Sukkerforum

På 90-tallet var man enten "frik", "sos" eller "harry". Sånn er det vel ikke lenger nå, men jeg merker at jeg, kanskje dessverre, fort setter menn i bås når de har bilder som vitner at de er opptatte av:

Motorsykkel
Fisking
Golf
Øldrikking
Toppturer
Sykling
Maraton
Vektløfting/helsestudio
Store hunder
Band-t-skjorter
Fotball-t-skjorter
Hard festing

Er det flere som "sliter" med dette?

Hva er dine tradisjoner, og hva betyr dagen for deg?

Jeg bare lurer, er det noen som synes det er positivt/sjarmerende med jenter/damer som har puttet på noen hare/hunde/kanin/katte/grevling ører? Og er det noen menn som også gjør dette?

Klar her 😁😘

Jeg har småpratet litt med ei frøken på face i det siste, i går endte det med en grand prix og overnatting, en uskyldig sådan. Men det var allikevel så digg å ligge ved siden av denne jenta. Jeg er blitt en skeptiker, men liker henne her litt.... Men det er en stor aldersforskjell her altså.. hele 17år.. jeg har bikket 40..

Vil jeg kaste bort tiden min med å snuse mer på dette ?

Kroppslukt

Siste svar ma. 14 mai 23:17 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Er det at et menneske lukter godt eller vondt en objektiv eller subjektiv sak? Har alle samme oppfatning?

Jeg er veldig vár på lukt, og kroppslukten til en jeg skal være intim med har alt å si. Og jeg tenker altså ikke på eventuell farfymelukt her.

lang svar tid

Siste svar ma. 14 mai 00:08 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym pseidon

hmmm....

Sendte melding for en måned siden til en søt dame, og får først nå et svar. Må si at det er lite fristende å svare, men ville først høre hva godt folk her på forumet mener. Er det normalt å vente så lenge? Pleier som regel å svare etter noen dager (senest)...

help people

Som tråden antyder: Livet er for kort til å kastes bort på filmatiske makkverk. Bruk derfor denne tråden til å i menneskehetens tjeneste advare sukkerforsamlingen mot celluloide vederstyggeligheter.
Jeg begynner: Har ikke sett denne siden den kom i 1997, men husker den som en oppvisning i overspill, billige, overtydelige politiske poeng og en romanse som slo gnister som en zippolighter på en gjennomsnittsdag i Bergen. Jeg snakker selvfølgelig om "Titanic".
Noen verre?

Når noen ligner utseendemessig på eksen; er det positivt eller negativt?

Har noen testet den? Hva heter den?

Menn opptatt av sex, jenter søker styrking av selvtillit på Tinder.

Dette er jo egentlig ikke noe nytt. Dette er noe vi gutter vet, mens jenter benekter, av en eller annen merkelig grunn.

Noe av forklaringen til at personer endrer personlighet på datingsider, vil jeg tro. Og forklarer en del ting her på sukker.

https://www.nrk.no/trondelag/ny-undersokelse-fra-ntnu_-tinder-gir-ikke-mer-tilfeldig-sex-1.14046284

Genial musikalsk kar.

Finnes det en sammenheng med hvor du bor og ditt utseende?? Synes menn fra Oslo og omegn ser litt mere fit og yngre ut enn de litt mere fluffy karene fra feks Ålesund.
Jeg bare spør 😊

If you want to be happy for the rest of your life
Never make a pretty woman your wife

Det er helg og endelig tid og anledning til å ta en kopp kaffe på terrassen. Kjekt det når solen endelig slipper til og bidrar til tørr terrasse.

Er vi flinke nok til å roe ned i hverdagen og nyte disse stundene/øyeblikkene? 🙂

Hvis du kunne komme med et tiltak som gjorde verden til et bedre sted å bo, hva ville det vært? Med tiltak mener jeg hvordan, ikke hva. Tenk gjennom tiltaket, for et tiltak, kan gjøre ting bra der og da, men medføre andre konsekvenser kortsiktig eller langsiktig.

Forskere har kommet fram til at det å ha hund er like ille som å ha to store SUV.

Kilde:
https://www.nettavisen.no/nyheter/--a-ha-en-hund-er-like-ille-for-klimaet-som-to-store-suv-er/3423445684.html

Det var den bikkja.

Jeg har ikke fått en beskjed på sukker er det pga av profilen min eller mitt utsende jeg er snill grei omtenksom mann med masse humor men får ingen napp på sukker kanskje jeg er for real for people hva tror du er grunnen

Tips taes i mot!

Det renner jo ikke akkurat inn med meldinger og det er forsåvidt greit nok. Spørsmålet er jo hva kan man gjøre? Jeg kan sikkert endre på bildene, men det vil jo fortsatt være av meg så alt for mye forbedring der kan det nok ikke være...

Så da er det profil teksten. Hvor mye skal man skrive? jeg har jo en ganske synlig funksjonsnedsettelse skal jeg skrive noe om den? skal jeg skrive at folk kan spørre? eller spør folk hvis dem vil av seg selv?

Utfordringen er jo at jeg frykter at folk flest ser rullestolen og assosierer det med haug med problemer istedenfor å se meg som den jeg er...

Så kom med tips!

Andøya/Evenes når skal politikerne slutte late som om Glasnost og Perestrojka fortsatt er en greie?

Island

Siste svar to. 10 mai 16:24 (34 svar)
Skjult ID med pseudonym Man Anonim

Noen som har vært der? Aldri vært der så jeg lurer på hvordan det er der. Noen som har noe erfaring?

Er det slik ?

At det stort sett er utseende/karismaen som er førende for interessen?

Eller er det ok å være frempå for en dame 😉😊

Aldri helt skjønt at så mange med barn er single. Har konkludert med at det skyldes en av følgene.

1. Dem er egoister, tenker mer på seg selv enn barnet.
2. Naive, trodde at mannen/kvinnen dem fant var fremtiden.
3. Ikke så glupe ved å få barn tidlig i forholdet.

Eller har noen en bedre forklaring enn det jeg kan komme med?

Eddie Murphy

Siste svar on. 9 mai 22:34 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym Delfi

Nord-Korea - Kan det være «the Trump method» funker?

Har tilgode å møte en eneste fyr som faktisk synes «duck lips» er seksuelt tiltrekkende eller sjarmerende på noe vis. Tvert i mot er jo det noe vi rister på hodet av...Ser at en del av damene her inne har røket på Restylane- kjøret, og lurer på hvorfor i all verden noen gjør dette? Please enlighten me!

Ferie

Siste svar on. 9 mai 20:25 (10 svar)
Skjult ID med pseudonym BBBB

Første sommer som singel (på en god stund) nærmer seg. Har lyst til å finne på noe gøy.

Hva skal folk gjøre i sommerferien?

Hva gjør dere når juniorene er giddaløse og bare har interesse for å sløve med pc eller tlf ? 😃

I dag har jeg tilbudt junior firhjulingstur med grilling, samt motorsykkeltur/kjøpe is...

Men det er stusselig respons 😛

Nå driver jeg med noe jeg ikke får til... blir bare klooooot! Er det flere som irriterer seg over ting dem ikke får til her 😃

En klype, festeanordning som jekker opp puppene slik at man ikke får slike hvite områder ved armhulene når man soler seg i solarium.
Versegod. Jeg kjøper.

Er det noen her på forum dere kunne tenkt dere å rulle en runde med ?

Noe jeg har lagt merke til er at personer (jenter, men kan også gjelde gutter) endrer sin personlighet etter at dem har kommet seg inn på en datingside.

Opplever nye brukere som ikke har vært på datingside før som hyggelige (eller skeptiske, hvis du er det i utgangspunktet), men etterhvert, så endrer oppførselen seg. På bilder smiler dem ikke så mye som dem gjorde (mer, "her er jeg bilder"), og dem virker som dem har endret til en dårligere karakter. Sier ikke dette gjelder alle, men veldig mange vil jeg påstå.

Ville vært interessant om det ble forsket/undersøkt på. En hovedoppgave for psykologistudenter kanskje?

I morgen er partydag nr.1 i Oslo. Tom Waits løpet går i parallell med Holmenkollenstafetten. Begge ender gjerne med knallhumør på byen og vi har gjort det lett å se hvem fra Sukker man kan møte denne dagen. Sjekk arrangementer for mer info :-)

Noen som skal på Tom Waitsløpet eller holmenkollstafetten?

Det er storfest i sentrum i forbindelse med dette, og for å bidra til moroa oppretter vi ett arrangement i Sukker-appen slik at folk kan se hvilke andre fra Sukker som er ute og tipse hverandre om hva som skjer!

https://sukker.no/arrangement/3439/storfest-i-sentrum

Ønsker dere en kjempefin uke videre!

Utroskap.

Siste svar lø. 5 mai 16:21 (37 svar)
(kvinne 56 år fra Sogn og Fjordane) Privat melding

Hvorfor ? finner kvinner/menn seg i utroskap fra partnere.

Noen i oslo sentrums området som er inntressert i besøk før dem skal på byen?:)

Jeg leter etter nye venner som vil gå på byen dra på teater reise,se en kino bli bedere kjent jeg er 33år snill og bli og en livselsker elsker nye mensker og er veldig sosial.blir det noe mer en venner er jo det bare et pluss men er så lei ensomheten i livet har venner men di jobber hele tia ta kontakt hvis dette høres noe for deg rundt Oslo Akershus jeg bor i jessheim

Antall

Siste svar lø. 5 mai 06:23 (75 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

Hvor mange skriver du med nå? Har du noen "regler" på max antall personer?

Jeg har i et trekvart år brukt det meste av min tilgjengelige kapasitet på å lage meg kontor og lagerbygg, tiltenkt en håndtverk virksomhet, for meg selv og forhåpentligvis andre etterhvert, hvis jeg lykkes med å dra på meg jobb. Har tidligere prøvd med et enkeltmannsforetak og hatt basen hjemme. Synes det var tungrodd å komme fram.. få nok jobb og bli sett. Derfor har jeg lyst til å satse mer offensivt denne gang. Det nevnte bygg ligger tett inntil hovedvei, så jeg satser på mye gratis "reklame".

Jeg har vært sykemeldt og er på arbeidsavklaringspenger, og på tur til å restituere meg vekk fra stønader. På tross av at jeg kjøpte katta i sekken, ser det ut til at jeg klarer å ro i land lokalitetsprosjektet til et tilfredsstillende sluttresultat.

Men det har kostet mye krefter, jeg har isolert hodet vekk fra det meste annet. Men nå da jeg nærmer meg det å landet dette prosjekt - lokale, så begynner jeg å kjenne på nervøsiteten... lurer på hva faen jeg driver med.. redd for ikke å få nok jobb (Jeg vet det er tøft med nytt i trangt marked), redd for kapasitet, for ikke å kunne alt jeg bør, redd for ikke å få med meg noen på laget... ja hvis jeg kjenner etter er jeg litt redd alt, men hittil har jeg vært flink til å sette på skylapper. Men nå må jeg snart ta de av.. håper jeg lykkes denne gang, med mitt livs prosjekt, jeg trenger det virkelig!

Noen med erfaringer ?

Dating

Siste svar fr. 4 mai 22:34 (78 svar)
Skjult ID med pseudonym Mækstuff

Er det lettere for de yngre?
Er det kjipere å være singel som eldre?

Våryre kvinner hvor er dere? Besøker mange profiler på onlinelisten, gidder t.o.m sende mld. Men neida? Ingen besøk tilbake. Og med den største selvfølge ikke noe svar tilbake!
Hvorfor???

For halvannen måned siden fikk jeg det for meg at jeg ikke ville røyke mer. Jeg vet for første gang siden jeg begynte å røyke på ungdomsskolen at jeg aldri kommer til å ta et trekk igjen. Var vekke halvannen måned i fjor også, men da var det etter press fra en dame jeg var i lag med på den tiden, så da var det ikke mitt eget valg.

Har dere noen lignende erfaringer?

Er du bare på sukker, eller har du i din desperasjon lagt deg ut i hytt og pine ?

Jeg undrer meg

Siste svar fr. 4 mai 22:13 (26 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

De som ikke har noe tekst og heller ikke noen bilder i profilen, kommer de i kontakt med noen?

1. Er du den som tar kontakt?
2. Eller er du den som forventer å bli kontaktet?
3. Er du den som liker pågående?
4. Eller er du den som misliker pågående?

Hei, alle single!

Hvor ofte har du sex?
Alder?
Kjønn?
Er det ons eller med en fast pulevenn?

Jeg lurer fordi jeg synes jeg får for sjelden.

Tulleprofil?

Siste svar fr. 4 mai 21:56 (17 svar)
Skjult ID med pseudonym Vårsol

En mann med masse bilder fra millitære tilstelninger i USA skriver myke ord til meg og har en profiltekst som lyder: I want to find the chemistry with a nice, woman , having healthy interests and values, caring for others, a gentle woman, a woman with a future plan that includes me. Lol Someone who knows where she going, who has goals and doesn't mind if we get there together. A woman that is not afraid to communicate in good times and in bad times. Osv...

Er dette ekte saker, tro? Eller humbug og tøys? Det lukter litt muffin og ugler, synes jeg...