Sukkerforum

Sey no

Ingen svar
(kvinne 18 år fra Oslo) Privat melding

To be a boy
Like the 😬

Dette er noe jeg blir sint av og samtidig må jeg leve dessverre med :-( .Jeg sier alltid at jeg klarer meg selv ,naturligvis, i livet.Jeg mener med alt. Jeg har flyttet fra land til land og kjørt tusenvis av km lang Europa veier alene, samtidig som jeg har flyttet fra en leilighet til den andre gang på gang og pakket og brakt esker og sekker..MEN...det er noe jeg ikke klarer selv og det er så utrolig frustrerende ....Ikea møbler klarer jeg ikke å montere, nå sa jeg det , sigh...det er for mye for meg...og det er ennå mer frustrerende å spørre veninner hvis de kan " låne" meg kjæresten for å fikse en Malm kommode...livet er ikke fair med alle...:-(

Har noen testet Chat funksjonen under Online menuen?
Det popper opp et vindu og jeg får bare Kontakter <username> og det skjer ikke noe....
http://prntscr.com/9meung
Er det er mer realtime chat enn PM? Med audio/video?

Jeg betalte meg inn i romjula. Et svakt øyeblikk av skrivekløe. Skulle egentlig bare kommentere en tråd, og har nesten ikke vært her siden heller.

Håper kanskje dette nettstedet blir overflødig for min del. "Jeg har en plan" som Egon Olsen sa.
En avtale.

Min resept er følgende:
Oppsøk alle ungdomsflammene fra 13-årsalderen og oppover. Halvparten av dem er ufrivillig ledige. Halvparten av dem igjen ser fantastiske ut enda 😉

Det har skjedd mye på 34 år, men ikke mellom 2 som var for sjenerte til å sette ord på sine følelser

Skal på date og kjenner at jeg begynner å feige ut nå. Har feiget ut før med andre, men da før vi avtalte noe tidspunkt.
Nå er tidspunkt avtalt med en kjekk mann.

Men nå sitter jeg her og vurderer å ikke gå. Utrolig frustrerende.
Det er kanskje ingen god grunn, men det er bare det at jeg er ekstremt klønete. Jeg ler av det og det er liksom en del av meg, men ikke alle finner det like morsomt som meg og de som kjenner meg.

Går faktisk ikke en dag uten at noe rundt meg er ødelagt.

Jeg kommer garantert til snuble inn døren, søle kaffe i fanget (helst hans), velte noe på bordet og skalle til han hvis vi skal klemme eller noe..

Jeg er en veldig utadvendt person og er ikke redd for å møte nye mennesker, men akkurat denne settingen skremmer meg.

Dette er en dårlig dag.
Jeg har ikke så mange dårlige dager, så det er lenge siden sist.

Det gjorde meg litt nysgjerrig:
Hva gjør dere for dere selv når dagen er dårlig og sola ikke helt kommer over åsen? :-)

Hvordan reagerer dere om dere leser på en profil at vedkommende har et "syndrom"? Si at du finner enn profil som matcher deg ganske bra, har samme interesser og du liker bildene i albumet. Så leser du på profilen at vedkommende har F.Eks ADHD, bare backer man ut av profilen til tross for det dere har til felles eller gir dere det en sjans til tross for diagnosen? Mvh godtfungerende Asperger diagnosert

En helt egn tråd for å komme med noen definisjoner, kanskje vi til og med kan enes om en ting eller to...
Første tema kommer i neste innlegg...

Hvilken info får personen som er blokkert når vedkommende prøver å finne deg igjen?

CIA hadde en ledig stilling som leiemorder. Etter at alle bakgrunns-sjekker, intervjuer og tester, var det tre personer igjen. To menn og en kvinne.
Før siste avgjørelse ble tatt ble en av mennene ført fram til en metalldør, der de gav ham en pistol. Vi må vite om du følger dine instruksjoner, uansett omstendighet. Inne i rommet kommer du til å finne din kone sittende i en stol. Drep henne.
Mannen sa: – Dette må være en spøk, jeg kunne aldri drepe min kone.
Da sa agenten – Da er du ikke rette mann for jobben.
Den andre mannen fikk samme instruksjoner. Han tok en pistol og gikk inn i rommet. Alt var stille ca fem minutter, så kom mannen ut med tårer i øynene. – Jeg prøvde, men jeg klarer ikke drepe min kone.
Da sa agenten: – Du har Ikke det som trengs, dra hjem med din kone, du.
Til slutt var det kvinnens tur. Hun fikk samme instruksjoner, å drepe sin mann. Hun tok pistolen og gikk inn i rommet. Det ene etter det andre skuddet hørtes, for så å høre lyden av skrik, slamring og noe som smalt mot veggene.
Etter et par minutter ble alt stille. Døren ble langsomt åpnet, og der sto kvinnen. Hun tørket svette av pannen og sa:
– Pistolen er jo ladet med løsskudd, så jeg måtte slå ham i hjel med stolen.
Moral: Ikke tull med kvinner.

Noe som irriterer meg på match systemet her er at jeg klarer å få match med folk fra fylker som hverken jeg har valgt eller hvor vedkommende har valgt mitt fylke... Hvorfor skal jeg liksom få match med ei fra Rogaland når hverken hun er interessert i noen fra Vestfold eller jeg er interessert i noen fra Rogaland. (Tilfeldig valgt fylke godt stykke unna)

Synes ikke jeg har fått noen god opplæring i min nye jobb. Har sagt fra, uten at det har hjulpet noe. Vil ikke tilbake etter juleferien. Teller dager til vinterferien (19 dager, skal ha lit fri sent i januar).

Vil gå av med afp.

Er det andre som har det slik?

Panikk

Siste svar ti. 5 jan. 2016 01:25 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym Sunny

Jeg får panikk når den jeg har kontakt med før vi har møtt hverandre

- snakker om å flytte til mitt hjemsted
- vil bli introdusert til mine venner før vi kjenner hverandre skikkelig og vet om vi i det hele tatt blir et par
- vil flytte sammen
- vil gifte seg - for det å gifte seg kan sammenlignes med å leie eller eie en bolig
- snakker som om hans mor er min svigermor
- forventer at jeg skal stille opp som bonusmor med det samme
- snakker om ferier med dine og mine barn
- vil kjøpe feriebolig sammen
- vil ha felles økonomi

Når får du panikk?

-

Hei,

Jeg har snakket med en bekjent av meg om å arrangere en treningstur til Sør-Europa. Jeg er ernæringsveileder, og hun er personlig trener og veileder. I første omgang så ønsker vi å finne ut av hvor stor interessen er for turer som dette. Derfor lurer vi på om det er noen her inne som kunne tenke seg en treningsreise der man får både kostholdsveiledning og treningsveiledning, og kommer utvilt og sporty hjem fra en ukes ferie? B-)

... å komme fra samme region i Norge.

Hvilke preferanser har dere for et forhold. Må vedkommende komme fra samme sted du vokste opp? Er internasjonale forhold i det hele tatt av interesse, og hvis ja hvilke land er mest interessant?

Hei,

Jeg har et såkalt "luksusproblem".
Jeg får veeldig mange meldinger fra flere kjekke menn, og vet ikke om jeg bare skal svare på noen eller alle meldinger?? Jeg syns flere virker interessante.. Hva skal jeg gjøre?

Tja hva skal jeg skrive nå .Det handler om å bli kjent med mennesket bak profilen ....

Still personen foran deg 1 spørsmål , du vil vite om vedkommende .Jeg svarer til den neste som skriver ,bare for å starte et sted å er det et spørsmål du ikke ønsker å svare på , kan du si pass på det , men da kan du ikke stille det spørsmålet til en annen på listen/tråden , Humor er lov , personangrep ikke ....Enkel regler alle som vil kan delta :-)

1 Spørsmål for å gjøre det enklere for noen :-)

Ok ... tørre mer ja ... da ...
Right ! La til et bilde i albumet med bildetekst 'Rart instrument...' ! :-)

#1 : Hvor er bildet tatt ?
#2 : Hva er det for et instrument ?

og #3 :

Nå forstkommende torsdag tenkte jeg dra på 'Tussmørk Torsdag' konsert i Hokksund ! :-)

Bandet 'Restless' spiller og synger på Øvre Eiker bibliotek ! :-)

https://www.facebook.com/events/891963200901417/?ref_newsfeed_story_type=regular&feed_story_type=263&action_history=null

Noen som har lyst å bli med ?

Ser det er blitt vanlig å presentere seg som ny stemme, når man faller i forumfellen. Jeg er ikke ny, men en ulykkelig gammel traver som for cirka to år siden proklamerte i optimisme at jeg ikke kom tilbake. Og dersom det gikk til helvete, skulle jeg ikke komme tilbake før i 2016. Jeg er kvinne av mine ord, og har telt dager i to år nå. Så; tam tara tam... Her er jeg til noens glede (håper jeg), og til andres gru. Godt nyttår!

Full av energi etter en fin fin tur på hytta er jeg veldig klar til å både være mer åpen, men også mer aktiv selv på denne siden! Så til dere damer som ikke vil ha melding fra meg ila året! Blokker meg! Jeg VIL ikke gå gjennom 2016 "alene"

Synes det er vanskelig å skrive profilteksten, og blir fort kjedelig :(

Det sies at hunde-eiere er lik den hunden de velger, så hvorfor ikke ... :)

Er i ferd med å avslutte her inne, så da kan man vel tøyse litt de siste ukene, eller hva...

Noen som ville ha lagt merke til denne teksten? :)
"Kjekk, rolig og verdig. Robust og svært modig med et selvstendig og stolt vesen. Har et rolig og avslappet gemytt. Er naturlig mistenksom overfor fremmede og alltid på vakt, men den skjeller sjelden. Kan være dominant overfor andre, spesielt samme kjønn. Derfor er det rett og slett tryggest å holde denne som eneste «kjæledyr». Men er man først blitt kjent, så har du en trofast venn for livet. Den krever en tydelig leder med erfaring, og fast men varsom dressur. Må behandles med respekt. Absolutt ingen erting, men elsker å leke.
Man må påregne daglig mosjon, gjerne i form av lek, om den skal trives. Trening kan være en utfordring, fordi den kan være nokså påståelig og viljesterk. Kan bruke sin intelligens på en måte som passer egne formål. Har ingen spesiell trang til å legge ut på lange turer og vandre langt bort fra familien. De kan godt være hjemme alene hvis de vennes til det. Trives ikke så bra i sterk varme, men kan håndtere ekstrem kulde svært bra.
Balanserte proporsjoner, kraftfull, edel, stolt reisning og kraftfulle smidige bevegelser. Kroppen er langstrakt og har en tykk og muskuløs hals. Hodet er kraftig og kileformet, rett neserygg og et middels langt og kraftig snuteparti med tettsittende stramme lepper. Dyp brystkasse og lett velva ribbein. Buklinjen er godt opptrukket og lendet bredt og muskuløst".

Litt inspirert av tidligere tråder.

Skriv noe fint om personen over deg.
Enkelt og greit. :-)

Jeg har mottatt borti 20 henvendelser av varierende karakter fra unge menn de siste 12 timene, hvilket er langt over gjennomsnittet. Har halve sukker som nyttårsforsett å mangedoble aktiviteten? Opplever dere andre det samme, eller er det bare jeg som var uheldig med valg av de siste par bildene jeg la ut?

... Ja, når er man psykisk klar etter ett brudd til å møte en ny ? I mitt tilfelle,- man har blitt dypt såret og er litt redd for å bli såret igjen... Er man klar noengang ? Har veldig lyst til å møte noen igjen, en mann som bringer glede og ikke sorger inn i et forhold. Men kjenner at jeg nesten ikke tør ? Hva om man ikke har blitt sterk nok psykisk selv til og også bidra til at den "nye" får det fint sammen med meg... ? Hvordan kan jeg vite om jeg er klar til å gi av meg selv igjen... Noen som har følt det liknende ?

Jeg har som de fleste andre hatt mine erfaringer, og det som er viktig for meg akkurat nå er og finne en mann som kan ta vare på meg. Ikke missforstå, skal så klart gi jeg også, men det må gå begge veier.

Hvordan tolker dere mannfolk dette ?

Heisann

Tenkte å oppdatere profil teksten min litt da det ikke funker så bra det jeg har... Men så er spørsmålet burde jeg nevne at jeg sitter i rullestol / hvorfor jeg sitter der? Nå er det ganske tydelig på bildene så folk ser det jo uansett!

Jeg er kanskje i overkant opptatt av tenner, men jeg synes det er rart at det er så mange som ikke legger ut bilde av seg selv med et ordentlig smil. (5-15 bilder uten å vise tennene, er det da bevisst eller en forglemmelse?) Et smil uten synlige tenner sier til hjernen min at her er det noen som har noe å skjule, eller man er litt for tilknappet for min del. Og så går det til venstre med dem. Har noen en forklaring på dette fenomenet? Er det en slags oppfatning om at modeller ikke viser tenner som smitter over på profil- og albumbilder?

Jeg kjøpte netopp abonement for en måned fordi ville jeg ser bedre en mann. Jeg var nyjerrig fra lenge siden av et bilde av en mann som kunne være min drømmemann. Før bare hjerter som kom og drar. Nå oppdagerte jeg at han var ikke interessant og de andre bildene i albummet viser ham med et par ekstarkilo (ikke det første) og profilteksten var litt rart. Han vil ta kontakte med meg. Hva gjør jeg?

Det sies jo at spesielt mannfolk har problemer med å tilsnakke en kvinne på en originell måte.

Hva er de beste / verste sjekkereplikker dere har hørt eller prøvd selv - og hvordan gikk det?

Jeg har lest at kvinner liker å bli litt småprovosert, for eksempel på følgende måte: Du ser så intelligent ut - hvordan klarer du å holde maska? Men jeg tviler på at dette er suksessformelen :)

Hva med flere rom her?
F.eks: flørt, seriøse diskusjoner, forskjellige aldersgrupper, tull og tøys og en felles kanal?
Mange forskjellige mennesker her :)

... finnes det?

Jeg er egentlig en stor tilhenger av den gode gamle måten, dvs. se en kvinne in real live som man synes er tiltrekkende, mottar noen signaler for så å komme i prat. Men jeg føler at det har vært enklere tidligere. Når man har passert 30 faller en del naturlige møteplasser bort, mange er opptatt med familie m.m. Og så signaliserer damene i det offentlige rommet ikke akkurat at de ønsker å bli tilsnakket: man ser demonstrativt til side eller bort og skjermer seg med hodetelefon og i det hele tatt virker avvisende og utilnærmelig. Da får man ikke akkurat lyst til å ta initiativ.

Så tenkte jeg at nettdating kan være et alternativ. Da går man ut fra at vedkommende er interessert i å bli kjent med noen, og man få mye nyttig "forhåndsinformasjon". Men så har man jo dette med bilde m.m. som gjør ting så fryktelig vanskelig.

Spørsmål: Hvorfor er dere påmeldt her? Hva er fordelen med nettdating vs. real life. Og hvorfor er det på nettet minst like krevende som i real life?

Hvordan er disse festene til sukker?

Unik mulighet. Er du veldig rask slenger jeg også på 7,5 kg spekefett.

Etter at jeg gikk tom for røyk og var uten i julehelgen tuslet jeg ut i romjulen og kjøpte meg en pakke ferdigsydde. Da jeg begynte på den tredje poppet det opp noe så rart som en fornuftig idè om å slutte så...
Ingen nyttårsforsett. Bare et infall.
Kan det vare??

Nu har æ sånn derre lynrask 4G og profilbilde. Nu e det bare å sette seg å vente på "Hey beibi" :) Eller har jeg glemt noe?

Kjeder meg litt her og lurer på hva andre driver med?

markedsføringstullet. Skulle ønske det var mulig å få tak i en jente som ikke har noen venner, ikke kjenner noen gutter og som ikke vil ha et spennende forhold!

Finnes jo ikke trøtt :( Hvor ble ole lukkøye av? ;)

I de senere år har verden endret seg raskt. På godt og vondt. I vår lille avkrok av verden, for mange verdens beste land å bo i har det i alle henseende stort sett vært på det gode. I våre nærområder har de samme endringene kommet om enn kanskje langsommere. De største farer er fortsatt helse, trafikken og ens nærmeste som tipper over. Dette blir vi ikke helt kvitt, men flertallet har lært å leve i sine liv.

Jeg vil skrive om noe annet:
Dagen før forumtreffet var jeg ute for å hente ved i skjulet sent på kvelden, ca 01.15. Jeg bor ved en hovedfartsåre til en stor bydel, og det er trafikk hele døgnet. Akkurat denne kvelden er det en bil utenfor min festningslignende søyskjerm som starter og stopper flere ganger med korte mellomrom. Nysgjerrig som jeg er går jeg mot porten for å kikke ut for å se hva dette er. Før jeg rekker komme så langt ut at jeg ser noe som helst hører jeg en sint mannsstemme og en gråtende kvinnestemme komme ut av bilen som har stoppet helt. Jeg øker farten og kommer rundt hjørnet i samme øyeblikk som mannen får øye på meg. Han kaster seg i bilen og forsvinner baklengs ned veien. Utenfor bilen står en gråtende kvinne som forsøker ringe med mobiltelefonen sin.
Kvinnens gråt skyldes at hun er forsøkt antastet av en drosjesjåfør. I en bil i fart kommer en ikke langt med et slikt forsøk om en er sjåføren, så det gikk henne etter forholdene bra. Men hun er synlig vettaskremt, og forsøker desperat å få kjæresten til å komme fort. Med mine ringe evner roer jeg henne ned så hun kan snakke sammenhengende både med meg og kjæresten. Vi går rolig opp veien før kjæresten kommer henne i møte og jeg kan snu og gå hjem.
Glemmer selvfølgelig veden på vei inn.

hei noen som vil chatte med meg :) helst fra akershus området men hele norge går bra ;) har ingen planer om og legge meg så hadde vert hyggelig og blitt kjent med noen :)

Nyttårskysset

Siste svar sø. 3 jan. 2016 00:59 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Noen som vil gi meg nyttårskysset? ;-*

Jeg har hatt mange ulike nyttårsaftener i mitt liv som jeg har elsket, alt fra champagne for to på Manhattan, til nyttårsfeiring ved foten av Vesuv med gode italienske venner, på Cuba, i en liten spansk landsby og med gode venner og mye latter her hjemme. Så har jeg hatt noen katastrofer av noen nyttårsfeiringer alt fra mitt første som 12-åring hvor alle gjestene mine forsvant kl 23.00 til et annet party hvor de fikk lov til å drikke alkohol, til tre nyttårsaftener på rad med venner som var skilt og hvor yngstedatteren gråt i en halvtime på slutten av hver feiring, til nyttårsaften 1999 på legevakten med min datter som hadde dobbelsidig ørebetennelse.

Men årets nyttårsselskap tok kaka. Det er første gang jeg har vurdert å fake et hjerteinfarkt eller klatre ut vinduet for å slippe unna, og jeg begynte å se på klokken de siste 3 og en halv timene før jeg kunne dra.

I stikkordsform: Beskjed om å komme kl. 19.30 med matservering kl. 23.00. Vertinne i morgenkåpe og tøfler da vi kom, til tross for at alle gjestene var kommet. Ikke noe felles språk. Vertinne som glefset 'Hvem har skrudd av TVen?!' Og som skrudde den på igjen, til tross for at vi forklarte at fordi vi var tvunget til å kommunisere på to ulike språk, så ble det litt håpløst å ha språk nr tre inn i øret. Politisk krangel kl 22,30 som endte med at jeg trakk meg tilbake til badet med mobiltelefonen. (Diktaturet er bedre enn demokrati. Cuba og Kina er idealsamfunn. Ukraina har forrådt Russland. Norge er en viljeløs dukke i USA-imperialismens hender. Alt var mye bedre under Soviet-tiden. ) Krangling mellom vert og vertinne med jevne mellomrom.

Det var nydelig mat, champagnen fløt, og jeg fikk prøve champagne ned gull i. Men det hjalp ikke.

Som alle som vet hvem jeg er vet har jeg fått meg en kjæreste. Til (nesten) uforbeholden glede. Det gir meg et dilemma (ikke alvorlig, kjæresten vinner om jeg må velge):

Kan man forsette å være sukkermedlem og skrive på forum om man er opptatt?

Dette forumet har gitt meg stor glede, og om jeg melder meg ut av Sukker vil jeg miste adgangen til å skrive både spøk og alvor, vennlig og irettesettende, idioti og belæring. Dette er gleder jeg nødig ofrer. en annen bruker anbefalte meg å nøytralisere brukeren min ved å slette alle bilder og fjerne all tekst, og fremstå som i alle henseende anonym. Slik kunne jeg fortsette uten å virke som jeg fortsatt var på jakt overfor kjøresten, og slapp i størset mulig grad å få masse fristelser i innboksen.

Er dette redelig nok fusk, eller bør man i parforhold helt og holdent overdra denne arenaen til de single?

Om jeg ender med å trekke meg helt ut:

Til dere alle: Tusen takk for meget hyggelige ca 6 måneder. Dere har løftet meg ut av en traurig selvmedlidende tilværelse og ut i livet igjen. Det finnes ikke ord for hvor glad jeg er for det. Fortsett med å løfte andre opp og frem og håper jeg har gjort det samme for noen lesere.

Heisann alle. Jeg har deltatt på forum/sukker nå i noen dager, og her er et sammensurium av personligheter som får meg til både å le og grine :D Haha...slik skal det være. Men det er da man selvsagt lurer på hvordan de er i virkeligheten. Snakker Mundari slik han skriver? Er Tinka et kupp? Og vil Villrosa gå rundt og passe på at alle har det bra?

Jeg er dessverre forhindret fra Singelfesten i januar. Men siden jeg er på tur med nissesleden min nå i jul/nyttår, og et lengre pitstop i Oslo har sneket seg inn, så fikk jeg en ide. Om den er god vil jo responsen vise.......

Jeg har hele ettermiddagen/kvelden ledig i Oslo den 30.desember, kl 1500-2300. Etter det må sleden videre. Så jeg tenkte da at hvorfor ikke invitere til "være med ut og spise kveld". Menn som damer. Et uhøytidelig treff. Ikkeno dating. Bare mat, prat, og gjerne et glass :D

Om man f.eks bestilte et lengre bord på en restaurant som gjennomsnittlig kunne passe flest mulig på utvalg/pris. Og der må jeg be om hjelp :P Kjenner lite til utelivet i Oslo :( For eksempel kl 19:00.

Hadde syntes det var dritkult om det ble respons på dette :D
Hvis ikke så får jeg finne på noe annet ;) Det går så fint så.

What say thee?

Huff ... 20:19, første lørdagen i det nye året ... Ikke en krone på hverken Lotto eller Joker ... siste lørdagen i juleferien ... blæeh ...

Om ett år sitter jeg sansynligvis her og skriver omtrent det samme inlegget !

Which reminds me om en tråd der vi tullet litt om dette med hvem som blir historiens siste betalende sukkermedlem ? Og får jeg da en premie ? :-)

Men ser jo også noen "kjente fjes" på onlinelisten av og til som jeg mener har vært her siden "dag #1" ... ??
Flere som spiller samme spill ? :-)

Mener jeg registrerte meg på sukker i 2007 ... før det blev det noen år på blink og møteplassen tror jeg ...

Huff ... :-)

Ja til ulv!!

Det har jo vært mye snakk om betydning av bilder her inne, dvs. du kan legge så mye innsats i meldinger som du vil. Når bildet faller ikke i smak er man uaktuelt.

Derfor har jeg begynt å sette hjerte. Og i mitt hodet er det sånn at jeg med dette viser interesse, hun kan lese profilen min og sette hjertet dersom hun er interessert også. Så setter jeg i gang skrivingen. Men det er teorien :) I praksis blir det verken hjertet eller melding.

Da er spørsmålet mitt: Er det noe galt med å sette hjerte og bør man skrive en melding uansett?

..ja - hvorfor?
Jeg er anonym - men alder 59 og kvinne/jente...alt ettersom...
Min profil.. - henvendelser til meg... menns profil.. mine henvendelser til dem... Å!! det er så vanskelig... jeg er jo bare MEG - og synes det er vanskelig å tolke, tenke, forstå alt.... Så møtes vi - noen av oss - og det blir en god samtale, men ikke noe mer... noen ganger er det jeg som setter strek.. andre ganger er det ham.... greit nok.
...men hva skal jeg skrive - hva skal jeg si....hva skal jeg fortelle om meg selv...hva skal jeg spørre om...hvordan skal jeg gå frem for å finne ham som skal bli den som utgjor en forskjell for meg! Alle sidesprang..tomme møter - tapper meg for energi...
Å ja... er nok litt sentimental nå...tidlig 2016.. ..men jeg savner ham...

Jeg finner ho ikke igjenn :( :( ho var på looks men der er det jo ikke navn :( så går jo ikke søke opp:( kan noen hjelpe ?

Noen dame her som driver selvstendig næringsvirksomhet? Er egntlig ute etter både jobb og dame, så kanskje slå to fluer i en smekk?? Du må vere mellom 35 og 55. Er 50 selv.

Når du utmattet kommer hjem, og møtes av en kompakt, kvelende atmosfære. Kan det komme av...

...at du har glemt å ta ut søpla?

...at du aldri tar ut søpla?

...at din dårlige ånde bor der?