Sukkerforum

Jeg stikker helt sikkert hånda inn i et vepsebol nå, men det får så være. Jeg vil bare ha sagt at for meg er det helt utenkelig å date en mann som mener at vi som samfunn ikke har råd til å ta imot flyktningene som er på vei bort fra krig og terror. Et slitt standpunkt er fullstendig uforenelig med mine verdier. Det ville vært dødfødt.

Sånn. Nå har jeg luftet det jeg hadde på hjertet.

og for et nydelig program som akkurat gikk på NRK1.

Flere som så på?

Salat (grønt, tomater, nøtter, egg, fetaost e.t.c ...) og alkoholfri øl (Brewdog Nanny State) til middag en lørdag kveld ...

Etter det tror jag det blit litt musikk på vinyl og kanskje en liten dram ...

To / tre voksenpoeng ?

:)

Det er ikke å regne med at alle kombinasjoner i forumsuppen smaker like godt. Men noen smaker herlig. Det er gode, søte, friske sure, sterke, svake, bitre, rene, skitne, ekte og tilgjorte stoffer. (Heldigvis blandes ikke alle ingrediensene sammen i selve kraften.)

Det er også ekstreme findekorerte kaker på sukker. Noen av dem er egentlig bare luftbobler men andre kan inneholde ren gift.

Dette var egentlig ikke ment å handle om mat men om narsisisme :P
Hvorfor trekker de så voldsom oppmerksomhet? Jeg har selv iblant bidratt til dette. Med fjas riktignok, ren underholdning, men allikevel... Det er også dem her som åpenbart (frivillig?/ufrivillig?) lar seg suge inn på narsisistenens egne premisser.
Hva er det som da skjer?

Jeg prata igår med ei om det. Hun bidrar aldri på slike tråder. Hun blir dårlig sa hun, av å bare lese denslags. Hun tenker på hekser... (Javel?)
Hvorfor blir noen narsisister?

Oooh, jeg har fått ny melding! Hvem kan det være fra? "Innspurten til Alle Singelfesters Mor". - God damn it!

Faller for det hver gang!

Dette har hendt meg tre ganger...

Jeg skriver med en kjekk fyr, og synes at vi har fått en god kontakt via meldinger. Vi avtaler å møtes...og så - plutselig - bytter han profilbilde.

OMG! Hvor ble det av den kjekke fyren jeg skrev med/trodde jeg skrev med. Det nye bildet viser en mann som er vesentlig eldre, tyngre og ja...for å være ærlig er det et lite sjokk. Hva gjør man da???!!!

Risky business detta. Er det flere som har opplevd liknende?

En kveld alene i Fredrikstad er kjedelig. Noen som tørr dele en flaske vin på brygga?

Ny på forumet.
Kanskje dumt spørsmål, men hvordan sletter jeg kommentarer jeg har skrevet?

Ny uke, nye muligheter 😄

Jeg har inntatt dagens første deilige, varme kopp med svart kaffe ?, og dagen har hittil vært effektiv, smidig og god.

Blåmandager finnes ikke i mitt liv (jeg fordeler grumset generelt litt utover uka 😜), men det er kanskje noen andre som starter uka i nyanser av blått?

Mange gleder seg til Sukker-fest på lørdag, noen slal kanskje på date, noen har sikkert barnehelg etterhvert, mens andre kanskje teller på knappene som meg angående deltagelse på den nevnte festen. Skal, skal ikke..

Uansett ønsker jeg alle en bra uke! 🍀

Lære om dating

Siste svar ti. 8 sep. 2015 17:11 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym Lærevillig

Hei folkens, jeg var på date i går. Det var veldig hyggelig men litt stress og jeg var en smule nervøs. Jeg er åpen om meg selv og hvordan jeg har det, og jeg lurer på om jeg utleverer for mye på de første datene.

Jeg liker å være åpen og snakke om personlige ting men etter daten i går tenkte jeg at det ble kjedelig og ikke så spennende. Når det er sagt så tenkte jeg også at jeg ikke var interessert nok i henne.

Jjeg vil lære mer om dating og hvordan gå frem for å finne hun jeg vil være kjæreste med. Jeg er ikke interessert i random sex og være noen flørtekonge, jeg vil bare møte en dame jeg kan være avslappet med og føle at hun er perfekt for meg. Altså; jeg er en rolig fyr for det meste som søker varm kjærlighet ikrydret litt spenning og moro.

For å få det til trenger jeg å lære om hvordan jeg går frem. Tenker at dating er akkurat som andre ting i livet; det må trenes på.

Hvordan har dere lært å date og finne frem til dama/mannen dere vil ha?

Hilsen meg

Jeg er forlover for ei venninne, og det slo meg at jeg må vel lire ut av meg noen ord. Huttetu...! Er det noen som har noen gode tips til innhold, evt nettsider man kan se på?

Hei, gikk igjennom meldingene mine og ser at ei flott jente har skrevet kompliment til meg. "Flott man med flott høyde og". Før jeg rakk å svare hadde hun blokket meg. Tok nok 2-3 dager grunnet ferie.. Samt at jeg da chattet med ei jente. Vil egentlig ikke ha mange baller i luften. Greit å gi den ene min fulle oppmerksomhet.

Teori 1: Hun ble fornærmet fordi jeg ikke svarte med en gang
Teori 2: Mistet interessen
Teori 3: Hun har truffet noen. Men er fortsatt på sukker.

Jeg ser profilbildet hennes og ser at dette er en flott jente som jeg kunne tenkt meg å bli kjent med.

Har en følelse at jeg gikk glipp av "The Girl".

Er man desperat hvis man får noen til å sende henne melding om å ta kontakt? Redd hun kan få følelsen av Stalking...;)
Respekterer absolutt at noen ikke vil ha kontakt og blokker deg. Men øyner en liten mulighet her for at det ble gjort av andre grunner :)

Synspunkter?

Jeg bare lurer på hva dere andre kvinner tenker om at voksne menn er barnløse?
Tenker dere noe over det eller hvordan er det?

Jeg selv må innrømme at jeg funderer litt da jeg ser menn på min egen alder og eldre som ikke har barn..
Jeg dømmer ingen og vet egentlig ikke hvorfor jeg tenker på det, men sånn er det bare..
Jeg spør meg selv når jeg ser det: Hvorfor har han ikke barn?
Det kan jo være at han ikke kan få barn, det kan være at han ikke ønsker barn, det kan være at det "bare-ikke-har-blitt-sånn" osv osv...

Jeg er ferdig med egenproduksjon så det spiller ingen rolle sånn sett så det er ikke det heller...

Jeg kan jo spørre dere menn hva dere tenker om/rundt oss kvinner i samme situasjon..

Trist at det er så mange her av dere her inne. Bare en gjeng med overlegne rikfolk som stikker av med damene.

Det verste er at mange av de mennene som stikker av med damene er reinspikka rasister i tilegg. Skjønner ikke hvordan damene lar seg lure.

For alle gamle lesere så er dette et tilbakevendene tema. Nå har det kommet meg for øret at det er mange menn som søker partner fra 16-100. I og med at jeg ikke klarer åpne min egen profil, så ser jeg ikke hva som fremkommer. Det nedenforstående er da skrevet med forbehold om at det også kan gjelde meg:-)

Grunner til alders-spenn 16-100:

Det er jovia lovendringer i Belgia, og FN.traktater som gjør alle lovlige ekteskap fra alle melemsland, gyldige ekteskap i Norge. Man kan altså gifte seg med flere i Belgia, og regnes som gift når man kommer til Norge. Flergifte er i praksis blitt lovlig,selvom ingen har forsøkt dette offisielt enda.

Jeg antar derfor at folk som søker 16-100 egentlig er ute etter fire koner eller menn etter følgende modell:

16 år, leketøy for den gubbsjuke
27, avlslivmor for den verpesjuke
55, barnepasser for at far skal få ledig tid til å leke med leketøyet,, eller avle med avlslivmoren
97,5, arv sikrer inntekten slik at man har råd til å underholdde alle konene.
Den på 97,5 forventes å ha høyere utskiftningsfrekvens enn de andre.

For kvinnen

16: sørger for at datamaskiner og telefoner virker.
23, leketøy
47, egnet til fremvisning ved representasjon i jobb eller offentlig sammenheng
99, arv for å ha råd til alle smykkene, siden han på 47 ikke kan regne med høyere inntekt enn at det holder til villa og ferrari.

For meg:
Fire nymfomane høytlønnede i turnus, slik alltid en er hjemme for å "underholde" meg, en steller huset, gjør vedlikehold og forefallende, og sørger for barna, og to i jobb slik at jeg slipper.

Noen jenter som er med? Alder, vekt og farge ingen hindring. Høy lønn/formue og turnus ufravikelige krav.

Ettersom jeg ser meg selv som over gjennomsnittet handy ( er jo håndverker,så..) føler jeg til tider at jeg blir "utilnærmelig", fordi jeg faktisk fikser det meste sjæl..setter opp kjøkken, snekkrer platting, skifter dekk,- synes jo selv jeg er et kupp ettersom jeg både er feminin og omsorgsfull, men samtidig ikke er redd for å ta i et tak,og bli møkkete under de lange neglene.. Får ikke panikk hvis de knekker heller..Er dette et pluss eller minus, tenker dere?

Mange har sin egen "bucketliste" over opplevelser, reiser og annet de vil gjøre før de forlater den verden:) Vill, gal, rar eller mer normal...hva er din topp 3 liste?:D

Jeg er så mye å være glad for.
Guttene mine har det godt, jeg har så flotte venner og jeg er godt i gang med et maleri som jeg ønsker å donere til en auksjon for Syria-flyktningene.

Jeg har et lite sceneskifte nå straks, da jeg skal hente poden i bhg og vi skal hjem og lage middag og leke sammen.
Trosten flokker seg og ribber bærtrærne i hagene rundt i byen - det er høst, om man liker det eller ei. Jeg syns det er vakkert.

De nære ting, dere.. finn på noe annet enn å krangle da, please? 😄 🍂🍒🍃

Hva gleder ditt hjerte?

(Jeg har merket tråden som seriøs, og selv om humor er meget velkommen bør de som vil bruke den til noe annet enn noe hyggelig for alle skrive andre steder).

Ha en finfin ettermiddag! 🌻

Magen min vrenger seg hver gang jeg ser noen ta bilder av seg selv på kanten av trolltunga eller preikestolen...

Slutt med det! :P

I min tid her på sukker har jeg kommet over flere profiler som sier noe sånt som "legg igjen en beskjed mens du er innom profilen min"
Det er greit nok, men hva er poenget med det, når de ikke har noe intensjon om å svare de beskjedene da? Synes det er en utrolig dårlig holdning.

Har lyst å melde meg på festen på lørdag men syntes det er litt "skummelt" å melde seg på alene. Ikke liker jeg å gå alene på kvelden i Oslo heller så tanken på å gå rundt alene på natta for å finne en taxi hjem etter festen er ikke stor. Er det mange som skal i alderen ca.32-38. Lurer litt på om jeg må overtale en venninne å bli med.

Ser ut som de fleste verdsetter singellivet svært høyt her inne.
Så hva gjør man her inne da?? bare oppmerksomheten man er ute etter, eller har vi blitt så kravstor og sære at man ikke kan gi noen en sjanse før de kommer med en profil som er mer eller mindre perfekt??

Sukker: Jakten på det uoppnåelige ;o))

Selvom man er alene i sengen, har alltid noen vært der før en.

Hva tenker du om det?

Go søndag folkens :) ka gjere folket på denna fine dagen?

Har vært her inne en kort periode, og sett litt,og det gjentar seg gjerne på alle sider, det å skrive en interessan nok første melding til jenta som får henne til og gidde å svare, og som gjerne ikke bare inkluderer et kompliment de har hørt drøssevis av ganger, og om de svarer et hyggelig "takk" hva så? Noen som har noe erfaringer på å ikke få svar grunnet gjerne for kjedelige meldinger, og funnet på noe bra som endret det? :-)

har meldt meg på denne sukker festen å føler at jeg på mange måter tar steget videre.

Som regel er jeg ikke den som blir nervøs men føler her at keg får litt nerver, er det display, hvor virkelig blir det osv.😀

Bare litt tanker....

Hvor seriøst er det folk tar det matchtreet?
Jeg ser nå på det når jeg finner noen interessante damer, og om det er mye rødt så lar jeg være å sende melding.
Jeg har nå også avvist et par damer på dette grunnlaget, men da har de svart at de ikke tok den testen så seriøst fordi de mener at andre ikke gjør det. (Hokus pokus så blir treet veldig grønt)
Ting som dette får meg til å tvile litt på om jeg skal bry meg så mye om det treet.
Er det noe i det, eller svarer folk ærlig på de spørsmålene?

Har vært singel en god stund og lært å sette pris på mange av godene med det:) Samtidig utrolig masse jeg savner med det å være to....:)
Vil gjerne finne min aller kjæreste og samtidig beholde noe av godene fra alenetilværelsen (og da tenker jeg ikke på muligheten for å være med andre, så er det avklart;))

Hva er det av godene du vil/kan ta ta med deg fra alenetilværelsen og inn i et nytt forhold....og hva savner du mest med det å være to?:)

Noen sjenerte solstråler lister seg frem gjennom det tunge skydekket i Bergen og småvåte trær glitrer over motorveien, jeg tråler profiler og tar meg selv i å bli stadig mer overfladisk. Livet har lært meg at få ting er som de ser ut, selv om mye er akkurat det det er, og at tiden er min beste venn.

Likevel våkner uroen i meg når jeg blar meg gjennom mengden av smilende og alvorlige menn, og hver gang jeg sjekker siste besøkende (null) får jeg flashback til alle tunge stunder i litt for trange prøverom, der jeg oppdager at jeg faktisk ser tjukk og grå ut. Jeg ante det ikke før jeg sto der i det grelle lyset med anklagende speil på alle kanter, jeg ante det virkelig ikke, og innsikten gjør meg betuttet, siden jeg inntil nylig følte meg ganske fin.

"Everything has beauty, but not everyone sees it"
~ Confucius ~

Noen ganger tar skjønnheten seg god tid før den viser seg, gjemmer seg i mørke kroker og slitne kropper, venter på den rette stemmen, det rette blikket, den rette stemningen, før den gir seg til kjenne.

Kanskje jeg skal øve meg på å gi skjønnheten tiden den trenger til å finne veien ut, øve meg på å lene meg tilbake og gi rom for det uventede, det unike, og kanskje vil jeg bli vitne til mye vakkert, enten det stråler gjennom meg, eller mot meg.

I alle tilfeller vil det øke behaget ved å være til, og utfordre forestillingen om at kun visse typer skjønnhet fortjener å bli elsket og verdsatt. Jeg er reflektert, kunnskapsrik og våken, likevel lar jeg meg lede inn i det bevisstløse søket etter perfeksjon og suges inn i selvkritiske tanker og urettferdige vurderinger av andre, så jeg skal være den siste til å kaste så mye som et støvkorn.

Likevel engasjerer dette meg, fordi jeg synes det er trist å se at det blir slik, at skjønnheten defineres av substansløse idealer og ikke menneskelig varme.Ytterst få fremmer verdier som taler til hjertet mitt, men av en eller annen grunn lar jeg det passere, og henfaller til en eller annen romantisk idè om at det viktige er at de ser ok ut og virker som de har grep om livet, og den indre skjønnheten får lite spillrom før det ytre er godkjent. Kanskje jeg går glipp av noen konger, og de glipp av meg, fordi det er blitt viktigere å pynte kaken enn å vektlegge smaken?

Ble bare et hjertesukk dette, men blant alle trådene med forumets stand up komikere finnes det kanskje noen tenkende sjeler også? Er jeg blitt for pessimistisk? Er jeg alene om å være lei av glasur, og gjerne ville ha litt kake også?

Ok ... etter mange år med kalde føtter, og dårlige unskyldinger bestemte jag meg før å ta tyren ved hornene, manne meg opp og be damer ut på date ...

Endte jo opp med at en søt jente endte opp hjemme hos meg ... Ok ... sette seg i stua og finne frem noe fin musikk ... Musikk har jag jo i bøtter og spann, men noe å sitte på ? Nei ... en kontorstol og noen IKEA krakker ! :-D Stua har jo blitt brukt som øvings-/musikkrom siden TV:en og lenestolen blev kastet ut i 2013 ...

Så, forrige uke kjørte jag til IKEA !!!!!! og handlet meg en billig sofa ... 1595,- !

Monterte den og oppdaget jo fort da at høyttalerene jag hadde var r****a !

Så da gikk turen til HiFi-huset der jag handlet meg ny forsterker og nye høyttalere .... 7500,-
Men den gamle platespilleren var litt si og så da ... Ikke helt der ...
Så ... neste stopp : Soundgarden ... ny vinylsnurre : 4895,-

Og nu sitter jag her, alene i min nye sofe med Judas Priest på den nye platespilleren og tenker på en morsom kommentar fra TV Serien Red Dwarf :

Rimmer: Love is a device invented by bank managers to make us overdrawn.

:D he he ...

Rart spørsmål hun kaster ut nå , tenker de fleste av dere , Men jeg sitter og grubler på mye rart ,
Siden menn fikk 50/50 ansvar for barna , har de blitt mer lekne , Ingen som går og sier ta deg sammen du er ikke ti år lengre , Er det derfor de tror ned er best , at de er redde for at de ikke skal få være lekne mer , men må ta seg sammen igjen , Nå da de har hatt det så gøy , med 50/50 rollen og har kunnet lekt igjen, pga av barna

Kast dere ut i leken /debatten la oss løse mysterier

Lørdag igjen ;-) Enda en uke har tuslet avgårde. En uke igjen til sukkertreff ;-)
Hva gjør forumfolket denne helgen da?
Stor helgeklem fra meg til dere alle ;-)

syntes dere kvinner at en mann med 3 barn blir for mye? samtidig som jeg har opptil 60%+ samvær og oppfølging med de

Hvor mange her inne kunne egentlig tenkt seg en yngre kvinne/mann?
Da tenker jeg på alle dere over 25 ca, og oppover, kunne dere gått nedover? Hvor langt?

Og hvorfor?

Eventuelt for hva.. Seriøst eller useriøst.

Flere tråder som omhandler alder her inne.
Apropos det. Jeg har de siste dagene sett 3 stykker her inne som jeg kjenner. 2 av dem gikk jeg på skole med. Felles for disse 3 er at de juger på alderen. Jeg vet at de to jeg gikk på skole med er 48 - men de sier her at de er 45 og 46. Og en til som jeg var på date med (fra en annen datingside) - jeg vet han fyller 51 i år men han sier han er 48 her.

Jeg tenker at om jeg ser 3 jeg kjenner som juger på alderen, hvor mange andre er det da som også gjør det?

Og hva skjer den dagen de treffer noen og det blir alvor - ehhhh... du... jeg er engentlig 3 år eldre jeg altså.... Hvor dumt er ikke det???

Menn er rare.. Fikk et hjerte av en mann, sendte han en kort melding med et kompliment. Han blokkerte meg. 😂 Burde nok ha holdt kjeft!

Nå ser ikke jeg om jentene har bilde eller ei. Men, 7 av 10 besøkende uten bilde. ..Ærlig talt, kjemi eller ikke kjemi, førsteinntrykket teller.

Hva betyr dette egentlig

Fotomatching
Det blir fotomatching som normalt, men fordi det er utfordrende å dele ut matchkort på et så stort område er det mulig vi kun presenterer matchlistene på mobil og ikke på matchkort. Dette avgjøres senere. Uansett må man ha ankommet lokalet før man får tilgang til matchlistene på mobil. Hovedinngangen til festen blir på Horgan´s restaurantavdeling.

Bilder

Siste svar lø. 5 sep. 2015 13:17 (18 svar)
Skjult ID med pseudonym Karamell

Hei folkens!
Er det andre enn meg som forsøker å spotte hvem som er (mulige) psykopater ut fra bildene? For noen er det vel her inne, rent statistisk. Og hvor stor treffsikkerhet tror dere vi har?

I nattens skumring eg ser ein ro
I månelys full av blod

Tanker om livet er som sko
Men det vi treng er ei bro

Eit stjerneskudd vekkjer meg
Der sanden bles, den dekkjer deg

Fikk bare lyst til å hive ut denne tråden, fordi jeg var innom en annen tråd ang. sukkervorspiel den 12. september, og da begynte folka å spørre om hvor alle kom fra - så tenkte jeg det kunne være spennende om det fortsatt fantes noen single Groruddøler her ?
Kom fra Klabaken, jeg da. i Nedre Kalbakkvei sleit jeg ut sandalene på somern og tråkka over bredtvedt på "langtur" som 7 åring :o)
Spennende om noen flere derfra sa hei i hvert fall....!

Av og til lurer jeg på hvorfor jeg er på Sukker og gidder bruke tid på dette. Mye kjemping motstrøms og ser andre også svømme for livet. Håper nå det ebber ut og at jeg begynne å leve normalt igjen hahahaha..

En 6.sans? Synsk? Da trenger jeg deg.. Har mistet noe, og har lett i over en uke nå. Blir sprø... 😳

Har ikke vært så aktiv her inne i det siste, men lest en del av trådene😃
Takker med dette for tiden her inne. Har hatt kontakt med noen av dere via mail og har fått flere venner gjennom forumet. Dere er helt topp! Har fått mye å le av, blitt sterkt provosert, gått enkelt personer i forsvar. Skrevet med skjult id, når ting har vært for personlige og i redsel for at kjentfolk skal se det.
Eneste jeg ikke har likt her inne er personangrepene enkelte er blitt utsatt for. Vi er voksne oppadgående mennesker og vi må tåle å være uenige uten å gå til angrep på enkelte.
Kommer til å fortsette å lese innimellom, men fornyer ikke abonnementet😉
Ønsker dere alle en riktig fin høst og lykke til med høstjakten😘

Jeg er mann, 35 år og barnløs. Ble brått slutt med exen for et halvt år siden og jeg sto igjen med et lite sjokk, det var liksom ikke dette som var helt planen i livet mitt akurat nå. Jeg drømte jo om hus, barn og alt som hører med, hun var tydeligvis ikke helt ferdig med å realisere seg selv.

Så er jeg her inne da, og stort sett søker litt ned i alder med tanke på dette med barn. Jeg har før aldri hatt spesielt lyst på og det har med exer bare vært diskutert litt løst for gøy. Men nå som jeg plutselig er singel igjen og i min alder merker jeg at jeg kjenner kanskje litt ekstra på det. Er mange venner og bekjente rundt meg som er godt etablert og folk begynner å gifte seg å få barn. En av grunnene til at jeg kanskje tenker, eller "stresser" litt med tanken på barn er jo at jeg først må finne en partner, å bli kjent før ting utvikler seg og blir mer seriøst, klokken tikker altså.

Har alltid søkt de som er litt yngre og barnløse, men så har det seg slik at jeg har begynt å date ei på min alder, 35, og hun har to barn. Det viser seg at vi etter få dater har veldig god kjemi og har det veldig kjekt sammen. Jeg merker at den flørten og gløden mellom oss er den samme som når jeg før har fått kjæreste. Er det et snev av forelskelse jeg merker montro ? Trodde jeg var alt for erfaren og forsiktig til å våge å kjenne på de følelsene igjen.

Men for å komme til poenget. Med henne, som godt kan tenke seg flere barn, så er jo tiden ekstremt knapp på å komme igang. Burde jeg date henne mer å gamble på det eller bør jeg lytte til fornuften å komme meg videre å fokusere på en annen som er yngre og barnløs slik jeg hovedsaklig søker ?

Om jeg skal holde på den normale planen så var det det da, hvor lang tid går det før jeg finner noen andre det klaffer med, mens jeg alt nå har noe som kanskje kan utvikle seg ?

Regner med det er både kvinner og menn som er / har vært i samme situasjon.

Litt råd og debatt rundt temaet hadde vært fint :)

Ikke for å rakke ned på ei noen eller gruppe, men det er noe jeg undrer på.

Jeg har etterhvert fått en oppfatning etter den korte tiden her på sukker at det ser ut som å være en overvekt med jenter som jobber innen helsevesenet. Er uregelmessig arbeidstid eller har skift arbeid eller den type yrke hatt noe å si for at flere blir skilt og single?

...sa Morten Krogvold.

Hei! Noen som har noen tips for å få noe ut av denne siden? Jeg aner virkelig ikke hvordan det her funker. Har egentlig vært litt imot datesider, men fant ut at jeg ikke kan vær imot det før jeg har prøvd det. Såååå... Noen tips?

Så, du er på date en lørdagskveld. Dere møtes ute og går sammen bort til baren for å kjøpe noe å drikke. Daten din kjøper seg en øl og betaler. Du blir oversett, så kjøper din egen øl og betaler. Slik går kvelden. Han går å kjøper til seg, du kjøper din drikke rett etterpå.

Jeg (kvinne), syntes dette var rart og lite imøtekommende. Ikke fordi jeg forventer at en mann skal spandere, men fordi det er vanlig av ren høflighet å tilby den andre noe å drikke. Er det ikke? Også kan man da spandere runde to selv. Feks.

Ja, jeg har vært på flere dater hvor menn har vært veldig generøse. Jeg forventer ikke det, men dette ble så grov kontrast. Oppfattet det rett og slett som litt uhøflig og følte meg veldig lite spesiell, man man skal sette det på spissen. Hva tenker dere?

Mange menn er ganske feminine. Mange kvinner har en veldig maskulin ”drive”. Hva er den perfekte mix? For kvinner. For menn? Og hvorfor? Jeg kjenner min egen cocktail godt og når jeg selv er det ene og / eller det andre og hvorfor, og hva jeg liker å være. Og hva jeg synes er attraktivt i en manns mix. Hva tiltrekker deg? Hva ønsker / liker du?

Tenker vel mer på egenskaper, væremåte, og attitude enn på de mer åpenbare ytre tegnene (klesstil o.l, men shait, gjerne om det også). Lurer på hva andre tenker om dette, forumister…?

Krysser av for seriøs tråd, men er forberedt på fjasing (øh, that goes without saying:-)