Sukkerforum

Det har jo vært mye snakk om betydning av bilder her inne, dvs. du kan legge så mye innsats i meldinger som du vil. Når bildet faller ikke i smak er man uaktuelt.

Derfor har jeg begynt å sette hjerte. Og i mitt hodet er det sånn at jeg med dette viser interesse, hun kan lese profilen min og sette hjertet dersom hun er interessert også. Så setter jeg i gang skrivingen. Men det er teorien :) I praksis blir det verken hjertet eller melding.

Da er spørsmålet mitt: Er det noe galt med å sette hjerte og bør man skrive en melding uansett?

..ja - hvorfor?
Jeg er anonym - men alder 59 og kvinne/jente...alt ettersom...
Min profil.. - henvendelser til meg... menns profil.. mine henvendelser til dem... Å!! det er så vanskelig... jeg er jo bare MEG - og synes det er vanskelig å tolke, tenke, forstå alt.... Så møtes vi - noen av oss - og det blir en god samtale, men ikke noe mer... noen ganger er det jeg som setter strek.. andre ganger er det ham.... greit nok.
...men hva skal jeg skrive - hva skal jeg si....hva skal jeg fortelle om meg selv...hva skal jeg spørre om...hvordan skal jeg gå frem for å finne ham som skal bli den som utgjor en forskjell for meg! Alle sidesprang..tomme møter - tapper meg for energi...
Å ja... er nok litt sentimental nå...tidlig 2016.. ..men jeg savner ham...

Jeg finner ho ikke igjenn :( :( ho var på looks men der er det jo ikke navn :( så går jo ikke søke opp:( kan noen hjelpe ?

Noen dame her som driver selvstendig næringsvirksomhet? Er egntlig ute etter både jobb og dame, så kanskje slå to fluer i en smekk?? Du må vere mellom 35 og 55. Er 50 selv.

Når du utmattet kommer hjem, og møtes av en kompakt, kvelende atmosfære. Kan det komme av...

...at du har glemt å ta ut søpla?

...at du aldri tar ut søpla?

...at din dårlige ånde bor der?

Mange klager jo på at folk har bilder av fjelltopper, turistmål og ant man kan finne m.h.a google i albumet ...

Jeg har 8 bilder i albumet ... Kun et bilde der jeg ikke er med ... :-)
Og to bilder der man ikke ser noe musikkintrumenter i det hele tatt ! ;-)

Sånn ... da er det bare å vente på besøksstormen ... ... oops ... det skulle jeg ikke si høyt nei ...

Og ... nyttårsforsett 2016 ... tørre mer ja ... få se da ...

Mitt blandt all sexprat og sutring og mas om pseudonym og kranglig legger jeg inn en liten kontaktannonse her ! :-)
Jag vet jo hvor mye dere pseudonyme (og noen ikke pseudonyme) besserwissere liker at noen bruker forumet som sjekkearena ! :-D

Fredag 1 januar 2016 !
Nyttårsdate med en litt småsur Finne på dag #1 av sitt nye sunne og litt blidere liv ... eller hmm ... i hvert fall dag #1 av det nye året ! :-)

Fint vær : spasertur, ikke så fint vær : kaffe ?

Alle singelfesters mor 2. Noen som har vært på dette før? Før oppfølgeren -Var det bra opplegg?Opplever dere at overvekten er oslofolk? Eller kommer det noen fra "lille" Vest Agder og andre mindre områder? Noen med erfaring rundt dette?

Forstå mannen

Siste svar lø. 2 jan. 2016 09:48 (86 svar)
Skjult ID med pseudonym Hoppetussa

Nå har vi hatt en tråd om å forstå kvinnen... Da kan dere få hjelpe oss damene med og forstå mannen!!! :-)

Hvordan finne ut om dama er glad i deg:
Sett deg på a, og drit på hun. Vil hun fortsatt bli, er hun glad i deg😃

Uten bilde på profilen?

Hvorfor ikke bilde på profil spør jeg hun som har skrevet til meg. Slemme konebankermenn etter deg ja. Okei, da er ikke jeg noe lysten på å involvere meg i det dramaet, tenker jeg...

Sende bilde på mail? Skal jeg gi fra meg min mailadresse da, mens du ikke tør vise ansiktet en gang? Så etter om og men så får jeg bilde på mail. Men så er det ikke helt hva jeg ser etter, så blir det enten å la være å svare eller så blir det et kort svar type "Takk for bilde" som leses "Takk men det var ikke hva jeg er ute etter". Så blir det sure svar.

Jeg har vært ute av datingarenaen noen år nå men er dette surret vanlig fortsatt?

Veldig mange av damene her på sukker vil ha en mann som er trygg på seg selv. Hva betyr det? Betyr det at man har mye selvtillit? At man er utadvendt? At man ikke går på antidepressiva eller psykose-tabletter og er en fare for seg selv? At man vet hva man vil eller har et sett med meninger som det ikke nytter å diskutere ham fra? Eller at man er trofast? Forklar gjerne. For meg blir det en tom floskel som mer frastøter enn tiltrekker. Er det noen menn som er ute etter damer som er trygge på seg selv? (Altså skriver det i profilen sin)

Er på leting etter noen smarte damer jeg kan bli bedre kjent med.
Finnes det noen av de her ???

Noen ganger må også en "rådgiver" spør om råd :)

Det var vel Albert Einstein som sa at han har sluttet å prøve å forstå kvinner, og bruker tiden heller på noe mindre komplisert som for eksempel å utvikle reletativitetsteorien.

På det tidspunktet kjente han ikke Sukker og andre nettdatingsider, men han ville vel konkludert med samme i dag også.
Dette her skal ikke bli en sutretråd, men jeg lurer virkelig på hva som skal til for å komme i prat med en kvinne her inne / møte i real life for å kunne finne ut om den mye omtalte kjemien er på plass.
Det er greit å ha noen standards og preferanser - det har jeg og. Men hvor legger man lista. Er alle ute etter det eksepsjonelle og Mr. Perfect? Er alle lykkelige singler? Er alle redde for å ta sjansen eller foretrekke å sitter på gjerde og venter på at noen kommer forbi som er enda bedre. Hva er vitsen med tomme profiler, å være her i flere år, være passiv, ordknapp eller kun ignorant? I 2016 og i likestillings og emansipasjonens tidsalder burde man kunne forvente at kvinner er mer proaktive når det gjelder noe så viktig som å finne kjærlighet og lykke. Da blir det kanskje også mindre klaging om at man alltid ble skuffet av noen kjekkåser og kjelltringer.

Jeg nekter å tro at utseende mitt, personligheten min og det jeg er villig til å gi er så uinteressant som man kan tro ut fra den beskjedne responsen her ikke.

Spørsmålet mitt er: Hva er det viktigste menn ikke vet om kvinner, men som de burde kjenne til? Og hvilke kvaliteter bør et perfekt forhold inneha?

Ghah! Sitter på nattevakt og trenger å lette på frustrasjonen! Har fått en ny kollega, en ung herremann på 27 år (jeg er 37). Jeg er stort sett bare blid og hyggelig mot alle jeg møter og skravler i vei om alt og ingenting... Nå har denne herremannen begynt å kontakte meg på sms (bare for å spørre om hvordan dagen min har vært), han popper opp på chatten på face med en gang jeg logger meg på for å fortelle at han synes det er veldig hyggelig å jobbe med meg og har nå begynt å ytre ønske om å ringe meg (daglig!!!). Jeg svarer ikke alltid, men for å være hyggelig, av og til "jo, takk bare bra, nå må jeg gå" o.l. Ut fra det han har fortalt på jobben, har han få venner, bor hos foreldrene, er veldig sjenert og ble mobbet på skolen og i arbeidslivet før han kom til oss. Føler derfor at jeg ikke kan være totalt avvisende..!!? What to do?? Og dette skjer meg forresten ganske ofte...Er det vanlig? Og er det sånn at man alltid må gi klar beskjed om at man ikke er interessert? Jeg synes det er så ubehagelig å ta sånne "konfrontasjoner" (kanskje det er derfor dette skjer hele tiden...) Er det slik at enkelte nekter å ta et eller 100 hint?

Finne dame

Ingen svar
(mann 40 år fra Hordaland) Privat melding

Onkel til ei herlig jente på 6 år som kommer til meg og sier eg må finne meg en dame,er vel bare og begynne leite bedre da.hehe.

Noen forslag for og piffe opp profilen?
Er ganske så dårlig på og skrive om meg selv..

Treffes i dag.....?

Ingen svar
(mann 42 år fra Akershus) Privat melding

Etter en lang og noe ensom jul og nyttår....(Selvvalgt) så begynner kroppen å bli såpass rastløs at jeg trenger å komme meg ut en tur.... Finnes det ei koselig dame her som kunne tenkt seg å bli med på å ta et par øl eller noe i Lillestrøm / oslo i dag?

Finnes det noen damer som liker å ha dype samtaler om livet og hvordan man kan bli mere verdifull.

Jeg har aldri vært noe fan av nyttårsforsetter, de færreste blir vel gjennomført. ... Men nå sitter jeg her for meg selv, alene på nyttårsaften (selvvalgt..) og tenker at : nå må det skje noe! Nå må jeg få ut fingeren!! Så "i skjul" lager jeg meg et par forsett: Takke ja til date, være mer aktiv i "jakten" på den rette og rett og slett tørre litt mer i jakten på drømmemannen. Noen fler som tenker som meg? Godt nyttår

Ønske dåkk aill et godt nytt år! ?????

Veit itj ka æ ska sei om det gamle. Har vyrri både himmel og hælvett.
Og joda, æ e fullt klar åver at det finnes mænneska som har det my vær, men vi har aill vårres egen målestokk, og den endres ætter forholdan.
Får håp 2016 bli et godt år fer ås aill 😊

Tradisjon tro, så sprænge æ det gamle året med den største bomba æ fainn 💥

Sorry for dialækta

Orker ikke scrolle i alle nyttårsønsketråder som er og blir opprettet, så derfor, til alle; Godt Nytt År!

I Italia finnes det et ordtak som sier "det vi gjør på Nyttårsaften er det vi skal gjøre hele året...."
så er det greit å spise godt, være sammen med positiv mennesker , kose seg masse, be gentle og take care av verandre ...og vi får håpe at vi drar det gode ting i den nytt år...:-)

Et år er ved veis ende , snart når klokka slår tolv ,da kan alle slå ut håret og sende alle sine kjente og kjære en varm og god nyttårs klem .
Noen vil feire det nye med familie og venner, noen sitter bare og tooer sine hender , Noen er glade for året som er forbi . alt gikk galt det året er det de vil si .Andre vil juble i kjærlighets-rus , takke sukker for at de møte noen å dele sitt hjerte ,å hverdagene med.
Og så er det alle som sitter igjen med forventning og et dyr kjøpt håp i sitt hjerte ,om at dette året som kommer "2016 vil de møtte den rette , se inn i et par milde øyner å få et varmt smil tilbake .og kjenne på det at hjerte igjen gikk i taket .at ikke alt håp egentlig var ute , bare en slappet av og trodde på at kjærligheten kom å til meg ,husk å ta imot den ,når den kommer din vei ...

.Godt Nytt år, alle i forum store og små korte og lange ....
Klemmer fra Åshild Bente

Da er man installert på hytta, fyr på peisen og lunsj inntatt... Nå er det radio og en øl før jeg lager nyttårsmiddag. Her får jeg gleden av å kose meg frem til søndag... Håper alle får en fin og trygg inngang til 2016!

Godt nyttår. Da ble det ikke funnet "den rette" I år . Jaja... prøver igjen I 2016.

Hei. Gutt/mann på 25år fra Rogaland her.

Bare å sende meg en mld hvis du får lyst.

Hei. Jeg lurer på hvorfor jeg har så lite besøkende på min profil?

Hva skal dere gjøre på nyttårsaften og hvem skal dere feire med?

Spørsmålet går ut til dere damer fra en mann.

Om du ikke har besøkt profilen min, er det da noe vids å skrive melding til deg ?

Av egen erfaring ser jeg en klar tendens til at de som har besøkt profilen min har mye større sjangs for å svare melding enn de som ikke har.

Har akkurat begynte å date etter over 10 år i et forhold. Og har skjønt at det er delte meninger om dette temaet. Hva mener dere sukkerfolk?
Skal mannen betale på første daten, deler man eller skal jenta betale?

Er det mange her som googler personene de skal ut med før de går på date? Si man har pratet her inne en stund, det virker som en god person, man avtale å treffes og utveksler mobilnummer. Hvor mange er det som da googler personen utenom sukker? Eller lar dere bevisst være og heller holder deg til sukkerprofilen? Hadde vert interessant å høre....

Hmm, savner menn som kan være menn og ikke gutter, lyst på meningsfulle samtaler og menn som ikke er ut etter bare EN ting.. Hvor er alle !?

Send meg en melding, hvis noen vil ha det gøy😘

Jenter som vil ha det gøy

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Hei jenter

Send meg en melding, hvis noen vil ha det gøy😘

Utrolig artig å se.... Jeg var her for fem år siden, og sendte, som så mange menn her inne, melding til noen av dere damer..... men uten svar... Nå har det gått fem år.... og på den tida, har jeg blitt mer atletisk, og ser veldig bra ut, i følge mange... og NÅ sender faktisk de samme damene, melding til meg om å få bli kjent med meg... Det dere må huske, kjære, "gamle" damer - er at dere drar på årene, dere også og jammen syns det mer på slitne damer som har hunta rundt om i fem år - jeg vil ikke ha dere - for JEG er faktisk den samme.

Nei, damer - dere skulle takket ja den gang - Nå har jeg min egen sukkerjente og har det så bra med henne, som ville ha meg FØR jeg endret utseendet så veldig...

Så - piss off ! Dere som ikke svarer de mange snille og gode menn som ønsker å bli kjent med dere - husk - dere velger heller ikke på øverste hylle lengre

Hva er de viktigste verdiene og prioriteringene i livet ditt?

Nyttår

Ingen svar
(mann 42 år fra Akershus) Privat melding

Finnes det ei koselig dame her som vil feire nyttår med meg? Hva vi finner på kan vi bli enige om.😊

Mye snakk om at oralsex gir kreft. Jeg har lest mer på det, og det er visst viruset HPV 14 og HPV 16 som øker sannsynlighet for diverse typer kreft med opp til 225 %. Sjansen for stupekreft er ca. 1-2 prosent, så da øker dette til 3-6 prosent.. Det er ikke kun fra oralsex, men fra kroppskontakt generelt, selv kyssing. Kvinner får kreft i livmorhalsen av samme virus, selv om noe mindre hyppig, og mange er vaksinert mot det.

Det viser seg at HPV 16 og 18 varer i ca. 15 år. Jeg tror jeg skal se om jeg kan få meg testet for disse greiene, men mitt spørsmål er som følger: Hvis du tester deg selv for disse greiene og finner ut at du faktisk har de kreftframkallende HPV typene, sier du ifra til alle framtidige mulige partnere? Jeg mener, det å øke noens sannsynlighet for å få kreft med 2-4 prosent er ingen spøk! Samtidig betyr det å si ifra til sine partnere i praksis at du kan glemme å ha sex de neste 15 år (om viruset da forsvinner, noe jeg ikke fikk helt klart svar på, kan hende det varer livet ut). Det er jo ingen tvil om at det rette å gjøre er å si ifra, men hadde du klart å ofre sex i mellom 15 år til resten av ditt liv? Man kan jo finne noen andre som har samme virus, men det er noe lite sannsynlig. Hva ville du gjort?

Selv vil jeg poengtere at jeg ikke har testet meg selv enda og ikke har peiling på om jeg har noe slikt, men om jeg tester meg selv og finner ut at jeg har det er jeg sannelig ikke sikker på om jeg er tilstrekkelig uselvisk til å kunne gi opp sex i praksis resten av livet slik at jeg ikke øker noens kreftmuligheter med noen prosenter. Hva med dere?

Ja.....

Ingen svar
(kvinne 18 år fra Aust-Agder) Privat melding

............,

Fersking på forumet, dog har jeg lest endel og undrer meg litt over de som skriver under pseudonym. Er det sånn at de fleste her inne skriver både anonymt og med profilen sin? Alt ettersom? Eller er det mange som da kun skriver anonymt? Hva er i tilfelle grunnen til det? Er det fordi at da kan man være mer frekk i kjeften enn om man skulle stått for det man sa? En form for lek uten konsekvenser? Har jo merket endel krangling her ;)

Spent på hva dere mener rundt dette. Kanskje jeg får noen tips så jeg ikke driter meg ut helt her på forumet ;)

Om få dager fyller jeg år.
Jeg er ikke akkurat hoppende glad over å vite at jeg fra 1. januar (ja - jeg er nyttårsbarn) må svare "49" når noen spør meg hvor gammel jeg er. Nesten femti!

(Skjønt jeg innser at det er bedre enn alternativet, så klart.)

Og det bringer meg til noe jeg lurer på:
Hvilken aldersgruppe mener dere er den beste jeg bør sikte meg inn på, på datingmarkedet?

Selv tenker jeg jo en mann i femtiårene bør være midt i blinken. Men jeg har erfart at menn som er både ti og tolv år eldre enn meg, synes at jeg er i eldste laget. ;-)

Samtidig ramler det inn henvendelser fra unge kjekkaser i 20- og 30-årene, men sorry, altså ... det er ikke JEG interessert i. Jeg er jo her i håp om å finne noe jeg har tro på at kan bli varig.

Så hva mener dere?

Noen som vil være med å feire nyttårsaften med meg og noen få venner av meg? Vil helst ha med ei dame mellom 20-30 år. Skriv svar på denne tråden med brukernavn så skriver jeg litt mer utfyllende informasjon på melding :)

PS: Jeg er dame selv (Nei, er ikke lesbisk, men ønsker å stifte nye bekjentskaper :) )

Lemmy R.I.P

Ensom

Siste svar ti. 29 des. 2015 21:31 (49 svar)
Skjult ID med pseudonym våt

Jeg føler meg litt ensom i kveld..

Noen som vil holde meg med selskap?

Har lyst på litt oppmerksomhet. Gi meg det? 😘😋

Ikke ille å ha bursdag når kompisene ringer på morgenen og advarer deg om at de kommer klokken fem for å feire meg, og at jeg må er opp sengene...
Så en liten digresjon, begynner man å bli gammel når man går ut og kjøper seg en kjøkkenmaskin og gleder seg til å bruke den.. Eller er det bare en del av singellivet?

Gåte på en måte

Ingen svar
(kvinne 18 år fra Aust-Agder) Privat melding

Det er en rose svart som kul
Ikke visend ikke død
Visiden av den kul svarte rosa er det en rose så rosa og søtt.
Hva har skjedde med den kul svarte rosen
Hva har skjedde med de to rosene
Prøv å find ut svaret

Hva er søtt men rart

Pleier dere å få mange meldinger på sukker?
Får dere så mange meldinger at dere ikke har mulighet til å svare alle, eller svarer du ikke hvis du ikke er interessert?

Nyttår

Siste svar ti. 29 des. 2015 05:19 (1 svar)
Skjult ID med pseudonym Marcus

Noen som vil fonne på noe på nyttårsaften?