Sukkerforum

Jeg har vært her inne i 2 uker, og det slår meg at Sukker må i denne teknologiens verden kunne forbedre forumet.

Forumet er en fin plass til å bli kjent med folk. Selv om det er mye spøk her så klarer man etter en stund å skille klinten fra hveten ut i fra smak. De fleipende her har sikkert mye fleip og humor ute blant familie og venner ogå, likedan med de som setter andre kommunikasjonsteknikker først. Uansett vil dette bli en flott hjelpemiddel til å bli bedre kjent med folk.

Sukker må gjøre det lettere for brukerne ved å:
- redigeringsmuligheter. Det et et must i ethvert forum.
- gjøre det mulig å få tilbakemelding når noen svarer på egne innlegg når de bruker @.
- dele forumet inn i interessefelt sånn at komikere, de som liker å diskutere, klagerne osv. kan møtes på egne arenaer.
- gjøre det mulig å sette en i kontakt med de som bruker pseudonym når man finner noen likandes der uten å outsource dem.

Hva mener dere? Har dere noe forslag?

I dag kan man søke profiler basert på fylke eller antallet kilometer fra hvor en selv bor.

Men, siden svært mange ikke har tegnet inn på kartet hvor de bor er den siste tilnærmet verdiløs.

Kan dere innføre et mellomnivå som folk må fylle inn (f.eks Lofoten, Salten, Jæren, Nordmøre osv.)
Nordland er 781 km fra sør til nord og jeg vil gjerne søke i et mindre geografisk område enn fylke. Er hyggelig for dere som kan ta trikken i Oslo, men her er funksjonen nesten ubrukelig

Har vært her ei lita stund nå og opplever at det ikke er den helt store forskjellen fra facebook, bortsett fra at her trenger en ikke være venner.

Min opplevelse av sukker så langt er at damene (jeg er mann så slikt er mitt perspektiv) stort sett sitter i ro og overser, i påvente av at Johnny Depp, Brad Pitt eller George Glooney skal melde seg inn her.

Min erfaring med mennesker, av begge kjønn, "fra virkeligheten" derimot er en ganske annen. Der setter folk pris på kommunikasjon uten at det skal være et krav at det har potentialle til å bli den store kjærligheten. De fleste jeg vet om som har funnet seg kjæreste i den store verden har òg gjerne endt opp med en de i utgangspunktet ikke falt pladask for, før de ble nærmere kjent.

Spørsmålet mitt, som selvfølgelig er rent retorisk, er: har folk her inne glemt at man må bli kjent med folk for å finne ut om man liker de og at man gjerne må bli kjent med flere før en finner kjærligheten?

Bakgrunnen for det retoriske spørsmålet er selvfølgelig den totalt fraværende traffiken på profilen min, både når det gjelder besøk, interesse og meldinger.

Nettdating forundrer meg stort, og for å være ærlig skuffer det meg ganske mye. Har nettsamfunnet gjort mannfolk late og damer naive?

Jeg har etter hvert snakket med noen her inne, og når man har funnet tonene med noen gjennom samtale er det neste skrittet å møtes for å si hei, å se om det er mulig å finne noen kjemi der. Mine erfaringer så langt er blandet. Noen ganger "feiger" de rett og slett ut, har masse unnskyldninger om at det ikke passer. Hvorfor da spørre i utgangspunktet? Er det bare for å se hvor mange man kan få interessert? Så har du de som vil komme på hjemme besøk. Hva pokker er det for noe? Er virkelig Norges damer så naive, at de tar med seg noen hjem som man har snakket med noen timer på nett, eller nettopp møtt? Hva om vedkommende er en helt annen enn han utgir seg for?

Jeg får litt følelse av at menn er redd for å ende opp med regninga. Hva med å invitere på en gå tur da? Ta med et rutete teppe , to plastikk champagne glass og en halvliter champagnebrus og vær litt galant. Er man bare her for å finne seg et "one night" stand, og tenker det er enklere å gjøre på nett, enn på byen eller andre steder ?

Finnes det ikke galante romantiske Menn som vet hvordan en dame skal behandles lenger ???

...innafor eller utafor?

Ordet ringer i mine ører. Hvem driver med prokrastinering, og når?

Jeg har en illsint symaskin fra 1968, som ikke liker at jeg prokrastinerer. Jeg synes det er kjedelig å sy (reparere) og setter opp maskinen, med tråder og kobler til kontakten.. men så finner jeg på noe annet. Da begynner den gærningen å sy av seg selv! Mens røykskyen står ut fra motoren. Som en drage! Dette har ingenting med overledning eller annet å gjøre, sånt tror jeg ikke på. Det er først når jeg setter meg ned og syr med den at den oppfører seg normalt, og gjør som den skal.
Prokrastinering er rett og slett farlig.

Eg-du,kan bli hot..
Tørr du ta kontakt nå?

Er langt jevnere enn på alle konkurrerende sider vi vet om. Ligger på ca 5% flere menn enn kvinner, mens vanlig er over dobbelt så mange menn som kvinner. Tanken om at begrenset respons skyldes at det er for få damer på sukker er så langt fra virkeligheten som man kan komme. En overvekt på kun 5% betyr selvfølgelig at man ville få ørlite mindre respons, men det er tydeligvis ikke en 5% det klages på. Det virker som om svarene uteblir. Da må man se på egen profil. Sukker kommer snart med en tjeneste for å hjelpe til litt der :-)

God helg?

Siste svar ma. 29 juni 23:08 (9 svar)
(mann 29 år fra Sogn og Fjordane ) Privat melding

Da har eg malt, skrudd, vaska, polert, rydda, grilla og sola meg heile helga. Endelig er båten ferdig og komt seg på sjøen, og terrassen ferdigsnikra (med god hjelp).

Så eg er så lykkelig at eg måtte sei det her, og håper alle her har hatt ei strålandes helg :) Kva har dykk funne på? :)

Hvor lenge varer et langvarig forhold liksom ? Jeg får kramper i magen når jeg leser profiler som ønsker et langvarig forhold .Det virker litt krampaktig , nå har jeg bestemt å finne et langvarig forhold .Kan man bestemme seg på forhånd , går det annet ?

Foretrekker profiler med "flørt som kan utvikles "

I dag...?
Spmtegn fordi jeg har mistet telingen! Og her på berget er det som skaper overskrifter; hvor langt kan PST gå? Hva er det vi her hjemme ikke skjønner med verden? Hvorfor tror vi at denne tarmen mot Atlanteren (som fører rett i fanget på Russerens nordflåte) er et fredens paradis? I disse dager skal vi ikke lengre enn til sydspissen av Europa før vi finner ustabile stater! Den kalde krigen er udiskutabelt tilbake, terroren fra radikale islamister har aldri vært større! Forskjellen på bevæpnet politi og ikke, kan potensielt utgjøre 100-talla menneskeliv, og her sitter vi å later som om dette ikke angår oss? For første gang siden dette og forrige århundre går verdens væpnede konflikter frem! Og vi diskuterer rammene for PST!? E-tjenesten? Forsvaret? Hva er det Regjeringspartiet FRP ikke skjønner med dette - alt de gjør er å innføre flere bompengefinansierte samfertselsprosjekter! Justis- og beredskapsministeren feiler på alle områder, departementet som skal håndtere dette feiler på alt - et FRP-ledet departement! Er dette svik?

Det er ikke negativ at være lidt erfaren i at date

Hei.

Etter 6 måneder på sukker har jeg gjort meg opp noen tanker rundt de jentene jeg har møtt. De jentene jeg har hatt gleden av å møte har alle hatt tilsvarende interesser som meg selv og matchtallet har vært veldig høyt, fra 95 til 98.

Alle møtene har gått veldig bra, (noe flere av jentene også har gitt uttrykk for) det har vært mye å snakke om, ingen pinlig stillhet og kjemien har vært til stede. Allikevel har det ikke blitt noen ny date, sliter litt med å skjønne hvorfor man ikke får en ny date når alt virker til å gå bra.

For meg så virker det som at noen aldri blir helt fornøyd, for noen uker siden så fikk jeg følgende tilbakemelding fra ei jeg var på date med:

Fra en skala fra 0 til 10 så gir jeg deg 8.5 - alstå ikke helt perfekt så da velger jeg heller å lete videre..

Er det flere som har de samme erfaringene, eller har jeg bare vært veldig uheldig å møtt 'feil' jenter gang på gang mon tro?

profilbilde

Siste svar sø. 28 juni 14:08 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym værærlig

Hva oppnår dere som har profilbilde av en kjendis med dette egentlig???

Tråden for surrehuer og andre stakkarer

Jeg har litt problemer med klare å se gjennom fingrene at noen er så dårlige på sammensatte ord! Er dette skikkelig snobbete av meg?
Jeg blir automatisk litt skeptisk til mennesker med mange orddelingsfeil.

Jeg ønsker ikke språkvaske av dette innlegget, for det er ikke det som er poenget, og jeg skriver helt sikkert ikke perfekt, gramatisk norsk...., jeg blir faktisk litt irritert av meg selv for at jeg har denne holdningen.

Dette gjelder ikke småfeil og en kommafeil i ny og ne, eller en feil på da og når (eh... eller kanskje da/når... når jeg tenker meg om), men først og fremts sammensatte ord.

Hva er deres tanker om dette? Er det litt vel snobbete? Har dere det sånn også? Legger dere ikke merke til det?

(PS: Jeg snakker ikke om dylektikere, det er en annen kategori, som ikke er med i det jeg snakker om her, da kommer bare tråden til å bli krass, ondsinnet, noen blir lei seg og noen går i forsvar... det er IKKE meningen med spørsmålet)

Tusen takk alle sammen

Ingen svar
(mann 45 år fra Akershus) Privat melding

Takk for alle meldinger og besøk av min profil ;)

Klem Bjørnar

Jeg husker da jeg forsto at alt kom til å være et spill. .

Styrt av reproduksjon-instinkt er alt tåpelig og latent for brenning på bålet!

But however I would like to find out more about this product of the female hymen

Ha en god helg alle sammen 😀😀mvh alone khan 😥

Jeg kommer ut fra et forhold etter 7 mnd, hvor mannen jeg var sammen med hadde to barn. Jeg sitter nå igjen med kjærlighetssorg for tre stk, ikke bare etter én. Kjenner savnet etter ungene fortsatt. Og det gjør meg veldig klar på at jeg ikke vil date noen med barn igjen. Men hva med dem? En dag er jeg der, den neste borte for godt. Kan jo ikke være bra for barna heller? Jeg fikk ikke sagt farvel, og på en måte skjønner jeg det. Det er vel kanskje ikke vanlig å gjøre det...

Hei,

Jeg en tolerant viking som ikke er spesielt religiøs, men er gjerne litt åndelig. Jeg feierer høytider mest for kosen skyld, og er glad i Jula.

Nå har jeg klart å tiltrekke meg oppmerksomheten fra ei jente fra en annen kultur, som ikke feirer Jul osv. Hun er flott, kul og er pen, men jeg er redd for å få en sterkt kontrollerende slekt på kjøpet.

Jeg har lurt på å bare la det seile og gå ut med ei som er helnorsk, men jeg er ikke sikker om jeg skal la slike fordommer styre.

Hva hadde du gjort?..

Kontakt

Siste svar fr. 26 juni 19:57 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym Hemmelig

Er det noe galt med meg eller sier jeg noe når ingen jenter/Kvinner vil snakke med meg? Aldri vært i forhold og nesten aldri snakket med jenter/Kvinner.

Gi meg råd og tips.

Vi har jobbet med en større oppdatering for mobil.sukker.no en stund nå, og vi nærmer oss lansering. I den forbindelse vil jeg komme i kontakt med personer som bruker mobil.sukker.no nå, fremfor å bruke appen. Har du en litt skrullete mobil så er det også fint.

Send meg en melding, eller evt ta kontakat via support@sukker.no 😄

Testtråd...

Siste svar fr. 26 juni 14:25 (113 svar)
Skjult ID med pseudonym Gjøkuret

Tester...

Fantasi
Det var en gang i Mars at en gutt på 17 år som spurte kompisene sine, hvordan skal jeg få dame, ene kompisen svarte til gutten: hun kommer sigende ned gjennom pipa, den andre kompisen sa til gutten hun kommer bankende på døren, den tredje kompisen sa til gutten hun kommer flyvende med kosteskaft, den fjerde kompisen sa til gutten hun kommer rekende på en fjøl, da sa gutten dere er gale, Hehe

Noen som vet hvordan andre greier å se f.eks min profil - uten at det kommer opp som "besøkte din profil"?

Rettsstridig forføyning, betyr at man tar i bruk noe man ikke har tenkt å beholde, ved at man for eksempel ”sjekker” opp en kvinne eller mann for å få tilgang til sex, ved bland andet og bruke sukker.no..

Når den ene parten føler mer for den andre, som kun var ute etter sex, føler seg forlatt, tom og kanskje også sint å utnyttet, hvordan er det da?

Er det normalt å føle sig utnyttet, sint i en sånn situasjon? Eller skal man kun smile å gå videre?

Er dette tema som man kan diskutere?

(Det er sikkert mange skrive feil her.. jeg er ordblind)

Hei! Er en ivrig leser her og nå har jeg et spørsmål. Men først skal jeg forklare situasjonen. Jeg var i et langt forhold (8år) og var 25 da hun gikk fra meg, det var 2012. Var ikke enkelt for meg og tok en stund før jeg aksepterte det. Har ikke vært sammen med noen siden det skjedde.

Jeg klar for noe nytt, men erkjente at jeg sender ingen signaler ut, signaler at jeg er interessert og derfor var stevnemøtene jeg hadde mer en prat om banale ting enn en romantisk opplevelse. Og jeg presenterte kanskje ikke personen jeg egentlig er. Lurer på om jeg burde være ærlig og forklare situasjonen til damen og at hun må være tålmodig med meg - er det en god ide? Kom gjerne med tips.

Smartphone

Siste svar on. 24 juni 23:51 (46 svar)
Skjult ID med pseudonym huhu

Hva har dere (de som er født før '90) gjort på baren uten smartphone?

Er det ei dame eller fleire der ute en plass som kunne tenke seg å bli kjent med meg.? For langvarig forhold.

Har ikke vært lenge her inne, men fått litt oversikt. Her er noe som går igjen?
- Ikke respons.
- vært lenge her uten å ha funnet noen.
- pene jenter som trener er "se her, her er jeg...."
- overfladiske menn som tenker utseende og kropp.
- ikke lett å finne noen her da det ikke er fysisk kontakt.
- folk kan lyve på alder og bilder.

Hvorfor ikke lage et felles/el. aldersdelt treff noen ganger i året der brukere møtes i Trondheim og andre steder? Trenger ikke ha Sukker som arrangør.

Treffet gjør at folk som mener alvor møtes og ser hverandre. Det er noe annet enn å sende meldinger og klage på forumet.:-)

Ny sang på hjernen..

Ingen svar
(mann 45 år fra Vestfold) Privat melding

Let me down easy med Sheppard. Genial låt og bra video! :-)

Ønsker alle her inne en riktig god sommer ;)

Kyss og klem fra Bjørnar

Påstand:
Kvinner liker menn som får dem til å le, menn liker kvinner som ler av vitsene deres.

Jeg leste en artikkel i dag på nrk.no.. og det handler om at humor var viktigere enn utseende og en drømme partner.. Latter og humor er på en måte ”bærebjelken” til å få seg en partner..

Jeg vil spørre dere i forumet, om dette er sant eller om noen av dere har noen mening om det med humør og sånt?

Hvorfor sender menn mailer hvor de kun er ute etter sex? Rett på sak, med en gang. Jeg har riktignok huket av for at jeg er glad i det, men det betyr ikke at jeg er ute etter et enkelt ligg... Og når man får "jeg tenker kun sex når jeg ser deg, du er ikke pen eller slank nok til noe seriøst for min del, kun kjapp sex".... What?!? Takk for den liksom... Nå har jeg rapportert og stengt fem menn, bare i dag! Har man ikke noe hyggelig å si så hold nå kjeft!

Det har vært så mange klager om at damene her er så useriøse,jeg opplevde det motsatte i går!

Jeg hadde snakket med en mann på 23 år i mange uker å i går spurte han spontant om han kunne komme på besøk ettersom han likevel var på farten.
Jeg likte han veldig godt så jeg sa ja til besøk selv om jeg egentlig hater spontanbesøk.
Jeg brukte lang tid på å gjøre med klar å pyntet meg i håp om å imponere han.
Jeg følte det gikk bra når han var her selv om begge er litt sjenerte,til tross for at han satt en del med mobilen.
Vi hadde på foran bestemt at vi skulle se en film,men etter 15,minutter så reiser han seg å sier at nå må han gå for han må hente en kamerat!
Selv om han ikke likte meg så kunne han hvertfall vært høflig nok til å bli der til filmen var ferdig :(
Kan ikke skjønne at en person som er så voksen som 23 år kan oppføre seg sånn!
Er det bare jeg som syns det var dårlig oppførsel eller?
Merker at dette tok knekken på selvtilliten min :S

Som voksen oppegående dame som bare tar høflig og hyggelig kontakt med tilsynelatende oppegående, tenkende voksne menn mellom 45 og 55, må jeg si at jeg er overrasket hvor mange som lar være å svare. Hvorfor er det så innmari vanskelig å skrive "Beklager, men er ikke interessert" eller "Sorry, men du er ikke min type". Jeg har en utfyllende profil, flere ulike bilder, ser alright ut og henvender meg enten forsiktig, høflig eller mer mot den humoristiske siden. Jeg får en del henvendelser selv, men svarer da alltid på en eller annen måte slik at han som henvendte seg skal få litt kred! Er det feighet? Eller hva er det? Er vi alle i ferd med å utvikle "couldn't care less-holdning"?

Tråden som sporer av er her :Violla

Hei. Hvordan kan en bli til superbruker?! Takk

Bare innom for å ønske alle en flott mandag, snaaaart ferie nå folkens..hold ut :D

Når man bor alene, eller som meg - med en datter på 13 som ikke legger veldig merke til omgivelsene rundt seg, kunne man ofte trengt litt skryt og anerkjennelse på ting man har gjort..... eller hvertfall få skryte litt selv av ting man har gjort som man er stolt av?! (Selvskryt er velskryt?!)

I dag har jeg ryddet verandaen og planter nye blomster og urter og det ble skikkelig koselig:-)
Er åpen for skryt over at jeg har vært flink i dag!
Hvis du synes at du har gjort noe som fortjener litt oppmerksomhet, er det bare å få det ut og på trykk - så skal jeg, og forhåpentligvis mange andre, skryte av deg òg;-)

Hei, jeg har ett usynlig handicap. Og henger langt ettet mennesker på min egen alder når det gjelder utdannelse jobb og karriære. For meg har det vært veldig vondt å møte mennesker som har behov for å prate om dette og vurdere min verdi som menneske utifra dette. Jeg har måttet gjemme meg på fest fordi jeg har blitt lei meg. Jeg har med tid og stund lært meg å leve med dette. Det er utrolig tøft å bli stilt til vegs når man ikke gjør noe i hverdagen. Og man lærte seg fort å pynte på sannheten. Dette er også ett problem når man bestemmer seg for å skrive profil. Hvor ærlig skal man være?! Noen som kjenner seg igjen?

Andre som har falt utenfor alt i perioder av livet?

Det blir en super duper koselig kveld på fredag! YR spretter litt opp og ned mellom 16 og 19 på kvelden, men med 4 sekundmeter medvind og forvetet hastighet på eksakt det samme så blir det vindstille! :)

Vi er nå over 200 men har plass til noen til. Hvis man ikke kan spise reker eller loff er det bare å si ifra. Virker også som en knallfin gjeng som skal dra så vi gleder oss!

Skip ohoi!

Denne tråden er ikke for alle ,kun de som vil bidra med et smil

Hva er det med enkelte menn som absolutt må vise alt de har med en gang på både bilder og live?
Litt spenning skal det jo være.😉

Klarer ikke finne det ut, liker ikke visningen og vil fjerne for godt.

Tenker av og til på at jeg er redd for å ikke treffe noen igjen som kan bli min potensielle kjæreste og partner. Underbevisstheten forteller meg visst noe annet, men likevel så er den tanken og redselen der. Og det er en reell tanke.

Noen flere som kan ha det slik?

Var i et lengre forhold som tok slutt i vinter. Før jeg traff ham var jeg alene i noen år, og følte ikke på det samme. Trivdes så godt med å være alene. Men nå er det noe helt annet.

Hva gjør DEG "unik"?

Forvirret

Siste svar fr. 19 juni 22:56 (52 svar)
Skjult ID med pseudonym forvirret

Hei! J ble kjent med en her. Vi snakket lenge ca 1,5mnd. Tok lang tid 3 uker før vi møttes.Vi snakket sammen hver dag. Vi møttes og kjemien var der og vi lo og snakket masse. Holdt hender når vi gikk sammen o.l. Andre gang vi møttes ble jeg møtt med kyss rett på truten. Vi snakket,kysset og lå på sofaen. Etter det dro han på ferie i 8dager.Fikk meldinger mens han var på ferie. Når han kom tilbake snakket vi mer på tlf.Vi ble enige om å møtes. Samme dag vi skulle møtes går jeg inn på hans facebook profil så ser jeg bilde av han med en thai jente. Tenkte jaja sikkert en jente han møtte der. Så trykket jeg på navnet hennes og der stod det at han er i et forhold med en henne.Jeg spør han rett ut, er du i et forhold?. Han blir sur og kjefter på meg. Og jeg blir beskyldt for å være stalker,sjalu osv. Sier ingen skylder noen noe og at han plutselig ikke trenger drama osv. Jeg spurte et spørsmål og fikk det til svar. Hva synes dere om dette?. Er det plutselig ikke lov å spørre noen om de er i et forhold?.