Sukkerforum

Er 21 år fra Bergen. Søker noe seriøst, men ser det er mange her som søker menn som enten er eldre eller som basically ikke er meg :p
Mitt spørsmål er, vil det være noen vits for meg å ta kontakt med dem som søker over 21?
Eller burde jeg kanskje vente noen år med nettdating?

er jaggu ikkje ofte eg får eit direkte svar, som oftast er det skjult bak e låvedør. Men no plutselig fekk eg det mest direkte eg kunne få :)
Det e godt det e noken som kan vere direkte også tenkte eg, men ho budde no so longt unna at eg måtte bruke fly :P

Halvveis i vinterferien går det nå et lys opp for meg!
Jeg har blitt husfar!

Står opp klokken 06.00, vekker min datter klokken 06.45(som ikke har ferie denne uken)
Kjører henne til skolen, kommer hjem og baker brød, rydder og vasker i huset i stedenfor å være ute i solen og se alle vakre mennesker som stråler i kapp med solen.

Flere som har begynt (som gjerne ikke gjorde det utenom helger før) og benytte ferier til huslige gjøremål i stedenfor å komme sg ut blant folk?

Jeg har hvertfall bestemt meg for å gjøre meg helt ferdig i dag slik at jeg faktisk KAN nyte de siste to dagene før helgen med cafe, rusletur og bare suge til meg energi.

https://www.youtube.com/watch?v=crNtwZ8JVCc

Noen ganger elsker jeg alt. Det er så deilig... Sånn har det vært idag. Tenk å bli servert denne sangen av din beste venn imens vi prater om hvorfor vi alle må elske hverandre! Han gråter imens den spilles og mitt smil sprenger ut av hodet :)

'Faen så homsete æsse' :P Hehe, jeg sier bare love-love-love :D

Flere som har noe magisk å dele?

Jeg vet ikke helt hva jeg burde kalle dette innlegget, men disse ordene falt meg i hu etter å ha lest kommentarene i de seneste trådene.
Makan til kritiske og nedsettende blikk mange har på sin omverden! Samtidig som beskrivelse av egne lyter eller utilstrekkelighet aldri forekommer fra de samme, i hvert fall ikke som en forklaring på at de også blir sveipet mot Nei.
Så jeg tenker Lebensborn - bygg ditt eget idealvesen - eller bare kjøp et speil. Makan til kravstorhet.
I egenevalueringen scorer de vel like høyt på selvinnsikt.
Den eneste det står respekt av i mitt nå svært generaliserte bilde, er Kravstor. Han har skjønt hva han driver med.

Skal jeg dra på EVO for å trene eller sitte her og chatte?
Eller EVO først og chatte etterpå?
Kompliserte hverdagsspørsmål ;-p

Er det noen her inne som skal finne på noe gøy og spennende til helgen?
Jeg har barnefri, og gleder meg til å være litt sosial 😃

Hvorfor tar ikke menn som bor i samme fylke kontakt?
Har veldig mange besøk på profilen og en del meldinger i innboksen. Men ingen fra eget fylke!
Er det slik at menn helst ikke tar kontakt med damer fra eget fylke?
(Østlandet)
Jeg besøker menn fra eget fylke og legger igjen hyggelige meldinger i innboksen deres men ingen respons tilbake...
Har kontakt med mange hyggelige menn utenfor mitt fylke da, men hadde håpet at det kunne være en potensiell kjæreste i eget fylke også..

Hei alle sammen. Jeg er nå en nyskilt mann på snart 30 år, som er ny her inne. Det jeg lurer på, er jo om hva det er jenter/damer egentlig ser etter i en mann? Hvordan skal man starte for å få kontakten, og starte å chatte for å bli bedre kjent? Jeg liker å tro at jeg er en ærlig, snill og hyggelig person. Men til nå, har jeg ikke akkurat fått god respons når jeg har henvendt meg til interessante profiler, for å prøve å ta kontakt for å bli kjent. Har noen noe tips om hva man burde gjøre? :):).

En av mine venninner er også registrert med profil på Sukker. Hun har datet mange - og jeg ingen. Hun har også datet flere av dem som fremkommer på min matchliste. Etter datene kan hun gjerne fortelle hvem som overhodet ikke likner bildene sine, eller som ikke eier utstråling, null humor, kjedelig, tørr, ingen kjemi...
Og jeg tenker at det da ikke er interessant å møte dem. Ene syntes jeg faktisk så veldig spennende ut, men etter min venninnes beskrivelse av daten, så forsvant interessen min.

Er det sannsynlig at jeg vil oppleve disse personene annerledes? Kan en mann som i følge henne har null utstråling, faktisk sjarmere meg og vice versa? Er oppfattelse av utstråling universelt eller avhenger det av kjemi? Hva tenker dere?

Jeg vet at oppfattelse av utseendets attraktivitet er veldig individuelt. Gjelder dette også sjarm og utstråling?

No har eg ikkje vore innom noken mannlige profile, men mange av dei damene eg er innom har bilder og thats it, kanskje om dei er flyttbar eller ikkje. Men elles er det tomt.
Har dere så utruli lite å fortelje om der sjølv eller vil dere ha oss til å gjette ka dere driver med og korleis dere er som menneske??

Eg drit no i det egentlig, men med tanke på at noken syt om at vi mannfolka berre ser på utsjånaden så begynner eg no å fundere ;)

Hvorfor er alle damene som deler mine interesser, og som jeg kan identifisere meg med "drømmemannen" til fra F***ings Hordaland?
Altså, ikke noe galt med Hordaland, bare det at jeg ikke bor der, eller i nærheten engang. Hver så snill, flotte damer fra Hordaland, flytt over fjellet, mot øst. (og unnskyld for at jeg sa F***ings Hordaland, jeg mente det ikke, er bare lit frustrert, og sikkert trøtt også.

Tenker du som er her inne noen gang over hva DU har å tilby en potensiell partner? Hva din "markedsverdi" er?

Basert på egne erfaringer, venninner sine, nære kollegaer, så er det rett og slett mye skrot! Folk som overhodet ikke har orden på livet sitt, enten det kommer til bitre samlivsbrudd, økonomi, jobb, helse....og av en sånn grad at det garantert vil påvirke et forhold.

I stedet for i en periode å fokusere på å komme på rett kjøl, så figurerer de bl.a. her inne med det resultatet at de involverer andre i galskapen sin! Og det blir bare gråt og tenners gnissel av det selvsagt.

"Skal vi se...jeg ligger i bitter strid i en barnefordelingssak, er relasjonsskadd så det holder, x'n min ringer å truer med selvmord flere ganger i uka, 2 av barna har bokstavsykdommer, jeg klarer nesten ikke å gå på jobb, namsmannen står snart på døra...tror jeg registrerer meg på Sukker.no jeg!"

Skjønner ikke folk at for å få et forhold til å fungere, så må man både gi og ta?! Da kan du ikke sitte i saksa både mentalt og økonomisk i all overskuelig fremtid.

Jada, jeg forsøker meg på en liten brannfakkel her - eller i det minste en fyrstikk. I tråden om når man gir opp, er det mange som skriver at de stiller mange spørsmål, men får ingen tilbake. Andre sier at en førstemelding bør inneholde spørsmål fra profilen for at man skal bli interessert.

Personlig blir jeg raskt lei av en person som stiller meg spørsmål. Jeg synes det er dritkjedelig. Er vel ikke noe jobbintervju vi er på. Jeg er i hvert fall ikke interessert i å utlevere en hel haug med informasjon om meg selv til en helt fremmed, og jeg er enda mindre interessert i å bruke tid på å svare på disse høflighetsfrasene. "Hei, hvordan har dagen din vært?", "Finner du det du søker her inne?", "Hvilken mat liker du å lage?".......uææææ!!!

Derimot blir jeg nysgjerrig og interessert i en mann som byr på seg selv, skriver noe som fenger og som vekker min interesse. Fortell meg gjerne om din fineste Rema1000-tur, din første forelskelse da du var seks år (og at jeg minner om henne) eller hvorfor du malte huset ditt grønt. Jeg trenger info som gjør meg nysgjerrig på deg, og jeg må skjønne at du skriver akkurat denne meldingen til meg. Du trenger ikke å fortelle at du er nysgjerrig på meg, for det skjønner jeg jo om du tar kontakt :)

Hva tenker dere? Kjør debatt ;)

Expo

Siste svar on. 24 feb. 2016 23:49 (3 svar)
Skjult ID med pseudonym MagnusR

Hvordan får man match og folk på Expo? Har ikke helt skjønt det der. Har dere fått match der?

Ja det er vanskelig å beskrive her fordi jeg er nytt på sukker no.. jeg må innrømme at jeg ble utnyttet av 2 menn på Facebook via chatt og kan ikke tro de fleste tenker på et ting " sex" og hva oppfatter de egentlig ?. Jeg mener at det er ikke viktig å snakke om en ting og jeg måtte avslutte chatte de to og har blokkert de... hva mener dere i dag de tenker på en ting enn andre ting ...

Hver eneste profil jeg er innom vil absolutt ha noen som er "aktiv". Er det ingen som holder seg i form samtidig som de likevel er avslappede personer? Alle profiler snakker om å gå tur og gå på fjellet osv. Er alle disse som alltid nevner sine fjellturer osv. virkelig ute og går på fjellet hver uke slik de gir inntrykk for? Jeg spiser sunt og trener regelmessig. På sommeren går jeg kanskje én tur på fjellet ved godt vær. Muligens to. Ellers er jeg en sofapotet/kafépotet, med unntak av å gå rundt i leiligheten mens jeg tenker på noe. Jeg blir rent stresset av å tenke på å være med noen som alltid må gjøre ett eller annet. Hvor aktiv er "aktiv"?

Ukedag

Siste svar on. 24 feb. 2016 20:03 (25 svar)
Skjult ID med pseudonym hallois

På hvilken ukedag debuterte du seksuelt?
Onsdag for min del (tror jeg. Det er jo mange år siden).

Innen siste måned

Ingen svar
(mann 28 år fra Hordaland) Privat melding

Det burde gått an å søke på folk som har vært inne innen siste uke, ikke kun siste måned. Mange profiler som ikke har vært på på 2-3 uker og de er det ikke stor vits å sende meldinger til egentlig. I hvert fall har ikke jeg tålmodighet til det :P Sender dere meldinger til folk som ikke har vært online på over én uke?

Det rulles nå opp et nettverk av pedofile overgripere i Trøndelag, alle de involverte så langt er familiefedre i 30-40-årene. Det er snakk om overgrep mot barn ned på spedbarnsstadiet 😳

Dette er tilsynelatende normale mannfolk, i forhold, i jobb, med venner... ikke en siklende pervo i parken som blotter seg.

Vi vet at pedofile søker seg mot miljø hvor det er tilgang til barn.
Statistisk sett finnes noen av dem her på Sukker også.

Til deg som har barn/barnebarn: Tenker du over dette?
Snakker du med barna dine om kropp og grenser?

Har man virkelig for store forventinger til nettdating?
Jeg ser virkelig ikke problemene man har...man kan ikke sammenligne å lese en profil her som det kan man få ut av en man har med seg hjem .. folk klager over profiler, bilder ++ man kontakter og skriver vel med de man føler er av interesse? og om det ikke funker...det finnes folk..både der ute og her :D

At jeg aldri lærer! Har noen dager fri, ungene er hos faren sin, og her ligger jeg og ser skummel serie helt alene...

Kan noen sjekke om knirkingen i trappa er edderkopper eller zombier? Ikke at det spiller noe rolle, jeg blir vel spist uansett.

Note to self: si opp alt av strømmetjenester i morgen!

*dumdumDUM*

Alle har vel hørt historien om hun som pakket reker inn i gardinstanga til x'n? 😆

Har du noen gang hevnet deg? Hva gjorde du? Angret du deg etterpå?

Selv drømte jeg om å snike meg inn på plena hans og skrive navnet på det mannlige kjønnsorgan (3 bokstaver) med Roundup, men det ble kun med tanken 😂

Har en venninne som har åpnet profil på Sukker( inntil videre gratisbruker) Hun fortalte meg at hun får en del meldinger av gutter som ikke er betalende medlemmer, om hun skal svare på meldingen, kommer det opp: " en av dere må være betalende medlemmet for å sende svar) Hun sel kan hverken sende meldinger eller lese profil teksten til gutter som ikke er betalende medlemmer. Er det virkelig slik at gutter kan sende melding til alle, enten de betaler eller ei???

...å sende flere meldinger til h*n man skriver med?
Jeg tar kontakt med en og jeg får svar!
Ja det hender faktisk, tro det eller ei😜
Jeg prøver å stille spørsmål iht profilteksten ut fra hvordan den er skrevet, gjerne med en humoristisk snert.
Å jeg prøver å ikke stille spøtsmål etter spørsmål, men bake de enn i meldingen. Å svarene kommer....men svært få spørsmål tilbake😩
Det kan innimellom virke som han er fullstendig likegyldig, men svarer for å være høflig! Selv om jeg har vanskelig for å tro at det er tilfellet her inne. Hvorfor kaste bort tiden sin bare for å være høflig😳
Til alle der ute: hvor aktive er dere i å holde samtalen i gang hvis dere er interessert?
Å når og hvordan gir dere opp hvis dere føler at hele samtalen holdes i gang av deg? Ja du får svar meldingene dine, men that's it.

Når man har funnet ut at drømmemannen bor 180 mil unna og ingen av oss kommer til å flytte?
Dette er bare et lite hjertesukk fra ei som har surra det til litt oppi hodet sitt.
Noen flere som har opplevd det samme, eller er det bare meg?

Altså...nå skjedde det igjen. Har en samtale med en mann som virker over middels interessert (han tok kontakt opprinnelig). Ikke på chat, bare vanlige meldinger. Det ringer på døren og det er naboen som har problemer med å få inn hunden sin igjen (bor på landet). Går ut og hjelper henne med det, kommer inn etter en times tid og skal til å svare, men neida...jeg er blokkert!!! Dette er ikke første gangen...hva kommer dette av?? Jeg jobber også skift og det kan av og til gå dager før jeg får svart på en melding...da har det hendt igjen..blokkert!

Skjønner ikke greia. Jeg blokkerer kun de som er ufine eller oppfører seg som stalkere over lengre tid. Ikke de jeg har en fin og hyggelig tone med..jeg blir ikke furt hvis det går noen timer eller dager før jeg får svar. Folk bor jo ikke på Sukker!!

Ghah...hva kommer dette av??

Ny her inne, trenger litt råd, hvordan finner jeg en seriøs gutt som tør, og vil inn i et forhold

Jeg er fullt klar over at jeg virkelig legger hodet mitt på en hoggestabbe nå, men er det noen som har noen KONSTRUKTIVE råd til hvordan jeg kan forbedre min profil? :) F.eks:
- Bilder tatt i andre settinger.
- Bilder tatt med andre klesplagg.
- Kortere profiltekst.
- Mer humor.
- Færre forventninger til type dame jeg søker (virker kanskje som at jeg har "høyere" enn jeg har når det gjelder felles interesser). KJEMI ER NR 1.
- Informasjon jeg rett og slett burde utelate, fordi det gir et unødvendig sært eller nerdy inntrykk av meg? :P Som f.eks at jeg spiller en del pc-spill.
- Eventuelt noe jeg nevner, som jeg kunne ha utdypet?
- Eller noe HELT annet?

Etter å ha vært medlem her i et par måneder, har jeg opplevd at det er flere som ikke svarer meg og jeg lurer på hvorfor det er slik - selvsagt kan det være så enkelt som at jeg ikke ser ut som deres type utseendemessig, men det kan også være noe mer som jeg ikke ser. SÅ stygg er jeg da ikke, selv om jeg heller ikke er noen modell.

Jeg har for all del også møtt et par stk men trodde at det skulle være lettere. For meg er det slik at jeg helst vil møtes ganske tidlig hvis jeg liker en profil, for så å finne fort ut om man faktisk har kjemi eller ikke. Er det mange jenter/kvinner som ikke forstår denne måten å tenke på? Kanskje jeg har blitt misoppfattet som "desperat" på grunn av at jeg tenker slik.

Jeg har nemlig hatt et par erfaringer tidligere ved at jeg har skrevet med en jente i flere uker, ja til og med måneder, og så møttes for å ikke ha kjemi. Og i motsatt tilfelle har jeg skrevet med en som jeg opplevde lite "kjemi" med i chatten, og som jeg var usikker på om jeg ville møte, men som jeg møtte og hadde VELDIG god kjemi med! Så hvorfor gå rundt grøten? Kjemien merker man jo kun i virkeligheten - ansikt til ansikt.

Om noen virkelig gidder å gå igjennom profilen min og gi meg noen velmente, konstruktive svar på det jeg spør om, så blir jeg både imponert og takknemlig :)

Ønsker hver og en av dere lykke til videre i søkingen videre på Sukker.

Hva krysser dere av for her? Er man ærlige, eller juger man bittelitt? Hva forventes?

Slank - betyr det tynn/mager?
Gjennomsnittlig - betyr det normal, eller betyr det slank pluss? Eller....er det det man skriver når man ikke synes noen kg for mye (litt smålubben) passer? Det at man skriver gjennomsnittlig - er det noe dere gutta blar forbi?

Trener og spiser sunt i blant - er det av og til når man gidder å komme meg opp fra sofaen? Eller er det når man er ganske aktiv, men ikke toppidrettsutøver? Ganske opptatt av kropp og trening virker jo på en måte litt negativt ladet - eller?

Og så det med maten da - spiser sunt i blant? Når man stort sett alttid spiser sunt, elsker å lage god, næringsrik mat fra bunnen av, men har et normalt kosthold, og fikke føler seg komfortabel med å krysse av for "ganske opptatt av kropp og trening"?

I dag "feirer" jeg et slags "jubileum" - 1 år siden jeg opprettet profil på Sukker. Det har vært et spennende år, lærerikt og utfordrende. Det beste av alt har vært tiden jeg har brukt på forumet. Føler jo at jeg er blitt litt "kjent" med dere flotte menneskene her. Noen har jeg også truffet personlig.

Jeg runder av dette året med å deaktivere min profil. Grunnen er gledelig: tror at det nå endelig har klaffet med en Sukker-mann. Time will show.

Kommer til å savne Forum. Tvi tvi til alle. Det kan ta tid, med oppturer og nedturer, men det ER mulig.

Kjeder seg på jobb?

De av dere som har små barn (gjerne større også altså, men det er jo gjerne litt andre utfordringer med de som er i barnehagealder og ikke så selvstendige.) Hva gjør dere når dere skal på ferie?
Jeg har to barn som til sommeren er 3 (snart 4) og 9 år. Har de siste dagene lest og sjekket priser på en rekke ulike aktiviteter, alt fra charterferie, til Disneyland i Frankrike, til parker i Norge og telttur. Det er mange faktorer som spiller inn når man skal på ferie, blant annet pris, det praktiske (hvordan komme seg til og fra med to barn som trenger en hånd å holde i , og kofferter) , aldersforskjell i forhold til aktiviteter (eks. karuseller i parker - 3 åringen kan ikke sitte alene å vente mens jeg kjører med 9 åringen) , små praktiske utfordringer (som når man står på flyplassen med all bagasjen midt på natta, den ene ungen er overtrøtt og den andre må på do - og vi må hente bilen som er parkert aaaaaalt for langt borte)

Så jeg lurer på:
Hva gjør dere? Hva er planene for sommeren, og hvor gamle er barna deres?

Hvis dere møter noen dere liker godt, hvor lang tid mener dere det bør gå før man møter hverandres barn?

Er det forskjell på å møte dem som venner (for eksempel møte på hverandre i akebakken) og å møte som noe "mer"?

Du får en hyggelig henvendelse her inne fra en person som utseendemessig ikke tiltaler deg. Hvordan gir du uttrykk for at du ikke ønsker videre kontakt?

Lar du være å svare?
Svarer du med et høflig avslag? Hva skriver du i så fall?
Blokkerer?

Hei, vurderer å melde meg på quiz den 3.mars? Noen flere som tenker å joyne 😀

Windows 10 og touchskjerm fungerer ikke. Menyer og tastatur er ikke brukandes på nettbrett eller mobil. Andre som opplever det samme?

Eller "ligg dokkar sammen og gjør nokke", som det også heter.

Nei fra spøk til alvor, en kjapp vareopptelling: Hvor mange bergensere er vi her på forumet, egentlig?

...No må dokkar belite dokkar.

Sissel Gran skriver mye om dette, og jeg har selv vært der opptil flere ganger. Litt for ofte faktisk...
Kortversjon: Jeg møter noen, alt ser ut til å stemme og man har det kjempefint sammen den første tiden. Går ut å spiser, er på kino, går tur...og så blir det selvsagt sex etter hvert også.
Plutselig får du følelsen av at noe ikke stemmer, du kan liksom ikke sette fingeren på hva det er...kanskje svarer han ikke like raskt på meldinger, avlyser et planlagt møte mellom dere...Du sier til deg selv "Pust! Ikke Vær så hysterisk nå!" Inni deg raser stormen, men du holder maska...er blid, hyggelig, snill, imøtekommende.
Så en dag sitter du der... på reservebenken, det går opp for deg at du har blitt negradert til en booty call, men aner ikke hvorfor du havnet der. Mannen har gjerne forduftet, svarer ikke når du ringer den ene gangen, ringer ikke opp.

Jeg blir fortsatt overraska over kynismen og mangelen på respekt når dette skjer. Hvis han føler at "dette forholdet er ikke noe for meg", hvorfor kan han ikke bare ta på seg et par baller å si ifra?! I stedet blir man holdt "varm" i lang tid...Han gir deg akkurat nok til at du henger på. Og jeg mitt dumme nek har rukket å bli betatt og glad i fyren...

Erfaringer/kommentarer? Litt skeptisk til å spørre om gode råd, da de gjerne er basert på at JEG er den som gjør noe feil ;-)
Er en oppegående kvinne, ser gjennomsnittlig bra ut, har masse humor, oppfører meg fint på alle mulige måte. Allikevel havner jeg i denne situasjonen gang på gang :(

Er det noen som skal bli med på Quizen som skal være i Oslo i mars? :)

Hvordan er alderen på deltakerne?

Dette er ikke et sted for å skrive.
(Ser helst at tråden synker kjapt ned. Ville bare si det.)
((Andre kan eventuelt lage en Helgen er her III-tråd hvis de ønsker.))

Her er enda en helgen er her post. Her kan du skrive alt uten filter, her er det ingen moderering. :P

Jeg var en av dem som ble med på eventen i Bergen nå på torsdag, med kino med flere etterfulgt av quiz. Skjønt, quizen ble jeg ikke med på for så at damene stort sett var mye eldre enn meg. Hadde jeg visst dette på forhånd, hadde jeg nok ikke kommet. Så håper at man neste gang kan få oversikt i god tid før arrangementet om alderen på de som kommer? Martin

bytur bergen??

Ingen svar
(mann 40 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

er det noen som skal ut i kveld? kanskje noken av den trivelige gjengen som var på sukker quiz?

spontan kaffidate??

Ingen svar
(mann 40 år fra Møre og Romsdal) Privat melding

noen damer i Bergen som kan tenke seg ein kaffi date i dag? hopp i det;)

Er det noen som skal på film og quiz kveld i morgon i Bergen? Er det noen som har erfaringer med arrangement som sukk har hatt?

Hva er det med Sukker og deres trang til å arrangere ting på torsdager? Jeg skal jo på jobb dagen etter for svarte, håpløst å bli med på noe som helst så lenge man må opp igjen kvart på fem om morran..!

Hvis jeg hadde fått en tier hver gang jeg leste det her på sukker, så ville jeg snart hatt mange tusen kroner :)

Leser det så ofte fra kvinner her på sukker, at jeg lurere om det er genmanipulerte inn i deres skrive gener :)

Er dette en gjenganger hos menn også, eller har vi noe annet?