Sukkerforum

Det ble startet et lite off-topic tema i en annen tråd, nemlig om hvorvidt jenter bør betale (eller iallfall tilby seg å betale) halvparten av regningen etter et middagsbesøk.

Dersom jeg er på date og jenta ikke tilbyr seg å betale halvparten, tar jeg det som et veldig dårlig tegn. Når jenta ikke tilbyr å betale sin halvdel, tar hun oppvarting som en selvfølge. Og det å bli tatt som en selvfølge, er aldri noen god følelse. Jeg elsker å varte opp en kvinne, men ikke om hun tar det som en selvfølge.

Og når jeg da sier "Neida, det er greit, jeg spanderer", (hvilket jeg alltid gjør), synes jeg det er hyggelig med et lite "takk". Ellers blir man igjen tatt som en selvfølge.

Jeg var på en førstedate for et par uker siden. Vi hadde kun avtalt å ta et glass vin sammen. (Jeg inviterer aldri på middag første daten, rett og slett fordi det er kjipt å sitte å spise en hel middag dersom man raskt merker at det ikke "passer") Men hun ga uttrykk for at hun var sulten og hun ville spise. Hun bestilte en reinsdyrfilet. Jeg var ikke sulten, men bestilte noe enkelt for at hun ikke skulle spise alene. Når regningen kom, tilbød hun seg ikke å betale sin halvpart. Det ble bare den ene daten på henne, selv om hun ringte meg gjentatte ganger etterpå.

Om jenta ikke tilbyr seg å betale sin halvpart, lurer jeg på hvordan det skal tolkes. Forventer hun at dette skal vare for alltid i et eventuelt forhold? Forventer hun at jeg alltid betaler også alle andre ting vi gjør sammen, eksempelvis kino, teater, konserter, øl og vin på byen, reiser osv? I så fall kan det jo bli et dyrt forhold på sikt.

Liten reservasjon: Dersom jenta jeg dater er student, stiller det seg selvfølgelig annerledes. Jeg forventer ikke at en student skal tilby seg å betale halvparten av en helaften på byen. Men et "takk" er fortsatt hyggelig da.

Skal ”hingsten jenke seg og tilgi??

Hadde en nær fortrolig venn i 20 år, og jeg mener virkelig fortrolig.
Naturlig nok har vi jo fått med det meste om hverandre så vel positive og negative egenskaper..
Jeg beskyttet vedkommende i en del krisesituasjoner. Angående utroskap mot sin eks, forvaltnig og oppgraderinger av eiendom, og vi var arbeidskollegaer i 10 år frem til år 1999
.
Siste støtte i nyere tid gjaldt hans skilsmisse, med oppfølging og psykiatri og hele reportoaret.

Denne gang hadde ”hingsten” skylapper og tok så vare på han at han fikk omgås fotrolig meg og min ex!!
Han sutret og sørget og ble jo også fortrolig med exen…for noen år tilbake, og i ettertid forstår jeg at han lekket fortrolig informasjon. Selv skulle jeg aldri gjordt det samme og gjorde det heller ikke den gangen.

Jeg viste jo hva han hadde gjordt tidligere,lett psykotisk og voldelig, og hvor kynisk han kunne være med hjelp av penger, spesielt når han tok ut overskudd i sin virksomhet.... men ville jo anta at han hadde litt ære i behold…. Jeg forstod til slutt hva som skjedde men latet som ingenting…

Da det var blitt ganske kjølig hos ex og jeg valgte å dra til syden en tur, for å krydre litt ba jeg med ”nå eselet” og han ble med.. Hva som skjedde første ettermiddag vi ankom og plukket ut en spennende resaurant, er jo nevt et annet sted.. jeg var skikkelig instilt på å vise hvor landet lå... og hva jeg kunne få til ut fra de ”små resursene” jeg har i forhold… uten at han viste det..
Vi dro hjem.. og detaljene vedrørende oppfølging av den behagelige nye flammen ble løpende sendt for å sure det litt til for begge… og jeg begynte å holde meg vekk fra den mest fortolige venn det neste året.. Men siden ”eselet” har middels utviklet pirea.og gebiss..og litt småtteri tok jeg selvfølgelig opp i lystig lag med søsteren til exen..med et avslappet flir..(for første gang vedrørende eselet)….

Han har gjentatt ”bedt oss glemme det”… han har for øvrig lagt igjen min ex som et sjelett…

Jeg nevner mine oppturer for felles venner så klart….. er jeg sær som ikke tilgir en lett psykisk pasient??

Vi må komme med en liten oppfordring til å ta opp annet enn sex. Sex er veldig spennende når man har for lite av det, men ikke like morsomt når man får så mye man vil ha. Hvis man tenker tilbake til den gang da man hadde vært i forhold en stund, så husker vi at parforholdet var veldig mye mer enn sex. Det kjennes riktignok ikke slik ut første uken, og mange forhold tar også slutt der.
Sukker er imidlertid proppfull av både kvinner og menn som tenker lenger enn den første uken. De fleste vet at egenskaper som f.eks. evne til å inngå kompromisser, det å forstå og respektere den andres behov og ønsker, samt det å formidle behov og ønsker er vel så viktig som det å kunne pule veldig bra. Det kan det være en sammenheng der som går på å være var i forhold til den andre, men vi har alle pult og det interessante er hva som er igjen når man tar vekk denne pulingen. Hva har man felles? Hva kan man samle seg om? Hva bygger man? Hvorfor kjenner man at man har litt mer energi den dagen man våkner opp med partneren i sengen?

De fleste av oss søker å komme i sitt rette element der vi kan kjenne oss verdifulle og aktuelle. Partneren kan være den som sier at vi gjør noe godt med ham/henne i begynnelsen av forholdet og den som sier det motsatte på slutten. Partneren vil være den som holder opp et speil på godt og vondt. Selv om puling kan være det lite kick som får sparket det hele i gang, samt det som kan forhindre forholdet i å opphøre, så er det innholdet som avgjør om det blir et ordentlig forhold. Skal man varme damene på dette forumet må man gi dem innhold. Et innhold som de har lyst til å dele med sine barn. Det er ikke sikkert at spørsmål om hvor ofte kvinner onanerer inngår der.
Vi ønsker alle på Sukker en deilig høst, sammen :)

Hei!

Ettersom du leser dette, antar jeg at du sitter hjemme og kjeder deg litt fordi postkassen din ikke helt svømmer over av frierbrev? Det er i alle fal grunnen til at jeg skriver noen ord akkurat nå. Håper du har det fint forresten! :-)

Neida, jeg klager ikke!
Det er nettopp det som fascinerer meg. Jeg er en sosial jente som lett kommer i kontakt med både menn og mennesker. Mange liker meg. Mange har dessverre hatt kjærlighetssorg over meg. Jeg er heldig fordi jeg blir likt av mange. Men så fikk jeg behov for å trekke meg litt tilbake fra bylivet, og laget meg en profil her inne. Og nå kommer jeg til poenget mitt:

Med ett føler jeg meg lite attraktiv! Her inne føler jeg at jeg er et menneske som ikke "har draget". Er det sånn at her inne er man skeptisk til hvem man treffer bak ordene? Er det sånn at her inne tror man at alle har en større eller mindre "hake" ved seg? For første gang kan jeg sette meg inn i hvordan det må være å føle noe som minner om ensomhet. Er det en måte å føle seg ensom så må det jo være å logge seg på sukker! Eller tar jeg feil? (jada, jeg vet at mange treffer mange fine mennesker her, men poenget er vel ikke å få så mange svar som mulig, men så mange flotte svar som mulig av "den rette")


Hilsen en flott og seriøst glad jente som ikke er ensom i livet sitt :-)
(som nok kommer til å slette seg etter hvert fordi jeg lykkes mye bedre "live" enn her inne hvor vi kan se verken energi, utstråling eller glede hos hverandre)


PS: Men hey! Om du har andre erfaringer synes jeg det er helt fantastisk! Go for it - og ha en deilig kveld.

Slik jeg leser i noen tråder om hvordan dere jenter oppfører dere om dere får en mail,et gult eller rødt hjerte så
syns jeg det er SVÆRT uhøflig at dere IKKE svarer tilbake liksom....
Etter min mening burde mod-apparatet fanget opp dette og sagt at det skulle være et KRAV at alle ble pålagt og svare på en henvendelse osv ... dette er jo ren basic oppførsel.

Har selv testet det ut litt etter et par tråder jeg leste så skulle jeg se om dette stemte HAH jeg ga vel 5-6 gule hjerter og et par høflige mailer men INGEN av dere svarte tilbake ... det er nesten en stor skam ... (jeg fikk en henvendelse da) men dog ... DTa dette til dere jenter og oppfør dere som voksne folk og ikke 14 åringer for det er det alt for
MANGE kg siden liksom...

Jeg syns minst det er like viktig og svare på en uinnteresang henvendelse som en motsatt.
Dette MÅ dere ta på alvor ellers vil til slutt INGEN gutter ha dere :p
Er jo noen jenter som kaNSKJE "nyyteer" at det får flere henvendelser og at det nesten går sport i det og IKKE SVARE ??
Dette blir bare for dumt, hyva pokker tror dere at dere er LIKSOM ? hehe blir nesten provosert jeg ....

Jeg sendte feks en mail til ei som var fra samme stedet som meg under oppveksten sin, og jeg skrev ca slijk : Heisan ser du er fra samme sted som meg åsså no blablabla bak der ... ikke noe forsøk på og være innpåsliten eller noenting (hun var heller ikke min type) Par dager etterpå ser jeg hu har vært i profilen min uten og GIDDET og svare på spørsmålet mitt ...

Jeg blir rett og slett opgitt på deres vegne, enten må dere skjerpe dere no sinnsykt og skjønne at dette er viktig ellers så kommer jeg til og ta det opp med Mod-apparatet... Syns hele siden blir MYE mindre seriøs med en gang siden det er slik det foregår (?)

DETTE VIL JEG AT MANGE JENTER SKAL SVARE PÅ PLIS ??? INNRØM at dere er non late dyr og at dere ikke gidder før drømmemannen kommer ridende på en hest osv osv ... For det skjer NEMLIG IKKE :p

KOM IGJEN få høre unnskyldningene deres nå da ??? :s