Sukkerforum

A-menneske

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym VÅKEN

Jeg liker å være A-menneske, MEN våkne kl 03 og føle seg utvilt....litt tidlig...

Så vakelig

Ingen svar
(mann 46 år fra Akershus) Privat melding

Trodde dette var litt enklere :-(

Fjerning av hjerter

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym qqqqqqq

Hvordan fjernet jeg hjerter jeg tidligere har satt???? Er et par stykker jeg ønsker å ta bort.....

1 sekund.

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Vips

Det var den kvelden!

Takk hr. dørvakt som avblåste den beste kvelden jeg har hatt på utrolig lang tid. 4 øl hadde jeg tatt, og var ærlig om det da du spurte meg første gang. Men det jeg ikke visste var at du hadde haukeøyner på meg 2 øl seinere. SEKS øl var visst maksgrensen din. Takk for en ødelagt kveld du patetetiske troll som ødelagte min kveld med det som en gang for første gang på ihvertfall 10 år virket som en jente jeg kunne falle for. Takk.

Nå gir jeg opp, hverken her eller byn ser ut til å gi lykke :(

Om du var det motsatte kjønn

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Haakon

for én dag... hva ville du gjort den dagen?

http://youtu.be/piZVCj3CcZ0

http://youtu.be/JJujtjebgYk

Hva ville DU gjort i denne situasjonen? :)

Useriøse mannfolk..

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 23åring

Er det galt at jenta sender melding først..? For jeg tenker ikke i de baner, men mulig jeg da har feil inntrykk av denne sukker-verden. Har opplevd altfor mange ganger at meldinga er lest uten å få svar.. og det er egentlig ganske frustrerende. For det ligger alltid en viss interesse bak en førstemelding - man vil jo vite mer. Da syns jeg man skal være grei nok til å si "beklager, jeg er ikke interessert" eller noe sånt.
Jeg har også opplevd flere ganger hvor man har en bra og (for meg) seriøs samtale på gang, hvor han plutselig bare har en deaktivert profil.. Har noen en forklaring på det? Går det ikke an å da forklare seg først..?

PS. Er det bare sånn her på Sørlandet, eller gjelder det hele landet? :P
Hilsen ung sukker-bruker...

Søvnløs i....

Ingen svar
(mann 42 år fra Buskerud) Privat melding

...Buskerud. Forbannede lakenskrekk! Er det andre natteranglere der ute? :)

Needy, hva er det?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym han

Hei, lurer på hva folk legger i ordet needy her. De fleste jentene jeg har snakket med dette om så er det ikke bra å være needy, det sier seg vel selv.

F.eks hvis jeg tar initiativ til å sende en melding på mandag, h*n svarer og vi sender noen meldinger til hverandre, så går det en stund uten at jeg hører noe så sender jeg en ny melding på onsdag kveld.

Er jeg regnet som en needy person da?

Jeg pleier som regel ikke ta initiativ flere enn 2 ganger, hvis hun ikke tar kontakt igjen etter det så regner jeg med han hun ikke er interessert.

Kjønnskamp 2

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Dommeren

Hvem har tøffest kjønnsmarked?
Mann 30
Kvinne 45

Filosofering av datingverden

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Stor Hauk

Vi registrerer oss på nett-dating i håp om å finne noen fra sofaen. Vi ønsker ikke å gå ut døren fordi at det involverer å ta en reel sjanse. Jeg sammenligner det med statistikken om søk på skattelistene før og etter 2014.
Og når vi setter oss i sofaen og kikker gjennom profilene. Her bruker vi ganske nøyaktig 8 sekunder på å vurdere personen. (Statistikk altså, ikke hvordan ''Trine eller Jens fra Gjøvik'' ville ha gjort det) Og det hele faller på: Alder, inntekt, utseende, og bosted. (Igjen, ikke hvordan ''Trine eller Jens fra Gjøvik'' går gjennom en profil). Vi sitter der med vår selvtillit og byr på oss selv i håp om et brev eller hjerte. Det som også har slått meg er at mange som sitter her er veldig kresen. (Ja "Trine eller Jens fra Gjøvik", du har ting du ser etter). Men likevel må du på _nett_ for å finne dette. Du går ikke ut å leter selv, men sitter heller i god sofaen i trygge omgivelser. Reflekter nå om du orker: Har du funnet noen siste året/årene? Hvorfor/hvorfor ikke? Er du for kresen i god sofaen?
Viste du at mennesker som sender deg brev byr på seg selv, og sitter i samme situasjon som du?. Men hva gjør du? Du sitter alene i en sofa og avslår noen fordi en person er 5 eller 10 år over/under grensa du har satt. Jeg kan nå fortelle at du finner idioter i alderen 20-80 år. Det ser vi i norske fengsler. Men erfaring (Livserfaring kommer meget fort i rette situasjonen som det tar 30 år før andre får), inntekt mellom 250.000 - 400.000 (er veldig lik fordi de skattes på forskjellig grunnlag) er feil vurderingsgrunnlag. En mann på 25 og en mann på 35 er omtrent like ''voksen'' i hodet fordi som regel sitter i samme stillingene på jobb, har barn rundt samme alder (+- 6 år), og har samme vitalitet og modenheten stagnerer. En dame på 25 og en dame på 35 er to forskjellige skapninger fordi de modnes mer enn menn pga hormondannelser som er i sving fra 13-50. Ser du på alder, inntekt, bosted, profiltekst og album så er det vel kanskje derfor Trine eller Jens fortsatt sitter i sofaen og avslår profil etter profil fordi mannen mangler 5 cm høyde, 50.000 i inntekt, bor akkurat den milen for langt eller hadde en dårlig kameravinkel/lys på ene bildet. Så værsågod, bli sittende! !

Hvilket utested pleier dere være på i Oslo? Selv henger jeg mest på NOX på solliplass :)

Hvor selvstendig tenker du?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym katte

Hvor selvstendig tenker du?
Tenker du og gjør det samme som de andre uten å tenke noe særlig over det?
Eller tenker du litt underlige tanker få andre tenker?

Sukker

Ingen svar
(mann 25 år fra Akershus) Privat melding

Sukker er det dårligste date siden jeg har vært borti! Når man skriver til folk så svarer dem ikke, for mye dritt folk her og er kanskje grunnen til dem er her!haha

Er det akseptert?

Ingen svar
(kvinne 28 år fra Vestfold) Privat melding

Er det sosialt akseptert å trene i kort shorts?
Har sett mange jenter på gymmen i shortser som kun dekker halve rumpeballen, er det ok? eller kan det sammenlignes med nipslipp? :P

Sukker er altfor vanedannende

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Nei

Klarer jo ikke å få gjort andre ting, sitter bare med pcen i fanget.... og hva får man utav det... ingenting... :)

Hei, hei.
Nokon som har tenkt seg på dette arrangementet?
Helsing Mads.

Skjule folk i lister?

Ingen svar
(mann 33 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Er det en måte å skjule folk i listene på, for eksempel i søkeresultatene eller Online nå!-lista? Sånn for å fjerne de man ikke kommer til å ta (mer) kontakt med likevel?

Jeg hadde en effektiv arbeidsdag, Jeg dro på Sats Storo etter jobb (men var mer skuffet over hvor upersonlig det går an å få et senter. Alle ser ræva di når du løper, eller når man tar en time i salene. ALLE ser deg.. glass over alt. Men det beste med det, siden jeg har ikke vært iform til å trene i julen eller i desember omtrent, var at jeg hadde ikke tapt så mye krefter eller kondis.. :-D
Det er så fantastisk følelse det, når man tror man har mistet det man har bygd opp, men så ligger det såvidt under.. eller akkurat der.. ;) Men troooor jeg velger det jeg pleier å gå på.. Ikke så utstilling der ;)

Så dro jeg hjem, hjalp en venninne flytte, ryddet og vasket leil min etterpå, og tok en god dusj.. Og så unnet meg et glass rødt..

Og imorgen skal jeg på date.. ;). (om man kaller førstemøte det da).
Jeg er ikke ofte på disse, så jeg er forberedt på at det kan bli kjempehyggelig, eller sånn passe. Men satser på hyggelig siden dialogen er usedvanlig bra. Og så er han litt snasen da.. ;p

Ergo, i dag har jeg vært flink... Og kanskje det smitter i morgen og... who knows.. ;)

Ha en fin dag!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym 41

Nå blir det skitur i marka :o) i strålende vær!
En fin dag til alle her inne!

Hjerter

Ingen svar
(mann 63 år fra Akershus) Privat melding

Er det sånn at folk bruker hjertene aktivt her inne? Eller er det bare en sånn ubetydelig detalj for de fleste? Jeg har i hvert fall aldri opplevd å få noen form for respons ved å sette hjerte på noen.

Er vi bevisst på hva vi spiser?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym gladimat

Er vi opptatt av hva vi spiser, næringsinnhold osv, eller er det nok at maten smaker godt?