Sukkerforum

Kom igjen ,Nå synes jeg det er nok .humor på denne tråden .La oss alle forene oss og krangle så busta fyker .Her skal det ikke skrives et hyggelig ord .Så av med silkehansker .....

Nettvett

Siste svar sø. 3 april 2016 20:27 (4 svar)
Skjult ID med pseudonym Haakon

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oekonomisk-kriminalitet/209-norske-nettdatere-ble-svindlet-for-280-millioner-kroner/a/23639670/

Hva om jeg sa til deg, at M.J., faktisk er i live, han er her på sukker!

Du er et kort steg fra å få en date med MR. M.TO.THE.J girl!

Tar du en date med MJ, da har du noe å si til jentene på neste kaffeslaberas!

Leste nettopp en bitte liten små artig artikkel på sol.no, Jada, jada vet at dette ikke er en seriøs artikkel/side basert på forskning ;) Ha, ha bare føre var her :)

Men hvor mange tror dere faktisk blir gift hvis disse spørsmålene blir stilt og avklart ;)

1. Hvorfor vil du tilbringe resten av livet sammen med meg?
(og det holder ikke med svaret "fordi jeg elsker deg")

2. Er du «all in» uansett hva som skjer?
(Arbeidsledighet, sykdom, eller hvis man ikke kan bli gravid)

3. Hva er dere villig til å ofre?

4, Skal vi ha barn?
(muligens den letteste å svare på...)

5. Hvor mange «samboerkilo» er for mye?

6. Er min gjeld din gjeld?

https://www.sol.no/helse/2016_04_01_83094_vil-du-gifte-deg-dette-bor-du-sporre-partneren-om-forst.html

Vi har vel alle vært på en date som skilte seg ut fra "normalen", eller opplevd ting i datingsammenheng som var litt utafor det vanlige. Jeg har UTALLIGE slike historier fra min forrige "singelperiode" som man ikke kan annet enn å gapskratte av i ettertid (skal ta noen av dem senere i tråden).

Har du vært utfor noe eller noen, som i ettertid har blitt en god historie?

Har begynt med båt-pussen og ser frem imot en herlig sommer. Sjøsetter i løpet av april :-) Er det noen damer som savner båtlivet?

Nå ja, får bidra med et innlegg på denne siden..:

Undres en smule på hvorfor jenter/kvinner legger ut så mange fotos av kjæledyr, naturfotografier og annet. Vel.., sikkert et uttrykk for å formidle interesse for natur og kultur, kjærlighet til dyr og livet i sin alminnelighet mm., men det burde dere vel greie godt nok å formidle i profilteksten?

For å sette det litt mer på spissen: jeg oppfatter at kvinner er veldig dyktige til å legge ut fordelaktige fotos av seg selv - og dét er selvsagt bra! Men som en litt naiv, romantisk fyr, blir jeg noen ganger litt "lurt" (sikkert min "feil"), - delvis pga disse natur- og estetiske fotoene, av hvem jeg eg. kommuniserer med. Ingen "stor sak", da..
God kveld til dere alle!
Runar

Ønsker alle her inne på sukker en fin lørdag og søndag?

Ønsker god helg og husk å ta vare på deg selv

Hvilken pub anbefales å gå innom? Hvorfor akkurat denne? Eventuelt til hvilken tid bør man være der?
PS! La oss si man skal ut å jabbe fra 17 og utover (begge kjønn/evt kameratgjeng/venninner), med mulig utfall til stenging nattestid.

Alt for masse fjas her inne. På tide med en viktig tråd. All natural eller med sjokolade? Andre ting??

Jeg fikk et gult hjerte fra en veldig kjekk mann, så jeg svarte med en melding og nå har vi en fin samtale på gang :-) På bilde ligner han på en nerdete versjon av vokalisten i weezer, men jeg tror ikke han spiller i band :-D Kanskje det er min tur å finne kjærligheten, kanskje ikke.

Noen flere som er ekstra håpefulle for tiden? :-)

Noen som skal på bootcamp 13 april? 💪💪💪

Andre som er oppe å suller?

Joda, sykkelen tok meg opp dit og jeg fikk spist en salat på kafeen. Den var faktisk veldig god!

Sånn. Nå kan dere herse med meg, gi meg kjærleik, spytte på meg og stryke meg varsomt over kinnet.

Dette er tråden for de sterke følelsene.

It's on! :)

Sånn. Da er det gjort. Men vennligst ikke komme med kritikk!
Profilen trenger ingen oppgradering.
Blir så dårlig stemning av sånt...

Vi er veldig ulike mennesker her. Noen skriver langt, noen er selvutleverende, noen fjaser, noen tar sex-hentydninger hele tiden, noen er selvmedlidende, noen synes agurker er høyden av humor, noen er for akademiske, noen må skrive bæsj og tiss i annethvert innlegg, noen er impulsive, noen kan ikke norsk og noen har ikke hørt om tegnsetting.

Og noen klarer ikke å la være å være ondskapsfulle, eller henge ut andre eller fortelle dem hvor kjedelige, dumme eller uinteressante innleggene deres er.

De i den andre kategoriene har jeg lite sans for, men når det gjelder de første kunne jeg tenke meg litt mer raushet og toleranse. Det er mange av de i første kategori som irriterer meg, men jeg har ikke tenkt til å bruke livet mitt på å løpe etter dem og fortelle dem det. Kan du ikke skrive riktig norsk? Ikke mitt problem. Skriver du langt? Det kan jeg hoppe over på et sekund, eller kose meg over hvis det er godt skrevet. Er du selvmedlidende? Jeg kan hoppe over, eller gi sympati. Koser du deg over agurker. OK. Ikke min humor, men det som kjeder meg vil sikkert more mange andre. Og det gjelder de fleste innlegg. Live and let live.

Man skal ikke plage andre, man skal være god og snill, og forøvrig kan man gjøre som man vil. Jeg tror vi trenger litt god gammel kardemommelov her.

For min del flørter jeg såpass heftig om dagen, at jeg i hvert fall ikke har tenkt til å bruke tid og energi på å tyne andre. Gå ut i livet, flørt, elsk, gå på date! Det er vår! Og neste gang du får lyst til å si noe som vil såre andre så skriv en førstemelding med sus i i stedet. Det er faktisk dating vi er her for.

....før man blir autoutlogget her inne? Altså på telefon og pc/mac/whatever? Noen som vet?

http://www.oppfinnerkontoret.no/ipub/media/sytemeldingsskjema-2014-copyright-oppfinnerkontoret-no.pdf

For alle syterne er det nå laget eget sytemeldingssskjema.
Eget skjema for humøravklaringspenger.

Bruk de rette kanaler og spar oss her på sukker for fortsatt syting :-D

Hvis man deaktiverer kontoen og starter den opp igjen før 6 mnd, vil man da måtte betale full pris igjen?

Hei

Jeg er relativt ny her inne og lurer på hva folk flest liker... å sjekke opp eller bli sjekket?

Det er vel her som ellers i livet at gutter/menn er mer "på" enn det jenter/kvinner er. Men jeg vet også at mange jenter/kvinner liker å sjekke opp... Det er jo både spennende og gøy å ta initiativ, men hva en gjør er vel litt personlig avhengig.

Selv kjenner jeg mange jenter/kvinner som liker gutter/menn som er litt kostbare og hvor det er gode muligheter for jentene å ta initiativ...

Så jeg lurer egentlig på hvordan det fungerer her inne... Hvem liker å sjekke opp og hvem liker å bli sjekket?

Og er det sånn at de som liker å sjekke ikke svarer på andres initiativ og meldinger?

PS; Mulig det her vært mange tråder om dette tidligere, det har jeg ikke "sjekket" opp i...

Av og til ser jeg en venn eller bekjent i jobb-sammenheng som jeg ikke ønsker å se eller dele sukker-info med.

Hvis jeg trykker inn på denne profilen og blokkerer, vil da denne personen se meg under "besøkte profiler"? Vil de kunne se at jeg trykket blokkert?

http://www.dagbladet.no/2016/03/31/nyheter/utenriks/sverige/43704994/

Noen her som har vært borti lignende smell(ert)er som dette? ;-)

Litt tull og tøys på påskemorgen må være innafor ...😉
Jeg er kjempefan av snap og bruker det mye.. Veldig grei måte å sende bilder ( selvfølgelig like lett m SMS, messenger, mail osv..),- fordelen for mange kan jo være at man kan forbli ganske anonym. Men.. Så fort man begynner m snap, så blir det jo vare tull? Jeg tuller selv, men det slår meg at veien til "bare fjas" er kort på snap .. Det skapte jo litt rabalder for ikke lenge siden.. Noen som har virkelig "gjort bort seg" på snap ? Sånn skikkelig, altså?

Å være sjuk, og ihvertfall sånn pjuskesjuk, som man blir når snørra renner, halsen er sår og man bare blir sløv og treg , -det er driitkjipt når man er aleine .. Men var det egentlig bedre ( fra en kvinnes ståsted) når man var i et forhold? Husker ikke at jeg ble puslet spesielt m noen gang jeg var sjuk, egentlig .. Var (er) dere flinke til å stelle for damene deres,gutter, når de hangla og var/er pjuske?

Flirte litt første gangen jeg så denne her illustrasjonen: http://40.media.tumblr.com/tumblr_kpeh5u9ecw1qz4zoco1_400.jpg.

Det er jo ikke sånn at ingen har alle disse egenskapene, men det at ingen har ALT man vil ha, er jo faktisk sant.

Så hvilke to egenskaper av disse tre ville du valgt, om du måtte velge? (http://40.media.tumblr.com/tumblr_kpeh5u9ecw1qz4zoco1_400.jpg).

Egenskapene er: Intelligent, emosjonelt stabil og bra utseende (for de som ikke gidder se på linken).

Her er det ingen tanker som er for kloke eller dumme, bare noen som kan være for onde. Agurker og høner er fine tema.😄

Eg sitter og lurer litt på hvor mye de aktive faktisk sitter og skriver på forum? Ser at om eg er vekke noen timer, så er det ofte flere hundre nye innlegg i diverse poster. Om eg skal få med meg alt, så blir det jo mye det samme som å lese flere bøker i uken ;)

Gjennomsnittshøyden i Norge er 181 centimeter for menn, og 167 centimeter for kvinner. Gjennomsnittsvekt ved sesjon er 74 kg for menn og 62,5 kg for kvinner (SSB 2012)

Menn er tykkere enn de tror selv. Derimot oppfatter de kvinner som tykkere enn de virkelig er. http://forskning.no/overvekt-kjonn-og-samfunn-psykologi/2011/11/menn-tror-kvinner-veier-mye

Har vi krysset av for noe annet enn gjennomsnittlig?

Stille dag med drittvær. Minerva1 om noen vil spille 😊

Denne tråden er for alle , Har lest om så mye misfornøyde mennesker i dag , eller misforståtte .Dere er alle like verdig fulle ,kan dere ikke begrave
stridsøksen og kose dere her inne på forum i påsken i stedet, lek og ha det litt gøy .pls

Ser at folk her inne planlegger å treffes rundt om i landet, og da lurer jeg på om det er noe respons på å ha ett treff på Sørlandet?
Jeg bor i Arendal, men tenker kanskje ett treff i Kristiansand, f.eks på Bakgården eller noe :-))
Er det noe interesse ?

Jeg har et særdeles svakt grunnlag for mine påstander, men jeg slenger de ut fordi jeg er nysgjerrig på om flere har sett det samme. Litt overdrevet, vel og merke...

20-årene: Det viktigste er at håret er perfekt. Hun kan jo alltids legge ut nærbilde-selfies på Insta.
30-årene: Hun gir egentlig litt f... i mote, men har hun råd til det så kjøper hun seg en dyr veske. Gjerne på nelly.com
40-årene: Hun tror at hun er like sprek som da hun var 20, og går gjerne i 2XU-tightsen halve dagen
50-årene: Hun føler at 50 er de nye 40, og kler seg i sjokkrosa boblejakke og matchende pannebånd
60-årene: Hun synes at hun ser mye yngre ut enn sine jevnaldrende venninner, og for å understreke at hun fremdeles har sexappeal, så kommer leopardmønsteret til sin rett
70-årene: For å vise at hun fremdeles følger moten, så er det kun ekte pels som gjelder - spesielt på vinterstid. Det er jo både feminint og elegant

Hei
Hvilke Topp 3 bilder tiltrekkes dere Menn av på en profil:)?
Personlig synes jeg et av kroppen bør vise, et sporty og et casual bilde.
Hva tenker dere?

Opplevde akkurat å bli blokkert etter å ha sendt en hyggelig melding til en person. Hva i alle dager er det for en slags oppførsel?? Går det ikke bare an å si kort og greit at man ikke er interessert? Tror man at man skal bli stalket eller noe?

Sønnen min elsker Star Wars, og ønsker seg veldig til dette spillet. Har snakket med foreldre til klassekamerater av ham som mener dette spillet ikke er skadelig for sjuendeklassinger. Spillet har jo 16årsgrense, så jeg er skeptisk.

Er det noen av dere som kjenner dette spillet som kan hjelpe meg? Jeg har sett Star Wars filmene sammen med sønnen min, men de har jo en lavere aldergrense.

*zinzira og jeg skal en tur ut i Tønsberg i kveld ...noen som vil bli med oss litt sånn på sparket .
Hilsen Oss😊

Har dere noen påsketradisjoner som dere bare må ha ?
Jeg må ha påskelam, og aller helst starte grillsesongen i påsken :-))
Og i år har jeg gjennomført begge med glans :-))

Prøver å laste et innlegg fra vår venn våren16, men den bare henger seg. Jeg får det ikke opp.
Innlegget heter "Hallo alle sammen" og handler om hvorfor han har lite bilder på profil. Er det noe galt med appen?

Kan noen fortelle med hvordan jeg sletter mld. Er helt ny bruker og strever litt😊

Føler meg som et sprøtt flak med potetgull nå!

Det hender ikke ofte, men noen ytterst få ganger skjer det at jeg finner en profil som får meg til å tenke: Må ha! Full klaff. Dette kan være drømmemannen.

To ganger har jeg opplevd at mine ellevilt begeistrede henvendelser ikke oppnår noen respons overhodet - og altså ikke fordi de har sett, lest og kommet til at de ikke er gjensidig interessert - men fordi det viser seg at profilen ikke er aktiv! De har altså aldri sett mitt forsøk på å oppnå kontakt.

Hva er greia med det?
Blir profiler, brukernavn og beskrivelser liggende også etter at man har avsluttet medlemskapet her - kanskje fordi man har funnet den man søkte?

Hei. Er det noen her inne som trener på Elixia Rignen?

hadde meg ein date med ei hyggelig dame i Bergen her for eit par uker sia (var der på møte). Eg syntest det var ein date som lett kunne lede til meir, og vi hadde no utveksal tlf nummer og snakka på facebook i ettertid. Men plutselig slutta frøkna å svare på meldinger og eg er no ikkje så utruli tolmodig av meg, kanskje på grunn av mange slike situasjoner tidligare. Men etter 3 dager med null respons og ingen respons på sms, der eg spør om alt er bra. Nei da sendte eg ho ei hyggelig takk for meg mld.
Det må no vere mulig å vere så vaksen at du kan i ein alder over 30 gi ein beskjed om at du ikkje er innteressert eller at du kanksje er opptatt med dårlig dekning på hytta at du får berre lest meldinga og ikkje får svart langt nok ;)

Ærlig heit er viktig, det står på min profil, da må det vere lov å forlange ;)?

sååååååå laaaaaaaange.....!! (ho ho ho)
og påska setter inn...
så sier vesle hovmester til dameflokken sin:

to be continued...?

En aldri så liten spinnoff må vel være på sin plass?? ;P ....selv om eg ikke kan være på plass og bidra nett nå...så liker eg å ha noe å se frem til..kanskje noen (kanskje t.o.m noen "på innsiden av nøttene"...?) kan ta denne videre?...hvem vet i disse stille tider om der finnes noen med både tid og god fantasi..
og nå må da mannfolka snart se og melde seg på (tenk nordlandshumor... eller vestlandsfaen.. ;D ) og slutte å ta i hovis med silkehansker...det forståran seg ikkje noe på likevel.. kun hvite bomullshansker er godt nok for selveste butleren :-) .....blitt så streng og stram på sine eldre forumdager....kan dere skjønne?? :o nei, ikke eg heller....så her må det motgift til! :-) Kjør på...humor, moro,crazyness, take a walk on the wild side? sarkasme (å det var hyggelig sarkasme!...ikke slem) , ironisk snert, dansing, gestikulering og det som verre er! ..(lurte dere på # ? nei... guuuud... da blir han gretten dere..sa ja det er lov!..fått lov av meg kan dere si :D)
#whambamslamthebuttocksham
#yourbuttismineanditsohsofine
#smile4evahinthespotlight
#noattentiondeficitproblemswanted
#pjør'Antonløv'
#shakeitoff

Well, remember... always be nice (enough!)!
Have fun (med o-uttale), ønsker meg en laaaaang og god påskeføljeton... :-)

Snakket litt med ungene om å date litt, men den ene (pappa jente) er overhode ikke klar for at far får kjæreste. Noen erfaringer?

Påske?

Siste svar lø. 26 mars 2016 23:51 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Charlie_

Vil ønske alle en fin påske🐣🐤 Ta vare på hverandre!

Noen som har lyst til å prate med en små brisen kar fra Østfold som ikke klarer å finne senga riktig ennå? :)

Leste nylig at kvinner tiltrekkes av ulike menn avhengig av hvor i syklusen hun er... Det vil si at de store og sterke er mest interessante når hun har eggløsning, mens han snille og forutsigbare er mest interessant ellers... Han store og sterke er interessant for å gi barnet sterke gener (som i dyreriket), han snille og forutsigbare som en trygg og ansvarlig forsørger...

Hvem av disse to typene ønsker dere helst å finne, og hvorfor ? :)

Noen som kan sjarmere meg litt?
Trenger noen som kan være litt positive