Sukkerforum

Filosofering av datingverden

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Stor Hauk

Vi registrerer oss på nett-dating i håp om å finne noen fra sofaen. Vi ønsker ikke å gå ut døren fordi at det involverer å ta en reel sjanse. Jeg sammenligner det med statistikken om søk på skattelistene før og etter 2014.
Og når vi setter oss i sofaen og kikker gjennom profilene. Her bruker vi ganske nøyaktig 8 sekunder på å vurdere personen. (Statistikk altså, ikke hvordan ''Trine eller Jens fra Gjøvik'' ville ha gjort det) Og det hele faller på: Alder, inntekt, utseende, og bosted. (Igjen, ikke hvordan ''Trine eller Jens fra Gjøvik'' går gjennom en profil). Vi sitter der med vår selvtillit og byr på oss selv i håp om et brev eller hjerte. Det som også har slått meg er at mange som sitter her er veldig kresen. (Ja "Trine eller Jens fra Gjøvik", du har ting du ser etter). Men likevel må du på _nett_ for å finne dette. Du går ikke ut å leter selv, men sitter heller i god sofaen i trygge omgivelser. Reflekter nå om du orker: Har du funnet noen siste året/årene? Hvorfor/hvorfor ikke? Er du for kresen i god sofaen?
Viste du at mennesker som sender deg brev byr på seg selv, og sitter i samme situasjon som du?. Men hva gjør du? Du sitter alene i en sofa og avslår noen fordi en person er 5 eller 10 år over/under grensa du har satt. Jeg kan nå fortelle at du finner idioter i alderen 20-80 år. Det ser vi i norske fengsler. Men erfaring (Livserfaring kommer meget fort i rette situasjonen som det tar 30 år før andre får), inntekt mellom 250.000 - 400.000 (er veldig lik fordi de skattes på forskjellig grunnlag) er feil vurderingsgrunnlag. En mann på 25 og en mann på 35 er omtrent like ''voksen'' i hodet fordi som regel sitter i samme stillingene på jobb, har barn rundt samme alder (+- 6 år), og har samme vitalitet og modenheten stagnerer. En dame på 25 og en dame på 35 er to forskjellige skapninger fordi de modnes mer enn menn pga hormondannelser som er i sving fra 13-50. Ser du på alder, inntekt, bosted, profiltekst og album så er det vel kanskje derfor Trine eller Jens fortsatt sitter i sofaen og avslår profil etter profil fordi mannen mangler 5 cm høyde, 50.000 i inntekt, bor akkurat den milen for langt eller hadde en dårlig kameravinkel/lys på ene bildet. Så værsågod, bli sittende! !

Anort

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym SnillType

Hei

Hva er

Hvor er Pam?

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym rhebus

Hun er etterlyst.