Sukkerforum

Julevettreglene:

1 Gå ofte på julebesøk – også uten trening. Det er mye uoppdaget rundt deg.
2 Meld fra hvor du går, og spør om noen vil bli med. Mange blir spurt alt for sjelden.
3 Følg med på været og værmeldingene. Tilpass juleaktiviteten etter forholdene.
4 Utforsk julen og alt den har å by på, men vær rustet mot skuffelser og tilbakeslag. Ikke alt kan lykkes hver gang!
5 Lytt til erfarne juleentusiaster. Alle setter pris på å dele erfaringer og kunnskap med andre.
6 Bruk ditt indre kart og kompass – og legg merke til mennesker rundt deg. Er det noen rundt deg som går alene, eller som kanskje bærer litt for tungt?
7 Gå ikke alene for lenge.
8 Oppsøk en venn i tide. Det er en skam å snu ryggen til.
9 Spar på kreftene, men ikke på julegledene.

Når jeg hilset kollegær i går på jobb og de spurte hva jeg skulle i Jula, svarte jeg:jeg skal endelig sove og slappe av hjemme , uten at noen forstyrrer meg...det er naturligvis bare tull, jeg bruker det samme unnskyldning gang på gang...de er så snille at de later å tro på meg.Nei, jeg skal ikke være helt alene hjemme , jeg skal være sammen med noen i familien , som også er så snill å ikke spørre hvordan det går med mitt kjærlighetsliv.Poeng er at jeg ikke føler jule stemning i det hele tatt og jeg venter med glede den gang jeg skal si:endelig er Jul her igjen...kanskje det blir noe av neste år...

Feirer dere med hele familien, med foreldre eller alene?

Jeg skal feire med mor, far og søster :)

Hvem har prøvd?

Nå begynner jeg å bli lei av damer som bare bruker meg opp.

Er håndverker og ser vel ok ut med en hyggelig fysik, har truffet masse damer som bruker meg til sex og diverse ting de trenger å få gjort hjemme.

Jeg er vel litt naiv som har trudd at de er interessert i meg men etter en tid så dumper de meg til fordel for en eller annen pinglemann med tykk lommebok og fin tittel.

Rimelig lei av å være en vandrende dildo og vaktmester...

Vore hyggelig å treffe noen seriøse damer som er glad i MEG.

Er det bare meg som blir litt irritert på det "julekortbildet" av et forelsket par som står og kliner mens snøen daler ned som i den mest klissete Disney film som popper opp da man starter appen??? 😜

Falsk reklame!

/Krampus

Ja ja!!!!! Go jul da ... mas mas mas ...😃

9 av 10 ganger, når det er noe jeg butter på, på matchtreet, så er det naturfag. Og det plager meg lite. Jeg kan se mange kvaliteter ved en mann jeg ønsker meg, men hans interesse for naturfag interesser meg midt i fellesferien.

Det jeg derimot ikke skjønner er hvorfor det i det hele tatt er der.

Er det noen her det er viktig for hva partneren synes om naturfag?

Dropper dere en ellers interessant partner ved mismatch på naturfag?

Har noen en ide om hvorfor det skal si noe om hvorvidt dere passer sammen eller ikke?

Hvilken forumist er du mest tiltrukket av?

Mange klager over lite respons på sine profiler på slike datingsider på nettet, men har de sett igjennom profilen sin egentlig?

Tenk deg at du sitter på Finn.no og leter etter drømmehuset ditt. Ser du på de boligannonsene uten bilder?(les: datingprofiler uten bilder)....eller boligannonsene der det nesten ikke er et bilde av huset....men fult av naturbilder....bilder av barna/dyra som bor i huset....bilder av naboens uthus(les: datingprofiler med natur/barn/dyr) er vel ingen som har fått en date pga 20 bilder av barn/dyr her inne vel??

Eller liker du best de boligannonsene der det er ingen tekst/opplysninger om boligen? (Les: datingprofiler uten tekst)

Hvis folk hadde tenkt mer på hvordan andre vil oppfatte deres profil på slike datingsider og ikke minst lagt litt mer sjela si i å lage en bra og litt selgende tekst.....kombinert med de flotteste bildene av seg selv....tror jeg mange hadde fått mye mer ut av slike datingsider :-)

Også vært mer interessant for de som stikker innom profilen....som da gjerne bruker litt mer tid på den før de sveiper videre...og kanskje i tillegg legger igjen en hyggelig melding til deg :-)

Hei! Hvorfor bør jeg melde meg på en singelfest? Hva er forskjellen på denne festen og en helt vanlig kveld ute på byen? Jeg har ikke hatt et problem med å finne dater på sukker, eller andre datingtjenester for den saks skyld. Jeg liker å snakke med nye mennesker samt å lære de å kjenne.Derfor velger jeg gjerne rolige steder uten feks for mye folk eller for høy musikk når jeg skal date. Er det mulig å få til en pesonlig atmosfære på singelfesten? Sitter med inntrykket om at dette bare en kommersialisert kjempefest for de håpefulle som ønsker å bli kjent og som trenger et par glass innabords? Erfaringer? Fortell......

Er du kresen når det kommer til din fremtidige partner?

Hva er det viktigste kriteriet til din potensielle partner?

I barmhjertighetens navn skal jeg glede en dame her inne nå siden det snart er jul.
Den tredje som skriver til meg skal få lov til å gå på data med meg!

Dette er et engangs tilbud altså!

;)

Hva tror de de forskjellige forumister jobber med? Noen har jo allerede sagt det, men sikkert ikke alle..

Selv er jeg så heldig at jeg har datteren min, skal til min bror på juleaften.
Gavene er pakket og ligger klar, i morgen kommer min datter.. Glede! Også kom jeg akkurat nå på at det er fjerde advent i dag.. Lys må tennes!

Jeg lurer på hvor vanlig det er å ha sex på første date, er det noen som vil dele sine erfaringer rundt dette?

Spørsmål til damene.
Min erfaring er at når damene ombestemmer seg så kommer unnskyldningen om at de er blir syk istedenfor å si det som det er.

Er dette noe de fleste gjør? Ville da satt mere pris på sannheten.
Er irriterende når man vet hva de egentlig mener.

...som i fjor, er ei jente å bli skikkelig glad i. Håper Mr. Nisse ikke har glemt meg i år også.

Lurte bare kort og godt på om det er noen som er interessert i å dele erfaringer i forhold til hvordan man kan bli mer "synlig" og nå ut til flere folk her. Kanskje både i forhold til profil, kommunikasjon og hele pakken. Hilsen en som har "usynlighet" som (ufrivillig) superkraft. :) På forhånd: takk for svar. :)

Hvor greit er det å bli singel som voksen?
https://sukker.no/datingmagasin/2015/11/voksen-og-singel

Leser og hører jo en del om dette med å bli singel som voksen ... gjerne da med barn og delt omsorg annenhver uke, nye kjærester og gamle ekser som man må forholde seg til o.s.v ....

Men hva med oss (regner med det er flere en meg ? :-) ) som alltid har vært single ?

Har jo flere ganger fått høre hvor "heldig" jeg er som kan gjøre akkurat som jeg vil ! Kjøre motorsykkel, kjøpe gitarer, flytte, dra på ferie til gokk uten å måtte tenke på damer og barn ...

Men ... tjaa ... siden det å reise i tid ikke er mulig så blir dette jo bare litt surrete filosofering ... men jeg hadde gjerne prøvd meg på et liv der jeg må ta hensyn til noen andre enn meg selv ... Dra på ferie sammen med noen, feire jul/bursdag/bla bla bla sammen med noen .... e.t.c ...

De som blir single som voksne kanskje setter mer pris på "friheten" enn oss som ikke helt skjønner hva det er som er så fint med denne "friheten" .. den vi alltid har hatt ...

Gresset er alltid grønnere på den andre siden ?

Eller ? :-)

Dater

Siste svar ma. 21 des. 2015 02:46 (64 svar)
Skjult ID med pseudonym Karamell

Det hadde vært gøy å vite sånn cirka hvor mange dater forumfolket har vært på! Noen som vil dele? :)

Jeg blokkerer alle som har vært inne på profilen min som ikke har bilder selv. De som har bilde får alltid svar.

Hei dere allvitende forumister, :)

Er det en uskreven regel på sukker at hvis man ikke er interessert i videre kontakt etter første møte så skal man bryte kontakten uten å gi noe tilbakemelding?

Jeg synes at etter et møte i den virkelige verdenen, enten det er en kort kaffe date eller en lenger helaftens date, så er det koselig å gi tilbakemelding etterpå enten positiv eller negativ.

Jeg har selv vært på 3 sukker dateer:

Første som jeg var på date med fikk jeg inntrykk av at var interessert i å treffes igjen, men jeg fikk ikke noe kontakt med henne i ettertid.

Den neste var det jeg som ikke var interessert i treffes igjen så jeg sendte henne melding neste dag hvor jeg prøvde på en koselig måte å takke for en koselig date men at jeg ikke var interessert i videre kontakt. Basert på svaret jeg fikk tilbake så virket det ut som om hun ble sur for at jeg hadde gjort det slutt.

Tredje date er bare rart, noen dager etter daten fikk jeg melding hvor hun skrev at det var koselig og hun hadde lyst til å treffes igjen, etter den meldingen har jeg ikke fått kontakt med henne igjen. (Det er nå 3 uker siden)

Hvordan pleier dere å avslutte kontakten etter første møte?
Er det bare meg som er dårlig til å lese mellom linjene og å tolke kroppsspråk, og derfor liker å få en tilbakemelding etter møte, eller er det andre som også føler sånn?

Tull og tøys ... flørt hvis dere føler for det ... skal selv spise en sen middag og ta noen øl ... Middag 20:30 er vel ellers ganske normalt litt lenger sør i Europa ?

Noe jeg kom på tidligere i kveld som jeg burde trykke på en T shirt :

If the Grim Reaper was a woman, I'd live forever ! ;-)

Tuut tuut !

Som tidligere håndballspiller følger jeg selvfølgelig med på håndballjentene under vm. Det er like spennende hver gang.

Følger dere med? Hvordan tror dere håndballjentene gjør det i år?

Nettsex

Siste svar sø. 20 des. 2015 13:27 (20 svar)
Skjult ID med pseudonym Alexis

Er det noen som har gjort dette på sukker eller? Cybersex altså, hva tenker "kvinnen i gata" om dette? :) Det kan jo være spennende og artig det da tenker jeg??

Har du mye tilfeldig sex som singel, eller venter du med å ha sex til du har funnet "den rette" ?

Min ekskone, lå med noen, ca.3 uker etter at hun flyttet ut.

Jeg vet, at rent teknisk, er det ikke lenger mitt anliggende hva hun gjør, etter å ha flyttet ut..

Men.
Frem til denne dagen hadde vi hatt god dialog og til og med hatt oss, ikke mange ukene før.
Hun er veldig opptatt at vi skal ha godt sammenarbeid på grunn av barna..
Men nå klarer jeg ikke å tenke på henne uten å bli grinete eller kvalm, etter å ha utvist så manglende dømmekraft.
Jeg ønsker nå ikke å ha kontakt med henne, eller se henne...
Hun ser ikke ut til å forstå min reaksjon og lever i tro om at vi skal ha et vennskapelig forhold..
Over-regarer jeg, eller ..?

Finner lite på Netflix, både fordi jeg har sett mange av de gode. Men også fordi jeg ikke kjenner alt. Lei av å prøve en filmtittel og avslutte av etter ti minutter. Har (amerikansk) Netflix og Sumo. Villig til å kjøpe filmer også.

Gjerne indiefilmer. Og thrillere, elsker thrillere. Ser lite sci-fi, men for all del, kanskje andre her er interessert. Lei av TV-serier for tiden og har to jeg skal se i vinter, så det holder for nå.

Men film, gi meg film...

Ja da har jeg fått den erfaringen, fikk sneket inn en lunsjdate midt i julestria, og gledet meg til første treff. Dukker han opp? Nei! Har han glemt det, så er jeg ikke interessant nok, selv om det var han som ba meg på date. Og om han angret, kunne han vel bare sendt mld eller ring. Litt frustrert og lei meg for å ha kastet bort tiden min 😞

Bare bittelitt lei av å lage middag bare til meg selv, våkne alene, se film, gå tur, rydde og vaske!

Noen som melder seg frivillig.... Blæææhhh

Leste en refleksjon fra en her på siden som kommenterte dette med at nettreff ble mer og mer akseptert i det "jevne lag" av befolkningen. Vi har vel alle hatt en litt spesiell følelse når vi oppretter profil her og får kontakt med andre. Imidlertid oppdager vi fort at det er ganske trivelig å ha en og annen "brevvenn". Og jeg spør meg - hvor i all verden skal man ellers treffe likesinnede? Jeg er jente, 48 år, og bor ikke i Oslo - men relativt sentralt på østlandet. Har masse gode, gifte venner, og treffer sjelden og aldri en "fri" mann i passende alder. Her inne viser det seg at det faktisk er ganske mange. Ja - hvor ellers skulle jeg treffe dere??

Hei hei alle forumister :)
Fant nettopp ut at dette forumet fantes, så tenkte høre her om det finnes folk som tenker seg ut i Fredrikstad i aften? Jeg har flyttet tilbake etter flere år på ulike tokter, og lurer derfor på hva slags steder folk bruker dra på? Noen steder som er bedre for enslige jenter/damer som nærmer seg 30.årene, som har sansen for musikk med ordentlige instrumenter? ( ikke bare datalagd og elektronisk). :)
Håper alle har en fin førjulstid!

Er mann i et forhold som mann bare vet er riktig, og det ér dere livet ut garrantert...
Eneste problemet er at hun er veldig maskulin og han er veldig forfengelig og fyller opp hennes kvote på den feminine siden... En eller begge av dere har eller er bi-seksuell...
For mange par kan et perfekt forhold gå i brast kun på grunn av slike ting...
Så hvorfor ikke sette dere ned sammen å virkelig vurdere et kjønnsskifte...?? For normalt sett vil det koste ca 350-400.000,- for han og ca 200-350.000,- for henne, dette er kun inngrepene... Dere må gå i hormonbehandling i 2 år først, mm.. Men om han blir henne og hun blir han vil det kun koste 200-350.000,- totalt, og da er det også mulig å flytte over livmor, egg stokker, hele vaginaen, samt alt fra han flyttes over til henne... Han vil få menstruasjon etter noe tid, hun vil kunne få en helt normalt fungerende penis med sæd produksjon og normal utløsning ved sexuell aktivitet... Det eneste de ikke vet enda, er om da hun vil kunne bli gravid og eventuellt føre frem et barn...

annen partner en den man nylig har begynt et udefinert forhold med ? Jeg har en venn som spør meg dette . Innrømmer gjerne at det vet jeg ikke noe om . Noen erfaringer ?

Hei,

Jeg føler at jeg ikke har noen single venninner.. Jeg er den eneste igjen som er singel. Flere som har det sånn? Hvordan kan jeg få flere single venninner?

I visning av søkeresultat har alder "forsvunnet" bak det lille kamerasymbolet og stedsnavn vises ikke i det hele tatt?

Har fått 'John Hartford - Steam Powered Aereo Plane' på hjernen ... Så her blir det plinking på diverse strengeinstrumenter, drekking og sursang hele helga !
Og så litt egenøving infor mandagens bandøving ...

Godt å bo "på bøgda" nå som folk surrer, stresser og viser frem sine verste sider på handlegatene og kjøpesentrene i mer "urbane strøk" ! :-D

Første date

Siste svar fr. 18 des. 2015 16:51 (61 svar)
Skjult ID med pseudonym på_leting

Sliter litt med å mote meg opp til den første daten. Finner hele tiden på en unnskyldning for å ikke ta den første daten ennå. Noen som vil melde seg frivillig som prøvekanin? 😉 Evt har noen gode tips...

Kjære Sukkertopper - er det noen som kan hjelpe meg med julegavetips til tenåringsgutter? Jenter får alltid mye kos, mens gutta ender opp med sokker og dusjsåpe så snart de er for gamle for Lego.

Hva gir dere til gutter mellom 13 og 18?

Jeg er svært opptatt av russisk kultur, og en av tingene jeg fant var denne oppskriften fra russiske kvinner på hvordan man skulle gjøre sin mann lykkelig. Det er et par punkter som butter litt for meg - en kulturell greie antagelig - men jeg ville være nysjerrig på om dere andre kvinner ville kunne stille opp på denne - og om gutta tror det ville virket :-)

Del 1:

For generations Russian women learned how to treat a man from Russian philosopher, Yuri Kurinksy, and his book Maxims for Loving A Man. Not to be outdone by Asian Women (who have their own book out now), Russian women have now put their wisdom into a book, He Will Never Leave You, hoping to help women in their relationships.
Here’s just some of the winning advice Russian women have for Western women so they can be successful in love and marriage:

1) ACT LIKE A WOMAN – Men, especially Russian men, are manly and tough, they don’t want a woman to act stronger or tougher than them. Stop acting like the person in control. You can BE the person in control without acting tough and cold. Be soft and sexy AND in control. Much smarter that way.

2) TAKE CHARGE OF YOUR SEX LIFE – Men think about sex a lot and want sex a lot – so give it to them, because you want it, too! But you don’t have to wait for them to take the lead – you should be the one to initiate sex and take the lead in bed. He will love you for it – and he’ll never want to leave you!

3) BE A HOMEBODY – Learn how to sew clothes, clean and make delicious meals (from scratch) for your man. Take care of him and he will take care of you – in more ways than one.

4) ONE GLASS OF VODKA A NIGHT. Have one glass of vodka with your man every night. It will soothe both of you and put you in the mood. Russians have long known the power of vodka and there’s no better aphrodisiac.

5) NEVER CONTRADICT HIM. When you are in public, never say anything that contradicts your man. Men hate to have their woman disagree with them in front of others. Keep your opinion to yourself in public, but when you get home – you can tell him what you really think and feel.

Utroskap

Siste svar to. 17 des. 2015 21:45 (74 svar)
Skjult ID med pseudonym cleopatra

Vi mennesker har forskjellige grenser ang dette tema :p på jobb i dag satt jeg og noen kollegaer å diskuterte dette ! jeg sa at hvis min partner kliner med en annen kvinne så er det utroskap i mine øyne , men en kollega sa at han så ikke på det som utroskap så lenge de ikke havnet i sengen ! Hva er deres syn på utroskap ! Er klining utroskap ?

Hei.

Jeg lurer på hvor viktig dere synes at utseendet på en potensiell partner er? Blir dette eventuelt mindre viktig med alderen?

Neste torsdag, 17 desember, på Buddy Scene i Drammen har dere årets siste mulighet for å se meg drite meg ut på scen foran et betalende publikum ! :-)
Skal gjøre mitt beste for å ødelegge julestemninga for så mange som mulig med sur banjo og gnålete dobro ! :-)

Bandet har faktisk en låt som heter '17 desember 2009' også ! :-D
Den spiller jeg banjo på !

Hvis det, av en eller an grunn, ikke passer så kan dere ta kontakt så ordner jeg en privat 'en mans konsert' ! ;-)

Eller kanskje en gitarleksjon eller to ?

Hver gang jeg tror vi skal treffes og bli bedre kjent, kommer det noe i veien, begynner å lure på om alle menn her inne bare vil ha sex.

Lurer på hva som er grunnen til at man må være grunnen til at man blir så kresen? Eller det jeg vil si: "Bevisst på hvem jeg vil slippe inn i livet vårt?"
Vårt liv er hundene mine, vennene, familien.

- Caroline

Hei, er det noen som har en forklaring på hvorfor plutselig alle skal på Sukkerfest? Er det Tinderfolket som begynner å bruke Sukker og vil ha seg en fest? Det at vi har startet litt lavere i pris? Vi er litt forundret, men selvfølgelig veldig moro :-)

Hva er drømmejobben din, og hvordan ville du jobbe deg opp til den ?

Jeg ser flere plasser - også her på Sukkerforum - at folk avslutter godt mente og gjennomtenkte innspill med en slags hilsen eller oppdatering om hva annet som befinner seg i denne personens næhet.
F.eks:
- Jeg mener at høyde på menn er sexy. Nå skal jeg bake julekaker.
- Jeg kommer aldri til å tilgi edderkoppen som fanget favorittflua mi forrige sommer. Den flua hadde jeg stengt inne på soverommet og matet i flere dager og jeg gjorde et ærlig arbeid med å temme den. Tror jeg var på god vei!
Jeg tror ikke på tilgivelse, men jeg tror på hevn og jeg trør på edderkopper.
Nå skal jeg snart av bussen og handle løk og poteter. Ha en fin ettermiddag! :)

Hvor kommer dette fra? Er det "Facebook sin feil" og det faktum at sosiale medier bringer folk med relativt stor avstand tettere? Lar vi folk komme innpå oss fordi vi føler de uansett er det?
Eller gjorde folk sånn før også; altså snakket i (tilnærmet) offentlige forsamlinger der de informerte tilhørende om middagsplaner og bursdagsfeiringer?

Som tilsvar til utfordringen om "udebattert" tema, så lurer jeg litt på om det bare er jeg som er sær og altfor kosesyk her inne? Det har seg nemlig slik at over tid (alene) så har jeg lagt meg til den vanen at jeg ruller nabodyna godt sammen, slik at jeg kan legge armen over/rundt når jeg legger meg til å sove. Haha. Kanskje det blir litt sånn som barn som har kosedyret sitt med i sengen? Ikke vet jeg.

Er det andre som gjør det samme? Eller noe annet? Jeg fordrer jo da at de fleste her har en dobbeltseng med tilhørende ubrukt dyne (siden de er single).

*En uhøytidelig undersøkelse* Eller superenkel forskning om du vil :)