Sukkerforum

Hvor i "prosessen" er du nå?

Hvor mange skriver du med, hvor mange møter du for tiden og hvor mange vil du si du har noe på gang med?

-Jeg lurer rett og slett på hva som er vanlig.

Kjøpte meg nylig en selfiestang. Men fant ut at den var litt i korteste laget. Så kjøpte en ny som var lenger - hele 1 m i fullt strekk. Noen som har lenger? Eller blir det neste dronevarianten? Så nylig noen som vasket vinduer på en flyplass. De brukte en nal som må minst ha vært 5 meter. Tenk å hatt en slik selfiestang? Det gir perspektiver på livet, dere.

Trøtt dag

Ingen svar
(kvinne 52 år fra Vest-Agder) Privat melding

Dagen derpå trøtt i dag... Hva er beste sløvemodus for deg? Sofa og tv? Ut på rusletur? Iskremboksen? Forum :D
Tror jeg sovner på øyeblikket, så jeg blir ikke nødvendigvis noen veldig aktiv deltaker i denne tråden...

Mange kvinner liker fotmassasje. Hvor mange er det som også liker det som en del av sex? På nettet florerer det av slike pornofilmer. Er det kun et resultat av menns fantasier?

Jeg lurer på hva bilde- og tekstløse personer her inne forventer når de sender en førstemelding, og de selv ikke engang bemerker at de mangler "alt" på siden sin.

Skal arrangere utdrikningslag i Bergen førstkommende lørdag og en del av planen er at brudgommen skal være aktmodell og bli tegnet av de resterende deltakerne, og etter hvert i seansen ønsker vi å supplere med en ekstra aktmodell uten at han vet om det på forhånd. Men å få tak i denne aktmodellen har vist seg å være meget vanskelig. Noen som har noen tips?

Jeg er stor fan av mennesker som ikke er A4, men her inne har jeg stort sett vært i kontakt med mennesker som er langt utenfor det jeg søker. Uten å gå i dybden og lage en sutretråd; jeg tviler på at jeg fornyer medlemskapet som superbruker :D

Forleden dag observerte jeg en særdeles tiltrekkende mann i butikken. Jeg angrer litt på at jeg ikke tok kontakt. Det koster jo ikke mye, alt å vinne intet å tape. Men jeg er _veldig_ dårlig på smalltalk med fremmede i butikken. Jeg kunne sikkert sagt "så fine sko du har" (det hender faktisk jeg sier det til kvinner, uten t jeg vil noe mer enn å gi kompliment for skoene), men han hadde ikke fine sko. Min erfaring er at veldig dårlig (ja, veldig generaliserende her) på å ta hint.

Er det innafor å bare si: - hei, du er veldig kjekk/pen (eller sexy, for det var det denne var)? Hey handsome, liksom? :D Vi nordmenn er ikke vant til å bli snakket til av fremmede i heletatt, og har en relativt stor intimsone. Når man møter noen i dagligvarebutikken eller på toget, skal man spørre om de har en good smoothieoppskrift, eller what?

- Jeg skal ha deg! sa jeg til han jeg var i forhold med sist. Det funka den gangen :D Men det var på firmafest, ikke på nærbutikken.

Sikkert flere som har skrevet om dette, men er litt frustrert etter kort tid her inne. Har hatt ett par treff, og tonen har vært fin, mye latter og praten har gått løst og ledig. Var enige om at vi måtte treffes igjen. Så kom den store "tystnaden". Hva med å sende en melding å si at du ikke følte kjemi, men ønsker deg lykke til videre ????????? Hadde det vært unge karer så kan jeg faktisk skjønne det, for de har ikke samme oppdragelse som vi som har levet en stund. Men karer på min alder. HALLO !!!!!!!!
Ta dere sammen, ikke vær så feige.
Ja der forsvant det sikkert flere friere. he he

Gullkorn eller lavmål? Jeg personlig synes my sin er best.
Kom gjerne med flere.

Villrosa:
To sopp ruslet rundt i skogen....da de kommer over en gravemaskin. Den ene soppen klatrer opp i førerhuset, og den andre opp i grabben.
Sistnevnte kikker opp i førerhuset til kameraten og sier: "hei sopp :-)

Nessia:
Hørt på fest: Hvorfor ble det så mørkt? Pæra gikk..

Paper_Gods:
Pappa: – Kan du si navnet på et dyr?
Stine: – Kaffe.
Pappa: – Kaffe er ikke et dyr.
Ole: Men mamma sa at kaffen har blitt dyr.

tresnitt:
Per: Hvordan går trillebårsalget?
Pål: Dårlig. Alt fraktes via nettet.
Espen Askeladd: Er dere helt korka i n(oe)ttet?

Creeper:
To pakistanske kollegaer på A-hus:
- Hvor jobber do?
- Jeg jobber på poleklinikk
- Do er heldig. Jeg jobber på ronken

my:
Lis: Jeg vil ha loff til frokost
Lus: Det er ikke morgen nå
Lis: Det brød vel jeg meg ikke noe om

Jeg lurer på.... Iallefall ville jeg selv satt stor pris på om det kunne blitt satt en anførsel ved de (og det er MANGE ) som konsekvent lar vær å svare på hyggelige invittasjoner de får.
Dette er en stor skuffelse blandt mange, iallefall menn, som jeg kan snakke for, at en legger sin flid i å be om å få kontakt med ei søt jente her..... venter i en, to og tre måneder, men intet svar.....!,,,
Det er stygt gjort og mange drømmer blir knust.

Ja - det er bare å gå videre til neste.... Men for mange av oss her inne, så har allerede selvtilliten blitt punktert lappet, punktert igjen - og dette er nok en følelse av verdiløshet.....hjertesukk fra en som begynner å bli ensom nå og det gjelder nok også endel gode jenter/ damer der ute......

Klem til alle!

Hva legger dere i det? Er 50 de nye 40 som i sin tid var de nye 30? Eller er livet "slutt" ved 60 sånn at nå er det bare høst og solnedgang og "siste gang" av alt som er å forvente fremover?
Personlig trives jeg fantastisk godt i livet mitt her og nå og klarer ikke se problemet med å "runde 50", men har merket meg hvor mange som har gratulert meg med "de 29" som om det var det jeg forventet. Andre som har tanker om temaet?

Normal høflighet ville være å svare hvis noen spør deg om noe. Der er det en del som sliter litt....

Jeg lurer........ Er det noen som finner noen her?? Mange besøk men dårlig med meldinger😩

Fikk et spørsmål når jeg logget meg på Sukker nå om man bør slutte å vise alderen på folk etter 30/40/50 eller alltid vise alder. Regner med alle fikk dette spørsmålet? Jeg tenkte ikke voldsomt over det, men huket av for at alder alltid skal vises. Hva svarte dere, og hvorfor?

Narsissist

Siste svar on. 15 juni 2016 17:41 (35 svar)
Skjult ID med pseudonym skriveline

Tror jeg har vært involvert med det man kaller narsissist. Og da mener jeg en vaskeekte en. Han fikk meg til å tvile på meg selv på en så vanvittig måte. Han snudde min verden opp-ned, og jeg pushet mine egne grenser lenger og lenger. Er ikke akkurat pur ung, har aldri opplevd noe lignende, og trodde aldri jeg kunne komme i en slik situasjon. Noen som har vært borti noe lignende?

jeg vil.... Altså er jeg.... Mann.... Eller?

Men, jeg søker det seriøse.... Altså er jeg splittet.... Eller?

Og jeg klikker på de som er penest.... Selv om jeg søker dem som er ... Renest...
Hurra for meg, snart får jeg til takt og rim...

Jeg har vært i en rekke forhold .I det siste som tok slutt for en stund siden,så var det et irritasjonsmoment for meg at typen alltid stirret hensynsløst på/etter andre kvinner når vi var ute for en hyggelig aften.Jeg klarte ikke å ta det opp med ham,men valgte å forsøke å overse det hele.Han fikk med seg alle detaljer vil jeg tro idet han lot blikket gå fra topp til tå og lot blikket henge ved helt til kvinnen eventuelt var ute av syne.Jeg antar at dette var noe han ikke hadde ønsket å snakke om hvis jeg hadde tatt det opp ved en senere anledning,jeg forble derfor taus om temaet.Han hadde et hissig temperament og jeg antar at han ville skyve hele skylden over på meg ved at det var jeg som var for nærtagen.
De andre mennene som jeg har vært i et forhold med har ikke hatt en sånn tendens,annet enn jeg kan si at det har vært normalt.
Hva tenker dere om en partner som tilsynelatende gjør dette uten å moderere "stirre tendensen".Jeg klarte ikke la være å bli irritert over manglende hensynstagenhet samtidig som jeg også undret på hva som foregikk i hodet hans når han satt der og var fraværende og fokusert på noe helt annet.Jeg vet at jeg ville aldri gjort det overfor partneren.

Hva med å bare bli kjent ' ikke falig ☺️☀️

Jeg liker ikke rabarbra. Min datter liker ikke rabarbra. Men jeg føler at jeg bør gjøre noe med den, så jeg i det minste kunne gi den bort.

Har noen en god oppskrift på rabarbramarmelade som er så velsmakende at selv de som ikke liker rabarbra synes det er godt? Noe med en kg sukker til en stilk rabarbra f.eks 😬? Jeg har vurdert å blande det med roseblader eller rosenvann for å mildne det, evt epler eller jordbær. Jeg hadde en oppskrift en gang på solbær og ripssyltetøy som var grisegodt, for det var så mye vann og sukker i at smaken ble ganske mild. Tror det var en liter solbær eller rips til en liter vann til 2 kg sukker.

Noen tips eller gode ideer?

Vet ikke om damene her inne får så mye meldinger, ,at det å.sende et høflig svar er for mye forlangt😈
Bare undres? ??

Hva synes dere å foretrekke, dere som mottar interesse fra andre?

Foretrekker dere at det sendes en melding først, eller at nysgjerrighet vises ved det gule hjertet?

Jeg ser de fleste damer har et noe fargerikt blad der. Betyr det at dere ramler rett i Diplom-is-bøtta og på med sex og singelliv ikledd pledd og pusetøfler og hulkende ringer venninna om noen har sagt noe slemt? Eller er det bare jeg som er rar som bare himler litt med de lyseblå og tenker mitt om avsenderen slenger med leppa?

https://media2.giphy.com/media/96bkvQIRxqCAg/giphy.gif

Når dette kommer opp som match, da sitter frieriet løst! :D

Har skrevet en ny profiltekst.
Setter pris på tilbakemeldinger, positive som negative. sett i gang :)

Hei sukker-folk ☺️

Opplever nå og da at en bruker har vært og besøkt profilen min, og deretter blokkerer meg uten at man engang har skrevet en melding til vedkommende . Hvorfor? Jeg bare lurer. Hadde forstått det dersom man var ufin eller frekk, eller har møttes, men ikke vil ha noe med den andre å gjøre lenger...

Vært enklere

Siste svar sø. 12 juni 2016 09:04 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann28Oslo

Hei :)

Syns det hadde vært greit om jentene kunne skrevet i profilen om dem liker blonde eller mørske gutter lisom. Man blir å sende til en del uten å få svar tilbake. Ganske irriterende med damer iblant :(

En annen observasjon etter noen dager på Sukker er at veldig mange kvinner er på toppen av et fjell på bildene sine. Da kan vi jo utlyse en konkurranse om hvilken profil som har bilde på toppen av det høyeste fjellet.

Er menn på toppen av fjell i sine bilder også?

Da har jeg jo også skjønt at å ikke være en sønn av villmarken kanskje heller ikke er noe sjakktrekk for å lykkes :-).

En interessant observasjon etter å ha sett gjennom en del av Sukker sine profiler er at veldig mange av dagens kvinner i 50 årene ikke lenger er interessert i menn som er eldre enn seg.

Kanskje det sier noe om hvordan vi ser på de ulike 10-års periodene etter fylte 30? Å passere 30 er noenlunde greit, å passere 40 føles litt på grensen av det akseptable, 50 er litt traumatisk og 60 er nesten pensjonsalder. Det er ikke like lett å se seg selv i denne settingen - 40 var jo bare for en kort tid siden :-)

Jeg hadde en nabodame på 93 som jeg for en tid tilbake fulgte ned på eldresenteret der jeg bor - tenkte det ville være godt for henne å møte litt flere folk på hennes alder (vel, de fleste var nok yngre). Der hadde de for eksempel seniordans på mandager, balansetrening på tirsdager, afasigruppe på onsdager, rådgivning for testamente etc. Jeg printet ut denne oversikten til henne, men når jeg så at aldersgrensen var 60 år gikk jeg rundt i en slags i koma i flere dager. Jeg måtte komme meg rett tilbake på Fitness Express og finne de tyngste vektene de hadde der - for en sjokkopplevelse.

På den annen side, kanskje kvinner bare har begynt å tenke at dette har menn holdt på med fra tidenes morgen - nå er det vår tur.

Thumbs up - vi får som fortjent :-)

- Jeg ønsker meg at det skulle være mulig å søke på person på forumet og få opp innlegg de har skrevet og tråder de har startet

- Jeg ønsker meg at det fantes et alternativ til blokkering for de man finner uinteressante, slik at man slipper å såre folk

- Jeg ønsker meg muligheten til å sette inn bilder i meldingene og i trådene her på forumet

- Jeg ønsker meg at det skulle la seg gjøre å blokkere folk uten å gå inn på profilene deres.

Og sikkert en god del til, men det er det jeg kommer på i farten. Er det flere som ønsker noen av disse funksjonene, eller eventuelle andre?

Utseende.!

Siste svar lø. 11 juni 2016 20:08 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym Mann28Oslo

Hei.

Jeg blir bare mer og mer deprimert over at jenter tenker vist bare utseende. Er vist ikke så viktig med personlighet eller interesser :(. Men sukker skal jo være så bra lisom. Men har ikke funnet en spesiell person å komme i kontakt med lisom. Hva er det som gjør at jenter ikke svarer tru?

Jeg synes det kan være litt morsomt å tyde drømmer noen ganger. I natt drømte jeg at jeg hoppet i fallskjerm!! Dette er så langt utenfor min komfortsone jeg kan komme, - det var en så utrolig virkelig drøm. Hva i all verden betyr det? Har jeg selvtillit på topp om dagen? Er jeg virkelig megaklar klar for nye eventyr? Eller er det bare 40-års krisa som slår inn....?

Hvorfor sitter vi inne og bak tastaturet når sommernettene bare venter på oss? Jeg vil på date!

Hva vill si å ha EXPO?

Hei.jeg kjenner ei dame hun er gift og har 3 barn og er utro. jeg har lyst til å sei til mannen hennes hun er utro. hvordan jeg kan sei dette til mannen hennes? .

Noen som gleder seg til musikksommeren? Jeg har foreløpig bare kjøpt billetter til Bergenfest. Noen andre som skal kose seg på festival eller konserter i sommer?

Jeg inviterte med en mann på date på stranden for et par dager siden. Og siden han hadde spandert lunch på meg på første date, tok jeg med meg en picnic-kurv til stranden.

Nybakt brød, hjemmelaget aioli og kjøttkaker, salat med fire forskjellige salattyper, kirsebærtomater, fetaost og avokado. Pastasalat med kylling og pesto, samt chorizo og manchegoost i skiver på en liten skål, cashewnøtter og druer. Iste til å drikke (vi kjørte jo).

Har dere noen favoritter til picnic'en, ting man ikke behøver å varme opp, og som smaker godt og ser lekkert ut?

Jeg hadde planlagt melon og skinke, fersk ananas i biter, og tomat og mozzarella-salat også, men tiden strakk simpelthen ikke til.

Noen gode tips eller oppskrifter?

Jeg tar også i mot tips om gode steder. Jeg er ikke mer kreativ enn at stranden eller Vigelandsparken er det eneste jeg kommer på. 😊

Jeg tenkte aldri at det skulle blir et problem i forhold til å få seg kjæreste da jeg bestemte meg for at gården jeg eier med to søstre ikke skulle få lov til å gå til grunne....men er jo singel og ønsker vi kunne være to om det. Hvordan kombinere bruk av fritid og innsats på gården med å ha en kjæreste?

Jeg ønsker å advare dere her inne om forsøk på svindel. Det er personer som utgir seg for å være amerikanske soldater og tjenestegjør i bl.a i Afghanistan. De vil gjerne kommunisere via privat epost og har gjerne en privat epost adresse. Anbefaler at de som evt. "snakker" med noen som utgir seg for å være amerikansk soldat ber om å få den militære epostadressen. ALLE soldater har dette og den slutter på .mil.
Epostadresser som slutter på @usa.com er private adresser som alle kan opprette.

Leste en artikkel i dn.no om kvinner som mister lysten etter noen år i forhold.
Er det derfor vi er så mange single?
Kom med din mening! :)

Et lite utklipp:

TØRKETIDEN
– Det er et stort problem hos kvinner i lange forhold, tror jeg, sier Ellen Skjelbred (64), lege og sexolog.

?–?Det virker som om de har lyst et visst antall år – og så dabber det av.

Skjelbred sitter på det lyse legekontoret på Mediwave, klinikken hun startet i Oslo for to år siden, som tilbyr behandling for medisinske problemer knyttet til seksualitet.

Blant pasientene hun møter, finnes det mange som Amanda Blackie Parrish – kvinner som kan nyte sex, sier Skjelbred:

?–?Men som har mistet den spontane lysten.

Skjelbred, en av få norske medisinske sexologer, retter opp skjeve peniser, behandler ereksjonssvikt med trykkbølger og skriver ut ereksjoner på resept, men for kvinner? Foruten terapi, kanskje en dose hormoner, har Skjelbred hatt lite å tilby – før nå. Nylig skrev hun ut sin første resept: en rosa pille – testet på tusenvis av kvinner, fra Brentwood til Lillestrøm – som skal få kvinner «i humøret».

?–?Det er en etterlengtet pille, sier Skjelbred.

Link til hele artikkelen:
http://www.dn.no/d2/2016/06/02/2116/Helse/-det-er-en-etterlengtet-pille

Jeg er i så godt humør nå for dagen ,med sol og varm, at jeg beklager litt for alle de flotte menn der ute som ikke utnytte muligheten til å bli kjent med meg. bland dere er de sikkert en som er riktig for meg, jeg vet det for sikkert....dumt at du ikke tar sjanse til å skrive eller å svare på en melding som jeg sender .Seriøs, du må ta det litt easy, ikke heng deg i småtteri ,man kan ikke vurdere noen fra en bilde, man må ta en prat , en kaffe, gå en tur, le litt sammen ...jeg skal forsvinne fra Sukker om tolv dager, da er det min nettdating adventure offisielt myslikt, så synd... jeg virkelig håpet i noe annet..man kan prøve å forklare hvem man her men det er ikke så lett med en skjerm i midten.Jeg vet at de som er blitt kjent med meg er de som jeg er møtt og drukket kaffe og lo sammen , jeg skal savne dere ..god sommer alle og lykke til..

Hei! Hva betyr gult og rødt hjerte? Og, er det ikke "lov" å sende melding uten å ha sendt en "flørt" først..?

Ja mange jenter må syns dem er ganske pene selv. Når mange ikke gidder å svare en gang. Er det så skadelig å si bare hallo ?

Når man har vært på noen dater så begynner forventingene å komme etterhvert. Fler av oss er jo i flere prosesser og dater kanskje 1 til, hvor lenge er dette greit synes dere?

Jeg titter innom listen over de som har vært på besøk, og blir litt frustrert når det er flere bildeløse. Akkurat nå er de siste 10 på listen i den kategorien. Det kan da umulig være en så høy andel kjendiser og folk i sensitive yrker her på sukker?

Inspirert av en annen tråd , ønsker jeg svar på dette meget viktige spørsmålet. Skal på fest i kveld og må vite hvilken benbekledning jeg skal velge :)

Noen jenter som kjører motorsykkel inne her:)?

Vi kommer stadig tilbake til det frustrerende faktum at så mange søte representanter for det motsatte kjønn befinner seg der du ikke er. Så hvis du skulle ha flyttet, og dratt til et sted det var ekstra gode datingmuligheter, hvor ville du ha flyttet da?

Jeg ville ha flyttet til Bergen. Jeg har fått henvendelse fra så utrolig mange søte menn fra Bergen, og jeg liker lynnet og dialekten.

Og i tilfelle det skulle dukke opp noen veldig bokstavelig- tenkende personer så nei, jeg har ikke tenkt til å flytte, og mener ikke at andre skal. Dette er en tråd hvor man kan leke med tanken, litt som når man får spørsmålet 'Hva ville du gjort hvis du vant en million kroner'?

jenter

Siste svar ti. 7 juni 2016 07:28 (6 svar)
Skjult ID med pseudonym summer16

Skjønner ikke hva det er med jente. Det er jo faen ikke enkelt å komme i kontakt med damer. Huff huff.

Ja jenter! Prøver en ny by!

Jeg er altså 33, og jeg er singel.

Jeg er vinner av sukkerklisjeprisen. Har vært lengst singel, på flest dates, tar en doktorgrad i psykologi, fått flere hundevenner de siste åra, og vurderer å starte et band. Skal jeg spe på med en dårlig oppvekst på det hele? Tja... Nei, det får være grenser.

Til tross for hvordan det ser ut på statusoverflaten, gjør jeg det ganske bra om dagen. Så er du damen til å se gjennom ripene, og de sterke tauene jeg har bundet for meg selv med årene, så er du kanskje dama jeg tar en øl med (jeg er ikke alkoholiker).

Så kom igjenna!

Nå går vi på date! Drammenselva er fin og sterk i vårstrømmen! Jeg kaster deg ut og redder livet ditt etterpå!

Heisann

Jeg opplever av og til at jeg ikke får svar når jeg sender meldinger. Har også skjedd at jeg har hatt en samtale gående med en dame, også plutselig blir det helt stille.

Bør jeg tolke dette som at vedkommende rett og slett ikke er interessert? Eller er det greit å 'purre' hvis man ikke får svar?