Sukkerforum

Leser det i de fleste profiler. Men gudene må vite hva det egentlig betyr!

Jeg tar vare på kroppen min. Jeg gir den mat når den er sulten, jeg lufter den når den begynner å lukte innestengt, jeg dusjer den hver dag for det har jeg hørt er hygienisk riktig.
Må like å være i bevegelse? Jeg beveger den også, tror det eller ei. Jeg går stadig fra stua til kjøkkenet for å gi den mat. Jeg beveger meg til postkassa for å se etter spennende reklame. Jeg går til og med til bilen for å kjøre på jobb. Men der sitter jeg i ro store deler av dagen. Kan ikke slite meg helt ut!
Å når lysten etter en mann blir for stor beveger jeg meg inn på soverommet å tar vare på meg selv!

Til dere damer: Hvordan tolker dere disse utsagnene?
Til dere men: Hva er det dere egentlig mener?

Sliter litt med å forstå at det er så vanskelig for menn å være ærlige og oppriktige her... Om en ikke er interessert, kan en ikke bare si det istedenfor å starte en samtale, love å sende bilder osv og så ikke gjøre det alikevel? Uten å ha sagt annet... Eller, bare ikke svare da? Er helt greit det og...:) Ser at dette ofte er menn uten bilde som da " skjuler" seg... Hva er poenget? Er mange her kun for å få oppmerksomhet? Synes alle bør ha litt respekt for dem i andre enden, og ikke kaste bort tiden til damer som meg som faktisk har en ærlig hensikt om å finne en kjæreste... Har andre samme erfaring?

... når du akkurat har spist kaviar.

Var så trett at jeg ville hoppe over tannpussen, og med fersk kaviarsmak i munnen så jeg for meg den elskede kom snikende opp i senga med deilig, varm kropp, og et kyss som stinket og smakte kaviar.

Hva tenker du med skrekk på at h*n har spist, i et slikt scenario?

Når jeg har snakket med folk en stund her inne, ender det ofte opp med at vi går over til snapchat (får er mer virkelig bilde) og som regel skal det ikke mange meldinger til før jeg får en pikk mitt i tryne når jeg åpner bilde........ Litt nysgjerrig på hva tanken bak å sende sånn bilde er? Hva tenker andre jenter om det og gutter får dere også underlivsbilder helt plutselig???

Om det er noen som vil utvide sin vennekrets så hadde det vært koselig om dere tok kontakt med meg

Seriøs

Siste svar fr. 5 feb. 2016 01:11 (28 svar)
Skjult ID med pseudonym Chutlu

Jeg elsker å drikke! Jeg hater avholdesfolk! De er uinteressante. Drikker du ikke, er du ei kjedelig fi..e, og alle historiene dine er gørr!

Jeg orker ikke høre på mannfolk som etter en halv dag omtaler meg som "vennen", "my angel" og som skriver i termer som minner mest om babysnakk. Er du sånn, så gir jeg deg opp med en gang, rett og slett. Klarer ikke ta det seriøst.

Er det flere som syntes dette er en uting, eller er det bare jeg som er steinhard og lite mottagelig for mannlig sjarm?

Jeg lurer på hvorfor man velger Horgans som sted? Det er jo et høl av et sted.. (i min mening). Jeg trives generelt ikke i Hegdehaugsveien og skulle ønske man heller kunne ha festen på et sted som spiller rock.. Jeg har aldri vært på sukkerfest da, så kan jo hende det funker på et sånt sted. Men jeg tror ikke jeg kommer til å gå før den holdes på et sted jeg synes er kult, men de stedene er neppe store nok..

Det skrives mange tråder om hva man ikke skal skrive når man henvender seg til noen, hvilke bilder man ikke skal ha, hvor mange bilder av ulik type, om hvordan man skal ordlegge seg, samtaleemner og så videre.

Når jeg leser alle disse trådene, sitter jeg igjen å tenker en ting: har vi for høye krav? Dukker ikke som regel kjærligheten opp når vi minst aner det, og ofte uavhengig av alle de forhåndsdefinerte kravene. Eller er vi nå blitt så kyniske, at det ikke lenger handler om følelser men om praktiske hensyn og en liten smule lidenskap??

Å flørte / gi komplimenter på meldinger kan være en lite takknemlig oppgave... Det kan nemlig fremstå som så mangt. Mange damer ønsker seg et snev av romantikk i hverdagen, men når menn prøver seg på dette på meldinger blir det for intimt, for mye, for fort og en rekke andre motargumenter. Hvordan skal noen klare å manøvrer seg i denne verden når det meste er galt? Vil vi egentlig at menn / damer skal skrive slik de er opplært til? Eller vil vi at de skal være seg selv?

Jeg vil ha en mann som tar meg akkurat som jeg er, og jeg vil ha han akkurat som han er. Glansbilder falmer fryktelig fort, og til slutt ser man alt som er bak glansen....

Har vi for mange / høye krav???

Hei medsingle.
Noe som er litt frustrerende er denne hersens åpningsreplikken. Jeg synes det er vanskelig å vite hva man skal skrive der for det er ikke godt å vite om kvinner vil ha søte ord, kreativ flørt, standard innlegg, et lite "hei" eller hva enn det skulle være.
Dette fører til at jeg blir usikker og rabler ned noe som ikke helt representerer meg selv. Noen ganger sender jeg en replikk og blir avskrevet umiddelbart. Tenker da at kanskje det er en mening med det. Allikevel synes jeg det er litt trist at man ikke blir gitt en sjanse til å konversere litt mer enn bare denne ene frasen.
Noen tanker rundt dette?

Ahahah...
Skal vi snakke om det eller ignorerer vi den dato?
😳 😁

Jeg skal holde foredrag om hardføre roser på tirsdag på Ski, Hvis noen skulle være interessert i å høre på så si fra, så kan jeg legge inn adressen og tidspunktet :-)

De fleste tror jo at roser er vanskelige, eller at de selv ikke har grønne fingre når rosene stryker med, men jeg har dyrket roser i 15 år, har åpen hage en gang i året så alle kan komme og se på rosene mine, og vet at man trenger å vite hvilke roser man skal velge for å lykkes.

Så hvis du vil vite hvilke roser du bør velge for å få lettstelte, duftende, hardføre roser som selv de helt blottet for grønne fingre kan få til å oveleve, år etter år så si fra :-)

Hei Idag kjørte vi ett arbeidssted team fra Molde til Åndalsnes. Småjobber avdeling firma. Oppussing av ett bygg i Åndalsnes. Sparkling og oppskruing av gipsplater, . Ved sparkling gipsplater gjelder det å få god finish, slett og fint. Det er ett eget fag å sparkling, øyne og praktisk, skape noe. Bruker hender. Lærer noe nytt hele tiden . Kjørte hjem til Molde. Sliten etter arbeid. Snør mye i Molde. Innom kiwi, ei lita jente som leier bestemoren, ho snudde seg å såg på meg, smilte til meg. Dem skulle kjøpe fiske kaker de og lapskaus blanding, grønnsaker, vi møtes i kassa. Ho jenta fikk is av mormor og mistet rosa lua på gulvet, jeg tok ho opp. Og tredde den på ho. Nydelig brune øyne og søt og morsom. Bestemor smilte og takk, . Ho vinket til meg.😊 Han var snill tenkte ho. Sitter nå her å slappe av foran Tv. Tenker på livet relasjoner. Snart helg, skal bli godt.

Jeg lurer enkelt og greit på om sukker har en innstilling som gjør at jeg ikke mottar meldinger fra dem.

Er ganske leie av å være singel.... er jo derfor en er her... men ikke lett dette puhuuuu :-)

I går fikk jeg en perfekt slutt på dagen. I butikken, og der var det ny ekspeditør. Med ring i nesen og knall blått hår. Så sa jeg 'Du vet at det er helt umulig å ikke bli i godt humør når man ser deg!' Han strålte opp og sa 'Vet du at du er den første som har sagt noe positivt!' 'Hva har de andre sagt, da?, spurte jeg. 'Det var en som sa at jeg var den styggeste hun noengang hadde sett' sa han mørkt. 'Ja,ja' sa jeg. 'Det forteller deg bare at det bor mye rare folk her'. Så smilte han bredt og sa 'You just made my day'. Og jeg gikk hjem med den gode følelsen man har når man har gjort andre glad. Så folkens: Gå ut og si noe hyggelig til noen i dag! Enten et ektefølt kompliment til en kollega eller noen du liker her, eller bare en hyggelig kommentar til noen her på sukker som du synes er hyggelig men som er utenfor søket ditt. La dette være en gledens og raushetens dag. Ikke bare for deres skyld, men for din. :-)

Sukker mener tydeligvis at en fyr på 26 er alt for ung for meg (vissen blomst på alder), men jeg kan tydeligvis fint finne meg en på 60 (blomsten står som bare det) ;)

Har sukker noen forklaringer på at vi damer får den gamle sjokoladen som er på vei til å gå ut på dato, mens gutta kan boltre seg i så mye ferskt smågodt som de bare vil.. ?

Bill. Mrk. Jeg vil også ha smågodt

Mannen til en venninne mener seriøst at jeg bør bruke grønn lue når jeg er på tur😉

Jeg har sett at noen har profilbilde med grønn lue, men har ikke sett noen IRL som bruker det. Selv er jeg nok ikke tøff nok til å tre på meg en grønn lue for å flashe at jeg er SINGEL.

Noen som har morsomme historier eller tanker rundt grønn lue konseptet?😉

Der forsvant alle tv kanalene gitt 😢

Det er 10 plasser igjen før vi må stenge påmeldingen til quizen. Dette blir artig :-)

Jeg ser jevnlig at kommentarer er slettet, og har inntrykk av at noen sletter tråder når de ut vikler seg i en retning som det kan se ut til at trådstarter ikke liker. Når det gjelder slettede kommentarer, har jeg inntrykk av at noen gjør det oftere enn "skal bare rette opp skrivefeil" kan forstås som grunn. Noen ganger har jeg fått med meg slettede kommentarer, og da har det OFTE vært rimelig ufine kommentarer som gir et helt annet bilde av personen enn de vedkommende lar bli stående. Når det gjelder sletting av tråder, forsvinner ofte både nyttige og morsomme diskusjoner eller fjasete utviklinger som mange har brukt tid på å delta i. Derfor synes jeg denne slettingen er en uting. Tør ikke alle stå for den de er, og er det egentlig ganske falskt når de går inn bevisst og sensurerer negative sider av seg selv? Er det vanlig at folk føler de eier tråder de lager, og derfor mener de skal ha kontroll på hvordan den utvikler seg og hva som skal skrives der?

Det begynner å haste for å få SK2016. Mye hard jobbing og vilje av stål. Det begynner å nærme seg, så nå haster det å finne noen som bærer den kroppen 😉

Hva om...

Siste svar ti. 2 feb. 2016 14:27 (38 svar)
Skjult ID med pseudonym Balder

Hva om sex ikke var så tabubelagt?
Kanskje denne linjen hadde vært stueren: "Unnskyld meg unge frøken, men jeg kunne ikke unngå å legge merke til deres velformede bakende, og det slo meg at jeg faktisk kunne tenke meg å ha samleie med deg. Kunne de tenke dem det?" "Ikke det nei, kanskje en annen gang da?" Eventuelt "De kunne det ja, så flott!"
Hva tror dere, legger vi for mye bånd på oss, eller hadde samfunnet gråt helt av hengslene hvis sex var avtabufisert? (er det et ord?)

Det er på høy tid at det lages en film om livet her på forum. Beste forslag til tittel, plot (gjerne stikkordsform) og rollebesetning vinner...heder og ære, hverken mer eller mindre.
Hold det på et muntert og respektfullt nivå, ellers vanker det kritikerslakt.

Hei folkens. Jeg har en profil som fokuserer en del på min hovedhobby, nemlig seiling. Min drøm er jo å finne en kvinne som deler denne interessen med meg.
Men jeg tenker at jeg kan da umulig være den eneste her som har seilbåt og som gjerne vil ha en "seilerjente"?
Jeg ser at det foreslåes å arrangere en "Sukker-camp" til sommer'n et eller annet sted.
Da hiver jeg meg på og foreslår at vi samler de som har interesse for seiling og eventuelt har seilbåt selv blir med og arrangerer en seilerhelg for seilerinteresserte. Kanskje blir det flere båter og vi finner en koselig havn og kjører full pakke med barbeque og bål om kvelden. Sikkert noen som trakterer gitar og / eller trekkspill også som syntes dette virker interessent.
Hva sier dere folkens...?

Hvilke gleder kan man ha av å være singel? Sånn i mellomtiden liksom?

Jeg tenker:
- eksperimentere med veganmat uten at en mann klager over at det ikke er kjøtt til middag.
- møte venninner når jeg vil
- ha et pittelite fjernsyn og en bra radio i stedet :-D

Hva med dere? (Akkurat i dag skulle jeg helst hatt en kjæreste).

Stabil trafikk på profil E47, ingen kø å melde. Tidvis dårlige kjøreforhold og dårlig skilting. Bra lys.
Skulle egentlig stenges 28. Februar, men det utsettes en måned pga. manglende varsling.

E47 går fra Levanger til Bergen, der den møter T47. På grunn av vinterføre er det satt inn fly for bil.

E47 har rennt seg inn i et avstandsforhold. Ei han var forelsket i som E13 og hun var T13
Men når T47 vil ut å rulle på E47, så legger jeg meg flat ☺️?

Dessuten har de en halt fantastisk skytebane i Bergen 😎

hei, lurer litt på hvorfor de som kontakt (ikke så mange) bare skriver et "hei" og stort sett ikke noe mer... Eller de ber meg fortelle om meg selv til tross for at jeg i min profil forteller mye om hva jeg ønsker meg i et forhold, hvem jeg er og hva jeg ser etter i en mann? Selv har de ofte veldig "tynne" profiler... Noen der ute som opplever det samme? Kan det bli for mye tekst/ prat i profilen? Noen tips?

God morgen alle sammen:) håper alle har hatt en super helg. Og at dere får en super duper mandag :D

Driver å baker boller til datteren og venninnen min, stod i oppskriften at de skulle pensles med ett egg eller vann.
Siden det ikke stod noe om mengde vann fant jeg ut at det var tryggest å bruke egg.

Men blir det ikke mye eggsmak av bollene når du bruker ett egg pr bolle? For ikke å snakke om dyrt.. 35 boller/35 egg liksom... Billigere å kjøpe ferdig jo..

Det er mange som krysser av at de er interessert i friluftsliv. Stemmer det for de fleste eller er det noen som krysser av på dette for at det er en hype?

Selv ønsker jeg å møte en som er like glad i turer som det jeg er og som gjerne blir med på aktive ferier innenlands og utenlands.

Er det mange andre som har friluftsliv som et MUST når dere søker kjærest?

En gang i blant titter jeg innom profiler til folk på forumet for å lære dem litt bedre å kjenne.

Da jeg skulle gjøre det med en i dag, oppdaget jeg til min forbløffelse at det sto at jeg hadde blokkert vedkommende. Normalt blokkerer jeg bare folk fordi de er bildeløse lurkere på profilen min, en gang i blant fordi de bor langt unna, og i et par tilfeller hvis de blir for pågående. Det er selvfølgelig tenkelig at jeg har blokkert vedkommende pga av avstand, men jeg har absolutt ingen erindring om å ha gjort det.

Har noen andre her fått beskjed om at de har blokkert folk de absolutt ikke kan erindre å ha blokkert?

Denne tråden er kun for at dere skal kunne teste ut hvilke smileys som fungerer her når dere skriver dem på deres diverse elektroniske dippedutter. Det er vel ikke bare jeg som har ergret meg over kule smileys som blir til en hel masse dustete spørsmålstegn?

Så kjør løs! Lek dere med smileys💗

Fra iPad
😎 S. med solbriller
😊 Lett rødmende, vanlig
😤 Prustende, rasende
😂 Gråtende av latter
😱 Forskrekket
😜 Med tungen ut, ertende
☺️ Lett rødmende, nedoverblikk
😃 Stort smil
😉 Med blunk
😘 Kyssesmiley
😅 Smilende med svettedråpe
😒 Småsur
😔 Lei seg

Det er lov å prøve seg!

Ingen svar
Skjult ID med pseudonym Haakon

https://ak-hdl.buzzfed.com/static/2013-12/enhanced/webdr03/10/18/enhanced-buzz-1854-1386716720-11.jpg

Kanskje han fikk "napp"? :D

Jeg er dame og midt i 40-åra. Har aldri fått disse "useriøse" meldingene fra unge gutter, med sextilbud, spørsmål om BH-str etc.

Til og med eks-svigermor på 70 får slike... Og det virker som om "alle" andre damer på min alder +/- får slike. Jeg sier ikke at jeg ønsker slik oppmerksomhet, men jeg er rett og slett litt nysgjerrig på hva som gjør at jeg aldri får slike. Er det noe med profilen til kvinnene som "inviterer" ungguttene til å tro at det er noe å hente der?
Hva tror dere? Håper både damer og menn tar utfordringen og vil synse litt her, både seriøse og useriøse svar ønskes :)

Kjeder meg litt ;)

Ny funksjon introduseres nå for deg som har funnet en på Sukker og kommer tilbake flere år, skuffet, blakk og vonbroten.

Funksjonen sammenligner Autotekst som ble skrevet for dere begge da dere ble sammen og sammenligner med hva som ble de virkelige årsakene til at det virkelig ble brudd.

Funksjonen kobler seg videre opp mot dine selvangivelser i gjeldende år, bankkontoene dine og eiendomsregistrene og finner ut hvor mye det har gått til helvete, beregner et parameter for hvor mange ganger du har måttet betale huset ditt og publiserer det som en lettlurt-indikator på profilen din, og summa summarum hvor vidt du ble advart på dette gjennom Match-profilen din da dere fant hverandre og dette presenteres som en "Hva var det vi sa"-oppsummering.

Lykke til med ny funksjonalitet! :D

(dette er alldeles ikke alvor)

Kanskje jeg kan hjelpe... Les neste innlegg..

Lærte akkurat forskjell på å være anonym eller ikke. Er det mulig :) god helg, og bedre lykke enn meg her inne :)

Nå har jeg vært her i flere måneder, kun et par seriøse henvendelser. Jeg er seriøs, og har en flott jobb. Jeg ser de samme menn her inne hele tiden. Trykker jeg liker på dem, får jeg aldri svar. Gir opp snart. Er jeg virkelig så uintressant?

Hei alle forumsfolk ;-)
Skal du gjøre noe morsomt i helgen :-)
Ønsker dere en flott helg :-)

Hva er det med nåtidens bymennesker som gjør at de alltid skal ha noe å drikke for hånden - enten det er kaffe fra tutekopp eller vann fra tåteflaske i forkledning?

Er jeg alene om å tenke at dette ser veldig rart ut og at det i hvert fall er veldig usexy (og at en sånn mann vafffal er uaktuell som noe annet enn gjerdestolpe)?

Vet ikke om folk har fått med seg tinder-Martine videoene på tv2 men denne er utrolig bra... http://www.tv2.no/v/1014263/?liste=50e26a6a-a16a-4bea-9049-f5d4f1e4e71b

Nå syntes jeg det har hvert alt for mye alvorlig her inne. Skal ikke på date i helgen så trenger noen å skravle med:-)

Her er en tråd der dere kan snakke om været ,å andre ting .I ønske dere lykke til ma å finne fred, kjærlighet å sånn :-)

Idag fikk vi en "gledelig overraskelse" i form av mail fra sukker.
I den stod det å lese at menn som er superbruker har 72% sjanse for å finne en partner her inne, mens kvinner har 79% sjanse.

Jeg som da IKKE har funnet noen partner her inne ser på denne mailen med litt andre øyne..

Betyr det at vi som har vært her inne en stund er "dødsdømt" vi finner liksom ikke noen vi? Høres nesten litt slik ut..

Tanker?

Hvordan håndterer dere ungdommene deres? Jeg har vært veldig striks på alkohol, og konsekvent på at det er 18 års grense, men i bunn så har det vært innforstått at de alltid skal ringe osv om noe skjer uten å være redd for at jeg blir sint. I tillegg er jeg stort sett sjåfør for dem, og det har generell preventiv effekt. Nå har 17-åringen lagt cider i kjøleskapet, men klar beskjed om at jeg ikke skal røre. Da oppstod følgende dialog:
-Eh, tror du at du har lov å drikke du.
-Nei, men du vet jo at jeg drikker?
-Ja
- Får du der bedre om jeg gjemmer det på rommet, og drikker lunken cider?
-Ja
-Det er teit og dobbelmoral.
Det endte med at den ligger til kjøling...
Hva ville du gjort?

Vi har lagt ut nytt event Quiz i Oslo. Dette blir både lærelikt, sosialt og morro. https://sukker.no/arrangement/3292/quiz-i-oslo

I morgen legger også ut nytt matkurs i Stavanger :-)

Trondheim

Ingen svar
(mann 24 år fra Sør-Trøndelag) Privat melding

Noen som har lyst til å ta en prat?

Er så vanvittig sjarmløs. Hvorfor har noen evnen til å være morsomme hele tiden og noen evnen til bare å være alvorlig/seriøs?

Er det noen som har gjort seg noen tanker rundt MBTI personlighets tester? (google it).

Jeg tok en test for en liten tid siden (http://www.16personalities.com/no)
og ble veldig forbløffet over hvor nøyaktig resultatet beskrev meg som person. Det føltes som om noen som virkelig kjente mine innerste tanker hadde skrevet det.
Det kan jo være at det er formulert slik at det passer alle, slik som horro(r)skoper, men jeg tviler.

Spørsmålet er om dette er noe man bør ha i tankene ved valg av potensielle partnere, eller om kjærligheten overvinner alt.

PS Jeg er en INTP-A (Samme som Einstein, Darwin og Newton, YES!)