Sukkerforum

Jeg synes det er så stille på forumet nå at jeg legger inn et ekstra gir. Hyggelig om flere gjør det samme, og starter nye tråder :-)

Jeg har en noe spesiell hobby. Jeg samler på å få gretne gamle gubber til å bli blide. Jeg praktiserer det særlig med bussjåfører som ikke er i nærheten av å ha så godt humør som sangen sier. Og det kan jeg forsåvidt forstå. Masse passasjerer som hverken ser på dem eller hilser, brøler til dem hvis de gjør den minste feil, og mange av sjåførene er ikke norske og har antagelig ikke så allverdens med nettverk.

Hvis de er grisesure så starter jeg med et forsiktig lite smil, rask øyenkontakt og et forsiktig 'god morgen'. Etterhvert som de tør opp blir smilet bredere og øyenkontakten lengre, og hvis det er noe jeg kan gi kompliment for så sier jeg det. Og til slutt gir jeg dem mitt aller mest strålende smil, og får som regel belønning igjen i form av et smil tilbake.

Det er sjelden det ikke funker, men det har hendt, riktignok med kvinner. Jeg kjører nemlig samme opplegget der, men da jeg bodde på hotel Ukraina i Kiev for et par år siden mislykkes jeg. Det var et par vakter ved inngangen til restauranten, og jeg gjorde mitt ytterste for å få dem til å smile igjen. Jeg smilte til dem hver dag i to uker, og riktignok så jeg skyggen av et smil hos den ene den siste dagen, men så fikk hun et advarende blikk fra sin kollega, og så forsvant det igjen.

Men etter å ha kjørt dette et år med mine lokale bussjåfører møtes jeg nå hver morgen av et bredt smil, og at de gjør det bussjåfører gjorde da jeg var liten, nemlig vente med å kjøre til du har satt deg. 😍

Noen sære eller mindre sære hobbyer dere andre føler for å dele? 😊

Skal menn ha hår på armer og ben, eller begynner trenden å bli at det skal vekk på menn også? Synes jeg ser flere og flere glatte armer og ben på menn nå til dags (ja, jeg sjekker ut av nysgjerrighet når jeg er på treningssenter :P). Jenter/kvinner, hva foretrekker dere?

Nå har historien gjentatt seg for meg fire ganger; jeg skriver lenge og regelmessig med en mann her på Sukker, vi rekker å bli ganske godt kjent, han vil gjerne møtes, men så dukker det enten opp ting som gjør at han må utsette gang på gang, eller han "forsvinner" bare.

Jeg synes det er merkelig, for det er jo mennene som absolutt har ønsket å møtes i utgangspunktet.

Kjør debatt!

Spooning

Siste svar sø. 24 april 2016 01:11 (15 svar)
Skjult ID med pseudonym Store skje

Jeg og en kollega sitter ofte å funderer over dette med spooning.
I USA finnes det folk som er profesjonelle spoonere.
Dem tar betalt for å spoone.
Vi tenker å starte opp med dette i Norge,,men er det noe marked for det?
Hva sier dere jenter,,er det noe dere kunne tenke dere?
La oss si ca 500 kr for en time med spooning.
Og for menn vil det muligens komme et eget tilbud.

Hva er det med Hordaland da? Synes det er så mange kjekkaser der :-)

Hei.

Jeg har vært her på sukker en liten stund. Har vært i kontakt med flere jenter og hatt noen dater.

Jeg er dessverre litt opptatt av kropp. Jeg liker dessverre ikke damer som er kraftige. Jeg liker kun jenter som er tynne eller normalbygd. Veldig mange av dere jenter har flotte ansiktsbilder, men ikke aktivitetsbilder som viser hvordan dere ser ut i helfigur. I profilen skriver dere at dere har en NORMAL kropp. Men når jeg har møtt dere så er dere godt over normal kropp.
Dette gjelder sikkert gutters profiler også.
Dere skuffer jo bare dere selv med å bli avvist ved å ikke være ærlige? Er det flere som har opplevd noe av det samme?

Kort og greit (uten å kommentere en haug med andre tråder her inne): Hva er din favorittfilm?

Jeg har selvfølgelig mine favoritter, og må innrømme at jeg muligens er litt påvirket av "The brat pack" på åttitallet, men hva sier dere?

Mitt utgangspunkt; de fleste normale mennesker ønsker ikke å være fordomsfulle. Det er en utbredt PK konsensus om at det ikke er greit. Ingen skal forskjellsbehandles pga etnisitet/tro/legning etc. På et overfladisknivå, er jeg intet unntak.

..men, når man først sitter der - sveiper fra bilde til bilde - er det allikevel lett å falle for fristelsen.

Eksempler på fordømmende vurderinger jeg selv tar meg i - oftere enn jeg liker:

1. Asiat (thai/vietn): Postordrebrud eller til salgs
2. Polsk/Øst Europ/Russisk: Lykkejeger eller til salgs
3. "Afrikansk": Til salgs eller dårlig moral
4. Etnisk fra grisgrendtestrøk: Bygdetulling (lav IQ)
5. Plastic-fantastic/pupper og lår: Narsissistisk brødhue

Det finnes flere lite flatterende refleksjoner jeg gjør meg. Og gremmes. For ordensskyld; selv om noen av disse skulle stemme, gir det meg allikevel ingen rett til å anse de som mindreverdige. Ingen er perfekt.

Poenget mitt; jeg er ærlig ovenfor meg selv og innrømmer at den type overfladiske vurderinger er urettferdige (ondskapsfulle) mot den det angår. Og at det til syvende og sist sier mer om meg (intolerant og trangsynt) enn dem.

Ved å være bevisst på dette - og i tillegg dele mine tanker her - håper jeg flere av oss velger å legge bort kammen, og heller "vurdere" med et åpent sinn. Slik vi *liker* å tro vi gjør. Alltid.

For min egen del, er jeg etter 4-5mnd fartstid på Sukker, rimelig overbevist om at jeg ofte blir bortfiltrert i kategoriene "jallanorsk/pakkis", "muslimsk-kvinnehater" og til dels "f*ckboy" (siste aner jeg ikke hvor kommer fra, men hørt den for ofte til å ikke nevne den). Jeg skriker ingen nød. Men påpeker gjerne at det er synd for de som kun gjør overfladiske vurderinger - på vegne av alle som forhåndsdømmes; du vet ikke hva du går glipp av! ;)

Til slutt: Tør du dele dine overfladiske "vrangforestillinger" - face your demons?

Det hender jo at gutta her sier at det er så mye lettere for jentene å få det de vil ha, for de får vanligvis flere meldinger enn gutta. Men det er jo ikke det.

De fleste jentene ønsker seg jo en fast kjæreste, og det er det ikke det spor lettere for oss å finne.

To ting er derimot i snitt lettere for oss å få. Dater og sex. Jeg har fått nesten 700 førstemeldinger siden jeg begynte her. Av de tipper jeg at 500 hadde sagt ja til en date, og 400 hadde sagt ja til å bli kjent med meg i bibelsk forstand. Men siden det jeg og de fleste andre jentene vil ha er jo en kjæreste, så står dessverre telleverket på det foreløpig på 0.

Jeg vet ikke om det er noen statistikk på hvor mange som lykkes med å finne en kjæreste, og hvor lang tid det tar å finne, men jeg gjetter at tallene ikke bare på det første men også på det siste vil være relativt like.

Så vi stiller nok relativt likt :-)

Hvor gammel er dere og hvor mange ganger har dere vært forelsket?

Kvinne 30 år:
3 ganger forelsket.
Betatt og tiltrukket mange flere ganger selvfølgelig.

Og spørsmålet går mest til gutta. Er vi for lite seriøse - eller for seriøse? Tenker vi for mye på sex før under og etter date, eller ville dere helst at vi skulle tenke mye mer på sex før under og etter date? 😎

....til å lese tråden om her finnes seriøse damer....så ble den borte gitt😡 Men er i grunnen ikke overrasket😂

Prince er død .. Purple rain.. Hellemåne så forelska jeg var, med høy lugg og mye madonnajuggel, på den tiden..

Jeg registrerer at det er litt ulike meninger om hvordan man skal fremstå på date og i kommunikasjonen. Enkelte mener at man skal være litt tilbakeholden - ikke skravle for mye - ikke skrive for mye, ikke vise dårlige sider eller fortelle om vanskelige ting i livet ditt. Prøve å speile ham og hans interesser.

Jeg tenker helt motsatt. Hvis dette skal være det mennesket jeg skal leve med resten av livet så ,å det være noen som liker meg akkurat som jeg er - med skravling, smil og latter og lange brev, impulsiv, vimsete, og med 25 tommeltotter. Og med både mørke og lyse sider i livet mitt. Jeg ville heller ikke ønske at han la bånd på seg - jeg ville ønske å oppleve ham så ærlig og rett frem som mulig.

Jeg ville riktignok ikke vist meg fra vrangsiden eller ristet alle familieskjelettene på første date, men jeg ville ønske at det var noen som satte pris på den jeg er og ikke den stille, beskjedne porselensdukken han trodde jeg var.

Og jeg stiller meg gjerne både åpen og nysgjerrig til hans interesser, men jeg nekter å late som jeg er frenetisk interessert i golf eller som om jeg løper opp på alle fjelltopper jeg ser.

Til gjengjeld krever jeg heller ikke at han skal dele min interesser, bare at kjemien stemmer og at vi er på samme bølgelengde. Å finne en mann som er interessert i både reiser, hage og språk er ikke fysisk mulig uansett :-)

Hva tenker dere om dette? Holder dere 'tilbake' når dere er på de første datene?

Var på en kaffe date for et par dager siden som jeg følte gikk fint. Hadde pratet bare et par dager før vi ville møtes. Avtalte å møtes igjen til helgen. Dagen etterpå begynner mld å handle om sex. Hva jeg liker, ber om bilder osv. Når jeg da sier at slikt er for tidlig er jeg useriøs, prippen og komplisert hehe. Kan ikke annet enn å le. Men begynner å bli mektig lei av at mld før eller etter første date handler ca 70% minst om sex. Har vært på en del dater det siste året og snakket med enda flere uten at det ble date men av ca 20 har kun en vært seriøs.
Er dette en trend som mange opplever?

https://www.youtube.com/watch?v=T704le1D1ag

Om en er litt " svidd" i kantene fra tidligere, diskutert dette med flere nå og vet mange lurer.. Forteller en det til ny date??

Ny maskin på treningsstudio, meget bra, hold på å spy etter en time. Den har alt, snickers, mars, kvikklunsj og chips.

.....på en fyr jeg traff her inne!
Drømmemannen😍 JA, det var det! Å jeg sier var, men han er fremdeles det....bare utilgjengelig😔
Å nå sammenlikner jeg alle her med han å finner ingen som kan måle seg med han. Alle sier "Glem han!"....men hvordan glemme The love of your life?
Tips mottas med takk😊

...hun er her igjen.
Det var så kjedelig at jeg ikke merket at abonnementet hadde gått ut.

Men så kom jeg på forumet. Og tenkte se der om dere ble enige.
Men jeg tror jeg har en slags repeat på trådene.

Nå skal jeg være snill og prøve styre unna sarkasme skriftlig.
Prøve.

Prøver å bytte profilbilde til et jeg har brukt før , men det blir ikke godkjent fordi oppløsning er feil; det må være minst 720x960 , mens mitt er 640x1136.. Bildene jeg har brukt er tatt på akkurat samme måte, med samme kamera (mobil ) ,- har kontaktet support om dette mange ganger nå, uten å få svar på hvorfor det ikke kan brukes , så i tillegg til inkonsekvent "sensur" av bilder, eg jo dette idiotisk. Bildet som blir tatt , på samme måte "direkte" derimot , godtas. Hva er greia? Noen andre som har opplevd dette? Og hvorfor svarer ikke Sukker?

Jeg har tenkt å løpe min første halvmaraton i år. Noen andre som skal løpe i år? Noen tips, triks eller erfaringer?

Skjer det noe spennende på date fronten da folkens? Jeg venter fortsatt på at ei god jente skal snuble for mine føtter ;)

Hva setter dere menn mest pris på at vi kvinne gjør med utseende vårt?Fylle på med Botox, Restylane , tatovere øyenbrynen, masse/ lite/ naturlig make up, røde lepper. Eller bare spille på vår naturlige skjønnhet? 😃

Jeg blir litt fascinert av damer i min omgangskrets som tydeligvis virker som magneter på menn. Det er ikke de peneste, ikke de mest veldreide, ikke de mest velstuderte, rike, intelligente eller annet. Hva er det da som gjør at noen damer bare er helt uimotståelige for dere menn?

Utstråler de sexappeal som ikke andre kvinner legger merke til, lukter de noe spesielt (feromoner), har de en spesiell gange eller stemme? Er det andre grunner til at det finnes en type kvinner som "alle" menn faller for?

Nysgjerrige meg lurer :)

Er det slik at det er veldig viktig for godt utdannede damer å ha en mann med samme antall år skole? Det er så mange profiler som det står: antall år skolegang kan bli ett problem. Og i tillegg har dere damer svart at det er veldig viktig. Vil det si at man er dum om man sluttet skole tidlig?
Ga meg etter videregående selv og det har ikke akkurat ført til verken dårlig råd, lite sosiale antenner eller en bra jobb. Er det lavere status å ikke være topp utdannet, eller er det flaut å presentere en " håndverker" for familie og venninner? For alt man vet kan vi faktisk ha tjent en formue og ha kjempesuksess med vårt valg. Har godt utdannede venner selv som har dårligere økonomi en jeg noengang har hatt

Oslotur

Ingen svar
(mann 32 år fra Nordland) Privat melding

Noen forslag til tidsfordriv i hovedstaden fra søndag til onsdag? Skal på kurs og har ettermiddagene fri. Frister ikke å tvinne tomler på hotellrommet😂

Starter en egen tråd og spør, for ikke å spore av den opprinnelige tråden.

Hvem her kan si at de kjenner til hva tantrisk sex går ut på eller har utøvd det?
Noen som kan si at de har lyst til å prøve etter å ha lest om det?
(Selv om det visstnok er endel åndelige damer her inne, så utøver de kanskje ikke dette?)

Se:
http://en.wikipedia.org/wiki/Neotantra#Tantric_sexuality
http://en.wikipedia.org/wiki/Tantra#Sexual_rites
http://healthguide.howstuffworks.com/tantric-sex-dictionary.htm

Og for de som ikke gidder å slå opp på web:
Det er snakk om åndelighet, pusteteknikker, chakra, mantra, yoga, spising/fasting, baderitual, musikk, yin yang, energier etc.
(Kan visstnok utøves fullt eller delvis)

Evt ejakuleringskontroll er nok bare en liten bit av det.
Som sagt, det inkluderer mye mer enn selve akten vi er vant med fra før.
Men de menn som tror utholdenhet med inn/ut er alt, de har kanskje ikke skjønt så mye?

(For min del visste jeg hva det var før tråden kom opp, og kan tenke meg å prøve, ihvertfall)

Noen med erfaringer? Eller andre synspunkter? Noen minuser ser jeg selv, men hele personen i seg selv er jo et stort pluss...

Kjør på.

Gøy, gøy, gøy å FLØRTE!

Må bare prøves😁

Jeg undrer meg, hvorfor tror kvinner i 40 årene at de blir finere med å streke opp øyebrynene? Det blir dere ikke, overhodet ikke, heller det motsatte.

Hva skal til for at du vil møte noen fra Sukker?

-Hvor lenge bør dere ha chat'et?
-Hvilke temaer bør dere ha snakket om?
-Hvilke fakta bør du ha fått klarhet i?
-Hvor sterke følelser ønsker du å ha når du møter ham/henne?

Vil takke sukker for et seriøst kontaktforum.
Tror ærlighet og ekte vare varer lengst. Mener da ekte bilder av nyere dato bilder slik vi er i det daglige liv. Fortelle oppriktig om ens ønsker og seg selv. Da tror jeg meldingene/brevene kommer til Dere.
Være seriøs, skrive seriøst og gi tilbakemeldinger.
Er nybegynner her, men nyter hvert minutt
Mvh
Hjertevarm

Er opptatt av å holde mæ i sånn noenlunde grei form...så en passende date for mæ er å pæs sæ opp en plass med sitteunderlag & mat/drikke.

Kos dere her inne😊
Jeg går på date😎

Kai 44 år

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym kai henrik

Kai henrik er veldig intess ei snill jenter

Noen som kunne tenkt seg å vært med på dette?

Jeg er da dame (over 30)..og etter og ha lest igjennom postene på forum om at vi damer får så mye meldinger/hjerter ..og mannfolka lurer på hva de ska skrive i 1 melding..Jeg får ikke ukentlige meldinger, og om jeg er heldig som får en så er det "ikke interesserte.. Vi damer burdet jo finni oss en kjæreste for lengst( -meg) for her er det max et brev hver eneste uke..Men motet er oppe 😛 for selv om jeg ikke er poppis på sukker..Så venter jeg bare på han ene..Det gjør oss likestilt 😀

Her om dagen kjøpte jeg en nydelig Lammesteik. gladelig kjøpte jeg denne. Det var ikke før jeg kom hjem at jeg kom til å tenke på at jeg ikke har noen å dele den med.. Bummer...

Så da blir det deilig middag i morgen og restemiddag noen dager fremover..

Er helt ny her... Forslag te åssen man burde starte ein samtale uten at det blir kleint?

Det var lettere å finne dater her på sukker for noen få år siden. Er det at jeg har blitt 40 som gjør det, eller var det flere her som ville date for noen år siden?

Er det flere fra Bergen området som har lyst å møtes for å bli bedre kjent ? Tenke på istede for å sitte her å trykke så er det bedre vi møtes ute. :)

Når starter din jakt sesong og hva jakter du på og med , er du kreativ når du jakter ????? :-D

Veldig mange her inne skriver at de heller vil prøve å finne kjærligheten her ( nettdating ) enn å ta seg en tur på by´n. Slik sjekking er de ferdig med. Dette inkludert meg selv.

Men etter å ha hatt profil her i flere mnd lurer jeg på hva som egentlig er best.
Jeg tror sannsynligheten for å finne kjærligheten er like stor begge steder.
Hva syns dere?

Allright, her kommer en skikkelig nøtt.

Krav, det er ofte mange krav. Avstand, sosial status, utdanning, økonomi, hobbier, personlighet, humor, you know the drill...

men, hva med å finne en person man kan slippe en fjert med?

Hva er viktigst?

Kan vi kanskje muligens utsette det en dag eller to? Er så upraktisk sånn midt i uka.

Jeg kan ordne kake, men det andre må bli medbrakt.