Sukkerforum

Jeg en av de som hater at det ikke er en god ordliste her
Siden dyseliksi er noe flere av oss gutta besetter, dertil jeg.

Det tar seg lite bra ut, med en haug av elemntære skrive feil.
Men frøkner ute der...
Ikke avskriv oss pga det:)

Er ofte noe vett i orda, selv om ikke bokstavene står helt rett;)

Har litt dårlig erfaring etter litt skriving om løst og fast med frk her inne.... ved litt detaljskriving forsøker jeg å være litt åpen og har av erfaring kommet innom omtrent følgende beskrivelse....

Har et håp om en frk som sidestiller egne og andres småtroll uten å la de være far ihuset( de finnes det sørgeligvis nok av) Forøvrig forsøker jeg å tilpasse meg til en viss grad der det er nødvendig..For våre nærmeste innen rimelighetens grenser.. og man bør kanskje være litt voksne når det er nødvendig...Vips.. så stikker de... .. Selv har jo de fleste frk skyhøye krav til oss.. Skal vi til syvende og sist behandles som godtroende nikkedokker av damene.....isåfall. er det den omvendte likestillingskampen som må utkjempes her inne??.. Gutter hva bør utelukkes og hva er positiv tekst i 2007 for å elge seg inn på damene...Håper på fornuftige tips....Fra begge kjønn....

Vet ikke hva som skjer her, men jeg blir nedrent av meldinger og chat invitasjoner om dagen. Er det pga det nye systemet dere har laget, som er veldig bra by the way, eller er det pga påsken og at damene har mye tid plutselig, og er våryre? Moro ihvertfall, å ikke bare ta initiativ selv hele tiden.

En standard og en fransk...De pratet litt løst og fast.....
til sist spurte den vandlige den franske... hvorfor havnet du her...
det er vel det vandlige.. eieren var sammen med en sjarmerende fyr og jeg ble litt fuktig og vips havnet jeg her.. til tørk...
Pytt.. det er ingenting...når min eier diskuterer spesielt store summer med men... å fysj .. jeg blir gjennomvåt hver gang.. så havner jeg her...igjen...
Det gikk noen år.. og i en periode møttes de en sjelden gang..
hva har hendt med deg.... sa standarden.... min eier er blitt dumpet og finner ikke kjekke nok menn..
Akkurat som min.... det er visst mindre penger blaant folk for tiden..

Jaja.. vi merker iallefall ikke den store forskjellen sa den franske.....

Ønsker alle damer til lykke med likestillingen. med eller uten store krav i bagasjen... på godt og vondt..

Har støtt på forkortelser her (sist var det bmp), som jeg ikke aner hva betyr.
Er det ikke viktig å nå flest mulig når vi skriver innlegg, slik at til og med uinnvidde får med seg meldinga?
Det er mulig at det er jeg som er helt på jordet, men for min del skulle jeg ønske at dere sluttet med forkortelsene.

Hei!
Jeg har meldt meg på sukker festen 14 april og er jo veldig nyskjerrig på hvem andre som kommer. Hadde det ikke vært en god ide å ha en boks hvor man kunne hake av om man ville at andre skulle se at man har meldt seg på?
Første gang på single fest og jeg gleder meg masse, har hørt fra andre som har gått at det har vært morro :-)

Hei

Fin den nye pop upen deres. Men albumfunksjonen fungerer ikke. Det kommer ikke frem noen bilder lengre.

Jeg bruker mac osx 10.4.9 og camino leser.

hva betyr tallene foran nicket på profilene?

ja for hva er egentlig betegnelsen på nettopp en kvinne,en dame eller en jente?

Jeg mener det i tilegg til krav om høyde, alder osv her inne på sukker også kunne vært en mulighet til å velge bort enkelte med en kropp man vet man ikke kan falle for på sin liste. Feks. Jeg kunne godt tenkt meg og ikke ha overvektige eller "noen kilo for mye" på min matchliste! Slank og atletisk holder lenge for meg. Føler jeg kaster bort tiden når jeg må bla gjennom mange profiler med overvektige mennesker.. Mens dette kanskje passer for andre! Noen som er enige m meg?

jeg gir no opp med å finne noen, dei siste 2 åra har eg vært innom forskjellige sider ka e galt med meg. eg hadde inn bilde før og fikk ikke noen svar, så venta eg og no har eg ikke inn noen bilde og har fått svar fra mange og har skrevet tilbake. og når dei spør om dei får se bilde av meg, om eg kan sende, ettersom dei spør. eg sender og får ikke svar tilbake då får eg svar at dei ikke er interessert allikavel for eg er jo rett og slett stygg å se på, mange har sagt at eg er motbydelig har fått mange stygge kommentarer skall dei ha noen så skall dei ha ei som er søt eg kan ikke for at eg ser slik ut. eg har en helr nydelig profil og nydelig indre men desverre et stygt ytre. hva betyr egentlig mest bimbo/kinderegg ytre og et tomt dødt indre eller en vanlig jente med et varmt og godt indre. SÅ GUTTA TENK DERE OM . EG SAVNER VELDIG EN GUTT SOM TAR MEG SOM EG ER. har fått hittil 421 stygge kommentarer dei siste 2 åra gir snart opp. har no vore registert 4 plasser. hjelp meg

Child: "Daddy, how was I born?"

Dad answered: "Ah, my son, I guess one day you will need to find out anyway! Well, you see your Mom and I first got together in a chat room on MSN. Then I set up a date via e-mail with your Mom and we met at a cyber-cafe. We sneaked into a secluded room, where your mother agreed to a
download from my hard drive. As soon as I was ready to upload, we
discovered that neither one of us had used a firewall, and since it was too late to hit the delete button, nine months later a blessed little Popup appeared and said ----- You've Got Male!

Jo da, det kan være svært frustrerende at man omtrent ikke engang får svar når man skriver brev. Man kan etterlyse å se bilde av den som skriver. Det er en smule høflig å svare. Jeg har vært alene lenge nå, og har prøvd forskjellige maching selskap. På mwg virker det som damene faktisk ikke vet hva de er ute etter, eller man kan få svar, men så bare blir de borte som om ingenting har hendt. Jeg har nylig begynt å prøve lykken her, så får vi se da, om damene her er seg selv mer bevisst på hva de er ute etter. Jeg er ute etter ett fast forhold, en å bli gammel med. Så mine damer. Jeg venter på dere. Selvfølgelig er jeg på jakt etter kun en da, men prøver å skrive til en ny når den ene etter den andre ikke svarer.

Det virker på meg som om mange ikke er helt i kontakt med seg selv her inne når det gjelder hva de er ute etter hos sin fremtidige bedre halvdel.

Jeg kan f.eks. være nr. 1 eller 2. hos noen, men så lese beskrivelsen av vedkommendes drømmepartner og absolutt ikke kjenne meg igjen.

Enten har hun vel da slurvet med avkryssingen, eller så er hun kanskje ikke bevisst på hva slags kvaliteter hun er ute etter?

Thoughts?

-bmp:)

Er det noen som leser tilbakemeldingene? F.eks. forslag til forbedringer på sidene her. Hadde vært kult å sett om det jobbes med videreutvikling av sukker-systemet.

Kan man ikke f.eks. lage en endringslogg for nettstedet slik at vi kan følge med på hvilke endringer som er planlagt og hvilke som er gjennomført?


-bmp:)

Oppfordring fra Sukker

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Dette er en oppfordring til å bruke forumet konstruktivt til å diskutere ting som er interessante. Vær positive og hyggelige mot hverandre, alle fortjener vi jo det. I det siste har vi sett litt ymse innlegg der det klages over en lav sko uten først å sjekke om man selv har forstått ting riktig. Vi oppfordrer derfor også til å melde fra til oss på support hvis man tror det er noe galt i stedet for å kringkaste dette til alle. Support mailen finner du nederst på siden.

Noen har nå påstått at det er noe feil med matchingen. Vi skal ikke uten videre utelukke at dette ikke kan skje under oppdateringer, men vi ser at det normalt skyldes misforståelser. Vi vil likevel som alltid sjekke om alt er som det skal være.

Nylig innførte vi på oppfordring absolutte krav der man kan sortere vekk alle som ikke svarer det samme, eller +/1, i forhold til en selv. Hvis du eksempelvis svarer 3 på røyk, vil du bli fjernet fra listen til alle som setter 1 og dette som et absolutt krav.

Ha en hyggelig vår! Det er mye å diskutere i disse dager vet du :)

Hei, Jeg vil gjerne høre om det er andre som har kommet borti det samme som meg når det gjelder disse matchtallene. Det må jo være noe som ikke helt stemmer her..
Et vesentlig spørsmål i profilen er jo om man ønsker barn og hvor lenge det er til man ønsker det. Jeg har med flere et ganske bra matchtall, men så står det at "vil du ha barn, kan definitivt skape problemer for dere", deretter står det...den gledelige meldingen er at dere har svart identisk på bla bla bla og hvor mange år til du vil ha barn. Hmm. Litt motstridene, er det ikke ?

Jeg har vært i kontakt med flere også, som det kommer opp at ikke ønsker barn, men som påstår at de har svart det motsatte. Sukker; her bør dere kanskje sjekke ut om det er en bug :)

Det er faktisk flere som jeg ikke kontakter hvis det står at de ikke har lyst på barn, for det har nemlig jeg, og da er det jo veldig dumt om jeg mister noen potesielle på grunn av det.

Håper dette kan rettes opp i :)

..og klisjéene er der fremdeles.

Jeg var i dag på byen med noen venner og venner av venner. En i følget, en mindre intelligent (beklager men det er sant), med både lav sivil status og mindre pent ytre enn de fleste andre i følget, fikk seg godt betalt av si høyde. Med sine 2 meter gliste han stort og valset rundt med både en og to flotte blondiner. Jeg kjenner denne karen førstehånds og kunne selv plukke ut både to og tre andre i følget som vil være ekstremt mye bedre partnere på alle mulige måter enn denne karen. Men de manglet altså 15-20 cm på høyden.

Det er morsomt, hvordan den fysiske størrelsen er kongruent med damenes tiltrekkelse. Det er på en måte den mest overfladiske dimensjonen i et forhold, men viser seg ofte også å være den som betyr mest.

Forstå det den som kan?

Hipp hurra!

Ingen svar
(mann 46 år fra Oslo) Privat melding

Det er VÅÅÅÅÅÅÅÅR!!!

Dette er ikke tiden for å surmule... Bare det blir litt varmere nå, så tenker jeg den første utepilsen ikke er langt unna :o)

Ønsker alle sammen en fenomenal lørdag!

c(",)
<\"/>
_/ \_

Hei på dere alle sammen.
Ønsker vi at dette skal være et forum med bare negative vibber?
Postive forslag mottas med takk. :)

Kan dere uten hovedbilde vær så snill å legge inn det? Vet at det er skummelt, men vi legger jo alle oss flatt ut her, og blottlegger privatlivet vårt...det er en del av det en må risikere for å finne kjærligheten på denne måten.....Og jada, vet at mange har utsatte yrker- det har jeg også...ikke alltid like kjekt å vite at klienten på andre siden av bordet kanskje vet personlige ting om meg, men det er en del av gamet med nettdating....Jeg synes det er mer skummelt å chatte med noen som er "ansiktsløse", så derfor svarer jeg sjelden...

Er det noen som er enige eller er det bare meg?

Mye sutring og klaging her nå. Et morsommere tema er, hva søker vi på i søkefunksjonen?

Det er flere juicy alternativer, og de blir spesielt bra om man kombinerer ulike alternativer.

En fin kombinasjon er feks, sexlysten, pornografibruk/ekstern opphisselse i forholdet, og seksuelleken.

Ellers, for de mer se og hør orienterte her, kan man kombinere en av de ovenfra med alkoholkonsum. Jeg gjør sjelden det, men kombinerer med høy utdannelse i stedet.

Et problem her, og det gjelder også for hele spørreskjema delen, er at alt her tolkes og forstås subjektivt. Feks hva legger vi i seksuell leken? Selv er det sjelden jeg treffer noe med et mer variert reportoar enn meg selv, da jeg tar initiativ til ting som sensuell dirtytalk, deling av fantasier, leketøy, foretrekker jenter med lett bifile tendenser mm. De fleste jenter forteller meg at, wooohooo, de liker det, men at de ikke har truffet noe som er inne på de greiene før. Allikvel scorer jeg bare middels på seksuell leken her inne. Hva skal til for å score maks? At du faktisk går ut å iverksetter fantasiene, får inn en deltagere til, møter opp på Cat People osv?

Hjelp meg her dere, jeg er ordentlig frustret over dette, og at jeg bare er middels på seksuell leken er ikke bra for selvbilde mitt!!

;)

Som en av de single mennene her ute. Undrer jeg på hva som gjøres feil.
Og noe må det være siden jeg er fortsatt singel;)

Men hva er egentlig ett turn off tema, og hva er tennende?

lillebill

Ingen svar
(mann 62 år fra Akershus) Privat melding

Har moret meg ganske mye av ditt "seriøse og forklarende" svar etter at du hadde sett mitt innlegg her på forumet tidl i kveld....kanskje du skulle ta et ironikurs?;o)

Jeg morer meg fortsatt over den tørre kommentaren som systemet hoster opp når man går inn på sin egen profil, hvor det kommer opp om at jeg på ingen måte er min egen favoritt...den kommentar funksjonen på sin egen side kunne man kanskje sløyfet....??

Forøvrig har du det bra?

litt spenning..treffe den rette...tidsfordriv...kan henne at den rette finnes her inne..tror ikkje at det er så stor forskjell på jenter å gutter her inne..at de fleste gjør dette med god hensikt ..

Er nyregistrert, og for moro skyld gikk jeg inn på min egen profil....der stod det at jeg ikke var blant mine 100 største favoritter...det er jeg i grunn litt glad for...

...må le litt...

Er det mange som har tenkt å melde seg på? ....noen kjekke menn f.eks ;-)
Det har vel vært en slik helg før om jeg ikke husker feil...Var det bra?
Hva synes dere forresten om en slik singelhelg sånn generelt ?

De aller fleste (alle?) jenter håper jo på en kjekk, morsom og snill mann. En player er attraktiv i den forstand at mange jenter blir lett sjarmert av selvtilliten som utstråles. Det er sikkert jenter som tenker kun sex og VET at det er det det dreier seg om ved å date en player. Likevel tror jeg de aller fleste jenter enten det er på sukker eller IRL ønsker å ligge med en de er glad i. Min personlige teori er at playeren lykkes med å dra damer fordi hver enkelt jente håper at akkurat HUN skal kunne temme playeren og at playeren skal vise seg å være snill og god på bunnen. I forlengelsen av det resonnementet er det nærliggende å dra nok en personlig teori om hva som har skapt bitchene og luremusene. Jeg tror de har blitt brent av et visst antall playere. De ser at angrep er det beste forsvar og ender om som playere female. Jeg tror neppe disse jentene er særlig glade og lykkelige inni seg. Akkurat som mannlige playere ikke er det. Sex uten følelser er gøy i øyeblikket, men over tid gir det bare rastløshet, uro og et avstumpet følelsesliv. Men til tross for dette faktum er poenget mitt at "image is everything". I forhold til å kunne bli kjent med jenter så lønner det seg for menn å være playere - samme hva sikkert mange jenter nå vil skrive "Det er personligheten som teller mest, snill, varm, ærlig bla, bla". Er du mann og åpenbart er ute etter et langvarig forhold så lukter alle jenter mellom 17-70 akkurat det og styrer unna "den desperate". Er du mann og kjører en laid back holdning hvor du ikke kan love kvinner noe som helst - se da kommer de strømmende som fluer. Dette gjelder også i stor grad uavhengig av utseende til mannen. Heller en morsom fyr med noen kilo for mye som ikke tar ting så alvorlig enn en kjærestesyk kjekkas, tenker mange jenter. Dermed har vi denne evige runddansen: playere -> bitcher -> luremus -> de som faller utenfor -> nye playere-> nye bitcher -> marked for sukker -> playere-> luremuser -> misfornøyde sukkere. Og alle ender opp ulykkelig inntil det en dag LIKEVEL sier PANG! Sånn er kjærligheten :-)

En kar skal helst være tøff eller myk. Rik eller fattig. Ha barn,men helst ikke. Skal være romantisk,men ikke en følsom dott. Ha egne meninger. men kan ikke svare ærlig på spørsmål om utseende eller kroppsfasong. Ikke noe negativt om en ikke har penger,men skal helst ha masse av dem o.s.v .......o.s.v

Er det rart i at folk ikke finner hverandre?
Herren være nådig om en har noen dårlige vaner........

Det burde da holde med et normalt utseende, godhjerter , snill og med egne meninger.
Eller ?
Mann 33 år, 2 barn ,Vestfold.
Nickname : countryfan, ønsker velkommen til en prat.
Søk etter min profil.

Håper på svar.


Hilsen en ny bruker

Ingen svar
(mann 44 år fra Hordaland) Privat melding

Ble idag ny bruker....aldri bruket denne internetsiden för, men gleder meg til en positivt oplevelse


hilsen

En som bor i Tyskland men er snart hjemme i Norge igjen :-)))))

Hvordan kan man se om noen er online akkurat nå?


stian

Neste sukkerfest

Ingen svar
(mann 45 år fra Vestfold) Privat melding

Noen som vet hvor påmeldingen til neste sukkerfest ble av? Er det fullt?

Playere

Ingen svar
(kvinne 37 år fra Oslo) Privat melding

Hei frisco!
Jeg er nok dessverre(!) ganske enig i det du sier.. Men jeg tror det kan gå mye begge veier.. tDet har jo mye med almenn psykologi å gjøre.Det man ikke kan ha vil man jo gjerne nettopp derfor ha,Allikevel tror jeg at det er noe man vokser av seg etterhvert som man blir lei av det spillet som det jo er..

Ladies, gents,

Den typiske nettdateren er nå dokumentert på film:
http://www.youtube.com/watch?v=x7pbD64Nihw

Lurer forts på hvordan chatten fungerer ???????????????????????????????????????????????? Er d bare menn som skal ta kontakt, eller ?? Når vet en at noen er interessert ?? Har hatt besøk, m det er av de som har slutta å svare på meldinger......og som sikkert ikke er interessert i videre kontakt ! Hmmm?
Flere som har samme erfaring ???? Noen fra Sukker som kan svare ????????
Kjekk, snill, vill, rolig, ungd, voksen m 47 Telemark
Ps. Nysgjerrige kvinner / jenter / damer ( stryk d som ikke passer ) m noenlunde samme lynne og interesser er hjertelig velkomne ! Skal til og med svare hvis de ønsker det......

Hva ER det med folk og spørsmålstegn her da?

Hva er forskjellen på Sist besøkende på din profil og Respons ?????????????????????????
Stort sett de samme begge steder......Noen anonyme fra Sukker som kan svare på dette ???????

Er ganske ny her, og lite dreven m chat. Skjønner ikke hvordan den fungerer; når vet jeg at noen ønsker å chatte med meg ????????? Har ennå ikke opplevd at noen har tatt kontakt. Kan se på Sist besøkende eller Respons, m d forteller ikke noe om når de var der; i går eller for 3 uker siden ? Har skrevet med noen få, men plutselig forsvinner de, uten at at jeg har skrevet noe stygt eller frekt ????????? Kanskje jeg burde gjort d ?? Er ærlig og oppriktig i det jeg skriver, og i min profil, men...............Har ikke bilde pga jobben, m lov å være nysgjerrig og ta kontakt for d ! Derfor vi er her, vel ???????? Gode råd mottas m TAKK ! Ps. ER VOKSEN. Tåler å høre at jeg ikke er interessant ! Sånn er d bare; noen liker den, og andre liker den..

M 47Telemark

Pubertale innlegg er slike innlegg som pseudonym Sukker.no kommer med. Har ennå ikke fått svar på spørsmåla mine her. Noen SERIØSE her som kan svare ????????????????????????????????.

Fint om vi roer pubertale innlegg

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Det har vært et litt lavt nivå blant et par debattanter i det siste. Vi håper og tror at dette er forbigående og at skikkelige ting igjen vil bli diskutert. Sukker har et meget stort antall brukere som mentalt sett holder et høyt nivå og det er ikke noen grunn til å kjede dem med nærmest innholdsløse innlegg. En sjelden gang må Sukker passe litt på.. Ha en ellers fortreffelig aften :)

...men jeg er visst ikke tøff nok til å signere ...
Morten & Morten får heller redigere ;)

Om det du ikke kan eller burde fange:

He who binds to himself a joy
Does the winged life destroy;
But he who kisses the joy as it flies
Lives in eternity`s sun rise (Eternity by William Blake)

Om de du ikke blir kvitt:

Swifter than aught `neath the sun
the car of Simonides moved him.
Two things he could not out-run
-Death and a Woman who loved him (Sepulchral by R. Kipling)

Om å skyte budet:

It I have given you delight
By aught that I have done,
Let me lie quiet in that night
Which shall be yours anon:
And for the little, little span
The dead are born in mind,
Seek not to question other than
The books I leave behind. (Tha Appeal by R. Kipling)

Om å bli dømt:

You say their Pictures well Painted be,
And yet they are Blockheads you all agree,
Thank God, I never was sent to School
To be flogg`d into following the Stile of a Fool.
The errors of a wise Man make your Rule
Rather than the Perfections of a Fool. (Epigram by William Blake)

....takk for meg for denne gang ;) :D

hei! Du sier at playere er utgangspunktet for bitcher og luremus, men det betyr jo at jenter er avhengige av gutter og at det er guttenes oppførsel i forhold til jentene som bestemmer hvordan de igjen forholder seg til guttene. jaggu, jeg er ikke superfeminist, men selv jeg så mye humor i et slikt resonnement :-) Du kan jo like greit si at damen ble laget av mannens ribbbein :-) he he..
og til en annen ting, hvis playere skaper sine nemesis'er i femaleplayere -som du kaller de, hvor faller da kategorien luremus inn? De kan da umulig være blandt de som sitter igjen som tomme skall etter et vilkårlig ligg, da de således ikke i utgangspunktet kunne bli kalt luremus...? eller??
he he :-)

Nå er jeg spent.
Hvordan slår "absolutt krav" ut på matchingen?
Hvis du setter 1 på røyk, forsvinner da alle som har krysset for 2?
I så fall vil det jo være dumt å bruke denne muligheten noe særlig.
Eks; du krever at partneren skal være svært urban, og krysser 10 + absolutt krav".
Forsvinner da alle med 9? Disse er jo også svært urbane.
Skjønner dere problemstillingen...??

Bare nysgjerrig jeg..
Men.."alexxander" og "mailman6", dere har jo helt like bilder.. Hvem er personen på bildet?

nettdating

Siste svar ma. 12 mars 2007 09:42 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym filosofen

Nettdating er bra som et utgangspunkt for å treffe folk. Men det er ikke særlig lurt å skrive med noen i månedsvis, da bygger det seg lett opp forestillinger om drømmeprinsen, og man kan lett begynne å drømme og få følelser. Skygger unna litt når menn sier at de. tenker på meg. Ikke særlig lurt å forelske seg på nettet.Nærhet og følelser på nett er en ting, så kan det jo vise seg å bli en nedtur når man treffes i virkeligheten. Man er jo ikke her for å få brevvenner, eller????Hvis man er forlenge på nettdating, så kan man jo bli hektet (dataavhengig) og kun leve i cyberspace, tror det er mange rastløse sjeler her som dater flere samtidig. Har også møtt noen kjekke menn, der det helt klart var kjemi tilstede for begge parter, men hvor de sa at de skulle Hilse på andre Damer også. Det er lett å bli frustrert: Kanskje hun andre er bedre enn hun forrige, og til slutt ende opp med ingenting...angre

For mange tilbud i Godtebutikken, og kanskje den ene "smaker " bedre enn den andre??
Nei helt enig. 1 år er altfor lang tid å være her inne i cyberspace

Hei. Vi vurderer å endre litt design på forsiden vår. Vi har lyst til å spørre dere som bruker Sukker om hvordan dere oppfattet forsiden da dere kom inn på den for første gang (ofte da man er mest bevisst) Er det ting som burde vært annerledes? Virket den litt rotete, eksotisk, barnslig, useriøs/seriøs, spennede eller nysjerrighetsskaptende? Eller virket den "forseggjort" og mye interessant å titte på å forsiden? Det er et såpass tungt og seriøst system som ligger i bunn på denne tjennesten at vi synes det er på plass at forsiden reflekterer dette. Vi er meget takknemlige for innspill :)

nå har jeg vært her et halvt år, fått masse mail, vært på fantastisk morsomme sukkerfester og flere kaffedater men alt jeg treffer er players. det er i og for seg ok å ikke være interessert i et forhold men vi er da voksne folk her inne. hvorfor kan ikke folk spille med åpne kort. de guttene jeg har møtt lyver så det renner av de også tror de at vi jentene er så dumme at vi ikke skjønner hva de driver med. jeg er ikke bitter og vet at det er flere bra karer her inne siden flere av mine kamerater er her og de er jo knall karer men herregud skjerp dere. har flere venniner her inne også og det skal ikke mye til før vi ser at det er de samme gutta som prøver seg på alle oss. hvis du kun er interessert i en service avtale ja så si det da mann. det er faktisk mange av oss jentene som også er interessert i det innimellom faste forhold. og vær så snill å slutt å jug. til og med oslo er en liten by og det tar 5 min å finne ut om historiene holder vann.

et lite hjertesukk men jeg holder ut fordi jeg vet at det garantert er mange gjemte perler her inne :-)

ps jeg vet godt at det er masse damer som juger her inne også men de har jeg ikke opplevd personlig så de kan jeg ikke uttale meg om.

Har merket meg at de aller fleste sier at de ønsker et forhold "livet ut" i profilene her inne. Selvfølgelig er det vel få som *ikke* ønsker det - til slutt, men hvor ærlig er det egentlig ment fra de fleste? Hvordan er det - er folk her inne i genuin søken etter en partner og tar tilfeldig sjekking for en one-night´er eller en elsker/elskerinne til andre arenaer (byen etc)? Eller er det mange som skriver en "fin" profil for å treffe flest mulig uten egentlig å ha lyst på kjæreste i det hele tatt?

:-)

Ingen svar
(mann 39 år fra Buskerud) Privat melding

Tenkte jeg skulle bli superbruker igjen. Hvis jeg skal surfe rundt her inne, er det relativt kjedlig uten å kunne bruke hele siden. -Syntes jeg iallefall.

så, hva skjer a? ;-)

hew

Hei :-)
Det virker som det er en negativ og/eller kritisk rød tråd gjennom trådene her på Diskusjonsforumet. Hvorfor er det slik at positive tråder dør raskt eller forvandles til en heller negativ en? Er single så kritiske og negative eller er menneskene blitt slik generelt?

De fleste er vel på Sukker for å finne seg en venn/kjæreste og jeg skulle da tro det er lettere når en har det bra selv og er positiv. Eller har det blitt snudd på hodet her i Norge de årene jeg har vært borte?

Lykke til! Jeg håper alle finner det de søker :-)