Sukkerforum

Matchtreet

Siste svar sø. 31 juli 2016 13:58 (27 svar)
Skjult ID med pseudonym Lurerpå

Hvor mye vektlegger dere det?? Kjenner jeg blir usikker når det er eks er 78, og eller det står at det er "noe adekvat match" "litt lav" osv..Har noen "testet" dette? Har forsåvidt datet de over 90 og ikke vært bra "match" Håper dere skjønner hva jeg mener..merker jeg er forvirret!

Har med forundring sett at noen "aldri" vises online, de er kun Pålogget denne uken....som i praksis betyr at de er online, men ikke vil vises. Ikke noe galt i det, for all del, men lurer på hvorfor?
På onlinelisten er det stortsett de samme som går igjen, uke etter uke. Gjorde et søk her forleden og krysset av for Sist pålogget...kom opp masse snasent jeg aldri har sett online.
Sendte melding til en å fikk jaggu svar. Men....han mente det var godt gjort at jeg fant han siden han aldri var online😳
Er det sånn at de som vil finne selv skjuler seg på onlinelisten og vi som vil bli funnet "alltid" er online?

Jeg skulle ønske at det var en søkefunksjon som gav mulighet til å finne hva det motsatte kjønn var ute etter når det gjelder alder. Jeg er 52, og synes det er bortkastet å søke opp kvinner på f.eks 46 år som søker etter menn på max. 48 år. Alle har vi antakeligvis noe slingringsmonn mht. alder, men jeg synes en sånn funksjjon hadde vært nyttig.
Fler som synes det samme ?

Hei godtfolk. Det er nå to år siden jeg var her sist. Det var ingen suksess men forumet ga meg litt avledning og latter så jeg kaster meg inn i det og tester en måned for å se. Jeg vil jo helst møte noen seriøse, men blir gjerne venn også.

Jeg føler vel at dette er en tidstyv så jeg forsøker begrense tiden her inne, men jeg blir veldig glad for meldinger. Mange sender hjerter og viser interesse men uten å sende eller svare på meldinger - det er jo en uting (gjør det kanskje selv av og til.... :o) vel jeg skal bli flinkere.

Ha en fin lørdag. Håper ikke hangoveren fra i går er alt for ille ;)

Jeg setter pris på og er ikke minst takknemlig for de små ting i hverdagen.
Alt fra en gåtur med hunden min i skogen til tilfeldig møte med barndomsvenner. Hvilke ting gjør din hverdag gladere?

Helg! God morgen! Starter litt funky? Hva med the Creeps Now dig this!
https://open.spotify.com/track/1oM1sGzn2m01TGNxI9FFcf

https://open.spotify.com/track/2DOFyeIdzdiqUiwZLiqcmP

Ha en strålende helg! Hva m Depress og Bøyen Beng i Horten i kveld, på verdens minste pønkefestival?? 😁🤘🏻😎

Søker fjellgeit 25-40 :=)

På radio sier de det er den store date-dagen idag? Andre enn jordbær som har vært på, eller avtalt date idag?

Heia Frøkner! Er noen her som er gla i friluft, fiske og finne fine ting i naturen?

Eg e singel og egentlig interessert i å møte noen i samme situasjon alderen 32-35

Jeg foreslår at Sukker deler oss opp i 3 kategorier; 1) medlemmer med bilde, 2) medlemmer uten bilde, og 3): De som bare er interessert i å flørte.

Alle har en leken side, noen skjuler den siden alt for godt...Men jeg lurer på hva som et ditt favoritt leketøy?

Frognerparken...

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym maryandthe

...noen flere enn jeg som skal dit i kveld? I så fall ha en super konsert!

Hvordan er egentlig folks syn på partneres alder her inne?
Selv mener jeg at alder bare er ett tall. Jeg er en mann som selv lener meg mot kvinner som er eldre enn megselv. Noen synes dette er "rart" og unaturlig, for det forventes liksom at fordi jeg skal være mann må jeg ta meg en yngre jente.
Andre menn liker yngre jenter: plutselig er de stemplet som rovdyr. Noen jenter er ikke interessert i menn på sin egen alder. Noen vil ha eldre menn, disse får fort stempel som "jenter med daddy issues" mens andre liker yngre menn . Disse er Cougars. Alle, på en måte blir mobbet om de går utenfor sin aldersgruppe. Noen synes 5 år er mye, noen 10 år... selv heller jeg opp til 15 år eldre enn meg, og jeg er i 30 åra. Gjør dette meg til ett utskudd?
Jeg vet at folks preferanser er forskjellige, og jeg VIL IKKE at denne tråden utviklet seg til en skittkastingstråd. Synes du at det er forferdelig at en person har en 10 år yngre partner, hold det saklig er du snill. Du trenger ikke utdype HVOR kvalmende du ev synes det er siden folk berørt ofte føler seg stigmatisert og opplever det som litt tabu:)

Tur til Hellas

Siste svar to. 28 juli 2016 00:30 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym Jordbæret

Noen som joiner tur i slutten av august/starten av september?

Grøss... har en overfølsom mobilskjermen å havner av en eller annen grunn inne på de samme profiler hele tiden. De tror vel jeg er en stalker og er livredd meg snart. Gode råd søkes.

Jeg hørte på P4 i dag. Den 27.7 er visst den største nettdate-dagen. Ble gjort en kort sms-avstemming/undersøkelse. Skulle svare ja/nei om du hadde lykkes i å finne kjærligheten på nett. 82% hadde gjort det. Wow! Da er det håp da, eller? Folk hadde vært kjærester i lange tider, barn +++
Kanskje gjennom de årene har ting endret seg? At det er mer utfordrende nå? Bare lurer...

Ser det er flere menn som har Duckface bilder. Det gir meg en god latter, men lurer jo på om noen virkelig synest det er pent? 😉

Noen som vil møtes for en kaffe og skravling?

har sommerferie 3 uker til , og kunne tenkt meg en padletur, gjerne med 1,2 eller flere damer. Rett å slett lage en liten Singeltur. Jeg er 50+, men også 50- ..... Hehe, det hadde vært gøy 😊

Jeg har merket at det er lite liv etter klokka 24 på forum. Er det virkelig så få B-mennesker der ute? Også nå i fellesferien? Eller er det som en venn mente at man får mer napp om man er aktiv tidlig på kvelden istedenfor natta. Virker man mer seriøs om man ikke er "våken" etter midnatt? I så fall dårlig nytt for meg som ser på klokka 24 som da tidsregningen for egentid begynner.

Skal muligens på date med en fin dame i begynnelsen av august. Med litt flaks. Hun sa hun er på ferie nå men vi kan møtes når hun er tilbake. Hun svarer ikke særlig på meldinger, så jeg har valgt å holde kjeft inntil videre, selv om jeg ser henne online ofte. Vil jo ikke mase på henne og hun er jo på ferie. Men jeg lot henne vite at jeg har virkelig lyst å bli kjent med henne. Håper bare hun mener det hun sier og gir lyd fra seg når hun er i Norge igjen. Hun er virkelig fin, så jeg er spent her. Det er vanskelig å slappe av. Har opplevd så ofte at man plutselig og uten grunn ikke hører noe mer fra vedkommende og det er jo sårende hver gang. Det slår meg hvor mistroisk jeg har blitt på grunn av det. Det er vanskelig å stole på noe(n). Hvorfor skriver jeg alt det? Vet ikke, kanskje noen kjenner seg igjen i situasjonen. Uansett, takk og lykke til videre.

Hei,

Jeg prøver å finne treningsbilder på Instagram - er det noen som kan hjelpe med det?

lurer på,hva foretrekker kvinner her ved menn,for å møte noen?
utseende eller prat?

Noen som har begynt å bake?? Bare 5 måneder til jul jo..Tjooohoooo 😊👍

Sex og dating

Siste svar ti. 26 juli 2016 17:38 (149 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Det er så mange som skriver de kun er ute etter sex og spenning. Både her, match.com og tinder. Jeg har vært singel såpass lenge nå, så jeg vet at jeg ønsker dating og noe som er litt mer varig. Mange bruker kanskje sex som en port til noe som kan bli litt mer varig? Da jeg svarer at jo, jeg ser nok etter noe som kanskje kan bli litt mer varig på sikt etter litt dating osv, så får jeg ofte til svar at ja, men man vet jo aldri osv...Hva gjør dere andre? Folk som er så åpne om sex og spenning osv, treffer dere noen gang noen av , og tenker at tja, kanskje han snur etterhvert? Eller holder dere dere langt unna? Er jeg helt gått ut på dato før jeg har fylt 40 år? :O

To begreper som ofte går hånd i hånd, men like ofte ender katastrofalt.....både for den ene og den andre.
Hva er det som skjer med oss når vi blir forelsket? Vi ender ofte opp som fjollete fjortiser, sier og gjør ting vi ellers ikke ville sagt eller gjort! Dummer oss ut gjør vi også....uansett alder!
Å være forelsket kan også for noen være det samme som å være betatt...følelsene er et kaos uten sidestykke uansett.
Å hva skal til for å bli betatt/forelsket?
Å når går disse kaotiske følelsene over til "ekte" kjærlighet?

Jeg blir ofte betatt. Jeg kan bli betatt av en serie bilder, men ikke forelsket. Jeg kan bli betatt av lange morsomme meldinger, men ikke forelsket. Forelskelsen kommer først når vi møtes fysisk, hvis den kommer.
IRL kan jeg bli betatt av flørtete blikk, smigrende oppmerksomhet og humoristiske kommentarer.
Ekte kjærlighet har jeg bare opplevd en gang. Første gang jeg sa "Jeg elsker deg" kjente jeg noe jeg aldri hadde kjent før....den samme følelsen kjente jeg igjen da jeg så barna mine for første gang.
Å den følelsen, følelsen av ekte kjærlighet, er i grunnen det største savnet jeg har for øyeblikket❤️

En annen tråd her inne handler om kjekke gutter / eldre jenter.
Det får meg til å undres; hva er sosialt akseptabel aldersforskjell mellom kjønnene når kvinnen er den eldste?

Har en følelse av at vi aksepterer mye lettere at mannen er 10 - 15 år eldre enn kvinnen enn motsatt......

På Sukkerfesten ble det full treff med en dame. Håper mange andre gjorde det samme, men da vi var vel hjemme (hos henne, sammen) og i ferd med å fulbyrde:-) så stilte hun et spørsmål jeg ble overrasket over:

"Påvirker det mine muligheter som partner at jeg går til sengs med deg første kvelden?"

Hva svarer man, og hvilke holdninger har folk? Noen som vil komme med egne holdninger, eller erfaringer med andres? Betyr det noe at den andre er med hele veien første dagen, for muligheten for varig forhold?

syntest att folk kan gidde og svare på henvendelser her , er jo også di her som en aldri har tasta med en gang som blokerer en , hallo er det normalt , er det noen en ikke liker og som plager en så er det ok , men blir feil når en blir blokert uten att en har gjort noen ting,. va sikker på att detta var litt seriøst jeg , så det prøver jeg også og være og høffelig ,

merker fra bilder at mange damer liker å fiske eller gå på ski :)

Nå MÅ jeg slutte å Google han jeg skal på date med! Blir mer og mer overbevist om at han egentlig er en seriemorder 😱😔😦

Noen andre som havner i Google/Facebook-fellen?

Har jobbet i snart 30 år, har en god årsinntekt på mellom 6 og 7 hundretusen.
Så kommer beskjeden om at man er blitt overflødig grunnet sentralisering. Hmmmm..... 50 og arbeidsledig??? Noen som har erfaring med det? Har søkt jobb i snart ett år og vært på tre intervjuer. Mister jobben om 4 måneder. Har en sønn å forsørge. Gruer meg med tanke på hvordan dette skal gå. Da hadde det i grunnet vært tryggere å være to. Men er vel ikke så kjekt å slå seg sammen med en som nettopp har mistet jobben. Noen tanker dere har rundt det?

Driver litt opprydding i meldingstrådene mine, og ser at 5(!) av de jeg har skrevet m er utestengt av sukker 😂😂😂 ...leste igjennom trådene for å se om det var noe i dem som var spesielt ille, men nei.. Vel, en hadde såpass underholdningsverdi at jeg lot et og annet passere, men hva skal til for at dere velger å rapportere en bruker så de blir utestengt? Trusler, for det skjønner jeg godt(!) eller for mye sex-mas? Er det ikke bare å blokkere de man ikke vil ha m å gjøre da?

hei til alle

Du sitter her en Fredagskveld og begynner å ser på Looks.... synes jeg sveiper til venstre på de samme trynene hele tiden... kan det stemme?

Dere er på restaurant- eller kafé-date og regningen kommer:

-Om ikke hun tilbyr seg å betale sin del av regningen eller halve er hun en gold digger.

-Om han ikke sier nei til at hun tar en del av regningen er det fordi han ikke er interessert lengre og derfor vil spare penger.

-Om han ikke tilbyr å betale hele regningen før hun sier at hun kan ta din del er han gniten eller ikke interessert.

Diskutert dette på jente-vors i nesten 10 år nå uten at man enes. Jeg liker best at man deler regningen eller at en tar regningen hvis aktiviteten man skal gjøre koster noe og så tar den andre maten. Skal liksom det bety at han ikke liker meg!

Hva mener dere? Myter eller fakta?

Ser at det er flere tråder her i samme kategori, men jeg bare lurer på hvor folkeskikken er blitt av !
Skrev med en veldig hyggelig fyr her inne,han tok stort sett kontakt, men jeg ga flere ganger uttrykk for at jeg syns dette var hyggelig og spennende, noe han også gjorde 😊
Men plutselig midt i en samtale så sletter han profilen!
Først så tenker jeg at dette må være en feil, men skjønner jo nå at det var det ikke 😊
Hva med å si ifra, ikke la mange ting henge i løse luften 😔
Er jeg i dialog med noen her inne som jeg ikke føler er intressante for meg så sier jeg ifra, og ønsker de lykke til videre!
Det er ikke alltid like gøy å gjøre det, men det handler om respekt for andre mennesker!
Er dere enig eller uenig?

Jeg synes det er så mange underlige uttrykk på enkelte profilbilder her på Sukker.

Man blir litt klokere av å se flere bilder i albumet og av å lese teksten, men profilbildet er jo det som danner førsteinntrykket.

Hva ønsker du å "si" med ditt profilbilde?

Akkurat blitt singel og egentlig bare interessert i å møte noen i samme situasjon for felles hygge.

hmm, jeg har ved noen anledninger opplevd at noen brukere har blokkert meg etter å ha sett profilen min. Jeg har aldri sett eller snakket, (og i mange tilfeller) ei heller aldri besøkt profilen til vedkommende. Hva er det som skjer? Noen opplevd det samme? Det virker helt absurd!

Noen som skal? På fredag feks? 🤘🏼😎😊

Jeg vil bare rette oppmerksomheten på en type svar som jeg ofte har fått fra kvinner her inne på Sukker som jeg har sendte førstemelding til.

"Beklager men jeg tror ikke vi passer sammen, lykke til videre"

Ok, dette høres vel i utgangspunktet ut som et høflig avslag, men etter en del av disse blir man temmelig lei og frustrert. Poenget mitt er at denne typen svar mener jeg her helt unødvendig. Det kan virkelig være sårende å bli avvist slik. Jeg vil oppfordre jentene her inne til å la være å svare hvis dere ikke er interessert i kontakt med den som skriver til dere. Det er mye bedre enn den frasen som så mange lirer av seg.

Det er alltid gøy å få hjerter, men må innrømme at jeg ikke helt klarer å engasjere meg når hjertene er fra en profil uten tekst. Ja, noen av de som sender hjertet har faktisk bilde, men iom at jeg ikke bare ser på utseende, men legger STOR vekt på kommunikasjon så ser jeg på en profiltekst som noe som er et essensielt grunnlag for å kommunisere.

Jeg syns ikke det er spesielt troverdig når jeg får hjerter av ikke betalende medlemmer - de kan nemlig ikke lese mun profiltekst. Lurer på om de ikke betalende medlemmene virkelig er klar for et kjæresteforhild? Viss de ikke er betalende medlemmer pga økonomiske problem så er de jo heller IKKE aktuelle for meg. Hva tenker dere?

Jeg leser tråder der folk mener at det h'n er overlegen, kresen, avviser på en dårlig måte med å ikke svare, eller si 'beklager, men tror ikke vi passer sammen'. Jeg tenker: ta svaret for det det er, og gå videre! Det er en datingside, og blir du avvist så blir du avvist, ferdig med det.

Har selv opplevd at jenter her inne er overfladiske og ser for mye på match prosenten, men ok da er det hennes valg, ikke vits å lage en klagetråd, bytt heller datingside om du ikke er fornøyd.

Ser at det en gang i bland dukker opp i diverse tråder at folk blokkerer fordi de stemmer på "feil" parti, eller har en hobby som er rar eller andre "banale" ting.

Er det slik?
Blokkerer de fleste her inne fordi h*n stemmer på feil parti? eller har andre ulikheter fra seg selv?, MÅ en eventuelt partner være et speilbilde av deg?(eller tilnærmet)

Selv så ofrer ikke jeg det mange tanker, tvert i mot så tenker jeg at en politisk motstander kan være spennende å diskutere med.
Jeg er litt redd for at en person skal bli så lik meg at det rett og slett blir litt kjedelig?

Argumentet om at en som er politisk motstander av deg har et dårlig menneskesyn er vel ikke et gyldig kort i Norge?(når det til tross er små forskjeller de politiske partiene seg imellom) Kjenner mange som arbeider i politikken og mange av de er mine politiske meningsmotstandere, men de er jo supre mennesker.

Faktisk en av de jeg har mest respekt for i politikken er Carl I Hagen, vi er såkalte meningsmotstandere, men for en taler han er!

Hva mener du? hva er en dealbreaker for ditt vedkommende?

I dag morges våknet jeg til en beskjed fra en som absolutt ikke hadde tenkt å sjekke meg opp (geografi, alder) men som skrev noen veldig hyggelige ord basert på det jeg skriver her på forumet og på profilen min. Det ga meg en strålende start på dagen. 😍

Hvilket ga meg ide til følgende to oppfordringer:

1. Alle dere som sitter på gjerdet, kast dere ut i det og bli med i diskusjonene! Det er alltid hyggelig å få med nye stemmer.

2. Send en hyggelig melding til noen som skriver her, si noe positivt om det de skriver, og hvis dere virkelig vil gjøre folk glade - særlig gutta - så sender dere et hjerte, eller en flørtemelding. Tror det er litt stille for mange nå på sommeren, og enten det bare er en hyggelig 'jeg liker det du skriver, ha en god dag' eller 'du er dødskjekk, bli med meg på date, da vel' så blir det helt sikkert satt pris på.

(Dette var da ikke en oppfordring om å skrive melding til meg, jeg har allerede fått en koselig melding). Det eneste er hvis dere har lyst til å si noe hyggelig til et av pseudonymene, og ikke har skriveadgang, så dere kan poste det i tråden her, da kan dere sende det til meg så skal jeg poste det her etterpå.

Gi folk her en klapp på skulderen for all moroa dere har av all kranglingen og den godmodige ertingen vår. 😜

I dag ble jeg og min datter stoppet av en mann som steg ut av en bil og begynte å spørre oss om Pokemon Go. I et øyeblikk av paranoia lurte jeg på om det ikke var tilfeldig, for jeg kjente igjen ansiktet fra Sukker, men jeg skjønte fort at det var det. Det er selvfølgelig tenkelig at han kjente igjen meg også, og derfor bestemte seg for å snakke til oss, men mest sannsynlig var det helt tilfeldig. Jeg spurte om han bodde i nærheten, og han hadde lokal tilknytning og hadde bodd i flere steder i strøket.

En annen gang satte jeg meg på toget, og oppdaget at den jeg satt ved siden av var en jeg kjente fra Sukker og hadde hatt timelange samtaler med, uten datinghensikter, men aldri hadde møtt. Men vi skjønte begge øyeblikkelig hvem den andre var, og ga hverandre en god klem.

Har dere andre tilfeldig møtt på folk som dere har sett på Sukker men ikke datet?

Noen som har vært på kurs eller har lest bøker om dette? Hvilke erfaringer har dere?

Siden jeg skal være en hel måned i Moskva, bestemte jeg meg for å sjekke ut de lokale forholdene ved å melde meg på en russisk versjon av sukker. En del av spørsmålene var ganske like de vi har her, men det som mest skilte seg ut var at det var absolutt ingen spørsmål som gikk på fysisk samliv, men et par som gikk på om man var en god mor og husmor. Og man skulle svare på hvor mye partnere kunne drikke.

Jeg er for så vidt takknemlig for å slippe å legge ut om det første, men var litt i kattepine på de to neste. Er jeg en god mor? Ja, jeg synes da det. Er jeg den perfekte mor? Neppe. Selv barna mine synes ikke jeg er streng nok. Er jeg en god husmor? Tja, etter norsk standard er det ikke så verst, god og rimelig sunn mat kommer på bordet regelmessig, klær vaskes og brettes, og hjemmet holdes rimelig rent og ryddig, men stryking, og søm er ikke-aktiviteter hos meg. Og etter russisk standard, hvor en manns uteplikter er bortimot altomfattende (betale, bære, beskytte, reise seg opp på bussen, hente mat og helle opp drikke på restaurant) og hans hjemmeplikter består av å ta på tøflene selv, ville jeg jo falle totalt igjennom.

Og når det gjelder alkohol skrev jeg at jeg drakk noen ganger i måneden, og at det var viktig for meg at han ikke drakk oftere. Jeg ville normalt ikke tenke på å skulle mene noe som helst om hvor mye en partner drakk, med mindre han hadde alvorlige rusproblemer, men siden alkohol er et stort problem der borte, så fant jeg ut at det var best å være litt restriktiv på det området.

Men det som slo meg mest var hvor inni granskauen håpløse bilder det var på de gutta som ble presentert. Mye barter og bling og muskler og dårlig fokus, Våre badersomsselfier ville vært en opptur. Nå hadde jeg satt så strenge kriterier på hvem jeg ville treffe, at maskinen fant bare 8 kandidater til meg blant Moskvas 8 millioner innbyggere, og de kunne skremt den modigste.

Jeg vet ikke om det er fordi nettdating er så lite vanlig der borte at det bare er de håpløse tilfellene som kommer dit, eller at kombinasjonen mannsunderskudd på 10 millioner, og smellvakre russiske kvinner gjør at markedet er støvsuget for interessante menn.

Men til de som mener at det er for få interessante menn på sukker, så kan jeg love dere at 90% av våre menn ser ut som Brad Pitt sammenlignet med hva jeg så der, og tekstene deres er hundre ganger bedre både på stil og innhold.