Sukkerforum

Har noen her på sukker.no opplevd det samme som meg...

En dame jeg kjenner viser at hun uten tvil er interesert i følge kroppspråket, men med sine talegaver sier at hun at hun aldri har vært interesert i meg utover det å være venn(inne) da. Man kan jo egentlig bli litt usikker på hun egentlig mener da..

Som muligens mange vet, så kan man jo lese mye ut i fra kroppsspråk da..

Men når det er sagt så synes hun at jeg er hyggelige kar som er artig og koselig å snakke med da, flink til å lage mat og da..

En annen sak er vel det at jeg tror nok en god del damer skylder på at de ikke følelser for en annen part, men at det ikke er tilfelle og saken egentlig dreier seg om noe annet. Men at det er veldig enkelt å skylde på følelser da..

Har fulgt med på trådene og sitter igjen med et inntrykk av at de fort blir negative. Hva man ikke like og ikke finner tiltrekkende. De som i utgangspunktet var positive gjør helomvending eller stopper veldig fort opp.

Hva skyldes dette? Er det fordi det er letter å finne feil og mangler hos andre enn å snu på det å se etter det som er positivt? Jeg er mer interessert i hva folk ser etter og liker, enn hva de ikke like.

Jeg gjør i alle fall mitt beste i å være positiv, se etter de kvalitetene og verdiene som er viktig for meg. Skulle jeg være så heldig å treffe mannen i mitt liv her, er jeg sikker på at de feil og mangler vi begge måtte ha, egentlig bare vil være detaljer i den stor sammenhengen. Eller hva?

Skjer det noe spennende i Oslo foruten Infernofestivalen denne påskehelgen? Jeg erstatter min provinsielle hovedstad med den nasjonale denne påsken, men tenkte å forlyste meg med noe annet enn blackmetal.

Syntes alle reiser bort denne påsken jeg. Fra Torsdag tror jeg faktisk alle jeg kjenner reiser bort.
Men ikke jeg nei, ha, jeg får hele byen for meg selv sikkert. juhu. hehe.

-hew-

akkurat nå syntes jeg jenter er noe av det dummeste som finnes.


Når man i andre sammenhenger med vennlige hensikter sender en brev eller e-post til noen og til og med ber om en respons, er det ikke da nesten utenkelig og dessuten utrolig frekt ikke å svare; ikke en gang med en et høflig avslag med en liten forklaring eller bortforklaring? Tydeligvis ikke på Sukker. Jeg er ikke alene om å ha opplevet gjentatte ganger at jenter ikke gidder å gi en respons. Jeg vet ikke om gutta også oppfører seg slik.

En ting er at det virker utrolig humørløst (og lite tiltalende, jeg skjønner ikke at folk vil det), en annen er at dette er en oppførsel som ikke gir mening. Hvis man ikke svarer på henvendelser selv fra folk man har en god match med, hva er da vitsen med å ha lagt en profil ut på Sukker?

Jeg undrer... Etter å ha vært medlem siden før juletider har jeg fremdele til gode å finne en å dele livet med... Jenter?!

Er vi bevisst på hva vi spiser?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gladimat

Er vi opptatt av hva vi spiser, næringsinnhold osv, eller er det nok at maten smaker godt?

Hjerter

Ingen svar
(mann 62 år fra Akershus) Privat melding

Er det sånn at folk bruker hjertene aktivt her inne? Eller er det bare en sånn ubetydelig detalj for de fleste? Jeg har i hvert fall aldri opplevd å få noen form for respons ved å sette hjerte på noen.

Ha en fin dag!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 41

Nå blir det skitur i marka :o) i strålende vær!
En fin dag til alle her inne!

Jeg hadde en effektiv arbeidsdag, Jeg dro på Sats Storo etter jobb (men var mer skuffet over hvor upersonlig det går an å få et senter. Alle ser ræva di når du løper, eller når man tar en time i salene. ALLE ser deg.. glass over alt. Men det beste med det, siden jeg har ikke vært iform til å trene i julen eller i desember omtrent, var at jeg hadde ikke tapt så mye krefter eller kondis.. :-D
Det er så fantastisk følelse det, når man tror man har mistet det man har bygd opp, men så ligger det såvidt under.. eller akkurat der.. ;) Men troooor jeg velger det jeg pleier å gå på.. Ikke så utstilling der ;)

Så dro jeg hjem, hjalp en venninne flytte, ryddet og vasket leil min etterpå, og tok en god dusj.. Og så unnet meg et glass rødt..

Og imorgen skal jeg på date.. ;). (om man kaller førstemøte det da).
Jeg er ikke ofte på disse, så jeg er forberedt på at det kan bli kjempehyggelig, eller sånn passe. Men satser på hyggelig siden dialogen er usedvanlig bra. Og så er han litt snasen da.. ;p

Ergo, i dag har jeg vært flink... Og kanskje det smitter i morgen og... who knows.. ;)

Skjule folk i lister?

Ingen svar
(mann 32 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Er det en måte å skjule folk i listene på, for eksempel i søkeresultatene eller Online nå!-lista? Sånn for å fjerne de man ikke kommer til å ta (mer) kontakt med likevel?

Hei, hei.
Nokon som har tenkt seg på dette arrangementet?
Helsing Mads.

Sukker er altfor vanedannende

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Nei

Klarer jo ikke å få gjort andre ting, sitter bare med pcen i fanget.... og hva får man utav det... ingenting... :)

Er det akseptert?

Ingen svar
(kvinne 27 år fra Vestfold) Privat melding

Er det sosialt akseptert å trene i kort shorts?
Har sett mange jenter på gymmen i shortser som kun dekker halve rumpeballen, er det ok? eller kan det sammenlignes med nipslipp? :P

Sukker

Ingen svar
(mann 24 år fra Akershus) Privat melding

Sukker er det dårligste date siden jeg har vært borti! Når man skriver til folk så svarer dem ikke, for mye dritt folk her og er kanskje grunnen til dem er her!haha

Hvor selvstendig tenker du?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym katte

Hvor selvstendig tenker du?
Tenker du og gjør det samme som de andre uten å tenke noe særlig over det?
Eller tenker du litt underlige tanker få andre tenker?

Hvilket utested pleier dere være på i Oslo? Selv henger jeg mest på NOX på solliplass :)

Filosofering av datingverden

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Stor Hauk

Vi registrerer oss på nett-dating i håp om å finne noen fra sofaen. Vi ønsker ikke å gå ut døren fordi at det involverer å ta en reel sjanse. Jeg sammenligner det med statistikken om søk på skattelistene før og etter 2014.
Og når vi setter oss i sofaen og kikker gjennom profilene. Her bruker vi ganske nøyaktig 8 sekunder på å vurdere personen. (Statistikk altså, ikke hvordan ''Trine eller Jens fra Gjøvik'' ville ha gjort det) Og det hele faller på: Alder, inntekt, utseende, og bosted. (Igjen, ikke hvordan ''Trine eller Jens fra Gjøvik'' går gjennom en profil). Vi sitter der med vår selvtillit og byr på oss selv i håp om et brev eller hjerte. Det som også har slått meg er at mange som sitter her er veldig kresen. (Ja "Trine eller Jens fra Gjøvik", du har ting du ser etter). Men likevel må du på _nett_ for å finne dette. Du går ikke ut å leter selv, men sitter heller i god sofaen i trygge omgivelser. Reflekter nå om du orker: Har du funnet noen siste året/årene? Hvorfor/hvorfor ikke? Er du for kresen i god sofaen?
Viste du at mennesker som sender deg brev byr på seg selv, og sitter i samme situasjon som du?. Men hva gjør du? Du sitter alene i en sofa og avslår noen fordi en person er 5 eller 10 år over/under grensa du har satt. Jeg kan nå fortelle at du finner idioter i alderen 20-80 år. Det ser vi i norske fengsler. Men erfaring (Livserfaring kommer meget fort i rette situasjonen som det tar 30 år før andre får), inntekt mellom 250.000 - 400.000 (er veldig lik fordi de skattes på forskjellig grunnlag) er feil vurderingsgrunnlag. En mann på 25 og en mann på 35 er omtrent like ''voksen'' i hodet fordi som regel sitter i samme stillingene på jobb, har barn rundt samme alder (+- 6 år), og har samme vitalitet og modenheten stagnerer. En dame på 25 og en dame på 35 er to forskjellige skapninger fordi de modnes mer enn menn pga hormondannelser som er i sving fra 13-50. Ser du på alder, inntekt, bosted, profiltekst og album så er det vel kanskje derfor Trine eller Jens fortsatt sitter i sofaen og avslår profil etter profil fordi mannen mangler 5 cm høyde, 50.000 i inntekt, bor akkurat den milen for langt eller hadde en dårlig kameravinkel/lys på ene bildet. Så værsågod, bli sittende! !

Kjønnskamp 2

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Dommeren

Hvem har tøffest kjønnsmarked?
Mann 30
Kvinne 45

Needy, hva er det?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym han

Hei, lurer på hva folk legger i ordet needy her. De fleste jentene jeg har snakket med dette om så er det ikke bra å være needy, det sier seg vel selv.

F.eks hvis jeg tar initiativ til å sende en melding på mandag, h*n svarer og vi sender noen meldinger til hverandre, så går det en stund uten at jeg hører noe så sender jeg en ny melding på onsdag kveld.

Er jeg regnet som en needy person da?

Jeg pleier som regel ikke ta initiativ flere enn 2 ganger, hvis hun ikke tar kontakt igjen etter det så regner jeg med han hun ikke er interessert.

Søvnløs i....

Ingen svar
(mann 41 år fra Buskerud) Privat melding

...Buskerud. Forbannede lakenskrekk! Er det andre natteranglere der ute? :)

Useriøse mannfolk..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 23åring

Er det galt at jenta sender melding først..? For jeg tenker ikke i de baner, men mulig jeg da har feil inntrykk av denne sukker-verden. Har opplevd altfor mange ganger at meldinga er lest uten å få svar.. og det er egentlig ganske frustrerende. For det ligger alltid en viss interesse bak en førstemelding - man vil jo vite mer. Da syns jeg man skal være grei nok til å si "beklager, jeg er ikke interessert" eller noe sånt.
Jeg har også opplevd flere ganger hvor man har en bra og (for meg) seriøs samtale på gang, hvor han plutselig bare har en deaktivert profil.. Har noen en forklaring på det? Går det ikke an å da forklare seg først..?

PS. Er det bare sånn her på Sørlandet, eller gjelder det hele landet? :P
Hilsen ung sukker-bruker...

Om du var det motsatte kjønn

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Haakon

for én dag... hva ville du gjort den dagen?

http://youtu.be/piZVCj3CcZ0

http://youtu.be/JJujtjebgYk

Hva ville DU gjort i denne situasjonen? :)

1 sekund.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Vips

Det var den kvelden!

Takk hr. dørvakt som avblåste den beste kvelden jeg har hatt på utrolig lang tid. 4 øl hadde jeg tatt, og var ærlig om det da du spurte meg første gang. Men det jeg ikke visste var at du hadde haukeøyner på meg 2 øl seinere. SEKS øl var visst maksgrensen din. Takk for en ødelagt kveld du patetetiske troll som ødelagte min kveld med det som en gang for første gang på ihvertfall 10 år virket som en jente jeg kunne falle for. Takk.

Nå gir jeg opp, hverken her eller byn ser ut til å gi lykke :(

Fjerning av hjerter

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qqqqqqq

Hvordan fjernet jeg hjerter jeg tidligere har satt???? Er et par stykker jeg ønsker å ta bort.....

Så vakelig

Ingen svar
(mann 45 år fra Akershus) Privat melding

Trodde dette var litt enklere :-(

A-menneske

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym VÅKEN

Jeg liker å være A-menneske, MEN våkne kl 03 og føle seg utvilt....litt tidlig...

Prosent...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tidsutløp

Gitt gass og heldigvis snart ferdig med tida her inne.

Truffet 0.81 % av damene her inne fra "samtaler" IRL - jeeeez....

null komma åtti en prosent !!!!

Og jeg ligger på 33,17 prosent svar på utsendte meldinger.... som jeg forstår skal være ganske bra her inne!

Ingen match, men vil på skype...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sirikit

Andre enn meg som kontaktes av folk der absolutt ingenting matcher, treet er helsvart, geografiske preferanser feil og aldersintervaller helt ulike? Vedkommende har ikke vært inne på profilen min engang, men vil gjerne på Skype.

Dette skjønner jeg ingenting av... Men skeptisk!

2013

Ingen svar
Skjult ID

Nå løper snart medlemskapet mitt ut, jeg har hatt noen dater som ikke har ført til mere enn kaffedating. Jeg sier takk for meg her inne. Mulig jeg prøver en av konkurentene til sukker. Ønsker dere andre her inne masse lykke til......

Eller hvordan er det i ditt nettverk?
Forteller du venner/kollegaer at du søker på nettet, eller er det fremdeles litt flaut?

Og om man møter noen, er det da helt ok å si at man møttes på Sukker?

Kjeder meg !
Kom gjerne med vitser etc.

Ang. smykker,,,

Ingen svar
(mann 40 år fra Hedmark) Privat melding

Ble litt inspirert av tråden med gull lenke. Jeg synes at ring på tommelen er skikkelig turn off,,,, skjønner ikke hvorfor, men det liker jeg ikke.
Og ser jeg menn med det, får jeg litt frysninger :D

Tv tips

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Tips

War of the roses på tv3. Obligatorisk for alke på sukker ;)

Looking for a friend to share

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Honesty

Hi, I am a Man and have been dating on sukker for some time. I am one of those who are very successful in life and also been very private. I am looking for a friend to talk, share and be honest about how i feel about dating and life in general. I am only looking for a very honest and open talks, so for a god friendship with a man or woman, whoever feel the same.

Anort

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym SnillType

Hei

Hva er

Hvor er Pam?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym rhebus

Hun er etterlyst.

Man City.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sphinx

Yes, M. City leder 2-1 mot Arsenal, haha. :)

nyttår

Ingen svar
(mann 45 år fra Troms) Privat melding

Godt nyttår til alle. Skål 2014

uoversiktlig

Ingen svar
(mann 40 år fra Vestfold) Privat melding

Ny her, hva er viktigst å passe på/fylle ut?

Mesternes Mester

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym mester

Hvem vinner Mesternes mester?
Som utflyttet Kragerøkar så håper jeg at Marco stikker av med seieren.

Nord-Korea

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym oslo

I Nord-Korea sensurers alt.

Kvinnedagen

Ingen svar
(mann 42 år fra Oslo) Privat melding

Gratulerer med kvinnedagen til alle flotte sukkerkvinner (og sukkermenn også).

Fantastisk stort oppmøte i Oslo i dag.

Feil på visninger?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym HaDVHa32

Flere enn meg som sliter med å vise "riktig" profil i villkårlig albumet?

http://no.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Liste_over_alminnelige_stavefeil

jeg er klar over at jeg skriver mye feil selv, og jeg oppfordrer ingen til å være helt grammar-(ja du vet nok hva som skal inn her) over sånt, og man må huske å ta hensyn til dialekter, eller hvor i by'n man kommer fra ;) når det er sagt så kan det jo være greit for de aller fleste å ta en liten oppfrisker, eller å bare ha siden bokmerka/lett tilgjengelig så du kjapt kan ta en liten kikk før du skriver til H*N.

Denne vår og sommer vil jeg dele med en kvinne!!! :)

Oslo date ;)?

Ingen svar
(mann 39 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

skal ha meg 5-6 dager i oslo området komande veke. Er så lat at eg gidd ikkje tråle og spørre alle her inne om dei vil ut å ta ei pils eller ein kopp kaffi. Så e her ei jente/dame som kan tenke seg ein date med ein trivelig sunnmørs bonde. så ta kontakt ;)

Kaffedate

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym lettrømme

Helleu folkens. Trenger noen ideer for å gjøre et kaffetreff litt mer spennende. Ta gjerne imot noen kreative tips 😀

Albums bilder

Ingen svar
(kvinne 26 år fra Akershus) Privat melding

Hei!
Jeg er forholdsvis ny her og bare lurte på en ting :-)
Er det mulig å se albums bilder når man er inne på profilen til andre? Jeg får kun opp profilbilde og det er jo litt stusslig :-(