Sukkerforum

Til dere gutta: Kan dere ikke skrive litt MER om dere selv i profilene?? Samler du på ølbokser eller gamle julekort? Har du 8 søsken eller 5 adoptivbarn fra Grønnland? Støtter du Greenpeace eller driver du en gård for herreløse katter? Stemmer du Frp eller Rød? Ser du på science fiction eller kjærlighetsfilmer fra 1930-årene iført boxershorts og gammel t-skjorte i hemmelighet? Alt slikt som gjør deg unike og interessant for henne som passer akkurat for DEG. Slik at JEG kan finne deg! Jeg driter jo i alle de andre uinteressante typene. :-)

Har opplevd at noen vurderer profilen min som interressant, og velger å tolke dette som et tegn på at man kan ta kontakt.
Pleier derfor å sende avgårde en hyggelig melding, men får ikke noe svar tilbake...
For dere som eventuelt skulle føle dere truffet, gjør dere dette for å kaste bort tiden til andre, eller er dere bare feige?

Bare litt nysgjerrig her... ;)

Hvor mange besøk har folk på profilen sin? Jeg har akkurat krysset 1000 etter ca 3 måneder her og ligger vel på gjennomsnittelig 0-5 pr døgn.

Tipper det er stor forskjell på mann og kvinner... Hehe! :D


Det er et stort antall jenter som skriver at de vil ha en aktiv kar som er glad i ski, langrenn, sykling, løping, svømming ... og alt som har med friluft og aktiv sport å gjøre. (jada, vet jeg overdriver litt..)
Er det virkelig slik at flertallet av norke single menn er mer på trening enn på jobb eller hjemme??
Er det også slik at de fleste jenter trener aktivt og regelmessig?

For egen del mosjonerer jeg ved å bevege meg i naturlige omgivelser, en tur i marka (av og til!!!) og om sommeren en sykkeltur om det passer slik.
Er jeg helt ute? - eller er det andre som "smører på" da det er in med trening / livsstil og sunn mat??
Jeg bare spør..

Ha en fin og aktiv ferie ;-)

P :-)

Jeg er litt nysgjerrig.
Fikk jo beskjed av venner da jeg laget profil her at jeg ikke måtte finne på å skrive noen krav om hva jeg ønsker hos en drømmepartner. Jeg har jo skjønt etter å ha lest litt på forumet her at det var helt riktig. Det er mye snakk om urimelige krav fra jenter, og en del uthenging av folk som formulerer seg litt uheldig.

Kunne godt tenke meg en litt mer positiv debatt om emnet jeg. Hva liker dere da gutter? Hva er det dere ser etter hos ei jente? Alle har jo forskjellig smak og preferanser skulle jeg tro. Hvis ikke hadde dere vel ikke vært her? Her har dere jo også muligheten av å være anonyme slik at ingen kan bruke det mot dere senere ;-)
Jeg tror det er en myte at gutter er så enkle å forstå seg på. Så fortell, fortell. Hva er dere ute etter? Hvilke krav(ønsker) har dere som dere ikke tør å skrive på profilen deres?

Jeg drar til Oslo i morra. Der har jeg sjeldent tid til å være aktiv på forumet. Jeg stikker bare innom sukker litt for å sjekke meldinger. Det var hyggelig å diskutere med dere i dette lite hyggelige sommerværet =)

Men før jeg forsvinner helt så er det noen ting som jeg lurer på;

Hvorfor vil gutter flest ha A4 jenter?

Hva pleier folk flest å gjøre første gang de møter noen fra sukker?

Er det noen som vet når neste sukkerfest er?

Vi snakkes =)

Klem fra Myte

Hadde det vært en idè og åpnet en gruppe på Fjasbok for medlemmer av sukker? Da hadde jo ting blitt mye mer åpent og "eksterne" personer ville kunnet vist sin interesse??

Det siste året har jeg datet flere menn. Det som går igjen er at etter 2-3 dater så er de veldig klare for sex. Jeg har selv hatt en litt eksperimentell periode men det er flere år siden og nå føler jeg mer og mer at sex er noe veldig spesielt jeg ikke vil dele med alle og enhver. Hva er det med dere, gutter? Hvis dere er aktive på dating fronten og får sex allerede etter 2-3 dater må dere ha et veldig høyt antall personer dere har hatt sex med, er dere bekvemme med det? Hvis det etter 2 uker likevel viser seg at kjemien ikke var helt den rette, var det likevel verdt å ha sex med en kvinne dere nesten ikke kjenner?
Dette gjelder heller ikke bare useriøse gutter, denne opplevelsen har jeg hatt flere ganger med menn som er ute etter faste forhold. Og han jeg har datet en måneds tid nå og som det faktisk går veldig bra med, ville også ha sex veldig tidlig. FOR tidlig for meg men tilslutt gav jeg etter for ikke å virke kjip, rett og slett.... Følte ikke jeg kunne holde igjen for vi hadde vært ute mange ganger, snakket masse, vært på restaurant og kino o alt det der. Klart det var flott, jeg er glad i sex, men det var likevel ikke bare en god følelse. Er det bare jeg som føler det sånn?

Jeg er ny her og lurer på hva som er vanlig å ha som "toppscore" på matchtall.

Er det vanlig å ha en drøss på 80 og noen få på 90? Eller har folk massevis i underkant av 100?

Ser på innlegg at endel av oss har problemer med å få respons på våre mail / profil.
Dette er normalt, jentene er inne og kikker om det er noen med et supert utseende, og da er isåfall interessen voldsom.
Ellers får man ikke svar på hyggelige, forsiktige og "bukkende" mail.
(Ta bort bildene dine og sett inn bilde av en superpen person, og dere har masse (hundrevis) av sex-gærne jenter på et blunk.)
(Hvordan vet man at bildene av jentene er egne og/eller ikke fra flere år/kg. tilbake.?)

Noen som har seriøse forslag til profil-tekst, og/eller hvordan skrive en fengende mail, etc. ?
La oss andre få litt lærdom av dere som kjenner hemmeligheten.

Er det flere en meg som sliter med det?
Da er det ikke bare snakk om personer som er interessert i å avtale sex. Det er greit nok. Iallefall hvis de bare spør en gang får et nei og gir seg. Men når de vil ha sex via chatten og ikke gir seg? Så fort jeg avbryter maser de igjen?! Jeg fant heldigvis ut etterhvert at det gikk ann å sette noen på uinteresant direkte på chatten. Jeg har blitt oppsøkt av 4 personer i løpet av 24 timer som var ute etter sex. Jeg tror det bare var en av de som i det hele tatt hadde vært innom profilen min.
Det er utrolig slitsomt. Får jo ikke engang mulighet til å svare på meldinger for det vinduet forsvinner jo da bak med en gang noen begynner å mase. Det samme skjer med vinduet til andre jeg event chatter med samtidig. Hadde to på en gang i går natt. Vinduene flaksa jo så fort at jeg slet med å gjøre noe i det hele tatt. Rakk jo knapt å avise de annhver gang.
Det skjer ikke bare på natta. Jeg hadde en her mitt på dagen i dag og.
Bør jeg bytte bilde eller fjerne det helt?
Jeg har jo ikke lyst til det. Jeg vet jo hvor viktig bildet er her inne.
Hjelp, har dere noen råd?
Går det ann å reservere seg mot chat helt?

Jeg lurer på hvorfor de som krysser av meg som Interessant/Svært interessant er så langt i fra det jeg kunne tenke meg som partner. Jeg mener selv jeg har skrevet ganske detaljert beskrivelse av hva jeg ønsker i min profil - ganske kravstor i følge div diskusjoner her er jeg også.
For meg så virker det defintivt som om "motsetninger tiltrekker hverandre". :-)
Men kanskje det er jeg som sliter?? De jeg ønsker kontakt med og som jeg tar kontakt med, hender det svært ofte at ikke gidder svare på mailen min. Tenke de i samme baner som meg, tro?

En liten ting til, hvorfor markere meg som Interessant/Svært interessant også sette seg ned med hendene i fanget og vente på at JEG skal ta kontakt? Da har du i hvertfall ikke lest profilen min, hvor det står at INTIATIV er høyt ønskelig!

Har du ikke tatt ferie enda? Se her!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Da har vi noen gode nyheter til deg :) Det er fortsatt noen få ledige plasser på singelseilasen og i tillegg muligheter for å ta dansekurs i Barcelona melder vår samarbeidspartner Inspiratour. Det er kun 2 plasser ledig på singelseilas i Kroatia 28 juli til 4 august (kun ledige gutteplasser, alle jenteplassene er tatt). Men vær rask å ta kontakt med Inspiratour hvis du ønsker en plass! Se: http://inspiratour.com/events/event.php?id=84 for påmelding og informasjon.

I tillegg kan vi informere om at dersom du er gutt og har lyst å lære deg å danse Tango så er det duket for hete tangonetter i Barcelona – kun gutteplasser igjen, alle jenteplassene er tatt. Se http://inspiratour.com/events/event.php?id=88 for påmelding og informasjon.

Fortsatt god sommer!

Hvordan vektlegger dere de ulike elementene når dere vurderer en profil? Sånn grovt sett er min fordeling: 50% bilde, 30% tekst, 20% matchtall.

Heisan!
Jeg er rimelig ny her inne (vært pålogget 2-3 helger bare), og klarer ikke finne noen ""hjelp" eller "spørsmål og svar" side her, men det er vel mulig jeg trenger briller;)
Saken er den at det er en fyr som skriver til meg 7-8 ganger om dagen, og han virker ikke som den skarpeste kniven i skuffen for å si det sånn. Jeg har svart han et par ganger, sagt at jeg ikke er interessert i å ha kontakt med han, men det hører han ikke på, bare fortsetter å skrive og skrive. Spør og graver om alt mulig han overhodet ikke har noe med osv.
Nå er jeg lei og begynner å bli irritert, og lurer på hvordan jeg kan blokkere han fra å kontakte meg? Det finnes vel en sånn mulighet her inne?
Dette er sikkert et idiotspørsmål, men jeg spør likevel:) :P
Håper på svar fra dere veteraner! :D :D :D

Hei,
er det noen her inne som skal på Øyafestivalen i år?

Hei til alle.
Det er noe jeg lurer på jenter/damer jeg har vært her på sukker en liten stund, og har både fått noen mailer, og skrevet noen mailer. Men mitt spørmål er, sender dere bare mailer til de gutta som er online, for det er når jeg selv er på nettet at mailene kommer, det har ennå ikke vært en mail som har ligget og "ventet" på meg når jeg har slått på maskin. Må jeg ha maskinen på og være online hele tiden for og være interessant.

Hvis jeg skriver positiv kontaksøkende melding til noen jeg ikke har gitt hjerte, betyr det at jeg ikke er spesielt interessert i vedkommende? Eventuelt, betyr det at jeg er mindre interessert enn om jeg hadde gitt hjerte også, eller har detingenting å si?

Hvordan fortolker du dette her?


*gjør meg klar til hjertebombing*

Det har slått meg at det å møte potensielle partnere via nettet er nokså forskjellig fra å møte dem på den "gammeldagse" måten. OK, det likner kanskje litt på å gå på utesteder og sjekke. Men svært få skaffer seg livspartner på det viset. Jeg har sett statistikker over dette (ja, jeg er lærer!), og de fleste finner fortsatt sin livspartner på jobben eller via kjente. Riktignok blir det flere og flere som dater ved hjelp av nettet, men til tross for at forholdene skulle ligge godt til rette for å finne en med kompatibelt temperament og like interesser viser det seg at det ikke ofte blir noe varig ut av nettdating (eller sjekking på utesteder, for den sakens skyld).

Så hva er galt? Ja, jeg vet ikke jeg, men jeg kan jo gjette. Jeg tror mange er for utålmodige. Den berømte kjemien kan la vente på seg, den. Selv har jeg faktisk opplevd at den kan blusse opp overfor menn jeg har kjent i årevis. Men når man nettdater (eller sjekker på utesteder) virker det som om man har et hav av potensielle partnere å ta av. Så hvorfor ta seg bryet med å bli kjent for å se om kjemien kommer etterhvert? Nei, man skal ha alt med en gang, 10 poeng, full score, ellers går man videre til neste. Dumt, synes nå jeg. Mange virkelig fine mennesker er sjenerte overfor fremmede. Det betyr ikke at de er kjedelige på noen som helst måte når man blir bedre kjent med dem. Jeg har også erfart at det ikke alltid er de peneste som er de mest spennende...

Før i tiden var man mindre kresen. Man hadde ikke så mange å velge imellom. Derfor ble man flinkere til å jenke seg litt. Kanskje ikke så dumt den dag idag, det der?

Siden jeg likevel er i skrivehumør så har jeg noe jeg trenger litt synspunkter på.
Jeg har nettopp blitt ferdig med høyere universitetsutdannelse(siving), og med dagens marked så har jeg fått et par jobbtilbud. Det mest interessante hittil er en jobb som feltingeniør på offshorefartøy som opererer over hele verden (type seismikkfartøy). Det vil i såfall være snakk om turnus 5 uker på/5 uker av. Lønna er meget god, men penger har aldri helt betydd det helt store for min del. Vil ikke ha noe problem med å få jobb på land heller selv om lønna blir en del mindre(dvs normal lønn).

Oppsummert,
Fordeler: Ekstremt godt betalt for en som er fersk fra skolebenken, sjømannsskatt, faglig interessant og fri halve året.

Ulemper: På andre siden av kloden 5 uker i slengen, 12-timers skift og fri halve året (hva pokker skal man gjøre med så mye fritid?)

Men med tanke på at jeg har skikkelig lyst på kjæreste: får sjansen for å finne en sånn i nær fremtid et nådeskudd ved å ta denne jobben? Jeg er ikke akkurat noen hunk, og ganske sjenert i tillegg, så jeg vasser ikke akkurat i frierinner i utgangspunktet.

Hva syns jentene her om det å skulle bli sammen med en som fyker 8-10 tidssoner unna i over en måned i slengen?

Hei!

Mener ikke være kjip eller noe, men er dette diskusjonsforumet bare til syting og klaging? Og hvorfor er det så få som ikke står for det de skriver, men må bruke pseudonym? (nei, det staves ikke pseudonum som nettsidene her tilsynelatende påstår)

Dette gjelder selvfølgelig ikke alle innleggene (ikke det at jeg har vært i nærheten av å lese alle innleggene heller selvfølgelig, bare skummet gjennom noen...)

Det paradoksale med innlegget mitt her er jo selvfølgelig at jeg gjør jo ikke annet enn å klage selv! ;-) (Har iallefall ikke gjort annet så langt...) :p

Men hva med å diskutere ting? Hva med å diskutere ting som:
-høstens kommune- og fylkesvalg?
-den svarte materien som visstnok eksisterer i universet, men som ingen har klart å definere enda?
-vil vi oppleve et bolig- og/eller børskrakk i løpet av et år eller to?
-hvor annerledes er egentlig menn fra kvinner?
-de beste sjekketriksa fra jenter/gutter?
-råd til å lage spennende profiler eller meldinger her på sukker?
-bør både menn og kvinner prioritere intim- og/eller kroppsbarbering?
-sokker i sandaler, er det totalt usexy eller det bare noe noen har funnet på?

Hadde ikke det vært gøy folkens? Kjenner dere ikke at sommerfuglende kribler i magen av spenning ved å ha mulighet til å ytre innsiktsfulle og erfaringsbaserte meninger om noen av de overnevnte temaene, eller andre emner som opptar dere og beveger dere?

Eller kanskje ikke... men det var verdt et forsøk... var det ikke..? ;-)

Noen som skal dit? Vurderer å være med men ikke bestemt meg helt enda...

Vi tar sikte på å ha en romantisk drive inn kino på Sukkerfesten på lørdag. Når vi gjør i stand ute så burde jo det gå bra. Filmen vi tenker å vise (hvis vi får tak i den) er en Andalusisk hund av Salvador Dali. Minst fem kan kose seg i bilen samtidig mens de ser på denne surrealistiske filmen ;)

Hvordan foregår dette billett-systemet på yatzi på lørdag?
Står vi på lister eller er det meningen at vi skal ha med en form for lapp?
Har betalt...

Lurer på om det er noen av dere som har vært på Sukkerfest alene, dvs uten noen venninne eller kamerat? Har litt lyst til å dra på neste fest, men vet ikke helt om jeg tør. Blir litt sjenert jeg da.... :o) På den annen side blir jeg val garantert like singel hvis jeg ikke drar. Kan man stille på Sukkerfest alene uten å føle seg fortapt mon tro? Hvordan har det vært synes dere?

Singelkvinne 34

Hvorfor er oppslagstavlen dominert av gutter / menn? Har ikke dere kvinner noe å si? (Et lite spark på leggen med oppfordring til å "ta livet av teorien min").....

Gutter... tenkte jeg bare skulle si noe som burde være ganske opplagt....

Jenter kan få kjøpt akkurat det de trenger på kondomeriet (som en glup person formulerte for meg i kveld) - de fleste over en viss alder vet dette svært godt - og har allerede et utvalg (her finnes det unntak, men de fleste juger om de sier noe annet - fordi de har venninner som er oppfinnsomme på bursdager). Det eneste de ikke kan få kjøpt der, er kroppskontakt, flørtende blikk, kroppskontakt... sa jeg kroppskontakt, forresten? forspill, skikkelig klinings (med tunge), hud mot hud.. osv...

Sorry, men etter nok et kjedelig tur på byen, gir jeg snart opp. Det spiller ingen rolle hva du kan gjøre med... "saken" din (slutt å mase om det!!!), det som spiller noen rolle er hva annet enn den du kan stille opp med. Forstår du det, kommer du så inmari mye lengre!!! Les og lær! (Jeg driter i hvor mange cm den er, sorry)

*hjertesukk - hjem alene - nok engang - ganske oppgitt*

Jeg er ny her inne og synes dette virker spennede. Men trenger litt hjelp. Jeg får ikke lagt inn profilbilde.De gangene jeg har prøvd så detter jeg ut av internett og får ikke logget meg på igjen.Finnes det snarveier eller andre måter til å legge ut bilde på?

Siden dette er stedet for gode råd: er det noen som har en effektiv medisin som kan kurere en kjærlighetssorg som har festet seg litt for godt? Jeg kommer meg liksom ikke videre. Sammenligner alle de jeg treffer med eks'en, og synes ingen kommer opp i mot ham, så hvis jeg fortsetter i dette sporet forblir jeg jo singel til evig tid! Kan noen gi meg et (litt varsomt) verbalt spark bak, så jeg kommer meg videre, eller er det bare den berømte/fordømte tiden som er vidundermedisinen? Og bare for å ha sagt det: jeg utstråler ikke sorg og smerte når jeg møter til en date. Er sprudlende og blid, men lei meg innvendig når jeg skjønner at "nei, han er jo ikke som NN". Jeg regner med at alle skjønner hvorfor jeg er anonym, for ellers ville det jo blitt brått slutt på all respons her inne.

Kl er 4 om morgenen og jeg er trøøøøøøtt og brisen. Hva skjer a folkens?

Er det noen som kan fortelle meg hvordan jeg kan få sett andres album her inne, får bare sett hovedbildet av meg også. Kunne se det tidligere, de som har et kamera ved siden av seg har da album.

At vår sukkervenn har blitt utspurt og fører seg litt "brukt" må kanske være litt tilfeldig...Har et bilde som viser at jeg kan være litt handy om det er nødvendig i mitt album.. men det har ikke vært tema hos meg ennå.... men kanskje det er innbakt i planen siden bilde er der.. så du anbefaler at jeg tar det bort da eller.. nei... det handler vel i grunn litt om å yte for å få tilbake antakelig...Du skjønner.. om du vil det eller ei.. oppegående kvinner setter pris på "men at work".. sånn er det bare.. mulig du har erfaring fra tidligere.Isåfall var sikkert ikke et ferdig oppusset hus avgjørende for at du fikk den kalde skulder...jeg tror ikke alle spennende "hopper" er direkte kyniske.. de vil bare ikke ha en som krever og ikke gir..Det går de ofte lei av på sikt...
stermmer ikke det alle "spennende våryre hopper"??
Ønsker alle en herlig helg forresten.. ser frem til hoppeløpet på sukkerfesten..

Kongefest 30 juni!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Sukker.no

Vi har passert 200 påmeldte allerede til neste Sukkerfest, så med sofabeslått uteavdeling tyder alt nå på at dette skal bli den hyggeligste sukkerfesten hittil! Det er også svært jevnt kjønnsmessig. Vi har sluttet å forundret oss over hvordan det kan være så jevnt, men det er ikke mindre hyggelig av den grunn! Vi gleder oss til å se dere :)

Da jeg kom på sukker var mange navn tatt og i min iver tok jeg et kallenavn som var så som så..
Mitt spørsmål nå er hvem har det beste nicket? Noen forslag?

Ser at svært mange jenter på sukker er fra (eller bor i) Oslo og Akershus.
Å få kontakt med noen av disse er meget vanskelig for oss som bor utenfor Oslo.
Prøver man å chatte logger de seg bare av chat-siden. Sender man mail, får man sjelden/aldri svar.
Er disse stort sett ute etter Oslo-gutter (?) for å bli spandert helaften på byen, etc., eller - - -??

Skriv på sidene deres jenter hvis dere har slike ønsker, så slipper vi andre å kaste bort tiden på slikt useriøst tull.

Det er faktisk noen av oss som er på Sukker fordi vi av ulike årsaker, (jobb, interesser, idrett, etc.) ikke har så lett for å finne partner, så da kan man vel forvente at dem man "finner" her, er her av samme grunn.

God sommer.

sukkerfest alene

Ingen svar
(mann 37 år fra Aust-Agder) Privat melding

Ser ut til at jeg må gå alene jeg også, men sikkert ingen grunn til bekymring. Er de ikke single alle som skal dit da? Bare å mengle seg med folket det sikkert?

FY SØREN

Siste svar on. 13 juni 2007 23:21 (29 svar)
Skjult ID med pseudonym lekelisa

FY SØREN FY SØREN FY SØREN. Alle skriver sånne innlegg der det står FY SØREN. Det synes jeg er skikkelig teit. FY SØREN. Fy søren, hvorfor alle så opprørte hele tiden? Jeg blir skikkelig opprørt

svar til snuppa67

Ingen svar
(mann 37 år fra Aust-Agder) Privat melding

Skrev svar tidligere også...
Dette er en fin måte å markere de man vil se på nærmere, slik at man skiller de ut. Men omsider kan det hende man får kontakt med andre slik at man "glemmer" disse man har merket. Og etter en stund finner man det for godt å fjerne merket når det ikke skjedde noe og at man kanskje har funnet noen mer interessante...
Men har ikke fått noen mail av den grunn...hadde ikke ventet det heller. Jeg tar kontakt med de jeg vil også ser man:)

Siden jeg har skrevet hit før i dag prøver jeg igjen.....

Må bare høre hva andre mener og gjør når følgende skjer:

1En blir merket interressant, men har ikke noe interresse tilbake
2 Har merket noen interressant , men vedkommende er innom og ikke merker tilbake?
3 En skriver mail til noen som har merket deg for interressant, men svarer ikke tilbake? Skjønner da ikke vitsen med og merke noen jeg da men det skjer det.

Ang hjerte...

Ingen svar
(mann 37 år fra Aust-Agder) Privat melding

Dette er en fin måte å markere de man vil se på nærmere, slik at man skiller de ut. Men omsider kan det hende man får kontakt med andre slik at man "glemmer" disse man har merket. Og etter en stund finner man det for godt å fjerne merket når det ikke skjedde noe og at man kanskje har funnet noen mer interessante...

Inspiratour forteller oss at det er rimelige priser med fly å oppdrive på Norwegian i dette øyeblikk (ca 1800,-) og at de som kunne tenke seg å bli med på singelseilasen eller singelfeien derfor straks burde gå inn å sikre seg billettene. Som de fleste vet vil prisene øke mot sommeren og de billige flybilettene forsvinner dessverre raskt.

Vi ble nødt til å fjerne et innlegg. I innlegget kom det sterk kritikk av en bruker der deler av kallenavnet ble avslørt. Problemet var bare det at 30 andre har kallenavn som inneholder denne delen. Vi tenker over hva vi skal gjøre og har forespurt innleggeren. Det ble også nevnt at noen som jobber med å drifte Sukker skulle være innvolvert. Uten å helt vite hva det da vises til kan vi forsikre at vi ikke kjenner noe til dette.

Jeg har funnet det som må være sukkerprofilers mest brukte ord... utadvendt. Både i beskrivelser av seg selv og drømmepartner går dette ordet igjen, gang på gang. Jeg trodde egentlig at online dating arenaen skulle tiltrekke seg mange innadvendte mennesker. Dette virker faktisk ikke som tilfelle. Et paradoks, eller kanskje folk liker å skrive det som de tror er "mest riktig". Ikke vet jeg.
Selv er jeg ihvertfall en stolt introvert. Tilsynelatende en av de svært få på sukker.

Hey..hva er galt med min profil..hyggelig om noen svarer. Jeg får ikke et eneste brev og lurer på hva som ikke funker..skal jeg bare medle meg ut eller må jeg har nye bilder/profil???..Kankje dette bare er et teit sted?

du må være det mest tafatte menneske her inne....får du et hjerte så stå på da......ellers har du fortjent å bli lei deg :-)

Etter et par fester i Tigerstaden.. lurer jeg på om det kanskje hadde vært behagelig å reise på fest i trondheim...noen flere som skulle ønske det.. kanskje vi kunne arrangere noe reise/ hotell som en gjeng.. er ideen fornuftig?

Det er så synd med alle de sikkert kjekke mennene som ikke legger ut beskrivelse av seg selv, sin drømmepartner og interesser! Det gjør i hvert fall at jeg ikke blir særlig interessert i å finne ut hvem de er. Fortell litt mer, mannfolk! Så er det nok flere damer som kontakter dere.

Bildet er viktigst for meg. Utseendet teller her som IRL. Deretter ser jeg på matchtreet. Om det ikke stemmer med det jeg ser etter så hjelper det ikke uansett hvor pen jenta er. Teksten synes jeg i ni av 10 tilfeller er svada som "alle" selvsagt mener - jfm debatten om klisjeer. Men trigger bildet/bildene og matchtreet har jeg lyst å bli bedre kjent. Til syvende og sist er det kjemien som avgjør. Men man kan jo via f.eks MSN finne ut om man tenker noenlunde likt og har de samme verdiene, før man velger om man vil treffes.

Så er her min oppfordring til Sukker: La det være obligatorisk med bilde til alle som er brukere.
Jeg har ingen forståelse for jenter som ikke vil stå fram med ansiktet sitt.
Før eller siden vil man jo måtte face den man får kontakt med om man vil bli bedre kjent.

God sommer alle sammen :)

Dette er en gjenganger i damers profiler her inne. Jeg lurer litt på hva egentlig denne innebærer jeg. Har jeg gått glipp av noe?

Hilsen en undrende fyr...