Sukkerforum

Hei alle og enhver :)

Er det noen som skal benytte denne dag til å ta seg en bytur i kveld?
For en som ikke renner ned dørene der ute, hvor er den plassen som er best egnet for en gubbe over 40 :) ?

Ønsker å finne en jente på 16-32 år å dele livet med, for interesse ta kontakt på melding😉

Hei!
Hvor kan en som er 40+ gå ut og danse på nyttårsaften?
Noen som har lyst til å bli med?

Fortsatt god jul og takk for det gamle. ;-)

God jul fra meg til dere alle sammen, håper dere får det dere ønsker dere! ;)

natt er lang

Siste svar sø. 27 des. 2015 17:46 (19 svar)
Skjult ID med pseudonym nattajenta

Sover dere aldri ? :-)

Håper alle har en magisk juleferie.. å et lite spørsmål hvem skal på sukker fest? Jeg drar faktisk med min mor.. spent på hvem som skal dra ^^

Konsert

Siste svar sø. 27 des. 2015 14:59 (9 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Noen her som skal på konsert på Minnesund i kveld? 80 tallsrock...

Også hvis dere ikke er horoskop fan, er dere ikke lytt nysgjerrig av å finne ut hvordan det skal gå med deres stjernetegn i 2016 ?Jeg skal nå go å titte litt på skorpjon...

Jeg er smertelig klar over at jeg oppfattes som utdatert, gammeldags og konservativ. Likevel jobber jeg knallhardt for å beholde naiviteten min, og troen på at det finnes en mann der ute som passer til meg.
Utfordringen er at jeg er kristen. Og aktiv i menigheten min.

Men jeg er også alenemor til en gutt på 18 år, uten at jeg har vært gift. Så jeg passer liksom ikke helt inn hverken blant de kristne eller de ikke-kristne.

Jeg tror på bibelen, men jeg støtter ikke konservative (Blå-blå) politiske holdninger.

Jeg liker et glass vin, men liker ikke fyll.

Jeg mener sex er viktig i et forhold, men ikke noe jeg ønsker å gi i en uforpliktende relasjon.

Jeg drømmer om å reise mer for å hjelpe de som ingenting har. ( Nettopp kommet hjem etter 3 uker på Mercy Ship ) Og jeg drømmer om å gjøre det sammen med en ektemann.

Hvor kan jeg finne noen for meg?

Leste tråden lenger ned og kan ikke si annet en at det skapte mange tanker. Hva å det er "dominere" en kvinne finnes det like mange svar på som det finnes menn. Hvordan kvinner ønsker å bli dominert finnes det like mange svar på som kvinner som ønsker dette. Det å dominere eller som en skriver å være "brutal" i sin seksualitet kan være en enkel sak men da hvis man KJENNER hverandre godt og der et nei ikke betyr nei helt trygt. Pga av essensen i denne type legning kan dette gå ordentlig galt hvis ikke mannen kjenner kvinnen og hennes seksualitet, vesen og grenser. Man drar ikke hjem en mann fra byen og ønsker at han slenger en over kjøkkenbordet og tar en bakfra mens man selv ber om nåde. Da leker du med ilden. Dette kan du gjøre i dine fantasier men i virkeligheten er det faktisk en alvorlig og farlig situasjon for begge parter. Man kan ikke spørre generelt hva som er greit for kvinner, hva de tenner på og på så måte håpe på skolering i faget. Seksualitet er individuelt . En god seksuell erfaring med S&M er bygget på tillit, tålmodighet og kjærlighet. I min bok. Ikke for noe hadde jeg underkastet meg en mann bare for at han er mann. En tilfeldig kar med hår på brystet. Han er nødt til å være MANN og ha et behov for å være dette også utenfor sengen for ikke glem at dette for mange noen ganger strekker seg utenfor soverommet fire vegger. Jeg kan ikke la meg dominere i den ene stunden for å så kjeppjage han ut med søpla i neste. En god S&M relasjon er like mye en et psykologisk spill som en seksuell handling. Det er veldig mange menn der ute som elsker å dominere men mange av de har ikke forstått at de fleste kvinner har en vei å gå før de klarer total underkastelse. Nå mangler det sikkert ikke på kvinner som tar til takke med en liten klaps og et par håndjern på fredag kveld men selv disse ber jeg om å være forsiktige. Lyst er særdelses sterk drift og i en opphetet situasjon kan et mennske du ikke kjenner bli farlig. Ta dere tid til den lange veien er mitt råd. Der mannen kurtiserer kvinnen og kvinnen bare er kvinne for han. Snakk sammen, gjør ting sammen og lær kjenne hverandre. Da slipper dere å ha hemmelige stoppord og missforståelser uteblir. Og til dere menn. Kjenner du ikke kvinnen og hun sier nei så stopp! Det som for deg er en avtalt lek kan ha forandre seg for henne underveis. Du skal passe på henne men du skal også passe på deg selv . God nytt år til dere alle!

På matchlistene kommer det opp profilnavn, alder, fylke og yrke/tittel. Ettersom de fleste sier at yrke ikke betyr noe som helst. Hva da med å legge inn andre opplysninger fra profilen her?

For eksempel

Profilnavn (45)
Seksuelt leken alenemor

Det er mange variasjoner på hvordan en ønsker å tilbringe tiden sammen etter at et forhold er etablert. Hvordan ønsker dere å bo når dere dere er i et forhold?

Jeg har ungdommer og ønsker ikke sambo så lenge de bor hjemme. Tror heller ikke jeg ønsker være sambo med bonusbarn boende. Et liv med barn er, for meg, verdifullt, men det er en tid for alt.

Jeg har aldri lært kunsten å forføre en mann. Mest fordi jeg ikke har hatt behov for det. Men jeg vil altså høre fra dere menn her inne:

Hva er forførende, hvordan bør en dame gå fram for å forføre deg?
Kan forførelse lede til et seriøst forhold? Er det avgjørende at dama er flott å se på, eller kan den vanlige "girl next door" lære seg denne kunsten?
Jeg regner med at det er litt mer sofistikert enn bare å kle seg sexy å legge an på et "offer". Og damer: Del gjerne noen tips her ;)

Tjohei ! :-)
Har nå vandret gatelangs i Praha og spist og drekket godt, og ikke minst kost meg med min julegave fra meg selv (ny mandolin)! :-)

Mye fantastisk flott arkitektur her, og et eller ant med atmosferen man ikke finner i f.eks Oslo... ... ... ...

Men! Det er vel lov og føle seg litt ekstra ensom nå ? Gikk forbi masse par som tog par-selfier med/mot en eller an historisk bakgrunn...

Har alltid lurt på hva de tenker om meg/oss som surrer rundt alane og spiser alene på resturanter o.s.v ...
Kankje de tror vi er på jobbtur og at vi har noen hjemme som venter på oss? Who knows ? ..... :-(

Ja ja ...

God jul til alle dere ensomme mennesker der ute !

Og ja !!!!!! Beatles er vistnok på spotify !!!!! Ie. Eleanor Rigby er på Spotify!!!!! :- D

God Jul alle på Sukker😊

Siden 1. juledag åpenbart er den store dagen for seksuelle spørsmål, tenkte jeg at jeg også skulle slenge ut et. Vi blir jo på sukker bedt om å oppgi et tall for hvor seksuelt lekne vi er, og jeg kom litt i klemma, for jeg har ingen ide om hvor langt det begrepet strekker seg. Et par her har beskrevet seg selv som det, og det den første beskrev da jeg ba om presisering var uproblematisk, den andre ville ikke definere det.

Så nå ber jeg det kloke gode sukkerfolk om å hjelpe meg å forstå innholdet ( selv om jeg jo mistenker at det er mange ulike tolkninger av begrepet, men vi får jo se). Snakker vi om bruk av sexy undertøy, strip tease, lap dancing, leketøy, klespoker, karma sutra, yoni-massasje, sex utendørs, eller på andre udde steder, møte sin elskede kun iført stuepikeforkle eller trenchcoat, rollespill og lett bondage, eller er vi over i å bli bundet som en gris og slått helseløs og fornedret.

Hvilke av ovennevnte eller andre ting ville omfattes av å være seksuelt leken? Og for ordens skyld så er det deres oppfatning av ordets generelle bruk jeg er ute etter, ikke å få dere til å røpe hvilke ting dere liker selv - selv om jeg selvsagt ikke skal hindre noen i det, hvis de føler for det.

Jeg fikk en bok av den siste vinneren av Nobelprisen i litteratur, Svetlana Aleksijevitsj, krystallglass, gullkjole (mine dager som grå mus er over :-) rødt blondeundertøy, hvit kjole, tøfler, øredobber og kort nattkjole, så jeg er godt fornøyd. Hva er dere mest fornøyd med? :-)

Og en fortsatt god jul til dere alle!

Det er mange fine profiler her inne. Men en ting irriterer meg, og det er de som ikke har fylt ut noe og heller ikke har bilde, så tar de kontakt og ber meg spørre dem om det jeg lurer på... altså.. om de tok seg bryderiet,så slapp man å spørre om basic stuff ..

" Ok, du har unga dine mer enn 50 % ja?"

Men på profilen står det søker også aleneforeldre :-)
Er vi ikke åpne for det alikevell?

Hva jobber du med? Trives du i jobben din?

Hvor mye betyr utdanningen og jobben til din potensielle partner?

Inspirert av Hovmester sin tråd om en passe god gjerning, lurer jeg på om det er handlinger dere har utført dette året som dere angrer på. Stort og smått, med eller uten negative konsekvenser. Det kan være fint å "tømme" seg nå før jul, så går man inn i høytiden med lettere samvittighet. Kanskje.

Denne kalde søndagsmorgen ligger roen og rimfrosten over landskapet, og jeg fikk jammen meg litt julestemning av synet- og det i november! Som er tidlig for meg å være. Da måtte jeg sette på nordnorsk julesalme, som er en av de fineste julesangene jeg vet om.
https://youtu.be/6wwPPTQqikA

Hva er dine favoritter blant julesangene? Del gjerne.

er litt rart.

Var separere i fjor, men singel begge to. Vi feiret sammen med hans familie, og for ungene var det nesten som "i gode gamle dager".

I år har han ny kjæreste. Vi har spist middag sammen og pakket ut gaver. Han har ungene, så jeg dro hjem når de skulle legge seg.

Og så ventet han besøk av hun nye. Og her sitter jeg - alene - på selve aften på så lenge jeg kan huske. Kanskje for første gang i livet.

Det er ikke synd på meg. Bare en litt uvant følelser. Og jeg vet at det er mange flere av oss der ute.

Det er ikke lett å treffe på 'den rette' her. Ikke bare skal han bo sånn rimelig i nærheten, være passende alder, matche sånn noenlunde....

Når man er BDSM'er er det enda vanskeligere. Er det ingen sånne her? ;)

Siden det plutselig er jul og vi alle er desperatere og kjærlighetshungrendere enn noensinne:
Hva er den mest romantiske julefilmen du kunne invitert på hjemmekinodate til.
Jeg snakker øm og kjærlig klapping på julevom, skjegg og manke mens julens glade budskap strømmer mot dere fra kopekassa.
For meg står det nok mellom "Silent Night, Zombie Night" og "Santa's Slay".

God jul, forresten.

Hvor langt er dere villige å reise for å treffe en person dere tror dere kan ha god kjemi med? Selv kommer jeg fra Hedmark, men det ser ut til at det er "for langt unna" for alle som kommer fra litt større byer... Var en som skrev at 10 mil var altfor langt...Hva mener dere?

De fleste er vel her for å finne seg en kjæreste som gjerne varer mer enn 3 måneder. Mange av oss dater, men vi sitter her like forb.... singel likevel. Er det da noe vi gjør feil? Har vi for mange krav? Er vi for kresen? Ikke vet jeg.

Men kanskje vi kunne hjelpe hverandre litt. Hvis du dater noen hva er det da h*n sier eller gjør som gjør at du tenker "ikke fa.."?
Hva sier eller gjør h*n som får deg til å ønske å treffe h*n igjen og igjen?
Det er sikkert også forskjell på første date og date nr. 9?
Har du noen historier å dele som opplyser oss, kom gjerne med den.

Kom gjerne med noen seriøse bidrag her da før tråden blir fjaset bort. :-p

Hei alle.
Jeg vet ikke om dette er rett side å ta opp dette på, men er vel ikke alene om å være glad i sex og synes det er spennende med en partner som man kan være åpen å ærlig med om alt, inkl sine sexuelle fantasier og fetisher. Jeg har vært i 3 forhold, men mitt siste forhold inkluderte Bdsm og må si at jeg synes det var mer spennende enn de to vanilje forholdene før det.
Jeg er ikke ute etter å starte noen debatt om Bdsm, for jeg vet at mange ser på dette som Tabu. Jeg mener at uansett hva andre folk liker, så trenger man ikke å dømme dem. De er mennesker på lik linje med alle andre.
Jeg kunne gjerne tenke meg å komme i kontakt med flere som liker Bdsm og er åpen å ærlig om det og har lyst å kanskje bli bedre kjent.
Om jeg tenner på Bdsm, så betyr ikke det at jeg er en dårlig person eller noe annerledes enn en annen person i gaten.
Så om det er andre folk som er interessert i dette, så blir jeg glad om dere vil bli bedre kjent og slå av en prat.

Dan-Robert

God jul alle sammen :-)

Ønsker alle her inne en riktig God Jul :)

God jul

Ingen svar
(mann 40 år fra Hordaland) Privat melding

God jul folkens :)
Håper dere får en fin kveld.

Jule klem til den som vil ha eller bare trenger en..

Inspirert av når vi laget en jobbsøkerhåndtering på FINN.no, så skulle jeg ønske det fantes noe liknende her, siden jeg får tusenvis av meldinger fra nye damer hver dag så rekker jeg ikke å sortere ut de aktuelle fra de uaktuelle :)

Da skulle jeg ønske jeg kunne gjøre følgende.

Scenario: Korrekt svar på mine spørsmål
Gitt at jeg har satt opp X antall ja/nei spørsmål
Gitt at jeg har satt 1 av disse som et absolutt krav
Gitt en ny melding fra en potesiell partner
Og h*n svarer på spørsmålene jeg har satt opp
Når h*n har svart korrekt på mine spørsmål
Så skal jeg se en grønn varsel at personen oppfyller kravene mine

Scenario: Feil svar på mitt absolutte krav
Gitt scenario over
Når h*n svarer feil på mitt absolutte krav
Så skal jeg se en stor, rød alarm at hun ikke oppfyller mitt absolutte krav

Scenario: Feil svar, men ikke et absolutt krav
Gitt scenario 1
Når h*n svarer feil på et av mine spørsmål
Og det er ikke et absolutt krav
Så skal jeg se en gul varselboks

Testcases:
1: Jeg kan sette at svarene kan være både ja og nei.
2: Jeg skal kunne slette, endre og legge til nye spørsmål
3: Jeg skal kunne endre spørsmålene til å bli absolutte krav, eller oppheve de
4: Ser for meg at spørsnålene henger på meldingssiden der man skriver til hverandre, og at "Send" ikke blir aktiv før spørsmålene er besvart.
5: Usikker hvor varslinsboksen bør være, det kan design se på :)

En annen ting! Her på forumet bør siste melding komme opp som nummer 2 i rekka, nestsiste som nummer 3. Og første, opprinnelige melding låst på plass 1

God jul

Kjære alle sammen! Riktig god jul til unge og gamle, pene som penere!

Gave?

Siste svar to. 24 des. 2015 15:15 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Gavegamer

Så, jeg har snakket av og på med noen i litt over en måned, og nå i det siste har vi spilt sammen (pc-spill altså). Vi har ikke truffet hverandre men vi snakker nå over skype mens vi spiller, og de siste to øktene varte henholdsvis 6 og 4 timer. Totalt har vi spilt sammen sånn 5 ganger. Nå er det jo jul, og på steam, spillplattformen vi er på, så er det mulig å kjøpe spill i gave til andre, så kan den man kjøper det til laste dem ned. Man har også en "ønskeliste", og der er det et spill til 200 kroner hun har lyst på. Spørsmålet er altså: Er det litt tidlig å drive å kjøpe en gave som det til jul? Blir det nesten litt "creepy" av meg å kjøpe henne en 200 kroners gave når vi ikke engang har truffet hverandre og hun sikkert ikke kjøper noe til meg? Det var en venn av meg som anbefalte det, men selv er jeg ikke sikker. Alternativet var også noen småspill til sånn 80 kroner bare som en "symbolsk" gave. Hva mener dere?

Julevettreglene:

1 Gå ofte på julebesøk – også uten trening. Det er mye uoppdaget rundt deg.
2 Meld fra hvor du går, og spør om noen vil bli med. Mange blir spurt alt for sjelden.
3 Følg med på været og værmeldingene. Tilpass juleaktiviteten etter forholdene.
4 Utforsk julen og alt den har å by på, men vær rustet mot skuffelser og tilbakeslag. Ikke alt kan lykkes hver gang!
5 Lytt til erfarne juleentusiaster. Alle setter pris på å dele erfaringer og kunnskap med andre.
6 Bruk ditt indre kart og kompass – og legg merke til mennesker rundt deg. Er det noen rundt deg som går alene, eller som kanskje bærer litt for tungt?
7 Gå ikke alene for lenge.
8 Oppsøk en venn i tide. Det er en skam å snu ryggen til.
9 Spar på kreftene, men ikke på julegledene.

Når jeg hilset kollegær i går på jobb og de spurte hva jeg skulle i Jula, svarte jeg:jeg skal endelig sove og slappe av hjemme , uten at noen forstyrrer meg...det er naturligvis bare tull, jeg bruker det samme unnskyldning gang på gang...de er så snille at de later å tro på meg.Nei, jeg skal ikke være helt alene hjemme , jeg skal være sammen med noen i familien , som også er så snill å ikke spørre hvordan det går med mitt kjærlighetsliv.Poeng er at jeg ikke føler jule stemning i det hele tatt og jeg venter med glede den gang jeg skal si:endelig er Jul her igjen...kanskje det blir noe av neste år...

Feirer dere med hele familien, med foreldre eller alene?

Jeg skal feire med mor, far og søster :)

Hvem har prøvd?

Nå begynner jeg å bli lei av damer som bare bruker meg opp.

Er håndverker og ser vel ok ut med en hyggelig fysik, har truffet masse damer som bruker meg til sex og diverse ting de trenger å få gjort hjemme.

Jeg er vel litt naiv som har trudd at de er interessert i meg men etter en tid så dumper de meg til fordel for en eller annen pinglemann med tykk lommebok og fin tittel.

Rimelig lei av å være en vandrende dildo og vaktmester...

Vore hyggelig å treffe noen seriøse damer som er glad i MEG.

Er det bare meg som blir litt irritert på det "julekortbildet" av et forelsket par som står og kliner mens snøen daler ned som i den mest klissete Disney film som popper opp da man starter appen??? 😜

Falsk reklame!

/Krampus

Ja ja!!!!! Go jul da ... mas mas mas ...😃

9 av 10 ganger, når det er noe jeg butter på, på matchtreet, så er det naturfag. Og det plager meg lite. Jeg kan se mange kvaliteter ved en mann jeg ønsker meg, men hans interesse for naturfag interesser meg midt i fellesferien.

Det jeg derimot ikke skjønner er hvorfor det i det hele tatt er der.

Er det noen her det er viktig for hva partneren synes om naturfag?

Dropper dere en ellers interessant partner ved mismatch på naturfag?

Har noen en ide om hvorfor det skal si noe om hvorvidt dere passer sammen eller ikke?

Hvilken forumist er du mest tiltrukket av?

Mange klager over lite respons på sine profiler på slike datingsider på nettet, men har de sett igjennom profilen sin egentlig?

Tenk deg at du sitter på Finn.no og leter etter drømmehuset ditt. Ser du på de boligannonsene uten bilder?(les: datingprofiler uten bilder)....eller boligannonsene der det nesten ikke er et bilde av huset....men fult av naturbilder....bilder av barna/dyra som bor i huset....bilder av naboens uthus(les: datingprofiler med natur/barn/dyr) er vel ingen som har fått en date pga 20 bilder av barn/dyr her inne vel??

Eller liker du best de boligannonsene der det er ingen tekst/opplysninger om boligen? (Les: datingprofiler uten tekst)

Hvis folk hadde tenkt mer på hvordan andre vil oppfatte deres profil på slike datingsider og ikke minst lagt litt mer sjela si i å lage en bra og litt selgende tekst.....kombinert med de flotteste bildene av seg selv....tror jeg mange hadde fått mye mer ut av slike datingsider :-)

Også vært mer interessant for de som stikker innom profilen....som da gjerne bruker litt mer tid på den før de sveiper videre...og kanskje i tillegg legger igjen en hyggelig melding til deg :-)

Hei! Hvorfor bør jeg melde meg på en singelfest? Hva er forskjellen på denne festen og en helt vanlig kveld ute på byen? Jeg har ikke hatt et problem med å finne dater på sukker, eller andre datingtjenester for den saks skyld. Jeg liker å snakke med nye mennesker samt å lære de å kjenne.Derfor velger jeg gjerne rolige steder uten feks for mye folk eller for høy musikk når jeg skal date. Er det mulig å få til en pesonlig atmosfære på singelfesten? Sitter med inntrykket om at dette bare en kommersialisert kjempefest for de håpefulle som ønsker å bli kjent og som trenger et par glass innabords? Erfaringer? Fortell......

Er du kresen når det kommer til din fremtidige partner?

Hva er det viktigste kriteriet til din potensielle partner?

I barmhjertighetens navn skal jeg glede en dame her inne nå siden det snart er jul.
Den tredje som skriver til meg skal få lov til å gå på data med meg!

Dette er et engangs tilbud altså!

;)

Hva tror de de forskjellige forumister jobber med? Noen har jo allerede sagt det, men sikkert ikke alle..

Selv er jeg så heldig at jeg har datteren min, skal til min bror på juleaften.
Gavene er pakket og ligger klar, i morgen kommer min datter.. Glede! Også kom jeg akkurat nå på at det er fjerde advent i dag.. Lys må tennes!

Jeg lurer på hvor vanlig det er å ha sex på første date, er det noen som vil dele sine erfaringer rundt dette?

Spørsmål til damene.
Min erfaring er at når damene ombestemmer seg så kommer unnskyldningen om at de er blir syk istedenfor å si det som det er.

Er dette noe de fleste gjør? Ville da satt mere pris på sannheten.
Er irriterende når man vet hva de egentlig mener.