyggelig av deg" og underskrev med navnet mitt.

To dager senere er han innom profilen min, men det kommer ikke noe svar......

Hva er vitsen med å sende hjerter hvis du ikke mener noe med det?

Han var ikke min type uansett, så det gjør ikke meg noe, men forstår ikke hvorfor han ga et hjerte i det hele tatt...??

Jeg er relativt ny her, og er relativt ny-singel, ble separert før sommeren (etter eget ønske, for å si det sånn...).
Hvor lenge bør det går før man dater offentlig? Hvor lenge bør det gå før man engasjerer seg i en ny partner?
SIkkert mange meninger og erfaringer, kan være interessant å høre hva andre tenker. Selv er jeg vel litt redd for både å bli såret, og for å være den som må såre en annen, hvis man møter noen og kjemien ikke er der likevel......

jeg er rundt 40 og barnløs.... og ønsker meg en mann å dele livet med. Bygge noe fantastisk og varig med. Hva sier dere mannfolk, er det et hinder? Får dere helt 'hætta' av såpass 'gamle' barnløse damer?

Jeg ønsker meg selvsagt muligheten til å lage barn, men det er viktigere for meg å ha en flott mann enn å på død og liv lage barn sånn med en gang, jeg har IKKE planer om å bli alenemor, så jeg skal kjenne fyren ganske godt før jeg evt får barn, og da kan det jo være for sent, det er jeg klar over.

Hei, til deg som tenker litt på hvor lenge du skal vente med å la livet gå videre, og å treffe nye parnere:-)

Jeg tror at til spørsmålene du ønsker tilbakemelding på, finnes det ingen fasit, og ingen regel.

Men erfaringer tilsier at det kan være lurt å prøve å finne seg sjøl like etter et brudd, finne litt ut hva man vil, og kanskje nyte friheten litt også, til å gjøre ting man ellers ikke kunne..?

Noen føler for å treffe en ny partner umiddelbart etter et brudd, fordi man takler ikke følelsen av å stå alene. Det er vel ofte et dårlig utgangspunkt for et forhold som skal vare en stund... På den annen side, er det kanskje det man må regne med også, at man må treffe flere partnere man er sammen med en stund, før den store kjærligheten inntreffer igjen...

Når du først er her på sukker, og leter etter en partner, da tenker jeg at du ikke trenger legge bånd på deg mhp hvor tidlig du skal treffe den som du snakker med, på sukker feks. For min del, har jeg funnet ut at det er fint å treffes så tidlig som mulig, for da unngår man at man "lager et forhold" i tekst, et forhold som kanskje ikke stemmer med det man føler når man endelig treffes live... På den annen side, bør du allikevel prøve å føle om det er trygt å møte den du snakke med, be om bilder, og snakke gjerne på telefon noen ganger. Da vet du mer om hva som venter deg når dere møtes også:-)

Klem i fra meg:-)

Hei til deg som skriver du er 40, barneløs og vil ha barn.

Jeg er sikker på at om du finner den spesielle som blir forelsket i deg, og som du blir forelsket i, så er det intet hinder at dere planlegger familie sammen selv etter fylte 40 +. Du/dere vil selv vite hvor kompetente dere er til å ta dere av barna de neste 10 + årene, og det varierer veldig fra menneske til menneske. Men i den grad dere føler dere i stand til å være foreldre så skulle jo alt være greit:-)

Klem i fra en på 40:-)

Hvorfør ikke prøve på noe nytt ? Her har ni en skikkelig kjedelig A4 tulling ! :-)
Ukens Høydepunkter er Nytt på Nytt på Fredag kveld og Lotto på Lørdag kveld (vant ikke idag :-( )... Liker ikke å reise, har ikke bil, Sitter mest hjemme i godstolen å spiller gitar/bass/banjo ... Har ikke fast jobb (vet ikke vad jag skall bli då jag blir stor en gang). Jobber før tiden som hjelpemontør hos et selskap som driver med el og lys installasjon ...

Jag bjuder på kaffe ett sted utanfør Ring 3 hvis noen vil finne ut mer ! ;-)

Hensikten med dette inlegget er ... tjaa ... hmm ... 'I krig og kjærlighet er alt tillatt' !




Fy søren, d der var heeeeeeeeeeeeeerlig :))
Yeah !!!!! :o)

Jeg har barn og så får jeg mail fra menn med barn - som bor utenfor byen jeg bor i. Ok, vi er her for å treffe en potensiell fremtidspartner...ja, som man kanskje en gang i fremtiden skal bo sammen med. Hva er da poenget for menn med barn de har 50% av tiden å sende meg mail om de ikke bor her jeg bor?? For man er bastet og bundet om man har barn og da ser ikke jeg for meg en fremtid med en fra Moss og jeg bor i Oslo og vi begge har barn som er 50% av tiden hos sin far/mor! JEG kan ikke flytte fra byen hvor barnet mitt har sin far foreksempel. Og møter jeg en mann som for en kvinne er villig til å forlate sine barn - vel da var han ikke kar nok likevel da. Nei gutter/jenter vær realistiske da!

Skriver dere med folk som er hyggelige, selv om dere synes de er uattraktive ? Eller kommer utseende først uansett?

jeg har dårlig tendens å tilltrkke gutter jeg ikke vil ha. men de jeg vil ha finner meg ikke interessant. både på nettet og i virkeligheten. har noen lik erfaring?

Flyttbar??

Siste svar fr. 19 okt. 2007 22:38 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym solsikke

Er ganske ny her, men har merket at de aller fleste kommer fra østlandsområdet..... og det gjør ikke jeg, for å si det sånn...
Men dere som er her inne, er dere flyttbare på sikt, eller er de fleste avhengige av å bo der de bor i dag....?
Litt kjedelig å møte og bli forelsket i en som ikke er flyttbar, hvis man ikke er det selv heller....

Hvor vikig er det for jenter at gutter har hår på hodet?
Trodde først dette var bare noe gutter tenkte på selv mens man begynte å miste litt av håret.
Men nå har jeg blitt mer usikker.

Jeg har også en tendens til å tiltrekke meg gutter som jeg ikke er interessert i. Og de jeg blir interessert i, er opptatt eller ikke interessert. Det er både ute i det virkelige liv og her inne. Men kan det ha noe med at vi er for kresne? Eller er det bare en måte vi er på som gjør at det blir sånn?

Av dei jentene som har profil her inne, og bilete, er over halvparten blonde...

Kva kan det tyde på?

Greit at mange amerikanere er rett på sak. Men denne var artig likevel..

Kontaktannonse for en 25år kvinne bosatt på manhattan på ett amerikansk datingside.

Jeg er lei av å gå rundt grøten. Jeg er en pen (usedvanlig pen) 25 år gammel jente. Jeg er veltalende og har stil.
Jeg er ikke fra New York. Jeg ønsker å gifte meg med en mann som tjener minst en 1/2 million dollar i året.
Jeg vet hvordan det kan høres ut, men husk at en million i året i New York er middelklassenivå. Jeg tror ikke at jeg sikter for høyt.

Hehe. Enkelte damer får jo sagt det eller hva!

Da er siste mulighet til å komme seg til fjells med champagne og en stor gruppe herlige mennesker. Hotellet er nå fullt og vi har fyllt 6 leiligheter. Kjønnsfordelingen er god med en svak overvekt menn. Spreke damer oppfordres derfor til å hive seg på. Aldersfordelingen er jevn og fin :)
Det skal bli en høydare denne gang!

Jeg har vært på en håndfull dater den siste tiden. Og det slår meg, HVER gang det har blitt kyssing i løpet av daten, har det vært på mitt initiativ. Alle mine initiativ har fått veldig positiv respons, så det skyldes neppe at jeg ikke er attraktiv nok. Og selv om jeg har ventet til "siste dans", har det hele vært opp til meg. Hvorfor er damer så tafatte? Hvorfor tar dere ikke tydeligere initiativt?? Er det de gamle kjønnsrollemønstrene som sitter så hardt inne?

Hei dere i sukker, et spørsmål fra meg kulaSSE, har fattet interesse av en bruker som er fra samme by som meg, hun er ikke superbruker.Kan jeg hendvenne meg til henne og hun til meg på vanlig måte? har fårstått det slik at en må vere superbruker for å skrive med hverandre, har jeg missforstått opplegget, jeg fant henne, kaller seg for knottene og jeg sente brev til henne og har fått svar på det som vanlig, med beskjed over mobilen det har vert perfekt dette med mobilen, jeg syns bare det var litt merkelig for jeg trodde du måtte vere superbruker for å gå inn å lese en profil, håper spørsmålet mitt når fram til dere, og at jeg får svar, ha en god dag hilsen kula.

bergen

Siste svar to. 18 okt. 2007 14:17 (51 svar)
Skjult ID med pseudonym sunway77

når skal det bli sukkerfest i bergen da???:-)

Hva forventer dere jenter av datèn?
Må det være aktiviteter, eller bare en koselig middag.

Jeg føler meg ikke spesiellt smigret når jeg får et rødt hjerte fra en mann på 62 år. Det er den foreløpig rekorden....

Selv har jeg skrevet i profiel min, som tydeligvis ikke leses av disse eldre mennene, at jeg ønsker kontakt med en mellom 40 og 50. 5 år i hver rettning er det samme som jevnaldrende i mine øyne.
Men jeg lurer på hva årsaken til disse henvendelsene er. Jeg føler meg ung og sprek, og opplevd alder er nok langt ynger enn tallene skulle tilsi. Men jeg vet at jeg ikke er alene om å ha det slik. Andre har det også sånn.
Disse som ønsker seg en som er mye yngre, tror de at de er alene som føler seg yngre enn sin biologiske alder? Er det derfor de vil ha en som er 17 år yngre? Eller ønsker de seg en privat sykepleier de siste årene av livet? Her er en medisin, prøv med litt selvkritikk!

Til deg som er 38 og synes det er nedtur å måtte komme på bussen med damer som har fylt 40 på vei opp til Skeikampen....
Nei, nå må jeg avslutte, eller blir det en av disse meldingene som glefser av seg selv!

PS: Det tok en time å skrive dette, så ikke forvent lange svar :P

Hvordan bruker sukkerfestene å være? Noen erfaringer? Bra kjønnsfordeling??

Hun har vært borte i hele kveld, noen som vet hvordan det går med henne? Er du der Perle, og greier du å klore ned et livstegn tl oss? :)

hei:)har vært medlem ei god stund,men syns det er vanskelig oå bli kjent med noen.er det bare meg,eller?

Det hender jeg bare sitter og surfer på profiler (ikke alene om det aner jeg...). Og en ting slår meg...det er usedvanlig mye fine damer her inne...jeg har rett og slett problemer å bestemme meg for hvem jeg skal ta kontakt med...er det bare jeg som har blitt mindre kresen etter hvert??? (det pleier å være det motsatte da...hehe) Har damene det samme problemet også?

hovedfagsoppgaven?

http://wo.uio.no/as/WebObjects/theses.woa/wa/these?WORKID=41823

(Kan lastes ned)


På sånne kvelder her inne kan jeg sitte å fundere tilbake minner forbundet med sukker og ute i det virkelige liv...

Har jo hatt noen ahaopplevelser i positiv og negativ forstand....

Jeg har alltid hatt noen få regler jeg aldri har lempet på..

1) Er et kortere eller lengre forhold avbrutt... ser jeg på det som historie.. vil ikke gjennopta det selv om det er ønskerlig..

2) Det problemet har et litt samme fenomen her inne..
Man holder kontakt, og blir noen ganger satt på vent..for min del er dette potensielle eventuelle "forholdet" havarert i samme øyeblikk og jeg er da ikke lenger engasjert...

Hadde jo muligens stillt seg litt annerledes om jeg hadde en formening om at det ikke er mange spennede "sukkerbiter" igjen å ta kontakt med men...

Er småkresen usedvandlig sær eller deler andre samme oppfatning...


Til dere damer:

Syns dere synlige blodårer på armene til herrer er tiltrekkende eller frastøtende?

Hilsen en som plutselig har begynt å få veldig synlige blodårer etter å ha begynt å trene styrke.

hei alle sammen.
jeg får mitt første nyttår fri fra jobben på noen år, og i tillegg er jeg forholdevis ny i norge. nå lurer jeg på hva skal jeg gjøre? har lyst på en fin feiring i selskapskjole masse god mat og enda mer dansing. enten i oslo eller oppi fjellet. har dere noen forslag?
takker veldig pent for hjelpen.
søtnøs