Sukkerforum

Tittelen «Bøygen» er valgt helt bevisst,for i Peer Gynt så var Bøygen en skapning som en støtte mot når han famlet rundt i mørket. Jeg fikk en tidligere veninne til å lese korrektur på profilen min her ,og hun sa : «Du har da SÅ mye bra egenskaper,men du burde skrive at du er veldig følsom,til tross for at du overhodet ikke klarer snakke om følelser» Jeg tenkte da at ,nei,det vil jo skremme evt interesserte skrikende langt av gårde. Etter litt ettertanke forsto jeg at dette er kanskje hele årsaken til at alle forhold jeg prøver på visner bort. Og jeg har møtt på den hver gang. Hun blir som oftest veldig engasjert men jo mere intens hun blir på å få vite mine innerste tanker jo hardere blir skallet. Dette blir et større og større problem,da jeg jo egentlig er både veldig snill tenkende og følsom. Har prøvd det de fleste ville foreslått ,opptil flere psykologer,men det virker på samme måte der. Denne bøygen støter jeg på hver eneste gang og den er lik for meg å kjenne på,bare en vag udefinerbar mørk masse som sperrer veien. Hvordan i all verden skal jeg få knekt det knallharde skallet. ?!

Er hun en statsrådpost verdig?

Blokkering

Siste svar fr. 23 mars 20:40 (33 svar)
Skjult ID med pseudonym Leiplei

Så spørsmål out there... Hyggelig kar sendte melding til meg. Han selvfølgelig ikke bilde på profilen sin. Jeg spør om han klarer ta en selfie. Så får jeg 3 bilder. Finner han ganske normal men ikke wow. Jeg venter egentlig på at han skal si noe interessant. Så blokkerer han meg. Såret?

Reisefeber

Siste svar fr. 23 mars 12:49 (5 svar)
Skjult ID med pseudonym bobb

Når jeg var yngre reiste jeg mye. Flere ganger i året, over hele Europa, i Afrika og Asia. Jeg har bodd og jobbet i flere land.
De senere år har det blitt mindre og mindre grunnet singularitetstilstanden min. Delvis for terskelen å reise alene er større, og delvis for økonomien som singel er begrenset. Det er en av de små tingene jeg savner med å ha noen, å planlegge og utføre små og store eventyr.

Det nærmeste jeg kommer i dag er å høre på andres røverhistorier og reiseplaner samt å dagdrømme om mine egne. Så hjelp meg dagdrømme og fortell meg om dine opplevelser, tips og fremtidige planer. Eventuelt inviter meg på jordomseiling i yatchen din. 🙏

Det finnes alltid en mulighet.

Avstandsforhold

Siste svar to. 22 mars 23:57 (72 svar)
Skjult ID med pseudonym Boanergez

I følge forumsfolket er deltagelse på forum selve definisjonen på at man endelig har nådd bunnen, velkommen til kjærlighetens kirkegård, so to speak.
Mulig en slik konklusjon ikke er så langt fra sannheten. Har fulgt forumet fra sidelinjen over tid, og mye går igjen. Trolig også det jeg bringer inn, som da altså handler om beitet i distriktet. Mindre å velge i, kombinert med broderlig deling av kone, mann og mann på «bruktmarkedet »(som jeg ironisk nok selvsagt selv også er en del av).

Selv har jeg vel måtte innse at jeg tvinges til å vende blikket utover om jeg skal finne det jeg leter etter, men da møter jeg på nye utfordringer. Avstand ser ut til å være en «kreftbyll» ingen ønsker å nærme seg. Om man ikke kan nås over en kaffe 10 min unna er man automatisk ekskludert. Dette i dagens teknologiske samfunn, uten at jeg på noe vis skal påstå at skype kan sidestilles med et ansikt-til ansikt møte. Mitt inntrykk er at de fleste velger ensomhet ( singeltilværelse) fremfor avstandsforhold ( i en tidsavgrenset periode- oppstår det følelser er min påstand at man finner løsninger på problemet- eller man tåler å leve med avstand en stund til det lar seg løse).
Det kan nesten virke som alt trumfer kjærlighet - i kombinasjon med avstand. Man velger i allefall ikke å begi seg i kast med å bli kjent med noen som bor et stykke unna, såfremt man har andre valg. (Selvmotsigende som det måtte være utfra tema)

Nå er dette selvsagt satt på spissen, og jeg henvender meg vel hovedsakelig til likesinnede i distriktet for å høre om det bare er meg, eller om andre har samme opplevelse. Sentrumsnære folk i storbyene sliter neppe med denne problemstillingen.
Trolig er det også forskjell på hvor man bor i glissente strøk, i sør eller i nord.
Hvorvidt andre kriterier enn avstand er ekskluderende er selvsagt også av betydning, men her er jeg opptatt av nettopp dette med avstand.

Om en profil virker tiltalende og gjør deg nyskjerrig, men vedkommende bor på feil plass- hva skal til for at du i det hele tatt skulle velge å starte en samtale med vedkommende? Forutsatt at man begge søker etter en livspartner.
Blir det bare for slitsomt eller komplisert, man har andre muligheter og begrenset tid til at dette kan være et alternativ?

Søker vel med lupe her for å motbevise meg selv om at dette ikke er siste stoppested før alt håp er ute.

Fikk vite av random dritings mannfolk på lørdag, at jeg hadde "perfekt kropp". "Fint", tenkte jeg. At smaken er som baken og at noen syntes det og, liksom. :D Så begynte jeg å tenke på egne preferanser. Har jeg noen krav? Ja, det har jeg.

1. Må ikke være altfor tjukk. Og er han tjukk, så må han være sprek og sunn, glad i aktivitet.
2. Må helst være en del høyere enn meg. Ikke et absolutt krav, men det er et skikkelig pluss. Jeg går nesten konsekvent etter de høyeste mannfolka her inne.

Ellers trenger han ikke være noen gresk gud eller noe sånt. Jeg styrer faktisk litt unna de som er veldig opptatt av kropp. Livet er mer, for meg.

Hvordan tenker dere på dette? Har kropp, høyde etc, mye å si? Er det noe dere ser etter?

Byvettreglene:
- Det er ingen skam å få snue
- Ta med nødvendig utstyr som mobil, (barne)pass og penger
- Ta trygge veivalg, fotgjengerfelt anbefales ved kryssing av gater
- Spar på kreftene og søk ly på nærmeste pub om nødvendig
- Bruk bykart og GPS, vit alltid hvilken gate du er i
- Meld fra hvor du går hvis du gidder
- Ta hensyn til Yr og Storm
- Ta med nødvendig flytende medbrakt for å kunne glede deg selv og andre
- Vær forberedt på køer og taxier som ikke kommer, selv på korte turer mellom bydeler

Hvem skal på fjellet med grønn lue? :D
Hvem blir i byen / hjemme?

Hvilke mattradisjoner har vi? Er det kun lammelår som gjelder?

Gi meg oppskriften på en god påske!

Ok!...

Siste svar to. 22 mars 19:37 (45 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Så verdens søteste diggeste dame i historien på toget i dag. Det var som himmelporten åpnet seg og regnet øyeorgasmer ned på meg. Vi har mange fine damer i landet vårt, men hun var en unntakstilstand i seg selv. Hvordan er det mulig å være så digg?! Tror ikke vår herre skaper engang kan svare på det. Jeg klarte ikke å holde maska engang. Jeg smilte som jeg skulle vært 12 år i legoland. Kan noen gi meg en hjertestarter før jeg dør av et massivt tektonisk forelskelsesyndrom! Smilet henes brant seg dypt i hornhinnen og nå er jeg en smule forelsket.

Dette til informasjon. Ha en fin kveld!

Lite innfall har jeg sitter med kaffen min. Har i grunn ingen planer for dagen, så hvorfor ikke hive seg rundt å ta en harrytur tenker jeg.

Noen her som Harry handler? Hva er gode kjøp? Jeg drar like mye for å bare ta turen liksom..

Jeg bodde i Asia i 7 år og merket godt forskjellen på dating kulturen når jeg flyttet hjem til Norge igjen. Forslag fra menn der nede når det kommer til dates var ofte en middag, eller coctails på en fin bar, blomster, etc. Jeg merket menn ofte puttet inn mye mer innsats der nede for å gjøre et godt førsteintrykk.

Mens i Norge går det stortsett i cafe-besøk og turer i marka som blir foreslått til første date. (Ihvertfall i mitt tilfelle)

Hva er grunnen til at vi er mer "casual" når det gjelder måter vi dater på her i Norge? Er det slik at norske kvinner og menn stortsett liker uhøytidelige måter å møte kommende partnere på?

Kalde netter, tryning på is og rølpefester på Holmenkollen er noe vi alle kan forbinde vinteren med. Men ser man på den positive siden så er også det nokså kjente fenomenet "Cuffing Season" noe som vinteren er skapt for -

For de som ikke har hørt utrykket før, så er Cuffing Season det vi bruker for å beskrive single mennesker som søker lune, varme forhold i kalde vintertider.

I disse tider anses noen som nærmest "desperate" etter å finne noen de kan kose seg med under dyna. Ifølge en studie fra 2015 er det 15% større sjangse for at en mann ser etter et forhold i vintertider.

For oss single som dater nå på vinteren - hva er deres beste tips til dating gjennom denne alt for lange vinteren? Er det ski-turer og kakao det går i?

Ballade

Siste svar ti. 20 mars 13:05 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym BBBB

Synes det er kjempegøy når folk skriver at de liker Ballade. På bergensk er jo ballade noe helt annet, og i alle fall ikke noe som kan minne om ro og fordragelighet 😀

Bruker folk høyre eller opp sveiper på matching tingen her inne?

Jeg selv føler at et litt gøyalt bilde som profilbilde og mer goodlooking og upshapa i album er noe som er bra, da viser du at du ikke bare leker deilig hele tida. Hva synes andre?

Retorikk hysteriet har lagt seg som en tåke over landet. Hvis et FB-innlegg er nok til å felle en regjering, kan man trygt kalle Stortinget for en barnehage for voksne. Noe så barnslig og flaut hadde jeg ikke forestilt meg var mulig i et såkalt sivilisert samfunn. Norge som nasjon gjør seg til latter for resten av Europa. At saken egentlig dreide seg om at folk som har kriget for IS bør miste pass og statsborgerskap (de som har dobbelt) - ble visst borte i tåka...

Hva blir den neste straffen de røde finner på for Listhaug?

Nå har hun blitt straffet med en innsamlingsaksjon som hjelper folk i nærområdene samt det har forduftet 20 millioner som kunne blitt brukt i en valgkamp mot de blå.

Hva tror du blir det neste?

Påstand: Det er ingen problematiske forskjeller mellom kvinner og menn.

Over mange år mener jeg å ha gjort en observasjon: Jo høyere intellektuelt og generelt mentalt nivå i et miljø, desto mindre fokus er det på kjønnsstereotypier. Når man først har lagt merke til det, så er det påfallende – utpreget intelligente mennesker er ganske enkelt ikke opptatt av spørsmålet ettersom disse angivelige forskjellene ikke eksisterer i deres eget miljø, i det minste er svært lite fremtredende.

Eksempelvis stand-up komikere vet å bruke disse stereotypiene for alt de er verd, og publikum ler så de revner når det raljeres over temaet. Men komikeren kapitaliserer på _ideen_ om disse problematiske forskjellene, ikke at forskjellene faktisk finnes. Og publikum består av «folk flest», så jeg ler som faen jeg også.

Jeg ønsker selvsagt å omgås mest mulig stimulerende mennesker, så da søker jeg disse etter fattig evne. I «toppsjiktet» hører jeg aldri snakk om slike trivialiteter. Derimot er det gjerne fokus på individspesifikke forskjeller i personlighet når det først er snakk om utfordringer i parforhold eller på andre arenaer.

Vel vel. Jeg ble bare litt inspirert av alt gnålet her på forumet om «kvinner ditt» og «menn datt», og jeg tror rett og slett ikke på det. Det er bare støy. Ikke engang at folk kan være enig i stereotyp problematisering av eget kjønn endrer på dette. My opinion. Men _hvis_ det er riktig, så er det også slik, at jo mer man generaliserer kjønn og forskjeller, desto mindre smart er du.

Hvorfor er det så mange som søker forhold? Jeg har egentlig bare lyst på noen ligg...

https://goo.gl/images/cZB4Bd
Aldri smakt bedre sjokolade ☺️

Finnes de?

Siste svar ma. 19 mars 14:23 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym UNOWHO

Finnes det "jenter/damer" her inne som Gamer?

som ikke liker å trene http://www.side3.no/vitenskap/a-ta-et-varmt-bad-forbrenner-like-mange-kalorier-som-a-ga-i-30-minutter/3423424287.html

Verden hadde, for meg, vært så mye enklere hvis folk turte å si ting rett ut, istedenfor å komme med hint.

Jeg har noen gjengangere her på Sukker, f.eks et par-tre menn som jeg har skrevet masse med, og en som jeg til og med vært på date med, som besøker profilen min med jevne og ujevne mellomrom.

Enten foretar de seg ingenting, eller så legger de igjen et hjerte på et bilde. De gangene jeg har sendt melding og spurt, kommer de bare med ullne svar.

Hva holder de på med? Fantaserer? Mimrer? Feiltaster? Hvis de liker meg, kan de vel bare si det?

Er hun PR:kåt og oppmerksomhetssyk, eller er hun genuint interessert i helse for ungdom....

Jeg lurer faktisk litt jeg...

93% av alle kvinner her har bilde av eller med kajakk.

Holder det ikke med et par joggesko liksom?

http://m.side3.no/anders%27-oppfordring-til-norske-menn-eksploderer-pa-facebook/3423171194.html

Namaste

Siste svar sø. 18 mars 13:04 (94 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Hvordan snu en slitsom situasjon til noe positivt? Hvordan finner du indre fred?

Nei, jeg er ikke bigamist eller noe sånt. Men jeg ønsker synspunkter (og helst fra damer) hva de mener om disse 2 spørsmålene.
1. Er det ok å samtale/skrive med flere damer samtidig?
Dette er jo for å bli bedre kjent og for å se om det er grunnlag for å invitere til date, og bør etter min mening være helt ok.
2. Er det ok å date flere "samtidig" (hver for seg altså)?
Dette er vel mer på kanten synest jeg, selv om det kanskje kan kalles effektivisering. Har man først bestemt seg for å date en dame, bør man vel gi henne eksklusive rettigheter inntill man vet om dette er den "rette".
Og husk; jeg spurte bare om råd, ikke om juling 😇

Til alle menn: Hvilke filmer/serier har rørt deg såpass at du har begynt å gråte? NB Før man fikk barn vel å merke, når man var ung, viril og følelsesløs.

For min egen del er det 3 filmer og en serie fram til jeg ble pappa:
King Kong 1976 versjonen, så nok denne i slutten av 80 årå så var ikke gamle karen.
The Champ, need i say more... 1979 versjonen.
Den Grønne Mil.
B5 siste episode.

Etter jeg ble pappa er alt blitt et stort snørrsirkus og er på full vei mot økonomisk ruin grunnet Kleenx utgifter.

Jaja - la oss drive reklame for gode filmer! Hva vil dere se på? Tenker å sette på en fantastisk god komedie som leker med stereotyper. Språkene som blir brukt er: Polsk, Tysk, Russisk, Italiensk, Fransk, Arabisk, Serbisk. Utrolig morsom komedie, beste er at du trenger ikke å kjenne til språkene hvis du bare fokuserer på kroppspråket. Selvfølgelig blir man nysjgjerrig på hva de sier etter filmen :)
(Ja, så var det Engelsk også)
«Hvordan jeg startet andre verdenskrig»
https://youtu.be/AfKZclMWS1U

Har Norsk film industri noe å lære så er det fra Polsk filmindustri. Mange fantastiske regisserer og skuespillere der. Husker det var en som var tidligere konsentrasjonsleir fange som spillet Nazi-Tyskere. Han ville på død og live vise folk hvordan de var. Nyt klippet! :)

Ikke nødvendigvis, dersom en har gode venner. Men når vennene er ute av syne, hva da?

Freddan" - og greier. og huset skulle vært støvsugd, rødda og man skulle kanskje bakt boller eller noe annet tull- Men eg gir rett og slett fan- og legger meg på sofaen og kjenne fryden i meg.... Så kan eg tenke på den nye scooteren eg kjøpte i går- og plannlegge turen i morgen 😄

Etter å ha bladd gjennom en hel del profiler er det artig å se hvor mange som skriver at de ALLTID smiler, at de er glade HELE tiden - ja noen er faktisk så lykkelige at de sier rett ut at de våkner med et smil om munnen - tydeligvis så fulle av motivasjon og iver at de nærmest løper ut av sengen for å ta fatt på hva det nå enn er 100% glade og lykkelige mennesker bruker tiden sin på.

Dette er ingen kritikk mot genuint lykkelige mennesker. Jeg er glad for at de finnes. Vi skulle vel alle ønske at livet var en eneste lang opptur fyllt med lykke, glede, entusiasme, regnbuer og motivasjon.

Kynikeren i meg mener å ikke kunne observere fullt så mange av disse lykkefuglene i virkeligheten som det jeg ser her - at det ligger en skjult desperasjon bak fasaden, at de bryter sammen hvert øyeblikk, at de må ha puttet i seg et eller annet for å oppnå dette duracellkanin-nivået av lykkelighet - men kanskje er det bare noe jeg forteller meg selv som en liten trøst når jeg sitter der med den tredje kaffekoppen om morgenen (kanskje den største lykken jeg opplever hele dagen) og såvidt begynner å klare å formulere fullstendige setninger...

Har tre billetter til "The Book of Mormon" på Oslo Nye den 22.3 kl 20. Kjøpte 8 og bruker bare fem. Kun pålydene pris. Ring 48400440

Jeg lurer på en ting.

De gjør jo ikke det. Stort sett lurer man på en hel del.

Sikkert mye annet folk sier som ikke rimer helt.

Så mange gnager har eg fått råd om at man ikke skal gå til sengs på første date.... For da blir det hvertfall ikke noe mer etterpå, og dette fordi lufta" går liksom ut av ballongen. Spenninga blir borte...osv. Men etter mine erfaringer så stemmer ikke det... og ja det stemmer- men var det derfor liksom- Tja kanskje.... Men tror nok eg må si at eg bare føler meg fram og tar det som det kommer- Det blir som det blir..liksom- Har andre meninger om dette ?

Blanke ark?

Siste svar fr. 16 mars 01:40 (61 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Klarer du å gi den du treffer med åpenhet hvis vedkommende har noen av de svakhetene en eks hadde? F.eks fortid, holdninger, avhengigheter, egenskaper, dårlige sider.

Jeg skulle søke på et nick, og plutselig kom det opp en haug med damer blant alle mennene.

Har alle disse trykket feil under opprettingen av profilen, har det plutselig åpnet seg en mulighet for andre enn heterofile på Sukker, eller er dette rett og slett en teknisk feil?

Litt kjipt når man avslører seg selv som en golddigger på direktesending... Både for seg selv og for mannen sin del.

Whoopsiedaisies!

https://youtu.be/nT-zzI15Bts

Spørs om hun ikke må tørke tårene med annet enn dollarsedler etter dette :p

Det er vel ofte slik at eksen var "den rette", men så gikk det som det gikk... Hvis du tenker tilbake på hva som gjorde at du valgte den tidligere samboeren eller ektefellen - hva vil du gjøre annerledes neste gang, og hva har du lært om hva du bør gjøre og ikke bør gjøre?

I dag startet kampen jeg har fryktet en god stund nå.
For å gjøre en lang historie kort: min bror ble lagt inn på sykehus i august, nå etter en siste operasjon er han utenfor livsfare og kampen hans om å komme tilbake til hverdagen skal starte.

Han har etter blødning i hjernen og ikke minst mange mnd i seng mistet kraft i armer og bein. Slik at han er helt avhengig av skikkelig rehabilitering (ref sykehuset) alt vel så langt, men nå har kommunen kommet på banen siden han er overført til kommunal pleie (egentlig rart) og den bydelen kun har et Helsehus å tilby.

Han var der i litt over en uke tidligere i påvente av en annen plass på sykehuset og det var en opplevelse som jeg ikke unner noen. De var underbemannet, det var skikkelig skittent der og de hadde ikke godt nok tilbud.

Jeg snakket med sykehuset i dag og de holder han igjen litt fordi de også mener at tilbudet er for dårlig. Men kommunen nekter å høre. Jeg har sittet i telefon store deler av dagen for å prøve å få til noe annet. Snakk om å føle seg som David!!!

Til slutt så jeg ingen annen utvei enn å true med fylkesmann og media. For at en 46 år gammel mann med to små barn skal stues bort på det som mest ligner på et gamlehjem er ikke greit! De har nå lovet å se på alternativet som er å finansiere et annet tilbud som vi har skaffet selv. (Ironien er at vårt tilbud ikke er dyrere)

Sliten i dag ja!

Fyr løs! 😁

Skog og mark

Siste svar on. 14 mars 06:50 (88 svar)
Skjult ID med pseudonym The knight

For halvannet år siden var jeg medlem her inne, og minnet noen om at benevnelsen glad i «Skog og Mark» (bevisst store forbokstaver. Red. Anm. ) ofte er underforstått SM- hentydninger i visse kretser. Når jeg nå er tilbake (kjenn ingen sorg for mig, Göteborg), leser jeg uendelig mange som oppgir dette som sentrale elementer i deres fritidssysler. Nå har jo mange blitt små-horny av «Fifty shades of whatever» i mellomtiden, men jeg nekter å tro at alle som oppgir dette er klare for både dask, bondage, strips, baske- og strupetak.

Jepp, tittelen sier alt. Hvis du som jente, kommer over en profil som er helt super, beste du har sett. Hva skal til for at du dropper denne mannen?

Søkemetode

Siste svar ti. 13 mars 21:45 (8 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

Hei
Kan jeg filtrere søket mitt slik at jeg ikke får opp kvinner jeg har kontaktet tidligere?
Vil spare litt tid.

Over de neste 100 år?

Atomkrig, klimaforandring, meteornedslag, kunstig intelligens, vulkanutbrudd, pandemier, globalt teokrati eller overbefolkning? Andre ting? Alle? Ingen? Hva er det du ligger våken og tenker på om natten?

Døden!

Siste svar ti. 13 mars 08:33 (91 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Hva reflekterer dere om død?