Sukkerforum

Det er greit at menn her søker "litt" yngre kvinner enn i den tilårskomne alder de selv er i. Men jeg lurer litt på en ting....når jeg (kvinne på 50år) selv har en datter på 31år, så skurrer det i mitt hode når jeg leser profiler som tilsynelatende virker ok, helt til jeg kommer til det punktet hvor det står å lese at mannen i 50åra (og over) ønsker kontakt med kvinner/venninner fra fks 25år, jeg for min del kunne ikke tenkt meg en skjæreste som var yngre, eller på samme alder som min datter!
De menn som ønsker kontakt med damer på 25år og selv er over 50år, de er jo i en alder der de kunne vært far til vedkommende?
Er det virkelig noe å satse på? Og en annen ting.....hvis disse menn har barn (ungdommer) selv....så hvordan er erfaringen med å bringe inn i livet en ny venninne som kanskje er bare noen år eldre enn sine egne barn? Jeg bare spør? For min del så sier slike profiler mer om mannen...enn det jeg ønsker å tenke på! ;)))

Forums VIP

Siste svar lø. 5 mars 2016 15:17 (21 svar)
Skjult ID med pseudonym Gavegamer

Har Villrosa slettet profilen sin?

Jeg ser i en annen tråd at det er mange som blir oppgitt over og ofte ikke svarer meldinger som bare består av et 'hei'. Jeg er en av dem.

Men hva med et lite eksperiment? Hva om vi besvarte de neste 5 'Hei'- meldingene med et 'Hei' tilbake, og så så hva slags samtaler som kom ut av det? Så kan vi rapportere funnene tilbake i tråden - selvsagt anonymisert så ingen kan identifiseres.

Hvis mange nok gjør det, så får vi et mer realistisk inntrykk av bakgrunnen til hei-meldingene og om vi bør endre strategi. :-)

Jeg må bare få sagt at jeg respekterer evt.de som ikke svarer meg på en melding, for jeg klarer å ta hintet med at de da ikke er så intr. I å føre en samtale eller bli bedre kjent med meg. MEN, når jeg velger å ikke svare (og det kan være mange årssker til det) så kan det handle om at jeg er småbarnsmamma og måtte legge vekk tlf, for ja barnet mitt går foran sukker og svare på meldinger, det kan være at det oppsto noe som gjorde at jeg ble opptatt og faktisk glemte å svare, det kan være jeg vurderer typen som har skrevet men er usikker, og det kan være at jeg ikke er intr. I den fyren. Men det jeg har fått I gjengjeld er hets om hvor ekkelt det er at en dame som meg ignorerer og er overfladisk. Unnskyld meg, men jeg syns det er så lavmål. Beklager men dette er det sikkert flere som opplever, og jeg mener man bare får respektere at folk velger forskjellige metoder til hvordan man vil vise sin interesse eller ei. Men Vær så snill og ikke synk ned på et nivå som går mot hetsing, og det å Være ekkel. Man hadde vel ikke stått å hetset noen på byen hvis de ikke viste interesse når du tok kontakt? ? Nei, man oppfører seg, og det forventer jeg (Håper flere også) at folk gjør her inne også! Dagens lille ting fra meg.

Livet er topp. Ha en fin lørdag alle sammen og kos dere masse på forum fest i kveld.

Snikpervo

Siste svar lø. 5 mars 2016 10:16 (24 svar)
Skjult ID med pseudonym Gavegamer

Når jeg ser at noen har "leilighet" går jeg rett inn på "soverommet" deres og ser hva de skriver om sine sex-preferanser. Det er min skitne lille hemmelighet og ingen kan stanse meg! MUHAHAHAHAH!

Jeg skjønner ikke noe av dataprogrammet jeg skal bruke på jobb (et program som krever litt programmering). Jeg vil klikke på ikoner, og ikke skrive vanskelige setninger.

Hva gjør jeg?

Selv om kjærligheten uteblir føler jeg meg lykkelig da jeg får lov å være frisk og gjøre andre mennesker glade med ett lite smil eller en positiv kommentar ;)

Får noen hjerter hist og pist, men noe mer følger ikke med...

Er det da jeg som skal sende første melding?
Venter kanskje på en melding jeg da, men har sikkert missforstått :-)

Inspired by Bimal who finds it challenging to read and post in Norwegian, and the fact that I am at an international airport right now, I decided to open up a thread in English. Topic: Anything you would like it to be! Are you frustrated about how difficult it is to get acquainted with Norwegians or that you need to be 'outdoorsy' in order to fit in, let us know! Are you happy about the forum, spill it!

And for the regulars - don't hesitate to post, as long as it is in English - spelling errors are welcomed :-)

"Enough is enough!" Eller: "Et nøff er et nøff!" som vi sier på norsk :-)

Time for some feelgood music!

Vi har, hadde eller får (forhåpentligvis) ulike aldre alle sammen her..(believe it or not), så denne er til alle dere som kan relatere til låta og har evne til å kjenne rykninger i godfoten enda! ;D

Opp og shake it off nå!! :D

https://www.youtube.com/watch?v=TZagCklvj1E

...jada, du også hovis! ;-)

De forumtreffene jeg har vært på så langt har vært veldig hyggelige, både forummiddagen, jentetreff og quiz-før-treff. Og jeg er sikker på at middagen i morgen vil bli hyggelig og gleder meg til forumfest på lørdag.

Men det slo meg jo at det kunne være hyggelig med andre måter å møtes også. Som f.eks

- fototur på Kalvøya
- Vigelandsparken med guidet omvisning og evt. picnic
- besøk i rosehage med duftende roser
- fotoshoot hos Paper

Andre forslag? Noe dere kan arrangere eller som dere har lyst til å dele med andre, steppekurs, matlaging, blomsterbinding, grunnkurs golf?

Noen som har lyst å dra i skibakken i morgen, "rundt" Oslo?=)

Jeg gleder meg til
- kvalitetstid med døtrene mine
- forumfesten på lørdag
- en koselig telefonsamtale :-)

Hva gleder du deg til denne helgen?

Sé que hay muchos hispanohablantes aquí. Lo que no sé es si leen este foro, pero si lo hacen - aquí tienen la posibilidad de contar lo que les interesan, lo que quieren de 'Azucar' o las frustraciones que encuentran.

Damas y caballeros: Adelante :-)

Y si no hay ningún hispanohablante que se atreve, el @Mayordomo y yo podemos utilizar este hilo para insultos :-) ¿Verdad cariño :-?

Om man sletter en bunke med meldinger så kan man fortsatt få framtidige meldinger fra vedkommende, sant? Det er ikke det samme som blokkering vel?

Registrerte meg på Tinder, og har fått melding fra en utrolig flott fyr.
I førstemeldingen skrev han at han er seriøs i jakten på ekte kjærlighet. Han jobber i US Army, kommer fra Kansas og er for tiden stasjonert i Sudan.
Jeg skrev at avstanden er stor, men han mener at det ikke betyr noe i ekte kjærlighet. Sukk! Tenkt at det fremdeles finnes ekte mannfolk der ute. Bare så synd at de befinner seg så langt unna...

Det var såpass koselig å møtes på forhånd sist, at jeg tenkte jeg skulle høre om det var flere som ville møtes på forhånd nå også?

Enten kl. 16.00 for å spise middag sammen, eller kl 17,00 for en kopp kaffe? Hva er det interesse for?

Eller rettere sagt: hvor mye skravling er dere i markedet for :-)

Veldig ofte sender menn en melding som begynner og slutter med "Hei.." dvs. ikke mer enn "Hei".
Jeg synes det er litt primitivt å ikke si mer enn det og ser foran meg en kar som sender titalls slike meldinger til damer.. Det er jo hyggelig å få en melding, men... ærlig talt.. en "drømmemann" burde ha skrevet i hvert fall et par setninger..? Jeg blir litt skuffet når det kommer kun et lite ord og stort sett svarer jeg ikke hvis det ikke står noen ting i profilen heller. Jeg svarer sjelden på en "hei" melding, men det hender. Hva synes dere? La vare å svare eller ikke? For meg virker en "Hei" melding lite seriøst.

..Står det på expo dama med matchtall 79, og jeg bor på motsatt side av landet.. Hun vil gjerne ha barn, jeg ønsker definitivt ikke flere.
Om jeg er blant hennes beste matcher kan jeg ikke annet enn å synes synd på henne, for jeg er definitivt ikke noen god match for henne.
Håper det ordner seg :)

Det er mange tråder her inne der folk klager om at de:
-Får for mange slibrige meldinger.
-Får for få slibrige meldinger.
-Får ingen meldinger.
-Får ingen svar.
-Får for korte meldinger.
-For lite besøk på profilen.
-For mye besøk på profilen (uten å bli kontaktet)
Dette er siden jeg ble aktiv for ca en måned siden.

Det virker på meg som at det hele koker ned til at "vi svarer hvis profilen er interessant.
Så mitt spørsmål i den sammenhengen er: Hva avgjør om en profil er interessant?
Er det Matchtall?
Er det oppgitte interesser?
Er det teksten?
Eller er det Bilde(r)?
Kanskje en kombinasjon?

Og en annen ting, hvordan virker dette matchtall greiene? Er det mulig at en som jeg får en høy match med får lav match med meg?
(Bare nysgjerrig).

(Ja, jeg legger hodet på stabben med åpen profil).

Etter et par måneder på Sukker tar jeg nå spranget ut i det virkelige liv med en flott x-Sukkermann :) Dette er min siste dag som medlem, og jeg ønsker dere alle masse LYKKE TIL! Jeg heier på dere :)

"What if I fall?"
Oh but my Darling
what if you fly?

-Xoxoxo-

Quizen i morgen

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym events

Quizen i Oslo er utsolgt. I Trondheim er det igjen noen plasser. Dette blir knall :-)

Hei. Vet ikke om dette er noe som er ett stort problem, men ønsker fortsatt å legge det ut. Jeg har ikke vært medlem her inne lenge. Men jeg prøver å søke etter ei å komme i kontakt med, skrive litt med og bli kjent. Nå har jeg fått veldig mange valg ifra siden, på gode match. Jeg pleier da å gå inn, og legge igjen ett spørsmål om dem ønsker å chatte litt, for å bli bedre kjent. Men responsen på dette er da svært dårlig. Har noen noe tips til en måte å gå fram på, som gjør at kanskje det blir noe respons?

Jeg tror jeg kommer til å melde meg ut herfra nå. For det første føles det ikke rett og lete etter damer som om jeg leter etter en bruktbil.. Dessuten er det tydeligvis få damer med min livsanskuelse her. Dette være seg sterk skepsis til forbrukersamfunn, kapitalisme og konform livsstil.
Samtidig ønsker jeg meg ei som jeg kan henge med begjære og kanskje til og med elske (!) Og ei som kan føle det samme for meg
Har ikke mista troen på kjærligheten verken mellom mann og kvinne eller i verdensaltet, men er stadig mer usikker på om den finnes her.
Dette er min siste appell til deg som forstår hva jeg snakker om. Ta kontakt før jeg ikke er å finne mer. Her

I skrivende stund er en tråd om pene damer og stygge menn oppe nesten 800 innlegg. Skjønnheten og udyret slår an!.
Hva om vi bruker denne skrivetrangen til noe "nyttig"? Vi kan sikkert kreere noe som er en nobelpris verdig , forhåpentligvis i litteratur, selv om en pris i fysikk ikke hadde vert til å kimse av.
Så altså, la meg komme med en begynnelse, og så kan den som føler for det fortsette historien.
La oss se...
Det var en gang. Nei... Det var en mørk og stormfull aften.
Det er en bra start! Da begynner jeg:

Det var en mørk og stormfull aften, regnet hamret mot vinduet, men på kjøkkenet var kaffetrakteren i ferd med å dryppe seg ferdig. "det er kanskje for sent for kaffe" tenkte han, "men jeg skal jo ikke tidlig opp i morgen, ikke etter at det hendte".

Er 100% heterofil, men er i stand til å se om en kvinne pr definisjon er vakker eller ikke. Og jeg må si at det er et ganske overveldende flertall av vakre kvinner kontra menn. Hvilket puss er det evolusjonen har spilt oss? 😉

"Skjønnhet kan være så mye", "smaken er som baken"...men det er ikke til å stikke under en stol at det er en god del kjønnsspesifikke trekk som vi fra naturen side er programmert til å bli mer tiltrukket av. Vi har en forkjærlighet for det rette og jevne, symmetri.
Dette dreier seg ikke om bare om vestlig skjønnhetsideal, men evolusjon og viten.

Går jeg rundt i byen en hel dag kan jeg se 100 vakre kvinner, men kun en mann som kan sies å være dette (...hvis jeg er heldig; to 😄).

Dette er ikke en diskusjonstråd om at skjønnhet er mer enn det du ser. Jeg kjenner jo heller ikke de nevnte kvinnene/jentene jeg passerer på gata, mulig de har en personlighet som suger, men det er ikke poenget her.

Er det flere som har registrert det samme som meg? Er det ikke et litt underlig fenomen?

Noe som overrasker meg litt, er at til tross for at det er mange fantastisk flotte menn i 50-årene på listene mine, så er det nesten ingen av dem som våger seg inn på forumet eller på treffene, og på forrige quiz var det også manko på menn i 50-årene. Sammenlignet med damene i den alderen som arrangerer forumfester (Tinka), jentetreff og quiz-vor-treff (meg) og sukkerfestvorspiel (Villrosa) så blir det at de ikke viser seg engang veldig pussig. Det er jo ikke det at 50-åringer generelt ikke tar lite initiativ - vi jentene tar jo masse initiativ!

I tilfelle det ikke skulle være tydelig nok kommunisert gutter (menn): Dere er velkommen. Veldig velkommen! Og både forumet og treffene er en glimrende måte å bli kjent på :-)

Og hver gang vi har treff, så er det alltid flere jenter enn gutter. Mange av gutta klager over at de ikke får dater eller svar, men da må dere i hvert fall stille opp når det er noe, da vet dere, eller enda bedre, arrangere og invitere på ting selv :-) Det er masse plass til flere gutter og menn både på torsdag og på lørdag, og i motsetning til på date, så er det ingen krav til hverken alder eller utseende :-) .

Lørdagen er spesifikt for forumister, men på torsdag så kan alle som leser (det gjelder selvsagt begge kjønn og alle aldre) melde seg på.

Vil gjerne høre hva som er den perfekte helga for deg hvis du er i et forhold! ☺️

La oss si fra kl 15 på fredag til kl 07 på mandag; hvis du fikk bestemme absolutt alt, hvordan ville disse dagene se ut fra morgen til kveld? Gjerne så detaljert som mulig 😊

Hva ville få deg til å sitte med et smil (eller glis? 😆) om munnen kl 9 mandag morgen mens du tenker "jeg har verdens beste kjæreste!"? 😊

Livet

Siste svar ti. 1 mars 2016 18:16 (50 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Er det liv og gjenta seg selv hele tiden?

Tenker jobb, så helg.... Da skal vi gjøre det vi alltid har gjort.

Ja ____
Nei ____
Vet ikke ____

Om Ja:
Er det greit at jeg har et harem, slik at du slipper så mye press?

Hvordan var dagen i går for deg?

For meg ble det, for å si det forsiktig, en dag utenom det vanlige.

Jeg startet med å bade i det indiske hav. Så dro jeg på ørkensafari hvor jeg innen dagen var omme hadde løpt skrikende foran en dromedar, sjekket forumet fra en beduiner-oase i ørkenen - surrealistisk- kjørt 'slalom' i sanddynene til vi satt fast og trodde hele bilen skulle velte, sett på en mann danse med et vidt rundt skjørt med lyspærer på (jeg tuller ikke), ildsluker, magedanser, spist typisk arabisk mat i beduinerleiren, røkt vannpipe og kjørt hjem med en sjåfør som så på 'Frozen' på mobilen sin mens han kjørte i mørket.

Som sagt: En dag utenom det vanlige. :-)

Hvorfor er det så få som deltar på forum? Skremmer vi dere andre vekk? Fint om noen som aldri skriver kommer med svar også...(pseudonym eller ikke)

Er nysgjerrig på hvordan dere som har erfaring med å ha en elsker/elskerinne takler den mentale biten oppi det hele. Klarer dere alltid å holde følelsene unna?

Har selv hatt et par walks of shame i livet, men derifra og til å skulle ha sex med samme personen over lang tid ville ikke ha fungert følelsesmessig for min del...ville ha blitt knyttet til personen.

Hva gjør du hvis du begynner å kjenne på følelser? Eller merker at partneren din begynner å gjøre det?

Sitter og ser en herlig romantisk film på tv ;-)
Føles nesten som jeg torturerer meg selv,skulle så gjerne hatt en kjæreste som var hos meg nå, hatt en deilig armkrok å krype inn i ;-)

Er det flere enn meg som har det sånn ?
Søndager er værst, det er liksom kjæreste kose kveld :-(

Noen andre, som har en flott søndag?:)
Utrolig hvor mye, noen meldinger og en kommende date, gjør med humøret.

Ønsker alle mine venner her inne en fin kveld og håper hjertene slår litt ekstra for noen i kveld.

Klem Bjørnar

Hei, spørsmål til de av mennene som ikke har profilbilde.
Hvorfor legger dere ikke inn et bilde slik at vi kan se dere? I min verden er det engang slik at jeg liker å vite hvem jeg snakker med.
Jeg mottar endel meldinger og hjerter fra menn uten bilde, men jeg må innrømme at jeg svarer ikke på dem. Jeg foretrekker å vite hvordan en person ser ut dersom jeg skal chatte. Det er nå engang slik at man helst bør like utseendet litt dersom man skal bruke tid på å bli kjent med noen. Og for alt jeg vet kan det jo hende det er naboen jeg chatter med, jeg aner jo ikke hvem personen er.
Så har en liten oppfordring : få på bilde på profilen, kanske man faktisk opplever å få svar fra dem man sender melding til da 😊

Noe ute der.....

Når man går innpå "Autotekst" på profiler så får man se om vedkomne har svart gjennomsnittlig eller ikke. Jeg lurer på om jeg har "svart gjennomsnittlig". Kan noen stikke innom autoteksten til meg og si ifra hva som står?

De som ikke har en date i kveld, og det er kanskje de fleste..., skal dere se melodi grand prix? Personlig liker jeg MGP godt. Internasjonal finale er mer glamorøs, variert og spennende enn den norske finalen, men ofte verdt å få med seg den norske også. Jo mer glitter jo bedre????

Slayer

Siste svar lø. 27 feb. 2016 21:44 (12 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Google Slayer, Oslo 2015 av Anders V. Repentless! Et band av de 4 store!

Jeg forstår meg ikke på de beste matcher som kommer opp.
De er så langt unna de "kriteriene" jeg har satt opp, som det er mulig å komme!
Matchtallene er også veldige lave.
Kan noen forklare?

Lurer på om jeg skal dra ut en tur på byen.

Fikk en litt artig (og merkelig) e-post fra Sukker i dag:

Hei Brumlen
Her et et bittelite utvalg av de som bruker Looks og noen av disse har allerede likt din profil! De skal komme tidlig i strømmen av personer på Looks. Hvis dere liker hverandre får dere en uforpliktende Looksmatch. Sjekk ut Looksfunksjonen på Web eller i vår nye super-APP ( IOS eller Android ).

OK, greit nok det, men jeg har jo ikke noe profilbilde, så hvordan kan de sveipe hit eller dit på meg da..? Og hvorfor dukker jeg opp i Looks uten bilde, og ikke minst: hvordan ser jeg ut der, er jeg kanskje veldig kjekk i LooksUtenBilde?

Andre som har opplevd dette?

Våren

Siste svar lø. 27 feb. 2016 15:43 (16 svar)
Skjult ID med pseudonym tindar

Jada våren er her og med det alle de vakre kvinnene kommer til syne med sine vakre klær og vakre kropper. Frem med solbrillene gutter.

Hva er tanken deres folkene om den oppdaterte telefonen! :-)

jeg håper at hun som har noe på gang på Tinder skjønner at det er en scammer og at de er kun på jakt etter penger og ikke deg;)) Sorry for det og håper du ikke mener det seriøst.

En venninne av meg sier at amerikansk forskning avdekker at kvinners største frykt i nettdating er at menn hun møter på nett skal prøve å skade henne. Menns største skrekk er at hun er 10 kilo tyngre i virkeligheten :-D

Hva mener dere?

Torsdag kl 0900 sitter jeg klar; da skal det bestilles billetter til min store helt Bruce Springsteen kommer til Oslo! 😍

Er det flere her inne som tenker seg dit? ☺️

I over 30 år har denne poeten og musikeren vært en del av livet mitt i sorg og glede. Sjelfull, genuin...fortellerkunst av høy klasse.

Hyggelig om det er andre her med en "soft spot" for Bruce også. Har du en yndlingssang (eller fem for den del)? ☺️