Sukkerforum

På ski

Siste svar ma. 11 jan. 2016 00:01 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Kravstor

Nå har jeg nettopp kommet ned gummi skogen i Hemsedal. Mye snø og lite folk. Bedre kan det ikke bli!

Er det mange andre her inne som også bruker helgene på ski?

Å jobbe om natta har også noen fordeler, akkurat som i natt ..Hvis du ennå er våken, gå å se ut fra vinduene og se hvor vakker det er...en utrolig rørende snøfall , jeg er dyp takknemlig får å kunne se noe så fint :-)...

Send meg melding!!!

Jeg har vært singel i veldig mange år, og liker å tenke at det er selvvalgt. De første fire årene var jeg på ingen måte åpen for noen nye. Jeg hadde bestemt meg for at jeg passet best til å være alene, i hvert fall til jeg ble femti. Nå har det vært noen år hvor jeg har vært litt mer ambivalent til å involvere meg, og da har jeg hatt sukkerprofil til og fra. Første gangen jeg opprettet profil her var i 2011. Jeg kikket gjennom listen med matcher nå, og det er påfallende mange som var her da jeg først logget inn for mange år siden. Det jeg rakk å tenke før selvinnsikten traff meg, er at de er HELT uaktuelle siden de har vært her årevis. Nå hagler det ikke inn meldinger til meg, så jeg kom til å tenke at kanskje de tenker slik om meg også? Det er jo en grunn til at JEG vet at de har vært her i årevis. 😂 Andre som har tanker om dette? Fordommer mot de som har vært her lenge, og tenker at det er negativt? Eller er det bare slikt som kan skje, og vi er alle i samme båt?

Halvparten ca av de menn som er innom profilen min har ikke bilde av seg selv.Det er så frustrerende.
Hva er poenget,,blitt passe lei dette etterhvert.
Og,,hva med et hei,,er det glemt det er virkelige personer her?

Personen som gjerne blir tilkjent æren av å ha funnet opp høye hæler, var en mann, og det selveste Solkongen, franske kong Ludvig XIV. Han og broren var begge misfornøyde med at de var lave, og den ene broren ville selvfølgelig være høyere enn den andre. De begynte å konkurrere i høyde ved å putte stadig mer kork i hælene. Og snart ble hæler for menn veldig populært. Ludvig fikk til og med sine hæler dekorert med tegninger av slag han hadde vunnet. Men etterhvert gikk moten over til kvinnene, og fra slutten av 1600-tallet var de høye hælene beregnet for damene.

Til våren har jeg vært singel i 5 år, merker at jeg har blitt en liten einstøing og litt sær. Treffer verken noen på Sukker eller på byen, så har egentlig gitt opp å treffe noen. Ja jeg vet at kjærligheten dukker opp når du minst aner det, men akkurat nå så er det vanskelig å forstå det.

Er også veldig lei av å plutselig miste kontakten med de jeg har skrivet med her på Sukker, plutselig så svarer de ikke mer midt i selve bli kjent perioden når vi har hatt en flott å morsom samtale. Kan de ikke bare skrive beklager vi passer ikke sammen, så hadde jeg lett gått videre.

Men jeg har fått noen venner her da, så skal ikke svart male alt hehe

Men nok frustrasjon fra meg :)
God Lørdag alle sammen :)

Ovnsgrillet laks med pasta og 'man tager hva man haver med sopp, rødløk og brokkoli og en dæsch hvitvin's saus ! :-)
Og hvitvin fra IKEA glass da selvfolgelig !

Så blir det vel kaffe og banjo til dessert ! :)

Dere da ?

Når jeg prøver å legge inn profilbilde så kommer beskjed om at bildet har for lav oppløsning, prøv et annet. Har prøvd med forskjellige, men samme beskjed hver gang...Noen som har noen tips?

profilbilde

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym profil

Får ikke lagt inn profilbilde. Kommer mld om at bildet har for lav oppløsning, prøv et annet. Har prøvd flere, men samme beskjed....

må bare spørre :-)

hvorfor kommer det opp slik mld om at jeg må taste en kode, for å få svart på en mld innboks ? :-) den kommer ikke opp hele tiden, men plutselig dukker den opp :-)

noen som vet ?:-)

Er en useriøse hvis en søke friends with Benefits som kan utvikle til mer overtid? Ting blir for fort seriøst..og hverdagen har en tendens til å komme fort. Hvorfor ikke kose seg og ta tiden til hjelp?

Noen andre som har opplevd at hvis de bruker appen og ser på meldinger så står det at mottakeren har lest meldingen men hvis du logger på websiden så står det at vedkommende ikke har lest meldingen... Er ikke det litt snodig?

Hei sukkertryner!!!

Her om dagen var jeg på joggetur, da jeg i et mørk strøk ble overfalt av en lubben mann med finlandshette. Han kan meg i bakken, og til tross for mine høye kneløft, dyttet han et håndkle i munnen på meg og gjennomførte de nedrigste ting på meg. I ettertid angrer jeg på at lugget og klorte ham opp i ansiktet og sparket ham i skrittet.
Var det dårlig gjort av meg å reagerer på en slik måte?

Hei !
Er det noen som kan forklare hva søndagskjæreste er ?

"Jeg hater snø..."
Jo faktisk hele tiden, spesielt når det flagrer ned fra himmelen som et hvit slør som legger seg på bakken og forvandler verden til et svart / hvit helvete....

For en stund siden diskuterte jeg feminisme med en ukrainsk venninne. Hun sa hun ikke var feminist, jeg sa jeg var. For meg er det egentlig en selvfølge at vi alle er feminister, akkurat som vi mener at det er galt å mobbe folk med funksjonshemninger eller en annen hudfarge.

Imidlertid gikk vi inn på detaljene rundt hva vi mente med å være feminist, og oppdaget at til tross for at vi definerte oss forskjellig, så var vi nesten 100% samstemte i praksis:

- Lik lønn for likt arbeid
- Lik rett til utdanning
- Lik rett til ikke å bli trakassert på arbeidsplassen eller andre steder
- Lik rett til å gjøre karriere basert på kvalifikasjoner og ikke på kjønn
- Likt ansvar og arbeidsmengde i hjemmet
- Arbeidsoppgaver i hjemmet fordeles etter kompetanse og ikke etter kjønn
- Begge har ansvar for familiens økonomi
- Begge har ansvar for oppdragelse av barna
- Begge har ansvar for husarbeid

Imidlertid var vi også enig om at
- Menn og kvinner utfyller hverandre
- Det er fullt legitimt å pynte seg og være feminin - eller å la det være
- Om mannen tar de tradisjonelle mannsjobbene og kvinnene de tradisjonelle kvinneoppgavene i heimen så går ikke det utover likestillingen så lenge det er en ordning begge ønsker
- Menn kan gjerne være gentlemen
- Innen rammene av parforholdet definerer hvert enkelt par samlivet sitt

Og vi hadde en lang diskusjon rundt hva det vil si å definere seg som feminist, men i praksis var vi altså fullstendig enige om hva vi mente var idealsituasjonen.

Jeg ble minnet om den diskusjonen da jeg forleden så en profil som hadde spesifisert at han ikke ønsket kontakt med feminister. Jeg definerer meg som feminist. Spørsmålet jeg stilte meg var hva som var inni mitt hode og hans hode da vi benyttet begrepet feminist.

Så jeg har et par spørsmål - særlig til gutta:

- Hva legger dere i begrepet feminist?
- Synes dere i 2016 at det er positivt eller negativt at folk definerer seg som feminist?

Jeg tar en tur til Coop og ser om ikke jeg finner noen kjekke menn og kræsje handlevognen min inn i ;)
Hvem vet vel hva 2016 bringer ;)

Godt nytt år folkens og lykke til med jakten :)

Sitter nå her å venter og venter jeg da. Det er jo faktisk freddan.... Litt usikker på hva jeg egentlig venter på, men i påvente av det så kan jeg godt trenge noe gode film tips! Blir veldig glad om filmen finnes på ViaPlay.

Det er helg, hurra 😄😄😄

Planer?

Sitter å holder på å lage spørsmål til drikkeleiken Jeg har aldri.....(aldri aldri) og trenger litt hjelp!!!!!!
Noen som har noen bra spørsmål???

1.Jeg er brød, men er uspiselig. Man kan leve lenge av meg. Hva er jeg?

2. Hva er jeg?

Kunne vært trivelig med selskap. Flere som skal?

I dag har det vært den store dagen for uhell.
Startet med å tryne i trappa på jobb, skrubbsår på hånda. (Ikke så ille 😊)
Så under lunchen klarte jeg å helle tevannet ut over buksa og armen.. Heldigvis hadde vi branngele på kontoret. Men satt der da, med buksa på låra og underarmen innsmurt i gelé.. (Liten arbeidsplass og kun meg og en til på jobb i dag. Heldigvis hadde jeg en lang vest som dekket det meste) Gikk heldigvis bra.
Så tror dere ikke at jeg klarte å kutte meg i fingeren når jeg skulle forberede middagen til meg og vesla 😳
Gikk da bra det og. Men lurer på hva det neste blir? 😊
Kløne !!

Hvordan går det med alle

Nå det er så kaldt at edderkoppene kommer krypende for å søke varme under dyna mi, og jeg har ikke hjerte til å avvise dem... Skal fyre bedre i morgen!😕 Nå hadde det vært nyttig med en handyman😍 God natt😊

There is A Light That Never Goes out ( A true story from June 2015)
"This is the the song for us that look is is the song about looking for love light in the big city, which after all is there, and that will never go out. For all of us looking for love, for in you there is a flame that never stops burning." https://www.youtube.com/watch?v=1Lf2-ZCti_g

Before I threw myself lonely in the Oslo night (June 2015), after drinking half a bottle of smoky Lagavulin. So hear Morrissey's song "There Is a Light That Never Goes Out". It was the only nocturnal confused drive. I searched with my loneliness, love and understanding.

Throughout the trip, I heard all the time Morrissey's voice in my head.

"Take me out tonight
Where there's music and there's people "

While I was clinging by my Lagavulin and drank then I felt right away the heat from the whiskey and felt the lights from people's faces, I blushed all the more.

I tried to gather the courage to ask the man behind the wheel, I loved that moment with all my heart that he was with me, take us somewhere, anywhere. There is a light in the Oslo night.

It was the same feeling of freedom in that moment when the forever young James Dean crashed his Porsche in 220 km for more than 50 years ago.

Oslo night, where there are people and light.
"Who are young and alive
And if a double-decker bus
Crashes in to us
To die by your side
Is Such a heavenly way to die
And if a ten ton truck
Kills the Both of Us
To die by your side "

But I never dared to ask him before I was thrown out at Jernbanetorget.

In a confused oh hazy trip on Karl Johan where I saw laughing young faces and prostitutes who pulled my shirt like a piece of meat.I started shadow boxing on Polish bodybuilder, utan an invisible hand took gently me away and my focus suddenly changed.

More to come if you continue reading this item

"My New Year Chronicle of my country condition. And how to recover"
With the Morrissey song Half A Person in a theme https://www.youtube.com/watch?v=PvAzFFScafk
I long for the summer every day !!, winter is a down period As I sit here alone at 3 am, while someone blessed jerk off party-swedish who works at Aker Brygge has sex with a Polish blonde from the Paradise Hotel. What the fuck, I do not need the blonds tonight.The only way to resolve this situation is to drink Lagavulin whiskey, and listening to Morrissey, all night.

But I love Sweden more than anything else (and Norway also) Still. They possess an indescribable and unique nerve, when it is cold and damn, it gives me a sharpness that generates such tremendous creativity.

As I said the weather could be different, people are control freaks and controlled by the gray masses, and the state. This causes panic drinking and needs for SM (which I have). The politicians are useless idiots, it was 30 min polls closed that I voted in favor of the Conservative Party Høyre in local elections in Oslo (A party that is not
a conservative party in the rest of the world).

But because there is always something to fight against, and it is actually important to my artistic soul. There is always something to hate and kicking and there are no no sun.

There are no sunlight that creates apathy and distractions such as sandy beaches, eat bananas, pick up girls on the beach, then Juke juke and siestas. So the day ended, with the only result that turned some papers. So it's the same thing tomorrow Manana, Manana.

I must see himself in the mirror each and do something dramatic. It is the only way to survive here. So you are individualistic, there are no better country to live in, it gives me incredible creative.

More to come if you continue reading this item
"Or, as author J. G. Ballard writes in "Concrete Island« unfolds. In the novel becomes a man lying next to the highway, stranded on a dead concrete place in the middle of the infernal traffic, unable to get a car to stop to help him from there."

Det er tydelig at min profil passer ikke i Norge...ahah...da tenkte jeg på noe... jeg trenger litt hjelp fra dere gutter for å finne ut hva dere syns jeg ikke må komme fram med, er det noe som jeg skriver som er meningsløs, noe som mangler av viktig informasjoner?Jeg ønsker å vite deres synspunkt.Det er ikke mulig at så mange menn er vært innom å kikke på og så få har skrevet ett ord til meg.Hvis jeg tar ut av bunken de som ikke liker min utseene, de som er alt for gammel eller alt for unge,da må det bli alikevel noen igjen.Kan du være så snill å ta deg 5 minutter for å skrive e pm med de du syns er ok og det som er helt feil?takk for hjelpen

Fler enn meg som gjør husarbeid i natten?

Da var vi kommet til "the 12th day of Christmas", og nå er julepynten pakket bort og profilen ommøblert og støvsuget. Jeg er klar for lysere tider på alle måter. Ingen nyttårsforsetter, skal bare prøve å være en god utgave av meg selv.
Det er nok delte meninger om, og ulike opplevelser av, å feire jul som singel. Men en positiv ting er ii det minste at vi slipper å bli nedlesset med et berg av unyttige gaver fra en litt, eh, overivrig kjæreste, slik som stakkars Natalie Cole her:
https://www.youtube.com/watch?v=9j5-SWXKhbM
(skal tro om hun solgte alt på Finn i romjulen?)

Hvordan er det hos forumfolket, tviholder dere på julen frem til påske? Eller har dere kastet den ut for lenge siden?

@ alle spørsmål

Menneskesinnet er en rar ting .tenker jeg på når jeg leser tråder eller meldinger i inn-boks .

Hvorfor reagere vi slik vi gjør , Hvem tar vi kontakt med ,hvem blir vraket å hvorfor.Hvem vil vi bli kjent med
Hva er viktig for nettopp deg

Kjør debatt , men ikke klag på eller angrip andre , Humor er alltid lov igjen å igjen å igjen .Ros hverandre opp i skyene

Ps Lover å ikke slette denne tråden :-)

Hei vil noen plis si noe til meg

Sey no

Ingen svar
(kvinne 18 år fra Oslo) Privat melding

To be a boy
Like the 😬

Dette er noe jeg blir sint av og samtidig må jeg leve dessverre med :-( .Jeg sier alltid at jeg klarer meg selv ,naturligvis, i livet.Jeg mener med alt. Jeg har flyttet fra land til land og kjørt tusenvis av km lang Europa veier alene, samtidig som jeg har flyttet fra en leilighet til den andre gang på gang og pakket og brakt esker og sekker..MEN...det er noe jeg ikke klarer selv og det er så utrolig frustrerende ....Ikea møbler klarer jeg ikke å montere, nå sa jeg det , sigh...det er for mye for meg...og det er ennå mer frustrerende å spørre veninner hvis de kan " låne" meg kjæresten for å fikse en Malm kommode...livet er ikke fair med alle...:-(

Har noen testet Chat funksjonen under Online menuen?
Det popper opp et vindu og jeg får bare Kontakter <username> og det skjer ikke noe....
http://prntscr.com/9meung
Er det er mer realtime chat enn PM? Med audio/video?

Jeg betalte meg inn i romjula. Et svakt øyeblikk av skrivekløe. Skulle egentlig bare kommentere en tråd, og har nesten ikke vært her siden heller.

Håper kanskje dette nettstedet blir overflødig for min del. "Jeg har en plan" som Egon Olsen sa.
En avtale.

Min resept er følgende:
Oppsøk alle ungdomsflammene fra 13-årsalderen og oppover. Halvparten av dem er ufrivillig ledige. Halvparten av dem igjen ser fantastiske ut enda 😉

Det har skjedd mye på 34 år, men ikke mellom 2 som var for sjenerte til å sette ord på sine følelser

Skal på date og kjenner at jeg begynner å feige ut nå. Har feiget ut før med andre, men da før vi avtalte noe tidspunkt.
Nå er tidspunkt avtalt med en kjekk mann.

Men nå sitter jeg her og vurderer å ikke gå. Utrolig frustrerende.
Det er kanskje ingen god grunn, men det er bare det at jeg er ekstremt klønete. Jeg ler av det og det er liksom en del av meg, men ikke alle finner det like morsomt som meg og de som kjenner meg.

Går faktisk ikke en dag uten at noe rundt meg er ødelagt.

Jeg kommer garantert til snuble inn døren, søle kaffe i fanget (helst hans), velte noe på bordet og skalle til han hvis vi skal klemme eller noe..

Jeg er en veldig utadvendt person og er ikke redd for å møte nye mennesker, men akkurat denne settingen skremmer meg.

Dette er en dårlig dag.
Jeg har ikke så mange dårlige dager, så det er lenge siden sist.

Det gjorde meg litt nysgjerrig:
Hva gjør dere for dere selv når dagen er dårlig og sola ikke helt kommer over åsen? :-)

Hvordan reagerer dere om dere leser på en profil at vedkommende har et "syndrom"? Si at du finner enn profil som matcher deg ganske bra, har samme interesser og du liker bildene i albumet. Så leser du på profilen at vedkommende har F.Eks ADHD, bare backer man ut av profilen til tross for det dere har til felles eller gir dere det en sjans til tross for diagnosen? Mvh godtfungerende Asperger diagnosert

En helt egn tråd for å komme med noen definisjoner, kanskje vi til og med kan enes om en ting eller to...
Første tema kommer i neste innlegg...

Hvilken info får personen som er blokkert når vedkommende prøver å finne deg igjen?

CIA hadde en ledig stilling som leiemorder. Etter at alle bakgrunns-sjekker, intervjuer og tester, var det tre personer igjen. To menn og en kvinne.
Før siste avgjørelse ble tatt ble en av mennene ført fram til en metalldør, der de gav ham en pistol. Vi må vite om du følger dine instruksjoner, uansett omstendighet. Inne i rommet kommer du til å finne din kone sittende i en stol. Drep henne.
Mannen sa: – Dette må være en spøk, jeg kunne aldri drepe min kone.
Da sa agenten – Da er du ikke rette mann for jobben.
Den andre mannen fikk samme instruksjoner. Han tok en pistol og gikk inn i rommet. Alt var stille ca fem minutter, så kom mannen ut med tårer i øynene. – Jeg prøvde, men jeg klarer ikke drepe min kone.
Da sa agenten: – Du har Ikke det som trengs, dra hjem med din kone, du.
Til slutt var det kvinnens tur. Hun fikk samme instruksjoner, å drepe sin mann. Hun tok pistolen og gikk inn i rommet. Det ene etter det andre skuddet hørtes, for så å høre lyden av skrik, slamring og noe som smalt mot veggene.
Etter et par minutter ble alt stille. Døren ble langsomt åpnet, og der sto kvinnen. Hun tørket svette av pannen og sa:
– Pistolen er jo ladet med løsskudd, så jeg måtte slå ham i hjel med stolen.
Moral: Ikke tull med kvinner.

Noe som irriterer meg på match systemet her er at jeg klarer å få match med folk fra fylker som hverken jeg har valgt eller hvor vedkommende har valgt mitt fylke... Hvorfor skal jeg liksom få match med ei fra Rogaland når hverken hun er interessert i noen fra Vestfold eller jeg er interessert i noen fra Rogaland. (Tilfeldig valgt fylke godt stykke unna)

Synes ikke jeg har fått noen god opplæring i min nye jobb. Har sagt fra, uten at det har hjulpet noe. Vil ikke tilbake etter juleferien. Teller dager til vinterferien (19 dager, skal ha lit fri sent i januar).

Vil gå av med afp.

Er det andre som har det slik?

Panikk

Siste svar ti. 5 jan. 2016 01:25 (59 svar)
Skjult ID med pseudonym Sunny

Jeg får panikk når den jeg har kontakt med før vi har møtt hverandre

- snakker om å flytte til mitt hjemsted
- vil bli introdusert til mine venner før vi kjenner hverandre skikkelig og vet om vi i det hele tatt blir et par
- vil flytte sammen
- vil gifte seg - for det å gifte seg kan sammenlignes med å leie eller eie en bolig
- snakker som om hans mor er min svigermor
- forventer at jeg skal stille opp som bonusmor med det samme
- snakker om ferier med dine og mine barn
- vil kjøpe feriebolig sammen
- vil ha felles økonomi

Når får du panikk?

-

Hei,

Jeg har snakket med en bekjent av meg om å arrangere en treningstur til Sør-Europa. Jeg er ernæringsveileder, og hun er personlig trener og veileder. I første omgang så ønsker vi å finne ut av hvor stor interessen er for turer som dette. Derfor lurer vi på om det er noen her inne som kunne tenke seg en treningsreise der man får både kostholdsveiledning og treningsveiledning, og kommer utvilt og sporty hjem fra en ukes ferie? B-)

... å komme fra samme region i Norge.

Hvilke preferanser har dere for et forhold. Må vedkommende komme fra samme sted du vokste opp? Er internasjonale forhold i det hele tatt av interesse, og hvis ja hvilke land er mest interessant?

Hei,

Jeg har et såkalt "luksusproblem".
Jeg får veeldig mange meldinger fra flere kjekke menn, og vet ikke om jeg bare skal svare på noen eller alle meldinger?? Jeg syns flere virker interessante.. Hva skal jeg gjøre?