Sukkerforum

øh, akkurat skrevet et inlegg under tråden, hvor dum kan man bli. Men så forsvant hele tråden...

Slettet noen den, eller er det bare jeg som ikke finner den ingen??

Jeg skrev nemlig dette, og har lyst til å si det, selv om jeg ikke finner igjen den opprinnelige tråden...


Det var snakk om at noen syntes de kanskje var litt "dumme" fordi de ikke turte treffe noen de hadde møtt her på sukker....


Ja, dette syntes jeg også er litt rart.
Møtt mange her inne. Enkelte har jeg pratet med i lang tid både mail og msn. Enkete har jeg rett og slett spurt om de vil bli med ut, på en kaffe eller en matbit eller lignende. men får til svar at, neeeeei, ikke ennååå...

jaha, greit det. Når i alledager passer det da?

Mens andre kan jeg ha utvekslet et par mailer med (nesten) bare for å avtale når vi skal møtes.

Det som skjer er at vi kanskje går en tur, spiser litt og prater en del. Har kanskje ikke funnet den store kjærligheten, men har fått noen nye venner. :o)

Så, hva i alledager er det enkelte er så redde for?

Jeg skal garantere samtlige av dere (pyser?? Nei, dere er ikke dumme, men jeg tør kalle dere litt pysete...) der ute at det _aller_ værste som kan skje er at dere sløser bort noen timer på en eller annen sopp dere ikke gidder møte igjen.

Jeg tør også garantere at dere _ikke_ finner noen øksemordere her inne. tror jeg da. ;o)

tror, jeg er anonym på denne også jeg. Begynner og bli et par ganger dette. hehe, skal ikke bli noen vane. ;o)

Det er fredda’n!!

Ingen svar
(kvinne 60 år fra Oslo) Privat melding

Og det er nesten så jeg går rundt meg selv i ren iver. Jeg kan være lenge i byen (Oslo sentrum, that is…), møte venner for en øl og nyte sola og folkelivet, og kanskje ende opp med en runde på by’n etter hvert. I stedet velger jeg å kose meg hjemme i kveld. :o))

Men tenk – ei hel helg uten å være NØDT til å stå opp tidlig! (Er som regel oppe halv seks om morran – det er SÅ godt å unngå rushet!)
Jeg kan leke murmeldyr i senga så lenge jeg lyster(en normal morgen for meg er rett i dusjen – og ut døra… kledd, såklart….eh..), endelig ta meg tid til en riktig god frokost (den tar jeg vanligvis på jobb) – for ikke å snakke om å få tid til å lese avisa! (Aftenposten har riiiimelig mange sider å pløye igjennom.)

Jeg er hjemme, og selv om verandaen for øyeblikket er en bakerovn sånn at bare TANKEN på å sitte ute i sola får meg til å begynne å koke og anta en kledelig (??) rød farge (Nei, selv om jeg er mørkhåra er jeg definitivt ikke av den typen som går rett i fra å være ”lekkert” Blendahvit til å ble ”ekkelt” nøttebrun” – selv om jeg skulle ønske jeg var det…*sukk*), så er det deilig bare å føle varmen, alt det herlige sollyset, og nyyyyyyte fredagen… (lurer på om ikke fredag er yndlingsdagen min..? ;o))))

Så folkens – nyt dagen og kvelden (selv om noen sikkert ikke har like fint vær som det er akkurat her, akkurat nå, så kan man nyte dagen lell.. :o)))))
Og for de av dere som nå småtripper nervøst mellom kjøkkenent, stua og soverommet fordi dere har en date ikveld med en ukjent (og forhåpentligvis spennende!) mann/kvinne, så slapp av – vær deg selv, og ta med humøret. Småprat, og prøv å få den andre til å fortelle noe om seg selv. Det virker som regel avslappende, bryter isen, og daten din føler at du er interessert i ham/henne. :o)))
(Hvis man er interessert må man vise det – uten å være påtrengende, såklart. ;o)))
Lykke til, og ha en toppers fredagskveld!

Det er nesten så jeg tror jeg tar meg et glass hvitvin for å feire helga nå...jepps!!! :o)))))

En grundig analyse av kvinnen:

Element: Kvinne
Symbol: Kv
Atomvekt: Godkjent som 59, men kjent for å variere mellom 52 og 90.
Oppdager: Adam

Forefinnes: Rikelige mengder i alle bymessige strøk, med noe lavere konsentrasjoner i utkant og øde områder. Gjenstand for sesongbetonte variasjoner.

Fysiske egenskaper: Overflaten er vanligvis dekket med et lag maling. Koker for ingenting, fryser uten grunn. Smelter, dersom spesialbehandling blir gitt. Sur dersom ukorrekt brukt. Kan forårsake hodepine. Behandles forsiktig. Bøyer seg for press dersom dette blir korrekt benyttet.

Kjemiske egenskaper: Har stor tiltrekning til gull, sølv, platina og mange edelstener.
Absorberer store mengder dyre substanser. Kan eksplodere spontant dersom sviktet. Uoppløselig i væsker, men viser økende aktivitet ved bløtlegging i alkohol. Avviser billig materiell. Upåvirkelig av sunn fornuft. Den kraftigste pengeforbruksmaskinen menneskeheten kjenner.

Bruk: Svært dekorativ, spesielt i sportsbiler. Kan i høy grad forbedre avspenningsnivået. Kan varme og trøste under enkelte omstendigheter.

Tester: Ren rase, blir blussende rød når oppdaget in natura. Blir grønn, når plassert ved et bedre eksemplar.

Advarsel: Svært farlig unntatt for erfarne fagfolk. Vær ytterst varsom ved bruk. Ulovlig å inneha mer enn en.

(Personlig lurer jeg på om rasen burde vært gjenstand for ny forskning..? Jeg har nemlig mistanke om at den har utviklet seg i flere, uutforskede retninger.. ;o) Samtidig har jeg inntrykk av at studier for så vidt er innledet i mange miljøer og aldersgrupper, men at det foreløpig råder til dels stor forvirring… ;o))))

Ha en toppers pinsehelg – kanskje du starter et aldri så lite forskningsprosjekt…? ;o))))))

Som ny bruker her tenkte jeg det kunne være litt artig å presentere meg på en annen/bredere måte enn i profilen, så derfor stikker jeg innom her en liten tur (selvom dette vel ikke er en ”presentasjonsside”, men et diskusjonsforum – men man presenterer jo for så vidt seg selv via diskusjoner også. ;o))

Presentasjonen man kan lage av seg selv er jo for så vidt grei – der er mange valgmuligheter – men likevel ikke nok. :o)
Humorsmaken min er f.eks svæææææært mer varierende enn de valgene man hadde! Det samme gjelder musikksmaken….skulle gjerne krysset av på det meste men skønner jo at det kan gi plassproblemer eller lignenede..
Det kan jo forresten være et diskusjonstema her? …bare for å holde meg innenfor ”diskusjonsforumets” regler – hvis de finnes..

Bilde har jeg ikke lastet opp foreløpig – av forskjellige grunner. Samtidig må jeg si at jeg har hatt opplevelser hvor jeg har blitt kjent med personen via meldinger/skriftlige formuleringer FØR jeg har sett bildet – og hvis personen har hatt en vakker sjel har han blitt vakker på bildet…Det motsatte har også vært tilfelle – skikkelig sjarmerende fyr på bildet, men du veeeerden som han har tapt seg i meldinger….bildet mister dermed mye av sin glans… hvis dere skjønner hva jeg mener.. :o)
Også et tema for diskusjon??

Men for de som absolutt MÅ ha bilde – her et bilde med ord; Liten , langt mørkt hår, grønne øyne, normale proporsjoner (armer, ben og kropp står i normalt forhold til hverandre..*ler*), normalt utseende.

Til selve Sukker-forumets hovedhensikt; javisst, det er jo for å finne en partner. Men hva med oss små ”ubetydelige” single som gjerne vil ha en partner, men som ikke leter desperat overalt med det som hovedformål – (det kan jo være at livet plutselig finner på å presentere en eventuell partner når det selv vil.. ;o)) og som synes mange av nettets chatsider kommer opp med så mye rart at man holder seg til å lese nyheter eller drive med slektsforskning?? (bl.a.… ;o))
Jeg, for eksempel, får en litt flau smak i munnen av nettspleising – kanskje jeg er for gammeldags?? (Enda ett diskusjonstema…eh..) Jeg tror mer på å bli kjent IRL.
Men jeg syns alltid nye venner er kjekt, og jeg HAR truffet på både menn og kvinner via nettet som virkelig har blitt det. Men jammen har jeg truffet på mye rart også…

Til administrator her på siden(hvis han finnes); jaddajadda – nå skal jeg pelle meg ut herfra….hehehe..

PS. Hvis noen lurer på nicket; TIVA er et indiansk navn, og betyr "Dance".